- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ако ти кажа колко пъти съм минавала през същото "решение" да не ми пука и колко пъти съм се проваляла с гръм и трясък.
Не че ти помагам, ама просто толкова познато ми звучи, че няма накъде.
Ох, омръзна ми... направо мога да направя илюстрация към Стивън Кинг "Гробище за домашни любимци". Криво ми е за животинката, ама гледам ведро - живейкаше си повече от нормалното, напълно щастливо и доволно.
Иначе - нормален почивен ден. Библиотека кажи-речи цял ден, една камара учебници и ядене. И най-накрая си имам тапи за уши!! Довечера... дано да няма неприятни изненади.
Другата седмица ще е пълен ад.
Не ми се мисли. Поне тия два дни ще си ги прекарам прекрасно.
Снощи реших да си тръгна, защото все пак днес ми беше първият урок и не исках да приличам на парцал пред хора, които за пръв път ще ме видят :Д
Довечера е продължението на рождения ден и смятам да се разбия, имам нужда да се откъсна от всичко. Поне за няколко часа.
Трябва да взема решение а ми е трудно
Днес сьм свободна ще си почина и направя курсовата, а после ще се видя с него<3<3
Прибрах се в Сопот !Щастливо и уютно ми е, не че ми е зле в София,но усетих умората от седмицата веднага щом се прибрах.
След малко ще се видя с дружчицата ми и след това се отдавам на заслужена почивка.
maDamn
Егати. Тамън сутринта четох статия за най-нерешителните зодии и за бързите решения при тях. Има нещо вярно. Как можаха да ни пратят мен с по-малкият ми братовчед да избираме подаръци за рожден ден след половин ден,защото се оказахме най-свободни. А именно Рак и Близнаци при наличието на Овен и Водолей. То паднаха едни чуденки едно обикаляне едни съветвания с другите по телефона. Добре,че отвреме навреме оставях иниациативата,че ако бяхме започнали да се чудим и разубеждаваме щяхме да се чудим до утре.А той бързаше.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Днес няма никакъв шанс да се възползвам от прекрасното време, вкъщи ме чакат 101 задачи. Справедливост.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
чудя се дали да не изляза
време е да се сближа отново с компанията
не беше хубаво да ги зарязвам
Провалих се с гръм и трясък около 1 час след гневния ми пост.Не е спряло да ми пука, но това не пречи да настъпва "началото на края".
Просто някъде се разминаваме, аз се измъчвам зверски, а той е най-неебателният мъж на света. Виждам как други неща са му приоритет пред мен, пред връзката ни и пред окончателния разговор, който трябва да проведем, за да си изясним накъде, аджеба, върви връзката ни и кой какво очаква/не му достига, и това е най-... странното чувство на света. Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
Искам си времето само за нас двамата и си искам разговора, хич не обичам моментите, в които съм в неведение.
Недоволна съм и че не си получих парите, че времето е гадно и имам куп здравословни проблеми, които изискват да си почивам пълноценно, а мен не ме свърта... Въобще, нищо не ми е наред и ми се мрънка.![]()
Мисля да си прекарам останалата част от деня в леглото, да гледам сериал и да ям шоколад.Ако можех, щях и по магазините да се разходя, ама нейсе.
Като пребита. Не съм очаквала такава умора. От 2 седмици насам почти не съм спала пълноценно и явно си оказва влияние, как няма...
Ох, тегля някакъв филм и умирам...и все пак прекрасно е да си у дома!
maDamn
За пореден път се убеждавам , че максимата " ако си струва да направиш нещо , струва си и да прекалиш " не вази за алкохола. Бахти, ставам и пак съм с махмурлук, ще звъня на бастуните да ги питам кви боклуци бяха купили
Женско парти ftw. Жалко, че някои хора не са в София. *кхъм,кхъм*
9 часа път...Чувствам се като пребита..Поне картинга беше супер..^^
Goodbye Nessebar, hello Vraca! <3
В тази тема редовно бушува ураган от емоции.![]()
Welcome to the Jungle...
Изнервена съм и не знам що, може би заради факта, че съм болна вече цяла седмица и не оздравявам, въпреки че се тъпча с витамини и чайове, хъх?
Трябваше да ходя да пазаря, че няма какво да се яде, ама вместо това реших да чистя и пера. Та, утре ще се пазарува явно, днес просто ще опитам новата скара, и без това не ми се занимава със сложни рецепти. За единият хляб да търча до магазина, nah how about no.
Много съм раздвоена какво да правя с университета. Дали да пробвам да се преместя или да си седя на задника, в крайна сметка уж с това исках да се занимавам и на моменти все още искам. Май ще си остана тук, а като приключа след две години ще помисля добре накъде смятам да се развивам и какво смятам да правя, щото нещо май сама не знам къде се намирам.
Уж щеше да е спокойна вечер под одеалото с котката...
Кой знае къде ще ме завари утрото. Ама как да откажа?
Уморено ми е, но ще събера силички и ще изкарам максимално много от предстоящата нощ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Студено ми е. Той ме изрита от собственото ми легло недоспала, болна и уморена. Как няма да ми е студено?! Ама го обичам, обичам, обичам. Беше много приятно да си лежкунтим цял следобед и да тъпчем шоколад + говорене. Много. Обичам да ходя у баба бтв, много. Обаче си мразя носа, толкова боли като го пипна отдолу от кърпичките... Жив отврат.
Защо ли се самозаблуждавам ... ;/
Отиде си.. Още не мога да го повярвам. Не е истина колко несправедлив е този свят. Вече започвам да мразя Враца, искам просто да се махна от този ужасен град... ;((
Последно редактирано от ...Rammstein... : 10-12-2013 на 19:32
Мама утре има рожден ден... нямам търпение да видя физиономията й като си види подаръка.
За пореден път се убеждавам, че твърде многото спане не ми действа добре. Плюс това съм се схванала от картинга...И хич не ме събудиха с викове неее..-_-
Аааааааааа.. асдаосдйасодйсадпойоадосй дойадойадйосасдахдсоад о б и ч а м г о !!!!!
Не мога да седя на едно място, искам да скачам и да дивея. :Д Просто... мда. Даже не мога да се изразя както трябва.