- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Интересно как за по-малко от 40 мин може да ми се оправи настроението. Момчетата все още умеят обратите.
И още една добра новина.
![]()
Welcome to the Jungle...
Лежа си и се чудя, кое ще реши проблема ми, да си извадя очите или да си одрежа цялата глава. Такива болки не съм имала от години
Голям рев, голямо чудо.
Мина ми мъката май (или пък сега започва), но тия сълзи не мога да ги спра.
Толкова силно не бях искала нещо от много време, а то... просто не се случи.
Ужасно ми е мъчно, а той вече се отчая в опитите си да ми оправи настроението.
Много съм раздразнена, в понеделник отивам и вдигам скандал. То бива-бива безхаберие.
Иначе животът ми е станал толкова еднообразен, че направо си се отчайвам.
И с тоя дъжд съвсем се депресирам.
Малко позаспала....иначе чудесно и прекрасно,но метър уот хепънс![]()
I have a dream
точно ме определя цитата, за това го цитирам на английски направо - "I was full of a hot powerful sadness and would have loved to burst into the comfort of tears but tried hard not to remembering something my guru once said- that you should never give yourself the chance to fall apart because when you do it becomes a tendency and it happens over and over again. you must practice staying strong instead."
реално усещам как следващия уикенд ще се решат много неща
сега не знам какво да очаквам
иначе иъл бе, знаех, че е зле, ма чак пък толкова
оф
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес си получих лещите подарък от един сайт и съм много доволна. Наспах се и си мързелувах цял ден! Перфектната събота си изкарах! Времето се оправи и дано да се задържи така, защото смятам в понеделник, приятелят докато е на лекции, да се разходя из града и да поснимам малко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хах милото заспа, докато си говорим по скайп..Сладурчеее
Нда..А някои хора се карат за простотии, докато аз му се радвам..-_-
не издържам вече ...
просто искам да изчезна,без това никой няма да забележи
Много зле.
Как може да има такива хора... и как могат да се определят като добри и набожни, да ходят на църква и да се молят всяка вечер, а в същото време да правят такива неща.
Тотално съсипана съм.
Якото парти стана, обичам тая компания, въпреки, че 80% от хората са с по 23-25 години по-възрастни от мен.Отдавна не бяхме пяли така с китари и много добре ми влезна музичката. ♥ Пък и кой знае кога пак ще успеем да се съберем така на едно място всички...най-вероятно след Нова година чак, пфу.
Аз писах толкова много след като се прибрах, чак сега мисля вече да лягам. И това отдавна не ми се беше случвало, но съм толкова преизпълнена и окрилена от хубави емоции напоследък, че...мда.
Усещам как ще ми е тегава другата седмица с всичко, което се иска от мен, но ще мине и ще съм свършила полезна работа. Жива-умряла в петък следобяда ще си отида да поработя, няма извинения.
ай майка и татко пак да заминат някъде на почивка и пак да дойде вкъщи <3
хаха
иначе съм ядосана. ебаси тъпото отношение
http://ask.fm/iwwkaa
търся си златната среда ... ланфлгнскйнхвлнгфпвйемлмг лквмф
Big or small, lies are lies!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
(yawn) (yawn)
След силна събота вечер, следващата сутрин винаги е тежка.
Welcome to the Jungle...
Психически изтощена. Твърде много ми дойде. Добре, че рано се свърши.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак се успах супер много. Имам да уча по физика и химия, а хич не ми се занимава..По химия окей, там е лесно. Физиката колко ми е противна не е истина...
Утре по това време ще чакам да свърши последния час, за да отида да си взема калъф и протектор за телефона.![]()
Станах в 11.00 , за да пиша за "Субективна оценка за използването на производствените мощности в Германия и Франция през 2005 г., 2010 г. и 2012г, " и да разера , че е още е 10 !Цял ден ще се занимавам с тея простотии , бахти
Кеф ми е, но не знам утре как ще отида на даскало. :х Ама ми е кеф.