.
Затворена тема
Страница 117 от 288 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Откакто пуснах това коте от прегръдките ми все едно сърцето ми се разби и сега ми липсва нещо дето не е било никога мое.Хора,да го взема ли?Как ще го гледаме двамата като по цял ден сме на работа?На кой да го дадем като заминем извън града?Как да го разнасям някъде като нямаме кола?Оффф ама искам бе,мамка му стара!А то е едно такова малко,беличко,с тия големи,сини очи!!!!

Мега фен Аватара на tori
    Не ми е кеф. Близнака има рожден ден, а даже и бира няма с кого да пия. Чувствам се гадно. Боли.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хубава музика, хубаво време..прекрасно ми е.<3

Боли ме гърлото
    Довечера тренировка
    Засега нямам ного задаци и ще си почина хубаво

Супер фен Аватара на NissaN
    Вчера си взех кола Алфа 147 2.0 бензин 150 коня 2004 година 2 врати червена страшно върви на 3-та и на 4-та първо бях решил да взема БМВ 325 ама додадох някой лев отгоре и взех алфата разликата им е 7 кона 10 години и 1000 лева в полза на Алфата.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Айляча си.

Много ми е щастливо. И то заради човек, който до скоро не можех да понасям. Чак не можех да понасям-не, но по-скоро я търпях. Още не мога да повярвам, че за 4 месеца се е променила толкова.

Щастлива съм за нея...Не защото си е намерила момче, за което да мисли вечер преди да заспи...Почти на 100% съм сигурна, че скоро той ще я нарани-познавам го много добре. Щастлива съм, защото тя сияе. Щастлива съм, защото открих в нея приятел, на който мога да разчитам. До сега само един човек ми е показвал, че държи толкова много на мен, колкото тя ми показа днес и на този един човек разчитам страшно много и до ден днешен.

Само едно нещо ме притеснява-"Вълкът кожата си мени, но нрава-не."...Времето ще покаже.

Все пак се радвам, че показва, че иска отношенията ни да се подобрят значително. ^^

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Похвалих се на учителя ми за Него..Супер много се зарадва за нас. Цял ден хората ме карат да повтарям едно и също "Как се казва? На колко е? От къде е? Как ще се виждате?"...Потресе ме един по-разнообразен въпрос обаче: "Лина, ти сериозно ли си имаш приятел?" Не знаех, че съм толкова ужасна, че чак хората да се учудват..

Както и да е. След дългия и прекрасен ден най-после си го чух.. Остава още мъъъъъничко докато се видим пак..Абе не е много малко, ама..;д
    Леко повърнах, но спокойно.. глътнах си го обратно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ужасно тъпо.

С него станахме доста добри приятели, един от малкото свестни хора в сегашното ми работно място. Толкова много сме преживели за толкова малко време. Ще ми липсва, някак празно ще е без него. Дано успее бързо да си намери друга работа. Ще гледам да му помогна с каквото мога.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чудесно се чувствам. За пореден път се убеждавам какви прекрасни колеги имам.

Колко ресурсен се оказа. И последната част от костюма ми е осигурена. Нямам търпение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    В момент на себеотрицание, отрицание и хейт съм.
    Мразя тая java, мразя и всички контролни, свързани с нея и най-много мразя като имам нещо важно за правене да ми дойде и да се чудя ще припадна ли или не.
    Каквото и да става, колкото и да уча, да пиша и кво ли не, все идва момента, в който все едно никога през живота си не съм виждала програмен код и забивам на най-елементарните неща. Сигурна съм, че днес всичко беше много лесно, НО естествено мозъкът ми реши да си почине точно в тези два часа, в които ми беше изпитването. Thanks, brain, i hate you too.
    Ух. От няколко седмици много такова криво е тръгнало всичко и взе да ми се понатрупва вече.

Мега фен Аватара на babity
    Щастливо преяла. С'а остава да си уточня аксесоарите за утре. Дано не ми дойде преждевременно. Беше толкова естествено да взема решението да се маскирам като мотика.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Отврат. Не знам защо търпя.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^като си почнал поне кажи кой е филма
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да вземеш да кажеш кой е филмът ли...
    Ханибал (Лектър)
    Welcome to the Jungle...

Днес пак ме изкара на магистралата, влизах и излизах и едни кръгови направо луднах с тея скорости . Иначе ми е айляк, вчера се чух с един човек с който се запознах преди 3г. и ми приповдигна настроението. Имам нужда от приятна компания с която да излизам и да мога да създам истинско приятелство.

Мега фен Аватара на tori
    Много яко, лигаво и готино. Утре последен ден и после - почивка. Нищо не може да ми помрачи настроението.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Утре на алерголог. Дано не е нещо сериозно. Почиваме в петък, а аз ще уча траки и Ботеви стихотворения. После контролно по история и тоя път направо ще го изям... нямам търпение. Искам да идва петък, че да излязат резултатите от 1000 стипендии. В понеделник правим 4 месеца. Колко бързо минава времето.Хубаво ми е. В пълна хармония съм със себе си. Спокойно ми е и времето е прекрасно. Идилия.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Със всеки ден става по-лошо.
    Искам да мога да се концентрирам.
    Защо мисля постоянно за него?
    Егати гадното.. трябва да уча за бога
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прекрасен ден. Свърших училищна работа; видях се с него; бяхме на музей, за да гледаме двама известни фотографа снимките; ядохме в прекрасно място с прекрасна храна, накупувах си някои неща. Доволна съм!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чувствам се...красива

таа така
    събрахме се
    не ме интересуват последствията

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ще МУ ЕБА МАЙКАТА БЕ, КАК ЩЕ СЕ ГАВРИ ТАКА ЛАЙНОТО С ЛАЙНО, охх, а УЖ си направих чистка на приятелите.. АМА Е НА.. ЕДИН СЕ Е НАМЕРИЛ МЪТЕН СРЕД ТЯХ.. НИЩО, САМО ДА ГО ВИДА ТВА ЛЕКЕ ТАКЪВ БОЙ ЩЕ ИЗЯДЕ, ЗАРАДИ ТАЗИ ЛЕКО КАЗАНО ГАВРА.. ПРОСТО ЩЕ МУ ЕБА МАЙКАТА!!! Ако не му счупя краката, да не съм аз.. ДЕЙБА И ЛЕКЕТОО...

Добре, че е тя да ме успокой, че ще го НАЦЕПЯ ТОЯ МУХАЛ ЖАЛЪК БЕ
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    болят ме краката, стаята ми е адски студена, защото парното не работи и общо взето съм в кофти, нощно настроение въпреки хубавия ден.

яко.

Най-мразя така да се караме !!

С нетърпение очаквам утре да мине и всички да си приберат караконджулите по мазета и тавани, освен това ми се гледат нормални филми, а не само ужаси.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ханибал (Лектър)
    Класика !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чудесно ми е, въпреки ужасното време на навън. Задава се интересна вечер, за утре не ми се мисли

Липсва ми само нещо, което да предизвика някоя по-силна емоция, нещо to swap me off my feet. Дали има такова нещо или цинизмът ми вече е в повече?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си