- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Колко ми е хубаво с дебелите учебници по математика, чашите кафе и нощта навънка!
Обичам такива моменти.
Вчера и днес не преливам от енергия, но пък си отговорих на важни въпроси.
Запознанството от събота си го бива, да видим как ще протече следващата засечка.
Сутринта и общо взето първата част на деня бях щастлива, после ми стана студено и се почувствах като парцал. Гладна съм. Спи ми се.
Мъничката ми прекрасна!!
След пътуването ми е много мило да я чуя!![]()
Не иска да затвори, сякаш не знае, че след 15 минути пак ще си си говорим отново, като всеки път.. толкова ми е мила!!
Кеф ми е, обратно в студентски съм.. лекциите са чук, всичко е перфектно.. тя е до мен, бе няма от какво да се оплаквам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пффффффф. Още не сме официални, а вече се отегчавам. След снощното социално самоубийство имам нужда от една седмица спокойствие. Пък и до петък трябва да реша дали си заслужава всичките тези главоболия... И тая новата мръвка май може да ме изненада приятно.
Може ли да има толкова тесногръди хора? Аз пък що се занимавам всъщност...
Nah. Нетърпеливо ми е за утре. И пак имам ужасно много неща да свърша, най - вече да избера хубав подарък. Излиза ми се на някъде, да видим.
Хубава неделя.
И на мен ми се мърда нанякъде, но същевременно ми е толкова отпаднало, че разстоянието до бара ми се струва непреодолимо.
Искам горещ шоколад, топъл пуловер и пращящ огън в камината.
И нови хора. Имам нужда от нови хора в живота си.
Последно редактирано от TheBeliever : 11-10-2013 на 17:04
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
използвах последните останали соли за ваната, имах нужда от подобен релакс. сега си стоя с пухения халат на панда, пия си чайчето, слушам си музика и си мисля за него, за мен, за нас. объркано ми е. дано е някакво временно състояние. имам да върша доста неща. купих си нов лак за нокти, кристали за косата и страхотен парфюм ;3 трябва да ги изпробвам. после ще почета малко, а след това ще си дореша тестовете от химични и генетични процеси в клетката, преполагам, че до сряда ще мина и през клетъчното делене.. днес мислех да водя кученцето ми до езерото, но не ми беше много добре. то май усети де, цял ден седи около мен и ми се гушка. емоционалността ми е в повече като че ли. пише ми се. отдавна не съм писала. вероятно ще ми олекне, ако го направя. една приятелка ме кара да празнуваме утре, а хич не ми се празнува. ден като ден. сигурно ще ми се нацупи малко, като ми чуе мнението, но това е което (: предпочитам да отида някъде с него и да бъдем само двамата. така ще ми е най-добре.
Исками се да си водя дневник,на всичко минало ми през ума..... може би ще ми е по лесно.
Темата трябва да конкреризира проблем, който в случаят не смятам за едностранен, та нека не занимавам хората с объркаността ми, която искам да приближа до някакъв ред.
Moi aussi. Такава социална криза ме е ударила, че направо не знам. Ако бях заточена в някой манастир, сигурно щях да имам повече социални контакти.
Трагично е положението като цяло, но имам толкова много неща да свърша (както винаги), не знам от къде да започна и фактически нищо не правя. А сроковете си наближават и накрая ще се реве.
Поне свърших доста работа днес. Изчистих къщата основно, сготвих ом-ном-ном, и за себе си се погрижих малкоИ сега почвам курсовите.
Искам промяна. Радикална. Отново.
имам толкова много работа за вършене, а въобще не ми се занимава.
и ми е едно такова разнежено, влюбено и гушливо.
Не исках да става грубо, но май няма да ми бъде оставена друга възможност. Дано не реши да прави глупости.
Спокойно ми е, въпреки очертаващата се натоварена седмица.
Необичайно позитивна се чувствам. Дано не ми изиграе лоша шега.
Кафе + сутрешна тренировка, просто прекрасно.. След малко изчезвам на лекции!!
А тя е толкова невероятно красива, умна и прекрасна.. разбира ме и ме приема такъв какъвто съм..
Обичам я!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще има сериозно навлизане в личното ми пространство в края на тази седмица. Мразя.
Като оставим това настрана ми е много доволно. Мислех, че е забравил, и останах приятно изненадана.
Сега ако оздравея ще съм 6.
Раздаваха béarnaise sauce на централната метростанция и разбира се, взех си достатъчно за няколко седмици напред хаха. ОБОЖАВАМ!
Иначе ми е доволно и спокойно.![]()
Умряла от умора. Прибрах се в София, чакам я да се прибере и да ядемммммм!
maDamn