- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Добле.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нямам търпение вече да е утре. Не е истина какво мазало сме запланували. Дано успеем да избегнем драмата.
Всъщност би ми се искало да обсъдим с нея ситуацията. Нямам нищо против момичето, даже супер много ми допада. Не бих искала да си разваляме отношенията само защото тя е имала някакви надежди, на които той не е отговорил както на нея й се е искало.
А ако котката ме беше оставила да поспя тази нощ също нямаше да е зле. Ще си наваксвам в събота.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Снощи ми се случи нещо да кажем интересно!За първи път ми благодариха за това че отстъпих мястото си на една възрастна госпожа! И то благодарностите дойдоха от друга госпожа, която просто беше наблизо
Определено ме накара да се почувствам по-добре, а и настроението ми се подобри значително!
Не може ли поне веднъж шефът да иска нещо в нормални срокове, а не да се чудим сега кой край да хванем !!!!!!!!!!
Най-вероятно е щото паднах от мотора преди 6 дена..
Но може и да е туберкулоза/цикъл.. ддз ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Много трудно почна този семестър, дано мине по-бързо, че вече загубих интерес.
“How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart, you begin to understand, there is no going back? There are some things that time cannot mend. Some hurts that go too deep...that have taken hold.”
Dr. Gregory House
"Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up."
Ей така. И щастлива от това.
![]()
Връхлита ни нова снежна буря и е толкова красиво!
Чакам с нетърпение този уикенд, защото ще ми се отдаде възможност за почивка.
Сега, чайче + мед + учене.![]()
Деам. Толкова съм доволна в целият хаос, който е в мен. Чудя се дали сега е момента да започна да се предизвиквам или да изчакам до безопасния момент.
Искам да шофирам до сутринта. Тази кола точно. <3
Утре ще е голям ден...
Искам някой да ми напише курсовите и да научи за един от изпитите ми, с другите аз ше се опрая ;(
Първоначално написано от antifashionshit
Цял ден ме занимават с глупости направо ми писна сега малко почивка и по-късно ще излизам и ми писна от хора които не знаят какво искат мисля повече да не се занимавам
Уморено ми е, тъпо, скучно, сиво... Не разбирам говори ли ми се или ми се мълчи. Наистина нямам представя.
Как можах да се хвана? Толкова глупаво се чувствам.
Обърква ми главицата и аз му помагам. Ще съжалявам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колко много променя едно запознанство. Този човек ми изпълни деня с позитивизъм. Да си свидетел на 2 катастрофи за около 10-тина минути и да сияеш от щастие..Аз не съм добре.
Сетих се за една фраза, която бях чула случайно докато мама си гледаше сериала.."Ако преживее нощта, ще е добре". Иронията е, че я чух вчера.
Съдба а?
Мфнгх! Утре вече трябва да си взема зарядното за фотоапарата и да си продължа проекта преди пак да съм изтървала сроковете. То не, че е фатално, но не искам да изневерявам на принципите си.
Мого организирано ми тръгна годината, дано все така ми върви и дано имам качествена почивка след големите натоварвания, защото никак не са малко тези, които ме очакват. Иначе съм супер доволна, че се освободих от всичките изпити и май ще завърша първи семестър с 6.00, което е прекрасно. Обичам да виждам резултати.
Харесва ми и проекта, с който май ще се занимаем, но искам да си брейнстормна с Него и да измислим нещо по въпроса с нашите си работи. Хм, интересни месеци ме чакат. Много интересни.
Много готин ден, а и вечерта започна много приятно, и сега ще продължи така![]()
maDamn
Един познат (или приятел, не знам) току-що ми писа, за да сподели нещо, което му тежи.
Стана ми миличко, че ми се доверява и иска точно аз да го изслушам.
Песен на деня: System Of A Down - Lonely Day
Самотно ми е. Апартамента е толкова празен. Връщам си стария начин на живеене, утре ще се напия. Дръпнах си една фантастика, която ми допада. Да видим как ще се справя с всичко, което следва.