- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Пхаха, нали, добре дошла в немскоговоримия свят :ДДД
Стигала съм дотам да се хващам на бас, не ми вярваха, че няма да намериш отворен супермаркет в неделя и че такова нещо като будки и денонощни н-я-м-а. (освен тук-таме бензиностанции)
Ооо, опитах тортата, един път е. Много доволно, ще питам за рецепта за крема с кафе!
ОФИЦИАЛНО ВЪВ КАЛЕНДАРА : IT IS YOUTUBE DAY !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Изнервена и на тръни. Ако до 15 минути не ми звънне телефона, ще тегля майните на всички и всичко.
Не ми харесва,когато отворя тубата и на началната страница ми излизат клипове на чалга изпълнители.
Все едно това е определението за България и сякаш всички мислят че само това слушаме и само така ни възприемат![]()
Последно редактирано от Момчевкутия : 08-17-2014 на 16:40
Имам точно три приятелки жени. И тя неслучайно е една от тях. Може за един час да се видя с нея, обаче винаги има какво да си кажем и на какво да се посмеем. Обичам я.Приятно ме разведри излизането с нея, както и краткия разговор с него.
Обаче още съм на тръни. Много, много сконфузно се получи тази сутрин, колкото и да се опитвах/м да замажа положението.Очаквам тъп разговор по някое време, въпреки че засега няма индикации скоро да се проведе такъв. Всеки се прави на приятно разсеян и на тъп, на никого не му се обсъжда това, което се случи.
И по-добре. Дано така и да си остане, 'щото хич не ми се обяснява кое как.
Иначе тази вечер душичката ще си излиза с приятелите, чак ми се обажда да ме уведоми и да ме пита дали имам нещо против, хахаххахахаха.Много мило ми стана.
Печели точки. Особено след снощи...![]()
Тази вечер ще е мързелива и протяжна, и без това времето предразполага. Свърших си вече домакинската работа, така че мисля да си направя едни вкусни спагетки и да зяпам филмчета.
^^^feel you, bro
харесах си сериал, изгълтах 1-вия сезон и вече 2-ри ден преравям нета за останалите и - нищо! ни-що!
не ми се вярва чак. ебаси заглавието, интернет-недобронамерено, прхр!
иначе пиша няк'ви неща уж. и се карам с всички вкъщи, а майндсетът ми е съвсем друг(аде).
нуждая се от изолация и скоро (май) ще я получа. трябва ми стая без хора, за да мога да се съсредоточа и да си изпълня проектите в срок и така, както съм ги намислила.
иначе искам да завали. и разни други неща.
RAW
//много обичам кухни:Д
До онзи ден се оплаквах, че трябва да вървя по 6-7 километра всеки ден, а утре като ме очакват двойно/тройно повече, той да си прави сметка как ще му надуя главата вечерта, само да се прибера заедно с краката си в нас.
Обаче пък ми е адски развълнувано и се усеща доза притеснение, но се надявам всичко да мине добре. Ако успея да се запозная с някой от тях, ще е много хубаво, ама не ми се вярва да извадя пък чак такъв късмет.
Тъжно ми е, плаче ми се и ми е супер притеснено, нямам идея как да се справя с това. А дори нямам на кого да споделя, всеки е зает.
И утре съм пак цял ден затворена в глупавия офис, а вече не издържам...
Ох, отивам да си поплача
Добре ве, какво ми се случва? Ядох два пъти на обяд (нда, обяд, окала 16:00), натъпках се ката свиня, за вечеря унищожих доволно количество храна, ядох и бисквити и пак се чувствам ужасно гладна. А в стаята няма нищо за ядене, няма отварен ресторант или нещо такова в и окола хотела, а закуската е след окало 10 часа. Meh. И защо, по дяволите, като никога, всички тук пишете за храна?? Това не е честно!
Поне тя се връща скоро, аз също се прибирам след няколко дни и искам да се видим! И отново. И отново. И много пъти. По много време. Много. Много! Мале, чак сега осъзнавам колко ми е близка и колко голяма част от ежедневието ми вече е свързана все с нея.
И с него искам. Много! Искам пък! Ама не може. Ще си чакам до 27, а няколко дни по-късно заминавам аз. Не искам!Искам си в тъпия, мрачен, глупав и скучен град с него и с нея. И така още дълго!
Мрън. Мрън!![]()
И аз съм гладна! Много гладна. Много,много гладна.
"Народът прост, животът - тежък, скучен. - Живот без маска и без грим - озъбено, свирепо куче."
:/
Искам да лежа и да се гушкам с някой, да имам с кой да си споделя пицата и видео игрите. Такова ми е настроението в момента.
Натъпках се супер мощно и имам и цяла кутия сладолед, с която май ще се занимавам утре. Чудя се дали да гледам още някой филм или да лягам. Уф.
Оф, имам болезненото усещане, че наистина съм права. Истината е гадна, ве, не я искам тая истина.
ФилмирАх се. Напълно се вписва в идеала ми за мъж, тежкият характер му е в повече, но и т'ва не ме смущава. Единственото, което си мисля е, че нямам какво да му предложа и т'ва вместо да ме амбицира да се му се издигам в очите, просто ме кара да се затварям за/пред него. И с оглед на т'ва, че и той не е от най-споделящите, нямам идея как точно тря'а се получат нещата.
Организмът ми се подиграва с мен, просто се подиграва... Добре ве, единият път ще ми закъснее една седмица и ще ми дойде хептен пък за рождения ден, на който толкова исках да отида, ама не, беше на басейн, а следващият път ще подрани с 9 дни, за да ми дойде в единствения ми пълен ден на някакво шибано СПА. Seriously?? Ок, времето се оправя, градът е относително голям, исках да се разхождам - еми, на, разхождай се.
Прекалено много ми влезе под кожата, за да не ми пука. Влияе ми всяка реакцията, всяко действие, всяка малка подробност. Ако това, което имаме отиде по дяволите, ще боли, много, много ще боли.
Последно редактирано от mayaaa : 08-18-2014 на 06:08