.
Затворена тема
Страница 194 от 367 ПървиПърви ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 826 до 4 850 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сякаш с всяка изминала минута и всеки изминал час присъствието на смъртта в дома ни все по осезаемо се усеща.Сякаш просто чака момента,в който просто да размаха косата. Все повече изглежда,че крайната точка в годините на дядо ми е 78 и половина.И явно вече е просто въпрос на време.От няколко часа до най-много няколко дни...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Изтрещявам отново, каква новост...
    Напрегнато ми е от тъпата сесия, ма и се вижда краят, в петък последен изпит
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    По-зле от вчера. Недоспала, изнервена, притеснена.... Усещам, че раят в който живеех се сгрумолясва през последните няколко дни и всичко това ме смазва. Писна ми да се боря, за свое собствено спокойствие май е най-добре да приключа нещата. Все още обичам, все още знам, че мога да дам много, но силите ми са малко, а нервите почти не останаха
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    Ами, тръгвам да се пооправям. Само в носа ми има стадо слонове, иначе съм шест и девет даже. Той ми липсва. Много. Някак си изважда едни странни чувства в мен на яве, които хем са ми слабост, хем ме превъзпитават и променят един вид. Странно е, защото досега никога не съм се чувствала по този начин с никого. Все по-трудно ми е да си тръгвам, все по-трудно ми е да го изпращам когато си тръгва.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    дейба не съм само аз толко яка
    различен пол сме /надявам се/
    нека има за сички

Мега фен Аватара на Blab
    Не ми харесва, че пак е студено.
    Влияе ми супер неприятно на раничката, а тъкмо беше заздравяла...(
    иначе съм добре, малко носталгично, но добре))

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, аз съм си пляскала по някой и друг шамар в такива моменти :д

http://fitnesspro.bg/?route=common/home

Град
    Отивам да се видя с него... Главата ме боли и ми е студено, малко ми се вие свят. Ще се старая да съм спокойна и да не бъда нападателна, просто ще си обясня какво мисля, как виждам нещата и ще видим дали продължаваме заедно напред или всеки по отделно.... Безкрайно много го обичам, но не мога да правя компромиси със себе си за сметка на любовта, каквото и да стане живота не свършва тук....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Щастлива съм.
    Всичко върви по план, макар че днес, вместо да довършим проекта, се наливахме с какао и се лигавихме. Но имаме предостатъчно време.
    Само с него не можах да се видя, пак ни се разминават плановете.
    Яде ми се дюнер.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нямам обяснение защо се чувствам толкова зле /емоционално/. корема ми се е свил на топка, а сърчицето ми прави екстрасистоли. сякаш нещо ме е притиснало и не мога да мръдна/дишам.
    трябва да си доставя ударна доза ендорфини. да бягам докато ме държат краката, да правя секс или може би да се алкохолизирам. трябва да чувствам нещо различно от болезнено безразличие.
    само така си говоря. тези неща изискват инициатива и усилия от моя страна, а съм се превърнала в такова мекотело, че осъществяването им е непосилно.
    мразя се, мразя това, в което се превръщам, мразя живота, мразя хората. с всеки изминал ден разочарованията ми се увеличават. липсва ми старото ми АЗ. когато всяко природно явление /дъжд, слънце, сняг/ ме правеха щастлива, когато се усмихвах глупаво на непознати, когато дори новият ден и ранното ставане не ми бяха досадни. сега спя при всяка възможност. по много. хиперсомния.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има птичи грип.Птичи вирОс, омирам.
    Тотално изтрещявам, а той пак няма да ми купи шоколад и ще го трепя! Не е честно, въобще не е мил днес.
    Утре ще поработя, ще уча, абе забавно ще да е.
    maDamn

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Тъкмо си помислих че се оправих днес се чувствам още по зле от преди...направо съм смачкан..нещо не е наред,нещо тотално е изгоряло...настроенията ми се сменят на 5 мин,всичко е тотална каша.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

PUSH UPS FOR THE WIN!!

Напускам работа, най-сетне!!! Ама к'во от една на друга... FUCK THIS SHIT..
    Треа да излезем тези дни неш на ресторантче.. само се чудя къде.. :/
    Забравям го тоя форум нещо... нямам време, а и е умрела раота..
    Плува ми се.. но ще гледам филм, щото нещо ми е студено и предпочитам да се омотая в леглото с нея и да зяпам филм.
    Двоумя се наистина много, нова кола или мотор, или и двете... последния мотор се потроши... Злобно при това.. добре, че (чука на дърво) аз не се потроших с него.. Тя отказва да приеме мотора, а аз имам нужда от него... Наистина съм зациклил много яко и тъпча на едно място... Каската и мотора ш ме оправят, ама тя не дава... Остават ми само тренировките и тях двете...
    Аман от курви.
    Аман от курви.
    Аман от курви.
    Тая където я срещна там ще я правя на гъз.
    Незаслужаваше т'ва нещо той, казвах му, ма той не... та не.. летеше в облаците, ся немоа го оправя. КУРВА!
    Мда, отивам да зяпам филм.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Blab
    restless.
    винаги се случва така. ще трябва да се събера.
    да се прибира, да си правим театъра, да идва лятото и да отпрашваме към париж, словения, Копенхаген.
    //тп ми сложи главна буква на Копенхаген. това трябва да е знак:Д

https://www.youtube.com/watch?v=FUg7PSuC3ZU

Град
    Днес съм по-добре, след срещата вчера мисля, че изгладихме нещата. Аз си казах точно и ясно какво искам, какво очаквам и кое не ми харесва в неговото поведение.... Прие го, извини се за детинското си държание, не се е оправдавал, каза, че оправдание за тъпотиите няма. Засега нещата са добре, да видим до кога

Мега фен Аватара на tori
    Освен стадото слонове в носа, сега имам и няколко мамута в гърдите. Тая няма да я бъде - цяла нощ не съм спала както трябва, за да кашлям и да се опитвам да дишам някак. Айде пак към личните - и той, и майка ми ме изпратиха нататък. Намерих си кой да ми разбере оценката по немски и днес никакво училище, евентуално и в петък.
    А той колко ми липсва... Имам огромното желание да съм покрай него и нощем да го будя с опитите си да дишам. :д Леко егоистично ама нали... Трябва си някой да ме тъпче с лекарства, нали?!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Оф, той излезе Аз също трябва след малко, страх ме е да звънна на госпожата, ако правя контролно утре-ще го осера тотално, усещам. Не съм подготвена, уча, но не е достатъчно. Тъкмо набера инерция и нещо ме възпира и обърква.....И не знам какво да правя.....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нещо не ми се занимава с тези пубертетски истории.
    Играе си с мен на иди ми, дойди ми.
    Обаче ако той не ги е надраснал тези неща, на мен са ми доста далечни вече. Крайна или не, смятам, че ако искаш нещо или го искаш, или се правиш, че го искаш, друга истина за мен няма.
    А веднъж вече търпях подобно поведение, втори път няма да го позволя.
    Хич не ми пука ще спре ли да ми пише или няма да спре, омръзна ми да ме разиграва, ама напълно ми омръзна.
    Не мога да повярвам как получих повече внимание в рамките на 10 минути от непознат човек, а този, които твърдеше, че съм му била направила мнооооого силно впечатление и бла бла, да е държи така.
    Айде, сиктир.

Иначе, имам нужда да почина малко, но не знам в какъв смисъл, дали да се отделя от всичко друго и само да работя, дали да бия шута на всичко или и аз не знам. Ще го обмисля по-добре днес, защото ще имам малко повечко време, надявам се. И личните ми отношения куцат, абеее нещо всичко ми е много куцо напоследък.

Мега фен Аватара на Dagichka
    днес минаа, при това успешно, въпреки че втората тема, която ми даде я бях чела точно 2 пъти и нищо не помнех :д
    да минава и утре и да идва събота. възлагам твърде много надежди на тая нощ, пък ще видим дали ще стане така или тотално ще преебе нещата и просто ще му кажа бай бай както вика мишо лондона :д

съм супер издразнена, ми идва да се скрия от целият свят. просто всичко да изчезне. Явно трябва да се науча да медитирам.

Мега фен Аватара на skatew
    въй мн яко зех си 1вия изпит
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

a-wolf
    Guest

Unhappy

Az se chuvastvam mnogo obyrkana i neznam kakvo da pravq

https://33.media.tumblr.com/2776f51f...76jpo1_500.gif

може да се каже добре,защото си взех изпита днеска

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от a-wolf Виж мнението
    Az se chuvastvam mnogo obyrkana i neznam kakvo da pravq

https://33.media.tumblr.com/2776f51f...76jpo1_500.gif
    Като начало, започни да пишеш на кирилица.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Jaune
    Поне е постоянен, това ще му го призная.
    Ако знаех, че ще ме търси повече, когато не сме заедно, отколкото докато бяхме, дори нямаше да си правя труда... Не знам защо го прави, но ако го прави, за да опипа почвата или защото се е поогледал и е разбрал, че е направил грешка... е позакъснял. Ще се осъзнае като мине ретроградния Меркурий, предполагам.

Иии много ме бива, проектът ми става МУЦ-КА, само ако можех да действам по-бързичко... ама като се има предвид, че нямах идея как се правят тия неща, а се оправих... ;3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си