- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
И аз клоня към стимуланта, но се зачудих, ако например в сряда ползвам стимуланта, а в неделя бадемовото, дали ще й дойде много на косата да я мажа с такива мазни продукти 2 пъти в седмицата ?
намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час![]()
taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?
RainBerry - забравих да ти кажа.. можеш да си вземеш лосион за регулиране на омазняването и подхранващ шампоан![]()
^ като я пробваш да споделиш дали си доволна
а иначе ще го измия,но аз си намазах цялата коса,иначе и аз съм го ползвала след баня само по краищата![]()
Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg
Последно редактирано от taamara : 12-04-2011 на 16:30
^ нещо не ми излиза нищо написано.. само на мен така или ?
иначе това,което се е изтрило (не знам защо става така) беше склонна към омазняване![]()
Нещо имам проблеми с новата версия на форума :д не се харесваме май, май ...
ето, това написах в горния пост, нз защо не излиза:
Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg
^ косата ти е много хубава![]()
бях я видяла и в друга тема.. хм.. щом е така мисля,че няма да и дойде много мазното,но не прекалявай.. като казвам да не прекаляваш,го казвам в смисъла с количеството
.. иначе маслата по принцип регулират омазняването,което също ще е +
.. но най-добре опитай така 2-3 седмици и виж.. ако ти дойде много мазняването просто единия път в седмицата пропускаш и така
.. все пак не мога да ти кажа с точност,защото при всеки е индивидуално,но ти казах какво предполагам
![]()
успех с косичката.. бтв. на мен стимуланта ми се отразява много добре и доста бързо ми расте с него косата.. някъде бях виждала оплаквания от него,че са го развалили и т.н.,но според мен не е така.. още си ми действа добре
![]()
ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш.. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката
![]()
^ Благодаря ти много : )) и аз много си харесам косата, дано не стане така че да започне по-бързо да се омазнява от маслата, но не вярвам : )) ще започна със стимуланта и ще докладвам в темата как ми се отразява![]()
момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ?![]()
Аз си слагам Хининова вода и Бадемово масло! Наистина съм доволна от тях осовено от бадемовото масло. Прави косата ти по-лека, по-нежна, блестяща и так дале.. а Хининовата вода трябва да си я слагаш много равномерно, защото ако не една част може да ти порасте а друга не .. но наистина расте![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
да ви кажа..косата след маслото от пшеничен зародиш ми беше много мека,още в банята.. после с комбинация от купената маска по краищата,а преди това проф.шампоан + след баня кристали беше много мека и хубава. направо не мога да и се нарадвам.. и не е толкова суха.. и започвам както ви казах след всяко къпане кристали![]()
Кажете коя маска е по-хубава - на Миосотис или на Денис?![]()
^ каква ти е косата ? и за коя точно маска на Денис питаш ? ..и
Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.
Купи си хубав зехтин, аз имам един много хубав и има много добри резултати.
Аз да си покажа косицата /малко потретирана с маша, ама все пак... ;д/
http://img10.imageshack.us/img10/3721/img0355b.jpg
victoriassecret1
щом ти трябва за растеж не бих ти препоръчала купена маска.. защото 1во тя се слага само по дължината и така не подхранва,а е като балсам 2ро омазнява корените ако се нанесе в корените .. т.е. само за краищата ще има положителен ефект... ако е задължително от тези двете -Миосотис,но ти препоръчвам да си правиш домашни маски,а купената да я слагаш само по дължината или само по краищата..
LoveSick95 имаш много хубава коса.. а тук щом е с маша по принцип каква ти е ?
brutaLxxbunny щом ти е суха в краищата защо не си правиш изсушаващи маски в корените,а по дължината да я мажеш с масло от пшеничен зародиш ? .. така уж в корените ще е малко по-добре уж краищата няма да са ти толкова сухи и няма да цъфтят,защото това масло е точно против цъфтеж и след баня пак може да слагаш от него малко без да го отмиваш като кристали (1-2 капки) а и може кристали.. както решиш![]()
аз мисля утре да си правя маска![]()
Да,обмислях го това и скоро-скоро ще си взема масло от пшеничен зародиш.Но първо ще отида на фризьор,защото косата ми е много нацъфтяла.Иначе аз нямам много време за маски,даже изобщо.Много съм заета през годината.Маска си слагам Миозотис в банята за 2-3 минути.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Момичета днес си купих маската на DENISE с плацента и искам да попитам има ли доволни от нея и вие къде си я нанасяте, защото продавачката ми каза да я нанасям и да масажирам скалпа и се учудих....![]()