View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Wednesday666
10-09-2013, 03:50
Наближава краят на нещо.
И това нещо в един момент ме беше докарало до състояние на полу-депресия, мисля дори, че беше от части и причината за бъбречната криза преди 2 седмици, защото то тогава беше пикът на цялото чудило.
Сега вече е .. По-различно.
Видях вчера за пръв път от адски много време, че аз действително не съм сама.
Двамата ми най-скъпи хора бяха от двете ми страни и ми казваха какъв човек съм и какво не трябва да правя за хора, които не го заслужават. А аз, ако трябва да съм честна, в един момент просто .. изключих.
Спрях да ги слушам, просто усещах присъствието им до себе си и това беше напълно достатъчно да видя нещата от страни как изглеждат и да съжаля, че си загубих времето в грижи, угризения и някакъв жал и мъка за човек, който вече.. дори не е човек..
Имам само едно нещо да му кажа, рефрен от една много любима моя песен - Прощавам ти, че си такъв, преди да стана като теб..
Разделихме се с приятелят ми, а дори не не ми пука. Единственото, което ме измъчва е, че го виждам всеки ден. Не искам да лъжа себе си и него повече. Беше хубаво, но не беше достатъчно. Той е мил, грижовен, нежен, но той не е за мен.
Мина толкова много време откакто екс-приятелят ми замина, но все още не мога да го преодолея. Никога не съм спирала да мисля за него. Никога не съм спирала да го обичам. Ще мога ли изобщо да го забравя? Сега се си мисля, че решението ми тогава да се разделим беше прибързано и детинско, но просто нямам вяра във връзката от разстояние. Само, ако можех да върна времето назад...знам, че и сега мога да го имам, но е твърде късно...
Животът ми е сякаш едно колело, което се върти равномерно и се случват едни и същи неща. Толкова еднообразен е станал...
Той е толкова мил, толкова добър, толкова хубави неща говори за мен. Колко е влюбен, колко прекрасна съм аз... С онова, което направих, му дадох още по-голяма надежда, ама и аз съм една..не мога да се понасям. Напоследък се хващам да върша неща просто "за да видя какво ще стане", "да видя докъде може да стигнем". Аз не изпитвам нищо към него, чувствам се като камък. Тогава защо продължавам да се държа по този начин с него? Може би му давам надежди..а поне за момента всъщност няма такава опция. Личи си колко гадно се чувства, а моя "приятелка" е влошила нещата. Защо по дяволите ще СПОМЕНАВА, че розата е останала там..че "не била мръднала". Снощи се почувствах отвратително виновна, след като той ме попита. Всъщност от доста време не спирам да се чувствам гузно, но какво да направя, като не мога да изпитам нещо повече? Насила не става. Охх.
Другият пък, ако знае какво иска, евала. Ако не промени начина си на държание, ще прекратя всичко. Уж беше толкова въодушевен, а сега се виждаме и говорим по-рядко, отколкото когато бяхме "просто приятели".
А към тези, които пък не спират да нахалстват, ще се наложи да бъда малко по-груба.
Имам чувството не че съм в любовен триъгълник, а в любовен n-ъгълник. Искам да ме няма за малко, да изчезна, никой да не ми говори, никой да не виждам.
уат дъ фак?!?
става нещо странно и различно?!?
Толкова изтощена не съм се чувствала от супер много време..Искам да легна да спя и да не се събуждам докато не ми звънне алармата утре сутринта..Глупости...Утре сутринта..Ще откъртя до събота..:D Но имам да уча..;/
Искам да се разпадна. Да се гмурна в морето и да се превърна в морска пяна.
Добре, че е до мен да ме крепи. Без него съм за никъде.
XTREMEFREERIDE
10-09-2013, 12:38
Нон-стоп се филмирам за някви работи. Тъпо е. Изморява ме. Искам да спре. Трябва да спра.
Дано утре мине добре интервюто за работа. Днес останах вкъщи, дано не съм изпуснала нещо важно в университета, ама трябваше да се лекувам стабилно. Мислех, че съм се оправила, ама вчера т'ва кафе навън просто...главобол-ужасен. Ще го преживея. Сайн ъп-нахме се за много яка лекция по предприемачество. Нямам търпение. А преди това колко много неща има да се случаааат. <З
heartlesandfreaky
10-09-2013, 12:41
Бясна. Отново.
Писна ми от надути пачавретини дето ми се правят на приятелки, а зад гърба ми ме плюят като селянки. Много ги обичам такива дето е помнят какви бяха и благодарение на кого почнаха малко да ги еб*ват за живи околните.. Щото точно тия с огромните самочувствия до миналата година бяха пълните комплексари. Сега са си същите, само че с 2 тона повече самочувствие, което няма грам покритие. Ще избеснея накрая и ще натупам някой, колкото и да не симпатизирам на агресията. Не се издържа просто с такива лекенца наоколо.
shmatarok
10-09-2013, 13:12
Болна. То се и очакваше де.
Чувствам се мизерно слаба и без капчица енергия. Не ми се яде, не ми се пие, не ми се става от леглото, искам само да спя, да спя, да спя... Пф.
Все повече оценявам колко прекрасен мъж имам до себе си..обича ме, уважава ме, грижовен е..винаги мисли за нас двамата, а не за себе си. Все повече почвам да го оценявам. Мисля, че се влюбихме за пореден път. Сякаш всичко започна вчера.
Glamour92
10-09-2013, 14:47
Спи ми се,бре ...
Системното недоспиване обаче си има едно голямо предимство - превръща те в пълен,абсолютен и непоправим непукист.
:D
Една хорнология от преди близо година...Нда..Съсипа ми настроението..И не само..Рева за пореден път точно заради тази хронология...
2 години откакто се разделихме и 9 месеца след последния ни разговор, а аз още не съм го забравила. Толкова ли е трудно като се сетя за него или като някой ми спомене за него да не чувствам пронизваща болка в сърцето, сякаш хиляди остриета се забиват в него? Нда..Колко клиширано звучи...Само един мускул...
Смятам да си пусна някоя комедия и да го изчакам да ми пише..Или да не ми пише..Ох..И той е едно такова прекрасно същество..:smt007
Взех я и я регистрирах. Остана само каското да направя, но тия дни се очертава адски много работа.
Трябва да намеря време. Хубаво ми е.
Нещата отново свършват. Дано този път да е завинаги. Омръзна ми, мразя го, уморена съм. Искам да спра времето, всичко да застине и да мога да се нарева, след което отново да пусна шибания свят отново. Уморена съм никой да не ме пита как съм и да трябва да викам, удрям и плача, за да ми обърне някой внимание. Чувствата на другите не са по-важни от моите. Не са.
DisappointedDreamer
10-09-2013, 16:33
Хубаво ми е, ама мъничко изоставам от собствените си планове и това не ми харесва.
TheBeliever
10-09-2013, 16:40
Объркана съм. Стигнах там, където исках да бъда. И сега какво? Не, че не съм щастлива от положението, в което съм в момента, но какво следва?
Трябва ми нова цел, ново предизвикателство.
heartshapedbox
10-09-2013, 16:45
Не може най-малкото нещо да се превръща в скандал, не е правилно. Както всичко е сладко и миличко, за части от секундата се видоизменя до едно страшно напрегнато, което къса нервите и на двама ни, а аз даже не проумявам защо става така. Объркана съм, не може ли просто малко човеко отношение, въпреки моментния прилив на емоции?
XTREMEFREERIDE
10-09-2013, 18:01
2 години откакто се разделихме и 9 месеца след последния ни разговор, а аз още не съм го забравила.
Миличка, любовта само с нова любов се лекува. :)
А аз...
Все повече оценявам колко прекрасен мъж имам до себе си..обича ме, уважава ме, грижовен е..винаги мисли за нас двамата, а не за себе си. Все повече почвам да го оценявам. Мисля, че се влюбихме за пореден път. Сякаш всичко започна вчера.
Преоткриването на любимия е най-прекрасното нещо, което може човек да открие. И когато разбереш, че с всяко преоткриване идва ново влюбване, изпитване на всичката емоция отново и отново...започваш да го искаш всеки ден. А когато ти стане ежедневие...разбираш, че има неща, които НИКОГА не омръзват.
heartlesandfreaky
10-09-2013, 18:54
Искам да съм непукист. Омръзна ми винаги да се грижа за всички. За мен кой ще се погрижи най-накрая?
sneering
10-09-2013, 19:06
Аз съм истински щастлив :D
Въпросът е в това, че новата любов вече я има и аз даже не се и сещам за въпросния, ако някой не спомене името му или не го видя на линия в скайп например..Просто в момента, в който някой или нещо ми припомни за него светът ми се срива за момент и преживявам всичко отново и колкото и да си мисля, че съм го забравила, в един такъв момент осъзнавам, че не е съвсем така...
Благодаря ти! :)
leadyflame
10-09-2013, 22:01
Есенния дъжд ми навява тъга,листата падащи леко и спокйно ми напомнят за минаващото и циклично време, каквото е в момента и емоционалното ми състояния.. къде е промяната!?
pandabear
10-09-2013, 22:35
ЛЕКЕТА, EVERYWHERE
Днес ще е тежък ден.
И и ми липсва нещо.
За сега всичко е наред.
Имам доста ангажименти..
Искам да я видя.
Тръгвам.
добре съм, въпреки проблемите
учудващо добре даже
Niakoitam
10-10-2013, 09:19
Именно :)
Една хорнология от преди близо година...Нда..Съсипа ми настроението..И не само..Рева за пореден път точно заради тази хронология...
2 години откакто се разделихме и 9 месеца след последния ни разговор, а аз още не съм го забравила. Толкова ли е трудно като се сетя за него или като някой ми спомене за него да не чувствам пронизваща болка в сърцето, сякаш хиляди остриета се забиват в него? Нда..Колко клиширано звучи...Само един мускул...
Смятам да си пусна някоя комедия и да го изчакам да ми пише..Или да не ми пише..Ох..И той е едно такова прекрасно същество..:smt007
Не всъщност ТОЙ няма няма нищо общо с цялата схема. Ти просто не си забравила спомените с него, а не него. Носталгията ти. Самозаблуждението и желанието ти да се върнат неща, които никога няма да се върнат, защото миналото...просто си остава в миналото и едно нещо веднъж изживяно няма как да се изживее отново. Нещо като носталгията по детството понякога например. И на мен понякога когато се събера с випуска си след първоначалната няколкодневна еуфория ми става леко тъпо и тъжно. Именно заради моментите,които сме имали понякога с класа ми. И за да не кажеш, че е различно имаше и едно момиче преди около 7 години. Една година флиртове, някое обарване, някоя прегръдка, някоя целувка по бузата. До повече не се и стигна.Беше и много тъжно и много весело понякога Дълго ми държа влага и много време след това сякаш някой ме пробождаше в сърцето, когато я видех, някои ми споменеше за нея или ме избъзикаше какво прави любовта, което не беше особено трудно имайки предвид, че къде целият град не знаепе за тези отношения. И до днес не съм убеден, че нямаше нещо от нейна страна, защото на моменти сякаш се изпускаше,но инатът и в крайна сметка надделя. Трябваше да спазва имиджа си на bad girl пред мен и пред другите хора и просто неможеше да приеме,че беше един вид излъгана. Та тя попринцип не си падаше по такъв тип момчета. Виж ако бях някои тип като четрикрилен гардероб, супер решителен и с малко повечко кинти можеше и да ми върже. По това си личеше и че беше тип, който следваше принципа "бий се", но особено от един период при мен следваше принципа "бягай". Е, в днешно време вече дори и Здравей не си казваме. Доста показателни са и последните два пъти дето просто само се спогледахме- на съседната маса в едно заведение с една съученичка, с която винаги се поздравям и на една пътека в сградата на общината дето замалко не се сблъскахме. Появява се и сега след 7 години някакъв образ за миналото обвит в доста гъста мъгла,който след няколко секунди изчезва. та така.Наскоро една фейсбук приятелка ми каза на мен и на още един във връзка с един спор, че съм гледал много повърхностно. Е, съжалявам стени мога и да се опитвам да руша,но сейфове не мога да разбивам. И накрая боли от това. Хубавото в случая е че си дала шанс на друг човек вместо да седиш в ъгъла прогонвайки всеки който се опитва да те доближи самосъжалявайки се. Никой няма да е същият като предишният ти и няма да ти върне старите спомени,но ако му позволиш може и да ти създаде нови пак много хубави :)
Та в реда на тези мисли да си напиша по темата. Наблюдавам при мен някаква закономерност. Сякаш съдбата държи да ми покаже нещо. Преди сигурно около 5 години с една приятлека си говорехме за връщанията повече от два пъти. След не много дълъг период това започна да ми се показва сякаш през стъкло. През един екран така, че да не мога нищо да сторя. Първо по по-пряк после по по косвен начин. Как добротата в един човек плюс желанието да обичаш и да бъдеш обичан могат да докарат до мазало, страдание и незнание къде да се сложи точката, а вместо нея постоянно да се слагат запетаи. Интересен факт е че и при мен присъстват тези два фактора-доброта и желание да обичам и да бъда обичан. Дали пък в цялата история няма някакво послание? :)
urlittlelady
10-10-2013, 11:07
обичам го... не като преди, но го обичам.. и той ме обича.. гадно ми е... чувствам се странно... и ми липсва толкова много... искам да го видя...
офф само се оплаквам :D но пък цял ден говорихме за последната екскурзия... ахх нямам търпение :D
milenceto_01
10-10-2013, 11:32
БЯСНАААААААААААААААА отличничката на класа си завърза приятелство с най-готиното момиче в класа!!!от тогава зубърката започна все повече и повече да се отваря :\ понеже учителката по химия е болна карахме свободен час на вън ;D дадоха ни волейболни топки-една за момчетата и една за момичетата!Тя взе топката и даваше само на точно определени хора да играят.Естествено аз не бях от тях!?!Но аз съм голям инат и влязох да играя и аз.Тя започна да ми вика да се махам а аз и казах че топката не е нейна но тя отново се опита да ме изпъди и аз и казах че не е тя човекът който ще ми казва какво да правя но тя каза цитирам"да,аз съм човека "ТОВА НАПРАВО МЕ ВБЕСИ но аз остах да играя и тя ми каза ти кат си толкова тъпа аз какво да направя и аз и казах "ами ти като си толкова остра иди и се забий някаде!!!!!!!!!(всъщност тя е малко луда-метнала се е на майка си)в този момент тя отиде при заместничката и и се оплака(моята най-добра приятелка стоя там и подслушваи ми каза че ме е нарекла п*тка и к*учка)накрая тя си тръгна.
БЯСНАААААААААААААААА отличничката на класа си завърза приятелство с най-готиното момиче в класа!!!от тогава зубърката започна все повече и повече да се отваря :\ понеже учителката по химия е болна карахме свободен час на вън ;D дадоха ни волейболни топки-една за момчетата и една за момичетата!Тя взе топката и даваше само на точно определени хора да играят.Естествено аз не бях от тях!?!Но аз съм голям инат и влязох да играя и аз.Тя започна да ми вика да се махам а аз и казах че топката не е нейна но тя отново се опита да ме изпъди и аз и казах че не е тя човекът който ще ми казва какво да правя но тя каза цитирам"да,аз съм човека "ТОВА НАПРАВО МЕ ВБЕСИ но аз остах да играя и тя ми каза ти кат си толкова тъпа аз какво да направя и аз и казах "ами ти като си толкова остра иди и се забий някаде!!!!!!!!!(всъщност тя е малко луда-метнала се е на майка си)в този момент тя отиде при заместничката и и се оплака(моята най-добра приятелка стоя там и подслушваи ми каза че ме е нарекла п*тка и к*учка)накрая тя си тръгна.
лол
Разболяваме се задружно. Той е накупил поне 15 вида чай, аз пък след малко отивам за аспирин и носни кърпички. Чакат ни тежки дни...
Утре аз имам две изпитвания и хич не ми се мисли кога ще уча и въобще ще мога ли да изпълзя от леглото сутринта.
anonymous895156
10-10-2013, 11:58
Денят мина добре. Започнахме с контролно по музика, после обсъждах извънземния произход на путин с учителката по рисуване, а след това карахме 4 часа БЕЛ (преподавателят ни по английски днес отсъства по един проект и е нямало кой друг да го замести). В последните 2 часа правих входното по литература, което пропуснах, защото бях болен - интерпретативно съчинение, а през това време госпожата изнасяше урок за ЛИС :D
Именно :)
Не всъщност ТОЙ няма няма нищо общо с цялата схема. Ти просто не си забравила спомените с него, а не него. Носталгията ти. Самозаблуждението и желанието ти да се върнат неща, които никога няма да се върнат, защото миналото...просто си остава в миналото и едно нещо веднъж изживяно няма как да се изживее отново. Нещо като носталгията по детството понякога например. И на мен понякога когато се събера с випуска си след първоначалната няколкодневна еуфория ми става леко тъпо и тъжно. Именно заради моментите,които сме имали понякога с класа ми. И за да не кажеш, че е различно имаше и едно момиче преди около 7 години. Една година флиртове, някое обарване, някоя прегръдка, някоя целувка по бузата. До повече не се и стигна.Беше и много тъжно и много весело понякога Дълго ми държа влага и много време след това сякаш някой ме пробождаше в сърцето, когато я видех, някои ми споменеше за нея или ме избъзикаше какво прави любовта, което не беше особено трудно имайки предвид, че къде целият град не знаепе за тези отношения. И до днес не съм убеден, че нямаше нещо от нейна страна, защото на моменти сякаш се изпускаше,но инатът и в крайна сметка надделя. Трябваше да спазва имиджа си на bad girl пред мен и пред другите хора и просто неможеше да приеме,че беше един вид излъгана. Та тя попринцип не си падаше по такъв тип момчета. Виж ако бях някои тип като четрикрилен гардероб, супер решителен и с малко повечко кинти можеше и да ми върже. По това си личеше и че беше тип, който следваше принципа "бий се", но особено от един период при мен следваше принципа "бягай". Е, в днешно време вече дори и Здравей не си казваме. Доста показателни са и последните два пъти дето просто само се спогледахме- на съседната маса в едно заведение с една съученичка, с която винаги се поздравям и на една пътека в сградата на общината дето замалко не се сблъскахме. Появява се и сега след 7 години някакъв образ за миналото обвит в доста гъста мъгла,който след няколко секунди изчезва. та така.Наскоро една фейсбук приятелка ми каза на мен и на още един във връзка с един спор, че съм гледал много повърхностно. Е, съжалявам стени мога и да се опитвам да руша,но сейфове не мога да разбивам. И накрая боли от това. Хубавото в случая е че си дала шанс на друг човек вместо да седиш в ъгъла прогонвайки всеки който се опитва да те доближи самосъжалявайки се. Никой няма да е същият като предишният ти и няма да ти върне старите спомени,но ако му позволиш може и да ти създаде нови пак много хубави :)
Та в реда на тези мисли да си напиша по темата. Наблюдавам при мен някаква закономерност. Сякаш съдбата държи да ми покаже нещо. Преди сигурно около 5 години с една приятлека си говорехме за връщанията повече от два пъти. След не много дълъг период това започна да ми се показва сякаш през стъкло. През един екран така, че да не мога нищо да сторя. Първо по по-пряк после по по косвен начин. Как добротата в един човек плюс желанието да обичаш и да бъдеш обичан могат да докарат до мазало, страдание и незнание къде да се сложи точката, а вместо нея постоянно да се слагат запетаи. Интересен факт е че и при мен присъстват тези два фактора-доброта и желание да обичам и да бъда обичан. Дали пък в цялата история няма някакво послание? :)
Първо благодаря ти, че си се потрудил да изпишеш толкова много. :)
Аз разбирам какво точно ми липсва във връзката ми с него, осъзнавам защо ме връхлита цялата тази болка щом се сетя за него, но няма как да изтрия спомените си или да 'минавам покрай тях' с пренебрежение. Или има, но просто самата аз не съм достатъчно силна, за да го направя.
Интересното при мен е, че седмица или две след раздялата ни аз търсех следващ..Нищо чудно де..Аз бях лапе, което не осъзнава какво въобще се случва /аз и сега съм и след време сигурно ще казвам същото за сегашния момент, но все тая..Не това ми е мисълта../. И до днес обаче във всеки откривам частица от него, дори и в най-добрия си приятел. Вече съм свикнала да се абстрахирам от това, но в началото беше доста трудно да виждам навсякъде неговите очи, усмивка, да усещам неговия парфюм и етц.
В момента съм толкова щастлива от факта, че 'новата любов' има една единствена прилика с въпросния и тя е, че рождените им дни са в два поредни дена. Всичко останало е коренно различно..А най-важното е, че си пасваме и че се чувствам добре с него..Даже това ме кара да се замисля какво съм намирала преди в този човек...
Нда..По темата...5-ца по математика, защото по невнимание не съм си довършила едната задача..За пореден път..-_- Трябва да спра да правя такива елементарни грешки за бога. -_-
Иначе съм добре..Май. Приятно е да усетиш, че някой има топли чувства към теб чрез една прегръдка. Ох...Искам да си гушна негоооо..;/ :smt007
heartlesandfreaky
10-10-2013, 12:21
Хубав и наистина продуктивен ден.
Имам шестица по Химия, класната вече ме харесва, чувствам се добре. Малко се бях саднала в часа по Немски, но после се оправих. Като си тръгвах го видях да идва към училище, беше си все така хубав и с все така странния си, втренчен поглед. Anyway, поне ми стана приятно, че го видях.
Niakoitam
10-10-2013, 12:42
Първо благодаря ти, че си се потрудил да изпишеш толкова много. :)
Аз разбирам какво точно ми липсва във връзката ми с него, осъзнавам защо ме връхлита цялата тази болка щом се сетя за него, но няма как да изтрия спомените си или да 'минавам покрай тях' с пренебрежение. Или има, но просто самата аз не съм достатъчно силна, за да го направя.
Интересното при мен е, че седмица или две след раздялата ни аз търсех следващ..Нищо чудно де..Аз бях лапе, което не осъзнава какво въобще се случва /аз и сега съм и след време сигурно ще казвам същото за сегашния момент, но все тая..Не това ми е мисълта../. И до днес обаче във всеки откривам частица от него, дори и в най-добрия си приятел. Вече съм свикнала да се абстрахирам от това, но в началото беше доста трудно да виждам навсякъде неговите очи, усмивка, да усещам неговия парфюм и етц.
В момента съм толкова щастлива от факта, че 'новата любов' има една единствена прилика с въпросния и тя е, че рождените им дни са в два поредни дена. Всичко останало е коренно различно..А най-важното е, че си пасваме и че се чувствам добре с него..Даже това ме кара да се замисля какво съм намирала преди в този човек...
Нда..По темата...5-ца по математика, защото по невнимание не съм си довършила едната задача..За пореден път..-_- Трябва да спра да правя такива елементарни грешки за бога. -_-
Иначе съм добре..Май. Приятно е да усетиш, че някой има топли чувства към теб чрез една прегръдка. Ох...Искам да си гушна негоооо..;/ :smt007
Най-важното е да не търсиш приликата с него във всеки човек, който може да ти допадне, а още по-малко пък абсолютната еднаквост. Абсолютно еднакви хора няма никъде по света. Просто се съсредоточаваш върху това, което имаш,защото ти и в момента имаш любим и оставяш миналото да си седи там където му е мястото,защото даже и да стане настояще вероятността да бъде такова каквото е било преди намалява с всеки пореден опит и най-много да се завреш в някакъв омагьосан кръг,което хич не е готино.:)
Малко по-добре от вчера. Опитвам се да съм нормална. Не отидох за лекция и то по-добре, оказа се, че не сме имали.
Шекспир го е казал отдавна: "Светът е сцена и всички ние сме актьори".
xXxAngerfisTxXx
10-10-2013, 14:33
супер кеф, цял ден обикаляне с брата, качихме няколко коня на комара и сега тъпня :)
trabi_bs
10-10-2013, 14:34
супер кеф, цял ден обикаляне с брата, качихме няколко коня на комара и сега тъпня :)
MB sukcs
Glamour92
10-10-2013, 14:46
Робокопска душевност... (е,какво ме ръчкат пък сега..? О.о )
Пълна безметежност
режим автоматик
абсолютен вакуум
(прекъсван отвреме-навреме от някоя обилна порция смях/сън/"опиат"/другодругодруго
*мирише на "преди"* )
Черупките са си черупки и при ръчкане не реагират.
"Те" обаче не знаят.
http://www.youtube.com/watch?v=WTdquYYOD2E
Искам да си поспя. :>
AnarchyBoy
10-10-2013, 15:12
Мням.. :smt049
На 19 се чувствах като на 17, на 21 се чувствам като на 31.
Смени средата. х) (форума)
Barbie47
10-10-2013, 15:27
Мда... всеки четвъртък - 9 часа. Свършвам в 16:10. И най-мразя като ми каже учител: "Приятен ден" , че то си е вечер направо. Думи нямам за "хубавата" система в това образование. Прибирам се и сякаш леглото ми вика: "Стой тук и не мърдай." ... Ако това са най-хубавите години.. не знам.
heartlesandfreaky
10-10-2013, 16:07
Мда... всеки четвъртък - 9 часа. Свършвам в 16:10. И най-мразя като ми каже учител: "Приятен ден" , че то си е вечер направо. Думи нямам за "хубавата" система в това образование. Прибирам се и сякаш леглото ми вика: "Стой тук и не мърдай." ... Ако това са най-хубавите години.. не знам.
И аз всеки четвъртък съм така. Просто е трагично.
Иначе.. Не съм щастлива. Залъгвам се, че съм, а дефакто ми иде да рева, докато умра от обезводняване. Но някак си вече се примирих и не ми прави впечатление помията, която ми се излива на главата ежедневно.
HollyGolightly
10-10-2013, 18:20
Всичко това е като кошмар, от който просто искам да се събудя.
TheBeliever
10-10-2013, 18:35
Снощи докато заспивах осъзнах нещо - добре съм. В най-пълния смисъл на думата. От тук нататък всичко би било просто бонус. Спирам да гоня шаблонните представи. Майната им на всички.
ИМАМ ИНТЕРНЕТ! Много съм щастлива и адски уморена...
Съсипаха ме днес,както и всеки четвъртък занапред - 12 часа лекции. Мисля да се трупясвам след малко.
Иначе ми е хубаво. Колегите ми са страшно яки и имам адски късмет да съм в една компания с тях!
Бухам като идиот, май се пристрастих към медените лукчета, цялата ми стая е бъкана със носни кърпички и все пак ми е добре. Даже много. <3 Обичам феи, нимфи, фавни и джуджета. И горски духове, да. И дракони, да не забравим драконите! Изкарах си прекрасно с момчето ми, но още не съм се оправила напълно и малко му се дърпах като понечеше да ме целува.
anonymous708973
10-10-2013, 18:45
Не всъщност ТОЙ няма няма нищо общо с цялата схема. Ти просто не си забравила спомените с него, а не него. Носталгията ти. Самозаблуждението и желанието ти да се върнат неща, които никога няма да се върнат, защото миналото...просто си остава в миналото и едно нещо веднъж изживяно няма как да се изживее отново. Нещо като носталгията по детството понякога например.
Ммм, не съм съгласна.
Ако е имала бивши преди това, с всеки от тях е имала спомени, нали? Значи този просто е различен и специален. Не говорим за заблудите, свързани с първа любов, в такъв случай - не говорим за спомени, а за конкретния ЧОВЕК и начина, по който тя се е чувствала с него.
Мързеливо ми е, но изпитвам блаженство при мисълта как ще си намажа една филия с ДЕБЕЛ слой лютеница и ще нацъфкам парченца сушеница! Хах, в България съм яла такова нещо 5 пъти на кръст, сега направо жадувам за това, ама драмата на живота ми - все искам това, дето го нямам :д Как може в български магазин да нямат кисело мляко, ох, логично е, ама все пак КАК ще направя на чужденците яйца по панагюрски? Ще се пробва с по-кисел йогурт май.
Niakoitam
10-10-2013, 18:58
Ммм, не съм съгласна.
Ако е имала бивши преди това, с всеки от тях е имала спомени, нали? Значи този просто е различен и специален. Не говорим за заблудите, свързани с първа любов, в такъв случай - не говорим за спомени, а за конкретния ЧОВЕК и начина, по който тя се е чувствала с него.
Ако е имала други бивши. Ако е имала толкова или по-продължителни връзки някога.Ако е имала толкова емоционални връзки. И т.н. и т.н.Вид страх и някаква убеденост,че по-добро няма как да има. Фактори много за изброяване.Всеки човек е сам по себе си различен и специален.
За първата любов също.Заблудата,че тя е единствената и неповторима и друга като нея няма как да се срещне никога в живота. :)
NambyPamby
10-10-2013, 19:24
Много съм неорганизирана и хаотична и... кашляща. 8-)
Дразни ме какъв е несериозен и как махва с лека ръка на проблема, докато аз съм се превърнала в кълбо от нерви.
DarkTemplar
10-10-2013, 19:32
Чичо Чачо май е време да му отпусне края. ;]
Чичо Чачо май е време да му отпусне края. ;]
дойде време да влезе в политиката 8-)
не съм особено добре, поне утре е петък и няма да го виждам после два дена...
на 17 бях като на 23, на 21 - като на 31, на 23 - не съм сигурна дали минавам 18 :D
добре съм, утре ще съм вкъщи...не искам да се махам сега, не е добро време, всичко ще се преебе, ако ме няма повече от 2 дена...
AnarchyBoy
10-10-2013, 19:54
Този глас.. :smt049
DarkTemplar
10-10-2013, 19:55
дойде време да влезе в политиката 8-)
не съм особено добре, поне утре е петък и няма да го виждам после два дена...
Чичо Чачо ако стане политик, с удоволствие бих гласувал за него (като го изберат, ще се разберем за цената 8-)).
Надявам да успееш да се съвземеш as soon, as possible. Понякога нещата просто не се получават, независимо колко нерви и усилия сме вложили в тях. Тъжно, но факт ;)
2 етажа над нас се разцепват от секс, да ги ева...
пред гладните хляб ядат :D
heartshapedbox
10-11-2013, 05:51
Лошо ми е и ми се спи, та две не виждам, а след малко отивам да изкарам една двойна смяна на работа :х
s4etoved
10-11-2013, 06:10
Весело ми е :) или поне за сега , после може и да ми се плаче!!! Но все пак последен работен ден и после малко отпуска !!! :)
DisappointedDreamer
10-11-2013, 06:10
Очертават се 3 прекрасни дни. Нямам търпение!
Приятен на всички! :)
Като че ли нещо куца.. Не ми харесва..
Трябва да намеря начин, за да потръгнат нещата..
NambyPamby
10-11-2013, 07:01
2 етажа над нас се разцепват от секс, да ги ева...
пред гладните хляб ядат :D
Хахахахахахахахахаха, това ми оправи денят.
он: Ебаси каръщината, ебаси чудото. А още няма 10. Бива ли, питам?!
Да не говорим пък той колко ме изнервя... Умишлено гледах да го отклоня тоя разговор, че и без това съм бясна. Последното нещо, което ми се прави е, да водя безрезултатни разговори и да се хабя излишно за тоя, дето духа.
Смотан ден ми е, каръшки ден ми е, искам цял ден да прекарам в леглото и да не си подавам носа навън. Или да ме гушкат и пак да не си подавам носа навън.
За жалост, съм голям човек и трябва да върша неща, които не са ми особено по сърце. Както и да приема, че животът е гаден. 8-)
Чичо Чачо ако стане политик, с удоволствие бих гласувал за него (като го изберат, ще се разберем за цената 8-)).
Надявам да успееш да се съвземеш as soon, as possible. Понякога нещата просто не се получават, независимо колко нерви и усилия сме вложили в тях. Тъжно, но факт ;)
не знам дали е лошо, но аз не съм влагала никога нищо от мен
беше хубаво, но се изчерпа
все пак трябва да има и чувства...
някво празно ми е
имам чувството, че е събота
AnarchyBoy
10-11-2013, 07:21
Отивам си на Кюстендил!.. Йес бе 8-)
Манджа!
XTREMEFREERIDE
10-11-2013, 07:37
Следват 3 дни, които се очертава да бъдат чудесни. Днес и утре малко ще ми липсва дундьото като не си е вкъщи, но пък ще правя някакви неща и ще мине времето.
Хубаво си поговорихме снощи, обичам така. Не го бяхме правили от месеци. Не и по този начин. Днес е хубав ден. Ама аз често казвам така. Да видим... :3
AnarchyBoy
10-11-2013, 07:45
Пири, на връщане ще нося вино (и ракия).. с теб имаме уговорка май! ;)
Wednesday666
10-11-2013, 08:12
После ще се занимая и с това.
Учудващо е, но не ме интересува въобще.
Направих грешката да бъда добричка и да направя нещо за другата страна.
Голяяяяяма грешка, но със сигурност няма да се повтори повече.
Все ми е тая вече :).
И да идва утре, че имам планове, трябва да го бъзикам колкото се може повече 8-).
И има да разправя за мацката, да видим дали е достойна, аз ще съм журито :D..
Пак ще препускам цял ден.
Skeletoner
10-11-2013, 09:13
Хай,
Снощи гледах великият Гетсби. Замислих за връзката между "Живота е разбираем само в ретроспекция" и сходната идея във филма за борбата в името на отминал идеал. За любовта, която понякога е възможна само в самата представа за нея и единичнят момент и краткосрочността в която се случва. Не мога да си отговоря на въпроса възможно ли съжителството на ежедневният физически контакт и любовта. Може ли да се обича човек, когото всеки ден виждаш и чуваш половинката си. За съжаление за мен отговора е отрицателен. Обичта може да бъде между личности и в много кратък момент. Кое тогава може да свърже мъж-жена за цял живот. Спомена за секундите огромна, всеобхватна любов. Миналото ли е разковничето за любовта ? Къде е настоящето, когато в него критичността убива любовта, когато опознаваш човека до себе си и виждаш огромна вселена която ви дели в мисленето (всеки човек е вселена и дълбоко в себе си всеки е различен поради разликата в изборите и решенията които ежеминутно взима) ? За мен няма по-голям страх от това да изгубиш вярата в това, че можеш да обичаш истински и в настоящето, защото именно тази вяра ми е основният двигател ...
Поздрави,
Батя Skeletoner
Post Scriptum Песничката, която слушам в момента http://www.youtube.com/watch?v=PF7cLnijKBs
cookie78
10-11-2013, 09:34
Хм, хм...Спокойничко ми е, ама като е такъв смахмузен и...
Niakoitam
10-11-2013, 11:29
Трябва май да се науча да не ми пука чак толкова и да си намаля до краен предел емоционалността, че да съм си добре. В крайна сметка всичко е преходно и всички хора в даден етап отиват на едно и също място.Иначе на кой каквото му е писано.
Трябва май да се науча да не ми пука чак толкова и да си намаля до краен предел емоционалността, че да съм си добре. В крайна сметка всичко е преходно и всички хора в даден етап отиват на едно и също място.Иначе на кой каквото му е писано.
Квоо стаа с бачкането, закотви ли няква работа? По едно време се готвеше за няква оферта.
Багаж, багаж, багаааааааааааааж....:grin:
Не ми е било толкова щастливо, че заминавам на някъде НИКОГА...
Утре най-после ще видя брат ми и евентуално братовчедка ми...Не съм ги виждала от толкова много време..Особено кака..Обичам да прекарвам време с тях двамата..:smt007
Ииии остават само 5 дена..:smt007
Glamour92
10-11-2013, 12:12
Ухото ми,реших,се нуждае от още една дупка. xDD Numero cinque.
После започвам с психоподготовката за индъстриъл...
XTREMEFREERIDE
10-11-2013, 12:17
Пири, на връщане ще нося вино (и ракия).. с теб имаме уговорка май! ;)
Ше ви донеса спагети в студентски, няма проблеми. :D
JustaLittleKid
10-11-2013, 12:42
Хмм, хм. Добре.
Мързелив ден ми е днес, реших, че няма смисъл да ходя на училище :Д
И си слушам музикаа <3
Niakoitam
10-11-2013, 13:21
Квоо стаа с бачкането, закотви ли няква работа? По едно време се готвеше за няква оферта.
Абе аз така съм закотвил откакто съм се родил и особено след завършването ми,че не знам ще се откотвя ли въобще някога. А лъсна една таква неочаквана надежда от 4 години преди завършването ми та до края. Но само замалко. От офертата си питаха .... изобщо да ме потърсят. Не че няколко пъти да не съм си разпивал с хора от персонала, не че да не го правя и по-често с двама от персонална и още по-често с един който напусна,не е като една от персонала да не е гадже на брат ми,но просто не ми са напъва.Нямам особеният стимул, който да ми подхрани желанието чак толкова. Та като споменах гаджето на брат ми наще вече започнаха да ръмжат против нея. Не без известна доза основание,защото понякога наоистина се е заучила много да командори брат ми,понякога е твърде студена и ревнува и от сянката му,но прекалено се бъркат. Аз във онзи разговор просто тактично им споменах,че ако попадна в подобна ситуация и така ми се бъркат с моята емоционалност понякога нищо чудно да започне и Трета Световна Война. Не че и брат ми не прави глупости.Пред очите ми направи една тъпотия в началото и то не само пред моите за да се покаже едва ли не независим.Но при мен се чудя защо всичко трябва да минава през..... (многоточие за да няма обидени макар че и аз съм полусофианец) София или постоянно пътуване до някъде си, което при мен поради едни или други причини,заради разни вътрешни притеснения и страхове е трудно да стане. Освен да взема да си поживея колкото и както може докато евентуално не опре ножа до кокала някога си след години и ако пък хептен не мога да се справя да хвана да се хвърля от някои по-висок мост някъде. Само дето най-вероятно и това няма да ми стиска да направя пък и според Християнството, в което аз вярвам, макар, че на моменти наистина религиите само разделят хората това си е много голям грях...
girlwithblueeyes
10-11-2013, 13:45
Чувствам се безпомощна
Искам всичко да свьрши
Искам повече да не ги виждам
Отвратително се чувствам. Сякаш главата ми ще гръмне. Носът ми тече, гърло ме боли... Изпих сума ти чаши чай за два дни и... нищо. Поне си намерих в Lidl чай с мента, а пък него го обожавам. Днес след училище уж щях да взема още няколко опаковки, но нямах сили да се отклонявам от пътя за вкъщи. :D
Искам си здравето обратно....
Отпаднала. Много притеснена.
sneering
10-11-2013, 14:33
Страхотно... дано успея да НЕ се размажа на партито довечера,да остана адекватен веднъж :D
SpiritInBlack
10-11-2013, 15:47
Мамка им арменска. Супер се чувствам днес. Скоро ще се разбиваме със супер пичове и ще видим колко интересна ще е вечерта.
Сами си го начукахме с Арменците. Утре трябва да стана в 5 и 30 , за да си хвана метрото и да стигна навреме за Влакчето ми ... ще си видя Маминкаааа и Татчо :D Йесии.
TheBeliever
10-11-2013, 16:29
Спокойно ми е.
Защо се впрягат толкова?
Живота е толкова по-хубав когато приемеш, че всеки греши, дори ти самия, и никой не ти е длъжен за нищо, както и ти не си длъжен никому.
DisappointedDreamer
10-11-2013, 16:44
Спокойно ми е.
Защо се впрягат толкова?
Живота е толкова по-хубав когато приемеш, че всеки греши, дори ти самия, и никой не ти е длъжен за нищо, както и ти не си длъжен никому.
Точно това. Точно така се чувствам.
Най-лошото е, че развалят моето спокойствие, защото накрая си го изкарват на мен.
Ядосана съм.
Но пък си прекарах хубаво с него.
ВКЪЩИ!
Но въпросът с работата ми и ненамирането й си стои и започвам да се притеснявам вече :(
Изкалитаряха супер много тъпите арменци..-_- А вратарят е идиот....
Ухото ми,реших,се нуждае от още една дупка. xDD Numero cinque.
После започвам с психоподготовката за индъстриъл...
Честито ти ако вече си я направила.
По темата: Много ми е яко и същевременно ядосано.
имах планове за вечерта, но няма да ги осъществя
нямам настроение
ще си остана вкъщи
Момента, в който разбереш, че си взел правилния избор..Супер супер супер супер хубаво.
Той е..Уникален..Толкова мило и прекрасно същество..А гласа мууу..;3 Като го чуя спичам и не знам какво говоря и и и и..Разтапям се..;3
Охх..Като излезем ще умра от сраааам..;/ Сигурно няма да кажа и една дума..:D Дето вика той, ще си говори със стената..:D Ндам..:smt007
След няколко дена щастие и усмивки, сега съм страшно тъжна...
Чудя се какво правя от 7:00 сутринта на крак... Вярно, че легнах рано, но пък толкова рано сега да кукуригам ли?! Не се чувствам чак толкова болна, та може да взема апарата и кучето и да се разходим малко. От страшно много време не съм снимала.
Но първо кафето!
TheBeliever
10-12-2013, 07:23
Усещам, че петък вечер ще ни е резервирана за бара от снощи. Страхотна атмосфера.
Как хубаво ми се гушка котето цяла сутрин <3
След кафето - пазаруване. Нека ми е зле.
NambyPamby
10-12-2013, 07:46
Изключително ме изнервя. Съня си губя, апетита си губя, душевното равновесие си губя от цялата ситуация, а той въобще не реагира. Ама грам. Ебаси непукиста, ебаси.
Реших да си направя експеримент и да не правя първата крачка тоя път, тъй като ми писна все да търча подир него за разговор като истерична майка след пеленаче с лъжица грахово пюре в ръка, да видим дали ще се опита да оправи нещата, но тъй като го познавам, заради магарешкия му инат няма да се виждаме дни наред.
А на мен ми е дошло до гуша вече и изобщо няма да се съобразявам с него.
Излизам си, забавлявам се, ако иска да звъни или пък да се сърди, все едно ми е.
Мисля да си изпия кафето и да закуся, да взема душ и после изчезвам по задачи.
Glamour92
10-12-2013, 08:43
Честито ти ако вече си я направила.
По темата: Много ми е яко и същевременно ядосано.
Благодарско. ^^
Едната си я направих вече-индъстриъла още е проект.
...
Днеска-релакс. И анатомия,за да не е твърде хубаво. :D
Ставам неволен свидетел на чужди терзания и за пореден път се питам защо,когато всичко е толкова просто,хората обичат да усложняват,да заплитат,да унищожават онова,което те самите са заплели.
*и междувременно се чудя дали и аз,макар и съдник,не правя същото *
Айде на кафето.
heartlesandfreaky
10-12-2013, 08:50
Мързеливо ми е, но ще се оправям, че трябва да излизам. Сякаш ми се учи по нещо, но не знам по какво. Трябва да се подготвям психически, че във вторник съм на конкурс по природни науки,а хич не ми се ходи...
И се чудя сега, нормално ли е всяка сутрин да се будя с мисълта за един единствен човек? Много е странно.
Доказаха ми се. За пореден път. Не, че не съм им вярвала, напротив. Но като го видиш с очите си. И .... ти е мило. Обичам ги адски много. Безмълвно ми е пред тях. Каквото и да им кажа... няма да стига.
anonymous708973
10-12-2013, 09:01
Изключително ме изнервя. Съня си губя, апетита си губя, душевното равновесие си губя от цялата ситуация, а той въобще не реагира. Ама грам. Ебаси непукиста, ебаси.
Реших да си направя експеримент и да не правя първата крачка тоя път, тъй като ми писна все да търча подир него за разговор като истерична майка след пеленаче с лъжица грахово пюре в ръка, да видим дали ще се опита да оправи нещата, но тъй като го познавам, заради магарешкия му инат няма да се виждаме дни наред.
А на мен ми е дошло до гуша вече и изобщо няма да се съобразявам с него.
Излизам си, забавлявам се, ако иска да звъни или пък да се сърди, все едно ми е.
Ако ти кажа колко пъти съм минавала през същото "решение" да не ми пука и колко пъти съм се проваляла с гръм и трясък.
Не че ти помагам, ама просто толкова познато ми звучи, че няма накъде.
Ох, омръзна ми... направо мога да направя илюстрация към Стивън Кинг "Гробище за домашни любимци". Криво ми е за животинката, ама гледам ведро - живейкаше си повече от нормалното, напълно щастливо и доволно.
Иначе - нормален почивен ден. Библиотека кажи-речи цял ден, една камара учебници и ядене. И най-накрая си имам тапи за уши!! Довечера... дано да няма неприятни изненади.
DisappointedDreamer
10-12-2013, 09:20
Другата седмица ще е пълен ад.
Не ми се мисли. Поне тия два дни ще си ги прекарам прекрасно.
Снощи реших да си тръгна, защото все пак днес ми беше първият урок и не исках да приличам на парцал пред хора, които за пръв път ще ме видят :Д
Довечера е продължението на рождения ден и смятам да се разбия, имам нужда да се откъсна от всичко. Поне за няколко часа.
girlwithblueeyes
10-12-2013, 10:55
Трябва да взема решение а ми е трудно
Днес сьм свободна ще си почина и направя курсовата, а после ще се видя с него<3<3
Прибрах се в Сопот !Щастливо и уютно ми е, не че ми е зле в София,но усетих умората от седмицата веднага щом се прибрах.
След малко ще се видя с дружчицата ми и след това се отдавам на заслужена почивка.
Niakoitam
10-12-2013, 11:09
Егати. Тамън сутринта четох статия за най-нерешителните зодии и за бързите решения при тях. Има нещо вярно. Как можаха да ни пратят мен с по-малкият ми братовчед да избираме подаръци за рожден ден след половин ден,защото се оказахме най-свободни. А именно Рак и Близнаци при наличието на Овен и Водолей. То паднаха едни чуденки едно обикаляне едни съветвания с другите по телефона. Добре,че отвреме навреме оставях иниациативата,че ако бяхме започнали да се чудим и разубеждаваме щяхме да се чудим до утре.А той бързаше.:)
paradosou
10-12-2013, 11:11
Днес няма никакъв шанс да се възползвам от прекрасното време, вкъщи ме чакат 101 задачи. Справедливост :-|.
TheBeliever
10-12-2013, 11:19
Ако ти кажа колко пъти съм минавала през същото "решение" да не ми пука и колко пъти съм се проваляла с гръм и трясък.
Моментът, в който спре да ти пука, е началото на края.
Изморено-доволно ми е. Накупих си нещата, за които излязох, и доста повече. Има още какво да се желае от есенно-зимния ми гардероб, но за това ще се погрижа другата седмица.
чудя се дали да не изляза
време е да се сближа отново с компанията
не беше хубаво да ги зарязвам
NambyPamby
10-12-2013, 14:23
Моментът, в който спре да ти пука, е началото на края.
Провалих се с гръм и трясък около 1 час след гневния ми пост. 8-) Не е спряло да ми пука, но това не пречи да настъпва "началото на края".
Просто някъде се разминаваме, аз се измъчвам зверски, а той е най-неебателният мъж на света. Виждам как други неща са му приоритет пред мен, пред връзката ни и пред окончателния разговор, който трябва да проведем, за да си изясним накъде, аджеба, върви връзката ни и кой какво очаква/не му достига, и това е най-... странното чувство на света. Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
Искам си времето само за нас двамата и си искам разговора, хич не обичам моментите, в които съм в неведение.
Недоволна съм и че не си получих парите, че времето е гадно и имам куп здравословни проблеми, които изискват да си почивам пълноценно, а мен не ме свърта... Въобще, нищо не ми е наред и ми се мрънка. 8-)
Мисля да си прекарам останалата част от деня в леглото, да гледам сериал и да ям шоколад. 8-) Ако можех, щях и по магазините да се разходя, ама нейсе.
Като пребита. Не съм очаквала такава умора. От 2 седмици насам почти не съм спала пълноценно и явно си оказва влияние, как няма...
Ох, тегля някакъв филм и умирам...и все пак прекрасно е да си у дома!
anonymous708973
10-12-2013, 14:30
Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
И дори не си в/пред цикъл, което е тъжното! :д
Niakoitam
10-12-2013, 14:31
Провалих се с гръм и трясък около 1 час след гневния ми пост. 8-) Не е спряло да ми пука, но това не пречи да настъпва "началото на края".
Просто някъде се разминаваме, аз се измъчвам зверски, а той е най-неебателният мъж на света. Виждам как други неща са му приоритет пред мен, пред връзката ни и пред окончателния разговор, който трябва да проведем, за да си изясним накъде, аджеба, върви връзката ни и кой какво очаква/не му достига, и това е най-... странното чувство на света. Едновременно съм вбесена, разочарована, огорчена, обичаща, истерична, безразлична...
Искам си времето само за нас двамата и си искам разговора, хич не обичам моментите, в които съм в неведение.
Недоволна съм и че не си получих парите, че времето е гадно и имам куп здравословни проблеми, които изискват да си почивам пълноценно, а мен не ме свърта... Въобще, нищо не ми е наред и ми се мрънка. 8-)
Мисля да си прекарам останалата част от деня в леглото, да гледам сериал и да ям шоколад. 8-) Ако можех, щях и по магазините да се разходя, ама нейсе.
Този някои друг ли е или оня отдавнашният? :)
SpiritInBlack
10-12-2013, 14:39
За пореден път се убеждавам , че максимата " ако си струва да направиш нещо , струва си и да прекалиш " не вази за алкохола. Бахти, ставам и пак съм с махмурлук, ще звъня на бастуните да ги питам кви боклуци бяха купили
XTREMEFREERIDE
10-12-2013, 14:43
Женско парти ftw. Жалко, че някои хора не са в София. *кхъм,кхъм*
9 часа път...Чувствам се като пребита..Поне картинга беше супер..^^
Goodbye Nessebar, hello Vraca! <3
DarkTemplar
10-12-2013, 15:18
В тази тема редовно бушува ураган от емоции. :D
shmatarok
10-12-2013, 15:47
Изнервена съм и не знам що, може би заради факта, че съм болна вече цяла седмица и не оздравявам, въпреки че се тъпча с витамини и чайове, хъх?
Трябваше да ходя да пазаря, че няма какво да се яде, ама вместо това реших да чистя и пера. Та, утре ще се пазарува явно, днес просто ще опитам новата скара, и без това не ми се занимава със сложни рецепти. За единият хляб да търча до магазина, nah how about no.
Много съм раздвоена какво да правя с университета. Дали да пробвам да се преместя или да си седя на задника, в крайна сметка уж с това исках да се занимавам и на моменти все още искам. Май ще си остана тук, а като приключа след две години ще помисля добре накъде смятам да се развивам и какво смятам да правя, щото нещо май сама не знам къде се намирам.
TheBeliever
10-12-2013, 15:58
Уж щеше да е спокойна вечер под одеалото с котката...
Кой знае къде ще ме завари утрото. Ама как да откажа?
Уморено ми е, но ще събера силички и ще изкарам максимално много от предстоящата нощ.
Студено ми е. Той ме изрита от собственото ми легло недоспала, болна и уморена. Как няма да ми е студено?! Ама го обичам, обичам, обичам. Беше много приятно да си лежкунтим цял следобед и да тъпчем шоколад + говорене. Много. Обичам да ходя у баба бтв, много. Обаче си мразя носа, толкова боли като го пипна отдолу от кърпичките... Жив отврат.
Защо ли се самозаблуждавам ... ;/
...Rammstein...
10-12-2013, 17:00
Отиде си.. Още не мога да го повярвам. Не е истина колко несправедлив е този свят. Вече започвам да мразя Враца, искам просто да се махна от този ужасен град... ;((
Barbie47
10-12-2013, 20:01
Мама утре има рожден ден... нямам търпение да видя физиономията й като си види подаръка.
За пореден път се убеждавам, че твърде многото спане не ми действа добре. Плюс това съм се схванала от картинга...И хич не ме събудиха с викове неее..-_-
Colouring
10-13-2013, 07:09
Аааааааааа.. асдаосдйасодйсадпойоадосй дойадойадйосасдахдсоад о б и ч а м г о !!!!!
Не мога да седя на едно място, искам да скачам и да дивея. :Д Просто... мда. Даже не мога да се изразя както трябва.
Wednesday666
10-13-2013, 07:57
Този път важното решение ще си го взема сама.
Писна ми да искам съвети от хората, независимо колко близки са ми.
До гуша ми дойде, искам малко самостоятелност, искам сама да си направя тъпото решение.
Не само това, ами и всички около него.
Шот взема ли го, мнооооого неща ще се променят..
JustaLittleKid
10-13-2013, 08:02
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=736893923003190&id=180193755339879 ето така.
боли ме главата
сутринта ми звънна тела и ме събудиха
мразя да става така :mad:
ох, хубав уикенд вкъщи, спокоен, мнооого отдавна не се е случвало, след малко си тръгвам
искам хубава, приятна вечер, да се надяваме ((:
Спах като мечка,бе. Такъв зимен сън от много време не е имало.
И все пак, още съм малко изтощена, но ще се възстановя!
...Rammstein...
10-13-2013, 10:05
Още не мога да го приема,че няма да го видя повече....просто не мога. За мен е още жив. Запазих си негова снимка в телефона. Може би ще отидем на погребението, страх ме е да го видя :( Толкова хубаво и добро момче....
anonymous708973
10-13-2013, 10:06
Дразня се. От толкова време не съм ги виждала бившите си съученици, а все още успяват да ми вдигнат кръвното със смешни измислици. Защо се връзвам?!
Иначе - неделя като неделя. Всичко затворено, машината за кафе в библиотеката (!) не работи - омг. А аз имам купчинка счетоводство. Айляк. Ако след снощи не съм болна, ще е чудо!
Много, много съм горда със себе си! Не е нужно да скривам цяла една страна от себе си, за да се чувствам защитена. Оказа се, че мога да съм "послушка" и без т'ва да ме прави безпомощна. Щастлива съм. Искам! Изсрах си се на метеното и то много здраво, 'ма не ме ебе. Овладях още една роля. Безценно.
pandabear
10-13-2013, 10:32
стена, която си градил с години съвсем сам и с много усилие, трудно се пропуква. чувството, че можеш да се оправиш с всичко сам до един момент ти е достатъчно, но само до един момент. после идва умората, несигурността, страхът. неща, които въобще не искаш да са ти фактор, но въпреки това започваш да зависиш от тях. прекрасно е обаче, че мисълта за нещо малко, но толкова искрено, може да върне усмивката ти въпреки всичко.
Бива ли да сте такива дразнители момичетата?
В момента не е в града, и постоянно, като си пишем праща емотиконки, които не харесвам, казах й да престане, отвръща ми само с ок, окей, казах й да спре да ме дразни, но не спира..
Не се ли ограничавате малко, много ме изнерви, казах й че имам работа и ще изляза с приятели и чак вечерта ще я видя какво прави..
Аз искам да си говорим, като нормални хора, тя се опитва един вид да ни скара, въпреки че каза: "и да знаеш, че те обичам ;)"
Да ти имам държанието.
heartlesandfreaky
10-13-2013, 10:36
http://www.youtube.com/watch?v=lLgvwbDBnFQ
Слушам това, пея си и гледам TLC. Имам за учене, ама нъц.. Не ми се занимава точно сега.
п.с. обичам го
Задължават ме да проведа 2 интервюта с професор иначе няма да ми заверят семестъра. И мойта тъпачка ѝ пиша колко пъти вече, при което тя ми отговори само един път да ми каже, че едната седмица била заета. И сега уж утре искам да се срещнем, щото понеделник ми е единствения ден, който ми е по-свободен. Ядосвам се много, защото срока за първото интервю е до края на седмицата, а очевидно тая е напълно незаинтересована. А после трябвало да споделям с нея, ако имам някакви проблеми. Ма, да бе.
Днес ме чакат още 2 упражнения по Земя и околна среда и ако успея да зацепя за кво става въпрос ще е чудесно. Иначе ще се наложи да ги уча на изуст.
Освен това нямам хляб, щото пак забравих да си купя вчера. Поне вчера ми пристигна колета с българското сиренце и ще си хапна спагети отново.
TheBeliever
10-13-2013, 12:26
Много доволна. Разлагам се. Цял ден не съм станала от леглото.
Снощи беше супер. Радвам се, че си допаднаха.
Онзи ще опита да се заиграе, но няма да го огрее.
urlittlelady
10-13-2013, 13:39
чудничко ми е.. спокойна съм, като по чудо, не се е случвало скоро :lol: ... тъпча се със сладко, решавам си задачки и ми е добре.. малко ми е мързеливо, но като цяло е добре.. уикенда мина страхотно... не го бях очаквала... ^_^
Niakoitam
10-13-2013, 14:10
Ох и това не се беше случвало никога за 27 и почти половина годишното ми съществуване, но се случи. Да се напия до безпаметност. Усетих тръпката каква е. На рожденният ден дойде момент,когато с една девойка започнахме да дискутираме доста разпалено кой е по-голям пияч. И двамата бяхме пили обаче решихме да се състезаваме.Действително си спомням,че по едно врме докато бяхме по трезвени си съблече фанелката над бодито и аз тръгнах да я взема,но тя ме изпредвари и си я взе. Помня,че се състезавахме здраво и дотам. След това не знам какво е ставало,но се събудих в кухнята на кревата, незнаещ как съм попаднал там..Бяло петно пълно.Осъзнаваш всичко,но и чувстващ се доста подпийнал.Освен това ама грам не знаех къде са ми очилата и върху тениската си бях облечен с фанелката на въпросната девойка. Имам страшно далечни спомени сякаш се е случило на някои друг преди 50 години,че нещо съм се дърлял с брат ми и са ме накарали почти насила да легна.Вдействителност брат ми каза,че са ме карали да си легна, а аз на всяка дума съм му отговарял на въпреки. Сега ми се повдига,имам киселини,монитора ми свети. Помагах известно време на майка ми.Само дето усещам,че въпреки,че вече малко по-малко започвам да изтрезнявам все още съм в период, в който съм полубезсмъртен. Или иначе казано трябва да седя на тоя етап доста далеч от чатове или пък разни други искрени разговори,защото в едно такова положение не ми дреме особено и мога да съм твърде искрен....нещо, за което впоследствие като ми додойде акъла в главата напълно може и да съжалявам много :)
DisappointedDreamer
10-13-2013, 14:11
Прекрасен уикенд. По-доволна не бих могла да бъда.
heartlesandfreaky
10-13-2013, 14:35
Хем ми е някакво тъжно, хем ми е весело. Не знам аз ли не съм наред или светът е сбъркан? :D
Имам сериозното намерение да чета по Биология, за да вдигна утре ръка и да ме изпита, докато сме още в началото. Цял ден слушам някакви садващи песни, надявам се, че утре ще го видя. Имам да свърша куп дивотии, ама хич не ми се занимава.
хубав уикенд, още малко мизерии ще ми прави тоя и чао
а с него ми е чудесно :) утре да се видим сутринта, ще съм позитивна за цял ден напред сигурно хаха
shmatarok
10-13-2013, 15:21
Този път вече ще съм сериозна!
От утре почвам режим ПЪК!
Имам нужда от малко boost на самочувствието.
TheBeliever
10-13-2013, 15:30
От утре почвам режим ПЪК!
Не утре. Започни го днес.
Мързеливо ми е. Ще спретна бърза вечеря и ще продължа с нищоправенето.
Не му вдигнах. Не ми се занимава.
bloodfrozen
10-13-2013, 15:33
Неадекватното му поведение адски ме дразни. Май наистина краят е неизбежен.
Подхващам си учебника и временно прекъсвам социалния живот, защото ми предстои колоквиум другата седмица, не ми се иска да се излагам.
SpiritInBlack
10-13-2013, 16:06
За първи път от години баща ми ще ми липсва тоя път. А тя продължава да ми липсва, въпреки всичко... Не успях да отида на помена и на 40тия ден, но вече сам ще се оправя в Стара Загора. Трудно ще намеря любимите и цветя в този момент.
Мамка му, размеквам се прекалено много...
AnarchyBoy
10-13-2013, 16:24
Meh.. Just Meh..
XTREMEFREERIDE
10-13-2013, 16:55
Имам нужда от малко boost на самочувствието.
Мдааа. И знам точно как ще се получи.
Освен това ми се рисува адски много и смятам вече да измоля по-резултатно един статив от тате, че на т'ва бюро дори А4 не се събира. Супер добре се чувствам сред арт хора.
Не знам какво ще стане с новата животинка, май няма да остане при нас. Още съм травмирана, а дори не знаех.
heartlesandfreaky
10-13-2013, 16:57
Научих си по Биология. Цяла вечер мисля за това колко съжалявам, че съм го махнала от фейсбук. Толкова искам да го добавя отново, но не! Няма да падна толкова ниско и да му поискам пак приятелство. По-добре да се мъча, отколкото да си загубя самоуважението. Той ако е искал - да ми е пратил.
JustaLittleKid
10-13-2013, 19:42
Тя обичаше живота.
Обичаше го, когато слънцето се усмихваше в синьото безоблачно небе, когато светът се къпеше в слънчева светлина, когато животът беше твърде красив, за да го опише с подходящи думи.
Обичаше го също, когато валеше. Обичаше есента - тихия дъжд, леката есенна мъгла, беснеещия вятър и необузданата буря. Обичаше студа и нежните топящи се снежинки. Винаги намираше красота там, където повечето хора виждаха само нещастие.
Уви, никой не разбра какво се случи. Изведнъж тя намрази живота. Не винаги, разбира се, но понякога. Случваше се да затвори очи, неспособна да открие онова, което я поддържаше жива през студените зимни нощи на нейния тъжен живот. Не откриваше любовта в себе си, намираше единствено тъга, всепроникваща и всеобхващаща тъга. Не успяваше да открие красотата на живота, на живота, който толкова много обичаше...
супер. Изпълнен с надежда и оптимизъм за предстоящата седмица :)
sneering
10-13-2013, 20:42
I am sailing, I am sailing,
Home again cross the SEA.
I am sailing, stormy waters,
To be near you, to be FREE.
I am FLYING, I am FLYING,
Like a bird cross the SKY.
I am FLYING, passing high clouds,
To be with you, to be FREE ...
NambyPamby
10-13-2013, 21:13
Със задоволена, дива и щастлива се изчерпва всичко. 8-) Цял ден бяхме заедно само двамата и двете най-далечни места, до които се разхождахме, бяха банята и кухнята. 8-) Най-сетне ден само за нас - без работа, приятели, ангажименти. Толкова е гальовен и мил, и е такава душичка, направо се чудя с какъв акъл съм му вдигала скандали за едното нищо...
Хубаво е да се чувстваш слаба. И не "слаба" като безпомощна и в безизходица, а като крехка и като жена, която трябва да бъде пазена и защитавана. Не знам какво прави, обаче ме кара да се чувствам толкова женствена и обичана... Утре пак ще съм ухилена до уши. 8-)
Трябва да се залавям с подаръка му, че нямам никакво време, дано да смогна.
TheBeliever
10-14-2013, 04:23
Учудващо бодра и леко подразнена.
Работната седмица започна снощи. Когато шефът ти в 9 вечерта поиска километричен доклад да бъде на бюрото му в 9:30 понеделник сутрин, какво правиш? Ако не беше такъв пич, и ако работата не ми харесваше толкова, бих му теглила една. Поне извличането на данните вече е почти автоматизирано и няма да ми отнеме повече от час. Но на обяд бирата ще е от него.
DisappointedDreamer
10-14-2013, 04:26
Успешна седмица на всички.
girlwithblueeyes
10-14-2013, 07:01
Много сьм болна,а трябва да тренирам.Но май днес ще си остана вкьщи.Ще използвам времето да поуча и да си направя маските
Освен това той ще ми дойде нагости<3 макар и за някакви си 15 мин.
П.п Пантерке изчисти си кутията защото е пьлна и не мога да ти пиша:)
как да се чувствам понеделник сутрин...?!
Времето е гадно , а на мен не ми се тръгва към София, толкова ми е уютно у дома!
Но ща - неща , в 12и30 излитам :D
Поне днес ще имам време да си погледна материалите и да се настроя психически за мача.
~TrueLove~
10-14-2013, 07:23
Притеснена, чакат ме изпити, много е гадно времето и ме депресира мъглата и студа.
Glamour92
10-14-2013, 08:02
Силна.Овладяна.Заземена.
Най-сетне отново на себе си.
Успях да натикам обитаващата сърдечните ми области синя птица в кафезчето й и сега ми е добре. ^^
Още един месец и се чудя, каква да е изненадата.. Имам 12 минути да я измисля.
XTREMEFREERIDE
10-14-2013, 10:29
Ще изляза да поснимам. Тъкмо има хубава, мека светлина.
Ще изляза да поснимам. Тъкмо има хубава, мека светлина.
Покажи твои снимки =]
Преходно...Всичко е преходно..Не е гот тази дума да ти е в главата от момента, в който се събудиш.
Ходих на гробища. Макар и да познавам бледо жената, на чийто гроб ходих, очите ми се насълзиха.
Пак са ме обзели тъжни мисли. Имам чувството, че само на един-единствен човек някога му е пукало за мен, а той е мъртъв.
В момента, в който се прибера в Несебър ще отида на гроба на дядо. Ако трябва и сама...
heartlesandfreaky
10-14-2013, 12:35
Xодих да ми леят куршум.. Такъв страх не бях изживявала през живота си, думи нямам. Треперя цялата, не мога да повярвам какво ми се случи.
Уморено, заспало и ми се яде шоколад. Много.
Xодих да ми леят куршум.. Такъв страх не бях изживявала през живота си, думи нямам. Треперя цялата, не мога да повярвам какво ми се случи.
Сериозно ли? Мислех, че само бабите дето се плашат от цифровизацията вярват на такива глупости.
AnarchyBoy
10-14-2013, 13:34
Сериозно ли? Мислех, че само бабите дето се плашат от цифровизацията вярват на такива глупости.
:lol:
shmatarok
10-14-2013, 14:13
Егати гадното време.
Не мога да си отворя очите цял ден, покрай тоя дъжд така ми се е приспало, че не знам как издържах цял ден на лекции. Провали ми се една част от плана, но съм задействала другата така или иначе, така че не съм чак толкова прецакана.
heartlesandfreaky
10-14-2013, 14:27
Еми не вярвам, ама ме заведоха. Не виждам какъв е проблемът :)
Вярвате не вярвате, има нещо такова!
Иначе се прибрах в София , толкова ми липсваше милата ми съквартирантка, която мляска до мен :D Мъного си я обичам!
Иначе, съм капнала, а утре съм на мач.
ЙЕААААА!
Еми не вярвам, ама ме заведоха. Не виждам какъв е проблемът :)
Преодоляването на страховете е свързано със себепознание (звуча като лечител и нещо я преексплоатирам тази дума). Свръхестественото в лечебните практики е примамливо, щото проблемът почваме да го чувстваме външен и ни се размива отговорността, че сами трябва да се справим с него. И да, това действа успокоително, но е чисто и просто бягство. Когато нещо пробуди отново споменът за страха ти, вероятно ще се върне. Не случайно най-популярната фраза е "да се изправиш срещу страховете си". Докато не ги приютиш и укротиш, ще те дебнат.
А подхранването на митовете на лечителите го намирам за вредно, прекалено много хора си губят доверието в традиционната медицина от врелите-некипели на алтернативната.
Та проблем няма, просто ми се струва нелогично човек да отиде на такава практика.
urlittlelady
10-14-2013, 15:44
веселичко ми е :D бях на родителска на брат ми... пълна скука.. утре ме чака дълъг ден... днес само се разкарвам нагоре надолу и не мога да си отдъхна, но настроението ми е на 6... започвам да се оправям и това ми харесва ^_^
vagarious
10-14-2013, 16:01
сама и безумно наранена ... блаа
И по-добре съм била. Надявам се всичко като мине да знам, че и това съм преживяла и съм малко по-силна. То ще мине де, да видим последствията какви ще са. Ако се отрази на връзката ни, ще рухна вече.
heartlesandfreaky
10-14-2013, 16:15
бясна съм.. Не е нормално вчера да си проверя минутите и да имам останали към 80, които идеално щяха да ми стигнат, а днес да си проверя сметката и да имам 50 лв и никакви минути?! Тия от Глобул почнаха редовно да ме правят на луда и ще имаме разправии, усещам аз..
боли ме главата, много ме боли, много ме боли
днес беше поредния безинтересен, монотонен, скучен ден
той ми показа, че може да флиртува с други пред мен...хаха не знае с кой се е захванал
особено като го знам какъв е ревнив
тъпо е от негова страна, грозно е, но ще му го върна и то с нищоправене
повече няма да отблъсквам никого, за да не го дразня
Barbie47
10-14-2013, 18:55
Супер се чувствам и дори не знам защо. Само да мина срядата, че тая физика ме тормози. Искам един уикенд без домашни, без излишни излизания. Само двамата, меко одеяло и топло какао. Искам дъжд "да измие" цялата лоша енергия, загнездила се у хората.
Glamour92
10-14-2013, 19:05
Майн Гот!
Ей на това му се вика тренировка ... бях готова собственоръчно да си извадя сърцето и белия дроб по средата,ама пък стиснах челюстите и оживях. :D
Искам пак !
JagAlskarDig
10-14-2013, 19:26
От 08:00 до 21:00 в университета, на курс, по задачи, удовлетворено и страхотно уморен се чувствам. Започват постепенно да се нареждат нещата, останаха още няколко.
heartlesandfreaky
10-14-2013, 19:36
Спи ми се и ме цепи главата, а имам още за учене. Ама твърде силно подозирам, че ще се откажа и просто ще си легна, защото не издържам вече. Твърде много помии в последно време се насъбраха, имам нужда от разпускане.
Искам дъжд "да измие" цялата лоша енергия, загнездила се у хората.
Готово.
В София заваля е*ати пороят. И гърми.
А аз пак съм болна..
leadyflame
10-14-2013, 21:04
Липсва ми мъжкото внимание( може би определено), мамка му... ми не съм от камък и аз..
Спи ми се.. Много съм уморен, а утре пак ще ставам рано. Искам да съм пълен айляк няколко месеца. Ех и аз да си помечтая. Ще се видим утре, приготвил съм й изненада.
ForzaFelipe
10-14-2013, 23:04
Ехх...трябва ми едно събиране,така да се понапием...ама...няма как..2ма в Германия,един в София,4ти в Стара Загора и ... :(
HollyGolightly
10-15-2013, 05:02
Много смотан ден. И боя за малко за си изям, ама какво пък, ако пак видя някой така да се отнася към което и да било човешко същество, не бих постъпила по различен начин. И като се има предвид, че поне 10 мъже стояха наоколо и се правеха, че не чуват, се ядосвам още повече.
Днес ще ми се разкаже играта обаче отивам в 8:30 и давам всичко от себе си!
Днес пак вали... Не мога да го разбера това време. Един ден студено, един ден топло и вали.
Ще си купувам палтооооооооо..:grin:
Щастливо ми е. ;д
Гласът му е невероятен..;3 А аз обичам да му говоря простотии..-_- Бива ли да се излагам така..:D
Прекрасен е. Не знам за кой път го казвам, но е прекрасен. :smt007
едит: Обичам да си завършвам въпросителните изречения с точка. -_- Няма да го оправя сега! :D
пффф
да искам да уча и да няма как, всичко е против мен
tonight will be the night...
Ааа най-после събрах пари за якенцето ,което искам да си купя. Много съм доволен :P
Взех да си изпускам нервите тия дни.
Имам сериозна нужда от почивка.
pandabear
10-15-2013, 08:22
imam oshte 3h s nego, dokato zamine, a ne mi davat da izlezna ot glupavata staq. mnogo mi e tejko. toi ne iska da trygva, no az nqma da mu pozvolq da si propusne izpita zaradi men. v ostavashtoto vreme shte mu pokaja, che nqma za kakvo da se trevoji, zashtoto shte uspeq da se spravq i bez nego tozi pyt
Главоболието ми е с невиждани сили.връхлита и помита всяка частица от мен.Не мога да спя,не мога да мисля,не мога да изкачвам стълбите даже.А като се замисля че така съм била до сега и така ще бъда до края....
Започвам с подготовката на сватбата.Датата е запазена в ритуалната, но следва най-големия проблем-ресторанта!Има 3 хубави тук,но са за над 150 души,а ние ще бъдем най-много 80.Харесала съм един по-малък,но то си е лятна градина.В началото на май може да бъде хладно та не искам да рискувам да сме навън.А като гледам снимките е просто идеален!!!Ще трябва да вземем кола назаем и да пообиколим ресторантите в неделя.Напоследък всички около мен се женят и аз вече нямам търпение да дойде тоя ден!Имам обаче около 7 месеца до тогава и мнооооото неща за уреждане.Поне можем да питаме миналите по пътя за малко помощ и съвети,че си е сложно.Опитвам се и бюджета да поогранича,защото и нашите изнемогват,и техните са без особено големи заплати....Да не говорим,че аз наскоро си взех заплатата за юли....Но пък като се сетя че ще меря булчински рокли и всичко ми минава хаха.Днес имам среща с шаферката та ще се надъхаме взаимно.понякога ми се струва че тя е по-ентусиазирана и от мен.
Взех да си изпускам нервите тия дни.
+1
и пак се вкарвам в някакви филми и тва изобщо не е хубаво
vagarious
10-15-2013, 09:59
Чудя се вече кога ще отмине всичко.
Хем се чувствам добре, хем се отдавам на емоцията отново и това ест.не води до нищо хубаво.
Изключително объркана се чувствам, някаква буря от мисли и желания ии от неща, които просто трябва да приема, да се откажа .. а по дяволите аз не се отказвам .. винаги се боря докато получа това, което искам.Но сега е мисията невъзможно.Отказвам се, приемам някак ситуацията и гледам напред.
Бахти .. зор работа. :(
Умряло ми е, не влязох в последните три часа. Утре - родителска. Звънях на класния, той не вдига. Тъпо ми е.
girlwithblueeyes
10-15-2013, 14:31
Не знам как да се преборя с тази омраза която изпитвам.Имам нужда от обич за да се излекувам.
AnarchyBoy
10-15-2013, 15:46
...
TheBeliever
10-15-2013, 16:38
Изкуствено създадени емоции и усещания. Наистина ли е нужно?
Нищо не ми се захваща. Всичко ми е сиво.
Ако той продължи да се държи по този НЕОБЯСНИМ за мен начин, явно това ще бъде краят. За съжаление..
HollyGolightly
10-15-2013, 17:02
Искам вече да ми махат шината и да мога да функционирам като нормален човек. Искам да ходим в парка да играем тенис, а не просто да храним патките :(
SpiritInBlack
10-15-2013, 17:52
Супер се чувствам. Вчера рожденият ден беше супер , а моят подарък беше най-култовият. Кой му е виновен, като се забива с туркиня и ходи до Одрин , ще се радва на помагало " Научи турски сам ".
Хванахме се на бас с даскала по прогнозиране за изхода на мача. Ще видим кой ще пее химна на Косово другия път хххахаха
muhatacece
10-15-2013, 17:53
Казано честно всиичко миии е наред, тъъй, че спокоойно си глеедам на преед !
Dagichka
10-15-2013, 18:04
добре ми е, само да спре да ме боли и ще съм перфектно ;д
жал ми е за нея, станала е супер озлобената и нервна жена, ще си докара нещо накрая така, ама..
и днеска видях Билката, Косьо и Ачо и йклдслк толкова са прекрасни, най-якото нещо днес <3
нямам търпение довечера да дойдат
изморена съм мнооого
Barbie47
10-15-2013, 18:42
Хубаво ми е едно такова. По-спокойна ми е тази учебна година, като че ли. Опитвам се да намирам време за себе си и май се получава. Ама си искам уикенда, че да се свършва с тея входни..
AnarchyBoy
10-15-2013, 18:47
Супер се сдухах.. :(
~TrueLove~
10-15-2013, 18:47
Днес съм много доволна от себе си.
Спи ми се ужасно много, пък трябва да се изкъпя. :( Дали мога да заспя под душа.
bloodfrozen
10-15-2013, 18:56
Още от началото на седмицата се видя, че ще е крива. Засега нищо не върви по план, все издънки се получават. Само едно нещо се надявам да не се провали.. :)
Това.
Плюс това ми е супер изнервено. И притеснено за ш*ибания преглед..И скапаната болница...Дано всичко да е наред.
Утрешния ден се очертаваше супер готин, ама...Както и четвъртъка..-_- Майка провали всичко...
Поне ще си го нагушкам...Много ще си го нагушкам..Ще му се реванширам за скапаното си държание днес..-_-
Аз-съм-и-ди-от-ка...-_-
Днес ми беше някак прекалено нормален ден...
Бях облечена нормално, държах се нормално, всичко беше спокойно и вървеше по план. Супер странно е. :D
DisappointedDreamer
10-15-2013, 19:09
Трябва да се стегна и да завърша вътрешното оценяване по математика тая седмица.
А ми се спи, нямам желание.
МНОГО
....
muhatacece
10-15-2013, 20:46
Спи ми се, а трябва да пиша преразказ 5 листа :( ;(
DarkTemplar
10-15-2013, 21:14
Да им еба майката на чехите и тъпия унгарски хомосекшуъл.
Българи юнаци!
girlwithblueeyes
10-15-2013, 21:18
Видях си го.
Нагушкахме се<3
Обичам да сьм с него
ЕКЗАЛТИРАНА! АЗ НА ПО-ЯК МАЧ НЕ СЪМ БИЛА! НА 35000 ДУШИ - ПОКЛОН ДОЗЕМИ!
А СЕМКОЛЮБЦИТЕ,ДЕТО СИ ТРЪГНАХА В 80-ТАТА ДА ИМ ГО НАТАКОВАМ!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, НЕ БИХМЕ И ВСЕ ПАК БЯХМЕ МЪНОГО ДОБРИ!
Да им еба майката на чехите и тъпия унгарски хомосекшуъл.
Българи юнаци!
Засрамихме ли ви ,бе, душа! 2 момичета викахме за целия сектор!
DarkTemplar
10-15-2013, 21:23
Това екзалтираните фенки са опасна работа. ;) 8-)
Аз на днешния мач не съм бил,но си спомням на България - Ирландия преди 3-4 години кво беше ..пълен стадион викове и пак не бихме накрая:Д
ForzaFelipe
10-15-2013, 22:33
С такава игра на момчетата,няма как да им се сърдя,че загубиха :) Националния отбор да играе толкова надъхано и смислено,не съм го виждал никога.Дано Любо остане треньор и да продължат да се развиват.А самата загуба всъщност си е последица от риска който пое Любо,с отварянето защитата и разширяването на атаката или щяхме да бием с 3-4 гола или както стана :) Важното е,че излязоха с мисъл за победа,а добрите резултати..и те ще дойдат няма къде да избягат :)
А иначе тука вече ме базикат да се готвя за треньор,предвидих всички смени и промени в тактиката :lol: Любо мислеше като мен,знаех си,че Маркиньос ще се върже бързо в играта и то повече от Гъргоров,както и изкарването на Миланов с цел изкарването му на 2ри жълт (е съдба,после пак го получи жълтия картон някой от наще) и пускането на Рангелов като най-опитен нападател.Май само на Славчев не бях сигурен на кого на мястото да влезе,ама нищо :D
ТОНЕВ, КВО СТАНА С ТОНЕВ ?!
Carpe Diem
10-16-2013, 01:10
Много съм глупава. Ама много. И не разибирам защо изобщо ми пука. Той е боклук. Отписах го. Но не. Поне така мислят всички. А аз... не мога да го забравя. Не, не е. Той беше това което исках. Имаше нещо което видях... в него. Нещо нежно заровено дълбоко под тази арогантност- само за момент. И беше достатъчно. А сега боли. Не разбирам защо си мислех е ще е по различно.
...И защо е ядосан?! Няма право. Не ми говори, какво очаква? Че ще го чакам? Да, ама не. Естествено че ще си намеря някой друг.
TheBeliever
10-16-2013, 04:56
Засипана с работа. Не знам кога ще приключим с тези кампании, а вече идват поръчки за нови. Тежки няколко дни се очертават.
Мъглата вън кореспондира идеално с настроението ми.
Малко преядох на закуска, ама умирах от глад :D Нищо, поне е на закуска.
Иначе продължава да ми бъде адски гадно и потиснато. Не знам колко време ще продължи това мое състояние, ама какво да се прави.. После обаче ще се наложи да се правя на най-щастливата непукистка.
Сватба!Сватба!Сватба!!!!!!!!!!
bloodfrozen
10-16-2013, 06:33
Изнервена съм до краен предел. Това среднощно учене ще ме довърши, 3-4 часа сън не са никак, ама никак достатъчни. А пък той доста настоятелно си проси отрязването, ще си го получи скоро. Нямам желание да съм част от тая връзка повече.
AnarchyBoy
10-16-2013, 06:36
Нямам търпение..
http://25.media.tumblr.com/bf7ebd3b442d63f431ca7591fb68a59a/tumblr_mh8h5ktjOW1rju6mso1_500.gif Още няколко часа..Само няколко часа..:smt007
XTREMEFREERIDE
10-16-2013, 08:26
Супер стабилно се върнах в някакви предишни периоди от живота ми и в момента без да искам ги обмислям. И си се радвам. На всичко дето ми се е случило мога само да се радвам в момента. Осъзнавам много неща как са се случили и защо точно така е трябвало. "Да не гледаме в миналото си." BULLSHIT. Точно миналото може да те научи на търпение, точно сравненията могат да ти покажат къде си сбъркал.
И освен това мисля да започна на чисто много неща. Знам, че няма как съвсем да се отърся от всичко, което съм придобила като навик и т.н., но пък има неща, които ме задържат статична и ако не ги махна...
Ми... уж добре, имам идеята да гледам аниме. На отвратителните хапчета съм, лекаря ме издразни, но поне си почивам в къщи и ми е кеф.
Мина.
Вече съм добре.
Обичам го страшно много.
girlwithblueeyes
10-16-2013, 12:34
Оооооо мега щастлива сьм!!!
Класирахме се за световно
Денят в унерверситета мина просто отлично,нищо,че по спортно право ми се стьжни.
Много ме боли и няма да тренирам,но пьк довечара ще си видя момчето<3<3<3
sneering
10-16-2013, 13:13
винаги съм имал истински приятел под ръка и винаги съм го пренебрегвал,само защото е момиче.
Накрая тезата че момичето е враг на планетата 8-) ще се разбие на пух и прах,а много си я вярвах хахаха
Приключва работния ден. Нямам търпение да се прибера при него. Толкова ми е добре вкъщи. Новият ни дом е прекрасен, уютен, изцяло създаден от нас с много любов. Съвсем готова съм да посрещна предстоящата зима. Не мога да повярвам колко е прекрасен и винаги мисли първо за нас. Мисля, че съм голяма късметлийка.
Glamour92
10-16-2013, 15:36
Никак не ми се занимава
...нямам и намерение да се насилвам. :cool:
Друга на мое място щеше да си удари д-то в тавана от радост,пък аз...
(по-добре,де ,ставам косвена причина за нечие чуждо щастие)
Barbie47
10-16-2013, 15:47
Утре- 9 часа + зъболекар. Супер е просто...
DisappointedDreamer
10-16-2013, 17:13
ДА, БЕ!
Утре ще съм готова с вътрешното си оценяване по математика. Направоо, такъв товар ще ми падне от плещите. :) :) :)
Утре съм 12 часа на лекции, самоубийте ме!
Пфиу.
heartlesandfreaky
10-16-2013, 17:33
Тва момиче определено знае как да ме вбеси! Писна ми да ми говори за него, знае, че само нещо свързано с него е способно да ме накара да ревнувам и да изляза извън релси. Смешното е, че ми говори неща, които знам, че не са истина и все пак й се нервя супер много. Сигурна съм, че ако имаше как, дори да не го харесва, би се забила с него, само за да ми прави гадно (y)
Dagichka
10-16-2013, 17:48
съдбаа ли, кво беше, ама тая среща ме накара да почувствам.. точно нищо. времето лекува, за пореден път се убеждавам
иначе ми е добре, даже щастливо малко
Прекрасно се чувствам!
Само се надявам утре сутрин времето да не е такова, каквото е сега.