Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Lilanda
12-01-2013, 23:43
Пак се сетих за онази злобичка...Грр...Как ми се иска да я няма..-_- Въобще да не съществува..-_- Yep.

Wednesday666
12-02-2013, 05:09
Хм, някои хора не знаят кого да обиждат.
Още не ме е ударил факса достатъчно, че да се занимавам, може би някой ден.
Сега имам по-важни неща на главата, две контролни днес, едно утре и едно в сряда.
След това сядам да се готвя за това на 18, а след това за изпита. И то ще е така, ако успея да се освободя от останалите изпити, на което се надявам, защото не ми се занимава януари с това, имам други планове за тогава.
Вече съм абсолютно single, не желая дори да се замислям за мъже, надявам се бързо да се отърся и да си продължа живота напред, пък ще видим с кого и кога..

AnarchyBoy
12-02-2013, 05:27
Кафенце +

http://www.youtube.com/watch?v=HmeRd-AF7gI#t=50
Безценно :smt007

Ох след малко тря да излизам за лекции, а у нас ми е толкова яко, хубава музика, уютно и топло.. с чаша кафе у ръкЪ.
Оф излизам излизам ИЗЛИЗАМ! Казах! :D
А тя ми е такава прекрасница.. сега разбирам, защо преди не се е получавало.. :smt007

Ivaaaaa
12-02-2013, 08:30
мразя това побъркващо чувство на очакване в корема
не, всъщност го обичам, ноо еее побъркващо :Д

искам да се минава по-бързо този ден
ако се справя...ако се справя с един прочит на всичко ще се призная :Д

Niakoitam
12-02-2013, 09:07
чувствам, че никога няма да бъда обичана .

Защо ли пък и аз да не е като да го нямам същото чувство често? :)

Честно, понякога ми писва адски много! Някак си примирих се, че да е окей да се лиже дупето на мама и мама щом каже, че трЕбва да да сме си вкъщи за Коледа, то тъй трябва да бъде.
И накрая кво получавам "зает съм, що не си го туриш отзад".
Ама вярно тея дето са се залепили за дупето на мама, много трудно се отлепят. И права беше майка ми тоз път като каза, че точно тъй ще стане и че трябват дълги години усилия синчето на мама да се откъсне, а не всяко от тях си струва.

Не знам каква е ситуацията с гаджето ти и на какво те учи майка ти, но понякога не е лошо човек да не гледа само от егоистичната страна на нещата. Демек само от неговата си камбанария. От личен опит мога да ти кажа,че за някои семейства Коледа е семеен празник.Както си е и всъщност де. Както е и при нас. Та при нас Коледа се празнува семейно-няма сбирки, няма отделни купони, няма незнам си какво. Тези неща остават за други дни, за по неважните дни на Коледа или за Нова Година.Все пак и родителите не са по-малко важни от гаджето и приятелите. И аз въпреки,че понякога страшно им се дразня на родителите ми,понякога с баща ми имаме огромни скандали, понякога се бъркат където хич не им е работата и често ми се ще изобщо да не се навъртат наблизо около мен мога да ти кажа,че те са хората, които им пука най-много за теб. Гаджето днеска може да си ти, а утре да е съвсем друга. Не е гот заради любовта да заебеш родителите си. Пък майка ти ако е решила да те настройва срещу гаджето ти поне видимо успява :)

Иначе аз съм сякаш малко по-добре от предишните дни.Сякаш. Само дето хич не се сещам защо. Явно Коледното настроение малко по-малко започва да ме хваща, знам ли.
Иначе си мисля. Егати закономерността, която наблюдавам. Все в складовете за строителни материали е пълно с готини мацки. Защо е така не знам.Ако някога отида да работя на такова място има голяма вероятност да е заради мацките :D.Имаме в града един такъв склад-две,три готини мацки в него. Онзи ден пък ходихме в Angro. Там забелязах една ебаси готината мацка-готино лице,готино тяло,големи очи ( и горни и долни), с една дълга коса май на опашка и нарешена назад, с една трапчинка на брадичката, като на аватарната снимка на granger (всъщност и аз си имам такава, лошото е че като съм с брада не се вижда,чак толкова, а това плюс топлите ми кремаво кафяви очи най ме кефят в моето лице). После се наложи да се върнем за втори път та забелязах,че има и други много готини мацки там. А на излизане се засякох и с един съученик, който с изненада разбрах,че работи там. Ще го бъзикам аз него на следващата сбирка за колежките му :D. Стига да дойде де,че откакто се е "оженил"на последните сбирки къде с кран не го докарват там. Може би заради неписаното ни правилo хората с гаджета да не си ги водят освен ако не са от випуска ни. :)

102
12-02-2013, 09:10
(всъщност и аз си имам такава, лошото е че като съм с брада не се вижда,чак толкова, а това плюс топлите ми кремаво кафяви очи най ме кефят в моето лице).

Ти ебаваш ли се, ве ?

bloodyF
12-02-2013, 09:14
Искам да уча, само трябва да си систематизирам нещата.
От офиса не ми се обадиха, време е аз да ги потърся май.
Той ми изкара акъла вчера с това заявление, но се оправихме и всичко е ток и жици /май/.
Само с оня не знам кво ще правя, щял да мисли...само дето мисли тоя, дето може, нали..
Както и да е, само да ми дадат поне 1-2 смени за седмицата, да преснимам лекциите, да седна да уча и да резервираме за осми и всичко ще бъде прекрасно.
Искам Ива, липсва ми.
А вчера имах слаб момент и roommate-bestie ми направи толкова мил жест, че се чудя кой ме събра с нея. Обичам си я толкова много <3

granger
12-02-2013, 09:20
И тя те обича ,хехе :*
А сега ставай да си сушиш косата,че си достатъчно болна!
ПС: Супичката рулз

bloodyF
12-02-2013, 09:21
Радвам се, че те кефи.
Ставам след малко :*

Lilanda
12-02-2013, 10:05
*Някъде из дебрите на Бургас* Йеп. Загубих се по улици, през които минавам всеки божи ден. 8-) Определено трябва да си наваксам със съня. :D

Имам предложение в петък или събота да се изнесем една компанийка към София...Първоначално ми звучеше изкушаващо, но като се замислих, осъзнах, че той няма да е там тогава...Не си струва щом няма да го видя...Макар че може да се измисли нещо. 8-)

В главата ми изскача образ от сутринта...Толкова ми е сладинко..:smt007

leadyflame
12-02-2013, 10:24
Кафе, цигари, душ, после на работа... дано поне бързо мине времето.

Niakoitam
12-02-2013, 10:25
Ти ебаваш ли се, ве ?

За кое да се ебавам бе спамерче такова?

Толкова ли ти е трудно да повярваш,че един човек може да го кефят разни неща не са му по чуждите лица и тела, но и по неговото. Има и неща, които не ме кефят или дори малко ме дразнят и по моето си лице, но повечето са поправими. За най-фрапатното, от които трябва да полежа около час под ножа,да изтърпя след това не много готина болка и да имам 1-2 седмици след това дискомфорт. Но засега не ми е на преден план, Често, когато спомена пред някого разбирам,че ме заглежда да се увери дали наистина е вярно или се бъзикам.Е, има хора дето професията им е свързана с втренчаване или професионално изкривяване и го забелязват веднага. Също много ме дразнеше и преди години един зъб пораснал на небцето ми отгоре като втори ред ,но ме беше страх да ми го извадят. Е,като се развали все пак след няколко дни между дразненето ми от него и страхът от болката се примирх с болката и вече си имам един бъг по-малко. :)

maldini
12-02-2013, 10:30
Току що ставам хахах . Ех колко ми е кеф ,че не съм ученик вече :D

Hayashi
12-02-2013, 10:48

Не знам каква е ситуацията с гаджето ти и на какво те учи майка ти, но понякога не е лошо човек да не гледа само от егоистичната страна на нещата. Демек само от неговата си камбанария. От личен опит мога да ти кажа,че за някои семейства Коледа е семеен празник.Както си е и всъщност де. Както е и при нас. Та при нас Коледа се празнува семейно-няма сбирки, няма отделни купони, няма незнам си какво. Тези неща остават за други дни, за по неважните дни на Коледа или за Нова Година.Все пак и родителите не са по-малко важни от гаджето и приятелите. И аз въпреки,че понякога страшно им се дразня на родителите ми,понякога с баща ми имаме огромни скандали, понякога се бъркат където хич не им е работата и често ми се ще изобщо да не се навъртат наблизо около мен мога да ти кажа,че те са хората, които им пука най-много за теб. Гаджето днеска може да си ти, а утре да е съвсем друга. Не е гот заради любовта да заебеш родителите си. Пък майка ти ако е решила да те настройва срещу гаджето ти поне видимо успява :)

Айде да не пишеш някви романи със съвети, които не са ти искани, а? Върви си се наслаждавай в огледалото.

v_966
12-02-2013, 10:59
Търся безплатен facebook hack. Има ли запознати с това как става хакването на някой профил. Ако може пишете на лично, имам нужда от спешен отговор на няколко въпроса. И моля, нека да ми пишат хора, които са наистина запознати с нещата, а моралистите да се спестят мненията защо не трябва да хаквам профили във фейсбук, благодаря предварително! :)

Niakoitam
12-02-2013, 10:59
Айде да не пишеш някви романи със съвети, които не са ти искани, а? Върви си се наслаждавай в огледалото.

Хайде да не ми злобееш ако искаш. Ходи си злобей на гаджето,а? И това не съм го написал с изобщо лоши чувства,защото нямам нищо против теб. Но ако смяташ така да ми се репчиш и не очакваш,че може да получиш отговор пиши си споделянията в някоя тетрадка. Там няма шанс никой да ти отговори. :) Иначе да, всеки не е лошо да се поглежда отвреме навреме в огледалото в пряк и/или преносен смисъл за да си свери часовника.Пък и момиче да ми говори за седене пред огледало е някакси смешничко. Не мислиш ли?:)

babity
12-02-2013, 11:03
Майко! Прекалих мъжката с кафето тая сутрин. Направо искам да свърша 24254765456454577857 неща едновременно, ръцете ми треперят, краката също, но искам да пробягам света, де'а. С'а се опитвам да се промия с няк'ъв чай преди сърцето ми да се е пръснало или главата ми да експлоадира от високото кръвно. :D

Дееба, оказа се, че имам още два теста в деня на изпита, за които хабер си нямах досега. :D :D :D Май ше има да подуша кура в сряда.

DisappointedDreamer
12-02-2013, 11:04
Пък и момиче да ми говори за седене пред огледало е някакси смешничко. Не мислиш ли?:)

Не, в този случай не е смешничко. 'Щото ти си човека, който се наслаждава на "топлите си кремаво кафяви очи"

Lilanda
12-02-2013, 11:07
Не, в този случай не е смешничко. 'Щото ти си човека, който се наслаждава на "топлите си кремаво кафяви очи"

Само не разбирам какво лошо има в това?

*letthedramabegin*

AliceSw
12-02-2013, 11:08
върнах се, изморена съм, малко сдухана, знам какво ще ми оправи настроението, дано стане

* и да спре да вали

shmatarok
12-02-2013, 11:10
^ ^dafuq is happening :lol:

Абе, що все ненормалници се навъртат около мен, баси. Веднъж няма някое нормално момче да седне да си говори с мен, все ще е някой мръднал нанякъде. Ъх. :?

Май май тотално съм се оляла в предишната курсова по анимация. Като гледам какви работи ни дават сега и ми иде да се разрева, да метна всички мишки, таблети, тетрадки и химикали в едната посока, аз да се метна през прозореца в другата ( 8-) ) и туй то!

Поне намазах торта сутринта. 8-)

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:12
:lol: Drama.. <3

Hayashi
12-02-2013, 11:13
Казах ти, не е необходимо по всяка тема да имаш мнение. Даже не бях груба с теб и все още не съм, така че не се прави на ощипана госпожица. И това сигурно ще те шокира много, но не всички момичета висят пред огледалата по 2 часа дневно.

Имам усещането, че ще ме изгонят от лабораторното днес или поне ще ми се развикат, ама вече даже не ми пука.

Niakoitam
12-02-2013, 11:15
DisappointedDreamer, защо ако някое момиче имаше такъв цвят очи и бях казал,че ме кефят като какъв щеше да ме определиш. Просто ме кефи този цвят и съм за нещо на едно мнение с природата, която ме е създала. И сините очи ме кефят много също въпреки,че са ми леко студени,но пък аз съм с кафяви и кво,да взема да си ги сменя ли? :)

Lilanda нищо лошо няма. Само дето кака ти Маги понякога има нужда да получи душевен оргазъм като ме понатроли и по удобен случай от това здраве му кажи. :)

Niakoitam
12-02-2013, 11:21
Казах ти, не е необходимо по всяка тема да имаш мнение. Даже не бях груба с теб и все още не съм, така че не се прави на ощипана госпожица. И това сигурно ще те шокира много, но не всички момичета висят пред огледалата по 2 часа дневно.

Приеми, че това е ФОРУМ. А ти пред огледалото не знам колко седиш. Пак казвам. Нямам нищо против теб и май не си ме и дразнила, а просто исках да ти кажа,че мисля,че не си баш права в случая, ако имаш желание да хванеш и да се позамислиш малко. И моля те по-добре на бъди груба с мен,защото и без това напоследък само чакам някой по непознат да ми изгрубее и да си изкарам всичко дето света ми е крив върху него :)

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:22
Що не се сбиете?

DisappointedDreamer
12-02-2013, 11:22
Само дето кака ти Маги понякога има нужда да получи душевен оргазъм като ме понатроли и по удобен случай от това здраве му кажи. :)

http://img.pandawhale.com/post-30824-Jack-Nicholson-Creepy-Nodding-SRXv.gif

Lilanda
12-02-2013, 11:24
Тука се получава малко 'на кривата ракета, космоса ѝ е крив' ми се струва....

Niakoitam
12-02-2013, 11:27
DisappointedDreamer какво се смее тоя? Да не нацапа гащетата случайно? :D

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:27

Позволи ми да перифразирам... 'на крив кур космите му пречат.' ;)
:lol: Маги изпъкна с гиф.

DisappointedDreamer
12-02-2013, 11:30
Джак е върховен, бе!

Добре, че си ти да ни просветлиш с твоето експертно мнение.

http://img.pandawhale.com/40268-Joker-clapping-applause-gif-IUrX.gif

Lilanda
12-02-2013, 11:31

http://static.tumblr.com/ooicj30/I9Fltwzyw/graceful_bow.gif

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:32
:lol: Маги, просто питам, ма да не си в цикъл? :D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4wqihRaB41rqfhi2o1_500.gif

Niakoitam
12-02-2013, 11:33
Джак е върховен, бе!

Абе ти си се разгонила днеска яко. Сега пък и момичето подхвана :)

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:34
Пантери нещо тия дни.. :D

Офертата да се сбиете все още важи.. :oops:

DisappointedDreamer
12-02-2013, 11:34
Точно днес съм в готино настроение.

Lilanda
12-02-2013, 11:35
Абе ти си се разгонила днеска яко. Сега пък и момичето подхвана :)
Тя мен от отдавна ме е подхванала. Няма лошо. Аз ѝ се радвам даже. ;)

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:36
Ня'а ли да се сбиете ве.. :( Бати скучните хора..

Hayashi
12-02-2013, 11:38
То ако можело така, интернетът нямаше да е това, което е. За жалост или за щастие е въпросът.

Niakoitam
12-02-2013, 11:40
Ня'а ли да се сбиете ве.. :( Бати скучните хора..

Ей подстрекател. Ти защо не се биеш :D

Иначе ако ще има женски бой да има.

Бой между жена и мъж няма как дa има. Жена не се бие дори и с цвете. Само с месен колан обвит в кожа. :D

AnarchyBoy
12-02-2013, 11:41
Ей подстрекател. Ти защо не се биеш :D

Кой ве? Аз ли ве? Т'ва кога?! :D

anonymous708973
12-02-2013, 12:58
*letthedramabegin*

Ама много сме големи и фатални, като ползваме лафовете на гаджето.

Някойтам, замълчи вече, щото тотално на шизофрения го избиваш. Ама пък очи, ама такова, ама онакова... ти да не си 14-годишна девойчица, че да се обясняваш така. С тия пояснения и скачания от теми на теми... не помня ква зодия си, ама отнесеността ти е в повече за всеки, особено за мъж. Реакцията ми беше едно към едно с тая на 102: "Ти ебаваш ли се, ве"?

По темата: Наспах се, чувствам се доста по-добре. Наливам се с портокалов фреш, ама не знам защо са го набутали с толкова захар... както и да е. Счетоводство днес. Мамичката му.

Niakoitam
12-02-2013, 13:18
Някойтам, замълчи вече, щото тотално на шизофрения го избиваш. Ама пък очи, ама такова, ама онакова... ти да не си 14-годишна девойчица, че да се обясняваш така. С тия пояснения и скачания от теми на теми... не помня ква зодия си, ама отнесеността ти е в повече за всеки, особено за мъж. Реакцията ми беше едно към едно с тая на 102: "Ти ебаваш ли се, ве"?

В темата за мненията те обявиха за неодебана. Аз леко се усъмних в тази версия ама май има някаква доза истина честно да ти кажа. :) Другият вариат е просто със започването на декември да е започнал и масов женски цикъл. :)

DisappointedDreamer
12-02-2013, 13:21
Много ми е интересно защо това са ти единствените два аргумента. Ти си тъп, независимо дали Пантерата или аз сме неодоебани или в цикъл.

anonymous708973
12-02-2013, 13:21
Слабо. Казвала съм ти същото винаги.

Ама складове, ама кой работи там, ама какво имала мацката, пък ти си имал същото, ама пък какви очи си имал.

Честно, или шизофрения, или тревомански филм е това. По абсолютно същия начин ти скача мисълта.

Niakoitam
12-02-2013, 13:31
DisappointedDreamer викаш твоя е много по добър? "Тъп си и точка по въпроса. Това го казвам АЗ Маги, която съм вряла и кипяла в живота и ти не можеш да ме бутнеш".
Ти като си остра ходи пробивай дупки.

PinkPan7her абе ей момиче ти пък ли ще ми казваш какво да пиша и как да го пиша. И извинявай ама какво те касае теб това. Да не си решила да ме осиновяваш? Или пък ти изглеждам голям красавец само нещо трябва да ми доуформиш като характер да стана перфектният МЪЖ.

Аман от взели се насериозно миски като вас двете.Ти се пооправи уж малко де, но то хормоните на никой не прощават, а на теб май са ти малко в повече ми се струва. Маги още си е пубертетче все пак.Но ти уж си излязла.

anonymous708973
12-02-2013, 13:35
PinkPan7her абе ей момиче ти пък ли ще ми казваш какво да пиша и как да го пиша.

Набий си го в главата:
Това е ФОРУМ. Мога да казвам каквото искам както искам и където искам, стига това да не е в разрез с правилата на форума. Касае ме, щото ти чета словесните диарии. Да, мога да ги скролна, но тъй като не го правя, ми пречат. Само обяснявам защо.
На мен са ми правили забележки в подобен стил, някои съм ги приела и са ми помогнали, други не. Твой си е изборът. Като избираш да изповръщаш една камара глупости и скачания от мисъл на мисъл, имам право да избера да ти кажа колко е зле това.
Няма абсолютно нищо с хормоните колкото и да ти се иска.

Niakoitam
12-02-2013, 13:40
PinkPan7her освен да хвана да ти купя една мишка със скрол,че гледам са ти свършили парите, а те мързи да поместиш курсора до лентичката на прозореца, да натиснеш копчето и да я дръпнеш надолу. Ще те финансирам ако трябва бе какъв е проблема.

И понеже всеки може да пише и да поства каквото си поиска Сега можеш да постнеш и една снимка на гащите си за да съм напълно убеден,че не ме лъжеш? :)

anonymous708973
12-02-2013, 13:42
E, аз ако съм си снимала гащите всеки ден за изминалия месец (по незнайна причина) и ти пратя стара снимка, как ще си сигурен?
С такива евтини провокации не можеш да ме засрамиш. Колкото и да си вярваш, че си много добър, ама скрита лимонка и правиш някакви много отворени мадами на две стотинки.

Niakoitam
12-02-2013, 13:45
Не се притеснявай затова той ACDSee има място, където си пише. И с какво си ги снимала може да се разбере. Ти прати пък аз ще ти кажа дали ментиш ;)

djipsito
12-02-2013, 14:02
Малко се притеснявам, ще ходя да си вадя медицинско и ще искам дата да ме изпитат за листовките.
После почвам кормуване и страшно се вълнувам, нямам търпение.
Чакам оценката по наказателно, искам ваканцията да се прибера в бг :( липсва ми снега, искам да се видя с бабите, дядовците, братовчед ми и с мойте простаци, и те ми липсват.
Тря да пиша коментар на едно скучно съдебно решение :( lazy mode.

granger
12-02-2013, 14:07
Учих по немски, преди това чистих и пазарувах.
Сега ще се наградя с хубаво филмче и чипс+кола.

girlwithblueeyes
12-02-2013, 14:30
Плам ти преди учила ли си немски ? Ако не засега трудно или лесно ти е ?

Цял ден с родителите на моят пич наслушах се на руска реч . Разведох ги из Мюнхен опознахме се
Мдамм добри впечатления имам

granger
12-02-2013, 15:00
Не съм учила преди това, но засега ми е много приятен езикът. Според преподавателката се справям добре и с малко повече напън от моя страна мисля,че ще го науча за 4 години :D Под науча нямам предвид префектно или на някакво уникално добро ниво, но разговорно ...надявам се + тва че ще пиша и курс в свободното си време, а ако ми се получат нещата и сертификат ще опитам да изкарам. Но това е доста далеч в бъдещето .

girlwithblueeyes
12-02-2013, 15:03
Разговорно за 4 ри години ще си го научиш на доста прелично ниво. Макарче едно е да си в България а друго е тука но нямай притеснения ще се справиш.

Lilanda
12-02-2013, 15:05
Чак пък такова лицемерие...:lol:

На мен ми се спи, та след малко сигурно ще си лягам. Рано е ама поне ще се наспя.

ForzaFelipe
12-02-2013, 15:23
Защо откачам точно като имам важна работа...Днеска направо не се чувствам на себе си, пак съм изпаднал в някакво състояние, получавам някви сигнали от някъде и правя някакви пълни глупости...Не съм добре, психолог ми трябва на мене...

Violenza
12-02-2013, 15:58
ще го науча за 4 години :D Под науча нямам предвид префектно или на някакво уникално добро ниво, но разговорно ...
За 4 години до C1 си без проблем. ;)

И аз записах немски да уча, да видим. :cool:

TheBeliever
12-02-2013, 16:31
Би трябвало да съм на края на силите си след пътуването вчера и фиаското снощи, но май мога да извъртя още една такава нощ. Все пак разумът ще надделее и ще се кротна докато не дойде уикендът.

За пореден път не знам какво искам.

AnarchyBoy
12-02-2013, 16:44

Дамн, на тази преклонна възраст? Ти си една истинска хардкор лелка.. 8-)

А аз се прибирам към майчините гозби, деба още съм у влака а устата вече ми се пълни със слюнка...
Обичам си живота.. И нея я обичам и пътуването с влака и всичко!!! :smt007

ForzaFelipe
12-02-2013, 16:44
Тъкмо започнах да пиша по курсовата и...изведнъж бяло петно...и след малко се осъзнах пред огледалото захапал резен лимон и опитващ се да си избеля зъбите...Нямам думи...

Wwwooow
12-02-2013, 17:03

Отвратително чувство :( Искам да се разрева, ама и това не мога...
липсва ми,защо,защо така се получава не е честноо,не е наистина :(
изтрих си фб-ка, защото не спирам да влизам и да си губя времето, заради него ..сигурно и за секунда не се е сетил за мен..
отивам да уча.
после да си оправям косата.

Bukuuu
12-02-2013, 17:11
Разтревожена. :(

Hayashi
12-02-2013, 18:35
PinkPan7her абе ей момиче ти пък ли ще ми казваш какво да пиша и как да го пиша. И извинявай ама какво те касае теб това. Да не си решила да ме осиновяваш? Или пък ти изглеждам голям красавец само нещо трябва да ми доуформиш като характер да стана перфектният МЪЖ.

По принцип не бих се занимавала да обяснявам, щото на тъпака да му доказвам колко е тъп и 100 години пак няма да зацепи.

Интересно в случая е, че преди няколко мнения ти казах да не се вреш в чуждите работи когато не са те молили и се направи на настъпен. Пантерата обаче като направи същото обаче, нещо се обърна. Хем тъй, хем иначе. Но сме с голямо самочувствие иначе.

Супер съм! Студено ми е адски много, но практиката мина добре. Правя си една салата и ще се ровя из нета, щото не е като да нямам да уча за изпит.

tori
12-02-2013, 18:44
Уморено ми е. Нищо, че не съм правила кой знае кво, просто ми е уморено. И наистина нямам търпение да се махна от тук. Не искам да съм тук. Искам някъде сама, да се изтегна някъде, да се нарева и да ми мине тъпотията. Събота май ще се разхождам по кея.

AliceSw
12-02-2013, 20:44
обичаш, за да задържиш, търпиш и удължаваш...
не някой друг, себе си оправдаваш, че може би това заслужаваш

от студения сезон ми е станало едно странно, имам нужда от физическа близост, която не обичам особено много...искам да стоя сгушена в някого, завита с одеяло и да ме гали по косата...пък всичките действия сами по себе си не ги обичам хич...

granger
12-02-2013, 20:50
ПРАЗНО!

tireheb
12-02-2013, 21:01
За 4 години до C1 си без проблем. ;)

WIR MÜSSEN DIE JUDEN AUSROTTEN
SIEG HEIL

тва ми е на мене от С1-то

AliceSw
12-02-2013, 21:16
Весо, ти ли си?!?

и не е ли den Juden

leadyflame
12-02-2013, 21:17
отпуснато и спокойно ми е към момента.. утре друго

pandabear
12-02-2013, 22:08
реших, че никой не заслужава доброто ми отношение.
'щото явно никой не го оценява.
това е което.

heartshapedbox
12-02-2013, 22:28
Има неща, които никога не се променят.

betudontbet
12-02-2013, 23:26
естетично

bloodyF
12-03-2013, 00:27
Приятели с голяма доза проблеми ме объркват, но дано да съм успяла да дам някой съвет върху който би се помислило, предвид факта, че опитът ми в подобни ситуации е доста голям.
Утре съм на смяна, както и на 8-и декември, но не е проблем. Ще се оправя, стига да измислим какво точно да правим тогава.
Не знам има ли смисъл да продължавам с него, знаейки че е mission impossible. Може би да, може би не..май накрая ще режа с голямата ножица и това е.
Лека нощ на всички:)

HollyGolightly
12-03-2013, 01:55
Дълга седмица се очертава и този празник дето се пада точно Сряда, малко много ще ми дойде. 2 важни теста и репетиции с малките след работа, като се има предвид, че имам 5 с отклонения в класа, не знам как ще ги науча каквото и да било. Ама то има причина да не уча за учителка де 8-)

Ivaaaaa
12-03-2013, 06:58
доволна съм от себе си, въпреки че се падна точно това, което не трябваше, което най-малко се очакваше и за което най-не съм учила

естествено темата, която знаех перфектно отпадна още преди да ни каже на кои теми ще бъде
голям карък съм
падна се темата, която най-отвратителното същество знаеше
дали пък не е късметлийка :X
'ма се справих
даже доста по-добре от тези, които са учили няколко дни, а аз съм го чела веднъж

Niakoitam
12-03-2013, 07:10
Отвратително чувство :( Искам да се разрева, ама и това не мога...

Ами не помага за съжаление. Ако го прави е само временно и после празнотата отново се проявява.

Hayashi има една тънка разлика. Аз просто се опитах да ти обясня,че в случая ти и твоята майка въобще не сте прави изхождайки само от своята камбанария,защото по същата логика за "лизането на гъза" в един момент и неговата майка може да каже,че си голяма егоистка и си мислиш само за собственият задник и че не ставаш, а той да и повярва след което да уревеш целият форум колкото несправедливо е всичко. Докато Пантерата доста явно ми се заяжда по въпрос свързан с моят стил на писане и се опитва да ми поставя нейните ограничени граници опитвайки се едвали не да ме води за носа като,чели сайта е нейн. Усещаш ли къде е разликата? И ако си останала с убеждението,че самочувствието ми е много голямо си в доста голяма заблуда.

И в тоя ред на мисли (ха да ви е яд, че пак съм написал дълъг пост) искам да кажа, че съм "очарован" от една голяма част от младото поколение чийто представители има и тук. Ако е другаря учител/ другарката госпожа да им напише оценка ще назупкат наизуст 200 страници за една седмица. Някои дори се хвалят и колко големи книги били прочели,но...иначе откровено ги мързи да прочетат пост с 5-6 реда повече.Да напишат някои дори и не могат. За предпочитане е поста ти да се състои от дума и полувина максимум две със съкращения разбира се. Но и тогава започват да роптаят,че поста ти бил неразбираем или не си давал доводи.Изгониха ако не всички поне повечето хора дето пишеха по-дълги постове,което пък на мен ми харесва. Още малко да ме подразнят обаче и ще разберат как се пише пост от два реда с по няколко думи между които има такъв интервал,че да им се схванат пръстчетата от въртене на скрола докато ми подминат поста. :)

DisappointedDreamer
12-03-2013, 07:28
Не е важно колко е дълъг поста ти, а колко съществени точки е докоснал. Можеш да напишеш кратък пост с конкретни и ясни доводи. Това, че е дълъг изобщо не означава, че е качествен, както е и в твоя случай.

Изкуство е да можеш да се изразяваш кратко, точно и ясно, а не да разтягаш дълги локуми, от които никой няма нужда.

Violenza
12-03-2013, 07:39
Изкуство е да можеш да се изразяваш кратко, точно и ясно, а не да разтягаш дълги локуми, от които никой няма нужда.
Абсолютно. Дар словото далеч не е показател за интелект.

Niakoitam
12-03-2013, 07:55
Не е важно колко е дълъг поста ти, а колко съществени точки е докоснал. Можеш да напишеш кратък пост с конкретни и ясни доводи. Това, че е дълъг изобщо не означава, че е качествен, както е и в твоя случай.

Това е единствено в твоята глава и гледано само през твоята камбанария. Защото да, има много хора,които ми натякват как едва ли не ако искам да напиша нещо много дълго трябва да го съкращавам като в чат, но пък за сметка на това и много хора са ми писали тук или пък не на ЛС или пък не как моят стил на писане ги грабнал,много им допада и много съм ги кефел та искали да видят що за човек съм. Та както се казва не можеш да бъдеш харесван от всички, а ако се опиташ ще станеш незабележим. Винаги едни те харесват много,други не те понасят, а трети им е все тая.:)

DisappointedDreamer
12-03-2013, 07:57
Това е единствено в твоята глава

Да, бе. Сигурно 8-) На мен като че ли не са ми писали такива хора хахаха.

Niakoitam
12-03-2013, 08:12
Какви хора са ти писали?

Иначе мога да ти дам пример с потребителката jgjgjh или нещо от тоя род. На колко мъмрения относно дългото и писане съм попадал. Но мен например страшно много ме кефеше стилът и на писане. и на NEOH ли беше и на Сисадмин. Все дълго пишещи хора/ Иначе то на мен и ти си ми писала (не казвам,че е заради стила ми на писане)ама очевидно в днешно време си ми нещо в опозиция. 8)

Hayashi
12-03-2013, 08:17
Има разлика между пишещи, които имат какво да кажат и между 30 реда текст, които аз мога да обобщя с 3 изречения. Неслучайно се учи сбития преразказ в училище. Да не можеш да обобщаваш показва точно липса на интелигентност.

Много ми връзва тези дни! Поредният взет изпит, на който мислех, че ще ме скъсат. Сега лягам да се наспя. ^w^

leadyflame
12-03-2013, 08:19
да бях станала по-рано да свърша нещо от плануваното, даже и времето за кафе не ми е достатъчно, трябва да съм от бързите.

Niakoitam
12-03-2013, 08:30
Има разлика между пишещи, които имат какво да кажат и между 30 реда текст, които аз мога да обобщя с 3 изречения. Неслучайно се учи сбития преразказ в училище. Да не можеш да обобщаваш показва точно липса на интелигентност.

Ти можеш, а аз не мога. Или по точно мога ама не искам. Знаеш ли кога ще хвана във форум да си сбивам мислите. Тамън никога. А и както казах преди време на Анархист това дето побрах в една страница в един пост можеше да го побера и в 12 ако искам.Както е постнала една съученичка един статус във Facebook За щастие, ние всички сме различни. :)

А относно интелигентността дискусията е много голяма и това е твърде относително понятие. Не си мисли,че като си висшистка и учиш във Франция ли беше си по интелигентна от мен например. Може да ми кажеш нещо или да ми говориш на английски и аз да те гледам като индианец в пишеща машина, но пък може и да има въпроси, за които като говоря ти да гледаш по абсолютно същият начин.Зубкането не винаги е равно на интелект. :)

Violenza
12-03-2013, 08:40
Зубкането не винаги е равно на интелект. :)
Хахаххахахха е това вече беше малоумно, съжалявам! :D

Niakoitam
12-03-2013, 08:50
Хахаххахахха е това вече беше малоумно, съжалявам! :D

Ами ако си се засегнала съжалявам :)

Факт е обаче,че има хора например със средно образование дето като ги пуснеш в една джунгла на самотен остров може да изкарат и 1 година и такива с по три висши дето след една седмица ще са загинали. Показателно е и как някои хора с доста по слаби оценки ги изкарват само от това дето са слушали в час, а други се скъсват да зубрят и накрая еднам си хващат бленувата оценка. Отделно си има и едно нещо където се казва обща култура. А не като тая черната Златка например висшистка ми била пък не знае столиците на Европейските държави. Вече уж ги знае де. Кога сме влезнали в ЕС пък например изобщо не е по нейната тема:)

Violenza
12-03-2013, 08:54
Ами ако си се засегнала съжалявам :)

Факт е обаче,че има хора например със средно образование дето като ги пуснеш в една джунгла на самотен остров може да изкарат и 1 година и такива с по три висши дето след една седмица ще са загинали. Показателно е и как някои хора с доста по слаби оценки ги изкарват само от това дето са слушали в час, а други се скъсват да зубрят и накрая еднам си хващат бленувата оценка. Отделно си има и едно нещо каъдето се казва обща култура. А не като тая черната Златка например висшисткла ми била пък не знае столиците на Европейските държави. Вече уж ги знае. Кога сме влезнали в ЕС пък например изобщо не е по нейната тема:)
От кое да съм се засегнала аз пък? :cool:

Ако показател ти е оцеляването в джунгла, нямам намерение да се хабя да ти обяснявам какви глупости твориш. Ти си единствения, който заговори за образование всъщност.

girlwithblueeyes
12-03-2013, 08:59
И като не ги знае ?
Съгласна съм че е смешно да не знаеш най-основните столици но всеки си има слаби странни .

По темата
Ужасно ме боли гърлото и главата ще пропусна едната тренировка и ще отида на другите две . Сега ще си почина и ще поизчистя малко . Чудя се какво да сготвя на приятелят ми и затова ще си взема малко идеи .

Auriss
12-03-2013, 09:13
Пантерката ми се заяжда за дългите постове, ама те така изгониха няколко души от форума и хората ми пишат ЛС-та 'щото ми се кефят на романите. Плюс това ще си го върна като напиша тройно по-голям ферман следващия път. Аа и забравих да кажа, че сте зубъри и т'ва че сте чели дебели книги не ви прави по-умни от мен. Оо и знаехте ли, че има хора със средно, които могат да живеят в джунглата, а има и висшисти, които не могат.

http://static1.fjcdn.com/comments/4351140+_93ae0c10893ec10246c42668b1e30a1d.jpg

.Изгониха ако не всички поне повечето хора дето пишеха по-дълги постове,което пък на мен ми харесва
Чачо като пишеше фермани никой дума не му е обелил по този въпрос. 'Щото неговите са структурирани - разбирай следват някаква логическа последователност. Съответно доводите носят някакъв смисъл в контекста на твърденията.

// иначе съм екстра. Дадох си цяла седмица почивка 'щото мозъка ми просто отказваше да включи. Оправих си малко и режима на спане. Свърших с глупавото ригване (условно казано 'свърших', ама нейсе. достатъчно ми е) и остана само анимацията. Плюс това в последно време и цигарите съм намалил до 4-5 на ден без дори да съм опитвал. Мисля направо да хвана да ги спра. Снощи излязох и за по бира - малко социализация си трябва :cool: Абе не мога да се оплача

Niakoitam
12-03-2013, 09:17
Violenza някаква такава ти беше реакцията. :)

Иначе разбира се че е показател,защото за да оцелееш трябва да си размърдаш пипето и да намериш начин, който често не го пише в учебника как да оцелееш. Много лесно е да научиш наизуст като стихотворение 5 урока и след като ти мине изпита или контролното да ги забравиш. Това не прави никой интелигентен. Друг е въпроса, че мен като не влечащ ме електротехника знам ако не друго поне имената на някой елементи от електротехниката за разлика от някои колежки на брат ми всишистки от ТУ, които това учат и други са им чертали чертежите. :)

girlwithblueeyes естествено,че трябва да ги знае. Не може аз,тъпият среднист да ги знам, а тя интелигентата висшистка дето даже се пъне, че е завършила висшето си с профил География да не ги знае. Не може всичко да спира до това дето ти го дават наготово в училище,че даже и толкова да не си се постарал и после да се пънеш колко си интелигентен разбираш ли. :)

Auriss аз с Чачо (и той е от кефещите ме потребители)не мога да се сравнявам. Ако се виждах с половината форум лично и на мен никой нямаше да ми каже гък, бъди сигурен. Или поне почти никой,защото е най-лесно да храниш хората по интернет.След като ги познаваш лично е малко по трудно.Включват се разни други системи. :)

102
12-03-2013, 09:21
Понякога съжалявам, че Игрите на глада не са реалност.. сичките сте за там.

girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:21
Не знам какво е висшето на Златка но аз доколкото имам спомени тя беше някаква моделка такаче за нея едва ли има толкова голяма значение . Не толерим незнанието в никакъв случай но не е редно да се съди по човек дали е умен или не само заради едните столици . По тази логика аз съм умна защото знам столиците на цяла Европа заедно с доста голяма част от другите континенти . И не защото съм висшистка а защото просто пътувам много . И това не ме прави по-умна от голяма маса от форумците тука . Защото аз може да знам езици и доста сотолици но има доста основни неща които не знам.

Auriss
12-03-2013, 09:22
Понякога съжалявам, че Игрите на глада не са реалност.. сичките сте за там.

Irti , is that you ?

102
12-03-2013, 09:23
защото знам столиците на цяла Европа заедно с доста голяма част от другите континенти .

ахАИЬХАЬИЬАХИЬАХИАЬХАЬИЬА ХИЬАХИАЬХИАЬЬХИАЬАИЬА

girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:24
102 Не ги знам защото съм ги учила просто съм ходила в тях . Трябва да си някав пълен идиот че да не запомниш къде си бил

102
12-03-2013, 09:28
Irti , is that you ?

Мерси за "комплимента".... Не.

Niakoitam
12-03-2013, 09:33
girlwithblueeyes тя и същата Златка уж беше ходила пък твърдеше преди време,че столицата на Великобритания била Англия. Не е особено философия човек да научи столиците на континента, на който живее, а още повече пък на съседните си държави без изобщо да е ходил там.А това последното го обясни по сбито от мен,че от мен не се приема на по-горните потребители дето ми обясняват едвали не как са по интелигентни от мен,защото били пишели по сбито и можели да свият моите 30 реда в 3. :)

girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:37
Естественно че е смешно да не знаеш че Великобритания не е Англия . Но това не е символ на умност .
За последното на мен пък ми е все тая кой чете и не чете .

DisappointedDreamer
12-03-2013, 09:47
Ако се виждах с половината форум лично и на мен никой нямаше да ми каже гък, бъди сигурен.

Първата ще съм, която ще откаже да стисне ръката ти и ще ти каже в лицето, че си гола вода.

Виждала съм се с доста хора от форума, да. Но това по никакъв начин не ми пречи да им кажа къде грешат, ако го правят. Не ме интересува какъв си ми - брат, приятел, познат, непознат - ако мисля, че си в грешка, ще ти го кажа. След като ги познаваш било по-трудно хах. Сериозно? 'Що не вземеш да го кажеш това на блъдиФ или валдес примерно?

girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:51
А не е ли по-добре човек да бъде оставен да се научи от собствените си грешки ?

SonataArctica
12-03-2013, 09:53
Не.

girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:53
Защо пък не ?

SonataArctica
12-03-2013, 09:57
Защото една грешка може да ти коства много. По-добре е да осъзнаеш къде ще сгрешиш и да промениш нещата, от колкото да се учиш от вече направената грешка. Човек трябва да се учи от грешките на другите и да гледа да не ги повтаря.

DisappointedDreamer
12-03-2013, 09:58

Защо да правиш грешка и да страдаш от последиците и, когато някой може да те посъветва, да те насочи и да те научи?

Плюс това, не е гаранция, че въпросния ще се научи от грешките си. Виж, Някойтам, например - грешките му продължават вече няколко години.

едит: SonataArctica, мерси! :Д

girlwithblueeyes
12-03-2013, 10:00
Ами то не може вечно някой да те побутва и да ти показва грешките .Освен това не всеки умее да се учи от чуждите грешки . Ако грешката е някаква фатална да съгласна съм но иначе защо ? Не е ли по-добре да се опариш от собственият си опит ?! В край на сметка всеки си има глава на раменете и всеки може да мисли . Ще сгреши 1 -2 пъти и после няма .

SonataArctica
12-03-2013, 10:01
А защо изобщо трябва да се пари като може да го избегне?

girlwithblueeyes
12-03-2013, 10:03
Eстественно че може да го избегне .
Но не е и задължително да чака друг да му посочва въпросните грешки .

Niakoitam
12-03-2013, 10:09
Първата ще съм, която ще откаже да стисне ръката ти и ще ти каже в лицето, че си гола вода.

Виждала съм се с доста хора от форума, да. Но това по никакъв начин не ми пречи да им кажа къде грешат, ако го правят. Не ме интересува какъв си ми - брат, приятел, познат, непознат - ако мисля, че си в грешка, ще ти го кажа. След като ги познаваш било по-трудно хах. Сериозно? 'Що не вземеш да го кажеш това на блъдиФ или валдес примерно?

Ти ли бе?!? Много отворени сте станали нещо още непълнолетните. Първата ти реакция като ме видиш най-вероятно е да се насереш при усещането че срещу теб седи човек който е с 10 години по-голям от теб. Знам,че на теб това уж не ти е проблем, но знае ли човек. Това е преимуществото на интернет. Че събира в една дискусия и малки и големи. А в реалността да ти кажа честно не се случа така като да е постоянно да общувам с хора около тази твоята възраст. Я има един двама човека, я няма. Освен това не забравяй,че в реалността се показват и черти на характера дето не се виждат във форума. И съм на 100% убеден,че може да е малко, но не си на 100% същата,защото и една твоя наборка от моят град така веднъж ме хранеше здраво то във Facebook, а когато бяхме в едно заведение думичка не ми казва.Аз се запътя към нея, а тя подбягва натам танцувайки си.А бях останал с впечатлението,че засече ли ме някъде ще ме пребие...минимум... :)

shmatarok
12-03-2013, 10:14
Аре спрете се. Оляхте хубавата тема за оплакване и мрънкане. АМАН! 8-)

Някойтам, уж претендираш за много акъл, пък се държиш като малко дете, което тропа с крак и вика "Не е така, не е така!". Пф. :?

ПО ТЕМАТА: Искам да го взема тоя стаж, мамка му! Много се надъхах. 8-)

DarkTemplar
12-03-2013, 10:22
^Я не им обръщай внимание и си помрънкай на воля. :D

DisappointedDreamer
12-03-2013, 10:22
Ти ли бе?!? Много отворени сте станали нещо още непълнолетните. Първата ти реакция като ме видиш най-вероятно е да се насереш при усещането че срещу теб седи човек който е с 10 години по-голям от теб.

Да, бе, точно така. Аз контактувам с хора минимум 3 години по-големи от мен, той ще ми говори. Питай Валдес или DarkTemplar дали се сдухах, предвид че са ти набори.

Много говориш, малко знаеш. Имаш ли път към София лятото, пиши. С удоволствие ще ти заявя на живо какво леке си.

Дотук съм аз.

Niakoitam
12-03-2013, 10:26
А аз пък ще си го преместя от левият в десният джоб,че някаква си 17 годишна пикла не съм я бил кефел 8)

Auriss
12-03-2013, 10:35
да не вземете да спрете сега, тъкмо почна да става весело :cool:

moar драма pls xD

girlwithblueeyes
12-03-2013, 10:46
Някойтам Какво значение има дали е на 17 или не незнам си колко ? Може и на 50 години да е и пак да си е пикла.
Седял пред нея човек 10 години по-голям от нея и това какво значение има ? Точно никакво

nepowtorima
12-03-2013, 10:48
Уау.. какво става в тая тема?! :D
Някой ще ми каже ли причината за този спор?

Объркана и отегчена съм. Не правя нищо правилно или по-скоро така както другите очакват.
Ще го нараня, а не искам...

AnarchyBoy
12-03-2013, 11:04
Нова оферта, сбийте се и ще снимаме?

AliceSw
12-03-2013, 11:07
офф, като ощипани госпожички сте

имам работа, искам енергия и щастие в синтетичен вариант, трябва да направя около 6-7 чертежа поне до 2 утре...

AnarchyBoy
12-03-2013, 11:08
офф, като ощипани госпожички сте

Най-добрия изход от ситуацията е да се сбият.. :(

Обзалагам се, че Маги ще го счупи от бой.. :lol:

tori
12-03-2013, 11:10
Готино ми е. Радвам се за него, починах си днес, утре пак се очертава да се занимавам с глупости, бляяяях. Някво ми е много приятно, музикално, развълнувано. След малко момчето ми се прибира и ще го гушкам и обичам. <333333

SpiritInBlack
12-03-2013, 11:42
Тоя форум сте бахти смешниците всички ,честно. Кво се обеснявате един на друг постоянно. Едната не знае български, другата малка пикла не пропуска да се излага , а кака ви Виоленца не пише грамотно , дори когато се опитва. Бахти , в Пловдив не ми бяха казали , че си била такава гадна злобичка.

Супер съм си и днес. Едно по едно нещата отпадат , на 8ми ще се пръснем. Съният ми беше странен , по-хубав не съм имал от много време. Или поне не съм си спомнял. Тва с второто виждане се превръща в огромен проблен , но да видим дали на живо няма да е по-приятно

s4etoved
12-03-2013, 12:35
Сънено.........иначе съм доволен как почна седмицата, но да видим как ще завърши !
Най-мразя да да уточняваме нещата пътьом, макар че накрая може да се получи нещо интересно! Иначе Никулден се очертава да бъде ..............запомнящ се ! :)

Lilanda
12-03-2013, 12:48
Станах свидетел на кражба в рейса. Интересното е, че си помислих, че 'крадеца' ще върне портмонето на момичето, защото го познавам откакто се помня. За жалост обаче не го направи. Напоследък всички се променят ужасно много и то не към добро...

Повториха ми неколкократно днес, че използвам твърде много чуждици. 8-) Трябва да се отуча от този си навик малко или много...

Hayashi
12-03-2013, 13:21
Химия... жшнжтшсддье =/
Чакам няколко колета и всичките са прекрасни! Другата седмица вече трябва да ме изненадат.

granger
12-03-2013, 13:29
Уморено,но доволно.Съвсем случайно преди 30 минути се запознах с Azoria :D Да живее Щутгарт.

anonymous708973
12-03-2013, 14:22
С Чачо съм се яла доста пъти след като сме се запознали. С Влади също съм се яла, впрочем, при това публично, а сме изключително близки. Дълъг пост не е равно на смислен пост. На Чачо ферманите винаги ми е кеф да ги чета, Аурис обясни изключително добре защо. На Мила (jghgh) също! Не ме мързи да чета дълги постове. Мързи ме да чета ТВОИТЕ дълги постове, защото нямат причина да са дълги, понеже не носят нова информация и не са структурирани.

Няма да се притесня, че пред мен стои човек с 10-години отгоре на моите в случай, в който тези 10 години не значат нищо. С удоволствие ще ти заявя същото, което и Маги. Не съм ти оная пикла, дето е избягала в кафенето/бара, че да ме сравняваш с нея. Аз имам топките да си кажа мнението и на живо.

По темата: Притеснено ми е, изпитите наближават. Днес много голям камък ми падна от гърдите, много съм щастлива, че иначе сериозно щях да го закъсам. Утре с тая презентация не знам как ще е, дано ми се оправи гласът, че гаргите са направо мелодични в сравнение с мен.
Сефте имам повече пари в сметката отколкото мислех, голяма новост е това. Ще има за всички подаръци значи, даже и сама ще си самоподаря няколко готини нещица.
ЧОРАПКИ за гушкане РУЛЗ!

Niakoitam
12-03-2013, 15:04
Някойтам Какво значение има дали е на 17 или не незнам си колко ? Може и на 50 години да е и пак да си е пикла.
Седял пред нея човек 10 години по-голям от нея и това какво значение има ? Точно никакво

Това ще е вече наистина последният ми пост.Действително има много млади хора надраснали годините си.Но е и въпрос на възпитание държанието към по-големите.Тия двете "с топките" явно толкова им е възпитанието и мама и тати не са ги научили на обноски.Запознали се с някои и друг батко и се взели за супер вървежните мацки.Ма то да беше само при тях де.Нали в днешно време така е модерно.А мен въобще не ми дреме как ще ме възприеме някой си непознат префърцунко дето като съм започвал да се уча още се е чудил дали да излезе отнякъде или пък не. :)

AnarchyBoy
12-03-2013, 15:07
^ Лафа е, влизал им е кур неколко пъти между краката и се вземат на сериозно.. :lol:
Поне така съм чувал..

Са к'во няа ли да се трепете?

Ина и Маги, ко ти скочат, ще те счупат бтЛ..

Niakoitam
12-03-2013, 15:10
Провокатор такъв. :D
Наистина ама вече наистина няма да отговарям,но не можах да се въздържа.
Най-много да ми счупят тоягата и да си спукат топките. :D

DisappointedDreamer
12-03-2013, 15:29
Смешко.

Имам точно 3 неща да свършва за даскало и не мога да седна да ги напиша. Мързеливо ми е. Тоя месец ми е най-натоварения откъм социални събития. В петък ще се събираме момичетата и трябва да готвя. Гаджето в неделя има рожден ден и се очаква семейна вечеря. Следващата събота организира купон. После, майчинското тяло идва на гости и се очаква ресторант с приятеля ми и семейството. После Коледа в нас, и Коледа в него. После Нови Години навсякъде.

Бррррр!

AnarchyBoy
12-03-2013, 15:54
Много я обичам, днес си напазарувах много неща и за мен и за нея.. и подаръци и све.. 8-)
Обожавам си я каква ми е прекрасница и как се усмихва сладко... брр.. :smt007
Живота е невероятен с манджите на майка!!!! 8-)
А скоро ще опитам и от нейното готвено!!! :grin: :smt007

bloodfrozen
12-03-2013, 16:17
Ще изтрещя вече. С нетърпение чакам четвъртък следобед, когато най-сетне ще мога да си отдъна за кратко.
Маса студ е в тая квартира, не се издържа. Искам на топло вкъщи.
Осъзнавам, че само се оплаквам напоследък. 8-)

TheBeliever
12-03-2013, 16:52
Едно никакво. Толкова много неща има за вършене, не съм вдигнала поглед от монитора, а на края на работния ден пак съм до никъде. Ако се поукротят няма да е зле.

Може би "празниците" няма да са толкова зле колкото очаквах.

Искам, но не сега. Имам нужда от още време.

tori
12-03-2013, 16:59
Живота е невероятен с манджите на майка!!!! 8-)
:д Като оргазъм са, така ми ги описа.

По темата: Вече не ми е много готинко. Някак си пак летните спомени ме заляха. Безсилието, което чувствах тогава, вината... Страхотно е, че той иска да ми помогне, даже много. Понякога обаче си твърде разбит, твърде уморен от простотии. Трябваше ми това кафе с приятелка, казах си почти всичко, останалото не мога. Знаех, че е била в подобно положение, даже и по-зле, но без подробности. Научих се как да я разпознавам. Мисля, че е страхотен човек. Двете може да не се виждаме със седмици или месеци, но разговорите продължават оттам, откъдето са свършили. Обичам такива приятели.

polssa
12-03-2013, 17:22
пълен та*ак

Violenza
12-03-2013, 17:34
а кака ви Виоленца не пише грамотно , дори когато се опитва. Бахти , в Пловдив не ми бяха казали , че си била такава гадна злобичка.

:cool:
Опре ли работата до правопис, всичко ми е ясно. И, впрочем, много грамотно пиша даже, точно тук не можеш да ме пипнеш. Пробвай пак.

Уморена съм и искам почивка, която скоро явно няма да получа.

HollyGolightly
12-03-2013, 17:48
Скучно ми е, Calculus 3 не ме радва днес и искам да си ходя. Професорът също е скучен и всички просто гледат как да избутат последната седмица. Имам доста неща за правене, но 0 мотивация, просто не се виждам как ще го свърша всичко това, и може би това ме отказва въобще да започвам. Последна седмица и след това 1 месец почивка!

shmatarok
12-03-2013, 20:45
Ох... :(

Много мога да напиша, но няма.

Искам смяна.

heartshapedbox
12-03-2013, 21:44
Сякаш всичко наоколо е нищо и трябва да започна да строя от нулата, а даже нямам гаранция, че ще го докарам и наполовина толкова добре, както преди да бъде нищо.

Добре го обясних. :Д

ForzaFelipe
12-03-2013, 22:04
Пфф нямам думи...Не се разбирам...За пръв път просто не знам какво чувства и искам. Хем искам да я поканя, хем знам, че е твърде вероятно да не се получи нищо, хем искам все пак да рискувам, хем не искам за милионен път да се повтори същото както преди. Обмислям го прекалено, а трябва да е просто...а сам си го правя сложно и объркано...

А щом в youtub-a съм стигнал вече до еvanescence, значи се чувствам много зле...

umri
12-03-2013, 22:21
Да, бе, точно така. Аз контактувам с хора минимум 3 години по-големи от мен, той ще ми говори. Питай Валдес или DarkTemplar дали се сдухах, предвид че са ти набори.

Много говориш, малко знаеш. Имаш ли път към София лятото, пиши. С удоволствие ще ти заявя на живо какво леке си.

Дотук съм аз.

2 Ини са прекалено много за този свят. :О

Deadlock
12-03-2013, 22:47
Аз се чувствам добре! Много по-добре мина от очакваното!

HollyGolightly
12-04-2013, 00:52
Не мога да се съсредоточа над нищо за повече от 7 минути, нещата драстично се влошават напоследък, мислех си че съм го надраснала, но май само така съм си мислела. И с четенето/писането нещата не вървят кой-знае колко добре, нека кажем, че това е от влошаването на времето. Не искам да почвам пак с лекарствата :(

anonymous708973
12-04-2013, 05:16
Холи, с дислексия ли се бориш?

2 Ини са прекалено много за този свят. :О

:D :D
Как е да го видя в 7.14 сутринта и да се разкискам доволно :д

Засега ми е добре, ама след един час като се изправя пред 30 човека да им бърборясвам на родния език по тема, от която не разбирам особено, ще видим как ще е. Дано не си проличи... много. И дано не се разкашлям като идиот.

pandabear
12-04-2013, 07:58
обожавам сутрешната вана ;3 и след нея кафето и хубавата музика... (((: обожавам факта, че го имам. Щастлива съм. това, от което се нуждая най-много и постоянно, са огромни дози от него. и усмивката. и погледа. и прегръдките. Всичко. довечера ще се кефим на лъка на Катнис. запазихме най-добрите места ;3 ще си взема и желирани бонбонки. мхмммм... <3

много мисли са ме налегнали. взех доста важно решение. и знам, че няма да съжалявам. също така започнах да си правя равносметка за почти отминалата година. честно казано съм доволна. важен фактор затова отново е той. даже една от причините тази година да я поставя в графа "добри", е неговата поява в живота ми.

записах се за предварителните. спокойна съм за тях, защото материала си го знам перфектно. като си взема заплатата трябва да започна да обикалям за коледни подаръци. абе, прекалено ми е коледно. постоянно сънувам някакви зимно-коледни сънища... :Д искам МНОГО сняг. и докато вали ние да сме на топло, и да си рисуваме, да си четем, да гледаме филми, да сме си само двамата заедно... ((=

обич... обич everywhere.

Hayashi
12-04-2013, 10:44
Удобрили са ме за социална помощ! Аааааа умирам от кеф!
Би трябвало да получа две плащания до края на седмицата. Което значи, че може би ще имам пари да отида в Полша. Върви ми днес. Сега и изпита трябва да взема.

Bukuuu
12-04-2013, 10:56
Коледа, Коледа, Коледааааа! http://www.pricescope.com/idealbb/files/christmas%20smiley.gif
Чувствам се пълна с енергия и готова да се захвана с дневните си задължения.

tori
12-04-2013, 12:15
Хем ми е кеф, че имам неочакван свободен ден, хем нещо сякаш не е наред. Все едно нещо не е на мястото си. Странно е.

Cloud9
12-04-2013, 12:54
Туко-що разбрах че на два отдела от фирмата са им намалили заплатите с 50 процента,т.е. от дължимите две заплати те ще получат само една!!!А това са отделите,които работят най-много и заради които шибаната фирма си печели милионите!!!Напускам без да ми мигне окото.Как може да има такива хора,обяснете ми?Можеха да отидат до майната си на почивка и да си купат още 4 чисто нови коли,но не могат да ни изплатят това,което сме си изработили?????????А какво да направим ние като те са подкупили цялата местна власт?Няма незаменими хора....

anonymous708973
12-04-2013, 12:55
Купих си елхичка!! Суперкрасивичка е, само остава и да си я украся!
Захващам счетоводството, само да си ми дадат речника и ще е песен. Ебаси мотивиращото е - библиотека с 450 места се пръска по шевовете, всеки нещо учи, обяснява си, пита, решава. Не знам къде другаде може да се види това... :)

DisappointedDreamer
12-04-2013, 13:27
Напазарувах си доволно - както и за себе си, така и подаръци за рожденния ден на приятеля ми и порадъчета за Коледа на близки. Хубаво ми е !

102
12-04-2013, 13:47
обожавам сутрешната вана ;3 и след нея кафето и хубавата музика... (((: обожавам факта, че го имам. Щастлива съм. това, от което се нуждая най-много и постоянно, са огромни дози от него. и усмивката. и погледа. и прегръдките. Всичко. довечера ще се кефим на лъка на Катнис. запазихме най-добрите места ;3 ще си взема и желирани бонбонки. мхмммм... <3

много мисли са ме налегнали. взех доста важно решение. и знам, че няма да съжалявам. също така започнах да си правя равносметка за почти отминалата година. честно казано съм доволна. важен фактор затова отново е той. даже една от причините тази година да я поставя в графа "добри", е неговата поява в живота ми.

записах се за предварителните. спокойна съм за тях, защото материала си го знам перфектно. като си взема заплатата трябва да започна да обикалям за коледни подаръци. абе, прекалено ми е коледно. постоянно сънувам някакви зимно-коледни сънища... :Д искам МНОГО сняг. и докато вали ние да сме на топло, и да си рисуваме, да си четем, да гледаме филми, да сме си само двамата заедно... ((=

обич... обич everywhere.

зДРАВЕЙ, Niakoiatam.

SonataArctica
12-04-2013, 13:53
Оффф имам толкова много работа да свърша... Не е истина. Идват няколко безсънни нощи, усещам.

anonymous708973
12-04-2013, 14:23
зДРАВЕЙ, Niakoiatam.

Глупости, бе.

girlwithblueeyes
12-04-2013, 14:49
Днеска отново тренировки и нищо друго . Но поне си поговорих с тренерката и се изяснихме за доста неща . Днеска ще излизаме с двама съотборника на моят пич и техните приятелки . Утре и двамата сме свободни и ще напазаруваме подаръци и ще прекараме малко време заедно .

xoxi
12-04-2013, 15:21
Умирам от кеф, че съвсем случайно попаднах на сайт с ужасно много книги, които са абсолютно нелегално качени. Има ги в 5-6 различни формата и на няколко езика. Втори ден вече прекарваме с приятеля ми в тази съкровищница, прегледахме близо 1000 страници, в опити да свалим колкото се може повече книги. Ще пада четене!
http://24.media.tumblr.com/e97bfd811995bcb61bbb062ad50fa2a6/tumblr_mx78vwQ8Ii1rislroo1_500.gif

anonymous708973
12-04-2013, 15:22
E, да вземеш да го дадеш ли? :д

girlwithblueeyes
12-04-2013, 15:24
E, да вземеш да го дадеш ли? :д

Присъединявам се към желаещите :Д

shusha
12-04-2013, 16:19
Присъединявам се към желаещите :Д

*Шмуг*

По темата: Ям and now i'm happy :d Отдавна не съм била :д

DisappointedDreamer
12-04-2013, 16:32
яяяяя, хохи кой е сайтът 8-)

AKJSDHLX
12-04-2013, 16:58
мн крив ден...от сутринта ми тръгна на криво...и на всичко отгоре в главата ми е само той и снощната ни среща :@ .. чувствам се наистина гадно ;ххх

TheBeliever
12-04-2013, 17:02
Изморено-доволно.

Удовлетворението от добре свършената работа.

И са ми толкова готини.

А аз не знам какво искам.

102
12-04-2013, 19:15
Глупости, бе.

Как глупости, ко ми са прай на женския Толкин.... Има само един Толкин тука ! и той е Niakoitam !!

pandabear
12-04-2013, 19:19
^ ти к'во правиш пак пред компа, бе?!

102
12-04-2013, 19:22
^ ти к'во правиш пак пред компа, бе?!

млак

pandabear
12-04-2013, 19:31
млак

http://www.youtube.com/watch?v=xVfTUwk4AJI

102
12-04-2013, 19:49
http://www.youtube.com/watch?v=xVfTUwk4AJI

Тва ти ли си ?

pandabear
12-04-2013, 19:54
много ясно, че не.
аз съм панда.

leadyflame
12-04-2013, 19:54
Браво, днеска си починах поне. :Д

Lilanda
12-04-2013, 20:28
Охх искам да ми споделя бе..-_- Тоест..Не че не го прави, но някак си отбягва важните неща..Говоря за наистина важните. Искам, искам, искам..Да знам какво се случва. Тоест аз се досещам и без да ми го каже донякъде, но факта, че може да е и по-зле...Ме изгаря. Знам, че е сериозно, сигурна съм просто. Иначе нямаше да го споменава постоянно 'без да иска'. Просто не смея да попитам каквото и да е...Страх от реалността може би?

Както и да е. Обичам си го. :smt007

Naive
12-04-2013, 20:41
Не ви ли писна в края на всеки си пост да пишете "Обичам си го!". :Д

Иначе съм изморена, но ям мандарини и това е най-важното. Обичам ги. <3

umri
12-04-2013, 23:00

Обичам си го!

Охх искам да ми споделя бе..-_- Тоест..Не че не го прави, но някак си отбягва важните неща..Говоря за наистина важните. Искам, искам, искам..Да знам какво се случва. Тоест аз се досещам и без да ми го каже донякъде, но факта, че може да е и по-зле...Ме изгаря. Знам, че е сериозно, сигурна съм просто. Иначе нямаше да го споменава постоянно 'без да иска'. Просто не смея да попитам каквото и да е...Страх от реалността може би?

Както и да е. Обичам си го. :smt007

Винаги ми е правило впечатление, че в тази тема обвързаните момичета и в някои случаи момчета казват какво искат от човека до тях на доста повече хора, с целта това да бъде видяно от конкретния човек, ВМЕСТО директно на него да кажат. Обидно е ;х

А аз не знам какво искам.

yippee ki yay

heartshapedbox
12-04-2013, 23:31
Аз пък искам одеалце, филмче и Него, ама няма как :/

Hayashi
12-05-2013, 04:51
Не мога да повярвам, че трябва да отида на тъпата лекция от 7:45. Вчерашният изпит трябва да съм го изкарала... Дано.
Нямам търпение социалните да ми преведат парите.

Вчера пак съм успяла да си измъкна зарядното и лаптопът се изключил. Говедото обаче ми звънна в 6 сутринта и продължи да спи. Това е толкова миличко! ^w^

tonssy
12-05-2013, 05:42

Пхахах, дааа

По темата: Добре съм. Станах по-рано (както винаги, напоследък), за да пиша по история. После малко по малко ще се оправям и отивам на училище. Около мен интригите си се развиват с пълна скорост, но вече спирам да слушам, когото и да било. Вярвам само на това, което аз чувам и виждам; а не на неща, които разбирам 4-та подред.

anonymous708973
12-05-2013, 08:38
Винаги ми е правило впечатление, че в тази тема обвързаните момичета и в някои случаи момчета казват какво искат от човека до тях на доста повече хора, с целта това да бъде видяно от конкретния човек, ВМЕСТО директно на него да кажат. Обидно е ;х

Като въпросният човек не е загрял от 10-тия намек, какво искаш, душата?

Хващам се с висшите математики след малко, дано ми вървят, че ще скърцам със зъби!

Държа да продължа традицията на форума:
Закусвам с Нутела. Обичам си я!

DisappointedDreamer
12-05-2013, 09:07
СНЯЯЯЯЯЯЯГГГГ!!! Най-накрая!

:) :) :)

Niakoitam
12-05-2013, 09:09
зДРАВЕЙ, Niakoiatam.

Пич имаш една виртуална бира от мен. Четеш ми мислите и написа нещо,за което и на мен ми се искаше да я предупредя. Обаче в опита си да ме боднеш лекинко така бодна разни представители на късото писане,че Инчето чак подскочи от изненада. Евала! :D

shmatarok
12-05-2013, 09:11
Код "Амбър" при нас, нищо чудно, всички кофи за боклук по улицата са се разхвърчали наоколо, цяла нощ имах чувството, че прозореца ми ще се изкърти и умрях от студ, щото явно дограмата е скапана.
Няма да ходя на уни, въпреки че се канех, ни моА, студено ми е. И на фитнес няма да ходя, имам мускулна среща от снощи.
Хихи, в България явно са преувеличили с прогнозите за времето. Мамето ми изпратила смс с продукти да се запасявам като пред апокалипсис 8-) " Голям арктически студ", бля бля. Малко след дъжд качулка, но какво пък - Обичам си я!

Bukuuu
12-05-2013, 09:11
Мързеливо ми е днес. Ще си пусна един епизод от Анатомията на Грей и след това ще седна да почета някоя и друга тема по биология.

Ivaaaaa
12-05-2013, 09:33
чувствам се..зле

искам почивка

SpiritInBlack
12-05-2013, 10:27

yippee ki yay

http://www.youtube.com/watch?v=SFrMSzoLXIU 15 мин съм медитирал да да си спомня на какво ми напомя тва хаха

Супер се чувствам. Няма такова усещане да си легнеш в 4 , да ти звъннат алармите в 8 и 15 , че трябва да изнасям презентации след 40 мин и да пратя поздрави на часовника и да продължя да спя на топло. Вчера иначе беше малко странно. Доста странно. Близко момиче да бъде ЧАК такава кучка с най-добрия ми приятел.

Wwwooow
12-05-2013, 10:32
Чета темата и виждам как повечето са уморени,нямат време за това,нямат време за онова,искат да си гледат филмчета, да си починат,да си отделят време за тях си..... А Аз имам всичкото време, което може да съществува, а не ми трябва...не ми се прави нищо от горе споменатите, не искам въобще да оставам сама със себе си, не искам..
Искам само да бъда щастлива.....

с него.

anonymous708973
12-05-2013, 10:42
разни представители на късото писане,че Инчето чак подскочи от изненада. Евала! :D

За пореден път.
НЕ съм почитателка на късото писане, съкращенията и безумните изрази. На Чачо ферманите ги чета с удоволствие, на Влади също. Съжалявам и че jghgh не е тук. Щруделката като я избие, и нейните бая длъжки теми ги чета с кеф. Пандата ли писа нещо по-дълго на предната страница? Четох го от-до и не ми пречеше.
Не съм почитателка на ТВОЕТО писане конкретно, защото не умееш да се изразяваш добре и дългите ти текстове не са информативни, а пълни с прескачане от тема в тема. Набий си го в главата.

ХОХИ, не сме забравили и си искаме сайта!!

xoxi
12-05-2013, 11:16
Пантерке, в темата за книгите го пуснах. :)

XTREMEFREERIDE
12-05-2013, 12:01
Супер съм. Устремявам се към темата за книгите. 3:)

Lilanda
12-05-2013, 13:19
Умирам си от кеф..8-) Брат ми се прибра и след малко ще посвирим двамцата. Започвам избиране на акустична китара...Тоест три месечно маене тази ли да бъде или онази. :D

Whatever. Утре съм на 100-годишнината на прадядо. 8-) Yep. Само се надявам някои хора да не решат, че е нужно да провалят цялото празненство с опитите си да властват над всичко както обикновено става.

едит: Да фак? Ебати красивите голове. :shock: Съжалявам, че съм пропуснала мача...

girlwithblueeyes
12-05-2013, 13:21
Днеска дворазови мхмм идеално минаха .
Сега чакам и моят да свърши неговите тренировки и отиваме към домът за да занесем на малките сладури много подаръци.

Niakoitam
12-05-2013, 13:49
Ох, убихте ми всякакво желание да пиша в тази тема...

За пореден път.
НЕ съм почитателка на късото писане, съкращенията и безумните изрази. На Чачо ферманите ги чета с удоволствие, на Влади също. Съжалявам и че jghgh не е тук. Щруделката като я избие, и нейните бая длъжки теми ги чета с кеф. Пандата ли писа нещо по-дълго на предната страница? Четох го от-до и не ми пречеше.
Не съм почитателка на ТВОЕТО писане конкретно, защото не умееш да се изразяваш добре и дългите ти текстове не са информативни, а пълни с прескачане от тема в тема. Набий си го в главата.

ХОХИ, не сме забравили и си искаме сайта!!

Как да го напиша за ПОРЕДЕН път по мило,че за да ме разбереш. Аз не съм и грам виновен,че мисленето ти е толкова праволинейно и като поеме в една посока му е страшно трудно да се отклонява и да приеме,че може да се пише за по няколко теми едновременно..Ама пък не си единствена. И не ми давай примери с разни дългопишещи хора,защото често съм срещал и на дугите в дадени периоди постоянно да им бръбнят и да им намират кусури. Дори и на jghgh,чийто мнения в един период следях като видех,че е писала в някоя тема,защото ми бяха изключително интересни.Но някои шефчета не спираха да бръбнят.Със Щруделката същата работа.Една маса народ се беше изредил да и рецитирал колко била отнесена,захарна,наивна и т.н. и как можела да си свие писанията в няколко реда.
И да добре госпожице администратор И. К. може да се опитам да се съобразя с желанията ви....евентуално(някога другога),защото очевидно сайта е на баща ви. При желание може и да ме баннете.Компетенция отвсякъде, с която всеки трябва да се съобразява.Моля възгласите на несъгласни потребители да започнат...сега... :)

Edit:

^ Продължаваш да мислиш плоско.

Добре остро мислещата ;(

След като ти видях мнението за сина, който лижел гъза на майка си,защото щял да остане с нея на Коледа изключително ме радва,че точно ти смяташ мисленето ми за плоско :)

s4etoved
12-05-2013, 13:57
Така.... да разнообразим малко темата :) Като цяло ползотворен ден, но мнението ми за някои колеги почна да се променя, надявам се да съм бил прав в началото за тях, а не.........! Както и да е, сега следва малко руски :)

xoxi
12-05-2013, 13:59
Замръзвам!!! Вече почти буквално... :D
Ще измисля начин да се пренеса в другата стая с котката в скута. Книжка, котка и някоя пухкава завивка - мммм.

Hayashi
12-05-2013, 14:04
^ Продължаваш да мислиш плоско.

Превели са ми парите! И са ми изтеглили наема, тока и телефона, значи почти всички сметки са платени. Разхождам се до вкъщи и до университета по-цял ден.
От 2 седмици ми се яде вегетариански дюнер. >w<

heartshapedbox
12-05-2013, 14:14
След цял ден чистене ще се възнаградя с горещ шоколад.Обичам!

TheBeliever
12-05-2013, 15:19
Като въпросният човек не е загрял от 10-тия намек, какво искаш, душата?

Очакваш мъж да загрее от намек на жена?

Добре ми е, даже много.

Тази "задачка" от днес ме хвърли в размисли. Наистина ли нямам краткосрочни цели? Знам към какво се стремя в дългосрочен план, но какво искам от днес? А от утре?

Мех.. Нямам намерение да се тормозя с това.

Hayashi
12-05-2013, 17:42
Оф да се оплача. ;( От поне седмица единият ми пръст на крака е супер подут и отекъл. Не знам дали стана от неудобни обувки или някакво странично възпаление, обаче така подут е ужасно да ходя с каквото и да е. Кръстницата лекарка каза да купя риванол да видим дали ще помогне. И се оказа, че риванол във Франция няма. Гледаха ме като теле, а мацката от аптеката съвсем гордо ми заяви, че не знае какво е това съединение, което ѝ показах. За чий ... им свалят по 2-3 кожи във фармацията тогава. Та сега сдобих с някакъв кортикостероиден крем с антихистамини, който дори не знам дали ще ми помогне. И утре ще заминавам на лекар за такава тъпотия вместо да ходя на лекции.
Тъпотийки.

anonymous708973
12-05-2013, 18:22
..

Ама гледай сега, просто е - не ме закачаш и не ме споменаваш, няма и аз да пиша повече. Обаче когато ме споменеш и то по начин, по който показва, че не си ми разбрал гледната точка... няма как да не се намеся. Разбрах идеално какво мислиш, че не ти пука и бла-бла, сега продължи да не ме споменаваш. МЕРСИ.

TheBeliever, не се отказвам още :Д
Вероятно като по-голяма ще можеш да ме информираш какво трябва да се направи, ако намекът е пуснат по 3-4 различни начина, достатъчно тактично, но и достатъчно ясно, а отсреща няма ефект. Да се обясни директно не става, защото това било неуважение и като се тръгва "с товарния влак", не се постигало нищо. Живо ме вълнува.

DisappointedDreamer
12-05-2013, 18:30
Украсих си големия прозорец с коледни лампички и ми е толкова уютно под завивките и на тъмно!!!

Усещам още сега как ще бъде прекарана коледната ваканция с моя :)

Naive
12-05-2013, 18:54
Умирам си от кеф..8-) Брат ми се прибра и след малко ще посвирим двамцата. Започвам избиране на акустична китара...Тоест три месечно маене тази ли да бъде или онази. :D

Whatever. Утре съм на 100-годишнината на прадядо. 8-) Yep. Само се надявам някои хора да не решат, че е нужно да провалят цялото празненство с опитите си да властват над всичко както обикновено става.

едит: Да фак? Ебати красивите голове. :shock: Съжалявам, че съм пропуснала мача...Е, не си ли го обичаш вече? :(

SonataArctica
12-05-2013, 19:24
Душичката ми трепка... Супер напрегнато ми е... Оф, да минава утре и да си дам малко почивка. И дано водата в Бургас да не е прекалено студена 8-) !

granger
12-05-2013, 19:25
Четвъртък - следователно съм труп...

Wednesday666
12-05-2013, 19:39
Току що ми светна, и ми стана супер странно.
Как може визията, която аз смятам за хубава всъщност да е курвенска за някои хора.
Не се бях замисляла по въпроса. Странно е.
Аз не се чувствам като курва, но е интересно да се чуе как може да те възприемат от другата страна.

Иначе, добре съм горе долу, коляното ме боли, иначе нищо особено.
Утре ще го отдам на мързел и статистика..

AnarchyBoy
12-05-2013, 19:39
Е, не си ли го обичаш вече? :(

:lol:

heartshapedbox
12-05-2013, 19:56
Кооолко съм щастлива, айайайайайа<33333333333333333

anonymous708973
12-05-2013, 20:54
Е, не си ли го обичаш вече? :(

Не мога, бе :д

HollyGolightly
12-05-2013, 21:22
Само още един ден и след това чак на 8ми :) Брат ми заминава на лагер за една седмица и ще съм си предимно сама, като изключим бебето, което ще гледам, ама той не ми пречи, даже ме забавлява 8-)

TheBeliever
12-05-2013, 22:26
TheBeliever, не се отказвам още :Д

От моят скромен опит до момента (не съм чааак толкова по-голяма пък!!! :) ) съдя, че мъжкият пол не разбира от намеци. Или поне не разбират намеците, които ние жените им правим. Може би ние не намекваме достатъчно ясно, не знам. Но явно сме на твърде различни вълни и според мен само "товарният влак" ни е надеждата, ако искаме да бъдем разбрани правилно.

Интересна вечер. Прекарах си по-добре от очакваното. Младежът явно се заиграва, не ми е неприятно, даже напротив, но все още не съм решила как да действам. Все още не знам на какво се надява, но на този етап не мога да предложа много.

Големи простаци са. Липсват ми.

102
12-05-2013, 23:16
Студено ми е. Физически и духовно. Дано утре (днес) се справя. Очаквам всеки момент да ми поникне клитор.

anonymous708973
12-05-2013, 23:30
Студено ми е. Физически и духовно. Дано утре (днес) се справя. Очаквам всеки момент да ми поникне клитор.

Упътване за употреба ще ти напишем и много ще му се радваш, хаха :д

ДъБилийвър, и аз така си мисля за товарния влак, ама мъжкото тяло се сърди обикновено, че съм груба... Тцъ. Няма угодия.

djipsito
12-05-2013, 23:50
тия съдебни решения ще ми докарат психо изкривяване.
едва гледам, чак ми се гади.
утре гости, в събота шопинг терапия.

яко мотивация за изпити, семинари, курсови и т.н
липсва ми България

anonymous708973
12-06-2013, 00:37
Ти в коя държава си, че съм изпуснала?

leadyflame
12-06-2013, 02:40
Ще полегна и цялото време за мисъл ще е мое...

HollyGolightly
12-06-2013, 04:14
Колкото и да се опитвам напоследък, преди 3 сутринта не мога да заспя, дори и предният ден да съм станала в 5.
И какво му става на това време, не е нормално да е 21 градуса през Декември, не се диша направо. Къде отиде снега, който ми го бяха обещали :(

SonataArctica
12-06-2013, 04:59
Трепкането е по-силно :( Още малко! Ощеее малко остана...

s4etoved
12-06-2013, 05:42
Първо честит празник на всички ( Бургазлии, именници, абе всички :) )! Иначе ми е приятно, петъчно, очертава се интересен ден, като даже може и да намеря малко време да се поразходя по центъра да видя аджеба какви са ги сътворили тази година :D

AKJSDHLX
12-06-2013, 07:54
Чувствам се доста добре.Топличко ми е.Пия си кафенце, ама като се сетя, че скоро трябва да излизам да ходя на училище и настръхвам :Д Поне е Никулден и снощи разбрах, че мой мн близък приятел си идва този уикенд :Д и все пак пече слънце :Д абе добър ден се очертава, доволна съм :)

pandabear
12-06-2013, 08:06
не ми е особено добре. даже хич.

ама понеже ми е коледно споделям: http://prikachi.com/images/340/6823340T.jpg

Violenza
12-06-2013, 08:12
От моят скромен опит до момента (не съм чааак толкова по-голяма пък!!! :) ) съдя, че мъжкият пол не разбира от намеци. Или поне не разбират намеците, които ние жените им правим.
Моят съвсем друго говори. :( Мноооого добре си разбират всичко маймуните долни, ама им е угодно да се правят на луди.

Niakoitam
12-06-2013, 08:20
Моят съвсем друго говори. :( Мноооого добре си разбират всичко маймуните долни, ама им е угодно да се правят на луди.

Виж как знаеш...
А понякога при несигурни и неоформени още отношения може и да е вид защитна реакция :)

babity
12-06-2013, 08:27
Раздразнителна съм, граничещо с взривоопасна. Прибраха ми парите, оставиха ме да си плащам сметките, да готвя без продукти и между другото без да оставят кьорав зачатък на храна. Йей! Поне се грижат за фигурата ми... :х И НЯМА КАФЕ!!!

Много ми е странно. Чувствам се малко като в пубертета - нямам представа какво прави. Виждам няк'ва драстична разлика, но не мога да отчета дали е добра за мен. Може би е сезонно. Винаги през зимата е по-мек и прекалява с интимностите. Днеска цял ден пръстът си няма да мръдна ПЪК!

heartshapedbox
12-06-2013, 10:25
Хубаво ми е.
Камината гори и ми е едно топличко и спокойно. И с него се чух, макар и за малко и макар че не беще пил кафе още и света му е крив /:D/, пак ми беше миличък.
Трябва сериозно да седна да порисувам вече, а имам и неща за немския.
А така ми се мързелуваа..

girlwithblueeyes
12-06-2013, 10:50
Днеска бях само на едната тренировка но добре мина
Говорих с хирурга ндаявам се до седмица -две всичко вече да е зад гърба ми
И той това което направи просто нямам думи <3

bloodyF
12-06-2013, 12:18
Студено ми е малко, май имаше авария и нямаше парно и топла вода досега. Ужас.
Ще си сготвя и ще гледам филм, скучно ми е.
Чакам да пристигне пратката с манджи от мама, да се наям едно хубаво, а пък хаоса за осми някакси ще се подреди. Ако ли не, здраве да е.

И аз да не остана по-назад:

СПАГЕТИ. ОБИЧАМ ГИ! <3

shmatarok
12-06-2013, 12:23
Мрън, умирам от студ. Тъпото парно намери кога да се развали. Ония лешпери пръста си не мърдат, т'ва че аз замръзвам с четири блузи, кво ги грее. >.<
И имам дяволски много неща за вършене и дяволски малко време за тях, даже май няма да празнувам осми, въпреки че тая година събирането ще е в як клуб. Баси!
Да не коментирам и какъв списък с "подаръци" получих, да се чудя от къде да взимам пари и за тях. 8-)

Ох, ще има ли един ден, в който да съм доволна и щастлива. 8-)

Barbie47
12-06-2013, 12:25
Ааа... супер хубавия и емоционален ден. Разбрах, че госпожата е избрала мен и още едно момиче от цялото училище и ще летим февруари за Гърция за историческия проект. Доклад на тема- антифашизъм. Радостно ми е. Изпивам си кафето и хайде на село, че много ми се е дояло риба. Другата седмица само едно контролно о.О Отдавна не се беше случвало. Ваканцията наближава и ми е супер коледно!!

DisappointedDreamer
12-06-2013, 12:56
^браво!

аз съм разочарован разочароващ индивид.

Deadlock
12-06-2013, 13:14
Оптимистично. Бавно, баааааааааааавно, омг колко бавно!!!, но нещата ще се получат.

Naive
12-06-2013, 13:51
Ох, много ми е трудно. Знам, че ще се справя и че в даден момент ще ми стане лесно, но сега е кошмарно просто. И всичката тази информация така ми се обърква... и тъпият конспект все още не излиза официално.

valdesbg
12-06-2013, 15:01
Такам, малко в София съм. Шаранчето след малко ще се пълни и пече, салатките са готови, винцето е охладено. След малко ще пусна печката да се сготви рибката иии после ще се хапва. Хубаво ми е :)

http://www.youtube.com/watch?v=5xxQs34UMx4

djipsito
12-06-2013, 15:15
Ти в коя държава си, че съм изпуснала?

Половината ми живот в Испания...

Чувствам се... сравнително добре!! ДА!
Прочетох темите по трудово, сега почвам с облигациите. Успях да туширам стреса, супер мотивирана съм, знам, че ще се справя и ще направя всичко, за да се справя и да изкарам хубави оценки! (Между другото, всичко на теория е много яко подредено, смислено и логично, само се чудя къде е на практика...)
Чакам гости.
Още не знам дали ще излизам довечера, джитка ми се. Пък ако не, ще си чета.

DarkTemplar
12-06-2013, 15:59
Ще ми препоръчате ли някой хубав коледен базар в София? Че хич нямам идея къде да търся.

Lilanda
12-06-2013, 16:04
Ооо колко ми е изморено. И май започвам да се разболявам...

Все пак денят мина страхотно. Едни извънредни 200 километра път ми дойдоха много добре. 8-)

Да ни е честит рожденика и дано, както ни пожелаха от СКАТ, да доживее поне до 105. 8-)

http://prikachi.com/images/994/6824994u.jpg 8-)
http://prikachi.com/images/995/6824995a.jpg -Дядо се опитва да изгаси и бенгалския огън хаха. 8-)

А той ми е толкова миличък. Притеснила съм го мъничко. :D Мда..Мъничко.

TheBeliever
12-06-2013, 16:07
Е чак пък толкова да не ми се работеше днес.

Главата ми е сериозно размътена след снощи. Не мога да мисля за друго. А не искам да е така.

Време ми е да се взимам в ръце вече.

Naive
12-06-2013, 16:10
http://prikachi.com/images/994/6824994u.jpg 8-)
http://prikachi.com/images/995/6824995a.jpg -Дядо се опитва да изгаси и бенгалския огън хаха. 8-)

Ехаааа. Много яко, аз не искам да живея чааааааааак толкова дълго, ама ми става много яко като видя някакъв дълголетник да си празнува рождения ден. Да ви е жив и здрав. : )

djipsito
12-06-2013, 16:12
Да е жив и здрав, младолик е за 100 годишен, ЕВАЛА ! (Питай го ква е рецептата)

Hayashi
12-06-2013, 16:13
Имам си билети за Полша. :)) И си купих разни намалени вкусотии от Auchan. Време е за закуска!

DisappointedDreamer
12-06-2013, 16:25
Да е жив и здрав, младолик е за 100 годишен, ЕВАЛА ! (Питай го ква е рецептата)

Да! Да ви е жив и здрав! :)

Луда съм 8-) много. а навънка всичко се покри в бяло, някаква снежна буря е и е толкова хубавичко!

x7aZzy
12-06-2013, 16:42
Днес се прибрах по светло. Не мога да повярвам.

Вече ми писна от тези IQ тестове, наизуст ги научих. Дори вече не се впечатлявам от факта, че се занимавам с тестове, чиито цени варират между 900 и 1300 долара. Сега и протокол трябва да пиша за WAIS.
Никакви проблеми няма - ще го вместя някъде между останалите 5 протокола, Explorationskurs, Empiriepraktikum и рефератите. Приказно.

А този Ксавер само ми усложнява придвижването. Откъде се взе пък подобна буря!

И ми е тъпо за Нелсън Мандела.

И ми изгоря едната крушка.

Пфф.

pandabear
12-06-2013, 16:49
http://24.media.tumblr.com/69c13cf5bb3e19cb09fa88ee7a4f5660/tumblr_mp0t7g0CZV1sukcs2o1_500.gif#_=

anonymous708973
12-06-2013, 16:49
И при нас е смърт с този вятър!

x7aZzy
12-06-2013, 16:57
И при нас е смърт с този вятър!

Днес ми хвръкна цигарата ...и чантата.
Разстоянията ги минавам за двойно повече време, отколкото по принцип.

Но не се оплаквам, тук реално почти нищо няма.
В Полша и Швеция е по- зле. Дано няма повече жертви.

HollyGolightly
12-06-2013, 17:02
а навънка всичко се покри в бяло, някаква снежна буря е и е толкова хубавичко!

Завиждам ти :(

Взех си всичките изпити, остват ми само още 3 семестъра и след това ще си почина малко от учене . Междувременно имам 1 месец през който мога да си помързелувам, въпреки че , най-вероятно ще се работи

granger
12-06-2013, 17:04
Уморенкаааааа.
След днешният ден изпълнен с Фитнес, Английски и ДИпломатически клуб , си заслужавам почивката. А утре рано-рано заминавам за Боровец. Дано първият ми студентски празник мине подобаващо! :D

shusha
12-06-2013, 17:07
тя ме мрази, с хубавото впечетление е свършено ...
Не ми пука..
Искам да си чета книга и днешния ден да изчезне ...

DisappointedDreamer
12-06-2013, 17:08
В Полша и Швеция е по- зле.

Говори ми.
Ама се кефя! Едвам гледах докато вървях днеска, с чадър бях, а се прибрах с цялото ми палто в бяло.
Утре, ако изобщо върви транспорта ще е чудо!

shmatarok
12-06-2013, 17:48
^ нашата буря се премести към континента 8-)

Оправих си парното! Йе! Топло ми е, имам Nuttela, при това два буркана, вместо един - обичам Asda :D Имам чипс, имам пица, имам всичко хубаво на света <3 :D И очевидно съм се побъркала леко.
Ох, колко по-щастлива съм като съм се натъпкала с боклуци. 8-)

Naive
12-06-2013, 20:11
Не знам къде да го напиша, затова ще е тук. В Х Фактор България има един, който много прилича на Умри. :Д

Violenza
12-06-2013, 20:13
Говори ми.
Ама се кефя! Едвам гледах докато вървях днеска, с чадър бях, а се прибрах с цялото ми палто в бяло.
Утре, ако изобщо върви транспорта ще е чудо!
Божееее, мен такова време ще ме докара до самоубийство.

Тук е топличко, пече слънце, аз си ходя с летните якенца още.

anonymous708973
12-06-2013, 20:15
Тихо, тихо, че страдам!

Нелинце, не ме стряскай така, че ще се застрелвам!

Naive
12-06-2013, 20:19
Не те разбрах, Ина. :Д

xoxi
12-06-2013, 20:30
За пръв път ми се случи да си гоня шапката... o.O
Потръпвам при мисълта, че утре сутрин мога да се събудя сама, без аларми и подвиквания, че ще закъснея. Ако нещо/някой ме събуди 'преждевременно', гарантирано ще е шитавото настроение за целия ден.

пп: Неспокойно ми е, когато вкъщи има хора, с които не съм свикнала да деля едно пространство.