Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Lilanda
08-16-2013, 13:40
We have a group ... кой беше навит да се бърбокне в нея? Я да ви видя ръчичкитеееее?
Me me me me!!! :-D

AnarchyBoy
08-16-2013, 14:09
О и аз съм член на групата, ма поласкан съм, бре душИ.. :oops:

shmatarok
08-16-2013, 19:27
Разочарована съм.
Не го разбирам как може да се държи така. Толкова е груб и безкомпромисен на моменти, а аз толкова лесно му се връзвам на всяка простотия. Много ме наранява отношението му и ми е много странно да го призная.
И за пореден път се убеждавам, че т'ва българите сме мега гадното племе. Искам да си се прибирам по шотландско.
Много дразнещ ден.
Пребита съм и си лягам направо, че току виж станал още по-гаден.

DisappointedDreamer
08-16-2013, 19:44
^ :(
мен пък ми sе sтоиии по българsко.
а на 21-ви sи заминавам, на 22-ри на училище.

потъвам в мизерия.
гадното е, че го уsещам, а не знам какво да правя.

SpiritInBlack
08-16-2013, 19:58
Прибрах се вчера, но още ми е странно...да съм си вкъщи :D В София съм цяла година сам на квартира , но на вилата ми беше странно. Звездите бяха много хубави, а пък астрономията ми беше най-скучният дял от физиката.

druzilla
08-16-2013, 20:11
Разочарована съм.
Не го разбирам как може да се държи така. Толкова е груб и безкомпромисен на моменти, а аз толкова лесно му се връзвам на всяка простотия. Много ме наранява отношението му и ми е много странно да го призная. .
И с мен е същото.Не знам как човек,твърдящ,че ме обича толкова много е способен да ме гледа как плача и да продължи да се държи напълно безчувствено и да ме разстройва още повече.. :-#

weheartiit
08-16-2013, 20:40
много съм тъпа,че му казах и от отговора ми стана тъпо,
защо ли очаквах друго ...
ававонавовапнаотархьфэьт

xoxi
08-16-2013, 22:22
http://data.whicdn.com/images/69398580/large.jpg
На косъм съм и това да направя...
Търпя на болка, ама се дразня. Като стана от стола и ми причернява, нищо не мога да правя. Той иска на доктор да ме води, а на мен само това ми липсва. Гълтам два аналгина и лягам, поне да се наспя, ако не друго.

anonymous708973
08-17-2013, 00:08
Разочарована съм.
Не го разбирам как може да се държи така. Толкова е груб и безкомпромисен на моменти, а аз толкова лесно му се връзвам на всяка простотия. Много ме наранява отношението му и ми е много странно да го призная.

Само дето вече не ми е странно.

Добре ми е обаче, днес беше много странен ден. Ебаси вирусът ме гони, ама засега се справям. badass <3

Dagichka
08-17-2013, 06:11
взеха ми кръв и не ми прилоша, йейейе 8-) :Д
ох как ще издържа с тва гърло чак до срядаа, дамнн
дано днес поне отидем на планина да се разсея малко
а пък оня да се обвърже с девойче, на което и първото и второто име са и като мойте.. рофл да му имам и късмета :Д

girlwithblueeyes
08-17-2013, 07:08
Мдамм ще бъде трудно в Швеция . Ще се запозная с важни хора и краката ми треперят добре че Сряда е далече
Чакам съквартиратките ми да се върнат от залата и отиваме на стрелбището

DisappointedDreamer
08-17-2013, 07:10
к'ва швеция бе?

//миsля да не sподелям sебе sи тук за извеsтно време.

XTREMEFREERIDE
08-17-2013, 07:16
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1174578_10151516071300957_394250503_n.png
И най-интересно става като започнеш да го осъзнаваш и си направиш една елементарна равносметка, че понякога въобще не се познаваш. И ако не се опознаеш скоро, пак ще съжаляваш за някоя не-на-място реакция, която почти при всички положения наранява хора, които не би искала да страдат.
//пак си говоря сама, пфт.

TheBeliever
08-17-2013, 07:19
Намерих кога да се разболявам. А такава седмица ме чака...

girlwithblueeyes
08-17-2013, 07:23
Маги от академията ми имаме разни обучителни и едно от тях е пътуване в различмни държави . Вече бяхме в Канада Франция Великобритания . Основното е че се запознаваме с тяхната престъпност и т-н и с доста влиятелни хора от странна на закона . Това е то .

Chacho
08-17-2013, 08:35
Нещо не ме кефи тва бачкане.

granger
08-17-2013, 09:29
Скучнооо, утре ставам на 19 :( А и не си обичам рождените дни, очаквам поне някои хора да ми вдигнат настроението,но като ги знам какви са, нищо чудно отново да забравят :lol:

Ivaaaaa
08-17-2013, 10:03
искам да се прибера :mad:

DisappointedDreamer
08-17-2013, 10:14
Тежки дни ме чакат. Така лети това време... :(

мда
:/

nickelbackk
08-17-2013, 10:18
Изтощена до смазване от работа, времето, в което получавам отдих и сядам за малко на компютъра за разтуха, това са моите 5-10 мин. почивка. Досега помагах на майка ми да правим компот, за да не е сама в рабата си, защото винаги, когато усещам, че тя се преуморява, у мен неизбежно се заражда силното желание да върша още и още работа, ако мога да я отменя съвсем. Но не мога. В нашата къща работата никога не намира своя край.

Cloud9
08-17-2013, 11:10
Скучнооо, утре ставам на 19 :( А и не си обичам рождените дни, очаквам поне някои хора да ми вдигнат настроението,но като ги знам какви са, нищо чудно отново да забравят :lol:

А аз утре ставам на ....много!Вълнувам се защото ще съм със семейството и искам всичко да е идеално,но не ми се иска да остарявам!

Иначе съм се размислила относно сватбата.Много приятелки ми пращат статии за булченски рокли и си мисля,че е време да започна с търсенето.Но идеята ме плаши.И не се притеснява толкова че ми е отишла свободата или че той не е за мен.Напротив-никога не съм била по-сигурна че искам нещо.Но самата идея да съм в центъра на вниманието цял ден и цела вечер....Не съм дама и определено бялото не е за мен,защото ще го оцапам със салата.а пък ми се иска да събера най-близките ми хора /около 30 човека от моя страна и 40 от негова/ главно защото моите са в Англия повечето и това ще е добра причина да си дойдат за малко.Оффф ама тия фотографи и камери....А аз хич не съм фотогенична.А и да не говорим,че има толкова много обичай /повечето ще бъдат подминати хаха/. Но все пак булката е в центъра на вниманието, а аз не обичам да съм център на вниманието на толкова хора.

granger
08-17-2013, 11:30
AW!!! И ти си на 18ти,лъвче! хай лов ю.

AliceSw
08-17-2013, 11:42
скучно ми е, по музиката, която звучи долу, в блока има сватба...

прави ми се нещо забавно довечера...

babity
08-17-2013, 11:47
Нещо в мен е мнооооого прецакано. Просто не е нормално да приемам смъртта по този начин. Вярно, че не съм пряко засегната (и слава Богу), но дори не мога да изпитам и истинско съчувствие. Наш'те го приемат много тежко. Не знам дали да се радвам или да се притеснявам...

Chacho
08-17-2013, 11:49
Нещо в мен е мнооооого прецакано. Просто не е нормално да приемам смъртта по този начин. Вярно, че не съм пряко засегната (и слава Богу), но дори не мога да изпитам и истинско съчувствие. Наш'те го приемат много тежко. Не знам дали да се радвам или да се притеснявам...

Само гледай да не почнеш да се чувстваш виновна.

Niakoitam
08-17-2013, 11:52
Абе тия софийските наркоманчета нямат ли си друга работа освен да чупят чужди ключалки и да крадът чужди автокасетофони,които даже и не са кой знае колко скъпи.Ега не видят добро от тия пари.

Иначе тя се позагуби някъде напоследък.То не че и аз съм редовен интернетаджия напоследък де.Започва да ми липсва. Не ми е и споменавала нищо,за временна раздяла с компютъра,но пък все пак и не е длъжна да ми се отчита. :)

Смъртта е най най най сигурното нещо,което знаем,че ще ни се случи в този живот.Просто въпрос на време е. За едни по-рано, а за други по-късно.На кой,когато му е писано.Другото си е вече до възприятия и до лично усещане на нещата от емоционално естество.

Cloud9
08-17-2013, 11:55

Срещнах много лъвове напоследък, но на-много се радвам ако са родени на 18-ти! хай лъв ю,туу. Уважавам те още повече заради избора на подпис ;)

XTREMEFREERIDE
08-17-2013, 11:58
И мойту тати с вас! :3

Днес...странен ден. Ту някак се чувствам, ту никак, ту друго-яче. Абе, пф. Papoy.

xoxi
08-17-2013, 12:12
скучно ми е, по музиката, която звучи долу, в блока има сватба...

Брех, да не сме съседи? ;D
Обичам сватбената музика. Действа ми някакво усмихващо и позитивно.
Още чувам музиката долу...

Иначе днес се събудих без главоболие и ще полетя от щастие.

XTREMEFREERIDE
08-17-2013, 12:24
xoxi, душо, ела ми на лично :)

Blab
08-17-2013, 12:58
имам нужда да се върна на морето.
вместо това подреждам библиотеката си. не му виждам края.
слушам Гренки, обаче, ето, порадвайте им се и вие: https://myspace.com/grenki/music/songs
а трябва да уча, ама нали:Д

spopi
08-17-2013, 13:16
Тези дни бяха ужасни. :sad:
Той идва. :smt007
Днес свърших хубава работа. :wink:

granger
08-17-2013, 13:41
И мойту тати с вас! :3

Днес...странен ден. Ту някак се чувствам, ту никак, ту друго-яче. Абе, пф. Papoy.

Йеее, лъвчетата се готЯни :) Да го поздравиш от мен :D PaToy :lol:

102
08-17-2013, 13:43
А и не си обичам рождените дни

Най-сетне ! Добре дошла в клуба, мислих че съм само аз.

granger
08-17-2013, 13:47
Мда, някак си ме разстройват. Но и ми е хубаво заради мама,щото за нея това е специален ден и тя ме радва. Иначе пожеланията на другите хора,освен близките ми, не могат да променят факта,че не обичам този ден.

Cloud9
08-17-2013, 13:51
Аз затова си скрих рождената дата във фейсбук.сега ми звънят само хора, които се сещат, че съм се родила.Извинения имат едни шматки, които ми звънят на 16-ти хаха

anonymous708973
08-17-2013, 14:07
Имам си общежитиеее, няма да съм бездомна <3!

В момента ми е добре иначе. Странни периоди ме гонят вчера и днес. Или си кипя от енергия и си говоря и т.н., или съм толкова неенергична, че буквално една хавлия не мога да закача на простора. Пък маминка ще ме води на шопинг днес, че имам стабилна нужда. Дано продължа да се държа на краката си, че хич не е на хубаво.
Ще взема да си диагностицирам един рак накрая :д

granger
08-17-2013, 14:15
^ недей така, купи си мекабруталния чифт обувки. може да не е само един...ще ти мине! :D

DarkTemplar
08-17-2013, 15:12
Ще ми липсва...

bloodfrozen
08-17-2013, 15:30
Искам да си купя лаптоп. Нашите не одобряват особено това решение, ама.. аз съм си го наумила вече. Няма да ми е излишен. 8-)

nepowtorima
08-17-2013, 15:57
В странно настроение съм. Започнах да имам желание да върша нещо вкъщи, обаче да видим до кога ще продължи.
Знам какво ми се прави, знам какво искам да стане и каква да съм, но.. нямам обстоятелствата да го постигна..

XTREMEFREERIDE
08-17-2013, 16:05
Сума ти якия речник си напипах за windows8. Разпуквам се. И семиотиката като започна да уча ще ми е много кеф. Ух, търпение нямам! А имам цел месец и половина да запълвам с дейности. Дано станат нещата с работата.
Ходи ми се повече по планина :/

girlwithblueeyes
08-17-2013, 16:43
Сега почивка че от многоо времее не бях се наслаждавала на лаптопа ми :D и после съм на хокей .
Не знам упорито ме сваля супер нагъл е но ми харесва само ми трябва малко смелост .

anonymous708973
08-17-2013, 18:05
^ недей така, купи си мекабруталния чифт обувки. може да не е само един...ще ти мине! :D

не може! трябват ми практични и съчетаеми неща, как ще ходя с високи обувки на лекции! (mum in action)

babity
08-17-2013, 20:32
Днеска имам всички предпоставки за мегатъпо настроение, но пък съм си доста шен. Даже с'а ми стана едно сладко, такова... Готова съм за голяма промяна. Дано септември ми я донесе.

weheartiit
08-17-2013, 21:33
усещам,че не искат да ме видят ,само се бутам ;д
надявам се да бъде интересно ама надали

heartlesandfreaky
08-17-2013, 21:40
тъпо се чувствам. Може би защото направих куп простотии и сега не само аз си патя от тях, ами и близките ми. Някакво самотно ми е, въпреки че мога да звънна по всяко време на някого и да си поговоря. Да кажем просто, че приятелките, които ми се водеха едни от най-добрите, лекичко ме позабравиха, когато ми излезнаха проблеми.. Което е тъжно до известна степен.

xoxi
08-17-2013, 23:15
Нещо, което научих тази вечер: да не правя панорами с повече от 5 снимки!!! Иначе ще си чакам цяла нощ...
Поне имам шоколад за компания. :D
И по z-rock последния един час пускат само някакви мега яки песни и си играя по няколко минути да ги открия в youtube.
Като цяло съм си намерила занимавка за тая нощ...

pandabear
08-18-2013, 00:00
значи така съм заспала след ваната, че дори супер-мега-гига силната ми мелодия не телефона не ме е събудила (5пъти). затова пък малкото ми пухче не му попречи да го направи, само с едно облизване..по нослето и една сръчкваща лапичка, в корема :Д как да не го обожавам? сега ще гледам някакъв филм за някакъв 'човек' с едни ножици, дано не се разчувствам много. иначе ми е умислено и искам утрото да идва по-бързо =)

AnarchyBoy
08-18-2013, 00:23
Ох, а как ми се спи, ще отида и ще се тросна в леглото като една много мързелива мечка yawn..
Тя е толкова.. толковааа!! :oops:

Ivaaaaa
08-18-2013, 00:34
чувствам се...тролена :lol:

Cloud9
08-18-2013, 05:12
Мда, някак си ме разстройват. Но и ми е хубаво заради мама,щото за нея това е специален ден и тя ме радва. Иначе пожеланията на другите хора,освен близките ми, не могат да променят факта,че не обичам този ден.

Честит рожден ден и честит празник за майка ти!Пожелавам ви много здраве и късмет!

Честит рожден ден и на мен и на моето мамче, което на този ден преди почти четвърт век се е мъчила 12 часа да ме донесе на този и свят.

DarkTemplar
08-18-2013, 06:22
Като след тежка събота вечер.

granger
08-18-2013, 06:27
Честит рожден ден, Cloud9 , честит рожден ден и на таткото на Пири , честити и на мен!
Заспало ми е...a lot

girlwithblueeyes
08-18-2013, 07:48
Той той той е толкова забавен нямам търпение в академията да ни започнат общите обучения .
Днесният ден ще го прекарам в учене май май :D и някое кафенце с приятелка

П.П Честито на всички рожденци днес само най-хубавото да им се случва .

pandabear
08-18-2013, 09:13
аз си направих кекс с орехи и коняк, заради рождениците, да се почерпя за тяхно здраве ((((:
http://prikachi.com/images/220/6458220F.jpg да сте много щастливи, ей =)

иначе, приятна неделя се очертава, след малко отивам да пия най-прекрасното кафе в цяла София пък после ще видим ;p

Colouring
08-18-2013, 09:16
Искам да се махна от града. Ходи ми се някъде, без значение къде... Просто нещо различно. Дано това, което съм запланувала, другата седмица да стане.

MaLyKoLiU
08-18-2013, 11:38
Беше страхотно, красиво иии много якооо...
Сега ме боли малко главата, но ще ми мине...Време е за малко работа, в следващите 24 часа, 18 от тях ще съм на работа... 8-)

TheDevilInMe
08-18-2013, 12:26
Много ми е отпаднало, вие ми се свят и нямам желание за нищо... Толкова много ми липсва вече, а остават още месец и нещо докато се върне, по-добре да си сваля някое филмче и да се разсея поне за малко.

nepowtorima
08-18-2013, 12:36
Честит рожден ден на granger и на cloud9! Да сте живи и здрави, много щастливи и всичко най-хубаво ви пожелавам!! <33

Искам толкова неща да се променят. Самосъжелявам се, че нямам това, което искам и ми е нужно. Макар че, трябва да се радвам на това, което имам, но .. уви..
Не ми се прави нищо вкъщи.. обезнадеждено ми е. Общо взето.. кофти настроение. .

paradosou
08-18-2013, 12:39
Най-после приключих със задачите за днес, много съм доволна от себе си, всичко остана както го исках. Юни догодина ще е съдбоносен.
Във вторник се очертава да ходя на рожден ден, а никак, никак не ми се занимава. Блаа. За разкош и финансите ми са на привършване 8-). Все едно, ще прекарам остатъка от деня в четене на интересности (нова дума :D) и евентуално ще направя уговорка за утре.)

Dagichka
08-18-2013, 13:36
точно това ми трябваше, ах <3 толкова беше спокойно, тихо и приятно на Копитото, а гледката ааааа <3
искам да живея там, искам искам искам!! :ДД
сега само и гърлото да ми мине, да разберат кво ми е и да се оправи и ще съм чук :3

AliceSw
08-18-2013, 13:59
честито на всички и на любимото ми същество...дано не ми се сърди, че не останах при него, ама така е по-добре...в негова чест правя чийзкейк днес (((:

излиза ми се зверски...ама както беше едно време в града, когато бях в гимназията...няма как да стане днеска обаче, по всичко личи...

babity
08-18-2013, 14:15
Напра'их си най-якия миш маш евър! И преядох с него кат' свинче. С'а ме е страх да правя резки движения, че може да се сцепя отнякъде. :D Довечера май ще има разходка, иначе не виждам как могат да се спогодят толкова храна и растящиаят ми задник. :D

Stivkata
08-18-2013, 14:17
Супер

granger
08-18-2013, 15:45
Всъщност денят си минава много добре. Той ми писа,още преди да предположа,че ще го направи! Стана ми миличко.
Най-добрата ми приятелка още не се е сетила,но като я познавам няма и да звънне!

SpiritInBlack
08-18-2013, 16:06
Всъщност денят си минава много добре. Той ми писа,още преди да предположа,че ще го направи! Стана ми миличко.
Най-добрата ми приятелка още не се е сетила,но като я познавам няма и да звънне!

Честито да ти е , квото и да не се е сетила :D

Днес се чувствам все едно съм на морето с това ставане в 3 . Има и кофти страни обаче, на фитнеса само мохабет и не успях да си свърша цялата тренировка .

XTREMEFREERIDE
08-18-2013, 17:10
http://3.bp.blogspot.com/-RUJK8gypQT4/Ugv0_u59UfI/AAAAAAAAAPQ/A4UI_5KYTmo/s1600/tumblr_mrje1gRVVJ1sxm77ko1_500.gif
Хубав ден беше, ама много се изморихме.

DisappointedDreamer
08-18-2013, 17:33
И от sряда sъм на училище, отново. Поsледна година. Мех. Математиката ми върви добре, поне. Дано sи взема изпита идната sедмица. Разочарована sъм от близки хора; очарована от други, не-толкова-близки.

Не ми sе тръгва.

granger
08-18-2013, 18:24
Честито да ти е , квото и да не се е сетила :D

Днес се чувствам все едно съм на морето с това ставане в 3 . Има и кофти страни обаче, на фитнеса само мохабет и не успях да си свърша цялата тренировка .

Мерси,одъртях с 1 година :D

xoxi
08-18-2013, 22:22
Гледахме някакви страхотии и психо-трилъри с него и сега умирам за малко сън. Толкова се радвам, че тази нощ няма да съм сама. :D Хич не обичам такива филми...

anonymous708973
08-18-2013, 22:27
Объркана! Егати германците, егати пдф-ите, егати събитията - тур по кръчмите, втф, като им знам представата за нощен живот... Места, часове, 1001 спорта, омг, къде попаднах.

ЕДИТ: Лягам си. Гръмна ми главата.

skornex
08-19-2013, 01:30
ем не ми се спи

girlwithblueeyes
08-19-2013, 07:12
Боли ме зъбче :( а зъболекаря идва чак в 12 . Но пък днеска имам практики с сексабилният ми колега :D
И в Сряда Швеция пак с колегата :D добре ми е !!

Edit-Инка Айдее тука ли си вече :D авв ми то ние и Ф1 и футбола много спорт наистина ама ще ни свикнеш :D

anonymous708973
08-19-2013, 08:55
Edit-Инка Айдее тука ли си вече :D авв ми то ние и Ф1 и футбола много спорт наистина ама ще ни свикнеш :D

Не, сладур. Абе, да вземеш името си да кажеш, че Синеочке звучи малко инфантилно :д

Уплашено ми е, притеснено, но съм МНОГО ентусиазирана. Изцяло нова страница в живота ми, сблъсък между собствен и чужд манталитет, нямам търпение да видя как ще ми се отрази!

girlwithblueeyes
08-19-2013, 08:57
Дам наистина е леко инфантилно та аз съм Моника

Инка ще свикнеш наистина просто ти трябва време . Ние не сме лоши просто имаме съвсем други разбирания:D

XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 09:28
Изцяло нова страница в живота ми
Абе, Ина, аз веднъж те питах май, ама може и да съм си мислила да питам и тъй като дори да съм те питала, не си спомням отговора ти (ако си ми отговорила) :cool: как ще я карате с приятеля ти? Връзка от разстояние or sth?

Деня започна добре, следва голямото чистене и събиране на багаж. След малката ни екскурзийка, странно, но ми се прибира в София. А и Маршал ще види новия си дом най-сетне. Пък и брат ми ще идва на гости. Абе, следват приключения. :>

granger
08-19-2013, 09:41
Добре ми е , въпреки че тя не се сети за мен. Имаше годишнина все пак...пък и щем - не щем,когато гаджето се появи , за съжаление приятелите остават на заден план :/
Уатева.
Хубаво ми е, маам сладки и пия кола.

nepowtorima
08-19-2013, 10:36
Днес репетицията мина добре.
Мързи ме да правя какво ли не, а сега трябва да лакирам мебели.. why not? :D

TheDevilInMe
08-19-2013, 10:43
Най-после спах цяла нощ, почти 12 часа направих, това си е цяло постижение. Като цяло съм добре, днес не е чак толкова топло йейй, после с една много близка приятелка на разходчица и накрая ще си говоря с него. :)

XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 11:03
Някой да знае магазин в София, където да продават сглобяеми макети на военни самолети?

babity
08-19-2013, 12:25
Трябва да взема бързо решение, а колкото и да е нетипично за мен, се колебая много. С т'ва монототнно лято всичката ми импулсивност се е изпарила сякаш. И в двата случая последствията не ми се нравят. В единия ще си самозалепя гаден етикет, в другия ще се осъждам, че правя приоритетни няк'ви рандом хора и се чудя...

Colouring
08-19-2013, 12:28
Изправена съм пред дилема, която може би е само плод на въображението ми, но ме притеснява и не знам как бих постъпила. Всъщност май знам, неясното е каква реакция ще получа от другата страна.
Иначе ми е хубаво. Странно, но хубаво.

Cloud9
08-19-2013, 12:40
Болят ме яйчниците в повечко и скоро ще се ходи на лекар.Изприщила съм се като краставица, боли ме гърлото и ръцете и си губя гласа.А и задника ми е леко насинен от неудобната седалка.Но довечера ще забравя всичко когато се кача на колелото

102
08-19-2013, 13:10
Някой да знае магазин в София, където да продават сглобяеми макети на военни самолети?

Orange. И повечето книжарници.

AliceSw
08-19-2013, 14:14

в улицата на турското посолство - книжарница (?!?) Импресия, още 2-3 напред към пресечката с Шипка -художествените книжарници около Шипка 6 и Ректората на СУ като цяло

топло ми е и съм изморена, не можах да откажа на мама и ще се връщам чак в събота, мразя се!!!

Niakoitam
08-19-2013, 16:35
Днеска пак един тон тежък физически труд и съм яко изморен.Явно цяла седмица ще се става рано и ще се ходи до селото.
Да не е малко пък и от 4 дни си имам афта под лявата част на езика в близост до гърлото та ям с 300та зора.

Настроението ми е смотано през по-голямата част от времето.Самотно ми е и на моменти имам усещането,че съм като някакво зомби.Жив само привидно.

И тя ми липсва. Липсват ми засечките ни.Липсват ми дори и чистоприятелските отношения и споделяне без никакво притеснение.

granger
08-19-2013, 16:53
Мисля да скокна до магазина за Сайдерче и цигарки. Мням!

XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 17:08
http://24.media.tumblr.com/2e159a2b6ab1c5cca912187a2ff78972/tumblr_mgu2gcVQ8S1rxs1r1o1_500.gif

rip;

granger
08-19-2013, 17:09
:* като се установим в София ще си спретнем memorial party ;)

XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 17:25
:* като се установим в София ще си спретнем memorial party ;)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2r1oyWlY51qjmz65o1_500.gif

granger
08-19-2013, 19:05
http://31.media.tumblr.com/62e5dd28ab5771782408f487944df9c4/tumblr_mrqfx1Ju8P1sy0v3mo1_400.gif
Пия кола,имам чипс,имам цигари, имам шоколад. Тя продължава да се държи ,както обикновено...що ли не се учудвам :lol:
ох,кеф ми е.

XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 19:57
Още тежко. Ама по-добре.

Naive
08-19-2013, 22:49
Още само един ден и щастието ще ми дойде на крака. <3

xoxi
08-20-2013, 00:26
Днес случайно реших да си включа стария телефон, който седи вече 2 години и нещо в едно чекмедже в бюрото ми. Беше ми толкова интересно да си прочета старите съобщения, да видя какви снимки пазя. Това ми направи деня 100 пъти по-приятен. Намерих някакви съобщения от 2010, когато събирах смелост да се запозная с моето момче. Припомних си началото на цялата история. Проследих как в началото с една приятелка сме си писали как е крайно време да го заговоря, че няма какво да чакам, че той няма да ме изяде... :D После тя ме е питала как е минала първата среща, после ме е разпитвала за следващите ни виждания с него. Толкова хубаво ми стана като си помислих, че с това същото момче, за което сме си писали толкова, само след седмица ще заживеем заедно.
В галерията пък открих негови снимки и няколко снимки на бившия ми приятел. А пък аз мислех да изхвърля тоя телефон... В никакъв случай!!! Толкова спомени пази!

MaLyKoLiU
08-20-2013, 02:39
^Яко! :)

Аз малко щях да се успя, но станах пак на време... 8-)
Пия кафето и отивам на работа... :)

XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 06:04
Толкова хубаво ми стана като си помислих, че с това същото момче, за което сме си писали толкова, само след седмица ще заживеем заедно.
Ахахааа, говори ми! Аз дори в папката с документите си имам отделен раздел за него и мен и вътре ни е "документацията", сиреч, принтени мейли, скайпските хронологии от вечерта, в която ми каза, че ме обича, НЕГОВИ ръкописи, които ми е носил... Това нещо не трябва да се изхвърля или занемарява, защото с времето се забравя. Може да помниш "абе, с него така си писахме, пък с приятелката ми обсъждахме всичко", но като го видиш в оригинал навява такива чудесни чувства, сравнено с момента, в който вече живееш... Незаменимо е просто.
Много радвате пък вие! ♥

Събудих се преди него. Сънувах малкия. Тежка сутрин е, от терасата му виждам гробчето и ми става толкова мъчно, че не дращи по клетката за да го изкарам да си играе... Има въпроси, на които никога няма да получа отговор. Да се подготвяме за него от месеци, да сме му взели всичко, от което има нужда, да съм проучила толкова обстойно нещата, НИЩО ДА МУ НЯМА...и да получи удар под леглото, докато си играе... Жестоко е. И спрямо него, и спрямо нас...
Мъчно ми е, майка му стара. Много ми е мъчно.

Wednesday666
08-20-2013, 07:30
Спиииии ми сееееее...
И интересно защо след като съм почивка два дни все пак ми се спи.
Поне си виждам приятелите, нищо че майка ми е огромен трън в задника и ми лази по нервите.
Справям се по-добре в работата вече, по-уверена се чувствам, хубаво ми е.
Само мигрената ми да не се обаждаше толкова често напоследък и всичко щеше да е пИрфектно.

anonymous895156
08-20-2013, 07:54
Сестра ми реши най-безцеремонно да пусне "Трима братя, три сестри" по bTV Lady и да прекъсне съня ми, в който всички бяха с google glasses. Аз не мога да спя при нисък шум, какво остава за този. Все едно съм махмурлия :oops: всички кънти в ушите ми.... И то поне да беше качествен сериал, мамка му, бахти некадърната актьорска игра, сценарият им издиша, грозни актьори, тоя не може да снима, нямат нормални ефекти, банални събития, само мелодията от интрото е яка.. Абе това как сме го гледали едно време?

girlwithblueeyes
08-20-2013, 10:29
Практика с сексаблиният днеска имах а следобяд ще гледаме филм в моята стая добре че другите момичета ги няма
Първата работна вечер мина добре и багаж трябва да подготвям и домашно за кибер престъпленията трябва да пиша абе добре ми е .

Cloud9
08-20-2013, 10:31
Охх събудих се крещяща от главоболие. В ужаса на болката щях да изпия аулина направо.Писна ми да ме боли.Преследва ме мисълта да не съм бременна, но споко,няма да пускам тема в другия раздел на форума.В четвъртък заминаваме на София и се надявам всичко да е наред с него!!!

Ivaaaaa
08-20-2013, 10:32
би трябвало да съм развълнувана, но съм безпокоително безразлична

granger
08-20-2013, 10:45
Цялата съм схваната :/
глякс,ама днес ще дам още повече тяга :D поне като ще ме боли да знам за какво е.

DarkTemplar
08-20-2013, 10:51
^викни си някой да те масажира.

Жегаво ми е, ама се търпи. Странджанките rule the world. ;) А малкия е супер сладур.

TheDevilInMe
08-20-2013, 10:53
http://data.whicdn.com/images/73565911/large.gif

granger
08-20-2013, 11:02
^викни си някой да те масажира.

нама кой :cry:
ама аз съм корава, ще се справя!
no pain,no gain!

DarkTemplar
08-20-2013, 11:05
Таа па, нямало кой. Убеден съм, че има достатъчно желаещи да те масажират и външно, и вътрешно. :D

anonymous708973
08-20-2013, 12:08
Сестра ми реши най-безцеремонно да пусне "Трима братя, три сестри" по bTV Lady и да прекъсне съня ми, в който всички бяха с google glasses. Аз не мога да спя при нисък шум, какво остава за този. Все едно съм махмурлия :oops: всички кънти в ушите ми.... И то поне да беше качествен сериал, мамка му, бахти некадърната актьорска игра, сценарият им издиша, грозни актьори, тоя не може да снима, нямат нормални ефекти, банални събития, само мелодията от интрото е яка.. Абе това как сме го гледали едно време?

aнасесесее омеееее нанананана :д Това е песента от сериала :д
И специално пък за актьорската игра е смешно да го твърдиш. Габриела си се справя идеално с ролята на ебаси кучката, Оскар го играе идеално, Химена и тя, Сара си изпълнява идеално частта на скапващата забавата шматка. Стабилен сериал е, а сценарият... еми, сапунка е :д

Оф, жега е, пък аз пак трябва да излизам.

granger
08-20-2013, 12:17
Таа па, нямало кой. Убеден съм, че има достатъчно желаещи да те масажират и външно, и вътрешно. :D

то може да има,ама трябва някой дето си разбира от "масажиране" . Не може първия срещнат дето има "талант".
Но и за това ще дойде време.

babity
08-20-2013, 12:23
Превъртам играта, поболявам се от притеснение. Мо'е ли точно снощи мочкия ми прекрасен баща да реши да долива вода, да не ми се обади, да не затвори добре капачката и да прегрея и изпуша в пътя. Много ми е тъпо, че може да съм съсипала талигата, 'щото точно с'а имам адски много неотложни излизания с нея, пък и то заеби т'ва... с к'во ш' се ходи на работа, ако нещо не е наред... Не спах от притеснение, не мога да си намеря място с'а. Докато не се прибере да видим к'во, 'що мога спокойно да пукна. Дано не е сериозно, че и кашетата ми са доста тънки вече, не знам дали съм подготвена за ремонти.

DarkTemplar
08-20-2013, 12:59
aнасесесее омеееее нанананана :д Това е песента от сериала :д
И специално пък за актьорската игра е смешно да го твърдиш. Габриела си се справя идеално с ролята на ебаси кучката, Оскар го играе идеално, Химена и тя, Сара си изпълнява идеално частта на скапващата забавата шматка. Стабилен сериал е, а сценарият... еми, сапунка е :д
Ако имам дъщеря винаги съм искал да я кръстя Химена. И да забременее от роднина, мдам.

an7raks
08-20-2013, 13:01
Превъртам играта, поболявам се от притеснение. Мо'е ли точно снощи мочкия ми прекрасен баща да реши да долива вода, да не ми се обади, да не затвори добре капачката и да прегрея и изпуша в пътя. Много ми е тъпо, че може да съм съсипала талигата, 'щото точно с'а имам адски много неотложни излизания с нея, пък и то заеби т'ва... с к'во ш' се ходи на работа, ако нещо не е наред... Не спах от притеснение, не мога да си намеря място с'а. Докато не се прибере да видим к'во, 'що мога спокойно да пукна. Дано не е сериозно, че и кашетата ми са доста тънки вече, не знам дали съм подготвена за ремонти.
Ти таблото си поглеждаш ли докато караш? :D

Niakoitam
08-20-2013, 13:54
Тая нощ за втори път в не толкова дълъг период сънувах,че ме нападат оси.Цял рояк.И не виждах как мога да им избягам да не ме ужилят Според съновниците осите не са изобщо хубав знак.Свързан с зли мисли, неприятели и врагове дето ти кроят мръсното,загуби и т.н.Ако те ожилят още по-лошо.Хубавото е че в първият сън някак с вода и други средства успях да ги убия а пък в този се досетих,че някои ми беше казвал,че като легна на земята и не мърдам те няма да ме виждат и ще изчезнат и наистина като го направих те невиждайки ме сякаш започнаха да се изпаряват една по една.

Ама то и в реалността това лято не е като постоянно да не се бия с оси.Даже има някоя и друга жертва.Като я нацеля правилно с ръка,предимно с ръкавица на нея и като и дам една начална скорост само се чува плюк в цимента и дотам.Досега не съм попадал на нервирали се пък да видим докога. :)

XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 14:18

Сигурно ми е най-любимият сериал от детството. Много обичам да го гледам, разтоварва ме. И ме кефи, честно казано.

TheDevilInMe
08-20-2013, 14:28
http://data.whicdn.com/images/73576917/large.gif

Толкова много ми липсва вече, не мога повече така, снощи се събудих посред нощ и с часове съм си мислила за нас без да мога да заспя отново, а остават още месец и нещо... колкото и да се разсейвам, с каквито и неща да се занимавам накрая се стига до същото чувство на самотност, просто да заспивам в прегръдките му и да ме буди с целувка, нооо аз съм силна и когато си дойде ще е най-щастливият ден в живота ми.

HollyGolightly
08-20-2013, 15:42
Колко бързо мина лятото. Днес пак съм на лекции, а навън вали и е тъмно.
От администрацията пак ми правят проблеми, но повече няма да се занимавам, най-накрая може и да взема да се преместя.
Поне той ще готви довечера 8-)

DisappointedDreamer
08-20-2013, 15:51
утре sи тръгвам.

*въздиша много тежко*

babity
08-20-2013, 15:58
Ти таблото си поглеждаш ли докато караш? :D

Аз мога да си гледам коооолкото си искам, ама то кат' по таблото не се вижда нищо нередно... боб ли да хвърлям?

Ей го, дойде си... Затаявам дъх....

DarkTemplar
08-20-2013, 17:26
Експресно! Пие ми се мамка му.

XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 17:58
http://www.hotdiggitydog.com/I%20Love%20My/Images/I%20love%20my%20Ferret%20fab.jpg

granger
08-20-2013, 18:17
Връщам се от кръчма и отивам на кръчма.
Хич не ми е зле. Ако имаше и с кой след това да си споделя болежките щеше да е идеално :D
Ама има време, ще си джиткам така докат' мога.

Dagichka
08-20-2013, 18:53
излязоха ми резултатите, йей йей йей
утре сутрин отивам при лекарката и дано вече с там квото ми изпише се приключи, че нямам сили вече.. а сливиците ми приличат на претърпели бомбена атака :Д
усещам как с приключването на лятото аз се зареждам с енергия :3 хаха колко съм сбъркана, другите се радват и куфеят лятото, а аз точно обратното :Д

granger
08-20-2013, 21:16
Нееекви драми се разиграват покрай мен, без да съм пряк участник...пък ме засягат...абе мааму стара,тва мъжете са неориентирани същества...
ПС: а някои са и нагли задници.

babity
08-20-2013, 21:32
Всичко е наред с каляска. Нещо пак ми се разбуниха духовете. Имам чувството, че ако още два пъти "не си чуя телефона", ще получа предложение за брак. Защо досега не съм пробвала? :D Т'кова ми се... бясно! 8-)

granger
08-20-2013, 21:40
Учудвам се как допреди момент ми пише ,че му липсвала приятелката му, с която се били скарали преди 2 месеца. Как тя реагирала остро,затова че и бил казал,че ме харесва.(допреди 10 минути и аз не знаех,защото сме си говорили точно 2 минути и сме си писали точно 2 пъти,покрай обшия ни изпит в СУ) Как искал да са заедно, а в следващия с цялата си наглост ме кани на кафе, а като му отказвам и на добра воля му обяснявам защо - ми се цупи.
Аре холанде....
:lol: What is wrong with you?

weheartiit
08-20-2013, 22:34
какво говорене,каква липса,какво чудо
бас ловя,че за мен никога не биха направили подобно нещо,никога нямаше да се сетят,а се знаем от години
тъпо ми е,само тъпи неща трябва да ми се случват

DisappointedDreamer
08-21-2013, 06:21
днеs sи заминавам, а утре sъм на училище :(

адsки тъжно ми е.

и тъжно е меко казано.

iSev
08-21-2013, 07:26
Депресията си замина и съм изпълнен със желание за промяна!!!

MaLyKoLiU
08-21-2013, 08:21
Страотно ми е, днес малко релакс... :3

XTREMEFREERIDE
08-21-2013, 09:35
Вече съм напълно сигурна, че нямаме вина за смъртта на мъника. Това е една идея успокояващо. Не, че нещо се променя. Още ми е много мъчно. Дано скоро преглътнем и двамата ужасната ни загуба и да можем да гледаме друг дребосък, защото добре ще ни дойде.

heartlesandfreaky
08-21-2013, 11:01
объркана съм.. Ще ходя на психолог да си говорим, малко ме е страх, ама имам нужда да си излея пред някой неутрален всичко, което ми "тежи". :D

bloodyF
08-21-2013, 11:30
Учудвам се как допреди момент ми пише ,че му липсвала приятелката му, с която се били скарали преди 2 месеца. Как тя реагирала остро,затова че и бил казал,че ме харесва.(допреди 10 минути и аз не знаех,защото сме си говорили точно 2 минути и сме си писали точно 2 пъти,покрай обшия ни изпит в СУ) Как искал да са заедно, а в следващия с цялата си наглост ме кани на кафе, а като му отказвам и на добра воля му обяснявам защо - ми се цупи.
Аре холанде....
:lol: What is wrong with you?

call me 8-) :-)

скучно ми ееее.
искам да ходим да карам , ама той с тая тренировка преебава всичко.
а пък и вчера дето се изпокарахме, вече не знам какво да искам и дали имам право на това..

babity
08-21-2013, 11:42
Патологичен страх но не от обвързване, а от вероятността за обвързване. Т'ва ми е диагнозата. 8-) Не е лесно да си контрол фрийк. Мързеливо ми е, а ме чакат прането, домати за сортиране, животините по двора, тренировки, маска за коса и още цял куп работи...

Lilanda
08-21-2013, 14:01
Дядо ми беше най-уникалния човек на земята. Толкова ми липсва...И след всички обиди нанесени от съпругата му...Не мога да нарека тази жена своя баба. Вече не. Симулирала съм, че тъжа за човека, който сънувам всяка вечер от година и половина насам. За човека, който обичах и все още обичам с цялото си сърце. Брат ми също. От къде на къде говори такива простотии. Остави сина си без единственото нещо, с което той изхранваше семейството си и обиди жестоко не само него, но и децата, които до скоро я наричаха бабо. Е, вече не. Радвам се, че най-после и брат ми осъзна каква всъщност е тя. Радвам се също, че тази жена вече не е част от живота ни. Единствено съжалявам, че за да се случи всичко това трябваше да платя със смъртта на един от най-скъпите си хора. Винаги ще ми липсва. Винаги ще си в сърцата ни, дядо. Обичаме те! :smt007
http://31.media.tumblr.com/0a9d40da47ff29a217e057320c974757/tumblr_mo4zmypOIS1su25j7o1_500.gif

AnarchyBoy
08-21-2013, 14:19
^ Моите съболезнования. :(

А на мен ми е отвратително гадно, не знам какво стана, но изведнъж всичко се промени или поне така изглежда.. :(
Не искам да е така, искам да оправя нещата и тя да се усмихва.. :( апфу, гадно ми е..

XTREMEFREERIDE
08-21-2013, 16:09
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m7k4t8IFYi1rvlag0o1_500.gif
Е такова ми е! Искам планина, огън, хубава компания, китари, песни до зори и...

Naive
08-21-2013, 20:30
:smt055

granger
08-21-2013, 21:55
Живея в малък град,но никога не съм била сред най-популярните индивиди, а в един момент, осъзнавам,че личния ми живот е основна тема за обсъждане на яка маса народ. WTF? Определено не е нещо кой знае какво, че му обсъждат...толкова да им е скучно,че моя не много интересен животец става за раздумка :lol:

AnarchyBoy
08-22-2013, 01:58
Безсънието ме тресна толкоз грубо..
Само за нея мисля.. :smt049

TheDevilInMe
08-22-2013, 04:45
Много по-добре ми е, спинках тази нощ и планирам още да си поспя :Д Разговорът с него снощи така добре ми повлия, че днес ще ме държи цял ден докато пак се чуем, нямам търпение да си бъдем отново заедно и да си ме гушне.

DisappointedDreamer
08-22-2013, 04:57
дам. здравей швеция и добро утро училище.

Ivaaaaa
08-22-2013, 08:34
ще счупя то3...телефон!
защоо винаги забравям да го изключа вечерта?!
скапана съм...заради пълнолунието заспах на сутринта и ме събудиха рано
капките не ми действат вече, не искам да прибягвам към лекарства...
оффф

babity
08-22-2013, 08:47
Оффф, много ми е тъпо, ама не мога да се очупя с тоя човек още. И трябва да си говорим на английски постоянно, все едно го интересува каквото си говорим. Знам, че е много гадно от моя страна, но днес не ми се вижда с никой.

xoxi
08-22-2013, 09:30
Най-вкусното (!!!) кафе, което някога съм пила. Не знам какво е правил с него, какво е слагал, как го е охлаждал, но вкусът е божествен. След всяка глътка настръхвам... 8-)
За благодарност аз пък ще направя вечеря.
Първо обаче искам да си дочета книжката и да си дооправя маникюра. Вчера 2 часа лакирах лявата ръка. Нервите ми не издържаха за другата. Днес как ще се справя с дясната не знам. Ще взема да измисля нещо по-лесно и бързо за нея.

Niakoitam
08-22-2013, 09:51
Патологичен страх но не от обвързване, а от вероятността за обвързване. Т'ва ми е диагнозата. 8-) Не е лесно да си контрол фрийк.

Понякога и на мен ми се струва,че имам тази диагноза.Не че нямам огромно желание за обвързване.Просто има неща, които постоянно ме карат да си мисля дали има наистина смисъл на един такъв етап от живота ми и това сякаш малко или много ми влияе и без това на не чак толкова многото възможности в негативен план.

Иначе малко почивка от селото един два дни.И още една две седмици и сякаш ще приключваме с по активната работа там за тази година.А от една страна започна да ми харесва.Особено ходенеto не в 12 както допреди, а в 8 часа както в последно време въпреки,че трябва да ставам доста по-рано.За Разлика от в 12 часа,когато хората са малко и различни предимно разни пенсионери в 8 часа има една повтаряща се част от хора от всякакви възрасти и са повече.Ако се засичаме по честичко например и не съм толкова срамежлив на моменти може и да се запозная с тях например,което ще разшири познанствата ми в иначе изолацията,която се намирам.Има и две девойки сигурно на около моите години дето два поредни дни така се получи че все на едни до други седалки сядаме разделени от пътеката.Едната девойка първият ден къде не си остави чантата върху мен, а на вторият замалко да ми седне на скутче без да иска :D Има някакво макар и минимално разнообразие от живота ми.Пък и селото е близо и ако изпусна рейса мога за около 40 минути пеша да стигна.

Подариха ни вчера и едно кученце от малките породи в селото.Сега си имаме две кучета.Сложили сме го в един зайчарник и писука ли писука отвреме навреме.Мразя тези периоди от около няколко дни до седмица на адаптиране на новите кучета в клетка или на връзло.Карат ме да се чувствам като мен и състоянието, в което се намирам и ми става гадно.

Иначе отношенията ни с нея.Не знам.Вярно че напоследък не можем да се засичаме много често,но имам някакво усещане,че са...някак по различни от преди.Малко съм объркан Дали е започнала загуба на интерес,пазене на някаква тайна,отчание на макс,говорене на някой по мои адрес във връзка с отношенията ни,наистина нямане на време,пречки за чат,или просто е дошло времето за реално общуване (което ако наистина е така води до постепенно охладняване на отношенията ако не се стигне до него),просто нежелание за чат(което и на мен не е като да не ми се случва отвреме навреме въпреки,че ми се общува с даден човек) не знам. Страх ме е въпреки видното нежелание да не стане така,че отношенията ни подобно на един сгъстен газов облак започнал да се разширява постепенно в пространството да стават все по рехави и по рехави докато не изчезнат напълно. Но в крайна сметка каквото стане.Решил съм този път просто да го карам с доброта и търпение пък каквото стане.Важното е да се има желание и нещата да си идват от само себе си.Установил съм,че притискането води до скандали,които имат същият ефект.Само дето приключването на отношенията става доста по бурно и отчеливо.

П.П. Айде малко и за хората,които са се затъжили за чаршафите ми напоследък :D

Enchanting
08-22-2013, 09:53
м.. добре ми е , до колкото е възможно.
Дано всичко да си дойде на мястото и да разбера какво се случи, защото още не мога да си обясня.
Пия си кафето и се надявам този ден да е хубав..
Да мисля по- малко.

XTREMEFREERIDE
08-22-2013, 10:11
Ще се виждам с мацкитеее, ляляляля ^-^

Странно ми е като сме в Благоевград. Все го има това 'у-нас/у-вас', а при нас вече реално го няма и...мгр.

pandabear
08-22-2013, 10:19
много ми е зле...имам чувството, че рояк скакалци си прави купонче в главата ми =/
оффф. супер смачкано и отвратително ми е.
мрън. мрън. тежък ще е денят. още кафето не съм си изпила даже. пфУ.

rositzza
08-22-2013, 10:39
Много съм изплашена :D
Напоследък само катаклизми сънувам комети падат на земята, живи факли, хора без глави :D

bloodfrozen
08-22-2013, 10:59
Имам си нова китка за отглеждане! Две от общо трите растения вкъщи са изцяло моя грижа. 8-)
Единствено се притеснявам, че никой няма даже и да ги погледне, след като замина.

babity
08-22-2013, 11:30
Понякога и на мен ми се струва,че имам тази диагноза.Не че нямам огромно желание за обвързване.Просто има неща, които постоянно ме карат да си мисля дали има наистина смисъл на един такъв етап от живота ми и това сякаш малко или много ми влияе и без това на не чак толкова многото възможности в негативен план.

Именно. От една страна липсата на опит в такива отношения, от друга хората, които ги искат от мен, ме карат да се чувствам застрашена и да предпочитам да съм си сама. От друга пък, ако продължавам постоянно да си казвам така, надали някога изобщо ще имам каквато и да е връзка. Трудно ми е да взема решението дали аз съм станала прекалено претенциозна или просто мат'риала не го бива.

Днеска телефонът ми не е звънял нито веднъж. Чувствам се... блажено. Дано е схванал факта, че не обичам да ми звънят през 20 минути хора, с които съм прекарала 4 часа. Намирам го за нормално да нямам какво да му кажа при тия обстоятелства, и без т'ва само ме задушава. Мисля, че проявявам няк'ви чувства към един младеж. Кофти избор! Трябва да ги затворя и прибера някъде, защото вече ми пречат. Бахти тъпото, винаги когато реша, че искам най-накрая да стана нечие притежание, потенциалния ми притежател е зает да си притежава кура наляво-надясно. :D

DarkTemplar
08-22-2013, 11:40
хубавото ядене и студени напитки ме карат да се чувствам добре. :)

granger
08-22-2013, 11:58
Официално - нищо ми няма , траляляли! Ехографията ми е чиста като сутришна роса.
:lol:
Купих си мегаякото Сако за есента, утре отивам на фризьор и по магазините да си набележа и купя някои нещица, че ей го къде е - Септември дойде. Пък ще ми трябват нови парцалки и глупости за университета.
+Трябва и лаптопа да си ремонтирам :D Ебаси кефа.

HollyGolightly
08-22-2013, 12:01
Не мога да повярвам, че го казвам, но ми липсва работата. Така или иначе съм 2 семестъра напред, мога да си дам малко почивка от учене и да се върна при децата ми за няколко месеца 8-)

Niakoitam
08-22-2013, 12:25
Именно. От една страна липсата на опит в такива отношения, от друга хората, които ги искат от мен, ме карат да се чувствам застрашена и да предпочитам да съм си сама. От друга пък, ако продължавам постоянно да си казвам така, надали някога изобщо ще имам каквато и да е връзка. Трудно ми е да взема решението дали аз съм станала прекалено претенциозна или просто мат'риала не го бива.

...Или пък просто те е страх как ще протече една такава връзка,колко ще се задържи,какви ще са отношенията ви, какво може да дадеш и какво не,какво ще ти вземе и т.н и си търсиш вътрешно в себе си оправдания с претенциозност или просто материал, който не го бива както и много други. ;)

Colouring
08-22-2013, 13:30
Вчера беше много мил, че се сети. <3
Иначе днеска не съм се чувала с него, затова и нещо нямам много настроение. Затова пък си запълвам времето с решаване на задачи.
Времето е гот, прохладно е, но не искам да вали, за да можем да излезнем поне довечера. Ще му звънна по-късно.

SpiritInBlack
08-22-2013, 14:05
Изгорял и слънчасал :D

babity
08-22-2013, 15:11
Екшънекшънекшънекшънекшън екшъъъъъъъън!!!! Чудя се дали да си вземам реквизитите или да го карам скромно. :D

prince
08-22-2013, 15:15
Безмълвно ...

nepowtorima
08-22-2013, 15:37
Пак ми става зле.. и аз не знам защо.
Аман вече. Искам да ми е добре при все, че трябва да чистя за рождения ми ден ..
И на всичкото отгоре той ми изтресе, че ще се видим чак на рождения ми ден .. не бе .. няма проблем.. по-добре се почувствах...
Аман.. искам да напиша 1 цяла страница с това какво ми е и какво искам да се промени... не ще е много повече от 1 страница.....

"everything is perfect..."

XTREMEFREERIDE
08-22-2013, 15:53
Нова рокличка и нови сандалки, лялялял. Хората вече пазаруват есенно, аз още се кефя като малко дете на хубави летни дрешки. XD Въпреки, че лятото никога не е било моят сезон. Нямам търпение да застудее.

ДЖОКНАХМЕ ментичка с аверките. Екстра ми е. Утре пак събиране=кеф. Дано и мъжО да дойде, много ми се танцува с него.

А довечераааа, нямнямням - вечеря на реката! Романтика и половина (:
Много специално-хубаво ми е. Ама много.

DisappointedDreamer
08-22-2013, 17:36
Ох, то било хубаво да си си обратно "вкъщи". Новия апартамент е страшен - влюбена съм! Видях се с почти всички, настроението все още е позитивно, свърших маса работа днес и съм доволна!

Дано да е така и през следващите няколко месеца :)

shusha
08-22-2013, 17:45
Полудявам ;д

Deadlock
08-22-2013, 19:31
Хора, ако има някой, който се занимава с графичен дизайн и има желание да ми помогне, да пише лс. Имам въпроси.
....
А се чувствам обнадеждена.

Lilanda
08-22-2013, 20:35
Да застанеш пред българска сцена, за да наблюдаваш как чужденци, след месеци мъчение да научат български народен танц, го изпълняват толкова сърцато и с искрена усмивка на лицата-НЕОПИСУЕМО Е. След това разговорите с тези чужденци, откровените им мнения за твоята държава, за града, в който си отраснал. Положителните емоции, които преживяваш заедно с тях, слушайки неща преживяни от тях в България. УНИКАЛНО Е. Макар и хората да бяха наистина доста малко за концерт, организиран с месеци, емоциите бяха хиляди и то наистина положителни. А най-приятно ми стана, когато излязох на сцената заедно с хора от целия свят, интересуващи се от нашата култура. Едно право хоро, а всъщност толкова много радост. Едно от нещата, които ме карат да остана тук. Жалко наистина, че доста малко мои връстници харесват нашите прекрасни танци и още по-малко влагат сърцата си докато танцуват нещо толкова елементарно, но същевременно толкова уникално като правото хоро. Наистина се радвам, че бях част от това.

102
08-22-2013, 21:01
Да застанеш пред българска сцена, за да наблюдаваш как чужденци, след месеци мъчение да научат български народен танц, го изпълняват толкова сърцато и с искрена усмивка на лицата-НЕОПИСУЕМО Е. След това разговорите с тези чужденци, откровените им мнения за твоята държава, за града, в който си отраснал. Положителните емоции, които преживяваш заедно с тях, слушайки неща преживяни от тях в България. УНИКАЛНО Е. Макар и хората да бяха наистина доста малко за концерт, организиран с месеци, емоциите бяха хиляди и то наистина положителни. А най-приятно ми стана, когато излязох на сцената заедно с хора от целия свят, интересуващи се от нашата култура. Едно право хоро, а всъщност толкова много радост. Едно от нещата, които ме карат да остана тук. Жалко наистина, че доста малко мои връстници харесват нашите прекрасни танци и още по-малко влагат сърцата си докато танцуват нещо толкова елементарно, но същевременно толкова уникално като правото хоро. Наистина се радвам, че бях част от това.

Най-сетне нещо положително.. да ви ева в депресарите.... (член).

babity
08-22-2013, 23:30
Еми не, не ми е писано да правя секс. Ще постя, то се е видяло, майна. Ама дано да си е заслужавало накрая.

anonymous708973
08-23-2013, 07:35
Разчиствам, хвърлям и подреждам багаж. Във вихъра съм си! За едно кафе време нямам, ако не е договорено с 3 дни предизвестие, но се чувствам добре!

Lilanda
08-23-2013, 10:21
Днес се очертава денят ми да мине много добре. Нищо, че малко се успах. Тъпия има рожден ден и след малко с брат ми тръгваме към Поморие, за да го изненадаме. :grin: Не мога да повярвам, че се нави да дойде с мен. :D Заобиколена съм от най-уникалните хора на света. :grin:

Смятам вече да обръщам внимание само на положителните неща. Малко в повече ми дойде целия този негативизъм. Може би преживяното вчера изигра много голяма роля в промяната на мисленето ми в този аспект. Та...Повече никакъв негативизъм!

Зайче..
08-23-2013, 10:23
Много се притеснявам, дано всичко да мине ок.

prince
08-23-2013, 10:33
Събудих се щастлив ... Дано днес нямам много работа , че ми писна от тия Руснаци ....

Niakoitam
08-23-2013, 10:50
Понякога имам усещането,че някои закони са правени само и единствено за да oблагодетелстват циганите.Например преди няколко години ходихме за енергийни помощи за мен като за човек без доходи.Е,излезна, че в семейството не трябва да се изкарват по повече от 450 лева.За да стане номера аз трябвало да живея отделно от сeмейството си.Нищо,че по пътя на логиката в такъв случай няма как да си плащам сметките и данъците. Глупава история. И сега вече било ставало с малко промени.Важното било да не живеем в една къща, а нищо,че можело да живеем в две на няколко крачки разстояние.С тази официална информация, с документ на мое име и с комшийка дето работи там ставало(на други дето срещнахме днес казали,че вече са изпуснали срока). Та така.

Иначе се чудя дали това е поредната измама тип тези дето се въртят из пощите ала аз съм богата изтерзана принцеса,ожени се за мен след като пратиш известно количество кинти само,че във Facebook макар че не ми прилича много на такава. Гледам получил съм писмо на английски от не лоша на външност мулатка 89ти набор зодия Близнаци (че как иначе :) ). Та доколкото си преведох през Google translate понеже съм гоуем поуигуоут ме пита как съм.Обяснява ми, че е сама и никога не се е омъжвала.И след като ми разгледала профила усетила огромно желание да ми пише и да си комуникираме ако имам желание за да се опознаем и да видим какво ще се случи в бъдеще.Ако съм имал желание можело да и пиша на пощата, за да ми изпрати още снимки и ми дала поща и за предпочитане да не било във Facebook.

Всъщност се радвам на всяка една нова комуникация с нови хора,но в случая май тази няма да я бъде поради простата причина,че не съм дорасъл на тоя етап да си комуникирам на английски. :)

granger
08-23-2013, 11:19
След фризьора минах по магазините и съм много доволна :D
Имам и любимото ми Самърсби и цигаретки+HOME ALONE...доволно ми е.

xoxi
08-23-2013, 11:20
Днес тотално се отчаях от болниците в града. След като цяла сутрин прекарахме в едната, повече не мисля да стъпвам там, независимо какво има. Да ги таковам у специалистите...
Той ми направи 500мл какао, а аз си изтеглих Хари Потър. Мисля да прекарам един детски и безгрижен ден.

AliceSw
08-23-2013, 11:41
не издържам вече при нашите, чакам да дойде неделя, за да се махна, малко остана поне, но не ми понася тоя град за повече от 5 дена...

babity
08-23-2013, 12:27
Май грипче съм лепнала. Снощния епик фейл го отчитам като знак от съдбата. Писано ни е да сме заедно, просто той не го знае все още. 8-) Последен изтерзан опит довечера... Ако не, значи трябва да го изчакам да стане готов (или да поумнее, което навярно никога няма да стане). 'Неска тоя малкия ми остави въздух за дишане и т'ва е страхотно. С'а маратон на сериалката и довечера прогресивна смърт за малкото ми останали мозъчни клетки. :D

HollyGolightly
08-23-2013, 12:37
По-ужасна нощ не съм имала, и не си спомням някога да съм била по-уплашена. Все още не мога да се успокоя и всичко ми трепери. Помислих си, че този път вече ще го изгубя завинаги. Поне го стабилизираха и си го пратиха в къщи да си се грижа за него

XTREMEFREERIDE
08-23-2013, 13:39
По-ужасна нощ не съм имала, и не си спомням някога да съм била по-уплашена. Все още не мога да се успокоя и всичко ми трепери. Помислих си, че този път вече ще го изгубя завинаги. Поне го стабилизираха и си го пратиха в къщи да си се грижа за него
о_о какво е станало?!

он: Айлячец ден ми е. Снощи беше прекрасна вечер. Едвам дишахме и двамата преди да заспим. Което говори само за хубави неща, мър. Искам го всяка секунда, толкова е яко... След почти 2 години, мисля, че никога няма да успея да му се наситя. Моето си момче, бе <3
Щастлива съм.

Ivaaaaa
08-23-2013, 13:39
не мога...не знам как ще продължа

не вярвах, че е възможно да намразя собствените си родители до такава степен...ще се махна...ще се махна

pandabear
08-23-2013, 16:07
днес денят мина почти пълноценно, винаги може и по-добре обаче (: събрах около 2-3 чувала с дрешки, играчки и книжки, утре ще ги занеса на дечицата, надявам се да се зарадват много. прехвърлих цялата му информация на лаптопа ми, направо ми се насълзиха очите през това време. леле, ще ми липсва, адски много, не знам как ще издържа 4 месеца без него, поне знам, че ще е добре. и аз ще се справя, няма начин да не се. за първи път от месеци посетих отново плувната зала. просто реших, че вече е време да продължа. бях забравила колко е прекрасно. плувах в продължение на часове, а като излезнах от водата, все едно бяха минали секунди...обожавам това чувство. отърсих се от много негативни мисли.

XTREMEFREERIDE
08-23-2013, 17:17
Малко скучен ден. По-скоро следобяд, де. Ама нищо, ще го преживея. Някак. XD

weheartiit
08-23-2013, 17:41
писна ми все аз да ги търся
който се сети за мен вече,аз повече няма да звъня и да се бутам

DisappointedDreamer
08-23-2013, 18:31
колко е хубаво да си имаш собствена стая с голяма спалня, ебахти мини сладурското радио, високи тавани и огромни прозорци в центъра на града <33333 юутно ми е. а това е много важно за телците :Д
утре се очертава ден с приятелката - учене + кино.
хубаво ми е :)

anonymous708973
08-23-2013, 19:56
колко е хубаво да си имаш собствена стая с голяма спалня, ебахти мини сладурското радио, високи тавани и огромни прозорци в центъра на града <33333 юутно ми е. а това е много важно за телците :Д
утре се очертава ден с приятелката - учене + кино.
хубаво ми е :)

Честито, Маги, страхотно звучи!
Особено частта с голямата спалня и големите прозорци!

Моята стая за сметка на това мяза на бардак. Честно, в Афганистан след бомба би изглеждало по-добре :д Не знам майка как още не ме е изхвърлила от нас :д
Ентусиазирано ми е. Малко работа сега, диво обикаляне по магазините утре и вечерта официална среща с моето човече <3

weenonas
08-23-2013, 20:41
Наранена и бясна на лицемери.. Но в същото време и щастлива. Радвам се на хората, които останаха с мен, а не станаха като другите отрепки. А и един приятел ме изуми с таланта си ^_^
Дано да успея да се задържа далеч от тези, които ме дърпаха назад и да продължа да се развивам..

HollyGolightly
08-23-2013, 21:29
о_о какво е станало?!

Получи нещо като сърдечен удар и бяхме посреднощ в спешното. Слава богу сега е по-добре. Просто щях да се побъркам.

Иначе сега всичко е наред, цял ден бяхме заедно и си говорихме, когато не спеше, след малко може би някой филм ще пуснем и ще прекараме остатъка от седмицата заедно :)

babity
08-23-2013, 23:13
Утре пак ще има интервенция с много драматични филми. Имам още само два дни да се лигавя, после няма за кога.

XTREMEFREERIDE
08-24-2013, 08:46
Получи нещо като сърдечен удар и бяхме посреднощ в спешното. Слава богу сега е по-добре. Просто щях да се побъркам.

Иначе сега всичко е наред, цял ден бяхме заедно и си говорихме, когато не спеше, след малко може би някой филм ще пуснем и ще прекараме остатъка от седмицата заедно :)

Радвам се, че всичко е наред. :)

он: Не знам какво ми става. От време на време се сбъгясвам и забивам като стара машина. Имам нужда от огромен рестарт. А може би дори шът даун за малко. Ей така, да свежна после и да си изпълнявам процесите весело. :>

DisappointedDreamer
08-24-2013, 08:51
Честито, Маги, страхотно звучи!
Особено частта с голямата спалня и големите прозорци!

Мерsим! Окупирала sъм sпалнята s 3 одеала, и 5 възглавници. На прозорците sъм закачила ефектни бели перденца. Много ми е хубаво, бее! 8-)
Уsпех на теб и твоята sтая. Знам колко трудно е да sе чиsти и пренаsя в друга държава.

Добре ми е. Чакам я да дойде, да и покажа апартамента. Поsле отиваме да учим в библиотеката, а sлед това sе очертава да отидем на кино. :)

granger
08-24-2013, 09:31
Нямам особено настроение,някво...никакво ми е :D

Colouring
08-24-2013, 09:36
Оф, трябва да кажа на нашите, но просто не знам как. Искам да измисля добра тактика и то скоро. :Д
Иначе като заговорихте за стаи, трябва днес да си оправя моята. От супер много време се каня, трябва да почистя, подредя... абе, да внеса малко ред.
Ей сега отивам да решавам задачи обаче, след това вероятно ще подреждам.
П.С. Снощи ми се разтопи сърчицето от работите, които каза.. <3 Ех, хубаво е да си влюбен!

Жужи_Д
08-24-2013, 09:44
вчера се прибрах от морето..... не ми се тръгваше :( сега чувствам голяма носталгия.. отново се завръщам към черно-белите си дни...

terezita97
08-24-2013, 12:31
Имам чувството, че започваме да се въртим в омагьосан кръг с него,
никакви промени от негова страна. А на мен почва да ми писва да се опитвам да бъда
по - спокойна и добра, обаче никой да не го забелязва. Не спира да избухва за най - малкото и дори не се съобразява какво говори, когато е ядосан.

XTREMEFREERIDE
08-24-2013, 12:50
Тъжно ми става за дребосъка. :/ Още не мога да се окопитя. Много искам скоро да сме готови за нова животинка, защото много радост ни носеше и се чувствахме прекрасно заедно да се грижим за нещо, най-сетне.

Ivaaaaa
08-24-2013, 12:56
днес се чувствам по-добре

заради някой си и сънят ми се наруши и прибягнах до лекарства
трябва да съм непукист, ама не ставаа

babity
08-24-2013, 13:36
Тъжно ми става за дребосъка. :/ Още не мога да се окопитя. Много искам скоро да сме готови за нова животинка, защото много радост ни носеше и се чувствахме прекрасно заедно да се грижим за нещо, най-сетне.

'Що бе, пора да не изпъна краката?

Не ми се седи кой знае колко у нас, пък ми е гузно, че ш' излизам. Прави ми се нещо, ама не ми се прави кой знае колко :D

granger
08-24-2013, 14:06
Колко ти деликатна обаче...

тъпо ми е нешо.

anonymous708973
08-24-2013, 14:22
Задоволство на макс! Чувствам се готова за заминаване. Поне до степен, че съм облечена и обута, де, психически никога няма да съм готова май :д

Как не те е срам?

paradosou
08-24-2013, 17:04
Изцяло подвластна на ентусиазма съм, забавленията са малко на заден план, но пък уча с впечатляващо желание 8-). Покрай тоя рожден ден какви неща се случиха... вечно предизвиквам някакви странни ситуации, стабилна веселба имаше тоя път. Във вторник си чакам и поръчката. Нямам търпение!!

AliceSw
08-24-2013, 18:03
не мога вече, чакам с нетърпение да се махна, сега използвам последните часове да сготвя нещо

pandabear
08-24-2013, 18:19
разходка под дъжда, прогизнали кецове, мокра рошава коса и 24-каратова Усмивка ;3

Dagichka
08-24-2013, 18:32
днеска съм на приливи и отливи
цепи ме главата едно такова монотонно, ама пък като видях онова в фб и като заваля и после и дъгата <33 :Д
ох утре пак на разходка с наще, супер много се радвам, че оная истерична вечер с много рев даде резултат (:

SpiritInBlack
08-24-2013, 20:03
Чувствам се с парченце царевица между зъбите :D

ЙЕсс , бруталити

granger
08-24-2013, 20:24
Стана ми леко криво , заради него,ама вече не ме изненадва. Тва си е той. Ще видим кви ще ги вършим,ама като ида в София ще се разбере кой-какво.

terezita97
08-24-2013, 21:30
Успокоена съм, някак си ... :)
Той беше леко странен днес, но въпреки това не сме се карали.
Нарочно не му звъннах след като си ме изпрати,
исках да го оставя да се види с приятелите си и се зарадвах,
когато час по - късно ми звънна, че се прибира.
По - спокойна съм, когато знам, че си е вкъщи.
Радвам се, че и с баща ми сме в добри отношения, при положение, че и утре е почивка.
Иначе не знам как щяхме да се търпим.

xoxi
08-25-2013, 00:28
3:30 сутринта, а аз играя на карти с някакви от училище, с които дори не се поздравяваме по коридорите. Питам се защо? Отговарям си - не знам.

DisappointedDreamer
08-25-2013, 07:00
^сладурка 8-)

Днес - математика.

shusha
08-25-2013, 07:05
Пффффф голямо желание имам за развититие , но не мога...
Отказвам се
Налягам скучното даскало и толкова за тея година

Niakoitam
08-25-2013, 07:12
Моментите,когато сякаш ти се иска да проведеш сериозен разговор чудейки се дали има смисъл и му е времето, чудейки се дали енергията в даден момент наистина ще изтруи със цялата си възможна сила или пък изобщо просто ще изчезне в нищото.

Colouring
08-25-2013, 08:16
Днес - математика.

И аз така се заричам, ама дали?
Това ми е планът иначе. :Д

Пия си кафенцето сега и скучая.

XTREMEFREERIDE
08-25-2013, 08:21
Карахме блейдове снощи до никое време. Обиколихме всички затънтени улички на града. А по булевардите като няма коли, направо имах чувството, че литвам от място с тая скорост. Муахахаха, прекрасно беше! Пък той...никога няма да спре да ме изненадва. :3
http://img688.imageshack.us/img688/7757/tumblrlgle7zpvgf1qgayhw.gif

DarkTemplar
08-25-2013, 08:30
Трябва да се прибирам към Мордор, а нещо хич не ми се тръгва. Дивее ми се още по морето и ми се вижда с разни хора.

granger
08-25-2013, 10:44
I feel bitchy and pretty!
Мнях!

DarkTemplar
08-25-2013, 10:44
е, пОкажи се де 8-)

granger
08-25-2013, 10:52
Ем,като нямаш фейсбук , ся ко да те правя :D

DarkTemplar
08-25-2013, 11:03
Алтернативен съм, затова. :D

MaLyKoLiU
08-25-2013, 13:23
Спи ми се...

Lian4ety
08-25-2013, 13:28
Чувствам се перфектно

DisappointedDreamer
08-25-2013, 14:08
Тия вектори ще ме sъsипят

:(

MaLyKoLiU
08-25-2013, 16:43
Макя им... пак трябва да ходя на работа...
И утре съм първа смяна... сети се колегата кога да се разболее :/

babity
08-25-2013, 17:05
Искам още. И ако може да е тази вечер, ама за жалост не може. Все по-добра ми се вижда идеята за уикенд двечките, ама и т'ва надали. Важното е, че нервите ми още са цели след днескашната порция тъпотии и всичко си идва на мястото. А тоя малкия к'ъв чеп ще яде...

Dagichka
08-25-2013, 18:13
благодарна съм. дам, благодарна съм за това, което имам, за усилията на наще да се променят и да правим неща заедно :)
сега само да се излекувам вече от тия стрептококи и ще съм напъълно доволна ;д

terezita97
08-25-2013, 18:53
Хубаво ми е .. днешния ден мина по - добре от очакваното. :)
С него си прекарахме супер - гушкахме се, гледахме филм и накрая се видяхме с приятели.
Определено един пълноценен ден.

tonique
08-25-2013, 19:00
Кофти дигах с по-малко на лежанката :( :D

ForzaFelipe
08-25-2013, 19:23
Пфф...побърквам се вече...любов ми трябва :( Искам да има коя да гушна,коя да цункам,коя да ме ядосва,коя да ме кара да се усмихвам само като видя името й на входящо обаждане...искам някоя която да ме кара да се усмихна в момента който я видя :( Баси лигльото дето съм станал...пфф :(

anonymous708973
08-25-2013, 20:23
Смесено ми е. Физически съм (вече) добре, психически ми е малко каша. Притеснено ми е дали ще се оправя.
Последна вечер в България. Уж носталгия няма, ама... не се знае.

granger
08-25-2013, 20:27
Успех,Инка! Ще се справиш на новото място! Отначало ще е малко тегаво,ама съм сигурна ,че бързо ще се адаптираш!

paradosou
08-25-2013, 20:42
...
Прекрасно студентство!! :Р

DarkTemplar
08-25-2013, 20:53
Успех Ина, да им покажеш как се прави. ;)

SpiritInBlack
08-25-2013, 20:57
Леле, да събирам точки за топка щях да бутам колата доста, хубаво , че OMV-то близко :D Тея дни лешперих доволно в града, ще се качвам във вторник за вилата . Последен релакс преди София.

anonymous708973
08-25-2013, 21:09
Благодаря, народе :)

xoxi
08-25-2013, 21:22
Следващите няколко седмици ще е лудница. Пренасяне, рожден ден, болници, училище... Целият този цирк започва утре, а в себе си усещам поне 3 различни емоции. Страхът от болниците май ще се излезе най-силната емоция, която ще попречи на радостта от хубавите неща.
Някъде между всичко случващо се, няма да е зле и да си намеря някаква рокля за изпращането. В магазините и сайтовете е пълно с някакви грозотии, които и за в цирк не стават. И почти всяка рокля блести... Пълна трагедия.

anonymous708973
08-25-2013, 21:30
Някъде между всичко случващо се, няма да е зле и да си намеря някаква рокля за изпращането. В магазините и сайтовете е пълно с някакви грозотии, които и за в цирк не стават. И почти всяка рокля блести... Пълна трагедия.

Търси в магазините "за големи". Или си поръчай по интернет, хвърляй едно око на фешъндейс, имам една камара неща от там, идеални кройки и материи са.

DisappointedDreamer
08-26-2013, 04:35
Успех, Ина! Ще се справиш :)

Colouring
08-26-2013, 07:28
Мхм, днес ще мина без обичайния сутрешен разговор. Рутина ми е вече.

.Wonder
08-26-2013, 07:51
Пфф...побърквам се вече...любов ми трябва :( Искам да има коя да гушна,коя да цункам,коя да ме ядосва,коя да ме кара да се усмихвам само като видя името й на входящо обаждане...искам някоя която да ме кара да се усмихна в момента който я видя :( Баси лигльото дето съм станал...пфф :(
Стопли ми сърчицето, честно ти казвам. Това не е лигавщина, това е отдаденост и загриженост.
Щастливка ще е момичето, което те има.

Днес ми се очертава хубав ден, особено след вчерашното решение, което взех. Щастливо ми е. :3

granger
08-26-2013, 08:16
Прецака ми се фенския телефон, ей така от нищото. Дисплея му ей така от нищото сдаде багажа. Ще видим какво ще правя и кога ще го оправям,ако въобще се занимая,щото тачскрийна прецака ли се веднъж...след тва става бомбок.

insprbL
08-26-2013, 08:18
Прецака ми се фенския телефон, ей така от нищото. Дисплея му ей така от нищото сдаде багажа. Ще видим какво ще правя и кога ще го оправям,ако въобще се занимая,щото тачскрийна прецака ли се веднъж...след тва става бомбок.

и как се чустваш не разбрахме :d

granger
08-26-2013, 08:23
тъжна се чувствам,загина ми телефона...как може да се чувствам.

insprbL
08-26-2013, 08:26
еми можеше да не ти пука или да си ядосана , или да си яхнала метлата :D

weheartiit
08-26-2013, 09:33
защо :@
пълен ужас,изобщо не им пука

babity
08-26-2013, 10:46
Толкова ми е... гърли. Правя си маски за коса/лице/за к'вото друго се сетя. Малко упражнения, душче, маникюри, педикюри и... нямам равна, т'ва е.

Зайче..
08-26-2013, 10:58
ОФФФФФФФФФФ бахти скапания ден :@
не че вчера беше по-яко
направо що да не
няа проблеми да ми се развали скапания телефон точно, когато най-много ми трябваше
не бе, къв проблем да има :@

shusha
08-26-2013, 11:53
зле.

Chacho
08-26-2013, 14:28
Не ми е на кеф.

XTREMEFREERIDE
08-26-2013, 15:13
Не ми е на кеф.
Кеф - йок.

DisappointedDreamer
08-26-2013, 15:18
Кеф - йок.

Да.

DarkTemplar
08-26-2013, 15:19
При мен мързелът надделява.

Chacho
08-26-2013, 15:19
Лол, днеска всички с гъза нагоре.
Аре да си орпавате настроението, да ва не избея..

tireheb
08-26-2013, 15:21
нема кеф за дошата