View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Dagichka
11-22-2013, 18:29
е тъй се чувствам
And I'm complicated, you don't get me, I have trouble
Understanding myself, understanting myself
My head is a jungle, jungle
Обичам да виждам усмивката му и да знам, че аз съм причината за нея...Охх..Обичам го. :smt007
anonymous708973
11-22-2013, 18:30
Бях си следобеда вкъщи, а наглеците ми изпращат учтив имейл как не успели да ми доставят пакета, че даже и ми оставят бележка откъде да си го търся сама. Бой за DHL!
А аз се разсейвам от глупости. Вместо да съм концентрирана, все ми хвърчи погледът към някъв... пък и той да беше кой знае кво. Пф.
heartshapedbox
11-22-2013, 18:31
Ако не го обичах толкова, бих го убила на секундата.
Топличко ми е от вътре. Мисля си за хубави неща, за чувствата си. Обичам си момчето и приятелите.
Ох,ох,ох <3 искам да бъда щастлива,искам да усетя това чувство,искам да се задържи за доста дълго,дано ми се случи желая го от цялото си сърце ..
утре имам да върша доста неща,ще си лягам скоро май..
не съм за там май май
Бях си следобеда вкъщи, а наглеците ми изпращат учтив имейл как не успели да ми доставят пакета, че даже и ми оставят бележка откъде да си го търся сама. Бой за DHL!
Редовно! Защото ми го няма името на интерфона и ги мързи да звъннат на мобилния.
Ми ще съм си сама и на Коледа и на Нова Година, защото всички се прибират. Чудничко!
Колко слаба воля имам за някои неща... Кошмар просто!
За други неща пък съм упорита като магаре, дори да са незначителни в сравнение с първите.
Да си имам характера...
Пак ще остана самичък вечерта на работа и няма да има с кого да си кажа и една думичка :(
TrueStory
11-22-2013, 19:58
Искам само двамата с него и много далеч от всичко и всички ....поне за малко....
Мечти....
Засега ще се задоволя с купищата работа,която имам...
И ми е време да започна да разсъждавам като зрял човек
HollyGolightly
11-22-2013, 20:13
Скучно ми е, цял ден се чудя какво да правя. Поне е Петък и утре не работи, ще гледаме стари филми цял ден 8-)
girlwithblueeyes
11-22-2013, 22:24
Днеска триразови направо съм като труп . После с рускините гледахме хокей . Чух си момчето и чакам косата да ми съхне . А после бързо в леглото че утре ми е състезанието.
П.П Някой да говори руски?
HollyGolightly
11-23-2013, 00:42
Повече нямало да ми говори, понеже не съм била съгласна с извратените и феминистки възгледи :lol: така и така ми е писнало от такива от нейния вид, даже ще ми направи удоволствие като не ме занимава повече.
Коледната музика е много хубаво нещо, нямам търпения след около седмица да почна с украсяването. Първото нещо след като се върна ще бъде да отидем и да си изберем най-голямата и хубава елха 8-)
Искам само двамата с него и много далеч от всичко и всички ....поне за малко....
Мечти....
Засега ще се задоволя с купищата работа,която имам...
И ми е време да започна да разсъждавам като зрял човек
same shit
fire_magic
11-23-2013, 02:04
insomnia
Хубаво ми е. Прекрасна сутрин.
будна съм, жива съм, събота сутрин е и трябва да започвам със задачките...
cookie78
11-23-2013, 08:57
Ако не го обичах толкова, бих го убила на секундата.
Lovely. Много хубава сутрин...
Само се надявам и денят да остане такъв.
heartshapedbox
11-23-2013, 10:33
Два дена почивка от всичко и всички. <3
Имах нужда от време сама със себе си.
Разсъних се и вече не съм в настроение камикадзе. Странно ми е. Май даже не ми се излиза довечера. Пак видях повече, отколкото бих искала... Добре, че не изпитвам състрадание, щеше да е доста нат'варващ експириънс. Едно т'кова и т'вай. Повече не ми трябва.
Обичам когато половинката си прекарва свободното време точно с онзи приятел, който ми е неприятен.
Но пък на мен ми се отвори неочаквано кино и сега ще гледам Тор, дублиран на френски. Не мога да повярвам, че французите са толкова тъпи да дублират филми за възрастни.
Аз уж уча руски, но съм много далеч от говоренето.
fire_magic
11-23-2013, 11:11
мииии начи ей ся станах, взех си таблетките метанче с боза и малко извара, гледам въпреки това съм свалил 2 кг за последните три дена и в момента съм 56, http://yoursmiles.org/tsmile/agressive/t0116.gif но това все пак е онлайн форум, защо да не пробвам да се направя на готин? http://yoursmiles.org/tsmile/agressive/t0105.gif
ПП: Забавих да споделя, че преди малко изпратих един ротвайлер в клинична смърт само с един ритник, внимавайте с кого се захващате :smt023 :smt077
http://prikachi.com/images/314/6777314u.gif
TrueStory
11-23-2013, 11:15
Чувставам се значително по-добре. Няколко часа с него винаги ми оправят настроението <3
Сега обратно към задачките
fire_magic
11-23-2013, 11:38
о.О туко-що забелязах, че са баннали насрания клоун на форума и се почувствах тъжен :(
В добро настроение дано да си остане такова
Някой ще го отнесе днес. Мисля, че знам кой ще е даже. Само да не се окаже, така че да се покрие накрая.
Всъщност като се замисля, този, който ще го отнесе няма да е един. Тежко им и горко. :)
fire_magic
11-23-2013, 13:02
Мисля, че може би ще бъда баннат в онлайн форум, каква драма... :cry:
HollyGolightly
11-23-2013, 13:36
Стягам багаж днес, утре рано сутринта заминаваме. Имам толкова много места, на които бих желала да отида, за съжаление сме малко притиснати от времето и може би 4-5 дни не биха били достатъчни :(
Смесица между разочарована , уморена и започваща да се примирява...
Не мо'а спра да ям. :х Искам тишина, уединение, запалени свещи и чаша вино. Ама кой ме пита мен, разбира се. :D
leadyflame
11-23-2013, 14:46
Ако се заседя вкъщи тази вечер, не ми се мисли през колко настроения ще мина :Д
Ако се заседя вкъщи тази вечер, не ми се мисли през колко настроения ще мина :Д
Дададад, точно. А никой не ми вдига в момента и засега нямам никакви планове. Ще полудея :Д
urlittlelady
11-23-2013, 15:30
влюбвено такова едно... щастливо.. странно обаче.. неправилно е и знам, че е неправилно, ам... хубаво ми е, хиляди причини да откажа, да се обърна настрана и да забравя, да се отдръпна, но не мога..
DisappointedDreamer
11-23-2013, 16:29
Много любвеобилно. Обичам го.
Гади ми се, спи ми се, гладна съм, разочарована, ядосана, глупости ме заливат отвсякъде.
Липсва ми, а хем един ден казвам, че не ми пука, на следващият ден ми липсва..уф.
Искам си го до мен.
Вчера беше прекрасно, но с малки изключения, разбира се.
fire_magic
11-23-2013, 16:41
гладна си, а ти се гади?
Enchanting
11-23-2013, 16:43
оф.. питали ли сте се някога какво е щастието?!
Имам чувството, че всичко е временно. Рано или късно всичко свършва.
Променя се.
А ние трябва да се научим да губим.
гладна си, а ти се гади?
гадеше ми се от това, че бях гладна.
вече съм нахранена, щастлива, отивам да цункам беба и излизам да се видя с приятелка, finally!
love home <3
fire_magic
11-23-2013, 17:26
гадеше ми се от това, че бях гладна
http://prikachi.com/images/377/6781377N.gif
anonymous708973
11-23-2013, 17:54
Редовно! Защото ми го няма името на интерфона и ги мързи да звъннат на мобилния.
Ми ще съм си сама и на Коледа и на Нова Година, защото всички се прибират. Чудничко!
Ти не се ли прибираш о.О?!
А, без такива, написах им един имейл, в който им казах, че съм разочарована и че съм студентка и не мога да си позволя първо да губя цял следобед да ги чакам, а после да издирвам скапания адрес на 2 км от нас. Това много ще ги жегне, само гледай как ще ме помолят да си избера друг ден, в който да ми го доставят :ДД
Не, тука съм си аз. :( Самолетните билети са твърде скъпи, а не мога да замина по-рано, защото деня преди началото на ваканцията имам важен изпит.
Филмът с Тор на френски беше учудващо готин. И моята приятелка ми беше донесла нар, български чай от липа на листа и приспособлението, в което се слага чай на листа. Беше толкова мило от нейна страна, че се е сетила за някакви такива дребни неща.
Тази нощ май ще я прекарам в гледане на корейската драма.
DisappointedDreamer
11-23-2013, 18:22
Мразяяя това мотивационно писмо. >.<
Wednesday666
11-23-2013, 18:52
Учудващо добре се чувствам.
Забавно ми е, кеф ми е да побеждавам, макар и на игра на playstation 8-)..
Очертава се забавно :)))).
pandabear
11-23-2013, 18:56
имам нужда да го кажа.
имам нужда да го чуе.
оф, не знам.
отново ме налягат кофти мисли.
супер тъпо.
пф.
Размазаха ме на Слип и на война..8-)
9 на нула..Сериозно? :D
Кеф ми е. Ядовете от сутринта отминаха с едно двучасово свирене. Музиката винаги помага.
Очаквам едно обаждане всеки момент и се надявам всичко да е наред. Притеснявам се за нея, макар че знам, че ако се вземат мерки на време, не е нищо опасно. А дори не ми е чак толкова близка хах. Всъщност след цялата история се сближихме доста. Дано само всичко е наред.
Нямам търпение всичко да отмине. I mean...всичко.
Остават само някакви си 33 дена..:smt007
Не издържам психически вече на тормоза, който си налагам сама... просто ще се съсипя, ако продължавам така. Мразя го това...., но не мога да избягам.
http://prikachi.com/images/377/6781377N.gif
дам напълно е възможно,случвало ми се е хиляди пъти..
толкова да съм гладна вече,че чак да ми е лошо и да си мисля,
че не мога да приема нищо ...това се случва като се пренебрегва глада ..
така... аз съм гладна и за глад пиша и в О думи намирам думи
като ,глад' ,гладен' ,храна'
само това виждам и то в първия момент,ама късно е за ядене ;дд
Утре трябва да стана по-раничко да хапна да си оправя косичката,да се наглася и дано бъде приятно ...
лека нощ на всички :*
leadyflame
11-23-2013, 21:43
Поне утре съм почивка и цял ден ще съм без ангажименти. Юху
Смирена. Доволна съм от това неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако моята параноя не се потвърди, направо печеля точки. Трябва да си натегна седалището малко да седна да поуча. Няма да ме огрее скоро, така че тря'а да си освободя главата от хормоналните влияния. 8-)
shmatarok
11-23-2013, 22:52
http://cdn.arwrath.com/1/126174.gif
Баси ужаса х.х
Някой да ме гръмне или да гръмне java-та, или каквото и да е :?
fire_magic
11-24-2013, 00:55
insomnia
trabi_bs
11-24-2013, 02:58
изнасилен :Д:Д:Д:Д
trabi_bs
11-24-2013, 03:05
Всички се обичат само мен никои не ме обича :(
fire_magic
11-24-2013, 05:07
чувствам, че ще се насера от смях скоро
HollyGolightly
11-24-2013, 05:14
10 дни ваканция, 3 празника, прекалено хубаво е да е истина 8-)
А след 32 дни е Коледа !!!
По-гадно не може да ми е в момента. Ще се разрева.
Сънено ми е още. Загубила съм си шнолата и съм рошава. Мноооооого ме мързи. Искам само да си лежа, да гледам сериалки и да пия чайче.
Niakoitam
11-24-2013, 07:04
Имам усещането,че сякаш чудовището в мен се събужда. От няколко дни се усещам,че съм станал сякаш още по яко раздразнителен и на моменти наистина ми е страшно трдно да не се изрепча за нещо особено пък на баща ми.Нервират ме и доста дребни неща,трудно ми е да се отпусна и настроението ми в реалността доста по трудно се променя в различните крайности за разлика от обикновено.
Имам усещането,че сякаш чудовището в мен се събужда. От няколко дни се усещам,че съм станал сякаш още по яко раздразнителен и на моменти наистина ми е страшно трдно да не се изрепча за нещо особено пък на баща ми.Нервират ме и доста дребни неща,трудно ми е да се отпусна и настроението ми в реалността доста по трудно се променя в различните крайности за разлика от обикновено.
Опитай да правиш секс.
fire_magic
11-24-2013, 09:33
+1 :lol:
leadyflame
11-24-2013, 09:57
Мързеливо ми е..
Хем се дразня, хем ми е супер приятно да говоря с някого, с когото мненията ни не съвпадат дори ако става на въпрос за супер дребни неща. Един такъв разговор може да е супер интересен, стига всеки да се опитва да защити своето мнение, а не да се опитва да изкарва другия неразбиращ или леко глуповат дори. Много е дразнещо, когато човек не може с аргументи да се защити, а започва да намеква за такива неща и да обижда по заобиколен начин.
Абе направо... днешният ден ми започна супер тъпо. Събудиха ме, той още не се е прибрал и нямам място на компютъра да си изтегля филма, който искам да гледам от няколко седмици.
Гадно и виновно ми е...искам да потъна в дън земя просто.
DisappointedDreamer
11-24-2013, 11:10
Баси шибаната работа.
fire_magic
11-24-2013, 11:15
Хем се дразня, хем ми е супер приятно да говоря с някого, с когото мненията ни не съвпадат дори ако става на въпрос за супер дребни неща. Един такъв разговор може да е супер интересен, стига всеки да се опитва да защити своето мнение, а не да се опитва да изкарва другия неразбиращ или леко глуповат дори. Много е дразнещо, когато човек не може с аргументи да се защити, а започва да намеква за такива неща и да обижда по заобиколен начин.
Абе направо... днешният ден ми започна супер тъпо. Събудиха ме, той още не се е прибрал и нямам място на компютъра да си изтегля филма, който искам да гледам от няколко седмици.
намери си работа
Кого заблуждавам защо изобщо опитвам да се науча всичко,което правя ми се струва толкова глупаво в момента :(
SonataArctica
11-24-2013, 12:58
Свърши най-прекрасната връзка в живота ми. Вече ми липсва. Очите и.. Гласът и... Разговорите ни... Всичко! Толкова да я обичам! Дали това не е грешка? Дали да пренебрегна достойнството си и да я помоля да обмислим нещата? Да захвърлим всичко това, което изградихме? Или е просто "The End Of This Chapter". Не съм бил толкова объркан до сега.
AnarchyBoy
11-24-2013, 12:58
Чай и бисквити, хубава музика, у назе на топло и си уча, е просто няма как да ми е по яко.. :smt007
Влюбено ми е.. мърр..
Надявах се да се зарадва...
Цял ден бях на седмото небе заради това. Макар и с малки ограничения...
Дано да си промени решението и да седне по-късно, за да поговорим.
Говоря глупости като съм афектирана и секунди след това съжалявам за тях.
Обичам го. :smt007
AKJSDHLX
11-24-2013, 14:21
неделя е...най-спрелия ден от седмицата...имах мнооого тежка седмица и ми се искаше цял ден да го прекарам в сън и гледдане на филмчета...но вместо това от 2часа решавам задачи за класната ми утре...чувствам се преуморена и ми е супер гадно и усещам, че се разболявам...
fire_magic
11-24-2013, 14:23
Свърши най-прекрасната връзка в живота ми. Вече ми липсва. Очите и.. Гласът и... Разговорите ни... Всичко! Толкова да я обичам! Дали това не е грешка? Дали да пренебрегна достойнството си и да я помоля да обмислим нещата? Да захвърлим всичко това, което изградихме? Или е просто "The End Of This Chapter". Не съм бил толкова объркан до сега.
мисля, че трябва да се консултираш с носферату по този въпрос
Оффф, тая вечер беше кулминацията на системното ми преяждане тези дни. Повдига ми се мега много, даже може и да се помъча след малко да отстраня част от количеството... И в тая жега ми е още по-тегаво. Щеше ми се да има няк'во развитие, но няма да се ядосвам. И без т'ва ми е твърде мързеливо и не ми се мърда много-много. Ама ми се припи кат' го видях т'ва малкото...
girlwithblueeyes
11-24-2013, 17:56
Много съм доволна от себе си вчера на състезанието се представих отлично с 1-вото място . Днес се разходихме с мацките и си накупих някой нещица от Москва . После направихме страхотна обща последна тренировка с рускините . Сега подготвям багажче че утре си тръгваме . Много ще ми липсват успях да опозная някои от съотборничките си доста повече от преди . Запознах се с нови хора . Той ще си дойде в Неделя и всичко ще е много добре .
Много по-добре.
Осъзнавам,че явно на него не му пука, ама така може и на мен да не ми пука...въпреки,че тва ще е много трудно.
Fisherman
11-24-2013, 18:03
В общежитията на СУ ви е добре .. я отиди в някое на ТУ да видиш за какво иде реч 8-)
http://www.do2learn.com/picturecards/images/imageschedule/scared_l.gif
SonataArctica
11-24-2013, 18:04
Не се издържа вече! Ще и звънна....
shmatarok
11-24-2013, 18:12
Баси шибаната работа.
мдааааа.
Надявам се изненадата да му е харесала. Никога не съм правила нещо подобно за някой и съм нова в тея неща 8-) . Толкова е противоречиво поведението му... на моменти не знам какво точно има предвид. И защо точно сега го хвана мързела, нали е най-умният тук, сега кой ще ми помага за курсовите 8-) :( Ох, яде ме отвътре нещо... ама това, което ме яде хич не е хубаво.
Я да си се връщам към java-та и да продължавам да се самосъжалявам в тая сфера, не в личната.
weheartiit
11-24-2013, 18:28
в някакво смесено състояние съм - хем ми е весело,хем тъпо
утре се надявам всичко да мине добре и да имам компания
DisappointedDreamer
11-24-2013, 19:05
Ще се съсипя от нерви в следващите няколко месеца. А същевременно, с него ми е толкова хубаво! Чак себе си учудвам.
HollyGolightly
11-24-2013, 19:54
12 часа път с кола, не знам къде се намирам. Всичко което видях по пътя бяха паркове с каравани, обитавани от....няма да казвам какви хора, магистрали и магазини за вехтории. То май наистина нямало по-хубаво място от вкъщи, по нашите краища е толкова по-подредено. И това ми било столица :?
anonymous708973
11-24-2013, 20:44
Тема направи ли си?
Мързеливо ми е, а вечерта ще е интересна, само да си довърша презентацията.
Fisherman
11-24-2013, 20:50
12 часа път с кола, не знам къде се намирам. Всичко което видях по пътя бяха паркове с каравани, обитавани от....няма да казвам какви хора, магистрали и магазини за вехтории. То май наистина нямало по-хубаво място от вкъщи, по нашите краища е толкова по-подредено. И това ми било столица :?
на тия им се вика trailer trash rednecks
Да имах един Мезим фортЕ 8-)
HollyGolightly
11-24-2013, 22:54
на тия им се вика trailer trash rednecks
True true, ама са по-скоро white trash, щото rednecks поне бачкат на къра и на градината а тези само до McDonald's и Burger King ходят.
Депресирах най-депресарското човече евър! Йес! Аз съм про! :lol:
Не, бъзикам се. 25% от мен в момента умират за сън, други 25% знаят, че ако легна няма да заспя, а останалите 50% искат да съм само и единствено с него! :smt007
Малко остана...
Имам две прекрасни човечета, нa които знам, че мога да разчитам за всичко. И двамата са толкова..толкова..толкова.. ОМ НОМ НОМ НОМ. Утре ще си видя едното и ще говоря с него, а след някакви си 31 дена и другото. :smt007
Радвам се, че всичко се нареди така. :grin:
fire_magic
11-24-2013, 23:13
чувствам се мноооого изтощен
paradosou
11-25-2013, 07:34
Понеделникът ще бъде посветен на престой над учебниците. Като приключа (а това изобщо няма да стане скоро :D), най-после ще гледам отдавна препоръчан ми филм. Отсега ме гризе любопитство. Ако се прокрадне нещо подобно на разочарование, ще си променя плановете за вечерта и ще изненадам всички с появата си.
Искам, искам, искам да ми звънне! Трябва да призная, че съм малко егоист и не ме интересуват особено изискванията на чужденците, които са на дневен ред и с които тепърва трябва да се справя. Чакам 27-8-ми :).
Имам чувството, че напоследък въобще не знам какво да очаквам.. Вече не мога и да предположа какво ще се случи и как ще се развият нещата, а това рядко ми се беше случвало.
Още ми е няк'во тежко на търбухчето. Ама след малко ш' си стегна спортния дух и ще си дам една тренировчица. И разходчица ми се щеше, ама хората не са кат' мен лентая и ня'а как да стане... И вътрешно ми е толкова презкуринско, че чак лека еуфория усещам от време на време.
girlwithblueeyes
11-25-2013, 09:21
Снощи добре си изкарахме . Багажа е готов и довечара обратно в Мюнхен
едит-Трябва сериозно да се захвана с руският . Многомногомного мразя той като почне да ми говори на руски понеже нищо не разбирам:D
Ще ми се пръсне главата. МНОГО зле започна новата седмица..
Ужасно, толкова много ми липсва... В даскало видях някакъв рандъм човек със същото яке. Липсва ми, по дяволите. Липсва ми гушкането в мечешките му ръце, говоренето, хилежа, ревовете... Липсва ми, липсва... Искам пак да бягаме от даскало, за да ходим на билярд и да му се хиля на простотиите. Толкова ми е празно без него и присъствието му до мен. Никой не може да го замени. Никой.
DarkTemplar
11-25-2013, 10:33
Животът винаги има и хубава страна. Просто човек трябва да пожелае да я види. :)
fire_magic
11-25-2013, 11:19
Father into your hand I comend my spirit
Father into your hand why have you forsaken me in your eyes
Forsaken me in your thoughts
Forsaken me in your heart
Forsaken me ohh
Trust in my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die
shmatarok
11-25-2013, 11:33
Баси тъпото начало на седмицата.
Направо ми иде да се гръмна и да се свършва вече. Бахти ужаса.
Обедната тренировчица <3 Довечера - винско <3 Малко ми е странно, че изфирясвам без да се видя с наш'те, но ш' се опитам да го преживея някак. Тря'а се стегна през седмицата и да изтрещя нещо кат' се прибера.
Barbie47
11-25-2013, 13:26
Изтощена. Само при нас ли се почна толкова рано с класните? Днес 2-рото вече правихме, а имам спомен, че преди сме правили дори след ваканцията. Толкова съм изморена, че ме мързи да дишам. А е само понеделник...
fire_magic
11-25-2013, 13:29
перфектно
днес малко пропуснах... намазано ми е лицето с някаква маска,която взе да стяга.. и сядам да уча..довечера не ми се ходи,ама трябва..
а той ми липсва къдее е цял ден :( толкова ми е празно без него
Баси тъпото начало на седмицата.
Направо ми иде да се гръмна и да се свършва вече. Бахти ужаса.
Да.
Днес трябваше да уча, но шанс. На всичкото отгоре отидох за тъпата практика само, за да разбера, че не са угочнили в програмата и нашата група е другата седмица. Поне ще си хапна вкусна вечеря и ще си губя времето в нета.
AKJSDHLX
11-25-2013, 16:51
чувствам се учудващо добре въпреки 7те часа и контролната по математика(на която мисля, че се справих перфектно)..и все пак умората ме настига..иска ми се да си пусна TVD, да легна, да се завия и това е...а ме чака толкова много учене пак..смесени смесени чувства...ама сега един горещ душ като си зема ще се оправя :)))
anonymous708973
11-25-2013, 17:08
Ох, ебати несериозните. Ще ги разхвърлям набързо.
Почивка от счетоводството... с малко (полу)висша математика. Ехе.
TheBeliever
11-25-2013, 17:23
Не добре.
Объркано ми е някакво. Напрегнато. Не знам какво искам. Не искам нищо и искам всичко. Не се нуждая от никого, а ми е самотно. Мразя ги, ама не точно. Забавно е, но не го понасям.
Ясно, че и ПМС-а си казва думата, но чак пък толкова. Сама не се трая вече.
И като знам какъв ужас ме очаква края на седмицата...
weheartiit
11-25-2013, 18:50
нямам достатъчно самочувствие и това забелязвам,че ми пречи все по-често,
но така изобщо не се харесвам.
искаммм да съм обичана и да обичам някойй :)
нямам достатъчно самочувствие и това забелязвам,че ми пречи все по-често,
но така изобщо не се харесвам.
искаммм да съм обичана и да обичам някойй :)
И аз, и аз.
Ако можеше децата да развеждат родители щеше да е чудесно, но уви, ще се търпим всички дружно в това подобие на семейство.
Супер ниско кръвно + адско главоболие = парцал.
Обаче любопиството ще надделее и ще вися тук, докато не разбера кой си тръгва от къщата на BB. :D
SonataArctica
11-25-2013, 20:34
Туй BB е голяма тъпня 8-)
YMCAAAA
leadyflame
11-25-2013, 20:41
Айляк, доволна съм.
pandabear
11-25-2013, 23:01
о~б~и~ч~а~м.
ForzaFelipe
11-25-2013, 23:11
Бесен съм на себе си...Реших да се самонакажа заради това,че съм се отпуснал отново...1 седмица минавам само на ориз докато не ги смъкна килата отново и почвам фитнес...Просто вече не си стоя в кожата...Уж щях да си подобрявам формата и до 8ми декември да се върна към формата си от преди 2 години,ама аз пак го проспах времето...За тва действам твърдо, за мен следващата седмица ще има само ориз и вода...И без това следващия семестър ще ме местят във футбола сигурно, да почна да влизам във форма от сега. :lol:
AnarchyBoy
11-26-2013, 01:30
ДА-ДА-ДА-ДА-ДА-ДА-ДА!!! :smt007
Охх, влюбено ми е! щастливо ми е! прекрасно ми е! Искам я, искам я по всеки един възможен начин!! Пак и пак и пак и пак, докато не заспим от умора..!
Просто, охх не съм се чувствал така..!!! :smt007
Обичайте се хора..!! :grin:
Deadlock
11-26-2013, 08:04
Енергично ми е, свърших доста неща, а е още началото на деня. И надежда, надежда, надежда.
I'm flying so high off the ground when he is around. :smt007
Гласът му ме кара да настръхвам. Всеки път...
Обичам, обичам, обичам, обичам! :smt007
Пише ми се, но нямам време сега..След малко трябва да си хващам рейса.
Намерих си супер яката песничка..:grin: Което ме връща на това колко много го обичам. :smt007
Още малко...
Имам изпит утре и още не съм учила. И затова мисля да легна да спя. Навън е толкова студено, че не знам как се прибрах. Имах още лекции, но да го духат от университета, които пестят от парно.
Хапвам си закуската и се мятам в леглото поне до 2.
Туй BB е голяма тъпня 8-)
Попринцип да, но когато имаш познати в къщата, започваш да гледаш. :D
Niakoitam
11-26-2013, 09:45
Какво да се прави. За пореден път се оказах виновен,че се опитвам да се поставя на чуждо място.
Ама кога ли най накрая ще се науча да си гледам само за собственият задник и това е. :)
s4etoved
11-26-2013, 10:01
нахранен....... :) сега трябва да свърша и малко работа .......... !
има сняг (((:
прилично е, почти добре се чуствам, трябва да излизам обаче след малко, дано всичко е наред
girlwithblueeyes
11-26-2013, 11:40
Нещо ми е криво . Тренировката беше доста изморителна . Направиха ни на парцали 3 часа . Искам той вече да си идва от тая Италия и да обвия крака около него и да го целувам . Искам да си почина хубаво с едан книжка ама не след час пак ще излизам. Искам малко спокойствие ама няма да си го получа .
100 настроения за секунда :д аз съм ненормална..
Много ми е мързеливо днес уф как да уча
Ох, много ми е коледно и снежно. След малко като си дойде ще го накарам да пием чай и да тъпчем сладко. Усещам как всяка зима заобичвам чая с ром все повече и повече. Невероятно странно е, щото не обичам чай поначало. Освен това някои индивиди са ми смешни. Много.
Fisherman
11-26-2013, 12:59
болна съм :(
за кой път тази година
Mood:
fuck this, fuck that, fucking fuck, oh and fuck you too...идеално ми е.
DisappointedDreamer
11-26-2013, 13:45
Имам най-яките учители. Благодарна съм.
shmatarok
11-26-2013, 16:08
Много разочарована.
Ебати филма. Не знаааааам какво се случва, не знам как да се държа, а той какво прави по дяволите?!
AKJSDHLX
11-26-2013, 16:49
доста ползотворен ден като цяло, ама тоя дъжд ми вкарва адската депресия...и видях ей сега, че ми е писал...ама няма да му отговоря!Ще се опитам да се абстрахирам от мисълта за него и ще го заместя с български, математика, физика.. грррр много ми липсва! :@ ;х
TheBeliever
11-26-2013, 17:06
Като бомба със закъснител съм. Не знам нито в коя крайност ще избухна, нито кой/какво ще предизвика екплозията, но знам, че няма бъде красиво.
Искам всички да ме оставят на спокойствие.
bloodfrozen
11-26-2013, 18:07
Оф, иде ми да си тресна главата в някоя яка стена. 8-)
leadyflame
11-26-2013, 20:16
на такива мърши гумите ще почна да им пукам вече..
heartshapedbox
11-26-2013, 20:23
Влюбено ми е.
И съм се изнервила нещо безпричинно :Д
AnarchyBoy
11-26-2013, 20:25
Влюбено ми е.
Това.. :smt007
http://data.whicdn.com/images/56151941/748721681_large.gif#_=
Смачкано, нервно и с желание да пребия някого...
в общи линии, добре...
pandabear
11-26-2013, 20:50
;3
http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/46/dc/46dc4ad4b9333ee7ffd47270ee670e20_i.jpg
SonataArctica
11-26-2013, 21:28
Мързи ме :( Толкова много, че не е истина...
heartshapedbox
11-26-2013, 21:32
http://25.media.tumblr.com/f2ddfb468ea876025942d3883112a890/tumblr_mwliwoNBeb1rl3rqdo1_500.jpg
*сърце*
ForzaFelipe
11-26-2013, 22:03
Eeee...В това дъждовно време, само едно ми трябва...някой който да си гушкам в топлото легло...Знаех си, че студеното време ще ме превърне в лигльо отново.. :D
Иии ни се отменя вилата за 8ми...не ни е писано просто да празнуваме 8ми с колегите явно...което е доста гадно, надявах се да се съберем на вила с колегите, да седнем да пием и да се поопознаем малко повече, ама...за 2ра поредна година ще сме в някоя тъпа механа...
TheBeliever
11-27-2013, 05:01
Студеното време май наистина разлигавя всички.
Спи ми се. Много.
Искам да се скрия от всичко и от всички с книжка в ръка и котката в скута.
Искам да нямам ангажименти и да се разхождам безцелно из мокрите улици.
Искам следобедна дрямка и прясно изпечени сладки.
А закъснявам за работа.
за кой път тази година
няма зима, няма лято
сякаш е хронично 8-)
ох, направо не мога да говоря, да спя, да дишам
зле ми е :X
XTREMEFREERIDE
11-27-2013, 07:59
Много ми е фън с тоя сняг. Чувствам се великолепно. Искам да си поукрасим вече, но ще е чак понеделник-вторник.
От кога не бях влизала в тоя форум, лелеее ... :D
Навън е студено, мокро и гадно, а аз съм се сгушила на топло с чай и четец (http://prikachi.com/images/368/6794368X.jpg) в ръка :) Чета книжка на Агата Кристи, раздвижвам си мозъка и релаксирам на фона на радиото ... Нека ми е зле! :D
Тотал щета. Не мога да изтрезнея цял ден... :Д
AnarchyBoy
11-27-2013, 09:55
Видяхме се с "Малкия Кольо" 8-) Пич е..
Брр, умирам от студ, направо ще се побъркам.. добре, че нямам лекции днес..
Врял чай и филм! Охх, искам да е до мен, да си я прегърна и да се топлим един друг.. :oops:
Малко още..! :smt007
Смачкано, нервно и с желание да пребия някого...
в общи линии, добре...
<3
Мда.
+ както винаги, когато съм недоспала, съм хиперенергична, прави ми се нещо, пръстите ми треперят, етц, етц... и всичко това за няколко часа, след което ще има тотален краш
искам да си излея агресията някъде... не върху някого, а някъде... жалко, че писането не е достатъчно агресивно действие :Д
Violenza
11-27-2013, 14:37
Имам си най-прекрасните колеги на света! :)
Оф, иде ми да си тресна главата в някоя яка стена. 8-)
и аз както ме боли
girlwithblueeyes
11-27-2013, 15:16
Обичам си съотборничките <3
juniorcho0
11-27-2013, 16:38
Самотен....
AKJSDHLX
11-27-2013, 17:24
много ми е криво и агресивно беее...а трябва да уча за класна...направо ми омръзна..всеки ден по нещо..ще ни побъркат в т'ва училище... ;хх
weheartiit
11-27-2013, 18:08
всички ме дразнят,особено някой с постоянното си съобразяване с другите.
все чакат аз да ги подсетя,ако са те никога няма да се сетят дори да са ми обещали,
но не ,просто останалите винаги са по-важни...
днеска направо си ми каза каквото мислеше за мене в очите,а после ми говори,че
не това имала в предвид.поне вече разбрах как стоят нещата и си научих мястото
отново третото колело,много ми е добре ;д
TheBeliever
11-27-2013, 18:56
Не искам не искам не искам! Безсмислено е, но как да им го проумеят главите? Ще си загубя времето и нервите за едното нищо.
Ама върви обяснявай.
Не може ли просто да се скрия някъде и да забравят за мен?
много ми е криво и агресивно беее...а трябва да уча за класна...направо ми омръзна..всеки ден по нещо..ще ни побъркат в т'ва училище... ;хх
почакай да влезеш в университет.
Уморено, нищо не ми се прави....къпя се и ще релаксирам.
Иначе, утре отново12 часа лекции...ке умра. Този студ просто ме У-Б-И-В-А!
leadyflame
11-27-2013, 20:13
Определено липсата на мъжко присъствие в емоционалния ми спектър не ми се отразява положително...
мда, искам си предишния живот, сега не ми е добре, непълноценна съм
искам бачкане по цели дни, неспане и адски много свършена работа, и отношения, като предишните
самотно ми е
s4etoved
11-28-2013, 05:42
Доволен :) снощи си взех новите цаки и днеска отново виждам :) като цяло спокойна седмица беше..................за сега поне !
Сънено ми е, а се хванах да правя едно хипер-малко 3D оригами лотус за колежка на майка ми :? Ще е голяма играчка и ако успея до края на другата седмица да го довърша ще е супер ...
Като за капак моя снощи ми заяви, че с брат му днес се местят в нова квартира и все още съм в шок! Тъкмо свикнах със старата, а и вече бях научила пътя до там ... Сега ще трябва да свиквам наново :? Добре, че поне тази била по-близо до автогарата, та за неориентиран човек като мен няма да е много трудно :D
И някаква книжка ми се чете ...
Много неща имам за правене, а времето е малко :? Мразя да изпадам в подобни ситуации ...
sunshine :**
11-28-2013, 07:59
I wanna die.
^then die
скучно ми е
мразя да съм болна -.-
Искам всичко да се оправи, искам да сме заедно,искам да сме щастливи,той е това, което искам.
Eeee...В това дъждовно време, само едно ми трябва...някой който да си гушкам в топлото легло...Знаех си, че студеното време ще ме превърне в лигльо отново.. :D
Шибано, нали...
Шибано, нали...
Кое му е шибаното на тва да искаш да гушкаш някого?
Кое му е шибаното на тва да искаш да гушкаш някого?
Това, че нямаш панда...
искам, искам, искам, искам, искам
веднага
не обичам игнор, не съм го заслужила с нищо
искам, искам, искам, искам, искам
веднага
Панда?
хАнтраксе, тегли заем от Тати Банк.
после ще вземат да ме осъдят за трафик на панди...
greenblood
11-28-2013, 11:54
Възбуден съм.
SonataArctica
11-28-2013, 12:34
Яде ми се нещо ама не знам какво... Може да си сготвя нещо индийско... Хмммм
после ще вземат да ме осъдят за трафик на панди...
Няма, нама.
По темата: Разлигавено ми е. И гушливо. Искам панда.
leadyflame
11-28-2013, 12:50
Не знам
girlwithblueeyes
11-28-2013, 14:04
Утре си идав моят пич и му подготвям изненада .
Днеска 2 пръти на тренировка ама тоя път мина чудесно .
DarkTemplar
11-28-2013, 14:53
Тенденцията сочи, че политика на сдържане и емоционален изолационизъм е за предпочитане. Трябва да се заложи на други форми на социално общуване.
Днес избухнах много неприятно пред приятелка, но имах нужда от доста време ми тежеше и днес беше кулминацията, а сега слушам хубава музика и мечтаяя
Пак кутии за обувки... Дано не ми се наложи да го отварям тоя килер някога. Бих пийнала и едно вино, ако не ме мързеше да ида да си налея. 8-) Сериалки и спане, че утре някой ще чете.
TrueStory
11-28-2013, 18:26
Понякога не ми се прибира в къщи...не ми е добре тук.
Чувствам се като подсъдим, съден за най-жестоки престъпления....
Казват ми,че съм се променила....към лошо...чувствам се като причината за всички проблеми....
HollyGolightly
11-28-2013, 19:38
Днес ми е щастливо, не е като да си нямам причина де. А него толкова си го обичам, утре най-после е Петък и ще можем няколко дни да прекараме заедно 8-)
SonataArctica
11-28-2013, 21:28
Йо-хо-хо! И бутилка ром на стената!
HollyGolightly
11-29-2013, 02:25
Няма пък да излезна с тях, да се бутам като някоя луда, да ме дават после по някакви клипове във интернет и по новините, да стана за смях на цял свят. И за какво? За да взема нещо на половин цена...та аз с купон пак на толкова ще го взема, стига да искам 8-) даже няма и да се налага да се редя и да се бия с настървени лелки
http://25.media.tumblr.com/1f937728df49eb272b35f0ff081d1d8a/tumblr_mwjqvhDUlK1sw0vjwo1_500.png
TheBeliever
11-29-2013, 05:55
Не добре. Не обичам да пътувам с много багаж. Не обичам да пътувам в студено време. Мразя да пътувам за там.
Lucky me.
Не добре. Не обичам да пътувам с много багаж. Не обичам да пътувам в студено време.
Мразя да оправям багаж, ама трябва...поне 2-3 дена ще се грижат за мен....
Нервно ми е. Извиват ми ръцете. Сигурна съм, че не е егоизъм. Нямаме друг избор, освен да се справим. Но не тря'аше да става така.
Боли ме всичкоооооооооооооо!Гладн съммммммммммм!Спи ми сееееееееееееее!Уфффффффф фффф
П.С. Друго си е да може човек да си се оплаче
pandabear
11-29-2013, 08:15
вчера събрах смелост да му споделя някои неща и веднага щом поговорихме ми каза, че днес си хваща рейса за София...радвам се, че имам истински приятел. липсваха ми разговорите ни.
страх ме е.
Много студена сутрин с много силен вятър. Ужасно начало на деня. Не мога да си отворя очите още, а след малко ще трябва да изхвърчам от гнездото.
Като видях програмата за днес и ми причерня. Нямам търпение вече да се прибера отново вкъщи, да си пусна някой филм и да заспя в очакване на уикенда. :D
SonataArctica
11-29-2013, 09:18
Чувствам се все едно пак съм на 14-15. Толкова е хубаво! Сгушен в леглото, четейки Колелото отново... Слушайки дъждът как тропа по прозорецът ми и чувайки нестихващият вятър... Без грижи, дори и само за един ден. А книгата е толкова хубава! Едва след като съм прочел поредицата мога да оцения напълно майсторството на автора и красотата на книгата... Буквално през 20 минути ме побиват тръпки...
paradosou
11-29-2013, 09:41
Утре, ако ще бели мечки да се гонят из града, ще изляза да си потърся набелязаните глезотии. С приятелка не сме се виждали отдавна и възнамеряваме да наваксаме. Отсега предвкусвам облагите от спечеления бас :д.
Толкова с готината част. Краят няма как да не бъде гневен.
Достатъчна причина е, че в училище като за последна година всичко е... умопомрачително. Толкова умопомрачително, че май оня ден бях написала километричен пост по темата. Оценките не са проблем и никога не са били, ама не може като става въпрос за извънкласни дейности, които имат връзка с матури, олимпиади, състезания и пр. учителите да си устройват мини борби за надмощие и всеки да се опитва да ни привлече в своя лагер. Просто е вредно, абсурдно и ужасно дразнещо. Предметът е субективeн, факт, обаче да се разминават в мненията си по толкова основни елементи... Най-забавно е като почнат изцяло да си присвояват заслуги за успехи на мои познати и приятели, завършили преди няколко години. Сякаш е изключено някой да прецени реално дали им струва учителският подход и колко ефективно работят. Хах.
Съдрах си д-то да уча от ранни зори и заминавам на изпит. И после трябва да пиша някви декларации и писма до институции пак. :(
Липсва ми даскало. Тази френска неорганизираност направо ме побърква.
Предните два дена рабрах, че съм изкарала 2 изпита, които мислех, че бях прецала.
А французите са убер тъпи. Вместо да пуснат някви оферти за черния петък, в Карфур ми предложиха една торбичка да избера храна и да я даря за бедните. Хаха. Идеше ми да им тегля една българска, но нали съм си учтива.
girlwithblueeyes
11-29-2013, 15:07
Вълнуващо ми е
Нетърпеливо
Още 4 часа и си е само мой
Май се разболявам. Скучно ми е вкъщи. Излиза ми се, но не съм сигурна, че има к'во да правя, ако изляза. Не ми се седи кибик в няк'во кафе - т'ва е програмата за събота вечер. Май искам да се видя с някого, но не е удачно времето. Истината е, че ми се шофира. Кораво много!
Като пребитичка съм цял ден...
MaLyKoLiU
11-29-2013, 18:04
Боли ме гърлото от много викане, иначе се чувствам добре... Повече няма да използвам услугите на БДЖ като ходя до София и обратно иии тя ми липсва...
weheartiit
11-29-2013, 19:29
тъпо ми стана като го коза,нищо,че аз нямам нищо към него ,но просто...
пак не стана както си го мислех,дано поне не каже на никой и да няма лошо
мнение за мен :(
Тъпо, странно и леко раздразнен.
ForzaFelipe
11-29-2013, 21:26
Аууу изоставам...сега чак разбрах, че гаджето на русата Златка е баш колкото мен :D Аз знаех, че е първоаприлец и знам, че е бил съученик на една колежка, ама тя щото е 94 и сметнах, че и той, а тя беше една година напред :D Значи, изоставам, гледай го момчето какви забива, аз тука се мотам...Ще трябва да забиваме някоя плейметка сега...няма как... :D хахаха
Весело ми е, щото колата ми е сервизна от понеделник, а както наще нямат кола сега, 3ма шофьори оставаме с 0 коли :lol: по-добре да се смея докато мога :D
girlwithblueeyes
11-29-2013, 21:55
Щастливо ми е че си е до мене вече
Хич не обичам така да заспива ама няма значение.Утре и двамата нямаме тренировки и денят си е наш.
AnarchyBoy
11-29-2013, 23:22
Този смях... :smt007
Wednesday666
11-30-2013, 03:35
Спии ми се. И не ми се занимава с нищо днеска, а имам да чета за понеделник.
Болна съм, кофти ми е, чувствам се зле, но пък има кой да ми оправя настроението :).
Както и кой да ми го разваля естествено. :)
HollyGolightly
11-30-2013, 04:33
В очудващо добро настроение съм днес, въпреки че следващите 6 дни от гости няма да се оттървем.
Вече една седмица се чудя какви подаръци да копувам, пък и не е само Коледа...
leadyflame
11-30-2013, 07:24
Ай, ай, е така много мразя, когато върша неща и сутрин като стана си казвам "Защо?" . Надявам се няма да са останали с погрешно впечатление.
Ще видя нашите, ще си почина малко , ще имам подаръци and me is happy!
С'а като почна.... като изчистя света, като изям всичко до което се докопам после и кат' си направя чайче и си пусна филм и... направо ще ме залее вълна от множествени душевни оргазми. Ей зат'ва се обичам толкова. Напук на целия шит и деликатното ми физическо състояние в момента, ми е мега енергично и щастливо. Напра'о бих се разцелувала, ако можех.
DisappointedDreamer
11-30-2013, 16:53
Прекрасен ден.
weheartiit
11-30-2013, 16:54
нова пресаа и сериалчее ,добре ми е :))))
всичко щеше да бъде и перфектно само да го имаше тук и
другия да не казва нищо на никой и да не ме мрази.
AnarchyBoy
11-30-2013, 17:42
Дънкитуууууу.. :lol:
Обичам си го мъничето толкова ми е прекрасна и олигофренясала.. :smt007 8-)
shmatarok
11-30-2013, 19:10
Не мога да разбера как може да има такива хора.
Толкова ограничени в простотията си, че единственото, за което живеят е да карат собственото си семейство да страда, да го измъчва, да го кара да се самообвинява и да не му остави никакъв повод за радост. Ще мине ли един ден без да трябва да се притеснявам за някого...
Прибирам се след 18 дни и бога ми, ще си имаме доста дълъг и драматичен разговор. Щом тя не желае да постави границите на тоя тормоз, аз ще го направя. Нещата не могат да продължават така повече. Трябва да съставя бойната стратегия ( 8-) ) дотогава.
Сега обаче трябва да се концентрирам върху курсовите, че са далеч по-належащ проблем.
Мъка, мъка...
Коледно ми е на меееенн. http://www.pricescope.com/idealbb/files/christmas%20smiley.gif
Влюбвам се в момиче, а не и казвам нищо, пък тя е супер заинтересована, говорим с часове..... :/
AnarchyBoy
11-30-2013, 23:02
Тя е толкова прекрасна и с всеки нейн поглед ми вдъхва все повече и повече живот и подкрепа..
Искам да грабя от живота с пълни шепи, да ям, да спя, да се веселя, да се наслаждавам на всеки един прекрасен момент с нея.. на музиката.. на всичко... :grin:
Влюбено. :smt007
ForzaFelipe
11-30-2013, 23:22
АААААААаааааааааа........защо съм такъв страхливец....сега имам синина от това да си блъскам главата...говорехме се за кино, как и двамата искаме да гледаме един и същ филм и аз не я поканих на кино....малее, защо когато си пиша с нея се държа като 10 годишен ми обяснете...даже 10 годишен би я поканил вече, а аз не мога...не не не не...обяснете ми, защо съм толкова зле..
Наказан в ъгъла....
DisappointedDreamer
12-01-2013, 08:07
Болна. И ми е мързеливо. Ще се отдам май на нищоправене днес.
Имам да уча, уча, уча.
Но първо мисля да ям, да си изгледам изтеглените филми, да помързелувам, да отделя малко време за четене, да изчистя... и чак след това да се заровя в учебниците.
имам да уча .. мързи ме .. агейн
Влюбвам се в момиче, а не и казвам нищо, пък тя е супер заинтересована, говорим с часове..... :/
Какво чакаш? Действай!
А на мен и днес ми е Коледно. : )
Днес трябваше да уча за гаден изпит, но за сметка на това отивам да ям вредна храна и да разглеждам коледния базар. Като си помисля как точно най-прекрасните изпити са ми тези седмици, ми не, хич не ми е коледно. След коледно обаче става още по-прекрасно с неорганична химия, математика и после клетъчна биология и генетика, които са в един ден през един час, и биохимия с молекулярна биология на следващия ден пак през един час. Баси, а уж идеята им за тая тъпа нова програма била да не ни натоварват с много изпити само януари. За това цял семестър не само ходя на лекции постоянно, ами уча и за 2-3 изпита седмично. Чудно, чудно!
Спирам да се ядосвам и се изнасям.
anonymous708973
12-01-2013, 12:03
Вие и нещо като колоквиуми ли имате?
Абсолютно празна ми е главата, а след 9 дни почвам поредица от 4 изпита. Поне ще свърша всичко преди Коледа, само глупавият мениджмънт остава за февруари и ще си го зубкам през ваканцията. И ако не ме сюрпризират, че съм скъсана по нещо, ще съм направо идеална.
Гр, имам чувството, че цял семестър блях и нищо не знам...
Обратно към висшата математика.
За сметка на това, той се справя изключително добре и съм много щастлива, че е толкова мотивиран и се чувства добре в средата си. Падна си на дупето, безкрайно се радвам и се гордея :)
Сънувах толкова хубав съъъън...Като се събудих, баща ми беше в стаята и го попитах "Къде е Цветомир?". 8-)
Йеп...Отне време докато осъзная, че е било само сън. Нямам търпение вече...:smt007
чувствам, че никога няма да бъда обичана .
чувствам, че никога няма да бъда обичана .
Глупостиииии..Cheer up! Просто още не си открила Човекът, който ще те обича с цялото си сърце и ще дава всичко за теб.
Аз съм щастлива. Влюбено ми е и слушам прекрасна музика. Yep..:smt007
Тая година няма кармична дупка за мен, нянянянняняня! 8-) Едно нарцистично ми е. Искам да си напиша няк'во писмо към себе си, колко много се гордея от изминалата година.
Повръща ми се от вече напиращите коледни статуси във фейсбук, реклами, коледни светлини и все фуйни. Да не говорим за влюбената половина от контактите ми и техните специални чествания...
Тоя изпит ще е ебати тъшака. Не мога да разбера защо винаги предметите, по които имам най-малко за четене, ми се издънват. Ако е 1200 стр, к'ъв е проблема да избухна с висока оценка, ама ако са 50-100 - заааааеби! :D
Днеска си издомакинствах от до. Целият етаж, остана мега малко да разтребя няк'ви неща, а после филм и чайче. След вечеря - винскоооо. И ако издрънчи и няк'ъв смс, ще стане най-якия ден евър.
Съвет: ако ви трябва спешно нещо, не псувайте, не наричайте 'глупаци' и 'путки'. Просто няма да ви се отвори парашута.
Чувствам се весело, защото въпросните си получават възмездието.
Глупостиииии..Cheer up! Просто още не си открила Човекът, който ще те обича с цялото си сърце и ще дава всичко за теб.
Аз съм щастлива. Влюбено ми е и слушам прекрасна музика. Yep..:smt007
не вече наистина си мисля,че съм прокълната... Как бе , как точно като си харесам някого,който преди това ме е харесал иии като съм сигурна вече,че е идеалният за мен и всичко Щрак! се изпарява.. как бе аз не мога да повярвам вече едно и също всеки път ,потресена съм .. явно трябва да правя нещата на сила с човек , който грам не ме привлича...за да съм обичана...ама какъв е смисъла като аз няма да обичам
не вече наистина си мисля,че съм прокълната... Как бе , как точно като си харесам някого,който преди това ме е харесал иии като съм сигурна вече,че е идеалният за мен и всичко Щрак! се изпарява.. как бе аз не мога да повярвам вече едно и също всеки път ,потресена съм .. явно трябва да правя нещата на сила с човек , който грам не ме привлича...за да съм обичана...ама какъв е смисъла като аз няма да обичам
Може би точно това е ключът. Казваш, че си харесваш някого след като той те е харесвал преди. Защо да не развиеш чувства по време на връзка? Трябва обаче момчето да е с ясната представа, че това е просто 'експеримент'. ;)
nepowtorima
12-01-2013, 16:11
Объркана съм. За пореден път се убеждавам, че това няма да е лесно. Моментите в които забравям са лесни, но после настъпва агонията. Колко е красива болката.. депресирам се.. не е хубаво..:D
leadyflame
12-01-2013, 16:34
Пусто, празно... . Да си ебе е работата.
SpiritInBlack
12-01-2013, 17:10
Супер се чувствам. Пловдив си е Пловдив , майна. Петък беше разбиване , събота се радвам , че си тръгнах раничко , че щеще да стане голям фал. Семинарът беше готин, нищо , че не знаех на къв език се говори около мен. Москва изглежда като интересна опция
Оф що ли си правя труда. Да обсъждам един час с майка ми какъв полен мога да си позволя до Париж, за да забера някого. И като го питам кога точно може да хване полет да ме прати на майната си, щото му е по-важно да си обсъжда някви тъпни с някъв приятел. Честно, понякога ми писва адски много! Някак си примирих се, че да е окей да се лиже дупето на мама и мама щом каже, че трЕбва да да сме си вкъщи за Коледа, то тъй трябва да бъде.
И накрая кво получавам "зает съм, що не си го туриш отзад".
Ама вярно тея дето са се залепили за дупето на мама, много трудно се отлепят. И права беше майка ми тоз път като каза, че точно тъй ще стане и че трябват дълги години усилия синчето на мама да се откъсне, а не всяко от тях си струва.
Колко бързо ми се прецака прекрасния ден.
DisappointedDreamer
12-01-2013, 19:45
Трябва да си дам почивка от всичко.
Сякаш така ми е по-добре. Не се стремя към нищо, не искам да си давам зор. Добре съм, била съм и по-зле, била съм и много по-добре, но не мога да си позволя повече емоционално изнасилване за момента. Може би празнотата в някои отношения е по-добра от наличието на черни мисли и емоции.
IDK
Feels like nothing, not good or bad.
girlwithblueeyes
12-01-2013, 20:43
Не нее неее просто ми иде да го убия и ми се хили даже . Толкова неудобно ми стана сега ми е забавно обаче вчера сутринта ми идеше да го убия когато ми се прибра от тренировка . Как можа да не ми каже направо като ги видях пред вратата щях да припадна . Утре като е 3 часа на тренировки кво ще ги правя тия хора ?
heartshapedbox
12-01-2013, 20:44
Е'бало си е майката, ужасно ми е.
Много.
SonataArctica
12-01-2013, 20:45
Е'бало си е майката, ужасно ми е.
Много.
Хапни месо, ще се почувстваш по-добре. (шегувам се!) Какво е станало?
Аз мисля да поизляза малко на вън. Една разходка ще ми се отрази добре.
heartshapedbox
12-01-2013, 20:49
Хапни месо, ще се почувстваш по-добре. (шегувам се!) Какво е станало?
Не ми се обяснява честно казано.
Излез, разходките вечер са много приятни.
Само че е ужасно студено :Д
SonataArctica
12-01-2013, 20:51
Тамън ще се освежа малко 8-) пък и имам нужда от малко чист въздух. Напоследък не излизам много от нас. А сега тъкмо ще е по-тихо и приятно. :)
heartshapedbox
12-01-2013, 20:54
Приятна разходка тогава. ^^
leadyflame
12-01-2013, 20:57
Аййй, че се усмихнах :Д
I just need him. Пуснах си филм, но не мога да го изгледам като знам, че заради това не му обръщам внимание..Yep...
DarkTemplar
12-01-2013, 21:00
Колежки, давайте го по-позитивно, полезно е и ви отива повече. ;)
djipsito
12-01-2013, 21:27
аз ше вкарам позитивизъм.
чувствам се добре, сама, доволна, не ми трябва никой, даже от секс нямам нужда
пълня си душата с хубави книги, излизам, забавлявам се
яко е да мислиш за себе си и да си спокоен
обичам да се смея за дреболии, да съм пълна с енергия, да се обяснявам вживено, да ръкомахам, да дивея.. като дете
вчера плаках за децата от Симеоновград, днес се усмихвам и се кефя, щото се не знае...
има по-лоши неща от моите "проблеми" и от боклуците в живота ми...
anonymous708973
12-01-2013, 22:57
Болна съм. Нямам капчица енергия, мързи ме дори да гледам. А имам изпити след прекалено малко време. Дано успея да се вдигна на крака тука за ден-два, от утре почвам ударно лечение с хапчета, спрейове за нос, чайове и фрешове! Аман.
Искам почивка. 2 дни. Да презаредя батериите. ЕБАТИ.
heartshapedbox
12-01-2013, 23:21
Тегля си филм и лягам, дано да успея да заспя.
ForzaFelipe
12-01-2013, 23:30
Офф...Много ми е смотано...лягам си, па дано се събудя с настроение...хубаво настроение..