View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Добре де. 8-)
Поне единият е :D
Power Granger e тук, другия път трябва обезателно да се засечем ,Влади !!!
AnarchyBoy
11-02-2013, 14:52
Поне единият е :D
Ти па си ноо убава.. :D
Отивам да ям!
AnarchyBoy
11-02-2013, 14:55
Неоспорим. ;)
TheBeliever
11-02-2013, 15:07
Ден на мързел и бездействие. Както само аз мога :cool:
И сега по никое време - вълна енергичност и мотивация за действие. Няма да стане. Отказвам да си мръдна и малкото пръстче днес.
Чувствам се....Странно. Отрязах си повече от 1/3 от косата и сега....Пфу..:D
JustaLittleKid
11-02-2013, 16:27
Гладна съм :Д
Иначе напоследък се чувствам добре, като че се отърсих от депресията, която ме беше обзела по едно време.
Осъзнавам колко ни е разцепен класът, ядосвам се мъничко на глупостите им и ми е малко тъжно, че така се получава. Ама какво да се прави, такъв ми бил късметът - и в гимназията не открих онази Приятелка или онзи Приятел, които да ме разбират напълно и приятелството ни да остане дълго във времето. Whatever...
И така.
Barbie47
11-02-2013, 16:49
Влюбено ми е. Едно такова обичливо и спокойно. Много добре ми се отразяват тези 3 дни почивка. Хм... наближава Коледа, джинджифиловите бисквити и в понеделник отивам да си взема коледни чашки и формички на човечета и снежни човеци. :D
С биоразнообразието си разнообразяваме живота. Хубавото е, че повечето понятия са ми познати. Лошото е, че има термини, които много си приличат и ми е трудно да ги запомня. С още няколко чаши чай трябва да преполовя материала тази вечер.
bloodfrozen
11-02-2013, 19:19
Хейтвам стабилно всичко наред. И себе си включително, 'щото имам адски многото за четене, а не се захващам. Тая анатомия няма сама да се научи.
Хейт! Хейт! Хейт!
Чувствам се...добре,но се нуждая от някое момиче до мен,а не съм намерил такова ;((,поне тренировките оказват резултати :)
Violenza
11-02-2013, 22:05
Сега как ми се ходи ми се на една чалга, хич не ми се учи... :D
DisappointedDreamer
11-03-2013, 07:26
Никакво ми е.
ако успея да се справя, няма да има по-упорит човек от мен!
много ми е зле
чувствам се неуверена
мразя това чувство
Събудих се и ми е някак щастливо, отпочинало. Готова съм за нови подвизи. Деня обещава да е хубав.
Tyler The Creator
11-03-2013, 08:01
Влюбен.
pandabear
11-03-2013, 09:17
не успях да заспя тази нощ, но не се чувствам уморена все още, което е странно. рано сутринта си направихме дълга разходка с кученцето ми. това време минава супер бързо. вчера направи 6 месеца, а все едно до преди седмица беше малка пухена топчица. мисля късния следобед да изхвърля всяко едно ненужно нещо, което съм пазела до сега в шкафовете ми. спрях да изпитвам онзи страх. не ми пука, какво ще се случва занапред. не искам и да го мисля вече. все тая, де. купих си опаковъчна хартия и горе-долу ми се получи това, което бях намислила. не стана чак толкова красиво, колкото си го представях, но пак е нещо (:
AnarchyBoy
11-03-2013, 09:59
Най-яката и милата е бе! :smt049
Яко ми е няк'во таквоЗ, след малко ще ида да уча.. а металика разцепва студентски!!!
heartshapedbox
11-03-2013, 10:06
Наревах се снощи и ми олекна, по-спокойна съм.
TheBeliever
11-03-2013, 10:08
мисля късния следобед да изхвърля всяко едно ненужно нещо, което съм пазела до сега в шкафовете ми
И аз се каня да го свърша това от доста време.
Една от най-ужасните нощи в живота ми. Като труп съм. Как е възможно?
Мразя нескопосано завоалирани молби. Искаш нещо от мен - попитай ме директно. Егати "женския полов орган".
anonymous708973
11-03-2013, 10:37
Никаква идея как да го правя тоя SWOT, като искат от мен разтягане на локуми.
Гр. А толкова други неща за наваксване имам...
Кой ме би да го правя тоя проект, м?
Сама съм си виновна, като съм толкова инициативна.
Wednesday666
11-03-2013, 11:05
Мале, тоя анализ ми е най-омразното нещо от всичко.
Толкова е глупав за правене, ненавиждам го.
Във всички проекти някой колега го прави, мен ми дават друго 8-).
Добре съм.По-спокойна се чувствам.
Сега трябва да почистя, да почета по търговско иии да изчезвам.
Носът ми прилича на петниста хиена и съм абсолютно сигурна, че е защото миналата седмица си обърках хормоналните хапчета 2 пъти.... Баси, утре не знам как ще се показвам.
ще се побъркам, прекалено много хора има около мен, по отделно ги харесвам, заедно всички не мога да ги търпя вече
искам да съм сама
искам да си подреждам моя живот и да се занимавам с моите неща, не да се занимавам с чуждите драми и проблеми, предстои ми отвратително тримесечие, но никой не го интересува това, все нещо друго трябва да се свърши
не искам световете ми да се смесват, не е честно, не е нормално, не е нужно никому...двама побъркани се напиха преди 6 месеца, няма причина от това да ми се налага аз да променям неща в себе си и отношението с околните
имам нужда от работа, да се стимулирам, да вляза в някакъв нормален ритъм
shmatarok
11-03-2013, 12:48
Ооо, това е най-тъпото нещо, ЕВЪР! Аз моите винаги ги оставях за последния момент и после молех една приятелка да ми ги прави. 8-)
Наспах се. :) Имам да свърша много работи днес отново, а искам да си пусна игрите и да си ги играя. Нищо друго. ' Ма не може. Искам времето да се пооправи, много е студено и вкъщи е много студено или поне аз замръзвам, много ми липсва общежитието в такива моменти. Той не ми обръща никакво внимание, по цял ден седи и играе на тая тъпа игра, ако не играе, звъни на оназ пача ( 8-) ) и седят и се гледат, а на мен ми е самотно и искам някой да се занимава с мен :( .
Искам, искам, искам... много неща искам.
sneering
11-03-2013, 14:37
Baby..did you forget to take your meds ...
And the sex and the drugs, and the complications ?
хаха, и аз имам да правя такъв анализ, но поне не точно сега
мдаа, мразя маркетинговата част по проектите -.-
неувереността ми започва да нараства
треперя направо
цял ден учене и почти нищо не може да ми влезе в главата
кога се промених толкова? кога станах толкова разсеяна?
това не съм аз!
не се харесвам такава...
Изпитвам страх от него. Страх ме е когато е твърде близо. Страх ме е когато съм легнала, а той е отгоре върху мен и ме целува или гали. Каквото и да е, просто ме е страх. Не е направил нищо, просто нашите са виновни. Само че не знам как да премахна този страх. Не мога. Чувствам се безсилна, уморена от страхове. Чувствам се като листо, подмятано от вятъра. Страх ме е.
Малко ми е странно. Не съм свикнала в неделя вечер да съм си вкъщи. Но е някак приятно да отложа задължителната част, макар и с една нощ. Доволна съм от уикенда. Не беше такъв, какъвто очаквах, но поне си починах малко. Дано не е за сметка на идната седмица. Малката Мишка седи мокра и плаче. Изглежда толкова тъжна от факта, че я изкъпах. :D
Дано тоя откачалник се държи прилично!
anonymous708973
11-03-2013, 17:06
А, стига бе, полезен ще е тоя SWOT, просто като не го разбирам много-много. Няма значение, направих го вече, дано да е по правилния начин. Отне ми 6 часа, но аз лично съм доволна :д
Сега продължавам бодро към матриците и евентуално - икономиката. Ама малко ме съмнява.
Офтопик: Разхождам си се с червено червило вкъщи... ей така, да си се чувствам красива освен и умна :д
Идеално ми върви с огромните пантофи с лъвчета с шапки за спане :D
Офтопик: Разхождам си се с червено червило вкъщи... ей така, да си се чувствам красива освен и умна :д
А пък аз обожавам да чистя на високи токчета. 8-)
pandabear
11-03-2013, 19:55
http://24.media.tumblr.com/256d9973e6ae14c4c831f74d513af495/tumblr_mptwvwzYZ71s8ctgvo1_500.gif
Да имаш най-големия идиот за най-добър приятел и най-големия дебил за гадже...8-)
Обичам ги и двамата страшно много. :smt007 Чувствам се като...най-голямата щастливка евър...:grin:
най-хубавото чувство на света <3
единственото нещо, което ми пречи да се насладя на мига е че не съм учила по биология и ще трябва да го направя утре в 5 часа сутринта..... що да не 8-)
leadyflame
11-03-2013, 22:29
Толкова ми е приятно, същевременно и пусто ... :)
AnarchyBoy
11-04-2013, 04:24
Добро утро.. *прозяв*
На ви те тоя поздрав http://www.youtube.com/watch?v=ZDXXi19_7iE *Радвайте* ;)
Охх... закусих, пия кафето и почвам с тренировката после се стягам и марш на лекции..
Хубаво ми е иначе, няк'во такова щастливо.. а тя е прекрасна както винаги.. :smt049
DisappointedDreamer
11-04-2013, 05:14
Пак даскало, след почти 2 седмици ваканция :Д Прекрасно. Липсват ми всички, всъщност. Липсва ми хаосът.
Оф не ми се ходи на лекция днес. Вън е студено и искам да си остана с чашата чай в леглото.
anonymous708973
11-04-2013, 08:13
След поредния опит понеделникът ми да започне в 7, той съвсем лежерно започна в 9.30 :д
Много ми харесва!
Голямата чашка ментов чай, навън е едно такова никакво есенно. Днес най-накрая ще отида на спорт, че срамота, 2946124 вида спорт има, аз чак сега се сещам, че евентуално е добра идея. Зумбичка днес.
Толкова е хубаво да си обичан и да обичаш!Толкова много го обичам,че ми се иска да го крещя с пълно гърло докато не ми остане глас.Невероятен е!!!!И сега ми е тежко като знам че и на него не му е леко с тоя идиот дето му се води шеф и ми се иска да отида и да го нагушкам едно хубаво.Малката ни бяла,палава госпожица също ми липсва.Привързах се в тия големи очи и сладка муцунка толкова много и толкова бързо.Ахх,любовта била хубаво нещо.радвам се че си дадох шанс да го осъзная!!!Обичам те, любовчу!
girlwithblueeyes
11-04-2013, 08:29
Толковааа я обичаммм тая Холандияяя много е хубаво тука нищо че само тренировки и нищо друго няма
Радвам се че всички ме уважиха и не натякваха че имам рожден ден вчера . Утре ще си видя момчета и съм много щастлива.
Niakoitam
11-04-2013, 09:40
Самотно както винаги. Чувството да обичаш и да бъдеш обичан явно не е за при мен.
Един сън тази нощ ми припомни нещо,което си знам попринцип....визуално. Не че не беше готин и в по-голямата част не се забавлявах,но пък беше само сън. А именно усещането от положителната емоция.Желанието да съм през по-голямата част от времето сред млади хора.Леките закачки и флиртчета с девойките.Липсва също тази част от живота ми подобна на тази през 2006та година.Ще ми се да не ми пукаше чак толкова много, да ги нямаше всичките ми страхове и притеснения и да мога да разгърна целият си потенциал превръщайки се в съвсем по различен човек взимаш каквото и когато си пожелае от живота.Все едно нещо се опитва да излезе,но е грубо спирано. Друг е въпроса,че в същият този сън едва не се изпедерасих мислейки поради някакви причини за девойка накакъв 18 годишен адаш, а разни възрастни ни гледаха накриво. Точно в последният момент се усетих,че както се казваше в една песен "това не е онова, а дръжка от метла" и категорично заявих,че задният ми вход е забранен за посетители, а нямам и желанието да влизам в чужди задни входове.Като помислих всъщност и в това шантаво сънно изпълнение може и да има някаква метафорична символика. А именно...,че в реалността може да видя нещо,което ми изглежда в началото доста по различно отколкото е реално,но впоследствие да навържа едно по едно нещата и да разбера,че е съвсем друго.Защото въпросният младеж в едната част от съня първо изглеждаше като готина мацка,после контурите започнаха да се очертават докато се стигна до мъжкото име и бая по-малките години, а накрая ми стана гадно като си помислих,че е можело да спя с мъж.
http://www.youtube.com/watch?v=2pwT2wiZsg0&list=FLL9YBN7UTrI6VdLxC2pyDRw&feature=mh_lolz
I know you think that I shouldn't still love you
or tell you that.
But if I didn't say it, well I'd still have felt it
where's the sense in that.
I promise I'm not trying to make your life harder
or return to where we were.
...
I know I left too much mess and destruction
to come back again.
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again.
Де да знам, кеф ми е. Обичливо. Нямам търпение да се прибере и да го гушкам. "Да се прибере" прозвуча така, сякаш живеем заедно. За жалост не, но почти. Има чехли тук, има си любимо място на масата и знае кое къде седи по-добре, отколкото у тях. Липсва ми. Помислих си, че съм намалила дозите любов към него, но очевидно не.
shmatarok
11-04-2013, 13:29
Седмицата започва много добре :)
Приятна изненада сутринта, после приятен сблъсък след лекции, хихи хи 8-) Дори онова същество не можа да ми развали настроението пропърли.
Сега ще гледкаме сериалчето с него, докато оня е на работа. Не ща хич да го виждам.
' Ма иначе ми е щастливо, ав. 8-)
Добре ми е.
Уредих се с дистанционно за паркинга и няма вече да паркирам в тресавището.
Време е за тренировка.
DisappointedDreamer
11-04-2013, 14:28
Много тъжна.
тази вечер уча каквото уча и от утре .. ще съм с него!
много го пренебрегнах
Cherry~♥
11-04-2013, 15:00
o.o ужасена http://vbox7.com/play:672c4022 .... без думи останах и коментарите къртят ;х Иначе сега учене утре даскало ...same shit.
^ о.О
искам да опитам :oops:
Много изморен , но поне свърших доста работа днес. Сега тея дни трябва да учаа :(
TheBeliever
11-04-2013, 16:08
Болна, изморена и невероятно крива.
Как може цял ден да се занимаваме с едно и също нещо. Един код е мамка му, само трябва да го копираш и да заместиш параметрите.
Искам да заспя и да не се събудя цяла седмица.
Толкова е хубаво да си обичан и да обичаш!Толкова много го обичам,че ми се иска да го крещя с пълно гърло докато не ми остане глас.Невероятен е!!!
Това. :smt007
И денят ми мина прекрасно. Стана ми супер приятно като госпожата по БЕЛ ме извика да си говорим. 8-) Много готин човек е тая жена бе...Час и половина разговор с нея ми дойдоха повече от идеално като за край на учебния ден. Естествено разговора беше следствие от това, че пак бях единствената, която беше учила от класа.
С всеки изминал ден ми писва все повече от класа ми. Още 4 години имам с тия хора...Поне има 2-3 приятни, които през повечето време седят около мен, така че ще изтърпя останалите все някак. 8-)
И сериозно ли никой не забеляза, че почти половината ми коса я няма? Вие сериозно ли, хора? -_- :-D
pandabear
11-04-2013, 20:22
funny bunny в действие ((((((=
Женската злоба край няма...
Пфу. Лека ви нощ.
heartshapedbox
11-04-2013, 21:00
Обичам го супер много. Въпреки всичко. И не искам никой друг.
Това е.
<3
Как само ме цепи главата! Днес съм минала през целия материал по биоразнообразие, много съм доволна! И утре нямам лекции и ще си спя до обяд!
Ми кеф ми е. И се чувствам малко виновна, понеже съм страшно лигава понякога. Всъщност само той може да ми изтърпи лигавщината. Едва ли му е особено кеф да се търкалям по пода, да събарям столове и да крещя "ПЛЬОК" колкото ми глас държи. И макар да съм отвратителна, той няма проблем с това. Обичам да ми гали лицето и да ме гушка. Обичам. Обичам него. Обичам всичките му малки странности, даже и когато е в ужасно настроение или ми е ядосан.
girlwithblueeyes
11-04-2013, 21:53
Така не ми се тръгва от тука ама поне ще си видя момчето за 2-3 дена че той пък към Италия ще пътува .
Дано скоро можем да се видим нормално !
vampire_girl_
11-04-2013, 21:59
и з м о р е н а.
Не мога да повярвам, че сме още началото на седмицата...
Много натоварен график имам и е ужасно. Натоварването е повече психически, отколкото физически, което е по-лошия вариант.
Не стига, че нямам време да умра, ама и той ми сервира някакви "приятни" новини от време на време. Днес ми каза, че си щракал с моя апарат, защото му било скучно. 5 пъти си смених цвета на лицето, докато ми разказваше какво е правил. :D Хубаво обаче, че схвана накъде отиват нещата още преди да съм си отворила устата и успя да се извини преди надигащата се буря. xD Когато имам свободно време ще му заредя старата камера да прави каквото му душа иска с нея.
AnarchyBoy
11-04-2013, 22:14
Кофти ми е за нея адски много, но я обичам и ще се справи знам го.. :smt049
TheBeliever
11-05-2013, 04:37
Искам да си нося новите пухкави пуловерчета, а навън е 25 градуса...
Спокойно и доволно ми е. Ей така, без причина. Или по-скоро защото няма причина да не ми е спокойно и доволно.
Със сигурност ще изникне нещо днес, което да ми развали хармонията, но дотогава ще й се наслаждавам.
DisappointedDreamer
11-05-2013, 05:02
Абе, по-хубаво да е 25 градуса :Д
Студ, студ, дъжд, дъжд. Стъмва се в 4 следобед. Странна работа.
Да се менкаме освен. От слънцето по-мразя единствено жегата, ма пък те си вървят ръка за ръка, та ... да :cool:
Айляк, почвам да тренирам!
weheartiit
11-05-2013, 08:26
ужасно притеснено,дано нещата потръгнат :)))
heartshapedbox
11-05-2013, 09:21
Слуша ми се ХУБАВА музика.
Притаено щастлива,както не съм била от доста време :)
Хубаво е.
girlwithblueeyes
11-05-2013, 09:50
У домаааа . Довечара ще си го видя . Сега ще си почина че от 4 пак съм на тренировки
Утре са ми изследванията и дано всичко ми е наред.
Щастлива, че я виждам щастлива.
И в обичайното мързеливо настроение съм си, както обикновено.
Чакам един колега да се обади, че да ми преподава малко португеш, че изостанах бая.
После може да ида на лекции, след интервюто, което дано да мине добре, че е спешна ситуацията с работата.
А той един ден е мил, после не е, уж щеше да дойде ,което страшно ме обнадежди, а после бил забравил за ангажимент и отиде направо натам...объркано ми е, само знам че искам да го видя, да ме нагушка и така.
Нетърпеливо ми е. Чакам единия да се прибере, а другия да влезе в скайп, че ми се говори. Липсва ми толкова много, че днес стана нещо твърде странно. Спях си аз и комшията по чин ме изръчка да ми каже, че си пише с него и аз не го напсувах. Само се ухилих. Също ми е и гушкаво. Искам да си дойде най-накрая и да го нагушкам. Да не му оставя секундичка за дъх, да не може да избяга от мен. Да си говорим, да се разхождаме в дъжда, да пием кола от едно шише и да се хилотим като побъркани. Липсва ми. Да си пиша с него във скайп, фейсбук и уатсап не е като да е тук. Искам да се прибере.
vas4e3to0
11-05-2013, 11:39
Прекалено развълнувана. Накрая ще ме разочароват, убедена съм...
Как разбираме кога сме влюбени? Трудно ми е да го осъзная, не знам какво чувствам в момента. :\
Niakoitam
11-05-2013, 12:57
Егати как ме цепи главата. И това не е нещо ново напоследък обаче.Стана си и като традиция.По-скоро ще е изключение ако пропусне един ден да ме боли и само се блъскам с аналгин.
Иначе се чудя какви са тези постоянно повтарящи се мотиви в сънищата ми, които започнаха от около седмица и половина, две най-много. За този период 3 или 4 пъти сънувах следният мотив. Седя на някаква голяма маса отрупана с разни ястия и питиета.Тя е изцяло обиколена със столове, на които седят множество хора. На съседният стол до мен седи една съученичка и се веселим и се бъзикаме,че даже в днешният на бъзик и под ръка се хванахме за малко. Мотива с многото веселящи се хора го имаше и в други. А също и този дето вчера споменах за жената променяща се в мъж (нещо, което не е баш както го виждам в началото).Тази нощ пък беше календар, а зрението ми беше замъглено от нещо и виждах нещо като графики и латински букви.И една отличаваща се сякаш 20-ка като си позимих очите. Какво ли трябва да е това число.Преди няколко дни пък се отличаваха пак някакви като 20ки на три часовника дето уж спираха пък тръгнаха неочаквано.20 ноеври.Дали или пък не? Какво купон? Дали или пък не? И да е какво от това?
Enchanting
11-05-2013, 14:27
Самотно както винаги. Чувството да обичаш и да бъдеш обичан явно не е за при мен.
this^
heartshapedbox
11-05-2013, 14:34
Хубаво ми е.
Добре ми е, доста бързо мина тоя ден.
Трябва да измисля подарък, че наближава рождения му ден. Хм.
anonymous708973
11-05-2013, 15:08
Няма да се разболея, бе! Гр.
Глупава се чувствам. Не е нормално да ми е толкова трудно, бе.
Отивам за изпит. Който ако не изкарам ще скоча в Гарона, честно. После се прибирам и ме чака генетиката. Баси тъпото! И вън пак е убер студено и вали.
Егати как ме цепи главата. И това не е нещо ново напоследък обаче.Стана си и като традиция.По-скоро ще е изключение ако пропусне един ден да ме боли и само се блъскам с аналгин.
Иначе се чудя какви са тези постоянно повтарящи се мотиви в сънищата ми, които започнаха от около седмица и половина, две най-много. За този период 3 или 4 пъти сънувах следният мотив. Седя на някаква голяма маса отрупана с разни ястия и питиета.Тя е изцяло обиколена със столове, на които седят множество хора. На съседният стол до мен седи една съученичка и се веселим и се бъзикаме,че даже в днешният на бъзик и под ръка се хванахме за малко. Мотива с многото веселящи се хора го имаше и в други. А също и този дето вчера споменах за жената променяща се в мъж (нещо, което не е баш както го виждам в началото).Тази нощ пък беше календар, а зрението ми беше замъглено от нещо и виждах нещо като графики и латински букви.И една отличаваща се сякаш 20-ка като си позимих очите. Какво ли трябва да е това число.Преди няколко дни пък се отличаваха пак някакви като 20ки на три часовника дето уж спираха пък тръгнаха неочаквано.20 ноеври.Дали или пък не? Какво купон? Дали или пък не? И да е какво от това?
Да не е забравена дата някаква? Да има нещо важно тогава? Годишнина, рожден ден, паметна дата? Понякога мозъка ни се опитва да ни предупреди за подобни забравени дати, така мисля, така го разбирам аз. Опитай се да си спомниш дали не си се уговарял с някого, да не е празник, почивка от работа ако щеш?
heartshapedbox
11-05-2013, 15:35
Отивам за изпит. Който ако не изкарам ще скоча в Гарона, честно. После се прибирам и ме чака генетиката. Баси тъпото! И вън пак е убер студено и вали.
Стискам палци за изпита, успех!!! :)
DisappointedDreamer
11-05-2013, 15:42
УСПЕХ!!! :)
Аз съм добре. Уверена съм.
pandabear
11-05-2013, 15:46
50-60 страници, минати за около час и пак 6, направо цялата гениалност в мен се е събрала. жалко, че всичко останало от днешния ден не струваше. а, не, всъщност научих, че стар познат ще се връща в класа отново- това малко ме усмихна. иначе отново съм уморена и леко изнервена. явно е време да превключвам на мод: "все ми е тая" и да го карам по-спокойно, отивам да правя спагети, после някое филмче или книжка. това е което. ;]
vagarious
11-05-2013, 15:54
Не понасям да го виждам, това не е за мееееен.Не трябва да е така, по дяволите.Бахти, все по-трудно става, а уж времето си минава .. и кво от това!?!??! оффф ... все тая, тази вечер е поредната на сериали и самотичка.Поне не се чувствам зле, както преди .. мисля.
Niakoitam
11-05-2013, 16:14
Да не е забравена дата някаква? Да има нещо важно тогава? Годишнина, рожден ден, паметна дата? Понякога мозъка ни се опитва да ни предупреди за подобни забравени дати, така мисля, така го разбирам аз. Опитай се да си спомниш дали не си се уговарял с някого, да не е празник, почивка от работа ако щеш?
Няма нищо свързано с датата 20 ноември. Ден като ден ми е. И дори не съм сигурен дали има нещо и дали се отнася за тази дата.Интересното е че в същият този днешен сън носих и раница на гърба си, което според един съновник значи тежест, проблеми, отговорности и т.н.Тази раница като седнах на масата я сложих на едно като рафтче отдолу като на чиновете и там си остана до последно.Като бяхме станали подгоних едно прасе, което в съновниците значи късмет,печалба имаше и други подобни знаци то се разквича,поизплаши ме малко, блъсна се в нея и затрупа раницата.После бях пак на някаква голяма маса.Иначе въпросната съученичка както и един "приятел" дето ми заби нож в гърба сумарно напоследък съм ги сънувал най-често в дадени периоди или пък не.Без преди това ама грам да съм мислил за тях.Него май последно го сънувах като в съня почти насила ме караше да се сдобряваме както обикновенно в сънищата ми с него къде с доброта и подкупване къде със заплахи и аз събрах сила и му казах да ми се маха от главата.А иначе с тази съученичка много се уважаваме,но ако не се засечем някъде по някаква случайност се виждаме предимно на сбирките на випуска веднъж годишно по последни дати около средата на юни месец и най-често тя е едно от двете момичета от класа,които винаги правят така,че да се окажа в центъра на вниманието и на купона..Даже преди години без да съм я питал нищо ми предложи помощ за да ме уреди в един университет.Предложение, от което не се възползвах :)
TheBeliever
11-05-2013, 16:59
Спокойно ми е. Отпуснато. Става все по-натоварено в офиса, особено с допълнителните задължения, които ми прехвърлят напоследък. Като го познавам сигурно пак ме гласи за нещо.
Доволна съм.
Чувствам се...Страхотно. Сериозно. Той ме кара да се чувствам страхотно. :smt007
Идиота е супер тъп, признавам го! 8-) Бива ли да му кажа "Сега карам последен час." и той да ми отговори "Не знам.". :lol: Смяла съм се 1 час на това. -_- Ох...Трябва да спра да се смея на простотии..8-)
Искам един ден прекаран с двете ми най-скъпи същества. Само с тях двамата. Ще накарам Георги да дойде в скоро време да спи в нас. 8-) И без това имам нужда от един дъъъъъъъълъг и отегчителен разговор с него. Мнооооого дълъг и мноооооого отегчителен. Не сме имали такива разговори от...20 дена. Може би 21...Ох..;/
А той си ми е прекрасен както винаги. :smt007
IcyHeart
11-05-2013, 17:36
Липсва ми :( Не го усещах досега ..
Като изключим това съм си добре. :/
Чувствам се перфектно, нямам търпение да отида у едно аверче да гледаме мача Ювентус - Реал Мадрид.
тъпо
преди една година беше същото
и сега пак ще съм филмче
много жалка история беее
тъпо
преди една година беше същото
и сега пак ще съм филмче
много жалка история беее
“Само на ограничените хора са нужни години, за да се освободят от дадено чувство.”
XTREMEFREERIDE
11-05-2013, 18:25
Направих си блогче и започвам да си го пълня, юпии. :) Голям кеф ми е.
Има само едно нещо, което ми липсва, но когато и то се оправи животът ми ще бъде перфектен.
boruu.dyulgerowwa
11-05-2013, 18:35
Лудо влюбена мисля само за едно момче :@ :3
Май казах повече, отколкото трябва....
Чувствам се глупаво. Разголих къстче от душата си, което беше свикнало да стои на тъмно и студено.
Защо въобще ми трябваше да си отварям устата?!
Карай да върви. Това ще ми е за урок.
Направих си блогче и започвам да си го пълня, юпии. :)
Искам лиииииинк! 8-) *леко нахалитетна* :D
пт: Няма такава изродска песен, ей! Мога да я слушам цял месец 24/7 и пак няма да ми омръзне! 8-)
С него си четем мислите...Мда...:D :smt049
SpiritInBlack
11-05-2013, 20:42
Възмутен съм, моят отбор да ме предаде да не може да бием белите курви на нашия стадион , кофти. Ще се придържам към покера , него го чаткам повече
DarkTemplar
11-05-2013, 20:55
^Твоят отбор има отчайваща нужда от класни халфове, второто полувреме Пирло грохна и играта ви замина.
Дам, както винаги предположенията ми се оказват напълно точни. Явно така е писано.
leadyflame
11-05-2013, 21:05
Левитиращо ми е
heartshapedbox
11-05-2013, 21:08
Скучно ми е и си убивам времето с форума.
И изобщо не ми се спи, което не е хубаво.
утре трябва да ставам раноооооо, защо не лягаммм ....уф две контролни утре суперско |-(
последна игра на о думи и лягам ;д
Скучно ми е и си убивам времето с форума.
И изобщо не ми се спи, което не е хубаво.
След малко ще се включа.
leadyflame
11-05-2013, 21:26
иСКАМ ДА ГОВОРЯ......
DarkTemplar
11-05-2013, 21:27
Без коментар.
TheBeliever
11-06-2013, 04:36
Не знам какво искам. Но и не ми е спешно, така че имам време да (се) разбера.
Работа, работа, работа.
vagarious
11-06-2013, 06:48
добро утро, скапан ден ......
girlwithblueeyes
11-06-2013, 06:52
Сутринта направо ми идеше да ревна но пък знам че си заслужава . На обяд пак тренировка но поне тоя път ще е само 2 часа а не 4 . Трябва и рокля за бала да си търся нищо че има още време . Ще видя и с университета какво ще правя че там положението е тежко . Сега ще си почина и излизач по задаци .
Оооф неска 2 контролни. Поне едното е по история <3 :Д
Междувременно трябва да превъзмогна себе си, въпреки че го виждам всеки ден ии да го премахна от мислите си окончателно. Пречи ми, изнервям се, нищо друго не ме интересува толкова... тъпа съм.
Спи ми се като на идиот. Искам вкъщи.
Изнервено ми е. Ще има глупави спорове днес, а хич не ми се занимава.
А и ме боли корема супер много. -_-
И все пак мисля въпреки всичко да направя така че денят ми да мине добре...
takecare
11-06-2013, 08:31
Пфу, кошмарна нощ. Защо трябваше сега точно да се разболея... Еййй, все едно някой ме орочаса. Сега вече сериозно се замислям да си купя червен конец. Може би съм глупаво суеверна, ама ми играеше и окото. И днеска имам важно контролно по математика, еми ще пропусна... Мразя да съм болна, мразя. Чувствам се толкова безсилна...
DisappointedDreamer
11-06-2013, 08:36
^Не ти трябва да купуваш. Увий прежда или конец и го завържи на китката си. Или пък си купи око против уроки :Д Аз имам.
В хубаво настроение съм.
takecare
11-06-2013, 08:53
Точно, че нямаме подходящи конци в нас. Не искам обикновен конец, а нещо по дебело, и което не се нищи. Трябва може би прежда, ама където ходя, не съм намирала. Ще видим. А пък тези очи нещо не ми се нравят, все ги свързвам с турците. /Не искам да обидя никого./
Много ми е мързеливо днес! И се отчайвам колко тъпи хора има.
pandabear
11-06-2013, 09:44
тази емоционалност ми идва в повече. искам да се отърва от неприятните мисли. много искам. и знам, че когато той ме прегърне, това се случва. чувствам се спокойна, само и единствено, когато е до мен, когато е хванал ръката ми, когато ме погледне, когато ми се усмихне, когато ме изслушва дори, когато говоря пълни глупости. просто не искам да натоварвам хората, за които ме е грижа с тези неща.
оф.
juniorcho0
11-06-2013, 10:22
Гушка ми се ;) ...
vagarious
11-06-2013, 10:37
днес цялото време на света е само за мен. айляк съм си, занимавам си се вкъщи, гледам любимите "Приятели" и мисля, че започвам да се чувствам добре. малко по малко ще се справя. нямам търпение за хубавите дни. : )))
AnarchyBoy
11-06-2013, 10:42
Искам само да си я чуя ся и всичко ще е окей. Обичам я и имам нужда от нея. :smt007
Лекциите бяха супер.. колегите ми са ебахтЕ изродите, няма такъв смях просто.. 8-)
Всичко ми е перфектно..
Фиши се покри разбира се, чаках го 20 минути.. с табелка бях келеша да ме познае, ма никой не дойде.. Мех.. как си и знаех..
s4etoved
11-06-2013, 12:06
Смотано ми е! Мразя, когато шефа иска нещо, което се прави за 2-3 дни, да стане веднага, на момента ! Но поне ме зарадваха, че курсът ми се отменя :)
shmatarok
11-06-2013, 12:10
Пак съм тъжна. Пак ми се плаче, някаква гадна буца ми е заседнала в гърлото, ама дори и да се разплача не мога.
Нещо не е съвсем наред, не съм сигурна какво, но не съм щастлива.
И той ми се е разцупондрил нещо, писна ми от мързела му вече. оф, направо заеби.
Надявам се остатъка на деня да е по-приятен.
Искам!!!
Имам си принтер, но нямам ръце. Как насох метър на метър кашон до вкъщи само аз си знам. Днес отивам да се записвам за втори семестър, но не ме мързи убер много и хич не ми се ходи, уф. И после пак трябва да уча.
изморена съм, искам само да спя
и тази вечер няма да завърши според плана/ желанията ми
дано утре всичко се подреди
Размазана след тежка тренировка.
Много съм гладна и нямам търпение яденето да стане. :d
TheBeliever
11-06-2013, 15:46
Мразя, когато шефа иска нещо, което се прави за 2-3 дни, да стане веднага, на момента !
Мдааа. Ако трябва да цитирам моя: "I want this done! And I want it done yesterday!" :lol:
Весело и доволно. Свърших доста задачки днес, естествено наизлязоха още толкова нови проекти, но иначе нямаше да бъде интересно.
Сега ще се поглезя с домашно приготвена калорична бомба и съм олицетворение на задоволството.
heartshapedbox
11-06-2013, 16:01
Бях на прекрасна изложба, страхотно ми е.
Хубаво ми е,че толкова хора направихме нещо заедно.
Омръзна ми,да чувам неща за мен,които не са верни дори..
Colouring
11-06-2013, 17:48
самотно ми е
HollyGolightly
11-06-2013, 18:04
самотно ми е
+
IcyHeart
11-06-2013, 18:14
Както никога ми е спокойно.
Dat moment...8-) Тъкмо си мислех, че искам да го чуя и той ми звънна. Аз като ви казвам, че си четем мислите...:smt007
Надявам се теста ѝ да е отрицателен. До сега съм била до нея в това, въпреки че не ми е кой знае колко близка. Сега има най-голяма нужда от подкрепа и ако се наложи ще ѝ я дам...Ще бъда до нея, не ми пука какво мислят някои хора за това...
Споровете с тези 'някои хора' също бяха на лице, както и се очакваше, но след като тя ми съобщи новината...
Дано, дано, даноооо...
Много ми е идейно нещо. Дано стане добре всичко, че иначе ще се самозаколя. Нямам търпение да дойде петък.
DisappointedDreamer
11-06-2013, 20:07
Продуктивен ден.
pandabear
11-06-2013, 20:11
изчезвам. имам нужда да ме повали дъждът.
кълбо от нерви съм в момента.
MaLyKoLiU
11-06-2013, 21:00
Чувствам се доволен от себе си. Днес направих нещо хубаво... ^_^
На работа едно бебе беше тръгнало да върви само напред хванало една кукла, а баща му седеше и го викаше 10-15 метра назад. Бебето мина покрай мен и реши, че ще влиза в склада и аз веднага тръгнах след него да го хвана, тъкмо стигна до там, когато вратата (автоматична е) тръгна да се затваря (спускайки се от горе) и дръпнах бебето в последния момент, като вратата беше на 15тина сантиметра от главата му... Вдигнах го, обърнах се да видя къде е баща му, той веднага дотича, взе го и каза само едно "Мама ти бебешка...". #-o
AnarchyBoy
11-06-2013, 21:02
Имам си най-яката приятелка бее! :smt049
Толкова е мила и прекрасна и винаги знае какво да каже..!!! Гушкам я!
Лягам си усмихнат!!! 8-)
heartshapedbox
11-06-2013, 21:06
Творческо ми е.
Искам да се заровя в разни безполезни неща и да направя нещо красиво от тях.
Творческо ми е.
Искам да се заровя в разни безполезни неща и да направя нещо красиво от тях.
Това, това, това!! 100 пъти по това!!!
TheBeliever
11-07-2013, 04:27
"Мама ти бебешка...".
:lol:
Без водя цял ден, без ток следобеда. Връщат ни в средновековието.
Ама аз нали съм на работа цял, какво ме засяга.
Хубаво ми е.
Има някаква праволинейна закономерност между това кога ставаш и колко ти се спи. И то обратно пропорционална.
Damn едва гледам. А трябва да излизам вече.
Иначе ми е едно такова странно. Не мога да го опиша с думи.
Nah изчезвам. Лек ден на всички.
DisappointedDreamer
11-07-2013, 05:16
Не се наспах. Днес поне е кратък ден.
takecare
11-07-2013, 05:53
Как се чувствате, бе, половин Варна без ток и вода? Хохохохо Станах учудващо рано, предвид, че съм болна, но това гърло ме измъчва. Днес май ще трябва да изляза от нас да свърша някой задачки. Това слънце много лъже май, бахърче си е.
Само един да каже тръгваме ли? Всички викат ари.. Ей т'ва сме ние.. Булгари..
Miss her.
When everything goes wrong, stay home...
Да ама не. И без това не ме свърта на едно място.
Само да не беше толкова мрачно навън...
ПС: Обичам го! :smt007
girlwithblueeyes
11-07-2013, 08:00
Ставане в 5 и 4 часа тренировка на която бях направена на дев стотинки да денят ми хубаво започва
Но поне съм доволна защото се надявам това навикване да има смисъл
И той ми липсва обаче и снего скоро няма да се видим абе шантава работа .
juniorcho0
11-07-2013, 08:13
Някакви, никакво ми е ...
HollyGolightly
11-07-2013, 08:37
Той ми се обади, ще е тук за рожденният ми ден :grin: за малко и се бях отчаяла. И след това чаааааак през Януари няма да го има за малко
Лежерно и спокойно, искам да се видим, искам и да си изляза с мацките! Нях...
Wednesday666
11-07-2013, 10:39
Май няма да стане както си го мислех.
Нищо де, не е края на света.
Напоследък ми се случват само странни неща, във всякакъв план, и личен, и професионален, и всякакъв.
Ще си получа повишението, доста от рано ми се каза, но това е супер.
В личен план е каша, както обикновено, както каза една приятелка "то при теб не може да не е каша".
Сега имам да свърша няколко неща и излизам. Само дето не съм решила дали на лекция или направо на работа, нещо не ми се занимава с дебилните ми колеги Точно днес.
Имам си най-милото човече на света, което прави АБСОЛЮТН0 ВСИЧКО за мен <3
малко съм се разглезила заради това
но какво пък, аз се чувствам добре, той също
^^
днес имах пробна матура по английски, дано съм се справила добре
събота съм на урок, как не ми се ходи, предпочитам в нас да рисувам, ама няма как, трябва си
имам да пиша 3-4 интерпретации на Смирненски
ain't nobody got time for that
ще гледам True blood :D
Искам да убия някой.
Бива ли да ме зарязват така всички днес..-_- На всичкото отгоре изключих и факта, че съм се разбрала с идиота да вървим заедно към гарата, за да обсъдим някои неща...Сега ако не ми е сърдит пък нá...Дано да не е..Имам нужда от него. Мда...
Днес е бурен ден за мен . Аз и един мой приятел се бихме с други двама .. После ни наказаха да копаем двора на даскалото :D
takecare
11-07-2013, 18:02
"Преживявала съм не една загуба на близък човек и то в детските си години. Когато някой казва, че тогава не осъзнаваш,
аз мисля, че тогава отпечатъка, който остава е по - голям. Майка ми си спомням, че още на 4 години, когато я попитах
"Къде е тати?", тя каза, че тати си е отишъл. Когато си дете ти някакси изтласкваш някъде тези празноти. След това, когато
пораснеш някакси се връщат непрекъснато. Някъде на 16-17 най - силно осъзнах тази липса. Чувствата са от страх,
през съмнение, през гняв, през безпомощност до примирение..."
TheBeliever
11-07-2013, 18:16
Billy Joel и червено вино.
Не съм родена в правилното време.
shmatarok
11-07-2013, 18:38
Днес е бурен ден за мен . Аз и един мой приятел се бихме с други двама .. После ни наказаха да копаем двора на даскалото :D
wtf did i just read Oo
Ден втори
Все още никой не ми говори. Не ми пука, да се спасяват. Но парното вече работи и е топличко <3 Само се надявам бойлерът да не вземе да гръмне, че издава някакви мега странни звуци и ме притеснява. 8-)
Утре пак трябва да ставам рано заради 1 лекция, но после поне ще отида на фитнес :)
AnarchyBoy
11-07-2013, 19:38
Денят започна прекрасно, с нейният глас :smt007
И съм си на Кюстендил, всичко е толкова прекрасно..
Ако не беше шибаната глоба и арест, денят щеше да е прекрасен, но какво пък, поне беше забавно.. :D
Пс: харесва ми като ми казва, че ме обича.. *гледа доволно* 8-)
DisappointedDreamer
11-07-2013, 19:39
Глупаво се чувствам. Малка.
Мех.
Видях се с момчетата си. Почти всички, само с едно изключение, което продължава да ми липсва толкова, че вътрешно все едно нещо ме раздира. Утре е Големият ден за Голямата изненада. Пожелавам си успех и приятно изкарване и на двама ни. Изпитаха ме по предприемачество, имам 4 и съм малко доволна, можеше и повече, но не бях учила. Забавно е да се разкрасяваш пред приятел, мда. И с Него нещата са супер и се обичаме. Отивам да се изкъпя след малко и да хапна шоколад и лягам.
Смешно е...Жалко е..Грозно е...
Както и да е. Мразя да е тъжеn, мразя!
Weakness sucks...My weakness sucks...
heartshapedbox
11-07-2013, 19:48
Готова съм да убия някого за нещо сладко.
А така ме мързи да отида до магазина :D
leadyflame
11-07-2013, 21:08
Трябва да намеря липсващите парчета.
AnarchyBoy
11-07-2013, 21:21
Добре, че е тя.. леко се сдърпахме, но всичко е окей... Тя е прекрасна.. знае как да ми оправи настроението.. :smt049 Хубаво ми е.. и Любовно.. 8-)
Обичам я!
Днес ми е ебати кривото, отново. Добре, че по руски беше айляк както винаги. И професорът каза да не се притеснявам и, че имам 20 автоматично. Имам да науча епично много материал по атмосфера и океан, а теста е утре и имам лекции от сутринта... Обаче ако ще до 2-3 да уча тоя изпит ще го взимам!
TheBeliever
11-08-2013, 04:34
Епични сънища. Отново. Коя ли болна част от подсъзнанието си съм афектирала този път.
Добре, че е петък. Имам нужда от почивка и глезене.
DisappointedDreamer
11-08-2013, 04:56
ПЕЕЕЕЕТЪК!
Little Monster
11-08-2013, 06:20
Кошмари.... Умора... Мързел...... Не е лесно!
Страхотно.. И гладен.
Обичам я.
И след малко започва времето за ангажиментите..
Искам да си изповръщам червата, честно. Не знам каква гадост хванах обаче ми идва да се самоубия. Готино ще ми е днес цял ден.
shmatarok
11-08-2013, 07:19
Hayashi, успех ти на теста
Оф, що просто някой не вземе да ме гръмне и тва да е. Х_х
Вчера приятна изненада по никое време, накрая не можах да седна да си науча простотиите, които трябваше да знам. ОФ, и трябва да се откажа от тоя навик. После не мога да спя пропърли.
Боли ме главата, две не виждам, как ще издържа да свърши лекцията и презентацията, та да се прибера и да си отспя, нз .
girlwithblueeyes
11-08-2013, 07:28
Hayashi, успех и от мене
Всичко перфектно засега .Един месец в Русия ще бъде хубаво много държа точно на този лагер
Той ми се обади искам толкова искам да си го видя ама за момента няма как .
Днес...Най-после ще се случи днес.
Малко ми е странно честно казано да ги запознавам, но съм му обещала, а обещая ли нещо го изпълнявам. Пък и искам да говоря с него по път към гарата. Което значи, че най-после ще проведем дъъъъъългия и отегчителен разговор, от който имаме нужда и двамата. Радвам се все пак, че ми каза истината за връзката ми. Също така и се радвам, че мнението му е положително.
Имам си най-якия най-добър приятел и най-прекрасното момче на света...Какво повече иска човек? :smt007
Акъл!
Нямам очаквания за днес, та ... да видим къде ще излезе края.
Wednesday666
11-08-2013, 09:33
Добре, да речем, че частично реших проблем. Да речем само.
Защо не може всичко да е просто?
Защо винаги трябва да е оплетено и сложно?
А защо винаги трябва да са 68402 човека засегнати?
И Защо все аз трябва да съм в центъра?
Не може да е скучно около мен, просто няма как. 8-)
Смятам, че да остана сама за момента е най-доброто решение.
А защо винаги трябва да са 68402 човека засегнати?
И Защо все аз трябва да съм в центъра?
Не може да е скучно около мен, просто няма как. 8-).
:lol: I feel you
Много ползотворен ден.
И получих предложение, на което трудно мога да откажа.
Да видим.
bloodfrozen
11-08-2013, 14:49
Оф, що просто някой не вземе да ме гръмне и тва да е. Х_х
Ако има желаещи, да заповядат и при мен.
Положението е трагично. Ще се възстановя аз, но не ми е известно колко време ще отнеме тоя процес. И това учене ще ме довърши окончателно.
^ И аз в кюпа.
Днес ми звънят на обяд да ми кажат, че транзакцията за наемът не е минала. И аз вече бясна ще отивам да беся банката, но вкъщи се оказа, че от Orange са ми взели 140 евро за телефон! Платила съм 70 евро за тоя техния е... техник, който дойде точно за 5 минути и върза 2 кабела, не че това и аз не можех да си го направя. И на всичкото отгоре съм платила и някакви услуги за телевизия. Аз даже нямам телевизор. Честно, идва ми да ги изпозастрелям всичките. Добре, че поне с наема се оправих.
TheBeliever
11-08-2013, 16:23
Много и добре свършена работа. Гордея се с целия екип и със себе си.
И са забавни, мамка им. Не усетих кога се изтърколи и тази седмица.
Сега релакс, а ако ме удари музата по-късно, може да мина през бара за по едно-две.
Хубав уикенд се очертава.
shmatarok
11-08-2013, 16:52
По-добре!
Ден трети, все още не си говорим, но не ми пукааааааааааа. http://smileys.svatbata.org/set-01/66.gif Като вземат да изчистят тая кочина и да помислят хубаво над поведението си + едно официално извинение, може и да си помисля по въпроса с прощаването. Дотогава да се спасяват по единично.
Ходих да изразходя и малко негативна енергия в залата, мисля, че имам някакъв напредък. Ама е толкова разсейващо (и неловко) да е пълно с добре изглеждащи момчета 8-)
Общо взето не беше лош ден всъщност :)
В даскало нещата бяха трагични. Не, сериозно. Бива ли тая жена да вика като отървана за пълните простотии?! И после се оплаква, че ние сме били шумни. Да, да. След даскало обаче... <3 Изненадата беше хубава, хареса му. За мен това беше важно. Ако не друго, то поне и двамата отпуснахме малко каишите и си починахме.
IcyHeart
11-08-2013, 17:33
Объркана :( Какво ли има в предвид ..
heartshapedbox
11-08-2013, 17:52
Наду ми се коремчето, не трябваше да ям толкова :D
Чакам го да свърши работа и да ходим да пием бира. <3
Dagichka
11-08-2013, 18:06
ух, уморено ми е. но си усещам вече тялото доста по-добре, странно ми е, ама се и радвам ;д
знам, че зависи от мен, но ми е толкова по-комфортно просто само да си мечтая затова, което искам, че чак се ядосвам..
ама иначе всеки ден е чуден както казва той ^_^
nepowtorima
11-08-2013, 18:20
Еб*хти шибания ден...
Думи нямам. Толкова нерви за някаква пълна безсмислица. Чак не знам какво да кажа.
Чувствам се разочарована от всички и всичко.. лоша работа ако всички тръгнат да ме нападат..
pandabear
11-08-2013, 18:22
стига вече.
В училище ме ядосаха супер много, но като чух гласа му...Охх..;3
Разтапям се всеки път щом чуя този глас...:smt007
TheNormalGuy
11-08-2013, 20:54
Доволна петък вечер предвид локацията ми... ммммм...
Много са ми забавни обаче. :lol:
Лаят се една друга постоянно, а иначе за пред хората са бфф...Е не..-_-
Окончателно ми писна от хората в моя клас..Спира да ми пука за тях! :D
Искам да има израз! Искам всичко това да излезе от мен. Сравни ме със земята, не, дори ме закопа под нея. А аз стоя и се вцепенявам. Искам да изпитам, да се афектирам, да крещя и да плача, защото поводът си заслужава, а аз просто си стоя пияна и всичко това. Да, да. Ясно ми е, че съм драма куин. Искам да го намразя, да се ядосам, на го изкрещя всичкото това, да го изплача и да мине, но не става. Още съм вцепенена. Чакам поредната порция унижение. И то с нетърпение! Искам да ме употреби. Грубо! И да ме захвърли, както винаги. И толкова жестоко го искам, че не мога да реагирам по нито един друг начин на цялата ситуация, освен да треперя в очакване. Колкото е странно... Как един човек, когото не познавам, изведнъж ме обсеби така. Сега ме учи на обноски. Да си знам мястото. Да разбера колко съм незначителна. Невидима! А аз просто го искам. Болезнено, физически! Докога ще продължи това?
HollyGolightly
11-08-2013, 22:08
Лигаво ми е днес, като никога до сега. Ама какво да се прави, цял ден съм сред 2-4 годишни хлапета 8-)
А майка ми ме дразни, сега като остана без хора, се сети да ме върне на работа :?
Ако има повече дни като този, ще се превърна в най-щастливия човек живял някога.
Плановете за деня станаха на пух и прах, но за сметка на това щастливата случайност ме връхлетя и цял ден не ме е пускала. Толкова ми е щастливо и доволно, че място не мога да си намеря.
За да заслужа такова удоволствие в края на деня обаче, трябваше да жертвам всичката си физическа енергия. Нямам търпение да се метна в леглото и да спя поне 10-12 часа. А може и повече...
heartshapedbox
11-09-2013, 05:58
Добро утро!
Мързеливо ми е, тъкмо ставам.
Някой иска ли да ми направи кафе? :)
Все още не съм достатъчно адекватна, че да се дотътря до кухнята, хаха.
DisappointedDreamer
11-09-2013, 06:09
Добро утро!
Мързеливо ми е, тъкмо ставам.
Някой иска ли да ми направи кафе? :)
Все още не съм достатъчно адекватна, че да се дотътря до кухнята, хаха.
8-)
и аз питам същото, само дето при нас пък въобще кафе няма :/
Добро утро. Събудих се, изпълнена с енергия, тъпче ми се сладко до припадък и ми се скача и бяга. Вероятно ако пия малко кафе ще се поукротя, но се харесвам такава. И да. Имам малко задачки, едната от които е приятна и бих изкарала цял ден докато я върша. Общо взето ми е адски хубаво.
Wednesday666
11-09-2013, 09:00
Мале, как ме изнервя простотиията на хората на моменти.
Тия дни съм в някво тъпо настроение, на ръба съм постоянно, само малко ми трябва и ще избухна.
И се нервирам на супер дребните неща, но се надявам това да се промени днес, защото ми хаби излишно нервите, а те не са ми в изобилие все пак.
Нямам търпение да отида да изгледам филма <3.
Като една типична жена - дай ми романтичен филм в точния момент и гледай само цирк 8-).
От сутринта подскачам като пумпал. Няк'во енергично ми е. Правят ми се тъпотии. Ходи ми се на бар. Флиртува ми се. С'а съм си предвидила поне два часа свирене на въздушни китари, 'щото иначе просто не знам как да я употребя цялата тая енергия. 8-) И довечера ще е мегагигатурбо тъпата вечер, ама карай. Ще изскочи нещо. Трябва.
ох, много рано станах днес, сега чакам да се разпределят задачите за деня и да започна да действам
всичко ще е наред, накрая
Тия дни съм в някво тъпо настроение, на ръба съм постоянно, само малко ми трябва и ще избухна.
И се нервирам на супер дребните неща, но се надявам това да се промени днес, защото ми хаби излишно нервите, а те не са ми в изобилие все пак.
Това.
Още ми е смешно пича как се уплаши снощи..:lol: А Той дори не му е казал кой знае какво хаха.
Наспах се добре, сега е време за чай. Някой съсед си е сготвил нещо вкусно и бих го поканила да го сподели с мен. Обичам събота!
girlwithblueeyes
11-09-2013, 11:08
Още 4 часааааа и заминавам
shmatarok
11-09-2013, 12:57
Ай, ай, какъв хубав ден!
Слънчево, топло, приятно, наспах се добре и чета, настанена на един градински стол в двора и на слънце. :) Извини ми се и пак си говорим, като цяло се чувствам много добре.
Малко по-късно ще свърша малко работа, и без това слънцето няма да се задържи още дълго.
TheBeliever
11-09-2013, 14:46
Болнава. Отново.
До ри следобедното пазаруване и новите обувки не успяват да ми приповдигнат настроението.
А ми се излизаше тази вечер...
Спала съм само два часа снощи, щото станах в 7 заради уроците ми :Д 4 часа писане там, сега продължавам и у нас. Откъде я черпя тази енергия, не знам :Д
Вчера си заслужаваше, определено. Много ми е интересно как ще се развият нещата обаче по-нататък, хаха. И напрегнато, същевременно.
XTREMEFREERIDE
11-09-2013, 14:58
Прекрасен ден беше. И още е. Само да спре да ме боли корема. Мисля, че ще се хвърля в леглото с парче пица и хубав филм. Дааам.
Niakoitam
11-09-2013, 15:14
Сега попаднах на една новина та се сетих за оняденшният репортаж по Господари на Ефира за отношението на ректора на УНСС към студентите дето протестират и окупират та се чудя. Може ли да има толкова прост народ на толкова висока длъжност? Всъщност нали виждам,че може. То свикнало цял живот да цоца и да си слушка партията майка.
Днеска свърших доста неща. Чакам го да влезе да му пратя проекта и да му го презентирам. И за утре ще останат малко неща.
Нямам търпение да дойде понеделник вече. Почна да ме гложди любопитството, стабилно.
Невероятно. Денят беше перфектен. Разходих се самичка по кея, поснимах с телефона, киснах у баба супер много, разхождах се с приятели, изпуших бамааму и яката цигара. <3 И ми е кеф. Много. Чувствам се в абсолютен мир със себе си и околния свят, дори не искам да се изолирам от останалите. Разхожда ми се. Още. И, бтв, снощи проведох адски якия разговор с брата и ми е адски яко. <3 И освен това за пръв път от много време се чувствам красива и няма дори една черна мисъл в главата ми. Чак ме е страх, защото обикновено си адски щастлив само ако съдбата се кани да ти отнеме нещо. Като картинката с бисквитката, нещо такова.
heartshapedbox
11-09-2013, 17:55
Много ми е хубаво. Цял ден Той, топло одеалце и филмчета.
Прекрасно се чувствам.<3
takecare
11-09-2013, 19:17
Добре, може ли така да бухам като магаре?! Сега ще трябва да стоя с компрес цяла нощ. Направо никога не съм кашляла така, пф. Егати възпалението на трахеята... направо ще си изкашлям дробовете.
No lifers rulzzz! :D Тоест Кристиан е тъп. Тоест бива ли да седиш цял ден във вас, за да цъкаш лига, да ти звъннат да излезеш и да отговориш "Още малко ми остана, за да взема еди-к'во-си и ще ви звънна.", след което да звъннеш в 4 часа по-късно, за да питаш дали човека е още навън. Еми да чака те цял ден да се наиграеш. :lol:
Иначе си прекарахме добре. Беше малко саднат в началото, но после се развесели и тръгна приказката. Естествено, с моите идиотщини кой няма да се развесели? 8-)
И си имам най-голямото съкровище! :smt007
едит: Ония клетки, които ги боли...:lol: :lol: :lol:
NambyPamby
11-09-2013, 19:48
Чудесно. Спах до обяд, а останалата част от деня я прекарахме заедно. Обичам, когато уикендът е развратен и когато Той има хиляди нови идеи, които желае да изпробва. 8-) Като доста приятен бонус(и голяма изненада) беше поведението му. Получих доста внимание, нежност и грижи, доста мили жестове получих за порядък от няколко часа, което е нетипично за него, не съм подозирала даже, че точно Той има романтична страна...
"Много хубаво не е на хубаво" са казали хората, ала няма да прибързвам със заключенията този път и ще се пусна по течението, пък каквото излезе. 8-) И без това ми е време за глупости.
sneering
11-09-2013, 20:05
,.,.,.
pandabear
11-09-2013, 20:51
http://k42.kn3.net/taringa/1/7/5/2/6/8/45/nekogirlmetal/732.gif?5975
leadyflame
11-09-2013, 21:20
Въпреки това, че утре съм първа и за тази вечер нищо не излезе на хоризонта, аз ще си доизпия бирата, ще почета, ще си легна като пич и ще трябва да си налагам парцалите от сабалям.
ForzaFelipe
11-10-2013, 00:16
Днеска се чувствам малко тъпичък....Дали не е от изрусяването :D Ама се оказа,че ми ходи,мязам на Марко Ройс..Yeah :D
girlwithblueeyes
11-10-2013, 07:25
Да да да той ще дойде за 2 дни в Москва да ме види<3
DisappointedDreamer
11-10-2013, 09:06
В прекрасно настроение. Запознах се с маса камара нови хора! Страхотна нощ!
А сега обратно над учебниците.
Това може би ще е най-голямата грешка в живота ми, но ще си пинеса последствията.
Преди да направя каквото и да е ще направя една консултация и с идиота. Макар че знам, че каквото и да ми каже аз пак ще направя своето..:D
Радвам се обаче, че Той е с мен...Неговата подкрепа ми е най-важна.
Обичам времето прекарано с него, макар и засега само виртуално. Мда..:smt007
TheBeliever
11-10-2013, 09:26
Отпочинала. Ще свърша още някои домашни задължения и после ще се поглезя.
Доволно.
Нищо не разбирам от математика!!!!!!!!!!
AnarchyBoy
11-10-2013, 09:47
Тя е най-яката, чаровна, сладка прекрасница! :smt007
Винаги успява да ми оправи настроението..!!
Ах, това момченце. Тъкмо започна да ми харесва. Уникално добре се държи, само да можех да му имам доверие. Тъпо е, че колкото и да обяснявам, той приема всичко лично, а той все още няма как да е фактор, определящ поведението ми. Много, много добро попадение, жалко че ще го изпусна....
главата ми ще избухне, чакам едно телефонно обаждане, ааааадски важно ми е, дано го получа до половин час
DisappointedDreamer
11-10-2013, 14:26
Колко ми е хубаво с дебелите учебници по математика, чашите кафе и нощта навънка!
Обичам такива моменти.
paradosou
11-10-2013, 14:39
Вчера и днес не преливам от енергия, но пък си отговорих на важни въпроси.
Запознанството от събота си го бива, да видим как ще протече следващата засечка :smt028.
Сутринта и общо взето първата част на деня бях щастлива, после ми стана студено и се почувствах като парцал. Гладна съм. Спи ми се.
AnarchyBoy
11-10-2013, 16:04
Мъничката ми прекрасна!!
След пътуването ми е много мило да я чуя! :smt049
Не иска да затвори, сякаш не знае, че след 15 минути пак ще си си говорим отново, като всеки път.. толкова ми е мила!!
Кеф ми е, обратно в студентски съм.. лекциите са чук, всичко е перфектно.. тя е до мен, бе няма от какво да се оплаквам.
Пффффффф. Още не сме официални, а вече се отегчавам. След снощното социално самоубийство имам нужда от една седмица спокойствие. Пък и до петък трябва да реша дали си заслужава всичките тези главоболия... И тая новата мръвка май може да ме изненада приятно.
Може ли да има толкова тесногръди хора? Аз пък що се занимавам всъщност...
Nah. Нетърпеливо ми е за утре. И пак имам ужасно много неща да свърша, най - вече да избера хубав подарък. Излиза ми се на някъде, да видим.
TheBeliever
11-10-2013, 17:00
Хубава неделя.
И на мен ми се мърда нанякъде, но същевременно ми е толкова отпаднало, че разстоянието до бара ми се струва непреодолимо.
Искам горещ шоколад, топъл пуловер и пращящ огън в камината.
И нови хора. Имам нужда от нови хора в живота си.
pandabear
11-10-2013, 17:08
използвах последните останали соли за ваната, имах нужда от подобен релакс. сега си стоя с пухения халат на панда, пия си чайчето, слушам си музика и си мисля за него, за мен, за нас. объркано ми е. дано е някакво временно състояние. имам да върша доста неща. купих си нов лак за нокти, кристали за косата и страхотен парфюм ;3 трябва да ги изпробвам. после ще почета малко, а след това ще си дореша тестовете от химични и генетични процеси в клетката, преполагам, че до сряда ще мина и през клетъчното делене.. днес мислех да водя кученцето ми до езерото, но не ми беше много добре. то май усети де, цял ден седи около мен и ми се гушка. емоционалността ми е в повече като че ли. пише ми се. отдавна не съм писала. вероятно ще ми олекне, ако го направя. една приятелка ме кара да празнуваме утре, а хич не ми се празнува. ден като ден. сигурно ще ми се нацупи малко, като ми чуе мнението, но това е което (: предпочитам да отида някъде с него и да бъдем само двамата. така ще ми е най-добре.
leadyflame
11-10-2013, 17:11
Исками се да си водя дневник,на всичко минало ми през ума..... може би ще ми е по лесно.
Исками се да си водя дневник,на всичко минало ми през ума..... може би ще ми е по лесно.
Направи тема..? =)
leadyflame
11-10-2013, 17:17
Темата трябва да конкреризира проблем, който в случаят не смятам за едностранен, та нека не занимавам хората с объркаността ми, която искам да приближа до някакъв ред.
Starless
11-10-2013, 17:29
И аз. Определено.
shmatarok
11-10-2013, 18:17
Moi aussi. Такава социална криза ме е ударила, че направо не знам. Ако бях заточена в някой манастир, сигурно щях да имам повече социални контакти.
Трагично е положението като цяло, но имам толкова много неща да свърша (както винаги), не знам от къде да започна и фактически нищо не правя. А сроковете си наближават и накрая ще се реве.
Поне свърших доста работа днес. Изчистих къщата основно, сготвих ом-ном-ном, и за себе си се погрижих малко 8-) И сега почвам курсовите. :)
Искам промяна. Радикална. Отново.
only for you
11-10-2013, 18:40
тъжно ми е,самотно ми е,плаче ми се. :(
имам толкова много работа за вършене, а въобще не ми се занимава.
и ми е едно такова разнежено, влюбено и гушливо.
Не исках да става грубо, но май няма да ми бъде оставена друга възможност. Дано не реши да прави глупости.
Обичам, обичам, обичам, обичам, обичам!!! Обичам го!
heartshapedbox
11-10-2013, 23:12
Такава социална криза ме е ударила, че направо не знам. Ако бях заточена в някой манастир, сигурно щях да имам повече социални контакти.
Същото. А странното е, че някак си не се нуждая от контакти в момента.
Спокойно ми е.
Искам само да си го виждам за малко (че започва да ми липсва иначе) и после да съм сама със себе си.
За първи път от доста време съм си напълно самодостатъчна и това ме радва.
TheBeliever
11-11-2013, 04:55
Спокойно ми е, въпреки очертаващата се натоварена седмица.
Необичайно позитивна се чувствам. Дано не ми изиграе лоша шега.
AnarchyBoy
11-11-2013, 05:17
Кафе + сутрешна тренировка, просто прекрасно.. След малко изчезвам на лекции!!
А тя е толкова невероятно красива, умна и прекрасна.. разбира ме и ме приема такъв какъвто съм..
Обичам я! :smt007
Niakoitam
11-11-2013, 12:00
Такава социална криза ме е ударила, че направо не знам. Ако бях заточена в някой манастир, сигурно щях да имам повече социални контакти.
1 към 1 е положението и при мен :)
Имам нужда от нови хора в живота си.
да .. да .. ДА! И нови цели, които да ме разсейват!
TheBeliever
11-11-2013, 15:18
Ще има сериозно навлизане в личното ми пространство в края на тази седмица. Мразя.
Като оставим това настрана ми е много доволно. Мислех, че е забравил, и останах приятно изненадана.
Сега ако оздравея ще съм 6.
DisappointedDreamer
11-11-2013, 15:32
Раздаваха béarnaise sauce на централната метростанция и разбира се, взех си достатъчно за няколко седмици напред хаха. ОБОЖАВАМ!
Иначе ми е доволно и спокойно. :)
Умряла от умора. Прибрах се в София, чакам я да се прибере и да ядемммммм!