View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Представи си за момент пък, че всъщност знаят какво искат?
Изключено.
TheBeliever
12-15-2013, 14:20
Добре съм. Изкарах си чудесна вечер. Имам страхотни колеги и приятели. Днес намерих перфектният подарък. Още малко и ще съм готова с коледното пазаруване.
Той е... прекрасен. Но ще трябва да охладя ситуацията малко. Посоката, в която са тръгнали нещата, не ми допада особено.
anonymous708973
12-15-2013, 16:07
Ох, толкова непродуктивен ден ми е! Писна ми е от четене и концентрация часове наред! Искам почивка пък!
DayDreamer:)
12-15-2013, 16:08
Ох, толкова непродуктивен ден ми е! Писна ми е от четене и концентрация часове наред! Искам почивка пък!
Бях на олимпиада, аз какво да кажа :D
Замълчи по-добре :D
Стани студент, пък ще си говорим за умора и недоспиване.
AnarchyBoy
12-15-2013, 18:30
Замълчи по-добре :D
Стани студент, пък ще си говорим за умора и недоспиване.
Колежке, т'ва е от ЕГН-то.. и от купоните.. ;)
Мен пък ми е супер яко и влюбено и ми харесва, как всеки един проблем бива разрешаван с разговори и даже не си викаме, много ми е миличка.. Обичам си я прекрасницата.. :smt007 Пък и още малко остана и ще мога да я намачкам и да я нацелувам.. и и и .. ндам.. :smt007
Просто ми е перфектно с нея.. никога не съм се чувствал така.. ;3 чувствам я адски близка, разбира ме перфектно и и.. офф..
Още мъничко... ;3
Колежке, т'ва е от ЕГН-то.. и от купоните.. ;)
Мен пък ми е супер яко и влюбено и ми харесва, как всеки един проблем бива разрешаван с разговори и даже не си викаме, много ми е миличка.. Обичам си я прекрасницата.. :smt007 Пък и още малко остана и ще мога да я намачкам и да я нацелувам.. и и и .. ндам.. :smt007
Просто ми е перфектно с нея.. никога не съм се чувствал така.. ;3 чувствам я адски близка, разбира ме перфектно и и.. офф..
Още мъничко... ;3
Поздрави на баба ти Потка. :)
Утре трябва да 'зема да седна да чета. Независимо каква ще ми е програмата.
Поиграх си с огъня. Много ми хареса. Но май не искам да се поддам повече, а на него толкова му се иска... След четвъртък трябва да взема да се възнаградя за хубавия семестър. Че после ще запразним и чак догодина. Само да измисля кой ще е.
bloodfrozen
12-15-2013, 18:59
Какво да ви кажа и аз.. ще си прекарам цяла нощ над учебниците в подготовка за колоквиума утре. Поне са само 40 страници този път. 8-)
shmatarok
12-15-2013, 19:14
С много смесени чувства съм.
Много добре си прекарахме, концертът беше мега мега як, с тях също беше толкова готино да се видя... Но освен да се самосъжалявам, друго напоследък не правя.
Поне приключих с лекциите официално и няма да се занимавам повече с глупости. Напазарувах и за Коледа, даже и на себе си купих подарък 8-) (естествено), интересно ми е да видя реакциите.
Работа, работа, работа, един глупак (добре, де.. не е глупак), който за отрицателно време успя да ми размъти главата и недостатъчно време за учене. Чудно.
Dagichka
12-15-2013, 19:36
добре ми е, не искам да се оплаквам, тия два дни бяха повече от прекрасни ^^
но просто искам да разбера защо тялото ми прави така, защото сега не стига, че едно ме боли, ами и гърлото пак се обажда и в рамките на 3 месеца започвам 4ти антибиотик, а така не ми се искаше! ://
Като отворя тая тема и в главата ми изскача:
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130419150605/glee/images/3/34/Gay-diddy-gay-gay-gay-gay-gay-gay.gif
Иначе обичам сарми. <3
Вчера изсипах флакон кола маска на пода, как ли го чистих после. Но го изчистих. Подът се боядиса леко в къна, но поне леко. Постелката в банята е жестоко къносана, добре че си е моя и беше евтина. Дори не съм доволна от къносването. Най-накрая реших какво да купя на приятеля ми и магазинът беше затворен. Освен това от опити да изчистя тигатите и тенднжерите сега имам мазоли от препарата. И не успях да ги изчистя като хората. Ноктите ми си заминаха геройски, а на всичкото отгоре само те си останаха сини. Понякога толкова много ми върви!
И трябваше да уча за изпит, обаче сигурно ще остане за утре, нищо че пак имам куп неща да свърша. Както и една практика от 3 часа, която трябва и да подготвя предварително.
HollyGolightly
12-15-2013, 21:08
За първи път просто да не ми пука за крайните оценки. Сигурно ще съм последната, която си ги проверява, всички мрънкат, че не могат да отворят сайта, на мен ми е все едно, дали днес или другата седмица, все едно и също ще пише, и все ще съм ок с резултата. А дъжда просто ми провали всички планове този уикенд, прекарахме повече от нормалноте време у нас и вече не ме свърта, същевременно нищо не ми се прави.
AnarchyBoy
12-16-2013, 06:08
Допивам кафето и тръгвам към Кюстендил, хич не ми е добре..
Имам нужда от усмивката й...
Niakoitam
12-16-2013, 09:16
Оф, искам още една татуировка!
Искам да пия безбожно скъпо кафе в Старбъкс с префърцунено име от сорта на "карамел макиато" и да гледам бахъра навън докато ми е топличко. Искам да се гушкам на дивана и да гледам филмче. Искам да ме снимат. Искам да се излигавя и да прекарам цял ден в посещения при фризьор, маникюристка, масажистка... после да си направя нещо вкусно за ядене и да си чета, БОЖЕ, искам да чета нещо различно от 900 страници учебник и почти толкова слайдове! Гррр.
Още мъничко!
Имам си и ваучерче за СПА за януари месец, ще си направим чудно уикендче с мъжо. Още само няколко дни докато айлякът официално започне!
Ако мъжа ти поема дори половината сметки около теб...направо му съчувствам. :D
Изключено.
Ами не е изключено. Ако наистина всички около теб не знаят какво искат не е зле да се вгледаш в себе си. Да не стане като в оня виц дето се обажда някакъв мъж на жена си да и каже да внимава,че по новините дават някакъв идиот дето кара в насрещното на магистралата, а тя му отговаря,че не бил един, а всички. :)
Иначе аз какво? Наскоро сънувах някакъв странен сън с една девойка дето проявяваше в известен период като се засичахме вид,че ме харесва,но впоследствие се отдръпна и даже и във фейса не ме добави като приятел.Дали просто искаше единият секс или причината е че напоследък живее повече в Италия не знам. В тоя сън беше и най-добрата и приятелка дето е в подобно положение, приятели сме във фейса,но никога не е показвала по специлано отношение към мен.То реално ние в реалността с нея сме се засичали съвсем замалко. Та в тоя сън бяха и двете. Нещо ми идваха на гости,нещо спаха при нас,но все едно се наблягаше на това, че с втората съм някак си по-близък в съня.Досега само един път бях сънувал другата.Интересното е че въпреки че изглежда как да го кажа...по свободолюбива, на моменти тече бъзика.Хей го на вече в една статия с по един коментар на ден си се бъзикаме от 11ти досега. Преди не ми отговаряше даже понякога, а напоследък освен,че го прави почти няма коментар дето да не ми хареса.Не че не го прави и с други коментари де,но леката промяна на отношението и ме кара да си мисля,че сякаш започва да ме чувства с времето по-близък.
Иначе пък и тя ми липсва,но не можем да се засечем нещо напоследък. Не мога да и се сърдя дори и да се поотдръпне леко. Разбирам я идеално. Може би до голяма степен и аз съм виновен.Все пак не съм част от реалното и обръжение.
Иначе така както са тръгнали да се заформят нещата май ще си прекарвам Нова година в нас си за пръв път от много години насам.
Niakoitam става все по-зле. Не ми е забавен вече.
anonymous708973
12-16-2013, 09:20
Ако мъжа ти поема дори половината сметки около теб...направо му съчувствам. :D
Знам, че се ебаваш, ама да си кажа, че съм тънкообидна на тая тема - мъжът ми не ми е такъв, съответно всичко, което поема, е половината сметка в ресторанта, когато отидем чат-пат :)
Добре ми е, продуктивна се чувствам. Само си дохапвам и заминавам да уча.
girlwithblueeyes
12-16-2013, 09:25
Утре заминавам на лагер в Италия . С моят дано скоро се видим
Днеска имам само една трен довечара и ще използвам деня да си почина .
s4etoved
12-16-2013, 09:31
Болен...........:( Тъкмо си мислех, че и тази година ще се размина :(
Violenza
12-16-2013, 09:39
Утре заминавам на лагер в Италия .
Къде в Италия? :)
Броя часовете!
Мразя непредвидени разходи, мразя,мразя. Ама ще се се оправя, кво да правя...
Днес ми е едно такова странно хубаво.
Отидох до пощата, интервюто с моя отговорних мина и даже ме похвалиха за взетите изпити. Още един отбелязан взет изпит по биоразнообразие. Подготвих си практиката за тази вечер. Сега хапвам набързо един обяд и се заемам с материала за изпита по геология утре.
DisappointedDreamer
12-16-2013, 11:11
Днеска е посланническият прием и всичко е мазало! Да минава по-бързо.
Днес на два пъти имах чувството, че мозъкът ми започва да замръзва. Отново съм с главоболие и пак не съм си доспала.
Ужасно начало на седмицата. За капак и той преминава през същото, разболява се, супер кисел и заспал е, въобще не ми обръща внимание днес. Само заради книгите дойде да ми прави компания...
Цял рафт с книги домъкнах вкъщи от библиотеката днес и нямам търпение да ги почваме. Толкова щастлива след посещение в библиотеката никога не съм била.
shmatarok
12-16-2013, 13:49
Поглеждам към тухлата по database systems и ме присвива стомахът. Как да го уча т'ва чудо, при положение, че ме чака такъв месец?! :D
Излезе ми първата оценка по анимация, не е зле, ама не е и много добре, малко съм раздразнена, че не ни обясниха какво трябва да се предаде точно и сега на единия компонент са ми праснали borderline fail, само щото ми липсва по-подробен word документ. Аз откъде да знам, че трябва да описвам всяко едно нещо дума по дума. :?
Много ми е изморено, хич не ми се и яде, само ми се спи и искам да се тръшна с два пакета чипс в леглото и да гледам филми. Мога да си го позволя вече, само дето нямам чипс. :( 8-)
Мда, и току-що си проверих имейла. Три полета пак, що да не. Аман.
В леко влюбено състояние, много, много приятно и отдавна неизпитвано странно чувство. Искрено ви го желая на всички :))
Колко позитивно момиче. Оправи ми деня. 8-) А туко-що я намерих съвсем случайно във фейсбук. Лайк ъ бос! 8-)
Не знам дали позитивизмът ѝ ми 'навлече' тези добри събития, но наистина много се радвам, че се засякохме така.
Няма как да не пропусна най-важното - два месеца с това прекрасно човече..:smt007 Сякаш беше вчера 24 юли - денят, в който се запознахме, а днес, близо 5 месеца по-късно се радвам на честитки от приятели и познати по случай 2 месеца с този прекрасник. Странно е, но още не мога да повярвам, че мога да го нарека 'моето момче' без някой да ми каже "Не мислиш ли, че малко преувеличаваш?". Имам чувството, че сънувам. Ако е така, моля никой да не ме буди! 8-) Щастлива съм бе мама му стара. Щастлива съм. Той ме кара да се чувствам щастлива. Последния път когато казах нещо подобно беше, когато бях на 6 и то беше по-скоро "Щастлива съм, че още съм жива, мамо. Щастлива съм". I want to be happy. But I wouldn't be happy without him. I just can't be happy without him.
А и остава още малко. :smt007
nepowtorima
12-16-2013, 16:13
Осъзнавам все повече, че когато нещо/някой не те прави щастлив.. то трябва да го оставиш настрана, но..
При хората е малко по-трудно. А когато пък искаш нещо/някой и го нямаш.. тогава е мъчително..
Имам нужда да изживея това, което искам. Искам да мога да правя нещата, които ми носят удоволствие. Да съм щастлива така, както аз искам. Обаче не става така както трябва..
Идва ми в повече това да уча и да мисля нещата, които ме вълнуват.. Предпочитам да стоя и да гледам тъпо в една точка отколкото да си науча уроците. А днес учих, но не мисля, че нещо съществено и трайно ми е останало в главата.
Всичко е супер кофти..
DisappointedDreamer
12-16-2013, 18:25
ТОВА Е ТО, бе! Да се снимаш между македонския и българският посланник, а после да седнеш на една маса с тях, докато те водят сърцераздирателни речи между 8 човека най-близки и да вдигнеш тост!
Страхотна вечер! :)
Barbie47
12-16-2013, 18:39
^ Ехее, поздравления. :) Супер седмица преди ваканцията- и всяка вечер ми завършва с ментов чай и Lorde.... Нещата се наредиха добре. Вкъщи мирише на шоколадови мъфини, по-коледно ми от всякога и след малко бягам да спя, че доста се изморих тия дни.
HollyGolightly
12-16-2013, 19:16
Най-после да окачим и ние лампичките на къщата и се оказа, че една от тях е изгоряла и сега половината верига не работи. Някой трябва пак да се катери високо, за да ги проверява една по една.
Като цяло ми е весело, а довечера сме на концерт, ако някой ми обръщаше внимание, когато говоря, щеше да купи билети за правилният концерт, но и това е нещо де, догодина 8-)
DarkTemplar
12-16-2013, 23:20
Акъл, измислен за живот със чалга мотиви,
никой не може да ми казва, че и аз не мога,
не ща да мога, но роден съм, за да го мога.
В страна, където истината е сурова,
нови хитове със рими от 92ра..
Прекалено много истини и горчивина и то събрани само в един живот, животът на всеки от нас...
изморена съм много вече...нищо не се променя, не знам колко ще издържа още
идват празници...не знам дали ще е добре
girlwithblueeyes
12-17-2013, 09:47
Довечара Италия
А другата седмица Русия
Вълнувам се
Още малко и ваканция :grin:
Ох бе...Умирам за сън. Само още 3 дена трябва да издържа и после ще го ударя на сън. И на сериали..;3 И на игри..;3 Само да ми върнат лаптопа...
Малко остана...
pandabear
12-17-2013, 12:57
разглеждах тука някакви рандом снимки, попаднах на тази: http://prikachi.com/images/107/6860107l.jpg и се вкарах в големи размисли. мхх. не се чувствам себе си. и това не ми харесва. "за всичко си има причина"... ами трудно ми е да открия моята причина за моето всичко. да минава тая година вече, че ми писна.
Barbie47
12-17-2013, 13:55
^ И аз току-що я видях във фейсбук :D Иначе доволно днес си напазарувах подаръците, като накрая установих, че са ми привели и стипендията. Само да доживея до петък, когато пък часовете ще са по 30 мин. Идилия.
DisappointedDreamer
12-17-2013, 13:57
Май се очертава пътуване до Лондон за 10 дни с компанията и искааам! :)
Доволно ми е. Релаксиращо, такова.
HollyGolightly
12-17-2013, 16:10
Няма и седмица откакто не съм се прибирала и никой не се е трогнал да ми каже, че у нас кипи ремонт. Някакви непознати ми се движат по етажите, други двама висят отвън, сменят сайдинга на къщата, добре поне, че стаята ми не са започнали да пребоядисват, понеже тогава щяхме да се караме.
Някаква купчина непознати са ми пратили покани във фейса, под предтект, че сме имали много общи познати. Е и? Аз с познатите си не контактувам, на тях време ще отделям :?
DayDreamer:)
12-17-2013, 16:24
Охладете страстите. Е я коледата, чука на вратата ни. Само още няколко дни и свободата е в нашите ръце. Ще видим дали Дядо Коледа ще се щедър тази година :lol: , иначе след 2 дни почва голямо пазаруване. Приятно изкарване на всички.
Оф, как успях да го пипна този вирус точно сега...
Иначе е странно. Говори ми се с някого, ама няма с кого...
С всеки изминал ден по-добре. Утре ме чакат малко задачки и покупки, освен това и лекции имам, ама ще ми стигне времето за всичко. Колкото повече се доближавам до петък, толкова по -хубаво ми става. I wanna go hommmeeee!
Иначе в личен план...хм...явно съм станала по-дебелокожа , отколкото предполагах. Вече не е същото, нормално де, но нямам нерви, които да хабя по хора,които ясно показват, че не ги заслужават. Тъпичко е малко,ама няма да се бутам, при все ,че вече няма смисъл...то се е видяло. Каквото беше- беше!
по-добре е днес, почти нормална съм, липсвало ми е много това, явно...макар да е много тъжно само по себе си...
Ниският ми регистър е несъществуващ в момента. На няколко пъти се усетих, че опитвайки се да говоря с хората не ми се получава. Пък утре ще ходя на хор. Дано не ме изгонят.
Почти съм доволна. Днес и утре ще си мързелувам.
Deadlock
12-17-2013, 19:08
Утре ще купя подаръците. Толкова искам да направя близките си щастливи.
shmatarok
12-17-2013, 19:59
Опаковах всички подаръци и сега пак трябва да мъкна два куфара наобратно 8-)
Нямам търпение да стане утре и да се прибера да си намачкам заека. 8-) И да се наям с домашни манджи. :D
Надявам се да предизвикам изненади и да зарадвам всички, защото така се охарчих тая година, че малко остава да започна да хейтвам Коледа.
На нея нищо не съм ѝ взела, но пък и нещо не ми се струва да заслужава. Поне да комуникираше повече с мен, а то какво... :? Сигурно ще е сърдита, ама не ми пука.
leadyflame
12-17-2013, 20:26
Да минава седмицата и да започва по-шарения период.
girlwithblueeyes
12-17-2013, 20:30
Гади ми се от цялата тая наглост и безочие . Искам вече да става 4 и да ходим към Италия да се успокоя .
HollyGolightly
12-17-2013, 20:36
Писна ми от хора, които по свое желание са напуснали България, да ми мрънкат и да плюят по страната, в която живеят. Никой не те е вързал тук, като не ти отърва си събирай боклуците и се прибирай. "Ама то там за тях нищо не е останало вече" ами тогава защо ЗА БОГА мрънкаш????? Миналото няма как да се върне и като ти е било толкова мило, да не си изоставял нищо и никого. Или просто обичат да мрънкат за ей така, за да събират внимание. Нито са гладни, нито са без покрив над главите си.
SpiritInBlack
12-17-2013, 22:26
Уморен съм. След такова усилие даже и сън не хваща. Бързо губя интереса си към оная шматка и дано го осъзнава , че нямам време да се занимавам. Мисли си , че само тя отделя "секса" от останалото. Лошо , но за нея
ForzaFelipe
12-17-2013, 23:23
Трябваше да чета за контролното утре и да подготвям курсовата, но логично не свърших нито едно от 2те както трябва ... Слушам още 1-2 песнички, суша косата и си лягам... Няма да откажа тази вечер котката ми да е спокойна и да ме остави да спя, защото ще има бързо летящи чехли....отново :lol:
И днес се замислих...гоня рекорди...от около година се познавам с едно момиче което ми харесва, но още не съм поканил да излезем само двамата. Е така де, имаше време в което ме нямаше и нямаше как, но все пак...положението е доста жалко :lol:
anonymous708973
12-18-2013, 00:42
Сбъркала съм специалността. Трябваше за лекар да се пиша, толкова бързо се диагностицирам сама.
Оф бе. Само тва ще ми липсва, ако съм права.
И съм разочарована, мислех, че съм го опаткала тоя изпит, а то... колкото да не е без хич.
Заминавам да спя, че утре тия 5 часа сън ще ми излязат през... да не казвам къде. Оф, оф, оф.
Wednesday666
12-18-2013, 03:31
Като имам някво важно контролно ставам непоносима.
Ставам непоносима за всички, включително и за мен си.
Но е днес и утре вече ще съм по-спокойна, надявам се де.
И съм се заслушала в една песен.. Колко много ми прилича на случая ми.
Същото е просто.. Cause nothing's making sence, i don't want this to end, come and get me out of this mess..I want you to stay, stay a little bit longer..
Е да, ама не. Колкото и да го обичам, така е по-добре.
Смятам, че е правилното решение, it just wasn't meant to be, или поне така се успокоявам..
Nah, whatever, заминавам да уча.
TheBeliever
12-18-2013, 04:30
Чудесно се чувствам.
Доволна съм, че вчера удържах на своето и не се поддадох на сладкодумието му. Трябва някой да запази здравия си разум в тези отношения. Предпочитам това да съм аз.
Ама е добър, мамка му.
vampire_girl_
12-18-2013, 07:57
Объркано.Поставила съм си някакви бариери,дето нямам идея за какво са ми.Търся под вола теле и се държа супер тъпо.В момента не мога да разбера - искам ли,какво искам,защо го искам.Може би,трябва да останем просто приятели.
shmatarok
12-18-2013, 08:02
8-)
Ще се наспя ли някога...
Чака ме мега дългия ден.
Чувствам се клиторно. :) https://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk
Доволна , имам лекция от 4 , ама тя бързо се оптква. След това се прибирам и малко по малко ще си оправям партакешите,ако успея и нужния(те) учебник да си намеря ще е идеал петров!
girlwithblueeyes
12-18-2013, 10:39
Сега ще слушам италиански цяла седмица . Тренировката мина идеално сега разходка с италианките и после пак трен.
пфф, има нещо безмно секси в готвещите мъже...
Oldschool
12-18-2013, 12:03
Адски съм изморен и нямам сили за нищо, просто съм изцеден. Всичко живо винаги се сеща, че има супер важна работа в последния момент и съответно настава апокалипсис.
В личен план - правя списъци с гости за сватба, та там са добре нещата, хех.
Deadlock
12-18-2013, 12:10
Хей, Oldschool, ако си този, който си мисля, радвам се да те засека. :) Честито за сватбата!
..
Аз чакам важно телефонно обаждане всеки момент. Чакането боли :Д
Oldschool
12-18-2013, 12:13
Мерси, но ще е редно и да споменеш за кой си мислиш и съответно да потвърдя или отрека. :)
DisappointedDreamer
12-18-2013, 14:07
Разочарована от близките си хора.
Умииииииииирам от умора. Сякаш не съм спала от два месеца като хората...То отчасти си е така де.
Здраве да е. Ще спя през ваканцията...
Wednesday666
12-18-2013, 14:56
ВЗЕХ ГО!!! Никаква шибана статистика повече!!!!!
Умира ми се от кеф, скачах на спирката като идиот :D..
Сега няма да пипна нищо поне още седмица, докато минат празниците, после ще потъна във финансите, но сега е време за почивка.
Само асистентът ще ми липсва, наистина беше мега готин и направи предмета по-лесен и разбираем, въпреки че е един огромен трън в задника (предмета, не асистентът :D).
Сега, след като зачистя, ще се отдам на филми и съм ебала майката на всичко!
Много ми е кеф :).
Oldschool
12-18-2013, 14:59
Разбирам те за статистиката. А асистента как се казва?
Wednesday666
12-18-2013, 16:01
^^ По принцип този семестър се водеше Статистически изследвания, по-смотаното от само статистика..
Александър Найденов се казва асистентът, защо? :))
TheBeliever
12-18-2013, 16:50
пфф, има нещо безмно секси в готвещите мъже...
Ох, да...
Щастливо ми е. Мръсник.
Няма да отида. Да говорят и мислят каквото си искат.
Готвещи мъже - уникааааааааааааални са!
Уморена , банкрутирала,но доволна.
Готвещи мъже - уникааааааааааааални са!
Уморена , банкрутирала,но доволна.
Явно и скъпи хаха
Добре ми е. Днес беше интересен ден.
В момента ми е скучно. Искам пак.
sweetka_96
12-18-2013, 17:10
Ideal Petroff :D
XTREMEFREERIDE
12-18-2013, 17:19
Мъж, да може да готви и танцува добре, равен няма, мням. :3
Аз съм супердобре, като изключим малко проблеми, които се стовариха от небитието върху главите на всички ни, но пък ни чувствам много повече семейство от всякога, та си викам дано е за добро. Чакам само да се наканим да отидем на ски утре или другиде, или утре-и-другиден, после Боровец, после пак Банско, коледи, пак ски, нови години и прочее якости. Йей.
SpiritInBlack
12-18-2013, 17:32
Това университет да е пълен в неучебен ден го има само в УНСС. На финанси им сипах Коколино в пералнята, 5 часа ми стигат. Трябва да спра да търся силни усещания по такива места обаче :D С другата работа се надявам всичко да стане както искам , както трябва. Тая случка ми напомня за една много неприятна , когато бях с голямата кошница в казиното , за да ме бият с 1 аут, но вече съм друг и ме разстройват други неща . Моника не съм я виждал от 1 седмица , но не съм я сънувал от 4 дена. Интересен факт сам по себе си. Ще кикна майка ми , брат ми и жена му. Искам да сме си само 2мата пък.
Ойй мамето е много голям пич..:smt007 Сдобряването след снощната караница беше супер яко..8-) Обичам да става така...Особено след обикалянето по магазините, разговорите и етц. Толкова си я обичаааам. :smt049
Усещам, че рожденият ми ден ще е супер як! 8-)
И важното е, че ще е с него..:smt007
Едно такова щастливо ми е..И влюбено..Ама много..;3
Абе обичам го! :smt007 /това на пук...вие си знаете на кой :D /
anonymous708973
12-18-2013, 18:56
Ойй мамето е много голям пич..:smt007 Сдобряването след снощната караница беше супер яко..8-) Обичам да става така...Особено след обикалянето по магазините
Доста кофти прозвуча, не знам дали си даваш сметка.
Добре ми е, уж прочетох каквото трябваше, сега захващам старите изпити.
Искам почивка вече, нещата ми се нареждат добре. И от едно пазаруване имам нужда, определено заслужавам награди! И трябва да си харесам коледен подарък от мен за мен, мухах.
След 4 дни се прибирам!
Доста кофти прозвуча, не знам дали си даваш сметка.
Всъщност и едно нещо не ми е купила на мен, но както и да е...
Много обичам да ме изкарват такава каквато не съм.
По темата: Искам някой да ми избие тая песен от главата, беее..-_- Хубава е, ама чак пък толкоз..:D
Утре имам информатика...:grin:
:lol:
уморено,айде да идва ПЕТЪЪЪК!
girlwithblueeyes
12-18-2013, 19:15
Тренировката беше идеално
Разходихме се из града
Сега в леглото че утре ставане в 5 .
SonataArctica
12-18-2013, 21:09
Тъжно ми е напоследък. Все едно някой ме е хванал за душата и я стиска... Мъча се да направя всичките си чувства на малка топчица и да я захвърля на вътре в ума ми... Трудна работа. Не помня кога за последно съм се чувствал така. Единственото, което ми се иска да направя, е да се удавя в алкохол. Трябва да се обадя на някой приятел, иска ми се да поговоря за всичко станало през последните месеци.
HollyGolightly
12-18-2013, 21:14
Студено е, отоплението не работи, пък и да работи те вратите и прозорците постоянно отворени. Избраха най-подходящото време от годината за ремонт. Точно сега за празниците трябва да ми е мръсно и разтурено :?
heartshapedbox
12-18-2013, 21:21
Тъжно ми е напоследък. Все едно някой ме е хванал за душата и я стиска... Мъча се да направя всичките си чувства на малка топчица и да я захвърля на вътре в ума ми... Трудна работа. Не помня кога за последно съм се чувствал така. Единственото, което ми се иска да направя, е да се удавя в алкохол. Трябва да се обадя на някой приятел, иска ми се да поговоря за всичко станало през последните месеци.
Нещо такова, само че не ми се пие. Имам нужда да си изкажа всичките спотаени чувства и притеснения, които са ми в главата.
ForzaFelipe
12-18-2013, 23:06
Допивам си чайчето и си легам...Че и без това ми е нещо мъчно на душата, сън ми требе.
Niakoitam
12-19-2013, 09:05
България нещо не е тръгнала на добре. Преди няколко дни благотворителката Златка Димитрова (Черната Златка)стана победителка в Vip Brother All Stars подкрепяна яростно от журналистката Кристина Патрашкова-ветропоказател пълен, която сама беше измислила обидната реплика "Държавата на Залтките".Явно парите са и по-важни. Днес пък попадам на разни 8-16 годишни лапетии дето кифлеят в клипа тук:
http://m.inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D0%B8-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81-%D0%92%D0%98%D0%94%D0%95%D0%9E-18-_l.a_c.327_i.350765.html
Да показват средни пръсти,да пеят чалга и да псуват като каруцари с високо самочувствие могат, но пък за сметка на това не знаят неща като кой е Левски, кога е създадена българската държава и кой е президент в момента.
^ Въпросните стават "известни" именно, защото има кой да им гледа сеира. Решението - не гледате разни измислици като Биг Брадър и не знаете коя е тази Кристина Патрашкова.
Тоя клип е толкова стар, самите "главни звезди" съм им попадала на компроматите преди години в ask.fm, не разбирам защо стана толкова популярен през последните дни.
И подобни индивиди ги има навсякъде. Бях у швейцарка с родители милионери, която не знаеше нито кой им е президента, нито къде е швейцария на картата. Такива "титани на мисълта" ги има не само у нас. Затова просто не им се обръща внимание на глупостите и вече няма с какво да впечатляват.
Хапвам супер вредна храна, свърших си и работата и ще лягам да дремна. После ме чакат атмосферата заедно с океанът.
Niakoitam
12-19-2013, 09:50
^ Въпросните стават "известни" именно, защото има кой да им гледа сеира. Решението - не гледате разни измислици като Биг Брадър и не знаете коя е тази Кристина Патрашкова.
Тоя клип е толкова стар, самите "главни звезди" съм им попадала на компроматите преди години в ask.fm, не разбирам защо стана толкова популярен през последните дни.
И подобни индивиди ги има навсякъде. Бях у швейцарка с родители милионери, която не знаеше нито кой им е президента, нито къде е швейцария на картата. Такива "титани на мисълта" ги има не само у нас. Затова просто не им се обръща внимание на глупостите и вече няма с какво да впечатляват.
Абе не е баш като да не трябва да им се обръща внимание. Такива дечица сега са лесни, но когато пораснат ако е такова мисленето им няма да е гот нито за тях нито за обкръжението им,нито за бъдещите им деца. Направо трябва да си се започне от тях с шамарите (колкото и да не го приемам този метод на възпитание) и да се премине към родителите им с правата лопата. А относно Биг Брадър. Аз го гледам и рядко изпускам епизод и въобще не ме е срам от това. Не пускам СМС-и, но пък са ми интересни отношенията между хората затворени в една къща отстрани. Пък и предпочитам да гледам Биг Брадър отколкото разни турски сапунки например.
Относно Кристина Патрашкова...някои хора в България я изкарват топ журналист не спирайки да изтъкват знанията и, които до някаква степен наистина ги има Същото извъртане направиха и Волен Сидеров и Бареков. Е, нали все пак това е четвъртата власт в България.Плюят, плюят политиците и след известно време започват я да им ближат дупетата, я стават по зле и от тях. Пример горепосочените.
А иначе поради възмущението си забравих да спомена озадачеността, която ми донесе днешният ми сън и почудата какво ли може да означава. Ходих с баща ми на очен лекар в резултат на което лекарката каза,че зрението ми може да се оправи единствено чрез не много евтина и не чак толкова болезнена операция, която се състои в това да ми махнат очите и да ми сложат нови.Е,след известно чудене се съгласихме и като се събудих от упойката вече бях с нови очи не със кафяви, а със зелени ириси и почти не чувствах болка, а конци имаше навсякъде.
AnarchyBoy
12-19-2013, 09:57
Хубава музика + хубава книга + топъл шоколад.. е нЕма такава идилия просто.. 8-)
След малко ще си я чуя.. Дейба не знам дали е защото скоро ще си я видя или покрай коледа, ма се чувствам много празнично настроен, щастливо едно такова.. сякаш лятно, бе ходи ми се по купони.. по партита... с нея.. ;3
Слуша ми се музика.. тича ми се.. крещи ми се, вика ми се... искам да скачам от щастие.. да заровя пръсти в топлия пясък.. да танцуваме, да усетя бриза... да гледаме залеза.. да пеем.. да се размазвам от тренировки и да се потя като говедо.. ;д
Да гледаме филми.. и да трупаме моменти.. Да си споделяме и да се учим един от друг..
Перфектно ми е, тя ме прави таквоЗ.. :smt007 По щастлив не съм бил.. НИКОГА..!
Oще няколко дни само.. :smt007
girlwithblueeyes
12-19-2013, 10:14
От 5 до 12 тренировка е няма такава бруталия . Сега искам само да си почина че следобяд ще разглеждаме града .
Някойтам - И за такава глупост пак изписа километрично мнение . Аз повече бих се притеснила от това нещо
http://www.rodilnitza.com/blog/
При нас подобно нещо няма още повече това да забраняват на бащите да присъстват на раждането .
DarkTemplar
12-19-2013, 10:22
Напоследък прекалявам с търсенето на подтекст в думите на хората, с които контактувам. А подобна "мнителност" изобщо не ми е в стила.
shmatarok
12-19-2013, 11:52
Направо съм очарована от себе си.
Болна. Srsly?!!!
И най-тъпото е, че не е от онези болести, които можеш да си ги изкараш на крак и да не ти пука чак толкова много.
изморена съм, след няколко дни заминавам да празнувам, нека видим как ще е днес...
anonymous708973
12-19-2013, 12:44
От 5 до 12 тренировка е няма такава бруталия . Сега искам само да си почина че следобяд ще разглеждаме града .
Някойтам - И за такава глупост пак изписа километрично мнение . Аз повече бих се притеснила от това нещо
При нас подобно нещо няма още повече това да забраняват на бащите да присъстват на раждането .
Такива като ги чета, направо ми идва да се застрелям. Доплаква ми се, изпитвам потресаващ ужас от въпросната дейност...http://myhappypond.com/2011/12/give-birth/ - тук има още по темата.
По темата:
Изпратих един познат днес, някак усещам, че ще ми липсва малко. Нищо де.
Егати трудното, аз си мислех, че като е ОСНОВИ на икономиката ще е лесно, ама...дръжки! Няма да се спи тая вечер ми се струва и дано да го взимам тоя изпит...
bloodfrozen
12-19-2013, 13:17
Получих си легендарната заверка по физика! Изтормозих се значително, ама сега съм безкрайно удовлетворена. Довечера ще се отбележи подобаващо, мда. 8-)
SoInsane
12-19-2013, 14:04
утре е too cool for school day, ще спя до 12 и ще изям цялата храна в апартамента, откога го чакам този ден<3
надявам се никой да не ме търси за кафе вечерта, че не мога да им гледам физиономиите
искам да дойде понеделник, да си взема телефон, да си купя колкото се може повече дрехи и после да чакам Коледа и Нова година, за да изпратя смотаната 2013 така, както я посрещнах... ихаааааааааа:Д
DisappointedDreamer
12-19-2013, 14:24
Отново разочарована.
Всички запразняват само аз стоя със стотина лекции по атмосфера и океан. И тъпият изпит, за който се прибирах го отмениха и ми го сложиха в ден, в който вече имах два изпита.
Еми, майната ви Пол Сабатие. Глупаци сте.
TheBeliever
12-19-2013, 14:35
Просто не може всичко да ми е наред. Не може. Трябваше да се разболея точно сега.
Дано не ни се скапе заплануваната петък вечер.
Мамка му.
Коледното настроение ме е обзело на макс! Прибрах се с една огромна торба, пълна с коледни лампички, гирлянди и играчки :) Направих венци за входните врати в нас и в приятеля ми. Станаха прекрасни, а опитвам за първи път :3
Остана да открия някъде в този глупав град две голеееми коледни чаши за чай, които да поставя под елхата в квартирата му.
Ако днес намеря време и за любимия ми ел. четец, който плаче за нови книжки ... Ще е отлично! Има само един проблем - не знам какво ми се чете в момента о.О
Lilawo_Dupe
12-19-2013, 16:24
Ххахахах, Пантерката. Ххахаххахаха.
Barbie47
12-19-2013, 16:42
Официално във ваканция... днес олимпиадата се оказа хипер лесна, само дето много не я исках тая Русия накрая, но поне се радвам, че си заслужаваше съдирането на д-то от учене. Утре часовете са по 30 мин. и ще си разменяме подаръци в клас. Обожавам последните дни преди всяка ваканция - на никой не му се учи, намалени часове, играем на филми, а после ще се прибера с топъл шоколад, пантофи, пижама и хубава музика. <3
leadyflame
12-19-2013, 16:45
Нещо и при мен здравословното състояние се опитва да се скапе, но за сметка на това съм в настроение. :д
Утре по това време ще съм у дома! Толкова ми е радостно!
притеснено ми е
имам лошо предчувствие
от нерви счупих чашата и се порязах
нямам търпение утре да се махна
SonataArctica
12-19-2013, 19:53
Аргх... Не знам какво за Бога става. Толкова ми е тъжно. Искам тишина. Искам да остана малко сам с мислите си. Няколко дена далеч от цялата шумотевица, от телефоните, от всички. Готов съм да си стегна раницата и да ида на планина следващата седмица. Това ще е добра идея. Не мога да проумея нещата все още... Истината е, че я обичам толкова много, че сърцето ми се къса. Трябва да продължа напред, но всички тези спомени ме дърпат назад като оловни тежести сложени на краката ми. Утре ще се напия жестоко с приятели, това ще ми помогне да забравя, било то дори за няколко часа.
HollyGolightly
12-19-2013, 21:26
Искам зимата да свършва и да можем да се разхождаме, не само от заведение до заведение да ходим, или просто да си стоим у нас. Беше толкова хубаво до преди месец, всичките паркове и съседни улици обиколихме, а сега температурите не го позволяват. И дните са толкова къси, за нищо не стига това време. Като цяло ми е едно такова подтиснато и мрачно, хич не съм на кеф последните няколко дни.
djipsito
12-19-2013, 22:02
Няма толкова смесени чувства. Взех листовките (бях забравила от толкова учене). Скапана съм, утре имам изпит, ТРЯБВА!!! да го взема и даже да умирам за сън, обмислям да уча докато издържа и утре пак. Току що изпратих курсовата си работа и очаквам да ми пише добра оценка...
В понеделник почвам кормуване иии се кефя. Оф, ай утре последен ден, почва ваканцията и изпращам Б. до България :(
Не ми е празнично, хапват ми се сарми и не знам къде ще празнувам на НГ. Не искам купони.
Гладна съм.
ForzaFelipe
12-19-2013, 22:50
Противоречимо ми е... отново... Нещо не ми е на кеф, искам малко релакс. Утре имам да представям курсова работа...и съм без кола...тъпня...Поне ще си правя проекта за татуса, най-накрая може да си го оправя. Оправя ли си този татус, вече със спокойствие на душата мога да започна да си правя останалите...Демек догодина сигурно ще има поне 2-3 шарки :lol:
Охиохиохи. Днес ме чака път , най-накрая. Стегнала съм си багажа, само някои малки партакеши останаха, но това е лесна работа, след това - влакчето и дома.
Щастливо ми е. Ама преди това трябва да се изкъпя, та да не плаша хората по гарите :lol:
TheBeliever
12-20-2013, 07:26
Изключително отпаднало. Яд ме е, че му провалям плановете.
Имам чудесни колеги и приятели. Благодарна съм.
Niakoitam
12-20-2013, 07:59
Значи вече като някой ми изръси тази изтъркана глупост ала развалена плоча за километричното мнение все едно ми бърка в гъза с шило. Защо ми сравняваш несравними неща? И едното е проблем и другото също. Дай по твоята логика понеже в САЩ например има по-често серийни убийци или такива дето отиват в една тълпа и стрелят на месо, а в България няма...защо пък да ги съдят. Убили един човек...голямото важно. Нали не правят като в Америка.
А това за при нас подобно нещо няма...нещо хич не можах да го разбера. Поради простата причина,че не можах да разбера при кои вас използваш в случая, защото видимо и по език даже си ми изглеждаш като чиста българка,пишеш в български форум,но на разни места се самоопределяш като германка (не че аз лично ти вярвам много затова де :) )
Oldschool
12-20-2013, 08:10
Прекрасно се чувствам - снощи се напих или по-точно напоих като сюнгер на служебното парти, някакви мацки ме сваляха, защото съм готЯн млад меринджей, ама аз съм добро момче и не правя такива неща, та сега седя в офиса и бачкам, та пушек се вдига, а колегите всичките са махмурлии. А аз никога нямам такива проблеми, муахахаха
Значи вече като някой ми изръси тази изтъркана глупост ала развалена плоча за километричното мнение все едно ми бърка в гъза с шило.
И аз това щях да кажа. :D Имам чувството, че аз съм единствената в този форум, която ти чете мненията с удоволствие.
ПТ: Очаква се едно последно обикаляне по магазините за тази година днес. 8-) Не е истина колко ми е кеф.
Вече официално съм във ваканция soooo...Сериали на макс. 8-)
Чудя се дали ще ми върнат лаптопа в близките 5-6 дена... Имам да правя проект, а после не ми се занимава с прехвърляне на хиляда файла от единия на другия компютър. Ако пък не го върнат, започвам проекта на лаптопа на майка и т'ва е....
Някойтам това мнение не знам дали си го прочете преди да го пуснеш, но лично аз ти го четох 3 пъти и нищо не можах да разбера.
След няколко часа заминавам на изпит и после малко свобода. Трябва да почистя и да си стегна багажа...
BornToRaiseTheHell
12-20-2013, 08:42
Искам най-накрая да се разбере дали ще се ходи някъде тая Коледа, въпреки че все си мисля дали пък моят тъпанар няма някакви съмнения за идването ми. Нищо не направи, за да дойда, нищо не направи и за да си остана вкъщи. Никога не съм вярвала, че "никаквото" му отношение ще ми се стори по-гадно от евентуалния му отказ.
Иначе, багажа е стегнат в два срееееедно....големи куфара.
girlwithblueeyes
12-20-2013, 08:56
Добре съм!
Някойтам
Живяла съм в България 2 години напълно достатъчни да напредна с езика .Баща ми е наполвина българин така че не виждам нищо странно .
Другото което е избирам си кои мнения да чета имало е и твой километрични мнения които са ми били интресни . Но точно това тук за възмущението към Златка при положение че има далеч по страшни неща ми беше глупаво .
Niakoitam
12-20-2013, 10:30
Hayashi Ако имаш предвид последното...разбира се че съм си го прочел много пъти и да, разбирам си го перфектно.
girlwithblueeyes. Виж сега. Научила си езика. Дали са те накарали или пък не е друг въпрос. Пишеш често във форум с разширение .bg. Баща ти има нещо българско демек поне една голяма част от коренът ти по бащина линия е български. Казваш се Мони (не знам Моника или Симона), което си е чисто българско име, а не Гертруда например.Хич няма да ме очуди и ако някое от другите имена завършва на ов Е да Германия е по разита от България, но теб все пак те влече да общуваш с българи в български форум. Нещо, което много българи отишли в чужбина ги е срам едвали не да правят. Не знам наживо с акцент ли говориш или не,но в тоя форум въобще не мога да те възприема като германка,защото за 2 години на повечето германци не би им било възможно да научат до такава степен езика ни. Сякаш се опитваш да балансираш. Иначе и на мен прабаба ми (мисля че беше) е австрийка само дето аз бъкел не разбирам от немски и не пиша в такива форуми.
А относно Златка...да нещата се гледат още в зародиш. Защото тия нейни последователчета от клипчето с децата сега са смешни и са на два шамара, но някога, когато порастнат може да решат да са вече истински гангста, мутреси или пък да ни управляват. Ето там е вече истинският проблем. :)
girlwithblueeyes
12-20-2013, 11:09
Влече ме да общувам с хора от цял свят . Какви други имена аз нямам второ име а фамилията ми си е германска .
Да на живо имам акцент . иначе когато си пиша с бивши съученици от БГ пиша много зле тук се се старая инаеч лесон мога да почна да си пиша както мога .
Другото което живяла съм в БГ 2 години не съм го учила от Германия за мен 2 години в дадена държава са си предостатъчни да се научи език на високо ниво . Но да писменият ми бг е доста по добър от устният .
Освен това пишех и в датски форум и датският им е на добро ниво и никой не ме питал дали съм датчанка или не . Освен това Моника е интерноционално име а не българско .
DarkTemplar
12-20-2013, 13:09
Учудвам се как някои хора цял живот робуват на предразсъдъците си, та чак се опитват и да ги налагат на другите.
Кеф ми е, нищо че тези дни не съм спала. От сряда насам ми върви само на алкохол, но в умерени количества. Нямам търпение за довечера, концерта ще бъде супер. Класния си хареса подаръка страшно много, направихме си равносметка на последните 3 години. Щастливо ми е.
Т'ва е мегакухото парче, майна. Пффф.
Заслужена двудневна почивка следва, през която трябва да се възнаградя с няк'ва мръвка. Малииии! Довечера... к'ъв потенциал само има тая вечер... Ама дали щее се оползотвори...
Ако не, поне ш' си се нася какт' си знам.
Стегнах си багаж. Или почти. В резултат сега е пълна кочина наоколо, но ме мързи. Днес е вечер за филми.
weheartiit
12-20-2013, 16:06
прекрасно си бях в началото на деня,но след като го видях
цялото ми настроение си замина.искам да им променя мнението за мен
защото се измъчвам така ,поне да знаех какво съм направила и с какво ги дразня.
но не,знам че не мога нищо да променя и една от причините е външният вид.
У дома съм,толкова съм щастлива, толкова ми е добре!
paradosou
12-20-2013, 17:41
Ваканцията за мен хич няма да е ваканция. Готиното е, че ще се пътува :smt031.
*Трябва да призная, че ми е объркано и не съм съвсем сигурна какво следва и как би било най-адекватно да се държа. Съмнявам се, че има еднозначен отговор. Ако не друго, поне се радвам на завиден интерес от мъжката част. И съм скромна, разбира се ;d.
Толкова е странно да получавам подаръци от почти непознати хора. И то стойностни. Много е мило, но адски непонятно ми е защо.
И бих искала да мога да се разтоваря напълно, да си изхвърля всичките кутии от обувки... но явно някои винаги ще си остават там.
AnarchyBoy
12-20-2013, 20:52
Дните се проточват мноооого бавно, не е като да не ми е яко, но след толкова време не мислех, че последните няколко дни ще са толкова трудни и тежки.. :x
Но ще мине.. ;3 Още изключително малко остана... Нямам търпение...
Прекрасницата, звъня й някакъв нервиран и като чуя гласа й.. забравям за всичко, не мога да се разсърдя за повече от 1 минута, толкова е добричка и мила... и ндаммм
Още малко..
Много си я обичам пък..!!! :smt007
Реакцията на приятелката ми след като ѝ казах, че и преотстъпвам спечен професионален грим беше толкова сладка. ^^ Много мило ми стана! След малко повече от 2 дена ще съм на дълъг път за Полша, но ми е супер скапано като знам колко неща имам да свърша утре и вдругиден.
А приятелят ми пак заспа докато си говорехме.
TheBeliever
12-20-2013, 21:33
Трогната съм, оценявам го, но не го разбирам. Знам, че не е фалш. Знам, че е искрено. И все пак не успявам да го приема като нещо нормално. Явно проблемът е в мен. Явно твърде много съм се повредила през последните 5 години.
Все така болна съм си. Даже си мисля, че става по-зле.
HollyGolightly
12-20-2013, 21:47
Днес си харесвам работата и нямам против, че ще работя през ваканцията. Днес с малките правихме Коледни кукита, нищо че повечето от тях не празнуват, все пак е инетресно и е ново за тях. Големи сладури са 8-) Трябва да измисля нещо ново за Понеделник
pandabear
12-20-2013, 21:49
кученцето ми не е добре. аз не съм добре. нервно ми е. плаче ми се.
ForzaFelipe
12-20-2013, 22:01
Тхе енд на лекциите за тая година...Всичкото колеги замина и аз оставам почти сам...Ще трябва да си пия сам.. :lol:
Опитвам се да се сетя как започна всичко. Получи се толкова спонтанно...Като детска игра. Честно казано дори не си спомням точно как започна. В единия момент си говорихме за това колко е мил другия към тогавашната си половинка, а в следващия...
Сън ли е? Реалност ли е? Малко ме е страх да разбера отговора. Страх ме е да не се събудя след един час и него просто да го няма. Страх ме е да не е просто образ, който съзнанието ми измисля за заблуда на случващото се. Не говоря за нереален човек. Образ, който самата аз съм си изградила на база информацията, 'събрана' в мозъка ми за него.
Реалност или не, ще му се радвам. Ще му се радвам винаги. Не, не заради страха. Ще му се радвам, защото той е всичко, което имам. Опората, от която винаги съм имала нужда; човекът, който ме разбира само с поглед, не въпреки, а заради малкото време, от което се познаваме. Той е другата част от мен. Моето друго Аз.
И го обичам. I'm glad that he exist and I'm glad that I found him. :smt007
@Lilanda, без лоши чувства, но не се издигай толкова високо в облаците, защото после падането ще е по-болезнено, отколкото ако си седиш сега здраво стъпила на земята.
Не мога да си опиша емоционалното състояние с думи и това адски много ме дразни. Последните няколко дни съм кълбо от нерви, сама не мога да понасям настроенията си и тяхната непрекъсната смяна.
Хубаво е обаче, че поне вечерите започват и свършват приятно. С него. :3
girlwithblueeyes
12-20-2013, 22:51
Много ама много ми е щастливо !!!!!
Толкова съм горда с моя град!Синът на моя бивша учителка ,е много болен.На 32 години с разсейки от рака по зялото тяло.Нужни са 20 000 за трансплантация на стволови клетки.От нашето семейство дадохме 50 лева,майка ми събра от работата й 100 лева.За съжаление ние с баща ми не сме случили на колеги и нито един не отдели и левче,но пък успяха да си плювнат в пазвите и да продължта обсъждането на яката вечер в дискотеката и новите си роклички.както и да е,бях се отчая от липсата на човечност,но ето че хората ме опровергаха.историята на учителката се разпространи из интернет светкавично,има над 1000 споделяния за по-малко от ден.хора от чужбина пращат пари в евро,хората тук организират обикаляне по училища,университети и общински учреждения,за да събират парички.Всеки помага с каквото може,много хора се обаждат да вдъхнат кураж на жената.Общината е дарила 1000 лева,а сега се оказва че и всички наеми за коледните базари /общата сума ще е над 50000/ ще бъдат дарени на жената.деца от всички училища продават картички и коледни украси и приходите ще отидат пак за тази кауза.БЧК се събуди и също помага с пари и.Момчето е в болница сега,вече сигурно е минало първото присаждане.Ще има още много процедури,но си мисля че вече са събрани пари и за тях.благодаря на прекрасните хора в този град, на всички в чужбина,които така се трогнаха от историята на непозната жена.Ако някога ви кажат че българите сме злобни и студени хора-не му вярвайте!Има и такива сред нас,но пък къде няма!Остава сега само да се молим Господ и лекарите да помогнат на момчето и семейството да е цяло,заедно и щастливо!
TheBeliever
12-21-2013, 06:27
@Lilanda, без лоши чувства, но не се издигай толкова високо в облаците, защото после падането ще е по-болезнено, отколкото ако си седиш сега здраво стъпила на земята.
Недей така, че и теб ще те изкарат завистлив ограничен хейтър, който не знае що е любов и плюе по чуждото щастие. :lol:
Добре ми е. Леко нервно защото не знам как точно да им го кажа. Ще трябва просто да приемат фактите.
Тези няколко дни ще ми се отразят добре. Трябва да преосмисля нещата. Не знам какво искам и това ще ми изиграе доста лоша шега в случая.
Niakoitam
12-21-2013, 07:49
Егати и парадокса се получава в момента за празнуването на тази Нова Година. Според последни информации от брат ми най-малко около 20 човека са изявили желание за събиране, но пък...няма къде да е домашно точно тази година, а всички заведения,семейни къщи, вили и т.н. са напълно заети, а малкото останали са или твърде далеч или с ебати надутите цени. Някой тук да предложи нещо свободно и по евтиничко в близост до София? :)
SoInsane
12-21-2013, 08:41
Умът ми не побира как може да има толкова скапани момичета в този пуст град, а да са едва на 17... искам да се м а х н а, толкова ли е трудно:(
SonataArctica
12-21-2013, 08:55
Ужасно. Имам мархмолук. Чувствам се толкова слаб. Вчера изпуших кутия цигари. Не бях пушил от години. Болят ме дробовете. Не исках да става така. Прибавям всичко това към норманото ми тъжно настроение. Мда, няма да е лек ден.
DisappointedDreamer
12-21-2013, 08:56
Cloud9, браво!!!
Благодаря ти за съвета. :p
Нещо ми е меланхолично. Имам чувството, че часовете минават тооооооооолкова бавно.
Имам и странното чувство, че нещо ще се случи и ми е някак притеснено. Не е гот да се събудиш с това чувство... Може би заради пътуването на брат ми днес.
Не не...Глупости. Няма да си мисля такива неща. Това са простотии.
Имам нужда от бабината попара. Жалко, че Враца е толкова далеч.
anonymous708973
12-21-2013, 10:17
Наспана най-накрая!
Вчера събирането с колегите беше добро. Има и хора, които не блестят с нещо интересно, но пък има и интересни персонажи. Отсега предвиждам как двама сладури ще се сватосат, може и да не е скоро, но съм сигурна :д
Сега хапвам нещо набързо и изчезвам по задачи! Ако ми пратят и отговорите от изпита да си го проверя, ще е супер.
Толкова е хубаво да трябва да правиш нещо, различно от учене.
Двата ми дни почивка очевидно ще протекат в робуване на домакинството. Счупих си кръста от сутринта, свърших мегамного неща, а все едно не съм барнала. И на всичко отгоре, просто ме яде да го правя т'ва нещо, никой не ме е молил, напротив, наш'те ми казаха през уикенда да се разлагам мързеливо и нищо повече. Пхах, нещо пак ми се е отхлабило релето. :D
Няк'ви ежедневни ядове така са ме нат'варили явно, че снощи сънувах ебати кривите сънища пак.
Напоследък доста често се сещам. Нетипично е. Тя тая, че няма да стане - няма, ама не ми харесва т'ва размекване.
Ня'ам идея какво ми се прави довечера...
Оф, ще ми липсва тия 4 дни. Наистина започваме да се привързваме един към друг. Щях да отида с него, ако нямах толкова да уча и ако майка ми можеше да ми даде повече пари.
Нямам търпение да дойде 30-ти общо взето.
И съм много изморена, но утре 100% ще поспя до по-късно.
girlwithblueeyes
12-21-2013, 11:06
Искам го само за себе си !!!
Знам, че трябва да стана от леглото, обаче не искам. Всъщност имам работа точно за 1 час и после ще излизам, обаче не искам да ставам. Много мразя да се събудя и да ме боли главата от сутринта. Добре, че в Париж ще е топло понеделник и няма да вали.
SoInsane
12-21-2013, 13:06
Добре бе, защо е толкова скапан и несправедлив тоя живот... Той не го заслужава, не го! Толкова е добър, толкова е прекрасен, толкова е мил... защо трябва да изживява всичко това на такава крехка възраст и то точно преди Коледа ;( Искам много да му помогна, но просто няма как...Само времето ще му помогне да приеме и да започне да преживява нещата.
bloodfrozen
12-21-2013, 14:17
Ох, толкова е прекрасничко вкъщи! Всичко ми се струва далеч по-хубаво тук. Даже вече си получих първия коледен подарък. 8-)
Време е и аз да се заема с подготовката на подаръците.
DisappointedDreamer
12-21-2013, 14:21
Разочарована, разочарована и пак разочарована.
Опитвам се да не съдя прибързано и да съм отворена към всеки и всичко. Да не отхвърлям личности и идеи. И колкото повече го правя, толкова по-наранена и разочарована бивам.
Аз: За вечеря ще има пелмени.
(след половин час)
Той: Пелените готови ли са?
Аз: Пелмени!
(след още няколко минути)
Той: Палми ли щяхме да вечеряме?
Аз: ??? Пелмени!!!
(след малко)
Той: Гладен съм, давай пломбите.
Е, не... не мога вече. :D Не мога да сготвя от толкова много смях...
SonataArctica
12-21-2013, 18:22
АААА не мога да си намеря очилата! И ми се пуши! А не трябва да почвам отново. Няма да пуша! Само да си намеря очилата...
Лилаво_дупе
12-21-2013, 18:23
Гадно ми е !
:lol: сладур.
Толкова ми е прекрасничко.
Утре ще се видя с дружката ми , с мама ще правим курабийки, ох...хубавичко ми е!
http://www.youtube.com/watch?v=mixnMzHUYxA
Вълшебна е. Не мога да спра да я слушам. Толкова успокоява. Някак... подрежда ми мислите.
Дните се проточват мноооого бавно, не е като да не ми е яко, но след толкова време не мислех, че последните няколко дни ще са толкова трудни и тежки.. :x
Последните дни са ужасно трудни винаги.
Уморено ми е, но ми е готино. Искам да е при мен, да си го видя за повече от един час. Утре ми се ще да изкараме цяяяяяяяяяял ден заедно.
MaLyKoLiU
12-21-2013, 18:33
Чувствам се като труп... Станал съм в 4, от 5:30 до 15:00 бях на работа... Утре ще е още по-голяма лудница. :smt009
Единственото хубаво е, че ще ни вдигат заплатите от 1ви... :smt006
чувствам сеее,чувствам сееее...не знам как ;д
трябва да се случи някакво чудо, че да съм щастлива и усмихната като преди месесец : | А то няма да се случи..
Имам нова прическа .
Трябва да си правя упражненията и коремните.
Да си оправя багажа : )
Приятна ваканция !!
anonymous708973
12-21-2013, 19:27
Икономиката е взета, подаръците са купени, мия чинии, стягам багаж, установявайки, че половината ми куфар е само шоколади. Весело ми е! Утре по това време тамън ще кръжим над летище София, ехе, ехе.
Имам си нужда от малко почивка вече.
Едит (Няколко часа по-късно):
Чудя се дали някой някога ще успее да създаде куфар, достатъчно голям за мен?!
Положението е трагично, меко казано.
shmatarok
12-22-2013, 08:03
Едит (Няколко часа по-късно):
Чудя се дали някой някога ще успее да създаде куфар, достатъчно голям за мен?!
Положението е трагично, меко казано.
Говори ми... 8-) Като дойде време за прибиране, винаги се оказвам с по-тежък багаж от мен самата. Мъка, мъка...
Хотелчето е чудно, времето - също! Нямам търпение да пробваме пистите вече, ляляля.
И занапред си знам, че каквото съм решила да правя, ще си го пазя за себе си, изобщо няма да споделям кой, що и къде, все ще се намери някой да ми прати негативна енергия и да ми се прецакат плановете. :/
TheBeliever
12-22-2013, 08:05
Спокойна. Малката схема работи задоволително. Още едно театрално изпълнение и ще съм се отървала.
Той... не знам. Все още не знам.
anonymous708973
12-22-2013, 08:35
След около 12 часа ще съм почти вкъщи! Доволно ми е. Само да не ми направят проблем за размерите на ръчния, че ще ги разхвърлям набързо!
И ще си го видя и него... не бях усещала колко ми липсва прегръдката му всъщност.
И Кучо <333
Малко кофти ми стана вчера, че не ми звънна. Исках да прекарам малко време насаме с нея, но тя явно не може да се появи навън без нейния възлюбен. Не сме били някъде само двете от поне 4 месеца. Даже ако не и повече. Друг е въпроса, че вече и по принцип почти не излизаме. На две седмици я излезем веднъж, я не. Всъщност не съм чак толкова афектирана и не знам защо още го мисля...
Остава още малко...Не е истина колко много ми липсва. Още само 3 дена и ще е в обятията ми. :smt007
Лилаво_дупе
12-22-2013, 09:20
Гадно ми е, умрете всички.
И утре в ранни зори се изтрелвам към Бланяк и после да видим какво ми е подготвила съдбата. Ще видя Париж, макар и за кратко! ^^ Не мога да повярвам, че успах всъщност да си опаковам почти всичкия багаж в куфар за ръчен. Дано да не забравя нещо важно.
Днес е ден за излежаване. Ще се вдигна, чак когато огладнея здраво и трябва да отида до магазина.
SoInsane
12-22-2013, 11:56
Момента в който осъзнах, че в продавалник общувам с повече хора, отколкото във фейсбук... безценно хахаха
Все тая, важното е, че в петък ще имам нов телефон:>
Добре, наспах се, наядох се, играх си с малкото зверче.
Една приятелка трябваше да звъни да се видим, ама ако иска, няма да й се моля.
Поне вчера си видях приятелите и осъзнах колко ми е хубаво когато съм с тях, прекрасни са <3 За тези няколко часа спрях да мисля за общежития, университети, работа, мизерии и пр.
Наистина сме по-близки отколкото смятах.
И най-добрата ми приятелка лети днес за България и направо...couldn't be better
Дали не съм ината? Прибрах се от пичка си кьорава, плюс смяната на междуградските с над 30кг покупки. 8-) С'а има една лека вероятност да са ми поспаднали някои вътрешни органи или да си остана кат' Квазимодо, ама к'ва цена е т'ва за човешкия инат? :d
Чувствам се чудесно. Слушкам си класическа музика и релаксирам напълно. Сещам се за само още един начин да вечерта да стане по-добра, но всичко с времето си.
О, Мат БоуНър <333
SonataArctica
12-22-2013, 15:24
Прибрах се от работа. Целия съм в дървесина и масла. Трябва да изчакам докато загрее бойлера -.- Дълъг ден беше. Очаква се и дълга нощ. Да видим как ще свършат нещата
HollyGolightly
12-22-2013, 17:23
Спи ми сА, така хубаво си вали дъжда на вън
TheBeliever
12-22-2013, 17:25
Харесва ми играта му. Ще видим кой играе по-добре.
Заформя се план.
Не е истина колко курвясва т'ва момиче. :lol: Не знам как се сетих за нея, реших да ѝ разгледам снимките /добрия стар фейсбук 8-)/ и просто бях потресена от гледката...
Сега като се замисля, ако бях продължила да се 'движа' с нея щях да съм абсолютно същата...
Благодаря ти, Господи, че ме отърва от нея.
Охх нямам търпение да дойде 26-ти..;3 Оправих днес горе, та да има къде да спи. 8-) Ще си го нагушкам миличкото ми..:smt007 Толкова съм щастлива, че ще си го видя. Имам чувството, че не съм доизпипала всичко обаче...Утре ще прегледам пак. Искам всичко да е идеално. За мен ще е, щом той ще е тук до мен. :smt007 Охх щастливо ми е. И ми се пее. 8-) Сефте. :D След малко ще си пусна нещо тип 22 на Тейлър Суифт. Или пък Kingsize...Хм...
Знам само, че няма да го оставя без прекрасното си пеене днес. 8-)
Много ми е готино. Изкарах цял ден с него, ходихме у баба, ядохме суши, видях се с момичетата. Очаква се и малко излизане с майката и колегите и след фирменото събиране. Цял ден тъпча плодове вместо вафли и ми е странно, че още не съм почнала да давам на заето от абстиненция. Йеа!
Добрее в домашна обстановка,на китно мое местенце, обградена само с мои хора : ) това ми трябваше.. :)))
той ми липсва, достичка.. но гледам да не мисля, няма да го върна, не мога да го задължа да бъде до мен и да се държи както аз искам..щом не ме иска окей чао и толкова.
хапвам плодове за вечеря, искам тялото ми да стане мега готино ! ще работя по въпроса
Wednesday666
12-22-2013, 18:05
Не знам защо плача за нещо отдавна изгубено..
Не знам защо гледам как сълзите се стичат по бузите ми, а дори причината да ги има ми убягва.
Имам всичко, което съм искала - любов, грижа, рамо, на което да плача, всичко, което една жена може да иска..
А плача за нещо, което ми носеше само болка.
Болка, самота, сълзи.. Дори и хубавите моменти не помагаха, защото сълзите бяха толкова повече.
Любовта ли не достигна?
Търпението ли?
Какво не достигна, за да бъде всичко добре.. Не мога да знам отговорите на тези въпроси, но мога да се надявам да се почувства по-добре един ден без мен, дано да е скоро.
Аз продължавам напред, ще си имам моментите на слабост, но явно така е трябвало да бъде.
AnarchyBoy
12-22-2013, 18:24
Най-прекрасната ми прекрасница..!!! :grin:
Никога не съм се чувствал така.. :smt007 Никоя не ме е карала да се чувствам така, както само тя може с един единствен поглед.. Слушам я как пее и осъзнавам, че тя е перфектна за мен, правена е за мен, а аз за нея.. !!!
Разговорите ни са изпълнени с такъв плам с такава страст.. погледите горят.. всичко е перфектно..
Нямам търпение.. Още мъничко... чакам с нетърпение 26!!! ;3
I love you more thаn I can say..
I miss you more thаn I can say..
:smt007
JustaLittleKid
12-22-2013, 18:27
Супер много ме е яддддддддддддд, още нищо не съм купила на майка ми :@@@@ Оставих всичко за последния момент и се оказа, че няма как да стане. И не знам... утре ще трябва да измисля нещо. И не знам какво да бъде.
От друга страна, съм супер доволна - днес се сдобих с най-якия тоалет, страхотен ееееее... нямам търпение да дойде Коледа, за да го получа официално!
Дългоочаквана почивка.
Пожелавам си да е продуктивна. И дива.
Вашата също!
girlwithblueeyes
12-22-2013, 20:12
Беше прекрасен ден надявам сe и вашият да е бил такъв<3
Дългоочаквана почивка.
Пожелавам си да е продуктивна. И дива.
Вашата също!
Да ти се поВРЪЩА! 8-)
Няма да стане така. Очевидно.
Не съм достатъчна за да правя другите щастливи, майната им!
Още веднъж се предизвиквам, за последно тази година. Ще стане. Ще бъда!
DisappointedDreamer
12-22-2013, 21:53
Продуктивна и дива. Мдам. Трябва да се поработи над това.
Утре ще е ад. Отсега си стискам палци.
heartshapedbox
12-23-2013, 00:35
Реве ми се.
Не, че има нещо конкретно, просто са ми се насъбрали милион мънички неща и искам да си ги изкарам от главата..
Часът е 4 и след малко се изстрелвам пеша към центъра с куфар. И после ме чакат дълги 30 часа летене и мотане по летищата. Навлякла съм се с 3 ката дрехи и дано да не умра от студ.
TheBeliever
12-23-2013, 05:55
Хубаво кафенце и палачинки в ужасната мъглива варненска утрин. Добро утро.
По-късно смятам да се поглезя с едно предпразнично пазаруване. Очертава се хубав ден.
Edit: имам най-якия шеф, бееее :lol:
пфф, тръгвам вече, спала съм 2 часа, мрън
pandabear
12-23-2013, 07:35
много ми липсва. искам да го прегърна.
Niakoitam
12-23-2013, 09:52
Вече наистина нямам представа защо така на дадени етапи в сънищата ми се появава дадена съученичка.Някаква симвоика/олицетворение или показва нещо свързано с нея.Ако не беше омъжена и нямаше две деца наистина щях да си помисля,че сънищата ми ме приканват към по близък контакт с нея.А реално ние се виждаме в повечето случаи веднъж годишно.Вярно,приятели сме и във Facebook, но там не си общуваме.За няколко години да ми е харесала 2-3 неща и да ме е поканила на някакво събитие за сбирка на випуска няколко пъти.Вдействителност на живо като се засечем винаги ме поздравя и понякога ми казва Чао и даже веднъж с една съученичка ме поздравиха с песен, а на сбирките ясно търси контакта с мен,но това си е по-скоро приятелско.Уважаваме си се.Понякога в сънищата се споменава,че има мъж, а друг път не,но...децата винаги все едно не съществуват. В една от засечките ни в днешният се засякохме на стълбите на физкултурният салон на училището ни.Беше с някаква червена блуза с надписи или не.Не си спомням. Май имаше подобна и докато учехме. Аз и разправям някакво лигаво:"Здравей госпожице Петкова, опа ти беше госпожа, а тя стои срещу мен и се смее.
Иначе Нова година май както е тръгнало ще я изкараме в доста старовремска обстановка в една много стара къща в едно село с отопление на дърва и газ.
bloodfrozen
12-23-2013, 09:56
Само чудо е способно да промени скапаното положение, в което се намирам. Пък нали казват, че по Коледа се случват..
Momicheto:)
12-23-2013, 10:03
Днес е един прекрасен ден. Получих страхотни, топли, гушкави неща от него. So sweeeet. Чувствам се малко по-близо. Искам да пия чай с мед и лимон, да гледам някой хубав филм и да си говоря с него. Довечера може би ще изляза *стиска палци*, finally. Абе, комфортно ми е. :) Мило, ако четеш това - <3. LOL
Малко ми е мъчно за нея. Никой не заслужава да му скапят така настроението точно преди празниците.
SoInsane
12-23-2013, 10:12
Супер, какво по-хубаво от това да се разболея точно преди Коледа:/
все тая, засега се търпи
уф а пък днес имам тоолкова работа за вършене вкъщи, а ми е едно такова мързеливо...
Niakoitam
12-23-2013, 10:25
Само чудо е способно да промени скапаното положение, в което се намирам. Пък нали казват, че по Коледа се случват..
Това все едно за мен е писано...
много ми липсва. искам да го прегърна.
Дааа <3
Поне си имам да пиша още 2 теми по история, та има кво да ме разсейва :lol:
По-късно ще си се видя с тях двете за всякакви разговори :Д Имам нужда да говоря с хора, които ме разбират и на които мога да споделя всичко. Без напрежение.
Chochkoveec
12-23-2013, 14:42
Тъжно ми е.Нямам никакво коледно настроение..И ми липсва повече отколкото очаквах..
..но май така е трябвало да стане..няма да се самосъжалявам.. /поне не дълго.. ;//
girlwithblueeyes
12-23-2013, 14:48
Много ми беше хубаво днес цял ден с моят пич из Москва <3
Сега с майка му ще hодим да пазаруваме за вечеря
Утре той няма тренировки и ще е въобще само мой!!!
TheBeliever
12-23-2013, 15:16
Хубаво ми е.
Смях се с глас с онзи идиот. Изхарчих маса пари за глезотиики. Вечерята се получи страхотна. Днес пия последните антибиотици.
Въобще - идилия.
И той не ми липсва. Не. Не ми липсва.
SoInsane
12-23-2013, 17:11
не разбирам защо все още не съм блокирала/махнала и останалата част от наркоманската му дружинка, толкова са прости и така се надявам скоро да изчезнат...
или поне аз да се махна и да съм на място, където хората в обкръжението ми ще имат коефициент на интелигентност по-висок от този на пуканка
God, PLEASE..............
<<I'm just happy to not be that person anymore.>>
Това е точно за мен...В последните дни си мисля за миналото..Много..И се радвам, че това минало не е настояще. Радвам се още повече, че намерих човек, с който да изградя бъдещето си. Толкова съм щастлива..Сякаш с него съм цяла..И и и..Благодарна съм, че го има..Толкова съм благодарна...Останаха още само няколко дена и ще ми е в обятията...Толкова много ми липсва...
Не мога да разбера защо прощавам толкова лесно на някои хора като знам, че всичко ще си е по старо му в последствие. Нееднократно и не на един човек. Мда...
heartshapedbox
12-23-2013, 17:54
<<I'm just happy to not be that person anymore.>>
Това е точно за мен...В последните дни си мисля за миналото..Много..И се радвам, че това минало не е настояще. Радвам се още повече, че намерих човек, с който да изградя бъдещето си.
Това!!!
Обичам го, обичамобичамобичам. Обичам го!
Деня е хубав, мързелив. Много приятни хора видях, поспах си в обятията му и изкарахме цял следобед заедно.
Май утре ще му търся подарък, ако не - може и след Коледа, той няма против. Освен това ще ходим за моя подарък след празниците, тъй че... Натъпках се като свинче, имам страшно много шоколад и утре ще се удавя в баклава.
DarknessAngel
12-23-2013, 18:49
В очакване съм на празниците, дано ми донесат повече радост от последните седмици. Мога да се справя и сама със всичко, но защо да е така? Тц-тц.
shmatarok
12-23-2013, 18:56
Как можах да се пребия така днес - при това на зеления участък. Ще каже човек, че не карам от пет години. Ужас.
Всичко ме боли, най-вече горкото ми чело, което отнесе целия удар, надявам се до утре обаче да ми минат, че нямам намерение да кисна в хотела цял ден. И дано тъпите лапетии да са по-малко или поне с по-отговорни инструктори, че заради такива индивиди днес стана целия инцидент.
Беше ми криво, но след като се натъпках с торта се чувствам по-добре. 8-)
DisappointedDreamer
12-23-2013, 20:19
Да ти подари красив, стар дневник. Вътре да напише колко много имам да давам, колко много го вдъхновявам и разсмивам. Да ми пожелае дневникът да остане с мен много след като той спре да бъде част от моя живот.
Разплака ме. И ако преди не го знаех, то сега вече знам.
Щастливо ми е. И то безумно много.
Чувствам се много добре.
Днес е прекрасен ден, най-хубавия ми за последния един месец.
Днес също осъзнах, че това ще ни е четвърта новогодишна нощ, която ще прекараме заедно, но за първи път ще сме заедно и на Коледа. Дори не мога да опиша какво е чувството...
paradosou
12-23-2013, 21:34
Хахахах, уникален билярд, много ми изневеряваше късметът тоя път :smt043 (което, за щастие, е нетипично). Преди излизането не учих колкото ми се искаше, ама пък не е като да съм притисната сериозно от срокове. Имам цялото време на света. Имам и доста провокации, които да осмислям. С. винаги е сила в тва отношение.
Чакам 27-ми. Ако въпреки цялото старание организацията се провали... план Б ще влезе в действие.
SoInsane
12-23-2013, 22:54
И пак не мога да заспя, а вече е почти 2... най-лошото е, че ме чака ранно ставане. Но какво пък, не съм си виждала татенцето от 2 месеца:/
А така ми се чете нещо... на таблета нямам батерия вече от 1 седмица и утре ТРЯБВА да го заредя и да започна да чета нещо.
heartshapedbox
12-24-2013, 01:40
Завърших подаръка навреме, доволна съм.
Изморена съм. Музата ми явно е по друго часово време щом сега си пиша мотивационното писмо и се чудя дали университетите просто няма да ми се изсмеят в лицето. Но имам някаква вяра, че аз съм техния човек, че нещата, които съм правила макар и да не са велики показват, че искам да го уча това нещо.
Ба*ти не мисля нормално вече.
TheBeliever
12-24-2013, 05:18
Отново ранобудна. Не е типично за мен.
Днес ще взема да свърша и малко работа, за да не ми се стовари всичко за първия ден след празниците.
Защо върша глупости? Едно обаждане. Този мой инат ще ме погуби.
pandabear
12-24-2013, 07:42
вчера отново се събудих по никое време, но се сетих, да преведа документите, които ми бяха останали за след празниците. свързах се с посланика на Англия и неговите документи ги оправих (иначе трябваше на първи януари да ги почна-no way...). доволна съм. и шефът ще е доволен. пък и така след празниците няма да се натоварвам много.
сега си пия кафето, слушам си приятна музика и си мисля за него. вчера му опаковах подаръка и стана доста симпатичен ;d да се прибира по-бързо, вече нямам търпение ;3 след малко отивам на фитнес, после разходка с куч из Борисовата, и след това голямото готвене... ((((:
прекрасно посрещане на празника, бъдете щастливи! =)
прекрасно посрещане на празника, бъдете щастливи! =)
Да ти се връща тройно! 8-)
Да се събудиш и да чуеш коледарите, минаващи покрай къщата. Незаменимо. Станах, отидох оттатък и видях сияещото лице на майка. Не съм я виждала щастлива от толкова много време...
(...)
-Щастлива ли си?
-Да.
-Не, не..Говоря за ********.
-Изглеждам ли ти нещастна?
-Може би малко.
-Грешиш.
-Пак не ме разбра. Нещастието ти идва от това, че не можеш да си постоянно с него. Това разстояние те раздира вътрешно. Виждам го. Майчиното сърце усеща всяка болка на своето дете.
-И все пак щастието е по-силно. И причината за това щастие е самия той.
-Радвам се тогава. Това и се надявах да чуя.
(...)
Този разговор /а и останалата част от него/ ме зареди с енергия. Напоследък все по-често разговорите ми с нея продължават с часове. Липсваше ми това.
Усещам, че 2014-та ще е една добра година. Една много добра година.
Сетих се за снощи. Има някои думи, които като чуя от устата му се разтапям...Снощи добавих и още няколко към 'списъка'. Толкова ми е прекрасен. :smt007
Щастлива съм. Много съм щастлива. :grin:
Хубаво ми е. Даже много. Той отива да хапне и идва да ме гушка. Останах съвършено сама за... половин час, това е напредък. Ако успея да видя и приятелите, ваканцията ще стане още по-прекрасна. Довечера ще вечеряме у баба, тези вечери винаги са невероятни. На 30.12 ще им се реванширам - няма само да кисна на масата с кисела физиономия и попийваща водка с портокалов сок от време на време. Естествено, това ако все пак решим пак да ходим някъде за рождения му ден. Плюс всичко, е чувствам отпочинала. Не си представям колко ужасно ще е почувствам като дойде 6ти и пак трябва да ходя на училище, да виждам ужасни хора и физиономии.
Много мразя да чакам значииииииииииииии 8-)
anonymous708973
12-24-2013, 11:34
Вкъщи, сериал и след малко - готвене за довечера <3
Аман от горчиви хапове обаче.
Густо ваканцийка ми се очертава въпреки това.
SpiritInBlack
12-24-2013, 12:26
Не съм в приятно настроение. Не исках снощи да се прибирам към 4 през нощта , ама нямаше много какво да се направи от моя страна. Писна ми от тъпи хора без живот , които са от село и стоят по цял ден пред шибания компютър , ама поне да си знаят тъпото място като са грозни и без грам логична мисъл в главата. После математиката не била важна , хахаха. Съчувствам на софиянци , Пловдив се напълни с боклуци и трябва да се размита .
Божеее,колко мъка има по тоя свят ^
А аз се чувствам прекрасно, у дома, пред камината, трапезата е сложена,след малко ще се съберем всички и ми е толкова хубаво! Чудничко просто! Очаквам и гости скоро,малките ми прекрасничета :*. Нямам търпение да ги видя.
Весели празници,картофи такива!
Погром! Много взех да се изнервям на убеждението и, че по дефолт е по- от мен.
И да ме хване и да ме метне в ръцете на някой, при положение, че до оня ден ми беше четен морал. Оф. Сигурно е временно, аз много я обичам. Но тая сутрин беше най-отвратителната в живота ми. 2 часа, изглеждайки като бездомна проститутка на автогарата :х
И искам да идва догодина да го яра тоя младеж.
Не ми е празнично от няколко години вече. Всичко се материализира. Тъжно е...
Липсва ми, но знам, че няма смисъл да задълбавам в това. Заслужавам повече. Чувствам се самотна, въпреки че близките са тук. Има части от сърцето, които и те не могат да запълнят. Но така е било писано, и утре е ден. Надявам се, че и за мен ще дойде реда някога. :3
Имам да върша милиони неща за университета, побърквам сеее! :D
Слушам музика, успокоявам се. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY
Весели празници!
Имам най-невероятното главоболие като за след 3 полета и няколко часа сън за последните 60. Абсолютно съм сигурна, че ако легна ще се трупясам в леглото.
И все пак ми е много щастливо. Тук е много студено!
SisiStrange
12-24-2013, 19:53
Леле, откога не съм влизала в тоя форум, един тон потребители са ми напълно непознати. :Д
Чувствам се хубаво. Макар че имам тегави предчувствия за тая сесия, много се задълбах в кръжоци и изпуснах материал та сега ми виси цял Ленинджър на главата, но все нещо ще излезе. Празниците вървят хубаво, украсих и двете елхи. На Нова Година по всяка вероятност ще празнуваме в планината, на хижа в Рила и съм сигурна, че ще е също толкова забавно, колкото винаги. Ако не мрънкам много, сигурно ще намажа и някой урок по зимно катерене, стига да си намерим екипировка. Вчера си взехме гекон и нова тарантула, а ми подариха още една бонус. :Д Нещата си вървят.
anonymous708973
12-24-2013, 20:23
Ха, добре дошла обратно :)
Ох, толкова дълбоко оценявам нищонеправенето. <3
DisappointedDreamer
12-24-2013, 20:42
Яко ми е.
http://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/The-Office.gif
Омг омг омг..Бях забравила колко е разтапящ гласа на тоя човек..Толкова нежност и топлина в този глас..;3 Кара ме да мечтая...За Него..:smt007
Влюбено ми е бе..8-) Много..:smt007 Омг никога не съм се чувствала така..-_- Обичам го..:smt007
HollyGolightly
12-25-2013, 03:35
Така ми се искаше бяла коледа, ама какво да се прави. Все още има малка вероятност през нощта да завали, но е тооолкова малка. Иначе до сега всичко мина по план, едно такова носталгично ми е и ми се прииска да навестя баби и дядовци...нищо, ще почакам още малко и ще ми мине.
Две години заедно (днес), никой до сега не ме е търпял толкова дълго 8-)
TheBeliever
12-25-2013, 06:28
Надявам се всичко да мине по план днес. Имам още малко нещица за довършване.
Чувствам се добре. Много добре.
Violenza
12-25-2013, 07:32
Весела Коледа на всички! Живи, здрави и изпълнени с положителни емоции! :)
girlwithblueeyes
12-25-2013, 08:43
Весела Коледа . Всичко най-хубаво и много хубави емоции на всички <3
Enchanting
12-25-2013, 09:02
мда Весела Коледа! , но ми се искаше да е снеЖно.
Весела Коледа на всички! Живи, здрави и изпълнени с положителни емоции! :)
И на тебе, кака, и на тебе..8-)
На мен ми е едно...Мързеливо. И в същото време весело. Искам да танцувам и да пея и и и....А в същото време ме мързи да мръдна. 8-)
Абе не ми е добре и на мен....:D
Niakoitam
12-25-2013, 09:27
Иска ми се и моето време някак да дойде, а не все да бъда подминаван и да гледам предимно отстрани. Да мога да бъда наистина щастлив за по-дълъг и стабилен период от време. Но пък няма да се оплаквам и днес. Ще си намеря някога друго време.
Весела Коледа на всички! :)
AnarchyBoy
12-25-2013, 09:28
Весела Коледа..!! :grin:
Не се радвам толкоз заради самата Коледа, колкото заради утрешния ден.. :smt007
Не мога да повярвам, че днес си стягам багажа, а утре пътувам... Толкова ми липсва, а след 24 часа ще ми е в ръцете.. :smt007
Обичам я, тя ме промени към нещо по-добро, към нещо, което не знаех, че е у мен.. и се радвам, много... радвам се, че я има и, че сме заедно.. Прекрасна е.. просто тя си е моето момиче.. Гласа й, усмивката й.. нямам търпение.. :grin:
След малко започвам с багажа и тъй, екстра ми е просто ми е перфектно, влюбено.. празнично, пък и има за какво да празнуваме, рождения ден на прекрасницата, връзката ни, щастието.. любовта.. апфу!!
Радвайте се хора.. ;д МнооГу!!! 8-) Винаги има за какво!
Обичам си я пък..! :smt007
Wednesday666
12-25-2013, 09:53
Най-много се радвам, че съм си вкъщи.
Вкъщи с мама </3.
Толкова много исках да се отърва от нея преди 3 години, а сега нямам търпение да се прибера и да ми подосажда малко 8-).
А утре ще е просто.. Мъчно 8-).
Мъчно за мен де, шот ще е голям цирк.
Никой до сега не се е запознавал с нашите, това ще е за сефте и направо.. Още от ся знам какъв сеир ще е, шот си познавам стоката 8-).
Весела Коледа на всички, много позитивни емоции и само хубави моменти :)))).
Много съм щастлива!
И обичана!
Чудесна година и 7 месеца, най-хубавото и пълноценно време, прекарано с някого :3
Бих написала какво прави за мен и колко е мил, ама ще ми се счупят ръцете по клавиатурата. :Д :Д
Весела Коледа!
П.С. яде ми се един огромен мазен бургер с меко хлебче и хрупкава коричка, някво яко сочно месо, зеленчуци и некви сосове
<3
Мна. Ако не бях пияна, щеше да е ебати тъпата Коледа. Ама с'а ми е толкова... приказно! :D :D :D С'а едно хубаво изтрезняващо сънче, че с малко повечко късмет, довечера може и да шофирам. (сън)
Какви деца бяхме, какви сме сега...А след време ще си спомняме какви деца сме сега. Годините си нижат толкова бързо...Сякаш беше вчера, когато се люлях на онази люлка и пеех Unfaithful на някакъв измислен от мен език. 8-) Сякаш беше вчера когато играх на 'Стражари и апаши' около басейна с още 10-тина деца на моята възраст. Сякаш беше вчера когато обикалях града, криейки се от този, който обикаляше около 'тубата' и ни заплюваше.
Замислям се какво ще си спомням от днес. Как излизам навън, за да обиколя града и да си кажа 2 думи с някой и се прибирам, за да седна на лаптопа или да си пусна телевизора? А когато съм на училище? Същото само дето, придружено със ставане в 4:30-5..Не че не ми се излиза, не че не искам да прекарвам времето си с някой. Просто този някой, с който искам да прекарвам всяка свободна секунда е....Далеч.
След точно 24 часа ще чакам този някой да пристигне. След точно 24 часа ще е в обятията ми, ще мога да го целуна и да го притисна до себе си. Толкова много се радвам. Не съм вярвала, че времето ще мине толкова бързо и ще мога да прекарвам времето си с него толкова скоро. Толкова се радвам, толкова съм щастлива. :smt007 А и остават 2 дни до рождения ми ден..8-) Ден, който ще прекарам с него. Ден, който ще бъде незабравим.
Явно това ще си спомням след години-тези специални дни, които изпълват сърцето ми с радост.
Нямам търпение тези 24 часа да минат и да го прегърна. Времето ще мине супер бавно, но си заслужава..Обичам го...:smt007
DisappointedDreamer
12-25-2013, 13:56
Коледни лампички, кафе и математика.
Весела Коледа :)
HollyGolightly
12-25-2013, 16:01
Весела Коледа :)
Алка Залцер <333 Толкова ми е миличко. С кучовци гледкаме Н Дж Уайлд <333 И огънят свети в печицата, и стана... Само искам да знам дали ще си спази обещанието. Дано има останали курви по София, че иначе ще е загубен експириънс. :D
AnarchyBoy
12-25-2013, 20:30
Оф лягам си, а утре влакаа!!! :grin:
И ще си я видя!!! :smt007
Ае лека ви!
Оф лягам си, а утре влакаа!!! :grin:
И ще си я видя!!! :smt007
Ае лека ви!
Най-якото чувство просто - да умираш от нетърпение и да знаеш, че точно след броени часове ще е в прегърдките ти. :)
Покемон и прегръдки! :) Много сме яки двамата заедно! ^^
DarkTemplar
12-25-2013, 21:26
Покемон и прегръдки! :) Много сме яки двамата заедно! ^^
Не вярваме на думи, а само на снимки. :)
Гладен съм, след малко ще си измисля нещо за хапване.
shmatarok
12-25-2013, 21:37
(С малко закъснение може би) честита Коледа на всички!
Добре ми е. Утре - обратно към вкъщи.
Много ми се кара още, ама съм толкова контузена, че едва вървя и ски ще видя пак чак догодина :(
SonataArctica
12-25-2013, 22:25
Днес помогнах на двама човека и направих една приятелка наистина щастлива. Сестра ми е с мен за празниците. Не мога да опиша колко по-добре съм от обикновено. Все едно съм намерил частица от мен, която съм загубил преди години.
Весели празници на всички. :)
Писах му снощи в малките часове, а не знам дали трябваше. Дали просто трябваше да оставя нещата така както са. Както и да е, късно. Обикновено след подобни прояви, осъзнавам каква глупост съм направила и съжалявам, че съм се повиляла от емоциите си. Ама този път не съжалявам, или ще види написаното, или не - май съм окей с това. Свикнах със ситуацията. Няма какво да се направи.
Wednesday666
12-26-2013, 07:07
Добре се чувствам, след малко започваме чистене и разни такива действия.
После към 3 някъде, 4 може би ще дойде и той, и се започва цирка 8-).
Всъщност ми е някак си.. ентусиазирано.
Не мога да си го обясня.
Никога не съм искала да запознавам някого с нашите, наистина не съм.
Изключвам предния път, защото тогава другият човек не искаше.
И сега ми е толкова странно, не знам как да реагирам, как да се държа.
Но се надявам да няма простотии и да си прекараме добре.