View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
TheBeliever
12-26-2013, 07:31
Изморена. Не. Изтощена след снощи. Супер беше.
Мръсник.
Ама и аз не му останах длъжна.
Гладна съм.
как се чувствам? хубав въпрос. чувствам се странно. не знам дали мога да го нарека депресия. не намирал смисъл и радост в нищо, освен може би единствената ми страст - ските. знам, че всичко е пред мен, бла-бла, но не виждам никаква перспектива. монотонността ме убива. ежедневието ми е кара да се чувствам като в постоянно deja vu. понякога ми се иска да замина на другият край на света и да започна всичко на ново. омръзна ми от всичко това, което виждам всеки ден. наситих се на тийн-забавления. искам да започна някъде на ново място, с нови хора, един нов живот и не искам това да е в рамките на България. искам да се запозная с друга култура, друг темперамент, друго мислене. сякаш тук няма какво повече да ме впечатли. сякаш тук не е моят дом и семейство (е, поне една част) и не принадлежа на това място. сякаш там някъде нещо ме дърпа и чака. хах, иска ми се да бъда като индианката Уачиуи от романа на Д.С. . искам промяна. понякога ми е толкова самотно. единственият човек, който ме допълваше е far far away от мен. днес се питам дали това е, заради моят инат и предразсъдъци, че не може да съществува връзка от разстояние, дали е, заради това, че въпреки всички чувства, всички неща, които сме преживели, той реши да замине поради недостатъчно силни чувства. въпреки, че мина толкова време, и до днес се питам чий егоизъм е бил по-голям. за съжаление никога няма да разбера отговора. никога няма да разбера дали щяхме да сме заедно, дори и далеч един от друг. дали щяхме да сме щастливи, ако беше останал в БГ само заради мен. дали щеше да ме обвинява...
поне най-сетне открих с какво искам да се занимавам - искам да съм вет (освен, ако и това решение не променя след някой ден..)
ии утре заминавам на Банско <3, за втори път тази ваканция 8)
обичам студа, снега ии..ските
Весели Празници...рано е, има мъгла...излизам, имам много работа...
Бааахти обилната закуска... С'а едно кафе, малко да се уталожи мойта свинщина и ш' се попогрижа малко за себе си.
Понякога съм толкова сантиментална, освен че се плаша, се и отвращавам.
Снощи ми пропадна шоферлъка. Явно просто съм във фаза, в която ще ме возят.
Нямам търпение!
И ако само още един път се събудя от крясъци.... т'ва ще са им полседните звукове, 'дето ще издадат!
heartshapedbox
12-26-2013, 08:37
Спинка ми се!
И ми е гушкаво.
как се чувствам? хубав въпрос. чувствам се странно. не знам дали мога да го нарека депресия. не намирал смисъл и радост в нищо, освен може би единствената ми страст - ските. знам, че всичко е пред мен, бла-бла, но не виждам никаква перспектива. монотонността ме убива. ежедневието ми е кара да се чувствам като в постоянно deja vu. понякога ми се иска да замина на другият край на света и да започна всичко на ново. омръзна ми от всичко това, което виждам всеки ден. наситих се на тийн-забавления. искам да започна някъде на ново място, с нови хора, един нов живот и не искам това да е в рамките на България. искам да се запозная с друга култура, друг темперамент, друго мислене. сякаш тук няма какво повече да ме впечатли. сякаш тук не е моят дом и семейство (е, поне една част) и не принадлежа на това място. сякаш там някъде нещо ме дърпа и чака. хах, иска ми се да бъда като индианката Уачиуи от романа на Д.С. . искам промяна. понякога ми е толкова самотно.
.......
Точно така се чуствам! По-добре не мога да го опиша. Всеки ден едно и също и въпреки това времето хвърчи, без да стане нищо. Искам промяна...
And now it's time да учим ... Пффф
Заминавам след 4 дни, а още нямам билет ... Пак чакам последния момент и усещам как накрая ще се наложи да идват да ме вземат с кола :D
Като за капак трябва да преинсталирам лаптопа, а е такава досада :? Не самата преинсталация, а всичко след това ... Промяна на MAC адреса, въвеждане на една камара пароли, потр. имена и имейли, инсталиране на програми и прочие -_-
Както и да е. Захващам се, че иначе ще се откажа :D
Котка, шоколад, мъгла, Кинг... Неописуемо удоволствие.
Последните часове са толкова...толкова...толкова.. .Мъчителни. След около 6-7 часа ще е в обятията ми. Имам чувството, че часовникът е спрял. Нищо..След малко излизам с мама на пазар, та може би това ще ме поразсее.
Нямам търпение....:smt007
DisappointedDreamer
12-26-2013, 10:14
http://media.tumblr.com/tumblr_lcoxun0Yae1qafrh6.gif
+ първата думичка от ника ми обясняват прекрасно как се чувствам в момента.
Нищо, оправям си настроението със задачи и домашна обстановка.
SpiritInBlack
12-26-2013, 10:14
Не съм аз , когато не съм се наспал. В добро настроение съм днес. След малко излизам на шопинг с най-добрата приятелка , дано си купя 1/5 от нещата , които тя ще си хареса :D. Взех билети за Хобит за утре, ще си прекараме страхотно. Не искам да сме само на дискотека на Нова , ще гледам да организирам нещо.
girlwithblueeyes
12-26-2013, 10:23
Охоо днеска ще е прекрасен ден <3
айди айдииииии искам да идва утре ^^
Хубаво ми е - книжка, храна, приятели, родители. Обичам ваканциите.
girlwithblueeyes
12-26-2013, 11:19
Последните часове са толкова...толкова...толкова.. .Мъчителни. След около 6-7 часа ще е в обятията ми. Имам чувството, че часовникът е спрял. Нищо..След малко излизам с мама на пазар, та може би това ще ме поразсее.
<3 Дано си прекарате хубаво.
Прекрасно ми е! Ох...имам да уча,ама и за това ще намеря време! Ех...празници, ех вкъщи! Ех Винцееее :D
TheBeliever
12-26-2013, 14:22
ама разбира се,че не може всичко да ми е наред.
heartshapedbox
12-26-2013, 16:14
Ее, най-накрая, чак аз се кефя :Д
На мен ми е все така хубаво. Купих си някои глезотийки, видях се с много скъп за мен човек, след малко ще си видя и мъжа. Всичко е шарено и яко. :Д
взех си хубава вана, трябва да си оправя багажа, но ме мързи :(
утре съм на ваксина :S
дано да оправи телевизора на колата, 'щото ако си пропусна стартовете...ще съм кисела цялата ваканция
До края на седмицата най-вероятно ще съм си угодила. Не мога да не се глезя, твърде много се обичам. Дано поне е хубаво.
Чувствам се като е*ахти глупака... ](*,)
shmatarok
12-26-2013, 20:19
Потресена съм.
Не знам дали от самия побой, от пълното безхаберие на полицаите, от отвратителната злоба, изписана на лицето на "победителя", от цялата жестокост на идеята му да приключи с противника си веднъж и завинаги с оня нож или лъжица, или вилица, или каквото там държеше, от коментарите "не гледай натам/прави се, че не виждаш" или от факта, че всичко живо е толкова озлобено, че и при най-лекия поглед всеки е склонен да ти скочи. Просто съм отвратена.
Welcome home.
Гадно ми е.
HollyGolightly
12-26-2013, 21:18
Защо точно сега? Заюо всеки път, когат си направим някакви планове, нещо ей така трябва да изскочи от никъде? Ядосана съм и съм притеснена, но няма как. Поне Коледа прекарахме заедно, Нова Година отпада, ако всичко е наред на рождения си ден ще е тук и ще сме заедно...но всичко беше планирано вече, така ме е яд. Дано дадо му се оправи де, супер готин човек е пък и знам колко са си близки, ще бъде трудно за всички ни ако нещо наистина лошо стане :(
Чувствам, че е време да лягам ама не ми се спи :? 3 часа разговор по телефона с него и сега просто не мога да заспя ... Липсва ми! Да идва понеделника и да си хващам автобусчето! Майната им на новогодишните купони!!! Ние ще си изкараме 4 дни само двамата, без излишна шумотевица (освен редовната :D).
Утре вече ще отида за билет! Обещавам! И подаръци трябва да купя ... И той, и татко са именници. После майка има рожден ден ... Следва и 31-ви :D Ще се разоря май. Дано поне успея да намеря хубави чаши за двама ни, защото държа да са част от подаръка ми!
Омг..Не мога да заспя от еуфория. :D
Не е като да не се въртя от 1 час в леглото и да си мисля за него нее...Толкова ми е прекрасен. :smt007
Нашите са го харесали. :grin: Не се и съмнявам, та той е толкова..толкова..Не знам има ли дума, която да го опише. Много мило ми стана като мама каза "Колко сте ми сладки".
А подаръците..Ох..Подаръците.. :smt007 Бива ли за толкова малко време да ме е опознал толкова добре? Милото ми...
Наистина не мога да повярвам, че това се случва. :smt007
I just looooooooooove him..:smt007
П.С: Честит рожден ден на мен! 8-)
П.С2: Честит имен ден на всички именници. Да си носите със здраве името. :p
едит: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1526386_675218419190114_113158196_n.jpg THIS GIRL IS ON FIRE! :lol: :smt007
SonataArctica
12-26-2013, 23:15
Нашите са го харесали. :grin:
Ох, горкия той... :(
Честит Рожден Ден, Лиле. Много любов ви желая за напред!
trabi_bs
12-26-2013, 23:19
Ох, горкия той... :(
срамм срамм
HollyGolightly
12-27-2013, 06:44
Спи ми се. Някакви ми звънят да ми честитя имения ден, дето го нямам. Това, че името ми започва със С не означава, че празнувам на Стефанов ден, нито съм Стефка, нито Стефания, нито което и да било от производните им :? Стана почти 3 часа аз още не мога да заспя.
TheBeliever
12-27-2013, 07:51
Размеквам се нещо. Но няма да му доставя удоволствието да му го покажа. Нека се потруди още малко.
И за онзи субект се сещам доста тези дни. Иска ми се да се видим, но не знам как би го приел. А нямам нужда от излишни драми в момента.
И тея да званят вече, че търпението ми никакво го няма.
Честит Рожден Ден, Лиле. Много любов ви желая за напред!
Мерси, мерси..;3
Супер яко-да станеш в 10:30 /на рождения си ден/ и 15 минути по-късно да ти звънне баба ти, за да ти се оплаче, че майка ти не си вдига телефона. Йеп. :D
Очаквам неприятно обаждане днес, но да видим.
След малко ще ходя да го будя...Ако не е буден вече. 8-) Ебати, кога стана 11 часа? -_-
едит: Оооо забравих да направя плейлист с музика. Фак..-_-
Niakoitam
12-27-2013, 08:41
Честит Рожден Ден и от мен Lilanda. :)
Иначе така следколедно вчера някакви телефонни измамници успяли да прилъжат баба ми че леля ми си е счупила много лошо крака и успяли да и отмъкнат една хич не малка сума пари. Та искам и на тях да им пратя няколко Новогодишни пожелания нали все пак идва Нова Година.
Дано им заседне от тези пари и се изпозадавят. Да ги дадат всичките за свещи, ковчези и вкусно житце точно на Новогодишната нощ...
valdesbg
12-27-2013, 09:17
Хубаво се получава ваканцията. Съвсем скоро ( в неделя) ще се видя с една съфорумка, и ми е супер екзалтирано и радостно. Отделно че ако всичко мине по план с Пантерата ще си спретнем една срещичка утре, и просто няма как да е по добре - по хубаво от рожден ден става :Р
Не бях карал отдавна - вчера беше супер яка разходката с колата.
Да видим как ще тръгнат нещата с мойта девойка.. и така :)
Чувствам се развълнувана!!! Много празници, много нещо :)
Баща ми и приятеля ми са именници днес. Да са ми живи и здрави ^_^
Имам два часа на разположение да се оправя и после ме очаква голямото скитане. Стискам си палци да има билети за 12:30 на 30-ти, защото този автобус ме устройва най-много ...
Като си гледам списъка с нещата, които трябва да купя започвам да се чудя как точно да си разпределя финансите :? Предполагам, че нещата за мен ще изчакат идването на 2014 година ...
Както и да е! Важното е, че съм щастлива :3
Толкова с надеждите ми празниците все пак да заприличат по нещо на такива. Късата клечка, както обикновено. Нервна съм, т'ва изобщо не беше планувано да става така. Прекалено е рано за такива прояви. Офффф! Нищо, догодина повече.
shmatarok
12-27-2013, 10:43
Честит рожден ден на Lilanda и честит имен ден на всички празнуващи :)
И така, нека голямото стягане на багаж започне... отново. За 4ти път през последните две седмици. Ще се преуморя от толкова пътувания. 8-)
girlwithblueeyes
12-27-2013, 10:45
Лин Честит рожден ден . Бъди все така щастлива и влюбена <3
Охх дааа страхотенн е <3<3
DisappointedDreamer
12-27-2013, 11:36
Честит рожден ден и от мен, Лин!
Аз пък все повече и повече се удувам от човека до мен. И то положително.
Иначе, няма как да ми е по-хубаво: той, домашни, вкъщи, ядене, чаши хубаво вино. Бр! Обичам :)
TheBeliever
12-27-2013, 11:41
Щастливо ми е.
Чувството, че мога сама да се справя с възникнал не малък проблем. Безценно.
SpiritInBlack
12-27-2013, 13:19
Уникалното чувство да се разкарваш цяла сутрин и обед и да разбереш , че асансьорът не бачка и ще качваш 7 етажа със сакове пеша.... безценно. ЗДравословно не съм много добре, тези дни очаквам да ми мине след взетите мерки. Неприятно е , че не си вдига телефона ,ама довечера ще ги изненадаме приятно,
Und der Haifisch, der hat Tränen
und die laufen vom Gesicht
doch der Haifisch lebt im Wasser
so die Tränen sieht man nicht..........
:) антипразнично ми е, ден като ден както винаги...
paradosou
12-27-2013, 14:40
Няма такова безразсъдство. Кво да кажа... луда съм и затова (или въпреки това :д) ми е прекрасно!!
*някои форумци влизат в тая тема предимно когато им е криво и искат да се излеят, аз пък обикновено пръскам ентусиазъм с шепи :д.
Ох яд ме е, че ФБ има тъпата папка Други съобщения и не известява за тях. Не че държа да го прочете, все ми е тая... но искам да знае, че съм писала. Ако съществуваше телепатията, всичко щеше да бъде далеч по лесно. Не искам да има лоши чувства между нас... подозирам, че той си мисли, че го обвинявам или нещо такова. А съм далееееееееееееч от подобни работи.
Хех. Както и да е. Пускам музика и ще се оправя. :3
HollyGolightly
12-27-2013, 15:29
Честит Рожден ден Lilanda
Бавно минава днешният ден и имам чувството, че се разболявам. За сметка на това пък ми е едно такова весело, от 4 часа и нещо слушам една и съща песен 8-) добре, че съм си сама у нас и нямам комшии на близко, та няма да ме помислят за луда. Трябва да взема кучо и да идем на разходка преди да е заваляло
Хубав ден,по-скоро хубав следобед и надявам се в бъдеще по-приятни емоции като тези...празничните!
А подаръците..Ох..Подаръците.. :smt007
:D Да, подаръците... Един път ми препълни компа със снимки и чакаше някви мнения и обясняваше кое-какво, а аз бързах. Само казах, че одобрявам, за да не ме занимава много. :D
50:50 съм ...
Исках да купя две големи чаши за чай, защото стават и за кафе, и за чай, и за безалкохолно, и за вода, и за бира ... Но в крайна сметка му взех една голяма за бира (не халба) с надпис "Бирен барометър" и готини картинки :D Сега поне няма да се караме за единствената по-голяма чаша в квартирата му :D
Исках да взема и някаква кутия от рода на "20 семейни игри", но взех "Европолия Класик". Надявам се да се хареса, а ако не ще си я играя с приятелка като му ходим нагости :D
Поне успях да си взема билет за точния ден и час (вече няма да мрънкам за него)!
И с моя лафих час и нещо ... И биричка пия ... Бе, яко ми е :)
Изнервям се. Утре ш' си направя разходка, че атрофирах вече от седене вкъщи. Нервата ме гони. Утре, утре...
:D Да, подаръците... Един път ми препълни компа със снимки и чакаше някви мнения и обясняваше кое-какво, а аз бързах. Само казах, че одобрявам, за да не ме занимава много. :D
хах, същото положение, само че аз се отнесох сериозно 8-)
пт: хубаво ми е, не очаквах да е уютно
по принцип не се чувствам никъде така, освен вкъщи
знаех си, че в подходящото време с подходящите хора, нещата ще си дойдат лека-полека на мястото
SisiStrange
12-27-2013, 18:43
Целите ми крака са в синки. 8-) Вчера беше страхотно катерене на Лакатник. Лека полека задобрявам. И влизахме в едната пещера - свинската дупка, макар че не ми хареса, колкото в Темната дупка. Там има водопад и не е толкова убийствено лепкаво и кално. Единствения голям плюс на свинската дупка е, че има повече прилепчета, които си висят кротко от тавана и даже не се стряскат от светлината на челниците.
Навива ме да се опитам да се катеря на стена от тея пластмасовите със захватките. А аз не искам... Искам си на истински скали, както досега. Много по-реално е. Да ми е студено, да ми е трудно, да ме духа вятъра, да не знам къде точно да се хвана, а да опипвам камъните в търсене на цепнатина или стъпенка. Да му давам пълното си доверие, че ме осигурява хубаво. Друго си е просто.
хах, същото положение, само че аз се отнесох сериозно 8-)
Аз нямах време просто.
Днес много добре. Изчистих си стаята, доволен съм хаха.
Днес си направих много добър шопинг и най-накрая ядох свястна храна! И получих неочакван подарък! Все още не знаем къде ще сме на Нова Година, но важното е купон да става.
SoInsane
12-27-2013, 22:08
Оф, какво става с мен и защо забога мисля за него?! Това е А-Б-С-У-Р-Д-Н-О! И по какъв повод точно тази песен ме подсеща за него НЕ ЗНАМ. Все тая, не мога да се натоварвам, съдбата си знае работата...
относно вчера - 1:0 за мен, йеа хахаха
heartshapedbox
12-27-2013, 23:13
Малко ми е тъпичко, иначе съм добре.
TheBeliever
12-27-2013, 23:20
Най-после събрах смелост да кажа част от нещата, които исках да знае. Прие ги по-добре от очакваното. Защо трябва да е толкова... не знам.
Искам всичко да е наред. Искам да мога да се впусна в тази връзка с цялото си същество. Да се отдам напълно, без задръжки, без предразсъдъци. Но не мога. Не още. Усещам напредък, но нещата, които ме спират все още са твърде осезаеми.
Мога ли?
DisappointedDreamer
12-28-2013, 10:02
Цял месец откакто отказах пушенето.
А ми липсва все още, понякога.
Ъх. Трябва да се откажа от още доста навици, мисли и чувства.
Wednesday666
12-28-2013, 10:02
Ох, не, не могааа :lol:
Попиках се просто, лошо ми стана, от стола щях да падна :razz:
Не знам осъзнава ли коооолко е зле и колко е елементарен :D..
Нищо де, то за всичко си има време, за жалост съдбата си има методите, но смятам и аз да се погрижа малко да стане по-скоро, че тази показност започва вече да ме изкарва извън кожата ми, адски много се нервирам на такива лапешки простотии от човек, който твърди, че Е ПОРАСНАЛ.
Ама нъцкии :D..
По темата:
много ми е добре, довечера съм на работа.
Нашите го харесаха, чак се учудвам, това просто не е възможно.
Сега обмислям нещата за нова година, защото хич не ми харесва сегашната идея, нооо май нямам избор, не ме питат искам или не 8-)..
Имам заплаха за влачене, ако не отида доброволно 8-)..
Убедена съм, че точно ш' се прибере слънцето и акито тогава ще се сети да излизаме. :D Ама днеска е ден за разходка и ако ще посред нощите да е, ще се разходим. И не мога да повярвам, че още седя и се чудя дали да го думна. Е, те само такова не ми се беше случвало. :D
SoInsane
12-28-2013, 12:02
КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ПАК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ
ЗАЩО ПАК
ЗАЩО
забравям че съществува и после се събуждам в една прекрасна сутрин и го намирам пред вратата си
аксйкасдкйсдй
правилно хората са казали "Внимавай какво си пожелаваш"
ах
Чувствам се зле физически,иначе всичко останало ми е повече от наред!
HollyGolightly
12-28-2013, 15:55
Изморена съм и се разболявам. Нямам глас, не че ми трябва. Ваканцията минава по-бавно от обикновено.
Опитвам се да кажа нещо, но казвам друго, напълно различно, вече и аз не знам на какво се дължи това.
broken_hearted
12-28-2013, 17:09
Изморена съм и се разболявам. Нямам глас, не че ми трябва. Ваканцията минава по-бавно от обикновено.
Опитвам се да кажа нещо, но казвам друго, напълно различно, вече и аз не знам на какво се дължи това.
Ако бях аз нямаше да те оставя сама, щях да се грижа за теб докато се се почустваш по добре
Тъжно ми е и ме боли глава от много мислене, цяла нощ не можах да заспя
valdesbg
12-28-2013, 17:18
^ Ей путьо земи се скрий стига си тормозил момичето. Толко да си лигав и циврещ... как си оцелял до пълнолетие и след това направо ти се чудя. Ако не беше толко далече лично щях да ти уредя самоубийството...
А иначе от една страна съм добре, а от друга малко ми е криво. Утре ще е готино :) И нова година също.
broken_hearted
12-28-2013, 17:27
Защо сте толкова агресивни и злобни в този форум? Някои от нас имат проблеми и да споделят а вие веднага скачате с лошото.
Имаме си варена царевица и на мен ми е супер кефско. ;D Даже няма значение дали ще гледаме филм или продължаваме със сериалчето... Важното е царевица и руска салата да има! номномномномномном
^ Ей путьо земи се скрий стига си тормозил момичето. Толко да си лигав и циврещ... как си оцелял до пълнолетие и след това направо ти се чудя. Ако не беше толко далече лично щях да ти уредя самоубийството...
А иначе от една страна съм добре, а от друга малко ми е криво. Утре ще е готино :) И нова година също.
Баси грубото! xD
Напиха ме с вино отново и изпитвам огромно желание да легна да дремна. Но няма, ще го напиша тоя пост. Семейството на приятеля ми са пълни откачалки. Все още не съм сигурна дали това ме радва или ме отвращава. На Нова Година пак сме в техния ресторант и ще се пие здраво. След като спра да се лигавя и седна да си напиша публикацията ще гледаме филм и ще пием вредно пиене заедно с вредна храна.
valdesbg
12-28-2013, 17:46
Плужек, щото ни е омръзнало от мъжеНствени момченца. Отделно че ако бях на мястото на Холи... вече щеше да се се чудя къде да те копая... бива ли да си толкова лепка, жалък, нагъл и безподобно тъп?
broken_hearted
12-28-2013, 17:52
Леко да не ме оплашиш. Малко трудно ако беше на нейно място би успял да ми направиш каквото и да било. Тя достатъчно ме нарани вече да искам сам да се закопая някъде.
valdesbg
12-28-2013, 17:57
Бих ти подарил лопата, багер и направо място ще ти уредя. Много съм Оплашен.
Учудвам се на хорската глупост :) Иначе искам вече да се прибирам - гости, семейство, всичко ток и жица,ама друго си е вкъщи , да си намачкам бебешорките и да си спя в легалцето!
имало е дни (не са малко), в които с баща ми не сме си разменяли и дума, да не кажа дори говорили повече от ден. уж живеем под един покрив. както и да е...не е истина колко ни сближи тази почивка. не си спомням за последно кога сме си говорили толкова, кога сме били заедно за повече от 5мин и кога сме гледали заедно биатлон. супер ми е. тук е толкова хубаво. най-после изпълних желанието си от доста време насам. беше amazing.
Ще ме умори това момче ... Ама аз съм си виновна като не му затварям докато говоря с приятелка по другия телефон :? Сега знае, че има някакъв подарък/изненада и цял час като децата ми повтаряше "Мило, хайде кажи ми деее! Поне ми подскажиии ..." -_- Много неща му казах/подсказах, че чак го обърках :D В един момент реши, че ще имаме бебе, а аз говорех за най-обикновена игра от рода на Монополи :D
Мамчето има рожден ден утре и вече нямам търпение да донесат тортата :D В ПМС съм и ми се яде сладко :D И естествено се очертава да съм в този гаден период от месеца точно, когато ще сме сами в тях за 4-5 дни ... Нека ни е яко :@
Утре ще е тежък ден и не ми е ясно как ще събера подаръците, лаптопа, дрехите, несесера и кърпите за баня в този малък сак о.О И един куп други неща ще имам за правене, а в четеца ме чака "Древният враг" на Кунц ...
Ааа пак няма да имам време за нищо!!! :?
SoInsane
12-28-2013, 19:30
Знам че пак ще е зле за мен, всички ми го казаха. Аз също го знам, знам и че той не е това, което беше, знам че нещата стоят по много по-различен начин в сравнение с изминалите 3 години, знам че не иска да му правя проблеми за тези неща и се опитвам колкото и да е трудно и колкото и да ми е разбита тъпата психика...
едно и също всеки път, ВСЕКИ!
чувствам се адски изтощена и не знам как заслужих всичко това и ще се питам същия този въпрос още много дълго време защото края на историята ще бъде същия, както миналите 100 пъти... мамка му
искам да се махам вече, не е истина колко се напрегнах днес, утре по обяд няма да съм тук вече, следобяд ще съм щастлива отново, надявам се...
HollyGolightly
12-29-2013, 04:16
Това да се напиеш до такава степен, че да забравиш да си вземеш детето и в крайна сметка да се появиш в 12 без 15 вместо в 9:30 е толкова тъжно, просто съм отвратена от тези хора. И като за капак да ме питат защо 4 годишното им спи.
По-добре да нямам деца, отколкото да ги третирам все едно, че ги няма .
Ох, чувствам се енергична.. Снощи бях в рок бар, ммм, беше божествено, по едно време изпитах душевен оргазъм. :D
И в същото време ми е тъжно, боли ме. Толкова искам да съм обичана и да обичам. Ама може и да си остана само с надеждата. Странно ми е как мога да изпитвам едновременно крайно противоположни емоции, ама ще свиквам с това. Добре ми е като цяло. :3 Абе в момента съм адски щастлива и се радвам на живота. :3
Обичам всички! :D
TheBeliever
12-29-2013, 08:14
Объркано ми е малко. Но ми харесва. Имах нужда от нещо такова.
Тази почивка уж край нямаше, а сега ми се струва, че много бързо свършва.
anonymous708973
12-29-2013, 08:18
Объркано ми е.
Опитвам се да съм щастлива, но има доста фактори, които се опитват да ми пречат. Сякаш няма на кого да си изплача душицата. "Suck it up" ще ми стане новата мантра в живота май.
Палачинки, сериал и нова рокля за НГ. Барем помогне.
DisappointedDreamer
12-29-2013, 08:45
Да седнеш и да си решиш задачите по математика вярно, разбирайки отлично логиката зад условията и решенията им - няма по-хубаво чувство.
Хубаво ми е :)
Да седнеш и да си решиш задачите по математика вярно, разбирайки отлично логиката зад условията и решенията им - няма по-хубаво чувство.
Оо, да, липсва ми това време. :3 Прекрасно чувство, наистина.
Дните ми се сливат..Малко време отделихме, наистина малко.
Все пак се радвам и на малкото.
Вчера по това време бяхме заедно, трупахме спомени...А днес...
Трудно е да водиш връзка от разстояние. И все пак не е невъзможно.
I'm so confused.
Говори ми се на английски..С някой. Даже знам с кой. Или по-точно с кои. Даже и на чат бих била доволна. Влизам да се къпя, после ще им пиша. Мда...
Въздушно хай файв от мен за мен! Пак си играя с огъня. 'Ма ми е хубаво, особено като знам малко повече, отколкото той. Утре по т'ва време ще се унищожа. До 3ти януари просто няма да съществувам! :D
girlwithblueeyes
12-29-2013, 14:53
Прекрасно ми е<3<3
Чувствам се щастлива и обичана .
поредният хубав и изпълнен с положителни емоции ден
баща ми е бил голям пич! аз си го знаех де 8-)
утре се прибираме, за да празнуваме с баба, може и на село да се ходи...
а пък аз не знам с кого да празнувам, притискат ме и двете страни
накрая ш' зае*а всички и ще си празнувам сама!
HollyGolightly
12-29-2013, 16:18
Болна съм, звуча като Darth Vader, даже дишам карто него 8-) Днес съм си у нас, още не съм решила какво ще правя на Нова Година, но имам време както и достатъчно предоставени ми възможности.
Ами хубаво ми е. Ден, отделен само на женските. Не го бяхме правили отдавна. Много рамен, корейски филм и простотия. Понякога ми липсват моментите, в които сме без момчетата си, без останалата част от компанията и просто сме се свили някъде и правим каквото ни се прави. Все по-рядко се виждаме така, а това е кофти. Малко ми е тъпо, че си счупих едната чаша обаче.
Объркано ми е.
Опитвам се да съм щастлива, но има доста фактори, които се опитват да ми пречат. Сякаш няма на кого да си изплача душицата. "Suck it up" ще ми стане новата мантра в живота май.
Това.
И с мисълта, че ще се прибера скоро ставам все по-тъжна и объркана.
Коледата ми беше прекрасна и чудото наистина се случи.
Чакам да видя как ще е на 31, въпреки че не очаквам много..
SisiStrange
12-29-2013, 18:01
Биохимия + кафе. :) Идеалната вечер. Почти.
Нямам търпение да дойде вторник и да заминем към Рила. :)
Днес видях и снимките от Лакатник. :) Ето ви едно прилепче от свинската дупка: http://picbg.net/img.php?file=56c46709aa19ebc4.JPG
Биохимия + кафе. :) Идеалната вечер. Почти.
Нямам търпение да дойде вторник и да заминем към Рила. :)
Днес видях и снимките от Лакатник. :) Ето ви едно прилепче от свинската дупка: http://picbg.net/img.php?file=56c46709aa19ebc4.JPG
Оле, къф е сладкиш. <3
блях
искам го..днес, утре и нататък...
rosi1617
12-29-2013, 18:48
Не мога вече. Той ме измъчва така, а най-лошото е, че аз позволявам това. Обещах си да не го правя повече, а направих това, което най-много мразя. Не знам какво да правя. По-лошо, знам, а не искам да проумея, че трябва. Колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че съм глупава и наивна. Не че на някой изобщо му пука, но трябваше да си го кажа.
Wednesday666
12-29-2013, 20:11
Ох, божке, имам чувството, че тир е минал през мен, и то е давал на задна поне 2 пъти.
Уморих се бая.
Ама поне съм доволна.
Утре ще видим как ще го изкарам, направих си някакви първични планове за 31-ви, които ще видим как ще се развият.
Токчетата са мега удобни, но на уморени крака не действат много добре, утре рунд 2.
Забавно ще ми е, 100%, ако се отпусна де 8-).
И на работа ми се ходи, абе добре ми е :).
TheBeliever
12-29-2013, 22:33
Окрилена съм. Няма да ме забрави лесно.
Време е и аз да се взема малко в ръце. Днес по-сериозно. Нали няма да има кой да ме разсейва. Уж.
HollyGolightly
12-30-2013, 06:17
Много е тъпо да ми се обадят в 4 и да ме питат дали мога да им гледам детето от 8 до незнайно кога, а още по-тъпото е че ми е трудно да казвам не. Наработих се, а сега не ми се и спи, лекарствата нещо не действат а уж нощни взех
Един ден, в който исках да поспя повечко и взех, че станах преди 7:30 :?
Косата ми е супер смачкана и най-вероятно дори след изправянето няма да прилича на нищо хубаво ... Багажа все още не ми е готов ... Времето е ужасно - мокро е и леко ръми :?
Като цяло деня започна малко тъпо, но след 4 часа ще се оправи :3 Нямам търпение да го видя и гушна вече!
Wednesday666
12-30-2013, 08:48
Олеле, подаръци от Холандия, страхотни са просто </3..
Холандецът е толкова мил, просто нямам думи.
Аз си знаех още преди много време, че е мил и страхотен, но сега още повече.
Как се е сетил..
Това ми оправи сутринта, определено!
SonataArctica
12-30-2013, 09:18
Олеле, подаръци от Холандия, страхотни са просто </3..
http://www.youtube.com/watch?v=iJ1VGcpIrBE
Чувствам се емоционално пребит и осакатен.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 09:46
Нямам думи да описа колко ми е тъжно
Дано се оправи
Още вчера като научих щях да се разплача стискам палци да излизе от комата и всичко да е наред .
Niakoitam
12-30-2013, 09:55
Нещо от един два дни май съм започнал да се разболявам. Боли ме отвреме навреме гърлото, имам лека хрема, понякога леко подкашлюквам, но не...не смятам да се разболявам минимум до 2 януари. Надявам се със силата на волята, Трахизан-а и алкохола на Нова Година ако не убия бъцилите поне да ги позабавя. Не съм прекарвал Нова Година болен ще се постарая и да не става, а сякаш гърлото ме поотболява засега. Иначе днес ми беше последното бръснене за тази година по стечение на обстоялтелствата с всичко ново-крем, самобръсначка и четка. Довечера ще има пазаруване за утре, къпане и дооформяне на още някои части от тялото. А утре подготовка на храната. Знае се къде ще сме.Ще го караме на малко по-полеви условия от обикновенно и за пръв път ще празнувам извън градът ни. Не много далеч, но извън. Бройката на хората все още варира...едни се отказват, а се появяват нови и накрая май ще спим едни върху други. Аз и брат ми утре сме първи там да позагреем с печката на дърва и газовите бутилки още от 4-5,защото сме единствените дето не са на работа. До към 10 би трябвало да сме се събрали. Някъде попаднах,че 2014 година щяла да бъде ключова за зодия Рак. Някакви хубави усещания ме навяват за нея. Дано само не е поредната самозаблуда и да си остане поредната ми разочароваща година...в смисъл все така еднотипна.
Иначе да...много ми се иска основно да ми донесе споделена истинска любов. Да може аз да съм единствен за дадена мацка и тя да е единствена за мен въпреки всички пречки. А дано ама надали. Явно си ми е писано да ставам симпатичен за момента и до там. Някъде казват,че ако искаш да накажеш някого трябва да му пожелаеш любов. Е, мен никой май не може да ме накаже така имайки предвид,че дали по моя вина или пък не...любовта постоянно бяга от мен като дявол от тамян.Даже понякога се чудя защо ли залагам такива надежди на нея, а не пробвам да шибвам нещо за по една нощ без да ми пука за отсрещната страна, когато ми се отдаде,защото така или иначе добро първо впечатление понякога успявам да направя.
Очертава се забавна Нова Година всъщност. Само дето съм леко с температура, за да правя компания на сестрата на приятеля ми сигурно. От вчера искам да си забия нещо в корема и да се изповръщам.
Имам твърде много нови червила за пробване и не достатъчно поводи. xD First world's problems.
Кофти е да разбереш, че са те излъгали за всичко и че човекът, с който си бил е всъщност един непознат. Трябваше да послушам майка ми още в началото. Важното е, че всичко приключи. Дори не съм наранена. Радвам се, че се отървах макар и малко късно.
Утре ще се поотпусна и през 2014-та започвам всичко отначало. Ще е хубаво да се попроменя малко откъм доверие. Ще видим. Дано де.
Снощи ми стана много мило. Ах, тези среднощни включвания. Никога няма да разбера дали не е бил Човекът. Криво... Обаче знам, че винаги ще има нещо... Мисли за прибиране в кутии.
Тря'а да изчистя, да се разкрася, да си избера тоалет за довечера, да си измисля прическа и всичко т'ва да се реализира преди 10 довечера. Е как да стане? :D Довечера ще има dead man walking, дано не стане някоя шитня с алкохола и лекарствата...
SonataArctica
12-30-2013, 10:37
Лил да не би да скъсахте?
Лил да не би да скъсахте?
Ей, такт! :D
SonataArctica
12-30-2013, 10:44
Аз съм прям човек 8-) Ама аз си казах, че връзките от разстояние никога не се получават! Никой не ме слуша мене...
AnarchyBoy
12-30-2013, 10:46
...
girlwithblueeyes
12-30-2013, 10:47
Напратив Соната получават се . Стига д има желание и от двете странни .
освен това Лин може да е говорила за нещо съвсем друго .
SonataArctica
12-30-2013, 10:49
Аз за си това питах. Получават се само ако разстоянието е малко и имате шанс за общо бъдеще и т.н. Иначе - не.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 10:51
Ами не е така 3 години излизах с военен и ми е пределно ясно как се прави връзка от разстояние
В техният случай се надявам да си запазят връзкат и да се съберат на едно място на по-късен етап.
Аз съм прям човек 8-) Ама аз си казах, че връзките от разстояние никога не се получават! Никой не ме слуша мене...
В случая разстоянието не е фактор. Както и да е, няма да го обсъждам във форума, не съм такъв човек.
едит: Ако искате спамнете на лично. 8-)
SonataArctica
12-30-2013, 10:56
Сгеа заедно ли си с пича? Живеете ли в един и същ град?
ПП - беше за синеочка.
SonataArctica
12-30-2013, 10:59
В случая разстоянието не е фактор. Както и да е, няма да го обсъждам във форума, не съм такъв човек.
Оооо не, грешиш. Разстоянието е голям фактор. Казваш, че не си го познавала. Ако излизаше всеки ден с него щеше да го опознаеш много по-добре на по-ранен етап. Нещата щяха да се развият по много по-различен начин. Друга тема. Убеден съм, че не ти е до това. Не искам да ви се меся и не е нужно да ми отговаряш.
AnarchyBoy
12-30-2013, 10:59
Ноуп.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:00
Сгеа заедно ли си с пича? Живеете ли в един и същ град?
ПП - беше за синеочка.
Не лятото го хванах с леглото с друга и скъсахме .
Violenza
12-30-2013, 11:01
Оооо не, грешиш. Разстоянието е голям фактор. Казваш, че не си го познавала. Ако излизаше всеки ден с него щеше да го опознаеш много по-добре на по-ранен етап. Нещата щяха да се развият по много по-различен начин. Друга тема. Убеден съм, че не ти е до това. Не искам да ви се меся и не е нужно да ми отговаряш.
Душко, ти на колко годинки си?
Не лятото го хванах с леглото с друга и скъсахме .
Ауч, грубо.
По-добре че си го хванала, а не си го оставила да те лъже :)
Пие ми се кафе, а няма мляко...но пустият ми мързел е по-силен от мен :D
SonataArctica
12-30-2013, 11:04
Душко, ти на колко годинки си?
Не съм стар и мъдър като теб бабо Вилонеза. :/
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:06
Иве като си представя още колко пъти може да се въргалял с разни направо ми се повдига .
Но вече е минало сега дори не знам и какво става с него.
Violenza
12-30-2013, 11:07
Не съм стар и мъдър като теб бабо Вилонеза. :/
Ами не съм питала иронично, не знам защо така си го разбрал...
Любопитство, но ок.
Не съм стар и мъдър като теб бабо Maioneza. :/
:)
Липсва ми. Искам я до мен.
AnarchyBoy
12-30-2013, 11:10
Липсва ми. Искам я до мен.
... Това.
Недей. 2 години вече. А не се славя с пословично търпение.
SonataArctica
12-30-2013, 11:20
Недей. 2 години вече. А не се славя с пословично търпение.
Аз тамън излезна от тази тема и вие пак ме вкарате в нея. Ако толкова искате да поспорим за това, направете тема. Сега само ми кажи, как ще създадете семейство ако нямате възглед да живеете в един град? Казах, че ако няма шанс за общо бъдеще такъв тип връзка - обречена е. Обаче ако и двамата знаете, че било то след година-две, ще се съберете и ще бъдете неразделни и имате истински чувства един към друг.... Тогава е доста вероятно да създадете една прекрасна връзка.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:21
Не е така Соната в случая като моят с бившият им разстоянието е наложително . При нас проблемът беше друг не толкова разстоянието .
Аз не казах, че имам намерение да водя такава връзка доживот. Всъщност ни остават няколко месеца до съвместен живот. Просто досега така се получаваше, че нямаше как да се премести кой да е от нас.
Затова и си държа на думата, че ако има желание наистина за двойка в България няма никакъв проблем да заживеят заедно. Не е разстоянието проблемът.
А само, ако се опитате да разберете, че в техния случай разстоянието хич не е проблемът! :D сладури.
както и да е учене ме чака, пред камината съм и ми е хубаво!
SonataArctica
12-30-2013, 11:33
Разстоянието пряко или косвено винаги има роля в края на такава връзка. Ей сега ще направя тема за да поспоря с вас 8-)
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:36
Айде прави
SonataArctica
12-30-2013, 11:40
Готова е сладури :-)
По темата: Не чувствам нищо по простата причина, че съм неспособен да чувствам каквото и да е. Поне напоследък съм така.
Wednesday666
12-30-2013, 11:40
А само, ако се опитате да разберете, че в техния случай разстоянието хич не е проблемът! :D сладури.
хахахахахахахха :lol:
Плам, кефиш мЪ :D..
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:43
Продължава да ми е тъжно
Нищо няма да е същото без този човек
Като се сетя как съм се радвала на победите му и колко прекрасин емоции ми е дал не само на мен ами и на милиони хора ми се свива сърцето
Дано се оправи
Ще се оправи бе, ще е гаден куриоз Шумахер да умре в ски инцидент...Дано се оправи, голям любимец ми беше като се състезаваше.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:51
Ще се оправи бе, ще е гаден куриоз Шумахер да умре в ски инцидент...Дано се оправи, голям любимец ми беше като се състезаваше.
Дано Плам
Беше ми тежко когато се отказа но да умре е вече трагедия наистина .
TheBeliever
12-30-2013, 13:41
Добре. Още малко и приключвам с работата за днес.
Изкарва на бял свят черти от характера ми, които не се бяха проявявали от доста дълго време. Харесва ми.
Това чудо може ли да ми запали апартамента, мамка му? Само глупости на главата ми тези дни.
DisappointedDreamer
12-30-2013, 14:14
Вкъщи вече не е вкъщи.
О
х.
SpiritInBlack
12-30-2013, 14:32
В супер настроение съм , после може да пиша защо , че отивам да си пържа яйца :D
Wednesday666
12-30-2013, 15:13
Оф, за кво аз тряа да съм виновна за всичко?
Май съм известна бе 8-)..
На работа съм. Утре купон 8-)..
^ винаги :lol:
Една релаксираща вечер! ЙЕС
DisappointedDreamer
12-30-2013, 15:49
Объркано ми е.
home, sweeeeeet home
а казвам, че искам да се махна, да замина далеч, но винаги, когато се върна вкъщи, усещам 'онази' топлина и 'онзи' уют
видях се с приятелите, обещах да се видя и с него и съм му казала да дойде у нас...ако иска
бях доста студена, та нз дали ще се навие
е, ще чакам
искам да си поговорим и да се изясним най-накрая
На мисия съм. На мисия съм. Кодовото и име е "ракия". Въртя БТР и ACDC и се опитвам да си изпразня мислите, ама май друго ще е изпразненото.. ИГРАЕ МИ СЕ ШАХ, БЕЛОт, САНТАСЕ, НЕ СЕ СЪРДИ, ДАМА, БЕСЕНИЦА.... Н.Е. З.Н.А.М. ПРОСТО.... блаа
DarkTemplar
12-30-2013, 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=l0ovA7kcwR8
примерно
anonymous708973
12-30-2013, 17:42
Беше ми тежко когато се отказа но да умре е вече трагедия наистина .
Преди няколко минути по RTL са обявили официално.
Може и да е спекулация, но едва ли...
SonataArctica
12-30-2013, 17:45
НЕЕЕЕ. Пантерке, кажи че се ебаваш...
anonymous708973
12-30-2013, 17:46
Ох, не. През 2 минути излизат нови неща. Още бил в кома.
Оставете човека да почива на спокойствие.
SonataArctica
12-30-2013, 17:47
Изкара ми ангелите.
DarkTemplar
12-30-2013, 17:50
Последните новини, които намерих във френската преса са от преди час. Твърди се, че заради тежката травма на главата и вътрешно черепните хематоми е трудно да се дадат прогнози. Източникът е един от най-големите им вестници Le Monde.
Не знам и аз как съм
отскоро взех пак да чувствам емоции и чувства сякаш съм отново жив дано и така да си остане.
Много неща тепърва ще променям,амбициран съм за новата година
Хахахах, родила съм се в грешния век... Трагедия.
Всичко е пошло и повърхностно; любовта няма никаква стойност; медията, която промива мозъците ни; чалгата; секса за една нощ и за спорта. Хахахахахах, да плача ли да се смея ли!? :D
AnarchyBoy
12-30-2013, 18:51
Болката учи..
цялата романтика в мен.. целия ми характер.. всичко в мен.. умря днес..
Никое момиче.. няма да чуе онези неоценени думи от устата ми..
"Priest: In the signs of the seven I here by seal these two souls, binding them as one for eternity, look upon one another and say the words
Both: Father, Smith, Warrior, Mother, Maiden, Crown, Stranger
She: I am his, and he is mine..
He: I am hers, and she is mine
Both: from this day, until the end of my days..
http://www.youtube.com/watch?v=yJZm-9nITWQ ...
да няма троублез ин парадайз, anarchybot
AnarchyBoy
12-30-2013, 19:52
http://25.media.tumblr.com/37da9a95b91aedbad1d0c20878af9f32/tumblr_my64x8VM4r1re93aho1_500.gif
leadyflame
12-30-2013, 19:55
Да видим как ще премине утрешният ден и вечер.. (протрива ръце)
(протрива ръце)
Ама вече ги протри или утре евентуално...? :)
leadyflame
12-30-2013, 20:06
Започанала съм, до утре ще са съвсем протрити.
valdesbg
12-30-2013, 20:07
Анархи стига си циврил като петокласничка... attention seeking, anyone?
Аз си прекарвам екстра. Повече от прекрасно. И не се развивам нормално :D
attention seeking, anyone?
Хаха грубо.
ПТ: Ужасно ми е трудно. Не мога да приема всичко това за реалност. Сънят свърши.
Както и да е. Ще го преживея някак.
Утре ще е ебати якия ден. 8-) Имам нужда точно от това и наистина се радвам, че нашите са решили да ми го позволят.
Надраснах себе си. Това е наистина важно за мен. Както и този период от живота ми.
Весело напиване/изкарване/посрещане на днешната/утрешна вечер!
Успешна, целеустремена и усмихната 2014 ви желая! И бъдете здрави!
А аз ще продължавам да си живея без лаптоп , колкото и да ми е трудно
:cry: дано зарядното ми скоро бъде при мен..
Чувствам се смазан, коляното ме боли ама иначе не се оплаквам.
Не се притеснявайте за Шумахер, няма да е първият пилот умрял по нелеп начин, макар че май ще бие Mакрей. Както и да е дано се оправи.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 21:50
За мен той е голяма гордост и легенда . Дал ми е толкова хубави емоции и толкова се гордея с това което е постигнал в спорта .
Иначе весело посрещане на Новата година на всички утре
В момента ми е тъжно но пък моят пич ме успокоява и за него ми е притеснено с тая контузия че ще си пропусне важни мачове ама ...
Някво ми е гушливо, нямам търпение да се прибере и да го нагушкам. Обичам много дългите лигави чатове с приятели. Цяла вечер изкарах на компютъра, гледах разни забавни клипове и общо взето ми е хубаво.
HollyGolightly
12-30-2013, 22:04
Ужасен ден. Нямам и кола вече, ама така е като дават на некадърници и пияници книжки, нормалните хора ще си патят. Не може просто ей така празниците да минат без проблеми, сега и 2014 ще посрещам с гипс и шевове :?
Оооо,милата. Майната и на колата, важното е ти да си добре! Оправяй се бързо!
Ужасен ден. Нямам и кола вече, ама така е като дават на некадърници и пияници книжки, нормалните хора ще си патят. Не може просто ей така празниците да минат без проблеми, сега и 2014 ще посрещам с гипс и шевове :?
Има едно златно правило в твоя случай. Колата е купчина ламарина, а живота не се купува. Та в тоя ред на мисли, може да си само с положително настроени от случката. Успех с оздравяването.
HollyGolightly
12-30-2013, 22:24
Благодаря и на двама ви, наистина колата е най-малкият проблем в случая. Ама да те блъснат както си си паркирал на паркинга и се приготвяш да излизаш от колата и след това да те напсуват и да ти се развикат е отвратително. Но да, благодарна съм че само с толкова малко се разминах. Май не само по Коледа ставали чудеса.
Приятно прекарване утре на всички.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 22:26
Холи успешно оздравяване и гледай на бъдещата 2014 в положителна посока .
SpiritInBlack
12-30-2013, 22:28
Тоя форум разочарова по-малко от БДЖ - пък там я пожар , я нахлуят полицаи за забравена чанта. Не съм в супер настроение като одеве , ама пак бива. Женският интерес ми идва повече и всички тези очаквания ме товарят - поне нейните. Усещам как стипендиите от 2 години заминаха за 2 дена на покер , ама съм сигурен , че ще си ги върна. 5/5 6ци сесията съм готов , сега остава да взема Тоефл и Гмат до края на зимата и лятото ще го прекарам като предното - пълен айляк. Трябва да изляза да накупя подаръци утре и да си купя още някви дрешки.
Tsukuda_Hiroshi
12-31-2013, 05:48
Като Blood Rayne в режим Blood rage се чувствам и смятам така да прекарам цялата 2014-та!!!
girlwithblueeyes
12-31-2013, 07:02
Знам че го боли но по добре така . Не желая да го лъжа защото имам чувства към друг
Чувства който опитвах да загърбя но не ми се получава
Сърцето ми ще се пръсне от мъка защото той не заслужава подобно нещо но мисля че е по-добрият вариант вместо да го лъжа .
DarkTemplar
12-31-2013, 08:05
HollyGolightly, бързо възстановяване!
На другите - весело и безаварийно посрещане на празника. И дано 2014 е по-добра от 2013.
TheBeliever
12-31-2013, 08:18
Нервно ми е за довечера. Не съм сигурна, че е добра идея.
Радвам се, че има кой да ми се връзва на среднощните хрумвания.
Да се обажда вече! Нетърпеливо ми е.
AnarchyBoy
12-31-2013, 09:06
Няма по гадно нещо от това, най-любимият ти човек да не ти вярва..
При условие, че ти за себе си знаеш, че нищо не си направил.. да те обвинят така несправедливо.. както и да е може би това е просто оправдание, не ми пука честно казано..
всяко зло за добро.. they said.. Знам само, че цялата история беше една голяма грешка.. и нямаше смисъл така да приключват нещата.. поне излязох чист от ситуацията, защото на черното бяло не може да се каже. :) Обичам я, но това си е чиста подигравка, всичко да дадеш за някой човек, а накрая той да не го оцени и да каже, ти не ме обичаш..
В тоя ред на мисли, няма смисъл да се жалвам, за нещо, за което не съм виновен..
Новогодишното ми настроение е приповдигнато от малкото приятели, които ми се нахвърлиха да ме успокояват и да ме развеселят и честно да си призная успяха..
Съжалявам, че така станаха нещата, но мех.. щом така е решила, кой съм аз да я упреквам, дано е щастлива с този неин избор..
It's time to move on..
Весели празници на целия форум, бъдете щастливи и се обичайте.. ;) А довечера ви пожелавам приятно изкарване и посрещане на новата година! 8-)
Madlenita
12-31-2013, 09:19
Гризе ме съвестта.Не трябваше да правя тази грешка...:(
Весело изкарване довечера на всички :)
TheBeliever
12-31-2013, 10:00
Anarchy, необходимо ли е да си изливате любовната драма пред целия форум? Не смяташ ли, че тези неща трябва да си останат между вас двамата?
Не се заяждам. Просто се опитвам да разбера логиката зад цялата тази показност.
По темата: Супер съм. Като изключим леко физическо неразположение, но се надявам да отмине до довечера.
Какъв съм майстор само! :lol:
^Не става дума за любовна драма конкретно, а за това какво ти е на душата, какво чувстваш. :) Едни го приемат като показност, други не. Разни хора.
какво ти пречи, като те дразни толкова, подмианваш поста и толкова.
Погледни пак заглавието на темата, какво повече искаш? :)
Да не очакваш всички хора да са в някакво супер повдигнатото настроение или да пишат за някакви рандом неща. Ми кой за каквото иска, ще си пише. :)
Сутринта да видиш как трезвите си купуват "Два кисело мляко"... безценно! Дано миличкия ми братовчед да е оцелял. Каква любов имаше снощи... :D :D :D Дано успея да изтрезнея преди довечера. :D :D :D
Весели празници, ковърчета! Пожелавам ви да не прайте излишно разхищение на алкохола довечера! 8-)
І
anonymous708973
12-31-2013, 10:26
Гмат
Къде ще кандидатстваш?
Айляк ми е. Джинджифиловите бисквити са готови, при това повечето докато спях - на това му се вика multitasking :D Сега се правя красива и украсявам мъфини, надявам се вечерта да премине добре :)
^Не става дума за любовна драма конкретно, а за това какво ти е на душата, какво чувстваш. :) Едни го приемат като показност, други не. Разни хора.
Да не очакваш всички хора да са в някакво супер повдигнатото настроение или да пишат за някакви рандом неща. Ми кой за каквото иска, ще си пише. :)
Еми всъщност си е точно показност. Най-малкото единият със сигурност ще види какво е написал другия, а пишещият го има предвдид, убедена съм. Мисля, че това е нещо лично и че тези неща трябва да ги казваш на съответния човек, а не тук с цел да бъде видяно от конкретния човек. За мен е обидно.
TheBeliever
12-31-2013, 10:33
Не ми пречи, нито ме дразни. Както написах и по-горе, просто се опитвам да разбера подбудите му.
И, да, кой за каквото иска ще си пише. Аз поисках да си пиша за това. Последвай собственият си съвет и като те дразнят постовете ми, просто ги подминавай.
AnarchyBoy
12-31-2013, 10:38
Няма значение защо съм го написал.. честно казано, не бъдете негативисти, във всяко нещо дори и в злото има по нещо хубаво.. :)
Но все пак, нека обясня.. написах го с цел, да излея това, което ми се насъбра.. не ми пука, дали тя или някой друг ще го прочете, защото това няма да промени нищо.. :)
Написах, го защото по стечение на обстоятелствата останах съвсем сам..
Не ми пука де, стегнах се вече и всичко е наред, ще се справя с всичко.. а единствено губи не разбралия.. тваЙ е..
Ае весели празници и не се карайте у фороня ве, дяца.. 8-)
Мисля, че копчето ти "вагина офф" се е развалило. /АБ
Не ми пречи, нито ме дразни. Както написах и по-горе, просто се опитвам да разбера подбудите му.
И, да, кой за каквото иска ще си пише. Аз поисках да си пиша за това. Последвай собственият си съвет и като те дразнят постовете ми, просто ги подминавай.
Не ме дразнят постовете ти, просто ми се стори, че се заяждаш. Въпреки, че беше писала, че не се. Извинявам се за което. Весели празници! :)
Седя си и си мисля - последните часове от тая година си изтичат и си правя нещо като равносметка. Ако бях вкъщи по това време... Тогава нищо нямаше да се случи, така си мисля. Може би си е чакало времето и удобния случай, а аз нямам вина, но не, не се считам за най-малко виновна от всички. Не съм понесла чуждите грешки, както казват те. Повече никога няма да отида на театър. Освен това ако обръщах повече внимание на момчето си, ако общувахме мъничко повече, нещата щяха да са различни. Ако му споделях за всичко. Не трябваше да се справям самичка с демоните, трябвше да сподеря с него. Също и не трябваше да пускам норвежеца да си тръгне, а да го отвлека и заключа вкъщи. Може би така щеше да остане малко повече. Също не трябваше да се самонаранявам, защото моето си беше точно това. Наказание за грешките ми, посредством храната. И плюс всичко не трябваше да помня всичко, щастливите хора забравят бързо. Трябваше да говоря с тях, им кажа какво чувствам. Никой не разбра, че нещо не е в ред, дори когато виках с цяло гърло. Никой от тях не знаеше колко трудни ми бяха станали нормалните неща като ставането сутрин. Цяло лято изкарах на кафе само.
Освен това срещнах няколко прекрасни човека, един от които тук, в този форум. Беше трудно да се сближим, защото имам проблеми с общуването, но определено си струваше. Не знаете колко дълги часове сме прекарвали в разговори и колко много ги обичам. Освен всичко баба ми вече се пооправи и се сближихме още повече двете. Щастлива съм, че близките, приятелите и любимият ми са добре, еби му майката на другото. Можеше и по-зле. Годината беше успешна, успешно научен урок. Благодаря.
Желая весело посрещане на новата година и дано тя е по-добра от тази. Дано донесе здраве, останалото ще го купим.
XTREMEFREERIDE
12-31-2013, 10:52
Знам че го боли но по добре така . Не желая да го лъжа защото имам чувства към друг
Чувства който опитвах да загърбя но не ми се получава
Сърцето ми ще се пръсне от мъка защото той не заслужава подобно нещо но мисля че е по-добрият вариант вместо да го лъжа .
Много по-добре е така. И на мен ми се случи веднъж - гърчих се от мъка за доброто момче, което съсипах тогава, но лъжите са още по-коварни. Той ще се оправи. Ти мисли за себе си сега. ;)
По темата: Пълен кеф ми е, че ще изкараме нова година толкова спокойно - само аз, той ♥, мама и тати! Готвим си супер-вкусни нещица, ще се разходим довечера да гледаме зарята и да гръмнем и ние някоя друга батерия. Обичам тазгодишните зимни празници, всичко се получава прекрасно, въпреки напрежението, което ни се създаде последните 3 седмици.
Спокойно ми е , сега ще си почивам и ще чакам да дойде новата година, за да стана нов човек...не :D
:lol:
Цяла нощ пях на МиУото на ушенце, че ми се повръща. Къде ме намери тоя вирус точно на Нова Година. Дано тази вечер да съм добре.
Разбрах, че масово ще се слуша диско поло, затова ме накараха да сложа здрав рок от нас, а аз добавих и малко к-поп. Тактично само.
Като се замисля има голяма вероятност да стане традиция да съм тук за зимните празници и да се караме все за едно и също. xD
DisappointedDreamer
12-31-2013, 13:01
Не мога да проумея, че 2013 няма да я бъде никога повече след няколко часа. Не ми е кофти, не тъжя, просто все още не успявам да настигна времето или поне да го преосмисля, да му придам някакъв вид и да го изпратя, защото то постоянно си отива. :Д
Иначе, ми е прекрасничко! Оправям си се, някакви питки правим, че да гостя австралийския си приятел и се омитам към тях. :)
Весело посрещане на Новата Година на всички ви!
малко ми е кофти, че майка ми не дойде и на НГ
окей, не казах нищо за Коледа, но това вече е прекалено...не искам да си мисля такива неща, но явно предпочита да остане с приятелят си
както и да е
довечера ще съм с баща ми, баба и брат ми сигурно до някое време
кога порасна толкова това дете!? 8-)
може и да отида при компанията, ако ми дойде настроението...
иска ми се то3и път да посрещна новата година не в чак толкова безпаметно състояние..май поулегнах 8)
Fisherman
12-31-2013, 13:12
е как поулегна толкова много,вече си една интелигентна и възпитана млада дама
в момента не ми е изобщо до тъпизмите ти
Fisherman
12-31-2013, 13:17
в момента не ми е изобщо до тъпизмите ти
E=mc^2
Fisherman
12-31-2013, 13:20
впечатляваш се от тъпизмите ми?
trabi_bs
12-31-2013, 13:24
вземете се за гадженца тогава
darknesswillfall
12-31-2013, 13:40
Няма по гадно нещо от това, най-любимият ти човек да не ти вярва..
При условие, че ти за себе си знаеш, че нищо не си направил.. да те обвинят така несправедливо.. както и да е може би това е просто оправдание, не ми пука честно казано..
всяко зло за добро.. they said.. Знам само, че цялата история беше една голяма грешка.. и нямаше смисъл така да приключват нещата.. поне излязох чист от ситуацията, защото на черното бяло не може да се каже. :) Обичам я, но това си е чиста подигравка, всичко да дадеш за някой човек, а накрая той да не го оцени и да каже, ти не ме обичаш..
В тоя ред на мисли, няма смисъл да се жалвам, за нещо, за което не съм виновен..
Новогодишното ми настроение е приповдигнато от малкото приятели, които ми се нахвърлиха да ме успокояват и да ме развеселят и честно да си призная успяха..
Съжалявам, че така станаха нещата, но мех.. щом така е решила, кой съм аз да я упреквам, дано е щастлива с този неин избор..
It's time to move on..
Весели празници на целия форум, бъдете щастливи и се обичайте.. ;) А довечера ви пожелавам приятно изкарване и посрещане на новата година! 8-)
Единствената подигравка си ти и това го казах на всички. По голяма змия и подлизурко от теб няма . Жалко че не го виждат другите навреме , но не всеки е като мен , така че няма проблем
Защо развали на момичето празника :?: точно пред нова година :?: а кажи ве въшливо пръдло :?: не можа ли да изчакаш до утре поне :?: бастун насран :?: ще ядеш кютек ти ама ще видим кога ще ми паднеш :smt023
darknesswillfall
12-31-2013, 13:43
Няма значение защо съм го написал.. честно казано, не бъдете негативисти, във всяко нещо дори и в злото има по нещо хубаво.. :)
Но все пак, нека обясня.. написах го с цел, да излея това, което ми се насъбра.. не ми пука, дали тя или някой друг ще го прочете, защото това няма да промени нищо.. :)
Написах, го защото по стечение на обстоятелствата останах съвсем сам..
Не ми пука де, стегнах се вече и всичко е наред, ще се справя с всичко.. а единствено губи не разбралия.. тваЙ е..
Ае весели празници и не се карайте у фороня ве, дяца.. 8-)
все още не си останал сам , ще останеш наистина сам когато влезеш в болница :smt023 а единственото което ще загубиш е носна преграда , ще я премахне хирурга ти защото ще съм я начупил 8-)
пожелавам ти нещастни празници защото утаика като теб тва заслужава , убитак :smt023
Единствената подигравка си ти и това го казах на всички. По голяма змия и подлизурко от теб няма . Жалко че не го виждат другите навреме , но не всеки е като мен , така че няма проблем
Защо развали на момичето празника :?: точно пред нова година :?: а кажи ве въшливо пръдло :?: не можа ли да изчакаш до утре поне :?: бастун насран :?: ще ядеш кютек ти ама ще видим кога ще ми паднеш :smt023
Калм даун, дюд.
darknesswillfall
12-31-2013, 13:48
аз съм много калм тори :smt023 По калм от мен няма , и точно затва съм толкова непредвидим 8-) хладнокръвното ми изображение не показва кога съм ядосан и кога ще те връхлети нещо 8-)
теб знаеш ли кво ще те връхлети :?:
trabi_bs
колко бой ще получи лайнархи??? който иска да го бие нека постави +
trabi_bs
+
darknesswillfall
12-31-2013, 14:04
той каза че щял да те бии тебе с компанииката , недей се захваща с него опасен е 8-)
аз ще си поговоря с него на някоя сбирка ако дойде изобщо
между другото кога ще праите сбирка , мога аз да ви организирам ако сте толкова заспали :smt023
Fisherman
12-31-2013, 14:05
само най големите мърши ще търсят възмездие извън форума защото са ги направили на трътки
trabi_bs
12-31-2013, 14:06
той каза че щял да те бии тебе с компанииката , недей се захваща с него опасен е 8-)
аз ще си поговоря с него на някоя сбирка ако дойде изобщо
между другото кога ще праите сбирка , мога аз да ви организирам ако сте толкова заспали :smt023
да дойде лайнархи да ма набие хахаххахахаха даже на бакардито щего закарам мухухуахаха .ддз то от бургас май не сме многохора
darknesswillfall
12-31-2013, 14:08
може там да го закараме , ще кажа на оня бармана да му счупи няколко чаши в главата 8-) примерно аз ще стоя и ще гледам отстрани 8-)
darknesswillfall
12-31-2013, 14:11
само най големите мърши ще търсят възмездие извън форума защото са ги направили на трътки
мен никои не ме е направил на трътка паляко :smt023 аз съм силен кой да ме праи на трътка тва не мога да разбера
просто повечето като теб например се правят на малките и на беззащитните и точно затва трябва да поемат лакът в муцуната :smt023
ти се правиш на слаби деца и на дядовци нали те даваха по вестниците
http://inews.bg/pictures/603880_375_282_4x3.jpg
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2012/08/%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%87-%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B83.jpg фишерман най вдясно
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2012/08/%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%87-%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B82.jpg
между другото няма да слагам сега никви иконки щото ще помислите че се ебавам , не се ебавам това наистина е фишармен :smt023 Идва ми толкова много да се изсмея ама по добре не. вижте го добре и коментирайте :smt023
trabi_bs
може там да го закараме , ще кажа на оня бармана да му счупи няколко чаши в главата 8-) примерно аз ще стоя и ще гледам отстрани 8-)
може и фламбе да му напрайна мозъка 8-) от такива селяци кат него ме е страх само отедно ,да не се задавя от прекаления смях 8-) 8-) 8-)
darknesswillfall
иии бахти силния тцтц
http://images.ibox.bg/2012/08/16/img_05/430x189.jpg
darknesswillfall
12-31-2013, 14:13
кво няя се задавиш от смях глей го как се е облякъл в бяло добре къв педал ще си да сложиш бял панталон бели обувки и да го праиш на тежкар :?: поне да беше черно тва онова :smt023
виж му веждите и миглите са праени при козметик кво да говорим повече 8-) бухал насран
trabi_bs
12-31-2013, 14:13
мен никои не ме е направил на трътка паляко :smt023 аз съм силен кой да ме праи на трътка тва не мога да разбера
просто повечето като теб например се правят на малките и на беззащитните и точно затва трябва да поемат лакът в муцуната :smt023
ти се правиш на слаби деца и на дядовци нали те даваха по вестниците
http://inews.bg/pictures/603880_375_282_4x3.jpg
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2012/08/%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%87-%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B83.jpg фишерман най вдясно
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2012/08/%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%87-%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B82.jpg
между другото няма да слагам сега никви иконки щото ще помислите че се ебавам , не се ебавам това наистина е фишармен :smt023 Идва ми толкова много да се изсмея ама по добре не. вижте го добре и коментирайте :smt023
бати умрялата компания.... пък рибарчето е сладурррр голям точи му се секи чичко с голям кран
trabi_bs
12-31-2013, 14:14
кво няя се задавиш от смях глей го как се е облякъл в бяло добре къв педал ще си да сложиш бял панталон бели обувки и да го праиш на тежкар :?: поне да беше черно тва онова :smt023
виж му веждите и миглите са праени при козметик кво да говорим повече 8-) бухал насран
страх ме е ,защити ме хахахха
darknesswillfall
12-31-2013, 14:16
ми сори , свършен си :smt023 аз мисля да изляза извън граница отсега докато той се напива за да не може да ме набара следващите дни 8-)
сам си и най вероятно ще умреш от ръката на фишерман което ми напомня на рижата :smt023 кво беше загинал от ръката на жена в мъжко тяло , ето ти ще загинеш по същия начин като рицар загинал от ръката на жена в мъжко тяло 8-)
anonymous708973
12-31-2013, 14:18
Глупости на търкалета, това е дете. Фишърът е студент.
trabi_bs
12-31-2013, 14:19
ми сори , свършен си :smt023 аз мисля да изляза извън граница отсега докато той се напива за да не може да ме набара следващите дни 8-)
сам си и най вероятно ще умреш от ръката на фишерман което ми напомня на рижата :smt023 кво беше загинал от ръката на жена в мъжко тяло , ето ти ще загинеш по същия начин като рицар загинал от ръката на жена в мъжко тяло 8-)
предателлл!!!! ронин
trabi_bs
12-31-2013, 14:20
значи е бая изпаднал студент
darknesswillfall
12-31-2013, 14:22
новината с боя на дядото беше отпреди няколко години , той е пораснал вече :smt023 дори и на 25 да стане пак ще е дете и пак ще изглежда по същия начин , то си личи :smt023
толкова ли ниско падна да защитаваш най големия калпак на форума 8-)
darknesswillfall
12-31-2013, 14:24
и още един въпрос , ти лично видяла ли си че е студент :?: не знам що си толкова наивна 8-) нека да постне студентска книжка поне с лист с написан никнейма му :smt023 както аз пуснах например :smt023
trabi_bs
12-31-2013, 14:29
дай ни памперсии
Fisherman
12-31-2013, 14:37
значи е бая изпаднал студент
ти кво следваш,чувалохамалска дейност?доцент заварчик ли си станал
Обзело ме е НГ настроение ^^ Ще хапна с наще и после ще посрещам НГ с приятели.
Fisherman
12-31-2013, 14:38
и още един въпрос , ти лично видяла ли си че е студент :?: не знам що си толкова наивна 8-) нека да постне студентска книжка поне с лист с написан никнейма му :smt023 както аз пуснах например :smt023
е да са ше си постна снимки с лисче хартия на всичките ми собствености
trabi_bs
ти кво следваш,чувалохамалска дейност?доцент заварчик ли си станал
не ти и трябва да знаеш кво знам
darknesswillfall
тъй като реинджъра усещам че иска да ме репресира , ще пиша по темата
как се чувствам -> на първо място се радвам на безпогрешното здравословно състояние което имам тъй като това не може да се замени , благодарен съм че новата ми година ще започне със нови спортни успехи , напредък в работата ми и през изминалата година се запознах с много нови готини приятели и момичета които от които научих много било то в позитивен или негативен аспект :smt023 пожелавам и на останалите същото :smt023 а на фишерман пожелавам да не ме среща 8-)
trabi_bs
12-31-2013, 14:39
Обзело ме е НГ настроение ^^ Ще хапна с наще и после ще посрещам НГ с приятели.
приятно и безпаметно изкарване
Fisherman
12-31-2013, 14:40
не ти и трябва да знаеш кво знам
да нищо антиматерия
Fisherman
12-31-2013, 14:41
много ме е страх от тоя варненски селянин син на дърводелец,който ще ме смаже с тъпотата си
trabi_bs
12-31-2013, 14:43
да нищо антиматерия
нищо имаш под панталоните си
trabi_bs
12-31-2013, 14:43
много ме е страх от тоя варненски селянин син на дърводелец,който ще ме смаже с тъпотата си
да не остане с следи от кардан а??? ххахахахаххах
darknesswillfall
12-31-2013, 14:44
абе не беше дърводелец малко по друго ама по добре да не знаеш :smt023 ще подриснеш още повече :smt023
Fisherman
12-31-2013, 14:44
карал е лайнарка значи
Fisherman
12-31-2013, 14:45
нищо имаш под панталоните си
не е хубаво да мислиш за мъжки панталони
Fisherman
12-31-2013, 14:45
да не остане с следи от кардан а??? ххахахахаххах
не мога да разбера този селски жаргон
trabi_bs
12-31-2013, 14:46
карал е лайнарка значи
кат я видиш ,ши насереш момиченцаа слаТко
Fisherman
12-31-2013, 14:47
добре че ваще усти ще са там да поемат дизентерията
trabi_bs
12-31-2013, 14:47
не мога да разбера този селски жаргон
екскузимуа мон тапоуеии
trabi_bs
12-31-2013, 14:48
добре че ваще усти ще са там да поемат дизентерията
колко ли трябва да са търпеливи твоте колеги,че дося не са те напълнили за коледа и да то опекът на огън от лайна
darknesswillfall
12-31-2013, 14:57
карал е лайнарка значи
близко беше
изливал е лайна в пазвата на конкурентите си :smt023 аз от него знам тия работи всъщност с лаината в пазвата , не от бургас :smt023
лайнарката обаче ще я докарам специално за теб , имам ти адреса , ще кажа да вкарат тръбата през отдушника на терасата ако са затворени джамеците и да източат всичката субстанция върху чаршафите ти :smt023
между другото прая ти услуга , ти ще си изкефен :smt023 ще стане нещо като басейн , ще можеш да плуваш в изкусителна миризма , точно каквато те кефи 8-) само като влезеш затваряй вратата бързо че ще спадне нивото на басейна , после няма да можеш да правиш дълбочинно лайняно гмуркане , спахио ускубана :smt077
а да забраих , ще ти оставя и кислородна бутилка , обаче вътре ще я напълня със сок от кур (от мен ще е ) , и като тръгнеш да смучеш за въздух ще смучеш кура ми реално :smt023 мухахахахахах мри тестио насрана тулумба тумрук :smt077
trabi_bs
12-31-2013, 14:58
http://vbox7.com/play:68ac5e23
Fisherman
12-31-2013, 15:46
откъде ми имаш адреса страх ме е
trabi_bs
12-31-2013, 15:57
от гоогле мапс:Д