Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

DarkTemplar
10-25-2013, 11:59
Нервните хора около мен нещо почват да ми идват в повече.

anonymous708973
10-25-2013, 12:11
Първи изпит в университета.
Досега все като пич съм ходила на изпити, знаейки, че просто ще имам страхотна оценка, ако не се разсейвам и си чета условията. В момента съм покер фейс, цялата седмица бях на тръни и учих като луда, обаче усещам как баш 1 час преди изпита ще се побъркам.
Отивам да си наруша правилото и да си зазубря формулките още по-старателно иии НЯМАМ търпение да мине.
Боже, ако устискам три години на това напрежение, ще съм толкова badass накрая, че няма да има какво да ми се опре.
Отсега съм захванала да си калявам психиката, че всякакви простотии в личен план бледнеят пред заветната ми цел. Чувствам израстването, амбицирана съм, знам какво искам и през следващите години ще си проправям пътя към него със зъби и нокти.

Струва си всяка минутка мъчение. Сигурна съм.
И си пожелавам успех!

AnarchyBoy
10-25-2013, 13:01
Досега все като пич съм ходила на изпити, знаейки, че просто ще имам страхотна оценка, ако не се разсейвам и си чета условията. В момента съм покер фейс, цялата седмица бях на тръни и учих като луда, обаче усещам как баш 1 час преди изпита ще се побъркам.
Отивам да си наруша правилото и да си зазубря формулките още по-старателно иии НЯМАМ търпение да мине.
Боже, ако устискам три години на това напрежение, ще съм толкова badass накрая, че няма да има какво да ми се опре.
Отсега съм захванала да си калявам психиката, че всякакви простотии в личен план бледнеят пред заветната ми цел. Чувствам израстването, амбицирана съм, знам какво искам и през следващите години ще си проправям пътя към него със зъби и нокти.

Струва си всяка минутка мъчение. Сигурна съм.
И си пожелавам успех!

Успек, Инке.. ;) Ще го вземеш, споко.. Умница си ти.. ;)

Тия от СУ и на нас ни пляснаха изпит (не контролно.. ИЗПИТ!!!!) Вече, ма го взех с 5, а предната вечер с едни колеги пихме..
:D "Полят изпит, взет изпит" They said.. Добре, че вече съм трезвеник.. :)

Още веднъж Успех.. И нИ са притесняваЙ, после да се поФаалиш!

На мен ми е яко.. ;3

shmatarok
10-25-2013, 13:30

Успех!

Вече му се дразня. Един имейл се пише за 10 минути, какъв му е проблема да ми го прати най-накрая. Обеща ми още снощи, а още няма нищо. И за да съм сигурна, че ще го получа му дадох и двата имейла. Е, още чакам. Много мразя хората да ме разтакават. Иначе ми направи много добро впечатление снощи, ама с това мотаене доброто впечатление почва да изчезва.
Егати отвратителния ден тука, цял ден вали, студено, трябваше да слизам към центъра, ама в тоя вятър и дъжд - не, мерси.
Общо взето съм в много криво настроение, да, та не ми се занимава и с хора.

girlwithblueeyes
10-25-2013, 15:36
Viel Glück!:)

иначе ...

Moscowwwww<3<3<3

sneering
10-25-2013, 17:25
В петък вечер на тези години,ако не се чувстваш страхотно,значи или имаш проблем или имаш много проблеми,и всичките те са супер несъществени,ако се замислиш :D

Lilanda
10-25-2013, 18:25
Мех. Хубаво ми е.

С новото телефонче. 8-)

И си имам най-прекрасното момче. :smt007

Barbie47
10-25-2013, 18:42
Петък! <3 Днес 2 часа литература, 2 часа история и дим да ме няма. Ама чакахме час и половина да изпеем 4 песни. Накрая разбрахме, че всъщност пеем пред международна конференция на химици... :D Денят беше страхотен, а вечерта още повече....

bloodfrozen
10-25-2013, 19:25
Толкоз' ми е криво настроението, че думи нямам. Още съм силно афектирана. Маминка, милата, даже и подарък ми е приготвила, за да се почувствам поне мъничко по-добре.

Sh@d0w
10-25-2013, 19:56
Скука.

Поне реших с какво да си запълвам свободното време напоследък, утре ще отида да проуча как стоят нещата.

Иначе ми е едновременно малко кофти, но пък и добре заради вчера. Не мога да преценя кое повече.

DisappointedDreamer
10-25-2013, 20:01
скучно.

пие ми се вино.

POLINUTE
10-25-2013, 21:55
Днес ми е много анализиращ ден. Не ми се иска да приема че повечето хора са способни да ползват едни и същи оправдания за да приключат една връзка. Имам чуството че преди време жените говореха по заобиколния начин, а днес мъжете са тези които го правят по често. Естествено винаги ще ти е по добре да чуеш шибаната истина от колкото да те отбягват и да ти кажат типичното: "Не е заради теб, заради мен е." Човек колкото по малко очаквания има за нещата, толкова по добре. Жал ми е за хора които твърдят че са много честни, много отговорни, много зрели и знаещи това което искат, а накрая напълно противоположно на думите си ти показват съвсем обратното. Не се намирам за никак сляпо момиче, обаче тоя път наистина актьора си изигра ролята безупречно, а аз дори не забелязах че бях платила да гледам от първия ред. Фък дис шит мен!

jecklond
10-25-2013, 22:02
Носталгия и самота.

Glamour92
10-26-2013, 08:40
Една лъжа повторена 100 пъти ставала истина...
Е,аз 10 по 100 пъти изрецитирах "нещото,което има код,а не сърце..." и ефекта беше временен.
(силно казано)

Както и да е,не си струва да губя вкус към живота,заради глупости.
В крайна сметка,както и да свърши,всичко ще свърши добре.

*апх,аз имах и задачи :o ... и кафе *

tori
10-26-2013, 09:08
И по-добре е било.

Lilanda
10-26-2013, 09:25
Няма по-хубаво начало на деня просто. Събудих се и му чух хубавото гласче...:smt007

Толкова ми е милинко и прекрасно.

Е, можеше да ме остави да си досънувам съня, който сега не помня, но нищо. 8-)

Обичам го. :smt007

tonssy
10-26-2013, 11:16
Заради студентите, окупирали СУ, трябваше с професора и още 59 човека да се местим в Биологическия факултет. Гледката, предполагам, е била изумителна. Ебати размотаването стана, сутринта ми започна супер изнервящо.
Поне довечера ще е нааааааай-якото, нямам търпение. Същевременно, пак съм в доста тъпо настроение, заради него...искам да се прибере вече и да стане ясно как ще продължат отношенията ни..

NambyPamby
10-26-2013, 11:57
Успах се и най-тъжното е, че все още ми се спи. 8-) Денят е официално пропилян, а аз съм адски неорганизирана и все още не мога да отлепя от кафето, за да отида да се глася и да изчезвам да свърша поне част от предвидените задачи.
И в здравословен план е едно мъчно и тегаво...
Хубавото е, че поне довечера съм с него и след като ме нагушка, ще ми мине гадното настроение. 8-)

AliceSw
10-26-2013, 12:24
не мога да спя последните дни

трябва да се къпя, да се оправям, не ми се занимава

heartlesandfreaky
10-26-2013, 15:14
Костенурчето ми умря.. 5 години го гледахме. Толкова ми е тъжно :( И майка ми на всичкото отгоре отказа да го погребе, понеже "й било тежко" и реши да го изхвърли. Никога повече няма да й проговоря. Отнесе се с него сякаш е боклук, а не домашния ни любимец..

DarkTemplar
10-26-2013, 15:19
^Ти защо не го погреба?

heartlesandfreaky
10-26-2013, 15:27
^Ти защо не го погреба?

Ще ти отговоря на ЛС.

SpiritInBlack
10-26-2013, 15:38
Костенурчето ми умря.. 5 години го гледахме. Толкова ми е тъжно :( И майка ми на всичкото отгоре отказа да го погребе, понеже "й било тежко" и реши да го изхвърли. Никога повече няма да й проговоря. Отнесе се с него сякаш е боклук, а не домашния ни любимец..

Хахахах. В понеделник ще си на даскало и ще и искаш парички за банички с колбас. Тва ми напомня много на една случка в миналото - приятелка имаше котка , която много обичаше. Като се гътна я сложи в найлонова торба от 5 ст. и я хвърли на боклука хахаха

Спи ми се много. Ще оставам в София доста време тоя път да си пиша курсовите. Чувствам се особено , няма момиче , с което да ми се излиза, а единственият бастун , когото искам да видя , не си вдига скапания телефон , а от безполезното ни посолство не могат да ми дадат каквато и да е информация. Ако са го хванали , ще е кофти

Violenza
10-26-2013, 15:43
приятелка имаше котка , която много обичаше. Като се гътна я сложи в найлонова торба от 5 ст. и я хвърли на боклука хахаха

Тази е обичала котката си колкото еволюцията е обичала нея.

granger
10-26-2013, 16:02
След препиването се чувствам по-добре. Relax ,манджа + хубав филм и готина компания.

maldini
10-26-2013, 16:05
проспах си деня :X

DarkTemplar
10-26-2013, 16:08
Интересно как за по-малко от 40 мин може да ми се оправи настроението. Момчетата все още умеят обратите.

И още една добра новина.

http://www.shanghaiexpat.com/blogs/wp-content/uploads/2012/09/Happy-Face-Two-Sided-Decoration-N21554_XL.jpg

HollyGolightly
10-26-2013, 16:42
Лежа си и се чудя, кое ще реши проблема ми, да си извадя очите или да си одрежа цялата глава. Такива болки не съм имала от години

xoxi
10-26-2013, 16:57
Голям рев, голямо чудо.
Мина ми мъката май (или пък сега започва), но тия сълзи не мога да ги спра.
Толкова силно не бях искала нещо от много време, а то... просто не се случи.
Ужасно ми е мъчно, а той вече се отчая в опитите си да ми оправи настроението.

shmatarok
10-26-2013, 17:49
Много съм раздразнена, в понеделник отивам и вдигам скандал. То бива-бива безхаберие.
Иначе животът ми е станал толкова еднообразен, че направо си се отчайвам.
И с тоя дъжд съвсем се депресирам.

saruhi
10-26-2013, 17:52
Малко позаспала....иначе чудесно и прекрасно,но метър уот хепънс :D

Dagichka
10-26-2013, 17:53
точно ме определя цитата, за това го цитирам на английски направо - "I was full of a hot powerful sadness and would have loved to burst into the comfort of tears but tried hard not to remembering something my guru once said- that you should never give yourself the chance to fall apart because when you do it becomes a tendency and it happens over and over again. you must practice staying strong instead."

polssa
10-26-2013, 18:04
реално усещам как следващия уикенд ще се решат много неща
сега не знам какво да очаквам
иначе иъл бе, знаех, че е зле, ма чак пък толкова
оф

Hayashi
10-26-2013, 18:16
Днес си получих лещите подарък от един сайт и съм много доволна. Наспах се и си мързелувах цял ден! Перфектната събота си изкарах! Времето се оправи и дано да се задържи така, защото смятам в понеделник, приятелят докато е на лекции, да се разходя из града и да поснимам малко.

DisappointedDreamer
10-26-2013, 19:59
скучно

tori
10-26-2013, 20:13
Горкичкото. От какво умря? Старост? Подути очи? Някакъв вирус?

Lilanda
10-26-2013, 20:48
Хах милото заспа, докато си говорим по скайп..Сладурчеее :smt007

Нда..А някои хора се карат за простотии, докато аз му се радвам..-_-

weheartiit
10-26-2013, 21:35
не издържам вече ...
просто искам да изчезна,без това никой няма да забележи

shmatarok
10-27-2013, 00:11
Много зле.
Как може да има такива хора... и как могат да се определят като добри и набожни, да ходят на църква и да се молят всяка вечер, а в същото време да правят такива неща.
Тотално съсипана съм.

XTREMEFREERIDE
10-27-2013, 00:15
Якото парти стана, обичам тая компания, въпреки, че 80% от хората са с по 23-25 години по-възрастни от мен. :cool: Отдавна не бяхме пяли така с китари и много добре ми влезна музичката. ♥ Пък и кой знае кога пак ще успеем да се съберем така на едно място всички...най-вероятно след Нова година чак, пфу.

Аз писах толкова много след като се прибрах, чак сега мисля вече да лягам. И това отдавна не ми се беше случвало, но съм толкова преизпълнена и окрилена от хубави емоции напоследък, че...мда.
Усещам как ще ми е тегава другата седмица с всичко, което се иска от мен, но ще мине и ще съм свършила полезна работа. Жива-умряла в петък следобяда ще си отида да поработя, няма извинения.

HollyGolightly
10-27-2013, 00:31
Пък ние утре отиваме да си избирам зайче 8-)

DisappointedDreamer
10-27-2013, 05:20
Изморено ми е.

Зайче..
10-27-2013, 06:36
ай майка и татко пак да заминат някъде на почивка и пак да дойде вкъщи <3
хаха
иначе съм ядосана. ебаси тъпото отношение

vagarious
10-27-2013, 07:09
търся си златната среда ... ланфлгнскйнхвлнгфпвйемлмг лквмф

AnarchyBoy
10-27-2013, 08:11
Хах милото заспа, докато си говорим по скайп..Сладурчеее :smt007

Нда..А някои хора се карат за простотии, докато аз му се радвам..-_-

Виновен.. :smt007

По темата, спи ми се.. имам да уча, ся трябва да тренирам и я чакам нея да се събуди най-сетне! :D
Бе айляк ми е!

DarkTemplar
10-27-2013, 08:12
(yawn) (yawn)

След силна събота вечер, следващата сутрин винаги е тежка.

TheBeliever
10-27-2013, 08:47
Психически изтощена. Твърде много ми дойде. Добре, че рано се свърши.

Lilanda
10-27-2013, 09:05
Пак се успах супер много. Имам да уча по физика и химия, а хич не ми се занимава..По химия окей, там е лесно. Физиката колко ми е противна не е истина...

Утре по това време ще чакам да свърши последния час, за да отида да си взема калъф и протектор за телефона. 8-)

SpiritInBlack
10-27-2013, 09:08
Станах в 11.00 , за да пиша за "Субективна оценка за използването на производствените мощности в Германия и Франция през 2005 г., 2010 г. и 2012г, " и да разера , че е още е 10 ! :D Цял ден ще се занимавам с тея простотии , бахти

tori
10-27-2013, 09:23
Кеф ми е, но не знам утре как ще отида на даскало. :х Ама ми е кеф.

Hayashi
10-27-2013, 10:32
Още не мога да се вдигна от леглото. Какъв кеф!

Anonys
10-27-2013, 10:53
Чувствам се прекрасно, въпреки че ми липсва.
Сбъдна се една мечта.
И съм много доволен, всичко беше перфектно. :)

anonymous708973
10-27-2013, 10:57
Ох. Изпитът мина, ама де ти заслужена почивка, нееее. Вместо това дай да наваксваме каквото сме проспали докато се подготвяхме за него. ГР!
Драмата на живота ми е, че хората ме разочароват. Ама да се разочаровам сама - не се беше случвало отдавна и е много шибано. А като се случат двете едновременно, направо ми идва да се метна отнякъде. Хубаво, че имам наистина прекрасни приятели! А напоследък - добри познати с потенциала да се превърнат такива, no matter the distance.

:)

shmatarok
10-27-2013, 11:31
Изплаках си очите снощи.
Тя поне ми се обади и ми слуша простотиите два часа, радвам се, че си я имам.
И съвсем неочаквано, но той също прояви загриженост и седя с мен цяла вечер. Мило.

Сега обаче съм добре, виждам нещо като слънчеви лъчи навън, смятам да се обличам и шопинг. Заслужавам да си купя нещо хубаво, даже и мамето ме поощри.

DisappointedDreamer
10-27-2013, 11:37
Прекрасни 4 дни. Чакам си в момента на летището. Бррр. Липсва ми Стокхолм, няма да лъжа. Чакам с нетърпение да си видя всички :)

Sh@d0w
10-27-2013, 11:48
Времето днес навън е просто прекрасно.

Беше подходящ момент за първото миене на колата. Мда.

Не трябваше да го гледам тоя филм хах. Сега ми се прииска.

heartshapedbox
10-27-2013, 11:51
Щастлива съм, вчера беше чудесно<3

DisappointedDreamer
10-27-2013, 12:34
ужас, много мразя чичковци да зяпат.

пада ми батерията на лаптопа, а тук трябва да кисна още час и нещо.

късмет.

Hayashi
10-27-2013, 13:00
Чудя се дали да не изляза малко на свеж въздух... Той излезе да си се среща с някви приятели и ми стана леко тъпо. На всичкото отгоре и магазините естествено не работят, поне да свържа нещо полезно и да напазарувам. От една страна ми се излиза, обаче исках и да свърша разни неща за блога. Оф, май приключвам с тази публикация и ще се разходя за около час.

bloodfrozen
10-27-2013, 13:09
Днес съм се настроила на образователна вълна. Имам желание да ги разцепя от знания и на следващия колоквиум. 8-)

Зайче..
10-27-2013, 13:58
вкъщи на топличко, с мокра коса, пухкави ботушки (пантофи) и ям салатка от Mc Donald's <3
ако и той беше тук, щях да си мисля че сънувам 8-)

xoxi
10-27-2013, 14:53
Леле, колко ми е хубаво!
Днес с него за пръв път пазарувахме заедно. Такава глезня беше в магазина, че се чудя как не ни изхвърлиха...
Цяла седмица бяхме подложени на безбирие и днес около бирата напълнихме две колички с какво ли не. Тази вечер ще има царска вечеря! xD
Дори за домашните любимци има планини от храна. Настроението вкъщи е супер приповдигнато. :D

DisappointedDreamer
10-27-2013, 15:09
Обратно в Стокхолм. Кеф.

TheBeliever
10-27-2013, 15:13
Пълен релакс. Гушната на топличко, котката в скута, домашно приготвена вечеря и любим сериал.

Очаква ме интересна седмица.

Barbie47
10-27-2013, 15:47
Не знаех, че съм способна на такава обич. Напълно зависима съм от този човек, тотално влюбена.

Dagichka
10-27-2013, 16:36
тресе ме, имам 38градуса темп, сутринта щях да припадна, главата ме цепи и коремът ме боли, няма такъв кеф...
и утре ако тая лекарка пак ми каже "нищо ти няма" ще и тегля една сочна и ще си търся хомеопат баси

Enchanting
10-27-2013, 17:07
Болна.
Новата седмица започва- екстра..

shmatarok
10-27-2013, 17:11
Нях нях нях, доволна съм от пазара днес, похарчих малко парички, уж излязох да си потърся парфюм, а накрая с три чанти се прибрах. 8-)
Направих си и вечеря, натъпках се стабилно, сега почвам да уча, че имам контролна тая седмица, а java-та нещо ми се опъва. :(

TheBeliever
10-27-2013, 17:42
Ама разбира се, че нещо трябва да ми срине идилията...

Офисът е голям, дано поне нямаме директен контакт.

Мамка му.

POLINUTE
10-27-2013, 19:03
Вчера се разбихме на рожденния ден. Ходихме и на дискотека, не стояхме много защото музиката не ни хареса...уж tomorrowland зала щеше да има, пък пълна боза. На връщане имах чуството че ще ми се пречупят на две глезените. Пребрахме се към 04:30ч.-добре че върнаха тва време счас назад :D :D . Сутринта ме събуди моята приятелка която даваше обяснения на гаджето си къде е била и кво е правила предната вечер, естествено събуди ме и трябваше да ставам да приготвя закуска и след като си тръгна цял ден съм мързеляшката в леглото. Утре почвам кормуването....да видим кви ще ги изям. :D

pandabear
10-27-2013, 22:01
ама много ми е уморено и въпреки това не мога да заспя...

ще броя усмивки.

maldini
10-27-2013, 22:17
нема кинти ,нема нема кинти скоро няя да си зимам бентли :(

Carpe Diem
10-28-2013, 02:25
А той какво всъщност иска? Уж иска да се вижда сериозно с нея, а после идва при мен и иска да си говорим, и се опитва да ме целунне? Може би не трябваше да го лъжа, че се виждам с някой друг. Но, какво да правя? Не искам само той да ме разиграва. А толкоова го харесвам. Просто съм глупава. Трябва да си тръгна с колкото и малко достойнство да ми е останало. Той НЕ се интересува от мен.

TheBeliever
10-28-2013, 04:28
Тази промяна във времето не ни се отразява добре.

Иначе - хубаво утро.

Все едно съм в гимназията - същите драми.

Ivaaaaa
10-28-2013, 06:22
home, sweet home

JustaLittleKid
10-28-2013, 06:52
Изпълнена с ентусиазъм и някакво странно щастие. Дано този път успея да ги задържа повече време.

AnarchyBoy
10-28-2013, 07:06
Добро ви утро! (yawn) (yawn)

Много много много ми е щастливо! Мънинката ме кара да се усмихвам! :smt007
Охх, пия си кафето, тренировка, душче и къш по задачи, ма поне на вън е слънчево!! :D

paradosou
10-28-2013, 07:55
Страхотно. Вчера беше хубав ден (като изключим едно мистериозно изчезване, което почти ми срина емоционалното спокойствие :D), трябва да се постарая по-често да си прекарвам времето така.
Отказах се да ходя на един определен изпит догодина и се ориентирах окончателно към следване в чужбина. Ще дам всичко от себе си, за да си постигна целите, пък 'каквото сабя покаже' 8-).
След малко потеглям към училище; възнамерявам тоя път грам да не се поддавам на негативни влияния. Да видим дали упоритото самонавиване ще се окаже печелившо 8-).

Niakoitam
10-28-2013, 08:07
Тя ми липсва. Напоследък нещо хич не можем да се засечем макар.че последната седмица не е като да мога да се оплача от липса на свободно време и сравнително голямо киснене в интернет. Явно е доста заета на тоя етап.Няма проблем ако е така въпреки че това донякъде ни отдалечава. Но просто не искам да си и помислям,че може поради някаква причина или причини да ме отбягва.

girlwithblueeyes
10-28-2013, 10:42
ИИИИИИИ койй еее 4 ри кратеннннннннн!!!???
Коййййй ???
Не мога да си намеря място от кеф 4 ри поредни години 4 ри световни титли ооо дааа
Голямо празнуване падна и с колегите се разбихме в края на сезона пак ще празнуваме тоя път официалнооо
Много ама много е добъррр !!!

Иначе днеска 4 часа тренировки ми се отразиха страхотно и нямам търпение и момчето ми да си дойде от лагер и всичко ще е идеално ...

granger
10-28-2013, 11:06
Изтощена, но поне се радвам,че е от хубаво нещо :D
Не ми се беше случвало такова приятно преживяване от доста време. Забравяш за всичко и стреляш!

Hayashi
10-28-2013, 11:31
Баси кефа е да се наспиш в понеделник! И времето днес пак е хубаво, ура!
Днес размразявам хладилник и имам съмнения, че ще се наводня прилично.

GOOOSHKATA
10-28-2013, 11:47
извинявам се за израза - чувствам се като х*й в женски ръце :)

shmatarok
10-28-2013, 11:49
^ 8-)

Пак не се наспах, но поне сутринта времето беше хубаво. ИМАХМЕ СЛЪНЦЕ! Истинско! За повече от 10 минути! Не се е случвало от повече от две седмици сигурно. 8-)
Нищо не чух от сутрешните лекции, изпраскаха ми страхотна курсова, която би била много яка, ако знаех как да я направя. На всичкото отгоре ще е 50% от оценката и започвам тактично да се паникьосвам.
Драма да има. :D

Lilanda
10-28-2013, 13:01
*прозяв*

Снощи пак не спах като хората..Заспах в 1, след което се събудих в 3. Излежавах се малко и пак заспах. Станах в 4, мислейки си, че е 5, оправих се и отидох на спирката...Чааааак тогава осъзнах, че всъщност съм станала в 4..-_-

Иначе денят беше супер. Направих си една стабилна фотосесия с целия клас с новия телефон. 8-)

В автобуса си мислех за него /нищо ново де :D/ и осъзнах какво съкровище си имам. Понякога имам чувството, че...не го заслужавам. Обичам го супер много. Просто имам чувството, че той дава всичко от себе си, а аз мога и още..Много още. И все пак е щастлив, което за мен е най-важно. А и аз съм щастлива.

Имам да му кажа толкова много неща, а някак си не се чувствам готова да ги изрека. Не съм вярвала, че ще има думи, които изричам по-трудно от "Обичам те", но...

П.С: Бебе, знам, че ще го видиш. Не ме разпитвай...Много! :D :-)

едит: 2000 мнения. 8-)

girlwithblueeyes
10-28-2013, 13:04
:lol: сигурно е било кофти тръпка

anonymous708973
10-28-2013, 13:09
Понякога имам чувството, че...не го заслужавам. Обичам го супер много. Просто имам чувството, че той дава всичко от себе си, а аз мога и още..Много още. И все пак е щастлив, което за мен е най-важно. А и аз съм щастлива.

Имам да му кажа толкова много неща, а някак си не се чувствам готова да ги изрека. Не съм вярвала, че ще има думи, които изричам по-трудно от "Обичам те", но...

П.С: Бебе, знам, че ще го видиш. Не ме разпитвай...Много! :D :-)

едит: 2000 мнения. 8-)

Абсолютно без да целя да ти помрачавам щастието, ама кога тръгнахте, кога се обичахте, кога спряхте да се заслужавате?

Нормално ми е иначе, хубаво е понеделникът да ми започне в 12, ама наистина трябва да се науча да си ходя на туториума от 8.30. Да видим кога ще е :д
Иии ме е яд, че не се видях с германците тоя уикенд, ще се наваксва. Ох, всичко трябва да наваксвам, бе :д

Cloud9
10-28-2013, 13:34
Денят започна добре.Късметът ми се усмихна за първи път от години.И то как ми се усмихна!Направо се озъби.Но при мен цяло щастие няма.Все ще намерим начин да се изкараме извън кожата си.Това е проблемът,когато двама души се обичат толкова много,но са толкова различни.Е,накрая винаги ще има компромиси,но важното е първо да си скъсаме нервите.Главата ми иначе пак ще гръмне.после съм на кафе,а не ми се ходи хич.Но вече й отказвам за 10-ти път и ми е неудобно.Направих вчера леща за цял взвод хаха.като го попитах какво ще яде-леща или зелен боб-той ме погледна жално,после се засмя и каза че избора нещо не му допада.Стига е ял сухи храни само.
Още ми се къса сърцето като се сетя за котето.Трябваше да си го взема.Беличка,малка сладка топка с големи сини очи.Когато я гушнах усетих че имаме връзка /звуча като луда / и това си е моето коте.Нея я беше страх,но ме погледна и изведнъж се успокои.Облегна си лапичките на гърдите ми и сякаш разбираше че няма да й направя лошо.Но после се сетих колко пъти съм приютявала бездомни животинки и те са умирали или изчезвали и сърцето ми се срина.Не ми се иска да го преживявам пак.Имам чувството че нося лош късмет на животните.А и се сетих че чисто новият ни апартамент и всички мебели ще станат в косми и ще са одраскани.А и да не говорим че нас ни няма по цял ден.Другото котенце беше още по-мъничко и него ми се иска да си вземем.Но...не знам.Страх ме е.Иска ми се да имам нещо малко и сладко,за което да се грижа и всъщност май искам да имаме бебе вече....Но по план още ни е рано.Таз година булка-догодина люлка.

tori
10-28-2013, 13:41
Чувствам, че съм започнала да ставам скучна, сива и някак си твърде по мярка. Странно ми е, излиза ми се ама не на кафе или разходка, а на ново място. Да видя някой нов, който да ме накара да искам да говоря говоря, говоря. Да ми изтръпнат устните от говорене. Не само да премълчавам разни неща, да гледам винаги да се държа добре и да не разочаровам никого. Да не нараня никого.

babity
10-28-2013, 13:43
Супер мотивирана съм. Яд ме е само, че времето не ми достига за толкова практика, колкото искам. Още един побърканяк се залепи за мен, откачих го без грам угризения. Чувствам се адски самодостатъчна, а това е най-якото чувство, което някога съм изпитвала. Имам нужда от поле за изява! И с'а ако имам условия за малко забавления, уикенда ще бъде мегаяк.

Дано само оная пача не е направила някоя бъркотия, 'щото ще я смачкам.

TrueStory
10-28-2013, 13:44
Обичам си момчето ужасно много, макар и да ме ядосва понякога, а и аз да не се държа като хората с него...чувствам се виновна за поведението си.
Той е онази константна величина, която ме крепи и ме кара да се чувствам сигурна и обичана.

Lilanda
10-28-2013, 14:08
Пантерке, преди да ти отговоря искам да те питам нужно ли е да си дълго време с някой, за да 'спреш да го заслужаваш'? Дори да не говорим в любовен аспект. Защо да не може да чувстваш, че не даваш всичко от себе си още от началото и да се чудиш как да го промениш?

А относно обичането-понякога усещаш обичта си към някой още с първата целувка, с първото докосване, с първия поглед и ти остава само смелостта да си го признаеш. :)

пт: Аз съм супер голямото про. 8-) /и съм много, много скромна! :D/ Излезнах с мама за един час и направих супер яките снимчици. Морето е невероятно. По-късно може да кача някоя в "Лично творчество". 8-)

sneering
10-28-2013, 14:09
just a perfect day

http://free.clipartof.com/5-Free-Summer-Clipart-Illustration-Of-A-Happy-Smiling-Sun.jpg

sunnyreni
10-28-2013, 14:47
Объркана съм и съм на кръстопът. Да или не. Всичко се разви невероятно бързо. Чувствата ми към него са много силни, но просто не се чувствам готова. Не искам да го загубя, той е последният човек на когото казвам лека нощ, а аз съм първата, на която той казва добро утро. Измъчва ме това, че си задавам въпроса "Искам ли..?"
Като изключим това, се чувствам странно отпусната...

heartshapedbox
10-28-2013, 15:00
Страшно ме боли корема.
Иначе искам да се видим и да пием сладко чайче някъде, само двамата. Миличко ми е.<3

girlwithblueeyes
10-28-2013, 15:15
Още го нямаааа:(

Поне ще си продлъжа разкрасителни процедури за него <3

babity
10-28-2013, 15:40
Дали ще дойде ден в който да ми пука?

Sh@d0w
10-28-2013, 15:42
Дали ще дойде ден в който да ми пука?

По - добре да не ти пука.

Този ден мина доста бързо. А и си наваксах часовете, та ми остана свободно време след работа да свърша още няколко задачи.

Иначе бивам. Макар че можеше и по - добре.

TheBeliever
10-28-2013, 16:06
И в най-лошите си кошмари не съм го очаквала това. Толкова ли нямаше къде другаде? Защо трябва да ми разваля идилията? Да заминава и да не ми обърква душевното спокойствие.

Понеделник, как да е. Планини от работа.

maldini
10-28-2013, 16:10
маркетинга го пръснах днеска

Wwwooow
10-28-2013, 17:15
Боли ме гърлото,тресе ме,студено ми е, гнусно ми е,гадно ми е, тъжно ми е .. не виждам смисъл за нищо в момента..Трябва да легна да се наспя,ама нещо не ми се иска да лягам,като бързо ще дойде утре уф :( ще се разплача ..
защо отдавам такова значение на толкова малки и глупави неща, това не разбирам ..

granger
10-28-2013, 17:24
Бясна е меко казано.
Бих удушила човек в момента.
Дейба и нещастните същества.

POLINUTE
10-28-2013, 17:43
Нищо. Тъкмо се бях настроила да чупя съединителя и ми изтърсиха че практиката била утре :D, неорганизирани хора. Снощи киснахме с един познат италянец и си лафихме цяла вечер по скайпа, спах до обяд и така...тъпотии.

fUcKsMiLe
10-28-2013, 17:43
Тъжно и депресирано ми е.
Остават по-малко от 2 месеца, а ми се струват като цяла вечност.

SpiritInBlack
10-28-2013, 18:18
Интересно ми е. Вчера покрай тая тъпня , с която се занимавах 5 часа, изкарах най-голямата си печалба в покера. Нп , стоенето вкъщи има своите ползи. Даже не знам какво ми се купува. Даже и стипендии ще взема , ново чувство за мен хаахха

Ivaaaaa
10-28-2013, 18:18
привидно всичко ми е наред, всичко на 6
ноо чувствам някаква липса, нещо ми липсва
мисля, че знам какво

Lilanda
10-28-2013, 19:27
Йес! Ще се наспя! Лайк ъ бос! 8-)

Супер щастливо ми е и не ми се ляга, защото си говоря с него, но в същото време супер много ми се спи..-_-

Та да..Съня ми е по-важен, пък и ако легна сега, ще се наспя! :D

pandabear
10-28-2013, 20:58
иска ми се да заспя по-бързо тази вечер...толкова различни емоции в рамките на един ден, никога не съм изпитвала. доста ми е странно. тези състояния, за които трудно намирам дефиниции...просто са приятнострашни...

AliceSw
10-28-2013, 22:35
пфф, поредната вечер, която не завършва както трябва

нямам какво да променя, ще чертая докато не припадна и заспя на креслото

не съм доволна, писна ми това постоянно подреждане, преподреждане, преместване, мъкнене на неща, сякаш живея на 8 места с 15 различни човека

Sh@d0w
10-29-2013, 03:41
Спи ми се. Много.

Защо станах толкова рано и аз не знам.

TheBeliever
10-29-2013, 04:25
Объркано ми е. Старая се да избягвам драмите в живота си, но този път не зависи въобще от мен.

Всичко приключи цивилизовано. Нека остане така.

Въпреки всичко се чувствам добре.

heartshapedbox
10-29-2013, 06:00
Безпричинно тъжно ми е. Сякаш нещо ми липсва, но не мога да разбера кое, следователно нищо не мога да направя.

DisappointedDreamer
10-29-2013, 06:17
Пак рано станах. Мех. Правя си кафе и се захващам със задачи.

Cloud9
10-29-2013, 06:36
Тъпа смяна на времето!Ставам по новото време в 5 и направо заспивам с отворени очи.И главата пак се опитва да проболва.Радвам се обаче че вчера се видяхме с нея.Тя ми напомни какво преживявах пред 3 години и как всичко така се обърне и стана по-добре и отколкото съм си мечтала. Той ще си смени вече окончателно адреса и ми се свива сърцето.знам че и на него му е странно,защото цял живот е бил на този адрес и адреса му е връзката с града,но тази връзка ще си я има и без да го пише в личната карта.А и никой не ме пита как ще се чувствам като си сменя фамилията хаха

Ivaaaaa
10-29-2013, 06:41
една вечер вкъщи и вече ми се появиха сенките :О

от другия месец почвам да живея здра-во-слов-но

tonssy
10-29-2013, 07:38
Безпричинно тъжно ми е. Сякаш нещо ми липсва, но не мога да разбера кое, следователно нищо не мога да направя.

Това. Само че до някаква степен знам коя е причината. Пак не мога да направя нищо обаче, за съжаление.

pandabear
10-29-2013, 08:21
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;3

ей такова ми е:

http://25.media.tumblr.com/26f4d417e162d860c091820cf3ef9db9/tumblr_mvdw5nqo1U1sessneo1_500.jpg

и http://25.media.tumblr.com/0a366e2f5ad358cd3a84c24b0d2c7cbe/tumblr_mveh0iuzhi1si1sb5o1_500.gif

също и http://25.media.tumblr.com/8c626c5f80c7a517f12e62f01d3385b2/tumblr_mveeg2MS041rtml56o1_500.gif

иии http://24.media.tumblr.com/454b812278e2140943ccf07132aa217e/tumblr_mveqze44fZ1s7cl0yo1_500.gif

малко и http://25.media.tumblr.com/4394ca1b08453b352f641e69556f746f/tumblr_mvcjtvBQoh1s3gsa1o1_400.jpg

bloodyF
10-29-2013, 08:41
Изнервена. Оня ме влудява, а и не само мен. Дразня се когато приятелите ми го отнасят заради някакви мои мухльовци.
Спи ми се, не ми се ходи на лекции, но поради факта, че за 5 дни успях да забравя всичко на португалски ще отида днес за рефрешване на паметта.
Иначе той е много сладичък, може и да излезе нещо накрая. Времето ще покаже :)

girlwithblueeyes
10-29-2013, 09:14
Охх супер ядосано ми е
Много съм болна кашлям и кихам отвратително .
Почвам да се тъпча с антибиотици защото в Петък заминавам за лагер и дотогава не мога да си пропускам тренировките
Не мога да си позволя да съм болна или да го пропусна.
Ще поуча малко за изпита утре и ще видя дали ще си почина или ще ходя към залата пак.

takecare
10-29-2013, 09:17
Мързеливо... Отпуска от училище, но е позволено, последна година. Но след малко налягам над тестовете.:))

Niakoitam
10-29-2013, 09:35
Имам чувството, че в корема ми се води война от вчера. А от началото на седмицата беше само през нощ за известно време. И гърлото ме поднаболва лекичко и леко ми е запушен носа. Нещо май не е от коремните бонтувания дето си идват и си отшумяват без нищо, а май този път съм тръгнал да се разболявам.Доста неподходящ период,защото като внесат ваксини трябва да ми бият, а затова трябва да съм здрав.

tori
10-29-2013, 11:17
Май ми е кеф. Гушливо ми е. Синузита ми се пооправя.

Hayashi
10-29-2013, 12:04
Вчера съм заспала след 4 и днес станах съм 2. xD
Ставам и гледам, че са излезли оценките по математика и имам 8,5! Баси кефа, не съм се оакала супер много.

sunnyreni
10-29-2013, 12:59
Това време лети...а още не съм научила купчината синоними и думи по испански. Така мечтая за книжка и легло :)
П.с Мисля си, че вместо да ме накара да се влюбя в него, ще ме накара да го обичам...странно чувство...

AnarchyBoy
10-29-2013, 13:07
Чакам я да си дойде и се разцепвам от епична музика.. днес пак нямах лекции.. мех.. :)

Glamour92
10-29-2013, 13:23
"All that you see will soon perish; those who witness this perishing will soon perish themselves. Die in extreme old age or die before your time – it will all be the same."

Нихилизъм.
Днес просто не се чувствам.

TrueStory
10-29-2013, 14:25
Имам нужда от спокойствие и разпускане....имам нужда да изляза с приятели на по бира, да си говорим пълни глупости и да се заливаме от смях....но такива покрай мен няма ....
Имам нужда да спра да мисля само за работа....имам нужда да спра да мисля изобщо...но не искам и да чувствам.
Имам нужда от него.....имам нужда ....
Поне започнах да слушам музика отново, това ще ми помогне малко да спра да мисля.

shmatarok
10-29-2013, 15:14
Ще му свия сърмите на тъпото тарикатче скоро. К'во ми се прави на света вода ненапита, че и ми върти номера копеленцето малко. Ама ще види другата седмица аз какъв ще му го извъртя.
Като изключим раздразнението ми заради някои индивиди, с други пък се разбираме прекрасно. 8-) Днес една баба ни видя в магазина и как ни се зарадва, докато се лигавехме. хаха. Зареди ми настроението тая случка.
А сега трябва да уча :( Гадното контролно утре трябва да бъде надвито, тъдъдъдъм!

xoxi
10-29-2013, 15:24
ПЕР-ФЕК-ТЕН ДЕН!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0sulodOII1rrdywqo1_400.gif

DisappointedDreamer
10-29-2013, 15:31
Продуктивен ден. Доволна съм.

Lilanda
10-29-2013, 15:49
Е няма такъв як ден! На училище беше супер, после излезнах на кафе в Несебър. Не съм излизала на кафе в Несебър от...не знам. От много време. 8-)

После минах през нас и отидох на китара. Мислех, че съм забравила всичко, а се оказа, че не съм толкова зле. 8-) Честно казано даже съм доста доволна от себе си..Изсвирих упражнение, което преди 1 година се мъчех да свиря със седмици и пак не бях успяла да го науча. :D Една година застой и пак съм про. 8-)

Похвалих се на учителя ми за Него..Супер много се зарадва за нас. Цял ден хората ме карат да повтарям едно и също "Как се казва? На колко е? От къде е? Как ще се виждате?"...Потресе ме един по-разнообразен въпрос обаче: "Лина, ти сериозно ли си имаш приятел?" :D Не знаех, че съм толкова ужасна, че чак хората да се учудват..:D

Както и да е. След дългия и прекрасен ден най-после си го чух..:smt007 Остава още мъъъъъничко докато се видим пак..Абе не е много малко, ама..;д

Sh@d0w
10-29-2013, 15:50
Уредих си днес зимните гуми, утре трябва да ходя да ги взема. Малко повечко се изръсих, ама евтини 18ски не се намират лесно.

Разбрахме се и за тиймбилдинга ще бъдат интересни няколко дена, но има доста време до готава.

Чудя се в четвъртък да ходя ли. Още не съм си измислил костюм, хм.

pandabear
10-29-2013, 16:05
Винаги е било тъпкано на Плиска с народ, ама в момента е нещо ужасно. От 30 мин. си чакам рейса и ми е много студено. Но пък мисълта за него ме топли. Нямам търпение да се прибера, да си сготвя нещо вкусно, да си го чуя ;3 да поиграем, да почета, да си изгледам сериалчето и пак да му досаждам ^^ А утре ще си го нагушкам и нацелувам <3 ((=

Hayashi
10-29-2013, 16:08
Купих си принтер йейейе! Не съм яла цял ден и в момента вече ми е лошо обаче не ми се готви.

anonymous708973
10-29-2013, 16:17
Пантерке, преди да ти отговоря искам да те питам нужно ли е да си дълго време с някой, за да 'спреш да го заслужаваш'? Дори да не говорим в любовен аспект. Защо да не може да чувстваш, че не даваш всичко от себе си още от началото и да се чудиш как да го промениш?

А относно обичането-понякога усещаш обичта си към някой още с първата целувка, с първото докосване, с първия поглед и ти остава само смелостта да си го признаеш. :)

За мен спираш да заслужаваш някого, когато започнеш да даваш по-малко от това, което си давал в началото. Аз приемам началото за задаване на стандарти. Не приемам, че от самото начало можеш да не даваш всичко от себе си. И е важно да се знае, че "всичко" е коренно различно за всеки отделен човек и затова всеки си търси половинка, чието "всичко" съвпада с нуждите му.

Иначе... тия лиготии с усещането на ОБИЧТА от първото докосване. Много молим. От първото докосване най-много да си искала да му налетиш, ама обич... Не.

Предполагам, че съм прекалено прагматична за влюбената ти главица.

Айляк ми е, взех си обратно лаптопа най-накрая. Не че беше трагично без него, де. Даже не влачих и по трамваи тоя път, та хубаво, че имам навигация на телефона, че не знам тия 5 км за колко време щяхме да ги минем.
Сега семинарчето, дано барем ми дадат сертификат накрая, после вкъщи и след вкусничка вечеря и едната камара чинии за миене се отдавам на матрици!

XTREMEFREERIDE
10-29-2013, 16:19
Ще бъде чудна вечер. Имам хубави планове, много мънички очаквания и добро предчувствие.

babity
10-29-2013, 16:44
Невидима. Меланхолично ми е. Клише. Леко отвратена съм от себе си. Т'ва са глупости, многото свободно време и липсата на задължения ме подтискат.

TheBeliever
10-29-2013, 16:53
Доволна след днешното експресно пазаруване и нетърпелива за партито. Ще е епично.

Усещам настъпваща промяна в стила и вкусовете. Добре е.

Втори ден не се засичаме, дано продължава така.

Ivaaaaa
10-29-2013, 16:56
наивничко съм си

tHe_COolEst_GIrl
10-29-2013, 17:21
Офф, трябва да уча за утре. Тук при мен като цяло е скука. Цъкам си на лаптопа и се чудя каква кретения да измисля :P

ForzaFelipe
10-29-2013, 23:13
Имам нужда от жена...Много съм се разнежил последно време отново,а тези наклонности си ги мразя вече...особено сега като ги нямаше няколко дена нашите и бях сам в нас...грехота беше да няма коя да поканя,да си приказваме глупости,да гледаме някой филм,да се гушкаме и да заспим така гушнати докато гледаме филма...Така де,не че нямаше коя да поканя,но то е ясно какво щяхме да правим...а аз не искам просто секс...искам нежност....педераска история отново...

anonymous708973
10-29-2013, 23:29
педераска история отново...

А стига глупости, съвсем нормално и много мило е това, което казваш :) Горе главата, ще си намериш такова момиче.

DarkTemplar
10-30-2013, 00:51
Отдавна не бях гледал филм, който да ме грабне толкова. Чак се чудя как досега съм го пропуснал (май си мислех, че съм го гледал). Много е трудно да се изгради толкова жесток и едновременно с това привлекателен персонаж, а да го изиграеш направо си е висш пилотаж. Скоро мисля да изям и книгите.

Ivaaaaa
10-30-2013, 06:51
^като си почнал поне кажи кой е филма

объркана съм, не знам какво да правя

Hidayet
10-30-2013, 06:57
Болна.

anonymous708973
10-30-2013, 07:22
Отдавна не бях гледал филм, който да ме грабне толкова. Чак се чудя как досега съм го пропуснал (май си мислех, че съм го гледал). Много е трудно да се изгради толкова жесток и едновременно с това привлекателен персонаж, а да го изиграеш направо си е висш пилотаж. Скоро мисля да изям и книгите.

Да вземеш да кажеш кой е филмът ли... :)

Сутринта започва добре. Слънчево, свежо и с мириса на голяма чаша ментов чай. Дано днес екипът се окаже добър и го изядем това case study :)
Все повече осъзнавам, че изнемогването ми от учене не е достатъчно, найс. Няма страшно. Ще вляза в релси, само дано е преди сесията :д

Има две мадамки, с които ще си сменим една приказка, че да ги свалим от облаците. И двете се ебават доста кофти с мен, ама ще си го получат. Пък нека съм злобна.

takecare
10-30-2013, 07:29
http://www.youtube.com/watch?v=LV4pgQU-Bj0&sns=fb Иии поздрав с едно свежо парченце. Иии да, чувствам се свежо, дозата 3 в 1, малко новини да прочетем иии следобед се залавям с тестовете. Баницата ми се получи учудващо добре, след тази неувереност, с която я направих. Хахахаха:)))

shmatarok
10-30-2013, 08:46
:( Пак никаква не я свърших. Събудих се сама преди час, вместо да стана и да седна да уча, аз реших пак да спя, резултатът - сега ми се спи мега много и не мога да си отворя очите. Аман от тъпотията ми на моменти.

Надявам се да не оплескам тотално нещата днес. И на С ще съм благодарна 8-)

DisappointedDreamer
10-30-2013, 09:11
Голяма чаша кафе сутринта - чек!

По история си написах и ми е толкова доволно, че съм готова с това вътрешно оценяване поне по този предмет! В момента, мъдря презентацията си по "философия", ама ще я измисля.
След час се отправям да се видя с него; ще бъдем артистични личности днес с посещение в музей :Д

Хубаво ми е.

AliceSw
10-30-2013, 10:06
http://www.youtube.com/watch?v=2qQMlJzao5E

with us is never off the table...

мразя това, но пък обожавам факта, че е така

има дни, в които много го обичам

Cloud9
10-30-2013, 10:55
Откакто пуснах това коте от прегръдките ми все едно сърцето ми се разби и сега ми липсва нещо дето не е било никога мое.Хора,да го взема ли?Как ще го гледаме двамата като по цял ден сме на работа?На кой да го дадем като заминем извън града?Как да го разнасям някъде като нямаме кола?Оффф ама искам бе,мамка му стара!А то е едно такова малко,беличко,с тия големи,сини очи!!!!

tori
10-30-2013, 11:14
Не ми е кеф. Близнака има рожден ден, а даже и бира няма с кого да пия. Чувствам се гадно. Боли.

heartshapedbox
10-30-2013, 11:23
Хубава музика, хубаво време..прекрасно ми е.<3

girlwithblueeyes
10-30-2013, 11:55
Боли ме гърлото
Довечера тренировка
Засега нямам ного задаци и ще си почина хубаво

NissaN
10-30-2013, 12:05
Вчера си взех кола Алфа 147 2.0 бензин 150 коня 2004 година 2 врати червена страшно върви на 3-та и на 4-та първо бях решил да взема БМВ 325 ама додадох някой лев отгоре и взех алфата разликата им е 7 кона 10 години и 1000 лева в полза на Алфата.

Lilanda
10-30-2013, 12:40
Айляча си. 8-)

Много ми е щастливо. И то заради човек, който до скоро не можех да понасям. Чак не можех да понасям-не, но по-скоро я търпях. Още не мога да повярвам, че за 4 месеца се е променила толкова.

Щастлива съм за нея...Не защото си е намерила момче, за което да мисли вечер преди да заспи...Почти на 100% съм сигурна, че скоро той ще я нарани-познавам го много добре. Щастлива съм, защото тя сияе. Щастлива съм, защото открих в нея приятел, на който мога да разчитам. До сега само един човек ми е показвал, че държи толкова много на мен, колкото тя ми показа днес и на този един човек разчитам страшно много и до ден днешен.

Само едно нещо ме притеснява-"Вълкът кожата си мени, но нрава-не."...Времето ще покаже.

Все пак се радвам, че показва, че иска отношенията ни да се подобрят значително. ^^

102
10-30-2013, 13:11
Похвалих се на учителя ми за Него..Супер много се зарадва за нас. Цял ден хората ме карат да повтарям едно и също "Как се казва? На колко е? От къде е? Как ще се виждате?"...Потресе ме един по-разнообразен въпрос обаче: "Лина, ти сериозно ли си имаш приятел?" :D Не знаех, че съм толкова ужасна, че чак хората да се учудват..:D

Както и да е. След дългия и прекрасен ден най-после си го чух..:smt007 Остава още мъъъъъничко докато се видим пак..Абе не е много малко, ама..;д

Леко повърнах, но спокойно.. глътнах си го обратно.

Sh@d0w
10-30-2013, 13:52
Ужасно тъпо.

С него станахме доста добри приятели, един от малкото свестни хора в сегашното ми работно място. Толкова много сме преживели за толкова малко време. Ще ми липсва, някак празно ще е без него. Дано успее бързо да си намери друга работа. Ще гледам да му помогна с каквото мога.

TheBeliever
10-30-2013, 15:45
Чудесно се чувствам. За пореден път се убеждавам какви прекрасни колеги имам.

Колко ресурсен се оказа. И последната част от костюма ми е осигурена. Нямам търпение.

shmatarok
10-30-2013, 16:03
В момент на себеотрицание, отрицание и хейт съм.
Мразя тая java, мразя и всички контролни, свързани с нея и най-много мразя като имам нещо важно за правене да ми дойде и да се чудя ще припадна ли или не.
Каквото и да става, колкото и да уча, да пиша и кво ли не, все идва момента, в който все едно никога през живота си не съм виждала програмен код и забивам на най-елементарните неща. Сигурна съм, че днес всичко беше много лесно, НО естествено мозъкът ми реши да си почине точно в тези два часа, в които ми беше изпитването. Thanks, brain, i hate you too.
Ух. От няколко седмици много такова криво е тръгнало всичко и взе да ми се понатрупва вече.

babity
10-30-2013, 16:36
Щастливо преяла. С'а остава да си уточня аксесоарите за утре. Дано не ми дойде преждевременно. Беше толкова естествено да взема решението да се маскирам като мотика. 8-)

XTREMEFREERIDE
10-30-2013, 17:06
Отврат. Не знам защо търпя.

DarkTemplar
10-30-2013, 17:21
^като си почнал поне кажи кой е филма

Да вземеш да кажеш кой е филмът ли... :)

Ханибал (Лектър)

POLINUTE
10-30-2013, 17:31
Днес пак ме изкара на магистралата, влизах и излизах и едни кръгови направо луднах с тея скорости :D. Иначе ми е айляк, вчера се чух с един човек с който се запознах преди 3г. и ми приповдигна настроението. Имам нужда от приятна компания с която да излизам и да мога да създам истинско приятелство.

tori
10-30-2013, 17:54
Много яко, лигаво и готино. Утре последен ден и после - почивка. Нищо не може да ми помрачи настроението.

Barbie47
10-30-2013, 18:15
Утре на алерголог. Дано не е нещо сериозно. Почиваме в петък, а аз ще уча траки и Ботеви стихотворения. После контролно по история и тоя път направо ще го изям... нямам търпение. Искам да идва петък, че да излязат резултатите от 1000 стипендии. В понеделник правим 4 месеца. Колко бързо минава времето.Хубаво ми е. В пълна хармония съм със себе си. Спокойно ми е и времето е прекрасно. Идилия.

fUcKsMiLe
10-30-2013, 18:39
Със всеки ден става по-лошо.
Искам да мога да се концентрирам.
Защо мисля постоянно за него?
Егати гадното.. трябва да уча за бога :lol:

DisappointedDreamer
10-30-2013, 18:46
Прекрасен ден. Свърших училищна работа; видях се с него; бяхме на музей, за да гледаме двама известни фотографа снимките; ядохме в прекрасно място с прекрасна храна, накупувах си някои неща. Доволна съм! :)

Ivaaaaa
10-30-2013, 19:15
чувствам се...красива 8-)

таа така
събрахме се
не ме интересуват последствията

AnarchyBoy
10-30-2013, 19:33
Ще МУ ЕБА МАЙКАТА БЕ, КАК ЩЕ СЕ ГАВРИ ТАКА ЛАЙНОТО С ЛАЙНО, охх, а УЖ си направих чистка на приятелите.. АМА Е НА.. ЕДИН СЕ Е НАМЕРИЛ МЪТЕН СРЕД ТЯХ.. НИЩО, САМО ДА ГО ВИДА ТВА ЛЕКЕ ТАКЪВ БОЙ ЩЕ ИЗЯДЕ, ЗАРАДИ ТАЗИ ЛЕКО КАЗАНО ГАВРА.. ПРОСТО ЩЕ МУ ЕБА МАЙКАТА!!! Ако не му счупя краката, да не съм аз.. ДЕЙБА И ЛЕКЕТОО...

Добре, че е тя :smt049 да ме успокой, че ще го НАЦЕПЯ ТОЯ МУХАЛ ЖАЛЪК БЕ :mad:

DisappointedDreamer
10-30-2013, 20:42
болят ме краката, стаята ми е адски студена, защото парното не работи и общо взето съм в кофти, нощно настроение въпреки хубавия ден.

яко.

girlwithblueeyes
10-30-2013, 21:10
Най-мразя така да се караме !!

HollyGolightly
10-31-2013, 00:08
С нетърпение очаквам утре да мине и всички да си приберат караконджулите по мазета и тавани, освен това ми се гледат нормални филми, а не само ужаси.

maldini
10-31-2013, 01:02
Ханибал (Лектър)
Класика !

TheBeliever
10-31-2013, 04:31
Чудесно ми е, въпреки ужасното време на навън. Задава се интересна вечер, за утре не ми се мисли :cool:

Липсва ми само нещо, което да предизвика някоя по-силна емоция, нещо to swap me off my feet. Дали има такова нещо или цинизмът ми вече е в повече?

heartshapedbox
10-31-2013, 04:34
Правих някаква йога до сега и ми е много добре.
Време за закуска и го чакам да се събуди и да ходим по задачки.
Хубаво ще ми е днес.

heartshapedbox
10-31-2013, 04:34
оп, двоен пост.

Ivaaaaa
10-31-2013, 06:29
време е за учене.. -.-

откога чакам да свърши този месец
сега даже още по-добре, защото ще имаме повече време заедно

бтв наистина е било голям пропуск да не гледаш Ханибал досега

takecare
10-31-2013, 08:14
Сутрешното кафенце, преглеждане на новините и епизода от Вип Брадър. После малко задачки и довечера разпускане.:))))) Усмихнат и успешен ден, all.

babity
10-31-2013, 08:20
Сънено ми е още, ама ме мързи да си направя кафе. Нещо съм раздразнителна, дано няма изненади днеска.

girlwithblueeyes
10-31-2013, 09:17
Айде днеска почивка и релакс ,че в Събота отивам на лагер . Довечера пак в залата ама айде сега .
Утре ще си отида до вкъщи за празника и дано майка ми не развали нещата .

pandabear
10-31-2013, 09:43
стигнах до заключението, че той ми е mana-та и health-та ;3

vagarious
10-31-2013, 11:15
той .. (h) :(

babity
10-31-2013, 11:52
Винаги подранявам и то с много. И после адски мразя да чакам да стане време.

bilqnavod
10-31-2013, 13:27
God, I'm listening to cristmas carols and I'm feeling so weird right now. :l

HollyGolightly
10-31-2013, 14:30
http://www.youtube.com/watch?v=68mu8IP6sSc

как може чак сега да го виждам това, и все пак :grin:

Lilanda
10-31-2013, 14:48
Ш*бан празник, ш*бан!

Като се сетя, че можеше да си прекарам деня в нас вместо да се срещам със скапани хора, облечени по скапан начин, разпитващи защо не съм част от стадото. Еми не искам да съм част от стадото.

Дори и отсъствия нямаше да ми пишат...Ама карай. Поне видях, че идиота е добре. С тия неговите крака ще ме побърка...

Кмета пак прави някакви простотии. В стария град не трябвало да паркират коли...Седяло му грозно..Глупости на търкалета. А ние местните да си вървим пеша, нали?

Охх пак се ядосвам за глупости.

XTREMEFREERIDE
10-31-2013, 15:54
Писна ми от необразовани коне с капаци, които тръбят из фейсбуук "Няма да празнувам американски празник!". ОМФГ, прост народ.

Barbie47
10-31-2013, 16:28
Супер вечер. Прибрах се рано,изчистих си стаята перфектно, че даже ми остана време да си помогна с домашните за понеделник. :D Планирам мързелуване, много чай и хубави разговори до края на вечерта. <3

heartshapedbox
10-31-2013, 16:57
Ядосах се стабилно.
Отиваме да пием бири по женски и ще се оправят нещата. :Д

DisappointedDreamer
10-31-2013, 17:00
Изпих тонове течности и цял ден само чета. ще ми изтекат очите.

скучно ми е, като цяло.

tori
10-31-2013, 17:56
Ядосано ми е още, наранено, уплашено. Не искам да е така, не искам. Искам всичко да е както преди година, а не да бягам когато се опитва да ме прегърне като сме се скарали.

shmatarok
10-31-2013, 18:50
Цяяяял ден играе тая тъпа игра. Не му ли писна. 8-) Скучно ми е! Трябваше да излизаме днес, ама ... " трябваше " .
Поне си написах доклада.

IcyHeart
10-31-2013, 18:58
Изтощена. Добре че най-накрая свърши тази учебна седмица :)

Dagichka
10-31-2013, 18:59
претъпках се с шоколад и желирани бонбони, яко и уморено ми е :cool:
тия дни се очертава пълна скука, трябва да се стегна и да си науча. и не искам повече излишни нерви, самовъзпитавам се да не се ядосвам!

vas4e3to0
10-31-2013, 19:20
Изнервена, влюбена.

Ivaaaaa
10-31-2013, 19:59
свърши се
не мога да повярвам, че се свърши тази ужасно дълга седмица
за жалост имам толкова много за учене, че изобщо няма да мога да си почина качествено

е, поне тази вечер ще се разцепя 8-)
трябва да чакам дооо 12, а още от сега съм така

http://31.media.tumblr.com/tumblr_m9n3fcyN4Z1qg38ico1_500.gif

anonymous708973
10-31-2013, 21:27
Решена.
Имам най-накрая стимул да си разчистя фейсбука, че е замязал на кочина, от няколко месеца чувствам, че ме натоварва. Накрая просто ще си запаметя любимите 15 снимки и ще изпратя останалото в коша и това е. Айде...

Пак не учих както исках, ама така е, като позволявам на идиотщини да ми скапят настроението. Следващия път - айде у лево и това е.
Матрици mode on.

Германците ми изпозаминаха за уикенда, пък се чувствам в настроение за едно питиенце. Хубаво, че има други веселяци, с които да изляза. И тя ми е прекрасна, наистина много ме радва!

xoxi
10-31-2013, 21:35
За последните два дни успяхме да се видим точно за 10 минути, преди всеки да си поеме задълженията. Супер натоварена седмица, почти нямаме време един за друг. Не е истина колко ми липсва присъствието му около мен.
Утре ако не изникне нещо непредвидено, денят ще е само наш! Имаме нужда от това време, физически и психически.

granger
10-31-2013, 22:32
Честит празник на народните будители! Да ми е жива и здрава маминката <3

girlwithblueeyes
11-01-2013, 07:34
Плам майка ти има рожден ден ли ?

Багажа е готов за утре
Довечара вкъщи ще се съберем за презника искам всичко да е наред и майка ми не дразни приятелят ми
Хубавото е че си предадох курсовата олекна ми .

shmatarok
11-01-2013, 07:36
kill meh plz
не мога да си отворя очите. Толкова много да ми се спи... Да му се невидят тези, които са ми направили петъчната програма. Една-единствена лекция, заради която да ставам толкова рано. :(

Cloud9
11-01-2013, 07:53
Време е хубави неща да ми се случат!Чакам ги с нетърпение.

heartshapedbox
11-01-2013, 08:01
Не искам да се карам повече с него. Не мога така просто. Искам да го гушкам и да се обичаме и да сме сладки и любеобвилни, а в момента, в който това състояние се задържи за по-дълъг период винаги изскача нещо и се започват караници. Не мисля, че правя нещо толкова нередно, че да се отнася така. Искам да мога да му вляза в главата и да разбера как той вижда нещата, а не да гадая. Не искам да продължаваме така, но и не съм готова да го загубя.
Искам да имам машина на времето и да се върнем така, както бяхме преди две години. Без всичките грешки, които допуснахме и двамата.
Объркана съм.

Ivaaaaa
11-01-2013, 08:05
денят ми започна добре, но не съм се наспала

трябва да си свърша всички неща и да ми остане поне един свободен ден

tori
11-01-2013, 08:11
Искам да имам машина на времето и да се върнем така, както бяхме преди две години. Без всичките грешки, които допуснахме и двамата.
Това. Искам си началото, в последно време само се караме за глупости и при всяко скарване мен ме е страх. Не от него, просто лоши спомени, породени от красиви моменти. Искам да не съм счупена вътрешно. И освен това осъзнавам, че съм адски трудна за обичане в последните 7-8 месеца. Колко ли му е трудно да обича постоянно ревящ за глупости скелет?

Иначе ми е... добре, май. След малко отивам да се изкъпя и ще излизам към баба. Обичам да ходя у баба. Жалко, че в последно време ми е все по-трудно да ги виждам. Като сме само тримата с баба и дядо, е прекрасно и след това се прибирам спокойна и щастлива. Не искам да ходя там дори с наще или с него.

Wednesday666
11-01-2013, 10:45
Най-после време да се наспя.
Сега ми е кеф да готвя на печката, кеф ми е да чистя, просто всичко ми е кеф.
Защото си отпочинах.
И дори турчинът довечера не може да ми развали кефа от хубавата почивка.
Ще видим какви ще ги измъдря за събота и неделя, много хора ми липсват, много хора искам да видя.
Ще гледам да ги нагодя някак.
А имам и да уча, как можаха да го плеснат в понеделник.. Бахти ужаса.

Vanchhh
11-01-2013, 11:38
Честит Празник!

bilqnavod
11-01-2013, 13:00
Писна ми от необразовани коне с капаци, които тръбят из фейсбуук "Няма да празнувам американски празник!". ОМФГ, прост народ.

+1

На мен ми харесва празника.

bilqnavod
11-01-2013, 13:02
Наспах се. Голямата ми отпуска дойде, УРА! Щастлива съм. Прекарах един хубав ден преди обяд, напазарувах, шматках се както на мен си ми харесва. Сега готвя, а довечера ще излизам със старите си дружки от класа ми. :)

heartshapedbox
11-01-2013, 13:25
Искам да се смалявам, да стана на точица, после на прашинка и пуф... да изчезна.
Нещо като Алиса.

Sh@d0w
11-01-2013, 15:09
Хм, двоумя се.

Трябва да реша.

anonymous708973
11-01-2013, 16:11
Не искам да се карам повече с него. Не мога така просто. Искам да го гушкам и да се обичаме и да сме сладки и любеобвилни, а в момента, в който това състояние се задържи за по-дълъг период винаги изскача нещо и се започват караници. Не мисля, че правя нещо толкова нередно, че да се отнася така. Искам да мога да му вляза в главата и да разбера как той вижда нещата, а не да гадая. Не искам да продължаваме така, но и не съм готова да го загубя.
Объркана съм.

Оф, същото.
Ама ще влезем в релси. Понякога искам да му скъсам главата, ама... дето вика най-добрият ми приятел - "Внимавай, това е еднократно действие" :D
Душичка ми е, като не се караме.
Гугу.

Матрицииии...

granger
11-01-2013, 16:22
Плам майка ти има рожден ден ли ?

Багажа е готов за утре
Довечара вкъщи ще се съберем за презника искам всичко да е наред и майка ми не дразни приятелят ми
Хубавото е че си предадох курсовата олекна ми .
Не, учителка е мама ми :D
Иначе - толкова е хубаво да съм у нас!

Hayashi
11-01-2013, 16:53
"Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.

Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!"

Това кракто прекрасничко стихотворение точно описва настроението ми днес.

bloodfrozen
11-01-2013, 17:11
Имам нужда от нещо позитивно.

Sh@d0w
11-01-2013, 17:25
Мда реших.

Ще отида да видя какво е.

tori
11-01-2013, 17:28
И по-добре сме били. Някво ми е тъпо, смотано. Мисля да ходя да спя след малко. И без друго нищо интересно не се случва.

Chacho
11-01-2013, 17:38
Мисля, че идва моментът, в който трябва да се отдам наистина на развитието си, щото годинките на шега се търкалят.

granger
11-01-2013, 17:42
Така е , дъртак такъв!

Зайче..
11-01-2013, 17:54
и за кво всеки път трябва да става така -.-

SpiritInBlack
11-01-2013, 18:02
Нормално. Горд съм от себе си колко отговорен се опитвам да бъда. Снощи дали не се маскирах с алкохол като пич

xoxi
11-01-2013, 18:35
Мале, колко обичам, когато някой знае повече за нашата връзка, отколкото ние. Обичам и когато някой реши, че знае по-добре от нас как се чувстваме. Направо обожавам да разговарям с такива хора!!

shmatarok
11-01-2013, 18:57
Мно'л добре! Тъкмо се прибирам от пъб-а, прекарах си мега яко, радвам се, че си я видях, направо все едно беше вчера като живеехме заедно <3 Липсва ми много и тя, и другата, имам нужда да си живея по момичешки отново, с лиготиите, ревовете, разговорите за момчета и вечерите с чай с мляко и гледане на филми. Много ми липсват тези моменти.
Искам да отида да си видя и другите, ама кога ще стане това...

DisappointedDreamer
11-01-2013, 20:56
Щастливо.

Много.

granger
11-01-2013, 20:58
Егобууст-а е на ниво!

violethill.
11-01-2013, 21:17
http://www.youtube.com/watch?v=CmwRQqJsegw
aaaaaaand i'm feeling good.
а нямам идея защо..

girlwithblueeyes
11-01-2013, 22:22
Айде в 5 тръгвам страхотно ще бъде тия 5 дена .
Поне той ще ме изпрати <3 ама така мразя да заспива
Дописвам си някой неща от пропуснати лекции и си лягам и аз че умирам за сън и да се гушна в него.

AnarchyBoy
11-01-2013, 23:20
Легнах да спя.. трудно заспах.. сънувах я... :smt049 събудих се.. облян в пот.
разкъсал съм възглавницата, не ми се случва за пръв път..
явно в съня...
Липсваше ми, липсва ми... сънувах, че я притискам до мен супер силно..
и ся ми липсва и ндам.. апфу, супер тегаво .. :(
Но скоро, ще я нагушкам!!!

valdesbg
11-02-2013, 07:31
^ Не се лигави, вземи я осексай като хората :)

Аз съм добре, малко съм в София, имах среща с мн хубави хора, които не бях виждал от мн време. Верни другарчета :)

TheBeliever
11-02-2013, 07:34
Имах нужда от солидна доза сън след последните няколко дни (и нощи). Май този уикенд ще съм пас.

Усещам, че вървя по тънък лед. Не искам да го подвеждам. Не искам драмата, която кръжи край мен в последно време. Харесвам си спокойния не-сложен начин на живот от последните месеци.

Но нали не може всичко да е наред.

Lilanda
11-02-2013, 07:42
Пфу. Добро утро...

Те да беше добро. Пак плановете ми се разпаднаха. Ще си седя в нас явно. -_-

Исках да се видя с прадядо ми...Човека скоро навършва столетие, а аз с напредване на годините го виждам все по-рядко. И всичко заради дъщеря му. Още не мога да проумея как цялото ни семейство е толкова добро и любвеобилно, а тя и нейната дъщеря са толкова злобни...

Ако продължа още малко ще се наложи да изпиша роман и половина, затова ще спра до тук.

granger
11-02-2013, 07:53
^ Не се лигави, вземи я осексай като хората :)

Аз съм добре, малко съм в София, имах среща с мн хубави хора, които не бях виждал от мн време. Верни другарчета :)

Значи, ако се бяхме наговорили нямаше да се разминем така. Една седмица ще си дойда в къщи, тогава пък ти ще се веснеш по София...

heartshapedbox
11-02-2013, 07:56
Имам нужда от позитивни хора около себе си.

Anonys
11-02-2013, 07:57
Не знам. Странно.
И я обичам. Но я няма.

DisappointedDreamer
11-02-2013, 08:25
В настроение за работа.

102
11-02-2013, 08:30
Легнах да спя.. трудно заспах.. сънувах я... :smt049 събудих се.. облян в пот.
разкъсал съм възглавницата, не ми се случва за пръв път..
явно в съня...
Липсваше ми, липсва ми... сънувах, че я притискам до мен супер силно..
и ся ми липсва и ндам.. апфу, супер тегаво .. :(
Но скоро, ще я нагушкам!!!

Или не си ял скоро, или самия ти си въпросното ядене. --> http://img.chan4chan.com/img/2009-04-05/pussyburger.jpg (15+3)

AnarchyBoy
11-02-2013, 09:19
^ :lol:

valdesbg
11-02-2013, 09:25
Анархи - сериозни сме - осексайте се здраво с таз девойка. Не сте на 15 (надявам се). Криво че с 'рейнджърката се разминахме.

AliceSw
11-02-2013, 09:43
искам нормален, спокоен ден, самичка...не съм оставала сама за повече от половин час от седмица поне, а не е като да не обичам

малко почивка от всички, малко помощ, която се надявам да получа утре и всичко да се нареди..

Ivaaaaa
11-02-2013, 09:56
^
^

лйелйее :lol: :lol:

тази нощ ще уча, няма да излизам или заседявам!
как ми се иска да прекарам цяялото си време с него, но просто не мога сега
ва-кан-ци-яяяяя искамм!

AnarchyBoy
11-02-2013, 10:00
Анархи - сериозни сме - осексайте се здраво с таз девойка. Не сте на 15 (надявам се)

Добре де. 8-)

Wednesday666
11-02-2013, 10:06
Пак имам синка. Този път поне знам от какво е. Заболя доста.
То цялото преживяване беше болезнено, не знам от къде го извадих този лош късмет.
Той е виновен, шот беше с мен на смяна. Сигурна бях, че ще има някакъв сакатлък, при такъв тъп ден преди това и общата ни каръщина, просто беше ясно. Ама чак толкова.. Грях беше просто.

Сега ме чака проектът. Ама май ще почака до малко по-късно, кофти ми е и искам да си гледам сериала малко да ме разсее, след това ще го допиша, и без това не планирам да мърдам от нас, не ме интересува колко е яко времето..
Скоро смятам и да се боядисам, искам тотална промяна на Всичко..

tonssy
11-02-2013, 11:10
искам нормален, спокоен ден, самичка...не съм оставала сама за повече от половин час от седмица поне, а не е като да не обичам

малко почивка от всички

Тоолкова много се нуждая точно от това, утре предполагам ще успея да го постигна.

Sh@d0w
11-02-2013, 11:46
Добре.

Отдавна не бяхме ходили да поритаме както трябва хах.

Трябва да ги организирам по - често.

Lilanda
11-02-2013, 12:04
Добре.

Отдавна не бяхме ходили да поритаме както трябва хах.

Трябва да ги организирам по - често.
Охх, ходи ми се да зяпам такова 'поритване'...

Ти си виновен! 8-)

Иначе съм добре...Ще отида при дядо...За малко...Малко е късно да ходя на гробища, но просто искам..да му споделя някои неща.

После отивам на китара. Не съм свирила достатъчно, но...

Ivaaaaa
11-02-2013, 13:43
охх, пие ми се 8-)

http://25.media.tumblr.com/f89cb4a7b59790e565a299d9a8ad3f19/tumblr_mv0znxgZ2L1suvynno1_500.gif

DisappointedDreamer
11-02-2013, 14:06
Правя си кафе, взимам книжка или филм, и се отдавам на релакс.

Хубаво ми е.

takecare
11-02-2013, 14:16
Архангелова задушница... тежко. Всеки път като отида на гробищата и си мисля, колко мъка има на този свят. Малки дечица тичат без да знаят сигурно за какво са там. Носят цветя и подавки и изтръсват невинното "Бог да прости." Когато минах през един гроб, до него стоеше една жена и просто жално се оплакваше: "Защо ни напусна, защо ни остави..." Толкова е тъжно... Трябва да обичате и уважавате хората, докато са живи, защото после пред един гроб няма да има смисъл. В това съм се уверила.

Иначе се чувствам добре. Направих бисквитена торта и сега релакс. Връзката ми е към края си и учудващо не се чувствам зле, което още повече ме уверява, че съм направила правилния избор.

leadyflame
11-02-2013, 14:30
Изморено ми е и ми се дреме, ама ми се избухва. Да видим ще стане ли таз работа.