View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
SpiritInBlack
07-16-2013, 20:27
Супер съм. Варна ми навява странни мисли , особено сега , но пък си обичам родния град. Компанията сме супер, само да бяхме всички пълнолетни щеще да е повече айляк , писна ми от неориентирани филмирани мацки
Де да знам, едно ми е такова кофти, уморено, разбито, ревящо... Иска ми се малко почивка. Да забия тиквата в пясъка, да се нарева и после да заспя. След това може и да го гушкам малко, изтегнати там, където водата бива погълната от пясъка. Минават ми някакви мисли през ума (ехаа, нечувано), че уж съм сама, че на никой не му пука за мен, че никой не го интересува коя съм и разни такива. Наистина имам нужда от почивка.
Все още ми е развълнувано! Утре отивам да се записвам и да се науча да кисна пред каси и зали ...бая ще ми се наложи да кисна за заверки :lol:
Ходи ми се на басейн/язовир/езеро/река... :D Абе вода и слънце да има!
Той е обещал за към края на седмицата, пък ще видим.
Тъкмо ще имам няколко дни да реанимирам в нас.
ForzaFelipe
07-16-2013, 21:48
Днес направих първа баняя :lol: И не ме заваля дъждаа :D Само малко почервенях,ама карай :D Утре пак на работа и а дано като отида да имам нова колежка <3 :D
DisappointedDreamer
07-17-2013, 07:07
Още две седмици задачки, и след това 3 седмици кеф! :) нямам търпение тя да дойдееееееее!
Niakoitam
07-17-2013, 07:35
Честито и от мен на всички приети :)
Иначе аз имам усещането че с времето бавно и постепенно изживявам един сън в преносно значение разбира се.Пък и разни други покрай него.Но все се питам ами ако отново греша и просто усещанията са близки, а действителността е съвсем различна?
XTREMEFREERIDE
07-17-2013, 08:10
<3
такова ми е.
хубаво,
радостно,
весело.
И не искам пак да се чувствам като парцал и да мисля за какво да се филмирам. Явно ми е от породата, но пък кой е казал, че не мога да се преборя и с нея? Устремено ми е достатъчно, че да съм нон-стоп амбицирана да вървя към по-добрата Мен. Гледам да взимам само най-хубавото от хората и да им давам моето такова. Мисля, че така нещата ще се поуспокоят и хейтърството, което бях насъбрала...ще изчезне - пуф!
bloodfrozen
07-17-2013, 09:25
Сутринта започна особено неприятно - установих, че няма вода. Не е кой знае колко изненадващо, тука редовно спират я ток, я интернет, я нещо друго. Дано да бъдат благосклонни и да не ме мъчат още дълго.
Възобнових си тренировките най-накрая, ама вчера доста се изсилих като за начало и днес всичко ме боли. 8-)
AnarchyBoy
07-17-2013, 09:38
Ййейейейейей!
Взех си свидетелството за придобита степен на квалификация..
Приеха ме в Софийски..
Нямам повече изпити и прочие, чакам си студентството с кеф!
На вън е слънчево и му се радвам на времето..
И с нея ще се оправя, стига толкова негативни емоции, тя заслужава много повече..
Overall, преливам от едно такова чувство, чак ще пръсна от кеф.. 8-)
niceone94
07-17-2013, 09:41
Чакам с нетърпение... В душевно спокойствие! ;d
ох, много ми е хубавко
станах, изкъпах се, изправих си косата, сега се лакирам ^^
обичам, когато имам време само за себе си :33
дано цял ден да ми е така хубаво настроението, включително и довечера, защото ако пак ми се развалят плановете със сигурност няма да съм толкова спокойна и миличка 8-)
но да, все пак важното е да мислим позитивно c:
TheBeliever
07-17-2013, 10:07
За първи път от много време насам се чувствам добре в кожата си.
Започвам работа по себе си - физически и емоционално. Оттук нататък моето щастие е на преден план.
Много ми липсвааааа! Искам си го ПЪК!!! Днеска мина всичко по график, остава да се окаже, че покупката е добра и не съм се вкарала с 20 кинта и... денят ми ще стане драстично по-добър. Пък ако и няк'во райберче излезе... нирвана!
Пропадаща и губеща единствения човек, които съм имала до себе си
TheBeliever
07-17-2013, 11:05
Пропадаща и губеща единствения човек, които съм имала до себе си
Имаш себе си. Всичко друго се оправя по един или друг начин.
soul1199
07-17-2013, 11:09
Реших три листовки и все имам по 80 точки....направо съм в депресия.....има още време до изпита,доста се притеснявам.......иначе ми е едно странно...
DisappointedDreamer
07-17-2013, 13:47
Радославе, видях ви със Сиси в Борисовата 8-) може да не си бил ти, де, ама тя със сигурност беше.
Доволно ми е :)
Накакво положително ми е. Мисля си за усмивки и еднорози, пърдящи дъги. Ядат ми се соленки май, нищо че преди малко свършиха. Освен всичко почвам да се замислям за някакви хубави неща и... Абе супер ми е.
PullMeCloser
07-17-2013, 14:14
из БГ.
Покорен връх Безбог в Пирин; Дяволското гърло (пещера) + Ягодинската пещера; Бачковския манастир и мноооогооо селца и градчета :3333
Много е хубаво на Безбог, и аз го 'катерих' миналото лято(без слънцезащитно в най-голямата жега, екстремни условия :D)
Добре съм, разни нещица ми се въртят в главата тия дни, но не ми идва точният начин, по който да ги реализирам.
DisappointedDreamer
07-17-2013, 14:54
^Дааааа. Ох, горката 8-)
Труп съм след тия чукундури в Софийски. Но удовлетворена и щастливааа!
Имаш себе си. Всичко друго се оправя по един или друг начин.
Знам го,но днес беше ден на истаерии и се оправиха нещата.
Сега се чуствам добре.
baby_baby
07-17-2013, 15:41
Мързи ме нещо а след малко трябва да се оправям да излизам и така :)
kalpazanka
07-17-2013, 16:29
Като парцал съм цяяяяял ден
http://media.tumblr.com/9752363395bc2fe2aae0e74ec04209ce/tumblr_inline_molt1eh1fL1qz4rgp.gif
Те така...
MaLyKoLiU
07-17-2013, 18:31
Тъпо ми е, умирам от скука, никой не ми пише, искам да си пиша с нея, но не мога... :/
Шибан асоциален живот... :/
Много се дразня!!! Зак'во сега не правя на инат? На к'во разчитам, зак'во отказвам... Грррррр!!!!! гаденмръсенлигавпръдльо! Направо... искам да изчукам шибания му role model! Ще му дам и броус бифор хоус и к'во ли не още!
AnarchyBoy
07-17-2013, 19:34
Бесен съм!!! :mad:
Естествено никой няма да ме остави да се кефя.. и 1 ден на това, че ще ставам студент...
Все ще се намери някой професор и разбирач да ми дава наклон на кУра, като чели съм малко дете...
Не не просто, аз да се радвам скоро, това е невъзможно, просто няма да ме оставят...
2ри ден ми се правят скандали без причина.. Все едно като казах, че ми е яко и ми е кеф, се включиха нек'ви лампички.. "Прецакай му настроението" :mad: И си еба майката.. всеки ми вика за нещо... Бе ей хора.. не съм на 12 успокойте се, знам кво правя..
Бее я......
Wednesday666
07-17-2013, 19:41
I have better things to do.
Крайно време да спре да ми пука за чуждите животи и да спра да се притеснявам.
Имам си собствени проблеми на главата.
ми да, няма проблем да ми развалят хубавото настроение и то точно в края на деня
Разбрах, че съм се насочила към правилната посока. Сега ми трябва чудо...
Flowerlight96
07-17-2013, 21:56
Кофти е да даваш всичко за някой,който не дава нищичко за теб.....що ли пък да не си гледам САМО моя кеф
Денят ми започна криво от сутринта,мамицата му, тия от Глобул не знам каква сметка са ми напраскали...
Пффф....най-накрая ще ида , и ще си прекратя шибания договор и точка по въпроса.
kalpazanka
07-18-2013, 08:04
^Давай смело! Моят се разведе с тях по същата причина!
MaLyKoLiU
07-18-2013, 08:26
Днес съм нервен... вероятно е защото спах има-няма 2 часа и половина... Мразя когато не мога да заспя понеже не мога да изкарам някой от главата си... :/
Иначе пък сънувах баси филма... :lol:
Егоизмът ми предава фронта. А с него и всякакво желание за социални контакти и така нататък... Не искам пак да карам кризата на личността, която прекарах на 16. Не знам зак'во не искам да виждам никого. И уж не мисля за семейните проблеми, но те просто си ме смазват малко по малко. И утре ще е ебати тъшака, дори не знам зак'во си го причинявам всичко това...
прибрах се накрая (((:
и въпреки всичките шитове, дето се изприказваха, все още си ме чакат и си ме търсят, на моята точно да не стане, няма да го бъде...отивам да пия първо, после евентуално да протестирам (((:
http://media.tumblr.com/dbde2ff31b68eda264f449846c893bfa/tumblr_inline_mkl8nvzCgQ1r8o9vg.gif
Kill me the fuck now...
XTREMEFREERIDE
07-18-2013, 14:19
Оф,оф,оф,оф,оф. Оф-кам си нещо. Не, че има за какво. Дребосъка спи до мен, аз му следя работния скайп да не би да го потърсят. :Д Кефя се тука на приетите...и нямам търпение и аз да си видя черно на бяло как ми стоят нещата. Друго си е.
Очертават се готини дни. И после бач.
Не мога да преценя кое е по-лошо: да се откажа, пък и макар в името на това, че съм дораснала да знам кое не е лъжица за моята уста или да си устоя на ината въпреки всичко... Не ми се става бавачка... Ще оставя на съдбата да го реши това нещо. Ако тази вечер получа телефонно обаждане, ще се откажа... Но май няма... Грррр!
DisappointedDreamer
07-18-2013, 15:26
Супеееер ми е! :) и 2 седмици още <3
AnarchyBoy
07-18-2013, 15:32
Криво ми е, не ми се говори с никой.. откачам си самичък и те така!
Яка музика <3 Съседите слушат много хубава музика, независимо искат или не.. 8-)
TheDevilInMe
07-18-2013, 15:44
Всичко е наред, здравичко ми е, днес се поглезих и с всевъзможни вкусотии, остава само да поговоря с него и да му кажа, че новините са хубави, нямам търпение вече да отида и ма моренце, много добре ще ми се отрази, разходчици, спокойствие, само хубави емоции, разбира се и епизодчета на Приятели, уникален е този сериал. :)
TheBeliever
07-18-2013, 16:09
Пореден ден - айляк.
Дано емоциите от тази седмица не свършват и след края на отпуската. Имах нужда от тези дни.
Wednesday666
07-18-2013, 16:56
Смятам да си взема сладолед.
Жалко, че пак съм самичка.
По-самотна не си спомням да съм се чувствала, но смятам, че е за добро.
Все някой ден ще бъда пак онова, което бях до преди някакво време.
И знам, че аз не губя. Не и докато вярвам, че ще успея.
А това никога няма да спра да го вярвам.
P.S. It's not over.. U know that.. (http://www.youtube.com/watch?v=UQ92eyxnxmQ)
Deadlock
07-18-2013, 18:32
Странно е да живея сама. Не знам още дали е хубаво, нека мине тази първа нощ..
Мдааа, блога ми бе изтрит, защото не отговарял на условията на сайта :д И са имам некъв XML файл които трябва някъде да го хостна, а нямам си представа кво е твъъ. Не познавам ит хорица и тъй, че ВЕЧЕ НЕ МИ ПУКА ЗА НИЩО.
DisappointedDreamer
07-19-2013, 06:58
Странно е да живея сама. Не знам още дали е хубаво, нека мине тази първа нощ..
ужас, мен ме е страх да спя сама 8-)
лошо ми е.
kalpazanka
07-19-2013, 07:35
^Аз се опасявах да не стана завършен егоист.
Тоооооооооолкова ми се спи...
Supermassive____
07-19-2013, 07:47
По-добре не съм се чувствал. Днес получих страхотни новини, които меко казано ме зарадваха и свалиха един товар от гърба ми. Страхотен ден се очертава.
kalpazanka
07-19-2013, 08:18
Аз не минах само с опасението. :cool:
И аз. По стечение на обстоятелствата станахме двама завършени егоисти.
Deadlock
07-19-2013, 08:33
Временно е, което увеличава шанса да ми хареса :Д И ако се случи така, ще измисля как да удължа периода. Имам какво да науча.
Изключвайки ,че корема ми вдига въстания - идеално съм! :lol:
Niakoitam
07-19-2013, 09:08
Както се казва в една песничка: "И без друго свикнах да очаквам нищо."
Иначе нещо ми прави малко не добро впечатление.Не знам поради какви фактори и причини,но страхът ми от кучета сякаш отново е започнал да се позавръща и позасилва.А напоследък ми правеше впечатление,че сякаш това беше един от страховете ми,който доста сте се беше попритъпил някак от само себе си...
TrueStory
07-19-2013, 09:18
Гадно ми е, тъпо ми е, ядосано ми е, тъжно ми е ......Усещам, че наистина ми е време, а и имам огромна нужда да се махна
Мдааа, блога ми бе изтрит, защото не отговарял на условията на сайта :д И са имам некъв XML файл които трябва някъде да го хостна, а нямам си представа кво е твъъ. Не познавам ит хорица и тъй, че ВЕЧЕ НЕ МИ ПУКА ЗА НИЩО.
Я да го видим тоз XML
Както се казва в една песничка: "И без друго свикнах да очаквам нищо."
Иначе нещо ми прави малко не добро впечатление.Не знам поради какви фактори и причини,но страхът ми от кучета сякаш отново е започнал да се позавръща и позасилва.А напоследък ми правеше впечатление,че сякаш това беше един от страховете ми,който доста сте се беше попритъпил някак от само себе си...
Излизай с някой приятел, който има куче. И аз имах такъв страх, преодолях го, но имам приятели, които не са и... т'ва просто предизвиква проблеми. Не оставяй нещата така!
Оттървах се. Тъпо се получи, но поне този път взех мерки от по-рано. Искам да си дойде! Дано днес няма неприятни изненади.
heartshapedbox
07-19-2013, 11:04
Прибрах се от курс, наядох се и съм айляк.
Само чакам онова момче да ми се обади, че започвам да се ядосвам.
Няма да го чакам цял ден, я!
После биричка с някоя приятелка. <3
bloodfrozen
07-19-2013, 11:12
Прекрасно е, когато нямам никакви ангажименти и мога да си позволя да се поглезя с разни книжки, филми и други приятни работи. Стискам си палци всичко да се нареди по план. 8-)
AnarchyBoy
07-19-2013, 12:12
Евала, в рамките на 1 месец, полицаите ме фотографираха 2 пъти, дано им е сладко сега с паричките изкарани от мен, майка им дейба :mad:
Яко ми е, смисъл, яко време + мотор + София.. 8-) Само ме е яд за шибания радар бе..
Как може, виждам знак "РАДАР" намалявам.. виждам знак "80" .. окей.. карам със 75.. И МЕ СНИМА ШИБАНИЯ РАДАР БЕ, к'во съм му направил толкоз?!.. :shock:
Запазих си мястото в университета и такам.. Яко ми е..
Иначе е вечното мазало, като се върне от работа ще говорим.. 8-)
Я да го видим тоз XML
Еми няма смисъл. Оставям другия админ, които е сгафил като е публикувал линк за сайт за акции, да се оправя.Ще видим какво ще стане. Благодаря, иначе...
Скоро ме чака море, сега ще ям и ще се кефя, въпреки че ми се върти свят.
TheBeliever
07-19-2013, 14:26
Знам от какво имам нужда и знам, че той не може да ми го даде. Ще ми се да не беше така, но това е положението. Няма да правя компромис със себе си.
Очертава се забавна нощ с колегите. Липсват ми.
Останаха часове, докато станем семейство. Нямам търпение. Обичам го повече от всичко. Последно послание като мома 8-)
Deadlock
07-19-2013, 17:06
Честито!! Бъдете щастливи! :)))
DisappointedDreamer
07-19-2013, 17:52
Честитоооооо! :)
Честито и от мен!
They grow up so fast :cry:
AnarchyBoy
07-19-2013, 18:02
Една честитка и от мен! :cry:
Честито! Обичайте се много и си народете здрави и хубави българчета!
Честито! На мен ми е много гадно, объркана съм и съм преяла...Гаджето ми ме заряза и се чувствам отвратително....
AnarchyBoy
07-19-2013, 19:06
^сорЕ :cry:
DarkTemplar
07-19-2013, 20:26
Мале изгорях като не знам какво.. тази вечер ще се спи на закачалката. 8-)
^сорЕ :cry:
Ооо, сори за него...Той и без тва снощи доста съжаляваше
Аз му вкарах с друг лека доза стрес :D :D
ForzaFelipe
07-19-2013, 22:46
Останаха часове, докато станем семейство. Нямам търпение. Обичам го повече от всичко. Последно послание като мома 8-)
Честито,пожелавам ви всичко най-хубаво :) Да качиш някоя снимка да се порадваме на новото семейство :)
Много ми е скапано,слушам някакви тъжни любовни песни и се скапвам още повече...тъжно ми е,самотно ми е :/
TheBeliever
07-19-2013, 22:58
...тъжно ми е,самотно ми е :/
Знаех, че ще има и такива моменти, но не очаквах болката да е толкова силна. Имах толков големи надежди и толкова много любов.
Не съм аз. Не беше и ти. Но боли.
Алкохолът говори. И все истини казва.
Тая седмица май ще се окаже нова страница и то значима. Поне се надявам. Бях забравил да се надявам така.
HollyGolightly
07-20-2013, 04:06
Не мога да го понасям и ми беше толкова хубаво, че го оставям и заминавам за седмица...но когато го видях как ме гледа от клетката, неразбиращ какво става, ми стана толкова тежко. Горкичкият, ще бъде на непознато място толкова време :(
Днес пак сме на планина.
Хубаво ми е.
Еех много ви благодаря на всички. Много сте мили. Ще показвам снимки, обещавам. Хубав ден! --;--@
weheartiit
07-20-2013, 07:52
тъжно,всичко се провали
защо трябваше да стане точно днес :(
kalpazanka
07-20-2013, 09:12
Сладури такива! Искам снимки!
Прекрасен сватбен ден, cyclops!
СКукааа ...
Искам почивка вече
heartshapedbox
07-20-2013, 09:31
Честито и от мен, щастлив семеен живот ви пожелавам! Усмихнахте ми сутринта така, като чета че се обичат и се женят хората :))
Colouring
07-20-2013, 10:03
http://store.picbg.net/pubpic/88/44/987787bbf5368844.gif
Мда...
и какво стана сега?
Седя точно с такава физиономия и се чудя на себе си.
Как изобщо е възможно да се чувствам така? Тъпо е от моя страна, но просто така се чувствам. Няма какво да направя по въпроса. И се чудя дали едностранно ли е, не е ли... и ще има ли значение изобщо, ако е от двете страни, защото, ако стане нещо, ще се чувствам като ужасен човек.
Ох.
И все пак се надявам за нещо тази вечер, без да съм сигурна, че осъзнавам последствията.
Липсва ми...
И съм малко изнервена, защото имах страхотни планове довечера да се разбия, обаче ако онези двете мастии се домъкнат с нас никъв шанс просто. Особено като ги знам какви са.. на сутринта ще се коментира кой как е бил облечен, кой колко е изпил и изпушил, как си танцувал, кво си правил и да..... много мразя такива хора и ако мислят да идват с нас, аз най-вероятно ще пропусна..
но все пак дано да не дойдат и да отида, че не съм излизала от доста време и искам да се разбия маааалко 8-)
Niakoitam
07-20-2013, 11:27
И отново поредният сън,който показва някакво объркване в моя полза,която не знам как да приема.Бях на някакво купонче с познати хора и съученици.Влизахме и излизахме от някаква къща и нещо се събличахме.Стана време да си тръгваме.Аз си нахлузих дънките и си тръгнах.Тръгнах леко стреснат по някакви софийски улици и разпитвах как да стигна до гарата (повтарящ се мотив) в един момент си бръкнах в джоба за да си извадя GSM-a за да видя колко е часа.И....ооо изненада дънките приличаха много на моите,но сякаш не бяха те.Телефонът не беше моят, а съвсем различен.Бръкнах по навътре и имаше още един,който пак не беше моят.Знаех,че в другият джоб нося 20лв. В него пък открих 200 евро.Шашардисах се малко и започнах с помоща на други хора да издирвам кой е собственика,но така и не го намерих...
DisappointedDreamer
07-20-2013, 12:03
^Браво. Това сигурно означава, че ще спечелиш от лотарията.
Изморена съм.
Имам АДСКАТА НУЖДА от адреналин! Откакто си останах у нас постоянно съм на полусъединител. Искам само да ме предизвикат. Но добре, че снощи се разпърдя работата. Запазвам си правото да въртя театри.
soul1199
07-20-2013, 14:43
Той ме обижда и пак АЗ съм виновна?! Странно е чувството да ти кажат "край" за такава глупост.Аз найстина не мога да го разбера вече.И като глупачка чакам да ми звънне?! пфф,толкова съм влюбена и загубена в този човек,че му търпя капризите.Никой до сега не ми се е качвал толкова на главата.Тази любов съвсем ме погуби и все пак искам да го видя отново.....В какво се забърках....
Вдигнаха ми нервичките на няколко пъти,ама като цяло беше хубав ден! Ползотворен!
Niakoitam
07-20-2013, 18:39
^Браво. Това сигурно означава, че ще спечелиш от лотарията.
Може...що се отнася до парите,които могат да символизират материалното и материална придобивка.Още по интересното обаче са телефоните.Собтвеният ти телефон най-общо казано символизира теб...собственият ти аз.Промяната му може да символизира най-общо казано цялостната промяна на индивида.Интересното е че и в други сънища са ми излизали като символи в съновника " коренна промяна на досегашните ви възгледи" или неща от тоя сорт,което се припокрива.Но ако има нещо такова какво ли ще го предизвика и вдействиствителност ли ако го има ще е толкова изненадващо и леко стряскащо ме,че даже и предизвикващо усещането в мен,че с нищо не съм го заслужил (не знам защо ли го пиша това като знам колко много "вярваш" в тези неща).
А иначе сега съм много раздвоен.Брат ми е болен и най-вероятно ще прпуснем утре циментирането на село.Гледа ми се полуфинала за Световната Лига по волейбол между Бразилия и България колкото и да са малки шансовете ни да ги отстраним.Обаче този двубой започва в 02:00 и може да продължи няколко часа и като си легна най-вероятно ще стана късно и директно за къщната работа и може да пропусна възможността да се засечем и да си попишем с нея,че сякаш започнахме да се засичаме предимно почивните дни. :)
shmatarok
07-20-2013, 19:35
cyclops, щастлив семеен живот ви пожелавам, незабравим сватбен ден и да се обичате все повече с всеки изминал ден :)
Добре. Много добре даже, прибрах се да се наям и да се къпя и сега изхвърчам навън отново, въпреки че днес на работа беше тежък ден и почти не си чувствам краката. 8-)
Заплатата ми влезе мега стабилно + съм мега доволна от бонуса, който получих, хихихи. Още по-добре се чувствам като знам, че само аз взимам толко, хах.
Цялата мириша на него, даже ризата ми е пропита с неговия парфюм, не си бях давала сметка, че ароматът му ще отива толкова много и на мен. 8-)
Не разбирам какво става и какво не, мега странното отношение показва туй човече към мен и не знам какво да правя. Пф. Не виждам никакъв смисъл да се занимавам. Няма никакъв смисъл. Но искам. Не знам, пускам се по течението, ако стане нещо - стане, ако не - живи и здрави. :)
Все тая, отивам да си видя аверката, не съм я виждала пет месеца и имаме доста да наваксваме.
SpiritInBlack
07-20-2013, 19:57
Йес , вее. Преподавам на други хора ,че щастието е избор, оплакването, мрънкането и хленченето , без реално да променяш нищо, също са избор, но oставям разни глупости да ме товарят. Върнах се от морето само да се гмурна в по-дълбоки глупости. Нищо, тая курва нарани най-добрия ми приятел и сега ще страда. Ако не друго, лятото е интересно
http://www.youtube.com/watch?v=A_af256mnTE
Толкова е пракрасна, мелодична и нежна. <3 Чак ме е яд, че се пее за някво бебе.
MaLyKoLiU
07-20-2013, 22:13
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always
Чувствам се тъпо... искам да изчезна някъде завинаги, да забравя всичко и всички... да започна нов живот някъде където не познавам никой...
Чувствам се тъпо... искам да изчезна някъде завинаги, да забравя всичко и всички... да започна нов живот някъде където не познавам никой...
Коле, вземи се стегни малко.
В началото като пишеше някви такива глупости ми беше смешно и забавно и се чудех как може да си такъв, ама ся ми става жал вече. Сам си ги правиш такива нещата, вразуми се малко.
правя разлика между положението ми сега и положението ми преди точно една година
тези два дена
ги няма
уау
тъжно ми е колко бях щастлива тогава
правя разлика между положението ми сега и положението ми преди точно една година
тези два дена
ги няма
уау
тъжно ми е колко бях щастлива тогава
mdaaaaa!
Лека нощ или Добро утро?
АХАХАХАХ
а пък утре сме на работа 8-)
няяяяяяма проблеми
http://vbox7.com/play:d824abfc61 (знам, че мнозинството не слушате точно такъв тип музика, спокойно ;3)
Има ли шанс поведението ти да е напук на хората, които го хулят?
Наистина ли намираш толкова смисъл в борбата за излишни неща? Излишни, щото сам се лъжеш, че е правилно, когато не си щастлив, а търсиш щастието в цялата история.
Пхахах психолога пак се появи ...
Майната му на всичко, аз отивам на море!
И въпреки това не изгарям от желание ... :д
Никакво ми е. Без никакви очаквания и планове за деня.
DisappointedDreamer
07-21-2013, 08:13
Кольооо, излагаш се вече.
Оооох, 12 дни още! :) :) А днес надявам се денят да е хубав.
TheBeliever
07-21-2013, 08:34
Скуката не ми влияе добре.
Имам нужда от искра, от нещо, което да запали интереса ми, да ме държи в очакване.
Липсва ми..Всяка секунда. Разбирам го и в същото време не осъзнавам защо се сърди за такава простотия. Нямам търпение да се върне от Италия. Да го видя. Дори и да ми се сърди и да не иска да ми прости. Просто да знам, че е добре. Това притеснение ме убива. Още повече вината. Разкъсвам се отвътре. Знам, че ще му мине и всичко ще е както преди, но знам и че беше напълно сериозен. А имам нужда от него..от подкрепата му, от прегръдката му, от неговото "Всичко ще е наред.". А като се замисля, че казах всички тези думи за най-добрия си приятел, а не за човека, в който съм влюбена..Привързаността ми към него е твърде голяма. Не искам да го изгубя за едното нищо. :sad:
ForzaFelipe
07-21-2013, 09:13
След няколко седмици само 2ра смяна,утре ще съм 1ва..Остави че отвратително много мразя да ставам рано,но днес съм 2ра смяна и ще се прибера в 23:30 някъде и утре трябва да стана в 4:30 най-късно...добреее :D Колегите викат,че съм щял да имам повече свободно време...какво свободно време,аз ще се прибирам от работа и лягам да спя xD Дано я изкарам тая седмица,чеее....и чак петък съм почивка...лятото ми минава вкъщи-легло-работа-вкъщи-легло-работа.... :D Ужас просто,толкова ми е скучно вече от тва..
Niakoitam
07-21-2013, 09:19
Липсва ми..Всяка секунда. Разбирам го и в същото време не осъзнавам защо се сърди за такава простотия. Нямам търпение да се върне от Италия. Да го видя. Дори и да ми се сърди и да не иска да ми прости. Просто да знам, че е добре. Това притеснение ме убива. Още повече вината. Разкъсвам се отвътре. Знам, че ще му мине и всичко ще е както преди, но знам и че беше напълно сериозен. А имам нужда от него..от подкрепата му, от прегръдката му, от неговото "Всичко ще е наред.". А като се замисля, че казах всички тези думи за най-добрия си приятел, а не за човека, в който съм влюбена..Привързаността ми към него е твърде голяма. Не искам да го изгубя за едното нищо. :sad:
А всъщност да си се замисляла,че може да си наистина влюбена просто да не искаш да си го признаеш явно? :)
Иначе да,вече чакам с нетърпение идването на Септември или може би по-скоро средата му.А дните се нижат бавно бавно един след друг...
kalpazanka
07-21-2013, 09:30
Отегчена, недоспала, мрънкаща на ум...
Разговорът с мама ми дойде добре.
MaLyKoLiU
07-21-2013, 10:03
Защо да се излагам... всеки има някакъв момент в живота си когато му писва от всичко и иска да изчезне някъде далеч, където не познава никой... :)
По темата: В момента съм добре, слушам хубава музика и след 2 часа трябва да отивам на работа, а понеделник и вторник почивам и смятам да ходя на плаж, че не съм ходил от 20 дена... 8-)
shmatarok
07-21-2013, 10:52
Не разбирам какво е туй мълчание и сърдене. К'во съм направила? И не, не чета мисли, та да разбера, като надникна в главата ѝ.
Един почивен ден имам и ще го съсипят, сириъсли? Не знам кво иска от мене, не стига, че на работа вися повече от нея и то права, отделно ставам в пет и се прибирам в 9 и половина, ами ми се и цупондри?! И за кво? Ноу айдия.
Ми не ме ебе, като има проблем да казва къв е, не само да ми хвърля нещата наляво надясно и да ми пуфти и цъка.
Colouring
07-21-2013, 10:56
http://store.picbg.net/pubpic/30/84/ff048a4a3b063084.gif
След снощи.
Простооо...
не знам какво да си мисля. :Д
XTREMEFREERIDE
07-21-2013, 11:16
Пие ми се хубав алкохол и ми се стои на уютно докато навън е буря.
дам. ♥
Имам нужда от искра, от нещо, което да запали интереса ми, да ме държи в очакване.
да.
//иначе съм красива и пиша:Д
afrodita18
07-21-2013, 11:40
Не мога да си обясня защо ми е толкова нервно.....
Искам да направя онзи фокус (да стана на две кофи пясък :D ). Позьорства ми се. Крайно отегчена съм, искам да си заформя скандалче или интрижка. Скучно ми е. НЯМАМ търпение да се прибереееее!
Пие ми се хубав алкохол и ми се стои на уютно докато навън е буря.
дам. ♥
+1
обаче и с хубава компания ^^
Добре е ситуацията, така е най-добре.
shmatarok
07-21-2013, 13:25
денят става все по-хубав.
очарователно просто.
Вече нямам никво настроение за нищо.
lidilidi
07-21-2013, 13:38
Не искам да седя повече тук. Искам да си отида в София и да се съберем с компанията на по бира. Остават още 15 дни ...
DarkTemplar
07-21-2013, 14:01
Уникален уикенд.. АДСКИ доволен съм! 8)
thebigsmile
07-21-2013, 14:16
Нямам търпение да се махна от тук само една седмица остава до пълното щастие. :D
DisappointedDreamer
07-21-2013, 15:48
Прекрасен ден. Утре се очертава да се съберем всичките говеда и да празнуваме имен дееееееен :) :)
п.с. след 6 месеца продължава да ми е влюбено <33
DarkTemplar
07-21-2013, 16:13
Очертават се все хубави събития. Ебати готината поредица. :)
Само да преборим мускулната треска след разходките по висините и сме 6. 8-)
TheBeliever
07-21-2013, 16:16
Ще бъде доста напрегната седмица на работа, а аз още съм в отпускарско настроение. Трябва бързичко да вляза в релси.
antevasin
07-21-2013, 16:18
След 3 дена отивам на морееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееее!!! :D
Днес тренирах около час и половина,имах много енергия,защото се натъжих,че едно момиче ме постави в така наречения "Friendzone"...и така..
druzilla
07-21-2013, 16:50
Ужасно..не мисля,че има по-гадно от това да полагаш усилия да направиш някой щастлив,а той да е супер неблагодарен..
Освен това ваканцията е супер скучна,ще си умра,а толкова ми се купонясва.. :smt047
Christina13
07-21-2013, 16:53
Утре започвам всичко на чисто .. . ;; ) ♥
paradosou
07-21-2013, 17:34
Къде е границата между запазването на добри спомени за някого и чисто реалния поглед върху всичко, което прави/ е направил? Има ли изобщо ясна граница? В стремежа си да се държиш максимално прилично с максимално много хора не пропускаш ли всъщност нещо по-ценно, не пращаш ли себе си по дяволите, не правиш ли нелепи опити да се убедиш, че си разбиращ и толерантен, докато реално държанието ти е неадекватно? Като мислиш постоянно за някакви бъдещи неща не си ли секваш живота тук и сега? Предстоящото заслужава внимание, обаче моментът, в който се намираш, също.
Кога преставаш да се самообвиняваш? Кога изчезват съмненията? Изобщо добре ли е да ги няма? Защо толкова често се получават разминавания? Кога претенциозността и отсяването спрямо околните стават прекалени? Какво правиш, когато виждаш повече грешки, отколкото би трябвало? Ако не е период, ако се задържи? Ако винаги го е имало? Май тва е най-сигурната рецепта да си вечно анализиращ, съвсем не в положителен смисъл.
nah, yжасно драматично звучи. То Е. Кво пък, всеки има право на малко театър от време на време.^^
SpiritInBlack
07-21-2013, 17:53
They call Protuberance the drama Nesi. Не товари хората и себе си с очакванията преди да се опознаете добре. Важно е сама да разбереш къде са проблемите , промяната започва отвътре навън. Общувай само с хора (САМО!!!), които не те натоварват. Животът е прекалено кратък, за да го пилеем в правене на тъпи неща с неправилните хора и да анализираме кво е станало после както български треньор след загубен мач :D.
Супер съм си днес, видях се с готини хора. Човек и добре да живее, налага му се да работи за някой друг. Е , преди не смятах , че ще се стигне дотам , но пък интервюто ще е култово. От другата седмица ще съм на много сиво място с доста паник бутони
paradosou
07-21-2013, 17:58
Те не знаят за безкрайните претегляния, не ги товаря. Всичко е в моята глава.
Ии успех на интервюто.^^
:)
heartshapedbox
07-21-2013, 18:12
Защо вали?
Хубаво ми е, гушкахме се цял ден, гледахме филмче, сготвихме си и ми е щастливо.♥
+ мега яката песен открих и си я въртя безкрайно.
XTREMEFREERIDE
07-22-2013, 06:46
Дано се обади днес шефа, че нямам идея вече какво да правя.
Colouring
07-22-2013, 07:16
Животът ми в момента е пълна каша.
Много често отново почнах да се карам с нашите, но пък и съм притеснена за онова нещо. ;/ Дано да няма нищо сериозно.. просто.. дано, защото нямам представа какво ще направя в противен случай.
Освен това съм се отпуснала страшно много и половината неща, които смятах да правя лятото, си седят. Трябва да се взема в ръце.
На всичкото отгоре сега се падна да имам любовни терзания (е, не точно, но.. да кажем). Харесва ли ме, не ме ли харесва, има ли шанс да стане нещо, искам ли да стане изобщо..
StreetMotivation
07-22-2013, 07:17
Много ми се спи, адски много ми е тъпо и нямам идея как ще стана понеже трябва да излизам да си губя времето
DarkTemplar
07-22-2013, 07:24
^Намери с кого да си го губиш и ще ти е една идея по-забавно. ;)
Понаспах се, сега е време за поредната доза ежедневни задължения.
StreetMotivation
07-22-2013, 07:27
е аз попринцип съм намерила, но проблема е че заспивам, а в 12 трябва да съм излезнала :Д
Гузно, защото една седмица се поразлигавих яката и е време да влезна отново в релси :).
DarkTemplar
07-22-2013, 07:29
е аз попринцип съм намерила, но проблема е че заспивам, а в 12 трябва да съм излезнала :Д
пий кафе/тонизиращ чай/енергийна напитка. ;)
StreetMotivation
07-22-2013, 07:31
мерси за идейката ще пробвам с едно кафенце :)
DarkTemplar
07-22-2013, 07:33
Моля. Аз тези дни се будех с кафенце на басейна и после тонизираща планинска разходка, ама свърши...
StreetMotivation
07-22-2013, 07:36
мм доста добре звучи
DarkTemplar
07-22-2013, 07:43
То и си беше, нищо не може да замени чистия въздух и тоталния душевен релакс сред природата. ;)
StreetMotivation
07-22-2013, 07:48
оо определено ;) колкото и странно да звучи за някои аз всяко лято ходя на палатки сред природата, прекрасно е :)
DarkTemplar
07-22-2013, 07:55
То си е много хубаво. :)
Deadlock
07-22-2013, 08:18
бясна съм, че се чувствам така!!! *****************************
Егати лудия човек, честно :D Да ме събуди в 5 и 15, за да ми донесе баничка и айрян... :lol: добре,че не бях много заспала, иначе нямаше и да го отразя,ама ме зарадва :lol:
AnarchyBoy
07-22-2013, 08:36
^ Обожател, си имаме, а? :D
На мен ми е слънчево и яко, наспах се като хората за пръв път от много време... :)
мне, просто отиваше на работа :lol: и се избъзиках,че искам да ми донесе баничка, пък на него толкова му трябва :lol:
Имам чувството че съм върколак. Стане ли пълнолуние нито спя, нито мога да си почина като хората, главата ме боли та чак вия по цял ден....Нямам търпение да ида на почивка някъде вече. Писна ми в тоя град все едно и също. А като знаме че еднообразието едва сега започва...
MaLyKoLiU
07-22-2013, 08:59
Колкото по-добър си с някой, толкова по-гадно се държи...
Никой не оценява нищо... :/
DisappointedDreamer
07-22-2013, 11:15
Колкото по-добър си с някой, толкова по-гадно се държи...
Никой не оценява нищо... :/
не. ти просто се раздаваш на грешните хора. и изобщо не го осъзнаваш.
Днес деня почна накриво. Дано след няколко часа, като цъфнат, да сме в по-хубаво настроение. Мееех.
Вчера мислех, че днес ще съм смазна от мускулна треска, ама очакванията ми не се оправдаха, което е страхотно и си направих бахти яката тренировка.
След такива тренировки се чувствам толкова прекрасно. :з
А и май съм си преодоляла тъпия страх от насекоми. :Д
DisappointedDreamer
07-22-2013, 12:42
Хахах на баща ми му се стъжни живота 8-) 8-) 8-) горкичкия <3
AnarchyBoy
07-22-2013, 13:39
Не знам вече какво да правя...
Зумбаааааа! <3 <3 <3 Много ми е енергично. Искам да разглобя цялата кола и да я изпера отвътре, но не знам кога ще изсъхне... Зат'ва с комшито с'а ще я измием само отвън. Довечера, ако има ебание, съм замислила нещо яко извратено. Данооооооооо! <3
SpiritInBlack
07-22-2013, 14:18
Who rocks - 100 %, на теста. Пълни минуси бяха другите , не съчувствам на банката. Хубаво , че спрях да показвам ква алфа съм , че накрая щях да остана и без стаж. Някво странно е да е само 5 , а да си буден в продължение на 10 часа :D
Прекрасен ден. Утре се очертава да се съберем всичките говеда и да празнуваме имен дееееееен :) :)
Честит имен ден, Маги! Да си жива и здрава! :-)
Почивката беше прекрасна. Доволна съм страшно много. Само защо ми се счупи телефона... нито един номер да не ми се запази... ужасноооо!
DisappointedDreamer
07-22-2013, 14:27
Честит имен ден, Маги! Да си жива и здрава! :-)
Благодаря, Наденце! :**
Сега като си тук, те каня на форумна :Д ще пиша на лично.
Благодаря, Наденце! :**
Сега като си тук, те каня на форумна :Д ще пиша на лично.
Моля, моля!
С удоволствие, тоя път ще гледам да не пропускам.
Айде и от мен ЧРД, Маги!
Чувствай и дерзай!
MaLyKoLiU
07-22-2013, 16:05
не. ти просто се раздаваш на грешните хора. и изобщо не го осъзнаваш.
Днес деня почна накриво. Дано след няколко часа, като цъфнат, да сме в по-хубаво настроение. Мееех.
Вероятно е така... :)
Плажчето и разходката след това ми пооправиха настроението... :)
TheBeliever
07-22-2013, 17:00
Абе, обичам си колегите, бе!
Най-якия работен понеделник от много време насам.
DisappointedDreamer
07-22-2013, 18:35
Айде и от мен ЧРД, Маги!
Чувствай и дерзай!
имен ден е, Чачо :Д
но благодаря!
имен ден е, Чачо :Д
но благодаря!
Всъщност, за имен ден исках да те поздравя, но съвсем механично съм се объркал.
Боли ни дедовия, напий са тама, чувствай и дерзай, па то може и на рожден ден да заприлича. ^^
DisappointedDreamer
07-22-2013, 19:48
:D
стига си дрънкал, виж си личните!
/п.с. благодаря!
:D
стига си дрънкал, виж си личните!
/п.с. благодаря!
Много съм кихав и съм се задомил по Врачанско до края на седмицата :/
DisappointedDreamer
07-22-2013, 19:57
ни тъ харесваме
:/
Сол, фода, глизти и джубридза завас, боклици!
Тъкмо си мислех да литна до Враца,ама като си гръчав и нема...
DisappointedDreamer
07-22-2013, 20:03
да ти се фръща тъпкано! <3
shmatarok
07-22-2013, 20:30
малко късно, ама все пак честит имен ден, Маги :)
яко ме насадиха във френд-зоната и ми е мега странно. "Ти си ми като сестриче", дафък?
Невърмайнд, вчера беше готино и забавно, ама вече не ги правя тези неща с онази нагласа от преди време и почвам да се притеснявам за себе си. Такива глупости не са ми привични. И бягам да спя, че пак не си чувствам крайниците, ама както казва една колежка "Ще почиваме на есен, като почнем с университета" 8-)
Интрижкааа! Пък и той си дойде! <3 Йей! Утре ще се направя красивен, пък кой знае...
DisappointedDreamer
07-23-2013, 06:53
Ако видя още една лелка със спринцовка и цел да я забучи в поредната вена в мен, ще и я забуча в задника собственоръчно и усмивка на лице.
Апф.
Добре съм. Изморено ми е, но подхващам математиката.
AnarchyBoy
07-23-2013, 08:28
аз също малко по-късно, но честит имен ден маги.. ^^ :D
А на мен не знам какво ми е.. което е странно..
DisappointedDreamer
07-23-2013, 09:52
^Благодаря!
Niakoitam
07-23-2013, 11:50
Айдееее пак се почна.Кралското английско семейство щяло да има бебе.Сега ще ни надуват главите че се било родило.После още две седмици как се е стигнало до това и как щъркела е донесъл бебето.Аз викам да напрвят едно реалити предаване и да ни дават какво се случва с кралското семйството по 11 часа на ден по всички телевизии...минимум :)
ровя се за четива за уеб дизайн. да видим колко бързо мога да ги глътна.
поизгубила съм се малко, но ще се намеря:Д
Colouring
07-23-2013, 12:21
Влюбено ми е (май).
Пф.
ровя се за четива за уеб дизайн. да видим колко бързо мога да ги глътна.
поизгубила съм се малко, но ще се намеря:Д
w3schools, Maybe?
Титититититититититититит итититититититититититити титититититититититититит ититититититиитититититит итититиититититититититит ититититититититиититииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииии! Ей така вървя и си пищя цял ден, тооолкова нямам търпение да го видя вече! <3
Нервна съм. Липсва ми. На моменти не знам какво искам, а след това знам, но няма как да стане.
В много глупава ситуация съм, но аз сама съм си виновна и ще търпя, а и когато някой ти е важен понякога забравяш себе си заради него (това мисля, че съм го чела/чувала някъде между другото ;д).
Мисля да се излекувам с МНОГО пазар, харесах си едни обувки, трябва ми нова рокля за следващия път, в който се съберем да излизаме, пяна за коса, спирала и всякакви такива дреболийки 8-) И такаааааам...
Умирам от скука, искам да правя нещо...а няма нищо...ама нищо и половина!
MaLyKoLiU
07-23-2013, 16:11
Живеем в два, два съвсем различни свята -
грозното го знам добре, но в теб намирам красотата.
От скучен , денят се превърна в отвратителен. Замислям се вече кво толкова искат от мен?
DisappointedDreamer
07-23-2013, 16:20
Чувствам се спокойна и щастлива единствено, когато съм с него.
И мразя това.
Мех.
TheDevilInMe
07-23-2013, 16:23
Чувствам се спокойна и щастлива единствено, когато съм с него.
И мразя това.
Мех.
Това. Толкова много ми липсва, че просто не е истина, нямам търпение поне да си поговорим малко по скайп... :(
heartshapedbox
07-23-2013, 16:25
Не трябваше да става така снощи.
Вярно, че си беше виновен и аз бях ядосана с право, но трябваше да си затворя очите и да го преглътна, вместо да го натъжавам.
Няма да си връщам на хората вече, ще съм добричка ПЪК.
Остава само да накарам вътрешното си Аз да преглътне голямото си его.
w3schools, Maybe?
да, разбира се. наред!:Д
странно, чувствам се... спокойна))
вярвам, че всичко ще се нареди! мхм!)
Wednesday666
07-23-2013, 18:17
Ей, колко съм уморена..
Everyone.leaves.
07-23-2013, 18:32
Много ме мързи.Странното е,че хем ме мързи,хем ми се тренира :D
DisappointedDreamer
07-23-2013, 18:45
щастливааааааааааааааа
<333333
lovelywords
07-23-2013, 21:27
чак сега разбрах какво е да изпиташ най-голямото разочарование в живота си и да преживееш нещо, в което са те уверявали, че никога не би се случило. На никого не го пожелавам. :)
AnarchyBoy
07-23-2013, 21:57
Отвратително се чувствам.. имам нужда от нея.. :(
Потресен съм.. ще се побъркам...:shock: :?
Отвратително се чувствам.. имам нужда от нея.. :(
Потресен съм.. ще се побъркам...:shock: :?
От новата Q7ца ли?
И аз, и аз...
От сутринта мисля как ще му се карам като се прибере, а той си идва с шоколад, диня и диск с 20 филма. Забравих дори за какво щях да се карам. :D
Чувствам се добре. Много добре.
shmatarok
07-23-2013, 23:25
Не мога да повярвам, че нещата се развиха така.
Не трябваше да става така.
Смятам да се нарева на спокойствие и да видим утре как ще мине, предчувствам бедствие.
Проблемите започнаха да се оправят...най-после. Само да не се беше появявала тая мускулна треска и всичко щеше да е 6. Търпи се все пак.
Тъпия все още ми липсва, но ме успокоява факта, че утре се връща и ще си изясним нещата.
Тази сутрин ми е много весело. :D Някои хора се опитаха не веднъж да ми съсипят настроението, но няма да им се получи лесно. :D
С две думи нещата се подреждат и макар и проблемите да не липсват, вече поне са търпими.
Colouring
07-24-2013, 07:36
Следващата седмица се очертава цялата пълен купон. Супер. <3
XTREMEFREERIDE
07-24-2013, 08:35
едно 'оф' ми изразява точно настроение.
Много ме мързи.Странното е,че хем ме мързи,хем ми се тренира :D
Плюс, че днеска го раздавам отчайваща съпруга и яко домакинска работа... Иначе снощи беше фейл, ама аз к'во съм и виновна на тая ковра, не аз ги направих така нещата. УвЕхна ми мерака за извращения. Искам да пииииию.
MaLyKoLiU
07-24-2013, 12:39
Чувствам се като труп...
Снощи спах по-малко от два часа, понеже не можех да заспя отново... :/
След това на работа до преди малко ииии едвам гледам...
AnarchyBoy
07-24-2013, 12:46
Кипя, това ме описва най-добре в момента! съннн! :)
БЯСНА СЪМ! Аз не мога да си вдигна гъза от дивана,щото кръста ме боли зверски, а тя ми се цупи,че не била отишла, като дете се държи...АРГХ.
DisappointedDreamer
07-24-2013, 14:45
Казвам чао на интегралите 8-) (засега); почвам другите тинтири минтири и ми е доволно :) след 8 дни я очаквам, ще се пръсна от кеф!
оооооооооооооооооооооооой <3
Нямам търпение малко да вземе да се смрачава и да отключа цялата си алкажност. Няк'во красиво ми е, такова. Искам да си сложа рокля, токчета и да отида да курволясвам. За съжаление трябва да чакам чак до събота... :S
sladkalady
07-24-2013, 16:06
Много нещастна.Дано се оправи...
странна съм нещо пак днес...искам да получа едно извинение, което не заслужавам, защото ме е страх да се извиня първа...
fUcKsMiLe
07-24-2013, 18:16
Вчера беше прекрасна вечер. Радвам се, че и днес го видях.
А сега сякаш не ми е до нищо. Искам да се видя с Д. и да си поговорим просто..
Излиза ми се, но пък ме мързи да се облека.. от 2 часа съм по халата си, с мокра глава :lol:
Тооооооооолкова е готин. Получихме си снимките от миналата седмица и ми идва да залича моите от лицето на земята, но той е......... гхкйггисахдфсуф! Толкова е хубав на всички снимки, че даже на живо не е чак толкова прекрасен. :D Ще разцелувам фотографката ни, само да се върне от планината. В еуфория съм...
XTREMEFREERIDE
07-25-2013, 07:38
Снима ми се! Ама ЗВЕРСКИ!
Днес се прибира, а си нямам и на идея как да оправя нещата. Плюс това ми е адски напрегнато. Искам някой да ми каже, че всичко ще е наред..Дори и да не го мисли. Просто да ми даде известна упора. Но не-всички трябва да ми говорят само за себе си без дори да ме попитат как съм. Да мине всичко веднъж завинаги и да отминава, че не се издържа вече всичкото т'ва притеснение и напрежение.
Colouring
07-25-2013, 08:03
Дразни ме неорганизираността на всичко. Свикнала съм да имам план и да го спазвам. Така не ми е комфортно, пък и не знам кога ще имам време да се оправя с всичко, ако заминаваме утре наистина.
kalpazanka
07-25-2013, 08:59
Изправи ми се косата сутринта. Тъкмо два пъти.
DisappointedDreamer
07-25-2013, 09:10
Дъртите забравят, бойлера пак щеше да си замине. Апффф.
Някакво никакво ми е.
AnarchyBoy
07-25-2013, 09:12
Уж трябваше да съм на работа, ама господарите са идиоти и са купили грешни неща, та днес работата отпада и отиваме на плаж! :D
Скачам от щастие, особено заради нея.. <3
:p
MaLyKoLiU
07-25-2013, 09:16
Деня ми започна страхотно... Първо повръщане, продължи с болки в корема, после пак повръщане иии да...
Тъпо и знам,че нарочно го прави и се изнервям.
Книжчицата <3 Забелязвам, че желанието ми да домакинствам притъпява нагона. :D Довечера бих искала да го видя, ама няма да стане. И, макар да съм вярвала с години наред, че точно т'ва няма как да го кажа... ходи ми се на плаж.
Това море е ужасно...искам вкъщи
druzilla
07-25-2013, 11:44
Ужасно.Любовта е скапана..
Иначе ми се ходи супер много на плаж,а няма с кой и ще умра от скука в нас..
weheartiit
07-25-2013, 11:55
Иначе ми се ходи супер много на плаж,а няма с кой и ще умра от скука в нас..
същото
писна ми всички да се правят ...
гордея се със себе си, всичко е почти точно...очаквам развръзка ((:
Glamour92
07-25-2013, 14:33
асдгахедфкм;дфлсд;ф.сг;
Хипер нервно ми е. xDD
Не ме свърта енд шитс и не знам как ще изкарам,без да си строша някоя дига.
Бахти кинтонемията, майнааааа! Аааадски да ми се излиза. Ама като се сетя за всичките лайнарчета, които трябва да видя... пък искам само него, де'а.
druzilla
07-25-2013, 16:40
същото
писна ми всички да се правят ...
Да отиваме заедно тогава :smt112
SpiritInBlack
07-25-2013, 19:11
Почивката беше доста по-къса отколкото очаквах. Нп, нали вчера спечелих на живо. Тва стоене в инфекциозното отделение ще продължи неприятно дълго, но ще го приема като минаваме през бокса за нови гуми :D
Израствам.
That's how I fucking feel.
Dagichka
07-25-2013, 19:30
в абстиненция от всичко, което имах до преди месец се чувствам.. ;д
MaLyKoLiU
07-25-2013, 22:02
Поспах си стабилно от 15:00 до сега на дивана... сега главата ми ще се пръсне ии ме боли врата... :/
ForzaFelipe
07-25-2013, 23:43
Утре ми е почивен ден и няма с кой да отида на един тъп плаж....баси,като някакво сирене съм..егати скапания почивен ден дето се очертава..и ми е мега смотано и се депресирам с тъпи песни..
Чувствам се добре. ^^
От известно време не съм писала толкова активно във форума, чак ми е странно.
MaLyKoLiU
07-26-2013, 00:13
Утре ми е почивен ден и няма с кой да отида на един тъп плаж....баси,като някакво сирене съм..егати скапания почивен ден дето се очертава..и ми е мега смотано и се депресирам с тъпи песни..
Почти всеки почивен ден ми е така... :/
Не мога да заспя...вече цяла седмица си лягам след изгрева, явно и днес ще е така...
Colouring
07-26-2013, 05:32
Багажът е готов, а аз тръгвам със смесени чувства. Хем ми е хубаво, хем съм притеснена; хем мисля, че ще е забавно, хем може да се окаже и скучно; хем съм обнадеждена за някои неща, хем съм обезверена за други.
DisappointedDreamer
07-26-2013, 05:59
Точно след седмица си я очаквам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
фиигжйиьргйигйирйигйигйит ргитргйилтрйлиртхктйлийги рйфцилгйжиргй
ооооох!
Вчерашния ден мина повече от перфектно. Като се замисля колко бях притеснена за него..А сега знам, че е добре. И вече не се сърди. :grin: Цяла седмица го мислех и накрая всичко мина като по вода. Толкова съм щастлива в момента. :grin:
хм, музикална ми е сутринта, уиърд
Baby, did you forget to take your meds...
http://www.youtube.com/watch?v=WO9ewCO7TYI&feature=share
And the sex and the drugs and the complications...
сега трябва да се оправям за интервю, да видим как ще мине...
Нещо не се чувствам добре. Дано не е вирус! И Каляска била болна... Мнооооого стискам палци да е само скъсан тампон, че къде да търся сервиз след 7 и 30 вечерта... :S Дано всичко да и е наред, много съм притеснена.
XTREMEFREERIDE
07-26-2013, 11:21
УТРЕ
НИ
ДОКАРВАТ
ПОРЧЕТО!
<3
Кеф, кеф, кеф!!!
Не мога да се нарадвам!!!
MaLyKoLiU
07-26-2013, 11:23
От вчера съм на един кроасан и 3-4 праскови... днес не съм ял нищо и имам чувството, че сърцето ми ще се пръсне всеки момент, а след 20 минути трябва да отивам на работа... :/
хм, музикална ми е сутринта, уиърд
Baby, did you forget to take your meds...
http://www.youtube.com/watch?v=WO9ewCO7TYI&feature=share
And the sex and the drugs and the complications...
сега трябва да се оправям за интервю, да видим как ще мине...
ууууу!))
любимият ми летен месец попремина... а нещо предстои, усещам го!:Д
Отегчена.
Само идиотии плямпам,и ми е добре ппц,ама ми е скучно.