View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
shmatarok
07-26-2013, 13:33
хм, музикална ми е сутринта, уиърд
Baby, did you forget to take your meds...
http://www.youtube.com/watch?v=WO9ewCO7TYI&feature=share
And the sex and the drugs and the complications...
мммм :) гууд
Всичко отново е наред и е прекрасно, но ако преди нямах време за нищо, сега вече не знам как да опиша ситуацията. Искам всичко и всичкии!
Всичко е наред дано да няма проблем. :)
Your.Passion
07-26-2013, 13:54
Не мога да заспя...вече цяла седмица си лягам след изгрева, явно и днес ще е така...
Мхм.
Вечер винаги се депресирам.Смесени чувства.Спомени.Общо взето, вечер се сещам за абсолютно всеки и всичко.
Обаче тая седмица просто сдфагхсйдфаш;елдскй ще бъде уникална!!!!!!!!!!!!!!!!! Нямам търпение!
ууууу!))
любимият ми летен месец попремина... а нещо предстои, усещам го!:Д
е, моето лято започна преди седмица, няма как да не предстои
всичко беше наред днес, само че всички имат шибани планове тая вечер, а аз в нас няма да изкарам май май...
TheBeliever
07-26-2013, 17:25
Работната седмица приключи по-леко от очакваното. А днес бяхме просто невероятно изчаткали! Бива ли такъв креативен идиотизъм. :lol: Ама така е, петък в офиса.
Очертава се интересна вечер. Дано да й харесат подаръчето и тортата. Ама с толкова много шоколад остава и да не й хареса. :D
Имам най-гушливата котка.
Понеделник заминаваме на море с нея. Can't wait!
TrueStory
07-26-2013, 19:12
Изключително раздразнена в момента+ тъжно и самотно ми е ...не ми е вечер.
Anastasiq5910
07-26-2013, 19:27
скучно ми е ,а и ми е тъпо ,защото неделя заминавам на село за 1 месец ,а там няма нет ,но и се радвам ,защото ще мина през магазините на отиване :ДДД някак ТЪПО няма какво да правя ,а и се чувствам сякаш напълнявам
Селските особи, които държат заведение точно залепено за блока ми решиха, че ще е яко да надуят музиката на макс, за да мога да я чувам докато си кендзам спокойно в кенефа, колко мило, но не чак толкова.
Дали полицията ще оправи това недоразумение?
ForzaFelipe
07-26-2013, 20:32
Днес се чувствах супер самотен,особено когато отидох сам на плаж и сам си стоях,но ето,че се случи нещо хубаво и някой се сети за мен :D Супер се зарадвах,дано продължи така :) Току виж и аз съм си заслужил малко любов :D
УТРЕ
НИ
ДОКАРВАТ
ПОРЧЕТО!
<3
Кеф, кеф, кеф!!!
Не мога да се нарадвам!!!
Как, от къде, за колко... ? Честито да ви е.
Искам и аз порче. Ужасно ги харесвам!!!
Чувствам се добре. Щастливо ми е, въпреки, че разбрах, че пак трябва да се влагат пари в нещо, което може и да върши работа, а може и въобще да не се използва. Как да е... Поне се предплаща за цяла година. Дано ни излезе късмет.
пФ,НЯКВО МИ е тъпанарскоооо!
честити ми 3000 мнения във форума :lol:
по темата -
май тези дни ще си направя татуса, ако татуиста започне да влиза малко по-честичко в фб 8-) и нямам търпение вечеее ^^
MaLyKoLiU
07-26-2013, 21:28
Чувствам се страхотно... :smt001
честити ми 3000 мнения във форума :lol:
по темата -
май тези дни ще си направя татуса, ако татуиста започне да влиза малко по-честичко в фб 8-) и нямам търпение вечеее ^^
Честито, вече си ми мега фен! :)
Chacho .. Споки бе ... Тука няма нищо ново .. Всеки си е на село и повечето на море .. Пък и аз неделя заминавам .. Така че не си идвай :д бзк се
Немам търпение да се омитам по София, откачих тука. Излизам за по 1 час и през останалото време кибича тука. :D
До работната седмица май ше ударя 14к мнения, не знам Зайо къде се е засилила с тия 3к, хаха
До работната седмица май ше ударя 14к мнения, не знам Зайо къде се е засилила с тия 3к, хаха
Като ти видях мненията и тези на granger, направо и аз се чудя къде съм се засилила 8-)
HollyGolightly
07-26-2013, 22:19
ДОЙДЕ СИИИИИИ :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Все още не мога да го повярвам, все едно, че съм в някакъв сън. Все още си щипя ръката, за да се уверя, че съм будна. Уж аз щях да го изненадвам, а то какво стана 8-)
имам чувството ,че се побърквам ...
както и да е ..
http://www.youtube.com/watch?v=CR4PW1LBFfE
DisappointedDreamer
07-27-2013, 05:49
многоооо ми се спиии
ззззззззззззззззз
nickelbackk
07-27-2013, 05:57
Леко уморена и унесена, потънала в далечни и недостижими, изпълващи с топлина и надежда блянове...Разядосана и негодуваща от неправдите, но силно вярваща и изпълнена с мечти...;d
Общо взето, чувствам се някак особено разнопосочна, разкъсвана между несъответстващи едни на други идеали. ;d
Течение. Да се събудя от течение, разхвърчали се листове и трясък на врата... Страхотно начало за днес. Поне усещам, че в кухнята се прави нещо вкусно, та няма да се сърдя. Дано освен вкусна закуска, има и нещо студено за пиене. Това вече ще е по-добър старт за деня.
druzilla
07-27-2013, 08:08
Чувствам се ужасно,спала съм само няколко часа,не съм виждала милото от дни,а и сега толкова ме е ядосал,че ако го видя - ще го убия :smt021 Днес поне за малко разнообразие ще ходя на shopping с приятелки и се надявам да си купя някое ново парцалче.. Още ми се ходи на плаж,ама май скоро няма да ме огреe..Абе доста тъпичко лято се очертава,чак започвам да се съжалявам вече.. :D
XTREMEFREERIDE
07-27-2013, 08:11
Разпуквам се от dubfx и съжалявам малко, че няма да ходя на спирита.
MaLyKoLiU
07-27-2013, 08:23
...
bloodfrozen
07-27-2013, 09:29
То се е видяло, че море тая година няма да видя, поне мога да си плажувам с книжка на терасата. :lol:
Искам да се получи, мамка му. Все си мисля, че има шанс.. дано късметът не ме изостави точно сега.
Dagichka
07-27-2013, 09:51
Разпуквам се от dubfx и съжалявам малко, че няма да ходя на спирита.
същото, ама съжалявам адски и много ме е яд, че изпускам и него, и WU и гррррррррррррр :@
иначе бивам, тва кашу било много вкусно бе :cool: не искам да става още по-горещо, ще си умра в нас от скука
И всеки път когато реша да проявя човещина, той винаги ще ме накара да съжалявам. Дано запише, определено смятам да го гавря още 2 години. Искам да си поспинкаааам
Брат ми най-после се прибра и всичко вече се нареди и и и..Всичко е толкова перфектно. Само Той ми липсва.
Wednesday666
07-27-2013, 14:50
Денся си нещо из нас, почивам си общо взето след натоварената работна седмица.
Само дето не се усетих, че в понеделник съм от 7 и ще закъснея, надявам се да не стане така.
И не знаех, че червен лак ще ми отива толкова много.
Имам нужда от нещо ново, да видим кога ще е.
TheBeliever
07-27-2013, 15:40
Лентяйстване на макс.
Доволна съм за снощи, много добре се получи. Тя го заслужава.
Мен пак ме обземат някакви странни псевдодепресивни настроения. Само си търся с кой да се заяда.
АПфш...в сряда пътувам за ВАРНАААААААА!Силно се надявам да имам време да си топна гъзягата някой път в моренцето,че ще ми е запълнена програмата.
Амаааа за 1 плаж...трябва да има поне.
Чувствам се щастлива...току- що направих шоколадови мъфини този път се получиха :grin:
AnarchyBoy
07-27-2013, 15:57
Всичко се случва като на филм, а аз само стоя и гледам отстрани, за сега филма ми хареса, настанил съм се удобно и джвакам пуканки, пък да става каквото ще да става писна ми да го мисля, ли мисля..!
Тъпо ми е, няма на кой да споделя....
DisappointedDreamer
07-27-2013, 17:50
Само аз и той може да се скараме толкова жестоко, и след това нищо да ни няма. :Д
Иииии, още 5 дни!
AnarchyBoy
07-27-2013, 18:20
Ще им еба майката на всички ве! :mad:
MaLyKoLiU
07-27-2013, 19:44
Всички си заминават 1 по 1... ;(
Wednesday666
07-27-2013, 19:47
Време да се върна обратно на рамщайн.
Странно се чувствам.
Много не ми е ясно кво се случва около мен, ама ще се разясни скоро.
Niakoitam
07-28-2013, 08:38
Вчера от рано сутринта до късен следобят на оградата в селото.Днес малко по-лека работа евентуално тук.Утре сигурно пак подготвителна работа там.
И ме болят китките и ръцете от тая вария и това трошене на камъни, а един огромен мазол на ръката ми се спука и разпадна и сега ми е неприятно даже като си мия ръцете.
Иначе вчера по повод това,че почти всички от бригадата щяха да са почивка на следващият ден си спретнахме купонче.На тоя летен месец обаче...в едното заведение нямаше почти никой освен нас, а в другото имаше 4-5 маси като се има предвид,че тези дни традиционно в тези заведения трудно можеш да си запазиш маса.
А да, и след много уговорки и бъзици и аз не знам как се нави с оглед на това,че много я е срам от нашите девойката на брат ми,но дойде за първи път да преспи в нас и на сутринта си забрави разни неща.Имаше запознаване в редичка по един включително и с котарака и с кучето ни,което се правеше на много зло.Не че и с майка ми не се бяха засичали в местоработата на девойката.Аз пък спах в хола на неразпътнатият креват (всъщност майка ми не знаеше,но аз сам го предложих това по рано).Е, разбира се не ми беше от най-удобното спане,защото трябваше да спя свит,но пък имам усещането,че брат ми ще му се наложи да се реваншира многократно.Досещам се и как. :)
ПИЦАААААААА и КОЛААААААА, и цял ден айляченцеее ,нянянян!
странно
все едно , че всичко се случва наново, без този път аз да участвам
същият цитат от преди точно една година..
не знам кво точно се случва, но си имам друго вдъхновение вече
някво май ми е самотно тези дни, въпреки че постоянно съм около хора, които знам, че ме обичат
баси тъпото
носталгия, дежа ву, шитни като цяло...минавам покрай някви места и се сещам кво сме си говорили (или по-точно какво той е говорил) и ми е ..странно, все едно, че съм го сънувала
тъпа история
DisappointedDreamer
07-28-2013, 14:18
Никакво ми е, въпреки че има неща и хора, за които да се радвам. Мееееех.
Искам утре и петък!
MaLyKoLiU
07-28-2013, 14:39
:(
XTREMEFREERIDE
07-28-2013, 15:11
Хубава неделя!
Много, много сложно стана. И понеже не знам какво да правя, ще се преструвам мноооого силно, че не се е случвало. И ще си почина един месец от мъжете. Аз знам, че няма да хлътна по него, но дано той не ми подлее вода. И дано с онази фльорца се съберат най-накрая.
Странно развълнувано, нещо което само той може да ми причини...
TheBeliever
07-28-2013, 16:52
Не е истина как олеква когато излееш хаоса в главата си черно на бяло. Трябвало е започна по-рано.
Тъпичко ми е някакво. Лениво.
смазана съм от чистене 2 дена и пак не успяхме да свършим днес, къпя се, оправям се и заминавам в любимата квартира, има текила, канела, портокали, да се съберем остава (((:
нервна съм, ама е*ала съм му мамата
10 часа е...Това значи, че вече близо 11 часа съм обзета от всевъзможни мисли. Толкова ми е объркано в главата. Имам нужда да споделя на някой как се чувствам, но всички са толкова щастливи...Как да им съсипя настроението само, за да на мен да ми олекне. Трябва ми човек, на който да споделям..Човек, за който моето щастие е най-важно. Човек, който дава всичко за мен. Тъпия си намери приятелка и сега аз съм на заден план. Нямам проблем с това. Нека е щастлив. Радвам се за него. Проблема е, че преди беше човека, на който споделях всичко и ми даваше съвети какво да правя, а сега е човека, на който мога да споделям само по-веселите работи, за да не 'садне' заради мен. И това ме кара да се чувствам още по-гадно...Тъкмо всичко се нареди и Той ми каза, че не е сигурен в чувствата си...Честито, Лино..Сега спокойно можеш да мислиш по цял ден за това. Всичко е толкова смотано. Колкото повече мисля, толкова по-голяма става кашата в главата ми. :sad:
Уникално изпържена съм. Цял ден (ЦЯЛ ДЕН) шматкане по най-големите жеги. В центъра нямаше жива душа... освен ние двамата, of course. Имам болезнено доматена кожа и главата ме цепи. Краката дори не ги знам къде са, спрях да ги усещам към обяд още. Въпреки този физически дискомфорт, чувствам се повече от прекрасно. Най-накрая ще мога да се наспя през нощта. Свързах се с много хора днес и направих неща, които от много време отлагах. Прекрасно чувство.
Мразя го т'ва чакане... Когато е станало каквото е станало и всички са в позиция шах. Сякаш едно "Вегас, бейби!" може да оправи нещата. Искам да мине по-бързо времето, да го видя и всичко да е на мястото си. 'Щото ми е много страшно да си призная пред себе си, че този човек може да ме нарани.
valdesbg
07-28-2013, 20:46
Щастливо, доволно, чудесно, невероятно, страхотно, супер ми е! Днес си говорих за първи път с хора, които грам не разбират български! Семейство от Нова Зеландия, на които аз бях връзката със света и буквално цял ден съм бил залепен за тях и съм превеждал от и на английски!
И скоро заминавам за Стара Загора! Glamour92 ти ще си ми опората там!
Glamour92
07-29-2013, 05:29
^ Be my guest! И се сближете с тая "Загорка" най-сетне,да не ви сближавам аз. :D
MaLyKoLiU
07-29-2013, 08:22
Няма вече бабините манджи... :(
Wednesday666
07-29-2013, 08:43
Е няма такъв каръшки ден :lol:..
Как може 12 човека да ми се явят с 12 паспорта и да си искат багажите един по един, без да ми кажат кой на кого е..
Аз явно боб хвърлям без да знам и ми личи :lol:..
Ама пък добре си притичах до самолета, бахти кефа :D..
После отивам пак за следващия ми полет.
А ме е страх от четвъртък..
Започвам да се притеснявам. :|
Дано няма проблем поне с общежитието всичко е ОК. ;)
AnarchyBoy
07-29-2013, 09:07
Живота е хубаво нещо :)
Радвам се като малко дете.. скачам и викам.. нек'во странно яко ми е, малко мъчно, но няма да се поддам този път..
Тези дни трябва да се сберем родата и да се разцепим у некоя кръчма.. 8-)
Очаквам с нетърпение..
Ся и лаптоп трябва да си вземам, а до 2 седмици вземам и мотора.. <33
Лятото е благинка.
Don't you know.. Do you think you got me? Everybody lose a thing, love is to lose control, push the trigger FREE A SOUL!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaance! [-(
paradosou
07-29-2013, 10:01
Утрото вярно било по-мъдро от вечерта ;р.
Доволна съм много, много, много. Показаха ми някво езеро Загорка, като цяло обикаляхме доста, спонтанно си спечелих брутална баня навън 8-), а следващия път се очертава да си тестваме шах уменията. Стискам палци да се представя подобаващо, че противникът ми е егати иронизиращото същество.
xD
XTREMEFREERIDE
07-29-2013, 10:06
Бачкане до сряда, пък после ще го видим. Днес рисърч, утре дизайнене. Хубаво ми е, че имам какво да правя. :)
Niakoitam
07-29-2013, 10:42
babity нещо ми се струва,че май си се завряла абсолютно ненужно и напълно умишлено из между шамарите.Точно както и една позната.Знаеше каква е ситуацията,но пак се набута на едно място правейки леко мръсно зад гърба на една своя приятелка и накрая побягна от ситуацията при един друг,защото малко не навреме се сети,че не я устройвало така.
Иначе точно след 3 дни вече ще разбера коя е датата. Кога наще ще ходят на почивка и сътветно кога аз ще си почивам и като изключим малкото къщни работи ще си правя кавото си ща. Свободааа. :)
Glamour92
07-29-2013, 11:22
Веселба голяма. :D
Има късмет,че не съм му хвърлила око... Работата щеше да е опечена и резултатът от всичките й усилия и терзания щеше да доведе до още по-интересен филм за нас(не че сега не е така).
Колко ли може да изтъпее някой,когато си навие на пръста,че ще притежава друго човешко същество на всяка цена ...
Лол, днеска кат казах на работа, че не пуша ми се смеха 20 минути, помислиха ме за педераст и са ма отбягват. xD
Са кат' оздравевам права хилядо и един планове, та ми е кеф.
Оф, зловещо тъпо и депресарско ми е... деъм.
Днес за първи път от доста време се чувствам спокойна и добре. :3
Дано така да си остане през целия ден. ^^
XTREMEFREERIDE
07-29-2013, 12:14
Все за нещо се притеснявам, майка му стара. Искам да престане. Искам да ми е чиста главата и просто да се наслаждавам. Искам....
Супер съм..чета си книгата...ровя се из форума..на климатик съм..и по-късно ще излизам...а сега ме чака сладолед..Перфектен ден : )
pandabear
07-29-2013, 13:24
искам дъжд дъжд дъжд дъжд
да си вървя под дъжда дъжда дъжда дъжда
XTREMEFREERIDE
07-29-2013, 13:51
и да е есенесенесенесен
ако може!
Каква изненада беше този разговор с майка ми. Никога не съм очаквала точно тя, като пълна консерва, да ме подкрепи за такова нещо. <3 Решението е взето. Дано после да не съжалява, че ме тласнал в тази посока...
AnarchyBoy
07-29-2013, 14:00
и да е есенесенесенесен
ако може!
И да се целувам под дъжда с нея?! :smt049 !!
Яко ми е, летно няк'во! Потя се като магаре, сигурно заради shuffle-a, но няма да спра докато не стана добър!
shmatarok
07-29-2013, 14:02
Доста по-добри дни съм имала...
....
Вече почвам да си внушавам всякакви глупости, постоянно му усещам парфюма наоколо, мисля, че получавам халюцинации от лекарствата 8-)
И в същото време все още ми е яко. От к'во - и аз не знам. Точно в момента нямам повод за особена радост.
Празнува ми се. Искам ей така без повод да събера близките си на едно място и да си спретнем едно празненство..Ей така без повод. За жалост единствения навит за момента е в София. Ще си празнуваме по скайп хаха. 8-) Истината е, че и на това съм готова в момента. :-D
Ох, оправи ми се настроението!Тoоооооолкова се радвааааааааааам :smt007: сладурско ми е. Аргх , йес!
И утре пътувам за ВарнаТА ! YESS BE!
DisappointedDreamer
07-29-2013, 15:40
Каква е тази жега.....
Невероятен ден. :) :) :) :)))))))))))))))))
TheBeliever
07-29-2013, 16:30
Каква е тази жега.....
Да. Каква, питам?
Днес на три климатика в офиса едва се дишаше. А като излязох от сградата ми се приплака.
Добре ми е. Пак ми прехвърлят нови задължениица, но няма да се оплаквам. Интересно е.
Предциклично очаквам големи колебания в настроението.
CoockieMonster
07-29-2013, 16:52
Зле, объркана, разтревожена :(
XTREMEFREERIDE
07-29-2013, 17:33
Предциклично очаквам големи колебания в настроението.
Сейм. Деъм.
Ойй, толкова се радвам за нея !!!!!
И той!
pandabear
07-29-2013, 18:47
умислено ми е.
искам прегръдка.
и бира.
мерси.
Wednesday666
07-29-2013, 20:15
Оф, трябва да се подготвям за утре, а как не ми се занимава..
Искам само да си хапна и да лягам, ама нъъъцки..
Интересно се получава.
Най-интересен ми е самия интерес, откъде цъфна за два дни?
Смятам, че ще изчезне също толкова бързо, все пак на малко мъже им се задържа.
Пък и имайки предвид, че е музикант, още повече.
Само не хванах логиката зад флирта - сигурно е очаквал да лапна въдицата на секунда, ама нещо плана му се извърта :lol:..
Better luck next time :D..
Supermassive____
07-29-2013, 20:19
Голяма жега.. Добре, че имам климатик и бира.
Жега.
Нищо не ми се прави. Абсолютно нищо.
Искам да сме си двамата само. Да си замъкнем леглото под климатика и да не си показваме носовете навън... поне до септември.
leadyflame
07-29-2013, 21:35
Искам нещо обсебващо, даващо ми много положителни емоции.
DroplexXx
07-29-2013, 21:48
В момента нямам никво настроение и ми е много тъпо ...
LadyTerrible
07-29-2013, 22:07
Липсва ми...ама наистина много...чух му гласа за 5 минути по телефона и ме побиха тръпки...искам го до мен,независимо от всичките сложности и проблеми... :(
TrueStory
07-29-2013, 23:05
Много, много, мноооого ми е влюбено. Направо ми се плаче от умиление като го гледам как спи до мен <3 Ще заспя щастлива и благодарна,че го има :))))))))))))))
TheBeliever
07-30-2013, 04:00
Адското събуждане. И кафе не може да ме разсъни толкова. Зверче такова! Само бели прави!
Ама какъв тупаник изяде. Да видим дали ще гризе пак кабели.
Честит 5-ти рожден ден на моето съкровище! :cool:
Честит, ако е детенце. Живо и здраво.
Криво ми е, тъпо ми е, но поне ще ходя на работа.. разнообразие.. дано не мисля, дано не умра, пожелавам си успех.. друг няма да ми пожелае. Атака.
Честит рожден ден , на пухената топка коЗмии, ако е това от снимките е мегасладурско!
Не можах да спя много,много тая нощ! И все пак ми е добре, следобед отивам във ВаЙна,както казва малката ми шушка!
kalpazanka
07-30-2013, 06:05
Честито на петгодишното пухенце :)
Аз съм издразнена от всякаквата липса на такт у тия свине, наречени мъже, след третата/четвъртата чаша ракия.
Не спах особено добре. Всъщност от както се прибрах от морето не спя особено добре. И от няколко дни ми е някво такова тъжно, ядосано, мразещо. Момчето ми ми липсва, не става само по телефона.
XTREMEFREERIDE
07-30-2013, 08:47
Още дълго време да остане игриво пухчето на Violenza! И двете ви чакаме по Софията. :)
Като стана дума за животинки аз все още си чакам порчето :/ ама вече никакво търпение не ми остана, пфу!
А, и не е истина как може момчето ми да ми оправи цялото настроение само с една дума, при все, че дори не знаеше, че съм в депресивен момент. Е, подозираше, но все пак се постарах да не го притеснявам с моите филми. Въпреки, че ще се наложи, ако нещата продължават все така. А той май снощи се беше понапил, сега виждам една полупълна чаша с джин до мен на масата, хаха.
:cool:
Перфектно ми е настроението днес! Обичам целия свят, всички птички и пчелички! И нямам търпение да се разготвя!!! И да ЯМ най-после нещо като хората, че вчера се разпуках от портокали и днес корема ми е по-празен от черна дупка. лол.
кеф <3
Не е зле да идеш на работа, да се окаже, че няма ток и да ти мине сутринта в Борисовата :D
XTREMEFREERIDE
07-30-2013, 10:38
Не е зле да идеш на работа, да се окаже, че няма ток и да ти мине сутринта в Борисовата :D
*завижд*
Е така:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/529096_10151578447161840_892660996_n.jpg
MaLyKoLiU
07-30-2013, 12:16
Вънка е иииибаси жегата... Време е за плажче... :3
Wednesday666
07-30-2013, 12:16
Оооох, каква мор бате..
Имам чувството, че в София е 100 градуса..
Лошо ми стана само от 15-тина минутки на слънце..
Поне не трябваше да стоя точно за полета, който свършва в 3, че сигурно щях да тупна някъде по пътя.
DisappointedDreamer
07-30-2013, 14:47
Честиттттт! Сладурка :) :) :)
Мен ми е хубаво! Сутринта поход, после той, сега подхващам си математиката, тя идва след два дни - пълен айляк! :)
Във Варна съм и всичко ми е много куул!
druzilla
07-30-2013, 15:11
Имах ужасна нощ,легнах си сутринта и трябваше да стана след 3 часа..Сега съм като пребита,но не мога да заспя.Толкова ми е гадно и толкова мисли ми се въртят в главата,а никой не ме разбира :( То вярно,че някои хора си имат много по-сериозни проблеми,но тази психическа болка имам чувството,че ме убива бавно и мъчително всеки ден..
pandabear
07-30-2013, 15:42
загинаха любимите ми карти, не трябваше така да ме мятат =( ама поне се разхладих :Д гладна съм доста..от вчера не съм яла..като спре да ме мързи отивам да пазарувам и да си спретна нещо за 20-тина минутки. после една вана + новата книжка, която си взех днес, надявам се да остана доволна. след това ще си сменя струните на китарата и започвам отново да свиря, от много време се каня <3 други ден трябва да бием третата ваксина на мъника и вече ще мога да го извеждам, обмислям да го закарам на вилата, очакват ни дълги разходки и гоненици из боровата горичка. междувременно приех предложението за морето, дано не съжалявам, тази година нямам особено желание.. същото така- кара ми се, ама много, но това ще стане като отида към вилата, горкият сигурно вече е прашлясал в този гаден гараж =( някакво миличко ми е иначе без основателна причина...някак нещата се развиват прекално добре, че да повярвам, знам ли... той е супер сладък и добър, причина за усмивка е, но знам ли...времето ще покаже (((:
Като погледна часовника и ми се приплаква. Извънредно много съм се размекнала и т'ва трябва да се поправи в най-скоро време. Искам да си пия, да си пуша и да слушам депресарска музика. 'Щото в момента няма как да правя простотии за да ми мине...
heartshapedbox
07-30-2013, 16:59
Умирам от жега.
М-Н-О-Г-О ми се ходи на море вече.
DisappointedDreamer
07-30-2013, 17:19
Тази седмица се очертава по следния начин:
- той всеки ден
- най-добрата ми приятелка идва на гости от швеция
- събота заминаваме всички, плюс още 10 човека, на моренце в слънчев бряг за 10 дни
и ми е повече от доволно. :Д единствено с математиката малко ще се поскараме, ама ще се сдобрим бързо-бързо 8-)
Обичам хубавиte настроения <33333
anonymous708973
07-30-2013, 17:56
Кисела, отмъстителна, не-ми-пука-ама-да-бе-да mood.
Ей сега ще си го оправим с квото има подръка, а именно бяло вино и готин сериал, пък утре ще прибегнем до добрия стар ШОПИНГ!
anonymous708973
07-30-2013, 17:57
Честито на петгодишното пухенце :)
Аз съм издразнена от всякаквата липса на такт у тия свине, наречени мъже, след третата/четвъртата чаша ракия.
Щом е чак след третата-четвъртатата, пак добре.
П.С. ВИОЛЕНЦА, честито ти РД на милото, прекрасно, обичливо другарче!
Мислех, че аз съм единствената, която така празнува рождени дни на кучето :д
XTREMEFREERIDE
07-30-2013, 18:29
Ще се татуирам утрееее, лялялялял <3
Липсваше ми чувството!
Определено имам нужда от нова татуировка. А с малко повече късмет дори ще бъдат 2!
Йес-бе mood: ON!
anonymous708973
07-30-2013, 18:40
Какво ще си правиш?
SpiritInBlack
07-30-2013, 18:57
Супер ден и лято. От много време не съм се развивал толкова всестранно, да видим какво ще бъде следващото. В четврътък бащата лети и ще иска да ме запознава с бъдещата снаха, дано е хубавка :D
TheBeliever
07-30-2013, 19:36
Болки, припадъци, гърчене по пода... Д'еба вечерта.
Някой да ме застреля.
anonymous708973
07-30-2013, 19:43
Благодаря! :*
Иначе ние си празнуваме всяка година с гости, торти, подаръци, всичко както си му е редът. :cool: Днес 2 часа майсторих кучешка торта, а по принцип хич не обичам да се заседявам в кухнята.
Снимка. Моментално!
Ще се разровя за нашата торта от първата годинка :д Имаше кокалчета, соу суийт!
XTREMEFREERIDE
07-30-2013, 20:20
Какво ще си правиш?
Ще пусна снимки като са готови, че ме мързи да обяснявам, а картинки няма как да постна точни :/
Пием си джинче и си бичим айляка.
Не мога да повярвам, че до края на лятото с него може да живеем вече заедно. Прекалено хубаво би било, за да е истина.
Чувствам се абсолютно неадекватна.
Ох, днес бях в мола с мама и ми беше супер готино ^^ Много си я обичам
Имах и почивен ден, но за сметка на това ще трябва един ден аз да отворя магазина 8-)
И пак - липсва ми, пък !
DisappointedDreamer
07-31-2013, 05:33
Не мога да повярвам, че до края на лятото с него може да живеем вече заедно. Прекалено хубаво би било, за да е истина.
Любов и успех!! :)
Пия кафе, трябва да подхващам математиката, а не искам. Чакам го да дойде, че да готвим и да разпуснем. Днес поне е студено! 8-)
violethill.
07-31-2013, 06:03
http://www.youtube.com/watch?v=ukhzng0ON3E
Много ми е готино. :)
anonymous708973
07-31-2013, 07:40
Маги бе, каква е тая математика посред лято :д
Добре ми е, дано следобедът мине също толкова добре и да мина бързо в тъпото районно, ако въобще опра дотам.
XTREMEFREERIDE
07-31-2013, 09:43
От сърце ви го желая! Чувството е неописуемо!
anonymous708973
07-31-2013, 09:43
Плачливо ми е.
И съм ядосана на себе си, задето си го позволявам.
heartshapedbox
07-31-2013, 09:46
Боли ме корема.
И ми се ходи на Ману Чао. :Д
bloodfrozen
07-31-2013, 10:44
В най-добрия случай ще се побъркам. Чакането е потресаващо досадно. Нямам търпение вече. O:)
Всяко чудо за три дни. Нещата вече уталожиха и започвам да се чувствам все по-добре. Тоя месец ще пропуснем его буустчето, но ще го приема като възмездие, че бях непослушна. :D Доволна съм от себе си, че така спокойно приемам факта, че с него ни се разпърдЕ гърнето. С'а смятам да си успокоя страстите с домакинска работа, а ако не завали до довечера, може да си възнаградя усилията с една разходчица на гребната. <3
XTREMEFREERIDE
07-31-2013, 12:06
И ми се ходи на Ману Чао. :Д
Да, да, да!
Мерси, мерси на DisappointedDreamer и XTREMEFREERIDE!
Утре ще разгледаме мястото. Първо само двамата, а после той ще прави повторен курс с родителите. Супер бързо се развива всичко, а има куп неща, за които трябва да поговорим и да се разберем. Според него имаме на разположение 1 месец за да решим.
anonymous708973
07-31-2013, 13:34
Вашите как са с идеята?
Прекрасният завършек на деня, майка му стара - изгубих си личната карта!
DisappointedDreamer
07-31-2013, 15:18
Радвам сееееее. Само утре и ще е петъкккккк! :) :)
А днешният ден беше прекрасен.
Сега - математика.
kalpazanka
07-31-2013, 15:57
Прекрасният завършек на деня, майка му стара - изгубих си личната карта!
Къде я вади и показва днес?
IWannaBeSedated
07-31-2013, 15:59
Отегчена, чак отчаяна... Нищо ново.
anonymous708973
07-31-2013, 16:34
Къде я вади и показва днес?
Никъде. Забавното е, че съм сигурна, че я сложих днес в чантата, а имах и работа в районното и отивам и я няма о.О
Тамън се канех да ходя утре да си правя нова и ми я върнаха! Някакво непознато момче, което има магазин доста далеч от вкъщи, я донесло и я дало на една съседка!
Не мога да повярвам, толкова мила постъпка. Жалко, че не го видях и не разбрах къде точно работи, за да отида утре да му благодаря... Прекрасно.
П.С.
Не се връзвам. Не се връзвам. Аз съм повече от това и не се връзвам.
Баси, какви са тия промени в настроенията, никога не е било чак така.
http://www.youtube.com/watch?v=psiILfa-G1c&list=FLGeIr_XJTi_wkPi2X7lZJew ей така
не знам къде греша вече, искам просто да съм някъде другаде. не по фатален начин, ами просто да се махна за малко
много ми е щастливо в края на деня, като никога направо 8-)
^^
DarkTemplar
07-31-2013, 21:17
Радвам сееееее. Само утре и ще е петъкккккк! :) :)
А днешният ден беше прекрасен.
Сега - математика.
Вземи мини набързо следобеда през Борисовата да ни видиш. Стига любовчийства по цял ден. 8-)
Вашите как са с идеята?
След като идеята беше тяхна... освен да са щастливи, няма как да са. От доста време ни подканят да се замислим за съвместно съжителство, но нито се чувствахме готови, нито пък имаше смисъл. Учехме в различни градове, виждахме се за по 2 дни в седмицата... Никой не искаше да седи сам 5 дни и да чака другия да се върне.
DisappointedDreamer
08-01-2013, 04:58
Вземи мини набързо следобеда през Борисовата да ни видиш. Стига любовчийства по цял ден. 8-)
Кога това? И коои сте вие?
Не знам дали ще мога :Д утре чакам гости, в събота заминавам за 10 дни и тей.
Спи ми сее.
Niakoitam
08-01-2013, 08:05
Ами не мога да кажа,че се чувствам като най-щастливият човек на планетата. Често ми е самотно,когато съм сам, а понякога дори сред хора още повече. Свършихме вчера в селото с баща ми работа,която вършим попринцип за два дни и през цялото време на жегата.Не го споменах и незнам дали беше поради тази причина,но когато се качих на рейса едвам успях да дам на шофьора парите,защото получих егати гадното усещане.Все едно ми се приспива и някой гледа през очите ми, а а да падна,но се поукопитих.Днеска като си дойдат от София пак работа на селото.Утре пак отливане на едно от последните най-големи парчета на оградата,че пък брат ми в Събота отива на море с любовта му.Вече навлезнахме и в месец Август.Според една жена още от март това е месеца на започването на любовта за мен. А дано ама надали както казват някои хора.Малко трудно за вярване.Макар,че като че ли в миналото е познавала разни неща, а само нея я питахме за това.Има хора,които казват,че много познавала и доста неща им познала.Друг е въпроса,че за месеците,които споменаха и двете с колежката и за нова работа за мен и за майка ми бяха толкова далеч от истината,че просто нямаше накъде повече.Нито аз започнах работа,нито ме потърсиха оттам, нито майка ми пък смени своята тогава...
valdesbg
08-01-2013, 08:12
Кога това? И коои сте вие?
Не знам дали ще мога :Д утре чакам гости, в събота заминавам за 10 дни и тей.
Спи ми сее.
Е след 15 часа само се обаждаш и ще ти кажем къде сме. Идвай, взиамй и чужденците с тебе :)
DisappointedDreamer
08-01-2013, 08:15
Аааа, не става. Аз моите посрещам на летището в 15.30 и оттам цък цък директно в планината вкъщи. :) Съжалявам, но благодаря.
anonymous708973
08-01-2013, 08:26
След като идеята беше тяхна... освен да са щастливи, няма как да са. От доста време ни подканят да се замислим за съвместно съжителство, но нито се чувствахме готови, нито пък имаше смисъл. Учехме в различни градове, виждахме се за по 2 дни в седмицата... Никой не искаше да седи сам 5 дни и да чака другия да се върне.
В 12-ти клас да живееш с гаджето вече... Сигурно и вашите рано са се събрали.
Явно имат друга визия за съвременното младо семейство.
Обнадеждено ми е. Нищо, то не пречи пак да се "лекувам" с малко шопингченце :д
Да видим как ше тръгне тоя месец
Днеска трябваше самостоятелно да упражня професията си за първи път, но... забравих да предупредя да ми подготвят нещата от вчера още и зат'ва ще стане утре. :D
Снощи и двамата се гледахме кат' мишоци, но след първите 5 минути напрежението престана да го има и съм доволна. Естествено, ще ми доста време преди пак да мога да го прегръщам или да се грижа за самочувствието му, но всичко с времето си.
Тази сутрин се събудих с малък его бууст. <3
След като издомакинствах рано сутринта какво друго ми остава освен да отида да си пия кафето 8-)
това.
но съм обнадеждена.))
В 12-ти клас да живееш с гаджето вече... Сигурно и вашите рано са се събрали.
Явно имат друга визия за съвременното младо семейство.
Всъщност е точно обратното. Нашите са се събрали сравнително късно. Възрастта обаче въобще не е определящ фактор, без значение за какво става на въпрос.
Не мисля, че ни сравняват със себе си или съвременните семейства/двойки.
Нито моите, нито неговите родители имат някакви предразсъдъци по тези теми, нито пък робуват на стереотипи.
DisappointedDreamer
08-01-2013, 11:58
Иии потръгна прекрасноо! :) :) :) назначиха бащичко ми; тя идва утре; в събота - слънчев за 10 дни; и след 3 седмици обратно, че да почнем 12-ти клас.
Адски щастливо ми е :) :) :)
Наплажувах се за днес, денят ми започна чудно,дано продължи да е така :)
XTREMEFREERIDE
08-01-2013, 13:20
Всъщност е точно обратното. Нашите са се събрали сравнително късно. Възрастта обаче въобще не е определящ фактор, без значение за какво става на въпрос.
Не мисля, че ни сравняват със себе си или съвременните семейства/двойки.
Нито моите, нито неговите родители имат някакви предразсъдъци по тези теми, нито пък робуват на стереотипи.
Да поздравиш вашите от мен! То си личи, когато двама човека са готови и имат нужда от това. Аз също адски се радвам, че нашите започнаха напълно да подкрепят съжителството ми с приятеля ми. Е, те първоначално бяха предубедени, но малко им трябваше да разберат, че е правилно решение и сега дори ни се радват и помагат с каквото могат.
Пак да кажа - много ви се радвам на вас! Сигурно изпитвам такава емоция просто защото знам колко е...не знам каква дума да използвам тук. Просто бъдете щастливи! Няма нищо по-хубаво от това да усещаш човека до себе си вече като семейство. :*
Пък на мен ми е кеееееееееееф:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1116275_525595090857018_1233214107_o.jpg
ФАЙНЪЛИ!
P.S.
01001001 00100000 01101101 01101001 00100000 01110000 01101001 01110011 01101110 01100001 00100000 01100100 01100001 00100000 01110110 01101001 01110011 01110001 00100000 01110110 00100000 01100100 01100101 01110000 01110010 01100101 01110011 01101001 01110110 01101110 01101001 01110001 00100000 01110011 01101001 00100000 01110000 01100101 01110010 01101001 01101111 01100100 00101100 00100000 01101111 01100010 01100001 01100011 01101000 01100101 00100000 01101101 01100101 00100000 01100101 00100000 01110001 01100100 00100000 01101110 01100001 00100000 01110011 01100101 01100010 01100101 00100000 01110011 01101001 00101100 00100000 01100011 01101000 01100101 00100000 01110011 01101001 00100000 01100111 01101111 00100000 01110000 01101111 01111010 01110110 01101111 01101100 01110001 01110110 01100001 01101101 00100000 01101001 00100000 01100100 01101111 01110010 01101001 00100000 01101110 01100101 00100000 01101001 01110011 01101011 01100001 01101101 00100000 01100100 01100001 00100000 01100111 01101111 00100000 01101110 01100001 01110000 01101001 01110011 01101000 01100001 00100000 01101011 01100001 01110100 00100000 01101000 01101111 01110010 01100001 01110100 01100001 00100000 01110100 01110110 01100001 00100000 01110011 01101000 01101001 01100010 01100001 01101110 01101111 00100000 01101111 01110000 01101100 01100001 01101011 01110110 01100001 01101110 01100101 00101110
MaLyKoLiU
08-01-2013, 17:22
Супер ми ее...
Видях се с любимата ми "кака" ии бяхме на плажче ииииии беше супер... :smt001
Най-хубавия ми ден за този месец... 8-)
Да поздравиш вашите от мен! То си личи, когато двама човека са готови и имат нужда от това. Аз също адски се радвам, че нашите започнаха напълно да подкрепят съжителството ми с приятеля ми. Е, те първоначално бяха предубедени, но малко им трябваше да разберат, че е правилно решение и сега дори ни се радват и помагат с каквото могат.
Пак да кажа - много ви се радвам на вас! Сигурно изпитвам такава емоция просто защото знам колко е...не знам каква дума да използвам тук. Просто бъдете щастливи! Няма нищо по-хубаво от това да усещаш човека до себе си вече като семейство. :*
http://data.whicdn.com/images/69521849/large.gif
paradosou
08-01-2013, 19:04
Мн пълна с хубави емоции страница, трябва да има повече такива ;р!!
Честито ^^
Чуствам се ужасно, ревах на анатомията на грей заради некъв с тумор в мозъка и показаха как му разрязаха цялото лице и аз се разплаках за всички нещастия на тоя свят ... и ...как нищо не мога да направя и какъв егоист съм дето си живея в измисления свят, където ме интересува изкуството и нереалното.
Какво дете съм още по-душа ... не... не съм дете ... просто ме влече необикновеното ... а гадния живот е обикновен...
AnarchyBoy
08-01-2013, 19:49
:lol: Вече абсолютно официално, съм студентчИ, кеф ми е, започвам да се стягам за Софията 8-) , последен месец в пропадналата провинция.. и най-после ще видя нея!! :smt049
SpiritInBlack
08-01-2013, 19:53
Супер се чувствам. Много полезен ден, чак се изненадвам колко неща мога да върша , стига да се концентрирам. Малко ми липсват контактите с нея и всеки от нас загуби доста , но кафето без захар е за нея.
Толкова е прекрасно. Нямам търпение. :З
И той е очарователен.
DisappointedDreamer
08-02-2013, 05:42
самолетът и каца в 4 :) :) :) :))))))))))))))
не меее свъртаааа
Glamour92
08-02-2013, 06:20
Оу...
Изненади надушвам аз. :cool:
Colouring
08-02-2013, 07:25
абе, мамка му, чувствам се много лабилна напоследък и това не ми харесва
в смисъл, никога досега такова нещо не би ме разтърсило толкова и съм притеснена.. притеснена за себе си
(и объркана)
P.S.
01001001 00100000 01101101 01101001 00100000 01110000 01101001 01110011 01101110 01100001 00100000 01100100 01100001 00100000 01110110 01101001 01110011 01110001 00100000 01110110 00100000 01100100 01100101 01110000 01110010 01100101 01110011 01101001 01110110 01101110 01101001 01110001 00100000 01110011 01101001 00100000 01110000 01100101 01110010 01101001 01101111 01100100 00101100 00100000 01101111 01100010 01100001 01100011 01101000 01100101 00100000 01101101 01100101 00100000 01100101 00100000 01110001 01100100 00100000 01101110 01100001 00100000 01110011 01100101 01100010 01100101 00100000 01110011 01101001 00101100 00100000 01100011 01101000 01100101 00100000 01110011 01101001 00100000 01100111 01101111 00100000 01110000 01101111 01111010 01110110 01101111 01101100 01110001 01110110 01100001 01101101 00100000 01101001 00100000 01100100 01101111 01110010 01101001 00100000 01101110 01100101 00100000 01101001 01110011 01101011 01100001 01101101 00100000 01100100 01100001 00100000 01100111 01101111 00100000 01101110 01100001 01110000 01101001 01110011 01101000 01100001 00100000 01101011 01100001 01110100 00100000 01101000 01101111 01110010 01100001 01110100 01100001 00100000 01110100 01110110 01100001 00100000 01110011 01101000 01101001 01100010 01100001 01101110 01101111 00100000 01101111 01110000 01101100 01100001 01101011 01110110 01100001 01101110 01100101 00101110
Ммммм, говори ми мръсни битове 8)
Горе главата!
XTREMEFREERIDE
08-02-2013, 08:16
Ммммм, говори ми мръсни битове 8)
Горе главата!
Мерсаж. :)
И добро утро на всички!
'Начи само да се върна от море и почвам. ПОЧВАМ.
Wednesday666
08-02-2013, 09:03
Като изключим вчерашната простотия, се чувствам уверена вече.
Сигурна съм, че ще се справя, защото видях, че дори и когато нужните ти хора не са около теб, това не е края на света и все пак успявам и сама.
Имах нужда от това.
Сега се чувствам заредена, новият месец започна, новото запознанство ми харесва как се развива, ще видим какви ще ги свърша преди започването на даскало, шот нещо много бързичко ми минаха последните два месеца.
I feel good.
XTREMEFREERIDE
08-02-2013, 10:17
Готвя мусака за първи път в живота си. Ха да видим сега, дали ставам за жена. :cool:
DarkTemplar
08-02-2013, 10:46
Научи нея, останалите 69 компонента, нужни за да се наречеш перфектна жена, са по-лесни. ;)
Много главоболия пак. Батака е пълен, а аз с нищо не мога да помогна. Много черни мисли са ме юрнали и ми е трудно да ги бутилирам едновременно. И дори не мога кат' нормалните хора да си го излея нанякъде...
Смахнато. Слушам си рок радиото и ми е кеф. Уж ми се излиза ама ще видим по-нататък. Абе и по-добре съм била.
Marriaamore
08-02-2013, 14:37
Тъпо ми е...Чувствам се ненужна за никой......Скучно ми е..Гаджето ми е тъпо....Чувствам се лигла, че се оплаквам....А ви е как сте?
Напекох се на плажа премного,сега ударих едно самърсби с боровинка , кефя се на климатика и си гледам кефа!айляк!
XTREMEFREERIDE
08-02-2013, 14:50
Научи нея, останалите 69 компонента, нужни за да се наречеш перфектна жена, са по-лесни. ;)
Превъзходна била станала по думите на мъжО. Доволна съм. Че и сладки пекох днес! Чудя се какво ми се яде утре...
Пробвай лазаня, божественярски вкусно ми е това чудо! Научих се да правя,даже и тавичка и купих, а наще си облизаха пръстите! Като си намеря мъжко и на него ще му готвя...омном
ПС:мамка му,прияде ми се лазаня!
SpiritInBlack
08-02-2013, 15:08
Супер съм. Много се натъпках и добре , че не ходя на фитнес да отслабвам , че щеще да ми е жал да ям толкова много :D Моите отидоха на вилата и апартаментът е само мой. Мен ме мързи да дишан , но може да ме навият за нещо интересно довечера. Дотогава пълен релакс с цигарки, буш и покерче
anonymous708973
08-02-2013, 15:52
Готвя мусака за първи път в живота си. Ха да видим сега, дали ставам за жена. :cool:
Аз отметнах тая грижа вече, МАСТЪР съм :д
Очертава се добра вечер, да видим дали мъжо смята да се държи прилично. Голям бизнес обяд днес - час и кусур в Хепи на бяло винце, ехе.
Новият "Мениджър" е страхотен, много ме надъхва :)
снощи излязох с бати и беше мега якото :Д
един негов приятел ме хареса 'ма го отрязах и сега ми е леко гадничко
проклета съвест
бахти жегата..
DisappointedDreamer
08-02-2013, 16:40
ТЯ Е ТУККККККККККК!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Сега съм по-добреее. (с интонацията на пича от рекламата на Сникърс :D ) Добре стана, че тази вечер не излезнах, добре си ми е една вечер хоум алоун. Което май приключи точно в момента, в който го написах. Преядено ми е, надуто такова, но май съм близо до душевния мир и вътрешната хармония. :D
XTREMEFREERIDE
08-02-2013, 18:35
Щом от купа за салата я яде мусаката, damn, I'm good!
Днес айляшки ден. Шефа се обади, поуспокоих се. Само дано не ме накарат да ходя в офиса всеки ден, че ще се побъркам.
изтъпявам нещо,мисля да се изкъпя и да си полегна после!
много го обичаааааааам, ей
той май ще си остане завинаги , колкото и да е странно (:
иначее, толкова много искам всичко да стане така, както го планувам
и ще съм много щастлива
XTREMEFREERIDE
08-02-2013, 20:22
хубаво поговорихме
много стрес, много паника. ама ще се оправя.
просто търпение, ТЪРПЕНИЕ. ако продължа да си го повтарям...
Утре ще правим фотосесията и съм хепи (: най-сетне!
и ще се видя с мацката, а не сме се виждали от години...
много голям кеф ми е!
пък понеделник - офис, записване в уни-то, после chill out.
и ако наистина започнем да работим заедно ще се чувствам супер.
и много ще науча, освен това.
йес-бе mood.
Niakoitam
08-03-2013, 07:15
Ох как ми се е надуло лявото око от два дни.Все едно някой ме е бушонирал само дето не е синьо. Коя е тая мацка дето ми намигна така? :D
Иначе засега поне както се правят планове следващият Петък 13ти (демек Септември) се очертава да е доста интересен.Ще има возене и разходки без каквато е да било работа. А след това...след това се надявам интересното тепърва да предстои... :)
5 вида палачинки за закуска! Денят започва добре. Ако не се чувствахме като изцедени лимони, щеше да е още по-добре. Надявам се до довечера да сме живнали. Ще се гледаме филмчета и ще се тъпчем с палачинки цял ден... Жега е.
Работна събота, как да съм?
Ама утре имам перфектната среща. :D
heartshapedbox
08-03-2013, 09:52
Объркаха ми се плановете и ме е яд.
Така исках да отида, ама нъц.
MaLyKoLiU
08-03-2013, 10:26
Чувствам се страхотно и изпълнен с позитивизъм... :smt001
Танцува ми се, крещи ми се... :smt001
Dagichka
08-03-2013, 11:09
ядох торта за закуска, добре ми беше :cool:
редактирам на сестра ми преводите, жега ми е вече и трябва да тренирам, а наще са вкъщи грр
мразя да са тук, макар и в друга стая, имам чувството, че ме гледат и се смеят :Д ще си заключа вратата пъГ, ако намеря ключа и почвам!
Вече всичко ми идва в повече...
искам да е утре и да съм си вкъщи.
gersinkaa
08-03-2013, 12:11
Понякога се питам как е възможно да съществуват такива идиоти като баща ми.. Чуди се този човек как да ме дразни. Всеки ден нова простотия казва. Омръзна ми. Искам да се затрие от света. Понякога искам да го пребия.. Много злоба се е насъбрала в мен от както започна да ме търси. Хем не се погрижи за мен толкова години и сега, когато се сети, че има дъщеря се чуди как да я изравни със земята.. Едва ли съществува втори такъв боклук като него.
Довечера как ш' се надобринча... <3
DisappointedDreamer
08-03-2013, 12:34
Довечера пътуваме 8-) кефффф
приготвям си багажа.
особено любимо занимание...
MaLyKoLiU
08-03-2013, 15:59
Вънка е баси жегата... Сега малко почивка и след малко се връщаме на работа... Тук поне е хладно :)
Уморена чувствам се удолетворена за сега г/д са добре нещата. ;)
Писна ми да чакам. Все чакам. "Лин, изчакай ме, връщам се след 10 дни, тогава ще поговорим." "Лин, изчакай да отида до Трявна и ще се видим като се прибера." "Лин, дай му малко време. Изчакай го да му мине."...Еми няма да чакам повече..Т'ва е! Още утре отивам сама на плаж, щот' и т'ва влиза в "изчакай да се върна". Вече всичко ще си правя сама. По-добре така отколкото да чакам до безкрай. Писна ми бе!
XTREMEFREERIDE
08-03-2013, 17:34
Изморителен и ужасно топъл ден! Ама пък изкарването беше на 6! Със сигурност ще продължим да се виждаме. Толкова хубаво си прекарахме... <3 Много ми е кеф. А сега - снимките!!! Айлячец.
heartlesandfreaky
08-03-2013, 17:43
Още ме е яд, че реших да не ходя на море с нашите.. Надявах се да си остана сама вкъщи, а то к'во излезе... Провалиха ми се плановете тотално. Като цяло това лято не е и от части такова, каквото очаквах да бъде. :/
pandabear
08-03-2013, 17:48
дота, дота, дота мноУ съм добра :Д
пийвам си студено чайче на климатиче и ми е екстра =)
също: http://www.youtube.com/watch?v=k47-7un9r3g
безгрижно ми е... ама т'ва сигурно, защото е събота :Д
дота, дота, дота мноУ съм добра :Д
пийвам си студено чайче на климатиче и ми е екстра =)
също: http://www.youtube.com/watch?v=k47-7un9r3g
безгрижно ми е... ама т'ва сигурно, защото е събота :Д
Дотаджийка.... =(
майна от 6 часа няма вода в тая Виница, добре че започна да идва,защото ще се гръмна...
valdesbg
08-03-2013, 19:19
Официално съм приет ветеринарна медицина :) На есен с песен. Да ми е честито :)
pandabear
08-03-2013, 19:26
Дотаджийка.... =(
'що "=(" ? )=
heartshapedbox
08-03-2013, 19:35
Официално съм приет ветеринарна медицина :) На есен с песен. Да ми е честито :)
Честито :)
'що "=(" ? )=
Щото цъкинг дотинг и кефинг от товайнг.. не е ли очевидинг ?
'що "=(" ? )=
Също така обикновено момичетата, които играят Дота са ъгли (има и изключения, де), а имам друго впечатление за теб.
pandabear
08-03-2013, 20:42
e к'во лошо има да се кефя как някакви рандом мъжаги се нервят, че падат от жена, баси? пфУ.
panda is not ugly panda is ALWAYS cute ;3
Сега кажи и че можеш да играеш Панда иии.... ще разбера, че ме лъжеш.
XTREMEFREERIDE
08-03-2013, 20:45
От сесията днес: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/45268_549490935088697_1530178714_n.jpg
Влади, честито и късмет! :)
pandabear
08-03-2013, 20:48
пишеш си с най-добрия Storm Spirit в тази игра ;p
Готин стайлинг, кво има в куфара ? Хаха, просто изпитвам някво огромно желание да знам кво има вътрее....
пишеш си с най-добрия Сtorm Spirit в тази игра ;p
За мелето говоря, за анти-жена гейминг улта говоря....
pandabear
08-03-2013, 21:01
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/149/a/7/Sad_Panda_Chibi_by_mongrelssister.png
пп иска ми се в куфара да има хубав стар грамофон, не знам 'що.
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/149/a/7/Sad_Panda_Chibi_by_mongrelssister.png
пп иска ми се в куфара да има хубав стар грамофон, не знам 'що.
Ако ти си пандата, ако си над 18, и ако плачът го разбираме по друг начин, пак сополив, ама от друга част на тялото ти.. всичко е наред.
Защото ти се връзва с цялостната визия, ама ти тва го знаеш.
Colouring
08-03-2013, 21:18
Супер много се изнервих на нашите. Трябва да взема някакви мерки и това да се промени, иначе не е издържа просто.
pandabear
08-04-2013, 01:18
току-що се прибирам и добре, че брат0чката беше в нас иначе щеше да се спи навън...
загубих си ключовете...УМИРАМ ОТ ЯД, ПАНДА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛЪТ МИ БЕШЕ НА ТЯХ...
...иначе голям смях беше в тая беседка, не е за вярване колко хубаво може да си го направи човек с 2-3 бири и скара, направена пред блока, с подходящата компания :Д
той нито се обади, нито писа... :/
тя ме издразни супер много с елементарното си мислене
а пък то си ми е малкото лигаво пухче, което само като ме видя и го погалих се напишка от кеф <3 утре ще ходя да му избирам каишка (((((:
авввв 4:30 e станало, а на мен още не ми се спи, утре ставането ще е тежко :/
пп: R.I.P http://prikachi.com/images/501/6406501H.jpg ;(
XTREMEFREERIDE
08-04-2013, 07:44
@pandabear: ключодържателят е бил як, чак мен ме хвана яд :/
Днес ще цъкам цял ден. Чакам новия Рейман с нетърпение, дано има яко мулти. И филми ми се гледааат, и ми се chill out-ваааа... И нямам търпение да си кача фотосесията, ама първо трябва на тях да им я предоставя и....гррр. Anyway, очаквам хубав ден. Ако се захвана по някое време и малко работа да избутам...кеф!
Colouring
08-04-2013, 08:06
Питах го дали иска някой път да излезем и той каза - "да, с най-голямо удовослтвие"!!!!!!!!!!!!!! АААААААААаа, радвам се като дете на играчка!!!!! ОООООООООООХ! Много се радвам, не знам защо. :Д
П.С. стана и още по-хубаво :Д
paradosou
08-04-2013, 09:19
^Ще споделиш ли, ако не е много лично? Дано не оставям клюкарско впечатление :д, радвам ти се просто.
:)
MaLyKoLiU
08-04-2013, 09:22
Чувствам се страхотно. Ще обядвам палачинки. :smt001
Dagichka
08-04-2013, 09:26
до гуша ми дойде, вече нямам сили и да рева даже.
да мине септември, да направя тия пусти 18 години и да се развеждат тия двамцата и да се оправят, искам просто да са щастливи, а не на стари години като кучета да се дърлят
и искам да си живея сама някъде, ако ще на другия край на света, ако ще просто в съседния блок, просто сама, искам сама..
niiiksyn
08-04-2013, 10:46
Ами тъпо ми е , защото съм на село и няма никой на моята възраст .
XTREMEFREERIDE
08-04-2013, 12:06
Не мога да си обясня колко негативна енергия трябва да излъчва някой, че да не мога да го дишам изобщо. Побърквам се дори като просто знам, че е в същия град. Отвратително.
а пък то си ми е малкото лигаво пухче, което само като ме видя и го погалих се напишка от кеф <3
Някои жени притежават същото свойство.
Glamour92
08-04-2013, 13:05
Ако той самият беше наясно колко красота носи в себе си ...
Ако и някой наоколо знаеше ...
Знам,че цялата епопея е изтъкана от химери и пясъчни замъци и скоро ще рухне,но ... Бога ми той е едновременно най-хубавото и най-лошото нещо в живота ми.
Цветове,цветове и пак цветове.
Много хаос,болка и обич.
Я да млъквам ...
Чувствам се въвлечена в отношения, в които нямам място. Той е добро момче, но тя е моя приятелка, наистина не знам какво очаква... Майната им! Искам довечера пак да се надобринча като снощи. 'Ма нямаааа ;(
anonymous708973
08-04-2013, 14:17
Тъжно ми е. Чувствам се като бездомно куче, което получава храна чат-пат и след това един як ритник, за да "помни къде му е мястото".
XTREMEFREERIDE
08-04-2013, 15:08
Как мога да слънчасам толкова брутално, бе...
Wednesday666
08-04-2013, 18:09
Оф, за кво ли се дразня от това, че не ми пише?
Карай, все тая.
Утре е голЕмият ден, ако го преживея ще съм герой.
А, и най-вече ако не пратя багажа на някой пакистанец за Азербайджан или там някъде в нищото, вместо в Истанбул 8-)..
http://data.whicdn.com/images/70327262/large.gif
Спокойна. Радвам се,че Той беше причината за хубавото ми настроение днес, само като му чуя гласа и настърхвам.
Знам как ще започна да се чувствам,но този път е възможен друг развой на събитията и нещо сладко ме гъделичка отвътре. Препих с кока кола , преядох с чипс, who cares, I am awesome!
И сууупер много ме боли глава,но като си припомня Неговия глас и...бам...размеквам се!
http://31.media.tumblr.com/743f6a982d82c7f0656acec6fb62b699/tumblr_mqyk6dsAQl1rmpt0vo1_500.gif
и даже с грешка съм го написала,нищо...то от много бързане :lol:
AnarchyBoy
08-04-2013, 20:15
Щастлив съм!
Очаквам всичко с нетърпение, особено нея ;3
Яко ми е!! :)
Любовта трае три години <3
anonymous708973
08-04-2013, 20:33
Сестра ми чете от фейсбук:
Гергана някоя преди 2 часа си промени статуса на обвързана.
Гергана същата написа преди 28 минути: хубавите неща свършват бързо
Някой да ме шибне :D :D :D
Edit: 24 e стабилен сериал!
heartlesandfreaky
08-04-2013, 21:05
възмутена.
MaLyKoLiU
08-04-2013, 23:36
Отпускааа :grin:
psychopath
08-05-2013, 02:30
Като подметка!
gersinkaa
08-05-2013, 03:27
Вчера станах в 10:30 сутринта... днес не съм си лягала.. близо 24 часа без сън.. Ужасно безсъние..
DarkTemplar
08-05-2013, 06:01
Хубав уикенд, сега е ред на поредната кофти седмица.
kalpazanka
08-05-2013, 06:17
Темите във форума ме отчайват...
Утрото започна обещаващо,ама наще нямаше как да не го прецакат...простооо...доволн о тъпо ми е.
ankiiiii
08-05-2013, 08:02
Суууупер съм !!!!!
passion.
08-05-2013, 08:29
Миналата седмица си починах и си изкарах супер на морето... просто беше чудесно.. Сега е време за малко купон!!!
Дано всичко е наред и мине без много простотии :д
Отивам да си правя косичкатаа!!! ^^
MaLyKoLiU
08-05-2013, 08:39
За втори път последните няколко дена се събуждам точно в 11:11 без да съм пускал аларми и т.н. :O
не мога да спя като хората...дразня се, отвикнала съм да съм сама, не ми е спокойно така...дано днес всичко се нормализира днес и до края на седмицата да съм почнала да бачкам...
Един почивен ден ми е малко, макар и да премина прилично.
Нещо ме застига мързелът, пък сега не е подходящ момент.
DarkTemplar
08-05-2013, 08:51
Темите във форума ме отчайват...
Онзи ден едни познати ми четоха Космополитан, темите, които се пускат в последно време тук, не могат да му стъпят. Напомни ми на златните за Тийнпроблем 2006-2009. ;)
GossipGirl89
08-05-2013, 08:58
Утре заминавам и вече нямам търпение да се махна от тук... Толкова ми беше скучно това лято, че няма накъде. Дано поне тази една седмица се прекарам добре.