View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Fisherman
12-31-2013, 17:06
колко ли трябва да са търпеливи твоте колеги,че дося не са те напълнили за коледа и да то опекът на огън от лайна
огън от лайна в тъпотията си ставаш смешен траба
Каква наглост има това момче..Не е истина просто. Просто уникат дето вика един приятел.
Повече няма да се занимавам с него. Ако иска и до тук да дойде.
2014-та започва на чисто. Радвам се и за което.
Интересното е, че ме изкарва мен такава какъвто е той. Нищо де. Да има. 8-)
Имам чувстното, че Анархи и Лин се опитват да ни конкурират простотията с Антракса... Молим, оставете ни простотията, тя е наша специалност.
AnarchyBoy
12-31-2013, 19:39
Имам чувстното, че Анархи и Лин се опитват да ни конкурират простотията с Антракса... Молим, оставете ни простотията, тя е наша специалност.
Мех аз спирам да се занимавам, да ме обвинят в лъжа, при условие, че са ме лъгали толкова време... :lol:
За абсолютно всичко.. все ми е тая вече.. ;дд
че са ме лъгали толкова време...
Хмм..Интересно..Аз не помня да съм лъгала никой.
Както и да е, обещала съм ти да не говоря повече за теб във форума и ще си изпълня обещанието. :)
Adios, amigo.
ПТ: Омг, супер ми е приповдигнато настроението. След разговора с Георги всичко ми е окей..Тоя човек знае как да ми оправи настроението. След няколко дена ще му звънна да се видим, че ми липсва вече. 8-)
едит: Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
HollyGolightly
12-31-2013, 21:03
В тази къща никой не ме уважава, мога да си говоря колкото искам и нищо не се променя. 100 пъти повторих, че дадени хора са ми неприятни и не желая да ми идват точно на Нова Година. Трябва да се обадя на една приятелка и отивам с нея, те да си правят каквото искат.
Честита Нова Година, на тези, които вече я посрещнаха 8-)
За многго години на всички! ;д
AnarchyBoy
12-31-2013, 21:38
Честита нова година!
Мех аз спирам да се занимавам, да ме обвинят в лъжа, при условие, че са ме лъгали толкова време... :lol:
За абсолютно всичко.. все ми е тая вече.. ;дд
Стига бе, ебавам се.
Айде за много години, форонни батки.
AnarchyBoy
12-31-2013, 21:51
Стига бе, ебавам се.
Айде за много години, форонни батки.
Аз не се 8-) Ела на скайп..
paradosou
12-31-2013, 22:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз не се 8-) Ела на скайп..
Скайпа ми се ебава, дай на лични.
AnarchyBoy
01-01-2014, 00:37
Мързи ме..
trabi_bs
01-01-2014, 00:54
Честита нова година!
ForzaFelipe
01-01-2014, 01:14
Честитаа нова годинааа !!! И нека е много по успешна от предишната :)
DarknessAngel
01-01-2014, 03:50
Незаменимо начало на новата година! За много години!
HollyGolightly
01-01-2014, 06:51
По-пенсионерско празнуване на Нова Година до сега не съм имала. По едно време всеки беше седнал някъде с телефона, на фона на звука от телевизора. Много е лошо млади хора без алкохол да не знаят какво да правят :?
ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИИИИИИИИИ!!!! ох още ми е зле :D
Може ли някой да ми каже някаква платформа /сайт/ за създаване на блогове различна от blogger.com? Или да ми обясни какъв за бога е тоя URL адрес, който ми иска блогъра. Не знам аз ли съм тъпа или това е направено като за идиоти, а аз просто не виждам как става цялата работа.
Като се замисля и в двата случая аз съм тъпата. 8-)
От един час се опитвам да разбера какво се случва, ама на...
DisappointedDreamer
01-01-2014, 09:01
Може ли някой да ми каже някаква платформа /сайт/ за създаване на блогове различна от blogger.com? Или да ми обясни какъв за бога е тоя URL адрес, който ми иска блогъра. Не знам аз ли съм тъпа или това е направено като за идиоти, а аз просто не виждам как става цялата работа.
Като се замисля и в двата случая аз съм тъпата. 8-)
От един час се опитвам да разбера какво се случва, ама на...
URL адресът е линка, който кръщаваш.
За много години, съфорумци!
Аз прекарах една наистина незабравима и тотално объркана нощ. Но не съжалявам :Д
TheBeliever
01-01-2014, 09:02
Драмата снощи ми дойде в повече. Как можахме да се сдърпаме за такава глупост?
Аз може да съм проклета, ама и той не отстъпва. Изненадах се от себе си, че не му теглих една и не си тръгнах.
Blogspot?
Дребосъчетата си тръгнаха, а аз се чувствам размазано...днес ще е един много разложен ден!
за много години, душичкии!
прекарах новогодишната нощ спокойно и доста приятно.
с баща ми леекинко се напихме. легнахме си в 5, но сега не чувствам никаква умора
от няколко години насам не си бях оставала вкъщи да празнувам и мога да кажа, че изобщо не съжалявам.
Аз наистина съм малоумна. -_-
Не не не...Някой просто да ме убие, моля...
След разговора с Георги всичко ми е окей..Тоя човек знае как да ми оправи настроението. След няколко дена ще му звънна да се видим, че ми липсва вече. 8-)
Кой Георги? Да неЙ от Несебър? ^^ Знам, че е нагло да питам ама все пак 8-)
Кой Георги? Да неЙ от Несебър? ^^ Знам, че е нагло да питам ама все пак 8-)
Поморийско чадо е, Иве. Може и да го знаеш де.
Малко сме си адаши по фамилия. 8-) Георги Казаков. ;д
Аз съм ебати прото. 8-) /скромността ми е в повече също...:D/
Колко добре 'седя' с пушка. Бях забравила. Пожелавам си през новата година да стрелям по-често. :D
Тоя един час мина супер бързо...
Бях започнала блога...Трябва да си довърша поне тази публикация...:D
Айде за много години и от мен!
Поморийско чадо е, Иве. Може и да го знаеш де.
Малко сме си адаши по фамилия. 8-) Георги Казаков. ;д
Аз не ги познавам поморийци. 8-)
пт: липсва миииииии, айде нямам търпение да дойде утре и да си хващам куфарите, и да си бия шута от тука и да се прибера вкъщи. ^^
хохо
shmatarok
01-01-2014, 12:05
За много години :)
Приятна вечер, прекарана в приятна компания. Не мога да кажа, че избухнахме така, както ми се ще, но то вече си се превърна в традиция така да си празнуваме.
Най-накрая съм сама и мога да си почина. Време е вече от 12ти декември миналата година не съм :D
За много години, ковъри и коврииииииииии! Уоооооооооооооу! Нагърмялка ли малко е... Хехехеххе! И продължават да излизат нови и нови компромати, ебаси. 8-) Вече от колко време съм в новата година. Няк'во хич не ми е новогодишно т'кова уе. Искам само да пея, да пея, да пея и да са си при мен, мойти котита. :D
За много години (:
на хубавка вечер се надявам, настроението е добре...ще ставам щастлива май май
Всичко ще е наред накрая, ако не е наред, то това не е краят...
Оп... http://cristalleyes.blogspot.com/
ПТ: Умирам от глаааааааааад. :(
И няма такава скука..Нашите спят, Роза и Светльо и те. Останалите си тръгнаха...Само Жоро е буден. -_- На мен ми се излиза, ама няма и с кой...
Оп... http://cristalleyes.blogspot.com/
ПТ: Умирам от глаааааааааад. :(
И няма такава скука..Нашите спят, Роза и Светльо и те. Останалите си тръгнаха...Само Жоро е буден. -_- На мен ми се излиза, ама няма и с кой...
Да дойда?
пп.:ще ми отнеме 4-5 часа :D
Да дойда?
пп.:ще ми отнеме 4-5 часа :D
Ако имаш зор, ела. Няма да те спра...
За много години!
Имам нужда да хапна един таратор... И вече имам ебаси главоболието, щото от обяд не са спряли да крещят. Искам да спя и да сънувам захарен памук.
Не биваше да си тръгват. Сега ми е скучно. Искам още да си поркам и да пея, и да крещя и да подскачам като пумпал. И адски много ме изненада, и искам да го... видя, примерно. 8-)
XTREMEFREERIDE
01-01-2014, 16:03
Вчера, когато стояхме на площада и гледахме зарята прегърнати, нашите ни казаха да си пожелаем по нещо за новата година. Осъзнах, че нямам какво да си пожелая, попитах го какво си е пожелал той и се оказа, че и двамата съвсем нямаме какво да си пожелаем. Толкова хубав живот живеем... ♥
Madlenita
01-01-2014, 16:05
Повече текила НЕ!Защо ми беше да тичам като ненормална по двора....сега съм болна :Д
За много години :)
площата
Да се чуди човек поща ли е, площад ли е...
:lol:
Ходи ми се на стрелбището...Пф..
JustaLittleKid
01-01-2014, 17:18
Ох, ще умра. Беше най-страхотното парти, на което съм била. Много музика, много танци. Никакъв сън. Много се радвам, че по едно време дойдоха приятели на домакина, които разведриха поумрялата обстановка и с които си откарахме в сладки приказки до... хм, до към 10:30, когато започнаха да се събуждат останалите "купонджии".
Не съм спала от вчера - от 9:00 ч. Умирам за сън, обаче пуст инат... не мога да си легна преди 21:30 ч. Всъщност две от момчетата бяха доста симпатични. Хареса ми това, че се държаха много мило и приятелски. Много съм доволна от новогодишното ни парти.
нищо не си пожелах в полунощ
следобед в рейса имах добро чувство
Vivitu483
01-01-2014, 17:33
реанимация след бурна пиянска вечер ... значи чувствам се зле но пък си останах със супер яки спомени
TheBeliever
01-01-2014, 19:32
Чудесно се чувствам.
Не може ли просто да си прекарваме добре, без всички произтичащи от "връзката" усложнения? Май може. Поне за момента.
heartshapedbox
01-01-2014, 20:47
За много години!
Много добре си прекарах снощи, беше типичната Нова Година, както ние си знаем. :д
Не е приятно да се притесняваш за несъществуващи неща..
anonymous708973
01-01-2014, 20:47
Честита нова година на всички :) Пожелавам целеустременост и амбиция с щипка късмет!
Партито снощи беше добре. Не великолепно, но добре. Светнах се от 2 чаши бяло вино, ужас, ужас :д
girlwithblueeyes
01-01-2014, 22:21
Честита нова година . Дано тази 2014 е успешна за всички
Охх такава романтична Нова година не съм имала . Да само аз и той идеално ми беше <3<3
SonataArctica
01-01-2014, 23:57
Тази Нова година ми влиза в top 3. :lol: Беше супер странна, да видим как ще се получат нещата по-нататък.
'Cause I'm leaving on a jet plane
I don't know when I'll be back again
Oh, babe, I hate to go
TheBeliever
01-02-2014, 04:47
Първи работен ден след двуседмично излежаване. Сюрреалистично ми е едно такова. :cool:
А като знам колко работа ме чака днес ми иде да си взема болничен. Ужас.
Имам чувството, че на никой не му пука за мен и за това какво чувствам...Жалко, наистина жалко.
До вчера всичко беше наред..В момента, в който мина полунощ обаче нещо ми стана..
Тези няколко дена ще са тежки, защото ще се наложи през по-голямата част от тях да съм сама с мислите си. После може би ще е по-лесно. Надявам се...
XTREMEFREERIDE
01-02-2014, 06:59
Да се чуди човек поща ли е, площад ли е...
Ходи ми се на стрелбището...Пф..
LOLz :lol:
площада! :cool:
on: Заминаваме днес. Не мога да повярвам, толкова време прекарахме тук, че пак свикнах да си заспивам в тази къща. Много ми е кеф, че ще се местим на пролет, имам нужда от разнообразие. И този път ние ще си обзаведем местенцето. ♥
bloodfrozen
01-02-2014, 07:31
Чувствам се.. възрастна. :(
AnarchyBoy
01-02-2014, 08:03
Музика, храна.. ех релакс.. ;д
Приятелите ми са малко, но поне са истински и ме подкрепят напълно....
Ся се тъпча кат свиня и ще играя Assassin's Creed: 4 Black Flag :grin: (подарък от приятели за коледа)
А после на кино, преди това на кафе, а след киното на бар.. Супер яко ми е.. От какъв зор да се затварям в себе си..
Някой хора гледат на това като самота, аз гледам на него като на свобода. 8-)
Niakoitam
01-02-2014, 09:16
Честита Нова Година на всички! На мен ми започна доста ексцентрично. В една мнооого стара къща в едно село с около 10тина човека. На моменти измръзвахме, но на моменти си беше топло, по няколко човека бяхме в креват като лягахме. Откарахме до към 6 часа сутринта. Нямахме си телевизор, но за сметка на това си имахме диджейска система,система за цветомузика,уредба и лаптоп. Както и един самопровъзгласил се за DJ, който през цялото време поддържаше буйната атмосфера. А точно в 00:00 се качихме на едно място на 5 минути от къщата пред един паметник наречен Панетеона в студа с пласмасови чашки, шампанско и пиротехника.Изчакахме да стане 00:00 и си казахме наздраве там в тъмницата. Вчера пък разтребихме и няколко човека отидохме на китайски ресторант. Викам така както ми започна годината все така да е цялата. И малко повече късмет в любовта разбира се де. :)
Violenza
01-02-2014, 09:23
Чувствам се.. възрастна. :(
Мани...
Другата седмица ПАК имам рожден ден и айде още една годинка... :( Не може ли да започне обратно броене хахах
SonataArctica
01-02-2014, 09:25
Другата седмица ПАК имам рожден ден и айде още една годинка... :( Не може ли да започне обратно броене хахах
60те ли чукваш? 8-)
AnarchyBoy
01-02-2014, 09:26
60те ли чукваш? 8-)
Мех, тва за нея е средна възраст, тя отдавна ги мина.. 8-) нали бабо? ;д
Niakoitam
01-02-2014, 09:59
Мани...
Времето се изнизва много бързо макар и в дадени моменти на неудовлетвореност да имаме усещането,че едвали не се влачи като охльов.Няма да се усетим дори кога ще дойде времето да се посреща 2015та. Иначе обратното броене винаги си е било факт са всеки. Това че от нашата гледна точка годините се увеличават е друг въпрос... :)
Имам желание за учене (странно)
, но толкова съм изпуснала края, че не зная как да започна...
damn it.
s4etoved
01-02-2014, 10:02
Честита нова година и от мен ! Като цяло годината не завърши и не започна много добре, много е гадно когато някой те излъже в очите, но пък ще видим накрая какво зайче ще излезе от шапката! Иначе днес се настройвам за работа...........!
girlwithblueeyes
01-02-2014, 10:05
Сутринта тренировката мина много добре .
За щасите тренерката не започан да ни нарича мързели
Сега малко почивка и към 5 пак а така ми ми се иска с моят пич да се видя ама найс чак довечара .
pandabear
01-02-2014, 10:06
за много години и от мен! бъдете здрави и щастливи! аз съм доволна от 2013-та и си пожелавам 2014-та също да донесе толкова положителни емоции, на мен, и любимите ми хора... новогодишната нощ мина както очаквах. щом той беше до мен нищо друго не ме интересуваше. съзирах останалите хора, но виждах само него. чувах музиката, но слушах само него...
очите и погледа, устните и целувките, последвани от усмивките, ръцете и прегръдките. никой не ме предупреди колко по-хубаво ще стане всичко, когато го намеря. щастлива съм.
О, да, забравих
Честита нова година и от мен! Повече добрина, любов и мир да цари в сърцата ви и бъдете здрави:)
Моята нова година започна добре и бях така отначало ...
https://31.media.tumblr.com/86b1c5b28b1d550df0c38ccded823adb/tumblr_myqisnEpRe1qgwefso1_250.gif
а после..
https://31.media.tumblr.com/a06b9498a1dd1319932cadb911f6b182/tumblr_myrr8rOz011t4km7wo1_500.gif
и накрая..
https://24.media.tumblr.com/ca600c79e88640a42282a8e71a49f733/tumblr_myrg1xkfxX1qh5q8io1_500.jpg
доволна съм.
Вчера тати ми каза, че съм крива като макарон, аз отрекох и той "Ами добре, навита си като сварена спагета."
Продължавам да вярвам, че не съм паста.
Иначе се събудих към 1 и 10, очичките ми вече не са подути и май ми се ходи по магазините. След малко мисля да закусвам и да се видя с момчето си. Възможно е да се съберем и с приятелките някъде, да се видим. Играе ми се белот.
Хмм..Интересно. Мислех си, че това държание е по-присъщо за жените. 8-) Карай бе...Да има.
Началото на годината е доста интересно. Много гостувания, много нещо. Довечера пак сме в Роза и Светльо. 8-) Наистина много подкрепа ми дадоха, особено Светльо. Едно наистина добро начало на 2014-та. Явно 2013-та беше кофти година за нашето семейство.
А на мен много ми се ходи на стрелбището..-_- Или поне на Инцараки, горе на обекта. Абе стреля ми се...-_-
пфф... учене ... и амбиция ... един голям мързел ;дд просто думи нямам
АРЕ Ч.Н.Г. и от мен!
:lol: много ми е прекрасно
Толкова тежко не ми е било до сега.
Решението ще е трудно. Или по-скоро двете решения...
baby_baby
01-02-2014, 13:45
Много ми е добре почивам си цял ден
мързи ме да живея 8-)
цял ден спя, ям,...баща ми ме хвана да пуша и ме е срам..кофти тръпка
Нях. Цял ден учене... зак'во? Ня'а никой. Само гениталии са ми в главата. Най - лошото: нечии гениталии! :D
А трябва просто да се примиря с антибиотика...
Искам си във Франция. На топло и тихо. Ама без да ходя на лекции и приятелят да дойде с мен. Пълна идилия. Днес ще ядем суши, обаче преди това трябва да купим ориз и да го направим. Прекрасничко ми е!
SpiritInBlack
01-02-2014, 16:13
Честито на всички. Нека имаме мн поводи за усмивки през 2014 и всички да се опитаме да станем малко по-положително настроени.
Супер съм. Уиски , цигарки и музика - тва най-добре описва как се чувствам. По-късно ще играя малко , че е време да си възвърна парите. На Нова година беше готино, нито преядох , нито препих , ахах
XTREMEFREERIDE
01-02-2014, 17:36
Ух, не ми се излиза. Ще остана вкъщи, ще си напиша есето, ще си полафя с приятели, ще поблъскам Civ и после сигурно ще гледам Хобита, че и двата на половина успях да изгледам последно време.
:cool:
Всички около мен се вкарват в ебати драмите и чак ме е срам колко сме щастливи с момчето ми. Не мисля, че някога съм си мечтала за толкова спокойна и в същото време емоционална и страстна връзка. Просто рзкош. Давам си разни равносметки покрай започването на новата година и затуй ги мисля толкоз тези неща.
Хубаво ми е. По-хубаво май не ми е било.
:)
stOlen``EyEs
01-02-2014, 18:05
Настроенията ми се менят като сезоните.. Днес ми е добре, ама утре.. не се знае. Тежи ми, че вече не е в живота ми, а в същото време се чувствам страшно освободена и лека като перце. Радвам се, че празниците минаха, мина и еуфорията и живота продължава да си тече по стария начин. Искам да ми се случи нещо вълнуващо, искам нова любов!
TheBeliever
01-02-2014, 18:39
Много работа и много емоции. Хубав ден.
Резервирана съм. Може би твърде резервирана. Но в момента това е всичко, което мога да предложа. Take it or leave it.
очите и погледа, устните и целувките, последвани от усмивките, ръцете и прегръдките. никой не ме предупреди колко по-хубаво ще стане всичко, когато го намеря. щастлива съм.
Някой да те е псувал на "педал" ?
JustaLittleKid
01-02-2014, 19:34
Не знам, не знам как се чувствам. Болна съм.
През последните години свикнах да живея сама и буквално да игнорирам всякакви по-особени чувства към когото и да било. Полезно умение, което обаче се оказва и много вредно. Просто не успявам да насоча интереса към някого за повече от... хъх, седмица. Няма смисъл да харесвам някого, несподелените неща не са ми по вкуса. А все пак толкова ми се иска да чувствам, хаха. Две от момчетата от Нова година доста ми харесаха. Но най-вероятно просто ще ми мине след ден-два-три. Даже не намирам смисъл в това, да им изпращам покани за приятелство, хаха. What's the point.
pandabear
01-02-2014, 19:41
Някой да те е псувал на "педал" ?
мисля, че малко те е яд, защото едва ли ще чуеш някога подобни думи, отправени към теб.
пп често си пея сама "пляс-пляс педалите".
мисля, че малко те е яд, защото едва ли ще чуеш някога подобни думи, отправени към теб.
пп често си пея сама "пляс-пляс педалите".
Shto ve, често ме псуват на "педал".
pandabear
01-02-2014, 19:46
а, окей тогава– марш от темата, педал :)
Приятно ми е, Путко Мафани.
HollyGolightly
01-02-2014, 20:17
Развалих си режима на спане напоследък. Заспивам около 4 и се будя 11-12. Не знам от Понеделник как ще се вдигам в 7:30 отново, надявам се бързо да свикна.
Още само седмица и си идва, имам чувството, че го няма от седмици а всъшност са минали не повече от 6 дни.
SisiStrange
01-02-2014, 20:21
Рила е много красива зимата. <3
IWannaBeSedated
01-02-2014, 21:00
В шок съм.
Не знам дали да се радвам или да се чувствам тъпо.
Не знам дали да се радвам или да се чувствам тъпо.
В общи линии и аз така.
За пореден път си променихме плановете за 'общото' ни бъдеще и този път окончателно.
Хем се радвам, хем... знам ли. Но май повече се радвам, което е добре.
не мога да повярвам колко малко остава
преди го исках толкова много, а сега съм разколебана
сега при мен важи поговорката: 'внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне'
weheartiit
01-02-2014, 22:14
тъжно ми е,много ми е тъжно ...
тормози ме един и същ проблем,който е супер детски.
дори не знам защо се измъчвам така,нищо няма да се промени,
не мога повече да правя усилия като виждам,че няма резултати,а
в същото време те дори не знаят и не усещат нищо.изобщо не им пука.
искам нови неща,нещо интересно и истинско,писна ми така да се
тормозя и искам веднъж за винаги да спра да мисля за всичко и така да
приемам нещата.искам веднъж те да се сетят за мен без да трябва да
напомням.искам и да се върна 1 година назад,за да знам,че той все още
се интересува от мен.искам го,но знам,че никога няма да го имам...
Развалих си режима на спане напоследък. Заспивам около 4 и се будя 11-12. Не знам от Понеделник как ще се вдигам в 7:30 отново, надявам се бързо да свикна.
Мдам, и аз така. Освен т'ва кофти мисли ме преследват. Искам хормонална еуфория.
Тая вечер ми се вдигнаха акциите. <333
djipsito
01-02-2014, 22:28
Все едно са ми изтрили спомените с гумичка.
Буквално - нова година, нов човек. Познато ми е. Ама не помня какво следваше. Е, няма да спра цигарите, ама утре съм на тонификация.
Искам си лудата мотивация за учене.
На моменти ме свива някво гадно чувство и не знам какво е.
Като цяло нищо не изпитвам.
Около мен е пълно с хора, а аз се чувствам, сякаш съм единствения човек на планетата... :(
HollyGolightly
01-03-2014, 03:19
Ех, ако можеше някой да си легне вместо мен, понеже знам, че ако сега стана, ще се разсъня, а не искам. Освен това може да спя малко ама е качествено, тоест изпълнено с необясними кошмари, в които няма никаква логика. А те не са спрели да ми звънят да се виждаме утре. Как по-деликатно да обясня на някого, че ми е неприятен като компания и не желая да си губя времето. Пък и не обичам, молове, нищо че не са български, аз просто не ги харесвам. Онлайн пазаруването си е най-добре 8-)
heartshapedbox
01-03-2014, 11:25
Нещо ме съмнява тази работа..
Не знам какво да очаквам.Освен сесия,ама нали съм си аз, ще уча като малоумна в един даден момент, ще я опаткам и после - купон...мхмн,да.
Оф.
Някакво странно ми е.
SHPAIdURmeN
01-03-2014, 12:04
Чувствам, че Ви чувствам всички :wink: :cool:
girlwithblueeyes
01-03-2014, 12:27
Днеска триразови и за капак моят е на дежурстов и ще си дойде чак утре .
Deadlock
01-03-2014, 13:24
Честита нова година!
Бива положението. И през новата година ще се боря със старите демони. Но съм го приела. :)
ХРАНАААААА!
mood: Anderson ( Sherlockians will know!)
...Baby, did you forget to take your meds...
не знам как съм, заета съм, даже май и доволна, ще стане яка Svetlina's Arena май май...
baby_baby
01-03-2014, 15:06
някво такова влюбено ми е ;d ще излизам с един прекрасен човек и съм много добре
цял ден маратон зимен парк <3
мноого обичам ^^
след малко и женският спринт!
Momicheto:)
01-03-2014, 15:54
http://www.youtube.com/watch?v=DuDeBcpLITQ
:grin:
Страх ме е да звънна. Голямо дете съм станала. Оф... Усещам как след малко цялата вечер и всичките приготовления, ще отидат на майната си. :S
Някакво ми е тегаво, не искам да си ходя,ама трябва...пфиу...толкова ми е хубаво вкъщи.
Уморено и сънено. Някво ми е едно такова странно виновно.
TrueStory
01-03-2014, 20:02
Прекарах няколко страхотни дни-убедих се в някои неща, открих нови. Щастливо ми е ....и същевременно малко празно и тъжно сега (малко само...), но си заслужаваше. Радвам се,че имам толкова скъпо другарче в живота си.
JustaLittleKid
01-03-2014, 20:06
Ох.
наказана съм
cool
чувствам се като детенце
girlwithblueeyes
01-03-2014, 23:06
Тъпо ми е че не можах да отида с останалите за да дам подкрепа на Шуми .
Искам да плача смеейки се под дъжда! Ако можех, сега бих плакала дълго. От щастие! Защото думите ми не стигат да опиша всичко, което изпитвам. Не знам с какво заслужих всичко това, нито защо съм била сляпа толкова време.
Направих нещо непростимо. Но съм го направила и няма връщане назад. Дано не вярвам на сляпо.
Обичам!
И нито за секунда не ме интересува дали някой може да ми отвърне.
Щастлива съм, защото обичам!
Началото на уикенда едва започна, а баща й ме изнудва за издръжката. Аз все още не мога да си обясня как така, детето е с черен цвят на кожата ... мисля да преброя гласните букви в някоя книга.
Началото на уикенда едва започна, а баща й ме изнудва за издръжката. Аз все още не мога да си обясня как така, детето е с черен цвят на кожата ... мисля да преброя гласните букви в някоя книга.
е, брат, твоята история печели... o.O май е по-добре да не питам.
TheBeliever
01-04-2014, 00:09
Хубаво е когато можеш да споделиш всичко с някого. Лошо е когато сам не признаваш истината пред себе си.
Въпреки всичко съм щастлива. И защо да не бъда?
е, брат, твоята история печели... o.O май е по-добре да не питам.
Когато жената е във втория месец и те попита дали смяташ имената Тиронеш (за момиче) и Джамал (за момче) за сладки, трябва да подложиш това питане поне на леко съмнение, а не да си мислиш, че всичко е заради нейния "йога" инструктор..
HollyGolightly
01-04-2014, 01:16
Скучно ми е, но и не ми се почват лекции. Работата ще почака за сега, казаха ми да не ходя Понеделник. Трябва да започна да си организирам времето и да спра да бъда толкова зависима от него, но какво да се прави като обикновено е наоколо и не ми се налага да съм сама.
Не мога да повярвам какво се случва. Дано да НЕ се окажа права, ДАНО!
Дадох си 8 часа хормонална еуфория. Сега е време да спра, защото знам, че после ще тря'а да си я платя...
TheBeliever
01-04-2014, 08:36
Последната чаша май беше грешка. Това главоболие ме довършва. А не е като да нямам нищо за вършене днес.
Да видим кой я играе по-добре тази игра.
shmatarok
01-04-2014, 08:49
Когато жената е във втория месец и те попита дали смяташ имената Тиронеш (за момиче) и Джамал (за момче) за сладки, трябва да подложиш това питане поне на леко съмнение, а не да си мислиш, че всичко е заради нейния "йога" инструктор..
тест за бащинство?
Трябва да се отуча от тоя навик първото нещо, което направя сутрин да е да си проверя съобщенията навсякъде. Сутринта е официално развалена наполовина, но мама е направила палачинки, така че не е толкова зле... :D
И се чудя, много ли ще е грубо, ако реша да блокирам една дузина хора, с които не желая да говоря и които не желая да опознавам допълнително, дори при положение, че има голяма вероятност да се виждаме често. ОФ.
Май съм тесногръда и ограничена, ама как да не си такъв около такива същества.
AnarchyBoy
01-04-2014, 08:54
:lol: :D E Heeee
Днес се прибирам в София и осъзнавам,че ще намалям социалните мрежи до минимум, социалните контакти и всякакви социални неща и ще уча...щото сесията наближава. damn...
Пфиу. Хич не ми се заминава,щото тъкмо ще се прибера и трябва пак по задачи да хвърча,ама те тава е!
Да станеш в 8 с очакването, че ще излезеш, да се оправиш и да не ти вдигнат телефона..Просто чудно.
Нищо де, поне си доспах...
Пфф трябва днес вече да уча..Твърде много отлагах. Дано да не се окаже твърде късно...
Мхм чай и бисквити оооо да и ще си и изгледам дългоочаквания филм,вълнувам се.
DisappointedDreamer
01-04-2014, 12:47
Пиша си 2,000-то думи есе по философия, пия си кафето. Довечера пък се очертава малко разнообразие с него и много суши.
DarkTemplar
01-04-2014, 13:09
Цялата тази хаотичност на метода на работа и постоянни промени ми ядат адски много време и нерви. И за пореден път всичко е "за вчера". Много мразя да не разполагам със собственото си време. Това е едно от нещата, които ме вадят от равновесие.
SHPAIdURmeN
01-04-2014, 13:13
Пфф как обичам екшъна, ама ще чета сега малко ДК.... :D
XTREMEFREERIDE
01-04-2014, 14:16
Само аз ли не го тача толкова много тва суши?!
Супата снощи стана превъзхооодна! Да живеят слоукуукърите! Днес ще правя експеримент с пилешко, предполагам, че ще стане супер-вкусно, ама да не казвам голяма дума, че и без това снощи заслугата за вкусното ядене не беше по никакъв начин моя.
Вися си сама вкъщи, изгледах най-после тоя Хобит и мисля да посвърша малко поотложена работа. Много е забавно да имаш задача да направиш 20 емотикона и ИЗРИЧНО да е забранено да бъдат кръгли и жълти.
AnarchyBoy
01-04-2014, 14:20
Много е забавно да имаш задача да направиш 20 емотикона и ИЗРИЧНО да е забранено да бъдат кръгли и жълти.
AnarchyBoy
01-04-2014, 14:43
5000* Мнение, трябваше да е любовно.. е хах за жалост няма да е..
Как ли съм, очевадно добре, не приемам всичко толкова тежко, с изключение на едно, но няма да падна духом.. не и сега..
Всичко ще бъде наред знам го.. Ох след 4 дни съм рожденик нямам търпение, да събера приятели и да се забавляваме.. 8-)
Пише ми се.. отново, което е странно, ще пиша де.. обещал съм всеки месец да пиша и ще пиша, друг е въпроса, че само аз ще си го гледам, написаното..
Бе няк'во тегаво ми е с тая сесия идваща, ама к'во да правя, спирам сек'ви социални контакти и учене му е майката..
Не е истина какво би направил човек, за да спаси живота си..Да се предадеш на най-големия си враг и да предадеш най-близкия си човек само и само, за да оживееш.
Интересното е, че аз правя другата крайност..
Ако половината лук е гнил, целият лук е гнил...Може би така е по-добре.
Близо две години страдах по един..Колко ли ще страдам по този?
Все още не съм сигурна дали искам почивка от форума. Днес ще реша...
pandabear
01-04-2014, 16:15
^ определено ти трябва.
чакам го да се прибере, за да решим какво ще правим утре ;3. иначе, малко ми е уморено, ще се наложи да влизам пак в режим. много неща се промениха в последните няколко месеца. надявам се всичко да си остане нормално.
XTREMEFREERIDE
01-04-2014, 16:30
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m92lu1fvYU1rt04f0o1_500.gif
искам.
SHPAIdURmeN
01-04-2014, 16:31
Да, ама няма :lol:
Vivitu483
01-04-2014, 16:35
Чувстам се секси мадафака. :D
TheBeliever
01-04-2014, 16:37
Трябва да се взема в ръце вече.
Малко ми е гузно, че ги отрязах така, но нямам какво да си кажа с тях.
Нетърпелива съм. И разгонена.
HollyGolightly
01-04-2014, 17:15
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m92lu1fvYU1rt04f0o1_500.gif
искам.
И аз!!!! От 3 години и снежинка не съм видяла
Днес е много хубав ден, макар и да няма сняг. Най-после се застуди, да усетим и ние какво е зима. Получих си така дългоочакваното писмо и до преди 5 минути ронех сълзи от щастие. Много емоционална и чувствителна съм станала напоследък. Винаги обаче знае какво да каже и как, за да ме накара да се усмихна :)
SpiritInBlack
01-04-2014, 17:56
Добре се чувствам. Днес беше супер времето и разходките бяха забавни - посетих части от града , където не съм бил . Купихме си хубави дрехи , но истинското признание беше най-накрая :D
В понеделник се връщам към София и поне ще се преструвам , че залягам над учебниците. Имам към 2 месеца , за да свърша каквото съм си наумил.
SisiStrange
01-04-2014, 18:11
При все, че цял ден съм по различни задачки, а накрая съвсем си прецаках и без това прецаканото рамо, той се поряза на кухнененски нож, аз се изгорих на тиган и въобще - чувствам се добре и се надявам след всички жертви тоя ориз с пиле да е върховен. Преборихме се за него.
малко ми е кофти, че почваме училище и ще трябва да се виждаме. мамка му, пак си оставих нещата за последният момент. е, поне една част. утре трябва да си довърша проекта, по който съм направила всичко и остава да добавя само една част от маркетинга. трябва да си напиша мотивацията и да довърша книгата. поне учих по био. от понеделник съм сутрин, а се нуждая от доста време сън, за да се чувствам адекватна. мисля да направя почивка от форона за месец..
Само аз ли не го тача толкова много тва суши?!
Ммм, пропуск.
Обичам го. Обожавам да ме разтрива, гъделичка, свива на 1000, да ме целува по врата, ушите, челото, носа.
Dagichka
01-04-2014, 18:38
нямам търпение да ги видя пак тия тъпаци, най-накрая да се заобичаме и то вземе, че ни остават само 5 месеца заедно :cool:
иначе май попрекалявам с мечтането, а на външен вид изглеждам като зациклила фигурка дето нищо не прави ;д само ако стане така, както искам..
нямам търпение да ги видя пак тия тъпаци, най-накрая да се заобичаме и то вземе, че ни остават само 5 месеца заедно :cool:
Винаги така става. 8-)
ПТ: "Понякога ми иде да ги убия, но за тях бих убила по всяко време"...Те са ми всичко.
Нямам търпение да дойде лятото, за да имам малко повече време за себе си. Остават само 5 месеца...
Наистина имам нужда от това време. Жалко и че до края на ваканцията остава само още 1 ден.
Май имам нужда от разговор. Къде са някои хора, когато ти трябват...
А не мога да разбера тя защо ме мрази толкова. Уж е щастлива с момчето, с което в момента, не съм ѝ отнела кой знае колко /и какво/...Не е особено приятно да те "хейтва" навсякъде където те засече...Иначе изглежда приятно момиче..Наистина жалко. Вярно, първоначално не я харесвах, но сега осъзнавам, че не е толкова тя причината...
/Сега е момента, в който всички се досещат за кой говоря..8-) Ще стане наистина кофти...:lol:/
HollyGolightly
01-04-2014, 19:31
Всички почват лекции на 8ми, само ние на 6ти :?
leadyflame
01-04-2014, 19:35
многоточиее.....
Спаринг партньор... То и това било трудно.
Отказвам се от тези занимания за известно време. 8-)
JustaLittleKid
01-04-2014, 19:55
Искам да си поговоря с някого за това, което... искам и чувствам. Обаче няма с кого. На повечето хора или не им пука, или не ме разбират, или смятат, че се оплаквам.
А аз не знам какво искам и какво чувствам.
DisappointedDreamer
01-04-2014, 20:16
Много откровен, безразличен и безчувствен е.
И въпреки това съм и продължавам да съм с него. Не мога да се разбера.
Трудно ми е да повярвам, че се напих с вино тази вечер при все, че във Франция го пия като безалкохолно. Не ми се учи за изпити. Ако може почивка до февруари, моля.
Искам да си поговоря с някого за това, което... искам и чувствам. Обаче няма с кого. На повечето хора или не им пука, или не ме разбират, или смятат, че се оплаквам.
А аз не знам какво искам и какво чувствам.
Винаги можеш да ми пишеш на лично..;)
Аз..Не знам как се чувствам. Някак празно ми е..
Много откровен, безразличен и безчувствен е.
И въпреки това съм и продължавам да съм с него. Не мога да се разбера.
Да, често ми се е случвало да го мразя, защото е такъв, такъв, такъв, такъв, такъв, такъв и такъв. Примерно.
Да, често ми се е случвало да го мразя, защото е такъв, такъв, такъв, такъв, такъв, такъв и такъв. Примерно.
e kato теб просто такава ли да е ?
valdesbg
01-04-2014, 20:32
Анархи и Лиланда - Радо и Сиси вторти дубъл в драма вариант никой не иска да гледа. Пренесете се на лично или врно си дайте почивка от форума.
Аз... съм по добре вече. Много доволно ми е че с едно скъпо човече се разбираме прекрасно. Радвам се че и с нея си поговорих преди малко и се разбрахме.
Ще те пречукам! :D (тя си знае)
Анархи и Лиланда - Радо и Сиси вторти дубъл в драма вариант никой не иска да гледа. Пренесете се на лично или врно си дайте почивка от форума.
Как се правиш, че не ни знаеш имената...:(
Тя драмата отмина вече. :D
AnarchyBoy
01-04-2014, 20:48
Права е.
heartshapedbox
01-04-2014, 23:18
Някво ми е едно такова странно виновно.
Мхм, същото.
Аааа,идеално ми е, нищо ,че след 4 часа трябва да ставам,ама нищо :lol:
Vivitu483
01-05-2014, 00:51
започва да ми става скучно
trabi_bs
01-05-2014, 01:24
мега тъпото ми е :(
fire_magic
01-05-2014, 01:40
muaa 4uvstvam 4e ne mi se spi vse o6te
SonataArctica
01-05-2014, 01:49
Като знам, че след малко ще трябва уж да ставам, май по-добре да не лягам. Малко съм изнервен. Имам още малко работа да свърша обаче и съм свършил със сериозните неща. Иска ми се да направя нещо щуро 8-) .
HollyGolightly
01-05-2014, 02:28
Скучно ми е, искам да си говоря с някого, а няма с кого, всичко живо спи :(
TheBeliever
01-05-2014, 06:08
Чувствам приятно вълнение и нетърпение.
Денят започва обещаващо. Не знам дали ще успея да вместя всички задачки, които ми се искаше да свърша днес, но със сигурност ще си отделя достатъчно време за приятни занимания и глезене. Работата няма да избяга.
AnarchyBoy
01-05-2014, 07:36
Днес се прибирам към София и голямото учене започва, а утре ще ходя да ме изследват, ка ма е страх.. ама ще ида к'во да е прави.. :?
Днес се прибирам към София и голямото учене започва, а утре ще ходя да ме изследват, ка ма е страх.. ама ще ида к'во да е прави.. :?
тапотата не се лекува
SHPAIdURmeN
01-05-2014, 10:23
тапотата не се лекува
:razz:
Иска ми се да направя нещо щуро 8-) .
С теб съм bro :D
П.Т. - Ем сутрин е , опа обяд, трябва да пишa невероятно домашно и да пътувам :D, май ще си легна в 4 am. :D
Трябва да си изчистя стаята и да си довърша домашното, а така ме мързиии.. :cool:
тапотата не се лекува
Кофти баничка. :?
Пфф снощи пак едвам заспах. Легнах в 12, а заспах в 8 сутринта. -_- Ако и довечера стане така, не знам как ще ходя на училище утре...
Днес ще се разходя малко...Имам нужда от малко време за себе си.
Мда...малко.
SHPAIdURmeN
01-05-2014, 12:01
http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU Наслаждавам се....
проекта ме чака, а не мога да си намеря записките
изпадам в паника
мамка му, много е досадно, а след малко почва отново зимният ми парк :Х
Мързелив ден...йей...не че не станах за лекции раничко де :D
XTREMEFREERIDE
01-05-2014, 13:06
Нагъвам жилибони и се опитвам да се накарам да си направя йогата, meh.
Добре уе, чия е тая кофа, сложена върху раменете ми и къде, по дяволите, си ми е главата?! Поне да бях пила снощи, дееба. Ако можех да съм вилна от 20гр вино, щях да съм ебати тупалката. Най-много мразим махмурлук без пиянство.
Оооолееее, тая кола е мееееега яката!!! Искам пак да я карам! <3333
Трябва да седна да уча. Утре! И понеже имам късо време, трябва да се абстрахирам от всички тъпотии. Дано си оправя размекването, 'щото... :х Искам! На предела съм.
Ебати свежия разговор хаха. :lol:
А през това време някои хора решиха, че трябва да си излеят лайната върху мен. Йес!
Днес съм в настроение...Strange...
dickiesx.
01-05-2014, 15:33
Аз се чувствам отпаднал, нямам настроение, сигурно защото утре съм на работа ;d
йеееееей, направих си всичко (май) и без записките
доволна съм
жалко само, че не успях да прочета разказите :D
XTREMEFREERIDE
01-05-2014, 16:52
Титаник + мързелуване. ♥
От утре - зор, mofos.
HollyGolightly
01-05-2014, 16:54
Не мога да повярвам, че ваканцията свърши. Днес с Трендафилка си правим компания, вече ми дава да се доближавам до нея и да я галя, нищо че продължава да гледа като ударена с парцал 8-)
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1496599_10201180182017208_669103750_n.jpg
nepowtorima
01-05-2014, 16:56
НЕ ИСКАМ УТРЕ НА УЧИЛИЩЕ! НЯМАА!!!
нене.. изобщо нямам желание да стъпя там.. при положение, че снощи бях на дискотека ии.. въобще не искам да чувам за никакви уроци, а цял ден се мъча да науча нещо, но .. уви нищо :D ;/
Не мога да повярвам, че ваканцията свърши. Днес с Трендафилка си правим компания, вече ми дава да се доближавам до нея и да я галя, нищо че продължава да гледа като ударена с парцал 8-)
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1496599_10201180182017208_669103750_n.jpg
Ойй сладурче малко..:-)
На мен ми е едно такова гушливо. 8-) Прегърнала съм мечо и си мисля разни работи..;3
Пфф стискам палци. :(
Искам си момчето тука, до мен. Гушливо, любовно, сексаво, мързеливо, музикално, неходещонаучилище ми е някво. Още ми се мързелува.
Хах, послуша ме. Въпреки, че ми го изсули до сливиците, ме послуша. Мамин златен! Само не знам докога ще продължи благоразположението ми... Били са заедно преди мен, ще продължат и след мен. В името на приятелството, дори и при отсъствието ми, нека са заедно. И защо, защо винаги съм права?! ЗАЩО?!
От утре спирам да мисля за него.
Романтично настроена съм, но защо някой да ми обръща внимание?! Запалих го и него да играе mahjong, сега да си сърбам попарата. :D Моите игри са по 10-15 минути, той къде го намери тоя турнир час и нещо, нямам идея.
Разбрах, че дават Титаник. Ще взема да го изгледам отново, Лео и без това е приятен за окото. 8-)
Didko_Beats
01-05-2014, 18:53
НЕ ИСКАМ УТРЕ НА УЧИЛИЩЕ! НЯМАА!!!
нене.. изобщо нямам желание да стъпя там.. при положение, че снощи бях на дискотека ии.. въобще не искам да чувам за никакви уроци, а цял ден се мъча да науча нещо, но .. уви нищо :D ;/
Ще отидеш,ще отидеш,че и кючек ще играеш до там :-D
ПП:Всички сме тъй
girlwithblueeyes
01-05-2014, 19:03
Толкова мразя некадърни и мързеливи хора .
Като ти е казано след 15 минути е точно след 15 минути .
Хубав ден, но ми е гадно нещо на стомаха. damn
JustaLittleKid
01-05-2014, 20:42
Гледах "Титаник". Тъжно ми е.
След по-малко от 20 минути имам рожден ден. Щастлива съм.
TheBeliever
01-05-2014, 21:12
Всички ли го гледаха тоя Титаник?
Счупихме се. Добър е, мамка му, много е добър. Утре пак.
Трябва да лягам, че не знам утре как ще ставам за работа, а съм зверски гладна.
Крайно време е да си направя прекрасен саундтрак.
И да, хейтвам училище, нямам търпение да свърши.
anonymous708973
01-05-2014, 21:17
Аз не. Ненавиждам го този филм, май трябва още един шанс да му дам, че явно съм единствената, която не го харесва.
Хубав ден. Утре вече ще поуча обаче.
Израствам като човек май-май. Хубаво чувство.
heartshapedbox
01-05-2014, 21:20
Гледах "Титаник". Тъжно ми е.
След по-малко от 20 минути имам рожден ден. Щастлива съм.
Честит рожден ден!
Израствам като човек май-май. Хубаво чувство.
Ндам.
Имам нужда от прегръдка и подкрепа за бога, не от нож между гърдите отново и отново...
Жалко, наистина жалко...
Аз не. Ненавиждам го този филм, май трябва още един шанс да му дам, че явно съм единствената, която не го харесва.
Не, не, не си! :д
Аз дори не успях да го догледам.
--
https://www.youtube.com/watch?v=-Giu0vGllUE <3
and maybe i'm too young to keep good love from going wrong
but tonight you are on my mind so you never know
shmatarok
01-05-2014, 21:46
Трендафилка 8-) И моят беше такъв, сега се гушим редовно. Ама само двамата, другите от домочадието не ги харесва 8-)
Same story. Лео може и да е приятен за окото, ама до там.
Гледам тухлата, която вече трябваше да съм започнала, и ми става лошо. Повече - никакво излизане. От утре вече ТРЯБВА да седна да уча и ако не го направя, ще се самонакажа без шоколад, докато не ми мине изпита. Казах!
А ми е толкова изморено. За последния месец се наспах само веднъж както трябва.
Много рядко ми се случва да треперя от яд...но тва е един от тези моменти...
HollyGolightly
01-05-2014, 22:57
Мне, не си
Ядосана съм на всички и всичко, дори не знам защо. Ако може някой утре да стане в 5 вместо мен, съм готова да му простя и да не му се сърдя.
TheBeliever
01-06-2014, 04:45
Кога свърши уикенда, мамка му?
Ще трябва хубаво да си направя сметките. И да си задържа главата на място. Не ми харесва в каква посока залитат нещата.
DisappointedDreamer
01-06-2014, 08:51
Ох, почвам даскало в сряда. Липсва ми, но като знам че от 3ти февуари ще ми треснат 20 изпита в рамките на 10 дни ми се плаче гърлено и шумно.
Захващам си се както винаги с математиката.
Приятна седмица на всички! :)
За пръв път от няколко дена насам се чувствам жива. Доволна съм от компромиса. Щеше да е хубаво от по-рано да схване за какво иде реч, но нищо де.
Идиота ми липсва. Днес ще го видя най-после. Не съм го виждала от рождения ми ден, а и не сме си писали кой знае колко. Липсва ми.
Ебати колко хора има пред нас..След 5 минути трябва да излизам, което значи, че ще се сблъскам със сума ти познати. Стискайте палци да не изтърва рейса. 8-)
Страх ме е...Това телефонно обаждане може да промени всичко. Стискам палци.
Ох, почвам даскало в сряда. Липсва ми, но като знам че от 3ти февуари ще ми треснат 20 изпита в рамките на 10 дни ми се плаче гърлено и шумно.
Захващам си се както винаги с математиката.
Приятна седмица на всички! :)
При мен са 7 в рамките на 10 дни ... ама ще ги опаткаме, жУвотни сме :D
DisappointedDreamer
01-06-2014, 10:30
При мен са 7 в рамките на 10 дни ... ама ще ги опаткаме, жУвотни сме :D
Разбира се! :)
girlwithblueeyes
01-06-2014, 11:53
Хубавото е че днеска са само 2 пъти . Доста ме боли главата но ще отида и довечара .
И явон нещата няма да се получат най-добро е да си остана за малко сама .
HollyGolightly
01-06-2014, 12:31
Вчера хич не ми харесваше мисълта, да започвам днес, но е много по-неприятно да се събудя в 5 и тъкмо когато съм се приготвила, да получа СМС съобщаващ ми за отменените класове, заради заледяването на пъти... ами поне ще се намързелувам тази седмица тъй като утре и Четвъртък прогнозата е даже още по-зле 8-)
Прекрасно ми е просто. Някво такова... 3 часа и малко съм спала, събуждането беше някъф отврат. Минах през четирите фази на безсъние, които познавам, надяваме се да има още поне толкова, защото инак не завиждам на околните ми. И сега заради мързел и отлагане ще си сърбам попарата вряла. Има възможност да не си видя момчето, от друга страна онова чаве нахалства, даже и на кафе искаше да ме води, за да почерпел за имения ден. Да де, ама кака Тора е добра лъжкиня, макар че във фейсбук всички са добри лъжци. Единствената ми надежда е в едната комшийка, дано поне след срещата с нея съм по-малко парцал от сега.
Йордановците да са живи и здрави и такива работи.
Изяж дървен кръст, спаси Йордан.
shmatarok
01-06-2014, 12:47
^абе Тори, ти случайно да си била преди в хог-а? :Д Там имаше една тори и все се каня да питам
Как ме цепи главата, а още дори не съм започнала да уча подобаващо. Май идеята със скенера не беше чак толкова лоша, пусти инат.
Ама поне вкъщи е чисто, като дойде време за учене, внезапно ми идва музата за чистене. 8-)
SonataArctica
01-06-2014, 12:54
Изяж дървен кръст, спаси Йордан.
Nice one.
Нямам време за нищо. Доста неща ми се струпаха. Работа, курсове, тренировки и фитнес. Напрегнато ми е малко. Днес станах рано и както винаги сутринта ми беше пропиляна. Напълно неработоспособен съм сутрин - оставам си на стария режим - ще върша повечето работа нощем. Трябва да остана тея дни по-докъсно на работата за да мога да започна и поръчката, която са ми поръчали от вече 3 месеца :lol: Поне знам, че ще стане бързо. Надявам се закаляването да не е я бави доста, че вече ще ме убият 8-). Хубавото е, че времето е приятно - вчера през деня си четох книжка на терасата, беше супер. Вчера изпуших последните цигари, повече няма да припалвам, стига ми толкова. Трябва да мина да взема с колата едни мебели, но май няма да е днес. Мдам, няма да вися толкова във форума. Бягай работа, че ида.
SpiritInBlack
01-06-2014, 13:33
Почти бесен съм. Кога ще разберат тъпите хора , че когато нещо не ми харесва и не е станало по моя начин , значи просто не е станало. Не завиждам на баща ми брат ми , че трябва да се разправят с подобни историйки всеки ден. След малко събирам момчетата да играем - ако паднем пак от шибани албанци , ще летят глави
^да не ти се е счупило токчето ?
Онази престара песен Сляпа съм вече ще е моя химн. Ама не 'щото има няк'ва драма, ами 'щото очите ми изкапаха с тея топузи днеска. А още съм до средата на днескашната порция. Така е, който спи до късно. Какъв човек съм аз, ебаси! Да си загубя екарисажното дело. :D :D :D Изтрещялкаааааа! Тоя изпит май ш' се поотложи кат' гледам какъв прогрес бележа... :x
AnarchyBoy
01-06-2014, 13:56
На мен ми е просто добре.. най-накрая всичко се изясни и съм добре..
Само шибаните изследвания чакам сега.. ;х
anonymous708973
01-06-2014, 15:07
Някаква каша ми е.
Безсилна съм, болно ми е, неразбрана се чувствам. Дори не съм сърдита, камоли бясна, което е ужасно странно и винаги е зле за нервите ми.
И странно ентусиазирана в друг аспект, което преди хич не е водело до добри последствия за хората около мен, които са ми накривили шапката.
И обещах да се обадя, а просто нямам настроение. Искам да съм си самичка и да си ближа раните.
Имам нужда от прегръдка, животозастрашаваща искам-да-ти-счупя-всяка-кост-в-тялото прегръдка и някой да ми бърше сълзите. Искам да съм малка, слабичка и беззащитна.
^абе Тори, ти случайно да си била преди в хог-а? :Д Там имаше една тори и все се каня да питам
Бях, да.
По темата: Открих две или три нови фази на безсънието си. Успях да отбележа напредък - прибрах се и седнах на компютъра безпроблемно. Трябва да спя. Три часа и малко сън за 24 не ми действат добре.
Niakoitam
01-06-2014, 15:23
Напоследък на моменти имам чувството че се намирам в някакъв индийски филм или турска сапунка. Да не повярва човек чак, но тоя път не аз съм главната черна овца, а брат ми. Само дето нервите са ми доста поизострени и мразя повърхностното мислене и сътветно покрай мокрото гори и сухото. Нашето властно татенце дето цял живот иска всичко да е под негов контрол не може ли най-накрая да си набие в главицата истината, че с брат ми вече сме мъже...той на почти 26, а аз на почти 27 и половина(макар и аз все още да не мога да поема напълно тази роля поради различни фактори) и да вземе да се кротне с неговото желание за контрол вече и да си гледа кротко старините несъздавайки излишни нерви на себе си и хората около себе си и обвинявайки накрая за всичко всеки друг, но не и себе си?...
А да и не знам кога и къде толкова съм се провинил,че съдбата да ме е оформила такъв какъвто съм и да е такава към мен...
anonymous708973
01-06-2014, 15:28
Никой не може да те контролира, ако ти не му позволиш, особено ако не си зависим от него в никакъв аспект...
Niakoitam
01-06-2014, 15:58
Никой не може да те контролира, ако ти не му позволиш, особено ако не си зависим от него в никакъв аспект...
Аз съм зависим и на тоя етап това трудно може да се промени. Въпреки,че не вярвам,че каквото и да направя ще му стиска да ме изпробва. Брат ми...утре да реши,утре може да стане независим и той натам е тръгнал и затова са големите роптаенета сега. Има си финансите за това. Иначе това за независимостта го кажи сега на нервите ми или пък на майка ми, която ще е доста невъзможно да не позволи контрола. Пък и не познаваш баща ми. Когато си навие на пръстта, че нещо трябва да стане на неговата е готов да използва всякакви методи, на които е способен от насилие, през изнудване до прилагане на чувство на вина в другият чрез факти или работа върху трети човек. Може и да е добър, но често когато нещата се стичат така както той ги изисква.
ForzaFelipe
01-06-2014, 16:07
6ти ден не мога да спя...Заспивам към 6-7 часа сутринта...И ми се спи и пак не мога да го ева...
6ти ден не мога да спя...Заспивам към 6-7 часа сутринта...И ми се спи и пак не мога да го ева...
И аз тей. Ама тая вечер ще се поправи грешката. Винскоооо! (сън)
Към края на деня съзнанието ми се прочисти. Мо'е ли да си загубя учебника в нас?! :D :D :D
Искам да сме два малки демодекозни кърлежа, срастнали се във вчена копулация... 8-)
Дано подаръкът стане. Ще бъде толкова "Сега или никога!", че ня'ам търпение вече. Т'ва ще-мисля-за-теб нещо много ме изнервя.
JustaLittleKid
01-06-2014, 16:49
Имам рожден ден.
Хубаво ми е.
:D
AnarchyBoy
01-06-2014, 16:50
Имам рожден ден.
Хубаво ми е.
:D
Честит рожден ден :p
Прекрасно ми е.. Само тъпото обаждане го чакам.. ;х
TheBeliever
01-06-2014, 17:05
Доволно. Противно на очакванията днес беше лек ден на работа. Големи са ми идиоти.
Леко съм разочарована. От себе си най-вече. Ще използвам идните дни да си прочистя главата малко.
Само тъпото обаждане го чакам.. ;х
Пиши когато ти се обадят.
HollyGolightly
01-06-2014, 17:08
It's snoooowing 8-)
SpiritInBlack
01-06-2014, 17:12
Налага ми се да се занимавам с бастуни като теб и рибата , макар и високоплатени. Когато нещо не стане както трябва, значи ще го правят докато се промени.
Размазахме ги. Преосмислих малко нещата и може би щетите не са толкова големи. Или пък Бушът просто действа
XTREMEFREERIDE
01-06-2014, 17:13
Направихме великото разместване и сега ще пребиваваме предимно в спалнята. Радвам се поне, че няма да спя на счупения диван вече, защото кръстът ми започна да сдава багажа и не се издържаше. Чакам нашите да ме уведомят кога ще идват на гости. Нямам търпение!
Честно казано се надявам да се преместим на пролет. Тук се оказа по-влажно от очакванията ми.
В друг ред на мисли - прави ми се секс. Бесен, животински, неимоверно-подмокрящ, предизвикващ крясъци, наш-си секс. Мдам. Само да свърши работа.
За пореден път се убеждавам, че българина в екип НЕ може да работи. Смешна работа, наистина смешна...
Много кофти ден. Поне идиота е достатъчно тъп, за да ми приповдигне настроението. 8-)
Омг колко много го обичам..:smt007
Утре съм на китара..Едновременно ми се ходи супер много, ама и не ми се занимава да ставам в 7 часа..
Е, днес станах в 6.
Go home Йордановден, mama is drunk. -_-
КУПИХ СИ ХОБИТА! :lol:
Йейейейейей! Щастливо ми е , хубав ден, прекрасничко!
SonataArctica
01-06-2014, 17:38
КУПИХ СИ ХОБИТА! :lol:
Сега е момента да ти спойлна края 8-)
"Обичам те, но дали ти имаш чувства към мен все още? Обичам те от първия път, когато видях очите ти. Тогава усетих онзи трепет в душата си за първи път, в онзи миг, когато видях рая в очите ти. Липсва ми усмивката ти, липсва ми смеха ти, липсва ми всичко... Иска ми се да си до мен, сега..." Иска ми се да и звънна и да и го кажа, но не намирам сили да го направя. Поехме различни пътища, трябва да оставя нещата както са сега.
DisappointedDreamer
01-06-2014, 17:52
На тръни :сс
не се харесвам
развивам алкохолизъм
и малко депресия
Няма ВИС, няма СИК. Тук е Перник!
"Обичам те, но дали ти имаш чувства към мен все още? Обичам те от първия път, когато видях очите ти. Тогава усетих онзи трепет в душата си за първи път, в онзи миг, когато видях рая в очите ти. Липсва ми усмивката ти, липсва ми смеха ти, липсва ми всичко... Иска ми се да си до мен, сега..." Иска ми се да и звънна и да и го кажа, но не намирам сили да го направя. Поехме различни пътища, трябва да оставя нещата както са сега.
Аз донакъде я бях чела на компа, ама много ми взимаше очите, а и предпочитам да си чета от истинска книга...та please don't :D
Като пребита съм. След тренировка на училище. А там крясъци и викове. Ужас е..
XTREMEFREERIDE
01-06-2014, 19:57
Следвам си календара успешно. И за храненето, и за йогата, и за всичко останало, което е хипер продуктивно, а всъщност не ми отнема кой знае колко от времето. Сума ти съм доволна от себе си, дано превърна всичките тези неща в навици.
Нещо примката се затяга около шията ми и това не ми харесва. По принцип 9 дни не бива да са малко. И зак'во баш с'а си се изсрах на метеното с тия глупости, да ми хвърчи акъла...
Обладан съм..
+1 ot alkohol opredelenno definetli yessssssssssss
shmatarok
01-06-2014, 21:04
Главата ми ще се пръсне. Dafuq?! Крайно непривично за мен.
+1 ot alkohol opredelenno definetli yessssssssssss
Само не мога да разбера това полинезийски вуйни ли са, или много Рабалки.. ах ах какво се случва
ГЛАВАТА СЕ ПРЪСКА АЛКОХОЛА СЪЩО ДАЛИ ТИ СЕ ИСКА НИКОЯ НЕ ВРАЩАМ
Иииииииииииииииииииииииии ииииии Честит имен ден................ На мен :lol:
Да сме живи и здрави именниците!
girlwithblueeyes
01-06-2014, 21:29
Искам си го обратно
trabi_bs
01-06-2014, 21:31
Гладен съм
офф, с депрес мода и тоя ник
"Time, it needs time, to remake your love again I'll be there...love, only love can bring down the walls some day, i'll be there...if we go again all the way from the start, I would try to change the things that killed our love...The time has build a wall so high that I can't get through, is there really no chance, this can't be the end, I'm still loving you"
то всъщност и на мене ми е такова, ама като нямам акъл и самоконтрол понякога и до това се стига...бих се постарала, но не съм сигурна, че е останал някого, който се интересува от това...
ForzaFelipe
01-07-2014, 00:01
Така, реших аз пак да ям само ориз една седмица и...Малка ми решила да напълни хладилника със сладко...Как да стане номера ми кажете :lol: Все пак ще пробвам, ще се правя, че нищо няма, ама ми е ясно, че довечера ще каже "поне го опитай" и смисъла на всичко заминава на кино.. :D
Много ще се радвам ако тази вечер спя...ся си лягам и ако заспя преди 6 часа...ще е чудо :lol:
galaxy29
01-07-2014, 01:53
http://m.youtube.com/watch?v=TfgmheZ2Hw8
Успях да поспя пет, цели пет прекрасни часа. Очите ми бяха зашити тая сутрин. Снощи съм легнала от десет и успях за припадна в два и половина, което си е някакъв напредък както и да го гледаш. Приятеля ми одъртява и днес ще си празнуваме само двамата, следващата седмица - с част от компанията на кино. Обичам си го, да ми е жив и здрав и много щастлив. Имам някакво хубаво чувство за деня. Вероятно трябва да се заредя с болкоуспокояващи обаче, че знам ли?! Приятен ден на всички ви.
Освен това... Честит имен ден на Ивановците.
Изяж Иван, не спасявай Иван.
s4etoved
01-07-2014, 05:52
Такааааа... леко недоспало ми е, заринат съм от бумаги на работа и идея си нямам кога ще мога да започна да работя, по простата причина че все още има неизяснени неща, и пак всичко ще се прави в последният момент! Но иначе ми е някво доволно :)...... Честит празник на Ивановците!