PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29]

Cооkie
03-04-2014, 06:20
Как можах точно вчера от всички дни да отида в Кьолн... ужас. Толкова много олигофрени във всякакви цветове и възрасти на едно място не бях виждала. И не мога да повярвам, че успях да се надигна за работа днеска, макар и с половин час закъснение. И умиииирам от глад. Ей, това ми е последният месец работа в офис!!! Вълнувам се :D

girlwithblueeyes
03-04-2014, 07:27
Гадно
С тия шевове нищо не мога да правя и изглежда и днес ще си почивам . Ще взема да поуча малко тая морзова азбука и да си почета от книгата . И да идва Сряда по бързо защото нямам търпение .

xoxi
03-04-2014, 09:29
Вкопчих се в тая математика и изкарах отлични оценки, само за да мога сега да се изложа тотално... Дразня се на себе си вече. Бъркам супер лесните неща, само защото бързам. А за какво бързам?! Идея нямам.
От всички 3898975 задачи, на които ни изпитват, аз бъркам само една. Една-единствена, която ми взе здравето.
Ако и днес я объркам, ще накарам някой да ми бие един шамар, защото ми е жал да си го забия сама. 8-)

Auriss
03-04-2014, 10:38
плесница затеп

превантивно :cool:

Cloud9
03-04-2014, 14:27
С наближаването на сватбата сърцето ми се свива още повече.нямам нерви да чета сватбени форуми,понеже там е кокошарник като бг мама.Е,имат добри попадения,но...са рядкост.Свекървата ми още повече не ме долюбва и сега се следи всяка наша крачка ,дума,жест и мимика и се правят злобни коментари.Не можеш да кажеш на сина си че вече си стар и затова искаш той да не се жени в близките 3-4 години /макар че живеем от 2 години заедно и се познаваме от 6/ и да се измъкваш с "Лошо ми е,умирам" Пффф

anonymous708973
03-04-2014, 15:16
вече си стар и затова искаш той да не се жени

Че не е ли логично да е точно обратното?! :д

Ох, добре съм, камък ми падна от сърцето с тоя изпит! Сега да оправим статистиката и ще сме шампиони :д
Хах, тренерът ме позна днес, дано не вземе присърце задачата да ме счупи тая вечер, че да не го псувам пак за добро утро утре :Д Доволно ми е такова.

Enchanting
03-04-2014, 15:16
чууувствам се отпочинала и ми е хубаво.
След всичкото това бъхтене си постигнах резултатите, но пък за това другото изостана.
Лицемерието в живота ми става все повече и повече.
Иска ми се да можех да го изхвърля като непотребна вещ, ама не - минава ми.
Имам си едно на ум, ама такива като мен си патят.

ForzaFelipe
03-04-2014, 15:34
В момента в който ми е забранено да правя нещо, моментално ми се отваря възможност да го правя...Естествено, нали трябва да ми е гадно :D И днеска 4 часа обикалях...боли ме всичко...и нищо не свърших :D

DisappointedDreamer
03-04-2014, 16:18
http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/Sad-Rapunzel-Frowns-In-Tangled-Reaction-Gif.gif

Tables turn.

DisappointedDreamer
03-04-2014, 16:34
^мерси

Fisherman
03-04-2014, 16:35
ето го и най-тъжния олигофрен с 40 бана

tori
03-04-2014, 16:42
Имам своя напредък - изкарах час и горница в депресарска компания и не съм тъжна. Усещам как почти няма следа от депресии вече. Освен това се приемам и се харесвам. Както казах - имам си напредъка. Само ако се насилвам да ям по-често, направо цена няма да имам. Искам си мечето тук, направо вече като знам датата за завършване и всичко ми трепери от нетърпение. Ще си го видя, ще го гушкам, ще му се радвам, ще говорим, ще се разхождаме в дъжда и ще слушаме TDG заедно. Обещавам пред себе си никога да не позволя да пропуши пак. Може да му е кофти покрай мен и компанията с цигарите, но това ще е добре за него и емоционалното му състояние. Обичам го. Мечо. :33 Освен това и приятеля си обичам. Раздвоена съм кой от двамата повече - дали близнака или момчето си.

DisappointedDreamer
03-04-2014, 16:44
^TDG <3333

и бр! близнака?
имам брат близнак и винаги ще го обичам най-най-наййййй

Fisherman
03-04-2014, 16:48
ако мислиш,че някой ти чете повръщаното сбъркал си рейса пич

Fisherman
03-04-2014, 16:56
за да ме банват , чете се от доста , доклади пускат една пачка :smt023 а за тебе доклади пускат също , но доклада е колко пъти са те нацепили :smt023 тва като ходиш в пирогов да ти правят ректомия на дупката на гъза :smt023 спри да те ебат толкова , бахти :smt023

виж колко разбираш от ебане и гей прайд,няма един твой пост в който да не говириш за патки,сперма и ректуми,провинциален педал

AnarchyBoy
03-04-2014, 17:25
О боже, инстабан за хай левълите плийс...

tori
03-04-2014, 17:31
^TDG <3333

и бр! близнака?
имам брат близнак и винаги ще го обичам най-най-наййййй
Да, TDG е нашата група. „Близнака“ не защото сме брат и сестра, а защото той ми е най-еднаквия и най-близкия човек от всички, които познавам. Толкова е пуфкаф и лигьо, че не знам. Понякога е повече мен, отколкото аз във най-своя период.

Ivaaaaa
03-04-2014, 17:41
абе, абе, абе... фак. ня'ам думи просто. 12 часа лутане. 'екстра' ми е.

Fisherman
03-04-2014, 17:44
тва с провинцията винаги ме кефи колко е оригинално честно :smt023 ако го нямаше черноморския туризъм , софия щеше да е с капацитет 100 хиляди мангала , ама така щеше поне да има хора които да изпъват майка ти , чувам се кефи на черна плът :smt077

разбирам от ебане и мога да го кажа открито :smt023 и от гей прайд разбирам , тва е щото не съм расист и се опитвам да влизам в положението на гей бой като теб :smt023 и ти душа носиш , мамка му :smt023 нищо че ти изпъват накадката , тва не те прави по малко човек нали тъй :?: тва просто те прави по малко ненаебан :smt077

ректума знаиш ли що ме кефи :?: щото ще те изритам оттам и след тва ще се дръпна 10 крачки назад щото ще почне да цвърчат лаина от разширената ти дупка тип улична шахта :smt077

разбирай,просто не ме занимавай с педалските ти закачки сополяга

Fisherman
03-04-2014, 17:44
О боже, инстабан за хай левълите плийс...

ако имаше бан за най-жалък потребител да си го зел пръв

AnarchyBoy
03-04-2014, 17:45
ако имаше бан за най-жалък потребител да си го зел пръв

В кучи гъз ли си правен или не разбра какво съм написал?

tori
03-04-2014, 18:00
Момчета, спамите. Една хубава тема да има и вие я насирате.

Lilanda
03-04-2014, 18:05
Момчета, спамите. Една хубава тема да има и вие я насирате.
Сефте..

102
03-04-2014, 18:08
кога ще има няква смислена тема ве маниаци
нещо някойтам/някъвтам дневник-тема
някви депресанти да вкарат тема
размерът важен ли е
нещо веее

Зайче..
03-04-2014, 18:10
Много мразя да не съм спала цяла вечер почти (само няколко часа) да стана в 5 за училище, гърлото да ме боли и накрая да ям някакви (явно) стари форнети и цял ден едно, че не спря да ме боли корема и да заспивам по време на часовете, ами и изглеждах като бременна в трети постоянен.

Зайче..
03-04-2014, 18:24
кво няя да изглеждаш като бременна , то и аз да ядях само форнети тесто щях да съм такова прасе :smt023

Да, само че аз нямам корем и не ям само форнети ;ооооо
представи сиииии
Бтв ти къде ми видя корема, че чак използваш "такъв" ахахаха

Ivaaaaa
03-04-2014, 18:31
аре чезни, бе.

бахти нахалника.

никой не иска да общува с теб. отивай да се лекуваш ;)

mayaaa
03-04-2014, 18:56
Пфф, ок ми е, не се издъних, всичко е супер. :D
Да минава тая седмица по-бързо, че нещо не ми е до училище сега. Поне тест няма да правим.
Иска ми се да се върна и да си довърша разговора както сега ми харесва, ама вече късно. Само мога да се надявам да има още такива разговори.
Защо всички гледат само на повърхността, а не оценяват същността на хората. И не говоря за външния вид. Просто са си разменили по 2-3 думи и айде вече е ги кефят... Хората могат да те изненадат, ако им дадеш шанс.
Айде, да се върна малко на земята. :D Явно пак ще си карам сама тренировката. Пфф, в 19:00 след училище как се ходи на тренировка въобще, ама ще търпя и това е. Трябва да се организирам и да се разбера с треньора си.

HollyGolightly
03-04-2014, 19:34
Стига сте ми разваляли най-любимата тема в този форум. Децата в детската градина се държат по-адекватно от вас :?

Иначе ми е тооооооолкова хубаво днес U.S History 2 midterm - 95; ITech midterm - 98 сега си чакам само и перфектните чертежи да ми върнат 8-) 2 години почти изкарах на пълна стипендия, няма да си позволя 3тата да я плащам от джоба си

stynioo
03-04-2014, 19:41
Да минава тая седмица по-бързо, че нещо не ми се ходи на училище, защото съм мързелива.

хаха

нда , still waiting.

weheartiit
03-04-2014, 19:47
липсва ми,мисля постоянно за него,но знам,че той иска
да съм добре и да си живея нормално и щастливо.
безлична се чувствам някак към тях,просто в хубавите моменти
са с мен ,но когато ми трябват никога ги няма ,не мога да
продължавам вечно така,но пък и не мога и да съм сама ...
защо трябва да са такива ,защо трябва с такива големи усилия
да получавам тяхното внимание и обич като не трябва да е така .
просто съм много разочарована,а не е като да не го очаквах ,искам истински хора до себе си.
няма да си кривя душата,не искам да ходят колкото и егоистично да звучи.
просто ми е леко тъжно как за някой правят компромиси,а за други не

Naive
03-04-2014, 19:59
Гушкаво и разнежено ми е. Размечтано и липсващо също.

Jaune
03-04-2014, 20:16
:))))) отдаде ми се добра възможност и победих! за себе си. а и принципно!
фйфиихи хифеирхфирихгиреигижйфхйк гхсргхкфхжнйфйейааайййхх бейби

Hayashi
03-04-2014, 20:37
В понеделник сме поне 150 човека в секретариата, който работи по точни един час на ден, защото комисията явно е работила с главите в задника и са объркали тотално оценките за семестъра.
Една работа да имат и да я свършат с краката си.

Не знам какво ми се прави.

anonymous708973
03-04-2014, 21:15
Уморена, потна и миришеща на пор, ама пък доволна! И пак имам чувството, че не дадох всичко от себе си, а по едно време даже излязох, щото щях да пукна. Гр. Дразнещо е :д

mayaaa
03-04-2014, 21:29
хаха

нда , still waiting.
Ъм, защо се занимаваш с мен, че нещо изпуснах този момент? Не можеш да знаеш каква съм от 5 проста на кръст в тая тема, че да ме коментираш.

DarkTemplar
03-05-2014, 00:10
В кучи гъз ли си правен
Продавача на тампони втора употреба Шаро гейски се е пръкнал от вълшебния анус на неизвестен квартален помияр. Затова е толкова пропаднала и долна мастия.

Супер съм.

girlwithblueeyes
03-05-2014, 05:19
Ще има ли ден или тема в която едни и същи хора да не се лигавят . Никой не е длъжен да ви чете простотиите .

Вълнувам се . Довечара тръгваме и дано се справя .

Cloud9
03-05-2014, 05:30
Че не е ли логично да е точно обратното?!

И аз така мисля ,ама на жената логиката...е,логика е силно казано - че тя е стара и трябва да я слушаме за всичко.как може синът ти да живее от повече от година с някой,който не познава от вчера,да е вече на 25,да работи и да се изхранва сам и ти да смяташ че е още рано?!И това че е стара значи да й се подчиняваме на всички прищевки, т.е. сватбата да е както тя каже.Ако не е значи аз съм сатаната,семейството ми са неблагодарни селяни,а синът й е с промит мозък от нас.Немам думи просто!Толкова съм й бясна.И имам чувството че с нейната мелодрама и рев ще настрой и него срещу нас.Но аз хиляди пъти съм му казала вече-ще поддържам добрия тон с нея заради него,защото не искам да му се налага да избира между мен и нея.Но тая жена повече уважение и признание от мен няма да получи.Уважението се дава според заслугите,не според ЕГН-то.

Deadlock
03-05-2014, 07:25
^Cloud9, те не те ли натискаха да забременяваш, пък сега не искат сватба?
Съчувствам ти, че са такива скапани отношенията в семейството му. Моето мнение обаче е, че мъжът ти носи отговорността да не позволява това да ви вгорчава сватбата (връзката?) и настроението ти. Защо не се разберете да изолирате родителите му от сватбата - просто да получат една покана и толкова?

abvd
03-05-2014, 07:27
Ето така - http://25.media.tumblr.com/71e75864f7e91b1be1f682c209c6c083/tumblr_mirt2jX7cE1ribnwko1_500.gif

DisappointedDreamer
03-05-2014, 08:15
Трябва да се измъкна от леглото и да почна да пиша по нещо, а ми е толкова уютно и удобно! Грехота ще да е да го напусна.

Cооkie
03-05-2014, 08:25
Ок, днеска трябва да приключа с работата възможно най-бързо, за да мога да се прибера по-рано и да си преведа най-накрая постовете, щото това е вече несериозна работа. 6 down, 39 to go... Ужас, кога съм успяла да кача 45 рецепти?! Лесно й е на другата девойка с нейните 16 :D Дано тя поне си ги е превела вече.
И дано котката не направи някоя беля, докато не сме вкъщи, че от сутринта се е развилняла...
След точно един месец по това време ще трябва да си стягам багажа!! Нямам търпениееее!
(уф, забила ми се е в главата една мега идиотска песен от една още по-идиотска реклама на един местен супермаркет. Зупагайл, какво да ви кажа.)

stynioo
03-05-2014, 08:35
Ъм, защо се занимаваш с мен, че нещо изпуснах този момент? Не можеш да знаеш каква съм от 5 проста на кръст в тая тема, че да ме коментираш.

ъм , грешка е било.

няма да се повтори.

granger
03-05-2014, 09:25
Оф, примирих се...
Майната му на всичко :D
Искам спокойствие, искам малко временце за мен. Ще си угодя с някой друг мач, ще повикам, ще се позабавлявам с приятели и всичко ще е като преди.

Cloud9
03-05-2014, 10:20
^Cloud9, те не те ли натискаха да забременяваш, пък сега не искат сватба?
Съчувствам ти, че са такива скапани отношенията в семейството му. Моето мнение обаче е, че мъжът ти носи отговорността да не позволява това да ви вгорчава сватбата (връзката?) и настроението ти. Защо не се разберете да изолирате родителите му от сватбата - просто да получат една покана и толкова?

Те са по-зле и от фурнаджийска лопата. Родителите ми са напълно изолирани от сватбата-те само плащат и ми определят бюджета.С другото се оправяме ние и се справяхме перфектно.Но тя започна да се меси.Реши тя да прави парашутчетата при положение че аз вече съм ги поръчаба и кумата ги е купила.Купи уиски при положение че не сме се разбирали да има усики и някакви бонбонки от по 2 стотинки понеже при тях се хвърляло такива неща заедно с парашутчетата.първо той й обясни,после аз съвсем спокойно й обясних че аз съм се погрижила за всичко и сега сме направили двойна работа и сме харчили пари за глупости вместо да идат за нещо,от което се нуждаем.Първо прие всичко много добре,съгласи се да пита вече преди да купи.на следващя ден звъни на годеника ми и му реве че аз съм я отрязала на сватбата,изолирала съм я била,не стига че живеем далече,а и не й давам думата.затраях си.По принцип само се оплакват че моите родители ни се бъркат в нашите работи /разбирайте купиха ни апартамент и го обзаведоха + ни помагат с чистене,ремонт и т.н. не ги е срам значи/ и как аз се държа добре с мойте,но зле с неговите.Сега смрънкаха света че нашите не се месят в решенията за сватбата!!!Нема угодия.И това не е всичко.когато годеникът ми ме защити пред тях и им обясни че те не могат да решават нашата сватба каква да е се изкара коза стара съм и умирам /вярно че имаше проблеми с кръвното и вярно че не е първа младост,ама моля ви се..../ и така ни запушва устите.Каквото и да направим е грешно от сега нататък. Подарихме им една иконка /бяхме на екскурзия миналия месец/ и всичко беше наред,но вчера се нацупи че не сме купили нищо на брат му.Е да му се нема тая икона не я взехме да я пази само нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И усещам как започва да настройва годеника ми срещу родителите ми и това вече ми идва в повече.Идва 8-ми март и той пак ще ме накара да се обадя,но не искам.Идва и именния й ден и ще трябва да им ходим на гости,а при мисълта побеснявам още повече.решила съм да съм навън с кумата през цялото време ,само да вечерям и да измисля че ми е лошо и да си се кача да спя уж.От мен повече добрини да не очакват!Ох дълго стана,но много ми тежи.Не искам да го казвам на мама понеже и тя ще побеснее и сватбата от купон ще стане война.

Ivaaaaa
03-05-2014, 10:58
от мнооого отдавна не ми се е случвало да се прибера навреме. днес ще спя, но трябва да си сложа аларма за ски бягането. едно по едно нещата си идват на място. направила съм си повечето оценки и почти всички са отлични. заслужено мога да си почина поне седмица. така ще имам време да обърна по-сериозно внимание на изпита, макар че никак не ме е страх. това е нещо ново за мен.

bloodfrozen
03-05-2014, 11:22
Първата ми среща с труп. Не беше страшно, само непоносимата смрад не можах да изтърпя. 8-)

Ох, да приключва по-бързичко тая скапана седмица. Притеснена съм, че няма да успея да се справя. Искам да се справя. Малко късмет няма да е излишен.

stynioo
03-05-2014, 14:06
някаква депресия ме е подгонила , но се старая да бягам бързо.

Fisherman
03-05-2014, 14:14
В кучи гъз ли си правен или не разбра какво съм написал?

не можеш да го разбереш,защото първи курс във жалкия ти измислен факултет си станал по-тъп

Cооkie
Ок, днеска трябва да приключа с работата възможно най-бързо, за да мога да се прибера по-рано...

Мхм, да. Още доникъде не съм. Браво на мен.

Fisherman
Продавача на тампони втора употреба Шаро гейски се е пръкнал от вълшебния анус на неизвестен квартален помияр. Затова е толкова пропаднала и долна мастия.

Супер съм.

супер дебел ли

HollyGolightly
03-05-2014, 14:24
http://25.media.tumblr.com/a343e5c13611b9ad11662b0f50021ef3/tumblr_mxyko1cKQN1squ1wvo1_500.gif

black pearl
03-05-2014, 15:04
Asdfghjkl .. Ще се побъркаммм ! Точно тая седмица ли намериха да ни дават всеки ден контролнии :@ А в събота е състезанието и трябва всеки ден да съм на базата .. И рожденния ми ден е другата седмица , а идея си нямам как да го празнувам и дали изобщо да го празнувам.. А трябва и да уча повече и още куп неща трябва да свърша.. Блах ..

Jaune
03-05-2014, 15:11
relax-вам, не ща да ходя на фитнес и не ми пука.
мисля, че почвам да... :Д:Д:Д абе, не... не бива... оффф :ДД:Д!!!
уча си за Вапцаров, мързеливо ми е...

mayaaa
03-05-2014, 18:27
Пфф, ускори ми се пулса, ама като по чудо всичко свърши добре. Понякога си мисля, че наистина някой ми помага. Поне ще се опитам да си взема бележка до колкото е възможно да се предвиди.
Ей, това е, да искам да ме изпитат, а вече два часа да ме мотае господина. А изобщо имам ли оценки? о.о Една най-много. Ок, ще трябва да си трая явно.
Оф, разболявам се. -.- Отидох на тренировка само колкото да вдигна малко кръв в мускулите. Като се усещам, че не съм добре не мога да очаквам много, ама не можех и да пропусна.
Всъщност беше един много добър ден, като изключим началото на поста. Сега, ако се стегна и си науча всичко ще е перфектно. Поне да се наспя и да се надявам да не се доразболея.

umri
03-05-2014, 19:24
Аз съм дърта пияницааааааааааааааааааа аа, пия айрян с баницаааа и поклащам си ланеца, докат карам баварецаааа.а.а.аа..а..а..

Всяка една стотна от живота ми е удовлетворение. Дори и най-брутално гадните моменти са песен за съществуването ми. СЕГА!СЕГА!СЕГА!

Colouring
03-06-2014, 10:19
Писна ми от доя дъжд. И с РД-то не ми се занимава. В смисъл, не ми се ходи, ама... трябва. По-скоро не ми се занимава с подаръци. :Д
Главата ме боли, спи ми се. ААAAА!

Glamour92
03-06-2014, 12:24
Цялата група сме я подкарали на уволнение вече :D
През трибуквениците ще ни излезе след време,ако не се стегнем ...
*кофти,че ми е прекалено празнично,за да го проумея*
xD

kalpazanka
03-06-2014, 12:56
Стресирана

granger
03-06-2014, 13:06
Не знам дали съм наранена или обидена. Може би и по малко от двете,ама живота продължава. Ще си запазя хубавите спомени, като се замисля то няма много спомени , пък камо ли лоши :)

Иначе тва време ме депресира, искам да изляза някъде, искам да съм красивна и да се забавлявам. Ходи ми се на мач, ама ще си отида де :lol: въпроса е дали ще се върна цяла :D Искам нещо свежо и различно, искам някой интересен и нов човек в живота си :)

babity
03-06-2014, 13:27
Преяла. Едва дишам...
Дано тоя симпатяга не се опитва да ме шиба фгасягата, 'щото... просто и за двама ни не е изгодно да съм прецакана.
Надявам се на ивент довечера, а в главата ми е каша и все още нямам представа какво ще кажа. Та и като знам к'ва ми е успеваемостта по принцип, ш' си свАля някой филм, че пак ще си остана само с желанието.
Уморена съм. Обаче ми се шофирВа! 8-)

Cооkie
03-06-2014, 13:33
Уф, още 1 час.. хич не ми се седи тука, "трибуквеникът" ми се схвана :D
А и времето навън е прекраааасно... Дано и в България е така.

shmatarok
03-06-2014, 14:08
Тая седмица яко надолу всичко.
И той как може да ми го каже т'ва, по-голяма обида едва ли можеше да ми нанесе. Не съм се чувствала толкова зле по тоя въпрос от гимназията. Нямам думи просто.
Няма да му говоря, докато не се извини подобаващо. Тъпото му "I'm sorry even tho Idk why i should be sorry", няма да проработи. Сериозно? Що не вземе да се замисли к'во точно каза. И що не вземе да си погледне пачаврата, преди да обсъжда мен?! Аз ако си отворя устата за нея кой знае какъв апокалипсис ще настъпи, ама той може да си изразява мнението относно мен, сякаш има някакво право на това.

Бих предпочела да не го виждам известно време.
Ама дори на това нямам право.

girlwithblueeyes
03-06-2014, 14:14
Страшно съм доволна от себе си .

HollyGolightly
03-06-2014, 15:43
Spring Break...yes please 8-)

Wwwooow
03-06-2014, 16:48
Не искам без теб да идва деня следващ !!!!! .....Проклето сърце....как искам да спре да бие.. с тези ръце докосвала съм теб любими : ( Трябваше да ми е минало вече... защо не ми минава, защо всичко е толкова скапано, сиво и безлично, никой и нищо не ме интересува....не ми се занимава с нищоо..искам си го пък, защо всичко хубаво си отива толкова бързо защоо ?!?!?? питам някой може ли да ми отговори

"Обичах го...Обичам го до днеска
до всичко,до болезнено-до грях,
оставих му душата си гореща,
сега съм студ...
ужасен студ
и мрак."

Как си? Не сме се чували скоро. От няколко месеца. Надявам се да се справяш. Как се будиш сутрин? Вече не ти звъня. На какво се смееш? Вече не чуваш шегите ми. На кого се усмихваш? Вече не виждаш глупавите ми физиономии. На кого се караш? Вече ме няма да те ядосвам. Кого целуваш? Устните ми са далеко. Как е сърцето ми? Грижиш ли се за него? Надявам се да е добре.
Аз се чувствам празна. Сутрините са трудни, защото често си в сънищата ми. Дните са сиви, защото постоянно мисля за теб. Очите ми шарят навсякъде, колко наивно те търсят. Ушите ми са нащрек, копнеят за твоя глас. Ръцете ми непрестанно прегръщат други души, но не разпознават твоята вече. Напоследък се питам дали си същия. Дали се смееш и усмихваш по същия начин. Аз не съм същата, но се надяваш да срещна някого, който да успее да върне цялата любов, която ти оставих.

просто единственото, което мога да направя е да чакам... да дойде по-хубаво време, а дали ще дойде... НАДАЛИ.

102
03-06-2014, 17:16
искам някой интересен и нов човек в живота си :)

h1

lunichkataaa
03-06-2014, 17:46
Не искам без теб да идва деня следващ !!!!! .....Проклето сърце....как искам да спре да бие.. с тези ръце докосвала съм теб любими : ( Трябваше да ми е минало вече... защо не ми минава, защо всичко е толкова скапано, сиво и безлично, никой и нищо не ме интересува....не ми се занимава с нищоо..искам си го пък, защо всичко хубаво си отива толкова бързо защоо ?!?!?? питам някой може ли да ми отговори

"Обичах го...Обичам го до днеска
до всичко,до болезнено-до грях,
оставих му душата си гореща,
сега съм студ...
ужасен студ
и мрак."

Как си? Не сме се чували скоро. От няколко месеца. Надявам се да се справяш. Как се будиш сутрин? Вече не ти звъня. На какво се смееш? Вече не чуваш шегите ми. На кого се усмихваш? Вече не виждаш глупавите ми физиономии. На кого се караш? Вече ме няма да те ядосвам. Кого целуваш? Устните ми са далеко. Как е сърцето ми? Грижиш ли се за него? Надявам се да е добре.
Аз се чувствам празна. Сутрините са трудни, защото често си в сънищата ми. Дните са сиви, защото постоянно мисля за теб. Очите ми шарят навсякъде, колко наивно те търсят. Ушите ми са нащрек, копнеят за твоя глас. Ръцете ми непрестанно прегръщат други души, но не разпознават твоята вече. Напоследък се питам дали си същия. Дали се смееш и усмихваш по същия начин. Аз не съм същата, но се надяваш да срещна някого, който да успее да върне цялата любов, която ти оставих.

просто единственото, което мога да направя е да чакам... да дойде по-хубаво време, а дали ще дойде... НАДАЛИ.

Все едно за мен е писано... Липсва ми страшно много. Искам да спре тая гадна боЛка!

TheDevilInMe
03-06-2014, 17:55
Стресирана

+ много изтощена - психочески и физически...

stynioo
03-06-2014, 18:20
хъхъ малко остава.

ще трябва да стане.

DisappointedDreamer
03-06-2014, 18:24
Още 8 седмици. И 15 изпита. И хиляди часове учене.

И после всичко свършва.
//нямам търпение.

granger
03-06-2014, 18:26
h1

asl pls :D

Оф, ще съм по-добре. Дължа си го :)
А после - филм/сериал, книжка, милото ми другарче си е вкъщи, а след ден - Левски-ЦСКА и всичко ще е по-хубаво.

Dusty
03-06-2014, 18:34
Разочарована и предадена .. Не мислех, че точно този човек би ми казал такива думи .. Може би и потресена :(

SonataArctica
03-06-2014, 18:42
Едно блусарско ми е.

Cооkie
03-06-2014, 18:54
!!! Още ЕДИН месец! След точно един месец по това време ще съм на новото място, в новото си легло, с новата си съквартирантка (не съм делила стая с никого, откакто се върнах от Англия, ще бъде... интересно :D) и ще се вълнуваме заедно за предстоящите ни първи учебни часове... Не мога да повярвам, нямам търпениеееее аааааа!! АААА!!!

mayaaa
03-06-2014, 19:26
От 28 души как по-точно се случих точно аз да представям.. ъм, училището? Пловдив? България? Я пак? Това звучи супер стресиращо. И то на задачи, в които не ме бива... 'Бах им случайния принцип. Всички хубаво си се шегуват с мен като не им е на главата. ;/ Но все пак едва ли ще е толкова трудно. При такива неща е прекрасно когато се справиш добре и ужасно когато се издъниш. А си мислих, че като ми мине състезанието няма да имам за какво да се притеснявам. Просто трябва да мисля над задачите и всичко ще е наред, все пак поне в това ме бива. Вдишай, издишай...

Jaune
03-06-2014, 19:28
Спи ми се, ама ми е интересно да си говоря с него. Нещо :Д::Д:Д оффф.

Colouring
03-06-2014, 19:32
^ Позволи ми да съм запозната със ситуацията. :Д Да не следваш принципа "Старата любов се забравя с нова"?
Бтв, не съм крийпър, Габи. Спокс. :Д

Ааааз съм добре. След малко лягам. Обичам го! Обичам! Обичам! Обиииичам!

stynioo
03-06-2014, 19:39
филма беше тъп , но виното си струваше.

събота се очертава приятна.

утре .. дано мине бързо.

trabi_bs
03-06-2014, 19:40
:smt006

Naive
03-06-2014, 19:45
колко драматично съучениците ми приемат категоричния ми отказ да си ходя на бала :Д

продуктивно ми е :З

tori
03-06-2014, 19:50
Обичам го! Обичам! Обичам! Обиииичам!
Дадададададададададададад а. ДА! ДА! Със всеки изминал, шибан ден усещам, че го заобичвам още повече от преди. Де да знам, някво такова... Може би прескочихме бая дълбок трап и сега гледаме само напред и нагоре, влюбени до не-знам-къде. Буквално е прекрасно. Даже след всичко, след цялото ни „изпълнение“ си слушахме наща песничка и се гушкахме и си говорихме и си се радвахме един на друг и от нас излизаха сърчица като от анимационно филмче. Само малко се сварих нали, щото беше бая жега измежду ръцете му, котката и завивката/ите, но се преживяват такива неща. Смисъл в името на общото благо. :3 Ногу ми е лигаво и яко, не знам. <3 Обичам го.
И бтв, котката му е мега противна като е разгонена. Отива той на тренировка, аз останах у тях да спя и къф сън?! То онова бялото като се размяукало... Чак се търкаля и ме побутва, дейба. Вярно - голям е пич, обичкаме си се вече и даже ми спи в краката, но е досада. Като/ако заживеем заедно след някво време, ще си вземем мъжко коте. Точка!

trabi_bs
03-06-2014, 19:51
мега якото настроение

baby_baby
03-06-2014, 19:56
Той е толкова прекрасен <3

Хубаво е да си лежа и той да е до мен

trabi_bs
03-06-2014, 19:57
Той е толкова прекрасен <3

Хубаво е да си лежа и той да е до мен

Фейллл

xoxi
03-06-2014, 22:09
Превръщам се в човек, какъвто не съм. Цялата ми лошотия започва да се показва.
Чувствам се зле, заради нещата, които (не) направих. Дори двата литра енергийни напитки не помогнаха.

ForzaFelipe
03-06-2014, 23:07
Пфф...До утре трябва да знам какво ще правя лятото....Малко изневиделица ми дойде...Не знам какво да правя, имам предложение да работя на златните отново, като сервитьор, но вообще не искам...Не искам пак да работя там, а след като миналата година си заръчах нещо, ако тази година лятото пак ми мине като сервитьор на златните, може ад си обявя цялата година за ПЪЛЕН ПРОВАЛ...Много неща трябваше да се променят, а нищо не се получи...Другото ми предложение е за аниматор и за двойни пари...но не е напълно сигурно...а и ще трябва да остана цяло лято там, което доста ме ограничава доста...Лятната бригада отпадна, няма пари за подобно нещо, а намирането на работа с която да изкарам поне част от парите за да замина догодина за сега е невъзможно, защото и на 2те работи трудно ще изкарам и ще успея да заделя пари... Пък няма да коментирам колко се провалих в плана си за "основната" ми работа.........Мога да се обявя за пълен провал......

mkg_96
03-06-2014, 23:34
леко отчаяна , не знам вече какво да правя ...

102
03-06-2014, 23:35
леко отчаяна , не знам вече какво да правя ...

къв е проблема

stynioo
03-07-2014, 06:34
колко драматично съучениците ми приемат категоричния ми отказ да си ходя на бала :Д

дъа , ще кажеш , че тоя бал е най-важното нещо в живота им.

Cloud9
03-07-2014, 06:43
Напредваме малко по малко със сватбата.Хубаво е да се оправям с всичко сама и то да върви що годе по план.Важното е че имаме кола и кутия за паричните пожелания хаха. Хубава е идеята за книга за пожелания,но...ще видим.тате се върна от командировка и ми носи баклава!Супер,обаче аз ОТНОВО съм на диета хаха.Май и тая година ще пропусна козунаците.Ама кой ме кара да избирам такава рокля.

TheDevilInMe
03-07-2014, 08:08

продуктивно ми е :З
А ти всъщност защо няма да ходиш на него, ако не е тайна де ? :)

Иначе ми е добре, свежо, изгледах си две от сериалчетата, пия си сокчето и си правя планове за бъдещето...

girlwithblueeyes
03-07-2014, 08:21
Денят да ми започне в 5 сутринта .
Опредалено се чувствам страхотно .

pandabear
03-07-2014, 08:25
http://www.youtube.com/watch?v=gGdGFtwCNBE

anonymous708973
03-07-2014, 08:29
Закуска, сравнително слънчев ден. Изчезвам към библиотеката след малко и предлагам науките да се дават без бой, че иначе... няма да им е готино :д
Щастливичко ми е, планирам си, хубави неща се очертават, хехе^^

Shines
03-07-2014, 08:48
Не се чувствам особено добре. Тази седмица не ми беше особено хубава. Не успях да я видя изобщо, защото не дойде на нито едно от упражненията/лекциите. Усещам, че лека по-лека тръпката и желанието започва да ми се губи. Което от една страна е много добре (тъй като си се познавам). Започнах да се разсейвам. Миналата седмица се случиха доста хубави неща, които ме завъртяха много, но уви тази беше доста пуста. Може би е за добро, тъй като съм и болен, а и времето продължава да е гадно. В крайна сметка както винаги си повтарям (един вид за успокоение) - времето ще покаже най-добре. Все си мисля, че един ден точно, когато най-малко очаквам ще срещна правилният за мен човек. Толкова много ли искам?

babity
03-07-2014, 09:31
Ето, минава време и аз определено няма да говоря. Пхахахах! Добре, че се познавам.
Сутринта си шофирах и съм много щастлива, че виранийката се държа прилично, даже на няколко пъти ми се случи и колегиалност на пътя. Чак ме стопля отвътре.
С'а хем ми се яде, хем не знам какво, хем стомахът ми е подут от снощи. Няк'во ник'во. Ама кафенце адски много ми се пийва.
Лениво ми е.
Явно стабилка съм се разтърсила в сряда, щом още ми е свито. Само се надявам бъркането на думите да е от т'ва, че вчера се събудих пияна, а не да остане константа, че ш' му т'ковам т'ковата.
Днеска май ще има като в оная песен "по цял ден по корем ще лежим".

ForzaFelipe
03-07-2014, 09:36
Честито ми...Почти всичките ми цели от миналата година за тази са разбити...Страхотното е, че прогресът ми от миналата е тотална 0, което практически означава, че и следващата няма да успея в нито едно от нещата...Честито ми, влязах в кръга на живота от който все по-трудно ще мога да тръгна на където искам.........Днес нямам намерения да говоря с който и да е...

Jaune
03-07-2014, 12:24
^ Позволи ми да съм запозната със ситуацията. :Д Да не следваш принципа "Старата любов се забравя с нова"?
Бтв, не съм крийпър, Габи. Спокс. :Д

Абе, не баш, защото въпросното момче ще заминава и не искам да създавам няк'ви нови сериозни неща. А и не съм в състояние, прекалено съм афектирана още от всичкия булшит, който ми се изсипа. Но да речем, че се радвам на внимание, закачам се, разсейвам се, етц. Въобще, колкото и тъпо да звучи, не мисля, че в скоро време ще съм способна да се влюбя. Нали, thanks, but no thanks. :д
Та то тва е он по темата реално погледнато, друго кво: ям салата и чета, урокът ми се отмени, както винаги, но не ми пука... занесох си роклята за корекции.. такива работи.

Cооkie
03-07-2014, 13:16
Тоооолкова е приятно човек да се наспи... Едно такова отпочинало ми е ^^
Сега ако не ми се налагаше да чистя, щеше да е страхотно.
Главата ми се пълни с толкова много нови идеи, не знам кога ще успея да ги осъществя, но напоследък съм on fire!

Edit: хахахаах, не знам какво правя, но все така става, че постовете ми в тази тема започват нови страници :D

Tsukuda_Hiroshi
03-07-2014, 13:22
Хипер-супер-адски-мммЕга-ЯКО!!!

granger
03-07-2014, 14:40
Пътува ми се,много ми се пътува!

Tsukuda_Hiroshi
03-07-2014, 14:41
^Автостоп ;)

Naive
03-07-2014, 15:36
А ти всъщност защо няма да ходиш на него, ако не е тайна де ? :)
Защото чисто и просто идеята за бал никога не ме е кефела и никога не съм я намирала за вълнуваща. Може би бих отишла, ако си харесвах класа, но нещата далеч не стоят така, така че просто ще го пропусна.
Не мога да го формулирам точно, но за мен баловете са цирк, на който предпочитам да не присъствам. Нито мечтая за момента, в който ще се наконтя, нито за момента, в който ще сме в някакъв ресторант (съпровождан от чалга, разбира се), нито нещо подобно.
Единственото, което ще направя, е да събера роднини и то защото осъзнавам, че за родителите (за моите по-скоро не важи това, де) и роднините завършването на гимназия си е събитие и повод за празнуване. Нека да се радват и да са щастливи. : )
Иначе парите, които са предвидени за моя бал (който няма да се състои) ще ми ги дадат, а аз вероятно ще си попътувам из Европата:Д, което ще ми донесе много по-хубави моменти, отколкото една глупава бална вечер. :Д
И така. : )

Хубав ден беше днес. Прекрасен урок и най-накрая започнах 8ми клас. Лек и лесен ми се струва, не е като 9ти. :Д

DisappointedDreamer
03-07-2014, 15:45
^Подхождаш лошо към цялата идея за бала, и затова ти изглежда като някакво безмислена и глупава вечер.
И не разбрах защо чалгата трябва да е с негативно connotation. Миналото лято се спуках да ходя по чалга дискотеки и си изкарах невероятно и въпреки това смея да твърдя, че съм човек :Д

Мен ми е объркано.

Naive
03-07-2014, 15:53
Защото аз на чалга не мога да се забавлявам и да си изкарвам невероятно. До човек си е. За мен да съм на чалга е изтезание и ужасен дискомфорт.

DisappointedDreamer
03-07-2014, 16:06
До нагласа е. И аз така си виках и мразех върло чалгата, ама сега друга песен пея.

anonymous708973
03-07-2014, 16:15
..

Първоначалната идея на бала е страхотна, виж, това, в което се е изродила, е друга бира.
Второ... балът е в хотели, в които се пуска доста малко чалга или изобщо, зависи как се разберете с диджея.

Само споменавам, не че искам да споря.
И аз не очаквах нищо кой знае какво, предвид "топлите" ми отношения с класа, пардон - випуска, но си беше суперготина вечер!

Naive
03-07-2014, 16:22
Маги, аз не виждам защо трябва да си променям нагласата. :Д

Ина, аз говоря точно за това, в което се е изродила. Иначе на всички балове на училището ми досега в хотелите е имало чалга, много. Защото просто мнозинството надделява (нормално), а то слуша чалга.

Иначе то няма какво да спориш, всеки решава и преценява сам за себе си.

DisappointedDreamer
03-07-2014, 16:26
Ние не спорим. Нагласата (в този случай) не бива да бъде нещо непроменливо, което прилагаш навсякъде, където отидеш. Сигурно си чувала цитата - When the only tool you have is a hammer, all problems begin to resemble nails (Abraham Maslow). Това, което се опитвам да кажа е подобно на цитата: много по-продуктивно(?) и полезно е да можеш да промениш нагласата си в дадена ситуация, вместо да го играеш "кон с капаци". Защо ли? Защото от 5 купона, на тебе може да ти е забавно на само 1, защото там не са пуснали чалга. А можеше да ти е забавно и на 5-те, ако можеше да adjust-ваш своята нагласа.

И това не важи само за купоните.

Ама, това е просто моето виждане над нещата. Знам ли.

granger
03-07-2014, 16:30
^Автостоп ;)
Не такова пътуване...

Naive
03-07-2014, 16:35
Аз никъде не съм казала, че спорим, коментирах това, което каза Ина. :Д

И да, това е просто твоето виждане над нещата. Аз мога да променя нагласата си, но не искам. Точно това е ключовото - нямам желание да го правя в конкретната ситуация. Защо? Защото мога да отида на 5 различни купона, на които няма чалга, и да ми е забавно без да се налага да бъда конформист и да изневерявам на съществото си.

DisappointedDreamer
03-07-2014, 16:38
Ключовото е, че го приемаш като изневяра на собствената ти личност, а може би не бива. Пък и купона като ситуация е много прост пример. Както и да е, де.

G3GaSa
03-07-2014, 16:41
Чувствам се ужасТно, когато мишинка я няма в форумЕ.

Cооkie
03-07-2014, 17:27
Малко по малко започва да ме обзема нещо като паника. Както мрънках колко много време остава, няма ли да минава по-бързо и т.н., изведнъж останаха само 4 седмици, а толкова много неща да се направят!
В неделя се прибирам за седмица в България, където ще е лудница. Имам само 3 дни в София, а трябва да свърша тооолкова много неща. Ужаст.

paradosou
03-07-2014, 17:33
И аз обмислях просто да не се появя на бала. После обаче реших, че ще е хубаво все пак да си организирам някакъв по-открояващ се завършек на ученето в гимназия. Има приятни хора във випуска и залагам, че ще се получи достатъчно добре.
: )

Cооkie
03-07-2014, 17:47
И аз се чудех за моя бал - бях в този клас от втория срок на 12ти клас и изобщо не бях близкa с тях, да не говорим, че всички слушаха чалга и искаха да ходим в Син Сити, което зa моите разбирания беше дъното (под всички, имам предвид всички - бях в частно училище и "випускът" беше само нашия клас, 12 човека + аз). Но се прежалих, убедих 3 приятелки да дойдат с мен в Син Сити (и за тях това беше дъното, но нали ме обичат.. :D) и за огромно учудване на целия свят, си изкарахме супер :D И аз, и те. Въпреки че докато влезем, алкохолът беше свършил и изкарахме цялата нощ абсолютно трезви. Мда, цялата нощ. Останахме до затварянето :D
(продължавам да презирам чалгата, никога повече не би ми хрумнало да отида на такова място, но този единичен случай си беше весел)

catwomann
03-07-2014, 17:50
не много добре :)

mayaaa
03-07-2014, 18:26
Малко по малко се успокоявам, както аз си знам, с музика и форума. Изнервих се МЕГА много, още имам някаква бучка в гърлото и стомаха и сърцето ми опитват да си сменят местата, но е по-добре. Поне, най-накрая, мога да кажа, че запазих самообладание, постъпих както трябва, намесих се когато трябва и направих всичко зависещо от мен. Вече само мога да се надявам той да не ми забрави думите по средата на разговора, защото иначе всичко ще е било напразно. А аз не искам да се изнервям за това отново. Макар и още под влиянието на случилото се, се чувствам добре.
Айде, а изляза от тая тема, че няма смисъл да го мисля повече.
А бе, не знам как се случи, ама май ми завъртя главата. И се изнервям, харесваше ми чувството да не чувствам нищо или да имам само леки симпатии, но стигна ли до момент на зависимост, не знам. Едва ли нещо ще се получи точно пък с него и се опитвам да се накарам да не го мисля и без това имам 200 неща на главата в момента, но просто ми е толкова приятно да си спомням някакви ситуации. Искам да съм с него, чувствам се толкова добре когато сме заедно.

G3GaSa
03-07-2014, 18:28
^_^

shmatarok
03-07-2014, 18:40
Да, беше чудесна идея да си прецакам крака. 8-) Сега едва ходя, а стоенето права ме убива. Поне имам извинение да не правя нищо, свързано с чистене и т.н. тая седмица.
И още не си говорим. Чакам си извинението. Най-вероятно и днес няма да получа такова, ама прав му път.

Dusty
03-07-2014, 19:26
За пореден ден - една голяма тъпотия. Ужасно ..

SonataArctica
03-07-2014, 19:30
Как ми се пие, а няма с кого...

pandabear
03-07-2014, 21:54
човек, който съм пренебрегвала толкова години– първи да ми честити 'празника' и то по толкова мил начин. не съм го очаквала просто. усмихна ме искрено. отдавна не ми се беше случвало.

освен психически започнах да се чувствам и физически уморена. време е за сън.

girlwithblueeyes
03-07-2014, 22:43
<3<3
Пак денят ми ще започне в 5 сутринта . Но после денят след това е само наш

П.П И Чести празник на всички .

DarkTemplar
03-07-2014, 23:00
Честит ви празник, дами. Усмихвайте се повече и злобейте по-малко. Усмихнати сте много по-красиви. ;)

draid
03-07-2014, 23:07
Да ама злобата им е в ДНК-то :D

anonymous708973
03-08-2014, 07:50
Благодарим! :)

Честит празник и от мен на всички жени и бъдещи такива :)
Колегите ни от мъжки пол организираха парти по повода, много мило ми стана!

Денят е слънчев, дано е и ползотворен! Чувствам се доста добре, позагрях някои неща по статистика, ехе. Чувствам се и хубава, направо... кой като мен! :д
Яде ми се нещо готвенко така, хмммм!

stynioo
03-08-2014, 08:01
шшшшшшоппинг хохохо

Cооkie
03-08-2014, 10:49
Трудно е да не се чувстваш прекрасно, когато денят ти започне така:
http://prikachi.com/images/841/7137841K.jpg
:))

Честит празник и на всички останали дами! :)

anonymous708973
03-08-2014, 10:50
Аааай, лалета! Толкова са нежни!

Hayashi
03-08-2014, 10:57
Денят започна повече от чудесно. Писна ми да ми въртят един и същи номер тъпите куриери и да ми разправят как ме нямало (тоя пък и 20-те ми съседи и тях ги нямало, о, чудо!) и да ме пращат да ходя да си търся моя колет в някоя агенция извън града на майната си.
На всичкото отгоре тъпият им офис не работи днес и трябва да чакам до понеделник, като междувременно те тогава ще минат още веднъж, ей така отново да напишат, че ме няма. Що ли си правят труда изобщо.

Писна ми навсякъде от някакви хора, които не могат да си свършат тъпата работа като за неграмотни нормално.

babity
03-08-2014, 12:32
Бахти изпеченето копеле, майна! Дори не ти остава възможност да му прехвърлиш няк'ва вина и да се назлобиш да скочиш на чужд... 8-)
Очаквах малко повече ентусиазъм. Снощната вечер беше... не ми достигат думи. Никой не може да ме убеди, че тоя джангър си няма заряд, жалко че ще се разрежда.
Очаквах няк'ъв вътрешен катарзис, нещо драматично, а всъщност нищо не усетих. Но се чувствам адски щастлива, не от стечението на обстоятелствата, а от т'ва, че съм здраво стъпила на земята. Най-накрая.
Капитан дроб сърма в пълна сила. Ня'а с кой да поркам довечера, всички се духват. Смотаняци. Още ми е няк'во разлюляно от снощи. Очаквам няк'во развитие по моите въпроси и то в най-скоро време, иначе ще присъдя по един сиктир на всички нередовни.

xoxi
03-08-2014, 13:23
Боли ме гърлото нещо, та май ще махна сладоледа от менюто за довечера. xD
Той ми е супер миличък днес, опитва се да ме удави в чай. Пих поне 5 различни вида чайове за последния един час.
Радвам се също така, че е запомнил, че предпочитам шоколад пред цветята. Сутринта изядохме по една филия и цял ден се тъпчем с шоколад. Мммм. Като цяло, нашата връзка е изключително здравословна. :D

gersinkaa
03-08-2014, 13:31
Честит празник мацки, гордейте се, че сте жени! :*

оф, защо, защо, защоооо..... Омръзна ми.. Разболях се толкова много, в понеделник влизам в болница ;( много ми е мъчно ;( снощи щях да ходя на дискотека, уви, разболях се.. А ТОЙ вместо днес да се сети за мен, да ми направи малка изненада, която да ме накара да се почувствам по-добре психически... оф... много ми е саднато ;(

SonataArctica
03-08-2014, 14:00
Егати соц. празника. Днес излизам и всички мъже под чехъл с китки 8-). 2 часа ми трябваха докато намеря болтове и паста за хром в индустриален град... Жалка история. Реставрацията на кейса е на 85% готова, щастлив съм.

mayaaa
03-08-2014, 14:14
Някак си атмосферата е друга днес, мило ми е.
И най-накрая да се подстрижа, че не можех да си гледам косата.

anonymous708973
03-08-2014, 15:04
Егати соц. празника. Днес излизам и всички мъже под чехъл с китки 8-).

Искрено се надявам да не си сериозен.

SonataArctica
03-08-2014, 15:24
Искрено се надявам да не си сериозен.
Трябва да поработя в/у онлайн сарказмът си. Единственото, което няма да отрека, че е соц. празник.

ПП - Трябва да се оправям за излизане, а ме мързи нещо... Само като се сетя, че трябва да си изгладя ризите, ми се изпарява ентусиазмът за всичко.

Bomber
03-08-2014, 15:30
Дано всяко усилие,което полагам накрая да си струва.
12 години в робство,само като се замисля че е по действителни събития :(
накара ме да чувствам.

JustaLittleKid
03-08-2014, 15:43
Едно такова ми е... скучно. Не знам какво ми се прави... всъщност общува ми се, закача ми се, лигави ми се :Д

AliceSw
03-08-2014, 16:52
не знам дали ми се празнува, нещо съм дроб, имам и работа, май по-добре ще е да пропусна...мразя да не си изпълняват уговорките хората, пък това сега и аз ще свърша, нищо, сигурно ще ми простят (:

SpiritInBlack
03-08-2014, 18:30
Чувствам се като дядо Коледа

Niakoitam
03-08-2014, 19:06
Naive с риск пак да ме подберат ще кажа нещо. Понякога може човек да не се води само от общественото мнение и да не се опитва да е постоянно модерен.А в днешно време е много модерно да не слушаш чалга и да не гледаш реалита, а който го прави да е обилно оплюван.Относно другото...не знам. Някак ми изглежда като измъкване по терлички от последният момент с хората, с които си бил толкова дълго време и празни оправдания за пред себе си.

Иначе честит 8ми Март на всички дами във форума. :)

granger
03-08-2014, 19:10
ооооооооо,честит юбилей!!! :lol:
Щастливо ми е.

Vanchhh
03-08-2014, 19:44
Честит празник на дамите!

DisappointedDreamer
03-08-2014, 20:16
Малко са ми толкова часове с него. Мхм.
Утре се захващам отново със задачките и ми е прекрасничко.

SonataArctica
03-08-2014, 21:36
Такъв идиотизъм! Толкова промити мозъци! Повече за политика няма да говоря! Край.

tori
03-08-2014, 21:51
Хахах, трябва да спра да слушам ужасните им идеи, защото болят. Буквално. От моите ужасни идеи поне има хубави спомени от типа на разни събиранки еди-къде-си, интересни подаръци, случки, спомени като цяло. Ама не мрънкам де, смисъл обичам ги много. И двете. Всяка една от тях със собствения си, странен и интересен характер. Понякога направо не мога да ги гледам, защото имам чувството, че още секундичка и ще скоча отгоре им и ще ги пребия. Ама пък ги обичам бе, обичам ги.

Naive
03-08-2014, 22:37
17 дни<3

anonymous708973
03-09-2014, 01:25
Единственото, което няма да отрека, че е соц. празник.

Информирай се.
Соц. празник е да се празнува само денят на майката. Именно другарите са решили, че една жена, ако не е дала живот, не заслужава да празнува. Първоначално си е било ден на жената.

Пияно ми е, весело ми е, няма такъв купон, бе! Бях забравила какво е да ти е жега от танцуване! Слизането ми за 2 часа се превърна в лягане по никое време, ама няма значение, СУПЕР беше!
И имам розичка! И колегите са супер, супермили!

kalpazanka
03-09-2014, 08:42
На мен ми стана супер мило в петък, като видях препълнените цветарски магазини и опашките, започващи от тротоара. ^_^ Един доволно побелял мъж купи и мушна в найлонова торбичка страхотна циклама. Тая картинка цял живот ще ми е пред очите :)
Тва по повод на соц. празника и мъжете под чехъл. :D :D :D

Довечера ще питам моя под чехъл ли го държа, че цъфна и той с китка :)

nexttt
03-09-2014, 09:04
Прибра се <3 Невредим най-вече.. Каквото и да си говорим,тези 6 месеца дойдоха в повече на всички..
Ще е фън малко,докато приберем всичкия багаж,но майната му !
Прекрасно ми е ! Само,ако утре не беше понеделник..

DisappointedDreamer
03-09-2014, 09:15
Какво стокхолмско слънчице е излязло! Топли ми душата. Уча си, пия готини чайчета и ми е много доволно.

SonataArctica
03-09-2014, 09:25
Информирай се.
Соц. празник е да се празнува само денят на майката. Именно другарите са решили, че една жена, ако не е дала живот, не заслужава да празнува. Първоначално си е било ден на жената.

Празникът първоначално си е бил чиста политика от страна на социалистическата партия в САЩ. Празникът е бил политически ход, който показвал на жените, че и те имали "уж" права и за да няма протести от тяхна страна. В България също започва да се чества по същите политически причини и е бил внесен от комунистите. Вече в какво се е превърнал днешно време е друг въпрос. Същата история е със Св. Валентин - католически празник. Това не спира хората обаче да го празнуват.

babity
03-09-2014, 09:57
Бавно, но сигурно хормоналната ми еуфория върви към своя край.
Сънено ми е. Искам още да се гоним...
Дано чавето се оправи по-скоро, барем излезем малко да си разтресем трътките малко в т'ва хубаво време.

bloodfrozen
03-09-2014, 11:16
Намирам се в отчайващо финансово положение. Много вървят тия пари.. неусетно съм останала с 30лв, с които трябва да изкарам предстоящата седмица. Екстремно ще е. 8-)

shmatarok
03-09-2014, 12:46
Иии за капак реши да ми расте мъдрец. 8-) Ако не ме болеше толкова, щеше да ми е смешно, тая седмица всичко се обърна с краката нагоре.
Kill meh plz.

nepowtorima
03-09-2014, 13:19
Ей ... това всеки ден да ти е от гаден по-гаден, не е работа..
Иска ми се поне той да се сети да ми отговори ... нищо друго няма да ме зарадва като това..
Още 11 дена... Не че очаквам нещо, просто да го видя ;(

Wwwooow
03-09-2014, 14:26
Ей ... това всеки ден да ти е от гаден по-гаден, не е работа..
(

как е възможно всичко да се върти около един човек, цялото ти настроение да зависи от него..
той е далеч от мен, и това ме кара да се чувствам страшно празна.. всеки ден е скучен и без смисъл

Colouring
03-09-2014, 14:56
как е възможно всичко да се върти около един човек, цялото ти настроение да зависи от него..
той е далеч от мен, и това ме кара да се чувствам страшно празна..

Йеп. ;/
Гадно.
Кофти.

Пф, махмурлукът е лошо нещо.... Цял ден не знам къде се намирам.

Cооkie
03-09-2014, 14:58
Научих се да карам колелооооооооо woohoooo :D Сега ако успея и да не си изпусна полета, ще е чудесно :D

granger
03-09-2014, 17:15
Чудесно се чувствам, купихме си билети за мача с тайфата и съм много щастлива :D

girlwithblueeyes
03-09-2014, 17:16
Marines<3

Страхотно си изкарахмеее .

G3GaSa
03-09-2014, 18:20
ХъМ, тази миризма на пичка започва да ме гъделичка, но за угромният ми хуй, нищо работа е туй!

mayaaa
03-09-2014, 18:35
Пфф, не мога да си намеря задачи... или просто тези, което намерих ми се струват прекалено лесни, за да са на нивото, което трябва да решавам, но дано да греша. Притеснено ми е. Meh..
Тъкмо реша, че мога да си почивам и изниква още нещо, за което да съм отговорна и да трябва да се стегна. Тия задачи са като кокиченца. :D
И той се опитва да ме успокоява, че ще се справя. Толкова нелепо изглежда да ми казва да не се притеснявам, като той се притеснява от най-малкото. :cool: Ама ми е мило да го чувам от него. ^^
Обмислям да си спестя малко задължения, след като ми мине PISA-та, но още не съм сигурна. Ако има с кой да съм, може би, ще се навия.
И въпреки всичко съм учудващо спокойна. И все още си се радвам, че получих букет за 8-ми март. В н'кво настроение за промяна съм, но не знам каква. :cool: Т'ва да ми е проблема!

SonataArctica
03-09-2014, 19:24
Ха! Сега само да посмеят да спорят с мен... Ще им го върна тъпкано.

Wwwooow
03-09-2014, 19:25
всеки вечер си лягам с някакво очакване, че утре ще го видя.. както преди всеки ден се виждахме
и тогава си спомням, че няма да се видим, защото вече не е при нас..
ииии точно тогава ми идва да се разрева с цял глас
писна ми да губя, писна ми, точно и само това, което не искам да загубя, точно то си тръгва, не е честно
не ми ли се полага и на мен да съм щастлива?

weheartiit
03-09-2014, 20:23
продължавам да го искам,но знам,че той дори сигурно не помни,че
съществувам.винаги аз съм разочарованата и захвърлената,писна ми.
до кога ще продължава така,не може ли веднъж да ми се получат нещата,
да не се намесват други хора и просто веднъж всичко да е розаво

102
03-09-2014, 21:30
ХъМ, тази миризма на пичка започва да ме гъделичка, но за угромният ми хуй, нищо работа е туй!

хаха
балък

xoxi
03-09-2014, 21:46
Има талант да пише, да говори... като цяло умее да си служи с думите, а не обича. Пестелив е на думи, за писане не иска и да чуе.
Може да пее... а не иска. Казва, че не обича.
Не мога да го разбера.
Престъпление е да имаш такъв талант и да не го използваш.
Много му се дразня понякога заради това. Много.

ForzaFelipe
03-10-2014, 00:34
Мисля, че ме е страх да се обвържа. Осъзнавам, че май сам се вкарвам в това положение и въпреки, че искам връзка, сам вътрешно я избягвам.

G3GaSa
03-10-2014, 05:33
хаха
балък

Хаха
Майка ти е руспия, а баща ти рогоносец! :cool:
Копеленце малко.

G3GaSa
03-10-2014, 07:04
@102:
Толкова си грозен, че те е срам да си качиш една снимка в форумО, хаха :lol:
Аз моЖ да сЪм всякЪФ, ама поне красив, и съм качвал снимчиции.
М/у не мога да разбера хората като теб, нищо не правите тук и снимки не качвате, за да ви видят другите, абе тогава защо изобщо сте тук... :cool:

Ако качиш снимка в форума, някоя фирма ще я диви я от гугъл я от тук, и ще те сложили за реклама за противозачатъчни. :D

bloodyF
03-10-2014, 07:19
@102:
Толкова си грозен, че те е срам да си качиш една снимка в форумО, хаха :lol:
Аз моЖ да сЪм всякЪФ, ама поне красив, и съм качвал снимчиции.
М/у не мога да разбера хората като теб, нищо не правите тук и снимки не качвате, за да ви видят другите, абе тогава защо изобщо сте тук... :cool:

Ако качиш снимка в форума, някоя фирма ще я диви я от гугъл я от тук, и ще те сложили за реклама за противозачатъчни. :D

пак много оригинални в тоя форон, бе, ейййййй....

а аз се записах за фитнес, сега на топличко с кафенце и цигарка и после отивам за практика, работа, а-у...
хубаво ми е едно такова
а и вчера ме накара да се чувствам умна , така че ми е още по-добре ахахха

JustaLittleKid
03-10-2014, 07:22
Най мразя несериозни хора, майкоооо. Да си го правят този проект сами, срокът е петък, а ние нищо не сме пипнали и вместо да се съберем в училище днес, както предложих, ще се събираме някъде си "тия дни". Щото аз други ангажименти си нямам, нали...

SpiritInBlack
03-10-2014, 08:18
Спи ми се. Много. Тея сутрешни упражнения хич не ми се отразяват добре. За първи път от много време се чувстрам....пренебрегнат. Интересно. 620 точки за първи гмат без подготовка е добре. Дано ТОЕФЛ резултатите излязат днес. В петък ще се разцепя. Знам го

G3GaSa
03-10-2014, 08:39

О, извинете ме, не съм искал и вас да засегна. :smile:

G3GaSa
03-10-2014, 08:39

bloodyF
03-10-2014, 08:47

Ама толкова ме засегна, че повече нямаше накъде..

TheDevilInMe
03-10-2014, 09:01
Релаксирам си поне докато мога да си го позволя, как мразя някой да ми казва как да си оползотворявам малкото свободно време... Ениуей... като цяло съм добре, просто малко меланхолична...

kalpazanka
03-10-2014, 10:14
Гугутки рошави, я кажете коя страница е заковала темата при вас. :)

bloodyF
03-10-2014, 10:17
288, Калпазанке :)

Colouring
03-10-2014, 10:52
Мързелува ми се мнооооооого. Ама няма. Имам работа и не мога да си го позволя. Иначе ми се спи, затова се наливам с кафе. Не съм мислила, че ще го кажа някога, но и кафе от няколко дена не ми се пие. О.О What's wrong with me?

girlwithblueeyes
03-10-2014, 14:03
Не знам как да помогна
А и двамата много се обичат .. Жалко наистина

Аз съм добре иначе .

shmatarok
03-10-2014, 15:30
8-) 8-) 8-) --> ей така.

Мно'л съм доволна. Предполагаемият фейл от миналата седмица се оказа всъщност pass, така че камък ми падна от сърцето. Е, щях да имам по-висока оценка, ако имах 1 тъпа точка в повече, но следващия път ще си я изкарам.
С него се сдобрихме и всичко е наред, така че и в това отношение съм доволна.
Като добавим и мега якото време напоследък и фактът, че днес се разкарвах по къс ръкав навън - 8-)
И зъбът не ме боли вече, няняняня.
Изобщо - чудесен понеделник! Искам все така да ми е добре!

kalpazanka
03-10-2014, 17:06
Баста и на тоя vol. :)