PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29

Violenza
01-13-2014, 21:00
И аз обаче няма на кой
Аз по-скоро не искам близките да ме виждат в тази ми светлина. Пак.

Пфу, имам чувството, че проговоря ли, няма да млъкна.

girlwithblueeyes
01-13-2014, 21:01
Аз пък не обичам да мрънкам обаче напоследък имам чувството че ако не говоря с някой ще откача .

granger
01-13-2014, 21:03
Чувствам се искрено чудесно от доста време насам.

TheBeliever
01-13-2014, 21:31
Сладка умора. Едва гледам.

Той е... не мога да го опиша. И не искам.

Не искам да слагам рамки и да лепя епитети. Не искам да търся определения и обяснения. Искам моментът да продължи безкрай. Без развитие, промени и усложнения. Просто този момент.

heartshapedbox
01-13-2014, 21:34
Беше толкова пролетно днес, прекрасен ден.
Само с него не успяхме да се видим много, но и утре е ден.
Хубаво <3

bloodyF
01-14-2014, 01:33
ПИСНА МИ ДА НЕ СПЯ.
Имам чувството, че изведнъж станах дефектна във всяко едно отношение..
Чувствам се отвратително , настроенията ми варират от рев до смях в рамките на секунди.
Дано поне онзи проблем да отшуми, че това ще ми е най-голямата мъка, да се прибера, да се видим и да трябва да се гледаме заради някаква глупост.
Както и да е, мисля да спя..
ама не мога.
Ще лежа и ще слушам Нети и ще се надявам плана ми да не се развали. Зависи от него.

HollyGolightly
01-14-2014, 04:04
Изморена съм и всичко ме боли. Утре ми излизат резултатите от TB теста и дано да са отрицателни, понеже не ми се ходи на ренген заради тяхната простотия. Освен това и другите резултати ще са готови, за тях знам отлично какво ще ми кажат и пак ще ми дават някакви мазала и хапчета, все едно ще помогнат, ама какво да се прави. Добре поне, че имам класове само до 1:45 и след това ще се занимавам с лекари, пък и поне този път знам, че няма да съм сама

TheBeliever
01-14-2014, 05:02
Сънливо ми е. А сладко гушнатото на врата ми коте не помага в опитите ми да изпълзя от леглото. Какво ми става тази седмица?

Дано да е хубаво времето и да не ни се развалят плановете.

XTREMEFREERIDE
01-14-2014, 06:09
Недоспала и със започваща да се схваща ръка от рисуване, но пък мегадоволна от всичко.

veilside88
01-14-2014, 07:21
сън не видях тази нощ :x

Lilanda
01-14-2014, 07:54
Умииииииииирам за сън..-_-

Искам както лежа в момента да заспя и да не се събуждам до събота поне.

Женицата е много добра, жалко, че детето ѝ е такъв келеш обаче..А пред нея се държи като света вода ненапита. Такива много ги обичам. "18 години не го е разбрала какъв е...Мислиш ли, че ще си първата, която ще ѝ го каже? И аз съм говорила с нея за това, той просто знае как да се измъкне от ситуацията." За жалост е права. Пък и всеки е невинен до доказване на противното, нали?

Да го накарам ли да излезем или да го оставя на мира..Това е въпросът. Веднъж му отказах, сега ще е кофти, ако му звънна и му кажа "Хей, искаш ли в събота да се видим"..Но пък искам бе мама му стара, искам..

Пък и имам и други проблеми..Макар че той е готов да ми помогне за тях, стига аз да искам..А искам ли? Ох всичко е толкова сложно...Идиота е последната ми надежда, дано поне той има идея какво да правя...

tonssy
01-14-2014, 08:28
Яростта и гордостта надделяха. Тъкмо по-бързо ще го преживея :) И се радвам, че вътрешно колкото и гадно да ми беше, се държах с него точно както заслужава. Това, че досега е излизал с мегатъпите ку*ви, които не могат да вържат 2 приказки, не оправдава държанието му, което аз НЯМА КАК да приема. Не позна този път. Успех в живота му пожелавам.
И толкова пък да не ми пука в момента за това кой какво мисли, чак се учудвам. Само могат да говорят зад гърба лицемерките, като ги погледна се забиват в телефоните си или земята хаха
Иначе днес дано се справя на контролното по география.. не че точно тази оценка ми е притрябвала. А времето навън е като пролет, не мога да му се нарадвам; оправя ми настроението още повече!

valdesbg
01-14-2014, 08:48
http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo

Днес се събудих с тая песничка. Супер зарибяваща и зареждаща е :) И ми е супер доволно с прогреса ми по английски, с мъничко ( :Р ) усилие тая година ще се вземе С1 сертификат. Ест и финансите де.

HollyGolightly
01-14-2014, 09:54
Да заспя в 2:30 и да се налага да съм на крака в 5:30 е невероятно чувство, особено когато навън вали и всички спят. Поне утре няма за къде да бързам и ще се наспя.

3oPuTy
01-14-2014, 10:05
Хапнах грейпфрут и се чувствам страшно свежа :)
Все още не мога да повярвам, че моя е толкова въодушевен за кучето и най-вече, че е съгласен да вземем АСТ!
Влюбена съм в породата от 11 години, а може би и повече, а това, че той се вълнува наравно с мен ме кара да се чувствам на 7-то небе! И този разговор по телефона ... Думите "Снощи мислих за кучо. Искам момчето ни да е черно-бяло!" ме докараха до душевен оргазъм! ^_^
Щастлива съм!!!

JustaLittleKid
01-14-2014, 10:22
Ох.

shmatarok
01-14-2014, 12:25
Хапнах грейпфрут и се чувствам страшно свежа :)
Все още не мога да повярвам, че моя е толкова въодушевен за кучето и най-вече, че е съгласен да вземем АСТ!
Влюбена съм в породата от 11 години, а може би и повече, а това, че той се вълнува наравно с мен ме кара да се чувствам на 7-то небе! И този разговор по телефона ... Думите "Снощи мислих за кучо. Искам момчето ни да е черно-бяло!" ме докараха до душевен оргазъм! ^_^
Щастлива съм!!!

:) Ей че сладко. Браво!

Омг, аз се наспах :О Направо не мога да повярвам. Днес ми е ден за релакс, от утре пак почвам да уча. Сега - ще си оправям маникюра.
Много е скучно вкъщи без него, нямам търпение да дойде 24ти и да се прибере.

HollyGolightly
01-14-2014, 12:44
Как мразя хора, които ядат чипсове по време на лекции. Ако иска супичка да вземе да си сърба на задния ред, не ми пречи, но да млящи чипсове и снаксове и да хвърля наоколо трохи с цветовете на дъгата е просто прекалено. И то не в кой да е клас, а именно в класовете по чертане и Itech. Аз толкова да си държа на чертежите, тя ще ми го пипне и ще си остави пръстите по него БУКВАЛНО :-x . Така ме ядоса, направо щях да и извъртя един, но просто си събрах нещата и излезнах. Аз така нито мога нито да уча, нито да работя, ще има сега това петно да го мисля цял ден, все едно си нямам достатъчно дертове с лекари и болници.
И теста за TB е излезнал положителен, сега и рентгенови снимки ще ми искат, понеже са идиоти, 100 пъти им казах, че съм ваксинирана и трябва да се гледа колко е допустимият размер на петното за хората от тази част на Европа, ама не, никой не ме слуша. Изобщо не ми е ден днес и накрая пак ще си го изкарам не на когото трябва.

Glamour92
01-14-2014, 13:52
Из сборника "365 начина да прокудим момиче",страница дрън-дрън;пасаж n-ти : "...ако и това не помогне,ползвай тактиката "тъп,но упорит" - резултатите са безотказни."

Meh.

Поне си стартирах сесията прилично. ^^

Niakoitam
01-14-2014, 14:02
Апатично някакво през по-голямата част от времето.Някъде навътре в мен някакво чувство за тъга и самота се загнездват през по-голямата част от времето.Все повече започвам да установявам, че наистина вече нямам никаква мотивация за нищо. И може би ако не бях едвали не насила каран да правя нещо най-вероятно щях да правя няколко неща. Да седя пред компютъра,да гледам телевизия,да ям,да се изхождам и да спя докато мога...

Deadlock
01-14-2014, 14:07
Някойтам, горе главата!

valdesbg
01-14-2014, 14:15
Някойтам, хвани се на работа, научи език, намери си дейност, което те радва. Само цивриш как нищо не правиш....

Аз съм добре, намирам се с английски човечета и доста добре ни се получава комуникацията. Приятно е.

Niakoitam
01-14-2014, 14:23
valdesbg да съм хванал да ти "цивря" на ЛС?
Доколкото забелязвам темата се казва: "Как се чувствате?"
Ти щом се чувстваш екстра се радвам за теб...:)

veilside88
01-14-2014, 14:32
добре

D*Rose
01-14-2014, 14:35
Днес ме удариха на пътя и очевидно това ПТП ме направи психически нестабилен. Дано скоро отмине цялата тая история :x

AliceSw
01-14-2014, 14:49
накрая да ми се получи нещо както искам в тоя университет...доволна съм, имах късмет, дано докрая се задържи така...малко остана

пък той не прави нещата по-лесни, каквото и да прави...даже обратното...

girlwithblueeyes
01-14-2014, 15:32
Мъртва !!!

DisappointedDreamer
01-14-2014, 15:54
Блокирал ми е умът. Утре имам 4 часов изпит по шведски, който ще ми бъде 20% от финалната оценка. А три думи на кръст не мога да свържа.

Прекалено ми е изморено.

smile2
01-14-2014, 15:58
Защо доцента трябва да си промени мнението в последния момент ? Все пак всичко приключва този семестър и повече няма да ни види, няма нужда да ни прави живота труден .. Искам да си взема изпита мамка му.
Той е сладур, ама сега не съм в настроение за него.
Искам да спя и като се събудя да е минала сесията :D

Ivaaaaa
01-14-2014, 16:01
I feel...fucked...12 hours

XTREMEFREERIDE
01-14-2014, 16:29
Страшно сте инфантилни всички като почнете да се хулите в тая тема.

Он: Сесията започна отлично. В буквалния смисъл на думата 'отлично'. :) Не мога да съм по-доволна. Казах ли вече, че съм малко разочарована от един от методите на академията? Цял ден го мисля. Ама пък в екипа ми има супер готини хора и май ще се сработим. 'А да видим. :)

Bukuuu
01-14-2014, 16:46
Смачкана, пребита, премазана с валяк.

granger
01-14-2014, 18:05
Добре съм,доволна.Хубав де.
Имам приятно усещане.
Иначеееее имам терагигаквазимного за учене,поне лекциите постепенно намаляват :)

pandabear
01-14-2014, 18:18
несигурна.

3oPuTy
01-14-2014, 18:18
Имам чувството, че този наш проблем ни помогна да се задълбочим още повече.
Нещата се нареждат все по-добре :)
Хазяите му най-после се хванаха да чистят другата спалня, утре ще сменят тапетите и следващия път като отида вече ще сме там, а не в хола - браво! :3 Малко е кофти, че със спалнята на брат му ще ни дели една стена, но ще го преживеем :D И без това почти не се засичаме с него :D
И една биричка съм си отворила :) Уж нямаше да пия нищо газирано до рождения ден ама ... нищо!
Хубаво ми е!

shmatarok
01-14-2014, 18:54
О, боже! Леле, леле, леле!
Много изненадана, много приятно, много щастлива. :)

Само трябва да внимавам как си изигравам картите.

XTREMEFREERIDE
01-14-2014, 19:07
Колко сладко спи хубавецът ми до мен. <3 I can't take my eyes off him.

Ударила ме е любвеобвилната (това дори на ум не мога да го кажа правилно) вълна и съм супер миличко настроена.

JustaLittleKid
01-14-2014, 19:52
Искам да ми се случи нещо красиво. Като по филмите. И като в книгите.
Обаче нищо не се случва.
Искам да се влюбя, но не искам да съм единствената. Какъв би бил смисълът? Никакъв...
Искам, искам, искам... ама няма.

Тъжно ми е.

Lilanda
01-14-2014, 20:29
Ех..Пак не мога да заспя...

Колко смешно..В единия момент казва колко приятна си ѝ и колко добри впечатления има от теб, а в следващия колко малоумно се държиш и как винаги те е мислела за неориентирано хлапе. :lol: Колко обичам лицемерието...

Монетата е хваната..Окончателно. Реши да я прибере в джоба си..Не го и упреквам..Прав е.

Имам нужда от малко усмивки. Днес получих една, макар и последвана от половинчасов тих плач...Пожелавам си повече..Наистина са ми нужни.

girlwithblueeyes
01-14-2014, 20:30
Никога няма да се оправя и да съм добре . Опитвам се да не живея в злоба но не ми се получава .

SpiritInBlack
01-14-2014, 20:49
6/6 шестички в унито. Мамка му , що си купих кола сам.... След 10 години ще искам космически кораб :D

XTREMEFREERIDE
01-14-2014, 20:56
Много ми е кеф с какви готини хора се запознавам напоследък. Всички толкова обичат спора, в който се ражда истината, добрите идеи, градивната критика. Това е то да пораснеш. И да растеш всеки ден.
Последно време съм се нагледала на такива ненормални малоумщини в аск.фм, че искам да потъна вдън земя заради днешната младеж. Все пак проблясъци има. Явно сме поколението, което ще трябва да направи промяната и, предвид тези, 'дето ни следват, да положи огромни усилия за да я направи устойчива.

SonataArctica
01-14-2014, 20:56
Песен на деня: Def Leppard - Hysteria (http://www.youtube.com/watch?v=jaiaaar88EM)
Оффф, раната ми се инфектира. Въпреки всичките ми усилия! Блять! Не мога да се обръсна дори, след седмица ще заприличам на някой поп. И как сърби! Не мога да разбера как хората го търпят тоз' сърбеж.

Малко ми е напрегнато днес... Не съм си подавал носа извън нас. Тъжно ми е едно, леко самотно. Последни дни със сестричката си... Ще ми липсва адски много, как ще издържа да не я видя още половин година...

TheBeliever
01-14-2014, 21:23
Пак започвам да се филмирам. Защо ми е толкова трудно да оставя нещата просто да се случват?

heartshapedbox
01-14-2014, 22:06
Блокирал ми е умът. Утре имам 4 часов изпит по шведски, който ще ми бъде 20% от финалната оценка. А три думи на кръст не мога да свържа.

Прекалено ми е изморено.

Успех, стискам палци.

fire_magic
01-14-2014, 23:24
You don't care about how I feel
I don't feel there anymore

Anymore... nananananananananana

bloodyF
01-15-2014, 01:11
HORNY. Like a lot.

Ама скоро няма да го бъде май. Искам само с него. Преди поне се разпростирах и давах поле за избор. Сега няма.
Тъпо и упорито съм си, няма да се промени това скоро май.

HollyGolightly
01-15-2014, 01:13
Понякога искам да мрънкам и да се оплаквам и да има кой да ме слуша, но същевременно не искам да ме мислят за мрънла и лигла и това ме спира да си кажа каквото и да било.

SisiStrange
01-15-2014, 03:33
Още не е започнала сесията, а вече се чувствам преуморена. Може би не трябваше да се занимавам толкова много с кръжоци и да бях учила повече за действителните ми дисциплини... Може би не трябваше всяка седмица да обикаляме планините и да си седя на д-то вкъщи. Може би учителите по двусеместриалните ни предмети, които имат цял летен семестър да ни стъпват на врата, не трябваше да ни заливат с контролни и чудесии има няма 2-3 седмици преди първия изпит... А може би е по-хубаво да спра да се оплаквам и да видя какво ще стане.

DisappointedDreamer
01-15-2014, 04:55
Успех, стискам палци.

Благодаря!!!

xoxi
01-15-2014, 07:44
Запознанствата с чужденци винаги ме изтощават психически. Ужасно трудно е да се разговаря с човек, който не знае български, нито английски, нито немски... и не е македонец. :D По ирония на съдбата, от всички, с които се запознах, само този човек си заслужава вниманието и трудностите при общуването с него. Ако намерим начин да общуваме по-свободно, като нищо ще се зароди ново приятелство.

Ivaaaaa
01-15-2014, 11:54
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1545714_568214223249292_261156509_n.jpg

shmatarok
01-15-2014, 12:39
Нямам търпениееееееее :)

Сядам да си правя СV-то и почвам да го пускам насам-натам. По-мотивирана не знам дали съм се чувствала някога! Дай Боже всичко да е наред и скоро да имам повод да се похваля.

Хубав и усмихнат ден на всички (или поне остатъка от него при вас), нищо, че тук от сутринта вали като из ведро. :)

heartshapedbox
01-15-2014, 12:42
Сядам да си правя СV-то и почвам да го пускам насам-натам.

О аз до одеве писах моето.
Отивам на интервю след малко, стискайте палци. :)

SonataArctica
01-15-2014, 12:53
И на двама ви късмет! :)

До края на седмицата не съм на работа. Ако раната зарасне бързо, пак съм на линия. След утрешното ходене до София пак ще си остана самичък... Не съм много, много по сбогуванията. :/

DisappointedDreamer
01-15-2014, 13:31
И на двете ви късмет!!!! :)

Аз свърших с 4 часовия изпит. Алелуя! Другата седмица ме чака само устен по английски, а по другата около 15 изпита. Бързичко ще ги взема, дъх :Д
Ще ми изтекат очите, обаче. Не знам какво ми става.
Правя си кафе и се захващам с ученето отново.

А с него ми е просто толкова релаксиращо. При студеното време и умората, искам само да се сгуша в ръцете му и да не мърдам от там.

tori
01-15-2014, 14:33
Толкова много ми се гушка, а той дойде само за двайсетина минути. Не исках да го пускам, не исках да ставаме от леглото - беше така хубаво да го гушкам на топло... Болят ме напуканите гадни устни, разнежено и ревливо ми е. Трябва да спра да слушам лигава музика.

girlwithblueeyes
01-15-2014, 15:04
heart,шматарок , Маги успех и на трите :)

Силно разочарована от себе си . Пълна трагедия бяха днешните тренировки . Настинката въобще не ми оправдание за днес .

Поне утре в 5 пътуваме към Япония а после USA там се надявам на победи .

bloodfrozen
01-15-2014, 15:16
И аз активно се подготвям за предстоящия изпит. Само да го взема успешно и за мен сесията приключва. 8-)

Много съм изнервена напоследък. Имам определени очаквания, но се съмнявам да бъдат изпълнени.

bloodyF
01-15-2014, 15:20
трябва да уча по езикознание, обаче тия дневници като ги почна и нямат край....може би ще е по-късно..

baby_baby
01-15-2014, 15:40
Днес нямаше много работа и ми беше екстра сега ще се оправям да излизам

Didko_Beats
01-15-2014, 16:04
Поредната 2йка на класното по математика ,а може би и за срока.. много гадна работа пичове :-#

TheBeliever
01-15-2014, 16:05
Сертификати, партньори, глупости. Въпреки нервите, които потроших, беше страхотно. Сега си чакам бонуса. Да видим дали ще е това, което си поисках.

Щастливо ми е. Като съм зле все така да съм.

bloodyF
01-15-2014, 16:29
Имам колет от баба, пълен със сарми , лютеници, ябълки и шоколадчета разни.
Добре се чувствам, май проблемът ми взе да разминава, чакам с нетърпение момента, в който оня ще ме остави намира.
Утре съм на интервю, дано мине добре. И дано заспя навреме тая нощ.

granger
01-15-2014, 16:59
И дано заспя навреме тая нощ.
както през последните 5 дни, 1000000000000 % :lol:

AliceSw
01-15-2014, 17:05
ох, адски много се напрегнах за няма час...мамицата му, имам нужда от терапия

XTREMEFREERIDE
01-15-2014, 17:55
meow, ебаси якото, две сигурни 6-ци на изпитите и една относителна. ученето през семестъра си даде отражение. много съм доволна и още по-мотивирана! да минава утре и да се приключва! писането с малки букви тази вечер намирам за очарователно. и освен това си написах супер-якото-мрачно есенце по супер-якото-мрачно филмченце. и сготвих грах. дам.

mayaaa
01-15-2014, 18:10
Ооо трябва да се стегна! Айде, за другите предмети не мога да се мотивирам много-много годината след кандидатстването, ама поне за информатиката да се хвана здраво. Английски също, мразя го, ама знам, че ще ми трябва. Не ми се прави нищо! Мога по цял ден да си лежа. Пфф поне класните минаха.
Не мога да се сетя какво сънувах вчера, а беше нещо интересно. >.<

Fosher124
01-15-2014, 18:27
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1545714_568214223249292_261156509_n.jpg

хах same shit

Lilanda
01-15-2014, 18:42
Напоследък всеки е решил да тъпче по сърцето ми с пълна сила и да не му пука колко ме боли мен. "Познавам го от 13 години..А с теб се познаваме от няма и две." Това беше много жестоко..А още по-жестокото е, че бе казано от единствения човек, на който разчитам..В толкова тежък момент, един непознат да ти е подкрепа..Каква ирония..И то една подкрепа..

Дори и на самия него не му дреме особено как ще се почувствам аз и като цяло как се чувствам след цялото нещо.

Имам нужда от малко подкрепа..Само това..Кой ли е способен да ми я даде?

"И пак плача, давя се във сълзи. Мисля, че съм силен, но не спира да боли. И пак страдам, а дъждът навън вали. Допирам дланите си и казвам "Господи, прости!""...Искам да сдържам сълзите си..

Wwwooow
01-15-2014, 18:49
Трябва да се радвам за постигнатия резултат, въобще не очаквах да се справя, ама ВЪОБЩЕ !
ама хич не ми е до радост, след като ми липсва най-важното ми, нищо друго не ми е толкова от значение..
така празно не ми е било скоро.. толкова, толкова ми е мъчно и болно

leadyflame
01-15-2014, 18:53
Знаех си аз, че всичко още от самото начало ще бъде без успех, ама на пусто му желание....

mayaaa
01-15-2014, 20:11
Знаех си аз, че всичко още от самото начало ще бъде без успех, ама на пусто му желание....

Ах, как познато ми звучиш...

SonataArctica
01-15-2014, 20:45
Песен на деня: Michael Jackson - Remember The Time (http://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc)
Do You Remember
When We Fell In Love
We Were Young
And Innocent Then
Do You Remember
How It All Began
It Just Seemed Like Heaven
So Why Did It End?

Усещам как се променям. Вече не съм така жизнерадостен и изпълнен с оптимизъм. Не очаквах да се променя в тази посока. Чувствам една празнота в себе си и не знам как да я запълня, колкото и алкохол да наливам - не се запълва.

AnarchyBoy
01-15-2014, 22:17
Тежко ми е, но ще живея с избора ми.. Аз просто се вслушах в изречените думи, това даже не е мой избор, хах.
Правя си кафенце и ще гледам филмец.. мислех да лягам, ама и без друго няма да мога да спя..
Може и некоя книжка да подхвана..
И всичко ме боли, днес кашлях кръв, май верно тря да ида на доктор.. ма ми няма нищо де.. ;д ще се оправя !!!
И те такам, сесията иде, а на мен ми е тегаво...

heartshapedbox
01-15-2014, 22:20
И всичко ме боли, днес кашлях кръв, май верно тря да ида на доктор..

Марш веднага!!!

На мен ми е хубаво, малко съм разочарована, че напоследък не можем да се видим както трябва с него, но и това ще мине.

AnarchyBoy
01-15-2014, 22:21
8-) Добле.

TheBeliever
01-16-2014, 04:51
Нямам търпение вече да е утре. Не е истина какво мазало сме запланували. Дано успеем да избегнем драмата.
Всъщност би ми се искало да обсъдим с нея ситуацията. Нямам нищо против момичето, даже супер много ми допада. Не бих искала да си разваляме отношенията само защото тя е имала някакви надежди, на които той не е отговорил както на нея й се е искало.

А ако котката ме беше оставила да поспя тази нощ също нямаше да е зле. Ще си наваксвам в събота.

s4etoved
01-16-2014, 05:45
Снощи ми се случи нещо да кажем интересно! :) За първи път ми благодариха за това че отстъпих мястото си на една възрастна госпожа! И то благодарностите дойдоха от друга госпожа, която просто беше наблизо :) Определено ме накара да се почувствам по-добре, а и настроението ми се подобри значително! :)

Не може ли поне веднъж шефът да иска нещо в нормални срокове, а не да се чудим сега кой край да хванем !!!!!!!!!!

babity
01-16-2014, 08:08
8-) Добле.
Ей, туберкулозния! :Д

Много съм щастлива!!! Искам сега една интрижка и да се прибера при винцетоооо! 8-)

102
01-16-2014, 08:39
днес кашлях кръв

доста странен цикъл

AnarchyBoy
01-16-2014, 08:42
:lol:

Най-вероятно е щото паднах от мотора преди 6 дена.. :D
Но може и да е туберкулоза/цикъл.. ддз ;д

102
01-16-2014, 08:45
засто не и трите

AnarchyBoy
01-16-2014, 08:46
засто не и трите

Харесва ми как мислиш! 8-)

HollyGolightly
01-16-2014, 10:44
Много трудно почна този семестър, дано мине по-бързо, че вече загубих интерес.

AnarchyBoy
01-16-2014, 12:11
“How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart, you begin to understand, there is no going back? There are some things that time cannot mend. Some hurts that go too deep...that have taken hold.”

XTREMEFREERIDE
01-16-2014, 13:18
"Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up."

Ей така. И щастлива от това.

:)

DisappointedDreamer
01-16-2014, 13:19
Връхлита ни нова снежна буря и е толкова красиво!

Чакам с нетърпение този уикенд, защото ще ми се отдаде възможност за почивка.

Сега, чайче + мед + учене. :)

babity
01-16-2014, 15:56
Деам. Толкова съм доволна в целият хаос, който е в мен. Чудя се дали сега е момента да започна да се предизвиквам или да изчакам до безопасния момент.
Искам да шофирам до сутринта. Тази кола точно. <3
Утре ще е голям ден...

djipsito
01-16-2014, 16:46
Искам някой да ми напише курсовите и да научи за един от изпитите ми, с другите аз ше се опрая ;(

baby_baby
01-16-2014, 16:54
Цял ден ме занимават с глупости направо ми писна сега малко почивка и по-късно ще излизам и ми писна от хора които не знаят какво искат мисля повече да не се занимавам

tori
01-16-2014, 17:00
Уморено ми е, тъпо, скучно, сиво... Не разбирам говори ли ми се или ми се мълчи. Наистина нямам представя.

TheBeliever
01-16-2014, 17:26
Как можах да се хвана? Толкова глупаво се чувствам.

Обърква ми главицата и аз му помагам. Ще съжалявам.

Lilanda
01-16-2014, 17:31
Колко много променя едно запознанство. Този човек ми изпълни деня с позитивизъм. Да си свидетел на 2 катастрофи за около 10-тина минути и да сияеш от щастие..Аз не съм добре. 8-)

Сетих се за една фраза, която бях чула случайно докато мама си гледаше сериала.."Ако преживее нощта, ще е добре". Иронията е, че я чух вчера.

Съдба а?

XTREMEFREERIDE
01-16-2014, 18:33
Мфнгх! Утре вече трябва да си взема зарядното за фотоапарата и да си продължа проекта преди пак да съм изтървала сроковете. То не, че е фатално, но не искам да изневерявам на принципите си.
Мого организирано ми тръгна годината, дано все така ми върви и дано имам качествена почивка след големите натоварвания, защото никак не са малко тези, които ме очакват. Иначе съм супер доволна, че се освободих от всичките изпити и май ще завърша първи семестър с 6.00, което е прекрасно. Обичам да виждам резултати.
Харесва ми и проекта, с който май ще се занимаем, но искам да си брейнстормна с Него и да измислим нещо по въпроса с нашите си работи. Хм, интересни месеци ме чакат. Много интересни.

granger
01-16-2014, 19:25
Много готин ден, а и вечерта започна много приятно, и сега ще продължи така :D

JustaLittleKid
01-16-2014, 19:33
Един познат (или приятел, не знам) току-що ми писа, за да сподели нещо, което му тежи.
Стана ми миличко, че ми се доверява и иска точно аз да го изслушам.

babity
01-16-2014, 19:49
Много готин ден, а и вечерта започна много приятно, и сега ще продължи така :D

Кой ши прайш сексссс?!!?!?!? 8-)

SonataArctica
01-16-2014, 19:50
Песен на деня: System Of A Down - Lonely Day (http://www.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg)

Самотно ми е. Апартамента е толкова празен. Връщам си стария начин на живеене, утре ще се напия. Дръпнах си една фантастика, която ми допада. Да видим как ще се справя с всичко, което следва.

granger
01-16-2014, 21:02
Кой ши прайш сексссс?!!?!?!? 8-)

not me :(
Ама съм си с двете котки и ми е щастливо!

anonymous708973
01-16-2014, 21:05
Джакузита, макузита 8-) Наглезих се на макс, откога го чаках това!

Върнах се най-накрая, че само обикалям последните дни. Щастливичко ми е. Той ми е прекрасен, супермиличък ми е. Гушкаме си се, угаждаме си, градим смели планове и поставяме цели заедно - къде на шега, къде сериозно. Чувствам го като соулмейт, отдавна не го бях изпитвала, но е прекрасно!

И бонбонки направихме заедно даже, пу-пу, ще са най-вкусните евъъър!

Дано тези дни се стекат като по план и всичко ще е върхът!

xoxi
01-16-2014, 22:35
Не очаквах нищо и пак съм разочарована. Явно надеждата наистина умира последна.
Не ми харесва това чувство - смесица от разочарование, капка срам и безнадеждност.
Рядко попадам в такива ситуации (но все пак се случва), когато виждам как стоят нещата в действителност, но продължавам да се насилвам да повярвам, че нещо може да се промени.
Искам просто да легна, да се завия през глава и да се скрия от наивността си. За предпочитане е да забравя, че този ден се е състоял.
Нито той, нито животинките, нито книгите, музиката... В момента нищо не може да ми оправи настроението.

mayaaa
01-16-2014, 23:37
На училище съм утре, още не съм си легнала, не съм си научила, нищо. Както и да е, с това ще се оправя утре сутринта.
Гладна съм!! :D И не мога да измисля какво да ям.
Някакво такова безразлично ми е. Ни за приятни неща да мисля, ни за проблеми.

heartshapedbox
01-17-2014, 00:06
Спокойно ми е. :)

TheBeliever
01-17-2014, 04:47
От кога я чакам тази вечер. Само да не се обърка нещо.

Ама с какво задоволство и увереност го каза... Няма да звънна, ей така, напук. Проклета съм била? Нека види точно колко проклета мога да бъда.

tonssy
01-17-2014, 07:00
Не съм добре. Но нали времето лекува..

П.П. Ако има още някой/ някоя Тони тук, честит празник ! :3

girlwithblueeyes
01-17-2014, 07:01
Токио е толкова красив град

D*Rose
01-17-2014, 08:40
Край. Разочарован съм от такива хора, но е така - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Абе, първо ме обиждат, не се извиняват, а след време ми се възмущават как не бил съм се интересувал от тях, как не съм поддържал контакти, е? Смешна работа, толкова ли не могат да се усетят сами?!

draid
01-17-2014, 09:52
Абсолютно нетрудоспособен съм в момента.

babity
01-17-2014, 11:31
Абсолютно нетрудоспособен съм в момента.

Горкият! Вирус или нещо по-сериозно?

Толкова съм разсеяна днес... Уж си изпълних нормата от четене, ама не беше особено качествено.
А с'а като си помисля, че трябва да отида да сека дърва... Нещо започва да ме блазни идеята да си мазнея с ужасната си коса и да си миришкам на натурално. 8-)
Оле, толкова е красив! Дано се подредят нещата за довечера и дано всичко е ок.
Важното е, че изглеждам мегаяко напоследък. Което обаче ще се промени скоро, ако продължавам да мисля само за храна. :D :D :D

DisappointedDreamer
01-17-2014, 11:43
Адскиииии стресирана!
А ми се иска да се прибера, да си легна, да си сипя чай с мед и да си лежа на спалнята с многото одеала, гледайки как бързичко и хубавичко се сипе снежецът!

DarkTemplar
01-17-2014, 11:46
Не съм в настроение, ама хич.

AnarchyBoy
01-17-2014, 11:46
Ще ми се отели вола с тая курсова..
Но поне темата е мега яката и попандах на много хубави цитати:

"Ако се борите да бъдете обичане от някого, когото обичате, как изобщо можете да спечелите?"

Това ми дава доста храна за размисъл... или:

"Желанието трябва да избягва своето удовлетворение, защото най-лошото, което може да се случи на едно желание, е то да бъде изпълнено, това означава, че смъртта му е настъпила."

Доста има да се мисли по темата..

"Човек не може да желае това, което има, а желае това, което няма."

Кафенце + слушане на лекции и писанье му е майката.. :D
Жил Дельоз и Феликс гатари, мням мням, много ми е арно да ги чета тези господа!

Приятен ден на всички.

baby_baby
01-17-2014, 11:55
Обичам петък <3 Още 2 часа на работа и се прибирам тази седмица беше много натоварена тая вечер ще е разбивация а в събота май ще се ходи на Бургас :д

XTREMEFREERIDE
01-17-2014, 12:22
Цецо, завиждам ти за темата. Много яко. Бих се хванала и аз да попиша, но като знам колко думи изписах и изцедих от себе си последно време...днес точно ще почивам.

Салатка и гейм ъф тронс от началото. Мням, мням. (:

babity
01-17-2014, 12:24
Обичам петък <3 Още 2 часа на работа и се прибирам тази седмица беше много натоварена тая вечер ще е разбивация а в събота май ще се ходи на Бургас :д

Отгоре? Супер! А на Ньеро ще ходите ли? :D :D :D

JustaLittleKid
01-17-2014, 12:26
Hopeful.

AnarchyBoy
01-17-2014, 12:28
Цецо, завиждам ти за темата. Много яко. Бих се хванала и аз да попиша, но като знам колко думи изписах и изцедих от себе си последно време...днес точно ще почивам.

Салатка и гейм ъф тронс от началото. Мням, мням. (:

Ела ти да пишеш вместо мен, темата е яка, но си е трудничка..

shmatarok
01-17-2014, 13:30
Отгоре? Супер! А на Ньеро ще ходите ли? :D :D :D

Ако говориш за лазурското, вече го няма.

Баси гадния сън тая нощ. Направо най-гадните кошмари са като си сънувам заека умиращ, отвлечен (?!), пуснат сред 4651234 други зайци, сред които трябва да го намеря и т.н. Явно имам нужда от психиатър. 8-)

Трябва да почвам курсовата днес, че няма време. :( А така не ми се занимава, нищо не разбирам от тоя материал, вярното ми приятелче, което ми беше учител, го няма и сама ще трябва да ги мъдря тез глупости.

leadyflame
01-17-2014, 15:15
Тая пронизваща чувствителност как е възможно да я притежавам,,

Soprano
01-17-2014, 16:18
Жив!

Много приятно усещане! :) Толкова, че съм склонен да отделя минута, за да споделя даже тук.

За всеки, който би я оценил. www.youtube.com/watch?v=kLezOgA73c4 Stone Sour - Inhale

Lilanda
01-17-2014, 16:28
За всеки, който би я оценил. www.youtube.com/watch?v=kLezOgA73c4
Знаеш какво да слушаш обаче..;д

ПТ: Умирам си от кеф. Само за едно ми е кофти-тая грипна ваканция започна в много гадно време. Можеше да си изкараме края на срока, да си го видя още два пъти /'щото може следващия срок часовете ми да не са с него и ще се налага да му ходя на посещения 8-)/, да си дооправя оценките /които са значително добри..тоя срок 5-ици, другия 6-ици 8-)/, да прекарам още малко време сред хора..А вместо това ще се наложи да седя затворена в нас. Единствената ми алтернатива за нещо по-разнообразно е проекта по информатика. Ама и от темата съм много доволна. Бива ли да ми се падне точно това, от което се интересувам най-много? 8-)

И искам да пиша. Може би това също ще се случи през тези няколко дена.

babity
01-17-2014, 16:47
Ауе, мама ви некадърна, за 16 часа една газ ли не мо'е да сложите бееее, еййй! Гррррр! Не искам да излизам с дъртото ренде, искам болидааааа. Толкова се бях надъхала. ;(
Де'а, добре че ня'а да излизам с мръвка тая вечер.

TheBeliever
01-17-2014, 16:52
Започва подготовката и след 2-3 часа се мятаме по баровете.

Нека ни е зле.

bloodyF
01-17-2014, 17:42
Прибрах се , добре че е сестра ми да ми оправи настроението.
Пак ми стана шитаво във влака, ама няма значение, ще се оправя.
Чакам с нетърпение идната седмица, да минат изследванията, да се прибера в София, да изляза с някой и друг младеж...
имам нужда от разнообразие .

Lilanda
01-17-2014, 19:12
Ох колко обичам някой да ми злобее докато аз се държа добре с него...Любимо ми е.

Два дена под ред един и същи човек да ти развали настроението, което от много време насам не е било добро, по почти един и същи начин..Как да стане?

Щях да кажа, че утре отивам на лекар, но утре е събота..Пф...

baby_baby
01-17-2014, 19:17
Един човек цял ден не ми излиза от главата нз вече какво да правя искам пак да съм с него а не трябва и искам поне да го чуя но няма как да стане направо се побърквам .....

XTREMEFREERIDE
01-17-2014, 20:05
С един приятел псуваме сюрреализма. Подхванах си бизнес идея, която ще бутна минимум до събирането на екип (който май вече посъбрах). Утре съм на обучение, после на рожден ден. В понеделник ще правим 2 години и 2 месеца с моя и ще си наготвим вкусотии. Абе, ЖИВОТ! :)

Lilanda
01-17-2014, 20:09
Един човек цял ден не ми излиза от главата нз вече какво да правя искам пак да съм с него а не трябва и искам поне да го чуя но няма как да стане направо се побърквам .....
Моля те, не ми казвай, че е този, за когото си мисля...

102
01-17-2014, 20:19
Моля те, не ми казвай, че е този, за когото си мисля...

не сам аз

AnarchyBoy
01-17-2014, 20:19
не сам аз

:D

DisappointedDreamer
01-17-2014, 20:23
Йеееее! Купих си билет за България! След по-малко от 5 месеца си идвам.

Нямам търпение :) брр

Colouring
01-17-2014, 20:35
Не знам. Ей това са ми мислите - §@!@(№*@§@№Т@№@(*№@§$Т§@*(*№(@@( *€€)@№№) сега.

mayaaa
01-17-2014, 20:54
Пфф, събота, пък ще се става в 6:30 >.< Както и да е, поне после и по-рано ще свърша.
Излиза ми се, бе! Не мога да мръдна на никъде последните седмици. Дано утре се уреди нещо, че ще си умра така.
Трябва да спра много да обмислям какво ми се случва или какво не и да се пусна по течението. То каквото има да става ще си стане и само.

Wednesday666
01-17-2014, 21:00
Още съм болна.
Утре съм на работа, учудващо, но ми се работи.
Поне ще свърша нещо по-полезно от чистене и нек'ви такива.
Иначе се чувствам добре, като изключим 10-та тона хапчета, които изпих последните дни.

SonataArctica
01-17-2014, 21:09
Песен на деня: Metallica - The Memory Remains (http://www.youtube.com/watch?v=RDN4awrpPQQ)
Едно никво ми е. Изморен съм и само ми се кибичи пред компа...

granger
01-17-2014, 23:26
Винаги съм подозирала,че така ще стане. Пак аз излязох кривата,ама не ми пука. Радвам се,че поне изясних нещата - не съм на повикване, не съм курва, не съм му хваната от улицата, за да се държи така с мен. Да прави ,каквото иска, оттук нататък - не искам да чувам и виждам нищо свързано с него...Една ОГРОМНА страница от живота ми беше затръшната, а трябваше да го направя по-рано...патка бе,патка.
Гадното е,че живеем на 5 мин. един от друг,ама ще го преживея :lol:

102
01-17-2014, 23:27
а така, затръшни тази страница

HollyGolightly
01-17-2014, 23:33
Много хубав де, утре ще бъде даже още по-добре. Трябва да си намеря време да изляза сама да му купя нещо за рд-то, че много несериозно постъпвам да отлагам толкова време. Иначе картичката е надписана и запечатана .

бтв:Много ми е странно, когато facebook почне да ми предлага някакви хора от форума и след това се оказва, че имаме общи приятели 8-) Чудя се на колко ли излизам и аз като име

Lilanda
01-17-2014, 23:38
Самопризнанието е хубаво нещо. Радвам се, че му го казах навреме.

Тъй де..За половин час ме накара да се усмихна 30 пъти. Какво по-хубаво? 8-)

Утре пак..А в четвъртък волейбол заедно..;3 Надявам се само да не удължат грипната..

Мех, лека ви нощ..;3

xoxi
01-17-2014, 23:47
Уж живеем заедно, а пък се виждаме за няколко часа на ден, предимно вечер.
Непрекъснато се разминаваме, все някой с нещо е зает.
Съботата трябваше да е нашият ден, но на мен ми изникна малко работа вечерта.
Тц. Ще се надявам на другата седмица тогава.

babity
01-17-2014, 23:58
Щастлива съм със себе си. Доволна от вечерта. Обмислям си няк'ви неща. Имах възможност за откровен разговор с не-биологичната ми майка и май се к'вото уж се беше заличило, пак ще излезе. Ама така е, махленщината сближава! 8-)
Иска ми се да вярвам, че утре денят ще е продуктивен, ама едва ли.
Чаша вино.
Май егото ми се възстанови.
Странно ми е, май съм имала самоуважение. И май толкова по-късно ще го разбера.
Ухая прекрасно.
Не е точка, очевидно, но мога да го понеса.

TheBeliever
01-18-2014, 07:23
Доволна. Много доволна. Невероятна вечер. Голям пич е тоя, няма такива изненади просто.

Знаех си, че ако изговорим нещата ще се разберем с нея. Страшна мацка е и много се радвам, че ще си запазим добрите отношения.

Само да нямах махмурлук и всичко щеше да е наред.

weheartiit
01-18-2014, 08:58
май плановето отпадат ,супер тъпо ...
и не ми отговаря и не знам какво да правя и
какво да мисля ако случайно не може да дойде.
ох,а как ми се искаше да се съберем всички и да си
изкараме пак мега якото,без драми вечерта ...

girlwithblueeyes
01-18-2014, 10:32
:(

DisappointedDreamer
01-18-2014, 10:35
Пържени картофки + телешка пържола с лук и гъби, математика + кафе. Довечера - хубав филм + той.

Бррррр, колко по-хубаво може да стане? :)

3oPuTy
01-18-2014, 12:41
1960лв. о.О Сериозно?! Как може от 900, да скочат на почти 2000 ... А тъкмо се бях настроила психически за по-ниската цена :? Не, че е проблем де. Ще ги съберем, но 1000лв. са си 6 чувала гранули :@
И четеца е без батерия. Зареждам го в момента, а ми се чете ...
Днес нещо не ми е ден :? Изнервено ми е.

AnarchyBoy
01-18-2014, 12:42
Деба тая куросва деба... :mad:
Вчера цял ден, че и по нощите писах, днес пиша и к'во 11 страници.. А оня тъпия асистент ми се сопва.. - трябва да е между 15-20 страници иначе нямало да ви я приемам, е путка майна, дай по-хубав въпрос.. темата е яка, ама въпроса е шитня. А май сам си го избрах, хах.
Забавно е да се потиш за ненужни глупости.. 8-)
Ма ми е яко де, после ще хвана да изляза малко до залата да ида, че имам повечко енергия..
И вече се чувствам по-добре физически, че бях като ходещ труп, а и психически..
Оф, ае връщам се към писането..

AnarchyBoy
01-18-2014, 12:52
О забравих.. ще се шаря много скоро ;3 мухахаха.

babity
01-18-2014, 14:27
Скучно ми е.
Някой май ще бъде бит ми се струва.
Дано утре правя готин... да имам яка среща 8-)
Не знам дали искам да ми се обади, защото искам да ми се обади или просто защото знам, че живее далече и единствения вариант е да отида с тая кола. <3
Абе скучно ми е бееее!

102
01-18-2014, 15:15
Скучно ми е.
Абе скучно ми е бееее!

shah

Fisherman
01-18-2014, 15:50
Пържени картофки + телешка пържола с лук и гъби, математика + кафе. Довечера - хубав филм + той.

Бррррр, колко по-хубаво може да стане? :)

да си смениш гражданството например

JustaLittleKid
01-18-2014, 16:35
Искам.

shmatarok
01-18-2014, 17:11
Ох, днес пристигна проспектът, смятам да го изпратя на родителското тяло да го види, не само да ми опява отдалеч знам ли какво правя или не. Сетих се за оная кутийка, в която събирах листчета със записани щастливи моменти от 2013 ( :D ), досега си се хилих и си се радвах на хубавите неща, които ми се случиха миналата година. Записах си и първото мега яко нещо, което ми се случи през тази и се надявам да ми върви все така на хубави неща. Малко закъсняло следновогодишно приготовление, но какво пък.

А тая java пак я гледам накриво и се чудя кога ще се разберем с нея. Поне той си идва след седмица, ама тогава аз пък заминавам пак. 8-) Поне е за кратко.

Трябва да ѝ кажа и на нея за промяната, ама първо ще изчакам да стане 100% сигурна и тогава ще споделям. Макар че сигурно ще ме убие или поне ще ми го изкара през носа това тримесечно несподеляне, което я очаква.

AliceSw
01-18-2014, 17:37
не знам как съм, май всичко е наред

мноооооогоооо ме мързи

tori
01-18-2014, 17:47
Тъпичко ми е, искам да го гушкам. Дори нямам с кого да си поспамя, пффф. Някво такова ми е странно напрегнато.

Lilanda
01-18-2014, 19:09
Много се гордея със себе си. 8-)

Никога не съм можела да рисувам, ама явно има ли желание, има и начин.

Малко ме мързи да го дооцветя обаче. Утре ще я довърша. 8-)

draid
01-18-2014, 19:20
Ох, днес пристигна проспектът, смятам да го изпратя на родителското тяло да го види, не само да ми опява отдалеч знам ли какво правя или не. Сетих се за оная кутийка, в която събирах листчета със записани щастливи моменти от 2013 ( :D ), досега си се хилих и си се радвах на хубавите неща, които ми се случиха миналата година. Записах си и първото мега яко нещо, което ми се случи през тази и се надявам да ми върви все така на хубави неща. Малко закъсняло следновогодишно приготовление, но какво пък.

А тая java пак я гледам накриво и се чудя кога ще се разберем с нея. Поне той си идва след седмица, ама тогава аз пък заминавам пак. 8-) Поне е за кратко.

Трябва да ѝ кажа и на нея за промяната, ама първо ще изчакам да стане 100% сигурна и тогава ще споделям. Макар че сигурно ще ме убие или поне ще ми го изкара през носа това тримесечно несподеляне, което я очаква.

Хубава си е java-та, виж със нещо по-ниско много по-трудно се бори човек.

Направо съм в несвяст тия дни, налага ми се да не се отлепям от компютъра по 12-13ч на денонощие...

shmatarok
01-18-2014, 19:40
^ ем, да, досега си беше добре, ама от както почнахме да се занимаваме с тези guis, имаме леки разправии. 8-)

draid
01-18-2014, 19:47
Хах това къде ? Да не ви карат да ползвате swing, то е малко отживелица :D Иначе listener ите там са малко шит работа.

shmatarok
01-18-2014, 20:34
В курсовата, имам да правя програма за фитнес клуб, остана само интерфейса да довърша :D Иначе да, swing & awt, та сега битката е срещу тях 8-)

AnarchyBoy
01-18-2014, 21:21
Приключих с курсовата най-после.. phew
Всичко започва да се връща към нормалното и постепенно да се напасва, радвам се от избора ми.
Даже може да се каже, че съм щастлив, което е странно, но явно израствам. Пък и имам красива усмивка за подкрепа.
Ще се отдам на почивка сега, слушайки яка музика, пиейки количка.. екстра ми е..
А от утре хващам тежките книги.
Скоро ще почвам да тренирам за ЦСКА (сбъдната мечта!!!)
Чата върви екстра, утре ще се виждаме, хах, нямам търпениеееее! Яко ми е, много.. :grin:
И те така.. 8-)
О и правя 6000 мнения.. ;3

draid
01-18-2014, 21:42
В курсовата, имам да правя програма за фитнес клуб, остана само интерфейса да довърша :D Иначе да, swing & awt, та сега битката е срещу тях 8-)

То малко умряла работа това, ама щом искат ще се прави :D

Lilanda
01-18-2014, 21:45
Ебати ревливото същество съм. До сега ми беше супер щастливо, ама като прочетох това ми стана..знам ли..лошо.

Разтреперих се...Пак..

Пфф отивам да играя Revolt..Поне с това се сдобих днес..;3

x7aZzy
01-18-2014, 21:48
Пфф, нервно ми е.
Но поне ги разбих на покер днес. Не съм загубила форма.

http://www.youtube.com/watch?v=kLRbrnoybqc

едит: Не знам какво е да имаш кариеси, но в момента предпочитам да е това. Не си давам мъдреците.
Перфектни са си.

SonataArctica
01-18-2014, 22:14
Песен на деня: Five Finger Death Punch - M.I.N.E. (http://www.youtube.com/watch?v=7YgPXJ6oC7U)
It could have been much worse
But it should have been better

Вече не приличам на някой монарх! Подмладих се с 10 години поне :D Не ми се прави напълно нищо. Иска ми се по цял ден да си седя в леглото и да не ставам. Мдам...

Lilanda
01-18-2014, 22:15
Ебати ревливото същество съм. До сега ми беше супер щастливо, ама като прочетох това ми стана..знам ли..лошо.

Разтреперих се...Пак..

Пфф отивам да играя Revolt..Поне с това се сдобих днес..;3
Добавям:

Искам да споделя с някой..Имам нужда поне някой да ме изслуша.

Сега разбирам какво му е..

Оф какви ги дрънкам. Отивам да си направя чай/кафе и ще цъкам разни игри до сутринта..Дано поне се поуспокоя малко...

babity
01-18-2014, 22:28
Разтопих се. Ама вътрешно. Мухахахахаха! Ня'а да го търся. Щом наш'то приятелство значи по-малко от една фльорца, да си и ходи по гъза. Плюс, че много пъти взех да го хващам как премълчава много сериозни неща, които са могли да ми спестят хиляди социални самоубийства.

Малко ми е носталгично. Липсва ми времето, в което събирахме пари за гориво, а после се прибирах едва шофирайки, с треперещи крака. Но свърши и т'ва.

И да го еба, тия са ми изпили и последното вино!!!! Гръм да ги удари!

102
01-18-2014, 22:41
Искам да споделя с някой..Имам нужда поне някой да ме изслуша.

нямаш ли си гаже за тая работа

Lilanda
01-18-2014, 23:25
нямаш ли си гаже за тая работа
Нем.

Arctic
01-18-2014, 23:36
Мина вече година, повече от година дори. И всеки път си казвам, че не означава нищо за мен. Не ми пука. Не искам да го виждам, всичко е по-добре без него. И след като го забравям за известно време, изведнъж се появява и ми се усмихва случайно, или просто ме поглежда и край. Това момче ще ме подлуди напълно, казвам ви. И за капак, започвам да го виждам сравнително често. И ми писна да се разминаваме ей така. Не сме говори особено много преди, но просто искам да спре и да ме целуне, точно където се разминаваме почти всеки ден.
Което е жалко, защото съм сигурна, че дори не ме помни. Просто поредното глупаво грозновато момиче, което го е срам твърде много от всичко.
Искам да си направя маратон с филми на Джеймс Франко утре, за да забравя за всичко свързано с н е г о.
Ужасно е да имаш несподелено харесване *не бих казала любов, защото съм привърженик на идеята, че за да се влюбиш трябва да познаваш съществото наистина*
Мина повече от година. Може ли да спра да мисля за него и за проклетата му усмивка, която е може би най-красивото нещо, което съм виждала някога?

TheBeliever
01-19-2014, 08:04
След вчерашният прекрасен ден съм олицетворение на спокойствие и доволство. Сега искам мързелива неделя, Но обещах. Ще го измисля.

Дано да имат свободни стаи. Нямам търпение.

neznamkaksekazvam
01-19-2014, 08:46
За момента е много шибан ден. Имам страшно много работа, но много ме мързи. Да не говорим, че се събудих с чувството за най-безполезното и нежеланото същество живяло някога. Дано се оправи, все още май има някаква надежда. Остана само да се надявам.

granger
01-19-2014, 09:29
Накратко едно от най-хубавите ми вечери тук.
Супер готин ден, много забавна вечер...и още толкова страхотна нощ

DisappointedDreamer
01-19-2014, 09:33
Да си легнеш в прегръдката му. Да се събудиш там. Да прокарва пръсти по кожата ти, сякаш с тях обикаля света.

Мдам. Щастливо ми е.

fUcKsMiLe
01-19-2014, 09:45
Някакво кофти ми е, искам да говоря с него, но той естествено учи. :/
Искам тази седмица да мине по-бързо...

babity
01-19-2014, 10:53
От днеска почвам. Ще има мнооого яка конкуренция. И знам, че тя ще е по-добра, защото не започваме при равен старт. Но ще има файда и за двете. Мършиииииии! <333

Lilanda
01-19-2014, 12:52
Колко обичам да рабирам от трети лица, че някой си е изкарал злобата по мой адрес. :D

А факта, че никога не съм я мислела дори за свястна много допълва цялата картинка.

Така или иначе утре ще се видя пак с него по някое време /добре, че се е решил да дойде до Несебър 8-) /, та той ще ми помогне да ѝ покажа с що за човек си има работа. Този път няма да подмина лицемерието ѝ туко-така.

SonataArctica
01-19-2014, 13:12
Песен на деня: Stone Sour - Through Glass (http://www.youtube.com/watch?v=GIzDsGyxsQM)
Специални благодарности за песничката на една наша съфорумка.

Казах си, че днес ще е деня, в който ще приключа всичко и ще започна на ново. Махнах всички снимки, събрах вещите и и утре ги давам на куриер. Махнах всички хронологии, всички смс-и. Мда, това беше всичко. Всяка история си има своя край, нали? Чувствам се по-добре, като че ли ми падна товар от плещите. Остава ми само да загърбя и чувствата си и съм невероятен ;д Да видим какво ще ми предостави новата седмица. Поставил съм си доста високи цели и за нищо на света няма да се откажа! Не и този път!

shmatarok
01-19-2014, 13:48
Ей, Соната, успех и кураж ;)

Ако не се побъркам окончателно до края на септември, не знам. Бях толкова ентусиазирана, а сега започва да ми става все по-зле и по-зле, и не знам и аз какво ще правя, ще правя ли нещо, ще си седя ли на задника без да рискувам или ще се метна от моста с главата надолу, пък да видим дали въжето ще се скъса или ще ме дръпне обратно. Имам предостатъчно време да реша какво ще става и пак имам чувството, че няма да е достатъчно и ако всяка нощ смятам да се измъчвам с угризения, размишления и т.н., то направо съжалявам, че реших да се пробвам. И най-лошото е, че не мога да споделя с никой, щото съм мега суеверна по тоя въпрос. 8-)

Didko_Beats
01-19-2014, 13:51
It's very very ](*,) VERY boring....

Colouring
01-19-2014, 14:37
Днеска ми е няк'во ник'во. Снощи не спах много, затова преди малко дремнах, че не се издържа. И се събудих с адското главоболие. Бррр! Сега пийвам кафенце.

AnarchyBoy
01-19-2014, 14:39
Ще дам шанс на чаровната усмивка, пък каквото сабя покаже.. стига съм се мъчил за отминали неща.. жалко. Пфф балък с балъците..
Яко ми е иначе, отърсих се от доста неща, доста гадни и тъжни мисли напуснаха главата ми..
И съм гладен :) Това е! Искам да ям. :(
Ох, видях се с бъдещия ми треньор и с нея. Екстра си ми е ся книга и по-късно под прикритие, а утре лекции мадафака!
Тая седмица ще си скъсам задника, че изпитите започват.. :?
Бия го асоциалка само учебниците, храната и аз... 8-)

babity
01-19-2014, 14:40
Ебахти свиньока дет' съм. Ще правя упражнения бе... даааа! Само да имаше няк'ъв половинчасов промеждутък, в който стомахът ми да не е на пръсване. 8-) Е, от утре... :D :D :D

Тоя изпит няма да го бъде, вижда се. Обаче ме яде, че няма да го бъде. Шит ми е. Защо нямам повече въображение? :S

TheBeliever
01-19-2014, 14:41
Проспах целия ден и ми е малко гузно. Съвсем малко.

Направих резервацията. Развълнувано и нервно ми е. Или ще си прекараме великолепно, или ще се избием :cool: Нямам търпение!

Lilanda
01-19-2014, 16:07
Трябва да престана сама да се тъпча. Имам нужда от него. Сега. Даже смятам да му звънна. След половин час му свършват упражненията..Ще го накарам да дойде до нас...Всъщност може и аз да изляза, но така или иначе ще се наложи да спи в нас...Тъй де, приятел в нужда се познава. А и ще имаме достатъчно време да поговорим за всичко.

102
01-19-2014, 16:11
Пфф балък с балъците..

ти си краля

Colouring
01-19-2014, 16:23
Трябва да пиша увод, а ме мързиии. Вместо това се ровя из тъмблр и слушам потискаща музика. Йей! Супер ми е, само да не ме беше издразнил.. Ще видим по-късно дали ще има развитие на нещата(съмнявам се).

102
01-19-2014, 16:24
АЛ ЦЕЛ УВУД

Colouring
01-19-2014, 16:35
^АЛ, ДА!
Nevermind..
написах го и сега се отдавам на релакс.

AnarchyBoy
01-19-2014, 16:38
Отне ти 12 минути, ебахти мързела дет си. :?

Colouring
01-19-2014, 16:39
К'во да праи'ш. Днеска специално съм така. Сметка ли ми държите? :Д

mayaaa
01-19-2014, 16:53
Пф, ще е кофти седмица. А аз си изхабих уикенда с глупости... И даже не успеях да се наспя.

SonataArctica
01-19-2014, 17:11
Ей, Соната, успех и кураж ;)
Благодаря! Нямаш си и на представа колко ме зарадва с това!!! Не ми го бяха казвали от известно време. ^^

JustaLittleKid
01-19-2014, 17:19
Не ми се занимава с нищо. А пък трябва да походя на училище тази седмица, за да ме изпитат и оформят, тъй като не ми се иска да остана без оценки.
Усещам онова познато чувство в гърдите, нещо средно между гадене и тъпа болка. И не, не е физическо неразположение. Напоследък се чувствам твърде... самотна. Общувам с много хора, но... сякаш съм сама. Забавно ми е да си пиша с някого за час-два, но след това чатът ни приключва, а с това - и моето добро настроение.
Толкова ми се иска да изпитам някаква... тръпка. Да бъда нечия тръпка. Липсва ми това, да знам, че има човек, който ме желае. Просто това. Мечтая за това, но мечтите... понякога остават само и единствено мечти. Не искам да бъда глупава и наивна.
С всички около мен ме свързват единствено приятелски отношения. Нищо повече. Радвам се на приятелите и приятелките ми, които са намерили своята любов. И ми е тъжно понякога. Напоследък - все повече. Лошото е, че те не могат да ме разберат. Не намирам утеха в думите: "Не го мисли, и твоят човек ще се появи". Защото той не се появява. Няма го. Няма го...

granger
01-19-2014, 17:43
Хубаво ми е :)

Wimpy_Kid
01-19-2014, 17:56
Утре е понеделник.

Lilanda
01-19-2014, 18:10
Paramore + разговор с близък човек + прегръдката му = щастлива Лина..8-)

Показвам му разни хронологии и се смее като дебил. :D Не е истина колко е прав за всичко...

Пф радвам се, че го има...

baby_baby
01-19-2014, 18:22
Обичам го много нищо че ме ядосва просто е прекрасен мразя понеделник не ми се работи грам

trabi_bs
01-19-2014, 18:26
Липсва ми, искам да съм до нея. Деа имам много работа и задачи .

leadyflame
01-19-2014, 20:02
Краайй, утре ще е едруго :Д

XTREMEFREERIDE
01-19-2014, 20:37
Щастие. Чисто и неподправено. Адски се радвам, че имаме за какво да мечтаем, както винаги съм искала. Постигаме едно нещо, след което се устремяваме моментално към друго. Точно тази заедност ме радва повече от всичко. Много ми е добре. А и той е страхотен човек, много верен и искрен приятел и невероятен мъж. Нямам думи да опиша каква късметлийка съм.

Стигнали сме до момент, в който е по-важно да се събудя до него, отколкото да заспя. А в това има много смисъл.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9fiy7RbvI1qbnvdao1_500.gif

Lilanda
01-19-2014, 20:41
Оле като прочетох това "до като" и тая "осмивка" лошо ми стана...

Майка е супер щастлива. Като видя как се борим като малки деца с възглавници, реши и тя да се включи. 8-) Не съм я виждала така отдавна. Май всичко започва да се нарежда. А щом и седна да си говори с него дали съм му разказвала за баба ми и какво мисли по въпроса, значи и тя му има доверие. Радвам се, че е така. "Твоите приятели са и мои приятели" явно важи с пълна сила. 8-)

Утре се очаква да е хубав ден. Единствените хора, които липсват са брат ми и идиота, но брат ми след около 10 дена ще си дойде, а идиота ще го видя в четвъртък, евентуално петък..Кеф ми е..;3

HollyGolightly
01-19-2014, 21:05
Кара ме да се чувствам много тъпа, когато се държи по този начин.

Arctic
01-19-2014, 22:21
И аз не знам какво искам.

Но ми писна да ме забъркват в глупости, като нищо не съм направила на никой. Писна ми да ме третират като боклук и познати, и непознати. Доста съм удобна, нали не си защитавам принципите изобщо. Направо вече...писна ми да съм толкова мекушава, като аз страдам след това. Кога ще се науча?

AnarchyBoy
01-20-2014, 00:45
Казах си, че днес ще е деня, в който ще приключа всичко и ще започна на ново. Махнах всички снимки. Махнах всички хронологии, всички смс-и. Мда, това беше всичко. Всяка история си има своя край, нали? Чувствам се по-добре, като че ли ми падна товар от плещите. Да видим какво ще ми предостави новата седмица. Поставил съм си доста високи цели и за нищо на света няма да се откажа! Не и този път!

Това

TheBeliever
01-20-2014, 04:55
Дано денят ми не продължи в същия дух. Всъщност като се замисля - какво пък толкова е станало?

Някакъв нехарактерен за мен позитивизъм ме е налегнал тези дни. Харесва ми.

Отказвам да се ядосвам за глупости. Спокойствие му е майката.

pandabear
01-20-2014, 06:44
като за понеделник се чувствам доста добре. след малко отивам на проба и се надявам да си харесам все някакъв модел, 'щото моята капризност край няма, чак се дразня сама на себе си.

Lilanda
01-20-2014, 07:25
Легнах си в 3, говорили сме си до 6. 8-) Темата не беше много приятна, но факта, че имам човек до себе си е някак..успокояващ.

"Аз съм ти камък на шията -
скъсай въжето, хвърли ме!
Тегля те, суча те, вия те
с тежест неудържима.
До кръв е ранена и пламнала
от камъка твойта плът, знам, но
само че вече и камъкът
от твойто въже малко пламна.
Строши се, нафраска се с ръбове,
изрони се, рухна злокобен.
А бе скъпоценен, без жлебове...
И кой го направи надгробен?
Кой смля го във хромела, лудия?
Кой в трошлек докрай го разнищи?
Отвръх небесата на чудото
кой ритна го в трапа от нищо?
Аз съм ти камък на шията.
Но ти си ми в него въжето.
Хвърли ме. Спаси ме. Строши я там
брънката, зла и проклета!
От мен отърви се, захвърляй ме.
Но първо кажи ми, но право,
примка или пък огърлица
от мойто въже си направи?" ---> Не е истина това колко описва емоциите ми.

Тъй де, от утре ще се радвам и на нова китара..;3

xoxi
01-20-2014, 08:17
Стари и почти забравени хард рок хитове, любим човек, вкусна закуска и топло какао... Понеделник всъщност е прекрасен ден!

Lilanda
01-20-2014, 10:08
Това е то..Не влизаш 3-4 месеца и вече правилата за доклад поради разпространение са променени. Пфф..Заемам се да чета фейсбук правилника. Яко...-_-

Като го изчета ще взема и да се заема със същината на докладването. Скоро не съм го правила, пък съм заместник админ на групата. Константин ще ме заколи...

XTREMEFREERIDE
01-20-2014, 10:12
И аз обичам понеделник! Виждам, че все повече хора са така. Имам разни неща да свърша днес, ама както се познавам, май ще ги отложа за утре, когато така или иначе ще излизам. Дорисувано ми е всичко за изпита утре. Да минава и да се захващам с нещо полезно.

Отказах се от академията, разочароваха ме. Но пък май е за добро, ще си хвана някакъв стаж сега най-вероятно. Време е да започна да заделям пари за всичко, което съм си набелязала. Ще е трудно.

Почти всичко тече по план.

shmatarok
01-20-2014, 11:13
Трябва да излизам и да ходя до пощата, а искам да спя цял ден. :( Дори не знам дали имам дребни за рейса. Сад.

Лигавя се, ама ми е мързеливо настроено и драматизирам. 8-) Днес тя се прибира, не съм я виждала от май месец, а сега ще живее вкъщи, съвсем не ми е ясно как ще си направя курсовата. Толкова ми е скучен тоя материал, че дори лекциите не мога да прочета както трябва.

Niakoitam
01-20-2014, 11:43
Не ми се занимава с нищо. А пък трябва да походя на училище тази седмица, за да ме изпитат и оформят, тъй като не ми се иска да остана без оценки.
Усещам онова познато чувство в гърдите, нещо средно между гадене и тъпа болка. И не, не е физическо неразположение. Напоследък се чувствам твърде... самотна. Общувам с много хора, но... сякаш съм сама. Забавно ми е да си пиша с някого за час-два, но след това чатът ни приключва, а с това - и моето добро настроение.
Толкова ми се иска да изпитам някаква... тръпка. Да бъда нечия тръпка. Липсва ми това, да знам, че има човек, който ме желае. Просто това. Мечтая за това, но мечтите... понякога остават само и единствено мечти. Не искам да бъда глупава и наивна.
С всички около мен ме свързват единствено приятелски отношения. Нищо повече. Радвам се на приятелите и приятелките ми, които са намерили своята любов. И ми е тъжно понякога. Напоследък - все повече. Лошото е, че те не могат да ме разберат. Не намирам утеха в думите: "Не го мисли, и твоят човек ще се появи". Защото той не се появява. Няма го. Няма го...

Колко познато. С изключение на училището и заобиколеността с много хора. Но ти си само на 19 години и то съвсем скоро навършени. Нямаш повод за чак такова притеснение. Ако когато достигнеш моята възраст все още е така...тогава вече може да имаш повод за притеснение. :)

girlwithblueeyes
01-20-2014, 11:50
Майка ми и досега си е ненаситна . Не мога да повярвам че наранява така баща ми.

Днес нямам трен и си свърших някой неща а сега релаксче и него ще го видя довечера .

Добре съм .

П.П И сериозно ли се обмисля да се махне доживотното наказание в България ? Като ми казаха чак не повярвах ..

AnarchyBoy
01-20-2014, 11:51
Майка ми и досега си е ненаситна . Не мога да повярвам че наранява така баща ми.

Баща ти не го ли заколиха в БеГе?

valdesbg
01-20-2014, 11:54
Да бе верно, синеочке - баща ти не го ли очистиха?

Иначе ся имам една седмица сесия.. после ако всичко е топ-тип ще си изкараме доста хубаво :)

girlwithblueeyes
01-20-2014, 11:55
Да . Биологичният ми баща

Аз съм расла с пастрок . За него ставаше дума .

granger
01-20-2014, 12:02
Ама и двамата сте тактични , та дрънкате...

valdesbg
01-20-2014, 12:08
Кака, тва тактичността не яде, не се и ебе... нямам причина да го знам кво е. :Р

AnarchyBoy
01-20-2014, 12:10
Кака, тва тактичността не яде, не се и ебе... нямам причина да го знам кво е. :Р

True :lol:

Wwwooow
01-20-2014, 12:18
Празно ми е.. много ми е празно. Искам някой да напълни живота ми с много любов, много смях, много излизане, много усмивки

102
01-20-2014, 12:20
Искам някой да напълни живота ми с много любов

хаха, какво си помислих ;д

AnarchyBoy
01-20-2014, 12:23

Задника и сърцето не се различават много много.. 8-)

XTREMEFREERIDE
01-20-2014, 13:21
Нещо много бързо ми минава времето последните няколко дни. Трябва пак да се науча да ставам рано, че като се събудя в 10 до обяд нищо не правя, после хоп и става 5, пък по някое време решавам да си легна отново. :/

За разлика от последните няколко дни обаче днес съм свършила завидно много работа преди 4 следобяд, което е супер яко. Винаги съм се радвала на усещането, че съм полезна за себе си. Направих си йогата, започнах работа по проекта, гледах някакви супер полезни туториали, пазарувахме, сготвих му, отървах се от една грижа. Доволно ми е.

Сега следва дилемата дали да чета, или да гледам филм.

Wwwooow
01-20-2014, 15:25

ХАХХАхаххаах добре, че има ненормалници като вас да ме развеселяват от време на време, че иначе не знам :D

току-що сготвих малко аз,;д дано се е получило нещо, да не полудявам... трябва да чертая и да преписвам тъпата тетрадка.. хмммм веднъж за винаги да свърша всичко... и да си отдъхна..

babity
01-20-2014, 15:39
Пхахахахахах! На някои хора много им са се надигнали въшките. Ще си гледам аз сеир обаче... И ще си се забавлявам!
Притеснявам се. Тъпото е, че повече за изпита, отколкото за мен си, ама т'ва е традиция.
Дано всичко е наред!

AnarchyBoy
01-20-2014, 17:03
ХАХХАхаххаах добре, че има ненормалници като вас да ме развеселяват от време на време, че иначе не знам :D

току-що сготвих малко аз,;д дано се е получило нещо, да не полудявам... трябва да чертая и да преписвам тъпата тетрадка.. хмммм веднъж за винаги да свърша всичко... и да си отдъхна..

Мисля, че и с това можем да ти помогнем.. :oops:

102
01-20-2014, 17:24
Мисля, че и с това можем да ти помогнем.. :oops:

добар си

102
01-20-2014, 17:25
ама не

AnarchyBoy
01-20-2014, 17:26
:lol:

DarknessAngel
01-20-2014, 18:32
Нека просто спре да ме търси, отдавна всичко е приключило. И без друго не ми е лесно, а тепърва предстои най-трудното.

DisappointedDreamer
01-20-2014, 18:39
http://24.media.tumblr.com/6fd07fc313af86ba27d60dd22080535b/tumblr_mt41y1RJxJ1sgl0ajo1_500.gif

Прекалено тъжна.

Lilanda
01-20-2014, 18:39
Всичко започна да се нарежда. Окончателно. Даже мога да кажа, че се нареди.

Тая диета малко в повече ми идва, ама какво да се прави. Стомоха ми се еб*ва с мен и тваЙ. Тъкмо имам нужда да сваля някой и друг килограм, че Нова Година не ми подейства много добре на теглото.

Soon...;3

SonataArctica
01-20-2014, 18:47
Диймърче, горе главата!

Песен на деня: Deep Purple - Soldier Of Fortune (http://www.youtube.com/watch?v=RKrNdxiBW3Y)
Toлкова прекрасна песен...

Днес ми едно музикално! Тази вечер не мога да се откъсна от китарката, кеф ми е. Пръстите започват да ме болят и скоро ще трябва да си дам почивка. И ми се чете по математика, може да си намеря някой учебник по Calculus и да почета ;д
http://images.luvimages.com/luvphotos/g/guitar_gif-4568.jpg

urlittlelady
01-20-2014, 19:02
едно такова шантаво ми е.. иска ми се да мога да го хвана за ръка без да чувам критики от всяка една точка на света... шибано ми е, никой не разбира какво всъщност се случва.. ам като цяло съм щастлива и вярвам, че е по-добре, независимо от мнението на всички...

babity
01-20-2014, 19:17
Напуках се мъжката с чесън. Е с'а е момента, в който телефонът ми ще прегрее от мъже. 8-)
Кофти, че беше от истинския, иначе можех да го измия. :(

TheBeliever
01-20-2014, 19:51
Щастливо ми е. Искам вече да е петък и да заминаваме. Лигаво ми е.

Не е на добре това. Трябва да внимавам повече.

Lilanda
01-20-2014, 20:06
Пак ми е адски тежко. Сама съм си го била направила...Окей. Нека. Имам нужда от..И аз вече не знам от какво. Да чуя за последно гласа, който до вчера ме караше да изтръпна може би...

Защо съм толкова мекушава? На него така или иначе не му дреме. Тъй де..Нали е по-важно кой е виновен, а не кой го боли?

ПС: Ако искате кажете, че това е показност. Просто искам да си излея душата някъде, а няма на кой точно в момента. Някой ако има проблем с това, ще го изтрия. :)

granger
01-20-2014, 20:10
arww...less drama, sweetheart :)

babity
01-20-2014, 20:12
Мило момиче, спри да изживяваш нещата толкова явно. Пишеш го, защото тайно се надяваш да промени нещо. А то няма. Ти не бива да искаш да го променя. Защото трябва да бъдеш силна. Та ти си... на колкото си там, всеки ли ще изживяваш така. Самонавиваш се, а не бива.

pandabear
01-20-2014, 20:19
едва ли някой ще има проблем с булшитовете ти, споко.

добре съм иначе аз. още чувам думите му от вчера в главата ми ;3

valdesbg
01-20-2014, 20:23
Аз имам проблем. ПиснА ми да чета сълзливи сапунено-драматични истории с нотка на обреченост и предизвестен финал, казани с явната надежда че някой си ще се трогне, щото видиш ли тайно се надяваме още да му пука.

Сериозно.... застреляйте се някъде. На никой не му дреме за шибаната ви драма, още повече че тва стана бетер Биг Брадър.... сеир и позьорщина...

SonataArctica
01-20-2014, 20:28
Много лошо нападнахте детето... И вие сте били на 15 и вие сте преминавали през какви ли не периоди. Можехте да и го кажете по доста по-учтив начин. :)

AnarchyBoy
01-20-2014, 20:29
Много лошо нападнахте детето... И вие сте били на 15 и вие сте преминавали през какви ли не периоди. Можехте да и го кажете по доста по-учтив начин. :)

Остави ги, няма да им дое акъла, преди няколко месеца имаше драми от някой от тях.. преди година от други..
Ще дойде време, когато те ще се чувстват скапани ОТНОВО, тогава ще им сипя.. ;)

pandabear
01-20-2014, 20:30
102 не си вдига мобифона, ще взема да го сиктирдосам.

valdesbg
01-20-2014, 20:31
Соната - не всички сме циврили за щяло и нещяло пред публика. Имали сме кофти моменти да. Публичност не е била давана. И не би трябвало.

Анархи трай там. Че тебе колко може да те захапе човек...

AnarchyBoy
01-20-2014, 20:33
Анархи трай там. Че тебе колко може да те захапе човек...

Ама моля ти се, заповядай.. не ме плашиш особено, не си кой знае какво, а жалко е, че се мислиш за мнОу гоУем.

само да не се оправдаеш после, че трябва да си лягаш, щото утре имаш;
изпит, лекции, час при психолога, ще колиш кокошките на баба ти, или ще си переш чорапите.. :/
Лел.

babity
01-20-2014, 20:34
Остави ги, няма да им дое акъла, преди няколко месеца имаше драми от някой от тях.. преди година от други..
Ще дойде време, когато те ще се чувстват скапани ОТНОВО, тогава ще им сипя.. ;)

Не бъди жесток. С това си изказване сигурно ще и вдъхнеш напразни надежди. Пък иначе пак прави каквото сметнеш за добре. :)

granger
01-20-2014, 20:35
Малеее...колко се изложи тоя път.
За Анарки идеше реч