Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

...Rammstein...
10-16-2013, 18:11
Не искам да повярвам,че е толкова несправедливо. Утре дано да се съберем повече хора и да покажем,че не сме безразлични и убийците заслужават много повече от смъртна присъда. Трябва да отмъстим.

Lilanda
10-16-2013, 19:57
Супер супер супер ми е изтощено.

Денят беше...Уникален. В един ден да си видиш твойто човече, да ти кажат, че всичко е наред със сърцето ти и да възобновиш контакт със стар приятел..Не очаквах да мине толкова..Готино.

Утре ще се наспя! Казах!

И пак казвам-той е прекрасен! :smt007

bloodfrozen
10-16-2013, 20:09
Един път да се реша да пратя SMS и то да не ми го доставя половин час вече.. Е, няма да се повтори. :lol:
Раздразнителна съм.

shmatarok
10-16-2013, 20:13
Много ми се излизаше, ама заради някои хора пак ше си седя вкъщи. И се пробват да ми минат с някви номера на мазнене, 'ма нЕма да го бъде.
Чувствам се адски изморена и сънлива, искам да се пооправи времето вече, защото в тея сиви мъгли и дъждове нямам желание, а и сили за нищо. :(
Не съм излизала от месец като хората и се чувствам зле. Ама пък така спестявам пари. 8-) Но ми липсват социалните контакти.

girlwithblueeyes
10-16-2013, 21:24
Влюбено ми е<3

HollyGolightly
10-16-2013, 21:38
Изморена съм и ми е тъжно. Просто ей така, без причина.
Освен това мразя мястото, където живея, ако той реши да приеме предложението за работа, въобще няма да му мисля, местя се с него. Писнало ми е от гори и хълмове.

Sh@d0w
10-16-2013, 21:45
Малко по - добре след като разбрах че не съм оплескал тотално нещата hah

Sh@d0w
10-17-2013, 05:33
Хах след един хубав сън всичко е просто прекрасно.

Ентусиазирано ми е днес, слушам си музика и бачкам, а навън е мрачно и вали. Хубаво ми е.

DisappointedDreamer
10-17-2013, 06:19
Кафе, цигара и топъл пуловер при мрачно, дъждовно време - екстра ми е!

:)

vagarious
10-17-2013, 07:05
Ем, пия си кафенцето и ще започна да се оправям за безсмисленото упражнение, на което трябва да отида .. фък фък
Опитвам се да съм оптимистка, защото иначе ми е още по-трудно ... тъжно ми е, празно .. блаа мразя, когато се чувствам някак по средата на нещата .. не обичам половинчати работи .. или така, или иначе трябва да е.Направо полудявам вече, писна ми ................

tori
10-17-2013, 07:43
Хах след един хубав сън всичко е просто прекрасно.

Ентусиазирано ми е днес, слушам си музика и бачкам, а навън е мрачно и вали. Хубаво ми е.
Да. Ентусиазирано ми е за кроса, на който ще бяга той. И макар да е рядко и на лопата да не се рине, ще го подкрепям, ще се дера, ще снимам и ще го обичам. Защото е направил твърде много неща за мен и заслужава да се изсипем всички и да викаме по него. Да знае, че сме там и че има кой да му пази гърба ако оплеска нещата. Не знае какво е усещането да има приятели - е, ще го разбере от нас.
Иначе ми е кеф - един приятел идва на кафенце, ще разтягаме лаф и ще се хилим на простотии. Снощи се наспах малко ас, готинко ми е. Намерих си начин да си пия хапчетата и да не са толкова отвратителни.

Cloud9
10-17-2013, 08:26
Ще си умирам гладна и дебела....Какво е това нещо на половин час и айде пак гладна като вълк.И се чувствам изцедена, смачкана,ненужна и безчувствена.Numb с една дума.Впрочем трябва да спра да използвам английски думи като искам да опиша нещо.И така.И тя ми е в главата.? години минаха,но мисълта за нея още ме мъчи.Прочетох съвсем случайно коментара й на един пост във фейсбук и се разплаках.Беше написала същите неща,които обичах да чувам да казва.Понякога имам нужда от нея толкова много.А така ме нарани и предаде....Главата ме боли вече втора седмица без прекъсване.Не мога вече.От болката вече сериозни мисли за смърт ме налягат.А това не е нормално.Та аз толкова обичам живота!

tonssy
10-17-2013, 08:39
мразя, когато се чувствам някак по средата на нещата .. не обичам половинчати работи .. или така, или иначе трябва да е.Направо полудявам вече, писна ми ................

!!!
На всичкото отгоре съм безпомощна в момента. Ще седя, ще си живея живота, пък.. времето ще покаже. Шанс.

neeDaBosS
10-17-2013, 08:57
емоционално нестабилна

+1

Lilanda
10-17-2013, 10:10
Оле колко обичам да ми се сърдят за глупости...Била съм му напомнила за бившата му. -_- Голяма работа. Ще кажеш, че той не ми говори по цял ден за нея.

Трябва да се прибера в Несебър, трябва, трябва, трябва....

Не мога да повярвам какви неща са ми говорили зад гърба. То като съм на 400 километра е лесно, ще видим дали ще стоят така нещата като се върна обаче.

Той също ми се сърди..Май..Има си и причина де. Ще го изчакам да се прибере, пък ще видим.

Обичам го. :smt007

urlittlelady
10-17-2013, 10:30
спокойничко ми е... дъждът ме успокоява... обичам есента

Niakoitam
10-17-2013, 11:56
Нервира ме тоя скапан интернет нещо тия дни. Преди около два дни като довършвахме вторият ден на една зимнина към 11 часа вечерта по едно време като се разсвятка,разгърмя ама егати и силното.Та брат ми и баща ми ме убеждаваха колко безопасно видиш ли било всъщност. Е, на следващият ден целият град усъмна без интернет...или поне хората, които можахме да попитаме.На вторият ден нещо се усъмнихме въпреки,че нямаше тук, в работата на баща ми и в една съученичка дето майка ми работи там. Е, оказа се че рутера заедно с мрежовата ни карта са дали фира накуп, а дънната мрежова карта работи. До вчера вечерта в работата на баща ми интернет така и не тръгна, а на съученичката също и е изпържило рутера. Похвалиха се интернетаджийте,че са ходили и в една друга съученичка и имат път на много още места.Днеска пък се бъзикат смотаните суичове ментета,защото сигурно са се напълнили с дъжд тези дни и сега е направо...а иди ми дойди ми, а живуркай колко да не е без хич.

TrueStory
10-17-2013, 12:21
Българският ученик е пълен идиот! (нищо лично към никого)

Ivaaaaa
10-17-2013, 12:23
^ и ти си/бил/а :?

добре ми е
времето навън е прекрасно

TrueStory
10-17-2013, 12:25
Била съм, но преди време и извинявайте, но положението не е било такова ....и отново- нищо лично към никого.

shmatarok
10-17-2013, 12:30
^ за какво става въпрос?

Хехехе, сама съм си в къщата, няма ги съквартирантите, мислех да ходя на фитнес, ама пак вали *изненада!* и просто ще се мъча да си правя упражненията вкъщи. Трябва после да си направя и рисърча, ама да видим. Още съм сърдита за вчера, ама явно и те се цупондрят, еми браво. :Д

Chacho
10-17-2013, 12:30
Почивка, ей.

Бтв, днеска четох Телеграфа и видях едни коментари от тийнпроблем публикувани. Направо умрях от смях. По-късно ще ви ги споделя. :D

prince
10-17-2013, 12:35
Спи ми се нещо дейба ..

girlwithblueeyes
10-17-2013, 13:07
Писна ми тази да говори за гаджето ми.
Явно ще трябва да си поговоря с нея .

bloodfrozen
10-17-2013, 13:08
Тая нощ няма да се спи като за последно, запасила съм се с промишлени количества кафета и сладкишчета, за да се посветя изцяло на науката. 8-)

AliceSw
10-17-2013, 13:28
не обичам такова време, като вързана се чуствам в нас, поне съм самичка, като никога...

Jessie
10-17-2013, 14:04
Тъпо ми е. Кофти ми е. Тъжно ми е. Самотно ми е. ;(
И в същото време... като се замисля, че остават само два дни до вечното дерби... а тази дата я чакам, Бога ми - от ПОЛОВИН година... До вчера то не беше ентусиазъм, не бяха песни, не беше... чудо, чудооо...
А днес... всичко ми се срина просто... Адски шибано е как само за един миг любимият ти човек може да ти нанесе такава щета, че с дни наред да не можеш да се оправиш... И да го направи... не, не мога да кажа, че е било несъзнателно... Пф....
Логика, брат... Нямам думи......

tonssy
10-17-2013, 16:42
"Това ли е на **** гаджето ??? " , "Абе тва не беше ли гаджето на **** ?? "
От кога ходя с някого, а дори не знам ? Боже... :lol:

JustaLittleKid
10-17-2013, 16:51
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/555641-%D0%A2%D1%8F

Niakoitam
10-17-2013, 16:56
Тъпо ми е. Кофти ми е. Тъжно ми е. Самотно ми е. ;(
И в същото време... като се замисля, че остават само два дни до вечното дерби... а тази дата я чакам, Бога ми - от ПОЛОВИН година... До вчера то не беше ентусиазъм, не бяха песни, не беше... чудо, чудооо...
А днес... всичко ми се срина просто... Адски шибано е как само за един миг любимият ти човек може да ти нанесе такава щета, че с дни наред да не можеш да се оправиш... И да го направи... не, не мога да кажа, че е било несъзнателно... Пф....
Логика, брат... Нямам думи......

И само Левски, само Левски, само Левски шампиоооон. Нали така? :D

Barbie47
10-17-2013, 17:08
Отварям прозореца, навън вали и навсякъде мирише на дъжд, а аз пия горещ чай и знам, че утре е петък. Обичам когато си играе с косата ми, неочакваните смс-си, които получавам, а сме през един чин, сърцата, които рисува по всичките ми тетрадки. Как винаги разбира когато не съм на кеф, не знам. Помня как веднъж ми каза:" Има случаи, в които идея си нямам какво ми е и как се чувствам, но когато погледна към теб, знам точно какво ти е в главата. Познавам те повече, отколкото мен самия." <3 Спокойно ми е и есенно такова.

102
10-17-2013, 17:09
Само Левскиииииии.. има ли голиииииииииии ??!??!? :ѝ)

Niakoitam
10-17-2013, 17:17
Само Левскиииииии.. има ли голиииииииииии ??!??!? :ѝ)

А да ви се намира някоя и друга срязана греда от врата или пък някоя буквичка от БФС-то? :D

Konstansa555
10-17-2013, 17:21
Седя и си мисля защо абсолютно всичко в живота ми върви наопаки, защо не мога да съм с човека, когото обичам повече от всичко на света.... Защо....? :(

NambyPamby
10-17-2013, 17:29
Вали и е идеаално за сън. Голям праз, че е едва 8. 8-) Имам нужда от почивка, каталясала съм.
Обичам го. Прекрасен е. Особено тоя смс днес, хахаха. Мед ми капеше от сърцето, докато го четях.
Дано да успеем да се организираме и да си свършим задачките, и да си имаме цял ден само за нас през уикенда. (:

Carpe Diem
10-17-2013, 17:42
Всички казват че ако е интересува ще го покаже... ем, не не го показва... какво сега, да се предавам ли? Май да. Колко пасивна роля играя. А пък и... не е стока. Може би така е по-добре.

...Ама стои там... на линия е в момента... на няколко метра от мен живее... толкова е трудно.

...Rammstein...
10-17-2013, 18:01
Има надежда. Осъдиха ги, но им е малко,много малко. Важното е,че не успя да им мине номера и да подкупят още някого за да излязат чисти.

Lilanda
10-17-2013, 18:07
Има надежда. Осъдиха ги, но им е малко,много малко. Важното е,че не успя да им мине номера и да подкупят още някого за да излязат чисти.
За Николай ли говориш или само на мен така ми се струва? :D

Аз се чувствам добре..Много добре..Щастливо ми е..И влюбено..Много влюбено. :smt007

DisappointedDreamer
10-17-2013, 18:09
Очаква ме дълга нощ.

...Rammstein...
10-17-2013, 18:18
[QUOTE=Lilanda;10891242][B][I]За Николай ли говориш или само на мен така ми се струва? :D

Да, за него.

vagarious
10-17-2013, 18:32
Тъжно.Имам нужда от човек до себе си, не искам да съм сама.Искам хора, динамика, движение .. контакти, абе всичко искам.Тъпи обстоятелства, тъпо време, което се влачи!!!!!!!!!! сднфкбснкфхсбрбф,срфбне

Ivaaaaa
10-17-2013, 18:56
цял деен релааакс и спане
сега ми е малко гузно
утре трябва да наваксвам, в събота и неделя съм на уроции..

anonymous708973
10-17-2013, 19:10
Малко си загубих следобеда, ама толкова непродуктивно не ми е било от много време.
Нищо де, наваксвам си вечерта, ще си направя нещо вкусно за хапване, ще си подредя бардачето и от утре ударна 7-дневна подготовка за изпит.

nepowtorima
10-17-2013, 19:19
С чай и с учебници - "колко по-хубаво от това" ..
Да.. доста ми е шибано последно време.
Нямам време за нищо, всеки ме наранява.. страшно ранима съм станала последно време, което е страшно нетипично за мен. размеквам се.. ужас!
не знам какво ми се прави вече наистина. не мога да правя и половината от нещата за които имам голямо желание... прекалено изтощена съм за всичко и всички вече!

Hayashi
10-17-2013, 19:22
Доволна съм! Курсовете ми по руски са най-прекрасната част от деня ми. Най-накрая да срещна група мотивирани млади хора! Утре имам пак супер много неща да свърша и дано да ми стигне времето.

baby_baby
10-17-2013, 19:26
Тъжна :(

granger
10-17-2013, 20:27
Ох, оцелях и този четвъртък!
Хубаво ми е :)

HollyGolightly
10-17-2013, 22:12
Нещата малко по малко си идват на мястото

Sh@d0w
10-18-2013, 05:35
Болен съм. Днес ще си бачкам от нас така като гледам.

NeutralMilkHotel
10-18-2013, 05:53
Болна, сънена и закъсняваща с един час...
Нямам търпение да приключа с простотиите и да дойде време за разходка на кучо, и после упражнения по пиано. <3

Lilanda
10-18-2013, 07:06
Днес съм именничка. 8-) Суууууупер щастливо ми е..За пореден път. :D Надявам се никой да не ми разваля настроението. Ндам..;д

XTREMEFREERIDE
10-18-2013, 13:51
Толкова много неща ми се правят. Цъфтя направо отвсякъде! Отпадна ни екскурзийката, но ще се реваншираме на нас самите с хубав уикенд.

102
10-18-2013, 14:34
Днес съм именничка. 8-) Суууууупер щастливо ми е..За пореден път. :D Надявам се никой да не ми разваля настроението. Ндам..;д

Ти не беше ли с някво изчанчено име...? Кои имат имен ден днес ?

Lilanda
10-18-2013, 14:44
Ти не беше ли с някво изчанчено име...? Кои имат имен ден днес ?
Изчанчено..-_- Да...изчанчено..-_-

Златки, Златини, Златковци и всичко златно..:D

AnarchyBoy
10-18-2013, 14:45
Изчанчено..-_- Да...изчанчено..-_-

Златки, Златини, Златковци и всичко златно..:D

:lol:

Barbie47
10-18-2013, 14:46
Да разбереш, че ще караш само 6 часа- какво по хубаво? :D Прибрах се като хората в 14:00, обяд, тренировка и после одеяло и чаша мляко. Идилия. Мисля да си остана така цялата вечер.

TheBeliever
10-18-2013, 15:37
Разпуснато положение :lol:

Очертава се интересен уикенд...

Изморено ми е от днес, но все пак съм нетърпелива.

Hayashi
10-18-2013, 15:52
Френските институции продължават да се гъбаркат с мен и да не ми съобщават някви си техни скорошни промени в закона, които здраво ми объркват работата. Съответно утре ще се пише писмо до министерството. Чудничко пак!
Петък е, ама ми е супер криво като се виждам как ще се издъня яко на изпитите другата седмица.

UniqueDino
10-18-2013, 15:54
В много добро настроение съм. Днеска се запознах с един изключително умен, интелигентен и забавен човек. Днеска се регистрирах тук ии също така съм щастлива, че вече сме петък, защото утре и други ден се очертават прекрасни дни.

maldini
10-18-2013, 15:54
Изтощен след тренировка ..

tonssy
10-18-2013, 16:13
Дори не успяхме да се засечем днес............. тъпо ми е

weheartiit
10-18-2013, 17:29
ех,много ми е скучно
и не ми се обади ...
и постоянно стават някакви тъп неща,направо се комплексирам вече
за утре нямам планове и сигурно ше си остана цял ден в нас
и ще се побърквам :D :(

babity
10-18-2013, 18:06
Егото ми е поодраскано. Утре ще се постарая да го полирам с нещо лекомислено. И повече ник'ви тъпи идеи като сядане на гъзягата. Рога за всички от сърце! (sun)

tori
10-18-2013, 18:09
Есенно ми е. Ама хубаво есенно. Сбогувам се с лятото донякъде. Мисля си за печена тиква със захар и канела, ябълков сладкиш и канела и кафе с канела. Оф. <3 Сещам се за огромния син пуловер, който по принцип не нося зимата, но сега му е момента май. Кофтито е, че тука в мойта стая е топло и кисна по къс ръкав. Сещам се за листата навън, за мокрото. Всички сезони си имат някакво очарование, но есента си има милиони такива. И ми се пие кафе с канела, да кажа.

chupachups
10-18-2013, 18:33
Смачкана, объркана, недооценена, изморена :(

JustaLittleKid
10-18-2013, 18:55
Зле.
Объркана.
Просто не знам.

cookie78
10-18-2013, 19:08
Зле.
Объркана.
Просто не знам.

.

Ivaaaaa
10-18-2013, 19:16
сега съм малко по-спокойна след като свърших поне половината си задачи

от два дена си седя вкъщи и почти не съм си подавала носа навън

карат ме да излизам, но от една страна ме е страх да не се върна към онова, което бях преди, от друга страна не искам да се затворя в себе си и да отбягвам другите, защото знам какъв ще е резултата от това
отново започват терзанията дали не съм постъпила прибързано...

XTREMEFREERIDE
10-18-2013, 19:39
Take me down to the paradise city
where the girls are green and the grass is pretty
meh.

xoxi
10-18-2013, 19:58
Няма мускулче в мен, което да не изгаря от болка. Утре ще съм в най-яката мускулна треска, която светът ще види. :D Сега ми е смешно, но хич не си завиждам.
Днес беше направо убийствена тренировка, убийствена работа и убийствено физическо натоварване. Чудя се как оцелях... Най-хубавото е, че утре трябва да повторя същата програма. Ако успея въобще да стана от леглото, ще празнувам. Аз съм железен човек! :D
Спи ми се, та две не виждам, но пусто любопитство...

HollyGolightly
10-19-2013, 05:07
Много мразя да гледам филми със субтитри. Имам чувството, че 90% от тях се правят от абсолютни идиоти, превеждащи всяко изречение, дума по дума, с помощта на речник.

TheBeliever
10-19-2013, 07:04
Много мразя да гледам филми със субтитри. Имам чувството, че 90% от тях се правят от абсолютни идиоти, превеждащи всяко изречение, дума по дума, с помощта на речник.

Ако филмът е нов и е изтеглен с лошо качество от някой торент - точно идиоти с речници ги превеждат.
Пробвай да гледаш някой стар филм, който си вече си гледала, но с дублаж на български. Няма такъв ужас.

Разочарована съм малко. От нея, но най-вече от себе си.

За пореден път се убеждавам, че имам твърде високи очаквания.

anonymous708973
10-19-2013, 09:00
Библиотечно така. И салата си спретнах, ама е крайно време да спра да крада на съквартирантката кутийките и да си намеря собствени :д

Охох, и после я кафенце, я фреш.
Снощи беше супер. Имах си нужда от това и дано в петък да се полива взет с предполагаемо хубава оценка изпит! Девойката много радва, много е искрена, сериозна, отговорна. Дори жестовете й ме радват. Да видим дали няма да е поредната, която ще ме разочарова.

Colouring
10-19-2013, 09:14
Обичливо ми е, но и няк'во несигурно в същото време.
Пф.

П.С И ми се приходи на концерта на Scorpions, ама ще си остана само с желанието...

DisappointedDreamer
10-19-2013, 09:29
Много ми е хубаво.
Остава да си довърша само вътрешното оценяване по математика и от сряда - заслужена ваканция :)

AliceSw
10-19-2013, 09:56
събудена, след малко ще съм и изкъпана и отивам да чистя, мрън

babity
10-19-2013, 10:59
Разкрасяването - направено. Домакинската работа - свършена. Кафето - изпито. Като цяло ми е няк'во сиво такова. Един смс може да поправи всичко, но съм убедена, че няма да го получа. Дано поне за довечера се наредят нещата и да има няк'ва нова мръвка. Ако не, може да подпийна доволка.

Glamour92
10-19-2013, 12:03
И индъстриъл и септум ще е.Ама не наведнъж. :D
...

Необходимо ми е влюбване.В някой или нещо.
Soon ...
(да се надяваме)

tori
10-19-2013, 12:26
Йейейееее. Щастливо ми е. Справи се добре, макар да не е доволен от себе си. И с другито пак се справи добре, но пак не е доволен. Да му се невиди ли козирога. Иначе ми е сладко-уморено. Чудя се как да легна да си поспя. Обичам го.

SpiritInBlack
10-19-2013, 13:25
Чувствам се...гладен. Последните дни се скатавах много, трябва да почна да съм по-отговорен. Писна ми от тея държавни изпити , ей. Утре трябва да е последно...за тая година

Anonys
10-19-2013, 13:43
Гладен.

anonymous708973
10-19-2013, 14:19
Обичливо ми е, но и няк'во несигурно в същото време.
Пф.

П.С И ми се приходи на концерта на Scorpions, ама ще си остана само с желанието...

Мдаа, и на мен Никълбак са ми баааш пред вратичката, ама 70+ евро за билет няма откъде да ги измъдря.

DisappointedDreamer
10-19-2013, 14:32
^их, много скъпо, бе! Аз на Никълбак бях миналата година по това време в Стокхолм и струваха 50 евро

~TrueLove~
10-19-2013, 14:33
Разочарована от себе си, денят ми е пропилян.

Lilanda
10-19-2013, 14:54
Изморенааааааа..;/

От 10 съм навън...То не беше изкачване 1000 метра, че обикаляне на пещерата, че слизане наобратно...После до Борован 30 минути само отиване /е вярно, че беше с кола, ама..:D/.

А утре ще пътувам към Несебър..-_-

Все пак беше супер готино..:smt007

NambyPamby
10-19-2013, 15:00
Снощи много приятна компания се оформи и си прекарах чудесно.
Най ми хареса частта с продължителната целувка и здравите, мъжки, притискащи ме към себе си ръце, придружени от репликата:"Не мога да ти се сърдя и това много започва да ме дразни вече". 8-)
Много ми е щастливо като цяло, обичам(както обикновено), ама се и чувствам обичана, и то много.
Баба ме обича най-много обаче, защото ми е пратила цяла чанта с различни вкусотии и направо ме кара да се пръсвам от ядене/щастие. 8-)
Имам и пари, и се чувствам красива, и въобще, сигурно тва е първият път, в който всичко ми е наред. 8-)

HollyGolightly
10-19-2013, 16:21
Ако филмът е нов и е изтеглен с лошо качество от някой торент - точно идиоти с речници ги превеждат.
Пробвай да гледаш някой стар филм, който си вече си гледала, но с дублаж на български. Няма такъв ужас.
Да, знам, но по-голям ужас от документален Български филм с вградени субтитри на английски няма, главата ме заболя докато го изгледам 8-)

Събота е, скучно ми е, може да излезнем малко по-късно.

vagarious
10-19-2013, 18:32
пореден пропилян ден .. яд ме е

maldini
10-19-2013, 18:38
3:0 говеда пукнете!! мн ми е кеф

Ivaaaaa
10-19-2013, 18:43
3:0 говеда пукнете!! мн ми е кеф

и на меееен

след поврътването днес, е време да учааа

maldini
10-19-2013, 18:52
ходи ли на мача бе ивчее

TheBeliever
10-19-2013, 19:55
Изключително доволна.

Накупих си чудесни нещица. Поглезих се с някои процедури. Сготвих си любимо ястие и завършвам деня с бутилка розе и плодове.
Майната им на всички, да ме извиняват. Този ден си беше за мен.

Naive
10-19-2013, 20:02
Най-накрая го изгледах този сезон, бе. И най-накрая ден, в който не уча и си почивам, имах нужда. :З

Ivaaaaa
10-19-2013, 20:07
ходи ли на мача бе ивчее

не можах :/

AnarchyBoy
10-19-2013, 20:38
Ндам Определено ми е влюбено, стомаха ми се преобръща само като се сетя за нея.. :smt049

xoxi
10-19-2013, 21:00
Ръцете и краката ми треперят от болка, а кокалчетата на ръцете ми са разранени, но пък се чувствам преизпълнена с енергия. Свърших ужасяващо много работа за два дни и съм безкрайно горда от себе си.
Доказах си отново, че няма мъжка и женска работа, има само глезотия и мрънкане. Свърших повече работа от мъжете около мен и това нямам как да не погали самочувствието ми. :D
Натръхвам само при мисълта колко добре ще спя тази нощ... нях, нях ^^

HollyGolightly
10-19-2013, 22:20
Заека ми пристига Събота, много съм щастлива. От 3 месеца вече го чакам и съм му накупила какви ли не играчки и храни 8-) Ще го превърна в много разлигавено животно

Hayashi
10-20-2013, 00:34
Да им го... на съседите, които вдигат мощен купон точно до мен! Разбирам, че им се празнува, ама такова дране пред врата ми. А утра трябва да уча и искам да се наспя. Исках да звънна на полицията, обаче първо някак си звъннах на пожарната. Та свързах се с полицията де, дано да дойдат до 15-20 минути, щото това вече не се трае. Учудвам се, че още никой не се е оплакал. Такова дране не бях чувала въпреки дългогодишния ми опит с прозорец на 20 метра от изтрезвителното.

Chacho
10-20-2013, 01:36
Види му се края на почивката, да еба.

DisappointedDreamer
10-20-2013, 05:44
Само още 3 дни и после дим да ме няма.

Lilanda
10-20-2013, 06:11
*прозяв*
Тооооооолкова ми се спи. Като знам, че днес ще пътувам, трябваше снощи да се наспя..-_- Ама аз не, та не. Мислeх си за него...цяла вечер. :smt007 Обичам си го. :smt007

Ivaaaaa
10-20-2013, 09:10
много съм доволна от себе си
успях да свърша най-важната ми задача
остава ми да уча по само един предмет и съм редии
трябва да отида и на уроци...

tori
10-20-2013, 09:20
Умряло ми е, чувствам се като мекотело. Сънено, смотано... Искам цял ден в леглото, пък ако може да не съм сама, още по-добре.

granger
10-20-2013, 09:25
Наспах се, сега ще си похапна, ще изляза с дружка и току виж прочета някоя лекция :lol: А дано де!

SurfSky
10-20-2013, 09:52
Good ,като къпано беби :D

granger
10-20-2013, 10:04
Цецооо, Цецо, тва моме ти е изпило мозъка със сламка. Дано се възстанови по-бързо, та да ти е мирна главата!

Wednesday666
10-20-2013, 10:13
Мале, тия дни не съм се спряла, само излизам.
Не мога да се оплача от изненадата вчера, толкова мило ми стана.
Усещам, че има хора, които ме оценяват и наистина ме обичат, а не ми мрънкат само какво не правя както правя и как ги наранявам.
Все още се чувствам малко самотна, но това е моментно ии вярвам, че ще се оправят нещата скоро..

babity
10-20-2013, 10:41
Въпреки гредата, снощи беше много силна вечер. Всичкия хаос и голямото препускане ми донесоха очакваната хармония. Чувствам се щастлива и уверена. Не съм предполагала, че ако ме отхвърлят, ще се чувствам толкова добре. Обикновено се обърквам и самосъжалявам, а с'а... йеееееееееееееехааааааааа ! И кат' добра пиянка, вместо да съм дроб днеска цял ден, съм тоооолкова заредена с енергия и позитивизъм, че нямам търпение да ме залеят с нови задачи в понеделник. Искам цял ден само да подскачам, да свиря на въздушни китари и да пея на лака си за коса. :D

AnarchyBoy
10-20-2013, 10:55
Цецооо, Цецо, тва моме ти е изпило мозъка със сламка. Дано се възстанови по-бързо, та да ти е мирна главата!

Чак пък толкоз..

tonssy
10-20-2013, 11:23
Пиша първата си тема по история от 2 часа. Още съм в началото. :Д

Bunny Monster
10-20-2013, 12:48
Нещо ми се спи, но не мога, заради тъпото главоболие.
Убива ми се някой.

XTREMEFREERIDE
10-20-2013, 12:56
Невероятно силен сън тази нощ. Още не мога да се отърся от усещането. Знам, че не е правилно, а някак мега-много ми харесва и се чувствам виновна от това, което изпитвам. Странно. Не ми се беше случвало.

bloodyF
10-20-2013, 13:20
Нямам време за нищо, така се чувствам.
И ми бие игнора, а не знам защо. Нищо не съм направила, по -скоро той не знае какво иска.
А с него не знам какво ще правя ,честно казано. Объркана съм и искам да съм сама, най-накрая. Писна ми някой да ми вдига скандали ежедневно ,защото съм му казала кво става, вместо какво правиш и пр.

ИСКАМ СВОБОДА.

SpiritInBlack
10-20-2013, 13:28
You give and you get back ! : )

Някой довечера за Андрея в Cotton :?

granger
10-20-2013, 13:37
Много ми е хубаво вкъщи , ама утре вече в София...малко да се досоциализирам. Може да щипнем по Bedroom...да видим дали няма да излезе нещо интересно.

Lilanda
10-20-2013, 13:56
http://www.youtube.com/watch?v=9Cyokaj3BJU :smt007

...Rammstein...
10-20-2013, 14:01
Гаден, гаден руски...нищичко не разбирам. Дразни ме самото говорене и още повече се дразня,че не мога да си свърша работата заради него. :(

bloodyF
10-20-2013, 14:49
Много ми е хубаво вкъщи , ама утре вече в София...малко да се досоциализирам. Може да щипнем по Bedroom...да видим дали няма да излезе нещо интересно.

мър, мър, МЯУУУУ
оправи ми деня с това може
мяу
обнадеждена
йей
йейе
йейейе

anonymous708973
10-20-2013, 15:06
Готвя се за изпит, който не знам дали ще взема или ако взема, ще е с кофти оценка и няма възможност да я оправя.
Из целия сайт на унито е излязла статия, в която обявяват, че най-накрая са хванали идиота, който уби едно момиче в иначе тихичкия, кротичък Манхайм... и той, разбира се, се оказа българин.
Има после да ми казва французинът (докато гледаме дебилни клипчета), че еди-какви-си неща се случват само в България, Русия, Румъния и пр.

Как да се чувствам? Искам да си зария главата в пясъка като щраус, да изчакам петък вечерта и да полея обилно (не)взетия изпит с една бутилка свястно френско вино!

Hayashi
10-20-2013, 15:39
^ Аз знам, че няма да го взема. Въпроса е с колко няма да го взема и лесно ли ще го компенсирам после. Нищичко не разбирам от тея умрели вероятности! Три часа четох някви теории, пререшавах задачи и пак не разбирам! Най-простите ги схващам и от там нататъка отиде коня в ряката... А за да ми е още по-готино следващия изпит е по физика където пак нищо не разбирам. Изобщо не ми е ясно защо са ми я сложили тая ядрена физика при положение, че бъдещата ми специалност няма нищо общо с нея.
Имам половин бутилка вино и докрая на деня сигурно ще съм я опразнила.

Баси късмета! Следващите изпити по биоразнообразие, генетика и атмосфера и океан трябва и трите да ги закотвя на 19 поне.

DisappointedDreamer
10-20-2013, 15:44
Да се включа и аз с оплакването - това вътрешно оценяване по висша математика ще ме довърши. Прекарах безумни часове над него, вместо отредените 20 и пак не съм готова.

Дано до края на вечерта да съм го свършила, и то прилично, че ще се хвърля от някъде.

Утешавам се, поне, че идната седмица приключва в сряда, като ме очаква само устен тест по шведски и един по математика. След това пълен яйляк в Естония, а след това и с гаджето.

Да идва по-бързо.

TheBeliever
10-20-2013, 15:54
Като ви чета изпитните тревоги ми става едно такова носталгично...

Ползотворен ден беше, доволна съм от себе си. И свърших доста домашни задачки и намерих време да си почина качествено.

Постъпих като добро момиче и му изпратих честитка. Нали така се правело...

Дано да е малко по-спокойно в офиса тази седмица, че идният уикенд ще е ужасен.

tori
10-20-2013, 16:12
Боли ме челото като идиот, по дяволите. Наспахме се, починахме си и се видяхме. Беше хубав следобед.

Barbie47
10-20-2013, 16:35
Всичко щеше да е идеално, ако нямах утре контролно по руски... Възможна ли е седмица без 100 контролни? Едва ли.

Lilanda
10-20-2013, 17:05
Сдухах се...Ей така..Без причина..;/

Sh@d0w
10-20-2013, 18:49
Много мразя да ми се бъркат в моите неща. Не може ли всеки да си гледа в паницата?!

shmatarok
10-20-2013, 19:19
Имам да уча тоооооолкова много и бях решила днес да се постарая много да си наваксам с всичко пропуснато, а то какво стана? Кой ли не ми се обади, домъчняло им било, липсвала съм им, яко, ама от толкова разговори дори не можах да си сготвя като хората. 8-) Поне се социализирах малко, пък било то и via pc, ама пак е нещо.
Трябва да почвам компютърното право, имам да пиша проект, който трябва да се предаде след 4 дни, а дори не знам какви са темите :(
Вчера мега провала. Направо не искам да си мисля. Държах се зле и невъзпитано, и като осмокласничка, невидяла момче до сега и днес бих се разкъсвала от угризения, ако не бяха всичките човечета, които ми се обадиха.
Сега обаче смятам да уча поне малко.

weheartiit
10-20-2013, 19:29
не ми се става рано,целия ден после ми е крив :(
и пак съм се изложила ...

paradosou
10-20-2013, 19:29
Работата в екип доооста изчерпва търпението, когато си принуден да движиш всичко с несериозни хора.
Поне след сряда се предполага, че ще ми се разсеят съмненията, а и отсега предусещам обещaващи отговори. Да видим кога ще изляза от асоциалния си период/ще се появи някой истински интригуващ :).

fUcKsMiLe
10-20-2013, 21:01
Гадничко ми е. Още 2 месеца трябва да потърпя, само 2.
Дано на рождения ми ден да съм по-добре, че ми писна да съм болна. -.-
От утре става гадно, имам 2 контролни и едно инт. съчинение да пиша, че изпуснах последните 3 дни в дскл., фу!

bloodfrozen
10-21-2013, 03:56
Ще си гледам ученето аз, никакви мъже не ми трябват! Само главоболия създават.

Sh@d0w
10-21-2013, 04:34
Днеска просто страхотно. И оздравях.

Ще видим как ще си планирам нещата за деня, имам тооолкова много задачи да свърша..

tonssy
10-21-2013, 06:26

Хаха, нали!

shmatarok
10-21-2013, 07:09

И аз така!

Оф, това ранно ставане ме убива. Усещам, че ще съм крива и гадна цял ден. Ако пекне слънце, може и да размисля, ама засега тези вероятности се виждат само около хоризонта. Над мен - облаци. 8-) И е студено, от леглото си го усещам! :D
Не ми се учи, камо ли рисува по тези ранни доби, ама никой не ме пита какво ми се прави :(

XTREMEFREERIDE
10-21-2013, 07:13
Нямам време за нищо, така се чувствам.
И ми бие игнора, а не знам защо. Нищо не съм направила, по -скоро той не знае какво иска.
А с него не знам какво ще правя ,честно казано. Объркана съм и искам да съм сама, най-накрая. Писна ми някой да ми вдига скандали ежедневно ,защото съм му казала кво става, вместо какво правиш и пр.

ИСКАМ СВОБОДА.

Да знаеш, душко, че и аз имах такъв период и съм адски щастлива, че приключих нещата. Не, че ти набивам чивии какво да правиш с живота си и отношенията си с хората, ама ако нещата наистина са така, както ги описваш, то няма смисъл. Издребняването е много характерна черта за много "мъже". Истински мъж ти трябва, да не ти се тръшка като ощипана петокласничка за щяло и нещяло. Сега, то за да има някакъв проблем между двама, никога няма само един виновен, но за да се е стигнало до тук, значи е имало мнооого разногласия.

Пък аз съм пълен айляк. Чудно си изкарваме двамата с него през свободното време. А когато сме заети пък ми е толкова спокойно, че е до мен. Мър :3

KHALIFA'S
10-21-2013, 07:15
Уморено...2 теста ще имаме и направо.. :D

AliceSw
10-21-2013, 08:45
ммм, искам да се отпусна днес, да отхвърля някаква работа....дано всичко е наред

Niakoitam
10-21-2013, 09:23
Искам...Искам...Няма значение... Не знам дали някога съм искал нещо повече,но пък явно не го заслужавам...

prince
10-21-2013, 11:21
Скука ми е бе?

Lilanda
10-21-2013, 12:21
Имам си най-прекрасното момче на света..:smt007

Сутринта класа ме посрещнаха супер топло. Бяха се събрали по-рано в стаята и ме изненадаха за добре дошла. Много много ме стоплиха...

prince
10-21-2013, 12:41
Имам си най-прекрасното момче на света..:smt007

Сутринта класа ме посрещнаха супер топло. Бяха се събрали по-рано в стаята и ме изненадаха за добре дошла. Много много ме стоплиха...

Nice.

girlwithblueeyes
10-21-2013, 12:48
Толкова ми е хубаво когато ме прегърне <3

Не знам какво да правя с майка ми отношенията ни никога не са били добри но този път тотално се сринаха .Какво против има приятелят ми ???!!! не знам

prince
10-21-2013, 12:51
Толкова ми е хубаво когато ме прегърне <3

Не знам какво да правя с майка ми отношенията ни никога не са били добри но този път тотално се сринаха .Какво против има приятелят ми ???!!! не знам

А той тъкмо излиза от затвора .... Какво против да има жената ... ;D

granger
10-21-2013, 14:09
Прибрах се в София!Имам нужда да си почина , ох...мда!

TheBeliever
10-21-2013, 15:47
Харесва ми когато задачките се трупат една след друга. Още повече ми харесва когато успяваме да ги отметнеш също така бързо и ефикасно.

Неотличаващ се ден. Леко асоциална се чувствам. Дано в сряда да ме вкарат в релси. Или по-скоро да ме изкарат от тях.

Sh@d0w
10-21-2013, 15:47
Днес ми се прецакаха плановете.

Но нищо, имам цяла седмица да си ги пренаредя. Хубаво ми е в момента.

AnarchyBoy
10-21-2013, 17:57
http://25.media.tumblr.com/b5e7a3232256a9528c0644d09b284d89/tumblr_muyz95GioZ1rp8g6po1_500.gif :smt049

SpiritInBlack
10-21-2013, 18:48
Нормално. Вчера беше неприятно , никът ми от скайп ме описваше добре. Днес ми върза доста. Намерих момичето от влака , утре смятам да я посетя . Дано поне тя е повечко каквато си я спомням...

Ivaaaaa
10-21-2013, 19:05
хубав ден беше
повече от доволна съм
доказах си, че мога да си върна старото аз
обичам се!

DisappointedDreamer
10-21-2013, 21:03
Щастливо ми е с него, в училище е все същото. Поне заминавам утре вечерта и 4 дни ще си почина от всичко.

pandabear
10-21-2013, 21:07
явно 13 години за някои хора са нищо особено
писна ми да живея в скапани спомени
писна ми

tori
10-21-2013, 21:32
Скучно ми е, уморено, налегнали са ме стиховете, обичам Дамян Дамянов и ми е хубаво топличко в леглото. Липсва ми да е тук, до мен и да ме гъделичка, да ме целува, да се лигавим, да се обичаме и да четем любовна поезия един на друг. Жалко, че е чааааааааак у тях, а не тук. И ще го видя чаааааак утре.

Sh@d0w
10-22-2013, 04:35
Леко сънено ми е иначе ми е добре. Да видим днес какво ще успея да свърша от задачите и какво ще остане за утре.

Освен това ме гложди едно такова щастливо чувство, ама не мога да го обясня. Или мога. Нз.

TheBeliever
10-22-2013, 04:50
Трябва да се взема в ръце и то не в един аспект.

Работа, работа, работа.

Jaune
10-22-2013, 06:09
Чете ми се и ми се пише... доминантно да е четенето де.

Ivaaaaa
10-22-2013, 06:56
спи ми се, но трябваше да стана да уча
ндам, не беше добра идея да си лягам към 5 сутринта...

не знам защо му вдигнах телефона
не знам какво ми става
объркана съм, а най-лошото е, че обърквам и него

Cloud9
10-22-2013, 07:34
Пак я сънувах.Как идва при мен,извинява ми се и се опитваме да започнем отначало.И ми беше хубаво и спокойно както когато тя беше част от живота ми.Събудих се с мисълта че ще се чуем поне по телефона с нея.Но не.Номерът е изтрит от телефона ми и дори да не беше не бих звъннала.Непростимо е това,което направи.Но ме е яд че имам чувството че започвам да прощавам и по-лошото -да забравям какъв урок ми даде.

urlittlelady
10-22-2013, 11:01
каква каша, какво нещо... защо все хубавите неща трябва да са съпътствани с нещо лошо... ще мога най-накрай да направя това, което искам, но не... все ще обидя някого... все някой ще е недоволен... толкова искам да правя това нещо, но винаги когато искам да го правя, все нещо ме дърпа назад...
как да го обясня... две неща ще искам през живота си да ми вървят спокойно и точно те от всичко няма да ми вървят ама грам.. ей толкова... супер гадно ми е.. ужас.. ужас...
липсва ми...

girlwithblueeyes
10-22-2013, 12:05
Довечера ще му сготвя и ще гледаме филмче <3

tori
10-22-2013, 12:09
Ми кеф ми е. Мъничко ми се спи, но чакам мъжО и лягаме да поспим малко. Иначе деня беше тъп - някъф тъп немски дядо поканили в даскало, трябваше да киснем в шитавата маза на студено, без суитчъри и да му слушаме глупостите. Имам планове за сериозен разговор с бащата, да се надяваме, че ще склони.

Enchanting
10-22-2013, 13:39
Мх предстои ми поглъщане на тонове информация и се надявам накрая да не изпуша.
Nice.
Аз сама си го направих.. но а де - друг няма кой да ми помогне.
Трябва да се стегна ии...

ПП. чувствам се празно

Lilanda
10-22-2013, 13:57
Мех. Гласът му ме разтапя..:smt007

А в класа ми има някой балък, който е изтрил имейла от госпожата по български и сега нямам от къде да си препиша плановете...-_- Не изключвам варианта госпожата да е забравила да прати плановете, но първото е по-вероятно..-_-

И кой идиот за бога в 8-ми клас не може да напише текст описание на тема "Моят най-добър приятел"........

sneering
10-22-2013, 14:01
I S E E A L O V E T H A T M O N E Y J U S T C A N ` T B U Y

Sh@d0w
10-22-2013, 14:06
Тамън се прибирам. Днес беше голямо обикаляне из софията по институции наляво надясно, поне оправих всички нещо които останаха за колата и вече ми е спокойно. Доволен съм беше ползотворен ден.

За утре също имам доста задачи и един проект дасвърша, дано да успея да ги свърша на време та четвъртъка да ми е свободен.

Glamour92
10-22-2013, 14:15
Днеска разбрахме,че сме "точни като ореховки" . :D
Как да не се чувства доволен човек след такова сравнение?

weheartiit
10-22-2013, 15:40
как мразя да ми обещаят нещо и след това да не си го спазят и аз
глупачката да чакам ...
и след това да ме лъжат,безценно

DisappointedDreamer
10-22-2013, 15:44
Трябва да си оправям багажа, а нямам желание. За абсолютно нищичко.

AnarchyBoy
10-22-2013, 16:26
I'm perfect now. :)

shmatarok
10-22-2013, 16:28
Трябва да учаучаучаучауча, а не щаааа изобщо. Боли ме главата, което е странно, защото се наспах, въпреки че пак сънувах кошмари. Тоя младеж ще ме побърка, цяла нощ го сънувах, ама по особено кофти начин.
Иначе бях умна днес, разбрах си материала, направих всички упражнения, ясно ми е какво правим, да не повярва човек, трябва да си преговоря java-та, че ме чака контролна другата седмица, но преди това по право да си напиша тъпото есе. И математика ме чака, офофофоф.
Много искам да го видя :( Вчера го видях от далеч, той не ме видя, но все пак... 8-) Оф! Интересен ми е и искам да получа повече време около него, за да видя дали си заслужава да си мисля за него, или просто за едните зелени очи не си струва.

TheBeliever
10-22-2013, 17:38
Липсва ми лятото...

Леко раздразнено, леко носталгично, леко никакво.

HollyGolightly
10-22-2013, 17:48
Цял ден слушам Yann Tiersen и си рисувам, а професорите си говорят ли говорят. Не съм в настроение да уча днес, след малко мисля да се оттеглям, преди големите задръствания да са започнали.

maldini
10-22-2013, 17:53
Толкова много енергия имам,че мога още една тренировка да направя :D

Ivaaaaa
10-22-2013, 18:07
справям се с всичко мноого по-добре отколкото съм го планирала в началото
днес беше много успешен ден
изморено ми е...много

оф, тряя да си легна рано -.-

Sh@d0w
10-22-2013, 19:13
КАК ще изравнят бе

меси меси...

anonymous708973
10-22-2013, 19:30
Леко е дразнещо, като не мога да чуя песнички в ютюб, щото германците са (прекалено) принципни. :д

Иначе чувствам се в СУПЕРучещо настроение, започвам да свиквам, че лиготии от типа на "ама аз тогава съм непродуктивна" тук не важат. Поработвам още два часа и заминавам да спя, че утре за пръв път мисля да си отида на най-ранното упражнение :д

Стискам си палци за петък, още утре ще купя виното за следизпитното поливане ииии да! Добре ми е, на мястото съм си.

JustaLittleKid
10-22-2013, 19:52
Ще се разрева.

SpiritInBlack
10-22-2013, 19:55
Ще се разрева.

Защо ?

Странно ми е. Не знам по кой начин

JustaLittleKid
10-22-2013, 20:15
Защо ?

Странно ми е. Не знам по кой начин

Защото искам да знам какво искам. Искам да взема едно решение къде и какво ще следвам и да знам какво да подготвям.

leadyflame
10-22-2013, 20:15
Ами добре се чувствам, може би.... или се маскирам..

DisappointedDreamer
10-22-2013, 20:17
Стегнах куфара. Утре в 8 ми излита полета, а всичко, което искам е просто миговете на 05:00 часа сутринта да продължат малко по-дълго.

Sh@d0w
10-22-2013, 20:44
1-1 бива

макар че можеше да измъкнеме и победа

поне накрая вече ми дойде нета...

xoxi
10-22-2013, 20:59
Искам просто да се гушна в него и да заспя...
Да забравя, че днешният ден се е състоял, а също да забравя, че утрешният предстои.
Ако може и четвъртък да не идва...
Нямам търпение за края на седмицата.

Anonys
10-22-2013, 21:19
Чувствам, че ми се спи.
Като цяло съм щастлив. :)

DisappointedDreamer
10-23-2013, 03:16
Баси тъпнята.

s4etoved
10-23-2013, 05:34
Спи ми се :( даже и второто кафе за днес не помага ! Днеска май няма да се работи ама да видим все пак !

AnarchyBoy
10-23-2013, 06:01
Закуската с кафето влязоха екстра.. една тренировка и после душче.. пия 2ро кафе и заминавам на лекции..

Не мога да спра да мисля за нея.. :smt049

Anonys
10-23-2013, 06:45
Мъчно ми е...

Hayashi
10-23-2013, 06:54
Счупих си любимия чифт очила ;( И очите ми са целите червени от напрягане в университета. >w< Бахти нещастието!

Ivaaaaa
10-23-2013, 06:57
много съм зле
що не се хвърля в леглото и да спя...

Cloud9
10-23-2013, 08:20
Валяк,трактор и трамвай са ме газили по три пъти един след друг без почивка!Айде да ми идва че вече съм способна на убийство.непоносима е умората и болките.А имам да готвя,да мия чиниите от вчера и да поразчиста.Защо той не ми помага като поне не цапа?Оправданието "Уморен съм" много ме дразни.Но все пак съм благодарна че го има когато ме е страх,когато ми е тъжно и когато просто имам нужда от прегръдка.Пак ще се изпокараме за сватбата обаче май....

vagarious
10-23-2013, 09:07
Time to say goodbye ... Този път наистина, трябва, а и май наистина ще е по-добре. Тъжно ми е.

DisappointedDreamer
10-23-2013, 09:52
Намерихме скъп телефон, лична карта и банкова. И в момента ги връщаме на жената. Хубаво ми е. Горката.

Иначе, ми е адски тъпо.

granger
10-23-2013, 10:10
ОКУПАЦИЯ!

XTREMEFREERIDE
10-23-2013, 10:55
ОКУПАЦИЯ!
ТЪЙ, ТЪЙ!

NissaN
10-23-2013, 11:26
Гаджето ме заряза защото пропуших но другата седмица ще взимам БМВ 325 И Е36 и съм много много радостен....

Hayashi
10-23-2013, 11:38
^ И сега ще ти се наредят още по-яки, нали?

rosi1617
10-23-2013, 12:19
Малко за учене и после музиката до дупка ^.^ тотален айляк за днес

Sh@d0w
10-23-2013, 12:37
Тъй, приключих си и изпратих проекта и деня ми е свободен целия. Даже до края на седмицата имам доста свободно време. Ще трябва да измисля нещо за утре че ми е скучно.

Мдам.

Lilanda
10-23-2013, 12:55
Е не..По-шитав не можеше ли да бъде тоя ден?

Повечето от класа едва не ми скочиха на бой, защото не искам да ходя на ш*баната екскурзия в Мальовица..-_- Еми, извинете ме ама предпочитам тези 5 дена да ги прекарам с най-прекрасното човече, вместо да съм в компания, която не ми допада и от която и без това цяла година се чудя как да избегна. А на всичкото отгоре по време на екскурзията е и рождения ми ден..-_-

Накараха ме да избирам "Боровец, Мальовица или няма да те погледнем до завършването"...Еми не ме поглеждайте, аз к'во да направя? -_-

Георги и той има проблеми с неговия клас, заради тая екскурзия....

Накрая ще се преместя в съседния клас, да ми е мирна главата и това е...

Sh@d0w
10-23-2013, 13:14
^ти пък не си изолирай социалния живот заради един човек, после ще съжаляваш

ще си имате вашето време заедно, не бива да е за сметка на друго

просто съвет

Lilanda
10-23-2013, 13:21

просто съвет
Въпроса е, че после ще го видя чак лятото..А на въпросната екскурзия няма да ми е приятно и без това...Не съм просто за компания 15-годишни "пияндета".

И не си изолирам социалния живот бтв...8-) Просто класа ми не е най-приятната компания за човек като мен..;д

Иначе благодаря ти за съвета..;д

girlwithblueeyes
10-23-2013, 13:49
Лин не се ядосвай за глупости :D :P

5 часа тренировки добре ми дойдоха
Снощи не можах да му сготвя но си поръчахме китайско и се гушкахме хубаво ни беше<3
И той трябва да свърши неговите трен и ще си гледаме филмче ....
Хубаво ми е нищо че и утре пак ще седя в залата над 2 часа и курсова трябва да предавам ама карай

anonymous708973
10-23-2013, 16:26

просто съвет

Съгласна.
Не е като да те карат да пръскаш маса пари. Ако е така, съжалявам. Аз не отидох в глупавия Слънчев точно по тая причина и хич не съжалявам.

Отивам да уча, working mode ON!
Не е истина, бе. Открих си нова библиотека и като се изпразни вечерта, съм само аз и всииички милиони книги. И пълната тишина. ТОЛКОВА е приятно!

xoxi
10-23-2013, 16:28
Обожавам Я! Днес точно ТЯ ми оправи настроението!
Чувствам се супер позитивна.

XTREMEFREERIDE
10-23-2013, 16:49
Утре започвам работа, в университета всичко е повече от очарователно, вкъщи нямаме никакви проблеми, любовта се усеща и във въздуха, ще прекарам уикенда при нашите, направо... Пу, пу, 'дет се вика!

Иначе напоследък много се поуспокоих и ми се отразява доста добре. Прекарвам си времето чудесно и почти толкова ползотворно, колкото ми се иска. Сега като си започна редовното ходене на работа всичко ще се отреголира и ще си дойде на мястото (надявам се).

Прекарах супер готини часове в разговори и игри с брат ми. Адски го обичам, много готино хлапе е, радва ме как мисли и как действа. Много близък го чувствам от много време насам и се усилва това усещане все повече. Супер щастието ми докарва да знам, че го има. ♥

Ivaaaaa
10-23-2013, 17:15
боли ме главатаа, много ме болии

този път наистина ще си легна рано

отивам да си взема дълга отпускаща вана
дано само не заспя във водата 8-)

Lilanda
10-23-2013, 17:20
И аз така казах вчера и си легнах в 12...И четох до 1-2...:D

AnarchyBoy
10-23-2013, 17:32
Утре нямам лекции, мням.. :)

Barbie47
10-23-2013, 18:28
Малко напрегнато е сякаш. 5.90 по история. Еми не съм доволна. Яд ме е, че грешката ми е от това, че времето не ми стигна.Просто много се притеснявам като си помисля, че другата година ме чака матура. Знам, че ще пада яко учене лятото. Иначе ми е някакво спокойно. Вярно, че тая седмица всеки ден съм на хор, но живея за съботата, че много ми се ходи на тая вила. Утре пак девет часа и дано поне времето е хубаво.

plu6inka
10-23-2013, 18:36
тъжна..

Wwwooow
10-23-2013, 18:51
боли ме главатаа, много ме болии

отивам да си взема дълга отпускаща вана
дано само не заспя във водата 8-)
+затварят ми се очите буквалноо...
утре съм на маникюр,дано го намери,дано стане хубав
охх, това нещо момичетата никога няма да се оправят... злоба,завист,дразги.. луда работа
боли ме всичко и кашлям..
самотно ми е
и не знам какво искам от него, ама искам да е до мен всеки ден по цял ден

bloodfrozen
10-23-2013, 18:55
Най-общо казано - не ме свърта от нерви.

shmatarok
10-23-2013, 19:22
Написах си шибания доклад и стана як. 8-) Имам да свърша още една камара глупости, но вечерта е моя, а също и утрешния ден, йей!
Трябва да измисля какво да ям и да си го сготвя, после мога да се заемам с останалите неща. Той ме тревожи цял ден, много необичайно мълчалив беше и знам, че нещо го тормози, ама не казва какво. Притеснява ме малко, ама да видим.
Оф, мързи ме адски много. Не мога да разбера как е възможно такова нещо. 8-)

DisappointedDreamer
10-23-2013, 20:45
Много луд ден. Поне кацнахме по живо, по здраво. Талин ми напомня на София.

Lilanda
10-23-2013, 20:49
^Маги, много готино да си изкараш! ;д

пт: Мойто бебенцеее...:smt007

Hayashi
10-23-2013, 21:04
Който ми проверява утрешния изпит по физика със сигурност ще си извади поне 10 бисера. Ама не ми пука пък!? Няма да го взема, но ми писна да се напрягам за глупости. Ваканцията започва в петък. Още от утре след изпита смятам да се отдам на почивка.

TheBeliever
10-23-2013, 21:09
Сряда като петък. Добре беше, но можеше и по-добре.

Другата седмица повече.

И стига съм го мислила толкова.

Edit: ама и да те похвалят писмено пред шефовете не е зле. Как с две думи придаваш смисъл на безкрайните часове над клавиатурите... Да знаеш, че си си свършил добре работата. Парите не могат да го купят това чувство.

Ivaaaaa
10-24-2013, 06:36
И аз така казах вчера и си легнах в 12...И четох до 1-2...:D

най-редовният ми номер 8-)

снощи пак не си легнах рано...надявам се само баща ми да не ме е търсил сутринта...

Cloud9
10-24-2013, 10:51
Защо няма ден,в който да се чувствам на 100 процента добре поне здравословно?Защо сега се сети тая ръка така да боли?Защо ме болят бъбреците?И нали ПМС-то ми преди месеци си беше по-скромно?Какви са тия разкъсващи болки????Ще се надрусам с аулин довечера.Сериозно искам да се надрусам с нещо че поне за момент да не ме боли.....

NissaN
10-24-2013, 11:35
^ И сега ще ти се наредят още по-яки, нали?

Надявам се

Lilanda
10-24-2013, 13:09
Главата мииииииииии...:(

Пак нерви цял ден. Още от снощи се очертаваше денят да не върви на добре, ама чак така...Поне успях да убедя тъпия да не върши простотии заради няк'ва тъпа шматка, която не знае какво иска.

Много обичам да ми се месят във връзката без никой да ги е питал..."Нямаш право да казваш, че го обичаш." "За какво му звънна? Добре знаеш, че не му е до теб."...Я пак? -_- А най-покрътителното: "Сладки сте, но според мен не сте един за друг." Еми...Сладка си, но според мен не ти влиза в работата...

Не знам защо въобще мисля за това цял ден...

Както и да е..Важното е, че си го чух, макар и за малко..:smt007

Niakoitam
10-24-2013, 13:19
Чудя се на себе си защо ли понякога приемам хората толкова насериозно след като идеално си знам положението.

И да, самотно ми е. Нищо ново под Слънцето.

girlwithblueeyes
10-24-2013, 13:27
Лина защо се ядосваш за такива неща . Не обръщай внимание все ще се намерят подобни хора които са компетентни по всеки въпрос

Най-сетне се реших хубаво че той ще е с мене <3
Днеска на тренировките беше простооо ..... в рамките на 5 часа бях наречена сигурна 5000000 пъти некадърна
Поне курсовата ми върви много добре и ще успея до довечара да я довърша .

AnarchyBoy
10-24-2013, 14:27
Иранци.. Иранци everywhere, значи ако ми възложат да разведа още някого из шибаната София, ще ги утрепе.. бе тез хора не знаят ли, че не съм от тук, аз нищо не знам къде е.. ма сао ме карат да водя нек'ви Ирански студенти насам натам.. T_T

Толкова ми е уморено.. Мислите за нея ме успокояват.. :smt049 Заспивам.. Ъргхм да де.. няма да заспя, ма КА МИ СА СПИИИ! :(

MaLyKoLiU
10-24-2013, 14:57
Иранци.. Иранци everywhere, значи ако ми възложат да разведа още някого из шибаната София, ще ги утрепе.. бе тез хора не знаят ли, че не съм от тук, аз нищо не знам къде е.. ма сао ме карат да водя нек'ви Ирански студенти насам натам.. T_T

Толкова ми е уморено.. Мислите за нея ме успокояват.. :smt049 Заспивам.. Ъргхм да де.. няма да заспя, ма КА МИ СА СПИИИ! :(

Аз съм следващия... след месец... 8-)

Днес ми е супер смотано... отново се сетих за нещо, което се случи преди близо 5 месеца, но... :/

Бива ли да съм такъв идиот... :/

AnarchyBoy
10-24-2013, 15:07
Аз съм следващия... след месец... 8-)

Ш'ти счупа краката!.. :D

DisappointedDreamer
10-24-2013, 16:02
Талин е интересен град 8-) за 24 часа свършихме такива простотии хаха

TheBeliever
10-24-2013, 16:03
Изморено ми е. Ама сме добри, беее.

Не искам да идват. Не искам да ходя. Нека съм ужасен човек. Не ми липсват, не искам да ги виждам, не искам и по телефона да говоря с тях. Товари ме само мисълта за тези хора.

Това пък главоболие от къде се взе?

tonssy
10-24-2013, 16:28
Нещо съм се разгонила :Д

Ivaaaaa
10-24-2013, 16:36
боли ме главата, и корема иии не знам кой ще го отнесе
изнервена съм на макс
днес бях свидетелка на отвратителни неща и не можах да сторя нищо по въпроса
мразя да преглъщам
рано или късно си го връщам тъпкано

мразя да ми показват, че съм заменима, но всъщност да знам че не съм...точно за него

eleonoraX
10-24-2013, 19:20
Чувствам се гадно, самотно и форевър алоун...
също и незабележива по онзи начин...

tori
10-24-2013, 19:56
Много ми е кеф. Следващите три дни се очертават много интересни и готини. Видях се с парички и утре ще харчим, ще се подстригвам и общо взето няма да се спрем цял ден. За целта трябва тая вечер да надвия мързела и да си напиша есето, а преди това - да се изкъпя. Дори скандалите за простотии с наще не могат да ми помрачат хубавото настроение.

Lilanda
10-24-2013, 19:58
4-часов разговор с най-прекрасното човече преди лягане..И още продължава де..8-)

I'm in love! :smt007

MaLyKoLiU
10-24-2013, 21:01
Ш'ти счупа краката!.. :D

После ще трябва да ме носиш на гръб... и така да ме развеждаш из Софията...

shmatarok
10-24-2013, 22:01
Нещо съм се разгонила :Д

Moi aussi :/ 8-)
Мега доволна съм от днешния ден! Браво на мен!
Тренировката беше изтощаваща, но и аадски зареждаща, нямам търпение пак!

Sh@d0w
10-25-2013, 03:20
Хах тежка нощ. Казах му че ще стане така той не ме послуша... отивам да спя.

TheBeliever
10-25-2013, 04:36
Петък. Най-сетне. И не мога да му се зарадвам като хората заради мъчението, което ме чака идните два дни.

Кога мина всичкото това време?

s4etoved
10-25-2013, 05:41
Петък.... най-сетне :) малко кофти седмица беше, но поне мина ! Сега два дена ще мързелувам и ще си почивам:)

DisappointedDreamer
10-25-2013, 06:39
Да се събудиш с котката в краката си, легнала и те топли; навънка мрачно и подухва, а теб ти е топличко и комфортно. Безценно!

Ivaaaaa
10-25-2013, 06:48
чудя се дали да замина...
мисля да го отложа за другата седмица, макар че и сега няма да е зле да се махна и да си почина от всичко

поне е петък

Sh@d0w
10-25-2013, 07:47
^ти пък, къде ще ходиш?

нах за тия два дни явно ще се спи само 2 часа ;/ снощи много мизерии ставаха, ама тоя път сам ще си оправя нещата. дано поне момичето си заслужава че ми се вижда малко курвичка

Ivaaaaa
10-25-2013, 07:54
далече, далечее

току-що получих разрешение от високо 8-)

ще си починете малко от мен

едит: щом е курвичка, не се занимавай

едит2: какво разбираш под 'курвичка'?

Anonys
10-25-2013, 08:28
Зле.. И се събудих, защото съня не ми беше интересен...

Sh@d0w
10-25-2013, 08:33
едит: щом е курвичка, не се занимавай

едит2: какво разбираш под 'курвичка'?

то не ставаше дума за мен, а за моя най - добър приятел хаха аз с такива не се занимавам отдавна

иначе на втория въпрос - обширно за обясняване според моите виждания, но да кажем с две думи полигамна кифличка за една нощ

ама той си знае

DarkTemplar
10-25-2013, 09:13
Направете й едно ТКЗС. 8-)

Glamour92
10-25-2013, 09:19
Ще се харчи днеска. xDD
Официално сменям сезона,а това трябва да се отбележи с подобаващи обувки.

И съм намислила нещо ... *ехидна усмивчица*
Ако се получи,няма да има физически,ментални или психически поражения върху никой(невинен).

Lilanda
10-25-2013, 09:28
Днес карах само 3 часа..Лайк ъ бос! 8-)

Истината е, че ми е щастливо, че най-после и той си е намерил сродна душа, макар че според мен тя не го заслужава. Няма да казвам нищо обаче..Може да се е променила или пък наистина да е влюбена и да не го разиграва, както е правила с всичките си бивши до сега.

Много ме зарадва факта, че и двамата сме продължили напред и вече го няма онова лапешко отношение, казващо "Не те познавам". Дори се държеше много, много добре...И се смееше. Не го бях виждала да се смее от...2 години. 8-)

Като направя съпоставка със сегашния ми приятел, осъзнавам колко заслепена съм била тогава. Не казвам, че е лош човек..Дори обратното. Просто не е човекът за мен.

А той /сегашният ми приятел 8-)/ е..прекрасен. Толкова съм щастлива, че го има. :smt007

Плюс това туко-що ми съобщи най-яката новина евър! :D

Денят ми беше супер ползотворен. А още е само обяд..По-късно може да си науча за понделник, за да събота и неделя да си поспя малко повечко. /ндааа...малко...:D/ 8-)

Ani4ka Sladkata-159000159
10-25-2013, 10:01
ОХ........ ами аз какво да кажа ???..................................!
Аз съм ацки притеснена, тъй като вчера ми дойде месечният ми цикъл за 3-ти път !
Тази сутрин бях в лошо наструение.............................. .........................!!!
Коре ма ацки ме боли, мама ми даде някакво хапче но не помага !!!............................................... .............!!!

Glamour92
10-25-2013, 10:07
^
мани ... тия ти проблеми са нищо на фона на катастрофалния ти правопис :о
just sayin'

Cloud9
10-25-2013, 11:46
^
мани ... тия ти проблеми са нищо на фона на катастрофалния ти правопис :о
just sayin'

Проблемите са сериозни,но и правописа е "ацки" просто!!!

И аз съм с якото ПМС и едва си движа лявата ръка.Но поне е петък!!!