PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

babity
08-26-2013, 16:41
На мен ми е кеф бе. Взех си красивия обеден сън, с'а се обличам и цялата разходка на света е моя. Надявам се да не ми се случат 2 неща: да не привърши твърде рано братовчед ми или да не ми се приседи до 25247474274 часа, 'щото и във двата случая ще трябва да спя в пътя... Ама айде да си стана малко красива...

babity
08-26-2013, 16:44
При мен мързелът надделява.

Айде да си поизтриеш малко ЛС-та, барем и аз се врЕда да ти пиша. :D

AnarchyBoy
08-26-2013, 18:20
Убит от работа, направо смачкан, но пък ми е кеф..
Само за нея мисля и това ме влудява.. :smt049
:) Искам да я чуя и по-бързо да заспя, да си почина и утре да си говорим.. :(

br0ken
08-26-2013, 18:21
Болят ме краката от едни нови обувки, и постоянно мисля за него и за всички грешки които съм правила. Ето за това не съм много добре, но съм била и по-зле тъй че не мога да се оплача :D

XTREMEFREERIDE
08-26-2013, 18:29
Следващите няколко седмици ще е лудница. Пренасяне, рожден ден, болници, училище... Целият този цирк започва утре, а в себе си усещам поне 3 различни емоции. Страхът от болниците май ще се излезе най-силната емоция, която ще попречи на радостта от хубавите неща.
Някъде между всичко случващо се, няма да е зле и да си намеря някаква рокля за изпращането. В магазините и сайтовете е пълно с някакви грозотии, които и за в цирк не стават. И почти всяка рокля блести... Пълна трагедия.
http://www.kensol.eu/?cmd=collections
Хвърляла съм око на много неща. Всичко на всичко имам един панталон, един колан и една туника, ама са чук!

Лол, днеска всички с гъза нагоре.
Аре да си орпавате настроението, да ва не избея..
Понеделници...

Almond
08-26-2013, 19:54
Нещата не могат да станат по-зле, ама 'що ли не се учудвам...

nepowtorima
08-26-2013, 20:25
Купих си днес дневниче, което е pretty amazing... ии нямам търпение да си пиша в него..

Изморено ми е ... почти оправихме всичко в нас, а какво беше... сега е ... уау..

Искам вече да е рождения ми ден .. трябва да бъде невероятно <3

babity
08-26-2013, 21:40
Т'ва е пак няк'ва мания, майна. Не сме имали достатъчно контакти, пък само от едното джиджи-биджи да съм заимала чувства. Твърде голямо клише, дори и за мен. Обаче всеки следващ... Мо'е ли да седя, да ми се обясняват, а аз да си мисля "к'во ли прай с'а, ама вЕрно ли е толко' зает...". Патка! Аз съм креативна личност, ще намеря какъв да си нахуля до дни.

FuckinAwesome
08-27-2013, 04:24
Както винаги ... тъжен. :(

SheBites
08-27-2013, 07:28
Чувствам се странно .

an7raks
08-27-2013, 09:41
Чувствам се жертва на властимащите.

ForzaFelipe
08-27-2013, 09:58
Обикновеното + тъпото чувство,че сега отивам на работа...малко остана,края на месеца е близо.. :D

Colouring
08-27-2013, 11:01
Спи ми се. Трябва ми поне 1-2 часа сън.

Cloud9
08-27-2013, 12:45
Надявам се скоро хиорурзите да се научат да присаждат нови глави, че тая моята хем е празна, хем боли.

granger
08-27-2013, 13:57
:lol: недей се отчайва!
Ох, баси плажа,баси тениса, дясната и ръка е на дроб :D Ще препукам,ама ми е хубаво иначе.

kotetuuu
08-27-2013, 14:35
чувствам се мноооого кофти много мързеливо :D

Ivaaaaa
08-27-2013, 14:48
не в особено добро настроение,
дори бати не можа да ме развесели

DisappointedDreamer
08-27-2013, 14:48
Искам просто да си взема изпита в четвъртък

:(

shusha
08-27-2013, 14:49
Отказвам се да чакам промяна в околния свят. КРАЙ! АЗ се променям!
Дано успея и се хвана в ръце. Трябва!

Dagichka
08-27-2013, 14:52
както навън е мрачно и ръми, така и се чувствам
хм, надявам се скоро да отмине де, нямам особено големи и важни причини да се чувствам така, но да..
тая смърт дето я сънувам дано донесе нещо хубаво

babity
08-27-2013, 14:59
Ако не спра да ям, скоро ще се търкалям. Ама к'во да направя като готвя толкова добре? :D Вънка мирише на дъжд <3

XTREMEFREERIDE
08-27-2013, 15:22
Hardcore-ства ми се.

terezita97
08-27-2013, 18:36
Въпреки, че явно пак съм се натровила нещо, съм щастлива. :)
Вече съм по - добре, коремчето почти не ме боли, апетита ми се върна.
С моя днес бяхме в добри отношения и не се скарахме заради някоя дреболия, което е учудващо.
Видяхме се с приятели, които са си дошли от морето и яко са хванали тен :D

soul1199
08-27-2013, 21:39
Скъсахме...мн ми е кофти..цял ден излзиах,ама не мога да излъжа никого,обичам го много.Ха,как може и двамата да се искаме и да се обичаме,но да не можем?! боли найстина много,поне останахме приятели,ама ся е дори по-трудно.Тъжно,самотно и депресирано ми е и с тия балади дето ми ги праща още повече.........лудницаааааааа аааааааааааааааааааааааа аааааааааааа,побърквам се....... :ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХхххххх

DisappointedDreamer
08-28-2013, 06:51
Ядоsана.

Много.

shusha
08-28-2013, 06:56
Оказа се че таз криза ме хванала :д освен финансовата де

ДОбре ;д

nepowtorima
08-28-2013, 07:38
Йейй рожденичка съм.. а от сутринта се започва да ми се пили на главата.. по-голямо щастие от тва накъде?...
няма вода.. не мога да се изкъпя.. направоо не знам..
дано поне довечера да си изкараме супер яко!!

soul1199
08-28-2013, 09:17
Кофти ми е и той хич не ми помага да се откъсна от него.Трудно е да не му пиша смс или да не говорим по тела,оле ако го видя нз,просто няма да можем да издържим и сиг ще се награбим.Не съм добре,хич..

DisappointedDreamer
08-28-2013, 16:35
Йейй рожденичка съм.. а от сутринта се започва да ми се пили на главата.. по-голямо щастие от тва накъде?...
няма вода.. не мога да се изкъпя.. направоо не знам..
дано поне довечера да си изкараме супер яко!!

ЧРД! Пожелавам повече падащи звезди :)

ГОРДЕЯ СЕ С БРАТЧЕТО СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!! :) :) :) :) :) и го обичам страшно много!

// а за утре ми трябва много късмет :(

paradosou
08-28-2013, 17:01
Йейй рожденичка съм
Честитка!! :Р
Взех си страшно много неща и съм доволна, ноо ме чака нечовешко среднощно писане 8-).

babity
08-28-2013, 18:34
Честито на рожденичката! Всичко най - най - !

Дриймърке, успех на теб!

Он топик: Изтощена съм физически. И психически съм на прага вече. Много ми е свидно за родителите ми. Никой не заслужава да има такъв син. Особено те! Но това е нещо, което не мога да променя.

Смятам да направя левашка тактическа грешка в пишман любовния ми живот. 'Се пак и аз понякога трябва да бъркам... 8-)

misha.rooney
08-28-2013, 18:38
Лигаво се чувствам ... и фотогенично :D

DisappointedDreamer
08-28-2013, 19:03
Дриймърке, успех на теб!

благодарим! <33333

Lilanda
08-28-2013, 19:18
Толкова съм изморена, че не е истина. Имам нужда от сън.

Само дето го чакам да ми пише, да се разберем за утре. Толкова много искам да го видя. :smt007

Утре денят ще е уникален. Най-после реших да кажа какво е решението ми и последствията, които очаквах не се случиха. Не че е късно да се случат де, но вече няма да са толкова фатални. Толкова много благодаря на човека, който ме подтикна да взема това решение, макар и само с две думи. Точно това ми трябваше.

Иии както казах, утре денят ще е уникален. Първо ще отида да помогна на мама и най-сетне да говоря с майката на баща ми за обидите, които нанася всяка сутрин на майка. Което ме кара да се чувствам страшно добре. :D После ще се видя с него. :smt007 Надявам се всичко да е наред и веднъж завинаги да подтисне срама си и да действа. Ако не, аз ще го направя. 8-)

Barbie47
08-28-2013, 20:04
Чувствам се в пълна хармония със себе си, а не се случва често и така копнея за дъжд. Обичам малките неща в ежедневието - ароматното кафе сутрин, крещящите деца на площадката пред блока, които ме карат да се чувствам жива, шофьорът в таксито, който ми пожела здраве и много успех ( рядко се срещат такива хора), бабите, които всеки следобед ядат ванилов сладолед на пейката пред блока, начина, по който приятелят ми гали нежно лицето ми докато сладко си спя на него и хубавият зелен чай с мед преди лягане.

soul1199
08-28-2013, 20:10
Не ми е лесно,а той прави раздялата ни още по-трудна...нз,какво да правя,нз нищо,сърцето ми казва едно,но разума ми казва,че сега е момента да приключат нещата....

ForzaFelipe
08-28-2013, 23:00
Последните работни дни...болен...само дано не мине на ангина...Но пък и ся в хотела е леко,така че дано се справя и не се влоша..а днес...тежкото ми физическо и психическо състояние беше шоково подобрено при вида на един руски ангел :twisted: ..Мога да кажа,че не липсват красавици в нашия хотел,но тази...малеее забравих че съм болен,че съм нервен,че съм на работа,че съм в хотела,че и името си забравих...направо...тая вечер съм седнал да уча руски :D Уникална е...че и е 18 годишна...всичко е редовно...няма да има проблеми като миналия път :oops:

xoxi
08-28-2013, 23:11
Толкова много притеснения са ми на главата, че снощи за малко да изпадна в някакво пълно отчаяние. Като си легнах си мислех колко много ми се иска светът да беше свършил през 2012. Има моменти, в които сякаш си блъскам главата в стена, опитвайки се да я преместя.
Днес обаче за пръв път видях някакъв лъч светлина, сякаш първата тухла от стената падна. Усещам някакво обнадеждаване, но не искам още да се радвам, за да не е разочарованието двойно по-голямо след това.
Ако всичко мине безпроблемно, после със сигурност ще прекарам поне един ден ревейки от облекчение.

Поне съм си приготвила достатъчно книги, които да отвличат мислите ми от негативното. Не е истина колко класици намерих в мамината библиотека. Нямам търпение да прочета всичките им тухли.

HollyGolightly
08-29-2013, 00:00
Много трудна и дълга седмица. Времето минава много бързо, а същевремено за нищо не ми стига. Не мога да се стегна и да се организирам все още. И с него само проблеми, утре пак ще се ходи до болницата след лекциите, дано този път всичко да е наред, понеже скоро и аз ще се срина и много ще я забатачим, а не е хубаво.

babity
08-29-2013, 06:30
Ама чудесно! Зат'ва майка ми цял ден вчера не вдигна главата да ми шие рокля, разбира се, за да е супер лайнарско времето и да не мога да я сложа. Усещам как довечера просто ще си кажа "от студ умри, гъзар бъди". 8-) Заспало ми е няк'во. С'а една тренировчица, дано помогне с разбуждането.

Niakoitam
08-29-2013, 07:14
Хиу...след вчерашният ден поне получих малко успокоение за това на този етап. :)

shusha
08-29-2013, 07:15
уффф
абе добре съм ;д

soul1199
08-29-2013, 07:33
Всичко ми се прецаква,не знам вече.....супер гадно ми е .....

heartshapedbox
08-29-2013, 08:44
Беше толкова якоо!
Тудуф-тудуф.
Обичам го <3

Cloud9
08-29-2013, 10:14
Дразня се!Днес е толкова важна дата за нас.по принцип ако забравя да честитя годишнината ми се цупи.А сега не само че е забравил, ама и ще води приятел на гости и ми се обади да ме предупреди да сготвя,че човека ще бъде гладен!!!!!!Те това е да си женен хаха. Ама пък се успокоявам с мисълта че доста сол ще му пиля на главата след това.

DisappointedDreamer
08-29-2013, 13:43
МАЙ sъм sи взела изпита по виsша математика 8-) 8-)

ДОВОЛНААААААААА!!!!!!!

фкикйггийьдфгийдфгфгклогк дгкдфтгойдьгйдтфг

(трябва да дишам)

Lilanda
08-29-2013, 13:53

ДОВОЛНААААААААА!!!!!!!

(трябва да дишам)

Честитооо! ;д

Аз туко-що се прибрах. Имам някакви си 5 минути за компютъра, за да ми остане време да се оправя, но това няма значение. 8-)

Ще излизам с него. :smt007 Най-после ще си го видя. Всичко е толкова..толкова..толкова идеално. :grin:

Плюс това тъпия е доволен от избора ми. 8-) Най-накрая и той да се съгласи с мен относно избора ми на момче. :D

I'm happy. At last!

Chacho
08-29-2013, 14:47

ДОВОЛНААААААААА!!!!!!!

(трябва да дишам)

Ако си, ше налея и аз едно :D

AnarchyBoy
08-29-2013, 14:53
Толкова много благодаря на човека, който ме подтикна да взема това решение, макар и само с две думи. Точно това ми трябваше.

:oops: Датс ми!

Маги с чачо ще се напием за теб и твоята математика.. :D

tori
08-29-2013, 14:55
Някво ми е хубаво такова, спокойно. Широко ми е около врата. Всички гадни мисли, всички чудовища и демони са натикани в кутия от стари обувки под леглото, а на тяхно място има само аниме, кола, пуканки и някви такива приятни нещица. Пък и ОТИВАМ ПРИ НЕГО СЛЕД СЕДМИЦА! Йеееееееей. ^.^

Едит: Сега отивам при баба и още по-прекрасното - няма ги дразнителките там. Йеееееай. ^.^

Hayashi
08-29-2013, 15:16
Днес ми се наложи да разбера какво да е загубиш някой от семейството. Или бъдещото ти семейство. Последната страхотия, успях да си посиня жестоко окото със герданчето на врата ми.

Тази вечер ме очаква голяма бутилка водка.

HollyGolightly
08-29-2013, 15:28
Всички очакват нещо от мен, аз аз или не знам как да си разпределям свободното време, за да ми стига, или просто нямам такова. Каквото и да направя, все някой ще остане недоволен, а така мразя да разочаровам хората около себе си.

DisappointedDreamer
08-29-2013, 15:52
Ако си, ше налея и аз едно :D

Оооох, взех го! Сигурна съм; вади алкохола 8-)

Маги с чачо ще се напием за теб и твоята математика.. :D

искам снимки! 8-)

Крада нет от някого, в хубаво настроение съм и си върша задачките. Бррррр. :)

Chacho
08-29-2013, 16:01
искам снимки! 8-)

Крада нет от някого, в хубаво настроение съм и си върша задачките. Бррррр. :)

окей :D

nepowtorima
08-29-2013, 16:40
Ии всичко мина супер забавно, просто беше.. много яко!! с изключение на 4-5 часа драма :D
Сега очаквам още гости.. ндаа искам да е събота да отида до Варна вече ^^

cookie78
08-29-2013, 18:53
Доволно, доволно! Най-яките времена в капацитета на спомените ми. ^^

TheDevilInMe
08-29-2013, 20:59
Определено съм добре, много добре, беше един страхотен ден, още като се събудих и ми беше едно такова слънчево, радвам се, че след втората година в унито успях да открия своята специалност, приеха ме счетоводство както исках, постепенно всичко се нарежда :)

xoxi
08-29-2013, 21:58
Чакам го да се прибере. Спокойно ми е, което е изненадващо и за мен.
Имам супер много планове, а виждам, че няма вече никакво време.
Цял ден слушам една и съща песен и ми е добре. Май излизам от тая черна дупка, в която сама се бях набутала.

Niakoitam
08-30-2013, 06:52
От вчера вечерта имам чувството,че съм някъде близо до сватба.То не са пибиткания,не са сирени не е чудо.Международният път е80 за Сърбия точно срещу нас се е напълнил с турчоля.Не се случва толкова рядко,но обикновенно са само ТИР-ове, а сега е пълно и с турски автомобили с германска регистрация и в посока Сърбия движението е почти напълно блокирано,а към София е много бавно.И става отвреме навреме адската какакфония тук.

granger
08-30-2013, 06:56
Няколко дни не се спирах на едно място,ама ми беше добре, малко фалирам,ама и тва ще се оправи. Като цяло ми е много айляк!

girlwithblueeyes
08-30-2013, 08:34
Imam si boyfriend:D<3
Dneska cql den sam svobodna i utre Italy :D

tori
08-30-2013, 08:45
Май излизам от тая черна дупка, в която сама се бях набутала.
Да. Все по-рядко си мисля за лоши неща, чувствам се по-спокойна. Това може би след онзи плач, който извади всички лоши неща от мен и сега съм добре. Малко трябва да увелича дозите храна и да се науча да ям дисциплинирано ама това ще стане като почна училище. Някво ми е хубаво такова...Почна да ми се гледа аниме даже,а това е много добре.

Enchanting
08-30-2013, 09:39
Чувствам се много добре бих казала.. след това реване вчера- съм като новичка. :)
Върнах се от София .. утре заминавам за Варна <3 яко ми е ~

terezita97
08-30-2013, 09:40
Ще видим как ще протече днешния ден... на косъм се разминах от проблеми. :(
Като гледам само на мене ми направи впечатление, че днес правим 7 месеца. Може би аз съм си виновна, че вземам прекалено навътре датата 30-ти всеки месец.
Писнало ми е от някои неща вече и е време да се направи нещо по въпроса..

XTREMEFREERIDE
08-30-2013, 10:22
Арно ми е. Да видим какво ще става с бачкането.

ADMIRALKA14
08-30-2013, 14:08
Мързеливо ми е, скучно ми е, трябва да 'почна да уча. Днес си харесах невероятни ботуши, но нямаше моя размер. Shit happens.

Hayashi
08-30-2013, 14:24
Не стига, че всичкото е тръгнало с краката на горе, ами за да си взема един проклет албум, за който си платих доста отдавна ме разиграват цял месец. Някои хора им е толкова изгодно всички само с тях да се съобразяват. Баси, нямам си друга работа утре преди да замина, ами трябва да се чудя ще успея ли, аджеба, или няма да си взема проклетия албум или тези пари ще си потънат в небитието.

Dagichka
08-30-2013, 18:12
един ден съм радостна и спокойна, на другия изперквам и се връщам към старото си аз, грр :д
трябва да полагам още повечко старание и упоритост, амаа.. пък и тоя шоколад днеска дето не го бях яла от месец ми даде гориво за лиготии :д и ме човърка отвътре за кой е било онова, аааааа искам да разбера

XTREMEFREERIDE
08-30-2013, 19:31
Радвам се, че първото ми интервю за работа ще бъде именно за нещо, което чувствам толкова близко до себе си. Макар и да се надявам повече на останали 3-4 неща, които евентуално ще изпаднат, радвам се. Хубаво ми е. Пък дано по специалността си намеря нещо, все пак. Иска ми се... Иска ми се да се образовам на тази тема от всевъзможни източници. Професионален стаж ще ми дойде най-добре.

soul1199
08-30-2013, 20:49
Оле,колко съм глупава,да зяпам телефона и да гледам скайп дали случайно не е там..Чувствам се зле,той е навън,кой знае с коя курвентия,хем си мисля за нашите хубави моменти и хем и за лошите.Много,много го обичам,но това е правилното решение.Не бива да се тормозя повече...

bambi69
08-30-2013, 22:53
Изморена, разочарована, отчаяна...

Chacho
08-31-2013, 07:53
Подстригано ми е

granger
08-31-2013, 08:02
Подстригано ми е

Честито!

Аз се чувствам ... добре :D
Винаги може и още,ама ми е доволно.

shusha
08-31-2013, 08:04
Боядисах се ;д то пък една разлика има ;дд

Добре съм ... за сега де

Lilanda
08-31-2013, 08:20
Боядисах се ;д то пък една разлика има ;дд
Да ви е честито и на двамата с Чачо. 8-)

Днес ще правим репетиция с групата. :grin: Аз не си знам някои от песните, но пък момчетата са свестни, така че проблем няма да има. :D

Добре ще ми дойде малко разнообразие. Искам вече на училище. :(

ADMIRALKA14
08-31-2013, 10:15
http://media.tumblr.com/f7285d1e634f6da9ffcc35877848fdb4/tumblr_inline_mrs5a92TUP1qz4rgp.gif

Colouring
08-31-2013, 12:14
Малко съм (му) раздразнена.
Иначе може и да е туу мъч информейшън, ама ми дойде две седмици по-рано и ми развали плановете. :( На басейн щеше да се ходииии...

anonymous708973
08-31-2013, 12:47
Яко ми е. Уча се да ми е приятно в собствената ми компания, засега се получава. Станах късно, помечтах си, взех си душче, почетох, оправиха ми интернета и ме поканиха на парти, кой като мен.
Сега отивам до центъра да си купя няколко нещица и евентуално да се засега с диванетата от унито.

Хора, няма такъв кеф, германците са толкова готинки! Ако някой ви е казал, че са студени, това най-вероятно са българи, които отказват да се адаптират. НЯМА такъв кеф, разбирате ли?! Вярно, все още съм в розовия етап на адаптацията, но пък се запознах с една камара хора. Просто... хората толкова лесно се запознават тук и никой никого не гледа странно или отвисоко. Вече си се прегръщаме и целуваме по бузите, пишем си смс-и и се каним на партита. Толкова са мили, момчетата са ебати джентълмените, изненадващо е :д
Малко не ме кефи, че носят само кецове и дънки, та с моите токчета изглеждам малко не на място, но това да ми е кусурът!

Да де, доволно ми е!

xoxi
08-31-2013, 12:56
^ Не искам да ти туширам кефа, но и моите първи впечатления от германците бяха такива. След по-близки и продължителни срещи с тях, малко ми се охладиха страстите. Готини хора са, но не са чак толкова приветливи и топли, особено момчетата.

Днес съм добре. Глезня на макс. Напълно женски ден. Майка ми е почивка и днес съм с нея, него го оставих да боядисва рамки на прозорци. :D До обяд се глезихме със сладки работи, сега ще пробваме някакви нови маски за лице, а после ще забъркваме някакви вкусотийки за вечеря. Щастливо ми е. (уоу)

Lilanda
08-31-2013, 12:59
Защо дъждът да не ми провали всички планове? -_-

Раздразнено ми е. Щяхме да си направим репетицията, да се видим..После даже щяхме да излезнем на кафе с групата + още 2 момичета. Ама не. Всичко трябва да се провали. -_-

Поне ще се видя с моето момче. :smt007 Ще дойде в нас, ще си пуснем някое филмче и ще се гушкаме. :grin:

anonymous708973
08-31-2013, 13:06
^ Не искам да ти туширам кефа, но и моите първи впечатления от германците бяха такива. След по-близки и продължителни срещи с тях, малко ми се охладиха страстите. Готини хора са, но не са чак толкова приветливи и топли, особено момчетата.

Днес съм добре. Глезня на макс. Напълно женски ден. Майка ми е почивка и днес съм с нея, него го оставих да боядисва рамки на прозорци. :D До обяд се глезихме със сладки работи, сега ще пробваме някакви нови маски за лице, а после ще забъркваме някакви вкусотийки за вечеря. Щастливо ми е. (уоу)

Кога си имала дълги и продължителни срещи с тях?
Не съм изненадана иначе, повечето българи са с това мнение. Трябва да си готов напълно да се потопиш в мнозинството, за да останеш с добро впечатление.

DisappointedDreamer
08-31-2013, 13:07
Започна мрака и дъжда в Швеция :Д sвърших sи някои задачки за училище, довечера sъм на купон при нов sъученик, което е sтранното, но пък какво толкоз? Ще видим как ще sе развият нещата.

Чакам я да дойде, а до тогава - дрямка. :)

pandabear
08-31-2013, 13:37
Майната му, бе. За n-ти път си казвам, че повчам да мисля първо за себе си и после за другите, и пак не го правя. Ей, много ме е яд на себе си. Възможно ли е да съм толкова глупава? Как го правят бе? К'во е т'ва безразличие към всичко и всички, бе? Защо и аз не мога като тях? Защо не спирам да задавам въпроси? Защо се интресувам толкова много? Искам да съм НЕПУКИСТ, бе! Започвам да се убеждавам, че никой не заслужава и капка от добротата и вниманието ми. Отвръщавам се вече. Не съм спряла да мисля позитивно и да давам на АБСОЛЮТНО всички около мен всичко положително, без да искам нищичко... ама к'во в замяна? Патенца в дупето. Аре сиктир, нищожества.

XTREMEFREERIDE
08-31-2013, 14:16
Meh. Мразя да не мога да си осъществявам плановете заради липса на пари. -.- Но пък може би още е рано да искам подобни неща.

AliceSw
08-31-2013, 16:36
Добре съм, пия бирички и върша работа...ама ще се справя все някак, само да остане малко време и да поизлезна, ще е супер...пък ако имаше как и вечерта по по-интимен начин да завърши, че нещо имам нужда, щеше да е 6...но имам прекрасен спящ младеж на дивана, с когото сме се отказали от подобни отношения...тъй че ще е суша тая в вечер...

DisappointedDreamer
08-31-2013, 17:04
Чавдарееее, взела sъм го!! И то s най-много точки от вsички оsтанали във випуsка! 8-)

Вадии алкохола, и аз отивам да sе напия хахаха

xoxi
08-31-2013, 17:40
Кога си имала дълги и продължителни срещи с тях?
Не съм изненадана иначе, повечето българи са с това мнение. Трябва да си готов напълно да се потопиш в мнозинството, за да останеш с добро впечатление.

Последно преди 2 или 3 месеца някъде. Но като цяло от 5-6 години имам такива наблюдения.
Иначе не казвам, че имам лошо мнение за тях. Но сравнявайки ги с българите, германците са в пъти по-студени или по-правилно е да кажа по-сдържани. Не трябва пълно ''натопяване'' в мнозинството, най-вече защото е малко вероятно. Ние сме си един народ, те са си друг и разликите са очеизвадни понякога. Но сме си хора като хора. В някои неща те са по-добри, в някои ние (като естествено всичко е строго индивидуално).

Dagichka
08-31-2013, 17:44
нервна съъм, сестрата ако още малко не пише майка ми през скайпа ще я пребие! пък и се притесняваме де
само днес да свърши.. септември винаги го чакам с нетърпение и радост, ще се постарая да си го направя многогог хубав!
ще се пробвам и за тая работа, ако стане-супер, с парите ще си купя необходимито, ако не-ще се стегна вкъщи, ще спортувам и ще се мъча да готвя :д

granger
08-31-2013, 19:01
Шо се случва покрай мен?!Малко съм като във фЮм,ама не се оплаквам де!
http://24.media.tumblr.com/761d4fca80846a9e06554ad663db9938/tumblr_mse96p63YG1qhx8juo1_500.gif

Colouring
08-31-2013, 19:05
Хммм... *дълбока въздишка*

П.С Искам нещо солено! ;/

cookie78
08-31-2013, 19:05
Болезнено.

JustaLittleKid
08-31-2013, 19:27
Не знам.
Понякога съм щастлива, понякога единственото, което искам, е някого, с когото да споделя щастието си.

noworries
08-31-2013, 19:57
Объркано,напрегнато и изнервено ми е ..не знам защо..Но иначе съм добре..мда ^^

tori
08-31-2013, 20:57
Супер ми е - цял ден почивка на макс. Хубава закуска с нашите. Гасподи, толкова отдавна не сме закусвали заедно... После хубава музика. И после при баба. Е, не беше очакваната доза спокойствие, а белене на чушки, но обичам да прекарвам време с баба. След това малко с тати, после - корейски сериал с две приятелки. След това биричка и рибка с тати. Дали не ми е яко?! Само едно ми липсва ама след шест дена. Днес пак си хапнах хубаво, издигам се със два сантиметра. Лошите мисли ги няма вече. Сякааш. съм сънувала лош сън и съм се отърсила вече.

DisappointedDreamer
09-01-2013, 06:38
Summary of yesterday: напих се зверски на купон на шведи, с български алкохол купуван от Слънчев Бряг преди месец. Е, няма такъв кеф! Хубави хора, цяла вечер говорих шведски, което за пръв път се случва, музика, пиене, ядене, разговори и се забих с един съученик. Прекрасно 8-) Още по-хубавото е, че преди 5 часа не можех да се движа и краширах в леглото, а след малко почвам да си решавам математическите уравнения. Кой кат мене бееее!

Влюбена съм. В живота.

weheartiit
09-01-2013, 06:52
починах си малко (sunn)
въпреки това ми е леко раздразнено,искам веднъж те да се сетят

ADMIRALKA14
09-01-2013, 07:07
Не мога да повярвам!! На 4тия ден от хранителният режим бях -2кг, а сега 3 дни по-късно кантара показва, че съм качила около кг., въпреки че спазвам режима безупречно!? :mad: Ще ми се да вярвам, че е от "периода" ми и се надявам, че от другата седмица ще продължа да свалям.. Днеска най-после ще видя този прословут парк "Врана". :cool:

shusha
09-01-2013, 07:35
Пак бесните ме гонят ;д

Colouring
09-01-2013, 08:35
Малее, кога дойде септември..
Ужас.

Иначе съм добре, хубаво се наспах и чакам с нетърпение довечера. :)

xoxi
09-01-2013, 11:17
Само на мен ли ми прилича на една съфорумка... след 10-15 години? :D (http://24.media.tumblr.com/421fb8520fb6c9dee707dcb8236756d3/tumblr_ms9d1kVqHX1ql5yr7o1_500.gif)

Иначе днес се чувствам добре. Той пак е направил извънземното кафе, но този път има цяла кана. Муахахаха.

nepowtorima
09-01-2013, 11:25
Вчера беше доста хубав, но много изморителен ден. Накупих си доста хубави неща, но още не съм си начесала крастата за още дрехи. После вечерта той беше за малко вкъщи, а колко много го обичам... не мога да опиша.
Днес ще е 3тия ден в който ще празнувам отново рождения си ден.. поне още малко пари дано да получа, че имам още неща от списъка да копувам :D
Прекрасно се чувствам в момента.
още 15 дена и ще се самоубивам.. не не, не мога да си представя, че ще тръгвам на училище. Трябва да почвам да преглеждам уроци тва онова, че ... ще ми се такова мамата (с извинение) тая година..

TheDevilInMe
09-01-2013, 11:50
Добре съм, готварските ми умения все повече се подобряват и това много ме радва, имам нюх към нещата явно, супата топчета стана страхотнa ^^ Най-после започна и септември, доближавам се до времето, когато отново ще си го видя и прегърна. :)

granger
09-01-2013, 11:55
Тъпо ,че първия ден от септември е неделя,щото ппц мразя неделите, а и Септември не ми е любим,ама ко да се прай :lol:
смотано ми е.

tori
09-01-2013, 19:05
И по-добре може. Развалям си режима от 3 дни назад. Ужас. Чувствам се самотна. Сякаш тези 5 дни няма да свършат никога. Липсва ми.

Зайче..
09-01-2013, 19:24
Мразя да се привързвам толкова лесно към хората...

SpiritInBlack
09-01-2013, 19:34
Много неприятен повод за първа разходка с новата кола. Скъп приятел, прекрасно нещо да имаш и ужасно да го загубиш. Смъртта е нашата последна награда и въпреки това никой не я иска....Да си близко до нея не променя нищо. Когато някой почине всичко се променя...

Lilanda
09-01-2013, 19:52
Мразя да се привързвам толкова лесно към хората...
И аз.

Трябва да се науча да живея без "розовите очила". Как може всичко да е толкова нереално красиво до момента, в който му кажа нещо мило. -_- Просто изстива. Толкова ли е странно, че го обичам.

Писна ми като се обърна към него с 'мило' да казва "Стига лигавщини.". Толкова ли е трудно поне един път да се държи като хората, бе. -_-

anonymous708973
09-01-2013, 21:19
Само на мен ли ми прилича на една съфорумка... след 10-15 години? :D (http://24.media.tumblr.com/421fb8520fb6c9dee707dcb8236756d3/tumblr_ms9d1kVqHX1ql5yr7o1_500.gif)

Иначе днес се чувствам добре. Той пак е направил извънземното кафе, но този път има цяла кана. Муахахаха.

Коя бе?

Магдаленке, какви са тия забивки, ти нямаше ли си с кого да се забиваш :д Тъй де, радвам се, че кофти периодът ти е минал. :д

Добре ми е, изготвям си учебния план, което май трябваше по-рано да се случи, но неееейсе. Утре ако се видим и с момчетата по обяд, ще е добре. Най-вече с двамка от тях де, единият нещо бяга по тъч линията тия дни, а другият е толкова... по немски джентълмен, че чак е дразнещо бе, мамицата му. Тая математика му е изпила мозъка :д

DoubleDMG
09-01-2013, 21:50
Джойнт , след джойнт, пуших ден след ден , саската - Аз няма да съм player, незная , незная, защо това трябва да зная? Всички ме мислят за лошо момче, но трябва да знаете, за майка ми съм дете, отново падам в пропастта , криминално проявен, благодаря на всички които бяха със мен.

xoxi
09-01-2013, 22:02
Коя бе?

Щруделката... :(

DoubleDMG
09-01-2013, 22:27
xoxi прати й ного поздрави от анонимния

DisappointedDreamer
09-02-2013, 07:13
Магдаленке, какви са тия забивки, ти нямаше ли си с кого да се забиваш :д Тъй де, радвам се, че кофти периодът ти е минал. :д

Дълга иsтория, 'ма вече sъм sвободно птиче.
Кофти периодът тамън започва, но го поsрещам s веsело наsтроение 8-)

sпи ми се, а даsкалкото днеs ще бъде дълго и гадно.

Flowerlight96
09-02-2013, 08:08
Точно днес никой не ме иска и не се интересува от мен.....ок...

terezita97
09-02-2013, 11:00
Много се стреснах и разтревожих за него.. :(
Добре, че всичко мина гладко и бързо го оправиха.
Сега съм по - спокойна и продължавам с четенето, че ваканцията свършва и не остана време, а късно се сетих за книгите.

Dagichka
09-02-2013, 11:47
ем, не ме огря с работата.. малко се разочаровах в началото, ама ся съм ок и гледам да е фокусирам над позитивното (предложиха ми друга работа по пътя е така две мацки, жалко че и там им трябват хора след 2 седмици, ама пак де баси късмета :cool: )
многоо искам да се науча да готвя склйдкфдс и поне сега тия 2 седмици сама в нас ще правя геройски опити на старата ни фурна! ;д

nepowtorima
09-02-2013, 14:00
Говори ми се с някой на тема за която има да се каже много!
Последно време осъзнавам, че съм се отдръпнала от най-близките ми хора. Не споделям, не говоря..
Променила съм се. Не съм същия човек, който винаги е душата на компанията.
Не искам да съм център на внимание. Невзрачно ми е! Не че има причина.. просто така се чувствам.

Glamour92
09-02-2013, 14:04
Апатично.

granger
09-02-2013, 14:10
Раздразнено и тъпо ми е.
Искам разнообразие, искам малко разпускане. Писна ми вече от тъпото ежедневие.
ИСКАМ ПАРИ...повечко така.

Colouring
09-02-2013, 14:21
ЗАЩО не ме разбират, ЗАЩООООООООООООООООООООО?

Chacho
09-02-2013, 15:31
Чувствам се като тая песен: http://www.youtube.com/watch?v=vrVuGiKRVDU

DisappointedDreamer
09-02-2013, 15:41
много объркано.
апатично, нда.

XTREMEFREERIDE
09-02-2013, 16:34
Ако ме удобрят за тая работа и същевременно излезне още нещо - всичко ток (и жица).

granger
09-02-2013, 17:05
АПАТИЯ...която екстремно бързо преминава в адски гняв ....и после пак в Апатия...

DisappointedDreamer
09-02-2013, 18:04
баsи 60 човека sме и не можем да sи организираме бала като хората. накрая изобщо никъде няма да цъфвам.

апффффф.

имам много да уча.

*връща sе над учебниците, sлед изразеното възмущение*

Niakoitam
09-02-2013, 18:28
Започнаха да се редят ден след ден и постоянно дни на работа (не платена).
Как се чувствам ли? Като някаква тъпа марионетка.Някаква пешка, от която нищо не зависи.Но както и да е.

Иначе одеве като се връщах от селото една случка ме поразвесели.И тате вече започнаха да ме наричат.Баща ми някакво момиченце преди време му викало дядо, а на мен тате ми викат днес.Сериозна работа. :D Досега само чичко ми бяха викали. Та връщам се аз от селото,слизам от рейса и съм си тръгнал към нас.Някаква жена видимо в близка до моята възраст може и по-малка се кара на някакво малко русо момченце дето тича по тротоара.Може да му мине за много млада майка,че дори и за доста по-голяма сестра.В един момент въпросното русо момченце започва да тича около мен.И както е не по-високо от височината на колената ми ме гледа нагоре тичайки с едни големи очи и вика:"Тате,тате!" развълнувано.:D

И да надявам се този път да се наредят нещата както си ги мисля....а стане ли това, това означава,че ще се видим много много скоро :)

Ivaaaaa
09-02-2013, 18:59
толкова хубав ден и такъв завършек...why God, whyy

ADMIRALKA14
09-02-2013, 19:31
I'm sooo bored..

Enchanting
09-02-2013, 19:38
Сякаш всичко изглежда както обикновено.. но нещо в мен не е наред.
Сякаш нищо не е станало и го приемам добре.. а отвътре само аз си знам какво ми е.

vivienneg
09-02-2013, 20:30
много ми е гот , ама ми липсва много една приятелка.

nepowtorima
09-03-2013, 07:46
Този ден се очертава да е страшно мъчителен! Просто така не съм заспивала и събуждала и то с такива болки..
Не стига, че гърлото ме боли, ами сега и това..
Не мога да повярвам, че за 20 път сигурно вече се караме, и то за свръх простотии. Вече не знам да вярвам ли на тея думи - обичам те.. по-скоро - чудя се какво да правя, в настроение съм да садвам хората, естествено, че ти си първия избор! и обичам да постигам целите си! много много много добре!
Съсипана съм, плакала съм толкова много, не осъзнава какво ми причинява с думите си, болезнено е . отвратително!
искам да се затрия от света и да си блъскам главата до безсъзнание в някоя стена...

SpiritInBlack
09-03-2013, 07:49
Тва УНСС е цирк Балкански. Поне шоуто беше на ниво :D

Cloud9
09-03-2013, 08:05
Стискайте ми палци!

DisappointedDreamer
09-03-2013, 08:12
Стискайте ми палци!

sтиsкаме!

polssa
09-03-2013, 09:26
не трябваше да си го причинявам
срам ме е какви глупости съм говорила
ужс
:DDDDDDd

xoxi
09-03-2013, 09:37
Не мога да си отворя очите. Чакам обаждане за излизане. Преди малко ми звънна телефона и ми се обърнаха вътрешностите, днес не ми се излиза с никой и не ми се ходи никъде. Имам някакво усещане, че скоро ще се разболея, а пък точно сега не мога да си го позволя това удоволствие...
Ще си извадя дебелите дрехи и ще се свия като котка в някой ъгъл. Няма да е зле ако се освободя от всякакви ангажименти, да взема да порешавам малко тестове по английски и български, че не съм ги отваряла от 1-2 месеца.

Mary_Jane_69
09-03-2013, 10:11
празно.

babity
09-03-2013, 11:23
Препълнена си чужди проблеми, натоварена от бездействието на хората и безкрайното оплакване и жалване за всичко. Т'ва 5-дневно фиаско от разпускане и почивка се превърна в изсмукване на душичката ми, изпиляване на нервите ми, обсебване и товар. Искам да си ми почва учебната година, да има бюрокращина, ядене на нерви пак, но и книники, дежурства и всички други яки екшъни...

Ivaaaaa
09-03-2013, 11:43
спи ми се, доста съм бледа, появиха ми се сенки под очите :X

живота е скапан, искам да се прибера най-после и да съм 24/7 с него
искам да почнем даскало и да не се задържам вкъщи

Cloud9
09-03-2013, 13:43
sтиsкаме!

Мерси! Дано палците и моята харизматичност /не се хваля сама- жената ми каза че съм много харизматична и сега ми се вдигнаха акциите хаха/ да помогнат, защото това го искам толкова силно,че чак ме е страх на глас да го произнеса!!!!Ама какво пък -I want it, I CAN do it so it's MINE!Самонавиването rules!!!!

AliceSw
09-03-2013, 13:48
изнервена съм и се изнервям сама, което е най-тъпото...никой не ми е виновен, че съм идиот, на никого нямам право да държа сметка за нищо...и все пак, ще дойде пак на моята, някой ден, скоро, надявам се

Cloud9
09-03-2013, 13:52
http://www.youtube.com/watch?v=_8ddq2NsjjU

Поздравче от мен!

babity
09-03-2013, 15:20
О, блажени отшелничество и самодостатъчност! Моа да прекарам седмици наред така. Без контакти, без дразнители, само домакинство и не особено ангажиращи време и нерви ангажименти от вкъщи. Единственото, което може да направи деня ми една идея по-перфектен е застраховката на колата и покана за секс. Но дори и да не стане (както се очаква), пак съм доволна.

Colouring
09-03-2013, 15:22
Тъжно ми е. Няма да можем да се видим. :(

Wwwooow
09-03-2013, 15:46
Боли ме главата от сутринта, криво ми е доста...изядох толкова много сладко, че ми се плаче : 2морени, 6 дъвчащи бонбона с много захар, горещ шоколад, 3в1 ,сладолед и отделно 3 филии с кайма :( мразя се, честно... тая седмица прекалявам и не се спирам...луда ли съм, каква съм не знам,после ще съжалявам,амммммааааа......
отивам в двора да скачам на въже, малко е мрачно като настроението ми, така че няма проблем :|

DisappointedDreamer
09-03-2013, 16:44
Та, поканиха ме на sреща, имам купища неща за вършене в даsкало и изобщо не знам как ще завърша (защо избрах IB??????) и на вsичкото отгоре пак някакви драми, а времето е шит.

прекраsно, нда.

Glamour92
09-03-2013, 17:17
Трябва да се стягам . Не може да не ми пука за такива жизненоважни неща. О.о Просто не може!

ADMIRALKA14
09-03-2013, 17:52
Ох, искам тази вечер да си довърша книжката, за да може до 5ти всичко да е готово, ама така ми се спии :smt010
Днеска с мамето бяхме малко на покупки та си взех едни обувки на платформа и едно портфейлче - доволна съм :cool:
Сега остава само да си намеря тънко якенце за есента, че имам само зимни, ама нещо никъде не мога да намеря от плат, а с кожени съм се заринала :(

JustaLittleKid
09-03-2013, 18:03
Хубаво е баща ти да вярва в теб. И да ти обяснява как трябва да се откажеш от това, което искаш (и което в общи линии е може би единственият възможен вариант за теб), защото няма да успееш и ще се наложи да ти събират гемиите (защото ще си 23-4 годишна и безработна, хех).

Връзки с обществеността избрах, харесва ми, интересно е. Ако наистина имам желание, а аз имам и ще имам!, мога да постигна много с каквото и да се заема. Ама на, нищо няма да стане и ще си остана безработна до края на живота си. Ако не стана програмист например, аз - дето нищо не разбирам от математика и информатика. Или да се набутам някъде със същите тия два предмета, които не мога да понасям, но с които, разбира се, ще преуспея.

Зайче..
09-03-2013, 18:34
официално необвързана
хихихих :3

Wednesday666
09-03-2013, 20:02
Your love was just a lie :).

tori
09-03-2013, 20:11
Ми добре. Супер даже. Едно такова ми е разтреперано относно багажи, пътувания, срещи с роднини, козметики разни. Приятно разтреперано. Нямам търпение.

Lilanda
09-03-2013, 20:16
Защо ѝ завиждам? Защо завиждам на най-добрата си приятелка за гаджето ѝ?

Имам си най-прекрасното момче на света. Е, вярно, не е от най-съобразителните, но все пак си го обичам.

И въпреки всичко ѝ завиждам. Какво става с мен за бога?

XTREMEFREERIDE
09-04-2013, 04:23
Хубаво е баща ти да вярва в теб. И да ти обяснява как трябва да се откажеш от това, което искаш (и което в общи линии е може би единственият възможен вариант за теб), защото няма да успееш и ще се наложи да ти събират гемиите (защото ще си 23-4 годишна и безработна, хех).

Връзки с обществеността избрах, харесва ми, интересно е. Ако наистина имам желание, а аз имам и ще имам!, мога да постигна много с каквото и да се заема. Ама на, нищо няма да стане и ще си остана безработна до края на живота си. Ако не стана програмист например, аз - дето нищо не разбирам от математика и информатика. Или да се набутам някъде със същите тия два предмета, които не мога да понасям, но с които, разбира се, ще преуспея.

Приеми го като мотивация да му докажеш, че живеем в различно време. Днешните родители (поне голяма част от тях) са наблъскани с тооооолкова много предразсъдъци... :> България на бъдещето ще има нужда от иновативни хора във всички сфери. Мисли го така: ако станеш най-добрата, винаги ще има работа ПОНЕ за теб (колкото и нелепо да звучи, успокоява :Д). Успех, горе главата и прави това, което те прави щастлива.

Он: Не успях да стана в 6 за тренировка, затова пък ще се бъхтя вечерта. Тъкмо преди сън, това отдавна не съм го правила. Знам, че не е добре, но това е положението при заетите хора. Хехе.
На форума, на който ходя, се запознах с невероятно яки хора. Нямам търпение пак да затръгвам. Голям купон ще бъде!

babity
09-04-2013, 06:18
Свежичко ми е. Една закусчица след малко и почваме домакинките задължения. Добре поне, че днес са малко. Продължавам си с отшелничеството. Йей!

anonymous708973
09-04-2013, 06:37

Лошото в България е, че почти всички смятат, че има 10 специалности на кръст и за 5 от тях ти трябва математика, за другите - не, съответно това е основен ориентир.
И двамата сте прави, говоря като човек, който искаше да учи баш това известно време. Как да ти кажа... смешно е да се пинкаш 3-4 години да учиш ПР, когато хората за 3-4 години учат психология. Да, времето се променя, но някои неща остават същите. Едно от тях е, че се върви нагоре и се специализира. Това значи, че ти трябва солидна основа за бакалавър и по-тясна специализация като магистър. Много по-далновидно е, ако случайно решиш след 1 година, че ПР-ът не е това, което си очаквала, винаги ще имаш време да се прехвърлиш. Обаче ако захванеш с ПР-а от самото начало, няма мърдане. Пиши една психология, медии и комуникации, журналистика. Много по-елитно е да кажеш, че това ти е бакалавърът и че си ПР по магистър отколкото да обясняваш как си завършила ПР.

По темата: Добре ми е, пак ми провалиха плановете за подреждане на стаята с тая покана за излизане снощи :д Днес имам мегаяката лекция, нямам търпение. Ако случайно се засечем и с един образ, дето 2-3 дни се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал", ще е направо идеално. Съквартирантката ми изглежда готина, нищо че така ги тропа тия врати, че ще свали блока :д

babity
09-04-2013, 07:32
От сутринта ми направиха един анален фистинг, защото просто спокойствието е скучно и неприятно. Направо с'а ми е все едно изнасилвам наш'те, не знам как е възможно да се случи. Ш' трябва да се изакат тия 500лв отнякъде. И то за 2 седмици. :х

Cloud9
09-04-2013, 09:15

преди малко повече от 5 години имах същия проблем.Баща ми не вярваше че ще се справя след завършване на университета с тази измислена специалност и за съжаление до някъде е прав.Но яко върна времето назад пак бих записала Връзки с обществеността. Ученето е страхотно /зависи къде си,де/. Проекти, реклама, маркетинг, комуникация!Честно казано,ако поискам, мога да отида в София да работя по специалността, но предпочитам семейството пред голямото село. Иначе сего осъзнавам,че бащите не говорят така за да ни съсипят самочувствието, а за да ни предпазят.Не се връзвай на тия приказки.Пожелавам ти успех.Надявам се да се насладиш на специалността,която си избрала, и един ден да станеш много добър PR!

Glamour92
09-04-2013, 09:51
Натичках се *сун*
Сега си чакам едно съобщенийце и после да се видим с момичетата. :33

Ако не ме тормозеше кръста така долно,щях да нарека картинката идилична ...

granger
09-04-2013, 10:01
искам вече да си взема лаптопа от ремонт...
Тъпо ми е искам тая промяна на идва по-скоро.

cyclops
09-04-2013, 10:30
Щастлива, семейна, отпочинала след месец прекрасни емоции. Едно вълшебно лято.

Зайче..
09-04-2013, 10:55
ох, знаех си че ако целуна настинал човек и аз ще настина 8-)
ама при положение, че това можеше да е последния път, в който му виждам очите как да не го целуна?
искам вече да идва октомври месец и да отида в Пловдив да се видим ^^

днес ще посетя мола и мисля да си напазарувам много брутално или ще отида на кино 8-)
ама съм повече за шопинга май ;д

granger
09-04-2013, 13:33
Нянянян, Добре ми е ! Взех си лаптопчето и ми е чудничко!
Имам си и разкошнотийки покрай мен!

xoxi
09-04-2013, 14:27
Имам ебаси късмета.
И двете книги, които бях взела от библиотеката имат липсващи страници. На едната липсват над 10, а на другата липсват 4... точно развръзката. Добре, че втората я намерих и в интернет, та успях да я дочета. Не, че библиотекарките са виновни, но на тях ще си го изкарам при следващото посещение.

horacio
09-04-2013, 14:36
Хора, не се притеснявайте толкова много за тоя университет. Ако не ви върви, винаги можете да запишете нещо друго, да прекъснете... ако видите, че това, което сте записали няма реализация, запишете нещо друго. Просто.. не е края на света, не е нещо непоправимо, не е да речем да запишете нещо и задължително само и него да трябва да учите и да работите. Споко.

Аз пък се реших да се подстрижа късичко. Записах си час за понеделник и нямам търпение. ^^

ForzaFelipe
09-04-2013, 23:08
Мхм...чудя се на себе си,на простотията си,на късмета си...така де,в дадената случка не ми е баш късмета виновен...9 месеца да се занимаваш с момиче което така и да не ти обърне внимание...е така де,отказах се на няколко пъти,но все изведнъж пак се озовавахме в една компания...как за 2-3 години не сме се засякли веднъж,а сега...и вообще какво си въобразявам...за толкова време трябваше да разбера,че няма да стане нищо,пишем си една седмица сладко сладко,после изведнъж не ми отговаря,после се засичаме пак,пак си пишем,после пак не ми отговаря и после пак отначало...Защо вообще продължавам да се чудя над това...Чувствам се адски глупав..

babity
09-05-2013, 00:24
Някой ще ми каже ли защо винаги посред нощите Каляска си прави нейните си номера? През деня, в най-голямата жега, в най-големия трафик, мога да измина целия град, 8 пъти да я издебна и спася точно преди да се скапе от прегряване, но ако е 12:30, 1:30 и нататък през нощта, няаааама проблеми, тогава се обаждат всичките "болежки". Добре, че за пореден път се вразуми и ме прибра спокойно. Ш' се караме вече. Ше ми плюе вода от радиатора, ама... не на мене тия! :D :D :D

DisappointedDreamer
09-05-2013, 08:42
вчера беше хубаво - свърших някои неща; тя дойде - ядохме пица, много шоколад и спахме като къпани :D днес съм решила да съм много продуктивна! :)

//аа ми се спиииии.

terezita97
09-05-2013, 08:59
Деня започна добре, пихме кафенце с него и ми е супер.
Вчера малко ядове, но и те минаха. Все още съм в очакване мамчето да ми изпрати пари и да започне голямото пазаруване, което ще ми вдигне настроението определено.. :)
Щеше да е приказка, ако главоболието не се обаждаше отново... :(

babity
09-05-2013, 11:34
Бахти апатията. Искам нещо да ме развълнува (в добрия смисъл на думата)!

Cloud9
09-05-2013, 11:40
Blurred Thicke - Blurred lines и Daft Punk- Get lucky са най-отвратителните песни на света!Заклевам се!То и ми звучат еднакво и не мога да разбера коя е по радиото.
Иначе ми е весело!Вярвам че нещата ще се развият точно както искам и както трябва!Утре малко почивка и надявам се да се наспя.Макар че този ремонт ми отлага мързелуването....

Зайче..
09-05-2013, 11:42
Айде отиде си лятото :(
Като си спомня в началото как нямах търпение да свърши, а сега искам да се върна 10 дни назад и да си ги изживея наново. Абсолютно винаги лятото ми започва и свършва по този начин. ;д
Поне пък вчера имаше як шопинг в мола и съм поне мъничко по-щастлива от преди да си накупя 3 уникални парфюма от Douglas (любимия ми магазин) 8-)
И вече наистина нямам търпение да идва октомври месец и да отида до Пловдив. Докато не дойде този прекрасен ден сигурно сън няма да ме хване, но наистина искам това повече от всяко друго нещо в момента...
И рожденния ми ден наближава. Останаха само още 4 дни и ще има партииииии ^^
Само дано мястото, на което искам да празнувам да работи дотогава, че то в края на лятото всичко започва да затваря и да.. ;д

babity
09-05-2013, 14:34
Криза! Не знам к'во да си облека. След 16343547374 преобличанки изпаднах в истерия, събух си внимателно любимите обувки и си разхвърлях всичките дрехи из стаята. Сега се успокоявам в любимата ми сатенена пижама. Скоро трябва да го измисля, че след половин час трябва да нахлуя в банята...

Colouring
09-05-2013, 14:49
В момента изпитвам тооолкова много неща.
Щастливо ми е, развълнувано, усмихнато. В същия момент съм притеснена и объркана.
Егати.

ADMIRALKA14
09-05-2013, 15:24
Изнервена съм. Нещата не се развиват, както си ги представях..

granger
09-05-2013, 15:40
Хубаво ми е. Спокойно! Дап,дап!

divakaa_3445
09-05-2013, 15:47
Изнервен,ядосан,разочарова н,замислен,влюбен,разстрое ...

TheBeliever
09-05-2013, 16:26
Изморена. Нищо не ми се подхваща.

Повишена. Но съм толкова изморена, че не мога да се зарадвам.

Идеите бавно придобиват ясни очертания и все повече заприличват на цел.

ForzaFelipe
09-05-2013, 18:09
Добре де..защо трябваше да ме прецакват ся...сега тея слушалки трябва да ги продам и да си купя други...и защо,щото някой решил да слага снимки на слушалки който не продава...и аз пък глупака...как не се усетих...

XTREMEFREERIDE
09-05-2013, 18:13
ЕБАСИ ЯКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ е тоя форум!!! <3

DisappointedDreamer
09-05-2013, 18:56
^'що бе?

Дъбеливър - чеsтито :)

по темата: мех. утре имам sамо 3 чаsа даsкало, оsтаналата чаsт от деня ще отдам на sебе sи. ще е хубаво.

tori
09-05-2013, 19:03
Утре отивам при него. <3 Чувствам се приятно разтреперана, замаяна, адски щастлива, доволна и разни други епитети. Бих описала всичко със думата "утре". И освен това имам страхотни приятели.

antineutral
09-05-2013, 19:29
Нервно ми е.

pandabear
09-05-2013, 21:09
http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2012/09/life-sucks.gif

fUcKsMiLe
09-05-2013, 23:14
Една вечер искам да се наспя нормално. Една. Ох, да.

Толкова ми е миличко да го гледам как спи <3
И аз си лягам ей сега, макар че точно сега не мога да заспя -.-

Meonesssss
09-05-2013, 23:18
Уморена, боли ме корема :D

Lilanda
09-05-2013, 23:23
Какво по-хубаво от това да ми се обади в 2 през нощта с думите "Просто исках да ти кажа, че те обичам."? Прекрасен е. :smt007

Макар че днес не му беше ден, направи всевъзможни мили жестове, за да ме накара да се усмихна.

Само като се замисля, че с настъпването на учебната година ще го виждам все по рядко.Щеше да е толкова по-лесно, ако още учех в Несебър...

bambi69
09-05-2013, 23:29
Той ми се извини, иска да опитаме отново, а аз самата не знам дали го искам..
Спи ми сееее

Meonesssss
09-05-2013, 23:30
Мен пък ме боли коремчето :(

xoxi
09-05-2013, 23:55
Бях забравила какво е да пътуваш цяяял ден с кола, да спиш с глава подпряна на прозореца и да спираш за тоалетна на бензиностанция. Толкова е хубаво... :D Чувствам се обаче като пребита, супер изморено ми е. Станала съм в 5 сутринта и нямам търпение да се мушна в леглото и да спя, спя, спя.

Ivaaaaa
09-06-2013, 06:41
снощи ходихме на бар, после нощувахме в къщата на майка ми...

беше прекрасно
чувствам се пълна с енергия

TheBeliever
09-06-2013, 06:56
Идеи, идеи, идеи. План.

Има време.

Чувствам се...
амбицирана.

xantia
09-06-2013, 07:09
Зле, имам мускулна треска. : (

Зайче..
09-06-2013, 09:55
Щеше да е толкова по-лесно, ако още учех в Несебър...

ооой, ходиш с някой който учи в Несебър? Кооооооой? ^^

пт: Ходи ми се на плаж 8-)
Да си пека цял ден дупето на шезлонга, да слушам музика, да си пуша сладко цигарката и едно айс кафе или някакъв коктейл за 'добро утро' 8-) Ав, утре може и така да стане, като се замисля ;д

Colouring
09-06-2013, 10:02
Мисля да пия едно кафе и да легна да спя. Редовният ми номер, нда.

Lilanda
09-06-2013, 10:15
ооой, ходиш с някой който учи в Несебър? Кооооооой? ^^
Дай на лично. 8-)

ПТ: Много ми е 'яко'. В единствения ден, в който можех да се наспя като хората ме събудиха тропоти с продължителност 15 минути в 6 часа...после в 8...после в 9:30...после в 11...

Защо трябва да спя аз? Какъв е смисъла? Нали така или иначе нямам нужда от сън. -_-

Meonesssss
09-06-2013, 10:16
Спах до късно, след малко ще излизам с едно момче и всичко е супер, само дето още ме боли корема :(

bloodfrozen
09-06-2013, 10:49
Нямам търпение да се настаня в квартирата! Багажите са в процес на приготвяне, а толкова много неща съм предвидила да завлека с мен.. имам странното усещане, че все нещо ще пропусна. 8-)
Притеснено ми е малко, надявам се да се адаптирам бързо в новата среда.

babity
09-06-2013, 11:47
Разболявам се. Снощи... от супер лежерната пиянска вечер, изведнъж стана нещо и всичко се обърка и т'ва беше най-депресиращо отблъскващата вечер. Тря'а да спра да излизам. Битовият алкохолизъм е тооолкова по-забавен. И след снощната вършалка с толкова звъненки на тоя- ония едно, е не знам кой ми звъни кога и откъде, ами и ме е страх да си проверя фейсбука. Ако не ми е писал, ще е голям пропуск.

nepowtorima
09-06-2013, 14:13
Искам нещо ново в живота си. Отегчена съм.. Писнало ми е от всичко до такава степен, че мога да крещя..
Нищо не ми се прави..

marilyn
09-06-2013, 15:35
Твърде много приемам лично някои събития. Време е за промяна, ама късно се сещам. Ще мине, всичко ще мине. Ама сега искам само да си го гушна. Нищо повече. Прекалено много нерви изхабих заради хора, които не заслужават.
Искам си нещо.. взимам си го. Сега знам какво да искам. Скоро ще е факт значи.

granger
09-06-2013, 16:22
Ми...нищо специално - хубаво ми е!

Wednesday666
09-06-2013, 17:29
Оооох, писна ми да кихам, цял ден през 10 минути само кихам, еби му мамата :lol:..

Чачез, имаш хубава усмивка 8-)..

shusha
09-06-2013, 17:32
еми става ...

anonymous708973
09-06-2013, 19:39
пт: Ходи ми се на плаж 8-)
Да си пека цял ден дупето на шезлонга, да слушам музика, да си пуша сладко цигарката и едно айс кафе или някакъв коктейл за 'добро утро' 8-) Ав, утре може и така да стане, като се замисля ;д

ААА, ще се сетиш тиии!

Уморено ми е, не знам как ще го правя тоя номер всяка седмица по няколко пъти. 7 часа в тая библиотека в повече ми дойдоха. Нищо де, ще стана по-добре. Утре бащатко пристига, малко и с него да се видим.
Поставам си мислено ултиматум: Ако до сряда вечерта не съм получила смс или обаждане, просто заебавам цялата работа. Странни хора, бе, пфу.

slunch
09-06-2013, 19:40
Искам нещо ново в живота си. Отегчена съм.. Писнало ми е от всичко до такава степен, че мога да крещя..
Нищо не ми се прави..

+1

Meonesssss
09-06-2013, 19:55
Полицията ни се правеше на интересна преди малко ... Както и да е, прибрах се, че бях замръзнала ... Още ме боли корема :cry:

DisappointedDreamer
09-06-2013, 19:59
Леле, какви ги върша. Очаквах вsичко от тая година, но не и това. 2 sедмици даsкало и вsичко е s краката нагоре в отношенията ми s приятелки и приятели.
Ужаs.
Поне sе движа добре в академичен план хаха.

babity
09-06-2013, 22:41
Ндаааа. Пак ш' си подобрявам личните рекорди. То и т'ва не го искам, 'щото толкова го искам, ама просто винаги трябва да става на моето и те това е. Утре, утре...

Зайче..
09-06-2013, 22:42
ААА, ще се сетиш тиии!

мани, мани.. много ми е болно, че това лято не ходих на плаж 8-)
сега много ми се ходи, ама шанс ;д

пт: искам си моето и тва еее ;д

anonymous708973
09-06-2013, 23:13
Ох, малко е тъжно, че мога да си подредя цялата кочинка за половин час.

Нямам търпение утре татко да дойде, да се видим и да ми направим местенцето по-уютно. Пък като маминка изпрати перденца - хем ще ми е хубавко, хем няма да се бори с гадни пеперуди и огромни скакалци.
Ще е добре да мога да стана утре, пхах.

Meonesssss
09-06-2013, 23:16
Освен корем ме боли и глава вече ... Май ще лягам :D

TheBeliever
09-07-2013, 04:37
След грандиозното нищоправене вчера ми е толкова гузно. Не е като да нямам 1001 неща на главата.

Започнах да сънувам чудовищните екселски таблици и CRM справки. Докато не го завърша този проект няма да ми е мирна главата.

Обичам си котката.

Добро утро.

П.П Е, не, няма такова отвратително кафе.

DisappointedDreamer
09-07-2013, 05:48
От половин час се опитвам да заспя отново и не се получава. Пф.

Добро утро.

Хубаво е утрото.

Ivaaaaa
09-07-2013, 07:42
хубаво е да си у дома, а още по-хубаво е да си с любимия човек 24/7

mimitu_96
09-07-2013, 07:59
Заспало ми е. Кучето ме събуди и трябваше да стана... имам надежди деня да е много хубав, очакват ме интересни срещи <3

polssa
09-07-2013, 08:51
как се случи това
единственото нещо, което със сигурност знам е, че искам пак
явно винаги е било заради него
лудо

Enchanting
09-07-2013, 09:49
Болно.. как успях да се подредя така и аз незнам

granger
09-07-2013, 10:53
Уравновесено засега :D
Добре.
Ама усещам как ПМС се задава и ме втриса.

Зайче..
09-07-2013, 11:46
Поредната сутрин, в която ставам и си казвам 'и днес няма да го видиш' и цялото ми настроение се убива..
Вчера преброих дните от последния ден, в който се видяхме и точно днес става една седмица, а аз се чувствам все едно е един месец.. липсва ми ужасно много, както никой друг до сега.

AliceSw
09-07-2013, 12:07
добре горе-долу се чуствам...слънчевичко е, даже малко ми идва на любов, проблемите все някога ще свършат (((:

babity
09-07-2013, 15:12
Строших се от зимнини. Отново. С'а една сюрия народ се е изсипала у нас "за по бира" и малко ме изнервят. Надявам се да се скапя до краен предел и да заспя рано. 'Щото иначе ще мисля и ш' се сдухам.

xoxi
09-07-2013, 15:20
Две седмици без тренировка и днес имах чувството, че ще умра. Дори и на половината от предишното натоварване не издържах. УжасТ. 10 минута дишам като парен локомотив. До 3-4 дни предполагам, че ще съм влязла във форма. Неиздръжливостта е ужасна... и болезнена. :D

Meonesssss
09-07-2013, 15:22
Щеше да ме блъсне мотор :cry:
Иначе ми е перфе .. ой 8)

DisappointedDreamer
09-07-2013, 15:50
Май най-sетне го реших. Ужаs, 4 години sи блъsкам главата s този проблем, дано най-накрая това да е решението и да не sгреша.
Иначе, sтрашнооооо топло е в Стокхолм, атм! Да не повярва човек! Това не sе е sлучвало от 5 години наsам. Готино ми е, върша sи задачките, излизам s компанията и тей.
Готин е животът.

TheBeliever
09-07-2013, 15:56
Днес не ми е ден.

И не стигат всички битови катастрофи, през които преминах днес, ами и онзи няма да си погледне служебния мейл и ще изпуснем клиента.

Ама аз ли да мисля за всичко?

Гладна съм.

Niakoitam
09-07-2013, 16:19
Почти няма част от тялото ми,която да не ме боли като се движа.Тая седмица много работа се нареди в селото.От Осем до към седем часа.Поне засега с циментиранията за тази година официално приключихме.Има и разни други довършителни и не чак толкова довършителни работи.Отброявам дните непрестанно.Още точно 6 дни и ако всичко върви по план може и да си почина 10 дни като имам доста по-малко задължения за деня и основно хранене на животните и почистване на някои.След малко може да се ходи и на по биричка. :)

Иначе продължавам да се чудя защото от врме наврме без изобщо да мисля за тях и не виждайки ги сънувам в толкова реалистични сънища тези двама човека.Един приятел-предател и една съученичка.Едната ако и засека някоя и друга снимка във фейса като изключим сбирките на випуска, а другият почти не го виждам само отвреме навреме минавам покрай къщата му.
Най-често го сънувам в някакво тягостно желание от негова страна да се сдобрим и с доста голяма доза несъгласие склонявам сякаш за да се възползвам от него.В последният сън преди някои и друг ден не исках да му простя, а той ме караше в началото с добро отношение,после със заплахи и т.н и пак отначало, а аз му казвах да се разкара.

Съученичката пък ми се яви отново днес в един доста реалистичен сън.Бяхме долу в братовчедите на първият етаж,но терасата дето разшириха сега кухнята на нейно място си я имаше.В съня обаче бях убеден че съм в къщата на тази суъченичка и съм и на гости.Мъжът и беше в тоалетната и нещо говореше.Знаеше че съм отишъл там.Изпитвах някакво чувство на вина.И той сякаш си мислеше нещо друго и знаех, че ако излезе и ме набара там ще ме пребие.Договорихме се със съученичката да излезна през терасата за да не минавам покрай него.Той идваше, а на мен сякаш ми беше трудно да избягам.С последни усилия в последният момент успяха да прескоча парапета преди да дойде и да се засечем.Чух,че започна да я разпитва какво съм правил там и защо ме криела.А тя му разправяше,че това ставала,защото не и позволялвал да си има приятели.

Irti
09-07-2013, 17:26
Къде сте бре, алкохолни петна, домаджани разплетени, нарко провали, хомосексуалисти, минетчий, грозни маймуни, дебели фиданки и хишници.. да ви еба? Пращавам ви пижама с чорапи и целувки!

Много съм си чук да го еба! Сам съм на спокойствие с литровка мастика! Много съм добре! Цигарата в устата, а пепелнико таралеж!

Много работа и много нещо да го еба и се задава смазваща зима!

Тая май иска да й чукна по тел, ама ми е спрян и ще ми разтяга мъдичките! Епа не да я еба!

Поздрави на братовчеда и на неговата кощрамбава жена!

Свири, свири щурче,
ах подлудявай ме, не спирай,
макар да казват всички, че
щурците свирейки умират.

Обичам те, Лили! Да те еба в мумията!

Чао!

А, ебавам се!

Много сексове ви пожелавам и потни мишници под завивките!

DisappointedDreamer
09-07-2013, 17:45
8-)

последните два коментара в темата сааа брутал

Irti
09-07-2013, 17:52
Що бе, друже? Даже не съм чел коментарите тук! 8-)

На китарата.......... ВАСКО ЖАБАТА! ТОЙ ЩЕ СВИРИ СПЕЦ. ЗА ВАС!

На микрофона Цеца Мецата
тя ще пее драги гости само за вас.
Чуете мелодии, хора, народни песни, цигански
кючеци, всичките са лесни.

Епааа неееее

anonymous708973
09-07-2013, 21:29
8-)

последните два коментара в темата сааа брутал

Харабия :д
И двата са еднакво несвързани :д

Какъв проблем имаш ти, бря?

Добре ми е, с бащатко направихме малко шопинг, ама малко кутии съм си взела за багажериите, повечко трябват.
Имам си чанта за лаптопа НАЙ-НАКРАЯ. Перфектна е, струваше си чакането. Ядох типична американска пица, учудвам се как не мрат като мухи от висок холестерол. Утре още малко пазаруване, изпращам го и вечерта - в библиотеката.

tonique
09-07-2013, 21:40
малко изнервен ;d

bethegirl
09-07-2013, 22:28
чуствам се дебела :/

tonique
09-07-2013, 22:32
чуствам се дебела :/

оууу милата едвам те познах, тва тука с сестра ти ли си? - https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1174651_622766384411152_1331010721_n.jpg

ForzaFelipe
09-07-2013, 22:59
Много ми е смотано...ама едно такова...много смотано смотано...чувствам се (отново) зле....което е вече доста отчайващо...Немам думи...чувствам се като Eugene The Librarian..

Meonesssss
09-07-2013, 23:03
Втора вечер подред ме спира полиция :mad: :mad: :mad:

anonymous895156
09-08-2013, 05:43
Втора вечер подред ме спира полиция :mad: :mad: :mad:

Ще си носиш личната карта :Д

babity
09-08-2013, 10:31
Гордея се със себе си! Снощният срив беше приет съвсем рационално, с вдигната глава и без драми. Връщам се полека лека към нормалното си аз. Ще ми се да вярвам, че днешният следобед ще ме изненада приятно, но с оглед на т'ва, че няма да стане... Просто ш' си отделя време за себе си и за мързел. Размекнах се т'ва лято, позволих на няколко емоции да ме завладеят и е време да си се приберат в кутиите за обувки, където им е мястото.

nepowtorima
09-08-2013, 10:46
Сравнително добре се чувствам. Не знам какво ми се прави, но определено не ми се празнува довечера.
Майка ми ме изкарва егати.... съществото..
Винаги съм виновна на всички за всичко! Това е закон в моя живот и на хората около мене...
Дано поне малко да се разсея довечера. После 3-4 дена няма да се виждаме отново..

Wednesday666
09-08-2013, 11:54
Ох, тва не е истина.
Как може да се разболея толкова за точно два дни?
Бахти тъпото.
Но понеже съм ужасен мазохист, ще отида на работа и няма да се оплаквам, ебала съм го.
Поне спрях да кихам на всеки 10 минути, което е постижение.
Иначе емоционално се чувствам добре, разтоварих се точно за 3 дена, което е личен рекорд.
Сега ще видим какво ще стане с пича, който си мисли, че ужасно много искам да е с мен.
А тва хич не е така, но съм го оставила да развива теориите.

granger
09-08-2013, 12:02
Корем ме боли, глава ме боли,кръст ме боли...
Thank you mother nature!
Иначе хич не ми се яде като на свиня майка в размножителен период,не,не...

Lilanda
09-08-2013, 12:45
Мама ви стара цицийска словашка..:mad:

Нервно ми е. Не..БЯСНА СЪМ!

Нагли същества everywhere. :mad:

TheBeliever
09-08-2013, 13:56
Глупости на търкалета. Не искал да бъде посредник, ама да съм вземела да се му се обадя, щял да се зарадва. Ай, спрете да ми се месите в живота, става ли?

Иначе съм ок. Изоставам малко от планираното, но съм оптимистично настроена.

Glamour92
09-08-2013, 14:33
Понякога просто осъзнаваш колко е тъжно... и идиотско
Даваш си сметка как си държал в дланите си чист диамант.
После в миг на умопомрачение си отстъпил крачка назад и със замах си го изхвърлил през терасата. В неизвестна посока.
...
И сега ми иде да допълня тирадата с гръмко изявление от сорта на " след него за мен никой повече няма да съществува" ,но после ще се чудя с какъв акъл съм била толкова глуповато-откровена публично.В "слаб" момент.
...
Дрън-дрън

AliceSw
09-08-2013, 15:45
Искам, искам, искам, искам, искам, искам, искам!!!

Сама съм, косата ми е прекрасна, слънцето ми пече в очите, имам нужда някой да ме обожава (sun)

Ivaaaaa
09-08-2013, 16:57
тази вечер апартамента е на мое разположение...

DarkTemplar
09-08-2013, 17:02
тази вечер апартамента е на мое разположение...
Организирай един Hangover вътре!

Ivaaaaa
09-08-2013, 17:03
Организирай един Hangover вътре!

mmmmmnope

един човек ми е достатъчен 8-)

DarkTemplar
09-08-2013, 17:04
ооо, ще мърсуваш а? :D

Да ползвате капути, ей!

Ivaaaaa
09-08-2013, 17:05