PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

ForzaFelipe
09-08-2013, 23:26
След снощната вълна от идеи,днес първо вообще не четох за изпита...а идеите и всичко което записах звучи твърде тъпо...разочарован съм...мислех,че ще излезе нещо по-хубаво,но...ще го доизмислям...

Ivaaaaa
09-09-2013, 07:52
добре съм, даже повече от добре

granger
09-09-2013, 08:06
It huuuuuuuuurts...my uterus is killing me!

Cloud9
09-09-2013, 08:21
I want it so....it's mine!

pandabear
09-09-2013, 09:20
днес всички се държат странно, не че се оплаквам де, ама някакъв рандом човек, водещ ми се колега, в кантората, ми разказваше колко се гордее със сина си и как му се иска да си намери добро за него момиче, като мен 0.о после шефът ми плати ден по-рано, понеже съм го заслужила и най-накрая един стар познат ми звънна с покана за сватба...

к'во да очаквам още?

иначе съм добрее, сега ще поразчистя, после на пазар, че довечера мисля да си направя нещо вкусно. направих си диск за колата. тези дни, трябва да свърша някакви лични неща, които не са ми особено приятни, ама въпреки това пак ми е хубаво поради някаква причина.

бла.

Colouring
09-09-2013, 10:24
Казах й и ми олекна. :) Не очаквах толкова спокойна реакция. Радвам се.

Tyler The Creator
09-09-2013, 10:26
ЛЮБОВ :3

terezita97
09-09-2013, 10:27
Наистина се чувствам спокойна вече... нещата минаха сравнително леко и съм адски щастлива ! :)

xoxi
09-09-2013, 11:46
Пак трябва да си харча от парите и сърцето ме боли. :D Цял списък съставих, чакам го да стане и заминаваме по магазините. А пък в края на седмицата ако успеем да обиколим малко из София, ще е перфектно. И от там съм набелязала няколко нещица.
Ако не друго, поне ще се поглезя с чиста съвест.

shusha
09-09-2013, 12:30
изгубена

unbroken.
09-09-2013, 12:34
Кофти.

DisappointedDreamer
09-09-2013, 13:11
Та, реших да не ходя на партито на випуска ми, 'щото и без това нямаше да е САМО на випуска ми. Вместо това се крои 2 дни на кораб с моята компания (около 10 човека). Готино ще да е!

Даскало е шит, 'ма ще го избутам.

И тей.

polssa
09-09-2013, 13:41
смешно, пак съм наивна
мразя да става така
мамка му, трябва да се стегна и да погледна трезво на нещата
тъпа работа, колко съм наивна

TheBeliever
09-09-2013, 13:57
Колкото и да не искам, ще трябва да се видим. Не знам как да подходя. Дано не си изпусна нервите.

Напрегнато ми е за сряда. Знам, че ще се справя, но все пак..

SpiritInBlack
09-09-2013, 17:17
Rather than love, than money, than fame, give me truth.

Весело ми е. Трябва да уча по английски, но ме мързи. Ще прекарам вечерта с приятели. Ридик дано бъде як

babity
09-09-2013, 20:43
Баси якия ден беше... <333

Meonesssss
09-09-2013, 20:45
Имам малко проблеми с полицията, ама иначе всичко е перфе 8)

JustaLittleKid
09-09-2013, 21:32
Аз.съм.много.тъпа.
Точка.

Deadlock
09-09-2013, 23:51
изтрезнявам и се чудя какво ми пречи просто да направя, каквото искам. нищо.

HollyGolightly
09-10-2013, 01:30
Много хубав ден, с приятен завършек. В продължение на поне 3 часа сме се учили взаимно , той мен на английски скоропоговорки, а аз него на български думи и изречения, след това си писахме "стихотворения" и си рисувахме картинки, така не сме се смяли от месеци. Чувствам се като на 12-13 отново 8-)

DisappointedDreamer
09-10-2013, 06:22
Айй, другата двойка в семейството има рожден ден! :) хубаво ми е, топличко е все още, 'ма ми е тъпооооо.

TheBeliever
09-10-2013, 06:39
Нещо не ми е наред, но все още съм твърде сънена да разбера какво.

Дано тя се справи днес.

Ivaaaaa
09-10-2013, 07:37
снощи си прекарах хубаво

уморена съм, спи ми се, не мога да се концентрирам, скоро почвам и уроци, а кога ще уча правилника нз, нз

granger
09-10-2013, 07:55
Очертава се смотаничък ден!

MaLyKoLiU
09-10-2013, 08:45
Спах само 6 часа... спи ми се, в 14:30 трябва да отивам на работа и днес ще седя до към 2 :/
И колегата ще напуска, а още нямаме нов колега... Стария който уж щеше да се връща, не си е оправил документите още и другата седмица ще ни вземат здравето, и други колеги са отпуска и няма хора на работа и си...
Иии да...

JustaLittleKid
09-10-2013, 09:16
Слушам "Linkin Park", смятай какво ми е настроението.
А, и ме събудиха. По телефона. Любимо <3

Cloud9
09-10-2013, 10:13
Поздрав с тази обява за работа в непреработен от мен вид :

Управител или офис мениджър
Описание и Изисквания: география на туризма : више образование + 3 години сташ или средно образование +5 години сташ

Няма други никакви изисквания , има опция за пълен работен ден или почасово ПО 1,2,3,4,5 часа на ден

П.С. Стискайте ме палци отново!Миналият път се получи искам и сега така.Много го искам !!!!!

babity
09-10-2013, 10:19
Изпитвам някакъв хармоничен безпорядък от емоции. Има неща, които нормално биха ме тревожили, които разпознавам като притеснителни за мен, но просто ги отчитам в наличност и не може да ми бъде по-безразлично, че ги изпитвам. И онзи безпричинен страх изчезна... Чувствам се все едно има няк'ва стена пред мен, която ми пречи да изпитам к'вато и да било емоция и усещането е страхотно!!!

С'а трябва да изробствам всичките поръчки, които получих по телефона и се отдавам като за последно на мързела си.

Enchanting
09-10-2013, 10:34
Не мислех, че една песен може да изрази емоционалното ти състояние- напълно.
Чувствам се заредена с енергия.

xantia
09-10-2013, 10:39
Тъпо, и ми е много жега.

AliceSw
09-10-2013, 10:40
Изпитвам някакъв хармоничен безпорядък от емоции.

в общи линии това е от 2-3 месеца състоянието, днес искам да свърша някакви работи, до края на месеца, живот и здраве - ново бачкане (((:

xantia
09-10-2013, 10:46
МНОГО ЖЕГА БЕ!

unbroken.
09-10-2013, 10:48
Странно.

pandabear
09-10-2013, 13:41
кофти ми е, много.
ще се пие днес.

Momicheto:)
09-10-2013, 13:53
Мм, видяхме се. Сега искам пак да го видя, искам да е до мен постоянно. Айде да ми минава времето по-бързо, защото е адски мъчително да броиш минутите. :| Като изключим това се чувствам ентусиазирана и малко превъзбудена. Имам доста неща да свърша, настроила съм се да чета тази вечер. :-8 Дано ми се получи, че имам доста неща за вършене и може да не остане време. Надявам се да хареса подаръка, който съм му приготвила. И т'ва е. Общо взето. Объркано ми е, но мисля че като го видя всичко ще се нареди.

XTREMEFREERIDE
09-10-2013, 14:23
Щом такива игрички ще си играем, ок. И аз мога да съм лекомислена.

Wwwooow
09-10-2013, 15:34
Днес ми върви на разчистване, сутринта учебници продавах,останалите в продавалник, а в момента ще си снимам дънките, които няма да нося или са ми големи, че нямам излишно място и така добре ми е като цяло имам си време ^_^

granger
09-10-2013, 16:11
Fuck me...please.
Добре как може да съм такава идиотка ...
Направо ...

JustaLittleKid
09-10-2013, 16:52
Shitty. (:

xantia
09-10-2013, 18:31
Shitty. (:

+++

anonymous708973
09-10-2013, 18:38
сташ или средно образование +5 години сташ

Сигурна ли си, че искаш да кандидатстваш за тази обява?

Мързеливо ми е, а няма да е зле да захвана да уча, мдаам.
Раздразнена съм, единият се държи все едно не ме познава, другият ми върза мазната тенекия. Да има късмета пак да ми се обади по никое време, така ще го наредя, че на собствения си език няма да ме разбере.

bloodfrozen
09-10-2013, 18:51
Отбивам се да се пооплача малко. Гръмна ми крушката, нямам резервна и сега вирея на тъмно. Моят прекрасник не благоволява да ми вдигне, като му звъня.. започвам да се притеснявам вече, от 7 часа се мъча да се свържа с него. Интернетът ми е калпав. Скучно ми е, не разполагам и с учебници, които да прелиствам. :(

vampirkata123
09-10-2013, 19:35
ТЪПО МИ Е, корема ме цепи, а walking dead почва чак след 1час...скарах се с наще :D Искам да е вчерааа

JustaLittleKid
09-10-2013, 19:39
oh,that f*ck-the-world mood <3

TheBeliever
09-10-2013, 19:48
Нервно ми е и същевременно не ми пука. Как е възможно?

Трябва да му звънна. Ще ми се да имах някаква поне бегла представа какво да очаквам.

JustaLittleKid
09-10-2013, 20:23
Понякога се мразя.
Сега.
Мъничко.

Gonna survive. Tomorrow i'll be fine.

pandabear
09-10-2013, 20:35
quiero queЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕ
ааааааааааааааААААААААААА АААААААААААААААААААААААА

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((:

RainbowGirl
09-10-2013, 23:24
От няколко дена всеки ден ни спират тока. И то вечерта. -.-
В понеделник почваме училище, а хич не знам как ще ги изтърпя и тая година тия говеда от класа ми + няколко учителя, с които взаимно се мразим...
Поне утре ще видя бебето на кучето ми <3 :D

tonique
09-11-2013, 01:36
От няколко дена всеки ден ни спират тока. И то вечерта. -.-
В понеделник почваме училище, а хич не знам как ще ги изтърпя и тая година тия говеда от класа ми + няколко учителя, с които взаимно се мразим...
Поне утре ще видя бебето на кучето ми <3 :D
пффф цял ден се пробвам да забравя, че ми остават близо 100 часа свобода и ти сега ми напомни... тъпото даскало - ко да играя :lol:

засега перфе ама се чудя утре, как ще стана :(

TheBeliever
09-11-2013, 03:44
И часът на истината наближава. Дано да ми е за последно.

А искам просто да си остана в леглото.

Даже работата взе да ми липсва.

Cloud9
09-11-2013, 05:33
Сигурна ли си, че искаш да кандидатстваш за тази обява?

Ааааа в никакъв случай!Просто попаднах на нея като гледах обявите в джобса.И се смея цял ден на нея.

Аз си чакам да ми се обадят да ми кажат че съм наета на едно друго място.Мноооооогоооо го искам и съм на 100 процента компетентна и отговарям на изискванията им.Казаха че днес ще се обадят ако съм наета и при всяка звънване на телефона подскачам! Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искаммммммммммммммммммммм ммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

granger
09-11-2013, 08:56
Изнервено и напрегнато...

terezita97
09-11-2013, 10:08
Сравнително добре съм.. :)
Разходихме се с приятелката, обиколихме магазините и си купих блузка.
Тези дни ще видя да си взема обувки и чанта...
Времето обаче нещо се разваля, хубавото е поне, че е хладничко. :p

DisappointedDreamer
09-11-2013, 10:13
Ааааа в никакъв случай!Просто попаднах на нея като гледах обявите в джобса.И се смея цял ден на нея.

Аз си чакам да ми се обадят да ми кажат че съм наета на едно друго място.Мноооооогоооо го искам и съм на 100 процента компетентна и отговарям на изискванията им.Казаха че днес ще се обадят ако съм наета и при всяка звънване на телефона подскачам! Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искаммммммммммммммммммммм ммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стискам ти палци!!! :) :)

Днес, другата ми любима дева има рожден ден. Ох, всички около мен са земни :Д На 13-ти, и последната ми любима дева има рд. Бррррр!

Започнах страшна книга, ама е 800 страници и нямам време да я чета. :( За сметка на това си върша задачките, и съм почти готова с IA в английския. Хубавко ми е.
:)

unbroken.
09-11-2013, 10:19
Зле.

JustaLittleKid
09-11-2013, 10:20
oh,that f*ck-the-world mood <3

все още в това настроение, иначе съм добре,хаха

babity
09-11-2013, 11:46
Нервно ми е и същевременно не ми пука. Как е възможно?

Same shit here.

Как може бе, как може? Всички около мен ми вадят едни ако-та. Ако такова, ако онакова... да ви т'ковам миризливата работа, де'а. Т'ва че си нямаш друга работа и смяташ да седиш с наааай-добрата ти приятелка, която по принцип много тъпо ти забравя за рождените дни, но ти поради няк'ва причина продължаваш да и путкоробстваш и да си бъркате два дни в носа на разменни начала, мен грраааааам не ме ебе. Кат' ти пречат плановете ми, ш' се спасяваш поединично, ебаси. Още не сме се видяли и си въобразява, че пак ш' и ставам душевна цедка. Само 'дето не знам как ще успее с реализацията... Много, адски много мразя да не мога да си подредя нещата. Зат'ва, всички ш' ми ядат торфните маси и толкоз. Грррррррр!

Поне вече не страдам от липсата на екшън. С оглед на горенаписаното, нещата са по план и скоро няма да имам време да мисля за глупости.

Дано тъпото куче не умре от шок.

naty:)
09-11-2013, 12:04
Времето ме депресира.И други неща също (хора) .

Cloud9
09-11-2013, 12:13
Стискам ти палци!!! :) :)

Благодаря!Ти и миналият път стискаше и се получиха нещата та разчитам на твоите палци !Опитвам се да съм оптимистично настроена защото това е най-правилния начин да получиш нещо, но съм си песимист по природа и това ме дразни!Искам я тая работа адски много.Има още 3 часа през които е възможно да ми се обадят!Охххх айде звънете,не ме мъчете!

Chacho
09-11-2013, 12:27
Благодаря!Ти и миналият път стискаше и се получиха нещата та разчитам на твоите палци !Опитвам се да съм оптимистично настроена защото това е най-правилния начин да получиш нещо, но съм си песимист по природа и това ме дразни!Искам я тая работа адски много.Има още 3 часа през които е възможно да ми се обадят!Охххх айде звънете,не ме мъчете!

Ако не ти звъннат днес, да не се разочароваш съвсем. Един приятел му казаха, че ще му се обадят на същият ден още, за да му кажат дали е нает. Обадиха му се след 2-3 дена, но си беше одобрен, просто са били ангажирани и са го позабравили.

TheBeliever
09-11-2013, 12:55
Ден пълен с какви ли не емоции. Предимно положителни.

И какво е сега това адско главоболие?

Бакалавърче. Очаквах да съм по-екзалтирана.

granger
09-11-2013, 13:10
Успех ,Облаче.
Аз чакам да стане време да се видя с приятели , юхуууу!

Cloud9
09-11-2013, 13:31
Ако не ти звъннат днес, да не се разочароваш съвсем. Един приятел му казаха, че ще му се обадят на същият ден още, за да му кажат дали е нает. Обадиха му се след 2-3 дена, но си беше одобрен, просто са били ангажирани и са го позабравили.

Казаха че ако до сряда не се обадят значи не съм одобрена. Предполагам сряда -включително.Минах на две интервюта и от над 50 души бяхме останали 6.Което си е добър шанс, ама я!Жалкото е че съм наистина квалифицирана и имам опитът, който им е нужен.Надеждата ми се изпари.А толкова имах нужда от тая работа.Беше си ми и почти по специалността....Благодаря иначе за палците :)

Не са се обадили още...Толкова емоции пропилях надявайки се да го бъде, ама я...Не съм толкова кадърна, за колкото се мислех. ;(

AnarchyBoy
09-11-2013, 14:52
Охх, супер ми е яко!!! 8-)
В университета е лудница, колегите са пекани! 8-)
Всичко ми е 6, Персийския е супер труден, но е толкова адски интересно, че ще умра от кеф, размазвам се :3
Студентския Живот ме шибна по главата от ден 1...
Гладен си, ама пиеш бири! :D
Ехтра ми е, най-после разкарах всички НЕприятели от Живота ми, гадни хора и т.н и ми е СУПЕР КЕФ!
С идването ми по София, си отворих нова страничка от Живота и съм супер :)

Хората са супер яки, специaлноста ми е яка..
Всичко е яко!

И кур за всички боклуци и изроди, дет са ми правили мръсно преди,
да го духат всички _)_ на мен ми е кеф, ся те ще ревът!

paradosou
09-11-2013, 15:31
Писането на теми върви впечатляващо гладко, спечелих и доста похвали, ентусиазмът определено е на ниво ;-) :---). Германия ми поглъща все повече приятелчета, ама... ще компенсирам някак. Вчера пък си взех адски интересна книга от библиотеката, обзаведох се и със страхотно черно сако, щастието е пълно, хаха. Нямам търпение да приключи последната година в училище, да се преместя и да почна да се занимавам с планираните инициативи (звучи сякаш чакам неща наготово, истината не е такава обаче).
Отивам да си харесам някоя супер жизнерадостна песен, да хапна и после продължавам с личното творчество, че петък не е толкова далече и трябва да приключа със задачите скоро. Планира се и редовно ходене на фитнес, не знам как ще го вмествам в цялостната програма; все ще стане някак, ноо е много вероятно да проклинам краткостта на денонощието :д.
Едит: няма такъв разпилян пост)

anonymous708973
09-11-2013, 17:56
За първи път ще пера самичка на непозната пералня. Започнах със завивките, та ако нещо се окепази, няма да е трагично.
Дано само някой не ми ги извади от пералнята докато се върна, че ще хвърчат глави.

Дано и вечерта мине приятно, определено ми се излиза някъде. След днешните лекции ми е и по-спокойно, ще ми се нарядат нещата май-май.

granger
09-11-2013, 18:14
Мнямиии, хубавко ми е <3
Беше хубав ден! А сега се очертава и приятна вечер.

shusha
09-11-2013, 18:20
шокирана :дд

babity
09-11-2013, 22:48
Реве ми се, яд ме е, срам ме е. Вцепенена съм. Не мога да стърпя яда си, не мога да им спестя тяхното разочарование като родители, не мога да не се чувствам унижена, не мога да кажа "Благодаря", а дължа огрооооомно такова. Толкова съм изгнила отвътре, че не мога да направя/да кажа нищо. Единственото, което искам, е да стигна до крайната точка по най-бързия възможен начин.

TheBeliever
09-12-2013, 11:54
Скучно ми е.

Какво по дяволите да правя с всичкото това свободно време? Знаех, че когато университетът отпадне като задължение ще ми се отворят няколко часа, но не очаквах, че ще доде момент, в който ще стоя и ще се чудя какво да правя.

Cloud9
09-12-2013, 12:09
Поревах си хубаво вчера!И за щастие не счупих нищо в яда си.Макар че още ме преследва чувството,че нещо ще стане,нещо хубаво и свързано с нова работа.А обявите са все едни и същи-неграмотно написани и търсещи търговски представители!

Niakoitam
09-12-2013, 13:49
Може да се каже,че неофициално почивката ми вече започна тъй като майка ми вече отиде на работа, а баща ми обръща в София врата и прозорци,които му създават нещо проблеми та и той по-рано от по тъмно няма да се върне.Малко съвсем дребни довършителни нещица останаха и утре...на път за Кръстова гора/След това отиват на почивка и свободааа. :)

Cооkie
09-12-2013, 13:53
Многомногомного съм щастлива :)) Обичам, когато получавам това, което искам. И хич не съжалявам, че прекъсвам отново, дори напротив, не трябваше и да започвам. Но нищо. Вече съм си на пътечката, това е важното :)

paradosou
09-12-2013, 14:04
^студентството ли прекъсваш? :)

babity
09-12-2013, 14:53
Много ме е страх да си помисля колко точно по-зле може да (и най-вероятно ще) стане. Мо'е ли да съм безполезна кат' пръдня в бутилка, де'а. И с тая насрана настинка, съм същинска загуба на жизнено пространство.

Cооkie
09-12-2013, 15:05
^студентството ли прекъсваш? :)

Да :)

DisappointedDreamer
09-12-2013, 16:31
За последната седмица съм изяла тонове количества. Имам чувството, че само ям. От утре смятам това да се промени.

В събота пак ще излизам с него. Странно ми е, но ми харесва компанията му. Ще видим как ще се напаснем откъм манталитети :Д

Имам доста задачки за вършене, ама за 3 седмици училище съм свършила учудващо много работа. Е, винаги може и повече.

Wednesday666
09-12-2013, 16:57
Странно ми е, бях свикнала с отсъствието му, сега наново свиквам с присъствието.
Но този път е по-различно, аз се чувствам по-различна.
Не бързам, не се чувствам притеснена, нито притисната, нито кофти, добре ми е.
Усещам го, че е правилното нещо :).

Официално предадох отбора на червенокоските 8-)..
Не ми е жал, беше ми писнало от постоянната поддръжка на тъпото червено, вече стана старомодно, а и не се харесвах така. Сега изглеждам по-естествено, а това беше целта.

Почвам даскало след 4 дена и хич не ми е притеснено, хич не ми е..
Не може вечно да се притеснявам за некви неща, този път го давам по-спокойно.

Sh@d0w
09-12-2013, 17:00
Може и по - добре

доста ми е тъпо в момента

SpiritInBlack
09-12-2013, 18:23
Последният месец беше супер, развих се много в професионален план. Омръзна ми да гледам познати лица на момичета и дебили. Бахти семкаджиите , с които излизам. Ако още някоя мацка ме излъже, много кофти....за нея. Още ме е яд , че оставих Нано да играе с онова момиче във влака, трябва да ползвам по-често БДЖ. Тея дни така и така май ще сме на Софийски, трябва да поразпитам. Дано компютърните специалности не са толкова много....
Вече не мога да търпя хорската простотия от никого. Оня бастун да спре да върти далавери , а да си вдига факания телефон , че май само с него ми се играе покер .А пък днес ми се ходеше на плаж, нищо, колата върви супер и на LPG. Обслужването на Виале беше на ниво , помпата е безшумна почти като бензовината. 3 бона малко много дойдоха,ама хубаво , че брат ми заминава утре :D Фитнесът върви супер , трябва само да разбера как се прави с Ez лоста вертолет.

п.с. Бах тоя пост , 10 минутно писане :D

xoxi
09-12-2013, 22:14
Повръща ми се вече от болници, доктори и притеснения... Искам всичко да се оправи и да не ни се налага повече да изживяваме такова психическо натоварване. Чувствам се сякаш съм бетонирала всичките си емоции... въпреки това, притеснението и напрежението още са тук и ми пречат да погледна случващото се като реалист.
Тоя петък ще е най-важен... Ще съм като изтръпнала цял ден, но се надявам новините в края на деня да са добри. Трябва да са добри. Ще са добри.

tori
09-12-2013, 22:20
Странно ама ми се говори за целия шитав Ад, през който минах. Искам да разкажа на някого всичко до най-мъничката подробност. И освен това съм гладна. И не ми се побва училище. Тази година ще е различна и по-лека от предната. Дано да е по-успешна.

102
09-12-2013, 22:26
Искам да разкажа на някого всичко до най-мъничката подробност.

За кво е създаден форума според теб...? Точно за тва.

HollyGolightly
09-12-2013, 22:27
Като за първи работен ден, доста добре мина. Ако и другата седмица е така, няма да имам проблеми. Доволна съм от решението си, относно колежа, така или иначе бях година напред, един семестър няма да ми се отрази толкова зле.
Утре цял ден ще сме си заедно, щеше да е хубаво и днес да се видим, но и двамата сме изморени, така че няма смисъл. Може само по скайп да си поговорим и да се погледаме, докато заспим (пък и след това )

horacio
09-13-2013, 04:00
дъа

AnarchyBoy
09-13-2013, 05:02
Мех.. :3 + кафенце + душче, сутрешния хаус и заминавам на лекции, мххмм, яко ми е.. 8-)

Cloud9
09-13-2013, 05:32
Не искам да съм тук!н искам да правя това!ИСКАМ нещо хубаво да ми се случи,мамка му!ИСКАМ да получа това,което заслужавам!Хайде,късмет мой,събуди се от дълбокия си сън!!!!!

TheBeliever
09-13-2013, 06:20
Все са ми шантави сънищата, ама снощния печели първенството.

Започва нов етап от живота ми, но имам чувството, че започва без мен. Трябва да се взема в ръце.

Имам нужда от кафе.

valdesbg
09-13-2013, 12:26
И ето че момента почти дойде. Утре ми е последния софийски ден за... неясно колко време. Свършил съм си каквото трябва. Остана само да си събера багажа. Колкото и да не си признавам - тъжно ми е. Но няма значение. Тръгвам по нова пътечка.

tonssy
09-13-2013, 12:53
Адски сдухано. В момента съм толкова отрицателно настроена.. имам чувството, че с края на лятото, всичко хубаво си отиде :/ Надявам се скоро да ми мине.

spopi
09-13-2013, 13:07
Малко съм притеснена не остана.
Настроена съм положително дано и всичко друго да е така.

marilyn
09-13-2013, 13:10
Някак ... есенно. Свикнах лятото да си се разхождам безгрижно по къси панталонки и сандали, спомням си морето, спомням си целите дни прекарани на плажа, спомням си адската жега... и ми е хубаво. А навън е мрачно и студено. Не искам да не е лятоо.

Chacho
09-13-2013, 13:22
Нещо се чувствам несигурен. А оттам и недоволен.

granger
09-13-2013, 14:05
Ооо,много ми е доволно, мамето ми купи чинийки за общежитието, взех си и папчици и други вече по-дребни неща за университета. Развълнувано ми е. Хубаво ми е!
+ и Много сладко пуловерче <3 обичам пуловери,мняняня!

Glamour92
09-13-2013, 14:14
Как добре си релкснах ,не е истина просто ! :33
И другата седмица на "училище" с престилките,апаратчетата енд шитс . xDD
Веселбица.

ForzaFelipe
09-13-2013, 14:45
Знаех си,че не трябва да си казвам,че петък 13сти не ми влияе...но...Днес ми се обадиха от Под Прикритие...и познайте дали когато са снимките аз нямам изпит...Ако беше във Варна добре,ама няма как да пътувам до Бургас и да съм там 3 дни...Брутааалллнооо гадно ми е в момента...да не говорим,че и лекарката ми ме зарадва,че и със здравето май не съм добре...гууд гууд,вери гууд.....

babity
09-13-2013, 15:06
Днеска попазарувах малко ассс. И как да ми е, доволно. Сещам се само за още един начин денят да стане по-прекрасен, но надали...

TheBeliever
09-13-2013, 15:56
Да видим до кога ще ме държи мотивацията този път.

А колко много работа ме чака другата седмица.

Доволна съм.

bitchwolf
09-13-2013, 16:43
Бахти гадното, пия чайчета и се опитвам да се лекувам, а пък и тва време смотано...пфф

JustaLittleKid
09-13-2013, 18:32
Бива.
С нов маникюр.
В по-добри отношения с мама. Надявам се.

tori
09-13-2013, 18:39
Бива, бива. Хапнах си торта, пих сокче, после - бира и крилца... Вечерите с тати са по-спокойни от тези, в които и мама е тук. Смисъл мама е пич ама някак си е много припряна. Цял ден с него - гуш, сън, лигавщина... Обичам. Спокойно ми е, супер даже.

vampirkata123
09-13-2013, 19:49
Ужасно съм садната...Вънка вали, скарах се с майка ми...ЗАЩО НЕ ЖИВЕЯ В ПЛОВДИИИВ...Искам На Язовира С НЕГО, обаче не може :( Как да накарам мама да отидем на язовира?Някой може ли да ми каже?

granger
09-13-2013, 20:31
Някакъв абсолютен анонимник се появява, и ми обяснява аз с кого съм била , каква съм и тн...
Нямаме общи приятели,не го познавам,а съм физиономист...хм,хм...

102
09-13-2013, 20:40
Някакъв абсолютен анонимник се появява, и ми обяснява аз с кого съм била , каква съм и тн...
Нямаме общи приятели,не го познавам,а съм физиономист...хм,хм...

Алкохолът е вреден.

granger
09-13-2013, 20:42
Тя и простотията,ама на много хора не им пречи.

Зайче..
09-13-2013, 20:42
Оф, преди малко се прибрах и след малко излизам пак и отново ще се прибера по никое време и утре трябва да ставам рано, защото ще ходим до Бургас ииииии вечерта ще съм на рожден ден и пак сигурно ще се прибирам посред нощите ... ужссс
и след 4 дни на училище .... въй направо не искам да си го помислям :lol:

Mary_Jane_69
09-13-2013, 20:48
piq sok no se pritesnqvam :/

xoxi
09-13-2013, 20:57
По-спокойно ми е, макар, че е още рано да се радвам. Въпреки това камък ми падна от сърцето днес. Чак сега почвам да усещам лятната ваканция, която след два дни свършва....

HollyGolightly
09-13-2013, 21:20
Филмът беше много гаден, ама така става, когато не ме слуша. Казах му да не си губим времето в кино салон, а да отидем да се възползваме от хубавото време навън. И храната беше гадна, може би просто след филм като този не ми се ядеше нищо.
След малко и гости ще имаме, тоест пак няма да сме си само двамата, но и утре е ден :)

granger
09-13-2013, 21:53
"petkata каза : ей к***о л***й п*****а на оня изрод и си стой на село стой далеч от sf mur6o gadna maika ti da *** prosto parche znaesh se kwa si daje i s****a ne mojesh da naprawish hubawa"

Чудя се може ли да има по-тъп народ,м? :lol:

bitchwolf
09-14-2013, 07:02
^можее някой да си е направил фалшив профил от познатите ти. гледам информиран по много въпроси...ужасно :lol:

Аз продължавам с чайовете и днеска...аааа мразя есента...некво аре да идва май месец и да приключваме с тия неща : )))

granger
09-14-2013, 07:30
Ми ,силно ме съмнява, просто някой се опитва да е интересен и като няма с кво да те засегне,почва да лае... :lol:

TheBeliever
09-14-2013, 07:36
Да видим дали днес ще успея да си купя нещата, за които излязох вчера. :lol:

Хубаво утро след хубава нощ. Прекрасничето ми <3

granger
09-14-2013, 07:50
Мнямиии,утрото ми започва страхотно!

DisappointedDreamer
09-14-2013, 09:48
Отново се убедих, че това БГ посолствата са пълна пародия. Поне ядох, хах.

Смятам днес да бъде много продуктивен ден - ще си довърша задачките. А довечера ще ходим с него на суши :Д Ооох! *протрива доволно ръчички*

Хубаво ми е. :)

AnarchyBoy
09-14-2013, 10:04
Прибрах се в Кюстендил и.. иии.. и се НАЯДОХ! :D
Няма нищо по важно за един студент от манджите на майка му, от мен запомнете тва! 8-)
Супер яко ми е, тя е яка и то доста яка ;3, утре се връщам обратно към София. ;3
След малко сядам да уча *мрънка си нещо*..
И те тАваЙ!

granger
09-14-2013, 10:17
^ Студенти,студенти, бедни,бедни :D
Пхахаха
Усещам,че ще ни е голям купон в Софеата :lol:

Jaune
09-14-2013, 10:20
След поредния "епизод" съм склонна да оставя чувствата настрана.
Нуждая се само от хармония и в редките моменти, в които си повярвам, че съм я намерила, тя се изплъзва.

AnarchyBoy
09-14-2013, 10:33
^ Студенти,студенти, бедни,бедни :D
Пхахаха
Усещам,че ще ни е голям купон в Софеата :lol:

Ем, че К, само да дойдеш и ще се правим леш.. 8-) :lol:

БТВ: не сме чак толкоз бедни с комшийката, ама просто ми писна от полу готови храни.. сготвени зле.. ;)

granger
09-14-2013, 10:33
ахахаха, но проблемос :D

AliceSw
09-14-2013, 10:47
искам действие, но и спокойствие, защото имам работа, всичко ще се нареди, все някога

paradosou
09-14-2013, 11:11
Притисната от времето :-|.

nepowtorima
09-14-2013, 12:05
Ии дрехите които си взех са забележително прекрасни за 2ра употреба.
Доволна съм от всичката козметика която си взех, т.е. е каквато искам...
Довечера дано да си изкараме супер!!

paradosou
09-14-2013, 12:05
Бла. Отдавна не бях ставала свидетел на такива промишлени количества злост и неадекватно отношение. Не са насочени към мен, обаче оставят някакво отвратително блудкаво усещане. Зачетох няколко други форума през последните дни - същата история, ама в умален вариант и събитията, разбира се, се вихрят в интернет пространството. Толкова ли е трудно да си емпатичен и разбиращ? Май трябва пак да навестя приказния свят, където оптимизмът ми, въпреки всичко, се проявява с пълна сила ;р.

TheBeliever
09-14-2013, 12:23
Най-сетне! Завивки и спално бельо по мой вкус. Охарчих се малко, но си струва.

А обувките никога не са достатъчно.

Доволна.

Wednesday666
09-14-2013, 12:33
Е, нема такава простотия просто 8-).
Ама поне е още малко опит в пазвата, ще послужи все някога.

Тръгваме на даскало от вдругиден, чак нямам търпение вече, супер кеф ми е.
И точно с лекотата, с която свалихме днеска пътник от самолета, точно толкова лесно и си "свалих" определен човек от акъла :).

Иначе, оздравях, разкарвам се напред назад и така.
Пък той даже ме учудва, проявява такъв интерес и е толкова нежен :))), ай фийл бетър нау..

babity
09-14-2013, 13:10
Точно 15 минути след като вчера си казах "Днеска е много добър ден кат' за петък 13-ти, язък че всички само се филмират" и... Някакъв нещастник ме блъсна и ми напра'и шофьорската врата леш. С'а се чУди откъде да взимаш врати, кой да ги боядисва и сменя... и с'а реално останахме без кола. Напра'о... искам да убивам!

Майка ми и баща ми, особено баща ми, настоява да ме водели да ми баят, а аз не владея достатъчно езици, защото от вчера се опитвам да им обясня, че не съм се уплашила от нищо и нямам нужда.

Майка ми, прекрасницата, залита в няк'ви неща. Постоянно ми обяснява к'ва съм крива и се опитва да ми вмени вина, затова, че не съм толкова религиозна, колкото тя. И не спира да плямпа как инцидентите от последните дни ,са наказание за всичките ми милиарди грехове и, разбира се, лошото отношение (което аз нямам) към близките ми.

granger
09-14-2013, 13:44
мЪного готин ден :)
и ще ям,че съм гладна.

Tyler The Creator
09-14-2013, 16:13
daaaaamn, колко ми е притеснено. Утре заминавам за Варната и не моа място да си намеря.

TheBeliever
09-14-2013, 16:20
Утре заминавам за Варната и не моа място да си намеря.

Третия човек, от който го чувам това днес. Що тая Варна ви е развълнувала толкоз?

granger
09-14-2013, 16:33
Щото сме зайци и всеки нов град, в който ще учим е вълнуващ :D

Tyler The Creator
09-14-2013, 16:33
Третия човек, от който го чувам това днес. Що тая Варна ви е развълнувала толкоз?

Е, все пак напущаш дома дето си живял 19 години... не е малко стресът.

Wednesday666
09-14-2013, 16:40
Е, все пак напущаш дома дето си живял 19 години... не е малко стресът.

Дано ти хареса :),,

TheBeliever
09-14-2013, 16:42
Аз май по-леко ги приех нещата навремето...

То не е градът вълнуващата част, а отлитането от гнездото и всичката тая свобода, която ви връхлита от веднъж. Готино си беше в началото. После става по-готино.

Успех на зайците.

granger
09-14-2013, 16:49
Мирсиии :D

XTREMEFREERIDE
09-14-2013, 17:06
Мням, нямам търпение да започва учебната година.

Тати днес ни монтира бюрата и съм супер доволна, че седя на удобно! Най-сетне! Двугодишна мъка беше възнаградена! От утре се започва ученето и надяването да ме вземат на яката работа.

Искам да си купя обувки. 3 чифта съм си харесала, към 150 кинта ще фръкнат, ама пък има защо! Оу йеъ.

HollyGolightly
09-14-2013, 17:14
Пак се разболявам :(

Tyler The Creator
09-14-2013, 17:26
Аз май по-леко ги приех нещата навремето...

То не е градът вълнуващата част, а отлитането от гнездото и всичката тая свобода, която ви връхлита от веднъж. Готино си беше в началото. После става по-готино.

Успех на зайците.

"Защото да си независим, означава да си най-зависим, от това което обожаваш."

JustaLittleKid
09-14-2013, 18:39
Не знам. Добре?

Утре трябва да направя един куп неща, to get ready за последния първи учебен ден. Много е странно, кога минаха тези 12 години... особено последните 5 в Английската. Ужас, пораснах и аз, а не се чувствам готова за това.

Иначе нямам търпение да се заема с извънкласните дейности, хаха. Всъщност това е едно от нещата, които обичам в училището. :D

102
09-14-2013, 19:46
Че ЧЕ ЧЕ Ре Че ЧЕ ЧЕ Че ре Че.. както и да е.. самотен съм.. не съм сам.. САМОТЕН СЪМ. Пиянско ми е.. допивам си. Само в кенефа ми хареса музиката.. малко си поденсих като Ку-ку-Куката......... се тая.. аре чао. И да.. ЧЕ Че ЧЕ ре Че-е..

Niakoitam
09-14-2013, 19:51
Тия два дни може да се каже,че минаха доста добре.Сега ме болят задните части,краката,недоспал или по точно неспял съм,но по-добре от това да ме боли.Някак движението се доближава повече до идеала ми за живот отколкото работенето на едно място ама на.Ходихме вчера до Кръстова гора и неориентираните и некоординирани полицаи там направиха такова задръстване,че пак добре,че успяхме да направим така,че да ходим пеша само около 2 километра.После слизания и качвания по стръмни наклони,валене на дъжд,спане на 4ма души в една кола и т.н.На другият ден препълване на рейса за почивката на наще на аерогарата в Пловдив и разсърдени едвали не от това,че ги караш да работят в Събота служители.Е така и така имаше време а бяхме ходили в Пловдив веднъж преди 10-15 години хайде 2-3 часа обиколки.Доста си прилича с големото село София особено новата част,до която се добрахме тоя път Не е като да нямаше и доста арни моми.И след огледа към нас си, а наще към Поморие. И така.:)

Иначе напоследък малко ме притеснява една мисъл.Малко съм объркан.Отвреме на време се сещам и за следната мисъл:"Лошо е да си ненужен там,където някога си бил незаменим".От друга страна има някакво съмнение,но пък си мисля,че ако наистина е така макар и да не ми се ще може пък и да е за добро.:)

102
09-14-2013, 19:53
Niakoitam, що си такава путка ?

Niakoitam
09-14-2013, 19:54
Niakoitam, що си такава путка ?

И защо ти го говорят така звездите...?!?:D

102
09-14-2013, 19:56
И защо ти го говорят така звездите...?!?:D

Малко те прочетох, е такова.. може и да съм се объркал, ама обикновено като съм пийнал нямам грешка.

Niakoitam
09-14-2013, 19:58
Малко те прочетох, е такова.. може и да съм се объркал, ама обикновено като съм пийнал нямам грешка.

Абе аз май не съм пийнал обаче тук не разбрах честно казано какво искаше да ми кажеш. :)

AnarchyBoy
09-14-2013, 20:00
:D

102
09-14-2013, 20:01
Сичко е навързано.. важен е фийлингЪ....

xoxi
09-14-2013, 20:08
Колко е странно човек да срещне двойник на приятеля си... Нямаше как да не се запозная с него. Чак сега, когато му разгледах и снимките във фейсбук, виждам, че приликата е предимно в усмивката и стила на обличане. 'баси. Даже приятелят ми призна, че си приличат. :D

DisappointedDreamer
09-14-2013, 20:35
Започвам да го харесвам. И е странно.

Мееех.

Зайче..
09-14-2013, 20:44
На някои хора никога няма да им дойде акъла...

tori
09-14-2013, 21:10
Щастие, хубава музика и вредна храна + Него = невероятна вечер.
Само ме е яд, че бързаха и не можах да чуя Джон. Мамка му...

granger
09-14-2013, 21:13
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YPIbULzCcCg
ох бахти гласът има
мнями.
Като препила с редбул съм,ама не се оплаквам.

Lilanda
09-14-2013, 21:17
Перфееееееектно. :grin:

Утре ще се видя с единствените свестни хора от класа ми и и и....Щастливо ми е.

А на 16-ти ще се видя най-после и с тъпия. ^^

Нямам търпение направо.

Което значи, че няколко дена ще се отърся от мрачните мисли. ^^

HollyGolightly
09-14-2013, 22:15
90% от случаите, никой не ме слуша. Какъв е смисълът въобще да се опитвам? Ще започна само да си мълча, не че някой ще забележи, понеже ми писна да се хабя за хора, на които не им пука.
И въобще не ме интересува за празника им, не виждам причина да го празнувам. На никого няма да се извиня, както и на никого няма да простя. Всичко това са превзети истории като за пред света. Никой не се извинява, понеже наистина съжалява, всички го правят от страх да не развалят традицията.

weheartiit
09-14-2013, 22:24
ама какво им пука,нали пак аз съм виновна ...
винаги аз всичко съм направила,все трябва да съм черната и плютата,вече даже не ми
прави впечатление.
и тъпия 16 наближава,супер ще ми е направо

AliceSw
09-14-2013, 23:41
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1070097_602482563129654_1898817732_n.jpg

Ivaaaaa
09-15-2013, 07:22
йоооооооооооо

най-после се прибрах вкъщи 8-)

TheBeliever
09-15-2013, 07:26
Home alone в следващите 5-6 дни. Всички са в отпуск и са заминали на майната си. Това ще бъдат много безинтересни 5-6 дни.

Скучно ми е.

babity
09-15-2013, 07:59
Т'кова ми се. Не ми се отива, но и нямам за какво да оставам. Просто ня'ам почва никъде. С'а ще ми пръснат гъзягата, ш' си станат нещата. И с'а трябва да оправям багажи, магажи, да си изнеса половината живот.

AnarchyBoy
09-15-2013, 08:10
След малко ще пътувам към София, а колко ми е уютно у назЕ.. чак не ми се тръгва, все пак е пълно с храна...
И има пица в нас, домашна, невероятна.. мням.. 8-) Даже ще взема за София, некоЙ хора да опитат.. :D
И утре съм на лекции, ще видя колегите, те са пичуЕ, а после ларш... бе яко ми е.. ляляял!

shusha
09-15-2013, 09:48
След малко ще пътувам към София, а колко ми е уютно у назЕ.. чак не ми се тръгва, все пак е пълно с храна...
И има пица в нас, домашна, невероятна.. мням.. 8-) Даже ще взема за София, некоЙ хора да опитат.. :D
И утре съм на лекции, ще видя колегите, те са пичуЕ, а после ларш... бе яко ми е.. ляляял!
Аре добре дошъл у големото село :ддд

ами става :ддд за сега ;д

anonymous708973
09-15-2013, 10:02
И не спира да плямпа как инцидентите от последните дни ,са наказание за всичките ми милиарди грехове и, разбира се, лошото отношение (което аз нямам) към близките ми.

Въй, как ще ти говори така? Вмени й чувство за вина и моментално ще спре.

Уютно ми е, реших да не ходя на скапаната математика. Достатъчно тъпа се чувствам, че да ми наливат още информация, която за пръв път чувам. Хапвам си закуската и заминавам в библиотеката, да няма само математика да уча, имам още 4 предмета. ДАНО намеря нещо отворено да си купя една салата, че ... егати, все забравям да си накупя от съботата неща, в неделята е страшно мъртвило.

DisappointedDreamer
09-15-2013, 10:07
^Недей така, Ина. Трябва да се пребориш с това чувство.

Мех, и аз се боря с математиката. А не искам. Искам пак да изляза с него и искам вкусна храна. Бррррр.

anonymous708973
09-15-2013, 10:13
Като опре ножът до кокала тогава, няма заради едната математика да зарязвам още 4 предмета, 2 от които са адски интересни и приятни, а другите 2 си искат усилие, но и те са интересни.

Lilanda
09-15-2013, 10:27
Тъжно ми е. :( Очаквах днес да е уникален ден, ама това будуване снощи провали всичко.

А момчето е свястно, ама не си е мойто. :( Макар че 'мойто' в крайна сметка се оказа пълна п***а и не си заслужаваше усилията, ама както и да е. Тоя един месец прекаран с него ми липсва.

Искам да отида да го прегърна и всичко да си е както преди. :( Те да беше толкова лесно...

Wednesday666
09-15-2013, 10:43
Така, имам да свърша 2-3 неща днеска, свързани изцяло с дома, че нещо съм му отпуснала края и тва не ми харесва.
След това планирам да си почина и евентуално да изляза по-късно, но не съм много сигурна, че ми се излиза.

Но пък имам нова прическа и е крайно време да си я покажа.
Колежките доста ме харесаха, ще видим на останалите какво ще е мнението.
Една колежка и приятелка в уни-то ще е разочарована, но беше време да дойде края на червеното.

Нямам търпение да го видя, време е пак да го гушкам, шот не сме се виждали от около месец, ма кат е все зает.
Нищо де, и да не стане днеска ще е утре, и без тва сме заедно на лекции, ако реши да се весне де 8-)..

granger
09-15-2013, 10:51
Убеждавам се, че някои жени си заслужават всички тъпотии,които им се случват.
Иначе на мен ми е добре, очертава ми се спокоен и хубав ден.

XTREMEFREERIDE
09-15-2013, 11:17
Хванах се с някакви картофени кюфтета. Дано ги направя хубави тоя път.
Гадно-циклежно ми е, meh. Искам да идва вече петък и да палим към Пловдив. Очертава се fun изкарване.

Филмирам се за някакви работи, ама ако не се филмирам няма да съм аз сигурно. Вече започвам да свиквам със себе си. Време беше, след 18 години. Пък като се науча съвсем каква съм и тръгна праволинейно най-сетне, ще мога и да се ъпгрейдвам, надявам се. Само още малко време ще си дам и после ще се изфорсирам. Дам.

Много го обичам. Супер хоуми е местенцето ни с всичките си наши неща най-сетне. И се чувствам много добре тук. Още не мога да свикна с мисълта, че живеем заедно, чак е странно. Имам чувството, че сме тук за лятото и после обратно. Ама няма! И ще продължава да ни е хубаво и...да. Абе, доволна съм.

:)

babity
09-15-2013, 12:33
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! НЕ ИСКАМ ТААААААААААМ! Искам да се барикадирам зад леглото си, да се затрупам с възглавници или да се скрия в шкафа, в който се криех кат' малка когато правех беля. Реално искам да съм там, ама утре. Блякс! Ама ако довечера се потаковам... Нянянняня! Поне ш' си се наливам с чайче и ш' си чета новите книжленца.

JustaLittleKid
09-15-2013, 13:18
Не искам да съм 12 клас. Искам да съм 9-10. Най-яките досега.

Усещам как с класа ми и по-точно с компанията ми утре пак нищо няма да правим, ще се чудим половин час след откриването на учебната година къде да отидем и накрая ще си отидем у дома. Мразя тази неорганизираност и този странен мързел за живот, дето ги обзема понякога. Но кой знае, тази година може да е различно.

Не искам да започвам последната си учебна година с лоши мисли, затова просто ще се насладя на деня - ще слушам за последен път скучния репертоар на тържеството, ако измислим какво да правим, ще се радвам, ако не - ще се постарая да си запълня времето с нещо интересно. Последният ми първи учебен ден. Агр, странно е.

Wwwooow
09-15-2013, 16:49
Все си мисля, че и аз утре започвам училище, толкова е странно да не съм ;х хммммм
слушам си музика ,след малко може би филм,после малко упражнения ии такааа

AnarchyBoy
09-15-2013, 17:19

+1 8-)

Wednesday666
09-15-2013, 17:29
Йес бе, оправих си обувките, много ми е кеф.
И нямам търпение да си видя колегите утре :)))), много си ги харесвам всичките.

Нямам настроение нещо днес, кофти ми е за разни неща, но няма как.

DisappointedDreamer
09-15-2013, 17:36
Обичам си приятелите. 6 години приятелство и, въпреки че се виждаме само зимата и лятото, тя ме познава толкова добре.

Тъжно ми е. 3 години се навършват днес. Имам чувството, че са минали 30. Липсва ми.

Апатично ми е.

AnarchyBoy
09-15-2013, 17:41
Е няма такъв цирк.. 8-)

shusha
09-15-2013, 18:00

пхахаха ;д не си единствена...

скукаа

pandabear
09-15-2013, 18:08
началото на 'края' и ми е толкова безразлично...
просто хора, в някаква си сграда, за още 7 месеца, нищо повече...
усещам някаква промяна в последната седмица, която може и да е за добро, надявам се, че скоро ще разбера

JustaLittleKid
09-15-2013, 18:28
Гледах "The Vow". Хубав филм. Не очаквах да свърши по този начин, но ми хареса.

Но... в мен се отвори една празнина. Отдавна не се бях чувствала така.

"Празно е в мен, така е празно
като в непотребен стар килер."

TheBeliever
09-15-2013, 18:29
Притеснено ми е за идната седмица. Не се чувствам готова.

Доволна от себе си. Мога.

granger
09-15-2013, 18:30
Притеснено ми е за идната седмица. Не се чувствам готова.

Доволна от себе си. Мога.

Аре,бе,мацка! Не те познавам ,ама успех! :D

Enchanting
09-15-2013, 20:31
Предстои някакъв супер тежък период.. демотивирана съм, а искам да е обратното.

Щастлива съм, че до себе си имам човек, който ме разбира толкова добре. <3

иии...Искам някаква промяна. (някого, нещо) ..

polssa
09-15-2013, 21:24
изцапах си чаршафа с жълт лак, фАк

HollyGolightly
09-15-2013, 21:31
Как да не го обичам? Винаги знае как да ме накара да се усмихна. Прави ме щастлива със самото си присъствие, въпреки всичките простотии, които извърши последните 2 дни.
Нямаше да е лошо, ако тази седмица имахме поне още един почивен ден

xoxi
09-15-2013, 21:55
Студено ми е.

AnarchyBoy
09-16-2013, 04:41
Мм, мързеливо, едвам си пия кафето, а след малко трябва да влизам в банята, че после съм на лекции, пфу, ама няма начин..
Мням, бе яко ми е, довечера ще се видя с няколко човека, та там ще става мазаляк..

Смятам да започна пак с танците о.О бах, като вдървен съм, не съм танцувал от около година и нещо вече, но пак започвам! Рече и отсече! 8-)

Ае приятен ден на всички, аз заминавам на лекции! ;)

granger
09-16-2013, 08:39
Чудесно ми е . :D

shusha
09-16-2013, 08:48
студено ми е и неквво вкиснато

Cloud9
09-16-2013, 10:15
Мамка му писна миииииииииииииииии!!!!!!!!Не може ли да съм нормално човешко същество?Един проблем със здравето се оправи,друго се срине!Не мога вече честно ви казвам!!!!!!!!!!!! Ако по чудо някоя болест не ме гътне до 50 ще се застрелям сама,защото тая постоянна болка не се търпи.Ама постоянна болка ти се казва!И ми цъкат лекарите и клатят глава."Едно ти оправихме,друго се повреди" Звуча като пациента на доктор Хаус.Ама няма кой да ми помогне.Писна ми сериозно вече!И ми писна от хора,дето не си знаят мястото /това между другото да го кажа/.

XTREMEFREERIDE
09-16-2013, 12:13
Готено ми е.

AliceSw
09-16-2013, 12:23
самотно ми е, странно такова, есенно, не е яко...и пак хиляди тъпи задачи....

едит: вече и ме объркаха, всички новости идват в странно време, винаги...

Flowerlight96
09-16-2013, 13:05
Има ли поне един човек от близките ми,който да не ме е разочаровал пфф

granger
09-16-2013, 15:04
Толкова да ми се спи, а да не ме оставят. Мира не намирам. Тъкмо да легна да подремна и някой ще се намери да звънне, да се развика, или някой да ми скапе настроението.

Зайче..
09-16-2013, 15:14
тъжно, тъжно и носталгично..

JustaLittleKid
09-16-2013, 15:17
Щастлива съм.
Написах най-яката статия за училищния вестник и съм щастлива.
Поне за момента е най-яката. Много си я харесвам.
Нарцистично е, знам :D

TheBeliever
09-16-2013, 15:53
самотно ми е, странно такова, есенно, не е яко...

Същото.

Поне днес удържах фронта.

Уж не искам аз да поемам тези отговорности, но след всеки следващ път се усещам по-уверена, виждам, че е ужасно полезно и ми пасва идеално.

И все пак не ми е време. Не още.

Lilanda
09-16-2013, 16:14
НАЙ-ЯКИЯ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН EVER!

Новата класна е адски добричка. :grin:

Забравих да взема морков за Радост. :lol: Утре ще ѝ дам един. :D

Иии да..Щастливо ми е. Пак. :D

granger
09-16-2013, 16:43
Денят започна хубаво, а сега ми е криво. Раздразнено... не ми се приказва с хора, не ми се общува. Искам само да си прочета книжката и да ми е прекрасно!

Ivaaaaa
09-16-2013, 16:48
много ми е тегаво, мноооого

искам по-бързо да дойде да ме вземе и да отидем в къщата, да се гушнем и да заспим

DisappointedDreamer
09-16-2013, 16:58
Времето е баш шведско. Много дъжд, мъгла, студ, вятър. Брррр! Осъзнах, че 3 седмици сме били заедно и ми е адски странно предвид, че 2 години се мразехме, а сега сме двойка. Хах. И маса народ ми казва, че изглеждаме супер добре заедно.
Май ще го поканя на приема в неделя по случай независимостта. Да ни види хубавото посолство :Д

офф, изхвърлям се с него.
спи ми се; не ми се учи и ми е студено.
дам.

granger
09-16-2013, 17:05
^ Гаджетаа,гаджетааа,гаджета ааа :*
Искам снимка, молямолямоля
на ЛС или ФБ , или да плплплсплспсл :D

DisappointedDreamer
09-16-2013, 17:14
Все още нямаме снимка заедно :Д ще трябва да го изнудя за една тия дни ^^

granger
09-16-2013, 17:17
оооо, задължително.

TheNormalGuy
09-16-2013, 17:24
Damn, последна година съм, готско ми е, ще гледам да разпределя максимално времето че да мога и да се забавлявам, и да си уча материалите за матурите, а след т'ва каквото ку... сабя покаже. Вънка вали, ще се спи спокойно и дълбоко.

stynioo
09-16-2013, 17:26
само 2 седмици , а вече ми липсва сън..изморен съм , а имам много за вършене.Влажното време ми помага , очаквам с нетърпение и мъглата..не ми се говори и няма да го правя , ако не ме питат.

искам зима.

dolly
09-16-2013, 17:43
И ми е хубавооо..... ^_^ ... ама и леко странно,празно,може би..мамка му,май ми липсва.Или..не знам..Мразя си смесените чувства :@ .И искам,и не искам.И ми харесва,и ми е досаден.И ми липсва,и не..Искам прегръдка,огромна,силно да ме гушне и да не иска да ме пусне ^^..Нда.. <3 ..Хей,дайте съвет,ще се побъркам :/ :D .Искам го,уж само като приятелче,ама пък на моменти ми липсва адски много и то... по оня начин :3 ..К'во ми има бе?!

Wednesday666
09-16-2013, 18:19
Нещо ми е тегавина.
Утре доста тичане ще падне, надявам се зам. шефката да няма против да ме пусне малко по-раничко, че ще изпусна лекцията на управление, а тва не е добра идея.
После пък обучението на оная тъпа система.. Мразя я от първия ден, в който седнах да работя с нея.
Може ли да е толкова тегава?
Както и да е, поне с колегите ще се видим. :)

Wwwooow
09-16-2013, 18:31
Боже, видях ги <3 най-прекрасните колеги :))) Толкова ще ми липсват, толкова,толкова МНОГО
, всяка глупост,
всяка сутрин,
всяка обща мъка,
всяка сладка почивка,
всички сладки приказки,
всяка дразга,
всеки яд,
всяка караница (които бяха адски малко,дори не помня )
всеки смях
всяка усмивка
всяка мила дума
всички събирания,макар и недостатъчно
всеки споделен обяд :)))))))))
ВСИЧКО,ВСИЧКОО !!!!
и като знам,че никога повече няма да работя с тях ииии :((( Заобичах ги, малко или много наистина безумно ще ми липсва всичко..миличките ми <3 а днес дори не подозирах, че ще ми бъде толкова хубав деня ^_^ благодарение на онази сладурана и сутрешния й смс <3 <3 Благодарна съм за този ден, дано да имам много такива имам нужда, радвам се на всеки хубав малък момент : ))

polssa
09-16-2013, 18:45
тъжна съм , защото никога няма да го имам

weheartiit
09-16-2013, 19:02
как може толкова късмет да нямам ;/
и в последно време ми е адскии изморено,чувствам се буквано като баба
дано ми мине скоро

XTREMEFREERIDE
09-16-2013, 19:12
Всеки следващ миг прекаран с него, стигам по-далеч с човек, отколкото някога съм била с някого. Чувството е...да, неописуемо. Искам го завинаги. До по-хубаво усещане, от това да бъда негова, не мисля, че съм се докосвала някога. *сърцетуп*

http://25.media.tumblr.com/b2c8f354dd57301fb8a643ee2ab98506/tumblr_mp3y585YDb1s5ta3so1_500.gif

JustaLittleKid
09-16-2013, 19:40
Боли ме главата.
Мисля си, че след тези 10 дни почивка, които ми предстоят сега, трябва да се стегна. Да започна да правя гимнастика и да се старая повече. Идва бал: 1. за да има хубава рокля, трябва да има хубаво тяло; 2. не мога да изляза с официална рокля и кецове (мога, де, но не искам. искам токчета.). Освен това... имам финансовата и всякаква друга възможност да уча в чужбина, в общи линии където поискам. Но тук идва въпросът мога ли да се оправям сама някъде, без помощта на родителите ми, на приятелите ми. Още една причина да се стегна и да се опитам да стана по-самостоятелна. Толкова е трудно... Гррр.

SpiritInBlack
09-16-2013, 19:52
Нещо не свършва добре лятото . С прекалено познати физиономии движа напоследък, особено момичета , които отиват на бар само да качват снимки за фейсбука. Особено тая долна скумрия Деса, кви филми е вкарвала , а не ми е пукало да се занимавам. Тва е, бахти, циркът e заминал и я е оставил да се оправя.

Много непродуктивен ден. Бахти бюрокрацията , бахти неориентираните. Като не ставаш за друго , давай администратор. Утре пак ще трябва да отлепя някакси в 8.

xoxi
09-16-2013, 20:56
Колко е хубаво, че училището започна, а той все още е тук. Цял ден ми е някакво странно, сякаш ще се прибера, а той ще е заминал. Обаче е тук. Даже не мога да си представя колко ще е хубаво след училище да го виждам, вместо да му се обаждам по телефона или в скайп. Разликата е огромна, още не съм осъзнала какво става.

DarkTemplar
09-16-2013, 21:32
Ух, защо всеки път като си пийна или ми се допие и ми се слушат все едни такива "душевни" песни. 8-)

ForzaFelipe
09-17-2013, 00:43
Днес малко реванш от висшите сили за лошия късмет последно време...нещо моите работодатели решили да преведат някой лев бонус в сметката :lol: Лошото е,че още ме държи за сериала,че няма да мога да участвам,а в други ден имам изпит...въпросния изпит който ми прееба началото на кариерата...а аз не съм хич готов за него,щото му се сърдя... :D Но утре ще трябва да стана рано и да чета..ама да чета наистина...Дано го взема,щото тва ще е просто брутално ако не го взема...Вообще защо се занимавам да уча се чудя...при положение,че съм наясно,че едва ли ще завърша...просто аз не виждам смисъл в това да уча...а да де...всъщност ме интересува точно тази година,щото от това ми зависи заминаването в Щатите...Ето една причина за която се сетих сега,да седна да уча утре и да си взема тъпия изпит..

Cloud9
09-17-2013, 11:17
Не съм конфликтна личност, но всичко си има граници!Не може никаквица да ми се прави на нещо по-голямо от мен.Нямам грозните й летни ботушки за 200 лева,намалени уж от 400,не съм си съчетала проклетите обувки правилно с чорапогащника и косата ми е леко рошава, но каква е тя да ми го казва!Сигурно тежи 80 килограма,но си вее целулитения задник с тия къси рокли.Мама и тате я гледат още и й дават парички за гардероба от еднакви дрехи.И тя се мисли за повече от мен,само защото са я уредили на по-хубава работа.Да не говорим,че всички я смятат за въздух под налягане и я гледат с насмешка, а тя ми се оплаква как всички я сваляла!апффффффффф

tori
09-17-2013, 11:20
Умряло, уморено, тъпо, смотано. Поне ще ни преведат парите скоро и евентуално ще си взема телефон. Утре ще се мре - 6 часа практика в даскало, а преди това два часа теория със директорката. Ще се свърши към 3 и половина, бляяяя. Още малко палатки да ни опънат да спим там. Жив отврат.

Naive
09-17-2013, 11:22
ох, така мразя да чета книги на френски :(

sladkalady
09-17-2013, 11:23
Уморено ми е ,а трябва да ходя на лекции.Докато свикна с новия режим ,който включва ставане много рано и учене,ще мине известно време.Като цяло ми е добре.На моменти се чувствам странно-не знам как да реагирам,не знам какво да кажа,нито как да се държа с другите.Надявам се да е временно...

granger
09-17-2013, 11:25
Чудничко ми е :D

Niakoitam
09-17-2013, 11:34
Тия социалните работници в по-голямата част каквато и обида да кажеш за тях все ще им е малко.Ебати тъпите олигофрени.А кукловодите им още повече.Днес ми идва писмо,че молбата ми за помощи е отхвърлена,защото не съм бил занесъл доходите на родителите ми и можело да обжалвам в 14 дневен срок. Абе да го духате бе.Правилно баща ми и го каза на една преди около седмица да си хранят и хрантутят мангалите.Къде както им изнася.Нямам си доходи,майка ми и баща ми спокойно могат да се регистрират някъде другаде,защото жилището не е на тяхно име,но понеже съм бил под 30 трябвало техните общи доходи да се делят на 3. Алооо идиоти, а къде включвате и брат ми в схемата.Нали с него ставаме 4ма или все още не ви е измислено някое тъпо законче как да присъедините и неговите доходи към цялата схема.Идваха на оглед като че ли съм скрил по един сейф във всяка стая,че и по два.На една съученичка понеже е само с майка си пък и казали,че срокът бил вече свършил.Но пък иначе много са се преработили.Само се чудят как да си клатят краката и да си обсъждат купените роклички.Ще ми се пърчи една миналата година:'Ти много се забави за подпис.Бяхме тия дни МНОГО ЗАЕТИ (да се подчертае 3 пъти) та затова не ти премахвахме картона".И аз им трая.Премахвайте го бе.И без това не сте се узорили кой знае колко да си вършите работата.Ще си премахнете от дейността едно вадене няколко подписа и отново слагане.Нали ви е адски тежка програма.Ама като един път един човек им го каза в очите се дуеха в статята и го обсъждаха.Айде да го духат...

Иначе да и на мен ми е нещо празно и самотно,но това вече отдавна не е ново усещане за мен.

Glamour92
09-17-2013, 12:53
Боли ме неописуемо.
...всичко
Искам да тичам,докато стигна до морето,да се изкатеря на някоя зъбата скала и скоча вътре.А накрая да се превърна в морска пяна.
Искамискамискам ...

anonymous708973
09-17-2013, 13:06
Дано да има места за тоя уъркшоп бе, даноданоданодано. И дано ме одобрят за другия, даноданоданодано.
Обнадеждена съм, ще я оправя тая математика, дяволите я взели.

TheBeliever
09-17-2013, 18:21
По едно след работа за разтуха.

Имах нужда.

Как точно тази седмица трябва всички да се сетят, че искат кампании. Чак сега осъзнавам колко бумащина минава ежедневно през него.

Добре ми е.

YSMF
09-17-2013, 18:42
Добре ми е. В училище съм щастлива. Най - сетне спряха да ме занимават едни хора.
От друга страна ми е криво. Липсва ми безотговорния летен сън и отдавна ми писна да ме питат защо съм си зарязала бившия и все съм необвързана.

DisappointedDreamer
09-17-2013, 18:48
искам вечно да спя в леглото си. вечно да е топло в него, вечно да вали и да е мрачно навънка.

охххххххххххххххххххххххх х.
:(

//правилно поне съм се насочила за шотландско хах

JustaLittleKid
09-17-2013, 18:54
Никога не съм си мислила, че ще дойде момент, в който ще се чувствам... като аудсайдер. Целият ми клас е супер разединен, на групички, на двойки-тройки и макар да не съществува някаква открита враждебност и омраза, все пак се усеща едно безразличие и прикрита неприязън. Дори хората, с които някога съм се чувствала толкова близка, не ме карат да се чувствам... желана в тяхната компания. Не че не ме искат или не ме харесват, напротив. Но не съм важна, може както с мен, така и без мен. Не се съобразяват с мен, не се допитват до мен. Коментират си излизания и купони, без никой да поиска моето мнение и се чувствам така, сякаш ще се натрапя. Затова просто не питам къде ще ходят, а предпочитам да замълча. И никой не се сеща да ми сподели плановете си, да ме попита искам ли да отида с тях.
Имам чувството, че са си самодостатъчни, а аз не съм така. Аз имам нужда от човек, за кого знам, че съм наистина важна и иска да бъда там, наистина иска.
Но в последната година не откривам такъв човек, не се чувствам така... И бавно, бавно се превръщам в точно това - страничен човек, в добри, но не твърде близки отношения с всички... хем част от класа, хем... част от нищо.

prince
09-17-2013, 19:44
мед съм ...

marilyn
09-17-2013, 20:39
Готин ден. От рожден ден на имен ден, с празнуване започнахме и с празнуване завърши деня. И "благата ракия" в моя чест беше голям жест. :D

И беше прекрасно. Зарадва ме с много хубав подарък.

Да се минават тия две седмици по-бързо и да се успокоят нещата, не мога да го гледам такъв.. преуморен и съсипан.
Обичам го. :-)

Иии други радости днес. Мило ми беше, че и Той се сети. И него си го обичам много.

xoxi
09-17-2013, 22:24
Добре се чувствам (уж).
Изморено ми е. Още днес ни натовариха с домашни, входни и уроци за преговор. Ще трябва да си направя някакъв график. Усещам, че ще имам все по-малко и по-малко свободно време за него. А виждам, че и неговото време е ограничено.
Поне днес намерих човек, с който ще мога да практикувам английския си всекидневно. Той няма против да помага и с граматиката. Ще е перфектно, ако наистина се сработим някак.

iSev
09-17-2013, 22:33
Предаден

Зайче..
09-17-2013, 23:18
Втора вечер не мога да заспя ...
Снощи съм спала точно 1 час и после на училище вървях и спях.. не мога да разбера къв ми е филма - спи ми се, очите ми се затварят и като легна не мога да заспя ?? направо ......
и като се сетя колко време има още до края на октомври ми призлява.. всъщност не че е кой знае колко, просто аз нямам търпение и за мен този месец и половина (почти) ще мине като година и половина...

http://prikachi.com/images/802/6573802y.jpg

AnarchyBoy
09-18-2013, 01:36
Добре съм, но ще се оправя! :)
Няма да се спи тази вечер, а след 3 часа съм на лекции ;3

prince
09-18-2013, 07:37
Спи ми се :е

DisappointedDreamer
09-18-2013, 07:37
Малко по-малко се организирам и навлизам в нещата. До Коледа смятам да съм приключила с всяко вътрешно оценяване. Смятам, че е постижимо :Д. И ще се наградя с 7-дневна почивка в Естония, при мойта дружка, за Нова година. Брр, хубаво е! :)

bilqnavod
09-18-2013, 09:25
След всички незабравими и прекрасни събития от последните 2 седмици - отново на работа... Чувствам се като умряла катерица...

Enchanting
09-18-2013, 11:31
Добре съм.
Просто не съм щастлива.

Almond
09-18-2013, 12:00
Самотно ми е...
И имам чувството, че дори и давам всичко от себе си, то пак не е достатъчно.

cyclops
09-18-2013, 13:29
Изморено ми е. Тежко започна седмицата. Искам да се върна към онези дни - безгрижно лято, когато всичко беше прекрасно.

girlwithblueeyes
09-18-2013, 13:36
Той ми липсва......

TheBeliever
09-18-2013, 16:14
Скучно ми е. Ще захапвам книжката.

Утре идва големия шеф. Дано да не стигне до моя отдел. Не ми е до него.

DarkTemplar
09-18-2013, 16:33
Някои хора сякаш са родени, за да ми образуват нерви.

babity
09-18-2013, 17:38
Предстои ми страааашно интересна година. Нямам предишният си небивал късмет с преподавателите, но материята вече става все по-интересна. Страшно еуфорично ми е след първите занятия. <3

В личен план съм адски разочарована от себе си. Не знам защо продължавам зорлен да се правя на глупачка. Аз знам, че няма да звънне още преди да го потърся. Всеки път, когато си помисля, съм с ясното съзнание, че той няма да има време за мен. И не съм сигурна кое ме яде повече, това че той ме държи с месеци на полусъединител, това че не знам как да опростя схемата още повече или това, че няма сама не мога да си обясня действията си.

Flowerlight96
09-18-2013, 18:11
Мм шантаво ми е.Може ли да съм толкова глупава и наивна.Дадох му цялото си време,грижих се за него,съобразявах се,отказвах се от собствените си интереси,а в замяна получих само безразличие...Кофти работа.Ето как човек за 10 дни може да съсипе дългогодишното си приятелство :(

DisappointedDreamer
09-18-2013, 19:00
много шибано.

babity
09-18-2013, 19:07
А, свърши ми работа. Колко неочаквано! Но няма да го видя, повече от ясно е. Защото поредният "много важен човек" си идва от пичка си кьорава... Дано поне да имат нещо, че да не ме яд напразно.

granger
09-18-2013, 19:08
Както успява да ме зарадва,така и да ме сдуха. Ама то си му е специалитет. Както и да е. Има време и ще видим как ще се развият нещата.

pandabear
09-18-2013, 19:10
искам да си затрия регистрацията бе, как?!?

JustaLittleKid
09-18-2013, 19:15
Днес се чувствам добрее!

Утре заминавам и 10 дни ще се отдам на почивка и релакс - че се преуморих два дни на училище... :D

Wednesday666
09-18-2013, 19:17
Уморено ми е, особено като знам какво ме чака утре.
Само чакам петък и събота, поне нямам лекции, работата ще я изтърпя в събота и неделя, поне ще успея да почина и ще съм сама в нас, което означава време за Всичко 8-)..