PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ewok
01-16-2017, 11:01
Вторукурсниче, ще предположа, че се чувстваш зле, защото имаш пренастройката да задоволяваш дадени категории във вид на сесия .
Провалът ти идва не от неуспеха при изпита или заради ниска оценка, ами от незънателното ти вманиечаване да изпълниш добре измислени задачки.
Разбери, че всичко, което учиш остава за теб, а не за покриване на някакви норми и правила.
Тоест единственото, което има значение е твоя личен напредък.

Предположението е грешно, но ще отговоря и на това.

Първо, второкурсничка* :д
Второ, ще повторя, може би потретя, нз, че в моята специалност, а и като цяло във филологиите (май), това което се изисква да покриеш като знания до завършването, и това, което ще си остане за мен и професионалното ми развитие, се припокрива, ако искам да се занимавам с това. Друг е въпросът, че програмата можеше да не е толкова неуместно разпределена, но не е това темата сега. Този семестър съм се отказала да се боря за оценки, ако има възможност - ок, но не ми е самоцел. Просто ще се постарая да покрия възможно най-много от материала, който на теория би трябвало да знам. Така или иначе ще трябва да го науча все някога.
Това с провала беше единствено за храненето, има време да започна да се чувствам и като провален студент.

он: продължавам да тъна в неведение ._.
много е странно това.

Rakshy
01-16-2017, 11:31
никакъв секс ням Ракши, скучнярка съм, само отбивам номера и накрая се покривам

ето какво е постнал един садо психолог, който дейтвах два пъти от любопитство, и накрая изпитвах такъв инстинкт да се предпазая от него, че имах желания да бягам или да го убия, като помисля за него

обаче ме кефи какви неща поства

Forget safety.
Live where you fear to live.
Destroy your reputation.
Be notorious.

да бе, виждам, ма твойте неща са ми по-интересни от на 80% от пишещите тук

:/

Rakshy
01-16-2017, 11:47
ташака на пиенето и неспането е, че като най-накрая успееш да заспиш просто пропускаш ден

хееей, беше 14, хоп-троп вече е 16, fuck you kid

deitona22
01-16-2017, 11:57
Айде пак почна да вали.
И са ко прайм?

YoungBloodZ
01-16-2017, 12:01
Айде пак почна да вали.
И са ко прайм?

Закъсня. То вече спря...

deitona22
01-16-2017, 12:11
Закъсня. То вече спря...

Чекни пак.
Ако видиш снегорин,пожелай си нещо.

golemiq_korab_minava
01-16-2017, 12:18
Предположението е грешно, но ще отговоря и на това.

Първо, второкурсничка* :д
Второ, ще повторя, може би потретя, нз, че в моята специалност, а и като цяло във филологиите (май), това което се изисква да покриеш като знания до завършването, и това, което ще си остане за мен и професионалното ми развитие, се припокрива, ако искам да се занимавам с това. Друг е въпросът, че програмата можеше да не е толкова неуместно разпределена, но не е това темата сега. Този семестър съм се отказала да се боря за оценки, ако има възможност - ок, но не ми е самоцел. Просто ще се постарая да покрия възможно най-много от материала, който на теория би трябвало да знам. Така или иначе ще трябва да го науча все някога.
Това с провала беше единствено за храненето, има време да започна да се чувствам и като провален студент.

он: продължавам да тъна в неведение ._.
много е странно това.
Именно, че не оценките са определящите.
Вторукурснче.

: )

Rakshy
01-16-2017, 15:05
оценките не са важни в университета (може би, ако учиш медицина са малко важни)
/ако ти трябват за някви цели вече е друго - стипендии, успех за общежитие, еразми, путки-майни/

важното е кво ти остава в мутрата, ако изобщо нещо някога е влизало, различно от пишка, that is.

AnarchyBoy
01-16-2017, 16:25
След бруталната пневмония която изкарах ми е малко трудно да се върна на работа.. Тренировките днес ми ебаха майката, но ще вляза във форма. Още 3 месеца!!! После 1 месец насам натам после държавните..
Next target: Враня.

https://www.youtube.com/watch?v=lEjTk14y8Bs

Fisherman
01-16-2017, 16:37
"Използват се стопяващи леда смеси като натриев хлорид или техническа сол, която се смесва с калциев хлорид и при химическата реакция се разтопява леда."

lol

новините те правят наистина тъп

Грозния
01-16-2017, 18:12
Просто е-не влизаш във форума---->не четеш глупости.Страхотна идея :)!
Пробвал ли си я :D ?

никакъв секс ням Ракши, скучнярка съм, само отбивам номера и накрая се покривамКато няма секс, разкажи фантазиите си :) !

... вдъхна ми надежда, че все още мога да се захвана с тази професия и ще се реализирам.Никакъв шанс мила! Ти две думи не можеш да вържеш на кръст и да задържиш вниманието на зрителя/читателя за повече от 5 секунди! Нямаш никаква езикова или обща култура, речникът ти е доста беден! Как си представяш да правиш "авторски" материали?
Дори аз бих се справял доста по-добре от теб!
Ако имаш добър външен вид, може да ти дадат да четеш новините от аутокюто или да рецитираш наизуст прогнозата за времето след новините. В този случай най-вероятно ще ти се наложи и да спиш с някой програмен директор, за те пуснат да правиш дори това "пу тиливизура" :D!

да бе, виждам, ма твойте неща са ми по-интересни от на 80% от пишещите тук

:/И на мен :)!

deitona22
01-16-2017, 18:16
Страхотна идея :)!
Пробвал ли си я :D ?

Да.
И то не е един път.
Страхотно е.
Пробвай и ти.
Ще ни зарадваш много.Което ме подсеща-какво да ф*ъ*к си търсил,че си се появил във тоя форум?
Непозната да ти разкаже секс-фантазиите си ?! :D
ХАхахаххахахахаххахха

LoadRunner
01-16-2017, 18:26
Ще ни зарадваш много.Което ме подсеща-какво да ф*ъ*к си търсил,че си се появил във тоя форум?

чакаме опровержение

Непозната да ти разкаже секс-фантазиите си ?! :D

чакаме изявление

deitona22
01-16-2017, 18:28
чакаме изявление
От мен или дивергента ?
Ако е от мен-няма да чуеш нищо.

IseeDEADbodies
01-16-2017, 18:32
Само още няколко часа... cant wait ^_^

Rakshy
01-16-2017, 19:06
След бруталната пневмония която изкарах ми е малко трудно да се върна на работа.. Тренировките днес ми ебаха майката, но ще вляза във форма. Още 3 месеца!!! После 1 месец насам натам после държавните..
Next target: Враня.

мани ги тия балъци във враня
само гърмят по цял ден
хора без работа :Д

divergent
01-16-2017, 19:07
От мен или дивергента ?
Ако е от мен-няма да чуеш нищо.

Аз къде присъствам в картинката, че не разбрах?

Грозен, не знам как говориш за хората без да ги познаваш?

Коселчо се справи на колоквиума и отърва 70% от изпита... Илияна се оказа пророк Илия.
Съквартирантката ми пуска Таркан и ме кара да ѝ обяснявам тропи и фигури, че утре има тест. Осигурена ни е прекрасна работна среда с този музикален фон. Не знам още колко ще издържа да живея с това същество...
От 3Д съня насам не съм спряла да сънувам всяка нощ, ама вече не е 3Д, а са някакви небивалици. Да си имам въображението...
И съпругата на Шива е Буда.
И майка ми беше натъпкала половин кекс в багажа и ако бях разбрала още у нас, не половината, целия щях да ѝ го оставя. Не разбраха тези хора, че не мога да поема толкова много храна и само се хаби.
Таркан замлъкна, сега слушам Галин от съседната стая. Време е за слушалки.

Грозния
01-16-2017, 19:11
чакаме опровержение

чакаме изявлениеКолко души са при теб и "чакате" :) ?
И от кого чакате тия неща?

Аз къде присъствам в картинката, че не разбрах? Май никъде :D!

Коселчо се справи на колоквиума и отърва 70% от изпита... Илияна се оказа пророк Илия. Тия не ги познавам 8)!

И съпругата на Шива е Буда.Айдйе бйе :shock:?!

AnarchyBoy
01-16-2017, 19:27
мани ги тия балъци във враня
само гърмят по цял ден
хора без работа :Д

Нали се сещаш, че няма по елитни Български СПО части ;д

divergent
01-16-2017, 19:46
Тия не ги познавам 8)
Да ви запозная?

tori
01-16-2017, 19:56
Харесах си 5 или 6 палитрички сенки. Хубавото е, че една от тях си я имам и е кофти, та това евентуално може да ме спре по някакъв начин. Лошото е, че не ме спира. Другото по-малко хубаво е, че поне са евтини. :дд
Изтеглих си сериал и трябва да сядам да уча ама не днес, просто не. Толкова ме мързи, че не днес :д

Ewok
01-16-2017, 22:46
Казах ѝ. Олекна ми.
Като цяло много ми се искаше да обсъдим ситуацията и знаех, че с нея би се получило най-ползотворно. Сега само трябва да имам доверие, че ще си остане тук. Но вече почти спрях с нелепите теории за причини. Много ми повлия разговора, браво.
Просто трябва търпение, Боряна. Ще се случи натурално. Хората не действат според собственото ми настрение. И осъзнах, че съм макло сексис'

мдамда
хубаво си е уискито

Ewok
01-16-2017, 22:50
Колега във фейсбук:
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/16003150_1108064985986900_8857902762998840920_n.jp g?oh=9eae64cb7c5e2e33014e84e2ccb5e4f2&oe=58DEECDF
И си го представям в емчовски глас
мда

Rakshy
01-16-2017, 23:23
Нали се сещаш, че няма по елитни Български СПО части ;д

момчетата от квартала са в пъти по-елитни ;)

пишки си правя бе бате :/

Ivaaaaa
01-17-2017, 12:43
http://i.imgur.com/RXLSZLJ.jpg

Ewok, мислех, че сме набори о.о
Чувствам се напрегната. Не знам дали е заради сесията или e просто оправдание на това ирационално състояние. И стомахът ми е на топка. Загубих апетит : |

Rakshy
01-17-2017, 14:05
https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/16110579_953123304818836_6247883234659532800_n.jpg ?ig_cache_key=MTQyOTcyODY0NjM0NDMwMDY1Mg%3D%3D.2

#mood

tori
01-17-2017, 17:42
Току-що се накъдрих сама за сефте и съм впечатлена от факта, че не се изгорих. Алилуя!

deitona22
01-17-2017, 19:02
Сега като видях 7 снегорина за 10 минути,колко жалания имам?

Fisherman
01-17-2017, 19:42
Сега като видях 7 снегорина за 10 минути,колко жалания имам?

един гугол

deitona22
01-17-2017, 19:44
един гугол
Кво?

NomNomNom
01-17-2017, 20:35
10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000 ...

Ewok
01-17-2017, 21:16
Ewok, мислех, че сме набори о.о

Май си с една година по-голяма от мен?
Не, че има особено значение.
А как си промени мнението ;д

https://www.facebook.com/PeopleOfSofiq/photos/rpd.1211895772/668396326655283/?type=3&theater запознах се с тези пичове по доста рандъм начин, все повече се убеждавам, че София е малка или че просто моите кръгове на движение се допълват по един чудесен начин. Ще ги пробваме и при нас тези помпони.

Тя е прекрасна, всеки път го казвам, но и всеки път го мисля. Толкова се радвам, че се запознахме. Макар че така като гледам е било неизбежно, дори да не беше в тази формална среда, все някъде другаде щеше да се случи.

Понякога си мисля колко е невероятно това, че и общуването с колегите и с повечето преподаватели, и ходенето на работа, ми носят такова удоволствие. И се радвам, че го оценявам.

Като цяло животът е едно хубаво нещо.

Rakshy
01-17-2017, 23:29
кво става, кво става

от отдавна не съм писал някъв по-дълбочък или по-смислен пост, по-скоро по-смислен, че в момента не сме много длибочки

тъ, утре изпитче, надявам се да го закова, щото на предните се справям доста добре :Д не искам да развалям серията, просто за да се чувствам по-добре за себе си. Чел съм половината материал и докато четях си мислех за цици, така че не знам.

Ако в тая зала купят пудовки и още 1-2 неща ще бъде ебати тупаницата, ама кур

май пак се опитвам да се влюбвам, а дано не

имам толкова неща за правене през 2017 и за поддържане в следващите години, че си ебало майката

трябва и да почна да се държа като голям човек и да си намеря факана работа

и ми се ще да почна да тренирам пак емемейчето, щот мма ис лоф, мма ис лайф

твърде много желания, твърде малко excution

тъпа раота, чуек

също така искам да ида някъде с няколко човека напълно off grid за 2-3-4 дни, ама е шибана зима и няма къде да ида :/
мнол е ташак да искаш да караш ски и уж да можеш, на някво базово равнище, ама да нямаш възможността :/

една от целите за 2017 ще да е да имам реална обективна представа за нещата, защото понякога се филмирам твърде много за нещо

другата цел "в академичен план" :Д е участие в поне една кръгла маса и тоя път да е адекватно, а не като предната :/
+ най-накрая да почна да лафя на конференции, щот тия другите балъци нямат представа как трябва да бъдат нещата и ми става мега тъпо като си мълча, а някви малоумници говорят :/

май тва е

tori
01-17-2017, 23:30
Или съм тъжна, или не съм яла достатъчно шоколад.
Може и да е, защото тая вечер не съм пила.
Учудващо е как съм си изградила някакъв имидж на дръпната, дори пред семейството, и го следвам сляпо, а после се чудя защо все възглавницата го отнася.
Може би трябва да сляза до долу за сок и да го сгъна с водката от хладилника.
Липсва ми. Или ми липсва това как ме караше да се чувствам.

divergent
01-18-2017, 06:54
Отидох на типичен рок бар, обаче много мощно желая черно парти. Ами, беше хип хоп вечер, какво по-прекрасно от това? Пуснаха цели пет песни на моя човек и по едно време доста се раздадох с рапирането, а даже не бях пила. Едни идиоти ни се лепнаха, обаче съкровището перфектно изигра ролята си на гадже и бързо се отказаха. Събрахме се пак в хилтън като в доброто старо време и тези звезди ми опустошиха храната за цялата седмица, останах с една консерва ананас на шайби. :D Ама пак си ги обичам, да си разделя смисъла на живота с тях си е чисто доказателство... По едно време ни се изчерпа енергията и децата се разотидоха, ние останахме да гледаме филм, ама по едно време го усетих, че се унася и филмът отиде. Поне поспахме малко, че иначе сега нямаше да съм жива.

Ivaaaaa
01-18-2017, 12:05
Май си с една година по-голяма от мен?
Не, че има особено значение.
А как си промени мнението ;д

Не знам, бях останала с впечатлението, че сме на една вълна хд аз определено не съм втори курс, за щастие. Беше най-натовареният ми.

И да питам на някой появявало ли му се е на лицето (на мен е винаги около клепачите, де) някакъв меега сух малък участък, болезнен, усеща се като изгоряло? Възможно ли е да е изгоряло? От студ? Вече няколко пъти съм имала. : |

Rakshy
01-18-2017, 12:29
И да питам на някой появявало ли му се е на лицето (на мен е винаги около клепачите, де) някакъв меега сух малък участък, болезнен, усеща се като изгоряло? Възможно ли е да е изгоряло? От студ? Вече няколко пъти съм имала. : |

тва е от омразата, която носиш в душата си, ша знайш

Ivaaaaa
01-18-2017, 12:44
Сладур <3

deitona22
01-18-2017, 14:01
Усетих ефекта на това да правя крака и кардио в един ден.Ибасимо.

п.с."Убав",ако решиш да смееш или нещо такова ,уточнявам за теб--->не бях правил крака скоро.

anonymous990763
01-18-2017, 14:23
Има ли зачервяване?

divergent
01-18-2017, 14:36
Страхотен следобед. Мислех, че ще е поредната тъпа беседа, обаче беше толкова якооо. Още на влизане ни почерпиха с чай и курабийки, разделиха ни на отбори. Не стига, че бяхме номер 6, ами ни се паднаха и евреите, страшната символика, хаха. Научих супер много интересни неща, накрая стана супер партито, пяхме, танцувахме танци на народите, за участниците имаше по чаша вино. И дъртата професорка нещо почна да ме харесва, което е много добре. Също създадох много интересни контакти и мисля да пробвам нещо което преди бях намислила, но нямаше как да стане.
Онази звезда небесна сама се откачи от мен, даже не беше нужно да казвам каквото и да било, действията ми бяха достатъчни. Нещата някак сами се подреждат и вече ме тормозят далеч по-малко неща от преди.
Много ме кефи как никой не се обажда за заверки и като ги питаш чак те гледат тъпо, евала. Имам само по английски и спорт, сигурно защото само там не се появявах. Интересна политика имат в този университет. Имам намерение още утре да изхвърчам, майната му на персийския, има голяма вероятност новият ми идол вечерта да е на концерта, не трябва да се пропуска тази среща. Тъкмо ще говорим за тържественото откриване на сесията ми и как да присъствам на участието на бандата му. И произведенията утре са готини, само дето тази осма симфония вече я знам наизуст, понеже я свирят през два месеца...

Ewok
01-18-2017, 16:14
Не знам, бях останала с впечатлението, че сме на една вълна хд аз определено не съм втори курс, за щастие. Беше най-натовареният ми.

Можеше да бъдем, хаха. Аз смених специалността, иначе щях да съм 3. курс и аз сега. С една година по-малка съм, though.

пт
Да не казвам голяма дума, но май открих моето си нещо в сферата. Явно темата не е чак толкова изследвана и няма абсолютно никакви материали на български, а на другите езици са оскъдни. Определено има поле за развитие и неща, които бих искала да науча, и които биха били интересни и на другите.
И сега малко по-амбициозен поглед и доста по-бъдещен - ако задълбая достатъчно, дори бих могла да водя избираем курс май, хихи.

//пак казвам, твърде рано е, познавам се и знам, че това може е само първоначалния ми хайп, който се случва с почти всичко; дано не ми мине :/

LoadRunner
01-18-2017, 16:50
сега отварям тийна
гледам последното мнение на една тема горе на дрейд
незнам що ма веднага се присетих за онази скрипя пинкпантер
де е тая буйна момичка?

anonymous908491
01-18-2017, 16:52
​​​​​​​Първата съпруга на певеца Веселин Маринов – Мария Маринова, беше натоварена със задачата да посрещне отразяващите последната годишна пресконференция на президента Росен Плевнелиев и вицепрезидента Маргарита Попова, пише Труд.
Маринова е главен експерт в Дирекция „Протокол“ в Администрацията на президента.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201701/1484752432-007-360x546.jpg

aurissaaaaa
01-18-2017, 17:02
Днес най-сетне разбрах българите; просто обичат да ядат лайна, и като ги метаболизират ги кефи да ги изакат през устата.

Ако можех да рисувам (карикатури), щях да нарисувам един плешив, пълничък косматко с малки черни очички, дебели вежди, злобна физиономия и кофа говна пред него - грабещ с пълни шепи и тикащ страсно в уста. И лигавниче, омацано с кафяв медец, марка Блиц, брайтбарт или някой сходен източник на фекална благодат.

От толкова време да им се дразня на простодушието и злобата, а те просто обичали да ядат лайна и предлагат и на нас.

anonymous908491
01-18-2017, 17:10
ма блиц го движи крачунов, а той е от твоите хора
тия анално податливите
по български педал

pac0line
01-18-2017, 17:24
дон коци ...

Грозния
01-18-2017, 18:53
Усетих ефекта на това да правя крака и кардио в един ден.Ибасимо.

п.с."Убав",ако решиш да смееш или нещо такова ,уточнявам за теб--->не бях правил крака скоро.Ти пък за какво говориш?

deitona22
01-18-2017, 18:56
Ти пък за какво говориш?
Щом го казвам,значи има причина.

Грозния
01-18-2017, 19:35
Щом го казвам,значи има причина.Докато съм бил на работа си постнал някаква снимка и почти веднага си я изтрил, като "уточняваш" да не съм се "смеел" :D . Много кифленско ми идва, ама ти си знаеш :D !

deitona22
01-18-2017, 19:36
Докато съм бил на работа си постнал някаква снимка и почти веднага си я изтрил, като "уточняваш" да не съм се "смеел" :D . Много кифленско ми идва, ама ти си знаеш :D !
Ъъъ,не съм поствал снимка.
Все тая.

Ewok
01-18-2017, 22:17
http://i.imgur.com/tir6ofX.gif

Rakshy
01-19-2017, 00:40
Тя:
– Ела у нас на кафе.
Той:
– Не.
Тя:
– Защо?
Той:
– Ще се подърпам, да не ме помислиш за лек мъж...

хаахахахахахахахаха

deitona22
01-19-2017, 10:35
Бааа тоя сняг.
И общината си "върши работата".
Чак снега щели да извозват.Пфф

supersonic0
01-19-2017, 11:52
Бааа тоя сняг.
И общината си "върши работата".
Чак снега щели да извозват.Пфф

Пълна пародия е цялата работа. Пак ги е изненадал снега най-вероятно. Всичките пъти, дето валя сняг тая година, няма чистене по сума ти часове... Карам по Цариградско, то не е пипнато все едно пътувам от Криводол до Враца.... Плащаме винетки, данъци, а пътищата са само дупки и стоят непочистени по 10 - 12 часа ...
Спирам, че се изнервих :d

deitona22
01-19-2017, 12:03
Пълна пародия е цялата работа. Пак ги е изненадал снега най-вероятно. Всичките пъти, дето валя сняг тая година, няма чистене по сума ти часове... Карам по Цариградско, то не е пипнато все едно пътувам от Криводол до Враца.... Плащаме винетки, данъци, а пътищата са само дупки и стоят непочистени по 10 - 12 часа ...

Оня ден за 10 минути видях 6 снегорина.
4 от тях бяха спрели.
Днеска съм видял точно 1 снегорин.По околомръсното се караше с 30-40 км/ч. максимум.
Още миналата седмица общината излезе с коментар че са свършили парите за почистване и ще искат от държавата..
А фандъка била искала да извозва снега някъде извън селото.

supersonic0
01-19-2017, 12:18
Оня ден за 10 минути видях 6 снегорина.
4 от тях бяха спрели.
Днеска съм видял точно 1 снегорин.По околомръсното се караше с 30-40 км/ч. максимум.
Още миналата седмица общината излезе с коментар че са свършили парите за почистване и ще искат от държавата..
А фандъка била искала да извозва снега някъде извън селото.

Пфф, а още си спомням как октомври говореха колко добре подготвени са за зимата и имало 200 и нещо снегорина само за София :D ... Смехория, то главни булеварди чистят часове, след като е валяло, пък какво остава за из кварталите, да не споменаваме пък ямите, които са се отворили из центъра, а на павирани настилки като жълтите, в красно село и т.н., не го ли изчистят веднага, като натиснеш спирачката все едно си с шейната. Язък, че съм 4х4 и с хубави гуми, тръгването го нямам като проблем, ама като замръзне или като не е почистено и първия глупендер, който изскочи все пред мене все едно си е на полигона, ако ще да съм с гуми на трактор, си го отнасям като нищо.

Fisherman
01-19-2017, 17:04

вие сте много интересни малки кучки,нищо не ви харесва и никога не сте доволни,като си се движел по Цариградско,значи е било чистено

като не ти харесва си хващай парцалите и да те няма

единственото,което правите е да се оплаквате,фабрики за *цензура* такива.

Ivaaaaa
01-19-2017, 17:24
И според мен не е окей да се оплакваш точно за сф. Чистичко си е.

Джокооо :(

Неска реших да броя колко пъти ще кихна - стигнах до 12 и загубих бройката. И така всеки ден. Няма значение сезона, няма значение температурата. Страшно досадно е. Винаги тр да нося кърпички и да се крия да не кихам в лицата на хората. Чудя се как организмът ми е способен да произвежда толкова секрет. Проклета алергия.

LoadRunner
01-19-2017, 18:34
блякс
бях на фитнес, чудя се до кога ще отлагам картата ма ще видим
много ми е горещо там ма ко да се прави
поне съм доволен
някой има ли го тоя проблем да вдига за трицепс (тясно) повече отколкото за гърди на лежанката?

Грозния
01-19-2017, 18:44
Днеска съм видял точно 1 снегорин.По околомръсното се караше с 30-40 км/ч. максимум.Така е когато караш колата си напук в големия град и в големия сняг! Свиквай!
За други средства за придвижване не си ли чувал?

вие сте много интересни малки кучки,нищо не ви харесва и никога не сте доволни,като си се движел по Цариградско,значи е било чистено

като не ти харесва си хващай парцалите и да те няма

единственото,което правите е да се оплаквате,фабрики за *цензура* такива.Стотици хиляди селтаци дойдоха "на Софията" и домъкнаха и колите си. После "що има задръствания, що нема къде да паркирам, що не чистят снегорините"?!"

supersonic0
01-19-2017, 18:53
Аз съм роден тук, а фамилията ми като цяло е в София доста преди да заживеете в панелките, приятели :lol:

deitona22
01-19-2017, 18:55
Така е когато караш колата си напук в големия град и в големия сняг! Свиквай!
За други средства за придвижване не си ли чувал?

Хрумна ли ти че нямаше как да стигна без кола,а? То па все 1 градския не закъсва и не се пързаля хахаха.Оня ден гледах как бутаха 102,ай моля ти се.
Чувал съм и не малко се возя с градския,особено ако ходя по центъра.
Тъй че си трай.
Общината не си върши работата и тва е.
Това ако беше някоя друга европейска столица,пътищата да са лъснали до асфалт и да няма никакви ядове с придвижването,било то на хора и коли,ама нали трябва да се крадат пари.
И все се питам-защо ши*ба*ни*те тротоари не се чистят?!
Нещо против хората от другите градове и села ли имаш че не разбрах?

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 18:57
Оплачете се, оплачете се. :D

Fisherman
01-19-2017, 18:59
Хрумна ли ти че нямаше как да стигна без кола,а?
Чувал съм и не малко се возя с градския,особено ако ходя по центъра.
Тъй че си трай.
Общината не си върши работата и тва е.
Това ако беше някоя друга европейска столица,пътищата да са лъснали до асфалт и да няма никакви ядове с придвижването,било то на хора и коли,ама нали трябва да се крадат пари.

Ем аре кво се мъчиш,другите европейски държави с лъскав асфалт само тебе чакат.Защо се унижаваш да караш каляската си по тези кални балкански пътища.

Като тия принцеси в квартала ми,където НИКОГА не минава снегорин,излизам на улицата и си я чистя и съм единствен,защото останалата паплач седи и се оплаква,вместо да си свърши работата сама.

deitona22
01-19-2017, 19:04
Ем аре кво чакаш,другите европейски държави с лъскав асфалт само тебе чакат.Защо се унижаваш да караш каляската си по тези кални балкански пътища.

Тоз па.
Къде съм написал че искам да хода некъде?
Нали все дават пример Хамериката,западните столици?
Що не вземат пример от тях как се почиства като падне сняг?

Fisherman
01-19-2017, 19:05
Тоз па.
Къде съм написал че искам да хода некъде?
Що не вземат пример от тях как се почиства като падне сняг?

щото Америка не е виждала комунизъм за тва

Fisherman
01-19-2017, 19:07
ти очакваш,като плащаш данъци Бойко Борисов лично да те завива нощем

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 19:07
щото Америка не е виждала комунизъм за тва

Хахахахахах комунизма му виновен ха ха.

deitona22
01-19-2017, 19:10
ти очакваш,като плащаш данъци Бойко Борисов лично да те завива нощем

Не,ма днеска го чух по тв-то :"Сега имаМЕ по-важна работа.Да почистиМ снега".
Все 1 той ще подкара снегорина и сам ще чисти.

Fisherman
01-19-2017, 19:10
Хахахахахах комунизма му виновен ха ха.

не Византийското робство е виновно

Грозния
01-19-2017, 19:16
То па все 1 градския не закъсва и не се пързаля хахаха.
Чувал съм и не малко се возя с градския,особено ако ходя по центъра.За метро да си чувал сл0чайно :D ?
Ама това е за тъпите софиянци нали - да се бутат там, ти пък ще си се буташ в снега и задръстванията като истински пич :razz: !

Общината не си върши работата и тва е.Чакай сега, за коя община говориш - моята или твоята? Ако тази не ти харесва, отиди си в твоята (по адресна регистрация) 8) !

Това ако беше някоя друга европейска столица... няма никакви ядове с придвижването,било то на хора и коли...Ако си мислиш, че в другите "европейски столици" няма задръствания и то целогодишно - жестоко се лъжеш! Даже е по-зле отколкото тук.

Що не вземат пример от тях как се почиства като падне сняг?На Запад нямаше да можеш да си платиш дори само паркинга за колата! А ако е по-стара от 10 години, нямаше дори да ти дадат да я караш в "европейска столица" :D !

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 19:16
не Византийското робство е виновно

Като сте овце, всичко ще ви е виновно и навсякъде ще ви стрижат. ..

deitona22
01-19-2017, 19:22
За метро да си чувал сл0чайно :D ?
Ама това е за тъпите софиянци нали - да се бутат там, ти пък ще си се буташ в снега и задръстванията като истински пич :razz: !Ако си мислиш, че в другите "европейски столици" няма задръствания и то целогодишно - жестоко се лъжеш! Даже е по-зле отколкото тук.

Акълчооооо,нямам метро до нас.
Иначе с кеф бих го ползвал.
Бе чакай бе,не говоря за задръстванията,а снега.Чети малко.

АгентМура
01-19-2017, 19:22
Тук всички сте велики политици и лидери. Трябва да се кандидатирате, поне в тийнпроблем ако не другаде.

Fisherman
01-19-2017, 19:29
Като сте овце, всичко ще ви е виновно и навсякъде ще ви стрижат. ..

Комунизма приключва през 1989-та,аз ръм роден през 1993-та,не можеш да ме упракнеш,че съм овца за период през който не съм бил роден.

Просто казвам нещата,както са си.Комунизма е помия и нищо повече.

Грозния
01-19-2017, 19:38
Акълчооооо,нямам метро до нас.
Иначе с кеф бих го ползвал.Къде е това "нас"?

Бе чакай бе,не говоря за задръстванията,а снега.Чети малко.Те нещата са свързани! Защо мислиш, че снегорините не могат да минат и да почистят!? Защото е пълно навсякъде с паркирали или закъсали коли!

deitona22
01-19-2017, 19:42
Къде е това "нас"?
Те нещата са свързани! Защо мислиш, че снегорините не могат да минат и да почистят!? Защото е пълно навсякъде с паркирали или закъсали коли!
Няма да казвам.
Могат,могат.
Не навсякъде има паркирали коли.
Но ако не минават,а стоят на едно място,има повече пара за джоба.
Пък и нащо фандъче каза че парите за почистване на столицата са свършили още миналата седмица,тъй че си прави сметка колко крадат.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 19:46
Комунизма приключва през 1989-та,аз ръм роден през 1993-та,не можеш да ме упракнеш,че съм овца за период през който не съм бил роден.

Просто казвам нещата,както са си.Комунизма е помия и нищо повече.
За това са се чистили улиците с вода и сапун.
От 28 години сме васали на капитализма.

Няколко човека държат световно богатство и ти работиш за тях.
плюѝ миналото ..

Fisherman
01-19-2017, 19:54
За това са се чистили улиците с вода и сапун.
От 28 години сме васали на капитализма.

Няколко човека държат световно богатство и ти работиш за тях.
плюѝ миналото ..

И за тва навсякъде,където е имало комунизъм всичко е замряло,а комунизма отдавна изчезнал.Защото е било по-хубаво.
Я сравни царска България с помията след 1944.

Rakshy
01-19-2017, 19:55
най-хубавото нещо, което може да ни се случи в момента е да върнем комунизма като комунизъм v5.0 :D

Fisherman
01-19-2017, 20:02
най-хубавото нещо, което може да ни се случи в момента е да върнем комунизма като комунизъм v5.0 :D

2 април,го връщаме

Грозния
01-19-2017, 20:06
Могат,могат.
Не навсякъде има паркирали коли.Тия снегорини да не са летящи бе мен :D?!

Няколко човека държат световно богатство и ти работиш за тях.През комунизма е било същото!

http://petatakolona.com/wp-content/uploads/2015/03/10984038_720821861349238_2289081334832797921_n.jpg

:D

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 20:07
Аахаха, страшно се развиваме в демокрацията сега. :D

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 20:11
Тия снегорини да не са летящи бе мен :D?!
През комунизма е било същото!

http://petatakolona.com/wp-content/uploads/2015/03/10984038_720821861349238_2289081334832797921_n.jpg

:D
Така е, но масово е имало социално равенство.

Ewok
01-19-2017, 20:19

Да, равенство в борбата за банани. Спри с глупостите, моля те.

суси ме кара дамиелошо
цифрата е 9.
ама сама съм си виновна, кой ме би през мишката да записвам 3 избираеми, едното с космически хорариум

и тия тъпи анкети, поне да бяха направили да изчезват, след като си попълнил някоя

другото в живота ми е лайкване на снимки
Бенито е очарователна във вълнението си по въпроса

deitona22
01-19-2017, 20:22
Тия снегорини да не са летящи бе мен :D?!

Ти си многоооо ...обратното на умно чаве.

Яхта,стига си хвалил комунизма.
Виждама колко са прокопсали бившите/настоящите комунистически държави.

п.с.тая дискусия май е за друга част форума

anonymous908491
01-19-2017, 20:41

дам, китайците са толкова зле, че ако си поискат всички заеми от кравария
ще се наложи да им прехвърлят 3/4 от северна америка, от целия континент

Да, равенство в борбата за банани.

какво си готова да направиш за един банан
а за чепка банани
щом си оцени свободата на бананова цена

deitona22
01-19-2017, 20:44
дам, китайците са толкова зле, че ако си поискат всички заеми от кравария
ще се наложи да им прехвърлят 3/4 от северна америка, от целия континент
А,да вярно.
Тия ги забравих.
Мислех за ония с Ким-Чен нещо си.

anonymous908491
01-19-2017, 20:45
ква информация имаш за Северна Корея, че ги мислиш за зле

deitona22
01-19-2017, 20:49

То все 1 можеш да имаш много информация за тях.
Инфо се черпи,конкретно за СК,от нета.Иначе няма от къде.

Rakshy
01-19-2017, 20:49
то няма дискусия, че да е за друга част на форума

смисл съпоставката между това, което е било тогава, и това, което е сега, не може да бъде направена. Напълно различни условия. Комунизма в същината си е нещо прекрасно, но непостижимо на практика. Тва социално равенство е напълно невъзможно в наши дни. Но би било прекрасно, ако всички получаваха от нъкъде и работеха колкото искат/могат. Всичко щеше да бъде прекрасно. Ама няма как да стане. Не можеш да контролираш пазара. Не можеш да се опитваш да налагаш икономически модел.

Това в момента също не е хал. "Демокрация"... Демокрация няма от Елада насам. То даже тогава не е било кой знае колко по-яко :Д

Не знам дали знаете, но през около 45-46 година в Съветския съюз има кампания. Пропагандна кампания. Общо взето са разлепяли плакати, които гласят "Не забравяйте, че е лошо да ядете децата си". И тва е факт. Комунизма е бил зверство. Дори по-голяма уродщина от нацизма (визирам реализациите им в СССР и нещата случили се в Германия/извършени от руснаци и немци).

deitona22
01-19-2017, 20:52
Не знам дали знаете, но през около 45-46 година в Съветския съюз има кампания. Пропагандна кампания. Общо взето са разлепяли плакати, които гласят "Не забравяйте, че е лошо да ядете децата си". И тва е факт. Комунизма е бил зверство. Дори по-голяма уродщина от нацизма (визирам реализациите им в СССР и нещата случили се в Германия/извършени от руснаци и немци).
Това го бях чел някъде,ама не знаех колко е вярно.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 21:00
Ти си многоооо ...обратното на умно чаве.

п.с.тая дискусия май е за друга част форумане го хваля, ами анализирам.
Нормално е след едно рухване и коренна промяна на полюса да се появат икономически сътресения.

Не знам кво виждаш, освен една илюзия и лъжа за свобода.
В Туркменистан например токът, водата и парното са напълно безплатни. Страната е от тези, които са запазили централното управление и индустрията си.

anonymous908491
01-19-2017, 21:02

Сталин може да е бил чудовище, но времето е налагало да се действа така. Освен това той е дреболия в сравнение с един побъркан китаец, който буквално е избил милиони сънародници.
А така наречените от теб зверства на нацисти и руснаци бледнеят пред "подвизите" на поляци и украинци по време на същата тая война. Да ти обяснявам ли защо газовите камери са били само в Полша и защо само поляци са се занимавали с тях.

Ewok
01-19-2017, 21:04
какво си готова да направиш за един банан
а за чепка банани
щом си оцени свободата на бананова цена

синекдоха, папи
иначе днес точно си взех банани
цяла чепка
дадох 1.74 и 5 минути
а не 11 месеца

Ewok
01-19-2017, 21:06
Това в момента също не е хал. "Демокрация"... Демокрация няма от Елада насам. То даже тогава не е било кой знае колко по-яко :Д

е, било е ок за гражданите
което изключва жени, чужденци и роби

anonymous908491
01-19-2017, 21:09
синекдоха, папи
иначе днес точно си взех банани
цяла чепка
дадох 1.74 и 5 минути
а не 11 месеца

хехехе, а жените едно време не спазваха диети, щото беше невъзможно да прекалят с нещо си
държавата се грижеше за вас

divergent
01-19-2017, 21:13
Струва си да се прибирам за такива събития. И пак се събрахме след концерта. Как винаги се случва да се запозная с някой нов оркестрант всеки път, само готини хора. Благодарна съм за шанса да съм в тази среда в такова прекрасно обкръжение. <3
Открих нещото, което сплотява курса и в най-трудните моменти. Веднъж да се почувствам полезна за нещо.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 21:15
Питайте комунистите в Германия колко им харесва вече да работят, тъй като днес получаването на инфаркти благодарение на 12 часовото работно напрежение, преди не са познавали. Нещо повече. Имало е работещи инспектори и синдикати.

LoadRunner
01-19-2017, 21:18
Пък и нащо фандъче каза че парите за почистване на столицата са свършили още миналата седмица,тъй че си прави сметка колко крадат.
И ся ко, пак ние трябва да им плащаме на това малцинство софиянците
не стига че замърсяват въздуха и се давят в смог (и не е само от колите) и всички улици са им в дупки и си трошим колите там ами ся и да им чистим :@

LoadRunner
01-19-2017, 21:22

гледал съм каквото има в ютуб и е показателно какви са хората
изглеждат ми много по-зле отколкото ние сме били по времето на таралежите се разждат без бодли

aurissaaaaa
01-19-2017, 21:26
Не знам кво виждаш, освен една илюзия и лъжа за свобода.

Дае, тва че тр си изкарваш прехраната с труд не е свобода.

Свобода е да живееш в миниран трудов лагер на национално ниво, и за опит да напуснеш трудовия лагер да те отстрелват на границата. Ама нали сички са преебани като тебе и нп.
Имам си един такъв роднина и ми е пределно ясно, че просто ви е голям мерак да се разпореждате с на другите хора живота и приходите, и около т'ва ви се върти цялата 'идеология'. Беднячета завистливчета

Ше ви ебем и комунделпедерастите.

Rakshy
01-19-2017, 21:31
блякс
много ми е горещо там ма ко да се прави
поне съм доволен
някой има ли го тоя проблем да вдига за трицепс (тясно) повече отколкото за гърди на лежанката?

най-вероятно е поради лоша техника

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 21:38
Аурисе. Не се прави на богат чичко, моля.
На някой подписваш ли трудовия договор въобще?!

България е в демографска катастрофа и няма ли световна промяна на съвсем друго равнище , до 10 години няма да се говори на български.

Не се ли отнеме властта и направлението, което се следва днес, утре ще ви бият чипове като на животни.

Един елит, който не се нуждае от пренаселените на планетата с хора.

Rakshy
01-19-2017, 21:39
Сталин може да е бил чудовище, но времето е налагало да се действа така. Освен това той е дреболия в сравнение с един побъркан китаец, който буквално е избил милиони сънародници.
А така наречените от теб зверства на нацисти и руснаци бледнеят пред "подвизите" на поляци и украинци по време на същата тая война. Да ти обяснявам ли защо газовите камери са били само в Полша и защо само поляци са се занимавали с тях.

много е ключово "времето е налагало да се действа така"

затова не трябва да се съди по този начин за минали неуспешни режими

мани го побъркания китаец - колко китайци са убити от японци е много по-хубав въпрос :Д

LoadRunner
01-19-2017, 21:40
най-вероятно е поради лоша техника

не, трицепса ми е животно
(тип гърди-горна част изостава генетично, и не, не може да дръпне никога)
смешно е да казваш лоша техника, аз съм закърмен в зала

Rakshy
01-19-2017, 21:41
Това го бях чел някъде,ама не знаех колко е вярно.
вярно е :)

е, било е ок за гражданите
което изключва жени, чужденци и роби

еми кой изобщо иска да дава права на чужденци, роби и жени?!?!

откак жените се бутат там където не им е работа, оттогава света се търкаля надолу

провери си фактите :D:D:D :D :D

Iphigenia
01-19-2017, 21:51
Аурисе. Не се прави на богат чичко, моля.
На някой подписваш ли трудовия договор въобще?!

България е в демографска катастрофа и няма ли световна промяна на съвсем друго равнище , до 10 години няма да се говори на български.

Не се ли отнеме властта и направлението, което се следва днес, утре ще ви бият чипове като на животни.

Един елит, който не се нуждае от пренаселените на планетата с хора.

Ти вярваш ли си сериозно? Какви са тези конспиративни теории, събудете се. Ти и другите, които пишат, че Северна Корея не е зле.

Iphigenia
01-19-2017, 21:52

откак жените се бутат там където не им е работа, оттогава света се търкаля надолу

Ти си провери фактите най-добре, защото аз не мога да се сетя за нито една война, предизвикана от жена. Светът се търкаля надолу от дълго време, защото хората са алчни коали.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 21:56
Аз не съм се обадил с нищо по въпроса за най- изолираното от света държава. Нито сравненията ми, че голяма част от либералния соц през 80те е била ползотворна, не се отнасят за връщане назад. Започнете да четете и интересувате истински.. отворете съзнанието си.

Iphigenia
01-19-2017, 22:02
Аз не съм се обадил с нищо по въпроса за най- изолираното от света държава. Нито сравненията ми, че голяма част от либералния соц през 80те е била ползотворна, не се отнасят за връщане назад. Започнете да четете и интересувате истински.. отворете съзнанието си.

На какво базираш твърдението си, че голяма част от либералния соц пред 80-те е била ползотворна? Искам източници.
Влязох във форума да се разсея, пък прочетох две страници небивалици.

aurissaaaaa
01-19-2017, 22:02
Кви факти ще проверяват хаахахахахухаухауах
Такива подсъзнателно осъзнават, че са напълно безинтересни, и възприеманието на радикални позиции е опит да изпъкнат с нещо въпреки тъжната си посредственост.

Много сте респектиращи, момци. Направо като ви зачета (или заслушам ирл) и съм шашнат от задълбочените ви познания за света.

Кофата с лайната не беше случайна аналогия.

Ей го Ракишито се е наплюскал от някой MGTOW сайт и се готви да ни го повърне тук. Моля вкупом да се възхитим от задълбочените му познания в областта на социалните науки.

Iphigenia
01-19-2017, 22:04
Кви факти ще проверяват хаахахахахухаухауах
Такива подсъзнателно осъзнават, че са напълно безинтересни, и възприеманието на радикални позиции е опит да изпъкнат с нещо въпреки тъжната си посредственост.

Много сте респектиращи, момци. Направо като ви зачета (или заслушам ирл) и съм шашнат от задълбочените ви познания за света.

Кофата с лайната не беше случайна аналогия.

Ей го Ракишито се е наплюскал от някой MGTOW сайт и се готви да ни го повърне тук. Моля вкупом да се възхитим от задълбочените му познания в областта на социалните науки.

MGTOW поддръжници тук има доста повече, имаше някакъв, който се зовеше Грозния.

aurissaaaaa
01-19-2017, 22:05
Започнете да четете и интересувате истински.. отворете съзнанието си.
Бре ти да видиш.

Тези дни трябва да ми дойде https://www.amazon.co.uk/Common-Rights-Reason-Complete-Unabridged/dp/1539127702/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1484867056&sr=8-4&keywords=thomas+paine+rights+of+man

ти к'во прочете наскоро ? Набързо списан от балкански простак комундел-фашист блог пост или някоя омацана в кафяво статия на анонимен рубладжия ?

Iphigenia
01-19-2017, 22:15
Източници, които съдържат думички като "грантаджия", "соросоид", "долен русофоб", не се броят.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:15
На какво базираш твърдението си, че голяма част от либералния соц пред 80-те е била ползотворна? Искам източници.
Влязох във форума да се разсея, пък прочетох две страници небивалици.
Култура, ценности, икономическо развитие.
Разбира се по б т в и др. американски медии няма чуеш нещо.

информацията се унищожава и прикрива

старите хора обаче помнят.

На те убеждавам да вярваш

Комунизмът по идеология отново е строй създаден да държи в неведение маси
материално пред духовно..

а трябва да е разум и душа създаваща материя
лека нощ
достатъчно казах

Iphigenia
01-19-2017, 22:20
Култура, ценности, икономическо развитие.
Разбира се по б т в и др. американски медии няма чуеш нещо.

информацията се унищожава и прикрива

старите хора обаче помнят.

На те убеждавам да вярваш

Комунизмът по идеология отново е строй създаден да държи в неведение маси
материално пред духовно..

а трябва да е разум и душа създаваща материя
лека нощ
достатъчно казах

Какво си казал, нищо не каза, както винаги. Поисках ти източници, не посочи нито един. То конспиративните теории може да ги нищиш и без източници, нужна е само фантазия.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:24
можеш и сама да потърсиш

Те са пред очите ти.

Сорос е реална личност.

Iphigenia
01-19-2017, 22:26
можеш и сама да потърсиш

Те са пред очите ти.

Сорос е реална личност.

Ама аз искам ти да ми кажеш твоите източници. Какво значи "можеш и сама да потърсиш", просветли невежата Ифигения.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:30
Изгледай един стар български комедиен филм.

Послушай една българска песен.. една българска роза... ако си дал.

А сега виж какво се слуша и каква е модата.

Iphigenia
01-19-2017, 22:32
Изгледай един стар български комедиен филм.

Послушай една българска песен.. една българска роза... ако си дал.

А сега виж какво се слуша и каква е модата.

Знаех си, че нищо няма да кажеш. :D

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:35
: )

LoadRunner
01-19-2017, 22:36
Знаех си, че нищо няма да кажеш. :D

досущ сте си лика прилика

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:47
Напишете ТКЗС в йутуб .. щит 81 . Правец. Каквото искате. Има и музей.. някои хора са се постарали.. за едно кликване. Аз не съм енциклопедия.

golemiq_korab_minava
01-19-2017, 22:50
Че Ифигения много ми е набрала

Rakshy
01-19-2017, 23:53
ракишито дори не знае каква е тая комбинация от букви и какво репрезентира

и всичко, което казва го пише в дебели книги

а другото с фактите беше шега целяща да се присмее на простотиите, които лафите и как винаги другия не чете и вие знаете повече :) :) /примесена с малко феминизъм, разбира се/

Rakshy
01-20-2017, 01:55
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15873551_1286294444759468_8651875477964588384_n.jp g?oh=3710bfd5cdb50b05b63b15cae80dfd05&oe=59064F55

#mood

aurissaaaaa
01-20-2017, 05:57
ракишито дори не знае каква е тая комбинация от букви и какво репрезентира
и всичко, което казва го пише в дебели книги
/
Къде го пише тoва за жените, или просто си се пошегувал ?

testPro444
01-20-2017, 06:44
Чудно се чувствам. Топло е

tori
01-20-2017, 08:26
<3 Мдааааа... <3

deitona22
01-20-2017, 09:11
Д*еб*а тъпото рамо.
Чудно време да си в планината.

Ivaaaaa
01-20-2017, 10:59
добре дошла в света на възрастните. с един встъпателен ритник. еми, ако не можеш да ги победиш, мини от тях. вече не се познавам. не намирам и резидуална частичка от онова Аз.
life is a bitch.
so learn how to fuck it.
а, и се отвращавам от всезнаещи, всеможещи и други подобни п(в)се-та. дори да съм съм съгласна, автоматично минавам в опозиция.

*о, и дейтона, това зле прикрито псуване е селско. не се обиждай, просто констатирам как изглежда. и тая песен на металика е възможно най-тъпата им.

Rakshy
01-20-2017, 14:20
Къде го пише тoва за жените, или просто си се пошегувал ?

правех си пишки... :Д

Fisherman
01-20-2017, 15:01
Завърших семестриално,момичета

Ewok
01-20-2017, 15:28
, момичета :д
честито!
очакваме диплома есента

ам, да го проверя и аз освен, след като си е направил труда да го направи и той, хах
магистърската теза на една девойка е на доста подобна на една друга работа тема
започва да става доста нелепо цялото това превъзнасяне

Rakshy
01-20-2017, 15:46
Д*еб*а тъпото рамо.
Чудно време да си в планината.

кво ти е на рамото

divergent
01-20-2017, 16:24
Това Spotify е яката работа, брааат.

deitona22
01-20-2017, 16:44
кво ти е на рамото
Като правя лежанка,или най-просто си дигам ръката на горе ме боли.
Оня ден във фитнеса един фр каза че е предната част на рамото,ама така и не разбрах как съм го контузил.От някво време ме боли,но мислех че ще отшуми.
Тренирах го през това време,ама болката само се засили.

*о, и дейтона, това зле прикрито псуване е селско. не се обиждай, просто констатирам как изглежда. и тая песен на металика е възможно най-тъпата им.
Ем иначе модераторите ще сложат баш си цензура.
Песента е една от най-хубавите им.
Но в същност мислех да си сменя подписа с цитат от друга тяхна песен.

ПТ:Цял следобед висене в поликлиника.
Що не?

pac0line
01-20-2017, 16:45
банковата сметка падна под 1к, мръсна криза тая зима

Fisherman
01-20-2017, 17:49
, момичета :д
честито!
очакваме диплома есента

ам, да го проверя и аз освен, след като си е направил труда да го направи и той, хах
магистърската теза на една девойка е на доста подобна на една друга работа тема
започва да става доста нелепо цялото това превъзнасяне

мерси,м'лейди

Ewok
01-20-2017, 18:06
твърде сладко е, за да не го споделя <3
//аз съм розовото

http://prikachi.com/images/661/9022661l.jpg

NomNomNom
01-20-2017, 18:19
боряна, как се радваш, пълниш ми сърцето, прекрасница <3

NomNomNom
01-20-2017, 18:21
Завърших семестриално,момичета

т.е. ти вдигат заплатата и може да ни водиш на диско ;) ;) ;) // честито!

NomNomNom
01-20-2017, 18:28

искам да ме прибере някой шейх
ама да сме поне 3-4 жени, че нямам сили за фул тайм, аз няма да се бутам много (мога да се грижа за останалите жени)

ама не искам да ме бият без причина, това само ме притеснява

всъщност ме притеснява и раждането на мн деца, не искам нон стоп да съм заредена и да ме сцепват

/ракши, връщах назад да гледам какво толкова си казал ахахах

Грозния
01-20-2017, 18:45
Това го бях чел някъде,ама не знаех колко е вярно.Истина е:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80

В Туркменистан например токът, водата и парното са напълно безплатни.Така е и в други страни с огромни залежи от нефт и газ и това няма нищо общо с комунизма!

Питайте комунистите в Германия колко им харесва вече да работят, тъй като днес получаването на инфаркти благодарение на 12 часовото работно напрежение, преди не са познавали. Нещо повече. Имало е работещи инспектори и синдикати.:razz:

И ся ко, пак ние трябва да им плащаме на това малцинство софиянцитеКато живееш тука ще плащаш :) !

не стига че замърсяват въздуха и се давят в смог (и не е само от колите) и всички улици са им в дупки и си трошим колите там ами ся и да им чистим :@Повечето от тия неща идват от вас и от вашите провинциални коли :D !

блякс
много ми е горещо там ма ко да се правиАко по това време на годината ти е топло, от сланините е шъ знайш :D!

не мога да се сетя за нито една война, предизвикана от жена.Троянската :D?

П.С. На тролове не отговарям, но този път не можах да се сдържа. Понякога се чудя на себе си, как така имам затапка за всичко и всеки 8) !

deitona22
01-20-2017, 18:56
П.С. На тролове не отговарям, но този път не можах да се сдържа. Понякога се чудя на себе си, как така имам затапка за всичко и всеки 8) !
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rakshy
01-20-2017, 19:36
искам да ме прибере някой шейх
ама да сме поне 3-4 жени, че нямам сили за фул тайм, аз няма да се бутам много (мога да се грижа за останалите жени)

ама не искам да ме бият без причина, това само ме притеснява

всъщност ме притеснява и раждането на мн деца, не искам нон стоп да съм заредена и да ме сцепват

/ракши, връщах назад да гледам какво толкова си казал ахахах

:* :D

и да, малко сбърках годината 22-23 не 50те, все в гъз

дейтона, започни да висиш от лост. Просто се хващаш на ширината на раменете и висиш по 2-3 минути. Така всеки ден. Рамото ти ще се оправи. Същ така като правиш средното ти рамо с lateral raises се наклони напред с 10тина градуса, дори може би 20тина. Не прави неща като upright rows. На лежанката си прибери лактите по-близо до тялото. Почни да правиш повече лицеви опори. Ш'са опрай *wink*

Fisherman
01-20-2017, 19:41
т.е. ти вдигат заплатата и може да ни водиш на диско ;) ;) ;) // честито!

мерси,Ева

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143069_10208162202600514_4997776594439822867_n.j pg?oh=ab7073bceab092de03d7c4475a2e7a03&oe=59190D9C

ето ти снимка с Мария

deitona22
01-20-2017, 19:55
дейтона, започни да висиш от лост. Просто се хващаш на ширината на раменете и висиш по 2-3 минути. Така всеки ден. Рамото ти ще се оправи. Същ така като правиш средното ти рамо с lateral raises се наклони напред с 10тина градуса, дори може би 20тина. Не прави неща като upright rows. На лежанката си прибери лактите по-близо до тялото. Почни да правиш повече лицеви опори. Ш'са опрай *wink*

Мерси.

LoadRunner
01-20-2017, 20:11
Мерси.

абе недей слуша Маг Ракши
тия болчици от недозагряване или претоварване или криво движение ги лекувам с KrauterhoF PFERDEBALSAM kuhlend
С други думи- масажен гел с диви кестени и арника

иначе е ясно че ще мине, важното е кога? с това минава до дни

deitona22
01-20-2017, 20:12
абе недей слуша Маг Ракши
тия болчици от недозагряване или претоварване или криво движение ги лекувам с KrauterhoF PFERDEBALSAM kuhlend
С други думи- масажен гел с диви кестени и арника

Аз ядове с това рамо имам от преди години.
Все някак ще го оправя.

golemiq_korab_minava
01-20-2017, 20:14
Грозен. Може ли да си толкова ограничен...

NomNomNom
01-20-2017, 21:36
влизам в някакъв късен пубертет
хем искам да отблъсна всички и всичко от себе си
хем нещо ми липсва

Rakshy
01-20-2017, 21:44
рънър, лекувай се с фашисткото кремче, няма проблем

тва са нещата, които ще ти направят раменете здрави отново

+ още няколко, които получаваш, срещу заплащане

NomNomNom
01-21-2017, 08:51
10:45, побърква ме кочината у нас, обаче нямах никакво време от както съм си дошла (миналата петък вечер)

Равносметка:
в неделя вечер очаквах, че ме чака една от най-тежките седмици в живота ми
6 дни по-късно - дори не мога да си спомня защо съм се чувствала така

заспах и се събудих с мисълта, че "живеем, растем и стареем за да станем тези, които винаги сме били"

pac0line
01-21-2017, 08:53
http://i.imgur.com/oYBQ4MR.jpg

когато той е романтичен

NomNomNom
01-21-2017, 08:55
започна зле обаче накрая имаше замисъл, падам :lol: ^

deitona22
01-21-2017, 11:50
рънър, лекувай се с фашисткото кремче, няма проблем
тва са нещата, които ще ти направят раменете здрави отново
+ още няколко, които получаваш, срещу заплащане
Помогна това дето каза.
Намаля болката веднага.

Ivaaaaa
01-21-2017, 13:16
Давай, Гришооо. Много респектирано (страхливо) играе този французин. И какви са тези футболни фенове, които го подкрепят? Бахти нелепите.

deitona22
01-21-2017, 13:21
Давай, Гришооо. Много респектирано (страхливо) играе този французин. И какви са тези футболни фенове, които го подкрепят? Бахти нелепите.

Добре играе наш Гришо.
Ама може и по-добре.

divergent
01-21-2017, 13:33
Така, ключът е в правилното разпределение на задачите. Всъщност не. Защото разпределението ми е безупречно, но изпълнението не се получава. Тоест ключът е дисциплината и придържането към графика. А толкова да не ми пука като цяло за сесията, че чак ми е странно. Мисля си само за хубавите неща, които предстоят. Лятото е далеч, обаче плановете вече са факт. Остана само да се взема в ръце и да си намеря някаква работа.

Ivaaaaa
01-21-2017, 13:42
Добре играе наш Гришо.
Ама може и по-добре.

И какво не ти харесва?
Впечатлена съм.

deitona22
01-21-2017, 13:44
И какво не ти харесва?
Впечатлена съм.

Ами ако иска да бие Мъри,Надал или Федерер,още малко трябва да се напъне.
Иначе си е дигнал много нивото на игра от миналата година.
Щом спечели и в Бризбейн.
Очаквам да стигне поне полуфинал.

Ivaaaaa
01-21-2017, 13:52
Ами ако иска да бие Мъри,Надал или Федерер,още малко трябва да се напъне.
Иначе си е дигнал много нивото на игра от миналата година.
Щом спечели и в Бризбейн.
Очаквам да стигне поне полуфинал.

Добре, но какво не ти харесва?

*гаске е секси.

anonymous908491
01-21-2017, 14:36
Добре, но какво не ти харесва?

има малки гърди

Ivaaaaa
01-21-2017, 14:48
Никой не харесва малки гърди. Било то и на мъж.

deitona22
01-21-2017, 15:18
И двамата питам^^^^:
http://prikachi.com/images.php?images/448/9023448T.jpg
Тоз как е ?
п.с.Не казвайте че не знаете от кой филм е .

LoadRunner
01-21-2017, 16:05
Помогна това дето каза.
Намаля болката веднага.

а така баце, само требва да питаш правилнич човек
Това облекчава мигновено и са гледай до няколко дни как ще ти мине/ само спазвай там 2-3 пъти на ден

LoadRunner
01-21-2017, 16:11
Никой не харесва малки гърди. Било то и на мъж.

а гинекомастийка дали би ти харесало
тя също ги прави големи

А тоя Гришу хич не го понасям, грозен ми е и ми е някъв сноб. Като цяло ей такива чисти, изгладени и изпрани момченца много ме нервят, иде ми да го спукам от гърч.

Грозния
01-21-2017, 16:25
Грозен. Може ли да си толкова ограничен...Кажи Кораб? Защо съм ограничен :)?
Ти си неадекватен и изобщо не знаеш на кой свят живееш :D!

влизам в някакъв късен пубертет
хем искам да отблъсна всички и всичко от себе си
хем нещо ми липсваМъж ти липсва - то е повече от ясно!

Това облекчава мигновено и са гледай до няколко дни как ще ти мине/ само спазвай там 2-3 пъти на денДейтунар май се е възползвал от съвета на Ракиши, а те от твоя :D!

А тоя Гришу хич не го понасям, грозен ми е и ми е някъв сноб. Като цяло ей такива чисти, изгладени и изпрани момченца много ме нервят, иде ми да го спукам от гърч.

тя също ги прави големиЗа себе си ли питаш :razz: ?!

LoadRunner
01-21-2017, 16:46
Дейтунар май се е възползвал от съвета на Ракиши, а те от твоя :D!
Т*ъ*п, аз знам че кремчето действа мигновено а на ракито е в дългосрочен план

За себе си ли питаш :razz: ?!
естествено
яд ли те е че не се класираш в нейния топ с тия малки и рахитни боцки?

Ivaaaaa
01-21-2017, 16:47
тя също ги прави големи

Моето беше ирония. Жалко, че не може да се пресъздаде интонация.

Григор и мен не ме кефи, но тенисът му днес беше доста добър. Пада му се... не мога да преценя какъв съперник. Все пак узбекът отстрани джоко. : |

LoadRunner
01-21-2017, 16:53
Докато още помня , искам само да добавя,
В тоя Гришо аз лично ако погледна от женска гледна точка не виждам никъв секс. Толкова е антисексав и антипатичен, като на козленце му е физиономийката. Ми той прилича на някакво овчарче с тая рядка брадица, горкото момче, грозничко ми е някак си и нямам представа Николчето какво вижда там. Да не би да е по-богат от нея и да не е медийно известно още?

NomNomNom
01-21-2017, 17:05
и аз така мислех, грозен, и снощи си намерих тиндер среща за днес сутринта, обаче в 7:30 се събудих, мн ми се спеше и му написах, че няма да я бъде

сиг ме е псувал 3 минути

Ivaaaaa
01-21-2017, 17:06
Ъ, не знам. Не е мой тип. Единствено анди мъри ме кефи. А и тоя французин. Тенисистите имат красиви, балансирани тела. Предпочитам скиори хд особено алпийци. Неска имаше легендарното спускане в китсбюел. Иконата на анаболите - арнолд също гледаше.

LoadRunner
01-21-2017, 17:18
снощи си намерих тиндер среща за днес сутринта

WTFFF? аз го сложих и след месец го махнах, все ми даваше някакви от други градове

По темата
Искам вече да си почина от самотата

NomNomNom
01-21-2017, 17:27
WTFFF? аз го сложих и след месец го махнах, все ми даваше някакви от други градове

По темата
Искам вече да си почина от самотата

тук страшно е много бързо + супер много хора

ама, една и съща тъпотия, просто различен човек да си пиеш кафето със

и също толкова "вълнуващ" секс, затова се въздържам, по-достъпно от проституцията е

Грозния
01-21-2017, 17:32
яд ли те е че не се класираш в нейния топ с тия малки и рахитни боцки?Е като за мъж - толкова 8) , на теб ако ти трябва сутиен - честито, ще можете да си ги менкате ако някоя ти се навие :razz: !

В тоя Гришо аз лично ако погледна от женска гледна точка не виждам никъв секс. Толкова е антисексав и антипатичен, като на козленце му е физиономийката. Ми той прилича на някакво овчарче с тая рядка брадица, горкото момче, грозничко ми е някак си и нямам представа Николчето какво вижда там. Да не би да е по-богат от нея и да не е медийно известно още?Яд те е че на него му се лепят мацки, а на теб не. Също като с Марио от "София Ден И Нощ" :D! Още ли му следиш профила във фейсбука да те е яд за поредната кола или жена, която има :lol: ?

и аз така мислех, грозен, и снощи си намерих тиндер среща за днес сутринта, обаче в 7:30 се събудих, мн ми се спеше и му написах, че няма да я бъде

сиг ме е псувал 3 минутиТой е си е помислил че ще прави секс с теб! Но не се коси - постъпила си като всяка истинска жена в сайт за запознанства!

WTFFF? аз го сложих и след месец го махнах, все ми даваше някакви от други градове Не знам дали някога ще осъзнаеш, колко безсмислени и безполезни са тия сайтове/апове.

По темата
Искам вече да си почина от самотатаДобре дошъл в клуба :D! Да видиш какво е :D!

golemiq_korab_minava
01-21-2017, 17:36
Какво е тъндър?

LoadRunner
01-21-2017, 17:41
Какво е тъндър?

тъндър е буря
ама си го написал на кирилица, добре че те разбрах

golemiq_korab_minava
01-21-2017, 17:54
АА това бадо ми иска кинти. Ха ха няма да получи.

Rakshy
01-21-2017, 18:20
Това облекчава мигновено и са гледай до няколко дни как ще ти мине/ само спазвай там 2-3 пъти на ден

ами, моето всъщност облекчава и веднага, зависи колко точно преебано ти е рамото

и фикса в техниката също прави чудеса

то не е проблем да се мажеш, ама в един момент ставаш зависим от тва мазило... А проблема пак е там, затова оправяш проблема и търпиш болката малко.

Като ми беше наебано коляното ми предписваха някви неща за пиене и мазане, които на пръв поглед хубаво 30 лева месечно за коляното, ама те ти го дават да се мажеш всеки ден в продължение на 3 месеца и ти излиза 100тина лева. И после като ги спреш ти се ебава майката. Не искам да съм зависим от лекарства :/

аз се мажех със същото след мма тренировките и с другото им с белия кон, дет е изстудяващ крем и си ми беше яко, ама осъзнах как не мога да завися от неш такова и спрях да се мажа :/

LoadRunner
01-21-2017, 18:25
Абе тоя фейсбук пак ли са го променяли
Съобщенията имат нов облик... някой да е забелязал или съм бутнал нещо грешно
Сега ми е нещо като "messenger"

Ewok
01-21-2017, 18:40
^ променили са го, и на мен ми е така
много е неудобно, но предпоолагам, че агресират да си инсталираш програмата, вместо да цъкаш през браузъра
няма да стане пък.

свикнах с over-protective чувствителните психясали майки, но бащите са друга порода
много по-зле са.
добре, че съм чил
тя сигурно и затова мен сложи, ахах
парвенютата са интересни за наблюдение
лошото е, че доста си стерилизират децата

два разговора с един и същи човек
- и какво, ще ти викаме ли папи вече
- а не се знае, зависи какво излезе - ако е момиче ще съм баща, но ако е момче, мисля да съм батко
лулз, сладур е, само да не я нервиваше толкова

2.
-О, каниш ни на рожден ден? Какъв подарък до 1000 лв искаш?

и все пак си мисля, че тази година вече ще получа колело, от миналата година мрънкам

друго...
"да не си развалим отношенията"
не знам за какви отношения говори
а и като цяло
ако говореше повече, досега да сме се разбрали -.-

и този път мисля да тропна с крак пак
знам, че си казах, че не бива повече, но в случая е безумно всичкото това

последно, ще я наричам с "кодовото" име хуанита, ихих

мн разбъркан пост, но ain''t nobody got time for that

LoadRunner
01-21-2017, 18:45
Отчайвам се понеже моят десцендент явно се оказва много сложен, и се базира на някаква сложна формула.

Грозния
01-21-2017, 19:15
АА това бадо ми иска кинти. Ха ха няма да получи.Всичките такива лайна искат кинти! Не разбрахте ли че това е измама, която не работи (поне за вас :D )!?

divergent
01-21-2017, 19:18
Цял ден я мъчех тая курсова, най-накрая съм готова. Обаче ми е интересно, ако имах време щях и неговата да направя даже.
Осъзнах, че положението не е чак толкова трагично, имам цели двама приятели, тоест хора, на които мога да разчитам винаги, и които са способни да ме изтраят. Не мисля, че имам нужда от повече.
И не изпитвам желание да пуша, обаче не спирам да ям, мамка му. Трябва да започвам пак с тренировките ако не искам да се превърна в кит.
Също мисълта за академията е все по-натрапчива в съзнанието ми, ама е нормално точно по време на сесия да изплува, ей така подсъзнателно, с всичките си плюсове пред моята прекрасна специалност.

LoadRunner
01-21-2017, 19:23
Абеее ВТФисДис?------------->https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208336689320358&set=a.3307127842537.2127676.1398278899&type=3&theater
вие софиянците сте страшна работа
мола ги ражда такива, а в софия има поне 15

golemiq_korab_minava
01-21-2017, 19:36
Всичките такива лайна искат кинти! Не разбрахте ли че това е измама, която не работи (поне за вас :D )!?

Има случаи на запознанства, но като цяло са кофти.

Rakshy
01-21-2017, 19:52
Абеее ВТФисДис?------------->https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208336689320358&set=a.3307127842537.2127676.1398278899&type=3&theater
вие софиянците сте страшна работа
мола ги ражда такива, а в софия има поне 15

https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15192647_10208218630488961_1477282011380558672_n.j pg?oh=1928ba42ceb590f07d6c2164f1255aca&oe=5907632F

рънър, всичко наред ли е

deitona22
01-21-2017, 19:57
Не знам дали някога ще осъзнаеш, колко безсмислени и безполезни са тия сайтове/апове.

Излизал съм на срещи със женски от такива и подобни сайтове.
Просто ти си ти.
Нема да ти върже там.
Рънар,са ще пробвам тва дето казва Ракши,ама ако не десйтва,ще предприема друго.
Не съм сигурен колко е преебано рамото.То и коляното все ми създават ядове,

По темата:
Учудващо трудно е да организираш 4 човека за някъде.

divergent
01-21-2017, 19:59
^ Понякога и с трима хич не е лесно.

Fisherman
01-21-2017, 20:26
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15192647_10208218630488961_1477282011380558672_n.j pg?oh=1928ba42ceb590f07d6c2164f1255aca&oe=5907632F

рънър, всичко наред ли е

ква е тая форма на живот

LoadRunner
01-21-2017, 20:49

рънър, всичко наред ли е

виж как сладко се е усмихнало, как да не му го пляснеш на челото

divergent
01-21-2017, 20:51
Мислете като си правите електронни пощи. Ще оцените значимостта на адреса си едва когато влезете в университет.
Бива ли най-използваната ми поща да е Никол Кълън, oh shit man. Няма как да си я зарежа просто, ама ще се наложи да ползвам друга за унито. Най-голямата ирония е, че първият ми имейл адрес е със съвсем нормално име за разлика от този от началото на гимназията. :)

haritov
01-21-2017, 20:51
нищо случайно няма

само си мисля че е съвпадение просто винаги на точното място в точния момент с точния човек

каквото ми е нужно ще ми бъде дадено и ще постъпя така както трябва

да видим кой ще ме съди после

haritov
01-21-2017, 20:53
Мислете като си правите електронни пощи. Ще оцените значимостта на адреса си едва когато влезете в университет.
Бива ли най-използваната ми поща да е Никол Кълън, oh shit man. Няма как да си я зарежа просто, ама ще се наложи да ползвам друга за унито. Най-голямата ирония е, че първият ми имейл адрес е със съвсем нормално име за разлика от този от началото на гимназията. :)

че какво и има на пощата?

ако го правиш за да се харесаш на някой или да създадеш добро впечатление по-добре недей

Грозния
01-21-2017, 21:04
Излизал съм на срещи със женски от такива и подобни сайтове.
Просто ти си ти.
Нема да ти върже там.И аз излизах веднъж с една такава, по някаква случайност. И двамата бяхме разочарование един за друг! След първото излизане тя спря да отговаря, както става обикновено в такива случаи.

haritov
01-21-2017, 21:13
И аз излизах веднъж с една такава, по някаква случайност. И двамата бяхме разочарование един за друг! След първото излизане тя спря да отговаря, както става обикновено в такива случаи.

при мен беше различно в следващите няколко месеца си станахме доста близки :D

просто ти си отделен случай и не си мисли че всичко което важи за теб важи и за другите

deitona22
01-21-2017, 21:22
^Хабсолютно съгласен с Харитов!

Rakshy
01-21-2017, 21:40
ама ако не десйтва,ще предприема друго.

няма как да не действа

divergent
01-21-2017, 21:41
че какво и има на пощата?

ако го правиш за да се харесаш на някой или да създадеш добро впечатление по-добре недей

е изглежда супер несериозно да се пиша с фамилията на детската си фикшън любов, няма как от тази поща да си пратя проекта на доцента. :D тя не, че ще го знае кой е де, ама пак не изглежда добре да не съм с истинското си име според мен.

а това за случайностите... много си прав.

LoadRunner
01-21-2017, 21:45

просто ти си отделен случай и не си мисли че всичко което важи за теб важи и за другите

да, той е страшно ограничен като човек
аз съм имал доста срещи особено като студент
с 1 сме си дооста добри приятели вече доста дълго време

102thedream
01-21-2017, 21:58
с един ли

divergent
01-21-2017, 22:01
като почнахте с тези сайтове за запознанства аз пък се сетих как се майтапехме в омегле с разни...

Грозния
01-21-2017, 22:04

просто ти си отделен случай и не си мисли че всичко което важи за теб важи и за другитеОт сайтове за "запознанства"?

аз съм имал доста срещи особено като студент
с 1 сме си дооста добри приятели вече доста дълго времеОт сайтове за "запознанства"?

И като е така, защо и двамата сте сами и правите секс почти толкова колкото и аз :D?

102thedream
01-21-2017, 22:06
може да са заедно

Rakshy
01-22-2017, 00:01
тва жените са много тежка материя :/

Ivaaaaa
01-22-2017, 07:30
http://i.imgur.com/ZCI5sQd.jpg

Да. Обратно към учебниците.

haritov
01-22-2017, 07:50
От сайтове за "запознанства"?
От сайтове за "запознанства"?

И като е така, защо и двамата сте сами и правите секс почти толкова колкото и аз :D?
пак сбърка и в този си коментар

https://www.vbox7.com/play:0439aabc тая песничка за тебе е писана

divergent
01-22-2017, 08:22
Роската директно го прокле, имаше предвид "Моят мандат беше труден, ама теб кво те чакаааа..." :D Май е е идеалното време да започна да се интересувам от политика, ей така, колкото да съм в час.

haritov
01-22-2017, 08:31
Роската директно го прокле, имаше предвид "Моят мандат беше труден, ама теб кво те чакаааа..." :D Май е е идеалното време да започна да се интересувам от политика, ей така, колкото да съм в час.

работата на президента е да плямпа

tori
01-22-2017, 08:57
като почнахте с тези сайтове за запознанства аз пък се сетих как се майтапехме в омегле с разни...
С един авер веднъж бяхме в чат рулет и тоя си заголи гъза. :д

Грозния
01-22-2017, 09:42
пак сбърка и в този си коментарХарка, сбъркалият си ти, скоро ще станеш почти толкова неадекватен, колкото Кораба :D!

Ти и Рънъра колко бройки имате от сайтове за "запознанства" (стигнали до секс и без да сте плащали, а не еднократни малоумни срещи) :) ?

Всеки който е допрял до сайтове за "запознанства", значи нещо сериозно не му е наред, без значение дали е мъж или жена!

С един авер веднъж бяхме в чат рулет и тоя си заголи гъза. :дКато ти е бил "авер" е можело да го направи и на живо :D !

tori
01-22-2017, 10:02
Ем, че то ние двамата бяхме в нас, огъзи се на некъф негер.

haritov
01-22-2017, 10:02
Харка, сбъркалият си ти, скоро ще станеш почти толкова неадекватен, колкото Кораба :D!

Ти и Рънъра колко бройки имате от сайтове за "запознанства" (стигнали до секс и без да сте плащали, а не еднократни малоумни срещи) :) ?

Всеки който е допрял до сайтове за "запознанства", значи нещо сериозно не му е наред, без значение дали е мъж или жена!
Като ти е бил "авер" е можело да го направи и на живо :D !
все още помня живота си по-добре от теб и се познавам повече отколкото ти мен и не мисля че си достатъчно запознат с моя живот било то и сексуален че да ми казваш какво съм правил

даже не помня да съм се напивал до степен че да не помня на следващия ден та бъди сигурен че имам ясни спомени от своето минало и няма нужда да ми създаваш нови режисирани от теб самия

и живях във време когато всеки имаше импулсчета ахата и разни други

а за хората които опират до проститутки и се хвалят с това няма да кажа че са изпаднали боклуци просто ще премълча този факт

за бъдеще се въздържай от подобни тъпотии (това е приятелски съвет не заповед)

относно плащанията и тн са ме възпитали така че в кафенето аз да платя сметката понеже аз каня момичето на среща и макар и на чуждо място в някое заведение тя ми е като гост ако пък ти ги каниш и ги караш те да плащат е фактор за да не стигнеш поне до една целувка

дали срещата ще е еднократна или не зависи и от мен понеже за разлика от теб не съм толкова загорял и си подбирам и жените с които се срещам

никога не съм бил с перфектната красавица но ти гарантирам че като стойност струват много и съм се отнасял със заслуженото уважение към тях и точно за това и до ден днешен сме в приятелски отношения + още нещо но това е друга тема

и никога не съм бил с жена просто за бройката

жените не са бройка

а за да си намериш жена първо се научи да бъдеш мъж а не някакво форумно плямпало дето има по няколко акаунта и като го надушат бяга като дявол от тамян

Ivaaaaa
01-22-2017, 10:50
не схващам каква е тази протекция след като въпросното нещо не обижда и провокира само мен, а... всички. в тази тема не виждам някой освен нещото да се изказва нагло, обидно, дразнещо. ебаси, човек.

lunacy
01-22-2017, 10:55
https://www.youtube.com/watch?v=UB5aAprNQ08

Rakshy
01-22-2017, 11:17
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16196059_1439789789366535_2670770684450718507_n.jp g?oh=61da64780e5f812586b84e597e0e04e0&oe=5913341E

deitona22
01-22-2017, 12:29
...
Не ти е лесно,нали?

divergent
01-22-2017, 15:03
Шефката се е покрила, та нападнаха мен. Четирима човека едновременно ми пишат, един пита за лекции, друг за срокове, третия за конспекта и четвъртия за курсовата. В един момент просто си спрях мобилните данни. Всички са се панирали супер много, а аз си седя у нас като пич без да съм отворила нищо. Представете си Коселчо по широка тениска и къси гащи, със смешно вдигната коса, да пее Мама миа с телена бъркалка за микрофон, докато прави крем карамел. Ето точно толкова се притеснявам за сесията.

Ewok
01-22-2017, 17:22
Има два варианта - или все си харесвам такива, на които им има нещо
или съм неспособна на ниво пост-флирт (хм, когато въобще ги има (нивото и флирта)
Който и от двата да е, важен е резултатът. Или липсата на такъв.

Започвам да се чудя дали да не спра да се дърпам от срещи като дявол от тамян. Ама какъв смисъл от тях, само ще се напрегна и ще си загубя времето. А и май съм изгубила вкус към игрички, или поне към такива с неясен край. Да не говорим за константното чатене. Мда, определено съм станала доста цинична. А пък като си говорих вчера с Хуанита тя каза нещо, което беше започнало да се заражда като тревога в мен - че е стигнала такова ниво, че си е напълно самодостатъчна и не може да си представи да трябва да дели живота си с друг по такъв начин. Та, май и аз натам съм тръгнала, успокоявам се с това, че съм млада и все още ъм, ковка ;д

И всичките тези бувки са породонени от искането ми на нещо просто. коетообаченесеслучва
не разбирам
._.

Ewok
01-22-2017, 18:03
Въпроси към момичетата без гадже: колко често излизате по срещи? Защо го правите - отворени сте за връзка или просто ви харесва да излизате? А колко често ви канят? А вие каните ли? Давате ли шанс на някого, който ви е "ок", но не сте сигурни дали го харесвате по този начин? Какви са ви началните критерии (съпоставени с по-нататъшните след като нещата вече са по-сериозни), които някой трябва да покрива, за да си помислите въобще за нещо повече от обикновен разговор?
Може и на лс да ми отговаряте, ако някой се притеснява тук. Просто държа да са искрени отговорите, без излишно хвалене или прикриване на неща с цел по-добро представяне в очите на другите.
Мерси.

anonymous908491
01-22-2017, 18:20
Има два варианта - или все си харесвам такива, на които им има нещо
или съм неспособна на ниво пост-флирт (хм, когато въобще ги има (нивото и флирта)
Който и от двата да е, важен е резултатът. Или липсата на такъв.

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/585095-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-36?p=11535220&viewfull=1#post11535220

Ewok
01-22-2017, 18:29
а, точно за този си пост си мислих тези дни, мислех да го доразвия, ама забравих какво беше (за хората, живеещи на гърба на другите), но като се сетя, ще позлвам линка ти, мерси

а иначе престани с теориите за зодията ми, както е казала Ванеса - ние не сме една зодия, ние сме съвкупност от всички.
За сведение ще ти тажа, че Венера ми е в овен, гугълни го.

anonymous908491
01-22-2017, 18:47
гугълни го и ти, ще видиш десет различни неща, всеки по свой си начин го интерпретира

http://syvetnik.blogspot.bg/2011/10/blog-post_23.html

ЖЕНА С ВЕНЕРА В ЗНАК ОВЕН
Нуждая се от постоянно вълнение и от приложение на енергията, с която съм изпълнена. Увличам се по съвременното и авангардното. Това се отнася «акто за предметите, така и за хората. Харесвам ярките цветове, шума и врявата, бурните емоции и всичко, което е крайно. Затова ценя хора с активен ум и голяма жизненост.Амбициозността ме възхищава. Боря се да съм първа и да печеля. Харесвам всичко изключително и оригинално. Стремя се да бъда истински източник на енергия.
Когато съм влюбена, аз се устремявам като ракета — летя с много огън и пламък. Не крия чувствата си. Раздавам се изцяло и от сърце. Не играя на свенливост. Аз съм типичната "лудо влюбена жена". И защо не? Как можете да познавате сърцето си, ако не ви се е случвало да го дарите другиму? Не съм мекушава и поемам рискове в любовта. Дори този, който вече ме е напуснал трябва да се държи добре с мен. Конкуренцията не ме обърква, а когато е силна, тя ми влива живителни сокове като след вдишване на амонячна сол. Така не само се препазвам от скука, но и се поддържам свежа.
Динамичните мъже ме вълнуват. Ще бъда много доволна, ако такъв мъж ми разкрие нови светове. Той трябва да е амбициозен, но и да оценява моите цели и амбиции, да показва привързаността си и да има чувство за хумор. Нужно е да бъде достатъчно силен, за да бъде неотменно до мен и достатъчно галантен, за да ме задържи. Аз трябва да съм първата и единствена жена в живота му. За мене той ще е вълшебният принц, поне в началото.
Аз, разбира се, ще се разочаровам, когато чара на вълшебния принц избледнее и момчето, което съм мислила за енергично, се окаже неуверено. Първият изблик на безумна любов ме заслепява, след което трябва да се връщам към всекидневието. Ако любовта ни запази характера на постоянно приключение, печелим и двамата. И аз оставам на същото място — при него.
------------------------------
хехехе, черната вдовица
първо голяма любов, след това им къса главите

NomNomNom
01-22-2017, 18:56
СКОРПИОН Венера в силно активния Скорпион предопределя преобладаващата роля на секса. За Скорпионите са присъщи силните емоции и страстните желания, понякога клонящи към чудатости. Скорпионът приема твърде сериозно романтичното в живота и затова му липсва обективност. Гордостта на Скорпиона е способна да го доведе до решението: "Или всичко, или нищо", а ако бъде изоставен или измамен, Скорпионът може да стане жесток и да търси отмъщение. Венера в него има способността рязко да прекъсва една връзка, прекратявайкия завинаги, без да се обръща назад. Човекът, нанесъл обидата е практически мъртъв.

иронията аххахахаах

на мен ми е мн лесно, примерно 5 планети са ми в скорпион и като ме питат дори знам

golemiq_korab_minava
01-22-2017, 18:58
Скорпионите сме много милички...

haritov
01-22-2017, 19:01
Скорпионите сме много милички...

аз като скорпион олицетворявам самата милост

NomNomNom
01-22-2017, 19:04
и аз

въпреки, че мн се напъвам да съм лоша понякога

като се наежа, ме опреличават с таралежче, а аз се чувствам като онзи върколак който има ножове по пръстите от онзи филм с героите

Ewok
01-22-2017, 19:05
Въпроси към момичетата без гадже: колко често излизате по срещи? Защо го правите - отворени сте за връзка или просто ви харесва да излизате? А колко често ви канят? А вие каните ли? Давате ли шанс на някого, който ви е "ок", но не сте сигурни дали го харесвате по този начин? Какви са ви началните критерии (съпоставени с по-нататъшните след като нещата вече са по-сериозни), които някой трябва да покрива, за да си помислите въобще за нещо повече от обикновен разговор?
Може и на лс да ми отговаряте, ако някой се притеснява тук. Просто държа да са искрени отговорите, без излишно хвалене или прикриване на неща с цел по-добро представяне в очите на другите.
Мерси.

нека не се губи, важно ми е точно в това време да чета отговори на тези важни въпроси, вместо да се занимавам с второстепенни неща като сесията

а всъщност мозъкът ми днес не работи, знам и защо, сама съм си виновна
много слабо
мразя такива дни на отрицание на всичко и свръхкратка, нещо като резюме, екзистенциална депресия
практичен човек съм, но тези емоционални вихрушки ще ме съсипят, забавят с 1000 потенциалното ми развитие
а можеше да съм вундеркинд, ех

NomNomNom
01-22-2017, 19:05
За сведение ще ти тажа, че Венера ми е в овен, гугълни го.

обаче това колкото твърдо прозвуча :Д

golemiq_korab_minava
01-22-2017, 19:06
Да. Понякога. Не ни личи винаги като че ли.

Има значение октомври или ноември.

anonymous908491
01-22-2017, 19:15

мда, аз проведох разследване и открих някои обезпокоителни факти
а тя продължава да отрича очевидното

http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/8626/
хохохохох

haritov
01-22-2017, 19:17

писах ти у фейса

anonymous908491
01-22-2017, 19:18
писах ти у фейса

знаем
с новия 'месинджър' се виждат всички съобщения, като групов чат е

haritov
01-22-2017, 19:31
е тва не го бях очаквал

deitona22
01-22-2017, 19:33
е тва не го бях очаквал
Не му вервай.
Не е така.

haritov
01-22-2017, 19:36
Не му вервай.
Не е така.

не тва

anonymous908491
01-22-2017, 19:38
Не му вервай.
Не е така.

тъпанар, за кво ти трябваше да му казваш

я кажете на кого ви прилича и кое според вас трябва да се оправя/ако ви е заприличал на някого/
https://media16.vbox7.com/s/5f/5f344a0c1fr826294d22.mp4

NomNomNom
01-22-2017, 19:39
не знам кой е, ама не е сексав

deitona22
01-22-2017, 19:39
тъпанар, за кво ти трябваше да му казваш

я кажете на кого ви прилича и кое според вас трябва да се оправя/ако ви е заприличал на някого/
https://media16.vbox7.com/s/5f/5f344a0c1fr826294d22.mp4

На кръстоска между теб(тва на профила ти) и Тиквун.

Бая си загоряла ти.
Гледай онзи "Убавия" да не те надуши.

Ewok
01-22-2017, 19:41
Не ми прилича на никого, но аз като цяло не съм физиономист.
И съм съгласна с Ева, не е сексав.

anonymous908491
01-22-2017, 19:41

той и без това няма тиндър
пък и си пада по мъже
http://afera.bg/%d0%b1%d0%be%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d 0%bf%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d0%b4%d0%b5-%d0%bc%d1%83-%d0%b5-%d0%b6%d0%b0%d0%bb%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0.html

NomNomNom
01-22-2017, 19:43
ок, понеже и от това мина седмица
онзи стюард

пратих фиидбек на авиокомпанията
Hello, I'd like to leave a positive feedback for the senior member of the crew on flight xxx on the xx of Jan 2017. There was turbulence on that flight and he was very kind to distract me during it. Please pass my sincere regards

върнаха отговор, че ще предадат

мн привлекателен, поне да му бях младата забивка от амстердам, нищо др не искам :Д

deitona22
01-22-2017, 19:43
той и без това няма тиндър
пък и си пада по мъже
http://afera.bg/%d0%b1%d0%be%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d 0%bf%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d0%b4%d0%b5-%d0%bc%d1%83-%d0%b5-%d0%b6%d0%b0%d0%bb%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0.html
Я,познах че е Тиквуна.
То кво стана по тоя случай? Оня кмет ли е още ?

anonymous908491
01-22-2017, 19:46
що да не е кмет, той го е ебал, не му е правил нещо, което други не са му правили

а номном се размечта

NomNomNom
01-22-2017, 19:47
номном вади играчките, януари ще е дваж ахахахха

anonymous908491
01-22-2017, 19:48
номном вади играчките, януари ще е дваж ахахахха

хехехе лошо момиче
само не прекалявай