View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
pac0line
03-15-2017, 19:45
We're just two souls swimming in a fish bowl, year after year :/
YoungBloodZ
03-15-2017, 19:55
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/c0/5f/6b/c05f6bf32a27a6e7be9d0dad9e65dea3.jpg
Казва ми някви очевидни неща, където и аз ги знам твърде добре, говорили сме ги петдесет пъти и аз сама съм си стигнала до решението, както и очевидно си го поддържам повече от достатъчно време. Абсолютно информирано съгласие е, не разбирам какво толкова още го чепка. Чак ме дразни ей така като се завърти разговора в тая посока - не живея под камък и мога да си правя сама изводите и съответно да си взема решението. Написаното важи и за двете теми, които ми разчепква.
Утре, майкЯ му дееба, ще се наложи да се занимавам с бумащини, чак от сега ми се повръща. Стискайте ми палци да не лежа някого като за човек.
скапано
дори когато правя полезни неща за нещо над мен
и може би съм радостен на помия на момента или малко след него
минава някакво късо периодче от време и БАМ
here we go again
троп, троп...
крачето пак играе
Аве...само аз ли съм единствения, който не обича да ебе момиче в цикъл? Баа... ем гнус ме е, бе какво да направя... не искам да си цопвам хуя в кръв... че и да ме съдят на всичкото отгоре. Ей, хората са големи помияри, честно...ако имаш различно виждане от някого, ти приемаш неговото, ама твоето е винаги грешно и си ненормален. Беги оттука...
Подписвала съм се и съм си писала имената днес поне 6-7 пъти. Че аз на лекции по-малко пиша, еба го. И си помислих таман, че всичко е приключено, то файда - в понеделник пак сначале. Вярно, че тогава е по-малко работата ма пак...
А като се видях какъв охлюв съм в муцуна, дрехи и обувки, стана ми лошо направо! Ако бях на мястото на братчедка ми и такъв изсуляк се носи с мен, щях да се отрека от него/нея с държавен вестник. :ддд Ае, зАеби, поне имам повод да си черпя тук хората, и без друго вече никой не ме познава в Русе - всичките или умряха, или се разотидоха. Ся тъпча тук една пица, щот бях гладна на куче, имам и кола, и сладко.
И след някоя годинка ще се наложи да си тъпча челото с ботокси май, щот имам ебаси резката от сега още. :ддд За което ще ми се наложи да сменя Антракс със някой богаташ, който да ми плаща да съм му красив инкубатор. :дддд Трябваше да слушам на времето, а не да си правя мимически бръчки от 21 годишна, че да мога да се омъжа по либоф, не за пари. Одъртяваш, ВикториО, боклик такъф!
divergent
03-16-2017, 11:38
Трябваше да слушам на времето, а не да си правя мимически бръчки от 21 годишна, че да мога да се омъжа по либоф, не за пари
Same shit here. Този разговор се води всяка вечер вкъщи с добавката, че ще ми залепят тиксо на челото, за да не се бръчкам.
Чувствам се като пълен парцал, не бях се чувствала така от половин година насам. Изоставена от всички, разбита, празна отвътре. Не мога нито да плача, нито нищо. Само стоя и гледам като зомби, а като ме питат нещо, отговарям супер кратко и грубо. И тя ме изостави, не съм очаквала, че точно в такъв момент ще ме зареже и ще трябва да се оправям съвсем сама. И с брат ми проблемите не престават, в момента се разкъсвам между това да крепя него и в същото време да ми останат сили да поддържам и себе си.
AnarchyBoy
03-16-2017, 12:48
Lifeh is guuuuuuuuuuuud.
Lifeh is perfectH.
https://www.youtube.com/watch?v=DB81R3NQ3VI
Изпитите идват, уча си, пия си, тренирам,бачкам си, race to world first върви много добре... тотално отебах всички и ми е екстра ;д
deitona22
03-16-2017, 16:52
Как ме мързи,а съм поканен на рд в "Студенското село."
Ма ще хода,щото ми един от добрите приятели.
А дъртатице в уНиСиСие само могат да те вбесяват и нищо друго.
Ще ходя на бал (:
Градската ми душа е напълнена.
Ще ходя на бал (:
Градската ми душа е напълнена.
къв бал бе :Д
on: драйфа ми се от одеве, да го е8а
Благотворителен. Искаш ли с мен?
anonymous908491
03-16-2017, 20:26
Благотворителен. Искаш ли с мен?
хохохохох
ако първо го беше поканила, а след това да добавиш, че ще трябва да се изръси
бе не знам, и в двата случая звучи по ....
Same shit here. Този разговор се води всяка вечер вкъщи с добавката, че ще ми залепят тиксо на челото, за да не се бръчкам.
Много мразя мимически бръчки - карат ме да се чувствам зле. :( Слушай си там съветниците и вярно не се бръчкай, щото и ти ще трябва да сменяш дейтончо с някой богат, за да имаш пари за ботокс. :(
anonymous908491
03-16-2017, 20:31
и от усмихването излизат бръчки
да си знаете
и от усмихването излизат бръчки
да си знаете
Знам. :(
divergent
03-16-2017, 23:01
Уж спасих нещата за момента, но не съм сигурна дали не трябваше да си ги оставя така и да не предприемам нищо. Както и да е, ще се разбере утре.
Видях мотора днес, как се случи да е точно днес, не знам. Наистина няма нищо случайно в този живот. Добре съм, не се разстроих, въпреки че бях на място с толкова много спомени.
Изумена съм с какво се занимава оркестъра вместо да си гледа партитурите. Обаче ми е много забавно, че мислят така и искрено се надявам предположенията им да се превърнат в реалност в най-скоро време.
До преди четири месеца не понасях червено вино, а сега го обожавам. И тази вечер ми се отрази наистина прекрасно, определено имах нужда. И вече съм сигурна, че не общуват с мен само от учтивост и заради детето, а наистина ме харесват като човек. Много съм щастлива от този факт. И нямам търпение да си дойде от турнето. Това ще е третото прекрасно събитие през идната събота. Като изключим проблемите с брата и със съкровището, което вече е просто сандък, нещата се нареждат.
Тестчетата за изпитване на доверието са много готини. Изключително забавно е да ги гледам как попадат в капана един по един, без изобщо да се усетят, че знам абсолютно всичко. Така разбираш кого да оставиш до себе си и кого да разкараш.
И килимът от мемори пяна е оргазъм. Искам следващият път, в който ме поканят на гости, да остана и да спя на този килим.
От доооста отдавна не се бях чувствала така зле със себе си. Нямам сили и желание да стана от леглото, за да обядвам. Силно се надявам и тоя път да ми мине така бързо, както предния. Ще ми се да имаше с кого да изпия поне едно довечера, защото няма да е особено добре да стоя вечерта самя. Трябва да изляза, наложинелно е даже.
хохохохох
ако първо го беше поканила, а след това да добавиш, че ще трябва да се изръси
бе не знам, и в двата случая звучи по ....
момента, в който видях думата "благотворителен", се отказах :Д:Д:Д:Д
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17362444_1898602587044121_4001708838172724740_n.jp g?oh=1d24e32ac4169541624476e262a9fe63&oe=596E28AE
ахахаххахах via https://www.facebook.com/Politically-Incorrect-Europe-1601360926768290
anonymous908491
03-18-2017, 13:33
http://www.frostycrumbs.com/cimg/79a142-when-life-isnt-fair-qj9yd.jpg
anonymous908491
03-18-2017, 15:43
http://zamunda.net/banan?id=485281&hit=1&t=movie
някой с регистрация в замунда може ли да ми каже името на релийза
благодаря
Нов световен рекорд по ски полети. Няма по-атрактивен, отнемащ дъха спорт. УАУ!
https://youtu.be/6qwnoi4WpSo
deitona22
03-18-2017, 16:17
Нов световен рекорд по ски полети. Няма по-атрактивен, отнемащ дъха спорт. УАУ!
https://youtu.be/6qwnoi4WpSo
Ихии,тоз нямаше намерение да каца.
АгентМура
03-18-2017, 16:20
благодаря
Les.visiteurs.la.revolution.2016.BRRip.x264.AAC-WAR
Ихии,тоз нямаше намерение да каца.
https://youtu.be/Kw__1AVT-h0
Ааа, нов световен рекорд. Цели два в рамките на няколко минути. Старият от 251.5 доста време чакаше да бъде счупен.
Отново нямаше телемарк, но как при такава дължина?! Не мога да спра да се усмихвам.
golemiq_korab_minava
03-18-2017, 21:12
Какво ли си представя ива ? :D
LoadRunner
03-18-2017, 21:33
Какво ли си представя ива ? :D
тебе
гол
по прашки
golemiq_korab_minava
03-18-2017, 21:38
тебе
гол
по прашки
Ти от къде знаеш че има ме познава. :D
благодаря
Les.visiteurs.la.revolution.2016.BRRip.x264.AAC-WAR
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17361782_10155173511003459_5150237929599366620_n.j pg?oh=558069a07bc85b81d9f4d4952f96e471&oe=5927A657
divergent
03-19-2017, 15:05
Перфектната сутрин - още със ставането си пускам новият албум и усмивката ми стига до над ушите докато седя и си слушам, сгушена в него. На нощното шкафче ме чакат кафе и сандвичи, а до тях минзухар. Разбира се ако не ме беше ядосал така снощи, едва ли събуждането ми щеше да е толкова сладко. Но може би си заслужаваше.
Вилата беше добре, но само защото през повечето време с моите хора бяхме на терасата на последния етаж, далеч от чалгата и тревата. Отново се убедих, че компанията прави купона.
И сега пак си слушам албума. 22 песни = 22 оргазма.
отивам аз към фитнеса, при което между двата микрорайона има един "голям" булевард (под голям нека се разбира с по 2 ленти, но на практика лента и половина, защото има паркирани коли от едната страна почти през цялото време + минава рейс оттам), който трябва да пресека. Интересното е, че там има пешеходна пътека от може би над 15 години, но тъй като е права отсечка и слизайки по булеварда се спускаш - пичовете решават, че е адекватно да си се засилиш едно хубаво и да се чувстваш като пилот на формула 1. Тръгвам аз да пресичам, поглеждам наляво - нищо, поглеждам надясно - виждам около 5 или 6 коли, които идват отгоре и са на около 100 метра. Ясно ми е, че след като вземат завоя искат да полетят, но все пак започвам да пресичам - след като виждам, че първата кола на около 40 метра от мен започва да намалява малко, когато вече беше на около 20 имаше значително намалена скорост. Пичагата направи правилното нещо и спря на пешеходна пътека, въпреки че се беше засилил - окей, всичко точно. Интересна е частта, в която колата зад него реши, че това да се намалява и спира на пешеходна пътека е недопустимо - на около 15-20 метра от мен (аз стоя насредата на пътеката и гледам какво се случва) шофьорът решава, че най-умното нещо е да започне да задминава на пешеходна пътека като преди това има поне 2 знака, които забраняват това + че всеки един шибан шофьор трябва да знае, че не се задминава на пешеходна. След като беше достатъчно близо, че да разпозная общите черти на шофьора на въпросната задминаваща кола, ми става ясно, че това е блондинка, караща опел зафира, на видима възраст ~25г. В крайна сметка осъзна какво се случва и наби спирачки пред пешеходната. Аз бях толкова изумен, че ходейки я гледах и ѝ плясках, кимайки с глава.
Искрено се надявам поне малко тъпо да ѝ е станало и да не го прави за в бъдеще
да вметна, че на тази пешеходна пътека щеше да ме отнесе 2 пъти бус, 1 джип + рейса, който въобще не възнамеряваше да спре и му направих знак да минава, за да ми е спокойно поне на мен на съвестта, че не съм го преебал да извърши нарушение, не че на някого му пука за движението по пътищата
малко тъпо става когато единия ти приятел ходи в дубай преди няколко месеца, а сега ще ходи на някво "средиземноморско пътешествие", което ще бъде яко на помия, а другия ти приятел си качва снимки с гажето
а ти си седиш и си мислиш как ти се пътува и ти е самотно :D :D :D
Омг, бях забравила, че Красавицата и Звяра излезе в петък! Кощунство! ИСКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ!!! Получих предложение от аверче да ходим да го гледаме уийкенда, но не съм особено сигурна какви неща ще се случат тези дни, къде ще ходя, ще имам ли гости или нещо такова. Така че казах само, че е много добра идея и ще кажа по-насетне какво мисля по въпроса. Освен това, момчето май почва да хлътва, което ми е достатъчна причина да стоя далече - не искам да си помисли, че ще си зарежа човека (колкото и на моменти да е гъз) и ще взема него.
Като казахме „човека ми“, той пак беше гъз тези дни, а и днес, но поне ме разсмя с СМС преди малко, което е бонус червена точка.
Времето е толкова хубаво и ми се разхожда страшно, но нямам с кого да изляза. :(
pandabear
03-20-2017, 14:29
поредната пролет пукна
а аз не ;/
divergent
03-20-2017, 15:42
Такова хубаво време, изобщо не ми се прибираше. Сега си лежа и слушам новият албум на Депеш. Лошо ми е и не спирам да мисля за всичко, което се случи. Може и затова да ми е лошо. Как може да съм такъв идиот на моменти, изобщо не оцених какво съкровище си имам. Замислила съм много сладка изненада, няма да оправи стореното, но поне ще го зарадва за момент и ще му помогне да види, че наистина осъзнавам колко зле се отнесох. Продължавам да не го разбирам обаче. Вървим назад и по този начин се отдалечаваме един от друг, но според него няма да повлияе. Е как го вижда това? Може би тя е права, че трябва да му бъда опора в момента и приятелят, от който има нужда. Бих направила всичко за този човек.
Кожата ми е пресушена. Отврат. Отврат. Отврат.
Кожата ми е пресушена. Отврат. Отврат. Отврат.
Ноу дат фийл, бро. :(
*потупване по рамото*
поредната пролет пукна
а аз не ;/
haahaahah
разочарован нихилист
Ненавиждам посредствеността.
anonymous908491
03-20-2017, 20:50
Ненавиждам посредствеността.
https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D 0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
Значението на думата все още не е въведено.
hehehe, понякога се изказваш много глупаво, в твой стил - посредствено
от къв хуй трябва да ме боли гърлото сега?
това, че не мога да функционирам така, както искам, ме побърква - малко по малко :D
therichbitch
03-20-2017, 23:21
Напоследък често се запитвам защо хората си усложняват живота с лицемерие и нечисти отношения. Колко по- лесно е да не лъжеш, да казваш нещата които мислиш, защото не вредиш на другите и респективно не понасяш негативите от реакциите им. Да се държиш така, както чувстваш нещата. А аз ги чувствам така- сякаш живея в друго време и някой ме е хвърлил насилствено в някаква омърсена бездна, към която упорито отказвам да се адаптирам. Изключително тормозещо сетивата ми. Дразни ме наглостта на всички, които проповядват едно, биеща се умело с доблестта, за която претендират, но акомпанираща прекрасно липсата на такава във всеки един момент, в който се обръщат и постъпват коренно различно. Сигурно е човешко, не знам.Искам чисти отношения с всички в близкото ми обкръжение.
deitona22
03-21-2017, 06:44
Иии пролетната умора удря с пълна сила.
golemiq_korab_minava
03-21-2017, 07:05
На тоз свят има колкото добри, хора, толкова и ,,лоши''. Но има мн готини хора
Иии пролетната умора удря с пълна сила.
в метрото имаше реклама за някакво сиропче на име " БИЛКОВА КРЪВ" https://www.farma.bg/krauterblut-floradix-bilkova-krav-zhelyazo-sirop-250ml.html
ако тва не е най-хардкор нещото, което можеш да пиеш за пролетната ти умора, то не знам кое е :Д :Д :Д
хората сме отвратително жестоки същества. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ВЕГЕПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ВИЖТЕ КАКВИ ЗВЕРСТВА
утре се обличам като кървящ силивряк и ще се просна на витошка в знак на протест срещу тази жестокост
anonymous908491
03-21-2017, 18:52
- Как ще те позная?
- Ще видиш един и ще си помислиш "Оф, дано не е тоя
hehehehe
- Как ще те позная?
- Ще видиш един и ще си помислиш "Оф, дано не е тоя
hehehehe
ахахахахаах
AnarchyBoy
03-21-2017, 22:45
...
AnarchyBoy
03-21-2017, 22:58
https://www.youtube.com/watch?v=aD8IY7Q_n-U
Вечерта можеше да мине и по-добре, но пък историята помни и по-лоши излизания. Като цяло съм 50-50 дали бих излязла пак със същото момиче, щот говори твърде много и бях забравила какво е. :д
anonymous990763
03-22-2017, 05:40
Вечерта можеше да мине и по-добре, но пък историята помни и по-лоши излизания. Като цяло съм 50-50 дали бих излязла пак със същото момиче, щот говори твърде много и бях забравила какво е. :д
Послушай ме и бягай докато е време. :D
По темата: Това зелено нещо не иска да се разкара от мен..
Аз съм маниачка, окр. Вредя си.
deitona22
03-22-2017, 06:08
Прекрасно време,а е средата на седмицата...не е честно..
Двама паднаха. Остават още трима. Колко съм добър...
Послушай ме и бягай докато е време. :D
Абе, момичето е ного яко такова, израснахме заедно ама бях забравила колко е приказлива и шматкава. :дд
anonymous990763
03-22-2017, 08:12
Абе, момичето е ного яко такова, израснахме заедно ама бях забравила колко е приказлива и шматкава. :дд
Имам лошия опит и стаж. Съветвам те да го избегнеш. Има достатъчно яки хора, които не говорят с 200 думи на минута.
deitona22
03-22-2017, 08:19
Имам лошия опит и стаж. Съветвам те да го избегнеш. Има достатъчно яки хора, които не говорят с 200 думи на минута.
Я,тук те разбрах какво каза.
Разваляш се.
Ясно, Инди, разбирам те.
ОН: Когато нямаш приятели, но имаш дилема как да си отпразнуваш следващия рожден ден с всички, които няма да се изтърпят... :дддд Евала ми, братче!
anonymous990763
03-22-2017, 09:50
Я,тук те разбрах какво каза.
Разваляш се.
Целта беше да бъда разбрана и
Ясно, Инди, разбирaм те.
целта е постигната. :D
divergent
03-22-2017, 10:54
Чувствам се като тотална развалина. Не съм яла почти нищо от 5 дни насам, отпаднало ми е и настроението ми никакво го няма. Тотален контраст със слънчевото време.
Всички ми повтарят някви работи обаче никой няма да ми бере после гайлето, когато я свърша тая простотия. Никой няма да ми носи душевния товар. Правилно, де - на чуждото дупе и сто хуя са малко. Що ли се учудвам въобще?! Плюс има го и момента, в който ме филмират зор-зорна, за да имат полза от мен. Ще видим, де - може да я свърша тая глупост, все пак що да мъча повече въпросния?! Тъпото е само, че той се надява на нещо повече, което не е яко.
РъДъто го оправихме, бумащината с документите и нея я зачеркнахме. Дано повече няма нужда да ходя по гишета, щот много мразя. И таман хапнах - абсолютен рахат вече. Довечера ще е хубаво да изгоря още мъничко бензинец по полигоните, за да досвикна с Гошо.
qwerty7842
03-22-2017, 12:06
Уникално.Прекрасно време...Само за безцелна разходка с приятели към околията на София.Малко чист въздух.
AnarchyBoy
03-22-2017, 16:01
Ей тая школа какви приятелства създава. За пореден път се убеждавам. Завинаги!!!
ШЕСТИ ВЗВОД! <3
Първенци на курса по спорт, стрелби и успех.
Първенци на турнира по тенис на маса
Първенци на бойните спортове, полицейската лична защита и фспс.
А от днес и ГОРДИ НОСИТЕЛИ на титлата най-добър футболен отбор!!! Але але Але!!!
Страшен хъс и страшна игра. Опонентите от първи бяха животни, шапка им свалям.. въздуха ми свърши няколко пъти.. Май ще ми трябва трансплантация на дроб, но 5 на 7 за НАС!! Страшен мач, страшна емоция!!!
Следващата сряда ще е брутално. Чакам с нетърпение.
AnarchyBoy
03-22-2017, 21:26
Заслужено се нафирках, а утре изпит. :D
Ей най-после ще си я видя... Деба тъпата ВАРНА. Все ми я взима ;х
Добре, че няма да продължи много време т'ва с Варна.. !
Нямам търпение вече.. кефи ме обаче, как е all over me.. а аз се старая да не показвам нищо и ми се получава де... пък и няма да показвам на никой нищо.. хората са боклуци, най-вероятно в други обстоятелства и тя била боклук.. (това научих от последната си), но за сега ще си трая и ще й се радвам просто.. ;д к'во по лошо от това просто да се радваш на живота, да ти танцува на свещи и да ти прави палачинки... ДЕЕЕИЙМ!
AnarchyBoy
03-22-2017, 21:28
https://www.youtube.com/watch?v=5FnL7GFbKbc
<3
divergent
03-22-2017, 21:47
[B]Заслужено се нафирках
да, личи си
Niakoitam
03-23-2017, 07:58
Не знам...чувствам се някак странно.
Почти апатично сякаш напоследък що се отнася до мен, но сякаш и някак тъжно...
Вчера сънувах някакъв леко странен и малко объркан сън. Някак попаднах в някаква секта заедно с някаква девойка. И се харесахме и започнахме да се натискаме. Пастора ни видя и ни скастри, че такива отношения между членове особено започнали там не може да има и ще ни изгони. Ние казахме, че се познаваме от преди известно време и напускаме. После пак се върнахме. И тя имаше някакви проблеми. Нещо се подразбираше за лоши братчета, но пък изненадващо мен ме харесаха и даже едно ми седя послушно в скута. Уж била имала много лошо гадже, което било голям тиранин, но пък в последствие излиза, че сякаш това било преди. Усещах някаква топлота и свобода. Усещане, че държим един на друг страшно много, харесваме се баш такива каквито сме и, че сме се хванали силно един за друг и се борим за тези отношения.
После с майка ми бяхме в някакъв влак. След като подминахме София, аз се сетих, че там искам да бях слязъл. Тя ми каза да сляза сам в някакъв близък град, да проследя нещо си и да питам как мога да стигна до центъра на града, а оттам да разбера кой влак да хвана за София. Стигнах до в къщата на някаква бабка и я запитах. А тя като ми заговори някакво баааавно и разни отвлечени неща. Аз нервнича вътрешно, че ще изпусна влака и я подканвам да ми обяснява по-конкретно и бързо, тя най-спокойно си ми обяснява развлечено и ми вика: Абе чакай сега първо да ти разкажа другото...
Иначе вчера сутринта се събудих с егати и схващането и егати и болката в горната лява част на гърба. И след две мазания с нещо и тази сутрин все още някои движения са ми болезнени, а започна работата в нас вече.
Гледам и че вчера говорят за някакъв атентат в Лондон. Трима убити и над 20 ранени. Само като се сетя, че до онзи ден по обяд брат ми беше там, за първото му излизане извън България за няколко дни и "патрулираше" именно в този район. Мен ме хванаха нервите докато се върне благополучно със самолета, камо ли пък ако беше там по това време, а недай си Боже и един от тези пострадали хора...
Jack_Reacher
03-23-2017, 17:29
в това хубаво време искам колата ми да е кабрио
Вай.
Повече никакъв перфекционизъм.
https://tastelessgentlemen.com/wp-content/uploads/2017/03/V9jMJOK-Imgur.gif
е, поне от първа ръка ще видим как изглежда заформянето на ново нацистко движение, ако не друго :D
YoungBloodZ
03-24-2017, 05:35
Ракши, къде ги намираш тия неща? :lol:
deitona22
03-24-2017, 06:00
е, поне от първа ръка ще видим как изглежда заформянето на ново нацистко движение, ако не друго :D
Абе скоро не беше имало.
Ма то в Англията,щом кмета на ЛондонА е мюсюлманин,нещата не отиват на добре.
То стават сумати такива или подобни инциденти във Швеция,Германия и тем подобни страни,ама никъде не се споменава,щото нали трябва да сме толератни с тия човекоподни.
доживях да си пусна климатика и да спра да карам на отворени прозорци..
ако можеше да се телепортирам на някой остров,а не да уча за някакви изпити,щеше да е много по-добре,но пък знам,че няма пълно щастие.. поне за сега ;д
ةتشضل انزفث
03-24-2017, 08:00
Ей тая школа какви приятелства създава. За пореден път се убеждавам. Завинаги!!!
ШЕСТИ ВЗВОД! <3
Първенци на курса по спорт, стрелби и успех.
Първенци на турнира по тенис на маса
Първенци на бойните спортове, полицейската лична защита и фспс.
А от днес и ГОРДИ НОСИТЕЛИ на титлата най-добър футболен отбор!!! Але але Але!!!
Страшен хъс и страшна игра. Опонентите от първи бяха животни, шапка им свалям.. въздуха ми свърши няколко пъти.. Май ще ми трябва трансплантация на дроб, но 5 на 7 за НАС!! Страшен мач, страшна емоция!!!
Да те питам как стана полицай с връзки или по честния начин и как мина всичко
Ракши, къде ги намираш тия неща? :lol:
онлайн :Д
Абе скоро не беше имало.
Ма то в Англията,щом кмета на ЛондонА е мюсюлманин,нещата не отиват на добре.
То стават сумати такива или подобни инциденти във Швеция,Германия и тем подобни страни,ама никъде не се споменава,щото нали трябва да сме толератни с тия човекоподни.
за да се спомене трябва да има някой, който да го отрази. Когато бяха бутнали онази в германия в метрото, мисля че стана случай защото някой го беше пуснал по някоя от медиите, иначе нищо.
навсякъде има някви проблеми и неща, но последното подобно на атентат действие е именно това в англия
deitona22
03-24-2017, 11:50
за да се спомене трябва да има някой, който да го отрази. Когато бяха бутнали онази в германия в метрото, мисля че стана случай защото някой го беше пуснал по някоя от медиите, иначе нищо.
навсякъде има някви проблеми и неща, но последното подобно на атентат действие е именно това в англия
Не ги отразяват,щото е ежедневие,и вече не е новина.
Не ги отразяват,щото е ежедневие,и вече не е новина.
краткия отговор е, че това е невярно
дългия се намира тук, например http://www.government.se/articles/2017/02/facts-about-migration-and-crime-in-sweden/
ако ти се чете, чети :Д
плююююс, че говорим за терористичен акт извършен от ислямист, а те, както знаем получават целия медиен отзвук на света, така че това, което твърдиш пак е невярно :Д
смисл то идеята на тероризма е да умрат хора, а останалите да го видят
Ебахти, бе! Как може най-голямата гъба да ми е най-добрата аверка?! Дейба, да се беше обадила поне, че закъснява, да не си чупя краката. „Знам.“ :дд Хем ми е смешно, хем съм бясна.
AnarchyBoy
03-24-2017, 17:27
Да те питам как стана полицай с връзки или по честния начин и как мина всичко
Всичко си минах, то не е кой знае колко трудно ;д
Болезнен цикъл - общо 160мг кетопрофен.
После алергията - лоратадин орално, декса в дупето (лол) и друг кортикостероид локално.
Тъкмо ми мина това и сега настинка в следствие на съжителството ми с болно човече, но инкубационният период беше твърде дълъг + че рековалесценцията при човечето настъпи няколко дни преди моето започване, тъй че май болнавостта ми в момента се дължи на антиалергичната терапия, която отслабва имунния отговор. Днес съм само на един фервекс, много чай с мед и лимон, тантум и трахизан за смучене. Преди малко ме размачкаха/намачкаха/масажираха (?) и живнах малко.
Едно след друго. Горкият ми черен дроб.
https://youtu.be/vqnk9HWbKRA
ةتشضل انزفث
03-24-2017, 19:27
Всичко си минах, то не е кой знае колко трудно ;д
Колко взимаш и как се решава къде те назначават ти ли отиваш до близкоо РПУ с документите да питаш или те автоматично те назначават някъде ?
чувствам се щастлива за пръв път от много време насам
първите впечатления често лъжат
любовта от пръв поглед е театър
бъдете здрави и не отделяйте и секунда време за кретени, които се опитват да ви променят/ не ви оценяват и т.н.
ако се питате дали трябва да продължите да общувате с някого
вероятно не трябва
https://www.youtube.com/watch?v=lz8ep5rq4os
Болезнен цикъл - общо 160мг кетопрофен.
После алергията - лоратадин орално, декса в дупето (лол) и друг кортикостероид локално.
Тъкмо ми мина това и сега настинка в следствие на съжителството ми с болно човече, но инкубационният период беше твърде дълъг + че рековалесценцията при човечето настъпи няколко дни преди моето започване, тъй че май болнавостта ми в момента се дължи на антиалергичната терапия, която отслабва имунния отговор. Днес съм само на един фервекс, много чай с мед и лимон, тантум и трахизан за смучене. Преди малко ме размачкаха/намачкаха/масажираха (?) и живнах малко.
Едно след друго. Горкият ми черен дроб.
https://youtu.be/vqnk9HWbKRA
и аз се изразявам така докато си пържа яйца след като съм гледал доктор хаус или анатомията или което и да е друго сериалче с лекари :D
#запетайкитесазапедали
divergent
03-24-2017, 22:42
бъдете здрави и не отделяйте и секунда време за кретени, които се опитват да ви променят/ не ви оценяват и т.н.
ако се питате дали трябва да продължите да общувате с някого
вероятно не трябва
Благодаря, мисля, че имах нужда точно от това.
Предположих, че ще се получи така сутринта, просто усещах вътрешно, че нещата ще се развият точно по този начин. И уж не му пука, а с тези детски приказки за ревност редовно ме разсмива. Познавам го много добре този вид непукизъм...
Иначе съм щастливо защото ще си спя в креватчето след почти шестмесечна раздяла с тази любов. Животът понякога е хубав.
и аз се изразявам така докато си пържа яйца след като съм гледал доктор хаус или анатомията или което и да е друго сериалче с лекари :D
#запетайкитесазапедали
Ъъъ?
Не съм го виждала от толкова много време и сега изненадата е огромна. Не е вече онова лигаво момченце, което ми счупи гардероба и се изнесе по терлици. :Д И колкото и да ми е странно да го кажа за момче на моята възраст, станал е мъж. Още съм със зяпнала уста. ;д
Тори отново е на обезболяващи за кръста, гърба и врата. Чудесно, ко да кажа просто?! Макар че аз съм си виновна на 101% и нямам на кого и на какво да се сърдя... Иначе деня обещава да е добър, не се оплаквам.
ок, това бяха най-ужасните ми 10 минути за тази година
тази седмица обезателно трябва да отида на лекар
NomNomNom
03-26-2017, 13:44
being at home 101
баща ми го няма от 2-3 часа, прибира се за 2 минути, видимо неадекватен, и обикаля по стаите да търси нещо
идва при мен и ми иска 20лв назаем, с уговорката да не казвам на майка ми
знаеше къде ми е портмонето и ме заведе
не каза защо са му, първо
- ей така, да имам
- създадох си малко неприятности и затова
- ще ти ги върна, ако не 20, 15
- не казвай на майката ти, моля те
ةتشضل انزفث
03-26-2017, 14:00
Аз утре рожден ден :grin: :D
NomNomNom
03-26-2017, 18:38
оказа се, че баща ми се хванал на бас с някакъв друг чичак навън
не каза какъв
обаче го спечелил и спечелил още 20лв
anonymous908491
03-26-2017, 18:55
оказа се, че баща ми се хванал на бас с някакъв друг чичак навън
не каза какъв
обаче го спечелил и спечелил още 20лв
А ако беше нещо друго, а ако майка ти четеше тук ?
Семейство и приятели не се коментират по разни форуми, иначе спират да ти имат доверие, ма по-лошото е, че е лошо за самата теб.
//////////////
Двама приятели пият в кръчмата:
– Брат, никога не забравяй откъде си тръгнал!
– Що?
– Щото после не можеш да се прибереш...
AnarchyBoy
03-26-2017, 19:21
:lol:
NomNomNom
03-26-2017, 21:34
А ако беше нещо друго, а ако майка ти четеше тук ?
Семейство и приятели не се коментират по разни форуми, иначе спират да ти имат доверие, ма по-лошото е, че е лошо за самата теб.
//////////////
Двама приятели пият в кръчмата:
– Брат, никога не забравяй откъде си тръгнал!
– Що?
– Щото после не можеш да се прибереш...
аха к
хм, да пробвам ли да функционирам без храна или да не пробвам да функционирам без храна
modern day шекспир
ةتشضل انزفث
03-27-2017, 06:57
Очертава се яко плюскане в KFC :D и утре след като почвам яко да тренирам че днес за рождения ден ще трябва да пропусна но какво да се прави :D
Защо не ходя по лекари:
(пропускам частта, в която мога да ѝ звънна само до 13:00 ч. през седмицата, съответно това са и часовете, в които мога да я посетя, понеже са специфики на моето gp)
звъня да си запазя час при личната, за да ми даде направление -"нямаме направления в края на тримесечието, винаги се изчерпват, елате след 4. април"
вариантите са или да изчакам до 4. април, за да си взема направление
което важи месец
съответно не е сигурно дали ще успея да го използвам, понеже ми предстоят пътувания, а подозирам, че запазването на часс при специалист по зк е също толкова мудно и тромаво и ще се наложи да общувам със сърдити лелки
другият вариант да изсипя един куп пари за изследвания
което май и ще направя
но тогава възниква въпросът
за какво са ми тези пълни осигуровки, които имам
като така или иначе ще ходя на частно
ок, поразгледах ценоразписи
май ще си изчакам април
-.-
Ewok, какви изследвания.
Ок, гласувах и какво. Това не е народ, а мърша. Всеки гласувал за герб, може да се обяви за самороден идиот. В такава държава с такива хора, няма място за идеали.
^ В много по-голяма степен важи за гласувалите за БСП.
Ето един?
Все ми е тая, дори турците предпочитам, стига да не е герб.
Ето един?
Все ми е тая, дори турците предпочитам, стига да не е герб.
тва не го разбирам уж комунистите били лоши сега за тях да гласуваме :D
реално чакаме политиците да ни оправят а ние искаме да стоим и да гледаме
няма как да стане
AnarchyBoy
03-27-2017, 11:26
Как ме е яд. Новата мацка изглежда готяна..
Станал съм арогантен много, мех к'во да правя.
ХАхахХАХхахХАХхаХАХхахАХа хХАХхаХАХхахха - като видях какво се пише/говори за мен. Вярно долно долно, ама това е чак смешно... Някой май иска да става звездЪ. Все тая, разочаровах се от боклуци..
Последна седмица АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ.
NomNomNom
03-27-2017, 11:34
1. ДПС мега зле
2. БСП много зле
3. ГЕРБ зле
ДОСТ - на наркотици
др ок
anonymous908491
03-27-2017, 14:43
тва не го разбирам уж комунистите били лоши сега за тях да гласуваме :D
банкянския спермояд напуска пожарната, за да не се раздели с партийната книжка
в ръководството на герб бившите комунисти, са двойно повече от бившите комунисти в бсп
в бсп освен това комунисти няма, същите крадци като герберите са, но поне не са с дипломи от училище за слабоумни, не са рабфакови висшисти, не са толкова тъпи, че даже в училище за полицаи да не са ги приели, и това да ти се случи с баща полковник от МВР, смятай колко трябва да е тъп тоя банкянски манаф
YoungBloodZ
03-27-2017, 16:40
Бих променила малко реда, в който ги изреждаш. Пропуснала си Воля и Обединените идиоти, те са до ДОСТ.
Ти пък много разбираш.
банкянския спермояд напуска пожарната, за да не се раздели с партийната книжка
в ръководството на герб бившите комунисти, са двойно повече от бившите комунисти в бсп
в бсп освен това комунисти няма, същите крадци като герберите са, но поне не са с дипломи от училище за слабоумни, не са рабфакови висшисти, не са толкова тъпи, че даже в училище за полицаи да не са ги приели, и това да ти се случи с баща полковник от МВР, смятай колко трябва да е тъп тоя банкянски манаф
вчера те видях колко струваш
ако се имаш за нещо лъжеш се
Гласувай си за БСП там.
От БСП и от ДПС няма отърване.
гласувах за ГЕРБ
БСП така и не случиха на мандат в който световната криза да не ги прецака
винаги се справят отлично ама тая криза им разказва играта на горките хорица
още помня как на концерта за нова година всички им искаха оставката и как не издържаха и 1г
сега няма намерение пак да виждам същото
Още по-зле.
по-голяма част от хората не смятат така
Да, голяма част от ромите дружно гласуват за ГЕРБ.
по стара традиция ромите винаги са гласували за партията победител
Най-якото нещо евър - да си изпиеш болкоуспокояващите и да ги усещаш как действат. <3 Гърба и кръста ми се сгорещяват бавно и полека и ми става бахти якото. Кажи-речи свършвам. <3
anonymous908491
03-27-2017, 17:21
вчера те видях колко струваш
ако се имаш за нещо лъжеш се
хохохохохох
ти да не би основно с животни да контактуваш
щото вчера ти си призна, че си гласувал за герб, понеже ти били дали 50к да се правиш на клоун по горите
Kriegmarine
03-27-2017, 17:23
Някои даже не разбраха, че цялата пародия с оставката на Борисов и обявяването на предсрочни парламентарни избори беше умишлено нагласена. Така опозицията няма как да натяква на Бойко, че ГЕРБ не са първа политическа сила и нямат право да управляват. И резултатът е налице - победа за ГЕРБ при избирателна активност под 50%. То Славейков си го е казал много хубаво: "Не сме народ, не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще свърша".
anonymous908491
03-27-2017, 17:29
Нинова си е як милф, но си в голяма грешка, че съм или бих гласувал за бсп
П.П.
dreamwalker да ми яде кура
ебати тъпата овца, не и омръзна да си трие постовете
скоро никой няма да я отразява
хохохохохох
ти да не би основно с животни да контактуваш
щото вчера ти си призна, че си гласувал за герб, понеже ти били дали 50к да се правиш на клоун по горите
ти като нямаш акъл да разбереш какво ти говоря понеже не знаеш значенията на думите аз каква вина имам?
за едно бяхте прави че си правя екскурзии на чужд гръб но тях ми плащат руснаците
имали дали
ةتشضل انزفث
03-27-2017, 18:31
Най великия рожден ден евър. С компанията ми се наплюскахме в КФС после обикаляхме из София получих подаръци и всичко много ми хареса всичко
Jack_Reacher
03-27-2017, 18:38
кво се занимавате с тия избори
аз изобщо не ходя да гласувам
Ewok, какви изследвания.
Иска ми се да мина през гастроентеролог.Като цяло от две години се каня, но предния път като ходих при личната тя ме попрегледа и каза, че най-вероятно имам нещосичерва и не ми назначи изследвания. Не бях особено упорита, понеже си промених доста начина на хранене последната година и нещо нещата като че ли се пооправиха. Но би било хубаво да се изследвам все пак, защото според мен все пак има нещо.
Днес свърших много неща (почти). Нито едно от тях не беше учене.
Като цяло усещам лека изнервеност тези дни и го отдавам на редица фактори, включващи звездите и лунния цикъл.
Но аз по принцип съм чил, нормалните хора редовно се изнервят от подобни неща.
Като се започна с лекарката сутринта. После сме се уговорили с едно момче да ходим до един офиса да свършим малко работа. И сме се уговорили в единствения час и ден, който устройва и двама ни за идните дни. Отиваме във въпросния офис в 2. и двете мадами, които се занимават с конкретното нещо били излезли в обедна почивка, щели да се върнат в и 30. Аз трябваше да отида на работа, моят познат каза, че отишъл пак в 3 и нещо - още не се били върнали.
LoadRunner
03-27-2017, 19:48
къв е тоя студ бе
а аз се чудех от къде се появиха тея депресоидни симптоми
а, и много странен грип съм пипнал
2 часа съм болен, 5 часа нищо, 2 часа съм болен и после пак нищо ми няма и така 4ти ден
ةتشضل انزفث
03-27-2017, 20:05
кво се занимавате с тия избори
аз изобщо не ходя да гласувам
само така аз никога няма да гласувам. За мен това е безмислено защото така или иначе ще си изберат тези които искат въпреки гласовете на народа така че е тъпо тва. Иначе одобрявам ДПС горе-долу но пак ще кажа че няма никакъв смисъл да се гласува...
Нинова си е як милф,
говори каквото искаш за политика, ама да кажеш, че тая е як милф
ше има кьотек
i am this close to loosing me fockin mind
знам, че е трети пореден пост и е недопустимо, но...
https://www.instagram.com/p/BSJ22g4jOZq/
някой може ли да ми обясни как работи тва, зА БОГА ?!
ةتشضل انزفث
03-27-2017, 21:42
знам, че е трети пореден пост и е недопустимо, но...
https://www.instagram.com/p/BSJ22g4jOZq/
някой може ли да ми обясни как работи тва, зА БОГА ?!
Коя е тая путка :D :D
до тук разбрах че съм забогатял с 50 000лв сега остава някой да ми ги даде
обещавам да направя форумна в някоя кръчма и да пиете за моя сметка само ми дайте парите :D
AnarchyBoy
03-28-2017, 08:29
Започна страшно много да ми липсва, не мога да издържам и да го прикривам вече..
Липсва ми, но шанса да се оправят нещата е напълно отрицателен, макар да я обичам. Криво ми е все пак.. Като започнеш да забравяш разни факти, звуци, картини и става тежко, ако само не ме бе притискала деба.... Ако знае само как искам да си поговорим.. все едно нищо не е станало, все едно всичко си е както преди... но няма никакъв шанс. Ем стискаме зъби и продължаваме напред.
Чакам да се прибера вече окончателно и да сме си с Мария, честно казано като съм с нея е доста по-лесно... Наистина ме разбира... И не ме притиска... затрупвам се с работа и дано мине... адски тежко ми е. Не е тя и го усещам много силно..
Добре, че има приятелчета, работа и Мария, та да ме отклоняват от такива мисли..
Честно казано с изключение на едно нещо се радвам на живота си в момента и не съжалявам за нищо, станалото станало.. с причина е станало.. Поне на това се надявам де. Защото иначе съм адският глупак. Дано е усмихната..
Отивам да тренирам и после на кафе, че си ебало майката. Имам нужда от нещо силно довечера.
трябвало им доброволец my ass
според мен просто си търсеше претекст да ме покани на концерта :Д
мн мило
но ще пропусна
имам си планове
които на теория са изменяеми
но да
другия път
Аде затвориха устата на Слави Трифонов
deitona22
03-28-2017, 13:26
Цензурата му е майката.
Ей ги видимите резултатите на гроб.
anonimna:D
03-28-2017, 13:35
Боли ме и усещам, че следващите дни няма да мога да ям :(
LoadRunner
03-28-2017, 15:28
Аз предпочитам да направи партия (в която може и да членувам).
Просто ми е любопитно дали наистина ще свърши нещо полезно или не.
Просто ми е наистина любопитно, а и много изказа..народа това народа онова, щото ако се отцепи от народа май народа ще му го нацепи а да не говорим за медиите.
Така че няма много интерес да е от крадливите.
Що пък да не? То едва ли може да стане по-лошо в икономическо отношение страната, а и все пак той нищо няма да управлява. Той би трябвало да наема правилните кадри които да стабилизират нещата.
А и 3500000 хора в подкрепа на референдума му не е за подценяване.
Не е като да не си намери поддръжници........... поне ще е опозиция на Боко.
Цензурата му е майката.
Ей ги видимите резултатите на гроб.
реално все още служебния кабинет от БСПари е на власт ;)
deitona22
03-28-2017, 17:16
реално все още служебния кабинет от БСПари е на власт ;)
Само тъй си мислим.
AnarchyBoy
03-28-2017, 17:19
:)
Kriegmarine
03-28-2017, 17:23
Защо да не пуснем и Гери-Никол във властта, то както сме тръгнали не бих се учудил. :D
Колкото до Слави - Просто популист, който действа или в интерес на някоя партия, или прави опит да се добере до политическия "елит", но се съмнявам, че ще го допуснат.
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 17:31
Винаги ще ни управляват свине, щом народа сам си ги избира. Не разчитайте да има подобрение. Ако въобще има останала интелигенция в България, то тя е 5 , 10 % и не определя изборния състав.
AnarchyBoy
03-28-2017, 17:34
“If voting made any difference they wouldn't let us do it.”
― Mark Twain.
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 17:43
“If voting made any difference they wouldn't let us do it.”
― Mark Twain.
Вярно е , но все пак, вота е право на глас, който всеки човек съзнателно проявява по собствен избор, за определена партия и хора. Дай на стадото от 50 овци да гласуват, което всъщност е по-голяма част от българския народ, че гледай как демократично се избира лидер.
LoadRunner
03-28-2017, 17:50
но се съмнявам, че ще го допуснат.
и как ще "му" забранят ми е много интересно
то и аз мога да си направя партия ако искам
но сам ще си членувам
anonymous990763
03-28-2017, 18:29
Това нещо, женския бой, било опасно нещо.
Jack_Reacher
03-28-2017, 18:45
оф, преядох
Аде затвориха устата на Слави Трифоновтака му се пада на тоя болен комплексар!
LoadRunner
03-28-2017, 19:08
така му се пада на тоя болен комплексар!
ти си бил много смешен оръфляк
народа реши кой да бъде
ако не ви харесва можете да напуснете
LoadRunner
03-28-2017, 19:31
айде слушай му монолога
AnarchyBoy
03-28-2017, 19:32
народа реши кой да бъде
Такива политически подлоги като теб решиха и мангали и неспособни скапаняци като теб и близките ти..
Харитов днес у фб пишеше как ГЕРБ му били дали пари за COSPLAY (dress-up) да си играе на войвода и за т'ва гласувал за тях.
*Сапун* Е заради такива *Сапун* като теб България е на тоя хал.
Няма значение коя е партията, докато се купуват гласове всичко ще е пикня тука..
И после ме блокира *Сапун* .. не понесе истината, какъв е продажник и как си продава майчината земя за едни жълти стотинки.
Цензурирано.
anonymous908491
03-28-2017, 19:42
народа реши кой да бъде
кой напуска преди началото на представлението
аз чакам момента, в който тиквата ще бъде обесен
наближава с бърза скорост и никой няма да го спаси
тва са първите избори със 100% фалшифицирани бюлетини
никога в историята ни не е имало партия с един и същ процент избиратели
във всеки един град на България
такива резултати само машина е в състояние да сложи
в моято избирателна секция дори партията, за която гласувах е показана без нито един гласувал за нея
AnarchyBoy
03-28-2017, 19:52
Не мога да повярвам, че се съгласям с папугай ;д
Такива политически подлоги като теб решиха и мангали и неспособни скапаняци като теб и близките ти..
Харитов днес у фб пишеше как ГЕРБ му били дали пари за COSPLAY (dress-up) да си играе на войвода и за т'ва гласувал за тях.
*Сапун* Е заради такива *Сапун* като теб България е на тоя хал.
Няма значение коя е партията, докато се купуват гласове всичко ще е пикня тука..
И после ме блокира *Сапун* .. не понесе истината, какъв е продажник и как си продава майчината земя за едни жълти стотинки.
Цензурирано.
разбирам поне да бях взел нещо за себе си :D
парите бяха похарчени за работа с деца
но както казах когато някой направи нещо хубаво все ще се намери кой да го оплюе и да го нарече продажник
и не съм продал нищо
аз имам право да гласувам за когото си поискам
и никой не ми е купил гласа това се случи когато нямаше избори преди няколко години
AnarchyBoy
03-28-2017, 20:02
К'во са похарчени за деца бе *Сапун* , виж си *Сапун* само за смешното ти костюмче на войвода да ти се ушие са отишли всички пари, какви деца те гонят *Сапун* .. Като ти видях снимките същите *Сапун* като теб са се събрали мъже на по 40 да си играят и с т'ва ли "помагаш" на България? Пияници няк'ви смазани от живота *Сапун*
Ей Ина и онзи друг пич правилно те *Сапун* в коментарите ти си един *Сапун* с 37 гигабайта комплекси бе.
Е заради такива *Сапун* като теб държавата е такава, *Сапун* . Хубаво бил правил той. "нещо хубаво" *Сапун* *Сапун* *Сапун* .
Цензурирано.
Анархи, следващото сапунисване ще ти коства седмица мълчание.
К'во са похарчени за деца бе плазмодий грозен, виж си дебелия гъз само за смешното ти костюмче на войвода да ти се ушие са отишли всички пари, какви деца те гонят психар долен.. Като ти видях снимките същите издухалци като теб са се събрали мъже на по 40 да си играят и с т'ва ли "помагаш" на България? Пияници няк'ви смазани от живота боклуци
Ей Ина и онзи друг пич правилно те насраха в коментарите ти си един дебел очилат смешник с 37 гигабайта комплекси бе.
Е заради такива нещастници като теб държавата е такава, продажник долен. Хубаво бил правил той. "нещо хубаво". Лицемер смазан алчен.
всичките си униформи и оръжия съм купил със свои лични средства за които съм се трудил
жертвите които съм направил и премълчавам и ще продължавам да премълчавам са неспособни за теб
ти си едно глупаво полицайче което петни МВР с държането си
AnarchyBoy
03-28-2017, 20:08
Хуля те като гражданин не като полицай. ;) Прави разликата боклук смазан от живота.
За съжаление съм прекалено голям професионалист да се държа така с теб докато съм на работа, макар да го заслужаваш. ;)
На циганите се възмущаваме, а някои "българи", че даже и "патриоти" са по- зле и от циганите, да се продават за жълти стотинки, за да си развяват празната тиква по горите. Ако българите бяха такива преди 150 години сигурно още щяхме да сме под турско робство. Сега сме под робството на един прост селянин. Като повечето гласоподаватели са такива, кой друг да управлява...
Хуля те като гражданин не като полицай. ;) Прави разликата боклук смазан от живота.
За съжаление съм прекалено голям професионалист да се държа така с теб докато съм на работа, макар да го заслужаваш. ;)
ти си постоянно на работа
Направих простотията. Не беше кой знае колко интересно, но пробвах за спорта, макар че егото ми за пръв път от дооооста време се почувства нахранено по някакъв начин. Може би трябва да се чувствам виновна или нещо, но не се - с такава ответна реакция нищо ми няма. Интересно ми е къде ще му излезе края, ще гледаме филми - то е ясно - ама дано поне са само комедия, а не траги-комедия.
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 20:11
Това ли ти и спектъра в който виждаш харитов ? Някой да ти направи услуга? Не вярвах, че и ти си чучело на конци, но какво да се чудя се, всички сте в заблуда. Дори дриймлолкър рептилоид мастър.
Някой да замаже една дупка на улицата и да се снима във фацебуук , та става златното сечение вече.
Това ли ти и спектъра в който виждаш харитов ? Някой да ти направи услуга? Не вярвах, че и ти си чучело на конци, но какво да се чудя се, всички сте в заблуда. Дори дриймлолкър рептилоид мастър.
Някой да замаже една дупка на улицата и да се снима във фацебуук , та става златното сечение вече.
я ми поясни каква услуга ми е направена? какво съм взел? какво съм придобил? въобще спечелил ли съм нещо от цялата работа?
гласувах за тях не защото са ми направили услуга а защото направиха нещо за обществото
anonymous908491
03-28-2017, 20:17
гласувах за тях не защото са ми направили услуга а защото направиха нещо за обществото
мдам, 25 милиарда заем, спрени три енергийни проекта
сигурно следващия път като гласуваш за тях ще е
понеже югоизточна България вече е част от Турция
AnarchyBoy
03-28-2017, 20:19
Хритов циркаджията
LoadRunner
03-28-2017, 20:22
между другото аз за пръв път не гласувах от доста време
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 20:22
Аз се снимах.
Мерси.
:D една магия поне да беше направила като ходиш на избори :D ей една магия.. ей голям мързел... взимаш книгата на илюминатите и така :д
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 20:25
я ми поясни каква услуга ми е направена? какво съм взел? какво съм придобил? въобще спечелил ли съм нещо от цялата работа?
Ми то всички правят някои малки неща за обществото наред с кражбите които им оставят за себе си.
LoadRunner
03-28-2017, 20:27
ще изплаша и малкото народ, който все още пише тук.
вярно е че тука суверена драстично намаля
но защо не ми е ясно
Ми то всички правят някои малки неща за обществото наред с кражбите които им оставят за себе си.
и?
дай ми една причина да гласувам за друг
YoungBloodZ
03-28-2017, 20:28
вярно е че тука суверена драстично намаля
но защо не ми е ясно
Щото Грозния напусна.
golemiq_korab_minava
03-28-2017, 20:41
и?
дай ми една причина да гласувам за друг
Ти си решаваш.
Ти си решаваш.
много си прав
AnarchyBoy
03-29-2017, 06:57
I dont even know how do people fake an entire relationship I can't even fake a "hello" to people I don't like.
Влязох да видя какво става и се отвратих, чак ми стана смешно. Жалка история..
Все тая, утре изпит, в петък изпит и приключваме.
Още съм под въздействието на вчерашния катарзис на телефона ми. ;д Когато ОС използва 52% от батерията ти. Good job, Google...
http://media0.giphy.com/media/gRxjhVNfFgqI0/giphy.gif
Днешните 3 са доста по-добре, но все пак пада прекалено бързо. Трябва да намеря(т) решение по въпроса.
А иначе ми е емоционално от няколко дена и вчерашното (до)написване на стихотворението е чисто доказателство. Досега не ми се беше случвало да пиша нещо абсолютно контрастно с личния ми живот, но адски близко до емоционалния (ако въобще това има някакъв смисъл). И все пак се получи. Дори мисля, че е едно от най-добрите ми неща. Може би днес (ако ми остане време) ще допиша и разказа. Той също започна да се получава красиво, но нещо нямам муза за него.
Сутринта беше...силна. Емоционално силна. Отдавна не го бях чувствала толкова близо до себе си, докато е толкова далеч. Приятно е. За пръв път ми се случва връзката ми с човек да е толкова здрава, досега беше такава единствено с кучето ми. Това също е приятно. И колкото повече време минава, и колкото повече го осъзнавам, толкова по-приятно става. Красиво нещо е любовта.
едит: Изчистих си стаята. Имам чувството, че не е била толкова чиста от години.
едит2: Facebook се запиляват сами. В скоро време всичко живо ще отиде в Twitter.
03-29-2017, 09:31
Три страници с политика и само се нахвърляте един на друг и се плюете. Лично аз, на последните избори гласувах за по-малкото зло. Иначе всички трябва вече да се изметат от парламента и да дойдат нови, млади и наистина заинтересовани хора.
Пс- тва да гласуваш за Бсп, предвид, че за една година успяха да ни фалират, за мен е малоумно. За месец това пародийно служебно правителство уволни де-що можеше и го подмини. Предвид, че то трябваше да подготви само едни избори.
Пс2: Защо на мен не дойдоха да ми предложат пари? Поне една партийка така. Ще си взема парите и няма да гласувам за тях, да върви да доказва за кого съм гласувала. Потдават се само мангалята.
^бях ти казала, че си тъпичка. Само напомням да не вземеш да забравиш.
http://i.imgur.com/7KuvjWX.jpg
03-29-2017, 10:47
Дам, аз изказвам мнение, ти обиждаш. Сигурно аз ще да съм тъпичката. Душичка :D
Е, мненията ти са тъпи :)
AnarchyBoy
03-29-2017, 11:07
Ивенцето май пак не са я задоволявали..
Кво става Иве ;с
03-29-2017, 11:09
Първо, хайде кажи ми от мнението ми кое по-точно е тъпо, ако обичаш. Така необосоновани думи не приемам. Като нападаш някого, поне казвай и причината, че излизаш смешна.
Второ, не знам какво толкова съм ти направила, че се заяждаш с мен във всеки удобен момент, ама принципно не ти се получава и после бягаш, жалка работа
Трето- нито съм казала зя кого съм гласувала, нито нищо. Интересно ми е откъде си направи някакви изводи. И четвърто, знам защо хората искат ново правителство. Защото им е омръзнало да живеят в нищета и да мизерстват. Както казах, гласувала съм за по-малкото зло( ти нали си ми умничка, ще ми кажеш за кого), ако имаше някоя нова на политическата сцена, която и да става, повярвай ми, нямаше да гласувам за въпросната моя партия.
YoungBloodZ
03-29-2017, 11:13
Момичета, по-спокойно. Минете на ЛС ако е необходимо.
03-29-2017, 11:22
А, няма смисъл на лс, то тази умничката горе пак ще подвие опашка
никой не ми каза как работи тоя сутиен, ей
е затова сме стигнали до тук, щото не знаете над какво да си концентрирате вниманието и усилията, келеши
имате 2 часа да ми кажете как работи
ако не го направите ще почна да спамя темите
ако го направите, но не изглежда достоверно, до 2 часа ще започна да спамя с пениси
*ракши пее "жива рана" на фона на знамето на ISIS*
Пс- тва да гласуваш за Бсп, предвид, че за една година успяха да ни фалират
Не знам ква година те гони, първо и второ, българия е фалирала доста отдавна, заради ени други маймуни.
Дишай, моето момиче. Не съм те диагностицирала. Нямам това право. Засега, хехе.
AnarchyBoy
03-29-2017, 11:45
По арогантно държание не съм виждал, май иска да изгори. :lol:
Няма да падам на такова ниско ниво. Промяната която предсказах си личи с пълна сила, с какъвто се събереш такъв ставаш, абсолютен парцал... Сигурен бях.. "Гангстерче" -хахах келеш абсолютен.. И едно арогантно държание на абсолютен селянин.. ;д Карай де, веднъж парцал винаги парцал.
никой не ми каза как работи тоя сутиен, ей
Сутиените като цяло или точно определен сутиен, шуши?
golemiq_korab_minava
03-29-2017, 13:45
^бях ти казала, че си тъпичка. Само напомням да не вземеш да забравиш.
http://i.imgur.com/7KuvjWX.jpg
Това се получава, защото хората гласуват'' за по малкото зло'' само и само, БСП да не спечели повече. Но всъщност това си е постоянно задълбаване в дългосрочен план и постепенно унищожаване.
03-29-2017, 15:41
Не знам ква година те гони, първо и второ, българия е фалирала доста отдавна, заради ени други маймуни.
Дишай, моето момиче. Не съм те диагностицирала. Нямам това право. Засега, хехе.
Оуу, извинявай, година, три месеца, 13 дена. Час, минути и секунди не знам( Кат си толкоз умна, ще сетиш за какво ти говоря). Резултатът какъв беше? Фалирала Ктб и още една банка пред фалит. Върви се метни отнякъде, че почваш да ме дразниш.
anonymous908491
03-29-2017, 15:58
Резултатът какъв беше? Фалирала Ктб и още една банка пред фалит.
ще повторя думите на Ива
ти си пълен идиот, лошото е, че си неосведомен идиот, който вярва на всяка прочетена лъжа
КТБ я фалира свинята пеевски и банкянския капут и причината е, че единия има много пари за връщане
а другия искаше да помогне на другарката му бориславова и да вкара държавните пари в нейната банка
golemiq_korab_minava
03-29-2017, 16:20
ще повторя думите на Ива
ти си пълен идиот, лошото е, че си неосведомен идиот, който вярва на всяка прочетена лъжа
КТБ я фалира свинята пеевски и банкянския капут и причината е, че единия има много пари за връщане
а другия искаше да помогне на другарката му бориславова и да вкара държавните пари в нейната банка
Ти за корнелия девил ли гласува?
deitona22
03-29-2017, 16:43
Щото Грозния беше задружно прогонен,за щастие на целия форум.
Нека сме коректни.
anonymous908491
03-29-2017, 16:58
Черният хороскоп на древните гърци
Харпия Злопаметни и отмъстителни – това са “тъмните” ви черти. Не познавате значението на думата “прошка”. Когато някой ви нарани, впрягате целия капацитет на високия си интелект, за да създадете коварен и изпипан план за мъст.
даже древните гърци са ме знаели ква съм гадина
ةتشضل انزفث
03-29-2017, 17:39
Леле тва кардио ми разказа играта днеска...
IseeDEADbodies
03-29-2017, 18:42
Въъъъъъъъъ, дори не помня кога за последно писах тука... ;д
Преди малко видях "новото" на Самсунг - #изсмяхса! И като се замисля колко мн глупаци има на тоя свят които ще си го купят т'ва нещо, още повече ме напушва на смях. Да са живи и здрави xD
Колкото до мен самия - кофти месец беше това. Доста кофти неща се случиха, но това с Баба е просто... Да, по-добре да не започвам да го мисля пак. Опитвам се да мисля в позитивна насока (като цяло), но понякога просто е трудно. Все пак се радвам, че има едно човече до мен, което винаги ме кара да се усмихвам, и което винаги прави нещата по-добри. Не си спомням някога да съм се чувствал така спрямо друг човек. Звучи като няк'во клише, но наистина думите не стигат да опиша това което си имаме. И това е нещо за което човек си струва да "бута" напред. Пожелавам такова нещо всекиму. Даже дори бих казал, че човек няма ли това... не знам за к'во живее... Но, както и да е, изпаднах в много размисли и страсти.
Пийс xD
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17553649_1316345811752418_160926870440643710_n.png ?oh=503a0646bfe9a9e8f193fe3f98066737&oe=59569767
изсмяхса
и май все пак ще подоброволствам, и без това ми се развалиха плановете
няма смисъл да се дърпам от фрий концерт :д
Сутиените като цяло или точно определен сутиен, шуши?
бях пуснал тук преди 3 или 4 страници едно клипче от инстаграм, на което една е със сутиен без презрамки и без закопчалка, просто едни парчета, които ѝ стоят без да са закрепени по какъвто и да е начин
сигурно има 2 кукички или такива вендузки и са ѝ закачени за зърната :D :D
that moment when публикацията, че съм interested за събитие след 5 месеца, има повече лайкове, отколкото последните три песни, които съм постнала, накуп
#какъвживотживея
пп: Ракши, не знам как работи, но бих имала.
сигурно се сваля с отпечатък или с тая новата шитня - ирис скенер (#samsunggalaxys8 )
но пък се стяга отпред с някви връзки, което го прави още по-странно :/
Гладна съм, искам вода, искам да пуша и на всичкото отгоре ми се спи толко, че ме болят очите. Гушка ми се и ми се яде сладко/торта/шоколад. Защо по нощите все?! :(
Не, не би. ;д
Шуши, отвътре е силиконово и се залепя за кожата => супер много спарва.
NomNomNom
03-30-2017, 09:32
така, няма да взема книжка в идните 2 месеца с това 3 пъти седмично по 1 час
а ми се иска май да приключа с всичко и да се върна обратно окончателно, а не да пътувам за по 3-4 дни в средата на нищото
и е прекрасно, когато на всеки 6 месеца ми отлагат договора до последния момент, сега уж окончателно ставам перманентен служител ( което не искам, но пък имам интересни проекти за довършване ), но съм много разочарована от забавянето и ще отида там най-рано месец след евентуално подписан договар и от двете страни, това тр да им е пределно ясно
и ми се иска книжката да стане преди това, за да мога да търся жилище според наличието на кола
и съм се зарибила в нова технология да напредвам
и буквално не ми е до нищо друго и никой друг в момента
Споко, аз от октомври ги карам. ;д
NomNomNom
03-30-2017, 09:34
Споко, аз от октомври ги карам. ;д
честито за листовките, ще ти драсна тези дни :Д
честито за листовките, ще ти драсна тези дни :Д
Благодаря. И добре. ;3
golemiq_korab_minava
03-30-2017, 10:08
Да кажете като сте на изпит по кормуване , за да не излизаме от вкъщи
Аз па не съм карала около седмица, дейба... Още съм на обезболяващи и не съм особено адекватна та ме е страх без допълнителни педали за тати в голфа. :( Ае, ако не пишеше, че не трябва да се шофира с тях и да се пие алкохол - оди-доди, до ся резервоар бензин и бутилка газ да са изчезнали. Ама... :(
Аз па не съм карала около седмица, дейба... Още съм на обезболяващи и не съм особено адекватна та ме е страх без допълнителни педали за тати в голфа. :( Ае, ако не пишеше, че не трябва да се шофира с тях и да се пие алкохол - оди-доди, до ся резервоар бензин и бутилка газ да са изчезнали. Ама... :(
Имай предвид, че не на всички лекарства, след чиято употреба не бива да се шофира, това е упоменато в листовката.
Чичка, не й говори грубо на тая, че е с лабилни нерви и ще получи някой присъп. "Върви се метни отнякъде" хд. Бахти селското хистерясване.
Он: обичам поли <3
Имай предвид, че не на всички лекарства, след чиято употреба не бива да се шофира, това е упоменато в листовката.
Нда, имам го предвид. Тия са такиви, че ни алкохол може, ни бензин. :(
Нда, имам го предвид. Тия са такиви, че ни алкохол може, ни бензин. :(
За какво са? :?
anonymous908491
03-30-2017, 18:52
Чичка
https://68.media.tumblr.com/5cf7d882ac21b6ad93e63f71bdbbdb13/tumblr_ol88m3KplX1tp5yuio1_500.gif
Кръст/гръб/врат... Само че са силнички някакви.
ОН: Оф, нимоа, бе! Дърви ми се ама за ко?! Да беше нещо особено, да се дърви и да злобее, а пък то... Нимоа!
divergent
03-30-2017, 19:10
Наистина е очарователно как някой се появява ей така изведнъж в живота ти супер случайно и за кратко време става изключително важна част от него. Няма случайни запознанства.
Просто си знаех, че нещата ще се развият така, няма си на идея колко добре го познавам това човече. Радвам се, че не можахме да си скапем приятелството, което колкото и да е силно, наистина беше подложено на риск заради надцакването кой е по-голям инат. Обаче сега си живеем в мир и разбирателство и си готвим вкусни манджи и животът е прекрасен.
В понеделник е срещата, дано да се покажа в най-добрата си светлина. Обаче усещам, че си зависи от мен, защото всичко клони към одобрение, остава само аз да реша дали искам.
Нещата започват да се нареждат едно по едно. Остава само да си събера кинти и да се пусна към Русе, това в момента ми е по-мечтана дестинация и от Италия! :D
Ко ш правиш в Русе? Кафе?
anonymous990763
03-30-2017, 19:29
Кой да очаква, че една мърдаща се точка ще породи такава радост. :D
divergent
03-30-2017, 19:49
Ко ш правиш в Русе? Кафе?
Ще идвам с едно аверче на гости на едно друго аверче за 2-3 дни. Обаче може и да остане чак за Май месец. Но когато и да е, задължително ще се уговорим и с теб. ^_^
Супер, имаш ми фб - пиши.
а ми се иска май да приключа с всичко и да се върна обратно окончателно, а не да пътувам за по 3-4 дни в средата на нищото
и е прекрасно, когато на всеки 6 месеца ми отлагат договора до последния момент, сега уж окончателно ставам перманентен служител ( което не искам, но пък имам интересни проекти за довършване ), но съм много разочарована от забавянето и ще отида там най-рано месец след евентуално подписан договар и от двете страни, това тр да им е пределно ясно
и ми се иска книжката да стане преди това, за да мога да търся жилище според наличието на кола
и съм се зарибила в нова технология да напредвам
и буквално не ми е до нищо друго и никой друг в момента
има си технологично време за тая книжка и за броя часове, които може да ти дава
да не говорим, че ти трябва време да научиш рефлексите едва ли не
Шуши, отвътре е силиконово и се залепя за кожата => супер много спарва.
fak
звучи обривно
AnarchyBoy
03-31-2017, 07:00
https://www.youtube.com/watch?v=o_l4Ab5FRwM
NomNomNom
03-31-2017, 09:31
има си технологично време за тая книжка и за броя часове, които може да ти дава
да не говорим, че ти трябва време да научиш рефлексите едва ли не
правя по 3 часа на седмица
с предния правех по 6
с каране на курсове само няма да стана шофьор, затова трябва да взема книжка и да скачам на кола.
ох, само се навивам от седмици и накрая само дано нещо не отпадне
fak
звучи обривно
Мдам...
Еви, защо си при втори?
Апчих. Май развивам алергия. Апчих.
NomNomNom
03-31-2017, 10:04
преди да замина в холандия ходех, но ги прекъснах
От снощи си обмислям някви си мои неща, надявайки се да стигна до решение или поне до някаква причина, но къде ти?! Единственото място, до което достигам, е табела за начало на населено място с надпис „Виктория, ти си КРЪГЪЛ ИДИОТ!“ и продължавам да се губя по пътеките. Щеше да е хубаво, ако главата ми беше една идея по-подредена, защото така губя времето на Някого.
Имам толкова въпроси към Мен, но нито един отговор, които да е задоволителен или поне окей. Не мога да кажа, че съм чак толкова наранена или разочарована; не мога да се оправдая дори пред себе си - била съм и по-наранена и по-разочарована от много други неща, постъпки и хора. Единственото, което знам е, че не трябваше да става така, по-право - не исках да става така. И другото, което знам е, че съм кръгъл идиот. А последното нещо, което пък на свой ред отричам дори пред себе си - още не мога да приключа с това цялото.
Майната му, де. Ще ми мине депресс моуда. Довечера си идва и ще се видим, може би ще правим и нещо забавно, знам ли?! Малко ми се попийват шотченца, ако може - шоколадови и/или със сметана. <3 Като цяло, ако не бях толкова объркана, може би щях да съм една идея по-щастлива със себе си, но винаги може да е и по-зле. Нали?
deitona22
03-31-2017, 13:34
Да кажете като сте на изпит по кормуване , за да не излизаме от вкъщи
То не че като го вземат,ще стане по-безопасно,ама айде.
По темичката
Хем се радвам че е петък,хем не.
Поне ще се накефя утре на рокерските моторе.
А,и София тех парк е изключително глупаво нещо.
Как, за бога, Гуен Стефани е на 47 и изглежда все едно е на 30?!?! Някой знае ли дали има операции?
ПС: Филинг ин лов уит Адам Левин. ;д
anonymous908491
03-31-2017, 18:16
Как, за бога, Гуен Стефани е на 47 и изглежда все едно е на 30?!?!
https://www.youtube.com/watch?v=PHzOOQfhPFg
живей като нея и ти ще се запазиш
ПС: Филинг ин лов уит Адам Левин. ;д
нали
divergent
03-31-2017, 19:45
Мамка му, толкова ме е яд, че утре няма да съм на откриването на мото сезона... Но скоро се очертава да се кача за първи път на такава машина и нямам търпение!
Навиват ме за Сопот в неделя, мама от два дни ме е заобичала, та ако финансира събитието, ще е повече от прекрасно. Много ми е странно как спокойно реагира като разбра с каква цел искам да отида. Принципно би казала, че е много опасно и за нищо на света няма да позволи да присъствам. Онзи ден дори каза, че ще ми помогне за проекта за стаята ми, а е наясно, че от една седмица насам сметката ми е заредена и мога да се справя и сама. Не знам на какво се дължи това мило отношение и развързване на кесията, но ми харесва! Не сме се карали от две седмици, което си е рекорд при нас. Животът е хубав.
Страхотна вечер прекарах, беше адски забавно и приятно, хубаво е да имам с кого да си обикалям и тук, още по-приятно е когато те потърсят така изненадващо. С идването на пролетта се завърнаха и хубавите вечери, прекарани навън с любими хора.
Най-накрая видях щъркел, утре ще се разделя с мартениците, а така не ми се иска да свалям една специална...
slun4ice_90
04-01-2017, 20:38
Тъжна...Цял ден е шит...Пак съм тук и май само това ме радва!!! :)
LoadRunner
04-01-2017, 20:47
да го чета ли тоя подпис или не
п.ц. понеже е късно, утре ще реша
шшшшшшшш
алоооу
точно бях до някъде
как можах да рефрешна ;х
slun4ice_90
04-01-2017, 20:59
хах,беше много дълъг и стар...затова :):)
хайде пак, lunacy
по принцип lunacy не държи социални приложения като Messenger на телефона си- разсейват я; но lunacy е влюбена днес и не само инсталира Messenger, но и го проверяваше през няколко секунди; след това го изтри, след това пак го инсталира и след това отново го изтри
lunacy не пушeше много напоследък; само по няколко на ден; но не и сега- lunacy е влюбена и без проблем изпушва по близо кутия ежедневно- обектът на чувствата ѝ не използва социални мрежи често и тя чака дъълго за отговор
lunacy не разбира децата, които използват всяка възможност за да си зяпат в телефоните
но сега lunacy е влюбено дете и зяпа и зяпа;
LoadRunner
04-01-2017, 21:23
хах,беше много дълъг и стар...затова :):)
намини и през темата за снимките ;ъ
anonymous908491
04-01-2017, 21:24
намини и през темата за снимките ;ъ
хехехехе, твоя наборка и ти потекоха лигите
LoadRunner
04-01-2017, 21:27
разваляш ми реномето ся, а щях да я питам какво я води отново в тоя мрачен свят
anonymous908491
04-01-2017, 21:30
при мен е дошла, не си ли личи
LoadRunner
04-01-2017, 21:34
малина сама ще каже
anonymous908491
04-01-2017, 21:44
малина сама ще каже
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/348158-%D0%90-%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5?p=6332009&viewfull=1#post6332009
няма да го каже
не и е в стилът
NomNomNom
04-02-2017, 09:59
не знам колко още хора имат непоносимост към петък и събота вечер
много са безцелни, дори и да уча цяла вечер
сякаш света спира за 2 дни и после пак започва
Мина добре. Знам, че няма как резултата да е излязъл, и пак рефрешвам през 15 минути. 8-)
Защо Надал е толкова секси? : |
Вчера беше единственият ден, в който не ревах от бяс или яд, разочарование и каквото и да е там друго. Беше забавно излизане и купонче, а компанията му е яка. Той е мил, забавен, добър човек. Сладко е, че иска да сме отбор и че не иска да ме пусне да си ида вкъщи. Сладки са комплиментите, които ми прави. Каза, че ако не се бавя много, може да ме чака вечно. Защо не го обичам и аз, както той мен?
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/586771-%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-gsm-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7-%D0%B2-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
LoadRunner
04-02-2017, 15:43
http://prikachi.com/images/734/9084734K.jpg
чу ли?