View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
smilegirl12
02-11-2017, 20:40
Ама ти още ли не си забравила... Мислех те за по- хладнокръвна.
Длучи се оня ден как искаш да забравя?!
Длучи се оня ден как искаш да забравя?!
Аз досега да бях забрвил...
Hacksaw Ridge е хубав филм, да си знаете
Рандомммм
02-11-2017, 22:43
правя всичко за да се чувствам добре и да се развивам и най вече благодаря на Аллах че ми помага и ми дава търпение в трудни моменти
kojinshugi
02-11-2017, 22:51
не е истина в какви работи се забърках този път...
https://i.imgur.com/J3CyxrX.png
https://www.youtube.com/watch?v=MI7jO_Mxms0
divergent
02-12-2017, 09:20
Емо Чолаков каза "Страшна работа е оная работа."
kojinshugi
02-12-2017, 09:24
да видим колко още мога да пропадна :D
p.s пу че точна емотиконка
Chrysothemis
02-12-2017, 09:37
да видим колко още мога да пропадна :D
p.s пу че точна емотиконка
Какво ти е?
kojinshugi
02-12-2017, 09:46
нека перифразирам: държа си съзнанието притъпено и се занимавам с глупости
Chrysothemis
02-12-2017, 09:53
нека перифразирам: държа си съзнанието притъпено и се занимавам с глупости
Не си наркозависима, нали?
kojinshugi
02-12-2017, 09:58
еееееееееееехеееееееее, чааак
can you save my heavy dirty soul
На тва дете трябва някой да му обясни, че не става еди-кой-си да му е никакъв, а да прави за нея някакви неща. Отказвам да участвам в това, точка. И съм гладна, щот нищо не съм яла до момента.
divergent
02-12-2017, 16:01
Огромна беше изненадата Григор да спечели турнира в родината си. Не всеки ден се случва такова чудо.
Иронията настрана, кефя му се и играе пича, обаче едва ли имаше вариант да не спечели.
Етнологията е хубаво нещо, много въздействаща. Буди всякакви чувства в теб - обич, гняв, отчаяние, депресия...
Гушливо ми е. Липсва ми, ама много ме ядоса одеве.
deitona22
02-12-2017, 17:17
Огромна беше изненадата Григор да спечели турнира в родината си. Не всеки ден се случва такова чудо.
Иронията настрана, кефя му се и играе пича, обаче едва ли имаше вариант да не спечели.
Етнологията е хубаво нещо, много въздействаща. Буди всякакви чувства в теб - обич, гняв, отчаяние, депресия...
Гушливо ми е. Липсва ми, ама много ме ядоса одеве.
Очаквано беше да спечели с такава публика и с такава страхотна игра.
Следваща стъпка-Ротердам.
Ама там от самото начало ще му е тегаво срещу Зверев(победи Мъри на АО).
ПТ
Идва трудна седмица.
Fisherman
02-12-2017, 18:00
осъзнавам,че тоя форум е тъп и безмислен и хората,които пишат и те са тъпи
люти ми на очите от това колко сте тъпи,посредствени и никакви
добро утро
kojinshugi
02-12-2017, 18:09
о ама много ми е вееселичко ве4е
люти ми на очите от това колко сте тъпи,посредствени и никаквиПрав си Фишка :D!
А ти не си ли един от нас... или тях :)?
Problems in paradise?.
май на някого са му се отворили очите
очаквано беше
ахах
//упс, сега видях поста на фишката, не е свързано с него
Прав си Фишка :D!
А кой ви върза да седите тук, щом не ви харесва? Хикса горе и си чао от тъпи, посредствени и никакви хора. Интернет е голям и спасение дебне отвсякъде.
Fisherman
02-12-2017, 18:47
Problems in paradise?.
май на някого са му се отворили очите
очаквано беше
ахах
//упс, сега видях поста на фишката, не е свързано с него
знам,че е свързано с мен,просто се правиш пред хората
Fisherman
02-12-2017, 18:48
А кой ви върза да седите тук, щом не ви харесва? Хикса горе и си чао от тъпи, посредствени и никакви хора. Интернет е голям и спасение дебне отвсякъде.
Натискам го Виктория,обаче няма кой да помага с химията и биологията на децата.
Iphigenia
02-12-2017, 20:09
Натискам го Виктория,обаче няма кой да помага с химията и биологията на децата.
Не съм видяла да помагаш на някого.
фокус-мокус
https://media.giphy.com/media/xT0GqI6VTz3vwK3B5K/200w.gif
anonymous908491
02-12-2017, 21:16
фокус-мокус
https://media.giphy.com/media/xT0GqI6VTz3vwK3B5K/200w.gif
https://www.vbox7.com/play:b79910dc0e
не знам кое от двете е по-трагично
https://nova.bg/news/view/2017/02/12/173677/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81-%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80/
paradosou
02-12-2017, 22:13
Шоколада ми свърши ии сега ми се пие вино, но няма, бях си взела само някакъв студен чай по-рано. Май ще трябва да проявя креативност, за да "изровя". Или просто да измисля кого да подкупя за компания. :Д
Имам мн. неща, които съм си приготвила за четене, ама пуста мотивация... Не се харесвам такава.
3 години от завършването си минаха ей така, успях да профукам нереално много възможности, ама пък и понатрупах опит и поне на пръв поглед съм си извадила заключения. Ще видим къде ще му излезе края и дали ще съвпадне 1:1 с намисленото.
И засега *квотите*, с които сама се тролнах ей така, за фън, дават резултат. :)
aurissaaaaa
02-12-2017, 22:50
https://nova.bg/news/view/2017/02/12/173677/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81-%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80/
Големи хора са и двамата.
Направо се учудвам като чат-пат се навият да дават интервюта на лайножурналята и лайномедиите в България.
paradosou
02-12-2017, 23:03
охо, отдавна не сме се засичали :)
*не го пиша с цел отговор, честно казано се изненадах, че още си тук
aurissaaaaa
02-12-2017, 23:19
охооо, ми що пък да не ти отговоря въпреки това :Д
тийна си е малко като наркотик - май всички тук влизат за да си задоволят някоя тъмна страна на характера
учудващо ще е ако ме 'проняма' изведнъж - сигурно ще съм станал сериен убиец :Д
ти сигурно си преборила своите. Браво :Д !
paradosou
02-12-2017, 23:47
Навън има 8 000 по-вълнуващи неща просто.
Ако съм честна - като спомена серийни убийства, не е като да ми е чуждо желанието от време на време, ама генерално да, доволна съм от моментния левъл.
*галакси, заповядай да ми сипеш за надутостта :Д
divergent
02-13-2017, 01:32
Когато Коселчо каже, че нещо ще стане, то просто се случва. Но все пак присъства елементът на изненадата. Аз знаех, че така ще се получи, но нямах идея, че ще стане точно сега, давах му поне още месец-два. Адски откачено е всичко, не знам докъде ще я докараме.
Оф, никъде не ми се ходи... Добре, де - ходи ми се на едно място ама не там, където сега отивам. :ддд
Още преживявам факта, че щяли да се женят и съм щяла да бъда кума, хахахах. #нимоа Въобще, работата е много гъбена, а аз ако не давам какво правим?! :дд Не че няма да са яка двойка като за life goals ама... Странно е. :дд Дано да имат хубава торта, нищо че ще е след 4 години и кусур това.
kojinshugi
02-13-2017, 05:16
май ще се чистя отново
май ще се чистя отново
Наркоман ли си?
pandabear
02-13-2017, 08:29
трябва със закон да ми забранят да ходя на всякакви фестивали за ръчно изработени неща.
фалирах, хора, но всичко, което си взех е толкова прекрасно. попринцип не обичам да се шматкам из магазините за дрехи, обувки, чанти и гримове (бельото и парфюмите са изключение, там ми харесва). ама сега разбирам жените, които обичат да го правят, ако и те се чувстват така, както аз сега :D
anonymous990763
02-13-2017, 08:33
трябва със закон да ми забранят да ходя на всякакви фестивали за ръчно изработени неща.
фалирах, хора, но всичко, което си взех е толкова прекрасно. попринцип не обичам да се шматкам из магазините за дрехи, обувки, чанти и гримове (бельото и парфюмите са изключение, там ми харесва). ама сега разбирам жените, които обичат да го правят, ако и те се чувстват така, както аз сега :D
Ако можеш сподели какво си си взела на лично, че ми привлече вниманието. :D
pandabear
02-13-2017, 09:03
готово, даже със снимков материал, за по-нагледно ;d
За втори път съм спала по-малко от 5 часа за изпит за втори опит. Май започва да ми става навик. Дано не е така на тези, които ще оставя за есента, главоболието е убийствено и е в пъти по-трудно да мисля и то точно като ми трябва най-много -.-
Заровила съм се в някакви стари чатове и рева от кеф, бях забравила какво е да си толкова щастлив чак. Кко не стана скоро, някой трябва да ме задърпа и да ми изключи компютъра, щото ще си изпусна влака. Много е тъжно, че не мога да си ги чета от телефона тия простотии, карат ме да се чувствам прекрасно. Още няколко часа до пълното щастие, направо нямам търпение. Оказа се, че съм живяла за понеделник, не за вторник. ХА!
готово, даже със снимков материал, за по-нагледно ;d
искам и аааз
divergent
02-13-2017, 12:10
Не знам даже какво да напиша. Не мога да повярвам. Това не може да се случва. Треперя цялата, даже се разревах.
Is this the real life, is this just fantasy?
kojinshugi
02-13-2017, 12:44
Наркоман ли си?
не.
kojinshugi
02-13-2017, 12:45
свърши се, поне така мисля... и ся ко?
Яде ми се чипс! Много ми се яде чипс даже. :( Тъпото е, че на горна нямаше магазинче на перона и не можах да си купя. :( Много ми е тъжно даже, жабите бед чипс могат да умрат. :(
Някой да каже - тук всички се познавате и си споделяте или просто си драскате random неща?
За втори път съм спала по-малко от 5 часа за изпит за втори опит. Май започва да ми става навик. Дано не е така на тези, които ще оставя за есента, главоболието е убийствено и е в пъти по-трудно да мисля и то точно като ми трябва най-много -.-
Какво значи за втори опит и какво имаш предвид да оставиш за есента? Поправка? Сори, просто ми е интересно как процедират ДРУГИТЕ СТОДЕНТИ.
Иначе аз съм имала моменти, в които изобщо не съм спала и директно на изпит. И противно на биологичните закони си се справих хд. Нещо такова ми се очертава пак, защото не съм в кондиция за учене. Прекалено ми дойде. Не искам и не мога да понасям повече информация. Хващам се да правя странични неща само и само да не седна да уча.
Имах смесено ужасен сън. Убиеца от Писък ме преследваше. Напоследък все сънувам, че ме гонят. После към края на съня изведнъж наистина се появи скийт улрих, но без костюма и искаше да се натискаме. Разбира се, се събудих -.- пак заспах, сънувах как ме изпитват и нали, отговарям си, обаче дъртака казва, че не е вярно, а аз съм сигурна, че съм права. Ядосах се, казах му fuck you и си тръгнах хд. Този беше як <3
Този беше як <3
Дъртака ли?
Явно имаш геронтофилски наклонности щом ти дойде подобно нещо наум.
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:22
Рептилииии
Масони, рокфелерофци, тръмповци, извънземни и обикновени бай ганьовци.
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:28
:D :D :D
И секс.
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:28
И Ивааааааааааааааа
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:29
Ивааааа ти не вярваш ли?!
Отново сам. Като най-големият глупак отново повярвах на "никога няма да те оставя" и какво стана? :) Вече никакви жени... дано има нещо след този живот, че ще е ебати скучнята иначе.
deitona22
02-13-2017, 16:37
Та,утре какъв празник е ,че не разбрах ?
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:38
Отново сам. Като най-големият глупак отново повярвах на "никога няма да те оставя" и какво стана? :) Вече никакви жени... дано има нещо след този живот, че ще е ебати скучнята иначе.
Ти нали имаше пари бе :Д
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 16:38
Режем лози и пием вино
deitona22
02-13-2017, 16:41
Режем лози и пием вино
А,тей.
Правилен отговор.
Успение на св. Кирил Славянобългарски.
deitona22
02-13-2017, 16:48
Успение на св. Кирил Славянобългарски.
Ти си този дето ги разбира повече.
Разбра ме ,какво питах аз.
Ще пиеш вино и/или ще е*бе*ш,Попе?
Ти си този дето ги разбира повече.
Разбра ме ,какво питах аз.
Ще пиеш вино и/или ще е*бе*ш,Попе?
Ще пия вино, както всеки ден. Ако ми намериш мръсница може и да е*ба.
deitona22
02-13-2017, 16:51
Ще пия вино, както всеки ден. Ако ми намериш мръсница може и да е*ба.
Де да беше тъй лесно..
Де да беше тъй лесно..
Подмами ги в църквата.
Тва поповете го умеете доста добре.
При теб ли не е лесно... Те в УНСС за една фафла се навиват.
Е, глупости. В Божия дом разврат ще правя.
deitona22
02-13-2017, 16:54
При теб ли не е лесно... Те в УНСС за една фафла се навиват.
Е, глупости. В Божия дом разврат ще правя.
Ъха,да..почти позна.
Е,нема да е нещо ново.
Ъха,да..почти позна.
Е,нема да е нещо ново.
Защо почти? За две ли?
Ново ще е. Ама няма да стане.
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 17:11
Ивааа в момента го прави със ските.
deitona22
02-13-2017, 17:13
Защо почти? За две ли?
Ново ще е. Ама няма да стане.
Не,но виж ако имаш баварец,мерджанец или айшит7 ес,може и да ти върже.
Ново ще е ако е със женско.
Не,но виж ако имаш баварец,мерджанец или айшит7 ес,може и да ти върже.
Ново ще е ако е със женско.
Аз съм скромен човек. Нямам такива придобивки.
При теб да.
deitona22
02-13-2017, 17:19
Аз съм скромен човек. Нямам такива придобивки.
При теб да.
Ми тю.
Не,при вас поповете ще е ново.
Ми тю.
Не,при вас поповете ще е ново.
Ти от няма как, аз по собствено желание.
При някои да.
deitona22
02-13-2017, 17:21
При някои да.
И при теб.
И при теб.
Може да ти се иска да съм, ама не съм мъжеложец. Потърси някой друг да те оправи.
deitona22
02-13-2017, 17:27
Може да ти се иска да съм, ама не съм мъжеложец. Потърси някоя* да те оправи.
.
Много наспапихме,Пумба или б.Костенурка ще се развихрят.
ПТ:
Пф,а е само понеделник.
По темата:
Радвам се, че съм жив, колкото и странно да прозвучи на някои от вас :)!
:D :D :D
И секс.
И ИваааааааааааааааИ спам :D!
Корабът се точи на ивата :razz:! Забавно :D!
Отново сам. Като най-големият глупак отново повярвах на "никога няма да те оставя" и какво стана? :) Вече никакви жени... дано има нещо след този живот, че ще е ебати скучнята иначе.Колкото и да ти е тъпо - ще свикнеш :)! Слагай си ги на к*ра (буквално и преносно :D ) и да не ти пука 8)!
Та,утре какъв празник е ,че не разбрах ?Утре не е празник, ако не си разбрал :)!
Ти нали имаше пари бе :ДТой май е бил Флюбен :D!
Не,но виж ако имаш баварец,мерджанец или айшит7 ес,може и да ти върже.Ще се сетиш ти - аз това от кога ви го говоря 8)?!
hello darkness my old friend
i come to talk to you again
hello darkness my old friend
i come to talk to you again
голяма песен
голяма песен
нда, версията на disturbed ми допада много повече от оригинала
LoadRunner
02-13-2017, 18:08
Корабът се точи на ивата :razz:! Забавно :D!
хаххахаха
не мога да разбера защо всички аутсайдери се точат на ива в последно време
Имаш си поданици
честито
;д
deitona22
02-13-2017, 18:09
Подкрепям \m/.
Сега я слушах, не бях я чувала.
Но не, аз си оставам с оригинала.
всеки с вкуса си
тва е второ нещо, за което имаме различно предпочитание, лейди
golemiq_korab_minava
02-13-2017, 18:30
хаххахаха
не мога да разбера защо всички аутсайдери се точат на ива в последно време
Имаш си поданици
честито
;д
Ти с какво каза се занимаваш? Инсайдер
хаххахаха
не мога да разбера защо всички аутсайдери се точат на ива в последно време Колко да са всички? Само ти и Кораба до тука!
Имаш си поданици
честито
;дАрхивите говорят, това отдавна се е случило:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583339-%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%BE%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D 1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BD%D 0%B8-%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82?p=11471069&viewfull=1#post11471069
:D
всеки с вкуса си
тва е второ нещо, за което имаме различно предпочитание, лейди
сигурно няма и да е последното
както каза сам - всеки с вкуса си :)
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16708481_1641700645857077_164156143634641061_n.jpg ?oh=44786d3c078195275989d203ba142b31&oe=593241D8
живи и здрави
Ти нали имаше пари бе :Д
то, "лошото", е че попаднах на такава, която не я беше еня за тея хартийки и го доказа многократно, ама вече няя се занимавам, че сто про ще попадна на материалистка сега ;д
I feel ya, колежке
и аз трудно се справям ако съм спала недостатъчно; не харесвам кафе/енергийни напитки и колкото и да ми се спи много рядко се насилвам да ги пия Д:
ПП какви езици изучавате? ти беше класическа, нали така?
I feel ya, колежке
и аз трудно се справям ако съм спала недостатъчно; не харесвам кафе/енергийни напитки и колкото и да ми се спи много рядко се насилвам да ги пия Д:
аз изучавам езика на знанието :P
естествено, в унсс това е приоритетът
кекек
anonymous908491
02-13-2017, 20:49
естествено, в унсс това е приоритетът
в УНСС ли си
ем, имам две фафли, вземи една приятелка и идвай
pandabear
02-13-2017, 22:10
почнаха се сърцата, розите, плюшките и шоколада
поне шоколада не оскевернявайте, бе, баси...
тъжно. много тъжно.
поздравявам се с https://www.youtube.com/watch?v=4e4FQoCZ2Sk
'щото, да.
почнаха се сърцата, розите, плюшките и шоколада
поне шоколада не оскевернявайте, бе, баси...
тъжно. много тъжно.
гръм да ги покоси тия
Големи филми сънувах с героите от София ден и нощ xD
Niakoitam
02-14-2017, 07:02
Големи филми сънувах с героите от София ден и нощ xD
Да не сънува бурна нощ с някоя/и от участничките? :D
Аз пък днес сънувах сън с познати напоследък мотиви. Ходихме с някакви хора покрай релсите до пътя, по който миналата година често ходех на работа.Даже бях и с гадженце. Изведнъж покрай нас на газ започнаха да минават два влака. Странното беше, че се движеха успоредно и по двете линии. Използващата се и занемарената вече. В един момент видях как влака откъм нас слезе със задното си колело от релсите тръгвайки да дерайлира и с опасност да бутне и другия. Развиках се хората да бягат. Хванах гаджето и я издърпах надалеч, а влаковете почти достигаха гарата. Оказа се, че съм се объркал. Колелото на влака не беше слязло, а между релсите просто някой беше подхвърлил някакво жълто черно колело. После с една съученичка(друга, не тази, която ми помогна за работата и сънувам често в дадени периоди) бях на старата ми работа. Не вън, а вътре. Беше необичайно тя да е там, правеха се и някакви странни експерименти с някакви хора, появяваха се и някакви непознати, но...в съня усещането беше сякаш съм на старата си работа. Отново познат елемент. Оставаха буквално часове до момента, в който трябваше да ни кажат, че сме освободени и даже времето сякаш с ден, два се бе проточило.
Да не сънува бурна нощ с някоя/и от участничките? :D
Не, Митака и Боби и некви там изчадия от други измерения втф хахаха
бях забравил кво е да си с мускулна треска 4 дни поред :/
ходя кат "какичка" на 15 февруари по пътя към тролея в 8 сутринта :/ :/ :/
deitona22
02-14-2017, 14:00
Тшшш.
Некой съфорумник или някоя съфорумничка няма ли лозе?
Или някакво хубаво вино,че да почерпи,послучай празника?
Попе,не произвеждаш ли винце?
Имам предвид Трифон Зарезан,не другата простотия.
Пт
Нека не идва четвъртък...
Не, моля те, нека дойде. И ако може другия вторник по-бързо да си замине...
Така, официално сам. Чувствам се преебан, братле щото само аз ли ценя думите? Смисъл толкова ли аз мога да държа на думите си, пък другите не :D Ебаси, филмите... то всеки грешки, братле, всеки му се случва да наранява, ама и спрямо мен е имало грешки и наранявания, ама другите винаги съдят супер тежко, пък аз ко толквоа се правя на човечен хаха много съм зле :D Хората сме големи филмари хаха
Хората сме големи филмари хаха
това
и аз щях да пиша по подобна тематика :Д
лесно му е било на сталин да е непоклатим
а аз тука си набивам филми без сценарий и после ми е тъпо
ама така стаа
всеки е малко тъп
LoadRunner
02-14-2017, 16:32
ах колко наивно
аз викам- нека не идва утре
утре викам същото ма то все идва ;/
Така, официално сам. Чувствам се преебан, братле щото само аз ли ценя думите? Смисъл толкова ли аз мога да държа на думите си, пък другите не :D Ебаси, филмите... то всеки грешки, братле, всеки му се случва да наранява, ама и спрямо мен е имало грешки и наранявания, ама другите винаги съдят супер тежко, пък аз ко толквоа се правя на човечен хаха много съм зле :D Хората сме големи филмари хаха
аве ти не се ли оплакваше че приятелката ти е скучна и живееш при баща и и ще я напускаш
Сам съм като куче, както обикновено :( !
С едната ръка ще празнувам Трифон-Зарезан, а с другата Св. Валентин :D !
^ Що го изтри и го постна пак? Реакция ли чакаш? Тъжно ;/.
аве ти не се ли оплакваше че приятелката ти е скучна и живееш при баща и и ще я напускаш
не, не... не съм казвал, че е скучна бро, за приятелите й ставаше дума. Тя си е всичко за мен все още, брато... а баща й е най-големият боклук, който някога съм срещал... не съм искал да приключват работите, ама кво да се прави. "Така е трябвало да стане" лол
pac0line
02-14-2017, 20:01
better days will come.
better days better come;
will better days come?
better days will come.
better days better come;
will better days come?
не
и можеш да бъдеш сигурен
а дори да дойдат, след тях пак ще има гадни
и тези гадни ще бъдат още по-гадни, само защото е имало хубави преди тва
и имаш основата за сравнение, затва ще ти е в пъти по-гадно
най-добре е да не се надяваш на добри дни
просто се научи да свикваш със скапаните :Д
И ако може другия вторник по-бързо да си замине...
Какво пък му има на другия вторник? Кака ви има рожден ден.
Почвайте да брейнстормвате за подарък.
Какво пък му има на другия вторник? Кака ви има рожден ден.
Почвайте да брейнстормвате за подарък.
you can never have one too many dildos
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16712024_1447813321943725_6611358883459855415_n.jp g?oh=b73f5a452af91857627f6f7c63ba402b&oe=59037482
Niakoitam
02-15-2017, 07:46
Вчера ПСЖ отпразнува празника на любовта Свети Валентин в столицата на любовта Париж като подари мноооого любов на Барселона...:D
anonymous908491
02-15-2017, 08:10
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpr otestbulgari%2Fvideos%2F1443878402331631%2F&show_text=0&width=560
всеки, който все още се заблуждава, че циганите не можели да работят
от другата страна са смотаните куки, които седят и гледат как тия рушат и разграбват
сравнявайте циганите или българите са по-работливи
Niakoitam
02-15-2017, 08:53
Ами честно казано аз лично не вярвам на тази пропаганда,че може да са чак толкова нагли,че пред 10 полицая и патрулки са се събрали една тумба цигани заедно с жени,деца,каруци и коне и си крадат необеспокоявано говорейки си весело. По-скоро случая да е както при големите строежи по Западната дъга. Когато успееха да очуждят имот поразбутваха малко и явно за да поспестят малко пари за себе си пускаха по една тумба цигани с коне и каруци и жени и деца да си понаберат джилезо и междувременно с каруците за ден два да попочистят строителните отпадъци. А полицаите вероятно са ги следяли да не отидат "попогрешка" и съседните имоти...
anonymous908491
02-15-2017, 09:33
поразбутваха малко и явно за да поспестят малко пари за себе си пускаха по една тумба цигани с коне и каруци и жени и деца да си понаберат джилезо и междувременно с каруците за ден два да попочистят строителните отпадъци. А полицаите вероятно са ги следяли да не отидат "попогрешка" и съседните имоти...
http://afera.bg/wp-content/uploads/2017/02/krasna1.jpg
400 000 са малко пари, тва си е чиста кражба, а циганите едва ли ще изкарат и 10% от тая сума
pandabear
02-15-2017, 10:03
много ме мързи. събудих се в 9 и се излежавах до сега ;/ трябва да бъда продуктивна.
което ме подсети, че майка ми вчера се оплакваше, как всичките ѝ приятелки почти са станали баби вече, а като гледа желанието на мен и брат ми, ѝ се плачело ;д
Снощи беше... Интересно. :ддд Закусвах и спах и ми е добре вече.
Страшен кеф ми е, че си го видях и ки го мачкам. :3
LoadRunner
02-15-2017, 18:14
редактирам го заради грозната филия и го пиша след него че ми е неприятно да ми засенчва поста с лайняната си особа
divergent
02-15-2017, 18:14
Изобщо не беше планирано, ама май празнувах тая католическа шитня снощи. Но пък беше супер.
Изпих си бутилката с вино сама супер спокойно, защото ми гарантираха, че не боли глава от него на сутринта и прочие. Глава не ме боля, ама като ме питаха как съм сутринта, отговарях "I don't wanna die, but I wanna." От третия път вече ще се науча да не смесвам с уиски. :)
Изпитът беше смешно лесен, а най-хубавото е, че сесията свърши! Животът отново е прекрасен! А аз оцелях.
Познаваме се от доста време, а досега не е имало дори дребен спор между нас. Обаче с реакцията си днес направо ме изкара извън нерви. В момента се държа по най-детинския начин, като му отговарям супер сухо и отказвам да му кажа какво ми има, обаче изобщо не съм в кондиция и не разсъждавам трезво.
Имам спешна нужда от сън. Поне 16 часа, за да презаредя батериите.
А утре ще ходя на концерта, на който нямаше да ходя. Оказа се, че съмненията ми са били напразни.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16712024_1447813321943725_6611358883459855415_n.jp g?oh=b73f5a452af91857627f6f7c63ba402b&oe=59037482Това е яко :) !
всичките ѝ приятелки почти са станали баби вече, а като гледа желанието на мен и брат ми, ѝ се плачело ;дНа колко години сте с брат ти?
LoadRunner
02-15-2017, 18:17
Мамка му, и аз почвам като всички останали. Бях в кауфлан и оставих 70 кинта. Не е хубаво да се пазарува хипер гладен. Още от началото се "съзерцахме" с 2 приятни момички, ама едната по-хубава ест. Хвърлихме си скрити погледи (ама аз повече или тази беше терминатор или много погледно обучена беше или просто си реши че съм лапнал и няма нужда да ми дава кой знае кви сигнали). Та аз се движих относително след тях но на дистанция ест, исках да се осугуря че са подходящи. Е подходящи бяха, не много кифленски и не много смотани, перфектни. И после не видях кой знае кви сигнали. И си продължих по пътя, и на един щанд засичам едната ме разминава и ми става някво много забавно и се обърнах да видя ко става и тя с бърза стъпка прибяга до приятелката си която се оказва зад мен някак си но на 7 метра. Та обърнах се и приятелката и захилено и се скара " къде ходиш бе! идвай тука :д". Е фак тва беше ясно че сме се усетили кой кво би искал. Е както и да е. Поизчаках ги малко да напреднат и си помислих че мн съм се забавил, (тук сме вече до киселите млека) и ги виждам още да се въртят и си викам са край, заговарям. И тъкмо да ходя да се запътвам и като и видях очичките на тая дето я харесах и ми стана толкова забавно че чак смешно, направо смешно си ми стана как всичко изглеждаше някак нагласено и щех да се засмея, ама нямаше как да се оправдая пред околните и да не ме помислят за луд се скрих при чипсовете докато ми мине. Ама колкото повече си казвах че те чакат да направя нещо толкова повече ми ставаше все по-смешно и по-смешно и докато ми мина веселото и те бяха на касата ма плащаха, а аз бях на опашката в задръстване.
Нищо не стана.
.
редактирам го заради грозната филия и го пиша след него че ми е неприятно да ми засенчва поста с лайняната си особаТова ли засенчвам:
Нищо не стана.:D ?
deitona22
02-15-2017, 18:42
Б*ах*ти тъпия ден.
А утре ще е б*ах*ти тегавия ден.
Най-хубавото е че се махам за 2 дена от селото.
divergent
02-15-2017, 19:06
Най-хубавото е че се махам за 2 дена от селото.
Кога да те очаквам?
deitona22
02-15-2017, 19:10
Кога да те очаквам?
Ще те разочаровам.
Към Монтана отивам.
divergent
02-15-2017, 19:17
Ще те разочаровам.
Към Монтана отивам.
Това беше много брутално рязане. И ме кара да изгубя всякаква надежда.
deitona22
02-15-2017, 19:18
Това беше много брутално рязане. И ме кара да изгубя всякаква надежда.
Бла бла.
LoadRunner
02-15-2017, 19:29
Кога да те очаквам?
той от едното отива в другото
divergent
02-15-2017, 20:22
Бла бла.
Е какво бла бла, точно така ме караш да се чувствам.
smilegirl12
02-15-2017, 20:29
То си гледай другото тоз го остави ;д
YoungBloodZ
02-15-2017, 20:33
Я пък ти недей да знаеш много. :D
smilegirl12
02-15-2017, 20:34
Я пък ти недей да знаеш много. :D
А ти недей да ми казваш какво да правя мн мн ;д
LoadRunner
02-15-2017, 20:41
А ти недей да ми казваш какво да правя мн мн ;д
а ти май напусна прощално
даже се бях насълзил ;/
ама малко
divergent
02-15-2017, 20:43
Хахах, тихо тихо. :д
Тоз ми е тръпка от миналото лято още...
smilegirl12
02-15-2017, 20:46
а ти май напусна прощално
даже се бях насълзил ;/
ама малко
Завърнах се за рдто си ;д което е др неделя впрочем и чакам да ми честитите ;д
Хахах, тихо тихо. :д
Тоз ми е тръпка от миналото лято още...
Добре донре няма да коментирам :D
LoadRunner
02-15-2017, 21:08
Завърнах се за рдто си ;д което е др неделя впрочем и чакам да ми честитите ;д
ти нали беше скорпион бе лъжкиньо
LoadRunner
02-15-2017, 21:27
когато някой ти е тръпка и му кажеш че ти е тръпка, ти вече не си му тръпка
а по-лошото е всички да знаят че ти е тръпка
divergent
02-15-2017, 21:54
то не е сигурно, че преди съм му била тръпка, така че няма смисъл да говорим и за сега. и те всички си знаят от доста време, следователно и тук не ти е актуална информацията.
divergent
02-15-2017, 21:57
Видях си програмата за втори семестър и ми стана лошо. Бах тоз четвъртък, прецаква ми всички планове, край с концертите, край с живота ми. И тая рана малко ме плаши и не знам какво да правя, знаех си, че ще стане нещо такова...
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16683908_1236711223072918_7907247100359714977_n.jp g?oh=bee8a94f62b40cb5df3cbfce2499e4b4&oe=59302E39
тва съм аз
Видях си програмата за втори семестър и ми стана лошо. Бах тоз четвъртък, прецаква ми всички планове, край с концертите, край с живота ми. И тая рана малко ме плаши и не знам какво да правя, знаех си, че ще стане нещо такова...
напикай го и го телбодирай
ghetto as fuck
Кеф ми е, че съм си тук и че имаме няколко дни да се видим, определено - ако не съм казала, че съм супер щастлива, да си знаете. Оправих се от снощи, повече никога няма да мешам толкова видове алкохол и няма да се правя на мъж. :д Едвам ми се оправи стомаха днес. :д Утре - влакчето и заедно към вкъщи. :3 Малко ми е бясно, че няма да идем и до там, такова комбо за толкова малко време в три различни града отдавна не съм правила. И друго ме ядоса, но го оправих някак. :ддд Кардинално, но го оправих.
Какво значи за втори опит и какво имаш предвид да оставиш за есента? Поправка? Сори, просто ми е интересно как процедират ДРУГИТЕ СТОДЕНТИ.
Ами, под втори опит визирам всичко, което не е официалния изпит. Предния път беше повишителен есента.
За въпросния изпит сега на зададената дата бях мн сдухала, не се бях подготвила като хората и като цяло ми беше мн гадно и се чувствах глупава и т.н и реших, че не искам да го карам сега и да се боря за някаква си четворка, акто знам, че мога и повече, а ще го оставя за есента за поправка. Като казах това на преподавателката обаче, ѝ стана тъжно и ми предложи да се явя в тази сесия все пак, като има изпит с трети курс, и толкова добре съм се справяла в лекциите ѝ, защо да съм го влачела. Изкарах 6 де, доста по-адекватно е като съм се подготвила.
А иначе в крайна сметка само два-три ще оставя за поправка.
Говорих с едно момиче от трети курс да я питам как са изкарали сесията, която караме ние сега - "О, най-тежката и ужасна сесия от всичките, добре, че свърши."
Има още два дни до края, а имам да пиша биографична справка и още 3-4 изпита, от които ще отида на един. И отделно, че до края на месеца трябва да си допиша курсовата.
А втория семестър подхващам гръцкия сериозно, че много съм се отпуснала там.
латински и старогръцки
Жил дьо Ре
02-16-2017, 11:09
Любопитно ми е от какво ниво започвате с класическа филология? И на каква база ви приемат, трябва ли да държите изпит?
Niakoitam
02-16-2017, 13:01
Мамка му, и аз почвам като всички останали. Бях в кауфлан и оставих 70 кинта. Не е хубаво да се пазарува хипер гладен. Още от началото се "съзерцахме" с 2 приятни момички, ама едната по-хубава ест. Хвърлихме си скрити погледи (ама аз повече или тази беше терминатор или много погледно обучена беше или просто си реши че съм лапнал и няма нужда да ми дава кой знае кви сигнали). Та аз се движих относително след тях но на дистанция ест, исках да се осугуря че са подходящи. Е подходящи бяха, не много кифленски и не много смотани, перфектни. И после не видях кой знае кви сигнали. И си продължих по пътя, и на един щанд засичам едната ме разминава и ми става някво много забавно и се обърнах да видя ко става и тя с бърза стъпка прибяга до приятелката си която се оказва зад мен някак си но на 7 метра. Та обърнах се и приятелката и захилено и се скара " къде ходиш бе! идвай тука :д". Е фак тва беше ясно че сме се усетили кой кво би искал. Е както и да е. Поизчаках ги малко да напреднат и си помислих че мн съм се забавил, (тук сме вече до киселите млека) и ги виждам още да се въртят и си викам са край, заговарям. И тъкмо да ходя да се запътвам и като и видях очичките на тая дето я харесах и ми стана толкова забавно че чак смешно, направо смешно си ми стана как всичко изглеждаше някак нагласено и щех да се засмея, ама нямаше как да се оправдая пред околните и да не ме помислят за луд се скрих при чипсовете докато ми мине. Ама колкото повече си казвах че те чакат да направя нещо толкова повече ми ставаше все по-смешно и по-смешно и докато ми мина веселото и те бяха на касата ма плащаха, а аз бях на опашката в задръстване.
Нищо не стана.
Не рискувай да постваш такива неща тук,защото току виж те налазили вървежните и "вървежните" дами и господа от форума слагайки ти етикетче като на мен,че само някоя да ми се усмихнела и съм бил убеден,че сватба иска да вдигнем. Иначе аз имам поне с няколко идеи по-хард случки от тази. :)
aurissaaaaa
02-16-2017, 15:12
https://eu.hollisterco.com/shop/eu
доставките са безплатни до 19-ти, и има сносни тениски за по 6 евро който му тр
(става топло и реших да напазарувам и реших да пусна линкче който му тр)
Психически изцедена, изтощена, изпразнена. Не можах да спя по време на сесията, защото... ами, спя изключително повърхностно и когато в главата ми сякаш на запис тече поток от информацията, която съм учила... никакъв шанс да се унеса. Не мога да се абстрахирам, чувставам се парцаливо, като труп. Имам ужасни сенки около очите и ще ми трябва поне месец да вляза в нормален ритъм. А още от другата седмица почва новия семестър. : |
deitona22
02-16-2017, 16:39
Я ти беги при маке си.
Ссссс...бла бла.
ПТ:
Най-накрая свърши тоз ден.
Чувствам се труп.
Поне ще има какво да се гледа тази вечер-Гришо и Лудогорец.
Ай дано и в двата спорта ни зарадват днес,та завършека на деня да е прекрасен.
YoungBloodZ
02-16-2017, 16:45
Я ти беги при маке си.
Ейй... Отиде у Монтаня и веднага почна да прикааш кат пустиняк. :D
deitona22
02-16-2017, 17:08
Ейй... Отиде у Монтаня и веднага почна да прикааш кат пустиняк. :D
Още съм си у селото :D
Я мом по секо време да говорим така,ма оно тука има много всезнайковци и ще мрънкят.
Убавия тше ме докладва,че не пишем на български език :D
LoadRunner
02-16-2017, 17:24
https://eu.hollisterco.com/shop/eu
доставките са безплатни до 19-ти, и има сносни тениски за по 6 евро който му тр
(става топло и реших да напазарувам и реших да пусна линкче който му тр)
мързи те да идеш до мола ли?
в тоя сайт нищо не виждам освен 20+ паунда
а и дрехи от сайт си е глупост щото една тениска като я сложиш изглежда едно а другата съвсем друго а от далече уж всички са еднакви
да не говорим за дънки или якета
aurissaaaaa
02-16-2017, 17:39
много си неоправен бе Трънчо (https://eu.hollisterco.com/shop/eu/guys-sale?storeId=19158&catalogId=11558&langId=-1&parentCategoryId=85264&sort=priceLow2High&catFilter=85813&filtered=true)
а иначе не искам да храня мафията а и ако размерите са кадърно описани и си купувал и преди от същия производител ко ти пречи
Видях си програмата за втори семестър и ми стана лошо. Бах тоз четвъртък, прецаква ми всички планове, край с концертите, край с живота ми.А какво ще правиш като/ако почнеш работа :)?
Не рискувай да постваш такива неща тук,защото току виж те налазили вървежните и "вървежните" дами и господа от форума слагайки ти етикетче като на мен,че само някоя да ми се усмихнела и съм бил убеден,че сватба иска да вдигнем.Те са искали да отидат в квартирата му и да спретнат тройка с този вървежен пич (Трънчо ака LoadRunner), но той като един истински джентълмен се е държал на ниво и ги е отрязал :razz: !
Психически изцедена, изтощена, изпразнена. Не можах да спя по време на сесията, защото... ами, спя изключително повърхностно и когато в главата ми сякаш на запис тече поток от информацията, която съм учила... никакъв шанс да се унеса. Не мога да се абстрахирам, чувставам се парцаливо, като труп. Имам ужасни сенки около очите и ще ми трябва поне месец да вляза в нормален ритъм. А още от другата седмица почва новия семестър. : |А какво ще правиш като/ако почнеш работа :)? 8 часа, 5 дни в седмицата (нещо съвсем обикновено) :D?
Още един падна в боя. Каквото - такова. Може да не е мислено за това, но аз така го усещам. Не е като да не съм свикнала или нещо, не е първа или последна.
Честно казано наранена. Напоследък все повече. Имам нужда да си почина от тази драма...каквото и да значи това. Трудно ми е да го приема.
divergent
02-16-2017, 20:30
А какво ще правиш като/ако почнеш работа :)?
За работа има време колкото искаш, изобщо не ми е това проблемът. :)
Опасенията ми се оказаха верни в крайна сметка. Днес нахлух като в каубойски бар и бях с физиономия на бизон. Като погледнах натам, вече ме гледаше с усмивка, ама когато погледите ни се срещнаха, разбра, че съм бясна, успя да се ориентира и към кого е насочен ядът ми. Доста си поговорихме за това, успокои ме и сега се чувствам по-добре, само малко виновна, че го натоварих с филмите си. И този път успях да се контролирам и не треперих! :D
http://img-comment-lol.9cache.com/media/83009c46141684580729321460_700wa_0.gif
чувствам се така
anonymous908491
02-16-2017, 21:01
http://www.prikachi.com/images/622/9043622y.jpg
колко такива познавам, направо не е истина
от хуй та на хуй, разликата е, че от тоя хуй печелят само шибаните лекари, а не дилъри, които често са ти приятели
та викам къв е смисъла да храним непознати лекари, щом можем да храним приятели
Човек кво става? идва време за дипломиране, изпити без проблем се взимат, работа всичко окей, прибираш се вкъщи и една тъпня, едно чувство за отегченост ... самотност?!?! вместо да се радвам на живота седя и си губя времето като някой дебил...
кво правите в такива ситуации когато каквото и да стане ви е абе Безразлично..
Done.
Feelin 6.00
Сега мога да чета... книги (художествени!).
divergent
02-17-2017, 16:06
Хубаво ми е, пролетно ми е, едно такова леко на душата... И не белите кокичета, а белите кецове оповестяват идването на пролетта! ^_^
galaxy29
02-17-2017, 17:28
страх ме е да се самоубия, защото може да се преродя в детето на tori и an7raks
galaxy29
02-17-2017, 17:30
хд
Къде ли са изчезнали всички...
Спи ми се като на идиот, отивам на баня и примирам, пък кво ще да става. Утре сутрин пак рано ш ставам, не е доволно. Доволно е, че приключих, сега пак започвам и се надявам да довърша до края на седмицата.
Правих си бутерки, че ми се ядяха. <3
Сега отивав да се гушкам и да досаждам.
smilegirl12
02-17-2017, 19:14
Ако имаш нещо против мен ми кажи не се прави на интересна и сама да си реагираш на мненията
divergent
02-17-2017, 19:18
Ако имаш нещо против мен ми кажи не се прави на интересна и сама да си реагираш на мненията
не мисля, че визираше теб. не обръщай внимание на тоя ходещ цикъл.
smilegirl12
02-17-2017, 19:22
не мисля, че визираше теб. не обръщай внимание на тоя ходещ цикъл.
Само тя ли може да е в лошо настроение аааа..
Ти как си?
divergent
02-17-2017, 20:04
Прекрасно, всичко се развива много добре. На теб мина ли ти?
smilegirl12
02-17-2017, 20:06
Прекрасно, всичко се развива много добре. На теб мина ли ти?
оуу за това, което си мисля ли говориш?
да даже имам нови "планове"
divergent
02-17-2017, 20:07
оуу за това, което си мисля ли говориш?
да даже имам нови "планове"
Супееер, много се радвам за теб! Дано всичко бъде наред и си щастлива! <3
divergent
02-17-2017, 20:09
Когато Коселчо получи вдъхновение и почне да пише рандъм шит...
Осъзнах, че ми липсват мигове, а не хора. Хубаво е да го разбереш. Например, не ми липсват нощните обиколки на града с колата, защото бяха с него. Липсват ми самите обиколки. Не си спомням с носталгия за излетите заради компанията, а заради природата. Също и ароматът на кафето рано сутрин. И лъчите на слънцето галят лицето ти, докато отпиваш от спасителната горчива течност. Липсват ми слънцето и напитката, не събеседникът. И разбираш, че е глупаво да си мислиш, че няма как да правиш вече всички тези неща, защото въпросните хора, с които си споделял тези мигове, вече не присъстват в живота ти. Това са просто ограничения, които сам поставяш вътре в ума си. Защото пътят, поляната, кафето и слънцето продължават да си бъдат там, където са били и преди. И очакват да ги посетиш отново, сам или с нови хора. Трябва да разрушиш оковите и да продължиш. И да създаваш нови спомени на старите обичани места. Не заслужаваш да се лишаваш от определени удоволствия, само защото хората, които са ти ги показали, вече не са с теб. Вместо да ги ругаеш, им кажи едно „благодаря“ за това, че са споделили с теб хубавото изживяване, и отиди да го изживееш пак!
Еми, жалко за гришо. Заслужена победа на гофен. Адски бърз. Все някъде победната серия на димитров трябваше да спре. И то каква серия само. Чакаме го на мастърсите при големите.
Жил дьо Ре
02-17-2017, 20:35
Някой чувал ли е за тази глупост, която стана популярна наскоро - Син Кит?
anonymous990763
02-17-2017, 21:24
Някой чувал ли е за тази глупост, която стана популярна наскоро - Син Кит?
Да.
Жил дьо Ре
02-17-2017, 21:49
Много е еджи, мисля да пробвам
Точно ми попадна статия някаква във фейсбук. Това сериозно ли е?!
NomNomNom
02-18-2017, 00:10
понеже обичам да влизам тук след вечерни излизания
отивам на meetup постнат в singles of ams'dam
пристигам в бара - 4 жени, + мен 5 и един мъж. (далеч от мой тип). Направо саднах. Оказа се и, че ивента е не само за singles - и в други групи беше постван (+не съм свикнала да има повече от 1 жена наоколо).
Появи се втори мъж и още една жена.
В един момент жените започнаха да говорят как мъжете ги обджектифайват и как това, че носиш къса пола не е за да те гледат мъжете, а за себе са
Аз само казах на мъжа- учител, че ученичките му с къси поли целят точно да привлекат и неговото внимание, и на съучениците и му казах, че нз дали се оплаква или се хвали
ениуей, някакви полемики води с другите мацки, с другия пич заключихме, че разоворът е на твърде високо ниво
накрая другия намери начин да дойде да ме пита директно имам ли си приятел и ко праим
заведох две от мацките на бар после, едната търси мъжа на живота си, и е възмутена как хората не я слушат понякога докато говори, или не й отговарят веднага на съобщенията - нямали сериозни намерения
другата - гадже от 4г но не иска да живеят заедно, иска собствен живот (много ми заприлича на - искам да правя глупости, обаче не ми стиска )
истината е, че мъжете бяха тотал щета и исках да пофлиртувам с виетнамката
а и най-доброто - поканиха ме на брънч само за жени в неделя, и попитах каква е идеята - да общуваш с други жени - защо бога ми
хайлатс на вечерта
- бармана, когото закачах дали идват камили в бара
- македонеца даскал, който стисна ръцете на останалите мацки и се видяхме "тайно" пред заведението да разменим контакт
- в щатите имали бюфети за закуска с блъди мери и си правиш блъди мери със салам и сирене, припадам
NomNomNom
02-18-2017, 00:20
Точно ми попадна статия някаква във фейсбук. Това сериозно ли е?!
мега тъпо звучи, горките деца
galaxy29
02-18-2017, 07:41
нямам предвид, че може да се преродя в теб
http://i.imgur.com/k7DWdd7.jpg
NomNomNom
02-18-2017, 07:44
ок, мислех си, че съм имала интересна вечер, докато майка ми не ми каза, че са излезли с приятелка на фенси ресторат, изпили 2 бутилки вино и й паднали зъбите (предния мост)
тва бие повечето ми излизания по епикнес
Тва е... да спиш до обяд и да станеш с главоболие...
anonymous908491
02-18-2017, 13:15
Има хора, които не базират живота си на вниманието, което получават от срещуположния пол, странно ли звучи.
нищо странно няма, не всички са хетеро, останалите търсят вниманието на собствения си пол
YoungBloodZ
02-18-2017, 13:41
"навеки драма" :razz:
Седя си в дядо, полу-заспала и гушнала радиатора, ръчкам музика, имам нет, батерията ми е включена да ме зарежда и на всичкото отгоре си муам бонбони. И света е хубав. И нямам никва идея дали и как ще мога да си тръгна от тук, щото обичам да вися на радиатора. Доволна съм, че ще си ходи чак понеделник, тъпо е единствено, ча няма да си видя най-добрата аверка тия дни и надали ще си идва скоро в наше село. :( Ама има и по-зле от това - не съм си виждала момчето ндп от лятото и ще е хубаво да мога да го видя скоро.
Имам планове за лятото, ще стане МЕГА яко всичко планувано, а ако не - ще опитаме да го направим мега яко и пак ще съм доволна. :д Сега една седмица ще я изкарам само в сън и мързел + едни други глупости, за които също искам да се случват вече... Искам да си ползвам придобивката, не само да си я снимам... Въобще, чувствам се перфектно. И все пак пък си искам стария телефон, тая бракма е бавна, забиваща и противна.
NomNomNom
02-18-2017, 15:46
Това, че ти умираш от щастие, когато те виждат като някакъв предмет, не означава, че при всички останали е така по принцип.
Има хора, които не базират живота си на вниманието, което получават от срещуположния пол, странно ли звучи.
странно ми звучи обратното, и да исках, нямам толкова време да си го позволя
cause all of me wants none of you
Отново съм в кожата си. Хубаво е.
divergent
02-18-2017, 22:35
Толкова ми стана приятно, че се сети за мен, страхотен комплимент. Обаче вече обявих плановете си, за да се измъкна от едното мероприятие и сега няма как изведнъж уж да отпаднат... Кофти. Ама като знам, че ние ще си изкараме в пъти по-хубаво, не съжалявам. Само дано да ни се получат нещата, така прекрасно си представям всичко. Ама да не се разнежи, че ме притеснява с това поведение.
Иначе днес беше пълноценен ден. Тази постановка наистина беше адски въздействаща, бях на ръба да ревна. Уж само двама души, на пръв поглед постно, а толкова смислено и завладяващо. По традиция разборът на представлението беше на нашето си място. Не мога да приема, че ще работи само до края на месеца. Толкова спомени с толкова прекрасни хора имам там, не е честно да го затварят. Защо така се случва с всички хубави места...
По традиция разборът на представлението беше на нашето си място. Не мога да приема, че ще работи само до края на месеца.
кое товаа
divergent
02-18-2017, 23:17
кое товаа
"Великденско вино", на нашия театър постановка. Разказва се за поп Кръстьо, който е предал Левски и специално днес беше още по-въздействащо.
"Великденско вино", на нашия театър постановка. Разказва се за поп Кръстьо, който е предал Левски и специално днес беше още по-въздействащо.
питах за мястото; реших че говориш за някое заведение в Плд Д:
като стана въпрос за театър, наскоро гледах парижката света богородица в театър софия; звуковите и светлинните ефекти бяха отвратителни, всичко друго беше прекрасно
NomNomNom
02-19-2017, 11:22
как тиндер срещата ми ме отряза вчера - предлагам втора бира - не, трябва да се прибирам, утре да стана да взема децата ( срещаме се в 8 и към 9 и нещо това :D )
anonymous908491
02-19-2017, 13:03
ти си търсила компания за пиене, той някой за секс, липсвала е пресечната точка
deitona22
02-19-2017, 13:50
Тая София ми уби коня...
Софията е способна на убие всичко.
Ич не исках да се връщам отново.
Кого трябва да поздравя,че е баннал/а Убавия?
LoadRunner
02-19-2017, 14:31
как тиндер срещата ми ме отряза вчера - предлагам втора бира - не, трябва да се прибирам, утре да стана да взема децата ( срещаме се в 8 и към 9 и нещо това :D )
и какво от това, случва се, макар че е гадно
аз не съм зябелязал да си някоя неустоима
smilegirl12
02-19-2017, 16:59
Почвам да се чудя в мен ли е проблема.. Тъкмо се отърва от един боклук -друг ми се лепва. За безброен път пак съм набутана и пак трянва да търоя на другите проблемите, които даже не ме вълнуват... Само боклуци, пълен ужас.
NomNomNom
02-19-2017, 17:31
и какво от това, случва се, макар че е гадно
аз не съм зябелязал да си някоя неустоима
затова си подбирам грозновати, не си излизам от класата
ама тозш се опъна
По радиото зазвучава:
N look into my eyes, u ll find sadness and loneliness,
just look into my soul, i m feelin so empty, empty.
И се сетих за онзи период, в който беше актуална. И сега се чувствам по начина, по който се чувствах тогава.
Вие имате ли песни, с които свързвате период, място, човек?
По радиото зазвучава:
N look into my eyes, u ll find sadness and loneliness,
just look into my soul, i m feelin so empty, empty.
И се сетих за онзи период, в който беше актуална. И сега се чувствам по начина, по който се чувствах тогава.
https://www.youtube.com/watch?v=T5emcbg_wZk
Не знам що ама текста ми напомни на тва, а то е по-добро от Моранди :)
anonymous990763
02-19-2017, 19:52
Скоро я търсих, благодаря. ^^
Скоро я търсих, благодаря. ^^
Пак заповядай :)
divergent
02-19-2017, 20:12
О, десетки са.
Нещата малко по малко започват да се нареждат, или поне така ми се струва. И се уверих, че за всяка ситуация може да се намери решение, което да удовлетвори всички страни.
Тази не я знаех, но моранди беше институция в тийнейджърските ми години :)
Тази не я знаех, но моранди беше институция в тийнейджърските ми години :)
Да, от време на време излизат разни песни, дето толкова ги въртят, че накрая ти се доповръщва от тях.
ето ти още една такава:
https://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg
Тая толкова ми беше опротивяла, че 13 години по-късно пак ми е зор да я слушам :)
Никога не съм си падала по латиното хд
https://youtu.be/V0PisGe66mY
Тази беше голям хит + макарена. Прародители на харлем шейк и гангнам стайл хд
С Макарена имат близо 10 години разлика :lol:
Ето нещо, което беше по времето на Авентура
https://www.youtube.com/watch?v=uWwh03rUdrI
aurissaaaaa
02-19-2017, 21:13
гледах Arrival допреди малко - много добър филм, определено препоръчвам !
гледах Arrival допреди малко - много добър филм, определено препоръчвам !
И аз... препоръчвам, де
Niakoitam
02-19-2017, 22:03
Да, от време на време излизат разни песни, дето толкова ги въртят, че накрая ти се доповръщва от тях.
ето ти още една такава:
https://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg
Тая толкова ми беше опротивяла, че 13 години по-късно пак ми е зор да я слушам :)
Много добра песничка. Напомни ми с носталгия за доброто старо време. А Лас Кетчуп-Асерехе, помните ли? А също и любимата на брат ми някога Скасе?
Writing what you wished was the most dangerous form of wishful thinking.
Amy Tan
ако на някого му се разправя, нека сподели кво му идва на акъла като види този цитат :)
К'вото и да съм направил, чак такива последствия... при възможност да се коригират нещата. В миналото хората са се с чакали с години и са си били верни, сега няколко месеца и край :D Лигава история, официално няма да се занимавам повече. Еби и бягай, после що сме били такива. Еми, като не искаме да се подиграват с честността и добротата ни така ще е. :)
anonymous908491
02-20-2017, 07:20
И аз... препоръчвам, де
по ква причина го препоръчваш
тва е такава скучна боза, че в някой момент ти идва да си прегризеш гърлото, не знам къде са вкарали тия 50 милиона бюджет, май само за заплати на "актьорите" са отишли
единственото хубаво нещо на Amy Adams е червената и коса, такава потресаваща липса на актьорски талант и да бачка като актриса
О, кетчупа ми е любим! :3
по ква причина го препоръчваш
тва е такава скучна боза, че в някой момент ти идва да си прегризеш гърлото, не знам къде са вкарали тия 50 милиона бюджет, май само за заплати на "актьорите" са отишли
единственото хубаво нещо на Amy Adams е червената и коса, такава потресаваща липса на актьорски талант и да бачка като актриса
На мен пък много ми хареса. Не всички филми имат качествата на Трите хикса, с бързо развитие на сюжета, дето не можеш да запомниш кво се случва :)
deitona22
02-20-2017, 10:43
Много добра песничка. Напомни ми с носталгия за доброто старо време. А Лас Кетчуп-Асерехе, помните ли?
Оооо,няма как да не се помни тази песен ;д
Колко назад ме върна ,както и с тази която си цитирал ;д
https://www.youtube.com/watch?v=s9YbICd43Mc&ab_channel=Costearocker
Таз я помня от едно море.
Да съм бил на 6-7.
В хотела нон стоп я въртяха :D
anonymous908491
02-20-2017, 11:34
На мен пък много ми хареса. Не всички филми имат качествата на Трите хикса, с бързо развитие на сюжета, дето не можеш да запомниш кво се случва :)
хехехехе, точно пък в трите хикса само формите на женките си заслужават, ама чак да тръгна да ги запомням
не говоря за бързо действие, а за смотан сценарий и още по-скапана актьорска игра
завръщане към филмите от 80-те, само дето вече са добавили и лошия Китай, толкова плоска и Земята не са я смятали преди 10 века
хехехехе, точно пък в трите хикса само формите на женките си заслужават, ама чак да тръгна да ги запомням
не говоря за бързо действие, а за смотан сценарий и още по-скапана актьорска игра
завръщане към филмите от 80-те, само дето вече са добавили и лошия Китай, толкова плоска и Земята не са я смятали преди 10 века
Let's agree to disagree.
StringTheoryPracticist
02-20-2017, 13:05
Ще посещавам България тези дни :)
Ще посещавам България тези дни :)
Да вадим ли червените пътеки и народните певици?
Оооо,няма как да не се помни тази песен ;д
Колко назад ме върна ,както и с тази която си цитирал ;д
https://www.youtube.com/watch?v=s9YbICd43Mc&ab_channel=Costearocker
Таз я помня от едно море.
Да съм бил на 6-7.
В хотела нон стоп я въртяха :D
А пък аз още си я пускам хд. Още си слушам и нели фуртадо и джъстин тимбърлейк старите им парчета. Комерсиалната музика преди +/- 10 год. беше яка за разлика от днешната.
deitona22
02-20-2017, 13:51
А пък аз още си я пускам хд. Още си слушам и нели фуртадо и джъстин тимбърлейк старите им парчета. Комерсиалната музика преди +/- 10 год. беше яка за разлика от днешната.
Ооо то и аз съм така.
Слушам стари песни на доказани групи/певци,а не днешните едноневки.
Един колега ми казва че слушам "пенсионерката музика" :D
divergent
02-20-2017, 17:59
Значи, така се бях изнервила с тези мартеници, никъде нищо няма в тъпия ми град. Обаче обичам Пловдиииив! <3 Намерих и роял, и китара, няколко разновидности с ключ сол, и внимание... барабани, моля... Виолончело! <3 Направо нямам търпение да идва първи и да му я подаря. Сигурна съм на сто процента, че ще се изкефи адски много. ^_^
Комшиите нещо ми се разтропаха по стената, явно искат да спра да пея... Ама те пък увиват някакви народни песни, от какъв зор аз ще ги слушам, а те мен не? Тъкмо си направих записчето и се получава. Не вярвах, че мога да го изпея това парче. Току що ми казаха, че е "много кеф". Официално го добавяме към караоке листа.
Днес бях на събрание на факултативния съвет. 6 часа. Вече разбирам защо в парламента половината спят.
divergent
02-20-2017, 20:19
Абе хора, не е тук мястото, ама да питам. Тая Тита една Христина дето беше в трио с Гари-Никол в Х фактор ли е, или се бъркам?
искам само да ви кажа
че си бях направила профил в елмаз бг преди седмица
за да столкна един човек, който си мислех, че ми е познат (слава богу не беше той)
и днес влизам, понеже ми беше пратило някакъв мейл
и имам 32 съобщения
а няма никаква информация, освен, че съм жена
дори снимка
само две имена (рандъм, не са моите, да не тръгнете да търсите сега)
ще ги преровя преди лягане и ако има нещо интересно, ще постна да се забавлявате
LoadRunner
02-20-2017, 22:38
и имам 32 съобщения
знам го тоя сайт, най-тъпия на света, по-убито нещо едва ли има
пълен ужас е с тия малоумници дето пишат на кьораво и сакато
така качествените екземпляри губят почва
25 г.: Mirishat li ti krakata ponqkoga ? :}
41 г.: Здравей Имаш ли желание за платена среща и секс без задръжки с мен
47 г.:Твоето представяне e СУПЕР, но аз ще се изкефя да ми изпратиш снимка.*
30 г.:Zdravei madam kak si milichka kvo shte kajesh da pogovorim I da badem priqteli dushice a? ? ? ? ?
32 г.:Здравей :) Чудя се как предполагам, интелигентна ,жена като теб има нужда от регистрация в подобен сайт.Явно мъжете,които оценяват истинските жени наистина са на изчезване......
Ако имаш желание бих се радвал да общуваме :)
п.с. как се казва любимия ти парфюм :)
32 г. Здравей :)
Ще се радвам много да се запознаем. Но за тази цел нека първо да проверим дали имаме еднакви интереси.
Затова нека да те попитам следните няколко въпроса като за началото на нашия разговор - ти какво обичаш да правиш в свободното си време, и имаш ли някакво по-специално занимание в живота, на което си се посветила и отдала, така, че да ти носи огромно само-удовлетворение ?
Поздрави,
*както казах, не пише нищо освен име, сега видях, че и възраст е поискало, писала съм 27
Не успях да ги прочета всичките, а и явно някъде изписва, като влезеш, понеже сега ми писаха поне още 4 човека, един от които пича с краката, много настоява да узнае.
Спи ми се, но ако има интерес, ще поддържам рубриката
LoadRunner
02-20-2017, 22:46
лъжеш!
честно
LoadRunner
02-20-2017, 22:47
аз съм бил цяло цветенце
хризантемка
LoadRunner
02-20-2017, 22:48
имах предвид розичка
чакай да се целуна
=P~
galaxy29
02-21-2017, 01:34
купих си червена бурка за първата ни среща
Абе хора, не е тук мястото, ама да питам. Тая Тита една Христина дето беше в трио с Гари-Никол в Х фактор ли е, или се бъркам?
https://bg.wikipedia.org/wiki/Тита_(певица) Втората страница в Гугъл. Уао, колко трудно...
YoungBloodZ
02-21-2017, 09:40
Dear Beneficiary,
My name is Mr.Adebayo Adelabu,the newly appointed deputy governor CBN.(http://www.************Name=Mr.+Adebayo+Adelabu&Biodata=adelabu)This is to bring the good news to you that I have been mandated by the President Federal Republic in conjunction with the Federal Executive Council (FEC), the Senate Committee on Foreign Debts Reconciliation and Implementation Panel on Contract/inheritance/compensation funds to complete all the unpaid Contract/inheritance/lottery fund. You are required as a matter of urgency to reconfirm your information including your name, phone number and your address for verification and immediate payment within 24 hours.
To this effect, the sum of TEN MILLION, SEVEN HUNDRED THOUSAND UNITED STATES DOLLARS (US$10.7m) has been approved for you. I wish to inform you that all matters relating to the release of this payment is now under my control and supervision. This development has become necessary due to the activities of unpatriotic government/CBN officials and impostors who keep on frustrating every effort to settle our clients by making requests for unauthorized fees and levies from them.
We apologize for any delay you might have encountered in the past; your payment is now 100% Guaranteed
Kindly choose from these three modes of payment (wire transfer, diplomatic cash payment and ATM card).
Best Regards,
Mr.Adebayo Adelabu
Deputy Governor CBN
paradosou
02-21-2017, 10:13
25 г.: Mirishat li ti krakata ponqkoga ? :}
41 г.: Здравей Имаш ли желание за платена среща и секс без задръжки с мен
47 г.:Твоето представяне e СУПЕР, но аз ще се изкефя да ми изпратиш снимка.*
30 г.:Zdravei madam kak si milichka kvo shte kajesh da pogovorim I da badem priqteli dushice a? ? ? ? ?
32 г.:Здравей :) Чудя се как предполагам, интелигентна ,жена като теб има нужда от регистрация в подобен сайт.Явно мъжете,които оценяват истинските жени наистина са на изчезване......
Ако имаш желание бих се радвал да общуваме :)
п.с. как се казва любимия ти парфюм :)
32 г. Здравей :)
Ще се радвам много да се запознаем. Но за тази цел нека първо да проверим дали имаме еднакви интереси.
Затова нека да те попитам следните няколко въпроса като за началото на нашия разговор - ти какво обичаш да правиш в свободното си време, и имаш ли някакво по-специално занимание в живота, на което си се посветила и отдала, така, че да ти носи огромно само-удовлетворение ?
Поздрави,
*както казах, не пише нищо освен име, сега видях, че и възраст е поискало, писала съм 27
Не успях да ги прочета всичките, а и явно някъде изписва, като влезеш, понеже сега ми писаха поне още 4 човека, един от които пича с краката, много настоява да узнае.
Спи ми се, но ако има интерес, ще поддържам рубриката
И няма нито едно "zdr bepce"? Разочароващо :(((.
Няма, бе! Не му върви на червения и туйто! В такива моменти си мисля "айде, тва да е, да не е по-лошо" обаче пак беснея тихичко, докато успокоявам някого. Естествено, не съм сърдита, щото не е моя, не я гледам аз и така нататък, но ми е тъпо. Евентуално ш ми мине, когато закуско-обядвам, но за тая цел трябва да спра да се навивам сама, което не е лесна работа. Айде, тва да е, да не е по-лошо. :ддд
Едит: А са и вода няма... Ти ебаваш ли се?! Няма преди 30 секунди пуснах водата, после не моа си измия чинията и ръцете, след като съм обядвала. Просто съм безмълвна.
StringTheoryPracticist
02-21-2017, 11:51
Да вадим ли червените пътеки и народните певици?
Ха. Признавам, отчуждил съм се от България и изобщо от понятието да принадлежа на някоя държава; и с певици няма да ме конвертирате :D
Ха. Признавам, отчуждил съм се от България и изобщо от понятието да принадлежа на някоя държава; и с певици няма да ме конвертирате :D
Недей казва така, че ш те емнат на родоотстъпник тука...
По-скоро питах дали очакваш официално фанфарно посрещане. Не да се опитваме да те конвертираме.
deitona22
02-21-2017, 13:50
"Весела " седмица се очертава.
И пак на лекар.
StringTheoryPracticist
02-21-2017, 14:48
По-скоро питах дали очакваш официално фанфарно посрещане. Не да се опитваме да те конвертираме.
Мислех, че се заяде за "посещавам" :D
Уредил съм си страхотно посрещане, само останалото още го планирам.
therichbitch
02-21-2017, 15:22
Има една дума, която не е една дума, но аз я казвам като една дума.
Smrazqvashta
02-21-2017, 17:32
като краставичка, нарязана, като за руска салата
като краставичка, нарязана, като за руска салата
като каза скоро заминавам за Русия или по-точно Москва