PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30

corbV2
05-14-2017, 15:29
Да, изобщо не е хомо с тая визия на 15-годишна лесбийка ;д.

запомняща се(?!) песен.
Опитай пак.

Толкова ли е трудно да се абстрахирате от фактите? Ето, аз не знаех нищо, просто си пуснах днес песните и си съставих мнение, непредубедено.

pandabear
05-14-2017, 15:40
ако мога да си затананикам една песен, след едно изслушване за мен е запомняща се, да.

DarkTemplar
05-14-2017, 15:44
Основната цел на Евровизия е чрез гласуването да разберат в коя държава какви емигранти преобладават. И да им съберат телефонните номера.
true true.

NomNomNom
05-14-2017, 15:57
Ахахахах дарк^ ахахах

Мен просто не ме изкефи песента на порто (крада от дейтона) + ревнувам от една портокалка и като чуя за портокалия, вдигам кръвно и вадя автомата ( снощи сърцетуп имах на обявяването на резултатите, мн побеснях :д)
За първи път усещам такава ревност и агресия в живота си, и то провокирана от нещо нямащо нищо общо със ситуацията (евровизия :Д)

tori
05-14-2017, 16:20
Да, изобщо не е хомо с тая визия на 15-годишна лесбийка ;д.

Опитай пак.

Толкова ли е трудно да се абстрахирате от фактите? Ето, аз не знаех нищо, просто си пуснах днес песните и си съставих мнение, непредубедено.
И аз ги слушах снощи за сефте. Така, де - сефте ми беше с ясното съзнание, че са някви евровизийни тъпотии. Преди тва бях засичала нашата по радиото в автобуса, например. Струваше ми се що-годе добра като за комерсиална музика. Тва на портогалеца си беше хубава/нежна мелодия, но звучеше супер зле и грубо с техния език. Този снощи не показа каквито и да е по-специални певчески качества, където да ги имат само определена част от певците въобще - правилното пеене и запомнянето на текст не са кой знае какво. Отделно за човек в неговото здравословно състояние - доколкото разбрах е аутист и има порок на сърцето - не е най-здравословното нещо на света да излиза по сцени и да събира очите на цяла Европа, не е здравословно светлинни ефекти да му гърмят в лицето и определено е тъпо да дискриминират момиче с инвалидна количка, а да пускат аутистче да пее. Нека не забравяме, че на първо място Евровизия е конкурс/състезание за пеещи хора, после - за такива с болежки.
Но пък и той не е виновен - болен е човека, никой не избира дали да се разболее - виновни са тия, където са го избрали да участва там с ясната идея, че ще спечелят слава/пари/внимание на нечий гръб. В крайна сметка дано наградата да иде при него и дано му помогне да се лекува по някакъв начин, щом не е в добро състояние - на никого не желая злото.

PathToOuroboros
05-14-2017, 16:32
Интересното е, че научих куче три пъти по бързо от жена да ми носи бирата, минус мрънкането и другите отмъщения.. СЪщо научих кучето си да се усмихва като вълк, като започне да ми пили на главата една бившите, а тя я е страх от кучета :D

Ехх хубави спомени..

Вече никога няма да пусна жена в къщата ми за повече от седмица... Като пусна някоя от добро сърце и всичко мое започва да порозовява и да боледува от естрогеноза и на всичкото отгоре, ВСЕКИ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ПЪТ и ВСЯКА... Смее да ми казва какво да правя с МОЙТЕ вещи и МОЙТЕ хобита, а е в МОЯ дом.. Кучко това, че си ми "приятелка" не означава, че автоматично получаваш правомощия да ми казваш какво мога или не мога да правя в моята бърлога.. Някой даже ме наказваха с лишаване от секс :D Жалкото за тях е, че най добрите им приятелки бяха повече от съгласни да задоволят нуждите ми вместо тях :)

Ама то това е, че жената иска да контролира, пък мъжа е свободолюбиво животно.. Абе както и да е имам топките и всичките ги изхвърлих кат песове, заедно с няколко години стрес..

tireheb
05-14-2017, 16:34
гледам тука от резултатите от некъв булшит конкурс, дето никой не го ебе
експерти сте изкарали изводи относно генералното геополитическо положение в европа
евала мончета

slun4ice_90
05-14-2017, 17:27
Била съм и по-добре...И по-зле...

Rakshy
05-14-2017, 17:53
ей, форон, съжалявам, че няма да чета последните 2 страници и няма да мога да нахраня поне 1 човек за нещо. Обещавам да се поправя за напред :D :D :D :D :D :D

он: днес беше доста дълъг и емоционален ден, мега тегавичко човек

slun4ice_90
05-14-2017, 18:19
ей, форон, съжалявам, че няма да чета последните 2 страници и няма да мога да нахраня поне 1 човек за нещо. Обещавам да се поправя за напред :D :D :D :D :D :D

он: днес беше доста дълъг и емоционален ден, мега тегавичко човек

Не само на теб...

therichbitch
05-14-2017, 18:30
експерти сте изкарали изводи относно генералното геополитическо положение в европа
евала
е как, културен марксизъм, портОгалия и кво ли не, последните 2 стр са по- смешни от евровизията
не знаех, че португалецът е аутист, впрочем, голямата работа, във форума има 100 и кво, пишат си

divergent
05-14-2017, 18:35
Много ми е кофти, слушам Биги, лежа на леглото и гледам в тавана.

Rakshy
05-14-2017, 18:40
е как, културен марксизъм, портОгалия и кво ли не, последните 2 стр са по- смешни от евровизията
не знаех, че португалецът е аутист, впрочем, голямата работа, във форума има 100 и кво, пишат си

нека не изместяме фокуса, че на макрон жена му е 2 пъти по-стара от него

Грозния
05-14-2017, 18:52
ЗДРАВЕЙТЕ
Някой може ли да каже как да си направя номера скрит при обаждане? На Мтел, това свободна функция ли беше или платена ли или изобщо как се правеше?От опциите на телефона можеш да си скриеш номера, да не се показва като звъниш.
Поразрови се и ще го намериш.
Не е платена функция.
Да не си решил да звъниш на бабички да ти хвърлят пари през прозореца :D ?

" - Бабо, защо ти е толкова голям прозорецът?
- За да хвърлям по-големи торби с пари през него баби!" :razz:

П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.Дори да е педалче - какво от това?! Не видях никъде да демонстрира, че е гей, нито пък да го използва като средство за печелене на симпатии.

Но виж, когато на сцената излезе мъж с цици или "дама" с патка - това вече е прекалено според мен.

малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутватКато не успя да го "пробуташ", сега ще го зарежеш ли :D?!
Не знам това ти ли си бе папуГЕЙ, или просто завиждаш че не си ти :razz: !
Ива е права, че си излишно злобен към някакво дете, което представи страната си на международен конкурс и спечели второ място. Поне доказа, че си истински българин (по злобата и завистта).

Вчера ни беше първото каране за нещо, може би не трябваше да съм лайно. Все тая, и без др не ми дреме. :ддКакто е тръгнало, скоро той може да пусне водата от казанчето и тогава не знам къде ще отидеш :razz:!

Сега гледам се появиха мнения, колко била хубава песента на победилата Португалия. Не съм я слушал, нито съм я запомнил, но това няма толкова голямо значение в случая. По-интересното е, че почнахте типично по български навик да обръщате задниците към силния на деня, победилия в някакъв конкурс, да се приобщите към "готините, хубавите и силните" с надеждата да сте в "печелившия" отбор :razz: .

inewton
05-14-2017, 19:01
Поне доказа, че си истински българин (по злобата и завистта).

типично по български навик да обръщате задниците към силния на деня
Да не си обърнал задника към силните на деня?

DarkTemplar
05-14-2017, 19:04
Чак 2 пъти не, но разликата им е 25 годинки - той на 39, тя на 64.

anonymous908491
05-14-2017, 19:13

пък ква е грознааа, а и ако е приличала на дъщеря си на млади години, тоя французин е срам за всички французи

pac0line
05-14-2017, 19:16
бате аз съм по зле и от класическия българин
иде пиян в бара, напие се още до козирката
някак си успее да не умре до затаврянето
някак си успее да накара барманката да го заведе на парти
размажат се супер яко, накрая дори не и вземе контакти и я зареже на центъра щото му се пикае, кво остава за stand
тъп Пламен, бе, тъп. Едновременно щастлив и фрустриран от себе си.
Поне имаше смях този уикенд и утре също ще е весело на фона на отвратителната работна седмица, която идва.

anonymous908491
05-14-2017, 19:16
Била съм и по-добре...И по-зле...

да не са ти сложили пак рога
ама тоя път да са по-малки

tori
05-14-2017, 19:18
портОгалия
Признавам се за виновна, да. Трябваше да гледам/мисля кво пиша.
За аутизма баш накъде нагоре по темата четох, че е такъв - соре, ако пак греша. Но пък и не можеш да кажеш, че не набива филми за наркоман/психичноболен на вид поне.

Ivaaaaa
05-14-2017, 19:27
опъваше се в началото, след това така го натисна, че ти искаше позволение преди да пише

ти сериозно ли написа, че руснаците биха гласували за нашето сладко дете/хехеехех/ а не за своя си представител

винаги съм се чудил, какво прави държава от азия на конкурс за европейска песен, ама евреите са навсякъде

Да, щяха да гласуват. По правила доколкото знам не може да гласуват за собствения си представител. То и така печелим реалният вот, защото все чета коментари и да.

*то и австралия си е цял отделен континент, пък е в евровизия. Поредният абсурд.

NomNomNom
05-14-2017, 19:36
Някакъв изтупан пич с джапапки найк и бели чорапи, паднах

Rakshy
05-14-2017, 19:58
Чак 2 пъти не, но разликата им е 25 годинки - той на 39, тя на 64.

пък ква е грознааа, а и ако е приличала на дъщеря си на млади години, тоя французин е срам за всички французи

образно казано, защото цялото ни медийно пространство беше запълнено с това на колко години е партньорката му, а не с някакви значими политически подробности.

В това, че може би Европа се спаси от нещо много грозно с избирането на Макрон, ние виждаме само някаква жълта сензацийка, което дори не е сензация. Много мъже чукат по-стари жени, в които са влюбени от малки...

Сега се опитваме да оправдаем смачканото ни национално самосъзнание с някакъв си тъп конкурс за песен, който е очевидно нагласен откак се помня. Най-тъпото е, че всичко го знаят и пак мрънкат.

Пичове, Гришо и русначето не могат да оправят скапаната ви карма, окей? Не можем да застанем на световна сцена с тва племенно мислене, че тези двамата са нашите шампиони и те ни представляват. С това мислене сме до никъде.

Да, коментирате спортно и музикално събитие, но наистина ли е така? Наистина ли това правите? Или си избиваме комплексите посредством някой докоснал се до прожекторчето (казвам ние, защото всичко го правим до известна степен, някои повече, други по-малко)

anonymous908491
05-14-2017, 20:03
Някакъв изтупан пич с джапапки найк и бели чорапи, паднах

http://www.prikachi.com/images/760/9120760U.jpg

в дясно Рейгън, а малоумника с белите чорапи е българско чедо, бивш председател на парламента ни и посланик

pandabear
05-14-2017, 20:06
не знам за какви комплекси говориш, ракши :/
на мен не ми пука и за жената на Макрончо.
и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.
и те всяка година някак въпреки всичко успяват да ме изненадат с нова простотия.
и т'ва е което.

а когато българите се научат, че второ място не е кой знае какъв успех.
тогава ще стане нещо от нас.
или първо или нищо, хехе.

LoadRunner
05-14-2017, 20:53
От опциите на телефона можеш да си скриеш номера, да не се показва като звъниш.
Поразрови се и ще го намериш.
Не е платена функция.

функцията ми е скрита /смисъл в сиво е и не мога да я пипам/
пише
"ИД на повикващия--използва настройките на оператора по подразбиране за показване на номера при изходящи"
а уж на мте е #31#номер
ма като го набера така и не се осъществява разговор, разговора се разпада мигновено

Rakshy
05-14-2017, 20:58
и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.
и те всяка година някак въпреки всичко успяват да ме изненадат с нова простотия.
и т'ва е което.

а когато българите се научат, че второ място не е кой знае какъв успех.
тогава ще стане нещо от нас.
или първо или нищо, хехе.

ами не знам как се нарича, но го има. Хората използват своето племмено мислене, за да се опитат да се извисят над останалите. Все едно като битката на народите, само дето с песни :D Сеш се като в началото на Троя като се бият Ахил и оня големия, като шампионите на 2те страни, за да не се налага да влизат всички в пряко сражение. Тук е същото, затова и имаме чувството, че четвъртото място '94 е ебахти постижението и постоянно стигаме до него :D Базира се и на факта, че сме толкова смачкани, че дори 4то място 94, 2ро място на евровизия тази, и не знам си какъв финал на гришо миналата година са бахти постиженията. Толкова сме отчаяни да бъдем нещо, че се радваме на минималното нещо, което можем да бъдем

tireheb
05-14-2017, 21:00
Но пък и не можеш да кажеш, че не набива филми за наркоман/психичноболен на вид поне.

на вид е средостатистически сопол с man bun
на улицата виждам 10 такива всеки ден

Rakshy
05-14-2017, 21:37
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18425275_2258504444375464_212727108759521425_n.png ?oh=43f5707be6f0026aaef0e4b0203ff01f&oe=59AAD55F

тъпо

Niakoitam
05-14-2017, 21:52
ами не знам как се нарича, но го има. Хората използват своето племмено мислене, за да се опитат да се извисят над останалите. Все едно като битката на народите, само дето с песни :D Сеш се като в началото на Троя като се бият Ахил и оня големия, като шампионите на 2те страни, за да не се налага да влизат всички в пряко сражение. Тук е същото, затова и имаме чувството, че четвъртото място '94 е ебахти постижението и постоянно стигаме до него :D Базира се и на факта, че сме толкова смачкани, че дори 4то място 94, 2ро място на евровизия тази, и не знам си какъв финал на гришо миналата година са бахти постиженията. Толкова сме отчаяни да бъдем нещо, че се радваме на минималното нещо, което можем да бъдем

А най-важното нещо е че Македония, вярно не народната част ( за нея не се знае със сигурност), а представителната, ни даде максимален брой точки...:D

tori
05-14-2017, 22:23
на вид е средостатистически сопол с man bun
на улицата виждам 10 такива всеки ден
Говоря най-вече за погледа, маниерите и това какъв вкус оставя в устата, след като го видиш, не толкова за кофти бъна, ако мога да го нарека така, щот и на такова не блъска. Въобще, в цялата ситуация е супер грозно като обида това "наркоман" и цял ден обяснявам, че никой не е избрал сам да се разболее от нещо или да се роди болен. Както и хиляда пъти ми се наложи да обясня, че не е нагласено нищо, колкото се използва нечие страдание, за да се стигне възможно най-горе.

haritov
05-15-2017, 02:48

прав си въобще не трябваше да ги отразяваме тия неща а да бъде голям и горд народ и да не ни пука щото сме големи горди и не сме смачкани

смачкания си ти начина ти на мислене го показва

Ewok
05-15-2017, 05:21
Ок, по-малко от 20 часа - половин ниво.

Rakshy
05-15-2017, 06:18
прав си въобще не трябваше да ги отразяваме тия неща а да бъде голям и горд народ и да не ни пука щото сме големи горди и не сме смачкани

смачкания си ти начина ти на мислене го показва

жертва номер едно на масовата корупция на ценности

хм, не го очаквах от теб, харитов

Rakshy
05-15-2017, 07:09
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18447323_1934558486788433_2731500677484194777_n.pn g?oh=0c64ea64bfbb459ddb86fbdf92deb76f&oe=59787096

My 8 old year self would be crying tears of disappointment. But that little shit doesn't know.. life comes at you fast.

NomNomNom
05-15-2017, 07:29
Да ^ понеже не съм имала някакви очаквания и съм ги надминала :д

Rakshy
05-15-2017, 09:19
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18486438_1927934347444278_1831845976451220478_n.jp g?oh=e899f07d42939e27086de7420b3689a2&oe=597C0BAE

PathToOuroboros
05-15-2017, 10:02
http://68.media.tumblr.com/3cf0b50ae3cbb3fb9da2ac8a700255f4/tumblr_nn4kzqqm6S1qz8x31o1_500.gif

Затова и никога не се и няма да се напия..

corbV2
05-15-2017, 10:10
https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/892687374228663/
:D

PathToOuroboros
05-15-2017, 15:25
Изключително съм объркан, защо там, където жените имат някаква истинска сила, държавите им се превръщат от велики в кочини... Мистериозно... Германия, Франция, Швеция ии дори Сащ .. Дори не мога да разбера защо са били дадени сила и равни незаслужени с кръв правомощия на същество, което иначе не може да оцелее само в дивото ( с изключения разбира се).. ДА.. Погледнете което и да е било месоядно женско животно в природата и ще видите, че може да се оправи само, да лови, да се защитава, а ако пуснете жена сама в гората за една седмица еми... Вълците ще са изключително благодарни :D

Лично съм съгласен да направим експеримент 10 случайни жени и 10 случайни мъже да бъдат пуснати в гората без нищо и след 1 месец да видим резултатите, гарантирам ще са показателни за това, колко равни същества сме и че това равенство може да съществува само защото съществува един крехък мир и някаква структура, чийто крака вие дами дупчите в желанието си да ни доминирате, а ние всичкото сме го направили от любов и желание да не изпитвате нашия свят отблизо :)

tori
05-15-2017, 16:23
Когато пмса ти е най-силен последния ден и изядеш сто кила храна и още толко сладко, но знаеш, че няма да станеш свиня. <3 Со факин гууд! Довечера трябва да си поговорим, щото не съм сигурна, че съм на правилното място. Чудя се да се натикаме ли в кафене или не, малко ме е страх май. Ще го измисля до тогава.

anonymous990763
05-15-2017, 16:31
. Чудя се да се натикаме ли в кафене или не, малко ме е страх май. Ще го измисля до тогава.

Страх от?
Успех.

tori
05-15-2017, 16:34
От реакцията на тва, където смятам да обсъждам. Ще видим, дано да е успех. :д

Jack_Reacher
05-15-2017, 18:44
времето се затопли и фитнеса се напълни със всякакви хора дето искат за 2 месеца да направят хубаво тяло
всяка година гледам едно и също

DarkTemplar
05-15-2017, 19:15
Федерер пропуска Ролан Гарос. Жалко...

Грозния
05-15-2017, 19:25
Да не си обърнал задника към силните на деня?Кой, аз ли?!
Ами ти?!

и за Евровизия не ми пука особено, просто всяка година тя ми припомня колко е отчайващо положението.Ако не ти пукаше, нямаше да коментираш.

второ място не е кой знае какъв успех.
или първо или нищо, хехе.Охо, първата, как е 8)? В какво си първа?

тогава ще стане нещо от нас.Ти по-добре мисли какво ще стане от теб. Като станеш Първа Дама (най-малко) да не ни забравиш и да дойдеш да пишеш във форума да ни се похвалиш :razz: !

функцията ми е скрита /смисъл в сиво е и не мога да я пипам/
пише
"ИД на повикващия--използва настройките на оператора по подразбиране за показване на номера при изходящи"
а уж на мте е #31#номер
ма като го набера така и не се осъществява разговор, разговора се разпада мигновеноНе знам, при мен това е функция от телефона и няма нищо общо с оператора.

жертва номер едно на масовата корупция на ценности

хм, не го очаквах от теб, харитовНе очаквах да мислиш Харката за нещо повече от останалите. Напротив!
Чудя се какво можеш да очакваш от русофил-алкохолик, играещ роля на (менте) патриот през свободното си време :shock: .

deitona22
05-15-2017, 19:32
Федерер пропуска Ролан Гарос. Жалко...
И аз тва прочетох..
Шанс за наш Гришо да достигне по-напред.

inewton
05-15-2017, 19:46
Кой, аз ли?!
Ами ти?!
Да, ти.

Аз не съм.

NomNomNom
05-15-2017, 19:49
Начи, преди 3 месеца казах на шефа ми, че нямам време за един проект и решихме wireless-a да го вземе колега, аз да остана само firewall (което е неписано правило, че ще съм айляк + само 3ма работим на този тип файъруоли)
Ко става, направих си firewall-a , обаче wireless-са напълно до никъде, и нямам идея какво става, само знам, че клиента ни чака до 8 тяхно време на място да тества
Ок, направих и останалото, и му показах как (той няма вина, страшно е първите пъти като го правиш), което отне 4 часа плътно главоблъсканици, защото е много като количество и като сложност.

Сега, моралът от историята.
Преди 1г 6м имах един старши. Много ме беше страх да го питам нещо, защото много ме респектираше колко знае и той вечно беше потресен, като някой не знае колкото него. Ама от страх накрая 2 пъти ми се налага просто да го викам да идва да помага, защото не можех да се справя за времето което имах.

Година и половина по-късно - старшия го няма, слагат ме старши на всеки проект, само дето не искам хората да ги е страх от мен и да се чувстват като провали (както аз се чувствах)
Вместо да си измия ръцете (както за съжаление видях др колега да прави тази седмиза и само критикува другите, а самият той е зелен ... да), хванах и показах на момчето какво да направи, останалото го довърших, поех и комуникацията, оправихме всичко и му казах, че вс е наред - набързо му разказах как съм била точно така преди в началото, и че са ве спасявали. И да не си легне с лошо настроение, а да бяга да спи и да яде, и даже утре ще направим част от нещата заедно да гледа.
И при всеки проблем, си bypass-вах firewall-а за да сме сигурни, че не е той проблема - общо взето днес направих всичките неща, които никой не ги е правил за мен в подобна ситуация.
И се замислих, че тези хора, които постъпват по друг начин (т'ва не е моя работа и аз мойте неща съм си ги направил, сори), явно още не са яли дървото или са забравили какво е чувството.

Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.

Necrologist
05-15-2017, 20:21
Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.

Дано само не си го научила да те търси за всяко нещо, когато си поиска.

NomNomNom
05-15-2017, 20:52
Тз, знаят, че съм заета.
Като помагам - take it, че после съм си набила камшика другаде.
Нямам нужда да карам някого да се чувства зле, че не знае.

Lilanda
05-15-2017, 21:06
Няма по-хубаво нещо от това да се разболееш 9 дена преди бала си. ^^

tori
05-15-2017, 21:10
Нямаше от какво толкова да ме е страх, защото всичко мина значително по-добре от очакваното. Все пак не стана на моята, което е тъжно, защото наистина не ми се занимава повече и нямам нерви въобще. Нищо няма да излезе, не ми се губи време повече. Може би ще се натисна още мъничко колкото от хорски срам и заради тва, ме съм обещала пък дължа поне това да си спазвам обещанията. Все тая, и в по-големи лайна съм се намирала. :ддд

DarkTemplar
05-15-2017, 22:13
Браво. Твърде малко (български) ръководители постъпват така.

Ewok
05-15-2017, 22:16
Браво, Номи <3

Състоянието ми се влоши рЕзко последните два дни, тъкмо навреме, та да е по-пълноценна визитата при леля доктор. И също така ми се спи супермного цял ден, трябваше да съм си легнала преди 3 часа и щеше да е чудесно, но вместо това реших да търся някви неща, които така или иначе не мога да осмисля в момента. Well done, Ewok.

Niakoitam
05-16-2017, 05:58
Начи, преди 3 месеца казах на шефа ми, че нямам време за един проект и решихме wireless-a да го вземе колега, аз да остана само firewall (което е неписано правило, че ще съм айляк + само 3ма работим на този тип файъруоли)
Ко става, направих си firewall-a , обаче wireless-са напълно до никъде, и нямам идея какво става, само знам, че клиента ни чака до 8 тяхно време на място да тества
Ок, направих и останалото, и му показах как (той няма вина, страшно е първите пъти като го правиш), което отне 4 часа плътно главоблъсканици, защото е много като количество и като сложност.

Сега, моралът от историята.
Преди 1г 6м имах един старши. Много ме беше страх да го питам нещо, защото много ме респектираше колко знае и той вечно беше потресен, като някой не знае колкото него. Ама от страх накрая 2 пъти ми се налага просто да го викам да идва да помага, защото не можех да се справя за времето което имах.

Година и половина по-късно - старшия го няма, слагат ме старши на всеки проект, само дето не искам хората да ги е страх от мен и да се чувстват като провали (както аз се чувствах)
Вместо да си измия ръцете (както за съжаление видях др колега да прави тази седмиза и само критикува другите, а самият той е зелен ... да), хванах и показах на момчето какво да направи, останалото го довърших, поех и комуникацията, оправихме всичко и му казах, че вс е наред - набързо му разказах как съм била точно така преди в началото, и че са ве спасявали. И да не си легне с лошо настроение, а да бяга да спи и да яде, и даже утре ще направим част от нещата заедно да гледа.
И при всеки проблем, си bypass-вах firewall-а за да сме сигурни, че не е той проблема - общо взето днес направих всичките неща, които никой не ги е правил за мен в подобна ситуация.
И се замислих, че тези хора, които постъпват по друг начин (т'ва не е моя работа и аз мойте неща съм си ги направил, сори), явно още не са яли дървото или са забравили какво е чувството.

Евала. :) Хубаво е на човек да не му растът ушите правопропорционално на поста, който заема в дадения момент. :)

Стига след това мило отношение да не си и помисли нещо. Разбира се ако и ти не желаеш де...:D

Rakshy
05-16-2017, 06:51
Няма по-хубаво нещо от това да се разболееш 9 дена преди бала си. ^^

по-добре така, защото можеш да си здрава до бала
9 дни са много време :Д

Rakshy
05-16-2017, 06:59
quote of the day:

No thief, however skillful, can rob one of knowledge, and that is why knowledge is the best and safest treasure to acquire.
L. Frank Baum

Ivaaaaa
05-16-2017, 07:03
Надал е в убийствена форма.
А аз се чувствам като парцал.

Ewok
05-16-2017, 08:05
Само ще кажа, че понеже не легнах когато трябваше (11), като легнах в 1 и нещо не успях да заспя, въртях се до 2 и в крайна сметка се отказах. Излязох навън с идеята да свежна малко, но половин час след като отидох в градинката, се заприбираха хората и се наложи и аз, не ми се стоеше сама. В крайна сметка откарах брайзвайку до към 4 и нещо и май заспах към 5.
Поуката, деца, е като ви дойде времето за сън се възползвайте, че не се знае кога пак ще стане.

PathToOuroboros
05-16-2017, 08:19
АКо сте във връзка с жена от дълго време, вероятно вече са ви изневерили по някакъв начин без да сте разбрали, както сега обяснявам на един приятел.. Ако знаехте как функционира жената природно, нямаше да й вярвате и да й давате силата да ви нарани, защото ще знаете какво да очаквате, вместо да ви идва от небето.. Какви са причините да ви изневерят ?

1. Биха изневерили, защото им е скучно
2. Биха изневерили, защото не им се обръща достатъчно внимание, дори и ако наистина мъжа е зает с работа да й осигурява по добър начин на живот.. Мда.
3. Биха изневерили, защото другия просто има по хубави гени
4. БИха изневерили на емоционална основа
5. БИха изневерили за тръпката да изневерят
6. Толкова добри лъжци са, че дори аз дето се старая да съм буден, разбирам за някой работи след акта, макар принципно да усещам нещата от рано :D
7. Повечето вярват, че могат да се измъкнат с деянието и обикновено нямат скрупули, че са го извършили

Това са малко от причините, който сега се сещам, но има още ДОООСТа ако се позамисля още.. Причината да бъдете наранявани е, защото си набивате филми, че вашата връзка е "специална", а вашите чувства реципрочни, което не може да бъде пълна реалност независимо колко специален е човека, просто не функционираме на едно ниво, като радио в различни честоти и после хоп нещо се обърква и разбирате колко "специална" е тя :D Хей даже един път си намерих приятелче така тя ми изневери с него и после й изгорих всички дрехи, а обувките ги оставих на кучето да се порадва и вместо да си го изкарвам на мъжа дето и без това беше озадачен, че има приятел, се съюзихме й и го турихме задружно двамката на 2 фронта и тя е единствената губеща :) Пък и какво е виновен той.. сърби го иска се почеше, тя немое си затваря краката мастията, кат катинар роднина е, всеки втори ключ пасва.. Пък и да не беше той, щеше да е някой друг, все пак проблема не е мъжа а магистралата...

Предполагам повечето ще си кажете, че вашата връзка е специална въпреки всичко, но хей вероятно вашата перспектива е по вярна от милиони случай доказващи обратното емпирично и освен това науката обяснява защо някой неща се случват ако се поразровите, но нее.. Вашото ангелче не е способно на това.. :D Еххх но и аз обичам сейр, особено ако съм си казал мнението :D

Niakoitam
05-16-2017, 08:32
АКо сте във връзка с жена от дълго време, вероятно вече са ви изневерили по някакъв начин без да сте разбрали, както сега обяснявам на един приятел.. Ако знаехте как функционира жената природно, нямаше да й вярвате и да й давате силата да ви нарани, защото ще знаете какво да очаквате, вместо да ви идва от небето.. Какви са причините да ви изневерят ?

1. Биха изневерили, защото им е скучно
2. Биха изневерили, защото не им се обръща достатъчно внимание, дори и ако наистина мъжа е зает с работа да й осигурява по добър начин на живот.. Мда.
3. Биха изневерили, защото другия просто има по хубави гени
4. БИха изневерили на емоционална основа
5. БИха изневерили за тръпката да изневерят
6. Толкова добри лъжци са, че дори аз дето се старая да съм буден, разбирам за някой работи след акта, макар принципно да усещам нещата от рано :D
7. Повечето вярват, че могат да се измъкнат с деянието и обикновено нямат скрупули, че са го извършили

Това са малко от причините, който сега се сещам, но има още ДОООСТа ако се позамисля още.. Причината да бъдете наранявани е, защото си набивате филми, че вашата връзка е "специална", а вашите чувства реципрочни, което не може да бъде пълна реалност независимо колко специален е човека, просто не функционираме на едно ниво, като радио в различни честоти и после хоп нещо се обърква и разбирате колко "специална" е тя :D Хей даже един път си намерих приятелче така тя ми изневери с него и после й изгорих всички дрехи, а обувките ги оставих на кучето да се порадва и вместо да си го изкарвам на мъжа дето и без това беше озадачен, че има приятел, се съюзихме й и го турихме задружно двамката на 2 фронта и тя е единствената губеща :) Пък и какво е виновен той, сърби го иска се почеше, тя немое си затваря краката мастията, кат катинар роднина е, всеки втори ключ пасва..

Предполагам повечето ще си кажете, че вашата връзка е специална въпреки всичко казано :D

Викаш те мъжете никога не изневеряват? НИКОГА и никой!!! Пък бившото ти гадже е едикаква си, защото си го била сложила с приятеля ти пък...той пича същинското ангелче викаш. Присърбяло го онази работа, неможал да си удържи гащите и....взел та го мушнал на гаджето на заухавия си приятел женомразец. Той така и така се знаело, че ще обвини нея и единствено нея за цялата ситуация. Нищо, че докато са си пили биричката двете приятелчета онзи може и пръв да е започнал да и бърка в гащичките с поглед и със свалки. Но нали е мъж и е пич. Гадната курва е виновна за всичко...:)

PathToOuroboros
05-16-2017, 10:45
Викаш те мъжете никога не изневеряват? НИКОГА и никой!!! Пък бившото ти гадже е едикаква си, защото си го била сложила с приятеля ти пък...той пича същинското ангелче викаш. Присърбяло го онази работа, неможал да си удържи гащите и....взел та го мушнал на гаджето на заухавия си приятел женомразец. Той така и така се знаело, че ще обвини нея и единствено нея за цялата ситуация. Нищо, че докато са си пили биричката двете приятелчета онзи може и пръв да е започнал да и бърка в гащичките с поглед и със свалки. Но нали е мъж и е пич. Гадната курва е виновна за всичко...:)

Изневеряваме разбира се, но нашите причини са по... физически, тоест просто не ни се задоволяват нуждите и затова, пък при жените има просто повече причини поради който го правят и следователно шанса да се случи е по голям.. Той не е знаел, че си има приятел, защото тя му е казала, че си няма, пък дори и да ме лъже тя си е отворила краката нали ? Какво да го обвинявам него лично.. Ако не е той, ще е някой друг.. Дори 100 човека да пита и 99 да кажат Не 1 да каже Да и изневярата се получава.. Тя е искала да изневери по някаква си причина и е невъзможно да очаквам от абсолютно всички мъже да казват Не и да уважават факта, че си има приятел, а тя също едва ли парадира с това и дори женените махат пръстените си :D .. Мъжа ухажва, жената допуска до сексуалния акт, тоест тя трябва да поеме повечето отговорност за изневярата... Кое му е толкова сложното да го разбереш... Да обвиняваш мъжа е като да обвиняваш резачката, че ти е отрязала краката... Нали някой я управлява ....

Няма ангели, но човека поне ми се извини и постъпи почтено, той също се е надявал да се получи нещо и е глупаво да се бием ние, заради курвалъка на някоя си.. Каквото да й бях казал, нямаше да има значение, но знам, че ако унищожа нещата, който обича ще я заболи 10000 пъти повече от каквито и думи да формулирам, затова и така направих(една солидна част от парите за тях са мой, щот съм щедър, а тя неблагодарна и в моя дом), а той така я изложи пред нейните приятели, че репутацията й на курва й стана като прякор, тоест всичко е шест и на всичкото отгоре и бях заявил, че не разсъждавам като другите мъже и тя пак.. Еми печката гори и не и пука, дали някой ще се изгори на нея :)

Niakoitam
05-16-2017, 10:59
Днес май пак видях частта на поговорката: "По дрехите посрещат...."

Засякох се в центъра с едно малко цигане момче.Попринцип си е доста нагличко и си ти говори някакво нахакано без да се съобразява от възрастта ти. Но то попринцип ме засичаше или на работата миналата година или,когато сме тръгнали на село да работим и все ме виждало с разни анцузи и платненки често и оцапани с разни бои или други гнязове.
Днес ме засича,а аз някакъв такъв подстриган,с брада на един ден,прилепнала тънка фанелка покриваща част от китките ми,дънки и единият джоб надут яко на квадрат от личната карта и телефона ми и смърдящ на Стрейт. Толкова стъписано не бях го виждал туй дИте да ми говори....
Малко като миналата година дето едната колежка около моите години един път ми разправя: Абе искам да те питам нещо. Ти защо във фейсбук си по-хубав отколкото тук. Не че си грозен,но във фейсбук си по-хубав? Казвам и: Ами вероятно,защото във фейсбук съм бая по изтупан и с официални дрехи за разлика от тук....:D

Niakoitam
05-16-2017, 11:10
Изневеряваме разбира се, но нашите причини са по... физически, тоест просто не ни се задоволяват нуждите и затова, пък при жените има просто повече причини поради който го правят и следователно шанса да се случи е по голям.. Той не е знаел, че си има приятел, защото тя му е казала, че си няма, пък дори и да ме лъже тя си е отворила краката нали ? Какво да го обвинявам него лично.. Ако не е той, ще е някой друг.. Дори 100 човека да пита и 99 да кажат Не 1 да каже Да и изневярата се получава.. Тя е искала да изневери по някаква си причина и е невъзможно да очаквам от абсолютно всички мъже да казват Не и да уважават факта, че си има приятел, а тя също едва ли парадира с това и дори женените махат пръстените си :D .. Мъжа ухажва, жената допуска до сексуалния акт, тоест тя трябва да поеме повечето отговорност за изневярата... Кое му е толкова сложното да го разбереш... Да обвиняваш мъжа е като да обвиняваш резачката, че ти е отрязала краката... Нали някой я управлява ....

Няма ангели, но човека поне ми се извини и постъпи почтено, той също се е надявал да се получи нещо и е глупаво да се бием ние, заради курвалъка на някоя си.. Каквото да й бях казал, нямаше да има значение, но знам, че ако унищожа нещата, който обича ще я заболи 10000 пъти повече от каквито и думи да формулирам, затова и така направих(една солидна част от парите за тях са мой, щот съм щедър, а тя неблагодарна и в моя дом), а той така я изложи пред нейните приятели, че репутацията й на курва й стана като прякор, тоест всичко е шест и на всичкото отгоре и бях заявил, че не разсъждавам като другите мъже и тя пак.. Еми печката гори и не и пука, дали някой ще се изгори на нея :)

Това,че мъжа е с ключа,а жената с ключалката едно на ръка. Но това,че мъжа като изневерявал било по по по малко вина,защото бил мъж...това са пълни глупости. Често мотивите на жената не се различават особено от тези на мъжа. Ти и обяснявай в лицето като тук на нас колко по нисшо същество е,защото е жена пък после се чуди защо я е порнал някой,който я е имал дори не за повече,а просто за равна. И едната и другата неспособност да си задържиш гащите върху половите органи е еднакво осъдително,а често и двамата във връзката са виновни. Другото са глупости. Не живеем в Арабските държави и харема не е приет като нещо естествено тук все пак. А от така "модерните" връзки наречени отворени връзки направо пък ми се повръща...

PathToOuroboros
05-16-2017, 11:25
Това,че мъжа е с ключа,а жената с ключалката едно на ръка. Но това,че мъжа като изневерявал било по по по малко вина,защото бил мъж...това са пълни глупости. Често мотивите на жената не се различават особено от тези на мъжа. Ти и обяснявай в лицето като тук на нас колко по нисшо същество е,защото е жена пък после се чуди защо я е порнал някой,който я е имал дори не за повече,а просто за равна. И едната и другата неспособност да си задържиш гащите върху половите органи е еднакво осъдително,а често и двамата във връзката са виновни. Другото са глупости. Не живеем в Арабските държави и харема не е приет като нещо естествено тук все пак. А от така "модерните" връзки наречени отворени връзки направо пък ми се повръща...

Така е аз съм виновен, че ми е изневерила, че живееше у нас, че се хранеше с неща, купени с мойте пари и не некви евтини шпекови салами, а хубава храна, че й вдигнах класата и статуса в живота, без да заслужава иначе :) Еднаква е вината за изневярата :) Еми изхвърлих я кат мастия и още ме е кеф, повече от всичкия секс, който съм правил с нея, защото накрая аз излязох отгоре :) Не мразя жените, както не мразя лъвовете, че ще ме изядат, както не мразя кактуса, че ме боде, както не мразя копривата, че ме щипе, както не мразя настинката, че ме хваща.. Това са просто натурални неща в природата и омразата нищо не би променила и затова не мога да мразя жените, но мога да мразя постъпките им към мен, това мога да променя или поне да ги накарам да съжаляват, че са си играли с мен, а иначе третирам всеки както заслужава и ако ме третира добре и аз ще ги :)

NomNomNom
05-16-2017, 11:26
^^ някой там, резонно се изказваш
+ да не генералириам, но жените са по-picky, ако не им пусне гошо, няма да ходят при пешо, ще си седят на сухо.

Ouroboros,мн его, много нещо, имал си пари - дал си, да зарадваш човек до теб, никой не те е карал да го правиш и не можеш да очакваш нищо в замяна.

Всеки може да каже колко много се е жертвал, приеми го, че е охладняла към теб, изневерила е, ти си я оставил след това - историята приключва, учите си уроците.

Т'ва много едностранчиво звучи, тя черна, ти светец, винаги ни се иска да сме дали вс от себе си, и да е постъпено несправедливо спрямо нас, уви сами си го правим

PathToOuroboros
05-16-2017, 11:34
^^ някой там, резонно се изказваш
+ да не генералириам, но жените са по-picky, ако не им пусне гошо, няма да ходят при пешо, ще си седят на сухо.

Ще генерализирам, но с право.. Жените имате две природни потребности като търсите партньор:
1. Да има хубави гени и да е сексуално стимулиращ
2. Да бъде добър в набавянето на ресурси и въобще в манипулацията на света около него
Рядко се случва мъж да е перфектен и да е на високо ниво и в двете, освен това по време на овулация вие сте привлечени сексуално към по мачо красавци, пък през останалото време търсите някой, който да се грижи за вас, тоест ако сте избрали някой, който е добър партньор, но не е генетично по вашите вкусове, шансовете да му изневерите с някой хубавец са по големи.. Също противозачатъчните блокират вашата способност да надушите генетичния код, на партньора си, а той трябва да е противоположен на вашия, според природните закони, иначе като ги спрете хапчетата, ще почне да ви намирисва на неприятен, щот когато една жена е в симулирана бременност търси хора с по близък генетичен код до нея или роднини, защото има нужда от повече грижа, което е логично :)

После идват емоционалните, че не ви обръща внимание и тем подобни причини, който са също валидни.. Няма случай, където вечно да можеш да угаждаш на жена, освен ако не я задържиш до след 40, когато губи своята сексуална цена на пазара(даже по рано, зависи от качеството гени), тогава никои не я иска и ако е умна ще си седи на гъза :D

a.todorow
05-16-2017, 11:41
Хора, имам проблеми с гърба, преди месец се изнесох на квартира и леглото, на което спя е много твърдо. Според вас има ли смисъл да си взема топ матрак като тези, които ги предлагат тук: http://www.dormeo.bg/top-matraci ???

Niakoitam
05-16-2017, 12:00
За жените ли Номке? :)

PathToOuroboros и твоята както я изкарваш си си я купил просто. Нищо чудно и само заради парите да била с теб.
Аз нямам подобни проблеми нито с парите,нито....с жените....:D

Иначе да,не обичам да генерализирам. И жени има,които ако Гошо не им пусне или просто са се скарали и им е много тъжно или най-малкото искат да му направят напук ще ходят при Пешо. Има и мъже дето не могат да си го задържат в гащите.

Бил съм свидетел на "мъж", който постоянно изневерява на гаджето си и си хваща други като му писне,а като се разкара със другите пак и прави мили очички обяснявайки и колко я обичал и тя се връща при него. Прави я на парцал,но странно защо тя тичка ли тичка по него като и подсвирне доволна,че отново и е обърнал внимание. Плюе го,плюе и неговите,а когато му писне от другите и и подсвирне тича при него с влажен език и трептяща опашчица. Ако си гледал София Ден и Нощ героинята Зара беше такова персонажче спрямо Дани. Ако си го гледал може да видиш там и образа на една пълна мъжка проститутка наречена Марио дето единствената и цел е да се прави на влюбен,да прави мили очички и да чука всичко дето има дупка между краката. Ако може по две,три на веднъж още по-добре. С гаджетата са бонус. Особено ако са гаджета на Дани.

Познавам също и другата крайност. Една девойка дето ми обясняваше как вярвала в любовта страшно много и не изневерявала. А си имаше гадже,което твърдеше,че обича от друг град,когато пред очите на мен и братовчедите ми си изтърга сливиците с някакъв непознат дето започна да и пуска свалки и да я кани на танци в едно заведение. Едвам я отлепихме от него. Пък навън започна да го храни пред нас като вече го нямаше колко непохватен бил и как щял да я задуши. На другата седмица като дойде се омрънкваше на братовчед ми колко гадно и мизерно се чувствала и каква тъпотия била направила. Колко била проста заради постъпката си. Ами мисли с тая кратуна овреме бе.

Друга пък на една вила омъжена и с дете. Мъжа и не беше с нас.Пред нас се правеше в началото на много високо интелигентна. Говореше ни за книги и песни,че даже и против изневярата и хранеше интелигентно интелигентно всичко що е курва. Хем си беше хванала тъпкач от интернет и си го беше довела,хем пред него с мен само кокетничеше и видимо флиртуваше (аз си мислех,че е мъжа и и леко се стягаш,защото си беше едричък :D ) и за капак като ебача и си тръгна и се понапи в ритъма на танца хвана брат ми за оная работа пред очите на гаджето му,с които се водеха много добри приятелки и бяха живяли в един блок.Друг е въпроса,че почти гола се съблече. И накрая пред мъжа и детето и ни лук яла ни лук мирисала като дойдоха. Което не значи,че трябва да се генерализира само за мъжете или само за жените. Във всяко стадо има мърша и е въпроса да намериш читавото....:)

DarkTemplar
05-16-2017, 12:08
Според мен в основата на изневерите стои обвързването с неподходящия човек. Отначало всичко е перфектно - секс, страст, емоции, но после като разберете, че не си пасвате/вече не сте си интересни и неизбежно започват да се търсят заместители.

Дали и как ще го направиш много зависи от характер, принципи. Ако си имаш някой, който те удовлетворява напълно, също не би го направил.

И двата пола изневеряват, и при двата пола могат да се намерят оправдания. Няма по-грешен и по-малко грешен пол, до човека е. Жените обикновено се опитват да е по-дискретно, което не променя факта, че го правят.

Niakoitam
05-16-2017, 12:24
Според мен в основата на изневерите стои обвързването с неподходящия човек. Отначало всичко е перфектно - секс, страст, емоции, но после като разберете, че не си пасвате/вече не сте си интересни и неизбежно започват да се търсят заместители.

Това е може би второто нещо във връзките от което ме е най-страх... :)

Дали и как ще го направиш много зависи от характер, принципи. Ако си имаш някой, който те удовлетворява напълно, също не би го направил.

И двата пола изневеряват, и при двата пола могат да се намерят оправдания. Няма по-грешен и по-малко грешен пол, до човека е. Жените обикновено се опитват да е по-дискретно, което не променя факта, че го правят.

Да,а най-доброто е....аз не искам да му кажа,защото ще го нараня...:D

DarkTemplar
05-16-2017, 12:31
Това е може би второто нещо във връзките от което ме е най-страх... :)
Кое е първото?

Niakoitam
05-16-2017, 12:35
Кое е първото?

Да не остана сам и без подобна любов в старините си. :)

slun4ice_90
05-16-2017, 12:50
На работа съм и си убивам времето тук... В перфектно настроение съм и се чух с тъпака...и се изнервих,но и зарадвах...Баси ужаса дева и овен... :Д :Д :Д

slun4ice_90
05-16-2017, 12:54
да не са ти сложили пак рога
ама тоя път да са по-малки

hahahahah След един катастрофален неделен ден се съвсезам...Ама сега съм адски влюбена след дълга връзка...И не ща друг,бе...Когато някой е роден за теб и те допълва е трудно да се откажеш... :( Не искам никой вече,а около мен само яки момчета...Писна ми все да ги преживявам!Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....

PathToOuroboros
05-16-2017, 13:02
Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси :D Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов :) Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелки сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг :D Също и нямаше да има толкова много мъже прегладняли за женско внимание, дето цакат всички като си дупчат собствените топки с надеждата някоя евентуално да ги съжали достатъчно, че да ги потупа по рамото с ръкавица, без да ги нарече криипъри.. Жалко е да гледаш мъже да се влачат кат бити кучета подир кучките дет ги подритват.. Не е нищо особено това ама като го нямаш и не си ги изпитал досега в добри количества и го обожествяваш това внимание и тоя секс и тая любов и едва ли не края на света ако ги нямаш, ами не е така, но това което нямаме е по привлекателно за нас.. Всичко е основно маркетинг, а накрая получаваш космодиск :D

Niakoitam
05-16-2017, 13:09
Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси :D Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов :) Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелка сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг :D

Ако търсиш точно истинската любов...облечен в чувал и без пари има доста по-голям шанс да я намериш отколкото със скъпа кола,маркови дрехи и спонсорство. Друг е въпроса,че по този начин автоматично ще изпуснеш мнооооого неистински любови и може да си дъъъълго време сам...:)

Относно битите кучета дадох пример по-нагоре и с жени кученца...

AnarchyBoy
05-16-2017, 14:01
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/18492859_1509796439065637_163759356_n.jpg?oh=5fa4e 3fbd9bd27bf55b5bd0e944a1dd0&oe=591CF5C8

sladura89
05-16-2017, 14:03
Какви шансове имам да намеря "истинска любов" ако изляза облечен с картофен чувал на улицата, без пари ? ДАй и аз да пробвам да привличам мацките с духовна енергия, изглежда всички монаси плуват в мацки тея дни и въобще и не могат да се наситят на пуси :D Примерно епископ Евипикидики почина на дупето на една руса десятка по скалата на секс... Ама в пълна сериозност няма безплатна любов :) Ако жените обичаха както казваха, че обичат, доста повече мъже щяха да си имат приятелки сега, а не само тези, който могат да си ги позволят ча чинг :D Също и нямаше да има толкова много мъже прегладняли за женско внимание, дето цакат всички като си дупчат собствените топки с надеждата някоя евентуално да ги съжали достатъчно, че да ги потупа по рамото с ръкавица, без да ги нарече криипъри.. Жалко е да гледаш мъже да се влачат кат бити кучета подир кучките дет ги подритват.. Не е нищо особено това ама като го нямаш и не си ги изпитал досега в добри количества и го обожествяваш това внимание и тоя секс и тая любов и едва ли не края на света ако ги нямаш, ами не е така, но това което нямаме е по привлекателно за нас.. Всичко е основно маркетинг, а накрая получаваш космодиск :D

Ето един много точен и смислен коментар браво за което! Мхм, аз бих казал, че и аз никога или почти никога не съм получавал женско внимание, ако съм получавал то е било само като приятел или от типа кефиш ме за момента, или отчаяна съм и се радвам, че ми обърна внимание, нямащо нищо общо с влюбване, любов и т.н. , но като се замисля отдавам прекалено много внимание на момичетата, а не получавам такова от тях, а все си мисля, че трябва да има баланс и за да има баланс започвам и аз да не им давам внимание и да ги игнорирвам както те правят с мен, ако някоя иска внимание ще трябва и тя да покаже такова! Ако всички бяхме на този принцип нямаше да ги има кифлите дето се надуват на n-та степен, понеже са затрупани от мъжко внимание без дефакто да са го заслужили, за това имат егати и самочувствието, но е факт, че мъжете трудно устояват на готините мадами, докато обратното е доста по-възможно, въпрос на психика и на хормони, както и на тренировки на въздаржание и криене на емоциите!!!

sladura89
05-16-2017, 14:09
Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....

Ако жените се обличаха и се държаха както 50-те години може би, може би доста трудно щеше да намериш момиче, което да харесаш и по-вероятно щеше да я харесаш заради характера, но имайки предвит как изглеждат днешните момичета, особено тези със слаби и стегнати тела и красиви лица, как се обличат и как се държат е доста трудно да устоиш на изкушението!!!

anonymous908491
05-16-2017, 14:14
а около мен само яки момчета...

оуууу, благодаря

slun4ice_90
05-16-2017, 14:15
Ако жените се обличаха и се държаха както 50-те години може би, може би доста трудно щеше да намериш момиче, което да харесаш и по-вероятно щеше да я харесаш заради характера, но имайки предвит как изглеждат днешните момичета, особено тези със слаби и стегнати тела и красиви лица, как се обличат и как се държат е доста трудно да устоиш на изкушението!!!

Хахах,абе то това е станало,защото тя си е просто курва...Не искам да навлизам в подробности...А,аз залагах на този човек... П.С.Аз грозна ли тряа да се почувствам от напусаното в последния абзац? :Д :Д И не смятам,че е толкова трудно и да бъде честен човек...Това си изпуснал да констатираш...И аз се обличам провокативно,но съм си и такава.Държанието си е до човек и възпитание...Не може да отиде някаква си там и да го хване за "пакета" и тн...Аз не постъпвам така...Има и свестни момичета,но и моите наблюдения са трагични като цяло!Когато съм с някого съм само с него,но и това не се цени...

slun4ice_90
05-16-2017, 14:18
оуууу, благодаря

хахах :)

PathToOuroboros
05-16-2017, 14:37
Хахах,абе то това е станало,защото тя си е просто курва...Не искам да навлизам в подробности...А,аз залагах на този човек... П.С.Аз грозна ли тряа да се почувствам от напусаното в последния абзац? :Д :Д И не смятам,че е толкова трудно и да бъде честен човек...Това си изпуснал да констатираш...И аз се обличам провокативно,но съм си и такава.Държанието си е до човек и възпитание...Не може да отиде някаква си там и да го хване за "пакета" и тн...Аз не постъпвам така...Има и свестни момичета,но и моите наблюдения са трагични като цяло!Когато съм с някого съм само с него,но и това не се цени...

Провокативното обличане е като да изкараш дините на пазара, щом са отвън, значи се продават :D Ся каквото и да кажем ако дойде някой любим актьор примерно и ти се натисне едва ли ще бъдеш пример за подражание, но не ти и трябва, все пак винаги можеш да избереш да бъдеш и двете.. Хем пример за подражание пред приятелите и приятеля си, хем с приятни спомени при актьора :D Пък и е приятно да можеш да се похвалиш с кой си била, нали :D

Важното е той да вярва, че излизаш само с него, другите неща са тривиални подробности :D

slun4ice_90
05-16-2017, 14:40
Провокативното обличане е като да изкараш дините на пазара, щом са отвън, значи се продават :D Ся каквото и да кажем ако дойде някой любим актьор примерно и ти се натисне едва ли ще бъдеш пример за подражание, но не ти и трябва, все пак винаги можеш да избереш да бъдеш и двете.. Хем пример за подражание пред приятелите и приятеля си, хем с приятни спомени при актьора :D Пък и е приятно да можеш да се похвалиш с кой си била, нали :D

Важното е той да вярва, че излизаш само с него, другите неща са тривиални подробности :D

Хехехе,глупости...Не съм такава аз и съм излизала с всякакви момчета...И за такижа "роли" за пред фр и него не правя...И аз самата и пея,но нека си се хвалят...Не държа да бъда със супер звезда и бих устояла на изкушението...

PathToOuroboros
05-16-2017, 15:00
Хехехе,глупости...Не съм такава аз и съм излизала с всякакви момчета...И за такижа "роли" за пред фр и него не правя...И аз самата и пея,но нека си се хвалят...Не държа да бъда със супер звезда и бих устояла на изкушението...

Но все пак държиш да е успешен в живота, а не някой под стандартите ти нали или нямаш стандарти ? Смисъл ако имаш значи не всеки може да бъде с теб и натурално ги нареждаме на йерархия. Ако нареждаме момчетата на йерархия спокойно можем да кажем, че тези, който те заговарят и са под стандартите досаждат и са криипър йууу, помощ изнасилвач и тнн :D

Изпадам в крайности, но мисълта ми е, че ако не всеки има шанс с теб, значи не си по различна от другите, макар и да искаш така да мислиш. Никой не е различен от другите, всички искаме най доброто, проявата на другояче е вид аномания или алтруизъм дори..
Също ако имаш стандарти имаш определен праг и ако текущото ти гадже падне под него, би ти се сторило по привлекателно да пробваш с онзи... симпатичен пилот :)
Например ако стане инцидент и загуби крак и не може да функционира нормално или получи еректилна дисфункция и тнн. Смисъл ако скъсаш с него би изглеждала зле в очите на всички, но ако задоволяваш нуждите си другаде, без никой да разбере... Еми това е друго нещо :D
Пък ако нямаш стандарти... Еми разбираш ... :D Пляс пляс мляс мляс ауууу херпес

slun4ice_90
05-16-2017, 15:15
Но все пак държиш да е успешен в живота, а не някой под стандартите ти нали или нямаш стандарти ? Смисъл ако имаш значи не всеки може да бъде с теб и натурално ги нареждаме на йерархия. Ако нареждаме момчетата на йерархия спокойно можем да кажем, че тези, който те заговарят и са под стандартите досаждат и са криипър йууу, помощ изнасилвач и тнн :D

Изпадам в крайности, но мисълта ми е, че ако не всеки има шанс с теб, значи не си по различна от другите, макар и да искаш така да мислиш. Никой не е различен от другите, всички искаме най доброто, проявата на другояче е вид аномания или алтруизъм дори..
Също ако имаш стандарти имаш определен праг и ако текущото ти гадже падне под него, би ти се сторило по привлекателно да пробваш с онзи... симпатичен пилот :)
Например ако стане инцидент и загуби крак и не може да функционира нормално или получи еректилна дисфункция и тнн. Смисъл ако скъсаш с него би изглеждала зле в очите на всички, но ако задоволяваш нуждите си другаде, без никой да разбере... Еми това е друго нещо :D
Пък ако нямаш стандарти... Еми разбираш ... :D Пляс пляс мляс мляс ауууу херпес
Хахаха,днес ме спукахте от смях...Имам си стандарти,разбира се...и принципи,което е най-важното!Да,бих останала независимо от всичко,когато обичам!Аз съм висока летва и не,не съм за всеки...Подбирам си хората и като цяло около мен,но излизам с всякакви момчета без значение какво работят и тн... :) ;) Заговарят ме всякакви и не ми е проблем...Аз съм и мила и веселяче и харесвам такива хора!...

corbV2
05-16-2017, 15:26
Толкова ли е сложно да бъдеш верен и честен?!... 0.о....
Не ща да съм верен и честен, а да ми се давиш на шампоана . Не, не е сложно. Въпрос на приоритети.

Цензурирано. - Indistinct

slun4ice_90
05-16-2017, 15:34
^

Ти си някъв ултра тъп...хаха ;) Дави си се ти!

sladura89
05-16-2017, 15:42

Никъде не съм споменавал, че си грозна! Нито те познавам нито знам как изглеждаш и се държиш за да те коментирам! Няма лошо и момичетата да са инициативни и да правят първата крачка, аз уважавам такива момичета и предпочитам, но за съжаление не срещам такива! Няма лошо и хората да са само с един човек както ти си писала, но в днешно време не останаха много хора, които да са моногамни, повечето са полигамни и, ако нещата са доста сериозни може би трябва двамата да са си верни един на друг, освен ако няма някаква причина единия да търси нещо другаде, защото му липсва в дадената връзка, но ако нещата не са сериозни и връзката е от типът само за секс тогава е друго!

corbV2
05-16-2017, 15:50
Ти си някъв ултра тъп...хаха ;) Дави си се ти!
Шматка, кво се палиш? Давай го по-айляк.

Rakshy
05-16-2017, 16:05
Днес май пак видях частта на поговорката: "По дрехите посрещат...."

Засякох се в центъра с едно малко цигане момче.Попринцип си е доста нагличко и си ти говори някакво нахакано без да се съобразява от възрастта ти. Но то попринцип ме засичаше или на работата миналата година или,когато сме тръгнали на село да работим и все ме виждало с разни анцузи и платненки често и оцапани с разни бои или други гнязове.
Днес ме засича,а аз някакъв такъв подстриган,с брада на един ден,прилепнала тънка фанелка покриваща част от китките ми,дънки и единият джоб надут яко на квадрат от личната карта и телефона ми и смърдящ на Стрейт. Толкова стъписано не бях го виждал туй дИте да ми говори....
Малко като миналата година дето едната колежка около моите години един път ми разправя: Абе искам да те питам нещо. Ти защо във фейсбук си по-хубав отколкото тук. Не че си грозен,но във фейсбук си по-хубав? Казвам и: Ами вероятно,защото във фейсбук съм бая по изтупан и с официални дрехи за разлика от тук....:D

АХАХАХАХХАХАХАХААХАХХАХАХ А

Подстриган, небрадясал, ПРИЛЕПНАЛА ТЪНКА ФАНЕЛКА ПОКРИВАЩА ЧАСТ ОТ КИТКИТЕ МИ, ДЪНКИ И ИЗДУТ ДЖОБ, ВОНЯЩ НА СТР8 АХХАХАХАХАХХА :D :D :D :D :D

е тва е бате, селския ерген на мегдана ахахахахха

ох, разсмя ме, благодаря :D

deitona22
05-16-2017, 16:07
Най-накрая започнах пак да ходя на лостове.
Мускулната треска е навсякъде,ама се чувствам супер след всяка тренировка.
Даже и преваля малко и разхлади ,та тренировката стана още по-добра.

slun4ice_90
05-16-2017, 16:18
Шматка, кво се палиш? Давай го по-айляк.

Хаха,ок ;)

slun4ice_90
05-16-2017, 16:20
Никъде не съм споменавал, че си грозна! Нито те познавам нито знам как изглеждаш и се държиш за да те коментирам! Няма лошо и момичетата да са инициативни и да правят първата крачка, аз уважавам такива момичета и предпочитам, но за съжаление не срещам такива! Няма лошо и хората да са само с един човек както ти си писала, но в днешно време не останаха много хора, които да са моногамни, повечето са полигамни и, ако нещата са доста сериозни може би трябва двамата да са си верни един на друг, освен ако няма някаква причина единия да търси нещо другаде, защото му липсва в дадената връзка, но ако нещата не са сериозни и връзката е от типът само за секс тогава е друго!

Снимката е моя...Мда,ами аз не си падам по връзки всъшност,но съм сериозна,когато имам взаймоотношения...Мда,не останаха! :) Аз правя първа крачка,когато някой ме е зайнтригувал...

anonymous908491
05-16-2017, 16:44
Снимката е моя...Мда,ами аз не си падам по връзки всъшност
Аз правя първа крачка,когато някой ме е зайнтригувал...

здрастииии
понеже си стоиш на едно място, та реших първата крачка да е от мен

Ivaaaaa
05-16-2017, 16:46
Е, да, бе. Защо да не се изсипе шибан порой точно в тези 5 минути, в които бях навън. Без чадър, разбира се. От обувките до косата вир вода. А тъпото приложение ми показа, че днес нямало да вали. :@@@@@

nachossr
05-16-2017, 16:51
Ouroboros
Евала човек и аз бих я изгонила. Знам колко долни стават жените в това отношение. Дори стават още по-долни, като тръгват да съблазняват и обвързани и такива, които изобщо не мислят за партньора си преди да действат хич не ги жаля. Ей заради такива индивиди после се казва, че всяка жена е такава.

slun4ice_90
05-16-2017, 16:52
здрастииии
понеже си стоиш на едно място, та реших първата крачка да е от мен

хахах,страшен ден е днес... :) Оф,че якоо! :)

Niakoitam
05-16-2017, 18:02
АХАХАХАХХАХАХАХААХАХХАХАХ А

Подстриган, небрадясал, ПРИЛЕПНАЛА ТЪНКА ФАНЕЛКА ПОКРИВАЩА ЧАСТ ОТ КИТКИТЕ МИ, ДЪНКИ И ИЗДУТ ДЖОБ, ВОНЯЩ НА СТР8 АХХАХАХАХАХХА :D :D :D :D :D

е тва е бате, селския ерген на мегдана ахахахахха

ох, разсмя ме, благодаря :D

Ееееемииии саааа не можем всички да сме градски ергени от Люлин. :D

Иначе пак заповядай. Обичам да разсмивам хората. :D

NomNomNom
05-16-2017, 18:10
Качила съм 2кг за 1 седмица :д

Нямам адресна регистрация в холандия и много ме нервират ( една данъчна отстъпка не искат да ми пуснат + има шанс да не ме пуснат на командировка във французко), пък аз нямам, защото още си живея у нас.

Книжката до никъде, тези листовки .. защо ги бавя.

И май ще заминавам перманентно за нидерландия. Май ще отида след 1-2 седмици да свърша малко работа и да поговорим с банката.

И както си ги правя тези планове, просто ми.писна всичко винаги да се обърква, чак не ми се вярва, че е възможно да имам спокоен нормален живот.

Грозния
05-16-2017, 18:19
Да, ти.

Аз не съм.Пусни анкета, като толкова много знаеш 8) !
Помниш ли какво стана миналия път?

моралът от историята.На български се казва "поуката" от историята :).

Най-накрая започнах пак да ходя на лостове.
Мускулната треска е навсякъде,ама се чувствам супер след всяка тренировка.
Даже и преваля малко и разхлади ,та тренировката стана още по-добра.Почна ли да вдигаш 100 от лежанка бе лъФ :D?

А тъпото приложение ми показа, че днес нямало да вали. :@@@@@Кое приложение ползваш?

deitona22
05-16-2017, 18:27
Почна ли да вдигаш 100 от лежанка бе лъФ :D?

Когат съм дигал 100 от лежанка,още не си бил роден.
Айде по тъча и бегай там с твойте 25 кила.

inewton
05-16-2017, 18:49
Пусни анкета, като толкова много знаеш 8) !
Помниш ли какво стана миналия път?
Няма смисъл да пускам анкета. Достатъчно ми е сам да си признаеш.

sladura89
05-16-2017, 18:50
Снимката е моя...Мда,ами аз не си падам по връзки всъшност,но съм сериозна,когато имам взаймоотношения...Мда,не останаха! :) Аз правя първа крачка,когато някой ме е зайнтригувал...

И аз разбрах, че връзките не са за мен и не търся такава в момента, не виждам смисъл, или може да не съм срещнал правилният човек! На снимката ти се вижда повече лицето, но доста добре изглеждаш да! Мхм, явно аз или никого не съм заинтригувал или просто не излизам достатъчно, едно от двете ще е! :)

NomNomNom
05-16-2017, 19:02
Бтв една история по темата за връзки.
Излязох с човек Х един път, той ми изсипа някакви 15 изисквания от рода на: аз работя 36 часа седмично и жената тр да работи толкова или по-малко, за да прекарваме време заедно и, за да ходим заедно по шотландия (държеше там да ходи)
+ "нямам против какво е правила преди, но като сме заедно, само заедно, без някакви креватни извращения"
И общо взето мисълта му беши, че всички така трябва да правят.

От една страна беше прав да си каже всичко -знае точно какво иска/какво търси, от друга -
Нз някои хора от къде падат, и си мислят, че някой е там да им задоволява изискванията :д

Та криворазбраните връзки дето се използват за друго освен взаимно желание/прекрасност, не мерсий.

Едит: ок, на четене не звучи нелепо, но на живо сякаш напълно искаше да те обсеби и да базира животът ви на връзката, такава каквато той я иска :д

DarkTemplar
05-16-2017, 19:09
^тоя е бил пълен сухар. Креватните извращения не са лошо нещо. :D

От цял час запис излъчиха има-няма 3-4 мин. И то почти нищо не се видя/чу. Разочарован съм. А ми убиха половин следобед...

nachossr
05-16-2017, 19:17
Бтв една история по темата за връзки.
Излязох с човек Х един път, той ми изсипа някакви 15 изисквания от рода на: аз работя 36 часа седмично и жената тр да работи толкова или по-малко, за да прекарваме време заедно и, за да ходим заедно по шотландия (държеше там да ходи)
+ "нямам против какво е правила преди, но като сме заедно, само заедно, без някакви креватни извращения"
И общо взето мисълта му беши, че всички така трябва да правят.

От една страна беше прав да си каже всичко -знае точно какво иска/какво търси, от друга -
Нз някои хора от къде падат, и си мислят, че някой е там да им задоволява изискванията :д

Та криворазбраните връзки дето се използват за друго освен взаимно желание/прекрасност, не мерсий.

Едит: ок, на четене не звучи нелепо, но на живо сякаш напълно искаше да те обсеби и да базира животът ви на връзката, такава каквато той я иска :д

Като цяло хора всякакви :D Честно да ти кажа, ако съм на него бих изчакала поне втора среща преди да сложа картите на масата, тъй като по тоя начин, както ти каза е обсебващо. Но получава точки за честност хахах.

Lilanda
05-16-2017, 19:59
Качила съм 2кг за 1 седмица :д
Аз пък за 1 ден по накакъв странен начин съм качила килограм и половина. Нищо, че през този ден се убих да вървя и да танцувам и не бях яла почти нищо. Нямам идея как се случи, имам чувството, че нещо кантарът ни сдава багажа.

Книжката - скъсаха ме на кормуване преди близо месец (при това от притеснение, да отбележа), инструктора не ми е звънял и смятам като мине бала, да го притесня аз.

Грозния
05-16-2017, 20:18
Когат съм дигал 100 от лежанка,още не си бил роден.
Айде по тъча и бегай там с твойте 25 кила.Дигал си 100 от лежанка, колкото и ще спиш с Дивергент - само насън :razz: !

Няма смисъл да пускам анкета.Знаеш, че ще загубиш 8)!

Мхм, явно аз или никого не съм заинтригувал или просто не излизам достатъчно, едно от двете ще е! :)Ха познай, кое от двете е?

deitona22
05-16-2017, 20:20
Дигал си 100 от лежанка, колкото и ще спиш с Дивергент - само насън :razz: !
Колко много не знаеш.
За момент ми стана жал...оп вече не ми е.
И нека те информирам -рекорда ми е 105 кг 2 пъти.
Та ти може да си посънуваш и за двете,защото при мен те са реалност ;)

inewton
05-16-2017, 20:21
Знаеш, че ще загубиш 8)!
Не ми пука дали ще загубя. Зададох ти конкретен въпрос, а ти вместо да отговориш докъде стигна... Няма значение, приемам го вместо отговор.

Rakshy
05-16-2017, 20:31
твърде много абсолютни кретени пишат през последните страници :/

Necrologist
05-16-2017, 20:34
твърде много абсолютни кретени пишат през последните страници :/

И ти реши да се присъединиш към тях, да им правиш компания?

tori
05-16-2017, 20:54
Чувствам странно душевно удовлетворение, катарзис и свършване, не знам и аз защо. Цял ден просто ми е кеф от нищо точно определено.
Голяма е досада, още наистина мъничко търпя и съм бай-бай бич. И то нещо точно определено, просто ми стана скучна тая игра вече. Вярно, че оттам насетне не знам какъв ще го дървя с живота си във въпросния аспект, но хич не ми се занимава с простотии. Ама хич.

AnarchyBoy
05-17-2017, 05:38
Отпуск до 29ти.. от 3дни вечИ... вчера метнахме едно бързо бетонче.. 3ма човека.. физическата умора ми действа толкова успокояващо и релаксиращо.. :D
Мисля от 22 до 26 да се фърля до Гръцко или Турско да се топна у морието.. че сезона започва и няма да има повече отпуски.. ;с
Започнах да уча турски и сам си се кефя колко бързо напредвам.. :D
Някои хора не мога да ги разбера, предателството вродено ли им е.. или го придобиват.. Винаги съм се държал добре с хората, които се отнасят добре към мен.. И съм сипвал на хората, които са се опитвали да ме стъпчат..
Но тя прекалява... Оо и до понеделник трябва да обработя клипчиетУ... beeing among the best boomies in the world requires sacrafice..
Ако не пускам ново клипче поне веднъж на половин година the fan base rages...
current mode..

https://www.youtube.com/watch?v=g1N2M0dR0rs

Rakshy
05-17-2017, 09:42
И ти реши да се присъединиш към тях, да им правиш компания?

точно така, ретардирала, похабяваща кислород форма на живот такава :)

Rakshy
05-17-2017, 09:44
Започнах да уча турски и сам си се кефя колко бързо напредвам.. :D

налага ти се заради моментната позиция в работата или просто ей така?

AnarchyBoy
05-17-2017, 10:01
налага ти се заради моментната позиция в работата или просто ей така?

Заради работата ... ;д но е мега лесен като език..

За 1 ден научих 50-те дежурни изречения и отговорите им.. а след около 10 дни вече можех да водя що годе прост, но свободен разговор на турски...

Lilanda
05-17-2017, 10:10
Ок, след 2 дена по това време ще е минала матурата по БЕЛ. Съвсем леко съм притеснена, макар че знам, че и 6.00 мога да изкарам. За пръв път ми се случва да говоря по тоя начин, но ако имам под 5.75, за мен ще е пълен провал. Разбира се, след това идва по-голямото ми притеснение - отново не съм вярвала, че ще го кажа, но дано изкарам поне 5.25 на английския. Само тези 2 неща да се случат и всичко ще ми върви по мед и масло.

ПС: Ако съвсем малко повече се бях напънала в 9 и 11 клас, нямаше сега да имам тези притеснения...:(

DarkTemplar
05-17-2017, 11:12
Хората масово не искат да си помогнат сами, а после се чудят защо не им се получават нещата (кариера, връзки и т.н.). Характерът е най-голямата движеща сила, но и най-голямата пречка.

*Не се отнася за някой тук, просто си разсъждавам.

tori
05-17-2017, 11:33
#соринотсорибич :дд Даже не мога да излъжа, че не съм доволна от развоя на събитията, така се зарадвах просто.
Деня ми пак е хубав, явно съм влязла в някво комбо и всичко е точно. Още мъничко имам да добутам в унито за деня и съм чао, а от сутринта съм супер неебателна и не ми се стои тук. Как да стоя като е толко хубаво времето?! За довечера имам няква оферта за билярд ма още не съм напълно сигурна дали ми се ходи, може и да откажа демек. Ма пък и в нас май не ми се кибичи та ще помисля. Аз знам добре с кого и къде ми се ходи ма всички са пръснати по градовете и държавите и ще трябва да си изгния в нас, ако не излизам. :дд Даже ако не ме домързи, може да се пусна след уни към лелини ми, за да се поразходя - пък и много мразя градския, особено в по-топло време.
В по-дългосрочен план също съм намислила нещо, стига само да доживея дотогава :д Радвам се на всеки ден, в който някой боклук не ме е накарал да фейспалмна в стената с простотиите си.
Още малко трябва да издържиш, Торе, и после ще имаш пълна свобода на действията.

PathToOuroboros
05-17-2017, 11:39
Едно златно правило, когато си търсите партньорка по някаква причина е, колкото по малко километраж, толкова по дълготрайна и мирна връзка, защото едва ли искате да излизате с багажа на някой друг или някоя, през която са минали 50 километра пениси :)

Колкото по малко връзки е имала, толкова по голям шанс да създадеш за известно време нещо, което прилича на взаймоотношение, освен това са по наивни и не могат да ви манипулират както по обиграните или по скоро използваните чанти.. Освен това обиграните ще ви сравняват с миналите си и ако сгафите някъде вероятно ще ви го посочат.. Пък и е логично нали ? Ако хванете някоя 18 годишна, дето все още няма по голям опит от 1 - 2 - ма няма да има база за сравнение и следователно ще бъде по малко кучка спрямо теб, тъй като ти си текущото най добро гадже или понякога дори единствено, пък другите дами честно казано ги третирам като проститутки... НЕ им го казвам де, но само за това стават, връзка с нещо счупено не се прави, но що се отнася до опит и способност да задоволяват сексуално, няма спор :) ТО е като счупена колекционерска играчка.. Можеш да й се порадваш за известно време ама не можеш да я предложиш на търг или сложиш в музей, защото е загубила предишния си блясък, наивен чар и дори вид :)

Но най важното е, че дори да намерите такава без много опит, трябва да си знаете и да очаквате, че вероятно всичко е временно и просто да се насладите на момента, защото живота е динамично нещо и нищо не остава същото и нищо не е задължително както изглежда :)

Ivaaaaa
05-17-2017, 11:45
Ролан Гарос се очертава супер безинтересно. Сигурно няма да го гледам. Липсват ми зимните спортове.

ОР
05-17-2017, 13:21
сере ми се

slun4ice_90
05-17-2017, 14:21
И аз разбрах, че връзките не са за мен и не търся такава в момента, не виждам смисъл, или може да не съм срещнал правилният човек! На снимката ти се вижда повече лицето, но доста добре изглеждаш да! Мхм, явно аз или никого не съм заинтригувал или просто не излизам достатъчно, едно от двете ще е! :)

Ще срещнеш човека и ти...Подбирай си хората и излизай,да. :) Успех! И мерси... хах :п П.СНов работен ден е...айде от други ден почивка и ще има фитнес и айляк... :3 ^_^

AnarchyBoy
05-17-2017, 14:34
Абе нормално ли е на заклет рок/метал + сяква електронна музика / + геймър.. да му се слуша чалга в 5 часа след обяд без да пие... И ако послушам още малко чалга, ще почна да мятам мазните гюбеци в нас.. ужасТ.. май ми се пие..

https://www.youtube.com/watch?v=VE2sme045MA
Стара каравана, алелей... Абе Галена известна ли е? ;д

Edit&* Усетих се зак'во е.. само летни чалга хитове слушам.. сигурно щото ми се ходи на море и другата седмица ще се разходя до него.. phew.. помислих, че съм болен..

Necrologist
05-17-2017, 14:42
точно така, ретардирала, похабяваща кислород форма на живот такава :)

Малко ме е жал за теб.

AnarchyBoy
05-17-2017, 14:54
Малко ме е жал за теб.

Ти вярно си някакъв убитак обаче нале?

Rakshy
05-17-2017, 15:03
Малко ме е жал за теб.

благодаря

an7raks
05-17-2017, 15:05
Edit&* Усетих се зак'во е.. само летни чалга хитове слушам.. сигурно щото ми се ходи на море и другата седмица ще се разходя до него.. phew.. помислих, че съм болен..
Не, бе, просто и ти си от онея, дето "ама аз такава музика не слушам", а след две водки те дърпат към Плаза. Не си само ти, много сте "заклетите фенове".

AnarchyBoy
05-17-2017, 15:09
Геша не хейтвай, мамка ти.. :D
Слушам само когато наистина нямам избор.. (бг чалга)... Като пия слушам сръбско и гръцко и турско ;дд само и единствено тогава.. ;дд

Ако някой ми пусне чалга в колата/ в нас... без да се пие... ще го запаля.. ;д

Което ми напомня, ГЕШААААААААААААА трябва ми мега турбо брутално яко тунингче на ена колЪ.... и да не е много скъпо.. че не ми се харчат за глупости..
Става въпрос за Astra G 2-ка двигател 160 коня Въртящ момент (Нм) 188/4300
Треа да й барнеме окачването и да й се сложи чипчИе.
идеи?
/Колата ще е подарък и го правим 5-6 човека, така че вярно не треа да е мега скъпо.. до тука сме дали 4к)

Ivaaaaa
05-17-2017, 15:35
Ти си толкова метълист, колкото аз космонавтка. И не опира само до слушането на еди какво си.

AnarchyBoy
05-17-2017, 15:43
Ти си толкова метълист, колкото аз космонавтка. И не опира само до слушането на еди какво си.

По скоро рокаджия.. ;д и електро.. Но и доста метъл слушам.. особено по време на гейминг сесии или тренировки..
За мен е важно да слушам музиката, ако за теб е важно да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда.. :lol:

an7raks
05-17-2017, 15:52
Продайте я за 4к (ако можете, щото ме съмнява), налейте още 1-2к и вземете нещо по-смислено... :D Ако не се лъжа, тоя двигател е атмосферен бензин? С чипчИе нищо съществено няма да направите, в случая. Ако позволява, можете малко да го шлайфате да го сгъстите, ама не е много сигурно колко точно можете да го сгъстявате преди да му събирате буталата от картера. Може да го портнете или най-малкото да му измиете главата, щото вероятно в момента и неговите си 160 коня не вади. Чак след това вече може и да има смисъл да го качвате за чип... Всъщност, ако го сгъстявате, ще трябва само центровката да се промени леко. Ако го портнете, може и малко горивото да се увеличи. Колко "леко" и колко "малко", ще ви го каже човекът, при когото отидете да го настройва.
При всички случаи, изброените неща ще стъпят на повече от хилядарка, а колко коня ще се вдигнат и дали няма да се счупи след 30 хил. км натискане, може да ви каже някоя врачка.
Та, да, за 5 бона има коли с около 200 коня и доста по-добро поведение.

anonymous908491
05-17-2017, 15:54
да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда.. :lol:

ммммм, пък антракса въобще не се обижда

Necrologist
05-17-2017, 16:09
Ти вярно си някакъв убитак обаче нале?

Ахахахахаха, тъй, тъй.

Ivaaaaa
05-17-2017, 17:20
По скоро рокаджия.. ;д и електро.. Но и доста метъл слушам.. особено по време на гейминг сесии или тренировки..
За мен е важно да слушам музиката, ако за теб е важно да съм облечен целият в черно, да не се къпя да имам грозни пиърсинги навсякъде и една мааааааазна дълга МЕГА гнусната коса + да смърдя на чесън и лятото на 40 градуса да нося кубинки (щото така правели метълите), то тогава да, не съм метълист... права си.. и не желая да бъда.. :lol:

Еми, не схвана, ама аз дори и не очаквах. Никъде не съм споменавала за връзка с външния вид. Не съм тръгнала с идеята да те обиждам, просто изразявам впечатление, което може и да не е истинско, но образът ти крещи "животът ми е поп-фолк". :)

AnarchyBoy
05-17-2017, 17:53
Ъъ.. рядко ходя на чалготека да не кажа почти никога.. от там нататък животът ми няма нищо общо с поп-фолк.. или човек като се забавлява и автоматично се заклеймява като "животът му е поп-фолк"?
Как протичат два мои дни, един работен и един не

В работният ден ставам в 4:15 сутринта и излизам с кучето да сере да пикае и да потичаме.. в 5:20 някъде съм в нас.. През това време ултра мега супер яката ми кафе машина ми е направила точната доза кафе и се е спряла самичка (казах ти че е убер яка, нова ми е впрочем.). Приготвям си една бърза закуска ям + кафе.. Душ + бръснач = слагам униформата, в 6 без 5 (точно) излизам за работа, в 8 без 15 съм вече на работа и работният ми ден започва, 12 часа майка дето нямаш време да се изпикаеш дори.. в 8 (вечерта) си тръгвам от работа и карам до вкъщи 9:45 съм си в нас.. Преобличам се и излизам с кучето.. пак да се изсере да се изпикае и да потичаме.. около 11 съм си в нас, къпя се и или излизам за едно бързо кафе/разходка с приятели или си пускам някакъв сериал и си лягам, че утре съм на работа нощна смяна и ще е хубаво да се наспя. Тоест ставам в 4:15 сутринта, а си лягам към ~12:00

В неработният малко зависи кога ставам щото имам 1 полу не работен и 2 почивни, но да кажем, че е в абсолютният ми ден почивка (денят преди дневна смяна), се отспивам хубавичко до към 7:30. Ставам и идва на ред обичайното сране и пикаене на кучо + тичане.. + закуска и кафе/за мен.. Да речем че вече е около 10.. Ако имам няк'ви ангажименти излизам да си ги оправя... + кафе/обяд някъде с приятели.. разходка.. или нещо работа в нас по двора а-у.. + че баща ми се занимава със земеделие в свободното си време, та доста често се налага да му помагам... около 3 отивам на тренировка, около 6 съм на компа до към 9, цъкам разни раоти.. обработвам клипове.. fun stuff.. ако има план излизам да пийна едно малко.. ако не, си цъкам културно до към 12 (с една малка разходка на кучо) и си лягам (Note, на следващият ден трябва да ставам в 4:15)..

Oh, and... pay attention to "гледайте ОТНОВО" дори след цял болен ден на чалга и въргаляне в леглото, компа ми не може да възприеме и да ми предложи да "чуя некоя чалгица" отново ;д
В момента съм в няк'ва "trap" & "epic" phase, but still.. nothing even close to "животът ми е поп-фолк" ;р
/no hard feelings.

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18552866_1510902505621697_1531418796_o.png?oh=d0c0 6576e3aac78aed268e11b5030b9a&oe=591F6FFC
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18553918_1510902512288363_1265089726_o.png?oh=e0fe 3f2948a91d8bedeb92f5bfe08558&oe=591E3D38
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18575240_1510902508955030_1194548302_o.png?oh=5146 97b2a964066357fb807f90f508d5&oe=591E73D9

Ewok
05-17-2017, 18:00
Момче Х ме харесва и всеки път като се видим някъде не пропуска да ми го спомене/покаже. Споменавал е и, че би ме поканил на среща, но аз му казвах, че нямам време. Понякога ми пише, но никога твърде настоятелно и нападателно. Просто е мил и все пак заветната цел е да излезем.
Днес изкоментирах някакъв негов статус и ест., пак ми писа. Има някаква упоритост, която е очарователна и като цяло пипа много леко.
Не е особено мой тип външно, което не е най-голямата драма, понеже с правилните качества това се преживява. По-проблемно е, че е малък, почти мой набор. Като цяло е доста мил, има си някакви цели в живота и не изглежда поредния объркан младеж (макар че сиг е в известна степен) и май би правил разни романтики и би ми свалял звезди.
Майка му е мн готина също така :д И just for the record от мускуляги-типът е, тенденцията си се затвърждава :Д
Аз не съм сигурна, че съм готова за това, а и като цяло не знам този тип "романтизъм", колкото и да е трогателен, дали е моето нещо. От друга страна, знам си критериите за "нещо по-сериозно", но пък и шансът да срещна точно такъв е доста малък. От друга страна пък защо да си губя времето с някакви неща, които съм знаела/предполагала от самото начало, че няма да ги бъде.
Та, чудя се дали да не изляза с него все пак, нали трябвало да се опитва. Ама пък ко ше правя с него, нз :с

anonymous908491
05-17-2017, 18:09
Ама пък ко ше правя с него, нз :с

кво нормално би правила с някой, с който излизаш и защо не можеш да правиш същото с него

Jack_Reacher
05-17-2017, 18:21
веднъж да свърши тая седмица, зимам си отпуска и заминаваме на вила с мойта

LoadRunner
05-17-2017, 18:24
Аз не мисля че всеки "ще" срещне човека си или че за всеки влак си има пътници.
Не искаш ли нещо или не си в правилния период ти просто се разминаваш със срещите си.
А това може да продължава до безкрайност.

AnarchyBoy
05-17-2017, 18:31
Аз не мисля че всеки "ще" срещне човека си или че за всеки влак си има пътници.
Не искаш ли нещо или не си в правилния период ти просто се разминаваш със срещите си.
А това може да продължава до безкрайност.

True, true.. true
http://s2.quickmeme.com/img/7b/7b1b36600a9788f48098c5051ec882937cac3d928654b086b1 f614f4f0fc9d67.jpg

Ewok
05-17-2017, 18:33
кво нормално би правила с някой, с който излизаш и защо не можеш да правиш същото с него

еми аз не излизам :Д
не знам как се поддържа лек разговор, който не включва постоянно споменаване на неща около университета и който да не ме отегчи или изнерви :Д

anonymous908491
05-17-2017, 18:35
еми аз не излизам :Д
не знам как се поддържа лек разговор, който не включва постоянно споменаване на неща около университета и който да не ме отегчи или изнерви :Д

ще говорите за секс, не за университета хехехе

https://www.instagram.com/p/BUArAlajtxR/
когато решиш да си вземеш котка, защото били малки
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201705/1495024418-sistemen-bufer-6.jpg

NomNomNom
05-17-2017, 18:51
Аххаха какво доге ^

Цял ден се занимавам с проблем за когото съм потенциално виновна ( бекъп линията на 5 локации в Гана не работеше, и счупиха праймърито, и остана без връзка, след няколко часа вдигнах бекъпа, но мн големи закъснения и има шанс да ни шейпват, без да знам, дано не)

Нищо не мога да свърша цял ден
И очевидно понеже не съм регистрирана в холандия, вече имам проблеми, и тр да отида да се регистрирам, ама за тези от общината чакаш за среща цял месец ..

И ям мн храна последните 3-4 дни

Тъкмо нещата се закрепят и започва деградацията, няма плато в този живот

sladura89
05-17-2017, 18:53
Ще срещнеш човека и ти...Подбирай си хората и излизай,да. :) Успех! И мерси... хах :п П.СНов работен ден е...айде от други ден почивка и ще има фитнес и айляк... :3 ^_^

Ем не знам времето ще покаже, ама понякога си зависи от нас самите, а не от приказки за съдбата! Факта е и, че хората последните години май стават все по-студени и по-трудно общуват с непознати, не се замислят, че ако се запознаят вече няма да са непознати! :)

nachossr
05-17-2017, 18:54
В процес на организиране на моминско парти съм. Иска ми се да има нещо щуро, а не ми идват никакви идеи. Някой, ако може да удари едно рамо ще съм много благодарна :D

anonymous908491
05-17-2017, 18:56
В процес на организиране на моминско парти съм. Иска ми се да има нещо щуро, а не ми идват никакви идеи. Някой, ако може да удари едно рамо ще съм много благодарна :D

мога да дойда да ви танцувам

nachossr
05-17-2017, 18:57
Булката по принцип не желае стриптийзьор, така че отпада идеята :/

anonymous908491
05-17-2017, 18:59
казах танци, за събличане съм много дебел, няма да искате да го направя

nachossr
05-17-2017, 19:02
Като цялата идея някой мъж да й танцува, й се струва някак гнусно. Направо съм в затънена улица, защото ми трябва нещо еквивалентно лудо :D

anonymous908491
05-17-2017, 19:03
ми, мога да дойда и вместо танци да я набия

Грозния
05-17-2017, 19:05
Та ти може да си посънуваш и за двете,защото при мен те са реалност ;)Каква реалност? Сигурно виртуална :D!

Не ми пука дали ще загубя.Пускай анкетата тогава!

Зададох ти конкретен въпрос, а ти вместо да отговориш докъде стигна...Не искам да ти отговарям, за да не те унижавам публично 8)! Пусни анкетата ако ти стиска и ще получиш същия отговор от другите! Като миналия път!

твърде много абсолютни кретени пишат през последните страници :/Да бе, и аз го забелязах това :D!

По-проблемно е, че е малък, почти мой набор.Хвани си някой дядо тогава :D!

...just for the record от мускуляги-типът е, тенденцията си се затвърждава :Д
Аз не съм сигурна, че съм готова за това, а и като цяло не знам този тип "романтизъм", колкото и да е трогателен, дали е моето нещо.Ти не знаеш какво искаш май, а?

От друга страна, знам си критериите за "нещо по-сериозно", но пък и шансът да срещна точно такъв е доста малък. От друга страна пък защо да си губя времето с някакви неща, които съм знаела/предполагала от самото начало, че няма да ги бъде.Май за теб най-добре ще е някой богат дядо. Като овдовееш ще имаш достатъчно пари да построиш приют за котки :razz:!

Аз не мисля че всеки "ще" срещне човека си или че за всеки влак си има пътници.Аз също не вярвам в такива митове! Веднъж да сме на едно мнение.

NomNomNom
05-17-2017, 19:06

Зависи от булката
Имам една фр която е много кротка и й организираха нещо био с био грим, прекарване навън в природата, през деня, абсолютно нищо диво.

Пък мен ако питаш, на моето моминско (ако имам, защото не харесвам тези традиции точно)ще е бфф-а ми (мъж) че и младоженеца бих поканила, би се изкефил , и ще е тип ергенския запой, хващаме първия полет за Х и там 1 седмица простеене на предразполагаща локация (въпреки, че дори не пия почти, за "моминското" бих отпуснала юздите)
От жените ми приятелки сиг само боряна и братовчедка ми ще искат да дойдат

И само на бфф бих поверила да го организира, той ще знае как :Д

Не мога да помогна, успех, дано познаваш булката

NomNomNom
05-17-2017, 19:12
Като цялата идея някой мъж да й танцува, й се струва някак гнусно. Направо съм в затънена улица, защото ми трябва нещо еквивалентно лудо :D
Организирайте някаква загадка тип на дан браун загадките, да кара из града и да се лута, докато не стигне до заведението/апартамента, в който сте

Дори у тях, скрийте някакви бележки, всяка сочеща към другата, за да ви намери
Там я чакайте с маски (ама наистина прикриващи, да не знае коя коя е) и на вратата й завържете очите
Сложете я в кола и я карайте някъде
И й развържете очите като стигнете чак (примерно на тепе в пловдив, или нещо друго яко и наблизо)
Може и някакъв ритуал тип масонски да й организирате
Може като от матрицата да й дадете да избира червеното хапче или синьото, ( червения шот или синия), преди да я завържете
Или - да я държите на стол докато не изпие 5 шота, ама това докато сте с маски, супер филмирано и сериозно да е

Пресъздайте сценарий от култов филм който тя харесва

nachossr
05-17-2017, 19:15
Булката е сестра ми :D единствено някакви неудобни предизвикателства ми идват наум. Иначе е зона забранена за мъже. Лошото е, че с нея сме крайно различни и начина, по който моето моминско би протекло изобщо не съвпада с нейните очаквания и просто е адски трудно.

anonymous908491
05-17-2017, 19:19
И й развържете очите като стигнете чак

при мен може да я докарат
ама не е добра идея да и развръзват очите след това
да не и развалят удоволствието

NomNomNom
05-17-2017, 19:21
Едитнах си мнението няколко пъти ^ като не иска мъже, има куп други начини за забавление, някои много неочаквани :Д

Ахахха папи, мина ми през акъла, да я пуснат на мъжа й така, ама нали не искат мъже

nachossr
05-17-2017, 19:22
Организирайте някаква загадка тип на дан браун загадките, да кара из града и да се лута, докато не стигне до заведението/апартамента, в който сте

Дори у тях, скрийте някакви бележки, всяка сочеща към другата, за да ви намери
Там я чакайте с маски (ама наистина прикриващи, да не знае коя коя е) и на вратата й завържете очите
И й развържете очите като стигнете чак (примерно на тепе в пловдив, или нещо друго яко и наблизо)
Може и някакъв ритуал тип масонски да й организирате
Може като от матрицата да й дадете да избира червеното хапче или синьото, ( червения шот или синия), преди да я завържете
Или - да я държите на стол докато не изпие 5 шота, ама това докато сте с маски, супер филмирано и сериозно да е

Пресъздайте сценарий от култов филм който тя харесва

Идеите с шотовете ми допада хаха

А и относно мъжете, няма да се отърве лесно...аз съм любяща сестра и ще я предизвиквам да прави неща с някакви рандъм мъже :D

anonymous908491
05-17-2017, 19:23
спри с идеите, аз мога и като жена да се облеча, нали само ще им танцувам

аз съм любяща сестра и ще я предизвиквам да прави неща с някакви рандъм мъже :D

искам да съм рандъм мъж
кажи как да стана

nachossr
05-17-2017, 19:42
Ееее не може с такива наговорени неща ;)

NomNomNom
05-17-2017, 20:00
Абе тея простаци за ко отмениха увеличението на минималната
Как не ги е срам синдикатите ( на работодателите)
Толкова ли са повече осигуровките на тези 40лв отгоре, нито ще заботаеят, нито ще обеднеят
Малко като нож в гърба.

anonymous908491
05-17-2017, 20:07
минималната заплата ги задължава да дадат определени пари, иначе дават доста под тях и никой не може да им каже нещо
кво очакваш от турския зализан педал домусчиев

Върховният административен съд (ВАС) отмени решението на Министерския съвет (МС), с което минималната работна заплата се повишава до 460 лв., съобщава Българска търговско-промишлена палата (БТПП)
Делото се образува по повод на жалба на четири представителни на национално равнище работодателски организации (Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България).

DarkTemplar
05-17-2017, 20:10
Абе тея простаци за ко отмениха увеличението на минималната
Как не ги е срам синдикатите ( на работодателите)
Толкова ли са повече осигуровките на тези 40лв отгоре, нито ще заботаеят, нито ще обеднеят
Малко като нож в гърба.
Административният съд я отмени, ама на практика остава. :D

Работодателите и синдикатите още не могат да се разберат по какъв механизъм да се увеличава.

Снощи Кирил Домусчиев и Пламен Димитров си спретнаха ебати скандала в студиото на Референдум. Такъв панаир рядко се вижда в национален ефир.

Ако не се разберат, правителството ще я вдигне административно, има това право.

NomNomNom
05-17-2017, 20:13
Съда не я ли е отменил заради оплакване, че не са спазили срокове за някакви събрания ^

DarkTemplar
05-17-2017, 20:15
Заради едни драми с нивата на осигуровките, работодателите напуснаха Тристранката и им вързаха ръцете.

NomNomNom
05-17-2017, 20:17
Какви драми, извинявам се за невежеството, ако имате нещо , дето не е "фейк нюус", пратете

DarkTemplar
05-17-2017, 20:20
Всъщност да, заради сроковете е. С минималните осигурителни прагове беше една предишна драма. Обърках двата случая.

http://vevesti.bg/104674/rabotodateli-napusnaha-tristrannia-savet-pravilata-ne-se-spazvali/

anonymous908491
05-17-2017, 20:33
https://bnt1.bnt.bg/bg/a/zaplatite-rsta-naikonomikata-i-vernite-resheniya-16052017

Niakoitam
05-17-2017, 20:33
Абе някой да знае какъв е тоя сайт senomiker.com?

NomNomNom
05-17-2017, 20:49
Гърците стачкуват; Тръмп плашат с импийчмънт :д
Ако чета новините всеки ден, информейшън овърлояд ще стане

anonymous908491
05-17-2017, 20:57
гърците и тръмп с дреболии, северна корея изпитва ракети, на които ще слага ядрени бомби и сега залагаме южна корея или япония няма да доживеят до лятото

Rakshy
05-17-2017, 21:08
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18581574_1249790348466484_4609869410381865052_n.jp g?oh=d10774e6792369034cff25ed39b54f26&oe=59B20D7E

Niakoitam
05-17-2017, 21:11
Само както Тръмп си е шашава шматка да не вземат накрая Северна Корея да се окажат "печелившите" в залагането кой ще доживее лятото...

Lilanda
05-17-2017, 21:19
Много леки изпълнения...Както и да е, никак не съм изненадана от това.

Вече знам как да го накарам да влиза ахаххаха.

an7raks
05-17-2017, 21:26
Вече знам как да го накарам да влиза ахаххаха.

Едва ли е чак пък толкова трудно... :D

Lilanda
05-17-2017, 21:27
Зависи за кво си говорим, антраксче. ;д

едитче: А най-обичам да ме напрагят в 12:30 през нощта...

an7raks
05-17-2017, 21:29
Не знам, лилянче, за какво говорим?

Lilanda
05-17-2017, 21:30
Е, за онлайн влизане, как какво? :P

DarkTemplar
05-17-2017, 21:44
^офлайн е по-интересно. ;)

северна корея изпитва ракети, на които ще слага ядрени бомби и сега залагаме южна корея или япония няма да доживеят до лятото
тея ракети с летателен капацитет на хвърчила трудно ще стигнат по-далеч от задника на дебелия ретард Ким Чен-ун. Отделно и Южна Корея, и Япония разполагат с достатъчно добра ПВО, а при първата изстреляна севернокорейска балистична ракета по тях, поне 100-тина Томахоука ще полетят към Пхенян.
"Унищожаването на враговете" ще остане само в мокрите мечти на детето-идиотче и дебилната му свита.

Lilanda
05-17-2017, 21:46
Не е много сигурно да ти кажа...

Lilanda
05-17-2017, 21:49
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18555959_1555718264460102_8241176611287732981_n.jp g?oh=3a6aad162c0ca6196eb51805083d6129&oe=59A5DBCF

:lol:

DarkTemplar
05-17-2017, 21:58
Не е много сигурно да ти кажа...
Ако всичко хубаво ви се случва онлайн, това не говори добре за вас, особено за него...

AnarchyBoy
05-17-2017, 22:04

тея ракети с летателен капацитет на хвърчила трудно ще стигнат по-далеч от задника на дебелия ретард Ким Чен-ун. Отделно и Южна Корея, и Япония разполагат с достатъчно добра ПВО, а при първата изстреляна севернокорейска балистична ракета по тях, поне 100-тина Томахоука ще полетят към Пхенян.
"Унищожаването на враговете" ще остане само в мокрите мечти на детето-идиотче и дебилната му свита.

AnarchyBoy
05-17-2017, 22:06
I wanna rant and rant and rant.. and no one seems to understand me..
It's devastating..

haritov
05-18-2017, 02:36
време е да действам

добре насочени думи в подходящия момент
не бива много да говоря но пък така или иначе ще има скандал...

Lilanda
05-18-2017, 04:04
Ако всичко хубаво ви се случва онлайн, това не говори добре за вас, особено за него...

А защо реши, че говоря за Него? :? Така де, не знам дали не ти е споделил нещо. ;д

Едит: оф използвам : ? за готино емотиконче (think) в скайп, а тука е някакво каращо се...Не го приемай така.

DarkTemplar
05-18-2017, 07:54
^По начина ти на изразяване си личи за кого говориш. :D

Нищо не сме говорили с него. А и да бяхме, не бих го писал пред целия форум.

Ти вече завърши училище. Сега накъде? Както се казваше в едно известно клипче: "Ши учиш ли, ши бачкаш ли?" :)

Rakshy
05-18-2017, 08:06
Него?

bruh...

https://www.mememaker.net/static/images/templates/39944.jpg

AnarchyBoy
05-18-2017, 08:18

nachossr
05-18-2017, 09:22
Днес официално приключих дългогодишна връзка. Някои хора не заслужават изобщо това, което си дал за тях. :D

Stef0
05-18-2017, 09:51
Честито освобождение! :D

corbV2
05-18-2017, 10:27
Днес официално приключих дългогодишна връзка. Някои хора не заслужават изобщо това, което си дал за тях. :D
И кво? Рекламираш се, че си пак на пазара ли? :D

AnarchyBoy
05-18-2017, 10:28
Заграждай

Stef0
05-18-2017, 10:30
Да не си Плод и зеленчукар прекупвач ? :D

nachossr
05-18-2017, 10:32
И кво? Рекламираш се, че си пак на пазара ли? :D

Темата е за споделяне на чувства, не рекламиране :D

AnarchyBoy
05-18-2017, 10:43
Спрелтаци, видяхте една свободна и й се нахвърлите като гладни вълци ;д

NomNomNom
05-18-2017, 11:02
Няма да ходя на 5г. от завършването, нито някой е замрял за мен, нито има логика, като тотално фейлнах с интеграцията в училище :Д

+ днес пред инженеринга
на конферентен разговор пях "хепи бърдей ту ю" на колегата сърбин, нз защо се опитвам да се докарам до ръба на уволнение и пращане в детска градина
Поне знаят, че обръщам света за да работи всичко.

Lilanda
05-18-2017, 11:04
Това беше най-неловкото ми преживяване от доста време насам. Сега очаквам включване от някъде. Ъгх...

едит: Хубаво е да имам тази подкрепа. ^.^

corbV2
05-18-2017, 13:54
Спрелтаци, видяхте една свободна и й се нахвърлите като гладни вълци ;д
Така ли, форумни селски ебачо? Ти ли ше ми го кажеш тва? :lol:

Темата е за споделяне на чувства, не рекламиране :D
Аз не разбрах обаче кво толкова можеш да дадеш, на тая възраст особено? Тръбите и ебането не се броят, тоя "талант" и други го имат :D.

nachossr
05-18-2017, 14:38
Аз не разбрах обаче кво толкова можеш да дадеш, на тая възраст особено? Тръбите и ебането не се броят, тоя "талант" и други го имат :D.

Ама много обичам такива неподготвени да коментират. От къде знаеш дали изобщо е имало ебане? Това, че вашите пуберски хормони само на тази мисъл ви е навявала, си е лично ваш проблем. Много е грозно, когато нищо не знаеш и пак коментираш. Не знам като малък сигурно са ти казвали, че ако нямаш какво хубаво да кажеш по-добре замълчи. И в този случай е така.

ةتشضل انزفث
05-18-2017, 15:00
https://scontent-sof.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/18527020_1848255998761130_107829445473926622_o.jpg ?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=fce24ea74adbca8424ba6ee9f54100c5&oe=59B87DF2

Още малко до Опасни улици :grin:

Ewok
05-18-2017, 15:08
Няма да ходя на 5г. от завършването, нито някой е замрял за мен, нито има логика, като тотално фейлнах с интеграцията в училище :Д

може да ходим заедно, да видят какво пиче си станала

+ днес пред инженеринга
на конферентен разговор пях "хепи бърдей ту ю" на колегата сърбин, нз защо се опитвам да се докарам до ръба на уволнение и пращане в детска градина
Поне знаят, че обръщам света за да работи всичко
Колегата сърбин е телец? Тъпо.

Днес на работа дойдоха някакви evs-aри, повечето в София, но имаше и в други градове. Поговорих си малко с тях и решиха да си направим селфи, понеже имали задача да се снимат с някой готин от разходката им. Беше сладко, момичето от Грузия даже ме добави във фб, понеже съм ѝ се сторила интересна. Питаха ме дали съм ходила на евс, аз казах, че не съм все още, но със сигурност планирам да отида. Не знам дали не беше полу-лъжа това. Макар че що не, ако си намеря читава организация, която се занимава с нещо наистина смислено, а не интегрейшън, екуолити енд шит.

Ениуей, вече е официално потвърдено, стресът не ми се отразява добре здравословно, поне ми изписаха хапчета :д
Но и храненето тр да пооправя и по-важното е, че за известно време трябва да преустановя употребата на кафе и алкохол, което е много тъжно. От друга страна бях започнала да пия по 2-3 кафета на ден, та по-добре да не се превръща в навик.

corbV2
05-18-2017, 15:37
Днес официално приключих дългогодишна връзка.

От къде знаеш дали изобщо е имало ебане?
Ти нещо за тъпи ли ни имаш или носиш девствен пояс? :D

А ебането не е ли нещо хубаво, че да си замълча?

AnarchyBoy
05-18-2017, 15:40
Така ли, форумни селски ебачо? Ти ли ше ми го кажеш тва? :lol:

Яд ли те е?

PathToOuroboros
05-18-2017, 15:54
Мда, защо да имаш запас за минимум 3 месеца, не е като досега да се е случвало нещо, което да е карало хората да се редят на опашка за един сух хляб...

Мда защо да имаш солидна сума извън банката, не е като да може да се случи нещо, което да предизвика внезапно банките и банкоматите да спрат да функционират.. Добра идея е да си държиш всички пари в банката, гениална ! :D После кат стане нещо кво праим ?

Мдаа не е добра идея да имаш запаси на няколко места, не е като да може да се случи някой отчаян да разбере и окраде основния ти, затова трупай на едно място и не мисли за план Б и шансовете ти ще се увеличат..

Мда разправяй на всички какво имаш и че си подготвен, не е като ако стане нещо да дойдат на вратата ти и да трябва да ги гониш с .50 калибър евентуално, тъй като гладния и жадния човек не се различават особено много от който и да е било хищник... За една филия биха ти отрязали главата... Все пак няма морал, когато си отчаян и особено ако имаш деца :)

Когато стане нещо задължително изпъквай и не прави никакви усилия да изглеждаш възможно най сив сред отчаяното общество, бъди трън ярко червен и в очите на всички и това със сигурност ще ти увеличи шансовете да избегнеш потенциалните конфликти МДаааа..

О даа не е възможно да се случи нещо в този век на просветение с всички просветени хора и лунатиците, който ги управляват, дето си играят със съдбите на простолюдието. Мамка му дори в древна Гърция хората са можели да мислят 10 пъти по добре от сега хората и инцидентно много неща са останали от тогава, защото са имали толкова мъдри хора, че са успели да пробият бариерата на бъдещето и да кажат неща, който важат за всички времена, въпреки, че са се намирали в примитивно време на кръвопролитие и варварщина..

Но хей пожелавам ви успех, когато сте жадни гладни и с разбити надежди, дето си мислите, че всичко е по стабилно отколкото всъщност е .. За жалост симптомите показват, че мирното време няма да е толкова мирно в близко бъдеще, а сега дали 5 - 10 години или утре, кой знае със сигурност, но по важното е, че ще е в рамките на живота ми, тоест е добре да имам план Б, В, Г и тнн.. Пък дори и ако се случи чудо и хората изведнъж да поумнеят, да превъзмогнат различията си, да опознаят себе си и да развият малко алтруизъм в полза на бъдещето... Тея неща могат да се ползват и през останалото време и даже излиза по евтино ако взимаш на едро :)

Ivaaaaa
05-18-2017, 17:21
Неска съм на някакъв крънч и два банана. Напоследък изобщо не ям и ми се отразява па физическата издръжливост. Мн стрес, мн гадни изпити. Дано оцелея без много жертви в следващия месец и нещо.

Lilanda
05-18-2017, 17:23
Тъй. Стискайте палци утре да се падне хубава тема. Ще ги убия!

deitona22
05-18-2017, 17:29
Успех. :)

nachossr
05-18-2017, 17:30

Надявам се, ти се падне лесна тема :) аз исках да ми се падне Ботев, но уви :D Успех утре!

Ivaaaaa
05-18-2017, 17:31
Утре ли е? Мн рано. Айде успех. Желая ти елин пелин.
На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.

Ivaaaaa
05-18-2017, 17:31
На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.

deitona22
05-18-2017, 17:34
Ба.
Не знаех че сме набори с тебе.
И не е"на кино",а само "Кино".
Аз единствено не исках нещо на Вапцаров да се пада,щото него го знаех най-малко,ама в крайна сметка изкарах над 5,50.

Грозния
05-18-2017, 17:38
гърците и тръмп с дреболии, северна корея изпитва ракети, на които ще слага ядрени бомби и сега залагаме южна корея или япония няма да доживеят до лятотоС тия ракети Северна Корея ще се самоубие, особено ако попаднат в целта!

Днес официално приключих дългогодишна връзка. Някои хора не заслужават изобщо това, което си дал за тях. :DЯ ми кажи на кого си фейк мила :) ?

Честито освобождение! :DОпаа, другият фейк!
КокоДжамбо, ти ли си бе мойто момче :D ?

Аз не разбрах обаче...Аз не разбрах обаче, как ти не си разбрал, че това са фейкове, а уж се имаш за много умен :razz: .

Ти нещо за тъпи ли ни имаш или носиш девствен пояс? :D

А ебането не е ли нещо хубаво, че да си замълча?Тука вече трябваше да си се сетил, че това е фейк :? !

Ivaaaaa
05-18-2017, 17:39
Тъй, де. Не помня, беше отдавна хд. Иначе единственият автор, който не учих е вапцаров, отсъствах от училище, когато го минахме и си казах "няма да се товаря и с него, вапцаров не се пада" и нали беше уж изтекла информация тогава, че ще е разказ и наблегнах на тях. И да, като видях си казах, че с това нещо "отивам на кино", но в крайна сметка се справих хд.

deitona22
05-18-2017, 17:41
Тъй, де. Не помня, беше отдавна хд. Иначе единственият автор, който не учих е вапцаров, отсъствах от училище, когато го минахме и си казах "няма да се товаря и с него, вапцаров не се пада" и нали беше уж изтекла информация тогава, че ще е разказ и наблегнах на тях. И да, като видях си казах, че с това нещо "отивам на кино", но в крайна сметка се справих хд.
Аз бях научил за всеки автор увод и няква теза,само за Вапцаров не,тъй като не можах да разчета едни неща и в колата докат пътувах към даскалото четях.
И кат чух в другия край на залата "Кино" и ми стана лошо :D
Ама в крайна сметка се справих отлично.На късмет е било.

Lilanda
05-18-2017, 17:49

Елин Пелин се е падал на поправителната 2015 и на миналогодишната редовна. А Вапцаров е толкова лесен, не знам какво не му харесвате. ;д Аз се надявам на него, но имам чувството (а и повечето набори), че ще е Дебелянов. Да видим. ;д Само да не са романите, всичко друго, но не и романите. ;с

corbV2
05-18-2017, 17:58
Аз не разбрах обаче, как ти не си разбрал, че това са фейкове, а уж се имаш за много умен :razz: .
Тука вече трябваше да си се сетил, че това е фейк :? !
Сетил съм се, откакто съм го видял тоя профил. А ти що си толкова прост, каква е тайната ти?

Ivaaaaa
05-18-2017, 18:01
Ние си бяхме каръци. Никой не хареса вапцаров. И въобще стихитворенията, освен вазов, ботев и далчев, ми бяха трудни. Исках роман или разказ. Не харесвам лириката :s
Дано ти се падне най-добре наученото.

nachossr
05-18-2017, 18:02
Какъв фейк бе момчета :D Мале, мале

deitona22
05-18-2017, 18:04
Ние си бяхме каръци. Никой не хареса вапцаров. И въобще стихитворенията, освен вазов, ботев и далчев, ми бяха трудни. Исках роман или разказ. Не харесвам лириката :s
Дано ти се падне най-добре наученото.
Ееее..еее
От теб не го очаквах..
Да напишеш тези автори с малки букви...

Ivaaaaa
05-18-2017, 18:06
Мързи ме с големи. Не ги уважавам по-малко с малки.

tori
05-18-2017, 18:07
Аз бях на „Ще бъдеш в бяло“, цялата зала освирка произведението, аз се ухилих щастливо. <3
Успех на всички зрелостници утре.

ОН: Излиза ми се. Ама много ми се излиза... :д И ми се яде сладко. Още по-много, отколкото ми се излиза даже. Някой за компания?

Lilanda
05-18-2017, 18:10
Никой не хареса вапцаров.

Това ми е супер странно да го прочета, наистина. Това е единственият автор от всички, при който каквото пише, това означава. Далчев пък е лесен, защото всеки си го вижда по свой си начин и там можеш да пишеш какви ли не глупости. А Ботев няма да дадат, защото пише сааааамо за робството, което не им е много драга тема в момента. Аз днес за пръв път чух, че на някого Йовков не му е приятен за писане също...;д Но да, понякога най-лесните неща се оказват по-трудни.

Впрочем госпожата ми по БЕЛ каза, че като са се падали "Книгите", резултатите са били много слаби и е била много изненадана.

Ivaaaaa
05-18-2017, 18:18
Аз пък съм чувала, че далчев бил най-трудният автор.
И ся, не ме хейтвайте, имам право на лично мнение, но според мен 90% процента от стихотворенията са... безинтересни. Славейков? Wtf. Дебелянов, яворов, ботев, вапцаров и май всички освен смирненски и далчев са скучни. Имаме добри произведения/автори, които не са включени в програмата, а би трябвало. Би било хубаво и да има повече романи. Имаме прекрасни романи, тук поне и включително тези, които се учат. Програмата е мн тъпа :(

Lilanda
05-18-2017, 18:22
На мен Вапцаров ми е любимец като цяло. Славейков и аз не го харесвам, П. Р. Славейков е много по-добър според мен.

И разбира се, че имаш право на лично мнение, просто коментираме. ;д

И да, много еднообразен е материалът, включително и Далчев има много по-хубави произведения, макар и аз да харесвам матуритетните. Но какво да се прави, това се решили по-ентелегентните от нас от МОН.

NomNomNom
05-18-2017, 18:28
На мен ми беше под игото (2012), не го бях чела, но имах 25 точки (от 30) поне, защото на теста се бях издънила :Д на литературата ( 5.51 докарах)

Не мога да дам мнение за проидведенията, само Ботев четох :Д (но някой ден ще наваксам)

deitona22
05-18-2017, 18:33
На мен Вапцаров ми е любимец като цяло. Славейков и аз не го харесвам, П. Р. Славейков е много по-добър според мен.
Аз Вазов и Ботев много ги харесвам и таях надежда да се падне "Под Игото" или нещо на Ботев.
Но пък и "Тютюн" не е лош.След време ще го прочета отново.
С кеф си изчетох двата тома.
Учудващо интересно ми беше,на фона на "Железния светилник",примерно.

Време е да ви се падне Дебелянов или Смирненски,може и Милев.

Lilanda
05-18-2017, 18:38
Недей, Милев недей...

За Дебелянов и Смирненски може да се молиш. ;д

едит: Лягам си аз, утре ще кажа как е минало. ;д

AnarchyBoy
05-18-2017, 18:45
Тютюн :smt007

AnarchyBoy
05-18-2017, 18:47
Спомням си, че като бях 12ти клас.. Сряда666 ме навиваше да го прочета.. ама аз супер много отказвах.. след което се докопах до съкратена версия с най-важното събрано.. есенцията.. прочетох го и толкова ми хареса, че го избозих 2 пъти.. един след друг.. буквално затварям и отварям ПАК.. готиничък си е...

AnarchyBoy
05-18-2017, 18:48
Абе някой помни ли 2013 на матурите к'во се падна?? Знам само, че се бях изненадал и импровизирах... но оценката ми беше екстра..

ةتشضل انزفث
05-18-2017, 19:10
Здрасти брат как е от много време не сме се виждали какво става с тебе ?
- О ами завърших две доктурантури и така
- Ами супер , доматите по колко ги даваш
:D :D :D

Успех на матурата

ةتشضل انزفث
05-18-2017, 19:12
Ебасии и чудото , 1/3 от тука дванайсетокласници малее а аз си викам че сте на 20-25 повечето а то ехеее

Грозния
05-18-2017, 19:14
Сетил съм се, откакто съм го видял тоя профил. А ти що си толкова прост, каква е тайната ти?Няма тайна - аз съм си аз (себе си) :D. Нали това е - "бъди себе си"?! Ето, аз съм себе си 8) .

А ти защо си толкова злобен и агресивен?
Сигурно е от пълноценния ти социален и сексуален живот, а :razz:?

Ewok
05-18-2017, 19:43
Аз на т'ва кино му се израдвах, най-лесното от Вапцаровите според мен.
А и като се има предвид, че написах първото си есе на матурата, съм предоволна от резултата :Д

Успех, Лиленце!

haritov
05-18-2017, 19:44
при мен матурите бяха толкова отдавна та чак не е било

DarkTemplar
05-18-2017, 19:46
при мен матурите бяха толкова отдавна та чак не е било
Старши, по наше време пък нямаше матури. Деба, кога мина това време, почувствах се дърт...

anonymous908491
05-18-2017, 19:48
аз на матурата отидох трезвен, което беше голям успех
не само аз бях трезвен, и останалите от класа също, което вече е огромен успех

tori
05-18-2017, 20:12
Като заговорихме за матури, сетих се за това. https://youtu.be/Xp_zBlg5_Tw

Niakoitam
05-18-2017, 20:48
може да ходим заедно, да видят какво пиче си станала

Искаш да изплакнеш очите с готини батковци ли? Ама на около 23 не са ли ти твърде малки? :D

Иначе сбирките са много готино нещо. Не знам какво толкова не им харесвате. :)

lunacy
05-18-2017, 20:50
успех, Лиланда
миналата година се падна Гераците, аз не помня дали го бях чела или не
имах над 5 и 50, не съм сигурна точно колко
ще се справите

произведенията по БЕЛ за масово глупави, така че каквото и да изкарате, деца, не го взимайте присърце

аз харесвам произведенията на Милев и Вапцаров
а Септември е шедьовър;

Niakoitam
05-18-2017, 20:57
Пък ние бяхме гъзари и само ни плашеха с матурите, но...ни се размина. Дойдоха чак 3 години по-късно...:)
За сметка на това пък бяхме първия или втория випуск дето го хвана 12ти клас. :)

PathToOuroboros
05-18-2017, 21:21
Естествено, че си курва, почти всички жени сте курви, защото единствения начин да не сте курви е да се задържите с един мъж от началото до края, което за вас в повечето случай е невъзможно и за нас е, но в наша защита много повече мъже остават истински лоялни по дълго време, а не само привидно, просто не сме добри лъжци и обичаме да се хвалим .. :D Разбира се има различни употреби курва.. Първа, втора трета употреба и колкото по нататъка толкова по евтина стока и по рискова инвестиция за по малко ползи плюс като стара кола, може да ви остави посредата на пътя в пустинята или по време на живото застрашаваща операция, където някой трябва да се грижи за вас след това, а ти разчиташе на жената, което между другото се случва и на живо за жалост.. :D

Защо думата курвар не е толкова обидна, колкото думата курва.. Еми елементарно... Мъжа е пастата за зъби, която поддържа зъбите стабилни и няма особен проблем да я ползва който си иска и всички ще са доволни и с бели зъби, а жената е четката за зъби... Сега ако е твоя и само ти си я ползваш си щастлив... Евентуално ако някой близък приятел няма друг избор в гората или ддз я ползва, ще я измиеш, залееш с белина, но пак... Йуу... Но ако знаеш, че цялото село са я ползвали, няма да я доближиш с 5 метрова пръчка нали ?!

Rakshy
05-18-2017, 21:31
Очаквах ива да е по-стихотворенчеста, уви

Дори в съзнанието ми беше като няква фенка на Далчев :D Хвърляш пръст по хората и гледаш зимни спортове...

След като ми се наложи да гугълна какво ми се падна на матурата, защото нямах никакъв спомен, видях че е "Гераците" и се сетих как не го бях чел. Изкарах над 5,50 на тази матура, 5,64 или нещо такова. Също така почти не бях учил. Смисл сравнено със средностатистическия човек, изкарал подобна оценка, моето учене на нищо не прилича. Бях ходил на няколко урока и то само защото майка ми настояваше и то заради граматиката ми. Малко ми е през кура как пиша и не понасям пълен и кратък член. Намирам ги за леко безсмислени. В английския с едно "the" къде къде по-лесно е. Подлог и сказуемо, бляк.

Стихотворенията и лириката като цяло винаги са ми допадали повече. Мисля, че основната причина е дължината. Имайки предвид, че не успях да прочета "Под игото", защото ми доскуча, а такива неща като светилника, тютюна и кво беше онова третото, дори през акъла не ми е минавало да ги чета. Гледах светилничето на театър и ако трябва да бъда честен не ми хареса... Но пък гледах и "Гео", което ми хареса на боклук. Септември ми е едно от любимите дълги неща :D :D

В стихотворенията виждам много повече творчество сякаш, нищо че не понасям коврата Багряна. Просто като прочетох нещата ѝ и като разбрах историята каква е, веднага я анатемосах. То пък взе, че се случи и даскалката ни да не я харесва, та в часовете беше див trashtalk колко морално нищожна е :D :D

Съгласен съм, че системата е малко скапана и ѝ трябва освежаване. Но не съм съгласен за останалото с авторите - тоя е скучен, оня е скучен. На мен Далчев ми беше скучен, защото не виждах нищо смислено - описваш няква обстановка, голяма работа. В тези на Дебелянов, например в "Един убит", има толкова много смисъл, толкова много творчество някак.Просто е богато. Не всеки може да види това, разбира се. На Вапцаров също са прекрасни повечето. "Песен за човека", стига, тва е факан шедьовър.

Не смятам, че нивото ни на осъзнатост съвпада с темпа на взмане на произведения. Решенията са 2, или да се работи върху развитието на индивидите, или да се промени програмата по наличното развитие.
Например, не знам колко от вас са чели "Дервишово семе" или са го имали в учебниците. Мисля, че се учи към 5-6 клас. Тва разказче ли е, кво е, има тоооооооооооолкова много смисъл, който ти просто на тази възраст нямаш никакъв шанс да разбереш, защото просто акъла ти не е там. Мога да заложа пари, че половината население между 18 и 45 годишна възраст няма да вдене за житейския урок, който може да получи. Тва е такова някво ground breaking, ако успееш да го вденеш в 5-6 клас, че ти се ебава психиката направо. Или пък "Малкият принц", Иисусе, в тази малка прекрасна книжчица има по-добри уроци отколкото в Корана, ебати. Изобщо не е за времето, в което го четем. Или пък Смирненски - учихме "Братчетата на Гаврош" наизуст. Толкова тегаво ти става като ги четеш, с такава мъка е заредено цялото нещо. Има още някви произведения, за които не се сещам в момента, но със сигурност си спомням емоционалната драскотина, която е останала в съзнанието ми.

Мисля, че това, което се учи трябва да е комбинация между забавно и поучително и дълбоко (deep). Трябва да се вкара Хари Потър и LotR, както и примерно Шерлок Холмс. Някви такива класики, защо не и книга за огън и лед, ебати. Дайте на децата това, което искат. Покажете им световете, които ти дава литературата и размислите, които може да породи. Сложете Ботев, сложете още автори, които са писали за освобождението на техните нации или общества, заложете идеята за свободата като цяло, моралния аспект, какво е да си свободен, защо е важно да си свободен, трябва ли да си свободен, какво става ако не си свободен. Какво се прави в света, как да бъдеш мъж, как да бъдеш жена, как да бъдеш изобщо. Когато четеш трябва да ти е интересно, трябва да те грабва, трябва да създава нов свят. Аз имам чувството, че тва ми беше отнето, все едно някой ми го открадна, просто защото не можех да намеря какво ми се чете и процеса се случваше насила, защото трябваше да чета за училище, трябваше да чета за това или за онова, и момента с "искам да чета" повечето пъти се губеше. Това не трябва да става с идните поколения, защото литературата е ценна, тя е шибано съкровище, за което на никого не му пука или дори да му пука не го оценява достатъчно.

енд оф рант

успех на тези, които няма да спят тази нощ от притеснение

NomNomNom
05-18-2017, 22:03
Ракши е прав
Не всички сме готови за информацията, която ни сервират.

nachossr
05-18-2017, 22:04
Естествено, че си курва, почти всички жени сте курви, защото единствения начин да не сте курви е да се задържите с един мъж от началото до края, което за вас в повечето случай е невъзможно и за нас е, но в наша защита много повече мъже остават истински лоялни по дълго време, а не само привидно, просто не сме добри лъжци и обичаме да се хвалим .. :D Разбира се има различни употреби курва.. Първа, втора трета употреба и колкото по нататъка толкова по евтина стока и по рискова инвестиция за по малко ползи плюс като стара кола, може да ви остави посредата на пътя в пустинята или по време на живото застрашаваща операция, където някой трябва да се грижи за вас след това, а ти разчиташе на жената, което между другото се случва и на живо за жалост.. :D

Защо думата курвар не е толкова обидна, колкото думата курва.. Еми елементарно... Мъжа е пастата за зъби, която поддържа зъбите стабилни и няма особен проблем да я ползва който си иска и всички ще са доволни и с бели зъби, а жената е четката за зъби... Сега ако е твоя и само ти си я ползваш си щастлив... Евентуално ако някой близък приятел няма друг избор в гората или ддз я ползва, ще я измиеш, залееш с белина, но пак... Йуу... Но ако знаеш, че цялото село са я ползвали, няма да я доближиш с 5 метрова пръчка нали ?!

Грозни думи...