View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
life is a game of inches
right now we are sprinting backwards
sladura89
04-13-2017, 00:51
Съдейки по твоите коментари, ти си пасивния. Как очакваш някой да е активен, щом и ти не си.
Активен съм си проблема е, че отсреща винаги получавам мълчание, е няма как да си говоря сам или сам да излезна на среща съжалявам не става така!
LoadRunner
04-13-2017, 06:01
Активен съм си проблема е, че отсреща винаги получавам мълчание, е няма как да си говоря сам или сам да излезна на среща съжалявам не става така!
Аватара ти е толкова тъп че направо не мога да го гледам, като сложим и глупостите с които постоянно се оплакваш.
Колко тъжно че си писал в тая тема ;//
Мислех че никога няма да се сетя за тебе повече.
А тия таксита от стоянката пред Радисън колко са гнусни. За пръв път имам възможност да разбера масовия хейт. Отивам при Йелоу, подминавайки ОК, щото са цигани. Казвам им закъде съм „а, колегата от ОК ходи до гарата, при него отидете”. Ок, отивам, колегата от ОК, мазен циганин, ми обявява 6 лв. Съгласих се, понеже нямах мн избор, а и бързах. Питам го ще може ли да стигнем за 10 минути (знаейки, чв обикновено е г/д толкова, ако няма извънредно задръстване), той ми каза да и ме пита дали ще го черпя нещо, задето ще бърза повече. Аз се направих на ударена и му отг., че нямам нищо в себе си, с което да го почерпя. И той директно ”е за пари питам”. Казах му, че фиксираната цена според мен е достатъчна сама по себе си. Това беше, стигнах навреме, не беше бързал кой знае колко.
~The Smile~
04-13-2017, 09:00
Днес ми е много мързеливо и мудно. Едва се надигнах от леглото и се чудех защо ли не си останах до към 10 :3
Не, днес трябва да седна да уча най-сетне! (Само се нахъсвам,от три дни се настройвам, да...)
Защо пък да не рисувам първо или да слушам музика, или най-добре да спя. Мога целия си живот да го прекарам в спане.
Гладна съм, отивам да ям.
I want to fight
But my hand's been broken one too many times
So I use my voice
I'll be so fucking rude
Words they always win
But I know I'll lose
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17862721_1514921771899546_8420419255958777525_n.pn g?oh=17ee35fb59a35ff822f95cc32bb1581d&oe=5989E4CA
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17884466_1479443135402166_9176017348015234804_n.jp g?oh=4961b64b32083ac9761d47a609fb5d33&oe=59858D9F
pandabear
04-13-2017, 11:45
Прекрасни ми станаха козунаците ;3
Почвам леко да се дразня. Много обсебващ ми идва. И коментарите, които направи, след едно мое изказване за един пич с китара, в подлеза на Плиска. Чшшшшш, ало, къде отиваш ти може би. Няма да я бъде май. Т'ва някои мъже сте неспасяем случай.
YoungBloodZ
04-13-2017, 11:49
Прекрасни ми станаха козунаците ;3
pic or not true
deitona22
04-13-2017, 11:59
pic or not true
Що си без аватар бре?
Козунак ли прочетох?
pandabear
04-13-2017, 12:08
Ами исках в правилния раздел, ама и тук става. Любов <3 http://prikachi.com/images/223/9095223J.jpg
YoungBloodZ
04-13-2017, 12:11
Ами исках в правилния раздел, ама и тук става. Любов <3 http://prikachi.com/images/223/9095223J.jpg
Изглежда супер. :D Има ли някакъв пълнеж?
Що си без аватар бре?
Не мога да намеря подходящ, а стария ми писна.
pandabear
04-13-2017, 12:16
Благодаря :) В този точно не. В другия има бадеми и локум.
NomNomNom
04-13-2017, 12:20
има ли майни в пловдив
да ходим по тепетата днес/утре
Ем, сладко е, няма кво друго да кажа просто. Нямам търпение за пертейту довечера, щот буквално ми се разбива. Тя ме издразни днес, просто не съм очаквала друго, де. Жива и здрава да е, ко да прайш?!
anonymous990763
04-13-2017, 18:25
Още интересни хора.
бях забравил за тая кампания натирих журналистите за сряда поне за празниците никой да не ме закача
иначе утре ми е силата ако не тогава няма кога
до са не ми се беше случвало :Д
sladura89
04-13-2017, 22:18
Аватара ти е толкова тъп че направо не мога да го гледам, като сложим и глупостите с които постоянно се оплакваш.
Колко тъжно че си писал в тая тема ;//
Мислех че никога няма да се сетя за тебе повече.
Ми като ти е тъп не го гледай, кой те кара, то пък щото твоя е много убав? Ако искаш се сещай за мене боли ме фара и без това никой не се сеща за мен, така че все ми е едно или се сеща, само ако има някаква изгода от мен, а не просто така без причина!
гледайте Boyka:Undisputed
тва е най-уникалната гавра, която съм виждал
(наскоро :Д)
гледайте Boyka:Undisputed
тва е най-уникалната гавра, която съм виждал
(наскоро :Д)
Трейлъра изглеждаше като индийски екшън... :D
Трейлъра изглеждаше като индийски екшън... :D
дават сцена от "киев" - снимат София - вижда се Александър Невски :Д :Д :Д
дават няква украинска зала - снимат стадиона на локо
дават няква местна зала - снимат националния стадион :Д
казват, че залата е на 5 преки - отива на 100 метра от предното място :D
треньора в залата е треньора от Pitbulls :D
просто уникален филм :Д
половината от действието се развива в циганската махала до Западен парк, там дет е центъра на Спийди :Д :Д
просто невероятен филм
golemiq_korab_minava
04-14-2017, 05:15
Трябва Да им забраним да си правят толкова евтино американските филми у нас. Ма нали българина си е просяк..
sladura89
04-14-2017, 08:35
половината от действието се развива в циганската махала до Западен парк, там дет е центъра на Спийди :Д :Д
просто невероятен филм
То и Хитмен 3 не беше много по-различно даваха централна гара, а пишеше, че били в Русия! После даваха и Александър Невски!
LoadRunner
04-14-2017, 08:41
и без това никой не се сеща за мен
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
ПАК ЛИ?
ма ти сериозно ли?
червей?
YoungBloodZ
04-14-2017, 08:46
просто невероятен филм
Не знам дали си гледал втора и трета част, но там е нещо подобно - половината от действията се развиват в България и половината актьори са българи. Не е важно къде се развива и къде казват, че е, защото нали се сещаш, че само българите ще познаем къде е? :D Друг е въпроса, че имаше доста гафове във филма, най-вече това, че Бойка ритна някакъв към въжетата на ринга, а той направи 3 метра висок скок и прелетя извън ринга. :D
Jack_Reacher
04-14-2017, 09:15
много ми е добре като ставам в 11 ч
Тва беше един от най-яките рождени дни в последните години! Забавлявах се много, а компанията беше един път. Якото беше, че нямаше някви пиянски изцепки или нещо, а напротив - правихме си кефа както трябва. :3 Ся си пия първото кафе за деня и ми е ного яко. Ебахти чила ми е. :3
Не знам дали си гледал втора и трета част, но там е нещо подобно - половината от действията се развиват в България и половината актьори са българи. Не е важно къде се развива и къде казват, че е, защото нали се сещаш, че само българите ще познаем къде е? :D Друг е въпроса, че имаше доста гафове във филма, най-вече това, че Бойка ритна някакъв към въжетата на ринга, а той направи 3 метра висок скок и прелетя извън ринга. :D
да бе, знам за предните - бяха снимали софийския затвор, също имаше от околността - сцените в кариерата и т.н.
тъпа работа и много слаб филм като цяло - тоя татуирания изрод го ползват в някви такива филми, в които им трябва изрод - той е идеален и предполагам, че е евтин :Д
Новото клипче на лудака:
http://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t50.2886-16/17886191_1670618989906399_7696207392974831616_n.mp 4
Много ме кефи ;д.
divergent
04-14-2017, 16:28
А какво може да ми стане от тоя уран, понеже ще ходя в Хасково и да се чудя дали да пия вода?
Днес супер спонтанно решихме да ходим на кино, но нямаше места, та остана за неделя. Как може точно тази неделя да е Великден... Трябва да отида да запаля свещичка, но сигурно ще е следобед, евентуално може да не е толкова претъпкано. И много ме напряга това монотонно повтаряне на една и съща фраза, като го казвам така по задължение и се чувствам супер тъпо, че го казвам. Нищо против пича и религията, обаче точно тази част не ме кефи. А също и че джизъс и Лазар могат да възкръсват, а другите не могат.
Снощи бях на ресторант с Рик Рос по думите на аверката. През цялото време докато този Кинг Конг седеше на масата срещу мен и пушеше пури, си пеех на ум песничките All day nigga, My nigga и Hot nigga.
Също и осъзнах, че един ден игнор прави чудеса и животът става по-хубав. Това разбира се, когато игнорът идва от твоя страна, а не е насочен към теб. :D
Предстои ми една много кофти ситуация в началото на следващият месец и не знам какво да правя. Ще ходя на едно място, където ще бъде кръша ми, но по това време най-добрият ми приятел ще ми бъде на гости. Хем ще е супер тъпо да го оставя самичък, хем ще е кофти да ме придружава там. Но наистина ще бъде много грозно да го зарежа, та най-вероятно ще го взема с мен и ще ги запозная. В най-добрият случай ще предизвикам ревност, може и просто да не предизвикам нищо, лошо ще е само ако тръпката вземе да се откаже. Но предпочитам да пожертвам любовта пред приятелството.
LoadRunner
04-14-2017, 17:57
А какво може да ми стане от тоя уран, понеже ще ходя в Хасково и да се чудя дали да пия вода?
А ти няква тъпа ли си? И на всичко отгоре висиш и питаш в тийнфорум!
Навсякъде всеки бучи че водата е радиоактивна и там пият от водоноски а ти питаш тука дали да пиеш вода от хасково вместо да си вземеш минерална понеже и без това като човек е на път пие само минерална защото е в шишета. Бахти прос*а*а п*т*а.
Ще проговориш испански.
заработих колкото за една седмица днес
мисля че мога да си почина известно време
divergent
04-14-2017, 19:40
Навсякъде всеки бучи че водата е радиоактивна и там пият от водоноски а ти питаш тука дали да пиеш вода от хасково вместо да си вземеш минерална понеже и без това като човек е на път пие само минерална защото е в шишета. Бахти прос*а*а п*т*а.
брато, сериозно ли си толкова зле?
Ще проговориш испански.
добре, че поне някой загря. тъкмо се канех да си купувам разговорник, ама явно няма да има нужда.
Щом не всички са кухи като рънъра и има хора, разбиращи от ирония, значи още има надежда за тоя форум.
разказах на майка ми случката с момичето / тая дето ме заряза защото не исках да спя с нея на първата среща /
и тя се смя ЛОЛ
мерси, мамо
sladura89
04-14-2017, 22:14
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
ПАК ЛИ?
ма ти сериозно ли?
червей?
Комплексар! Искрено ме забавляваш с недоносената си злоба сигурно капе пяна от устата ти като пишеш коментари! Сигурно вашите като са те правили са били супер изнервени! :)
sladura89
04-14-2017, 22:18
Ми най-много да започнеш да светиш като крушка и да излъчваш електричество като АЕЦ-а! :)
А също и че джизъс и Лазар могат да възкръсват, а другите не могат.
Напротив всеки може, проблема е, че без да го вярваме няма как да се случи! Именно Христос е искал с този пример да покаже, че всичко е възможно, ако обаче вярваш в него! :)
sladura89
04-14-2017, 22:22
тая дето ме заряза защото не исках да спя с нея на първата среща
Къде тая бре дай я насам! :p
Напротив всеки може, проблема е, че без да го вярваме няма как да се случи! Именно Христос е искал с този пример да покаже, че всичко е възможно, ако обаче вярваш в него! :)
маааааааааааааааалко изкривяваш схемата :D
идеята на възкресението е да докаже, че бог е над всичко. На практика връща исуската, за да покаже, че може, затова и трябва да вярваш в него, защото той е бащата на всичко и само той може да се върне към живот нещо, което е умряло. Тва е като да кажеш, че имаш голям чеп и после да го извадиш :D :D
също така е да покаже, че този, който е чист ще бъде съживен, щот нали исуската е най-чистия от всички и затова умирга, за да изкупи греховете на всички бла бла
read your fucking bible
идеята е, че всичко е възможно за Него, докато за теб - не. Трябва да вярваш, защото той е всичко, сеш се :Д
Което не значи, че като вярваш в него всичко е възможно за теб - напротив, за теб е възможна само вярата, че той може.
нещо като думите на Тръмп, че ако Китай не направят нещо по въпроса със Северна Корея, Той Ще направи :Д :Д
sladura89
04-14-2017, 23:19
Какво доставя ли ти удоволствие да обиждаш и да злобееш върху другите! Изби ли си поредният комплекс? Заради такива като теб, някои хора така се стресират, че им се збърква живота от всякъде! :)
LoadRunner
04-15-2017, 06:37
Заради такива като теб, някои хора така се стресират, че им се збърква живота от всякъде! :)
Сладура след всеки мой пост
http://prikachi.com/images/848/9096848P.jpg
ставаш за веднъж, поне си поддържаш косата
Днес е един скръбен ден за всеки свързан с Ливърпул и с футбола. Не знам защо ми е толкова емоционално винаги на този ден, макар и да не съм била родена. Дори не знам какво друго да напиша...YNWA, 96
YoungBloodZ
04-15-2017, 10:26
да бе, знам за предните - бяха снимали софийския затвор, също имаше от околността - сцените в кариерата и т.н.
тъпа работа и много слаб филм като цяло - тоя татуирания изрод го ползват в някви такива филми, в които им трябва изрод - той е идеален и предполагам, че е евтин :Д
Тоя татуирания уж го представяха за голяма работа, а Бойка го ступа за 1 минута.. наистина беше слабо. Колумбиеца от тройката беше много по-добре. :D
NomNomNom
04-15-2017, 10:52
мразя хората.
баща ми спаси бебе коте преди няколко месеца изхвърлено, с едно оче само
диво и си го гледаха с мама
много трудно се доверяваше и само се криеше
порастна
преди 4-5 дни изчезва за 1 ден
прибира се със свирене като диша и се крие, не яде
лекаря казва че е бита и има счупени зъби и нос
и получава белодробен кръвоизлив защото се оказва че и вътрешно е била зле
и я приспивят
и майка ми и баща ми плачат вкъщи и са я погребали
мразя хората, заради толкова причини, и това е още една
мразя хората.
баща ми спаси бебе коте преди няколко месеца изхвърлено, с едно оче само
диво и си го гледаха с мама
много трудно се доверяваше и само се криеше
порастна
преди 4-5 дни изчезва за 1 ден
прибира се със свирене като диша и се крие, не яде
лекаря казва че е бита и има счупени зъби и нос
и получава белодробен кръвоизлив защото се оказва че и вътрешно е била зле
и я приспивят
и майка ми и баща ми плачат вкъщи и са я погребали
мразя хората, заради толкова причини, и това е още една
не мрази хората както има такива които нараняват има такива и които спасяват
много пъти приемал хора които нямат пари но искат да помогнат на някое животно от добро сърце
взимах им пари само за медикаментите а те излизат стотинки и накрая винаги се отблагодаряваха
иначе това което не ми изглежда толкова неспасяемо по думите ти
NomNomNom
04-15-2017, 12:56
да не се заричам, довечера бих налепила плакати
с Фарчето и как е умряла
и всички останали котки, които са отровили/унищожили съседите ни, да знаят какви чудовищни поражения са това
боли ме сърцето, като знам колко страда баща ми в момента, не знам какво да му кажа като се прибера
Ного предатели, брат, обаче от очната линия най-малко очаквах! :(
LoadRunner
04-15-2017, 16:37
да не се заричам, довечера бих налепила плакати
с Фарчето и как е умряла
и всички останали котки, които са отровили/унищожили съседите ни, да знаят какви чудовищни поражения са това
боли ме сърцето, като знам колко страда баща ми в момента, не знам какво да му кажа като се прибера
ако си сигурна че са съседите само отмъщение в такива случаи
от разговори и разплитане на случая няма смисъл
divergent
04-15-2017, 17:38
Наистина се чувствам прекрасно в компанията му и досега сякаш не съм имала по-близък приятел. Обаче напоследък все повече ми прави впечатление как му споделям нещо супер важно за мен, а той едва ли не го игнорира и бърза да ми каже някоя новина за себе си. Сега тръгнах да му разказвам за един човек, който ме издразни. Обяснявах му за кого говоря, за да навърже нещата и да мина по същество на ситуацията, а нашият отговори с "ясно" и сякаш тотално забрави защо тръгнах да му описвам въпросния индивид, очевадно защото не го интересува, разбирам. Не искам да излизам като някаква, която иска винаги всичко да се върти около нея, но държа след като аз давам цялото си внимание на човека отсреща, да получавам поне половината в отговор. А в случая всичко се върти около него и моят живот остава на заден план. Нали затова са приятелите, да могат да си споделят и да си помагат във всичко? Мисля си какво би направил моят човек в тази ситуация и знам, че е най-добре да се отърва от такива хора, които ме използват само като кошче за душевни отпадъци без да ме попитат как съм. Обаче в същото време се чувствам толкова комфортно в компанията на това приятелче и когато сме заедно животът е една идея по-забавен. Много съм объркана.
divergent
04-15-2017, 19:41
И ей това ме удари право в емоциите
"Всички ще си отидем един ден,просто по-добрите си отиват рано за да не изпитат нашата болка,когато някой си отива."
https://youtu.be/UY1bt8ilps4
Любовта със твойто име я наричам.
Любима песничка, общо-взето, тези дни съм я слушала 5133604357547 пъти. :3
Сноще ме натириха да ходя с компанията на църква, а аз странно защо и как, се съгласих. Е, не изгоря, което е напредък.
Бях си нарисувала ице с Мерцедес и тати ми го счупи с това, където му правихме на WV... :( #нимоа
PathToOuroboros
04-16-2017, 09:40
Дори вълците ронят сълзи, особено когато един се върне във форума от носталгия и разбере, че единствените останали са ненормалните с котки. От добрата страна предполагам, колкото повече време споделят дисфункционалните си чувства тук, толкова по малко време имат да натоварват хората с всичкия си. Поклон и паля свещичка за един страхотен форум, превърнал се в лудница
NomNomNom
04-16-2017, 09:46
от дисфункционалните с котка съм само аз, поласкана съм, че рониш сълзи от мен
онтопик: изядох малко парче агнешко, два картофа и половин парче от тортата с банани/лешници/авокадо и това ми е великденското ядене, толкова ми е тежко, че ми е невъзможно да преям
и трябва да вядя дрехите от малкото куфарче и да слагам други, така се очертават тези 2 месеца, но си постоях вкъщи поне малко
Jack_Reacher
04-16-2017, 13:23
от няколко месеца сме заедно, а по празниците тя все държи да ходи при техните вместо да е с мен
покани ме да празнуваме с техните, но цял уикенд със семейството ѝ ми идва в повече и отказах
NomNomNom
04-16-2017, 13:40
за някои семейства празниците са много важни ^
от няколко месеца сме заедно, а по празниците тя все държи да ходи при техните вместо да е с мен
покани ме да празнуваме с техните, но цял уикенд със семейството ѝ ми идва в повече и отказах
ъъъъъъъъ то идеята е по празниците да е при семейството си :Д
PathToOuroboros
04-16-2017, 16:52
Господ иска да се чукам с яйца... Така и правя.... Руси, червени, черни всичките боядисани и в овулация и добре, че имам вазектомия...
TOOTHPICK
04-17-2017, 16:14
КО СТАА УЕ ЯЙЦА?
НЕЩО НАДЕБЕЛЕЛИ МИ СЕ ВИЖДАТЕ.
YoungBloodZ
04-17-2017, 16:14
КО СТАА УЕ ЯЙЦА?
НЕЩО НАДЕБЕЛЕЛИ МИ СЕ ВИЖДАТЕ.
Рънърчо, препоръчително е да имаш 1 акаунт.
divergent
04-17-2017, 17:43
Цял ден не съм излизала от вкъщи и направо полудях. Изгледах половин сезон от сериала, можех и още, но сега се разписах с едно аверче и ще остане за утре другата половина.
Осъзнах, че ми писна да съм сама. Сега като се замислям, от първият ми сериозен приятел досега, не е имало период, в който толкова дълго да съм била необвързана. Не съм вкопчена в идеята, че не мога да съществувам самостоятелно, просто съм в период, в който имам нужда от подкрепа и опора.
почнах нова програма - утре няма да мога да ходя
най-накрая тая ваканция свърши - ваканциите са нещо неприятно напоследък, не съм напълно сигурен защо. Всъщност, сигурен съм - нямам какво да правя. Като нямам какво да правя - съня ми страда, диетата ми страда, аз страдам :Д Не е готино. Да не говорим, че ако всички сме си вкъщи няколко дни става отвратително и някой не издържа и се пука като гноен цирей и изпуска гняс. Тъжно е.
Като бях по-малък беше голям зор - ваканция, ще се наспивам, ще си ходя на фитнес, ще цъкаме лига, ще си гледам сериалчета, ще излизам с приятели. Са кур бате - нищо не правя, освен да тренирам и да играя сам лига, което ми влияе на съня, което влияе на мен, а аз от своя страна влияя на околните - негативно. Не ми се гледат сериали, не ми се играе, не излизам с приятели почти, въпреки че през последния месец излизанията са се увеличили сигурно двойно. Не искам да почвам работа, защото искам да завърша първи курс силно, а работата със сигурност ще наебе цялата схема, а ми трябват пари за нещата, които искам. Студентска дилема - да не правя нищо и да не излизам или да работя и да излизам :D Ще трябва да го измисля, защото трябва да имам някакъв вид автономност, най-малкото - момче съм, ще трябва да бъда глава на семейство, по-добре да свиквам от сега да ми е гадно :D и гадно бидейки наистина гадно - нямаш време, нямаш енергия, нямаш желание, а не както сега без първите 2.
ииии да, тв а е за сега
Страшно много не ми стигна съня, имам чувството, че мога да спя още сто часа пък аз съм в тъпия уни, увиснала на банката като прострени гащи, и опитвам да не заспя. Прибирам се и умирам, и без др няма кво да правя.
Мил е и няма спор в това ама от сега ми е намразил най-добрия приятел, което вещае само някоя гора бой от моя страна. Да си знае да не се тика там, където не му е мястото. И се опитва да ме накара да махна снимките от с бившия или аверчета - ше кажеш, че в гъза му бъркат. Няма да ги махна, нека свиква, че се е хванал с човек, където има глава на раменете си и превисля нещата сам, съответно и не слуша.
Искам катма с шоколад. :д
NomNomNom
04-18-2017, 08:03
Не си бях буукнала билет за прибиране, и случайно ще се прибирам през Осло с 2 дни престой :D
И шофьорските не знам как ще ги завърша, като нз кога ще се прибирам у нас изобщо тези 2 месеца
divergent
04-18-2017, 08:43
Тази сутрин за първи път този Великден се чуках с яйца. Тъкмо се бях събудила и майка ми нахлу с един панер в стаята.
Не знам каква е логиката, обаче вкъщи като ти се яде яйце по Великден, не може да си го обелиш като белите хора ако преди това някой не ти го е счупил в борбата. Не помня даже какъв цвят ми беше яйцето, толкова бях заспала, но помня, че моето оцеля.
Ми то днес било почивен ден.
А аз се бях приготвила да ходя на лекции и се чувствах гузна, че изпускам половината заради работа
ех :д
divergent
04-18-2017, 11:23
Написах стихотворение за първи път от десет години насам. :D Изобщо не знам защо и откъде ми хрумна, просто седнах и го написах. Не знам дали стана нещо изобщо, пратих го на брата и братовчедка ми, сега чакам коментарите.
PathToOuroboros
04-18-2017, 11:25
Да видиш женската природа ясно е като да видиш тайната на една илюзия.. Независимо колко пъти я видиш пак, все виждаш уловката и нищо не е същото вече, невинноста и мечтите за идеална среща се изпаряват, освен онези изключително редки моменти, като спечелването на лотарията, по редки от това да бъдеш убит от комета, докато правиш омлет в бункер. От друга страна намирането на сексуални партньорки е изключително лесно, когато знаеш техните нужди, недостатъци, какво искат и как да го манипулираш в своя полза и честно казано не изпитвам вина, защото знам, че в 99.9999% от случайте аз за тях съм просто един инструмент, който да ги пази, глези, дава статус със постиженията си и нищо повече, илюзията е разбита. Аз съм свободен.
^Пхахахахаха
*и противоречие. Първо не можеш да видиш женската природа, после знаеш нуждите на жените.
PathToOuroboros
04-18-2017, 13:12
^Пхахахахаха
*и противоречие. Първо не можеш да видиш женската природа, после знаеш нуждите на жените.
Съвсем натурална реакция, даже бих се изненадал ако не се беше случило :)
Също изключително съжалявам мъжете, които сляпо се опитват да задоволяват жените и едновременно постигат обратния ефект, защото просто прожектират своя идеал за любов върху тях, а те жените просто обичат по различно( също се възползват от възприятията и прожектирането на мъжа като възпройзвеждат без да чувстват именно онези неща, които мъжете очакват).. Но признавам понякога се случват аномалии, но се рядкост, също като гениите. Преди всичко да си мъж и да знаеш истината е полезно за самия мъж, защото може да си обясни къде са му били грешките и да види, че голяма част от нараняванията изпитал на своя гръб не са били изцяло по негова вина, да види, че доста от нашите реакции са просто прояви на природно програмиране, да види как активно бива манипулиран от всички представители на нежния пол и даже, че част от тях го правят подсъзнателно и най вече да се научи да се защитава от унищожителните интереси на кучките и златотърсачките. Накратко да си в илюзията е като да караш кола без да имаш книжка и без да си се качвал преди.. Шанса ти да се блъснеш е много по голям отколкото да стигнеш до своята дестинация без инцидент, затова е по добре да знаеш истината(всеки е свободен да си я оцвети както иска, но има доказани факти)..
deitona22
04-18-2017, 13:19
Ай,свърши се и тая ваканция и се почва пак с курсовите,презентации,казу си и бла бла.
Цъка ми се баскет,а ем времето е ш*и*ба*но ,ем няма с кой.
Ма нищо,да се пооправи времето и отивам да си цъкам сам.
Важното е да спортувам.
Ъх, пак ли тоя мизогин. Заболя ме главата от грешки.
ок, май се съгласих да изляза на нещо като среща
би било хубаво да не се държа като пълен задник, както правя обикновено с хората, опитващи се да ме впечатлят
не се вълнувам особено, ще глддаме някакъв тъп филм
дори не бих отишла, но май моя беше идеята за кино и сега ще трябва да го изтърпя :/
честно казано бих си легнала да спя в момента
но няма, трябва да се излиза
NomNomNom
04-18-2017, 18:07
ок, май се съгласих да изляза на нещо като среща
би било хубаво да не се държа като пълен задник, както правя обикновено с хората, опитващи се да ме впечатлят
не се вълнувам особено, ще глддаме някакъв тъп филм
дори не бих отишла, но май моя беше идеята за кино и сега ще трябва да го изтърпя :/
честно казано бих си легнала да спя в момента
но няма, трябва да се излиза
За когото говорехме ли - ако да, гл
Jack_Reacher
04-18-2017, 19:16
най-накрая тая ваканция свърши - ваканциите са нещо неприятно напоследък, не съм напълно сигурен защо. Всъщност, сигурен съм - нямам какво да правя. Като нямам какво да правя - съня ми страда, диетата ми страда, аз страдам :Д Не е готино. Да не говорим, че ако всички сме си вкъщи няколко дни става отвратително и някой не издържа и се пука като гноен цирей и изпуска гняс. Тъжно е.
Като бях по-малък беше голям зор - ваканция, ще се наспивам, ще си ходя на фитнес, ще цъкаме лига, ще си гледам сериалчета, ще излизам с приятели. Са кур бате - нищо не правя, освен да тренирам и да играя сам лига, което ми влияе на съня, което влияе на мен, а аз от своя страна влияя на околните - негативно. Не ми се гледат сериали, не ми се играе, не излизам с приятели почти, въпреки че през последния месец излизанията са се увеличили сигурно двойно. Не искам да почвам работа, защото искам да завърша първи курс силно, а работата със сигурност ще наебе цялата схема, а ми трябват пари за нещата, които искам. Студентска дилема - да не правя нищо и да не излизам или да работя и да излизам :D Ще трябва да го измисля, защото трябва да имам някакъв вид автономност, най-малкото - момче съм, ще трябва да бъда глава на семейство, по-добре да свиквам от сега да ми е гадно :D и гадно бидейки наистина гадно - нямаш време, нямаш енергия, нямаш желание, а не както сега без първите 2.
ииии да, тв а е за сегаизнеси се от вас брат.
аз така направих още на 19, вярно че и нашите помогнаха в началото с квартирата но е доста по-добре, ще се убедиш
откакто се изнесох, повече от 2 часа накуп с нечии (свои или чужди) родители ми идва в повече, макар че моите са сравнително точни.
можеш да учиш и да работиш, ако трябва мини задочно
аз уча и работя на половин ден в кантората на едни познати на нашите и се справям
дивергент дай да видим стихотворението
изнеси се от вас брат.
аз така направих още на 19, вярно че и нашите помогнаха в началото с квартирата но е доста по-добре, ще се убедиш
откакто се изнесох, повече от 2 часа накуп с нечии (свои или чужди) родители ми идва в повече, макар че моите са сравнително точни.
можеш да учиш и да работиш, ако трябва мини задочно
аз уча и работя на половин ден в кантората на едни познати на нашите и се справям
дивергент дай да видим стихотворението
i can't do that right now, fam
ще ми се, но просто няма как
gotta put in the work first
днес мозъка ми не работи на български, не знам кво става :D
deitona22
04-19-2017, 07:01
Нямало цензура,а?
deitona22
04-19-2017, 09:19
за кое
Е как за кое?
Не следиш ли новините из нета от вчера?
PathToOuroboros
04-19-2017, 15:23
Значи нека се опитам да те разбера пак... Искаш да се оженим, защото правим прекрасен секс сега и имаш страхотния характер на пинг понг топче, а след 10 години като приличаш на килима, какво друго можеш да предложиш ? Чик чирик и тишина, такаа си и помислих... Има съдомиялни, перални и даже роботи, който могат да готвят, за какво да се жениш, какво може да предложи освен репродукция секс за кратко и цял живот ад... В този случай децата ги виждам по скоро като заложници.. Наистина каква е логиката да се връзваш към една жена, като реално в наше време са по скоро паразити, докато ти блъскаш, вадиш бекона, рискуваш живота си и реално почти всички неща които жената е вършила едно време са заменени с технология... Освен това се съмнявам в способностите на една жена като родител, виждайки колко зле се развиват децата на самотните майки.. Момченцата стават агресивни, пък момиченцата следват курвалъка на майка си и често повтарят грешките й .. Гарантирам при един масов световен статистически анализ ще се докаже, че самотните майки са неспособни в повечето случай да отгледат едно дете правилно..
Iphigenia
04-19-2017, 15:52
Значи нека се опитам да те разбера пак... Искаш да се оженим, защото правим прекрасен секс сега и имаш страхотния характер на пинг понг топче, а след 10 години като приличаш на килима, какво друго можеш да предложиш ? Чик чирик и тишина, такаа си и помислих... Има съдомиялни, перални и даже роботи, който могат да готвят, за какво да се жениш, какво може да предложи освен репродукция секс за кратко и цял живот ад... В този случай децата ги виждам по скоро като заложници.. Наистина каква е логиката да се връзваш към една жена, като реално в наше време са по скоро паразити, докато ти блъскаш, вадиш бекона, рискуваш живота си и реално почти всички неща които жената е вършила едно време са заменени с технология... Освен това се съмнявам в способностите на една жена като родител, виждайки колко зле се развиват децата на самотните майки.. Момченцата стават агресивни, пък момиченцата следват курвалъка на майка си и често повтарят грешките й .. Гарантирам при един масов световен статистически анализ ще се докаже, че самотните майки са неспособни в повечето случай да отгледат едно дете правилно..
Хихихи, много смешна изповед. Най обичам 19-годишни хлапетии с Едипов комплекс да ръсят мъдрости.
Този беше банван многократно. Мисля, че думите му са не само против правилата на форума, но да не навлизам в подробности и диагнози. Уау.
PathToOuroboros
04-19-2017, 16:49
Защо все като споделям нещо все ме съди жена?.. Няма ли някой мъж да бъде за момент господ и да ми каже на колко съм, какви са ми девиантните наклонности и колко малко мъдрост имам ? Само дамите ли са всевиждащи и всезнаещи..
Но да бъдем честни.. Предполагам, че много от мъжете нямат време за глупости и като цяло свободно време да се занимават с някой си там и са заети с изграждането на своята личност и просперитет.. Нали знаете все хубави неща, който дамите отбягват въпреки, че имат повече свободно време.
Iphigenia
04-19-2017, 17:08
Защо все като споделям нещо все ме съди жена?.. Няма ли някой мъж да бъде за момент господ и да ми каже на колко съм, какви са ми девиантните наклонности и колко малко мъдрост имам ? Само дамите ли са всевиждащи и всезнаещи..
Но да бъдем честни.. Предполагам, че много от мъжете нямат време за глупости и като цяло свободно време да се занимават с някой си там и са заети с изграждането на своята личност и просперитет.. Нали знаете все хубави неща, който дамите отбягват въпреки, че имат повече свободно време.
Половината в този форум са "мъже", включително и ти, ако се вярва на коментарите ти. Не понасям мизогинистични коментари дори и да са от "някой си там", ще прощаваш.
Вербалната агресия води до физическа, за съжаление все още няма изградени ценности в това отношение в нашите ширини.
PathToOuroboros
04-19-2017, 17:23
Хммм.. Доказано е, че хората който псуват всъщност освобождават част от стреса, който ако бъде задържан води до физическо насилие.. Но така е предполагам трябва да се прави каквото е противопоказано в науката и да се премълчава, докато някой не изперка и не започне да трепе наред.. Не е като да се случват такива неща навсякъде по света..
Между другото си свободна да възприемаш мислите ми както искаш, както аз съм свободен да ги споделям. Нарича се демокрация уж
anonymous990763
04-19-2017, 17:35
Достатъчно словесна диария.
надявам се наистина да имаш вазектомия
LoadRunner
04-19-2017, 19:02
ми аз не мога да разбера кво му е лошото да използваш жена само за секс при положение че си и казал че не си влюбен в нея и търсиш по-скоро приятелство а не някво супер обвързване
PathToOuroboros
04-19-2017, 19:03
Чувствам, че сякаш без да искам ритнах кошера с осите и чак кралицата излезе да види какво става. Изглежда нарушавам най важното правило и това е, че просто говоря каквото мисля и това бърка в дупето на всички... Ваш проблем, ваши комплекси. Лека вечер
Доволна съм от това, което свърших днес - не съм ходила на уни, но си свърших някви задачки в нас, напазарувах си, поспах след обяд... Ест и сънувах глупости пак. Свърших си и поръчението да предам болничния. Ся ш изляза малко, че ми е тъпичко - поне да ми го заострят. Караше ми се, но утре вероятно. Ае, със здраве.
aurissaaaaa
04-19-2017, 19:33
Чувствам, че сякаш без да искам ритнах кошера с осите и чак кралицата излезе да види какво става. Изглежда нарушавам най важното правило и това е, че просто говоря каквото мисля и това бърка в дупето на всички... Ваш проблем, ваши комплекси. Лека вечер
не просто си тъп и досаждаш на хората с глупостите си
// чисто предположение - чел съм единствено последния ти пост и с такова впечатление останах
ае хора знаехте ли колко е евтино с Раъйнеър ... :Д аз чак сега разбирам. С един познат сме се наточили да обходим всички дестинации тази година :Д
Е как за кое?
Не следиш ли новините из нета от вчера?
не, просветли ме
папугай, тоя линк няма да го цъкна, твърде sketchy
// чисто предположение - чел съм единствено последния ти пост и с такова впечатление останах
ае хора знаехте ли колко е евтино с Раъйнеър ... :Д аз чак сега разбирам. С един познат сме се наточили да обходим всички дестинации тази година :Д
забавното е, че беше по-евтино преди няколко месеца :D
pandabear
04-19-2017, 19:39
ракиши такъв : )
как си?
вчера ти гледах фейбука
много як си станал, хехехех.
и тая папионка, ох мале ;3
/това съм аз. мхмхмх. :D
https://media.giphy.com/media/fmMYCeKUhvP6E/giphy.gif
ракиши такъв : )
как си?
вчера ти гледах фейбука
много як си станал, хехехех.
и тая папионка, ох мале ;3
/това съм аз. мхмхмх. :D
е браво бе, прееба ми тайната самоличност
*meanwhile:
https://media.tenor.co/images/07e8c81ad91637944e5553ea1dab04b5/tenor.gif
https://media.giphy.com/media/oFeUVZfiuim9G/giphy.gif
NomNomNom
04-19-2017, 20:20
Брюксел - Сф беше 16 евро основния 2 седмици по-рано, не съм проверявала други, обаче дейм, добре изглеждя
Ракши е мн як, по всички параграфи на които съм ставала свидетел у форона
NomNomNom
04-19-2017, 20:27
надявам се наистина да имаш вазектомия
Този изглежда доста дебилен, очевидно вс го игнорват, Ива нещо му обърна внимане без да иска сигурно, и явно това е чакал :Д
LoadRunner
04-19-2017, 20:36
https://media.tenor.co/images/07e8c81ad91637944e5553ea1dab04b5/tenor.gif
https://media.giphy.com/media/oFeUVZfiuim9G/giphy.gif
кви са тия простотии бе
на къде върви света
интернет свалки, връзки
ха-ха-ха а пък аз на воля си еба
ракиши много си бил нежничък нещо
pandabear
04-19-2017, 20:43
е хубава работа
ако това ми беше "свалката"
ще си остана сама завинаги
просто му направих комплимент на младежа, тцтц.
LoadRunner
04-19-2017, 20:59
е хубава работа
ако това ми беше "свалката"
ще си остана сама завинаги
просто му направих комплимент на младежа, тцтц.
ми виж младежа кво направи
оля са
кви са тия простотии бе
на къде върви света
интернет свалки, връзки
ха-ха-ха а пък аз на воля си еба
ракиши много си бил нежничък нещо
нежничък щот използвам гифчета ?
LoadRunner
04-19-2017, 21:28
типа гифчета ме учуди но няма смисъл да се правиш сега на ощипана госпожица
pandabear
04-19-2017, 21:32
да, засрами се.
можеше ей този поне да използваш
https://media.giphy.com/media/WyyhtSnaQl8Eo/giphy.gif
типа гифчета ме учуди но няма смисъл да се правиш сега на ощипана госпожица
ама... аз исках да е педалски? :D
190, 191, 194, 195 аз съм първи пост на страницата, what up fam
на ръба на паник атака съм буквално
явно ще излизаме към края на седмицата
и не знам какво ще правя и как въобще ще мога да се държа адекватно като още отсега ми е супер притеснено
лунасия стягай се
мога да си взема едно шише от сок и в него да налея сиропче мента глог валериан
и да обърна няколко шишета сок
въобще къде съм тръгнала да ходя по срещи
не може ли да си включим камерите и да ядем вечеря
въобще къде съм тръгнала да ходя по срещи
не може ли да си включим камерите и да ядем вечеря
сетих се за теб
Обучение Feminist Boot Camp, 15 – 18 май
Феминисткият лагер „Feminist Boot Camp” е интензивен 4-дневен семинар, в който участничките ще се запознаят отблизо с феминистките и джендър теории и течения, с историята на женските движения и със съвременните проблеми, свързани с неравнопоставеност на половете и човешките права.
Участници:
възраст от 18 до 35 години
да се самоопределяте като феминистка или да се интересувате от темата
Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Global Fund for Women.
^ мерси Д:
това наистина беше мило
divergent
04-19-2017, 23:24
Хрумна ми днес да поровя малко назад в чата, за да си припомня аджеба за каква точно простотия се скарахме така на времето. Обаче без да искам отидох доста назад преди караницата и като се зачетох колко прекрасно е било всичко, как сме се държали и как се държим сега, бях съвсем на ръба да зарева мощно. Добре, че ми се отвори възможност да ходя да пия сайдери, та се оправих бързо бързо. Сега гледам мъдро на случилото се и вярвам, че е правилно нещата да останат както са в момента. Също знам, че ще съм в тази фаза за кратко и след време пак ще ми стане супер тегаво задето така се стекоха обстоятелствата. И общо взето цял живот така ще се сещам, понеже съм мазохист и обичам да си мисля за неща от миналото, които ме натъжават.
Отзивите за амтьорското ми произведение са повече от добри и за щастие не са от хора, които ще кажат, че е хубаво просто защото съм го писала аз. Даже ме навиват да го пратя на Чарли, за да получа експертно мнение. Ще видим.
Прекарах страхотна вечер в компанията му. Чувствам се огромна късметлийка да поддържам такива перфектни приятелски отношения с детската си любов. Едва ли има човек, който да ме познава толкова добре като него и знам, че винаги мога да му споделя всичко, и че мога да разчитам на него. Стана въпрос колко ми се играе тенис на маса и веднага ми каза кога ще отидем. Обеща ми също да ме заведе на мач. Имам с кого да ходя на мачове в Пловдив. Животът е прекрасен. Първата ми мисъл, когато разбрах, че ще живея тук, беше, че трябва да си намеря другарче, с което да ходя на мачове. Мечтите се сбъдват.
Вчера детето каза, че онази звезда отново е питала за мен. А иначе се държи на някаква дистанция, обаче не пропуска да пита за мен всеки ден.
Много съм доволна и от нещата, които свърших днес. Купих хартията за декорация на детето, утре ще бъда стоплена от широката ѝ усмивка като я види. Ходих да взема и тениската на аверчето за концерта в събота, исках да му е от мен като реванш, че му свих неговата на гънс и твърдо отказвам да му я върна. Обаче тези балъци не са намерили точно този модел никъде и вместо да се обадят, за да поръчаме от другаде, си траят като най-големите пичове. Обаче аз веднага се обадих на вуйчо и го инструктирах какво искам. Утре като се прибера в Пазарджик вече ще е готова и в петък като минавам през Пловдив на път за Хасково, ще му я дам.
Много се вълнувам и за Хасково. Чувствам се все едно ще ходя на екскурзия в Чернобил.
И предполагам постът ми стана дълъг като за цяла страница и трябва да спирам.
Или пък не. Като е по-дълго и всички ще ги мързи да четат и така никой няма да обърне внимание на всички простотии, които пиша.
Вече е почти 2 и половина, а не ми се спи и мисля да гледам един епизод от сериала. Но вътрешно знам, че след него ще следват още поне два и общо взето ще стане време за ставане. Ще спя като се прибера.
Хехехе, призна си говедото. :ддд Не се била родила жената, която да го победи... :lol: Много навътре се взе. Кога стана калайджия, кога му почерня гъза.
Така вали, че е само да си гушнеш възглавницата и да умреш за 12-14 часа - което и мисля да свърша веднага, след като хапна.
NomNomNom
04-20-2017, 07:23
Какво да правя с живота си вол 10000000
- има шанс да не взема данъчно облекчение като чужденец
- ако наистина така стане, ще трябва да напусна и да се юрна по други контракти, обаче хич не ми е до това :( не се чувствам готова, затова от днес трябва да се подготвям
- за книжката трябвя да пътувам поне 8 пъти до софия през седмицата, но поне имаме офис там и мога в 10 да цъфвам в него, за обедната да ме взима инструктура, да ме връща, и след работа да си хващам автобуса обратно
- в последствие не знам каква кола, не искам стара и малка, не искам така да се появявам пред клиенти, същевременно алфа ромео жулиета е несериозна работа, а това искам :Д мазда 3 е вариант, или нещо малко но ново.
-тр да досваля кг и да стегна, не изглеждам зле (на фоня на грозофила дето съм била), но искам да ми стои добре панталон
- трябва да стана по-un-assuming,много assume-вам, ама просто не обичам да трябва да питам 50 човека за всяко нещо
И, офц, продължавам да съм емоционално обвързана с мъж с когото никога няма да бъда така, както искам (и както той иска), но поне това ми позволява да раста и да се променям, и той е един много добър съветник в това. Той ми е връзката с тази реалност, в която искам да живея. Поне това и поне засега.
Цялата несигурост в животът ми ме товари вече
Ей, братче, бясна съм. За едното нищо сега ще се наложи да даваме пари за ремонти... Да се бяха обадили - през терасата щях да им ги пусна тия монетки, не да правят простотии. Стоя, цъкам с език и се чудя тоя, който „реди“ живота ми на какви наркотици е, щото и аз искам от тях.
:lol:
https://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18011928_1910624405875915_7265541302693920768_n.jp g
PathToOuroboros
04-20-2017, 11:41
Обичах силно и всеотдайно, както мислех, че трябва да бъде обичано всяко едно човешко същество ала винаги нещо ми се струваше, че не е наред.. В мен гореше искрата на любопитството, съмнението и доста време се борих против нещата, които знам, но като армия с развита технология против група селяни с пръчки, малко по малко преградите паднаха, докато бях принуден да видя студената реалност, да я усетя, да плувам свободно в студа й, докато се намръзна и да намеря своята топлина пак в истината, преди последната светлина на живота ми да изчезне. Обич, любов.. Каква сладка илюзия, но илюзия като фокус на който знаеш номера и към която не можеш да се върнеш отново.
Истината много накратко, поне моето възприятие братя, е че любовта прави инструменти от нас и ни слага в неопитните ръце на жената/ дете, което не знае какво иска и което ни чупи, но не по предназначение и не за най висшeто добро, а понякога дори само за да ни види на парчета или като да използваш отверка да отвориш прозорец не както трябва и после да я захвърлиш крива и безполезна. Радвам се, че се събудих преди това, сега обект на желание, но далеч от пипалата на разрушението, щастлив и желаещ да помогне на много да стигнат до свойте истини и да виждат освен хубавото и лошото.
anonymous908491
04-20-2017, 16:25
преди пластичните операции
http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/eWyDDBc5Zy-bila-sosema-prosecna-devojka-denes-ima-najgolemi-gradi-vo-evropa-a-vistinski-sok-e-koga-ke-go-vidite-liceto.jpeg
след пластичните операции
http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/rSaBpoBrEU-bila-sosema-prosecna-devojka-denes-ima-najgolemi-gradi-vo-evropa-a-vistinski-sok-e-koga-ke-go-vidite-liceto.jpeg
пък ми приказвайте пак, че жените имали мозък
deitona22
04-20-2017, 16:35
Въх,не знаех че акция скорост продължава.
Хубаво че ги видях от другата страна и намалих,преди да видя къде се бяха скрили от мойта страна.
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/17991859_1539577949420253_5308652809186815066_n.pn g?oh=6246d04d95595f19cef041918a6619a5&oe=597B8B9D
Тамън си мислех да почвам да тичам навън и то времето се скапа.
преди пластичните операции
http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/eWyDDBc5Zy-bila-sosema-prosecna-devojka-denes-ima-najgolemi-gradi-vo-evropa-a-vistinski-sok-e-koga-ke-go-vidite-liceto.jpeg
след пластичните операции
http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/rSaBpoBrEU-bila-sosema-prosecna-devojka-denes-ima-najgolemi-gradi-vo-evropa-a-vistinski-sok-e-koga-ke-go-vidite-liceto.jpeg
пък ми приказвайте пак, че жените имали мозък
Тва е болестно състояние. Има и мъжки еквивалент, не бой са.
От няколко дни постоянно следя какво се случва около скандала с Васил Иванов и Нова ТВ. Погнусена съм. Иска ми се да имах смелостта да си стегна багажа и да напусна тази кочина. Съвсем не мисля, че няма помия и навън, просто няма се чувствам като част от нея там.
anonymous908491
04-20-2017, 18:35
От няколко дни постоянно следя какво се случва около скандала с Васил Иванов и Нова ТВ. Погнусена съм. Иска ми се да имах смелостта да си стегна багажа и да напусна тази кочина. Съвсем не мисля, че няма помия и навън, просто няма се чувствам като част от нея там.
и от кво те е гнус толкова
Иванов си е същия смешник като шефовете му в нова, просто не са се разбрали как да разделят баницата
3 години го цензорирали, а той стоял, мога да ти разясня защо точно сега реши да ревне, ама тва са вътрешни неща и няма смисъл
а телевизии като BBC и CNN са дори много по-зле, там цензурата им се спуска директно от държавата
Отклоняваш фокуса. Деянието е важно. Не ме интересува дали е замесен.
LoadRunner
04-20-2017, 18:44
не бой са.
селянчи
anonymous908491
04-20-2017, 18:50
Отклоняваш фокуса. Деянието е важно. Не ме интересува дали е замесен.
Пук
Ива се излюпи днес
иначе Ива щеше да знае, че това не е нито първия, нито ще бъде последния случай
от 2008 телевизиите играят по чужда свирка, морал и възпитание там са непознати понятия
Jack_Reacher
04-20-2017, 19:15
абе вие само се оплаквате тука
я вземете да се похвалите с нещо
LoadRunner
04-20-2017, 20:00
заминавай в кочината да квичиш
NomNomNom
04-20-2017, 20:05
Не смея да се похваля, защото похваля ли се, после ми излиза през носа
PathToOuroboros
04-20-2017, 20:05
Тя ме пререди на опашката нагло, пък аз й пуснах телефона изгасен в коша.. Мисля, че сме квит..
така и никой не ми каза за кво иде реч (не гледам телевизия)
anonymous908491
04-20-2017, 20:34
Не смея да се похваля, защото похваля ли се, после ми излиза през носа
кажи с колата как я мислиш тая работа
ще шофираш по няколко хиляди километра ли
и ще харчиш 10 пъти повече пари за път
NomNomNom
04-20-2017, 20:43
Само за държавата дето живея в нея и околността
Примерно в амстердам ходех на едно място, дето ми е час и половина в посока минимум с градския и пеша, и не винаги имам колега да бутне едно возене
Мисля и вариант първо за бг да си взема нещо мн евтино за да си джиткам да се уча, и евентуално да остане за братчедката като ме няма
За наемане на коли и застлаховки за рентакар трябва да погледна, колега днес разправяше, че за 10-15 евро на ден си наема, и не им плаща местната застраховка, а си има своя
Ама, като млад шофьор е тъжно, гледам сега в холандия, че тр 1г да имам книжка за да рентна кола + ако съм под 24г плащам и допълнителна такса
Общо взето тъпо
deitona22
04-20-2017, 20:49
така и никой не ми каза за кво иде реч (не гледам телевизия)
Разцъкай интернет.
Напиши "Васил Иванов" и ще разбереш.
Пресконференция ако искаш да гледаш,на страницата на телевизия "bit" я има.
anonymous908491
04-20-2017, 20:50
В Холандия си, девойко, карай колело като холандците
аз мислех, че си решила между държавите да караш така и ми се видя откачено
по чужбина нали имат бързи влакове и градския им транспорт е добре, пък и ти отиваш там, където те пратят, не винаги колата ще ти е по-удобно за предвижване
LoadRunner
04-20-2017, 20:56
Разцъкай интернет.
Напиши "Васил Иванов" и ще разбереш.
Пресконференция ако искаш да гледаш,на страницата на телевизия "bit" я има.
Той направо си ги показа тия от герб как са навързани като свински черва.
Кмета на Златоград от герб дава обществена поръчка на фирмата на депутата от Златоград от герб (аре вече бивш, но вече общински съветник) на чиято фирма пък жената на кмета е счетоводителка. Тази пък мениджърката на нова спира на Васил разследването защо? ами защото се оказва жена на брата на депутата от герб който Васил разследва уаау
Май точно си става диктатура в Бг
deitona22
04-20-2017, 21:01
Той направо си ги показа тия от герб как са навързани като свински черва.
Не ми се обясняваше.
Ако иска сам да си гледа.
anonymous908491
04-20-2017, 21:24
https://www.facebook.com/boryana.gidikova/posts/10154552570096527?pnref=story
тва е една от шефките на нетинфо и нова тв
Не ме интересува грам какви са мотивите му.
тая овца има акъл на овца, но понеже едно време разтвори бузките/двата чифта/ пред един по-голям малоумник от нея, та я наместиха на сладката работа, за която не се иска мозък, а само здрави колена и неуморен език
Не ми се обясняваше.
Ако иска сам да си гледа.
идеята ми беше да обясниш, защото не ми се гледа :Д
deitona22
04-20-2017, 21:51
идеята ми беше да обясниш, защото не ми се гледа :Д
Рънара ти обясни горе-долу.
Мене ме мързи да пиша толкоз ;д
nah,свърши ми почивката почти,а аз нищо не свърших.. по цял ден лига,излизанка и всичко друго,но не и да седна да си погледна нещата..
поне въпреки празниците,смъкнах някое кило,което ми беше целта,not bad като се замисля
и те такам
NomNomNom
04-21-2017, 09:58
В Холандия си, девойко, карай колело като холандците
аз мислех, че си решила между държавите да караш така и ми се видя откачено
по чужбина нали имат бързи влакове и градския им транспорт е добре, пък и ти отиваш там, където те пратят, не винаги колата ще ти е по-удобно за предвижване
Ааа
За живот става дума също
Не ща да живея в амстердам, а пък искам да работя в офиса (той е до летището)
Преди 20км в посока лятото минавах с колелото, понеже имаме баня.
И влакове има, обаче фабриките са извън града почти винаги и трудно достъпни
То пък аз ходя по желание, не ми е работа в 80% от случаите, обаче по-лесно си върша работата ако съм на място.
Сега ще се фокусирам върху взимането на листовките и план как да карам в София
NomNomNom
04-21-2017, 10:18
Бтв трябва да споделя нещо за веге храненето
Като живея сама не ям месо и яйца, сирене и мляко понякога. Риба винаги си ям.
Имах ужасни нокти, дори и като приемах добавки + гледах да ям моркови, домати, ядки, и тн
Прибрах се у нас, и нашите готвят с месо, съответно ям някакви минимални количества седмично + на всяко хранене имам или сирене, или яйца + всеки ден мляко прясно (ама започнах да си правя ядково накрая)
Иииии ... рязко ноктите ми не се чупят.
Да кажем, че освен това в храненето, започнах да ги пиля отстрани , не знам дали и това има ефект
Абе, от както съм у нас са ми здрави ноктите и не качвам кг а се чувствам сита, реално просто не обичам месо, но усещал храненето у нас по-пълноценно от предишните ми изцяло растителни дни понякога
* не се храня по етични причини, ям каквото ми изглежда полезно
PathToOuroboros
04-21-2017, 10:40
Света се разпада около овцете гледащи тривиалното и фейсбук статусите незначителни.
Пък зимата с надежда ще отворите уста да хванете първата снежинка, а вместо това ще падне частица пепел, защото в слепотата си вече дома ви гори..
Недостойните синове и дъщери ще се изправят пред лицето на хаоса и празнината, защото никога не са можели да оценят спокойствието, коствало на хората преди тях всичко и как всичко хубаво е като оазис обиколен от защитна стена изградена от костите и пролятата кръв на всички преди нас, защитаваща ни от диващината дебнеща за нашото.. Но кой е на стената, кой оглежда дали е все още здрава ?
Лукс е да можеш да си затвориш очите за дебнещата опастност, но ще можеш ли да ги затвориш, когато всичко, което обичаш гори пред очите ти, а ти си на колене ?
Smrazqvashta
04-21-2017, 10:54
Трудно ми е.
ProgrammingIsMyLife
04-21-2017, 11:45
За първи път мога да се насладя на петъчния следобед без никакви проблеми на главата!The felling is awesome! :)
NomNomNom
04-21-2017, 12:54
За първи път мога да се насладя на петъчния следобед без никакви проблеми на главата!The felling is awesome! :)
Ахахахаха научил си се да не правиш git commit в петък?
Това ли ви е еквивалента на дизастър в програмирането бтв
Полетът ми закъснява с 2 часа и реално имам само една събота там :(
Днес пред хотелчето където са кафетата ( дето вечер вемеряш навън с одеалце и печка ), отвориха пазар за цветя и камбаната на катедралата пя от 9 нататък толкова мн песни, чак крийпи ми стана
Ама беше по-яко в повдив с Боряна където ходжата пееше, ама не излезе на биз :(
мега тегаво е когато в съзнанието ти имало зрънце с надежда за някакво действие и някой от нищото реши да го полее
fuck man
За когото говорехме ли - ако да, гл
какво е гл : |
edit: нека не изпадаме в подробности.
само ще кажа, че гледах снимки.
еми красив е.
Разбираш, че съвсем си се направил на кош за музикални отпадъци, когато си паднеш по песен на Дриско... И тя не е единствената мелодична негова песен, която харесваш. Някво ми е странно приповдигнато и ми се танцува, излиза и говори с някви хора - съвсем сА чална, ТориниО!
На другия полюс, обаче, ми е вътре в главата/душата/сърцето (последните две, ако ги имам въобще), сигурно щот е мега студено и смръщено за шибан 21ви април. И днес, и вчера имах малко повече тишина/време за оувъртинкване. Плюс добавям и тва, че пак се събудих разревана, кой знае кви простотии съм сънувала тая нощ, че съм наводнявала възглавницата. Поне подпухналото на муцунката ми се скри докато изляза да си хвана автобусче, та бях сравнително лицеприятна за околните. Ма кво се и учудвам, де - в тоя ледилник и аз исках да се скрия на топло.
Опитвам се да се дистанцирам от оувъртинкването с някакъв шум, некви работи, некви хора, даже тъпа/комерсиална музика ама май не става, което не вещае нищо добро. Все по-често си мисля, че май не съм способна да съм щастлива, щот зор-зорна мисля за тъжни/кофти работи... Ако имах малко повече сиво вещество, сигурно щях да скачам от кеф, щото не ми е никак лошо нищо.
Може би трябва да се хвана с тая книга, която ми седи на компютъра - хареса ми в началото като я зачетох, трябва да довърша ама в тоя изкуствено създаден от мен шум, не ми минава през акъла и за секунда да почета. Освен това е и няква малко депрес книгата, може би трябва да препрочета една друга щастливо-депресираща и да се заредя с шоколад.
За утре пак се очертават някви игри на щастливо семейство, не съм доволна, но обещах вече, а е твърде късно да се отмятам. Ще го преживея.
Съжалявам за втория пост ама ОМГ! https://youtu.be/zzroZlHXpnk ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО!!! ИСКАМ МОЙ ДЖЕЙМС!!! ОМГ! Той и е уцелил и цвета на фон дьо тена даже... ОМГ! <3 Много мило ми стана просто! :3
Jack_Reacher
04-21-2017, 17:42
тоя уикенд приятелката няма да ходи при техните и мислим да отидем до Арбанаси
едва се нави, страх я е да пътува в лошо време
pandabear
04-21-2017, 18:04
не ми издържаха нервите. насила хубост не става. пък и не мога да се преструвам. дори задник като него не заслужава т'ва. въпреки че, заблуждавах повече себе си, отколкото него. и коттакоа. да живее пролетта и малиновото вино! ((:
и също така забелязвам някаква тенденция да ми пишат разни мускуляги
единия май иска да се обичаме и да си създадем семейство енд шит и всеки път като се засечем някъде или си пишем (което е рядко 4-5 пъти в последната половин година) не пропуска шанс да ми се покаже колко е сериозен и зрял за възрастта си
сладко е и майка му е готина, но не.
PathToOuroboros
04-21-2017, 19:45
^
Глупаво е да се опитваш да впечатляваш същества, който не са самите те впечатляващи и имат просто една временна красота.. Все едно да разменяш кюлче злато за зелка..
anonymous908491
04-21-2017, 20:07
и майка му е готина
на колко години е майка му
толкова студено и през зимата не ми е било
LoadRunner
04-21-2017, 20:22
тоя уикенд приятелката няма да ходи при техните и мислим да отидем до Арбанаси
едва се нави, страх я е да пътува в лошо време
ооо пищов?
пак ли измислени истории :д:Д:Д:Д
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/18057100_988816374581817_5133065328930854003_n.jpg ?oh=bfc10caa8b3d2af9a38338f617e6297c&oe=5977D64F
стоя буден само за да мога да ги тагна балъците докато спят и да имам харем утре :D :D :D :D :D :D
тагнах и момичета, let's go boys, let's go
на безплатното
все едно върнах комунизъма <3 <3
pandabear
04-21-2017, 23:54
^ харесвам тактиката ти
galaxy29
04-22-2017, 02:31
"ponqkoga se zamislqm "koi sum az da sudq" ama posle se seshtam"
NomNomNom
04-22-2017, 09:22
Целувам неего ала виждам тебе, затворя ли за миг очиии
PathToOuroboros
04-22-2017, 10:42
Подарих й цвете, а после отидох да оплача цветето, защото живота на едно цвете е по красив от живота на една харпия с цици...
на колко години е майка му
толкова студено и през зимата не ми е било
около 40-те
Това е защото няма парно.
Макар че май го пуснаха за малко.
Намирам за доста забавно, че по няколко канала получавам информация за количеството и качеството на кучетата. Вече няма значение, то и преди нямаше особено.
А от другата страна ми докладват съквартирантката ми къде е ходила. :д
Просто информацията сама си идва при мен, ко да напрая
Niakoitam
04-22-2017, 11:23
Честно казано вече сякаш не ми се прави нищо. Н-И-Щ-О.
Сякаш често предпочитам вече просто да си гледам как животът ми си минава покрай мен безучастно и просто сънищата ми да са по-емоционални от реалността ми.
Вчера пък попаднах във фейса на някаква статия: Кои са трите зодии,които ще започнат нова връзка през Април?
Пише Рак,Дева и Риби. А за Рак пише нещо от рода на: Ще се запознаете покрай събитие на ваш много добър приятел. Ще се заговорите и ще получите мило отношение и интерес каквито не получавате често Ще се почувствате сякаш имате много общи неща. Не се отдавайте на страхове, че отново ще останете наранени или други.Този път ще е различно.Очаква ви един хубав и емоционален месец Ноември.
Абе то хубаво,но къде е връзката между месец Април и месец Ноември.
Пък и от Април остава точно една седмица.Друг пък е въпроса къде е този мой много близък приятел като аз поне напоследък мисля,че такъв нямам. Друг е въпроса и че напоследък на толкова събития ходя, че направо се пръскам. Само да си кажа,че последното беше яката ирония.
Та да, иначе много хубаво звучи...:)
Edit: Дори и свободен не се чувствам. Все трябва да се съобразявам с "едни хора" за всичко.
ImagineDragons
04-22-2017, 13:56
Ok, I’m going to just lay it out. This is why I don’t think we should be together. I’ve thought about this a lot. If we’re together this is what’s going to happen. I’m going to keep pursuing what I’m pursuing, and it’s going to take up more and more of my time. You’re going to see me less and less. When you do, I’ll be distracted, I’ll be upset, I’ll be playing things in my mind. And you’re going to just grow to resent me. At a certain point, you’ll tell me to ease up on the drumming, to spend more time with you. And I won’t be able to. And I’ll start to resent you for even asking me that. I’ll feel like you’re dragging me down, you’ll feel like you don’t matter -- and before long, we’ll hate each other. So I think we should just cut it off now, cleanly, for those reasons.
Това, което следва е пълен шитсторм. Не съм писал от много години във форума, но като гледам хората са си същите. Направих си нов акаунт за не ме занимават хората и да мога да си мрънкам на спокойствие. Още повече, не ми пука за никого от този форум вече, та мога да съм на 100% искрен. Знам, че тя може да го прочете и веднага да ме разпознае, но силно се съмнявам, защото вече не стъпва тук. Забавно е, че последния път, когато започнах да пиша тук, беше поради факта, че се бях разделил с момиче, а това беше преди 4/5 години. Явно кръговрата няма да се промени.
Та, последните месеци никога не е било всичко толкова зле, колкото през останалите ми 22 години от живота. Дори не знам от къде да започна. Общо взето във връзката ми винаги се съм се старал да дам каквото мога. За съжаление, не винаги съм успявал, но това вече не мога да го променя. Това, което не мога да приема е, че аз се старах невероятно много през последната година. Жертвах си свободното време, много неща, които обичах и възможността да съм по-социален и да създам нови приятелства. Исках само едно нещо и то е да съм с нея. Последните два месеца единственото, което правихме е да се караме. Отношението и се промени драстично и тя никога не се е държала така към мен. Никога не е била толкова отдръпната. За първи път от годините ни заедно се почувствах самотен, изоставен и имах нужда от нейната подкрепа. Човешките чувства са сложни… Аз никога не съм имал проблем с това, че работя два пъти повече от нея и аз съм този, който изкарва парите за прехраната на семейството ни. Това, което ми беше проблема е как си прекарва свободното време. Фък, но не трябваше връзката ни да се променя, още повече за по-лошо. Гадно е, че сега тя като се върне, нещата ще приключат. Аз ще трябва да почна да си търся ново място за живеене, а не знам какво ще правим с кучето. Аз не искам да се разделям с него, а съм сигурен, че тя също не би се отказала доброволно от него. След всичко, което ставаше единственото, което исках беше тя да покаже, че ме обича и че иска да е с мен. Това не го видях. Усилията, които тя положи бяха прекалено малко и това ме нарани. Трябваше да се усетя по-рано, че нямаше да издържим този тест. Не трябваше да се наранявам допълнително и да жертвам психиката си и здравето си. Егоистично беше да си мисля, че нещата ще се оправят и че аз пак ще съм щастлив. За съжаление аз пропаднах по-дълбоко в депресията си и наред с това физическото ми състояние се влоши. Чувствам се все едно съм на 40, а не в разцвета на младостта си. Разбрах защо тя си смени паролите и не поиска да ги сподели. Аз лично бях като отворена книга за нея през всичкото това време, но и аз се разчитам по-лесно. Винаги ми е била трудна на мен за разчитане въпреки, че я познавам толкова добре. Проблем ми беше, че тя никога не комуникираше и не беше искрена с мен. Ако съм я бил наранил по начин или съм я накарал да се разсърди тя никога не споделяше. Нещата се трупат явно. Аз като емоционален човек винаги бях гласен от към страна, какво искам или каквото и да е. Писна ми аз да съм този, който говори. Писна ми да съм в неведение. Как може тя да знае всичко за живота ми, но аз знам само основните неща за нейния живот? Как може аз да съм във връзка с човек, който се заблуждавах, че познавам.
Странно е как напоследък попаднах на неща, които принципно не ми биха направили впечатление. Тя сама е казала на приятелката си, че каквото и да става, когато се прибере ще се изнесе. Забавно е, защото аз я питах какво ще прави след това и единственото, което чух беше “не знам”. Тя просто си тръгна и това е. Казах и, че ако не иска да ми пише, да не го прави и ето не съм чул почти нищо от нея вече няколко дена. Дадох си сметка, че това е първия път, когато не съм я чувал за толкова дълго време. Винаги си пишехме или говорихме поне един път на ден, дори когато пътувахме. Дадох си сметка, че ако тя не ми пише още малко, аз ще почна да си търся апартамент и да се изнеса възможно най-бързо. Наивно е да си мисля, че тя ще ми напише един дълъг роман с това как се чувства и да ми каже на мен нещата, които я тревожат, а не на нейните познати, за да и дадат съвет. Как може аз да се променя за по-добро, като съм в неведение. Наивно е да си мисля, че ще ми напише “Обичам те, мисля си за теб.” както аз се чувствам. Не съм спал почти тази вечер, защото се събудих 8/9 пъти да си погледна телефона. Наивно е да си мисля, че нещата могат да се забравят и всичко да бъде по старо му. Наивно да си мисля, че изобщо ще ми напише нещо… Искаше ми се поне да знам къде са намира...
Днес разчистих стаята ни малко и подредих нещата, които бяхме разхвърляли последните месеци. Докато го правех това попаднах на стария и дневник, който тя вече не води. Той е от преди да се запознаем. Бях шокиран от факта, че научих неща от него, които никога не бях подозирал. Прочетох неща, които ме нараниха повече от колкото бих си помислил. Беше грешка да го чета, но нямаше да го направя, ако не беше изпаднала онази бележка от него, която тя явно е пазела толкова години. Фък, защо го направих.
Пуши ми се. Яд ме е, че пак започнах. Не бях запалвал от повече от година, но стресът ми идва в повече.
Границата м/у любовта и омразата е тънка. Силно се надявам, да не я пристъпя.
divergent
04-22-2017, 13:57
Като знам, че има хора, които никога не са били на лагер като деца, се чувствам наистина благодарна за прекрасното детство, което имах. Вчера се събрахме и си припомнихме толкова много интересни истории от всичките ни лагери и турнета с хора. И тази вечер беше паметна. Мислехме, че като сме пораснали и вече няма да правим такива щуротии като преди, а сега напротив - вършим още по-големи.
Не пих уранова вода, но пих коктейл от бира, сайдер, мента и студен чай. Много ми хареса.
И бананите са най-прекрасния плод на земята. Не знам как живеят хората, които не ги обичат. Чуя ли, че някого не харесва банани, бягам от него.
Мислех, че повече никога няма да я видя тая пача, обаче днес се разминахме близо до центъра. Фокусирах я още отдалеч и направих една отвратена физиономия, а тази най-нагло чак ми помаха и беше супер учудена, че ме среща. Пак добре, че мина малко време от онези мизерии, дето върши, понеже тогава толкова ѝ бях набрала, че бях сигурна, че видя ли я, ще я направя на две стотинки.
А БДЖ за първи път си свършиха свястно работата. Понеже личната ми карта беше останала на рецепцията, нямаше как да купим алкохол. Рових в портфейла да намеря нещо, на което ми пише ЕГНто и единственото беше картата ми за намаление за влаковете.
pac0line
04-22-2017, 15:54
https://www.youtube.com/watch?v=0HL_8XRt5Xk
:\
Jack_Reacher
04-22-2017, 17:29
Целувам неего ала виждам тебе, затворя ли за миг очиии
един поздрав за номномном:
https://www.youtube.com/watch?v=RgGARSgR4lY&feature=youtu.be&t=42s
ходенето до Арбанаси се провали
успахме се
вместо да станем в 7, станахме в 12 и нямаше за кога да тръгваме
следобеда отидохме до Банкя, изхарахме приятно и времето беше хубаво
оппппаа, очевидно столкването е двустранно ;>
аз знаех, де, нямаше как иначе
но е хубаво като се дооускат грешки
хохо
PathToOuroboros
04-22-2017, 19:05
Не е било мъжко да удряш жена... Наполовина съгласен... До ден днешен не съм удрял момиче, независимо от провокациите,но. НО.. Която си е позволила да застане срещу мен и която ще си позволи да се изправи срещу мен и да ми посегне физически, да ме удари... Трябва да бъде готова да понесе последствията както един мъж на нейно място.. Защото все пак...Дори да не е особено болезнено и да са некомпетентни и слаби в свойте удари, ако някой ден някоя реши да изкара нож.. Какво с плочките си ли ще го спра ?! Това, че човек е мъж не значи, че няма реална опастност за него и че трябва да си сваля гарда само защото срещу него е жена.. Глупаво е и доста мъже са си платили за това.. Освен това уважавам равенството между половете, което значи, че и последствията са равни :) .
NomNomNom
04-22-2017, 19:51
ImagineDragons, как не те е срам да четеш чужди дневници и да се ровиш в миналото, което не са ти споделили + това с паролите е пълна простотия
Jack, tnx
Толкова не съм се смяла от месеци, големи диванета са тези двамата
anonymous908491
04-22-2017, 19:55
- Как се виждате след 5 години?
- Ми, ако и вие не ме наемете, в кашон...
god damn
напоследък сънувам ебати нещата, може би се случва неш с хормоните ми, щот иначе не мога да си го обясня :Д
над половината са fucked up, ама яко смахнати
този сутрешния беше странен, твърде реален
беше малко плашещо кат се събудих - трябваше да осъзная, че не съм направил това, което направих в съня със собствените си ръце, и си мисля, че ако ми се наложи да го направя и наистина - не бих се замислил. Което е плашещо на боклук
хмм...
2рия цитат в подписа ми е точен :D
NomNomNom
04-23-2017, 06:53
Ако някога се возите с norwegian, имат безплатен интернет на борда и наистина са дъ бест low cost дето съм виждала
- безплатен интернет :D
- Филмчета на уифи портала
- детски на мониторчетата
- безплатен чек ин на летището
- безплатен голям ръчен !!!!!!!!!!!!!
- има ги на машините за самостоятелен чек ин
- където, безплатно, си избираш място в целия самолет
- и цените са супер мисля, в последния момент осло - рим - 50-60евро
По-късно се качвам на уиз и там за всичко те дерат
divergent
04-23-2017, 08:58
Уж е просто една игра за убиване на времето, а чрез нея осъзнах какъв боклук съм в действителност, буквално се видях отстрани. Същите избори, които правя в играта, ги правя и в живота. Май действително трябва да се променя докато е време.
NomNomNom
04-23-2017, 09:07
Ааааа - да не е тази игра сето играеш епизоди на телефона в някаква история за тийн момиче?
pandabear
04-23-2017, 10:14
вчера бях на сватба. ОТНОВО.
к'во правят тея хора :/
не се редих за букета тоя път,
ама се запознах с момчето, което хвана жартиера :Д :Д
divergent
04-23-2017, 11:34
Ааааа - да не е тази игра сето играеш епизоди на телефона в някаква история за тийн момиче?
Аз играя Choices, ама има и Episode, да. За едни първокурсници е това моето. :D
PathToOuroboros
04-23-2017, 12:18
Един ден това богатство ще бъде мое, но няма да го пропилея по първосигнални неща и жени като братята си, а ще го вложа в това да намеря най амбициозните и свободомислещи хора, ще го използвам да защитя това кътче от провалите на запада, ще го използвам да помогна на мъжете да разберат играта в живота, да осъзнаят себе си, да се опознаят, да опознаят и жената и как работи играта между двата пола, ще плувам против течението и дори на 100 или 1000 да помогна, след поколения ще се усети нов трус и тази тенденция ще порастне, а мъжете ще бъдат малко по свободни да използват своята креативна сила да ни закарат далеч в невиждани светове, а не просто да гонят някоя си фръцла и да пилеят потенциала си, за да угаждат на детските й прищевки неугодни. Слагам живота си на масата и залагам всичко, защото моя живот бледнее пред мечтата и нещата, които хората след мен ще видят и осъзнаят..
Iphigenia
04-23-2017, 14:05
Един ден това богатство ще бъде мое, но няма да го пропилея по първосигнални неща и жени като братята си, а ще го вложа в това да намеря най амбициозните и свободомислещи хора, ще го използвам да защитя това кътче от провалите на запада, ще го използвам да помогна на мъжете да разберат играта в живота, да осъзнаят себе си, да се опознаят, да опознаят и жената и как работи играта между двата пола, ще плувам против течението и дори на 100 или 1000 да помогна, след поколения ще се усети нов трус и тази тенденция ще порастне, а мъжете ще бъдат малко по свободни да използват своята креативна сила да ни закарат далеч в невиждани светове, а не просто да гонят някоя си фръцла и да пилеят потенциала си, за да угаждат на детските й прищевки неугодни. Слагам живота си на масата и залагам всичко, защото моя живот бледнее пред мечтата и нещата, които хората след мен ще видят и осъзнаят..
http://bestdoctors.bg/doctors/speciality/38
Не е моето цялото това, не се чувствам на място, макар да беше кайнда фън и да не мога да го отрека. Пускам още малко време, колкото да се доубедя, и ако не ме фрасне нещо тежко по главата, че да взема да се почувствам на място, чал. Твай, повече няма.
Умирам от студ, а съм под пуснатия климатик. Чудя се дали да ходя да го поспя малко, щот не е като да не ми се спи.
Шушомире, не те знам дали четеш постовете. Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
anonymous908491
04-23-2017, 15:13
Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
Само на него ли ще покажеш ?
PathToOuroboros
04-23-2017, 15:28
http://bestdoctors.bg/doctors/speciality/38
Благодаря за препоръките, но като гледам как са се справили с теб нямам вяра в тяхната компетентност :) Тъй като науката е безсилна принципно бих ти препоръчал списък с най добрите църкви, но не искам да плаша господ... Само да те светна, че ако искаш хората да игнорират написаното от мен е по добре да не насочваш вниманието им там, както направиха другите харпии тук, но изглежда това е прекалено разумно за твоята реалност :) Приятна вечер от мен
чувствам че съм комплексирано, нищо непостигнало в живота си същество, но
въпреки всичко не ми се и полагат усилия, няк'ва дупка.
няк'ви неща осъзнавам и не е окей : o
засега де.. сигурно ще имам развитие след това падение
NomNomNom
04-23-2017, 19:37
^ ще излезеш, сто процента си работила по нещо преди или пък скоро, от което положителните резултати просто са се забавили
и като искрица ще ти вдъхне доверие
чувствам че съм комплексирано, нищо непостигнало в живота си същество, но
въпреки всичко не ми се и полагат усилия, няк'ва дупка.
няк'ви неща осъзнавам и не е окей : o
засега де.. сигурно ще имам развитие след това падение
И аз мисля като Номи, винаги се излиза от дупката, просто понякога след повече време. Дано при теб не е така, де.
Проведохме първия си почти изцяло на лтински разговор. Не беше толкова страшно и беше добре дошла тренировка преди тежката категория :д
и май си имам пенпал, со свит
и също така
днес написах първото си малко съчиненийце
с грешки, но като цяло ок
добър ден.
Всеки път, когато си кажа "следващият път, когато ти се обади, го отрежи и затвори с 'майната ти'" и всеки път се държа като глупачка с фалшива любезност и не мога да кажа "не". "Дръж си на думата, Иве. Забрави." Ъх. Мразя тази вежливост. Винаги ме е поставяла в неудобни и неприятни ситуации. Ако можеше да съм тази, която съм...
anonymous908491
04-23-2017, 20:12
аз съм на друго мнение, ама с три жени не смятам да започвам спор
LoadRunner
04-23-2017, 20:19
не знам при вас как е ама тука е няква буря
anonymous908491
04-23-2017, 20:24
и при мен има облаци, слънцето едвам се вижда
Само на него ли ще покажеш ?
Не съм казвала, че ще показвам?
едит: Още сааааамо месец. Ще им търпя невъзпитанието още само месец. Всичко е наред. Вдишай, издишай...
Шушомире, не те знам дали четеш постовете. Поръчах си тоя сутиен, който беше показал, да го пробвам, ще ти дам резултати след вторник.
Да, ще очаквам
М/у, помниш ли преди години, как слагаше подплънки за да направиш впечатление на нас 'батковците' хаха, че имаш големи гърди, мухаха , все пак си симпатяга к'во..
О, наистина ли си поръча, Лиле?
И аз очаквам отзиви :д
Да, ще очаквам
М/у, помниш ли преди години, как слагаше подплънки за да направиш впечатление на нас 'батковците' хаха, че имаш големи гърди, мухаха , все пак си симпатяга к'во..
Всички знаят на кого викам Шушомир, така че...;д
Другото изобщо няма да го коментирам, смятай и на теб колко ти е акъла.
О, наистина ли си поръча, Лиле?
И аз очаквам отзиви :д
Да, ще се снимаме с класа на 30-ти и ще съм с риза с гол гръб (колкото и странно да ви звучи, е мн яка!), та реших да го пробвам. Може и за бала да ми послужи, знаеш ли..;д
Чета няква книга, която май е хубава ама понеже продължавам да оувъртинквам и да рия в мисловни кал и лайна, разигравайки най-ужасните сценарии, не помня какво се случи да тези 30 страници. Продължавам да чета с идеята да ме накарат да почувствам нещо. Книгите биха били чудесен изкуствен шум, нали? А пък и ще е бонус, ако заспя четейки и после сънувам книга. Скоро не ми се е случвало май.
ахаха нямам търпение :D :D :D
писна ми на кура от тия реферати
ако някой може да ми обясни къв е смисъла да препиша 18 страници от учебника на компютъра и да ги форматирам, след това да дам близо лев за принтиране и да бъдат заебани в някой ъгъл???????????
на какво по дяволите ме учи това?! само омраза и загуба на време
мисля да си поръчам чаша
http://cdn3.bigcommerce.com/s-904j0lxemb/images/stencil/1024x1024/products/25815/34003/yhst-50863389838911_2268_90598653__08692.1479401191.jpg ?c=2
Гледах залеза, пуших джойнт, гледах филм, прекарах деня със съквартиранта, щото всички други са си по домовете.
Чувствам се леко безсмислена и безуспешна, мъча се да свърша с курсовите и да приключа годината, ама мотивацията ми е нещо крайно непознато в момента. Питам се постоянно някакви неща, разигравам си сцени, дълбая си в съзнанието, сякаш сама си търся нещо смислено и съществено да ми се случи. А излизат само проблеми, които сама си ги създавам. И вечно имам чувството, че нямам време и че нищо смислено не съм направила досега.
Също усещам наченки на ревност, която много силно се опитвам да потискам в момента, затова и ровя из форума. Не ми се занимава с тези ми драми и не ми се създават проблеми.
бах тва районно бате
те нямат химикалка - аз нямам думи :D
бах тва районно бате
Имат, ама си ги крият, ценни са им. Като ходих да си взема личната, им оставих една, да се кефят на живота.
pandabear
04-24-2017, 09:09
Не ми се организира рожден ден, а всички ме карат да си го празнувам. Аз просто искам да си взема почивен ден от работа и университет, да си лежа, гледайки филмчета и нищо повече. Добре де, може и да си пийна малко от домашното винце.
sladura89
04-24-2017, 09:10
Аз просто искам да си взема почивен ден от работа и университет, да си лежа, гледайки филмчета и нищо повече.
Е те и аз така! :)
PathToOuroboros
04-24-2017, 10:08
Спокойствието преди бурята, когато разумните се подготвят за конфликта, който ще дойде уж като от раз, но уви преди болестта има симптоми, а всички останали са забити в свойте таблети и виждат само отражението на своя нарцисизъм, слепи машини, който ще бъдат захвърлени, когато всичко се разпадне около тях, защото просто няма кой да го спре. Преди никой не можеше да предупреди, а сега, когато всеки може, няма кой да слуша..
Нещата не са безднадеждни, никога не са били, просто хората са.. Изграждат велики неща, а оставят най негодните сред тях да ги наследят и разрушат сякаш са техни, но всеки от нас наследява, за да предаде поне както е било преди дори по добро от преди.. Нищо не е наше, то принадлежи на бъдещето все пак.. Така би трябвало.
Готови ли сте да се събудите от комфорта отново в джунглата О хитри хора стигнали толкова далеч ? Ще понесете ли картинката на вашите любими хора, любими места, любими гледки превърнали се в пепел, вдигайки очи от онзи въображаем нарцистичен свят поробил ума ви, вашата способност да виждате отвъд вашия свят ?
pandabear
04-24-2017, 10:22
^ реших да го изчета това. После започнах да си представям какъв човек би хабил енергия и време за подобно нещо. После започнах да си представям тембъра на гласа ти, казвай това, което си написал. В съзнанието ми се яви мита4ето луда4ето. Къде ли се изгуби това момче? Носталгия. Още помня среднощните ни разговори в скайп и обсъждане на форумните персонажи...ех...
NomNomNom
04-24-2017, 12:58
Ок, последните дни приех истината, имам тревожност.
Като сезонен грип, някои дни всичко е наред, други - тригърва ме нещо и мъката започва.
Свалих си апп да си траквам тригърите и разни техники, че досегашните ми бяха тип - ако имам гът фийлинг че не е ок, си повтарям, че е и търся някой външен да валидира ( феър инаф, никой не ме е усетил )
Вчера например цял ден бях притеснена за обичайното - че някой ще намери дребни грешки на работа, които съм допуснала ( не съм детайлно ориентирана и колкото и да внимавам, понякога правя грешки в детайлите. За сметка на това лидършип и планиране за всички аспекти правя постоянно)
Та цял ден вчера + седмици преди тома се притеснявам за детайлни грешки и толкова ми се гади от тях, че за да ги поправям ми трябват часове защото се стресирам да ги поправям
Ениуей.
Днес се чувствам добре г/д, т.е. нямам стрес, надявам се цял ден да е така.
Как ще си реша основните причинители на тревожност:
- Работа - започвам да придавам приоритет на детайлите в документацията и да изисквам от другите необходимото време и усилия.
- Семейство - започвам планиране на съвместни бюджети с майка ми, защото тя се дърпа винаги и ми причинява чувство за вина, като не мога да помагам
- личен план - нямам стрес вече. Поне там, след годинш мъка, вече го няма.
Iphigenia
04-24-2017, 13:01
Къде ли се изгуби това момче?
В училище е.
жени... ;/
https://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/18095354_1839294096395924_8686062106182680576_n.jp g
:D
PathToOuroboros
04-24-2017, 14:29
https://www.seenox.org/wp-content/uploads/2014/07/Worst-Dad-Ever-Featured-770x410.jpg
Едно щастливо шарено семейство изпълнено с толеранс и взаймно разбирателство.. Не мечтаете ли да сте на тяхно място ?
Jack_Reacher
04-24-2017, 17:56
бах тва районно бате
те нямат химикалка - аз нямам думи :Dподавал си жалба или са те прибрали за нещо?
Когато мислиш, че претенциозната ти специалност е достатъчна сама по себе си за покриване на хипстърските ти нужди, но после откриеш цял нов свят включващ и силно инсайд джоукс нърд хумор, който всъщност много ти харесва...
Тъжно, че е само за приятелски/учебни цели, социалните способности са деифицт тук :д
https://www.seenox.org/wp-content/uploads/2014/07/Worst-Dad-Ever-Featured-770x410.jpg
Едно щастливо шарено семейство изпълнено с толеранс и взаймно разбирателство.. Не мечтаете ли да сте на тяхно място ?
XAXAXAXAXAXA оххх пукнах се от смях, неееееее
мисля, че ми тряа консултация с психолог и невролог
i'm losing my fucking shit
anonymous908491
04-24-2017, 20:29
аз след посещение при куките ходя при хирург да ме кърпи
аз след посещение при куките ходя при хирург да ме кърпи
като спомена куки
да им ебат майката на тия от 9 РУ, 1 химикалка немат да им се изтръскам на кирливата институция
ше седа да се моля като на контролно в 7 клас някой да ми даде химикалка да си попълня документите
дееееби крадливата нация деба
anonymous908491
04-24-2017, 20:40
те повечето не могат да пишат, за кво са им химикалки
а защо сърч опцията във фейсбук е толкова куца
целия фб си ебава майката напоследък
i'm not surprised
anonymous908491
04-24-2017, 21:14
изразходвала си си лимита за столкване
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18157562_700914116761639_2088022253847880821_n.jpg ?oh=4ca906364b932bfe2007997e4d5359d4&oe=598182A2
divergent
04-24-2017, 21:40
i'm losing my fucking shit
и на мен тия ми трябват, ама и ортопед също май май.
и се чудя физиката или психиката ми е по-належащия проблем и къде да ходя първо.
И трябва да се науча и аз така като него просто да изхвърлям хората, които ме напрягат, от живота си, независимо колко много държа на тях. Разбирам, че някой се държи по някакъв начин защото си е такъв, но на мен като не ми изнася, а от компромиси ми е писнало, просто го разкарвам и това е. Мой проблем е, че нечие държание ми пречи, тоест си го разрешавам сама.
и на мен тия ми трябват, ама и ортопед също май май.
и се чудя физиката или психиката ми е по-належащия проблем и къде да ходя първо.
здрав дух - здраво тяло
само дето като работиш по тялото, психиката извлича плюсове
по-оферта е върху тялото
“We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried. Most people were silent.”
― J. Robert Oppenheimer
this
PathToOuroboros
04-25-2017, 10:23
Съжалявам, но не съм виждал по коварни същества от жените... Погледнете Швеция, погледнете Америка... Готови да откраднат дори от децата си, дори от бъдещето на човечеството, за да угодят на своя нарцисизъм и там жените са наистина на почит и с повече права от мъжете дори... Не ви мразя дами, но ако зависи от мен, тук няма да ви дам част от правата, както не бих дал зареден пистолет на дете пред магазин за сладки.. Поне докато не покажете нужния капацитет да осъзнавате, че всяка привилегия предвещава отговорност, която ТРЯБВА да бъде поета, защото след вас има и други хора, част от които са вашите деца и внуци !!... Не че ви пука, важното е вашия живот да е хубав...
Сериозно... Не мога да повярвам, че съществува такова същество, дето да е посредата на океана от ЛАВА и да дупчи собствената си лодка, защото не е естетично приятна...
AnarchyBoy
04-25-2017, 10:26
бах тва районно бате
Имат, ама си ги крият, ценни са им. Като ходих да си взема личната, им оставих една, да се кефят на живота.
Не просто хиляди хора минават на ден, а нямате идея колко смотаняци по навик прибират.. Нали се сещаш, че не е гот всеки ден да се купуват по 250 химикалки и на края на смяната да ги няма щото нек'ви хора не си лекуват клептоманиите И за протокола, купуваме си ги ние. За т'ва никой няма да ти даде химикалка, или рядко, щото ако трябва за всеки крадлив боклук да си купувам химикалка накрая на месеца като тегля чертата ще съм на минус от химикалки..
slun4ice_90
04-25-2017, 10:56
Дивее ми се...мисля да ходя на бокс...и ми е много яко и весело!Някакво влюбено...
LoadRunner
04-25-2017, 15:36
русокоске?
NomNomNom
04-25-2017, 15:45
Ок, току-що ми повериха дизайна на голям проект в Йордания, без да го имплементирам, просто да лийдвам дизайна.
Хората ми вярват. По дяволите.
но той е просто едно малко момче.
нямам търпение в момента да се занимавам с "обучение"
сигурно ще стане ок в някакъв момент от живота си
тогава може и да го взема
днес бях адски изтощена и всичко ме болеше още от сутринта, дори не знам как свърших всичко, което трябваше
+ че сутринта Хуанита ме припря за работа, понеже беше забравила едни хора и доста се беше притеснила
към 6 без нещо най-накрая се прибрах и директно се проснах на леглото
сега още си чилвам, след малко тр да чистя, оправям и приготвям багаж
вчера дарих кръв
"Болна ли сте?" Не. "Значи не сте в цикъл?" ...
Обаче след това ми дойде, примерно час по-късно. И вечерта ми стана доста лошо. Сигурно затова сутринта се чувствах толкова зле.
И като цяло заради това всичко ме боли и изтощението е отвратително.
Определено след това пътуване ще си дам почивка от всичко странично за поне седмица. И все пак осъзнавам, че нямаше кой друг да се справи с цялата организационна дейност, толкова са вятърничави милите. Но нищо, сладки са и ще пораснат, няма нужда да бързат като мен.
И се чувствам дебела. Трябва да отделя време за справяне с този проблем, няма да е толквоа лесно, колкото си мислех. Явно този тип стрес ми се отразява в захар. Ще го оправя в някакъв момент. Ако не друго, то поне в момента се чувствам способна на всичко, просто нещата ще дойдат с времето си.
Имам и още някои неща, за които трябва да си създам навици, но всичко по реда си.
divergent
04-25-2017, 17:42
Когато започнеш да си мислиш, че не си нормален, ти се изпраща човек, толкова луд, че те кара да осъзнаеш, че всъщност си си добре.
До мен в автобуса седна едно добре изглеждащо нормално момче, представи ми се и ми каза, че ще ми бъде съквартирант по време на съвместното ни пътуване в градския транспорт. Сподели, че се чуди дали да се снима с очила или без за дипломата и поиска от мен трето мнение. Трето, защото имал раздвоение на личността и е с две мнения, та моето ще е третото. Като му казах със очила, той ми отговори, че вече се е снимал без. Тук е момента да спомена, че през цялото време си мислех, че съм в скрита камера. Пита ме кое е най-интересното нещо, което съм правила тази седмица, също и кое е нещото, което няма да кажа на сватбата си. Задава ми и някакви други странни въпроси, но не те ме шокираха. Също не беше и немската песничка за слончетата, която ми изпя. Започна да ми разправя за Стара Загора и за Баня, не за други населени места, а точно за тези. А това са двете места, които ще посещавам в близкия месец. Направо онемях, как ги улучи това момче, не знам. Не вярвам, че е случайно, колкото и откачено да звучи. Дълго ще я помня тази среща.
anonymous908491
04-25-2017, 17:58
И се чувствам дебела.
https://68.media.tumblr.com/f93200026bc9a8c0ae09d20af85cee11/tumblr_ooql5dE2Mz1vx8mzlo1_500.gif
PathToOuroboros
04-25-2017, 18:23
https://rantatonne.files.wordpress.com/2015/03/hypergamy-chart-expectation-1-10.jpg
Хипергамията(hypergamy) или защо не можете да си намерите приятелка олицетворено в картинка.
От ляво с кои жени биха били щастливи да бъдат мъжете, а отдясно избора на жените обикновено според индивидуалните способности
Разбира се ако не могат да достигнат по горно звено ще се целят към това под него и така отгоре надолу, най успешния мъж до когото могат да се докопат.
That's a thing :D
http://shop.nordstrom.com/s/prps-barracuda-straight-leg-jeans/4457245?origin=category-personalizedsort&fashioncolor=INDIGO
https://rantatonne.files.wordpress.com/2015/03/hypergamy-chart-expectation-1-10.jpg
Хипергамията(hypergamy) или защо не можете да си намерите приятелка олицетворено в картинка.
От ляво с кои жени биха били щастливи да бъдат мъжете, а отдясно избора на жените обикновено според индивидуалните способности
Разбира се ако не могат да достигнат по горно звено ще се целят към това под него и така отгоре надолу, най успешния мъж до когото могат да се докопат.
Мойка, ти ли си поредния натегач на тема "Несправедливостта на живота"? Естествено е всеки да търси най-доброто. Лявата част на картинката показва само част от "мъжете", дето се радват на всичко с дупка.
NomNomNom
04-25-2017, 18:59
Корб, бога ми :D
NomNomNom
04-25-2017, 19:02
Мойка, ти ли си поредния натегач на тема "Несправедливостта на живота"? Естествено е всеки да търси най-доброто. Лявата част на картинката показва само част от "мъжете", дето се радват на всичко с дупка.
Да бтв, не знам защо основната драма тема е несправедливост на този пич, никой не е длъжен да му осигурява нито дупка, нито повече
PathToOuroboros
04-25-2017, 19:17
Хей всеки е свободен да мисли каквото си иска, не е това целта.. Пък аз ще си говоря за каквото ме вълнува :)
Просто ти казвам, че "мислите" ти са идиотски и безполезни. Никоя няма да си легне с теб от съжаление, а дори и да го направи, би било адски тъжно. Приеми идеята, че ако си загубеняк, никой(освен майка ти, и то до един момент) няма да те иска... Важи за жени, приятели, училище, университет, работа - навсякъде. ;)
Всъщност и аз имам едно питане по отношение на жените ;д. Абе защо толкова обичате да правите номера и да разигравате? Напоследък имам контакт с едно момиче и тва момиче самичко взе да предлага да излизаме, обаче като стане време или аз натисна, си намира оправдания. Този тип поведение съм го виждал при всяка една жена, без изключение. Ясно е, че това момиче не иска да излиза с мен, а сама ми пусна мухата. Wtf просто. Имам някаква идея какъв е механизма на това явление, обаче пак не разбирам кому е нужно. А това момиче дори не е някаква красавица (става де, не е лоша). Явно нейната върволица от нещастни натегачи яко й вдига акциите :D. Братлета, сами се саботираме едни други...Ето и аз го правя в случая, като се опитвам да се занимавам с момиче, което не ми харесва съвсем. Само, че комплимент от мен не е получила и очевидно няма да получи ;д. Да не съм луд да й задоволявам жаждата за валидация. Да умира кучето гадно :lol:.
pandabear
04-25-2017, 19:40
^ на мен описаното от теб не ми се е случвало.
малко ми е лошо.
дано не се разболявам.
Хайде, хайде. Не се хващай за конкретното действие, става въпрос за тип поведение. Всеки знае, че е типично за жените да се извъртате, да правите номера, да разигравате, да се правите на умрели лисици и т.н. :D
ProgrammingIsMyLife
04-25-2017, 19:56
До преди два часа се веселях, а сега седя, слушам тъжни песни, харчейки носните си кърпички.И всичко заради някакви глупости...
PathToOuroboros
04-25-2017, 20:03
Просто ти казвам, че "мислите" ти са идиотски и безполезни. Никоя няма да си легне с теб от съжаление, а дори и да го направи, би било адски тъжно. Приеми идеята, че ако си загубеняк, никой(освен майка ти, и то до един момент) няма да те иска... Важи за жени, приятели, училище, университет, работа - навсякъде. ;)
Всички сме загубеняци, защото се връщаме на едно и също място, независимо от успехите :) Но си свободен да си развяваш оная работа както желаеш през това време, мен като ме засърби се чеша с някоя, но за мен това не е постижение или нещо кой знае какво, но за теб изглежда е :) Поне имам мисли и не се заяждам с първосигналните...
Това с отиването на "същото място" е по-изтъркано даже от мрънкането... Правиш, каквото те радва с идеята да отидеш на въпросното място след възможно най-якия живот, на който си способен. Ако може да остане нещо след теб - още по-добре. При всички случаи, мрънкането не е "мисъл", а си е просто мрънкане, с което не помагаш на никого, най-малко на себе си. Не го приемай като заяждане. ;)
Iphigenia
04-25-2017, 20:13
Всъщност и аз имам едно питане по отношение на жените ;д. Абе защо толкова обичате да правите номера и да разигравате? Напоследък имам контакт с едно момиче и тва момиче самичко взе да предлага да излизаме, обаче като стане време или аз натисна, си намира оправдания. Този тип поведение съм го виждал при всяка една жена, без изключение. Ясно е, че това момиче не иска да излиза с мен, а сама ми пусна мухата. Wtf просто. Имам някаква идея какъв е механизма на това явление, обаче пак не разбирам кому е нужно. А това момиче дори не е някаква красавица (става де, не е лоша). Явно нейната върволица от нещастни натегачи яко й вдига акциите :D. Братлета, сами се саботираме едни други...Ето и аз го правя в случая, като се опитвам да се занимавам с момиче, което не ми харесва съвсем. Само, че комплимент от мен не е получила и очевидно няма да получи ;д. Да не съм луд да й задоволявам жаждата за валидация. Да умира кучето гадно :lol:.
За игра са нужни двама. Ти ѝ позволяваш да го прави и тя го прави. Не е голяма философия.
Iphigenia
04-25-2017, 20:14
Хайде, хайде. Не се хващай за конкретното действие, става въпрос за тип поведение. Всеки знае, че е типично за жените да се извъртате, да правите номера, да разигравате, да се правите на умрели лисици и т.н. :D
Ти след като си видял всички жени на света си голям авторитет вече.
Имах твърде близка среща със една змия, щях да падна върху една бременна мацка от компанията и за капак на всичко, ме доуплашиха върху едни релси на един прелез, като ме дръпнаха нарочно отгоре им. Ест., че нямаше влак да приближава ама последно като проверих, влаковете бяха бая по-големи от мен и имаха шибан спирачен път около километър, та и това беше супер страшно. За дето не умрях от страх, наградих се с една млечна милка, а след малко си започвам следващото книжле - пак за награда.
За игра са нужни двама. Ти ѝ позволяваш да го прави и тя го прави. Не е голяма философия.
Да разбирам ли, че оправдаваш всяка долна постъпка, само защото другата страна "позволява"? Фактическа тя вчера вече тотално ме издразни с извъртане за излизане тия дни, много заета била, щяла да пише, ако намери време. Не е правдоподобно извинение, защото вече имаше едно подобно, очевидни върти номера. Та тоя път, ако пише, се дърпам или я режа, а ако не пише - блокаж ;д.
NomNomNom
04-25-2017, 20:35
Това с виждането мн често е (излишна) любезност межде хората, казват си, че ще пият кафе само ей така често, и мъже и жени
И кво? Аз трябва да се сетя да не се натискам, така ли? Точно това смятам/х да направя ;д.
Толкова ли е трудно да не си съобразяваш ангажиментите с някаква, която ти е никаква(поне за момента)? Вършиш си и ти по-важните неща и, ако се засечете - излизате.
Iphigenia
04-25-2017, 20:48
Да разбирам ли, че оправдаваш всяка долна постъпка, само защото другата страна "позволява"?
Не, не оправдавам. Но не оправдават ли повечето мъже така изнасилванията, примерно? Много високи двойни стандарти, брей.