Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

LoadRunner
11-25-2016, 17:53
виж, ако беше казал ана фенингер, тина мазе, които са от тази категория, щях да бъда очарована.

ами тези не мога да ги видя голи, обаче ми се струва че и те имат маса, май всички са във форма
но разликата между тая мойта и твойте е по-скоро във външния вид, да мойта има изразени мускулчета, обичам яки женски крака и прасци докат отвойте имат по скоро ... кълки, но пак ги бива

anonymous908491
11-25-2016, 18:05
обичам яки женски крака и прасци докат отвойте имат по скоро ... кълки, но пак ги бива

https://www.instagram.com/p/BGeFifPi3gt/?taken-by=anna.veith

Ivaaaaa
11-25-2016, 18:08
кълки друг път. казах, че са от една категория, защото всички алпийки са мускулести и набити. разликата е, че тези които аз изброих са визуално по-привлекателни, а тази линдзи си е типичната американка + харесвам техния спорт.

aurissaaaaa
11-25-2016, 19:46
http://www.imdb.com/title/tt0475784/

як е, има го в нета.

anonymous908491
11-25-2016, 20:11
Не си справедлив...

https://www.facebook.com/%D0%90%D0%B7-%D0%A6%D0%B8%D1%86%D0%B8-115570455137000/?hc_ref=SEARCH

цвет е харесала страницата и няколко снимки
за няколко дни ще успееш да я локализираш
кво са някви 45 000 човека

pandabear
11-25-2016, 20:33
обичам вино.
и виното ме обича.

VinDiesel
11-25-2016, 20:39
Haresvam edno momche mnogo no toi ne me haresva az mu priznh chuvstvat si i ne me haresva ami sega kakvo da pravq iskam da e poluchi

Купи му парфюм.

LoadRunner
11-25-2016, 20:52
Купи му парфюм.

от комплектите по-добре
сапун прфюм и шампоан

Rakshy
11-25-2016, 22:37
обичам вино.
и виното ме обича.

нали

портфейла ми обаче ни ревнува и иска да ни раздели

Rakshy
11-25-2016, 22:38
трябва да започна да се старая повече

трябва да намеря време за всичко

май трябва да почна да изнасилвам нервната си система със стимуланти, защото така неш не е като хората :/

Грозния
11-26-2016, 07:58
трябва да започна да се старая повече

трябва да намеря време за всичко

май трябва да почна да изнасилвам нервната си система със стимуланти, защото така неш не е като хората :/Бачкаш ли?

tori
11-26-2016, 08:18
Хубаво е, когато си е тук. <3 Определено е хубаво.
Обаче съм гладна като вълче и ми се ядат принцеси с кайма.

Lilanda
11-26-2016, 08:33
Ми не знам...поне минимална подкрепа можеше да ми окажат, а не да ми се говори как ще стана хипохондричка и т.н. Просто не мисля, че е това и искам да се консултирам с още някого, чак такъв проблем ли е да ми помогнат. Сега нямам идея как да се оправям сама...

anonymous908491
11-26-2016, 09:11
ако беше пълнолетна щях да те прегледам
ххехехех
над 16 си, не ти трябва родител, за да отидеш на лекар

Iphigenia
11-26-2016, 09:21
ххехехех

Viktorios?? Ти ли си наистина.

Lilanda
11-26-2016, 09:33
ххехехех

Проблемът е, че не знам към кого да се обърна, не че ми трябва родител. Говорих веднъж с личната, не мисля, че беше права със заключението и искам да ме прегледа още някой, но не знам кой.

divergent
11-26-2016, 09:43
Нямаш ли познати или роднини лекари, които да те насочат към специалист? Или настоявай пред личната да те прати при друг лекар.

Lilanda
11-26-2016, 09:46
Нямаш ли познати или роднини лекари, които да те насочат към специалист? Или настоявай пред личната да те прати при друг лекар.

Тя иска да ме прати при гастро-ентеролог, защото било стомашно, за мен не е стомашно. Усещам го навсякъде другаде, но не и в стомаха. ;д

lunacy
11-26-2016, 09:52
been down so long it looks like up to me

divergent
11-26-2016, 10:15
Направи едни пълни изследвания тогава, кардиолог, пълна кръвна картина, ендокринолог и така нататък. Където го усещаш най-много. :д

LadyDi
11-26-2016, 10:32
Проблемът е, че не знам към кого да се обърна, не че ми трябва родител. Говорих веднъж с личната, не мисля, че беше права със заключението и искам да ме прегледа още някой, но не знам кой.
Какво ти има?

Lilanda
11-26-2016, 10:37
Какво ти има?

Ами започна с болки тип бодежи в областта на апендикса, премина и нагоре към ребрата, напоследък ме боли и в областта на сърцето и се притеснявам, тъй като имам операция на сърцето, но преди месец бях на контролен преглед и казаха, че всичко е наред.

VinDiesel
11-26-2016, 10:39
И аз това се питам...
Имам близки лекари, мога да попитам.

LadyDi
11-26-2016, 10:40
Ами започна с болки тип бодежи в областта на апендикса, премина и нагоре към ребрата, напоследък ме боли и в областта на сърцето и се притеснявам, тъй като имам операция на сърцето, но преди месец бях на контролен преглед и казаха, че всичко е наред.
Постоянни ли са тези бодежи?

Lilanda
11-26-2016, 10:42
Да допълня към горното, че като ходих при личната, ми пусна изследвания на кръв и урина и каза, че всичко е в норма.

ВинДизел, бих била благодарна, ако попиташ, макар че и кака Ди ще помогне в случая. ;д

едит: Не са постоянни, даже са на някакви интервали от по няколко секунди като се появят.

haritov
11-26-2016, 10:42
Тя иска да ме прати при гастро-ентеролог, защото било стомашно, за мен не е стомашно. Усещам го навсякъде другаде, но не и в стомаха. ;д

добре някакви проблеми с храненето има ли промяна в болката преди и след хранене ?
или при поглъщане на определен тип храна?
повръщане или позиви за повръщане
диария запек?
даже какъв цвят са изпражненията

LadyDi
11-26-2016, 10:44
А можеш ли да си поемаш въздух като се появят бодежите?
В смисъл, да вдишаш дълбоко?

Lilanda
11-26-2016, 10:47
А можеш ли да си поемаш въздух като се появят бодежите?
В смисъл, да вдишаш дълбоко?

Не съм забелязала да не мога сякаш. По-скоро за момент се свивам от болката. Коти, не е около хранене, по-скоро доста след даже. Напоследък се случва точно като почивам, преди заспиване например, а в началото беше точно обратното - като вървя/забягам се или като съм в някаква дискомфортна поза.

VinDiesel
11-26-2016, 10:50
Да допълня към горното, че като ходих при личната, ми пусна изследвания на кръв и урина и каза, че всичко е в норма.

ВинДизел, бих била благодарна, ако попиташ, макар че и кака Ди ще помогне в случая. ;д

едит: Не са постоянни, даже са на някакви интервали от по няколко секунди като се появят.

От кога си така?

LadyDi
11-26-2016, 10:51
Прилича ми на невралгия...

Lilanda
11-26-2016, 10:51
От кога си така?

10-тина дена.

Naive
11-26-2016, 10:58

Абсолютно. И го казвам като човек, който е бил с изключително тежка и непоносима невралгия, и на когото от време на време му се появява пак в по-лека форма.
Отиди на невролог, въпреки че най-много да ти изпише някое и друго хапче, което не помага (поне моят опит сочи това:Д).

VinDiesel
11-26-2016, 10:59
10-тина дена.

Каза че може да е изстинка, но така може само да гадае. Трябва да те прегледа медицинско лице!!!

Аз лично не съм лекар, но щом болката се появява след отпускане на мускулите, като легнеш, може би и след баня е същото... Бие ми на възпален нерв.
Аз съм имал подобен проблем но на гърба под плешката.

anonymous908491
11-26-2016, 10:59
10-тина дена.

значи е от времето
има магнитни бури, и мен ме боли около сърцето, няква остра болка, а бодежите може да са кръвното

LadyDi
11-26-2016, 11:02
Бие ми на възпален нерв.
Е то това е невралгията

VinDiesel
11-26-2016, 11:06
Е то това е невралгията

Скаран съм малко с медицината и термините. :D

haritov
11-26-2016, 11:09

аз и казах същото даже преди да си направи изследванията но ...

VinDiesel
11-26-2016, 11:11
Стигнахме до заключение, че трябва да иска направление за невролог от личната и да се прегледа.

LadyDi
11-26-2016, 11:14
Да, щом при кръвната картина няма проблеми, най-добре да те види невролог. Невралгията е кофти, но поне не е опасна. При мен като се случи, направо не мога да си поема дълбоко въздух, все едно ще ми се пръснат вътрешностите...

Lilanda
11-26-2016, 11:16
Добре, ще отида да взема в понеделник едно направление, дано има, че е края на месеца..

VinDiesel
11-26-2016, 11:20
Да, щом при кръвната картина няма проблеми, най-добре да те види невролог. Невралгията е кофти, но поне не е опасна. При мен като се случи, направо не мога да си поема дълбоко въздух, все едно ще ми се пръснат вътрешностите...

Ехееее, чак така ли?
Аз само не можех да си вдигна лявата ръка от пронизваща болка и тежест като хвана.
Но чак пък такава вътрешна болка не.
Невролога ми каза прещипан нерв, не невралгия, изписа ми хапчета невробекс и мазило дийп релийв.
Оправих се, но каза че това ще ми остане за цял живот, та и до ден днешен, дори и в момента ме боли.
И ми каза "Щом те боли, значи си жив, ако спре да те боли, сещаш се" :D. Страшен фен.

VinDiesel
11-26-2016, 11:21
Добре, ще отида да взема в понеделник едно направление, дано има, че е края на месеца..

Винаги имат, но ги пазят, защото са малко и за най-тежки случаи. Трябва да зейнеш, да те чуят в друг град и вадят, и дават....

LadyDi
11-26-2016, 11:24
Моята е междуребрена. Точно в областта на сърцето, че и аз като Лиланда мислех, че имам проблеми със сърцето. Остра и пронизваща и колкото по-дълбоко вдишвам, толкова по-силно боли. В един момент започваш да дишаш бързо и плитко, и естествено въздухът не ти стига. Трае няколко минути като те стегне и никакво извъртане или промяна на позицията на тялото не помага.
Скоро не ми се е проявявала, да чукна на дърво ...

VinDiesel
11-26-2016, 11:31
Моята е междуребрена. Точно в областта на сърцето, че и аз като Лиланда мислех, че имам проблеми със сърцето. Остра и пронизваща и колкото по-дълбоко вдишвам, толкова по-силно боли. В един момент започваш да дишаш бързо и плитко, и естествено въздухът не ти стига. Трае няколко минути като те стегне и никакво извъртане или промяна на позицията на тялото не помага.
Аз болката си я лекувам с много килограми във фитнеса. Клин, клин избива.

Fisherman
11-26-2016, 11:41
да ти кажа има файда, защо да не вземеш неща с 20-50% намаление като през останалото време ще са с 20-50% по-скъпи- нормална цена дефакто
аз утре ще чекна мола, данооооооооооооо да има намаленияяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяя
още
съмнява ме
аз примерно лятото си езех едни маратонки за 60 лева от 100 намалени
после скоро пак харесах едни бяха намалени с 20 лв, чудих се 1 ден щото дефакто не ми трябваха и отидох да ги взимам на другия ден и бяха с 20 лв по-скъпи
е зех ги ама съм вътре, трше да ги взема когато се влюбих още първия път, после-късно-греда и тнт, вече нищо не е същото и няма да бъде

намаления не съществуват,това са маркетингови трикове за малки душички,като теб

Naive
11-26-2016, 11:47
И моята невралгия е интеркостална. В най-тежката й форма умирах от болка при смях, по-силна емоция, вдишване, но това със смеха беше най-ужасно, защото в крайна сметка в комуникацията ти с хора често се смееш, при което в огромна част от случаите следваше рев от моя страна. Просто болката беше толкова пронизваща, че сълзите ми сами тръгваха. Като лежах, не можех да се обръщам сама, не можех да се изправям сама... Тя беше следствие от травма в началото на годината. Преди това съм имала предимно в сърдечната област, но сууупер рядко и доста по-леко. Сега само се моля да не ми се случва тоя ад пак. :Д
Ходих на два невролога, и двата ми изписваха хапчета, които ми причиняваха повече проблеми отколкото да ми помогнат - яко ми се гадеше от едните, виеше ми се свят, не знаех къде се намирам, а грам не ми повлияха. :Д

NomNomNom
11-26-2016, 12:04
На психологическа основа да не е?
На мен преди подобни неща ми се случваха, тип само като съм вкъщи в самоков, вечер докато не заспя, нон стоп болка в ребрата, не мога да мърдам. ( веднъж пък се задушавах, едни 3 седмици пък ръцете не си усещах)
Замисли се дали нямаш новопоявил се стрес?

Jack_Reacher
11-26-2016, 12:37
чуствам се супер
сега ставам
на диското снощи беше супер, прибрах се с една мацка и сега я изпратих от нас

anonymous908491
11-26-2016, 13:06
хехехехе
тук сте на половината на моите години повечето
а сте с два пъти повече болести от мен
да ви питам като остареете

LadyDi
11-26-2016, 13:28
Питай ни...

Fisherman
11-26-2016, 14:00
Ехееее, чак така ли?
Аз само не можех да си вдигна лявата ръка от пронизваща болка и тежест като хвана.
Но чак пък такава вътрешна болка не.
Невролога ми каза прещипан нерв, не невралгия, изписа ми хапчета невробекс и мазило дийп релийв.
Оправих се, но каза че това ще ми остане за цял живот, та и до ден днешен, дори и в момента ме боли.
И ми каза "Щом те боли, значи си жив, ако спре да те боли, сещаш се" :D. Страшен фен.

Бахти глупостите човек,тоя невробекс е за кофата,аз имах невралгия,която продължи един месец от стрес и си мина сама,болката беше притъпена и пареща в гърдите.

Моя съвет е човек,като го погне невралгията да го кара по леко,докато не му мине,лекарствата за невралгия по принцип се наричат адювантни аналгетици и са опасни.

smilegirl12
11-26-2016, 14:27
Наивността убива човек. Как може да съм толкова наивна? Заради тази ми черта страдох преди, казах си повече не, а сега? Пак се доверявам безрезервно и пак ми забиват нож в гърба. Толкова съм доверчива и не знам каква още... Омръзна ми вече.

VinDiesel
11-26-2016, 14:54
Бахти глупостите човек,тоя невробекс е за кофата,аз имах невралгия,която продължи един месец от стрес и си мина сама,болката беше притъпена и пареща в гърдите.

Моя съвет е човек,като го погне невралгията да го кара по леко,докато не му мине,лекарствата за невралгия по принцип се наричат адювантни аналгетици и са опасни.

Аз за 3 дни се оправих, не можех да чакам месец.
Те и антибиотиците са вредни, но в краен случай ги приемаш.
Аз също не съм фен на лекарствата и ги избягвам.
Въпреки, че много рядко боледувам, аз се лекувам само с чай, мед и лимони....

Lilanda
11-26-2016, 14:54
Наивността убива човек. Как може да съм толкова наивна? Заради тази ми черта страдох преди, казах си повече не, а сега? Пак се доверявам безрезервно и пак ми забиват нож в гърба. Толкова съм доверчива и не знам каква още... Омръзна ми вече.

И забрави да ми издадеш коя си плюс това. Тц тц тц..

Fisherman
11-26-2016, 15:05
Аз за 3 дни се оправих, не можех да чакам месец.
Те и антибиотиците са вредни, но в краен случай ги приемаш.
Аз също не съм фен на лекарствата и ги избягвам.
Въпреки, че много рядко боледувам, аз се лекувам само с чай, мед и лимони....

не виждам как лекарствата,които си взел са ти помогнали,нито кетопрофена в дийпрелийф лекува нито витамините от Б групата

smilegirl12
11-26-2016, 15:20
И забрави да ми издадеш коя си плюс това. Тц тц тц..

;д кой набор си

Lilanda
11-26-2016, 15:31
98

xXxAngerfisTxXx
11-26-2016, 15:39
ко стаа Лин :lol:

Lilanda
11-26-2016, 15:55
Драсти, Ванка. ;д

VinDiesel
11-26-2016, 16:37
не виждам как лекарствата,които си взел са ти помогнали,нито кетопрофена в дийпрелийф лекува нито витамините от Б групата

Нямам си и на идея. Невробекса май беше болкоуспокояващо, може и да греша.
Факт е че след 3 дни ми мина.

divergent
11-26-2016, 17:26

Точно същото ми се е случвало няколко пъти, ама не исках да ида на лекар, че да не ми каже нещо страшно. Щото аз ако не дай си боже има нещо, ще умра не от него, а като чуя диагнозата. :D

Днес мина по-добре, ама разбрах как даже и тук има наши и ваши и е малко скапана работата за някои, но пак съм доволна де. Имах по-малко очаквания. А тя днес много ме разочарова с поведението си, ето ти тва и тва, кажи ми тва и тва, мерси, чао. А иначе все не съм ѝ обръщала внимание и игнорирам. Да, благодаря. Замислих се и за още нещо докато се прибирах. Напълно ми се избистри картинката и разбрах какво е да ти липсват конкретно моментите, а не с кого си ги прекарал. Щото на мен ми беше яко това и това, дори и с друг пак щеше да е приятно. А се бях притеснила, че може да имам чувства, сакън. Успокоих се, че може хем да не го искам в живота си изобщо, хем да ми липсват определени ситуации.

Ivaaaaa
11-26-2016, 18:05
https://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8

VinDiesel
11-26-2016, 18:10
https://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8

:Hug

divergent
11-26-2016, 18:13
Леле, не е истина колко го уважавах, а той какво? Пляснали сме черната лентичка да се отчетем, ама по друго хич не личи, че сме изгубили най-добрия си приятел. Не стига, че е бил там и пак не си взе поука и не я заряза тази работа, ами сега качва снимка с возило на същата марка и го приемам направо като подигравка, честно. Може да реагирам пресилено, ама не мога да го приема това. Разбирам, че не всички показват болката си, и аз се държа за пред хората, ама пък той се държи сякаш нищо не се е случило.

Dagichka
11-26-2016, 18:16
хм, и на мен понякога ми се случва тва с бодежите в сърцето и да не мога да си поема дълбоко въздух, ето кво било :дд пък и май ми прескача сърцето от време на време хаха чудничко

имам толкова много проекти за писане и чертане, а хич не ми се занимава, толкова демотивирана не съм била отдавна, а уж сега е моментът да се запаля по 'професията' и тн..

divergent
11-26-2016, 18:18
хм, и на мен понякога ми се случва тва с бодежите в сърцето и да не мога да си поема дълбоко въздух, ето кво било :дд пък и май ми прескача сърцето от време на време хаха чудничко

имам толкова много проекти за писане и чертане, а хич не ми се занимава, толкова демотивирана не съм била отдавна, а уж сега е моментът да се запаля по 'професията' и тн..

важно е, че не било опасно. :д
какво учиш, ако не е тайна?

VinDiesel
11-26-2016, 18:26
Леле, не е истина колко го уважавах, а той какво? Пляснали сме черната лентичка да се отчетем, ама по друго хич не личи, че сме изгубили най-добрия си приятел. Не стига, че е бил там и пак не си взе поука и не я заряза тази работа, ами сега качва снимка с возило на същата марка и го приемам направо като подигравка, честно. Може да реагирам пресилено, ама не мога да го приема това. Разбирам, че не всички показват болката си, и аз се държа за пред хората, ама пък той се държи сякаш нищо не се е случило.

Всеки почита паметта на свой близък различно.
Ако моторист почине, най-добрия начин да го почетат и той би се радвал е, да направят представление в негова чест.
Не винаги човек се почита само със сълзи и тъга в очите.

divergent
11-26-2016, 18:32
Всеки почита паметта на свой близък различно.
Ако моторист почине, най-добрия начин да го почетат и той би се радвал е, да направят представление в негова чест.
Не винаги човек се почита само със сълзи и тъга в очите.

Знам, че всеки си изживява нещата по различен начин и почита човека различно. И представление добре, ама това не е същото и мен лично ме възмущава.
Човек никога не се почита със сълзи и тъга, това си е твоето лично изразяване на болката, а не почит. Почит е да направиш нещо като жест за този човек. В конкретната ситуация лично аз виждам всичко друго, но не и почит. Кажете ми, че греша, ама това ми е мнението.

VinDiesel
11-26-2016, 18:42
Знам, че всеки си изживява нещата по различен начин и почита човека различно. И представление добре, ама това не е същото и мен лично ме възмущава.
Човек никога не се почита със сълзи и тъга, това си е твоето лично изразяване на болката, а не почит. Почит е да направиш нещо като жест за този човек. В конкретната ситуация лично аз виждам всичко друго, но не и почит. Кажете ми, че греша, ама това ми е мнението.

Ако изгубя един от тримата си приятели, знам че вместо да роня сълзи, биха искали да направя нещо, което е весело и е символ на нашето приятелство.
Ясно е, че за такъв приятел ще рева като малко дете, но и ще направя нещото, което е значимо, нещо което символизира нашето приятелство!
По-добре приятеля ми гледайки отгоре да се радва, че правим нещо, което сме го правили и преди, отколкото, да ни гледа как тъжим само за него.
Тези неща всеки си ги приема и разбира различно.
Аз лично ако умра, ако гейовете не ме почетат по този начин, ще се обърна в гроба....

divergent
11-26-2016, 19:15
Ако изгубя един от тримата си приятели, знам че вместо да роня сълзи, биха искали да направя нещо, което е весело и е символ на нашето приятелство.
Ясно е, че за такъв приятел ще рева като малко дете, но и ще направя нещото, което е значимо, нещо което символизира нашето приятелство!
По-добре приятеля ми гледайки отгоре да се радва, че правим нещо, което сме го правили и преди, отколкото, да ни гледа как тъжим само за него.
Тези неща всеки си ги приема и разбира различно.
Аз лично ако умра, ако гейовете не ме почетат по този начин, ще се обърна в гроба....

Разбирам те напълно, човек, но ти казвам, че това конкретно откъдето и да го гледам грам не прилича на този вид почит, за който говорим с теб, или на какъвто и да било друг. В никакъв случай не е заради него. Ама пак казвам де, това е моят поглед към нещата. Иначе да си прави каквото иска, аз изразявам мнение просто. Човека сега не е задължен да се отказва от нещо, което толкова обича, естествено, че и той не би го искал от него.

VinDiesel
11-26-2016, 19:17
Разбирам те напълно, човек, но ти казвам, че това конкретно откъдето и да го гледам грам не прилича на този вид почит, за който говорим с теб, или на какъвто и да било друг. В никакъв случай не е заради него. Ама пак казвам де, това е моят поглед към нещата. Иначе да си прави каквото иска, аз изразявам мнение просто. Човека сега не е задължен да се отказва от нещо, което толкова обича, естествено, че и той не би го искал от него.

Както има една приказка, приятели за маса много......

divergent
11-26-2016, 19:19
Както има една приказка, приятели за маса много......

damn right

VinDiesel
11-26-2016, 19:34
damn right

А и жените като цяло сте по-емоционални и несдържани.
Не се знае, като е сам какво му е. И това го има...

divergent
11-26-2016, 20:06
Не се знае, като е сам какво му е. И това го има...

Ама тук не опира до това мъж ли си, жена ли си, или си с лабилна психика или не. Добре де, разбрахме се, няма смисъл да го обсъждаме. Не е нужно да спамим повече.

VinDiesel
11-26-2016, 20:12
Ама тук не опира до това мъж ли си, жена ли си, или си с лабилна психика или не. Добре де, разбрахме се, няма смисъл да го обсъждаме. Не е нужно да спамим повече.

Добре шефе, но спам!

NomNomNom
11-26-2016, 20:42
Мразя го, тихичко и спокойно.
И хоп, дойде ми мотивация за учене.

anonymous908491
11-26-2016, 20:43
хехехе
влезна да напишеш, че си мотивирана да учиш
вместо да седнеш и да учиш

divergent
11-26-2016, 21:23
Когато жулите греяна ракия на дефилето на младото вино... Колко да сме ербап, хахах.
Днес получих още едно прозрение. Яд ме е, че съм готова на всичко за него, а той не поддава, защото е по-голям инат и от мен. Яд ме е на онова говедо, че не осъзнава, че всичко приключи и ме тормози. Яд ме е на оная пача, че ми провали връзката, въпреки че ние сами щяхме да си я провалим, ама поне сега щяхме да се поздравяваме. Яд ме е, че музиката, която ми се слуша в момента или ме залива с носталгия, или ме садва. Яд ме е, че него го няма и въпреки, че се опитвам да се държа пред хората, още ме боли. Яд ме е, че тъпча на едно място и не се развивам. И в един момент ми присветна. Защо трябва да ме е*е за някакви олигофрени и интриганти, които не виждат същината на нещата? Защо да не им тегля майните и да продължа напред? Защо да не слушам нещо, което ми създава яко настроение, пък дори и насила в началото? Защо да не се стегна и не се науча да живея с хубавите спомени без да се измъчвам повече? Защо да не се взема в ръце и не постигна нещо, за което мечтая? Като се сетя какъв щастлив и социален човек бях и съпоставя със сегашното ми състояние, в което съм необичайно мълчалива, не искам да общувам с никого и стоя сама през повечето време, вместо да се депресирам още повече, мога да се мотивирам и да се върна към старото си аз. Промяната ако не дойде от самата мен, няма откъде другаде да дойде. Коселчо трябва да се осъзнае и да продължи напред без да гледа назад.

LoadRunner
11-26-2016, 21:25
пача
!

divergent
11-26-2016, 21:29
!

мда уе.

Rakshy
11-26-2016, 21:34
The Weeknd - Party monster

<3

YoungBloodZ
11-26-2016, 21:42
The Weeknd - Party monster

<3

krewella - party monster

haritov
11-27-2016, 06:08
мдааа като стрелях с снайперистка винтовка мосин направо се надървих доста точно и мъжко оръжие
след това се случи да се натряскам като казак да изпуша една кубинска пура в чест на Фидел Кастро
другото не е за разказване малки сте още

pandabear
11-27-2016, 09:16
песента ми за тази зима https://www.youtube.com/watch?v=tbYHzoBL8ec да.

deitona22
11-27-2016, 09:25
Баси,в неделя да ставаш с аларма.

inewton
11-27-2016, 09:33
Баси,в неделя да ставаш аларма.

Какво значи да станеш аларма? Към някоя охранителна компания ли работиш? Т.е. като някой почне да обира къщата ти започваш да пищиш и за тва ти плащат?

anonymous908491
11-27-2016, 09:39
Алекс Арабаджиева: Нямам нерви да чета, не се залежавам
http://life.dir.bg/news/-24600254

просто няма тъпомер, който да измери интелекта на тая маймуна

Blab
11-27-2016, 10:09
хареса ми израза "(не се) залежавам да чета"! оцених го.;Д
//работила съм за подобна преди време, събужда емпатията ми към човечеството

lunacy
11-27-2016, 10:27

ahahahahahahaahahahah

ей, мачизмът явно не излиза от мода ДД:

deitona22
11-27-2016, 10:35
Какво значи да станеш аларма? Към някоя охранителна компания ли работиш? Т.е. като някой почне да обира къщата ти започваш да пищиш и за тва ти плащат?

Не съм видял че съм изпуснал "с"-то.

LadyDi
11-27-2016, 11:13
хареса ми израза "(не се) залежавам да чета"! оцених го.;Д
//работила съм за подобна преди време, събужда емпатията ми към човечеството
емпатия?

VinDiesel
11-27-2016, 12:46
ahahahahahahaahahahah

ей, мачизмът явно не излиза от мода ДД:

Значи, мъжете са по-емоционални от жените?

lunacy
11-27-2016, 14:03
нямах предвид това, смях се на друго

но да, и за това че жените са по-емоционални също не си прав

VinDiesel
11-27-2016, 14:16
нямах предвид това, смях се на друго

но да, и за това че жените са по-емоционални също не си прав

И кое беше смешното? Сигурен съм, че мъжете сме по-емоционални.........

LoadRunner
11-27-2016, 15:37
Днеска нещо не ми върви настроението, а вечерта тепърва захожда.
Еми бях в мола, мислех си че шопинг терапията ще помогне.
Нищо подобно, и даже нищо не взех и кой знае кви промоции нямаше.
Накрая видях едни очила (на промоция), капка радост в очите ми, взех ги, радостта ми трая точно час.
Всеки наркотик има временно действие и накрая пак си в реалността.
Трябва няква генерална промяна (нямам предвид смяна на пола).
Сега ям едно огромно парче тора.
Ей на това викам аз емоционалност.

LoadRunner
11-27-2016, 17:07
отправям предизвикателство
http://www.deadwhale.com/play.php?game=774
кой ще го приеме
не е за спортни инвалиди

Fisherman
11-27-2016, 17:11
И кое беше смешното? Сигурен съм, че мъжете сме по-емоционални.........

беше написал жените сме по емоционални

VinDiesel
11-27-2016, 17:24
беше написал жените сме по емоционални

Някой има нужда от 2-ри комплект очи.

LoadRunner
11-27-2016, 17:59

Сигурен съм, че мъжете сме по-емоционални.........
?
един вид се изказа като жена
и ти не знаеш какво точно си искал да кажеш

LadyDi
11-27-2016, 18:28
Днеска нещо не ми върви настроението, а вечерта тепърва захожда.
Еми бях в мола, мислех си че шопинг терапията ще помогне.
Нищо подобно, и даже нищо не взех и кой знае кви промоции нямаше.
Накрая видях едни очила (на промоция), капка радост в очите ми, взех ги, радостта ми трая точно час.
Всеки наркотик има временно действие и накрая пак си в реалността.
Трябва няква генерална промяна (нямам предвид смяна на пола).
Сега ям едно огромно парче тора.
Ей на това викам аз емоционалност.
Да не наближава да ти идва?

LoadRunner
11-27-2016, 18:44
"Ти сега си хапни,
тумбака напълни,
пък за друго не мисли"
L&R.

в тоя дух, да ви кажа че в кауфланд продават едни огромни парчета пакетирана торта къ 4-5лв
там на щанда където са баклавичките и толумбичките
заслужава си

Rakshy
11-27-2016, 19:27
krewella - party monster

ебахти гнусната музика, заклеам се

Грозния
11-27-2016, 19:32
в тоя дух, да ви кажа че в кауфланд продават едни огромни парчета пакетирана торта къ 4-5лв
там на щанда където са баклавичките и толумбичките
заслужава сиТова не е ли много junk food, за нацепена батка като теб :D?

Ewok
11-27-2016, 20:23
http://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-most-wanted-lichnijat-zhivot-na-zakletija-trezvenik-ot-kazanlak.html

абе този да не е наш потребител?

anonymous908491
11-27-2016, 20:28
хехехехе, видя котка и веднага се заинтересува

кога си правил за първи път секс = през 90-те - и след това не

inewton
11-27-2016, 20:32
http://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-most-wanted-lichnijat-zhivot-na-zakletija-trezvenik-ot-kazanlak.html

Toва е jp_morgan

LoadRunner
11-27-2016, 20:36
хехехехе, видя котка и веднага се заинтересува

кога си правил за първи път секс = през 90-те - и след това не

хаха тва ще го изгледам
ама само да питам понеже казаха че е на 32
туй не значи ли че е роден някъде 84г
т.е. е правил секс когато е бил между 6 и 15 годишен
значи е много по-напред от 98% от форумниците

не мога да разбера кво искат тия жени, ей го- рус със сини очи, пък сам

divergent
11-27-2016, 20:45
Баси, лежа и не мога да осъзная дали ми се яде, или пък пие, и какво. Много е тежко някак си.

anonymous908491
11-27-2016, 20:48
забавен е пича, и забавен живот е имал, дано и да продължи да има
леко глупав идва, ама кво толкова, един шоколад му стига

Fisherman
11-27-2016, 20:48

разкри ме

LoadRunner
11-27-2016, 21:01
забавен е пича, и забавен живот е имал, дано и да продължи да има
леко глупав идва, ама кво толкова, един шоколад му стига
http://shtaiga.blogspot.bg/2014/10/zaklet-trezvenik-svetlozar-manolov.html
хаха забавен, ако си оправи зъбите и спре да бъде олигофрен + почисти защото снимаха паяжини, тогава може и нищо да му няма
виж кой е тагнал на фейсбукската снимка

Ewok
11-27-2016, 21:04
http://shtaiga.blogspot.bg/2014/10/zaklet-trezvenik-svetlozar-manolov.html

ахах, това е на една позната

VinDiesel
11-27-2016, 23:36
?
един вид се изказа като жена
и ти не знаеш какво точно си искал да кажеш
Сарказъм???

galaxy29
11-28-2016, 08:00
ива, харесах ти аватар - http://m.imgur.com/KguB8oj

solo_
11-28-2016, 09:19
"не пия и не пуша... затова всички ме мислят за задръстен и не искат да дружат с мен"
"влизам в чата с ник не пия и не пуша", за да ме забележи някой но нищо..."

живота му е тежък
само защото е кротък, добър и свестен
с това той е различен от останалите мъже

Ivaaaaa
11-28-2016, 10:15
ива, харесах ти аватар - http://m.imgur.com/KguB8oj

nice.

https://www.youtube.com/watch?v=7g8_Nt8Q6Gs

masterpiece

tori
11-28-2016, 11:02
Идеята ми започва да придобива вид и очертания, йейейейейейе! Само ми трябва транспорт за единия фотьойл и, ако не друго, сигурна съм, че никой е е умирал в него. ХА! С един удар - два заЯка. Добре се получи. Доволна съм!

deitona22
11-28-2016, 12:23
.[video=youtube;7g8_Nt8Q6Gs]https://www.youtube.com/watch?v=7g8_Nt8Q6[/vide
masterpiece
Брех.
И ти си слушала хубава музика.

Не трябваше ли днеска да завали сняг ?

divergent
11-28-2016, 12:41
Трябваше. Снежна покривка от 10-15 сантиметра, или както обичате да казвате мъжете, 21.

deitona22
11-28-2016, 12:56
Трябваше. Снежна покривка от 10-15 сантиметра, или както обичате да казвате мъжете, 21.

Ха-ха-ха.

Или жените "Ще съм готова след 5 минути",а за вас тези 5 минути са 25 минимум.

Ewok
11-28-2016, 14:09
Просто имам нужда да отбележа факта (разсейвайки се от основната си дейност), че скокът от басня на седмица, което е около 1/3 страница формат а4, до 3 страници седмично определено не е постепенно вдигане на обем.
Белчо и Сивушка не смогват.
Мерси.

Ewok
11-28-2016, 17:32
След толкова мрънкане, май все още сме в играта 8)
Трябва обаче да обсъдя с 2 как да процедирам, нека не повтаряме стари грешки, хех

divergent
11-28-2016, 17:39
Ха-ха-ха.

Или жените "Ще съм готова след 5 минути",а за вас тези 5 минути са 25 минимум.

Не ми е чак толкова крива представата за време на мен, като кажа 5-10 минути, са най-много 15, а половин час ми отнема макс 40 минути! :D

deitona22
11-28-2016, 17:42
Не ми е чак толкова крива представата за време на мен, като кажа 5-10 минути, са най-много 15, а половин час ми отнема макс 40 минути! :D

Епа те.Сама си го каза.

ПТ:Дали ловят снижинките още във въздуха?хмхм

tori
11-29-2016, 07:43
Ох, ногу яко вали! Искам още малко да натрупа и да стане ного и да си му се радвам. И да вървя в неотъпкан сняг и да е бяло и яко и аааааа! <3 Умирам!
Иначе ми е яко, нда. Наспах се, кафе пих, след малко имам разходка за два часа до унито, най-добрата аверка е тук... Доволно. Само гадта липсва на картинката. И въобще - случват се хубави работи. Снощния бяс премина, днес ще свърша това, което искам и ще съм още по-доволна.

divergent
11-29-2016, 07:50
Като станах и видях какво става вън, се върнах в леглото. Майната ѝ на лекцията, и без това ми е като секта малко. Сутринта ме посрещнаха със съобщение от приятен, и от неприятен човек. Баси, няма добро утро, няма здрасти, веднага се почва защо съм направила това и това. Предупредих няколко пъти и като не спря, просто блокирах. Сега ще ми изкърти телефона от звънене, та трябва и там да открия как се блокира.
Иначе сънувах супер яките и интересни неща, ама даже се виждаха в детайли съобщения и надписи, и музиката помня, много беше реалистично.

Ivaaaaa
11-29-2016, 11:06
Толкова добре се чувствам от снощи. Обожавам снега. Дробовете ми ликуват. Няма да имам против нон-стоп да вали. Толкова е меко и температурата перфектна. Беше по-клинч миналите седмици. И зимните спортове започнаха. Почти не ми дреме за дупката в личен план.

an7raks
11-29-2016, 12:48
Толкова добре се чувствам от снощи. Обожавам снега. Дробовете ми ликуват. Няма да имам против нон-стоп да вали. Толкова е меко и температурата перфектна.
++++
Искам бой със сняг, пък никой не иска да си играе с мен. :/ Било им студено.

YoungBloodZ
11-29-2016, 12:56
++++

1v1?

tori
11-29-2016, 13:04
++++
Не плачкай, гад гадна... Аз искам да те отъркалям в снега!

an7raks
11-29-2016, 13:50
Ти все искаш да ме отъркаляш в снега, пък все после мяташ краченца и ръчички като хлебарка по гръб.

1v1?

Викам да се съберем поне 5-6 човека да се бием из парка.

Ewok
11-29-2016, 14:55
Мисля, че майка ми трябва да спре да си вади генерални изводи за психическото и емоционалното ми състояние от фейсбук :д

Също така, ако не си бях мрънкала буквално цяло лято, та чак и досега, едва ли щях да имам такъв толеранс, какъвто в момента проявявам към... това. Сигурно щеше да ми омръзне. Но, нали

divergent
11-29-2016, 16:07
Де*ба, като не съм се прибирала и стоя тук от сто години, имам чувството, че е края на седмицата. За първи път откакто дойдох при майните ми се случва да нямам търпение да си се прибера в умрялото село. Не че ми се иска да виждам повечето физиономии там, но два боклука има, за които се връщам. Хората, които ми простиха, че ги заебах заради най-пропадналата компания на света, и си ме прибраха обратно в гилдията. Не сме били толкова сплотени никога, сякаш трябваше да се разделим в три различни града, за да осъзнаем колко означаваме една за друга. И трите си мечтаехме да се измъкнем от тъпия ни град, обаче се връщаме редовно, само за да се съберем отново. Затова и съм сигурна, че ще си изпълним и онези бъдещи планове заедно.

deitona22
11-29-2016, 17:22
1v1?

Тшш.
Искам и аз.

ПТ:Сичко хубаво с тоя сняг,ама утре кат излезна и некой ще си паркира на изчистеното,дето днеска ринах.Баси.

an7raks
11-29-2016, 17:24
Тшш.
Искам и аз.
До тук сме 3-ма.

divergent
11-29-2016, 17:35
За боя и аз участвам, само кажете кога да идвам. :д

Грозния
11-29-2016, 17:53
Тоя сняг ме дразни :x !

anonymous908491
11-29-2016, 18:08
За боя и аз участвам, само кажете кога да идвам. :д

хехехехехе
щом за ебане не викат, дай поне за бой да се сетят

VinDiesel
11-29-2016, 18:26
хехехехехе

:lol:

Както винаги с готов отговор. :D

Fisherman
11-29-2016, 18:28
хехехехехе

ай папи

Dwyd96
11-29-2016, 18:36

"Новия лаф" с 21см. не го казвайте много , че и снежната покривка в момента е с размера на гърдите ви :D (Не е за дивергента) :D

Fisherman
11-29-2016, 20:03
десет сантиметровите се засягат лесно

anonymous908491
11-29-2016, 21:00
https://www.youtube.com/watch?v=vjMjczHesP0
лудите жълтури ме карат да се чудя дали еволюцията е нещо реално

Carlos Munoz20 hours ago
Hard to masturbate but i found a way.

Ewok
11-29-2016, 22:24
http://www.adweek.com/adfreak/spotify-crunches-user-data-fun-ways-new-global-outdoor-ad-campaign-174826

доста добро, браво

Rakshy
11-30-2016, 00:02
тежко е, тежко

pandabear
11-30-2016, 08:02
получавам душевен оргазъм всеки път, когато погледна през прозореца <3
(и не е от момчето от съседния блок, което постоянно ходи само по боксерки на светната лампа и си показва пресата и дупето, хахахаха). Тази сутрин ме домързя да отида на лекции, затова пък си направих чудна разходка из Борисовата. Сега пия чай, чета си по фармакология и осъзнавам колко по-добре е да учиш, като си се наспал :Д Кофтито е, че от 2 до 7 съм на упражнение, а после съм нощна. Успяхме да се организираме баш на време за нова година (както винаги). Само че този път всичко в планините беше заето, затова решихме да ходим на море. Без това пропуснах това лято, супер ;д

divergent
11-30-2016, 09:10
Днес пак реших да се наспя, грехота е да ме карат да ставам толкова рано за час и половина лекция. Онова продължава да ме тормози и вече съм убедена, че е пълен психопат и направо ме е страх от реакцията му като му изясня нещата. Май трябва да си направя застраховка живот за всеки случай. :д

solo_
11-30-2016, 09:11
чувствам се като Митко от TeenProblem!

LadyDi
11-30-2016, 09:32
чувствам се като Митко от TeenProblem!
Иди да те прегледат.

tori
11-30-2016, 09:47
О, определено нещата звучат супер! Доволно ми е! Дано се получи всичко, което се обмисля, защото ще бъде СУПЕР ЯКО!
И за Коледа и Нова година имам планове и също ще бъдат АДСКИ яки празници. И за РДто на тати. <3 Сефте за кажи-речи 21 години нямам търпение за празниците!
И вчера онаа овца ми подари бебешко-розов перлен лак за нокти, което е адски мило и ааааа! <3 Толкова съм щастлива, че пръскам либоф и дъги!

anonymous990763
11-30-2016, 12:30
"Очи като черни дупки."

Ако някой случайно не знае. :lol:

Ewok
11-30-2016, 12:46
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15232176_1061466513980081_3735030379736635872_n.jp g?oh=f8faa2fb53746f5bcf6a272e95c8cf01&oe=58AE3CF6

почти го реших, само трябва да отлежи идеята, но имам предостатъчно време за това
#gowild

tori
11-30-2016, 15:26
"Очи като черни дупки."
<3

galaxy29
11-30-2016, 15:31
nice.
мда

VinDiesel
11-30-2016, 15:49
мда

Оооо сладкишче.

LoadRunner
11-30-2016, 17:02
изумен съм колко кухи демонстративни дърти курви има в моята "уж" чиста среда и чисто зрително поле
дори и на най-чистото и неприкосновено спокойно местенце срещам такива а най-странното е че все такива ми се лепва
заклевам се, не давам никакви поводи за това, нито индикации че търся такива, те просто възникват и с годините са все по и по-неадекватни

LoadRunner
11-30-2016, 17:08
https://www.facebook.com/tsitatiii/photos/a.228738003972037.1073741827.228730360639468/650534661792367/?type=3&theater

аз мисля че това е писано от някоя недооценена жена пхаха
напоследък се напълни с такива
горкичките, недооценени ;/

Грозния
11-30-2016, 17:39
https://www.facebook.com/tsitatiii/photos/a.228738003972037.1073741827.228730360639468/650534661792367/?type=3&theater

аз мисля че това е писано от някоя недооценена жена пхаха
напоследък се напълни с такива
горкичките, недооценени ;/Трънчо, съчувствам ти :D!

(Това не е ебавка!)

vasil poriazov
11-30-2016, 17:47
Целият съм изтощен... по цели дни си мисля за едно момиче и не мога да си я избия от главата, пък и ме е адски срам да е запозная с нея... (колкото мен голяма)

tori
11-30-2016, 17:49
Много ви се моля, следващият път, в който реша да гледам хорър с най-добрата аверка, СПРЕТЕ МЕ! Припомних си защо МРАЗЯ хоръри. Моля...

LadyDi
11-30-2016, 17:52
Защо мразиш хоръри?

Dagichka
11-30-2016, 17:56
мда, зима е, 'лъзгащи се тротоари здравейте, ходя като пингвин
от една страна ми е кофти, че заминава, от друга се вълнувам

michaelis
11-30-2016, 18:05
Целият съм изтощен... по цели дни си мисля за едно момиче и не мога да си я избия от главата, пък и ме е адски срам да е запозная с нея... (колкото мен голяма)

ти не беше ли смелчагата с Холандията да започнеш нов живот? И те е срам от девойката? Знавш ли кво, първо пробвай да се запознаеш с момичето, а Холандията с премреждията я остави на заден план малко, че там ше имаш приклюючения ич да не е :D

michaelis
11-30-2016, 18:07
Защо мразиш хоръри?

и аз мразя преди предимно такива гледах, сега вече откачам и не понасям, ако продължа да гледам ше стана "извънземен" като колегата с аватар "заек с цигара" от там директно с направление 4 километър :)

tori
11-30-2016, 18:08
Защо мразиш хоръри?
Щото никога, когато се появят на екрана ми, грозни като смъртта, не съм подготвена. :( Пищя като хлапе. :(

YoungBloodZ
11-30-2016, 18:30
Ewok, давай нови музики като последното споделено.

LadyDi
11-30-2016, 18:33
Ewok, трябва да преслушаш Ska-P.

divergent
11-30-2016, 18:35
Мислех, че тези истории сме ги оставили в десети клас... Пак му писах домашното по английски. Предупредих го да не казва, че е завършил езиковата, че ще му се смеят. А Костура планирал "коледно занимание на 23ти"... Какво занимание, бе? Елхата ли ще му украсяваме? Лекции по никое време... Мен в четвъртък идват да ме забират, ще пропусна.
Досега украсявахме фоайето, мен пак ме нахендриха да правя подаръците за под елхата, гирлянди също трябваше да закачам по тавана... Повръща ми се направо. Всеки покрай мен е супер въодушевен от тая Коледа, на мен хич не ми е дошло настроението. А днес онова говедо чак ми пише да си правя сметка какви ги говоря, от какъв зор съм била казала, че не искам да имам нищо общо с компанията и тем подобни. След като съм решила, че ми влияят зле, се дистанцирам доколкото мога и това е. Нито той, нито който и да било друг има право да ми държи сметка защо съм взела това решение. Не могат да ме задължат да продължавам да съм с тях, колкото и да ми мрънкат, не могат да върнат нещата назад и да променят вече свършеното.

deitona22
11-30-2016, 18:35
Ewok, давай нови музики като последното споделено.

Ти па не се спре.

ПТ:Ибаси студа.

LoadRunner
11-30-2016, 21:00
ПТ:Ибаси студа.
дейбъ
прав си

anonymous908491
11-30-2016, 21:13
значи не само на мен ми е студено
притесних се да не съм настинал

vasil poriazov
11-30-2016, 21:27
ти не беше ли смелчагата с Холандията да започнеш нов живот? И те е срам от девойката? Знавш ли кво, първо пробвай да се запознаеш с момичето, а Холандията с премреждията я остави на заден план малко, че там ше имаш приклюючения ич да не е :D

Това ми е мечтата за в бъдеще, таа относно момичето.. ако може да те питам нещо на лично :D

divergent
11-30-2016, 23:13
Damn, утре пак няма да стана на време. Трябва да си оправя режима.
Имам доста привлекателна оферта за скапания студентски празник в скапаната София и много ми се иска да отида, обаче не знам как ще се осъществи прибирането на време на девети, понеже трябва по обяд да съм си вкъщи. И родителското тяло ще създаде проблеми най-вероятно, далеч по-удобно би било ако цялата схема не включваше прибиране до родната стряха, понеже така ще разбере за събитията чак след като са приключили и няма да има скандали.
Утре времето ако е същото като днес, ще взема да си изпълня заканата.
Намерих един магазин, в който могат да ми направят пръстена по мой дизайн и ще ми излезе около 30 кинта, което ми се струва доста приемлива цена. Само че ми се иска да разгледам още малко за нещо готово. Обаче ми казаха, че не е препоръчително да купувам сребро от голям град, понеже има голяма вероятност да е менте. Ама те в малките градове не зареждат ли от големите, не е ли едно и също? Щото просто усещам, че перфектният вариант ме чака в някое магазинче на майните и ще ми пасне на пръста както пантофката на Пепеляшка.

pandabear
12-01-2016, 04:41
само няма да наричаш София скапана -.-

/хубаво ми е.

deitona22
12-01-2016, 06:23
Баси тъпото село (специално за пандата-скапаната софия),навсякъде щъкат тия ш*иба*ни паяци.

divergent
12-01-2016, 07:56
само няма да наричаш София скапана -.-
що?

Rakshy
12-01-2016, 07:57
що?

щот сте провинциални балъци, що

всички на 8ми ходят по курорти и неща, тя ще ходи "на софиата" ахахаах

показателно

YoungBloodZ
12-01-2016, 07:59

Нали знаеш, че Льолин не е (в) София? хахаха

divergent
12-01-2016, 08:12

показателно

абе бягай, бе. Вие като отидете на Банско и сте много ербап. Не се притеснявай за мен, и на курорт ще си ида, само че на следващия ден с друга компания. И не си мисли, че изгарям от желание да идвам в тъпанарския ви град, обаче ако искам да "празнувам" с приятелките си, трябва да кацна там. Значи как винаги тия дето най-малко знаят, трябва да изкоментират? Първо съм споделила, защото е дневник, а не защото искам някой да ми дава акъл, второ въпросът не беше за теб, че да се обаждаш. Мерси.

https://m.youtube.com/watch?v=MZSEnQJsRms
Този ужас ме посрещна тази сутрин, така и не разбрах кой е тоя Издислав, за когото пее. И произношение +10 точки. И това си е чиста гавра.

deitona22
12-01-2016, 08:17
Нали знаеш, че Льолин не е (в) София? хахаха

:D ай апруув дис.

LadyDi
12-01-2016, 08:27
Баси студа... Само ходя от стая в стая и увеличавам подовото и пак ми е студено...

tori
12-01-2016, 08:37

показателно
:lol:

pandabear
12-01-2016, 08:57
що?

Защото София е прекрасен и красив град, но просто не е предназначен за толкова много хора, които в момента го обитават и опитват всячески да го съсипат. И някак, когато прадядо ти е роден в центъра на София и си спомниш как си минавал по всяка малка и чудна уличка, още когато беше почти празна, и после прочетеш коментар от твоя тип, не е никак приятно : )

an7raks
12-01-2016, 08:58
и опитват всячески да го съсипат.

Това е мисията на всеки долен провинциалист. :D

pandabear
12-01-2016, 09:06
има разлика между провинциалист и провинциалист със селяндрусски манталитет, антраксе.

an7raks
12-01-2016, 09:18
Манталитета на голямата част от българите е селяндурски. Без значение дали са от Долно нанагорнище или от София. За масата си е нормално да си метне фаса през прозореца на колата, щото "То само един фас, кво толкова?!?", нормално е да те засече, въпреки че те е видял, нормално е да кара със 130 на Цариградтско и т.н... От /не чак толкова/краткото си пребиваване в София не съм забелязал особена разлика в поведението на "кореняците" спрямо останалите. Процентно простаците са си пак толкова.
Иначе си права, че е пренаселено. Точно това му мразя на този град и чакам с нетърпение да мине още година и половина да ви освободя от поредния зъл пришълец. :D
ПП: Странно как рибената глава не се е включила още.

divergent
12-01-2016, 09:23
Защото София е прекрасен и красив град, но просто не е предназначен за толкова много хора, които в момента го обитават и опитват всячески да го съсипат. И някак, когато прадядо ти е роден в центъра на София и си спомниш как си минавал по всяка малка и чудна уличка, още когато беше почти празна, и после прочетеш коментар от твоя тип, не е никак приятно : )

Всеки град си има своя чар, аз използвах въпросния епитет конкретно заради пренаселеността. Сигурно ако живеех там щях да обръщам внимание и на положителните качества, но отстрани виждам само наблъскан шумен град, който ме отблъсква. Съжалявам ако съм те засегнала.

solo_
12-01-2016, 09:25
здравейте, хора
тази сутрин се събудих и се стреснах
защото до мен имаше някакъв човек
първо си помислих, че е имало нещо... но после разбрах, че това е само видение, причинено от наркотиците

както и да е... разтърках си очите и момчето изчезна

после обаче се почувствах странно
имах усещането, че съм в чуждо тяло

отидох в банята да си измия лицето
и в огледалото видях Митко от TeenProblem!

той беше от другата страна на огледалото

аз му казах
"Как си влезнал в огледалото, Мите?"
а той ми отговори: "Не съм влезнал в огледалото, Митко! Просто гледаш отражението си!

после разбрах, че всъщност аз съм Митко
и става ясно, че всички сте били прави

чувствам се много миташки

по-късно смятам да отида при гаджето си АгентМура
обичаме се и смятаме да се видим по-късно
той е страхотно момче

чао, чао, приятели
обичам ви, сладурчета! <3333

pandabear
12-01-2016, 09:36
От /не чак толкова/краткото си пребиваване в София не съм забелязал особена разлика в поведението на "кореняците" спрямо останалите. .

Правилно сложи кореняците в кавички, защото са останали малко. И точно те, никога не биха имали подобно отношение, пък да ти кажа аз ;p

an7raks
12-01-2016, 10:01
Е, може. Другия път, като се запознавам с някого ще го питам от къде са пра-пра бабите и дядовците му, за да си направя коректни изводи. :D

Несериозно е да ми говориш за каквито и да е "истински кореняци", при положение, че за един век населението се е увеличило от под 100хил. д. до над 1,1млн. Може би тези 100хил. да са имали тайно общество и да са се множили само помежду си, ама ме съмнява.

anonymous908491
12-01-2016, 10:29
и си спомниш как си минавал по всяка малка и чудна уличка, още когато беше почти празна

ХОХОХОХО
П.П. Не съм дядо Мраз

pandabear
12-01-2016, 12:28
Несериозно е да ми говориш за каквито и да е "истински кореняци", при положение, че за един век населението се е увеличило от под 100хил. д. до над 1,1млн.

Не знам какво несериозно има. Особено щом аз самата съм пример. А и не малко хора от обкръжението ми също. Затова и казах, че правилно го слагаш в кавички. В сравнение със сегашното население сме малко останали такива.

/папугайчо първият ми съзнателен спомен е от не чак толкова далечната 1998 година (млада съм все пак), когато по Ангел Кънчев в делничен ден се засичах с баба Гинка, мъжа й и кучето им. А сега ми е неприятно да излезна преди 10 часа, защото се бутам и се чувствам като в пого.

Ivaaaaa
12-01-2016, 14:20
Болно съм. Само това ми липсваше. Не мога да мръдна от лекции. Май трябваше да си правя ваксина, щотооо... писна ми. Не мога да кръцна и няма кой да ми прави чай, и да ми проверярава температурата, и да ми дава лекарства. Липсва ми мама, но няма да я панирам заради някакъв вирус въпреки, че ме засече от начина, по който говоря.

Dagichka
12-01-2016, 14:27
тъжно ми е, че дишам един и същи (мръсен) въздух с такива дето все "софиАта" им е виновна, глупаци

имам адският късмет напоследък, сериозно се замислям дали да не пусна тото :дд утре на реге и рап, дано не се разочаровам пак от някои хора

lunacy
12-01-2016, 14:33
ахахахахах

напускайте София и отивайте да си учите в Шуменския университет или да копаете градината на село, за да ми е по-приятно да се разхождам

не знам какво се дъвчите, факт е че за огромна част от сферите на образование/работа в София реализацията и възможностите са най-големи

повече от нормално е населението на столицата да се увеличава постоянно
особено за страна с размерите на България

tori
12-01-2016, 15:31
ахахахахах

напускайте София и отивайте да си учите в Шуменския университет или да копаете градината на село, за да ми е по-приятно да се разхождам
Мен повече ме издразни причинно-следствената връзка, която направи с поста си - тва, че не съм столичанка и че не съм студент там, не ме прави никак по-зле образована, нито пък значи, че копая царевица. Знайте си малко мястото, особено тия, където прииждат в Софията, а не са кореняци, щото също се връщате по малките села за Коледа и си тръгвате с бурканите чушки.
Има си хора и хора. Аз, например, бих убила за Варна ама никак не се радвам на Софету, но има хора точно обратното на мен. Не помня някого да съм изяла, че не харесва Варна или Русе. Вярно, досадно е някой да ти обижда града, в който си, ама и вие прекалявате.
Другото идиотско изказване беше тва на Ракши. Едва ли не тва, че си празнуваш измисления студентски празник в София, а не уча там, ме прави човек втора ръка. Пък тия от софийските унита ходите по планините или по морето. Кво, залипсва ви провинцията ли?!
На адашката ме издразни изказването, че пришълците били изкали да я разрушат. Кое ѝ разрушават? Ае, аз като съм там, никога не съм трошила спирки от градския, не съм правила еди-кво си, за да руша. И антракса не знам да има такъв навик. Културата и възпитанието не са задължително предавани по наследство, но се получават, ако родителите ти не са идиоти. В провинцията не сме селяндури, не и всички. И не сме маймуни, търсещи какво да разрушим.

anonymous908491
12-01-2016, 15:40
Мен повече ме издразни причинно-следствената връзка, която направи с поста си - тва, че не съм столичанка и че не съм студент там, не ме прави никак по-зле образована, нито пък значи, че копая царевица. Знайте си малко мястото, особено тия, където прииждат в Софията, а не са кореняци, щото също се връщате по малките села за Коледа и си тръгвате с бурканите чушки.
Има си хора и хора. Аз, например, бих убила за Варна ама никак не се радвам на Софету, но има хора точно обратното на мен. Не помня някого да съм изяла, че не харесва Варна или Русе. Вярно, досадно е някой да ти обижда града, в който си, ама и вие прекалявате.
Другото идиотско изказване беше тва на Ракши. Едва ли не тва, че си празнуваш измисления студентски празник в София, а не уча там, ме прави човек втора ръка. Пък тия от софийските унита ходите по планините или по морето. Кво, залипсва ви провинцията ли?!
На адашката ме издразни изказването, че пришълците били изкали да я разрушат. Кое ѝ разрушават? Ае, аз като съм там, никога не съм трошила спирки от градския, не съм правила еди-кво си, за да руша. И антракса не знам да има такъв навик. Културата и възпитанието не са задължително предавани по наследство, но се получават, ако родителите ти не са идиоти. В провинцията не сме селяндури, не и всички. И не сме маймуни, търсещи какво да разрушим.

ако някой не му се чете толкова дълго
Тори каза, че мрази всички

/папугайчо първият ми съзнателен спомен е от не чак толкова далечната 1998 година (млада съм все пак), когато по Ангел Кънчев в делничен ден се засичах с баба Гинка, мъжа й и кучето им. А сега ми е неприятно да излезна преди 10 часа, защото се бутам и се чувствам като в пого.

малко преди това, началото и средата на 90-те, в червено знаме имаше дискотеки, та аз помня как изглеждаше кваратала ти преди да си била родена
ХОХОХОХО
П.П.
Не съм дядо Мраз

an7raks
12-01-2016, 15:42
^
^
Говори за себе си! Аз всеки ден обръщам по едно кошче за боклук на Витошка и си карам жигулата комби по джанти на жълтите павета.
Това сега зимата, де, щото на нивата няма работа.
ПП Да не забравя, че прескачам трамвайните релси - еба го у трамвайо, че чека!

VinDiesel
12-01-2016, 15:44
Всъщност населението на града по времето на руско- турската освободителна война е било 11 649 души! Впоследствие от идващите от другите градове на страната, броя нараства до 20 501 през 1880г. След освобождението достига 46 000 и в периода 1900- 1946 г., надминава половин милион. Та за какви кореняци говорим днес?
Всеки кореняк с който съм говорел, се оказва че "баба" и "дядо" са от място, където 4 туби нафта не ти стигат в едната посока...
Така че се успокойте малко!

anonymous908491
12-01-2016, 15:46
кореняк софиянец е човек роден в София
ако ще родителите му да идват от Марс

VinDiesel
12-01-2016, 15:49
Ех дейба, знаех си, че като съм роден в София, а живея в Плевен, съм истински кореняк шоп. :/

golemiq_korab_minava
12-01-2016, 15:50
повече от нормално е населението на столицата да се увеличава постоянно
особено за страна с размерите на България

И защо е нормално?

an7raks
12-01-2016, 15:53

Ако приемем, че "провинциалистите" са гадно просташко племе/което безспорно е така/, то децата, които възпитават също ще станат такива.

golemiq_korab_minava
12-01-2016, 15:53

има разлика между това пра, пра дядото ти да е роден (или заселил се) в града и това ти да бъдеш роден преждевременно, когато родителите ти са израстнали на село.

lunacy
12-01-2016, 16:04

о, не
не съм искала да кажа че в рамките на България не можеш да водиш качествен живот/да получиш качествено образование извън София;
беше заигравка с това, което някой беше написал по-горе

между другото, ако наистина имах село и знаех как се прави/правиха ми зимнина сигурно щях съвсем гордо да си я нося в София Д:

lunacy
12-01-2016, 16:21
И защо е нормално?

в София има много повече възможности за образование и работа;

отново, за да не ме разбере някой погрешно, не казвам че в другите градове НЯМА Д:

anonymous908491
12-01-2016, 16:23
https://www.cooolbox.bg/za-doma

в момента ми се иска да бях от Пловдив или Велико Търново

Fisherman
12-01-2016, 16:36
еее комплексарииииииииииииии

solo_
12-01-2016, 16:39
еее комплексарииииииииииииии

здравейте, хора
тази сутрин се събудих и се стреснах
защото до мен имаше някакъв човек
първо си помислих, че е имало нещо... но после разбрах, че това е само видение, причинено от наркотиците

както и да е... разтърках си очите и момчето изчезна

после обаче се почувствах странно
имах усещането, че съм в чуждо тяло

отидох в банята да си измия лицето
и в огледалото видях Митко от TeenProblem!

той беше от другата страна на огледалото

аз му казах
"Как си влезнал в огледалото, Мите?"
а той ми отговори: "Не съм влезнал в огледалото, Митко! Просто гледаш отражението си!

после разбрах, че всъщност аз съм Митко
и става ясно, че всички сте били прави

чувствам се много миташки

по-късно смятам да отида при гаджето си АгентМура
обичаме се и смятаме да се видим по-късно
той е страхотно момче

чао, чао, приятели
обичам ви, сладурчета! <3333

Това не го ли видя?

как ти се струва, Fishi?

по темата: чувствам се точно така както сутринта...

golemiq_korab_minava
12-01-2016, 16:44
в София има много повече възможности за образование и работа;

отново, за да не ме разбере някой погрешно, не казвам че в другите градове НЯМА Д:

Не, права си, че има повече възмножности, заплатите също са по-високи, НО не е нормално провинцията да се превръща в гето и всички да бягат към София. Не е нормално.

pandabear
12-01-2016, 17:14
Ама всеки да се дразни колкото си иска на коментарите ми, аз в тях не обиждам никой :)
Освен лицемерите, които явно са искали да дойдат НА СОФИЯТА уж за по-голям шанс да се реализират, но след това ми се оплакват колко е гадна, шумна и мръсна (а до там се е стигнало, тъй като още 343203240341 такива като тях са допринесли да се превърне в такава).
Ай сиктир.

Lilanda
12-01-2016, 17:19
^Реализацията няма общо с обстановката в града, много молим. Факт е, че в България е развит точно 1 град, и това не е заради "лицемерите", които ходят в него.

Грозния
12-01-2016, 17:32
Баси тъпото село (специално за пандата-скапаната софия),навсякъде щъкат тия ш*иба*ни паяци.Хахахахаха - прибраха ли ти колата :D?
Вие НЕ-софиянците как не сте разбрали още, че в София не е за коли :shock: ?!

П.С. Не обичам София.

показателноЗа тях "Софията" е нещо екзотично, привлекателно и непознато - все едно са в чужбина :D!

VinDiesel
12-01-2016, 17:32
Някои кореняци Софиянци, са с много изкривено мислене, за жалост на нас простолюдието.....

tori
12-01-2016, 18:01
Ама всеки да се дразни колкото си иска на коментарите ми, аз в тях не обиждам никой :)
Освен лицемерите, които явно са искали да дойдат НА СОФИЯТА уж за по-голям шанс да се реализират, но след това ми се оплакват колко е гадна, шумна и мръсна (а до там се е стигнало, тъй като още 343203240341 такива като тях са допринесли да се превърне в такава).
Ай сиктир.
Аз не се опитвам да те обидя, само да кажа, че пришълците не винаги рушат и не винаги са кофти примати... И не всички сме селяндури. Селяндурщината е състояние на духа, не е заради мястото, на което един човек е роден.

golemiq_korab_minava
12-01-2016, 18:09
има разлики в мисленето просто.

an7raks
12-01-2016, 18:17
Ай сиктир.

Че аз не виждам някой да е казал, че София не предлага повече възможности от всеки друг град в България. Огромна част от хората в София са от Северозападна/ла/ България. Не знам ходила ли си в него край, но там едно 90% от хората са на минимални заплати, а храната, тока, водата и горивата не са им по-евтини. Тези хора са се преместили или пътуват, за да работят в София от глад, а не от умиление по жълтите павета. Дай да не си говорим как можело и те да си оправят градовете, щото съвсем ще стане смешно. Нито ти, нито майка ти, нито баба ти, нито пра-пра баба ти са допринесли за това в София да се концентрират седалищата и офисите на повечето фирми.
Друга част от хората/като мен/ са дошли в търсене на някакво по-качествено образование. Колко го намират е друг въпрос. Отново няма нищо общо с огромните буренясали "паркове", в които след 20:00 набиват белите хора на шиш и ги ядат.

deitona22
12-01-2016, 18:19
Хахахахаха - прибраха ли ти колата :D?
Вие НЕ-софиянците как не сте разбрали още, че в София не е за коли :shock: ?!

Не са.Ама ги чакам да ми направят проблем,че да се заям с тях.
Просто много обикалят в моя квартал ,вместо да дигат колите по центъра,дето едвам минаваш пеша,камоли с кола.
Селото е за кола след 9 вечерта и сутрин до 7 .

LadyDi
12-01-2016, 18:31
яде ми се торта...

an7raks
12-01-2016, 18:47
яде ми се торта...

Спамиш в хубавата ни тема за провинциалисти, бежанци, евреи и всякаква друга измет.

Грозния
12-01-2016, 18:47
Не са.Ама ги чакам да ми направят проблем,че да се заям с тях.
Просто много обикалят в моя квартал ,вместо да дигат колите по центъра,дето едвам минаваш пеша,камоли с кола.Въпрос на време е да ти я дигнат, шъ знайш :D!

Селото е за кола след 9 вечерта и сутрин до 7 .Или в почивните дни, когато "софиянци" се прибират по родните си места.

Като поживееш в София достатъчно дълго време, ще разбереш че тука не е за коли.

anonymous908491
12-01-2016, 18:48
накарай мъжа ти да изтича и да ти вземе
женски тактики имате достатъчно

divergent
12-01-2016, 19:10
Яка лиготия ме е ударила, качих си видеото у фейсо, та ако някой още не е разбрал, че съм луда, да се убеди сам. :D
Съквартирантката реши да ми прави червен кичур с оцветяващ шампоан и сега направо ме е страх да ида да се изплакна и да видя резултата. Припомних си доброто старо време, когато се направих червена със степче и си стоях така цяла година. Голяма трагедия. Снимките от това време си го казват.

deitona22
12-01-2016, 19:12
Въпрос на време е да ти я дигнат, шъ знайш :D!
Или в почивните дни, когато "софиянци" се прибират по родните си места.
Като поживееш в София достатъчно дълго време, ще разбереш че тука не е за коли.

И ще дигна ебати скандала.
Живея тука от бая години.
Знам кога и къде да се движа без кола.

LoadRunner
12-01-2016, 19:16
П.С. Не обичам София.

защо

И искам да питам за пореден път кой е Митко от тийна?
кой е тоя шибан Миткоо

LoadRunner
12-01-2016, 19:26
качих си видеото у фейсо, та ако някой още не е разбрал, че съм луда, да се убеди сам. :D

че си луда, едва ли, че си убава може
ма малко преиграваш, това на аутокюто ли го чете

VinDiesel
12-01-2016, 19:28
Яка лиготия ме е ударила, качих си видеото у фейсо, та ако някой още не е разбрал, че съм луда, да се убеди сам. :D
Съквартирантката реши да ми прави червен кичур с оцветяващ шампоан и сега направо ме е страх да ида да се изплакна и да видя резултата. Припомних си доброто старо време, когато се направих червена със степче и си стоях така цяла година. Голяма трагедия. Снимките от това време си го казват.
Ще стане розов кичура... :D
Дай да видим клипчето, не се стеснявай.

divergent
12-01-2016, 20:01
Ще стане розов кичура... :D
Дай да видим клипчето, не се стеснявай.

Аа, не. То и миналия път колко народ искаше да види клипчето дето пея и от някои даже и отговор не получих, това е по-гадно от да ми кажат, че не им харесва...

LadyDi
12-01-2016, 20:05
кой е тоя шибан Миткоо
това е дълга история, която се разказва с алкохол
в противен случай трудно се разбира

divergent
12-01-2016, 20:06
че си луда, едва ли, че си убава може
ма малко преиграваш, това на аутокюто ли го чете

бившото ми братче твърди точно обратното.
това го говорех на момента, никакъв сценарий, никакво аутокю.

anonymous908491
12-01-2016, 20:17
Аа, не. То и миналия път колко народ искаше да види клипчето дето пея и от някои даже и отговор не получих, това е по-гадно от да ми кажат, че не им харесва...

давай директно, а на на лс, ако искаш мнение

divergent
12-01-2016, 20:19
давай директно, а на на лс, ако искаш мнение

точно от теб мнение не искам, мерси.

anonymous908491
12-01-2016, 20:20
точно от теб мнение не искам, мерси.

много си груба и май не търсиш честни мнения, а хвалби

divergent
12-01-2016, 20:23
много си груба и май не търсиш честни мнения, а хвалби

напротив, не търся само хвалби, приемам и критика, ама твоите коментари са си чист хейт.

anonymous908491
12-01-2016, 20:27
напротив, не търся само хвалби, приемам и критика, ама твоите коментари са си чист хейт.

от някои даже и отговор не получих, това е по-гадно от да ми кажат, че не им харесва...

сама си решаваш, а ти гарантирам, че хейт от мен никога не е имало, моето е градивна критика

VinDiesel
12-01-2016, 21:26

Аз винаги давам честно мнение, не мълча като п.... :D

Грозния
12-01-2016, 21:32
Яка лиготия ме е ударила, качих си видеото у фейсо, та ако някой още не е разбрал, че съм луда, да се убеди сам. :DНе си луда - проста си и в това отдавна съм се убедил сам 8)!

И ще дигна ебати скандала.И като вдигнеш, какво от това?! Да не си в турски сериал :D ?!

защо Помисли сам Трънчо :)!

кой е тоя шибан Миткооsolo_
и фейковете му.

Дай да видим клипчето, не се стеснявай.Тоя клип е поредната стръв, която тя пуска, за да получи поредната си доза внимание за деня :D!
Затова мен не ме интересува (освен това ще е тъпо 100%) 8)!

an7raks
12-01-2016, 21:35
Егати готиния проницателен и циничен тип. Същински доктор Хаус.

tori
12-01-2016, 21:41
Егати готиния проницателен и циничен тип. Същински доктор Хаус.
Остави момчето да се мисли за вървежно, бе! Кво го вадиш там, където си мерят дълбочината на потките?! Вземе се навлажни...

АгентМура
12-01-2016, 21:45
:(

LoadRunner
12-01-2016, 21:59
това е дълга история, която се разказва с алкохол
в противен случай трудно се разбира

всеки път получавам такъв отговор и вече те насърчавам да удариш едно питие че ми е любопитно що всеки го знае и с какво е известен

tori
12-01-2016, 22:05
всеки път получавам такъв отговор и вече те насърчавам да удариш едно питие че ми е любопитно що всеки го знае и с какво е известен
Тва е едно шматкаво хлапе (щом за мен е хлапе, прави си сметката), което само ходеше напред-назад и тролваше. Я с неговия профил, я с трол-профили. Въобще, беше легенда. :ддд Нямаше човек, който да не го е хранил, а аз, понеже обичам всички, си го бях харесала и ми беше сладурест такъв. :дд

LoadRunner
12-01-2016, 22:07
да разбирам че е гей
така ли

tori
12-01-2016, 22:08
Мисля, че беше гей, да. Пак, де - не съм му светила, но... май да.

divergent
12-01-2016, 22:09
Забравих да ви питам, чухте ли Издислав? На мен ми звучи точно като саундтрака на Листопад, ама турския оригинал си е поносим в сравнение с този потрес.

Ewok
12-01-2016, 22:59
свърших си домашното за вторник, което беше от днес. *потупва се по рамото*
май за първи път го правя
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/077/so_good.png

имам някаква яснота откъде издиша, само трябва да систематизирам, което не е малко, а и ще ми трябва време, за да ги науча както миналата година

//много интересно явление е катедреното... поведение и възприятие; нещо рядко и пасващо ми, което не много хора биха разбрали в съвременния свят
има много лек снобизъм и силна shame culture
което е добре за моята мотивация тази година, бяха започнали да ми минават вредни мисли за малко, но бързо бързо бяха потушени точно от това ;д

Rakshy
12-01-2016, 23:34
абе бягай, бе. Вие като отидете на Банско и сте много ербап. Не се притеснявай за мен, и на курорт ще си ида, само че на следващия ден с друга компания. И не си мисли, че изгарям от желание да идвам в тъпанарския ви град, обаче ако искам да "празнувам" с приятелките си, трябва да кацна там. Значи как винаги тия дето най-малко знаят, трябва да изкоментират? Първо съм споделила, защото е дневник, а не защото искам някой да ми дава акъл, второ въпросът не беше за теб, че да се обаждаш. Мерси.

https://m.youtube.com/watch?v=MZSEnQJsRms
Този ужас ме посрещна тази сутрин, така и не разбрах кой е тоя Издислав, за когото пее. И произношение +10 точки. И това си е чиста гавра.

"първо съм споделила, защото е дневник"
"въпросът не беше за теб, че да се обаждаш"

и аз съм мерси

от последният път, в който те четох (като си помисли, че мнението ти е поне малко адекватно относно референдума и други политически въпроси), ми е останало едно такова чувство, сякаш, че си ментално ударена в стена. И хоп-троп, потвърждава се бе, дейба.

не знам що се бутате с гол гъз при пишките

особено забавниците от горно нанадолнище, луковит, лесидрен или откъдето по дяволите ви идва семката

какво ли не изписахте за тая София и пак трябва да дойдете тука

тъжно, а?

Rakshy
12-01-2016, 23:38

http://cliparts.co/cliparts/dT9/86z/dT986zGT7.png

pandabear
12-01-2016, 23:41
^ ей, буйна кръв такава ;д
спри се. разбираш, че няма смисъл да водиш разговор с даден човек на дадена тема, когато дори упорито теле като мен се откаже да го прави. все едно приказваш на шестокрилия петохуй. няма смисъл.

divergent
12-02-2016, 08:02
Ама какъв ви е проблема не мога да разбера. Всеки има право на собствено мнение и лична гледна точка по всеки въпрос и интелигентните хора биха уважили мнението на отсрещната страна, дори и да им се струва безумно, без да вкарват обиди и етикети като селянин, кореняк, провинциалист, гражданин и прочие. Например мен като не ме кефи като град и не искам да живея там, ми е забранено да идвам ли? Това, че я посещавам по повод конкретно събитие, било то концерт, мач, или заради някой важен човек, не променя факта, че не бих живяла там. Наистина се изчерпа темата вече.
Ракши, тая усмивка ми изглежда като "е*и си майката", правилно ли тълкувам? :D И съжалявам, че не покривам нивата на интелигентност, сигурно щото не съм от столицата.