PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Fisherman
11-19-2016, 12:54
По този критерий пък още по-малки шансове има за място в класацията.
Иначе може, разбира се. Всеки си преценява какви са му приоритетите.

приоритета ми е да карам BMW E36

Ivaaaaa
11-19-2016, 14:06
Ходихме да гледаме примиерата на "фантастични животни и нещо си". Не беше лош.
И днес ми се случи нещо забавно обаче понякога съм такова дърво...

aurissaaaaa
11-19-2016, 14:25
http://clubz.bg/47201-izlyga_li_ninova_che_ne_e_ugovarqla_radev_s_moskva

LittleDude
11-19-2016, 14:31
страшно шибан и убит ден... по-гадно не ми е било скоро...

anonymous908491
11-19-2016, 14:49
http://clubz.bg/47201-izlyga_li_ninova_che_ne_e_ugovarqla_radev_s_moskva

https://www.youtube.com/watch?v=DbjqR4EFWiA

а тва смешно авторче Илиян Василев е една от бившите приятелки на Евгени Минчев

LoadRunner
11-19-2016, 16:15
отказах кръчма ;/
само аз ли не виждам никъв смисъл в това да се ходи на кръчми, никва перспектива не виждам в тия места

tori
11-19-2016, 16:27
отказах кръчма ;/
само аз ли не виждам никъв смисъл в това да се ходи на кръчми, никва перспектива не виждам в тия места
Каква перспектива искаш? Това са места, където да седнеш, да хапнеш, да пийнеш, да се видиш с приятели, да потанцуваш... Никой не е казал, че трябва да се напиваш задължително, ако не ти харесва. Въобще, ако не ти се ходи, окей. Но няма каква перспектива да търсиш в място за забавление. Само казвам.

galaxy29
11-19-2016, 17:15
ако мозъкът на тори беше океан, щях да мога да карам колело по дъното му, защото щеше да е пресъхнал

LoadRunner
11-19-2016, 17:23
предпочитам да се клатя с бира в ръка на някой бар в някоя треторазрядна дискотека отколкото да ТАНЦУВАМ В КРЪЧМА ФОР ГОД СЕЙК

LoadRunner
11-19-2016, 17:28
също така в кръчмата чалгията е толкова силна че нищо не може да си кажеш

smilegirl12
11-19-2016, 18:13
Много ми е забавно с една приятелка на майка дойде в нас ;д малко се напи и сега гледам и се хиля с твх и пия вино. Наздраве :D

tori
11-19-2016, 18:31
ако мозъкът на тори беше океан, щях да мога да карам колело по дъното му, защото щеше да е пресъхнал
Някой няма ли да спре интернета в Могилино?!

Рънъре, тва ти казвам - не е нужно да ходиш, ако не искаш. Аз не ходя също. Въпросът е, че няма каква перспектива да търсиш в кръчма.

Rakshy
11-19-2016, 18:32
https://67.media.tumblr.com/61757577ba705dfd849511875ef8e8c3/tumblr_o7yopdvalf1tcjhcco1_500.gif

anonymous908491
11-19-2016, 19:00
Много ми е забавно с една приятелка на майка дойде в нас ;д малко се напи и сега гледам и се хиля с твх и пия вино. Наздраве :D

майка ти червенокоса ли е ?

Грозния
11-19-2016, 19:25
отказах кръчма ;/
само аз ли не виждам никъв смисъл в това да се ходи на кръчми, никва перспектива не виждам в тия местаНе си единствен Трънчо - тепърва има да разбереш за колко много неща съм прав 8)!

също така в кръчмата чалгията е толкова силна че нищо не може да си кажешТо в дискотеките е същото, само че няма ядене и пиенето е по-скъпо :D!

LoadRunner
11-19-2016, 19:48
Не си единствен Трънчо - тепърва има да разбереш за колко много неща съм прав 8)!
То в дискотеките е същото, само че няма ядене и пиенето е по-скъпо :D!

аз не апроксимирам абсолютно нищо с теб, нямам представа в какъв филм си се вкарал и за какво точно си прав не ме и интересува

на мен не ми е скъпо, аз пия само бири, а само в софийските дискотеки една малка биричка може да струва невероятните 5лв

Грозния
11-19-2016, 20:18
на мен не ми е скъпо, аз пия само бири, а само в софийските дискотеки една малка биричка може да струва невероятните 5лвИ си мислиш че това те прави голям гъзар ли :razz:?!
Да дойдеш от Филибето в "Софията" и да дадеш 5 кинта за малка бира в диското, за да покожеш на тия софийски селяни, че и ти си гъзар кат тях :D ?
И аз мога да дам 5 лв за една малка бира, но не искам, защото не си струва 8) !

deitona22
11-19-2016, 20:29
Не си единствен Трънчо - тепърва има да разбереш за колко много неща съм прав 8)!

Тц.
Искаш да кажеш,че ще разбереш за колко неща си мислел че си прав,но си бъркал жестоко.
Крайно време е да излезеш от твоя въображаем свят.

по темата
Приятна събота вечер,чак не ми се прибираше,като знам утре колко неща имам да правя.
И тоя народ кво се юрнал от сега по моловете да пазаруват за Коледа?!
Представям си другата седмица на тоя блекфрайдей какво ще е из селото и по моловИете.

pac0line
11-19-2016, 20:32
Деба пълната София, невидели слънце.

aurissaaaaa
11-20-2016, 10:08
http://clubz.bg/47185-%E2%84%961_li_e_rusiq

Най-сетне някой да направи едно хубаво съмари, та да не се налага да пиша романи всеки път.

Поздрави за папагала.

anonymous908491
11-20-2016, 11:11
Най-сетне някой да направи едно хубаво съмари, та да не се налага да пиша романи всеки път.
Поздрави за папагала.

Съществуват редица международни изследвания на нивото на IQ по държави. Най-умната страна в света е Сингапур, до нея е Хонконг. Русия е на 12-о място в световния рейтинг по IQ, отстъпвайки и на Германия, и на Финландия, и на Латвия, и на Малта. И на Америка също, между другото.
====================================
хохохохох, помня аз как 70% от отишлите да гледат филма 'марсианец' в кравария, са смятали, че е правен по реална история.
В цялата лайняна статия няма едно вярно нещо. Ако смартфоните бяха връх на технологията, дали технологично изостанали държави като Южна Корея щяха да ги произвеждат.
Тоя парцал толкова здраво са го шибали в Русия, че сигурно мозъка му е изтекъл през ушите.
за смешното сайтче клубз мога да кажа само това
http://www.clubz.bg/47221-nenchev_nov_desen_proekt_veche_e_napraven_ot_nikol a_petkov
на тая перука толкова му хлопа дъската, че в нормална държава щеше да е прибран в диспансера и щеше да си прави компания с другия чалнат москов

Ewok
11-20-2016, 11:22
преоткриване на стари познанства
колко е яко да видиш, че 90% са някакви адекватни, интелигентни и развиващи се хора
добри деца
добри хора
тези лагери са едно от най-страхотните неща, които са ми се случвали
и явно всички сме си долипсвали, хайпът нараства
ах <3

divergent
11-20-2016, 12:05
Хубав уикенд беше, като изключим процеса на придвижване. През целия път си мислех на кой завой точно е станало, как оттук е минал за последно. По едно време мернах една плоча и първото име беше същото като неговото, а в същия момент тъпият шофьор тръгна да изпреварва един тир, и всичко ми се преобърна. Даже си и поревах малко, ама никой не видя. Като изключим тези два тежки часа, останалите 22 бяха супер. И намерих една палитра на есенс, за чието съществуване си нямах и представа. Ядосваха ми се, че не ходя на басейна, обаче не изпитвах желание, пък и в тая топла вода няма как да плувам, за да ми е кеф. Уредих си и нещата за утре, надявам се всичко да е по план.

lunacy
11-20-2016, 12:08

Поздрави за папагала.

http://hdr.undp.org/en/composite/GII

[[ това също е хубаво да се спомене

galaxy29
11-20-2016, 12:53
https://www.facebook.com/groups/353510798070784/ разпространете и/или дарете, ако искате и можете

nexttt
11-20-2016, 13:31
този път малко в повече ми дойде,някак... отиди си,ела си,пък ела тук,пък иди там..
защо е толкова драма,да не ходя у тях за два дни,не разбирам..
в повече ми дойдоха нервите,явно

galaxy29
11-20-2016, 13:50
https://www.facebook.com/groups/353510798070784/ разпространете и/или дарете, ако искате и можете
остана последно на предната страница и май не много видимо, затова за по-сигурно да го има и тук

tori
11-20-2016, 14:03
А, бахти мацката! Изпълни ме ей ся с тая 124ка. <3 Дъга плюх. :ддддд Хубаво, че беше дъртия да го пусне тва, че се израдвах много.
Ей ся варненци видях, сигурно 3-4-5 години не се бяхме виждали. Трябваше да се пъхна в багажника да се прибера към Варна. :дд И без друго искам да си видя гадта.

LoadRunner
11-20-2016, 15:44
остана последно на предната страница и май не много видимо, затова за по-сигурно да го има и тук

със зов за помощ е пълно в интернет, но ако ти е нещо лично защо по дяволите го пускаш тук след като на всички си им страшно "приятна"?
нещо не виждам логика

Ewok
11-20-2016, 15:45
със зов за помощ е пълно в интернет, но ако ти е нещо лично защо по дяволите го пускаш тук след като на всички си им страшно "приятна"?
нещо не виждам логика

ти си пълен идиот

LoadRunner
11-20-2016, 15:57
ти си пълен идиот

И кое ме прави идиот, че питам каква е идеята че го пускат тук или съм зъл че не ме е грижа ли? Това е нелепо и въздухарско да си мислиш че си добра ако си кажеш "ехх защо света не беше без болести" Питах дали е нещо лично защото би било идиотско да се пуска тука, както казах има много десетки случай за помагане....? Не разбирам идеята ако не е лична?
Нали знаеш че във форума има 50 човека общо а във фейсбук такава новина се разпространява мълниеносно?

divergent
11-20-2016, 16:00
Дали можеш да спечелиш нечие сърце с кекс с малини? Щото нали любовта минава през стомаха.

LoadRunner
11-20-2016, 16:02
Дали можеш да спечелиш нечие сърце с кекс с малини? Щото нали любовта минава през стомаха.

мен можеш да ме спечелиш с храна, принципно говоря
а щом аз съм така значи има и други

tori
11-20-2016, 16:28
Сготви ми кекс с малини и ще проверим как стават тия работи с печеленето...

Ani_123
11-20-2016, 16:29
;)

divergent
11-20-2016, 16:34
Сготви ми кекс с малини и ще проверим как стават тия работи с печеленето...

Сготвила съм го вече. Въпросът е дали си струва да го пожертвам за любовта, или само ще го изхабя и да си го изям сама. :D

divergent
11-20-2016, 16:40
Обича шума на парите.
https://www.facebook.com/prostotiyata/videos/1853012001595561/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

VinDiesel
11-20-2016, 16:50
Сготвила съм го вече. Въпросът е дали си струва да го пожертвам за любовта, или само ще го изхабя и да си го изям сама. :D

Бъди егоист, хапни го сама.:D

galaxy29
11-20-2016, 19:07
нещо не виждам логика
знам, че е пълно със зов за помощ, но ако само заради това, че е невъзможно да помогнеш на всички, не помогаш на никой, значи си зле, защото може да не можеш на всички, но на единични случаи е възможно, не ми е лично, попаднах на случая и не на всички съм неприятна, както и не всички са тъпи като теб и биха отказали такава помощ на някой, защото има нещо общо с някой друг, който те не харесват
освен това не всички имат фейсбук

Това е нелепо да си мислиш че си добра ако си кажеш "ехх защо света не беше без болести"
да така е, но коя от двете ни го е казала?
иначе идиот си, заради всичко, което изписа

LoadRunner
11-20-2016, 20:02
освен това не всички имат фейсбук

да права си не всички имат фейсбук ама за сметка на това всички имат тийнпроблемс
и да това показва колко си мила и състрадателна пък аз идиот

galaxy29
11-20-2016, 20:12
знам, че тук не влизат всички, но аз нямам регистрация там, затова го разпространявам другаде

LoadRunner
11-20-2016, 20:19
ако нямаш регистрация "там" няма как да влизаш "там"
ма ти си знаеш, аз само ти казах защо не съм идиот, а не задълбавам така че може да не се чувстваш опарена

galaxy29
11-20-2016, 20:21
напротив има как и напротив задълбаваш с идиотщината си

LoadRunner
11-20-2016, 20:31
ако нямаш профил не може да влизаш и разглеждаш пък

YoungBloodZ
11-20-2016, 20:34
ако нямаш профил не може да влизаш и разглеждаш пък

Излез си от фейсбук профила и виж дали не може...

Fisherman
11-20-2016, 20:35
тазвечерният roast е на рънъра

Fisherman
11-20-2016, 20:37
махнете темата със стола и направете public roasting тема,ще е 3,14 пъти по-популярна.

LoadRunner
11-20-2016, 20:38
като излезеш иска да се логнеш или имаш само начална страница
какъв е смисъла да правя това упражнение (с риск да не си уцеля паролата после) като помня че е така

anonymous908491
11-20-2016, 21:04
зависи как някой си е направил настройките
при мен 90% от влизането във фейса е без да си влизам в профила

Ewok
11-20-2016, 21:28
Мисля, че имам доста богат вътрешен свят.
Толкова богат, че понякога се разочаровам силно, че нещо не се е случило всъщност ирл.
А колко разговори съм провела в главата си.
Понякога се радвам силно, че не са проведени всъщност ирл.

Имам голяма нужда да се отпусна да пиша, не знам какви са тези комплекси и притеснения относно това. Току-що ми хрумна идея как да го поправя, само трябва да не я забравя преди да пробвам.

Би било чудесно, ако някой ми покрие критериите.

Малко връщам към началото на поста. Толкова фантастични и смели ситуации ми минаха през главата за уикенда. Тъпото е, че ще си останат такива. Но пък поне ще има нов човек да ми слуша излиянията за това. Може пък да ми даде някаква нова информация, хах. Но едва ли.
Като цяло би било добре и да спра да сънувам разни фантастични ситуации. Свързани с реални неща и пътувания, които нямат общо с мен.
Да, както и да е, скоро ще дойде моментът, в който трябва да спра да говоря за това. И да приема, че ще си ме гложди известни години напред най-вероятно.

Въпрос към момичетата: Момичета, като излизате на бар/клуб/дискотека/механа/кръчма/етц. наобикалят ли ви момчета?
Отговор към Рънъра: Рънъре, идиот си, понеже не виждаш много по-далеч от собствения си нос.

Rakshy
11-20-2016, 23:32
откриваш, че нещо те влече -> надъхваш се -> мозъка ти започва да ражда идеи -> правиш проучване -> осъзнаваш, че всичко, което ти трябва, не ти е по джоба -> обезкуражаваш се -> влизаш в jobs.bg -> осъзнаваш как е пълно с някакви работи, които или хич не те кефят, или не са ти в компетенцията -> натъжаваш се -> осъзнаваш, че живота е скапан -> self-hatred -> depression -> bad things happen -> more bad things happen -> откриваш, че нещо те влече....

Ivaaaaa
11-21-2016, 12:33
http://prikachi.com/images/20/8964020Y.jpg

Така. И съм толкова уморена. Физически и психичиски. Май не обичам да съм щастлива.

Fisherman
11-21-2016, 13:13
откриваш, че нещо те влече -> надъхваш се -> мозъка ти започва да ражда идеи -> правиш проучване -> осъзнаваш, че всичко, което ти трябва, не ти е по джоба -> обезкуражаваш се -> влизаш в jobs.bg -> осъзнаваш как е пълно с някакви работи, които или хич не те кефят, или не са ти в компетенцията -> натъжаваш се -> осъзнаваш, че живота е скапан -> self-hatred -> depression -> bad things happen -> more bad things happen -> откриваш, че нещо те влече....

или просто ставаш и го правиш

divergent
11-21-2016, 13:49
Денят започна прекрасно, ама после като се започна този разговор и ми стана адски криво. Как мога да се отърва от това минало, по дяволите?! Въпреки че вече не общувам с тези хора, е неизбежно да получавам информация за тях и какво се случва с живота им. Бях си избила от главата, че всичко се случи заради трети човек, обвинявах най-вече себе си, но днес научих, че и той мисли същото. Грешката ми е, че понеже всеки може да ми се довери и мога да пазя тайни, вярвам, че всички са такива и се доверявам на неправилните хора. И в случая наистина този човек развали нещата между нас. Супер сдухано ми е, понеже буквално ме е яд, че се разделихме заради всички интриги и защото в действията си се влияехме от една и съща личност. Радвам се, че приключиха нещата, наистина нямаше да се получат така или иначе, обаче шибаното е, че не ги развалихме ние сами, а друг, който дори не беше замесен в отношенията ни. Ако краят беше дошъл заради самите нас, пак щеше да си е край, резултатът е същият, ама си е друго да стане заради чуждо влияние. И в момента изпитвам уникална нужда да поговоря с него. Не с цел да си възобновявам връзката, въобще не си и помислям за това. Искам просто да се изясним, да анализираме ситуацията, всеки да разбере гледната точка на другия и като интелигентни зрели хора просто да се сдобрим до степен колкото да не се подминаваме на улицата и да не ни пречи да стоим на една маса заедно в компанията. Защото досега си мислех, че той ме мрази и не иска и да чува за мен, а се оказва, че осъзнава постъпките си и няма против нещата да се оправят. А той също мисли, че от моя страна ще срещне вражда и обида и не знае, че и аз искам просто от уважение един към друг да сложим край на мълчанието. Проблемът е, че нито един от двамата няма да направи първата крачка. И онази мисъл, която така ревностно отхвърлях, че онова психо същество прецака всичко, се оказа супер вярна, защото действително то прееба отношенията на всички в тази голяма компания и изпокара дългогодишни приятели и двойки с всичките си филми и интриги.
Между другото не съм и подозирала колко тайни могат да се разкрият в този инстаграм, просто ей така заради една неволна грешка. Още оттам се замислих за нещата и после като ми беше сервирано и това, и просто пъзелът сам се нареди пред очите ми и картинката стана повече от ясна. И се надявам вече да си взема поука, да ми дойде акъла и да не се доверявам на абсолютно никого, защото даже и без лоши намерения, един човек ако е външен, просто преебава тотално нещата.
А онова ако не спре да ми звъни, ще си сменя номера, понеже само оттам ми липсва драмата в момента.

anonymous908491
11-21-2016, 15:46
Петър Москов - експерименти и скандали
http://dnes.dir.bg/news/zdraveopazvane-reformi-petar-moskov-kabinet-ostavka-24516584

забавно четиво, ама то няма как да сложиш доказан/има негови колеги, които ще го потвърдят/ наркоман за министър и да очакваш нещо различно.
Да му мислят тези, които са направили грешката да си дадат отпечатъците в болница, вече сигурно са на разположение на Турция, пък те кво ще правят с тях, това само турците знаят.

LoadRunner
11-21-2016, 17:16
Отговор към Рънъра: Рънъре, идиот си, понеже не виждаш много по-далеч от собствения си нос.
ама ти си много неадекватна
Знаеш ли въобще тая сентенцийка кога и защо се използва понеже не я виждам на място в нашия случай?
ще приема че не знаеш и че ти също си мила и добра макар че малцина го забелязват (предполагам)

divergent
11-21-2016, 18:06
Най-хубаво е да поговориш с мама! <3
Половин час, човек. От мнооого време не сме си говорили толкова дълго, отразява ми се добре от време на време да си излея душата.
Персиянчо е много доволен от писането ми на персийски. Открих единствения език, на който пиша красиво! :д

Ewok
11-21-2016, 20:29
ама ти си много неадекватна
Знаеш ли въобще тая сентенцийка кога и защо се използва понеже не я виждам на място в нашия случай?
ще приема че не знаеш и че ти също си мила и добра макар че малцина го забелязват (предполагам)

Добре, ще го кажа с друга сентенцийка. Кон с капаци знаеш ли какво е?
И сигурно ще те учуди безкрайно много, но всъщност съм изключително мил човек.

divergent
11-21-2016, 20:32
Въпрос към момичетата: Момичета, като излизате на бар/клуб/дискотека/механа/кръчма/етц. наобикалят ли ви момчета?
Ако има момчета в компанията ни, дори и едно да е, никой не приближава, ако сме само женски, все ще се домъкне някой, а понякога и цяла групичка се опитва да се прехвърли на нашата маса ако има място.

anonymous908491
11-21-2016, 20:57
Лиляна Павлова спира нови договори за саниране
Лиляна Павлова уведоми кметовете на общини, че е достигнат разполагаемия финансов ресурс от 1 млрд. лв. по Националната програма за енергийна ефективност.
http://dnes.dir.bg/news/sanirane-dogovori-kabinet-ostavka-24549490?nt=4
===========================
никъде не са дали информация за бройката "санирани" жилища
но с малко прости сметки стигаме до извода, че с 1 милиард
е можело да се построят 20 000 нови двустайни жилища
та сега се чудя дали поне 20 000 са успяли да "санират"

VinDiesel
11-21-2016, 21:01
Лиляна Павлова спира нови договори за саниране
Лиляна Павлова уведоми кметовете на общини, че е достигнат разполагаемия финансов ресурс от 1 млрд. лв. по Националната програма за енергийна ефективност.
http://dnes.dir.bg/news/sanirane-dogovori-kabinet-ostavka-24549490?nt=4
===========================
никъде не са дали информация за бройката "санирани" жилища
но с малко прости сметки стигаме до извода, че с 1 милиард
е можело да се построят 20 000 нови двустайни жилища
та сега се чудя дали поне 20 000 са успяли да "санират"
Интересното е, че в някои области се санира с качествени материали и дограма, а в други пълни боклуци.
Много пари изчезнаха, и далеч не са 20 000...

АгентМура
11-21-2016, 21:09

Мъж!!!

anonymous908491
11-21-2016, 21:10
не в области, ако в блокът живее някой гербер от ръководството, тогава ползват качествени материали, за всички други тва "саниране" е по-скоро преебване, щото те къртят преди това

LoadRunner
11-21-2016, 21:14
Интересното е, че в някои области се санира с качествени материали и дограма, а в други пълни боклуци.
Много пари изчезнаха, и далеч не са 20 000...

Ти продаваш профили или слагатш дограми, понеже не се уточни на стола, и продавали ли сте / слагали ли сте по тая програма профили?
Аз видях тука една две санирани, в крайните квартали може да има още някоя друга и бяха с KMG
Какво имаш предвид под качествени материали PROFILINK ли?
Само да кажа че тука в българия евтините профили са даже от отровна пластмаса която отделя токсини в помещенията особено лятото като се нагрее.
Качествени са германските но шанса да се слагат такива е абсолютно нулев защото цената е двойна и тройна.
Няма да се учудя ако видя да слагат някъде и Lorenzo Line (най-евтиното в целия свят).

VinDiesel
11-21-2016, 21:15
не в области, ако в блокът живее някой гербер от ръководството, тогава ползват качествени материали, за всички други тва "саниране" е по-скоро преебване, щото те къртят преди това

Знам какво правят, на някои места махат по-качествена дограма, за да я заменят с пълен боклук.
Тези дни мой клиент пазарува профили за дограма най-висок клас, за блок, които е изключено да живее гербаджия..
И лошото е че в санирането на 1 блок, може да има и 5 фирми изпълнители + 5 фирми подизпълнители, става мазало.
Не може да разбереш кой смучи повече.....

Ти продаваш профили или слагатш дограми, понеже не се уточни на стола, и продавали ли сте / слагали ли сте по тая програма профили?
Аз видях тука една две санирани, в крайните квартали може да има още някоя друга и бяха с KMG
Какво имаш предвид под качествени материали PROFILINK ли?
Само да кажа че тука в българия евтините профили са даже от отровна пластмаса която отделя токсини в помещенията особено лятото като се нагрее.
Качествени са германските но шанса да се слагат такива е абсолютно нулев защото цената е двойна и тройна.
Аз само я продавам и предлагам на фирмите, които я изработват и монтират.
KMG, PROFILING, ETEM, VIVAPLAST и т.н. са български профили, произвеждани в България, за вътрешен и външен пазар.
Под най-висок клас, имам предвид ширината на профила и камерите в нея.
Другото което много хора са заблудени, както и ти, технически самите профили са 20% от дограмата, 80% ти е стъкло, стъклопакет, троен пакет и т.н.
За да има максимална изолация, трябва не само профила да е по широк, но и стъклопакета, да е поне от 3 резонантни стъкла. Това ще рече, външното да е 4мм., средното 5мм, вътрешното 6мм. Друг помощник е газ аргон, но той е невидим и няма как да се докаже, че го имаш в пакета. Минуса от него е, че след 2 години е изчезнал безследно.
Дограмата няма как да е отровна, особено алуминиевата.
ПВЦ дограмата е съставена от поливинилхлорид, който се сещаш, няма как да е отровен и да се използва за масова употреба...

LoadRunner
11-21-2016, 21:21
не е вярно, не е преебаване, много ясно че изкъртят но само дограмата и после само тр да си замажеш (7 лв е шпакловката и 2 торби ще стигнат) но после цялата сграда + стълбищата ще са изолирани и съответно ще е топло. То по-големия плюс е това че слагат външна изолация а не чак толкова дограмата, макар че и дограмата на целия апартамент може да струва колкото и изолацията по цена. Едно 2500-3000лв на апартамент иначе ще отидат за евтина дограма и изолация, а сега поне им е без пари.

LoadRunner
11-21-2016, 21:22
профили за дограма най-висок клас
кажи марката

tori
11-21-2016, 21:23
Чак сега те видях, че си писала. Чак да ме наобикалят не, но се е случвало тук-таме да ме заговарят, да ми висят познати по врата, да искат да ме черпят бира, един миналото лято на един концерт ми писа по нокия-дрелка, щот искал да си говори с мен. Такива неща. Сваляха ме веднъж в дюнерджийница в Студентски. :д

divergent
11-21-2016, 21:25
Офф като почнат с тези черни панделки за профилна у фейса... Фукате ли се нещо, какво?!

anonymous908491
11-21-2016, 21:29
не е вярно, не е преебаване, много ясно че изкъртят но само дограмата и после само тр да си замажеш (7 лв е шпакловката и 2 торби ще стигнат) но после цялата сграда + стълбищата ще са изолирани и съответно ще е топло. То по-големия плюс е това че слагат външна изолация а не чак толкова дограмата, макар че и дограмата на целия апартамент може да струва колкото и изолацията по цена. Едно 2500-3000лв на апартамент иначе ще отидат за евтина дограма и изолация, а сега поне им е без пари.

къртят всичко, без значение дали е мазилка или саниране, не им пука дали си дал 5000лв, пък те ти слагат нещо струващо 200лв
некачествното саниране със скапани материали абсолютно никаква работа не върши
сиренето никога не е без пари, в техния случай е кон за кокошка

VinDiesel
11-21-2016, 21:29
кажи марката

Всяка система(ПРОФИЛИНК, КМГ, ВИВАПЛАСТ и т.н.) си има висок клас, тя е 5 или 6 камерна, 70мм или 72мм.
Дори и да си сложиш немски профил Саламандър, Брюгман, Шуко и т.н., сложиш ли двоен стъклопакет с по 4мм. стъкла, колко ефективна мислиш, че ще ти е дограмата????
И Лоренцо, въобще не е най-евтиния профил.
Първо това е АЛУМИНИЕВА система, а не ПВЦ. Алуминиевата дограма, има ефект когато е с полиамид(термомост), който ти изолира вътрешната част на профила и външната.

LoadRunner
11-21-2016, 21:40
къртят всичко, без значение дали е мазилка или саниране, не им пука дали си дал 5000лв, пък те ти слагат нещо струващо 200лв
некачествното саниране със скапани материали абсолютно никаква работа не върши
сиренето никога не е без пари, в техния случай е кон за кокошка

Значи имаш няква грешка, 1во за скъпата дограма, срещу мен има сграда която я санираха преди 2 седмици и има 2 апартамента с кафява дограма. Очевидно е останала заради собствениците понеже така са пожелали, а странното е че са я оставили понеже е изискване всички дограми да са един цвят. Друга гледна точка всеки който е работил за тия 5000лв за да сложи дограма би си я пазил с кучета и бухалки от 5ма работници които искат да му я изкъртят. Трето, на бащата един познат му е казал че позволявали да се оставя стара дограма.

Кво значи некачествено, има си изисквания които тр да се покриват по тая програма. Дали е евтино или скъпо..., дори и евините материали си вършат работата за която служат- имаш коеф. на топлопроводимост, покрива ли се от материала се слага...търси се най-евтина цена за тоя коефициент и слагат това.

LoadRunner
11-21-2016, 21:54
Всяка система(ПРОФИЛИНК, КМГ, ВИВАПЛАСТ и т.н.) си има висок клас, тя е 5 или 6 камерна, 70мм или 72мм.
Дори и да си сложиш немски профил Саламандър, Брюгман, Шуко и т.н., сложиш ли двоен стъклопакет с по 4мм. стъкла, колко ефективна мислиш, че ще ти е дограмата????
И Лоренцо, въобще не е най-евтиния профил.
Първо това е АЛУМИНИЕВА система, а не ПВЦ. Алуминиевата дограма, има ефект когато е с полиамид(термомост), който ти изолира вътрешната част на профила и външната.

Значи естествено че всяка марка си има всички камери. За клас говоря точно това Века е по-класова от Профилинк, и двете си имат всички камери, но пластмасата е различна. Камерите покриват коефициента на топлопроводимост, защо мислиш има 3,4,5 камерни.
Вярно че само ал. съм виждал на лоренцото и е най-евтината, не знам дали имат действително пвц но ние я ползвахме като най-шитавото на пазара и да, само някви алуминийки сме правили /студено, най-често плъзгащи/ беше отдавна и съм работил с много различни а нещата се забравят. Иначе няма нужда да ми обясняваш щото съм работил във фирма за фасади над година. Специално за лоренцото помня че сме го пробутвали като най-най- евтиното.

И все пак, то си има проект и изисквания на които тр да отговарят, те фирмите не могат просто ей така да си решават какъв стъклопакет да слагат, някой друг вече го е решил това. Също да не забравяме че има и надзор който гледа дали нещата се изпълняват по проект и се слагат точните материали.

Само да ти кажа, намерил си си гадна работа да работиш, може би вече си го осъзнал и зависи на кое ниво си ма тя на всяко е лайняна.

anonymous908491
11-21-2016, 22:03
Значи имаш няква грешка, 1во за скъпата дограма, срещу мен има сграда която я санираха преди 2 седмици и има 2 апартамента с кафява дограма. Очевидно е останала заради собствениците понеже така са пожелали, а странното е че са я оставили понеже е изискване всички дограми да са един цвят. Друга гледна точка всеки който е работил за тия 5000лв за да сложи дограма би си я пазил с кучета и бухалки от 5ма работници които искат да му я изкъртят. Трето, на бащата един познат му е казал че позволявали да се оставя стара дограма.

Кво значи некачествено, има си изисквания които тр да се покриват по тая програма. Дали е евтино или скъпо..., дори и евините материали си вършат работата за която служат- имаш коеф. на топлопроводимост, покрива ли се от материала се слага...търси се най-евтина цена за тоя коефициент и слагат това.

1. самата идея да санираш около нещо санирано предполага нулеви знания
2. за да почне санирането е нужно всички собственици да си вкарат апартаментите в сдружение на собствениците, демек да си ги подарят
3. санирането не е само поставяне на изолация, пък била и най-скапаната и евтина, санирането е пълен ремонт и ако те накарат да го направиш, ще трябва да платиш от джоба си, ако откажеш, ще трябва да платиш за всички експертизи с 1000% надценка
4. вкарвайки си собствността в тва сдружение на собствениците, може и след 10 години да не успеят да си вземат обратно документите
5. по коя логика всички плащаме за нещо, което получават единици, ако не обръщаме внимание на огромните им кражби

LoadRunner
11-21-2016, 22:12
1. самата идея да санираш около нещо санирано предполага нулеви знания
Не знам кво имаш предвид, те не санират около санираното, разрушават санираното и санират наново външните стени НО предполагам а и го виждам с очите си че оставят само дограми (а не санировки), явно отговарящи на изискванията
3. санирането не е само поставяне на изолация, пък била и най-скапаната и евтина, санирането е пълен ремонт и ако те накарат да го направиш, ще трябва да платиш от джоба си, ако откажеш, ще трябва да платиш за всички експертизи с 1000% надценка
кво имаш предвид под пълен ремонт- правят се само 4 неща- смяна дограма, саниране (външни стени), мазилка, боя. В апартамента ти стоят само за няколко часа докато ти изкъртят дограмата и ти сложат новата. Гледам сега пред нас разпъват скеле за нова сграда и ще ти кажа ясно и точно кво правят. Ще си работят изцяло отвън най-вероятно.

а относно документацията не знам

VinDiesel
11-21-2016, 22:18
Значи естествено че всяка марка си има всички камери. За клас говоря точно това Века е по-класова от Профилинк, и двете си имат всички камери, но пластмасата е различна. Камерите покриват коефициента на топлопроводимост, защо мислиш има 3,4,5 камерни.
Вярно че само ал. съм виждал на лоренцото и е най-евтината, не знам дали имат действително пвц но ние я ползвахме като най-шитавото на пазара и да, само някви алуминийки сме правили /студено, най-често плъзгащи/ беше отдавна и съм работил с много различни а нещата се забравят. Иначе няма нужда да ми обясняваш щото съм работил във фирма за фасади над година. Специално за лоренцото помня че сме го пробутвали като най-най- евтиното.

И все пак, то си има проект и изисквания на които тр да отговарят, те фирмите не могат просто ей така да си решават какъв стъклопакет да слагат, някой друг вече го е решил това. Също да не забравяме че има и надзор който гледа дали нещата се изпълняват по проект и се слагат точните материали.

Само да ти кажа, намерил си си гадна работа да работиш, може би вече си го осъзнал и зависи на кое ниво си ма тя на всяко е лайняна.

Аз съм само търговец, не съм бил монтажник като теб.
Работата я работа 5 години вече и съм повече от доволен. И се мери коефициент на топлопреминаване, не топлопроводимост.За санирането, коефициента на топлопропускливост или топлопреминаване, трябва да е под 1.3 W/m2K Важни са външните стени на профила, тия люспи вътре, по няма и 0,5мм, които преграждат и правят камера, мислиш ли че помагат толкова? Българските профили са по немски стандарт, пластмасата няма как да е по-различна, като поливинилхлорида за всички профили в света идва от един китайски производител.
Цената на немския профил е по-скъпа, защото са по-широки и с по-удебелени стени.
Нашите са по-изтънени за цена, това е...

anonymous908491
11-21-2016, 22:20
аз за тва ти казвам, че не санират, а правят елементарни неща с изолацията и тва е
саниране е пълна реконструкция, като се започне отвън, мине се през електрическите инсталации, всички стени не само отвън, а и отвътре, всички тръби, абе направо си е нова сграда със старата конструкция

http://www.etajna.bg/sanirame-panelki-kato-v-germania/

само дето нищо подобно не правят

http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/News/13477-doklad-v-germaniya-saniraneto-e-golyama-lazha

aurissaaaaa
11-21-2016, 22:25
хехехе и от саниране разбираме

LoadRunner
11-21-2016, 22:32
Аз съм само търговец, не съм бил монтажник като теб.
Работата я работа 5 години вече и съм повече от доволен. И се мери коефициент на топлопреминаване, не топлопроводимост.За санирането, коефициента на топлопропускливост или топлопреминаване, трябва да е под 1.3 W/m2K Важни са външните стени на профила, тия люспи вътре, по няма и 0,5мм, които преграждат и правят камера, мислиш ли че помагат толкова? Българските профили са по немски стандарт, пластмасата няма как да е по-различна, като поливинилхлорида за всички профили в света идва от един китайски производител.
Цената на немския профил е по-скъпа, защото са по-широки и с по-удебелени стени.
Нашите са по-изтънени за цена, това е...

Значи аз не съм бил монтажник а съм проектирал фасади, стъклени, алуминиеви, и всичко отнасящо се до самата конструкция, друг се занимава с офертата, коефициенти, изисквания и прочие, мен ме интересува само конструкцията и вида на профила за да мога да разчертая всичко точно (тук не говоря за дограми макар да съм пускал над 1500м2 за цялото време просто ей така между другата работа), и съм бил на авторски надзори всеки път и съм гледал кво правят работниците, както и съм контактувал с такива като тебе нон стоп дето и те са ми вдигали кръвното като дойде време до доставка и почнат да бъркат и да пращат неточни неща. Значи една цяла сграда се забави с месец защото тия от шуко бяха пратили грешна дръжка на врата и трябваше да чакаме още 2 седмици да я сменят (домъкнат от германия) за да предам обект.
А ти не можеш да кажеш точно защо немските са по скъпи и не е заради повечето пластмаса, качеството на пластмасата е друго.
Нашите като са по-изтънени нали се сещаш че и коефициентите им явно са други. В качеството на пластмасата се крие много от цената.
А относно работата ти е бахти гадната работа, имаше един дето хвърчеше като стрела по цял ден из офисите в целия град и околията, и в главата му бяха само номерчета, номерца на профили, зависи и дали се занимаваш само с една система де.
По принцип от различните търговски представители най-некадърни се оказаха тия от шуко защото много бъркаха и постоянно им се менеше персонала, иначе към другите нямам кой знае какви забележки.

HollyGolightly
11-21-2016, 22:33
Не съм писала още в тази тема, но искам да си го излея някъде, без да натоварвам никого.
Получих си колета от България днес, отворих си картичката за рождения ден и се разплаках. Не съм свикнала да получавам картички подписани само от баба ми. Все още не мога да го осмисля това и да го повярвам и за това всеки път все едно наново го преживявам всичко.
Та..скапано се чувствам

VinDiesel
11-21-2016, 22:47
Значи аз не съм бил монтажник а съм проектирал фасади, стъклени, алуминиеви, и всичко отнасящо се до самата конструкция, друг се занимава с офертата, коефициенти, изисквания и прочие, мен ме интересува само конструкцията и вида на профила за да мога да разчертая всичко точно, и съм бил на авторски надзори всеки път и съм гледал кво правят работниците, както и съм контактувал с такива като тебе нон стоп дето и те са ми вдигали кръвното като дойде време до доставка и почнат да бъркат и да пращат неточни неща. Значи една цяла сграда се забави с месец защото тия от шуко бяха пратили грешна дръжка на врата и трябваше да чакаме още 2 седмици да я сменят (домъкнат от германия) за да предам обект.
А ти не можеш да кажеш точно защо немските са по скъпи и не е заради повечето пластмаса, качеството на пластмасата е друго.
Нашите като са по-изтънени нали се сещаш че и коефициентите им явно са други. В качеството на пластмасата се крие много от цената.
А относно работата ти е бахти гадната работа, имаше един дето хвърчеше като стрела по цял ден, и в главата му бяха само номерчета, номерца на профили, зависи и дали се занимаваш само с една система де.
Коефициента на топлопремимаване обхваща и профила и стъклопакета. 20% ти е профил, 80% стъклопакет от един прозорец....
Казвам ти веднага защо са по-скъпи.
Имаш профил каса, на Шуко тежи 10 кг. На български профил, тежи 6.5 кг, кое тежи повече и за кое се използва повече материал?????
Този поливинилхлорид(пластмасо гранулат) струва пари, едното има двойно повече материал, следователно е двойно по-скъп.

Качеството на пластмасата е еднакво за всички профили, ако не беше, тази дограма след 3-4 лета, щеше да се рони, още повече, че животът на пвц дограмата е приблизително 25-30 години, преди да започне разпад.
Ти си чертаел и вадел разкрой, най-вероятно на програмата ПРОФИЛЕС?

LoadRunner
11-21-2016, 22:52
значи казах ти че за коефициенти няма кво да ми говориш, един от офиса с 10 години стаж дето е виждал всевъзможни профили, пластмаси и алуминии твърдеше че пвц-то което се внася за българия, румъния и други треторазрядни страни е най-нискокачественото и токсично, също и евтинийките пожълтявали след години. Така че съм по-склонен да вярвам в неговата теория иначе е ясно че като сложиш по-малко материал и цената ще падне. Помня и Етем и Вайспрофил като евтинийки за пвц, те май са турски/гръцки.

VinDiesel
11-21-2016, 23:25
значи казах ти че за коефициенти няма кво да ми говориш, един от офиса с 10 години стаж дето е виждал всевъзможни профили, пластмаси и алуминии твърдеше че пвц-то което се внася за българия, румъния и други треторазрядни страни е най-нискокачественото и токсично, също и евтинийките пожълтявали след години. Така че съм по-склонен да вярвам в неговата теория иначе е ясно че като сложиш по-малко материал и цената ще падне. Помня и Етем и Вайспрофил като евтинийки за пвц, те май са турски/гръцки.

Значи според твоя офисен немезис, всички ще мрем от токсини и тва е. :D Смърт мръсна, смърт мръсна да бъдИ.
А твоят офисен коефициентолог каза ли ти, че дървената дограма е най-добрата?

Rakshy
11-21-2016, 23:38

ми, фишка, не мисля, че просто можеш да го направиш

смисл то няма кво да направиш

Ewok
11-22-2016, 07:09
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/93/5c/6f/935c6fb024b9b257e73a171236525d8c.gif

добро утро

deitona22
11-22-2016, 07:14
^То вече е добър ден,клони към вечер ;д

малко по темата :
Кога ще оправят тия кратери по улиците на селото?

divergent
11-22-2016, 07:40
За да разберете как да си легнете в четири и да станете навреме за лекция, прочетете новата ми книга "Никак".

Fisherman
11-22-2016, 07:45
ми, фишка, не мисля, че просто можеш да го направиш

смисл то няма кво да направиш

Там където се стига до заключението,че нещо не ти е по-джоба,просто можеш да заделяш пари,докато не ги събереш или да си намериш по-хубава работа и да събереш парите още по-бързо,а не да затваряш кръга.

Смисъл,няма смисъл поста ти.

Един фармацевт може да има максимално 4 аптеки на свое име и да им бъде собственик,да кажем,че не си дава много зор и от всяка вади по 5 000 лева в краяна месеца 4х5 000 са 20 000 лева на месец.

Вместо да се оплакваш,че няма доходоносна работа,направи така,че да има.

Fisherman
11-22-2016, 07:52
като някво детенце мислиш точно

anonymous908491
11-22-2016, 10:00
https://www.youtube.com/watch?v=rqCj3X2lKM4

hehehehe, ебати забавата

tori
11-22-2016, 10:26
Точно се прибирам и братчедка ми след малко и тя ш дойде на хоуммейд горещ шоколад. <3 Интересно ми е да видя дали ще се получи. Не че си нямам вяра, просто се надявам да е толкова хубав, колкото си го представям. :дд Сефте ще правя горещ шоколад вкъщи, стискайте палци да се получи.
Иначе съм супер, даже не се давя днес. :дд След няколко дни ще си видя гнидката да се потормозим малко. :3 Нямам търпение! Подаръка му за Коледа е измислен, само трябва да ида днес да проверя как става поръчката и на какви пари е, че нямам намерения да давам кон и вол за една емблема, извинявам се. Само не мога да му намисля подарък за годишнината, ноооо... И за това сигурно ще намеря решение.

divergent
11-22-2016, 11:26
Точно се прибирам и братчедка ми след малко и тя ш дойде на хоуммейд горещ шоколад. <3 Интересно ми е да видя дали ще се получи. Не че си нямам вяра, просто се надявам да е толкова хубав, колкото си го представям. :дд Сефте ще правя горещ шоколад вкъщи, стискайте палци да се получи.
Като гледам доста добре се е получило.

tori
11-22-2016, 12:33
Като гледам доста добре се е получило.
Получи се ном-ном-ном. <3

Rakshy
11-22-2016, 12:36
като някво детенце мислиш точно

знам, просто работя с каквото имам в момента

и не съм фармацевт, и не вадя по 20к месечно

divergent
11-22-2016, 12:43
Получи се ном-ном-ном. <3

Като дойда някой път на гости ще се убедя хахах :д
Съквартирантското изделие е внесло коренна промяна в мърлявия си живот. Прибирам се и си заварвам леглото оправено, дрехите сгънати, кошчетата сменени и навсякъде изметено и измито. Браво на детето. Много ми стана романтично.

tori
11-22-2016, 13:42
Като дойда някой път на гости ще се убедя хахах :д
Хахах, нямаш проблеми!

YoungBloodZ
11-22-2016, 13:44
Тори, запознай ме с братовчедка си? :D

tori
11-22-2016, 13:52
Нйе!

LoadRunner
11-22-2016, 16:23
поради голямото количество пластмаса на земята която се и увеличава и няма какво да я правим (в едно предаване казаха че пластмасата ще състави нов земен пласт след години)
та аз си мисля че хорицата ще си харесат една от близките планети и ще почнем да извозваме натам целия неразградим боклук

divergent
11-22-2016, 16:23
^кацай на стола.

divergent
11-22-2016, 16:59
Не мога да опиша уникалното чувство, което изпитвам, докато слушам. С всяка следваща песен се разтапям от кеф още повече и усмивката ми не спира да расте. Няма друга музика, която да ми оказва такова влияние и да събужда толкова силни емоции у мен. Съвременните неща си ги слушам ей така като фон, но такива хитове ми оказват голямо влияние върху настроението. <3 https://www.facebook.com/PopIconsMusic/videos/vb.375461729216506/1057282281034444/?type=3&theater

LoadRunner
11-22-2016, 17:50
отивам на разходка с чай
за жалост с една грозничка приятелка която не ми пасва по абсолютно нищо
ма за момента никой друг не отговаря на емоционалното ми състояние
това е едно много ужасно примиряване със съдбата
ма ко да се прави

YoungBloodZ
11-22-2016, 17:51
Ewok, време е

Fisherman
11-22-2016, 18:00
знам, просто работя с каквото имам в момента

и не съм фармацевт, и не вадя по 20к месечно

Никой не се е родил фармацевт,просто се примиряваш с това,което имаш и работиш за повече,ако искаш повече

Най-хубаво е да не те интересуват пари,живота става песен.

VinDiesel
11-22-2016, 18:31
поради голямото количество пластмаса на земята която се и увеличава и няма какво да я правим (в едно предаване казаха че пластмасата ще състави нов земен пласт след години)
та аз си мисля че хорицата ще си харесат една от близките планети и ще почнем да извозваме натам целия неразградим боклук

Че то отдавна и в българските, и в немските, и в който щеш профил, вътрешните стени имат ко-екструзия(вторичен преработен пластмасов материал), демек от отпадъците. Това е по изискване на ЕС.
Мислех, че го знаеш, все пак си бил в тази сфера.

Lilanda
11-22-2016, 18:47
Не знам защо ми е окей да обсъждам това само с него. Част от обкръжението ми вече дори не знае. Или получавам коментари тип "ама защо обръщаш внимание, нали не го/я познаваш". Май няма как да разберат това "миниобщество". Все тая, пак преобмислям нещата.

tori
11-22-2016, 19:41
Тъпо ми е и ми се разхожда, като нищо да се пусна сама на някъде. Щеше да е хубаво, ако имах слушалки. Така, де - и ми се пие нещо, все требе да има нещо застояло в нас. Бахти, няма такава скука! Кога станах пенсионерка?!

LoadRunner
11-22-2016, 20:06
Че то отдавна и в българските, и в немските, и в който щеш профил, вътрешните стени имат ко-екструзия(вторичен преработен пластмасов материал), демек от отпадъците. Това е по изискване на ЕС.
Мислех, че го знаеш, все пак си бил в тази сфера.

ти пак ли си мислиш че ти говори някой за прозорци?
Тази "сфера" е най-безинтересната сфера за сега в моя стаж.
Преработената пластмаса в световен мащаб е много малко.

LoadRunner
11-22-2016, 20:07
Тъпо ми е и ми се разхожда, като нищо да се пусна сама на някъде. Щеше да е хубаво, ако имах слушалки. Така, де - и ми се пие нещо, все требе да има нещо застояло в нас. Бахти, няма такава скука! Кога станах пенсионерка?!

щеше да е хубаво да имаш един нехубав приятел както имам аз
помага в такива случаи

tori
11-22-2016, 20:16
щеше да е хубаво да имаш един нехубав приятел както имам аз
помага в такива случаи
Хахах, за не-хубави приятели ако говорим, имам доста. Въпросът е, че не ми се излиза с никого, искам си само супер силната музика в ушите и разходката из парка. Ако нямах да уча, можеше и да изляза ама...

LoadRunner
11-22-2016, 20:32
Хахах, за не-хубави приятели ако говорим, имам доста. Въпросът е, че не ми се излиза с никого, искам си само супер силната музика в ушите и разходката из парка. Ако нямах да уча, можеше и да изляза ама...

да ти кажа нощни разходки на сами момичета в парка са си екстремно занимание
ние ей сега ходихме и имаше една групичка цигани, ма тоя беше осветен целия, не знам в русету кви паркове имате

LadyDi
11-22-2016, 20:43
Аз като се стъмни, не отварям вратата даже котката да пусна вътре...

LoadRunner
11-22-2016, 20:45
Аз като се стъмни, не отварям вратата даже котката да пусна вътре...

това не го разбирам
честно, все пак живеем в блокове а не в двуетажни къщи със 20 прозореца както американците

Rakshy
11-22-2016, 20:47
Най-хубаво е да не те интересуват пари,живота става песен.

и без тва не мога да пея :Д

LadyDi
11-22-2016, 20:48
това не го разбирам
честно, все пак живеем в блокове а не в двуетажни къщи със 20 прозореца както американците
Ти може би...

divergent
11-22-2016, 20:55
Мале тези украинци ще ни уморят...

galaxy29
11-22-2016, 22:19
сякаш пък архитектурата на българия е само от блокове и сякаш в блоковите пространства няма такива страшни случаи, LoadSprqller, освен това отношението ви с тори, спрямо приятелката ти и нейните пр е гнусно и е нагло да наричате приятели, хора към които отношението ви е такова, защото така, както ми изглежда, не ги заслужавате

tori
11-22-2016, 22:24
сякаш пък архитектурата на българия е само от блокове и сякаш в блоковите пространства няма такива страшни случаи, LoadSprqller, освен това е гнусно как с тори говорите за приятели и е нагло да ги наричате такива, защото така, както ми изглежда, не ги заслужавате
Пак ли Тори ти е в устата, бе?! Ей, голямо заяждане се заяждаш, десерта ли ти изядох без да разбера?! За пореден път - намери си някой да те изчука и да се поизправиш най-накрая. Като смяташ някой за спрял, има опция за блокиране. Има и хикс за случаите, в който всеки във фороня ти е нещо крив.

galaxy29
11-22-2016, 22:32
по-скоро ти си натори мозъка

tori
11-22-2016, 22:42
Пак казвам - когато не си доволна от никого наоколо, спираш да влизаш тук. И без друго рядко даваш адекватни мнения или такива, в които липсват заяждане и обиди. На прима виста се сещам за една подходяща народна мъдрост, а именно, че "на кривата ракета, космоса ѝ пречи". Та и ти така. Друга удобна за твоето описание е приказката "До обяд се сърди на себе си, следобяд се сърди на хората".
Вземи си малко поука от това, което ти казваме, щото до преди година не беше чак толккова заядлива и те изтрайваха някои хора, други и ти се радвахме. Не знам що стана толко крива.

Ewok
11-22-2016, 23:45
Какво тръгнах да правя, а докъде стигнах...
лоши са тези мисли, а имам и другарче в игрите
обаче пък от друга страна и без това социалният живот е скучен ;д
но трябва да се въздържам, веднъж-два пъти седмично е приемливо може би, ще видим

VinDiesel
11-23-2016, 04:49
Пак ли Тори ти е в устата, бе?! Ей, голямо заяждане се заяждаш, десерта ли ти изядох без да разбера?! За пореден път - намери си някой да те изчука и да се поизправиш най-накрая. Като смяташ някой за спрял, има опция за блокиране. Има и хикс за случаите, в който всеки във фороня ти е нещо крив.

Ебаси, изпреварила си ме с коментара за изчукването. :D
Тори, знаеш ли кое е по-лошо от една жена?

П.с. Мога да й излекувам проблема с нервите.

an7raks
11-23-2016, 05:54
П.с. Мога да й излекувам проблема с нервите.

То всеки може, ама кой ще се прежали е въпросът. :D

tori
11-23-2016, 06:37
Ебаси, изпреварила си ме с коментара за изчукването. :D
Тори, знаеш ли кое е по-лошо от една жена?
Кажи, де. Не знам.

VinDiesel
11-23-2016, 06:47
То всеки може, ама кой ще се прежали е въпросът. :D
Аз ще се прежаля, ще изпия 4-5 уискита, дано помогнат, мисля и допълнителен чаршав да взема.

Кажи, де. Не знам.

Незадоволената жена!

LadyDi
11-23-2016, 07:01
Аз ще се прежаля, ще изпия 4-5 уискита, дано помогнат, мисля и допълнителен чаршав да взема.
ФФФФФФФ

VinDiesel
11-23-2016, 07:17
ФФФФФФФ

Край, разкри ме!

Ewok
11-23-2016, 07:45
http://eurostipendii.mon.bg/?m=43
еми майната им

http://eurostipendii.mon.bg/?m=44
ФАКУЛТЕТ ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ - право да кандидатстват имат студенти, обучаващи се в специалностите: Екохимия, Инженерна химия и съвременни материали, Компютърна химия, Химия, Химия и английски език, Химия и информатика, Ядрена химия (без студенти, обучаващи се в специалност Фармация);
лол
що бе фишер

galaxy29
11-23-2016, 08:24
кои са другите, освен теб, разтягащата тъпотии, колкото дъвка от единия до другия край на кларинет
преди бях доста по-тъпа от сега, явно си падате по много тъпи нещица
иска да си взема поука от нея и другите, дето визира
аз нямам нужда, но вашият мозък ума не го толерира
VinDiesel, ти би се прежалил с мен, обаче аз с теб не
но бих те продала, да те впрегнат в каруца, вместо горкичките коне

tori
11-23-2016, 09:09
Доволно ми е, че днес нямам упражнения и практика, щот мога да скипна и да доучвам за изпита. Още по-доволно ми е и, че си запомням нещата лесно и почти не се налага да се връщам назад. Взема ли си изпита, ще се пие коктейлче!
И, бтв, хубаво е да си нечий най-добър приятел, нищо че тия неща не ги вярвам и не им харесвам идеята. Въобще, щом се чувствам окей с някого и го търся за еди-кви-си работи, включващи разходки, кафета, бири и концерти, то той ми е приятел. Кажи-речи част от семейството, щот специално моите си бъркат в местата за съхранение на гримовете ми, кафето мога да ги накарам да си направят, да бръкнат в шкафа за сладко или в хладилника... Въобще, не го разбирам това. Ама е хубаво да си нечий най-близък човек, някак си сладко е.
Вчера не се получиха нещата с подаръка - бахти, за една задна емблема ми иска между 60 и 70 лева и на всичкото отгоре ми търси и рама. Аз, след като е за подарък, откъде да я извадя?! И тва при все, че си казах всичко нужно за колата... Бахти и обирджийството! Още по-тъпо е, че вече няма ментаци и трябва или да дам луди пари за една дребна тъпотийка, или да мисля друго. Какво друго? Никва идея нямам... Аз не стига, че се допитах за тази идея, че и още трябва да мисля. Багти прецаквацията, брат!
Майната му, де - един бърз душ и дочитам за изпита пък другото ще мисля по-натам. Достатъчно глупости са ми в главата, че да се притеснявам от сега.

galaxy29
11-23-2016, 09:27
кои са другите, освен теб, разтягащата тъпотии, колкото дъвка от единия до другия край на кларинет
преди бях доста по-тъпа от сега, явно си падате по много тъпи нещица
иска да си взема поука от нея и другите, дето визира
аз нямам нужда, но вашият мозък ума не го толерира
последвайте си вашата сентенция или по-точно глупенция
и си го начукайте взаимно, за да сте весели и засмени
а за мен не се тревожете, олигофрени

galaxy29
11-23-2016, 09:31
няма ли да ми отговориш : (

LadyDi
11-23-2016, 09:34
Спри да обиждаш, да не ти отговоря аз.

tori
11-23-2016, 10:00
няма ли да ми отговориш : (
Трябва ли?

galaxy29
11-23-2016, 10:17
както и извън форума в родината, така и тук, органите на властта си падат по глобяването на неправилните хора

ето още няколко случая, имащи нужда от разпространение, първият се нуждае от парична помощ, другият е петиция
http://nova.bg/news/view/2016/11/23/165813/фондът-за-лечение-на-деца-разглежда-случая-на-малката-гери/
и
https://makeyourmark.panda.org/bg/pirin
отдолу чрез този линк може да откриете и други случаи, нуждаещи се от съдействие

LadyDi
11-23-2016, 10:22
както и извън форума в родината, така и тук, органите на властта си падат по глобяването на неправилните хора
Аз не виждам някой да те обижда така грубо, както го правиш ти. Ако не можеш да си сдържаш нервите, може би не си на правилното място.

Ivaaaaa
11-23-2016, 11:00
Видях skatew да тича на алеята пред х-л шипка/родина хд.

VinDiesel
11-23-2016, 12:03

Слънце, не се самообиждай, преди, сега, за мен си си все умна и красива!
Знам, че сърцето не би ти позволило да ме продадеш!
Няма да спя с теб обещавам, защото оставям отпечатък за цял живот....

LoadRunner
11-23-2016, 14:01
Видях skatew да тича на алеята пред х-л шипка/родина хд.

ооооо
ти ли си била М**
досега въртя форума на малкия си пръст ;д

Fisherman
11-23-2016, 15:35
еми майната им

ФАКУЛТЕТ ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ - право да кандидатстват имат студенти, обучаващи се в специалностите: Екохимия, Инженерна химия и съвременни материали, Компютърна химия, Химия, Химия и английски език, Химия и информатика, Ядрена химия (без студенти, обучаващи се в специалност Фармация);
лол
що бе фишер

Това за първи път го виждам.

smilegirl12
11-23-2016, 15:49
Чувствам се изморена, изтощено, но ето, че идва края на седмицата (ухуу). Разбира се имах си и своите хубави моменти през делничните дни, но това ранно ставане убива.
П.С. Един съвет от мен - не отивайте да живеете на място, в което няма гимназия , или което да не се намира до по-голям град със средно училище, защото накрая детето ви ще си изпати.

Отшелникът
11-23-2016, 15:52
^ Отдавна се чудя вие по морето (от Бургаска околия) засичате ли се в междуградските автобуси? Примерно ти и Lilanda? Едва ли междуградските са по-редовни от градския транспорт. (:

smilegirl12
11-23-2016, 16:29
^ Отдавна се чудя вие по морето (от Бургаска околия) засичате ли се в междуградските автобуси? Примерно ти и Lilanda? Едва ли междуградските са по-редовни от градския транспорт. (:

Не знам коя всъщност е лиланда ... Но да зависи в кой край на Бургас си на север или юг

Lilanda
11-23-2016, 16:30
Дори не знаех, че мацката е от Бургас(ка област). ;д

едит: Смайлгърл, аз съм от северния. :)

ПТ: След тоя следобеден сън ми е криво. Май трябва да спра да спя следобяд...

Грозния
11-23-2016, 16:49
То всеки може, ама кой ще се прежали е въпросът. :DАбе то и аз мога, ама не се знае тогава кой се прежалва :D!

Видях skatew да тича на алеята пред х-л шипка/родина хд.Как си разбрала, че е бил той?

smilegirl12
11-23-2016, 16:50
Дори не знаех, че мацката е от Бургас(ка област). ;д

едит: Смайлгърл, аз съм от северния. :)

ПТ: След тоя следобеден сън ми е криво. Май трябва да спра да спя следобяд...

Да не си от Несебър?!

Ewok
11-23-2016, 17:00
https://www.facebook.com/events/1149495558438836/
wat

tori
11-23-2016, 17:00
Започвам да правя списък с неща, които са ми нужни за стаята - 2 фотьойла/мини-диван, още една секция/етажерка като тази, която имам и нов телевизор. Вероятно скоро няма да проимам нищо от изброеното, но здраве да е.
Отделно - повече от всичко се нуждая от бутилка уиски и ония четиримата, че да го поделим. Макар че една бутилка на кого ще стигне?! Значи, решено е, събирам дарения за бутилка уиски, бутилка водка и някакъв шоколадов ликьор. Не си взех изпита, макар че учих, но поне да полеем поправката.
Както казах - имам нужда и от нова идея за подарък за Коледа, иначе ще оставите едно детенце тъжно по празниците. :(
#DMSAn7raks

Ewok
11-23-2016, 17:02
Започвам да правя списък с неща, които са ми нужни за стаята - 2 фотьойла/мини-диван, още една секция/етажерка като тази, която имам и нов телевизор. Вероятно скоро няма да проимам нищо от изброеното, но здраве да е.

започвай да пращаш линк към форума на близки и роднини

Lilanda
11-23-2016, 17:10
Да не си от Несебър?!

Ъхъ.

Отшелникът
11-23-2016, 17:27
^ Чак нереално ми се струва вашето...
И двете сте с форумна регистрация от 2012 г., и двете сте активни тук. (:
Накрая ще се окаже, че през изминалото лято сте работили в съседни заведения - че то май нали всичко живо от Бс, през лятото работи на Слънчев бряг.
//аз да се похваля - никога не съм бил там. Възможно е преди (много) години само транзитно да съм преминавал оттам. (:

solo_
11-23-2016, 17:29
^ Чак нереално ми се струва вашето...
И двете сте с форумна регистрация от 2012 г., и двете сте активни тук. (:
Накрая ще се окаже, че през изминалото лято сте работили в съседни заведения - че то май нали всичко живо от Бс, през лятото работи на Слънчев бряг.
//аз да се похваля - никога не съм бил там. Възможно е преди (много) години само транзитно да съм преминавал оттам. (:

M****, много лудо куче си!
и сега защо си направи нов профил? Ако няма да използваш "M****", по-добри ми го дай.

Fisherman
11-23-2016, 17:31
митко курвата

Fisherman
11-23-2016, 17:31
едва ли има по-тъжен човек от тебе

Fisherman
11-23-2016, 17:32
https://www.facebook.com/events/1149495558438836/
wat

отстрани ми излиза в предложенията https://www.facebook.com/events/1809755145969040/

има корелация

solo_
11-23-2016, 17:34
едва ли има по-тъжен човек от тебе

митко курвата

на мен ли говориш?

smilegirl12
11-23-2016, 17:55
Ъхъ.

Значи сме съседи ;д на ди ес ли си или минибус?

LoadRunner
11-23-2016, 17:56
днеска тук скучно ли е или да?

tori
11-23-2016, 17:58
започвай да пращаш линк към форума на близки и роднини
Да, трябва си. :ддд

Jack_Reacher
11-23-2016, 18:05
чувствам се супер и релаксирам след работния ден с пържола и биричка

Ivaaaaa
11-23-2016, 19:28
Как си разбрала, че е бил той?

тва е мн странен въпрос

ооооо
ти ли си била М**
досега въртя форума на малкия си пръст ;д

какво трябва да значи това

еми майната им

лол
що бе фишер

нали медицинските специалности са неприоритетни, фармацията май е такава (?)

Lilanda
11-23-2016, 19:29
Значи сме съседи ;д на ди ес ли си или минибус?

Ди ес.

М, аз си бях при нашите, съседно заведение няма как да е било, но близко е силно вероятно ;д

smilegirl12
11-23-2016, 19:31
Ди ес.

М, аз си бях при нашите, съседно заведение няма как да е било, но близко е силно вероятно ;д

Съседния град на стария буквално съседния ;) :D

Грозния
11-23-2016, 19:34
днеска тук скучно ли е или да?Трънчо, винаги съм се чудел, какво прави такъв готин и вървежен човек като теб, в един скучен форум всяка вечер :D!

тва е мн странен въпросТи да не се познаваш с него?

deitona22
11-23-2016, 19:35
Ти да не се познаваш с него?
Качвал е снимки тук във форума.
Не е трудно да се досетиш.

Отшелникът
11-23-2016, 19:35
^^^ И наистина ли чак сега разбирате, че сте си съседки? о.О
//след 4-ри годишно съвместно пребиваване във форума (:

А и от това, което съм чел - покемонът е на възраст близка до тази на Lilanda. :D

divergent
11-23-2016, 20:41
Поне бяхме със Стоянов, че ако на вратата беше онова сръбското, не ми се мисли...
Денят беше поносим. Поех сама инициативата и го направих с желание, приятно е, че оцениха усилията ми, макар и за такова дребно нещо, отдавна не ми се беше случвало.

anonymous908491
11-23-2016, 20:43
Искате децата ви да си изядат зеленчуците?
Питайте ги дали искат да изядат две или пет парченца броколи, вместо да ги питате просто "искаш ли броколи?" По този начин им създавате илюзията, че имат избор, докато всъщност ще ядат броколи и в двата случая.
///////////
съвети за манипулиране, тва да нямаш вяра и на родителите си

LoadRunner
11-23-2016, 20:46
Трънчо, винаги съм се чудел, какво прави такъв готин и вървежен човек като теб

нещо не те разбирам
казваш че си по-нисш от мен и то без бой
смисъл сам си го признаваш, ми хубу

tori
11-23-2016, 20:50
Искате децата ви да си изядат зеленчуците?
Питайте ги дали искат да изядат две или пет парченца броколи, вместо да ги питате просто "искаш ли броколи?" По този начин им създавате илюзията, че имат избор, докато всъщност ще ядат броколи и в двата случая.
///////////
съвети за манипулиране, тва да нямаш вяра и на родителите си
<3 Ще го ползвам за децата си, когато/ако проимам! Благодаря!

LoadRunner
11-23-2016, 20:51
Джъстин Бийбър току що направи милионер невинно гейче като му разби зъбите публично
източник:BTV Novini

kamelia35
11-23-2016, 21:07
Последно гледах „Ад” на Рон Хауърд и Том Ханкс. По принцип не си падам по трилъри, но на този края много ме впечатли.

divergent
11-23-2016, 21:10
Ако искаш във всяка тема го напиши, няма проблем.

LadyDi
11-23-2016, 21:17
То пък краят беше най-осран...

divergent
11-23-2016, 21:21
Току-що осъзнах, че тва 24ти Ноември е много шибана дата. Като започнем от чичо Фреди, минем през миналогодишните събития и стигнем до утрешния ден, който ще е супер тежък от емоционална гледна точка. Просто предлагам да се изтрие от календара тази шибана дата, понеже не ми останаха емоции вече, наистина.

Ewok
11-24-2016, 06:03
бхт тъпия синузит, чу'ек

YoungBloodZ
11-24-2016, 06:09
Ewok, пак да кажа, че е време

Lilanda
11-24-2016, 06:12
Съседния град на стария буквално съседния ;) :D

Да бе?!

С какво пътуваш и къде учиш? ;д

Ewok
11-24-2016, 06:15
Ewok, пак да кажа, че е време

за какво

YoungBloodZ
11-24-2016, 06:24
за какво

Да започнеш да споделяш хубава музика :D

Ivaaaaa
11-24-2016, 06:31
да нямаш лекции и да се събудиш в 7:30.
без аларма :х.

в последните няколко дни имам страшни главоболия. ппц си имам честичко, но тези ме скапаха. четох, че имало магнитни бури и се надявам да е от това.

deitona22
11-24-2016, 06:54
Хм.
А ти кога ?
Да не си чалгарче под прикрттие?

ПТ:
мразя четвъртъците.

anonymous908491
11-24-2016, 07:58

хохохохохох
с нейните два поста на месец,ще си в абстиненция доста често

LadyDi
11-24-2016, 08:06
Ей, я да видя каква толкова хубава музика пуска...

anonymous908491
11-24-2016, 08:26
Ей, я да видя каква толкова хубава музика пуска...

https://youtu.be/hduvKFZdhl0?t=50

LadyDi
11-24-2016, 08:32
Марина бе швейцарка, тоест вносна марка :lol:

Бях я забравила :D

anonymous908491
11-24-2016, 08:37
как забравяш, сигурно 1000 пъти са те поздравявали с нея, трябва задължително и на телефона да ти е

LadyDi
11-24-2016, 08:39
Точно с версията на клуб НЛО не ме поздравяват много

anonymous908491
11-24-2016, 08:47
в България май на Francesco Napoli е по-известна, оригинала на Rocco Granata рядко съм я чувал преди години

LadyDi
11-24-2016, 08:50
Аз си знам версията на Роко Граната

Ewok
11-24-2016, 10:59
хохохохохох
с нейните два поста на месец,ще си в абстиненция доста често

за хубавото се чака

ето ви една новооткрита група, не знам все още дали ми е впечатляваща, има потенциал май, но трябва да съм в настроение, признавам, името ѝ ме спечели
https://www.youtube.com/watch?v=9OKMxFa51ko

YoungBloodZ
11-24-2016, 11:11
https://www.youtube.com/watch?v=9OKMxFa51ko

Нещо не ми вдъхва доверие това. Дай нещо впечатляващо. 8-)

Ewok
11-24-2016, 11:23
мда, нещо с тая женка дето пее не е найнай, ама китариста поне го бива

ето ти нещо не просто впечатляващо https://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26g
или това от стената ми

тези дни съм на трите, макар че май не включвам толкова puscifer

Fisherman
11-24-2016, 11:40

или това от стената ми

https://www.youtube.com/watch?v=ivlA2KEeWuY did I do it right?

Ewok
11-24-2016, 11:52
lol
https://www.youtube.com/watch?v=NhheiPTdZCw
<3
мерси за припомнянето

Fisherman
11-24-2016, 12:08
lol
https://www.youtube.com/watch?v=NhheiPTdZCw
<3
мерси за припомнянето

https://www.youtube.com/watch?v=nvUeo5sagkA

тази ми е много сантиментална

divergent
11-24-2016, 12:12
Даже и прекараното време с човека, който абсолютно винаги ми оправя настроението, не можа да ми го оправи днес. Мразя го този четвъртък, искам да свършва по-бързо.

LoadRunner
11-24-2016, 14:52

или това от стената ми

кви са тия хипарски музики дето слушаш

anonymous908491
11-24-2016, 14:54
за хубавото се чака

да знаеш аз къв съм хубав
малееее

anonymous908491
11-24-2016, 15:14
https://www.youtube.com/watch?v=3DKjl6SO9-Q

в Харманли са към 3000 човека, в София са към 30 000, дано и тук не тръгнат да се сърдят, че спокойно могат да ни превземат държавата

LoadRunner
11-24-2016, 15:20

В София са към 30 000

Сериозно ли са толкова, има ли информация за това
Ма те сериозно могат да направят каквото си правят по другите страни. Мине се не мине 2-3 години и почва разрушаването и палежите щото заслужавали хубав живот според тях и всеки и всички са длъжни да им го дадат поради незнайни причина за мен.
Видях ги, като крастави праисторически животни са, целят бронетранспортьор с камъни.
Точно като хлебарки, сеят болести и мизерия навсякъде където отидат.

LoadRunner
11-24-2016, 15:26
Ама аз гледам и не вярвам на очите си, все едно гледам същата гледка от франция
и нищо, вместо да ги смачкат полициатие в "таръ" дето се вика ги оставят да крещят и хвърлят и палят че да може другия път пак да го повторят
Тоя Ямболския Динко дано успее да свърши няква работа там в тоя край към Харманли

YoungBloodZ
11-24-2016, 15:29
или това от стената ми

Това вече е друга работа, а това от стената не става. :D

YoungBloodZ
11-24-2016, 15:34

в Харманли са към 3000 човека, в София са към 30 000, дано и тук не тръгнат да се сърдят, че спокойно могат да ни превземат държавата

Решението е да ги полеят с напалм, ама няма да го осъществят...

Ewok
11-24-2016, 15:43
да знаеш аз къв съм хубав
малееее
Затова си чакам :)

он:
отдавна не бях правила нещо, хубаво си е
и като вложиш и любов, еха :)

а днес това беше много smooth от негова страна, ахах

дългоочакваното тридневие почти дойде, дано ми се отрази както планирам, та да мога после да се занимая с важните неща в живота като превода на 25+ страници текст

galaxy29
11-24-2016, 16:14
животът ми е приливи и отливи от етанол и повръщано

VinDiesel
11-24-2016, 16:17
животът ми е приливи и отливи от етанол и повръщано

Колко сладко.

galaxy29
11-24-2016, 16:23
имам чувството, че стремежите ми са недостижими като последните стълбички на icy tower

xXxAngerfisTxXx
11-24-2016, 16:23
мн hype за итервюто, накрая ни стааш шот няяш опит... ии газ ала бреговиц...

hardstaily
11-24-2016, 17:24
нов ден, ново начало за депресията ми

Грозния
11-24-2016, 17:36
нещо не те разбирам Това което не разбираш е иронията 8)!

Джъстин Бийбър току що направи милионер невинно гейче като му разби зъбите публичноМай ти се иска да си на неговото място, че и теб да направят милионер :razz:!

LoadRunner
11-24-2016, 17:41
Това което не разбираш е иронията 8)!
Май ти се иска да си на неговото място, че и теб да направят милионер :razz:!

именно щях да питам кога има концерт тука да ходя на първи ред
100% ще му се набутам да го целувам пък квот стане, дано ми счупи зъби, нос квото успее

divergent
11-24-2016, 18:24
Включваме и телефонния разговор с миналото към шибаните неща от шибания 24ти Ноември.

Jack_Reacher
11-24-2016, 18:42
защо си се изнервила така
гледай от добрата страна на живота

divergent
11-24-2016, 18:49
защо си се изнервила така
гледай от добрата страна на живота

не съм изнервена и точно днес няма как да намеря такава страна. :)

LoadRunner
11-24-2016, 19:06
Искам да апелирам да си миете зъбите защото се запознах с едно момиче което имаше по-големи предни зъби ама му отиваха и беше симпатично ама бяха жълти
Цялата и визия се срина, и колкото и да се абстрахирах от това все гледах там и се чудих Как е възможно това и няма ли огледало?

Грозния
11-24-2016, 19:20
Искам да апелирам да си миете зъбите защото се запознах с едно момиче което имаше по-големи предни зъби ама му отиваха и беше симпатично ама бяха жълти
Цялата и визия се срина, и колкото и да се абстрахирах от това все гледах там и се чудих Как е възможно това и няма ли огледало?Трънчо, освен от миенето, цветът на зъбите зависи и от гена :).

Jack_Reacher
11-24-2016, 19:23
не съм изнервена и точно днес няма как да намеря такава страна. :)не може да няма
не ти ли се случи нещо хубаво днес?

divergent
11-24-2016, 20:13
не може да няма
не ти ли се случи нещо хубаво днес?
не, ама няма да спамим сега на децата темата с мен.

Карат ме да излизам. Напоследък доста разредих купоните, но сега мисля, че имам нужда. Само че редно ли е точно днес да изляза да се забавлявам, или то след 12 вече се брои за 25ти?
Въпреки че той беше голям купонджия и съм сигурна, че няма да иска да седим и да ревем, а да излезем както излизахме преди с него, и да се размажем, припомняйки си хубавите моменти заедно. Наистина не си търся оправдания, просто си представям, че той би искал точно това. Ще отида и отново ще изпея нашата песен.

IseeDEADbodies
11-24-2016, 23:31
Meh... Твърде много неща ми се въртят в главата, че чак напоследък сам започвам да се обърквам в цялата тая каша. Искам да спра да го мисля вече това нещо. Като цяло вариантите са два : или, или. Колкото и да го мисля, трети не съществува. Макар много да ми се иска. И не знам защо първите няколко дни нямах проблем, но откакто го направих онзи ден... трябва да спра. За работата вече окончателно го реших, сякаш... ама те не, че ми оставят и друг вариант. Писна ми да се занимавам с кретенщини ежедневно и на всичкото отгоре аз да го духам накрая, не мисля ! Ще ги потърпя и тях още малко. Оня бастун и той няма да се сети 1 път да се обади, и от него почва да ми писва. Пък и той май от последния път ми е сърдит, ама не иска да си признае. Бали го, #коттакоа!! И не е истина колко много ми липсва... Нямам търпение вече !

Оф.. мн се разписах, стига толкова !

Ivaaaaa
11-25-2016, 13:45
способността да не мога да взимам решения, водена от санитменталност в повечето случаи, който по етиологичен произход си е чист страх, винаги ми е създавала главоболия. не знам какво искам. и осъзнавам, че за другите това сигурно е много дразнещо. еми, сори, хахах.

остава час до скоковете. пускайте евроспорт! <3

Dagichka
11-25-2016, 14:46
когато ми звъни непознат номер, оказва се, че е от уникредит булбанк (с който нямам нищо общо принципно) и ме уведомяват, че съм спечелила награда блутут колонка, втф :дд странен ден, но хубав, взех си и ТУ с шестичка кеке

LoadRunner
11-25-2016, 15:00
пускайте евроспорт! <3
http://www.gol.bg/interesno/2016-11-25/lindzi-von-zabi-novo-gadzhe-snimki
заради тая бих го пуснал

п.с Отивам да помпя (всеки може да се чувства свободен да си прави интерпретации)

NomNomNom
11-25-2016, 16:07
Гумите на колата

Iphigenia
11-25-2016, 16:08
http://nova.bg/news/view/2016/11/24/166001/%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D 0%B8-%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D0%B8/

Не, Джамбазки, ти не си Харманли. Ти си идиот.

divergent
11-25-2016, 16:16
Видях
автобуса
на
Лудогорец
пред един хотел.
Оргазъм.
С Моци дишаме един и същи пловдивски въздух в момента.
За един час пропускам мача утре.
Де*ба.
Мисля да отида да спя пред хотела.

deitona22
11-25-2016, 17:04
^Голям та праз.
Добре че беше Владо,да ги спаси в мача с Часовниците.

По темата
Баси,народа все 1 цела година чака тоя черен петък,та да се юрне дапазарува като за последно.
Пф,софЕанци.

LoadRunner
11-25-2016, 17:11
По темата
Баси,народа все 1 цела година чака тоя черен петък,та да се юрне дапазарува като за последно.
Пф,софЕанци.

да ти кажа има файда, защо да не вземеш неща с 20-50% намаление като през останалото време ще са с 20-50% по-скъпи- нормална цена дефакто
аз утре ще чекна мола, данооооооооооооо да има намаленияяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяя
още
съмнява ме
аз примерно лятото си езех едни маратонки за 60 лева от 100 намалени
после скоро пак харесах едни бяха намалени с 20 лв, чудих се 1 ден щото дефакто не ми трябваха и отидох да ги взимам на другия ден и бяха с 20 лв по-скъпи
е зех ги ама съм вътре, трше да ги взема когато се влюбих още първия път, после-късно-греда и тнт, вече нищо не е същото и няма да бъде

Ivaaaaa
11-25-2016, 17:17
http://www.gol.bg/interesno/2016-11-25/lindzi-von-zabi-novo-gadzhe-snimki
заради тая бих го пуснал

п.с Отивам да помпя (всеки може да се чувства свободен да си прави интерпретации)

тая е алпийска скиорка и никога не съм я харесвала. и визуално, и като състезателка. избра мейнстрийма. не се учудвам. характерно за този тип спортистки е набитото, мускулесто тяло. виж, ако беше казал ана фенингер, тина мазе, които са от тази категория, щях да бъда очарована.

deitona22
11-25-2016, 17:20
да ти кажа има файда, защо да не вземеш неща с 20-50% намаление като през останалото време ще са с 20-50% по-скъпи- нормална цена дефакто
аз утре ще чекна мола, данооооооооооооо да има намаленияяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяя
още
съмнява ме
аз примерно лятото си езех едни маратонки за 60 лева от 100 намалени
после скоро пак харесах едни бяха намалени с 20 лв, чудих се 1 ден щото дефакто не ми трябваха и отидох да ги взимам на другия ден и бяха с 20 лв по-скъпи
е зех ги ама съм вътре, трше да ги взема когато се влюбих още първия път, после-късно-греда и тнт, вече нищо не е същото и няма да бъде

Е,аз ако хвана случайно такива намаления,мазвам некви неща.
Но в повечето случаи,дори не знам че има блек фрайдей или некви подобни и разбирам чак кат отида в мола.
То и аз ще хода в единия от моловете,ама не по моя воля деба.

Грозния
11-25-2016, 17:22
Пф,софЕанци.Така е - вие по селата като си нямате молове какво правите в петък :D?

anonymous908491
11-25-2016, 17:26
някой приятел ли е на цвет във фейса, да каже дали влиза там

deitona22
11-25-2016, 17:26
Така е - вие по селата като си нямате молове какво правите в петък :D?

Ъъ,образ.
Аз съм в селото сега,разбирай София.
И на Монтана съм си намирал многоооо по-хубави и по-евтини и по-качествени неща,отколкото тука у моловете.

YoungBloodZ
11-25-2016, 17:27
някой приятел ли е на цвет във фейса, да каже дали влиза там

Я ѝ дай фейса на ЛС, че аз още от 2011 искам да ѝ стана приятел.

anonymous908491
11-25-2016, 17:27
И на Монтана

да се знае

Jack_Reacher
11-25-2016, 17:28
свърших работа, разгледах мола, но не си харесах нищо, на всичкото отгоре такава блъсканица
сега ще хапна нещо и после излизаме на диско с една компания

абе тоя грозния защо така се заяжда?

anonymous908491
11-25-2016, 17:28
хохохохох, намери си го сам, аз да не съм толкова тъп, че да дам нещо, което търся от години

LoadRunner
11-25-2016, 17:29
мале ти монтански ли си

а кой е цвет?

deitona22
11-25-2016, 17:29
да се знае

Кое бре?
Не крия че съм от град,а живея в село.
Ай потъвай пак в дълбините от които изплуваш всеки уикенд.

anonymous908491
11-25-2016, 17:30
коя е цвет
http://i.imgur.com/cM8Tk.gif

deitona22
11-25-2016, 17:30
мале ти монтански ли си
Да,защо?
Отговори в оная другата тема,да не е спам.

абе тоя грозния защо така се заяжда?

Щото е грозен.

YoungBloodZ
11-25-2016, 17:31
хохохохох, намери си го сам, аз да не съм толкова тъп, че да дам нещо, което търся от години

Ако ми го дадеш ще ти кажа дали влиза там.

LoadRunner
11-25-2016, 17:31
никога не съм я виждал, явно е динозавър

LoadRunner
11-25-2016, 17:32
Да,защо?

нищо
добре че не си врачански

anonymous908491
11-25-2016, 17:33
Ако ми го дадеш ще ти кажа дали влиза там.

хехехехе
ама тя не влиза тук
къде ще я питаш кога ще те приеме, хехехех
както стана с Боряната

YoungBloodZ
11-25-2016, 17:35
хехехехе
ама тя не влиза тук
къде ще я питаш кога ще те приеме, хехехех
както стана с Боряната

Че аз на Боряната го знам още от 2011, ама не съм ѝ пращал.

anonymous908491
11-25-2016, 17:40
Че аз на Боряната го знам още от 2011, ама не съм ѝ пращал.

мииии, ако размера на чашката е причината да чакаш 5 години, за да и пратиш
на цвет чак към 2020 ще можеш да ми кажеш дали влиза

divergent
11-25-2016, 17:41
^Голям та праз.
Добре че беше Владо,да ги спаси в мача с Часовниците.

За мен е голям. Хубаво е така на моменти нещо да ми направи кефа за кратко.

YoungBloodZ
11-25-2016, 17:42
мииии, ако размера на чашката е причината да чакаш 5 години, за да и пратиш
на цвет чак към 2020 ще можеш да ми кажеш дали влиза

Не си справедлив...

anonymous908491
11-25-2016, 17:47
не разбирам