PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

deitona22
12-02-2016, 08:04
И като вдигнеш, какво от това?! Да не си в турски сериал :D ?!

За разлика от теб,споря само когато съм прав.

Баси,сутрин в 9 часа сутринта у фитнеса е лудница.

И съжалявам, че не покривам нивата на интелигентност, сигурно щото не съм от столицата.
И той не е в селото-столица.
Все пак е от Люин.

galaxy29
12-02-2016, 08:11
интелигентните хора биха уважили мнението на отсрещната страна, дори и да им се струва безумно
много глуповато-клиширана максима

Rakshy
12-02-2016, 08:15
Ама какъв ви е проблема не мога да разбера. Всеки има право на собствено мнение и лична гледна точка по всеки въпрос и интелигентните хора биха уважили мнението на отсрещната страна, дори и да им се струва безумно, без да вкарват обиди и етикети като селянин, кореняк, провинциалист, гражданин и прочие. Например мен като не ме кефи като град и не искам да живея там, ми е забранено да идвам ли? Това, че я посещавам по повод конкретно събитие, било то концерт, мач, или заради някой важен човек, не променя факта, че не бих живяла там. Наистина се изчерпа темата вече.
Ракши, тая усмивка ми изглежда като "е*и си майката", правилно ли тълкувам? :D И съжалявам, че не покривам нивата на интелигентност, сигурно щото не съм от столицата.

проблема е, че се отнасяте мега негативно и после опираме до "всеки си има мнение"

ииииии сама го каза

Rakshy
12-02-2016, 08:16
За разлика от теб,споря само когато съм прав.

Баси,сутрин в 9 часа сутринта у фитнеса е лудница.

И той не е в селото-столица.
Все пак е от Люин.

ти си от монтана, кво правим

deitona22
12-02-2016, 08:20
ти си от монтана, кво правим

Епа от Монтана съм.
Ама живея у селото.
Люлин си е отделен град.

Lilanda
12-02-2016, 09:14
Някой в Бургас и региона иска ли тези дни да се срещне с моята персона?

YoungBloodZ
12-02-2016, 09:16
Някой в Бургас и региона иска ли тези дни да се срещне с моята персона?

smilegirl12

Lilanda
12-02-2016, 09:26
smilegirl12

И аз за нея се сетих, но нека не я притискаме! ;д

Rakshy
12-02-2016, 11:13
Епа от Монтана съм.
Ама живея у селото.
Люлин си е отделен град.

говориш за нещо, което не разбираш

най-умното е да спреш и да не се излагаш :) :)

Rakshy
12-02-2016, 11:14
не ми се говори повече за градове/села

колко от вас постоянно закъсняват?
как се справяте с това?

дали ако си купя часовник ще спра да го правя? :Д

nexttt
12-02-2016, 11:18

как се справяте с това?

не.. и 5 часовника да си сложиш няма да се оправят нещата.. :D
всеки път си давам повече време,ставам по-рано.. но греда..

Niakoitam
12-02-2016, 12:50
Гледам,че пак сте подкарали старата като света дискусия за София срещу провинцията. Да,всеки си обича града и на софиянци не би им стaнало приятно да се обижда,родното им място.Това е ясно.Друг е въпроса,че повечето софиянци не са баш....ъъъъ софиянци,а кой знае ако не те то поне родителите им от кое село или град във България са дошли. Но да ми обяснявате колко видиш ли била убава София,а другите места не ставали за нищо.Аз според критериите на папугай може и да се впиша леко в категорията кореняк софиянец,въпреки,че не живея в София. Имам ген оттам,майка ми е софиянка първо поколение и ако с баща ми не бяха решили да не живеят там,сега щях да съм вече софиянец второ поколение. Но съдба....за невярващите в съдбата. Аз е нямало как да си дам мнението. :) Освен това съм И роден в София като най-близкият град,където е можело да се случи това.Корените ми стават още по-големи значи :D
Та...кое и е толкова убавото на София,да видим? Има доста училища и университети,има доста магазини,доста заведения и пазари,повечето улици са асфалтирани и почти без дупки. Дотук добре. Само дето има и бая негативи. Мръсен въздух,много от улиците са целите в прахоляк,големи глутници кучета,които много щедро с бусове се прехвърлят да "гостуват" на малките градове и села наоколо. И на нас редовно си ни водят гости. Като ги позачистят изведнъж се "раждат" още поне минимум 5 максимум 15,от които някои са доста едрички. Та в София има и задръствания. Хората не могат да си паркират и колите,защото или няма място или някои тарикат е решил,че това си е негово място и може и до бой и до съд да се стигне или до потрошаване на колата ти,ако не му "приемеш съветите" Доста хора си паркират колите на тротоарите почти запънати до сградите,че понякога майка с количка трудно минава. Шумовото замърсяване е в неограничени размери.Отвсякъде стърчат всевъзможни кабеляци,че на места дори и отворени стълбове или шахти с откраднати капаци.Особено през ноща не е малък шанса да те наръгат,пребият или оберат.Отиваме към мястото за живете.....блоковете. Единственото хубаво там е централното отопление. Връткаш едно кранче и се грееш. Не се занимаваш с отделни глупости като купуване на въглища и дърва и зареждане на печки,палене,поддържане, хвърляне и т.н.Просто сядаш и се грееш. Домоуправителя да му мисли по въпроса със станцията в мазето. С топлата вода е същото. Не се занимаваш с бойлери,да пускаш и да гасиш и т.н. Друг е въпроса,че понякога до последните етажи трудно достига вода. Апартамента често е една кутийка от блока дето са набутани хора като скариди. Не можеш да се уригнеш като хората ако ти дойде дето се вика,защото често през панела ще те чуят и някоя бабичка ще се провикне: "Прустак". След 12 часа през ноща е малко вероятно да си правиш стабилен купон,защото първо си заобиколен отвсякъде от комшии второ я някое бебе ще спи или някоя бабка,че и повече. Все ще се намери някой комшия да наводни апартамента ти и ако не е разбран,започват грижите и разправииите с него,доумравители и власти. Хората често не могат да се разберат за парите,които трябва да се дават за общите площи.Блоковете на места са толкова силно нагъчкани,че я влезе Слънце за 10-20 минути през целия ден я не. Зад блоковете се образуват едни змиярници пълни с боклук,камъни,а понякога и умряли животни в случай,че има градинки зад тях,защото нали все пак трябва да има и някаква растителност в градовете или пък разни дървета саморасляци дето стават някакви огромни и затъмняват всички прозорци. Никой не се наема да ги оправи,а ако се наеме някой или трябва образно казано да стигне до кмета или ще му мрънкат разни бабички и дядовци как им отрязал красивите цветенца и/или им отсякъл хубавите дръвчета,защото най-вероятно му трябвали за огрев или обеслесявал. И като се оплачат разбира се че следва глоба за самоуправство. Нищо,че хората все пак имат нужда от светлина и не им се живее сред плъхове и змии. За замерването често трябва да си си вкъщи без значение какво работиш. В повечето случаи няма дворове. Няма къде да засадиш един домат или едно цвете дето знаеш,че са си само твои,да направиш катерушка за децата в близост или просто да си разположиш някакви си твои боклуци там. Ако искаш да садиш ще е или в саксии в апартамента или на терасата,а боклуци съм няблюдавал как си събират хора и в междустълбищната площадка,но това не се гледа с добро око. Ако искаш да си направиш твоя продукция като кисело зеле,туршия и т.н май балкона е най-подходящото място. Външни домашни любимци е малко трудно да гледаш. Мазетата са общи като всеки си има в добрия случай по една малка стаичка,в която не може да се съберат кой знае колко работи,а друг е вече въпроса,че не е рядкост разни цигани да разбият катинарите за да видят какво ще им хареса. Не можеш и да разширяваш законно и нямаш място къде да строиш други сгради в околността.И т.н и т.н. Та няма лошо всеки да държи на родният си град,но моля не ми я величайте чак толкова нашата столица. :)

golemiq_korab_minava
12-02-2016, 12:59
[QUOTE=Niakoitam;11529096]Гледам,че пак сте подкарали старата като света дискусия за София срещу провинцията. Да,всеки си обича града и на софиянци не би им стaнало приятно да се обижда,родното им място.Това е ясно.Друг е въпроса,че повечето софиянци не са баш....ъъъъ софиянци,а кой знае ако не те то поне родителите им от кое село или град във България са дошли. Но да ми обяснявате колко видиш ли била убава София,а другите места не ставали за нищо.Аз според критериите на папугай може и да се впиша леко в категорията кореняк софиянец,въпреки,че не живея в София. Имам ген оттам,майка ми е софиянка първо поколение и ако с баща ми не бяха решили да не живеят там,сега щях да съм вече софиянец второ поколение. Но съдба....за невярващите в съдбата. Аз е нямало как да си дам мнението. Освен това съм И роден в София като най-близкият град,където е можело да се случи това.Корените ми стават още по-големи значи
Та...кое и е толкова убавото на София,да видим? Има доста училища и университети,има доста магазини,доста заведения и пазари,повечето улици са асфалтирани и почти без дупки. Дотук добре. Само дето има и бая негативи. Мръсен въздух,много от улиците са целите в прахоляк,големи глутници кучета,които много щедро с бусове се прехвърлят да "гостуват" на малките градове и села наоколо. И на нас редовно си ни водят гости. Като ги позачистят изведнъж се "раждат" още поне минимум 5 максимум 15,от които някои са доста едрички. Та в София има и задръствания. Хората не могат да си паркират и колите,защото или няма място или някои тарикат е решил,че това си е негово място и може и до бой и до съд да се стигне или до потрошаване на колата ти,ако не му "приемеш съветите" Доста хора си паркират колите на тротоарите почти запънати до сградите,че понякога майка с количка трудно минава. Шумовото замърсяване е в неограничени размери.Отвсякъде стърчат всевъзможни кабеляци,че на места дори и отворени стълбове или шахти с откраднати капаци.Особено през ноща не е малък шанса да те наръгат,пребият или оберат.Отиваме към мястото за живете.....блоковете. Единственото хубаво там е централното отопление. Връткаш едно кранче и се грееш. Не се занимаваш с отделни глупости като купуване на въглища и дърва и зареждане на печки,палене,поддържане, хвърляне и т.н.Просто сядаш и се грееш. Домоуправителя да му мисли по въпроса със станцията в мазето. С топлата вода е същото. Не се занимаваш с бойлери,да пускаш и да гасиш и т.н. Друг е въпроса,че понякога до последните етажи трудно достига вода. Апартамента често е една кутийка от блока дето са набутани хора като скариди. Не можеш да се уригнеш като хората ако ти дойде дето се вика,защото често през панела ще те чуят и някоя бабичка ще се провикне: "Прустак". След 12 часа през ноща е малко вероятно да си правиш стабилен купон,защото първо си заобиколен отвсякъде от комшии второ я някое бебе ще спи или някоя бабка,че и повече. Все ще се намери някой комшия да наводни апартамента ти и ако не е разбран,започват грижите и разправииите с него,доумравители и власти. Хората често не могат да се разберат за парите,които трябва да се дават за общите площи.Блоковете на места са толкова силно нагъчкани,че я влезе Слънце за 10-20 минути през целия ден я не. Зад блоковете се образуват едни змиярници пълни с боклук,камъни,а понякога и умряли животни в случай,че има градинки зад тях,защото нали все пак трябва да има и някаква растителност в градовете или пък разни дървета саморасляци дето стават някакви огромни и затъмняват всички прозорци. Никой не се наема да ги оправи,а ако се наеме някой или трябва образно казано да стигне до кмета или ще му мрънкат разни бабички и дядовци как им отрязал красивите цветенца и/или им отсякъл хубавите дръвчета,защото най-вероятно му трябвали за огрев или обеслесявал. И като се оплачат разбира се че следва глоба за самоуправство. Нищо,че хората все пак имат нужда от светлина и не им се живее сред плъхове и змии. За замерването често трябва да си си вкъщи без значение какво работиш. В повечето случаи няма дворове. Няма къде да засадиш един домат или едно цвете дето знаеш,че са си само твои,да направиш катерушка за децата в близост или просто да си разположиш някакви си твои боклуци там. Ако искаш да садиш ще е или в саксии в апартамента или на терасата,а боклуци съм няблюдавал как си събират хора и в междустълбищната площадка,но това не се гледа с добро око. Ако искаш да си направиш твоя продукция като кисело зеле,туршия и т.н май балкона е най-подходящото място. Външни домашни любимци е малко трудно да гледаш. Мазетата са общи като всеки си има в добрия случай по една малка стаичка,в която не може да се съберат кой знае колко работи,а друг е вече въпроса,че не е рядкост разни цигани да разбият катинарите за да видят какво ще им хареса. И т.н и т.н. Та няма лошо всеки да държи на родният си град,но моля не ми я величайте чак толкова нашата столицаГледам,че пак сте подкарали старата като света дискусия за София срещу провинцията. Да,всеки си обича града и на софиянци не би им стaнало приятно да се обижда,родното им място.Това е ясно.Друг е въпроса,че повечето софиянци не са баш....ъъъъ софиянци,а кой знае ако не те то поне родителите им от кое село или град във България са дошли. Но да ми обяснявате колко видиш ли била убава София,а другите места не ставали за нищо.Аз според критериите на папугай може и да се впиша леко в категорията кореняк софиянец,въпреки,че не живея в София. Имам ген оттам,майка ми е софиянка първо поколение и ако с баща ми не бяха решили да не живеят там,сега щях да съм вече софиянец второ поколение. Но съдба....за невярващите в съдбата. Аз е нямало как да си дам мнението. Освен това съм И роден в София като най-близкият град,където е можело да се случи това.Корените ми стават още по-големи значи
Та...кое и е толкова убавото на София,да видим? Има доста училища и университети,има доста магазини,доста заведения и пазари,повечето улици са асфалтирани и почти без дупки. Дотук добре. Само дето има и бая негативи. Мръсен въздух,много от улиците са целите в прахоляк,големи глутници кучета,които много щедро с бусове се прехвърлят да "гостуват" на малките градове и села наоколо. И на нас редовно си ни водят гости. Като ги позачистят изведнъж се "раждат" още поне минимум 5 максимум 15,от които някои са доста едрички. Та в София има и задръствания. Хората не могат да си паркират и колите,защото или няма място или някои тарикат е решил,че това си е негово място и може и до бой и до съд да се стигне или до потрошаване на колата ти,ако не му "приемеш съветите" Доста хора си паркират колите на тротоарите почти запънати до сградите,че понякога майка с количка трудно минава. Шумовото замърсяване е в неограничени размери.Отвсякъде стърчат всевъзможни кабеляци,че на места дори и отворени стълбове или шахти с откраднати капаци.Особено през ноща не е малък шанса да те наръгат,пребият или оберат.Отиваме към мястото за живете.....блоковете. Единственото хубаво там е централното отопление. Връткаш едно кранче и се грееш. Не се занимаваш с отделни глупости като купуване на въглища и дърва и зареждане на печки,палене,поддържане, хвърляне и т.н.Просто сядаш и се грееш. Домоуправителя да му мисли по въпроса със станцията в мазето. С топлата вода е същото. Не се занимаваш с бойлери,да пускаш и да гасиш и т.н. Друг е въпроса,че понякога до последните етажи трудно достига вода. Апартамента често е една кутийка от блока дето са набутани хора като скариди. Не можеш да се уригнеш като хората ако ти дойде дето се вика,защото често през панела ще те чуят и някоя бабичка ще се провикне: "Прустак". След 12 часа през ноща е малко вероятно да си правиш стабилен купон,защото първо си заобиколен отвсякъде от комшии второ я някое бебе ще спи или някоя бабка,че и повече. Все ще се намери някой комшия да наводни апартамента ти и ако не е разбран,започват грижите и разправииите с него,доумравители и власти. Хората често не могат да се разберат за парите,които трябва да се дават за общите площи.Блоковете на места са толкова силно нагъчкани,че я влезе Слънце за 10-20 минути през целия ден я не. Зад блоковете се образуват едни змиярници пълни с боклук,камъни,а понякога и умряли животни в случай,че има градинки зад тях,защото нали все пак трябва да има и някаква растителност в градовете или пък разни дървета саморасляци дето стават някакви огромни и затъмняват всички прозорци. Никой не се наема да ги оправи,а ако се наеме някой или трябва образно казано да стигне до кмета или ще му мрънкат разни бабички и дядовци как им отрязал красивите цветенца и/или им отсякъл хубавите дръвчета,защото най-вероятно му трябвали за огрев или обеслесявал. И като се оплачат разбира се че следва глоба за самоуправство. Нищо,че хората все пак имат нужда от светлина и не им се живее сред плъхове и змии. За замерването често трябва да си си вкъщи без значение какво работиш. В повечето случаи няма дворове. Няма къде да засадиш един домат или едно цвете дето знаеш,че са си само твои,да направиш катер

Niakoitam
12-02-2016, 13:05
golemiq_korab_minava
Първо ми е дълъг поста за цитиране и второ нищо не ти се вижда като си ме цитирал. Натисни Редактирай,напиши ми само ника и напиши твоето мнение. Смятам,че ще ти се получи много по-добре. :)
Ако пък толкова държиш да ме цитираш изтрий всичко и напиши 3 точки на мястото на мнението ми в цитата. :)

golemiq_korab_minava
12-02-2016, 13:07
нее, нарочно те копирах... много ти е къс коментара! :Д

golemiq_korab_minava
12-02-2016, 13:08
.

Niakoitam
12-02-2016, 13:14
Пак не успя. :D

Прави се ето така корабе....:)

divergent
12-02-2016, 13:15
Вие не сте наред с тия романи и най-вече гига цитата, корабе, нещо има вълнение в морето май май.
Във връзка със закъсняването, не казвайте на мама, ама тая седмица не успях да стана на време за нито една сутрешна лекция, тоест десет часовника и 20 аларми са безсилни пред човешката природа.

VinDiesel
12-02-2016, 13:18
тоест десет часовника и 20 аларми са безсилни пред човешката природа.

Пред женската природа!

golemiq_korab_minava
12-02-2016, 13:21
Вие не сте наред с тия романи и най-вече гига цитата, корабе, нещо има вълнение в морето май май.
Във връзка със закъсняването, не казвайте на мама, ама тая седмица не успях да стана на време за нито една сутрешна лекция, тоест десет часовника и 20 аларми са безсилни пред човешката природа.

:D аз не съм писал нищо, не четеш май! май!!!!! :Д

Niakoitam
12-02-2016, 13:27
За да бъда коректен ще кажа, че съм пропуснал и по-лесното намиране на работа, но поста ми щеше да стане още по-дълъг....:D

divergent
12-02-2016, 15:14
:D аз не съм писал нищо, не четеш май! май!!!!! :Д

ми да не съм луда да чета такива свитъци, виж сега, ако беше от някой друг написано... Ама като видях, че започва като предишното, което също зарязах някъде на втория абзац, и просто скролнах надолу.

Niakoitam
12-02-2016, 15:22
ми да не съм луда да чета такива свитъци, виж сега, ако беше от някой друг написано... Ама като видях, че започва като предишното, което също зарязах някъде на втория абзац, и просто скролнах надолу.

Малко,даже не хич малко е иронично точно ти да говориш за свитъци имайки предвид,че често точно твоите свитъци човек докато им стигне до края отдаааавна им е забравил началото...:D

Ivaaaaa
12-02-2016, 16:01
Искам да кажа, че софията е най-чаровния бълг. град след старата столица. Тези глупости, които описа някойтама, или поне тези, които прочетох, се отнасят за всеки град с БЛОКОВЕ. София не е гадна, мръсна и шумна. Или явно не сте особено приспособими. Май ще трябва да живеете в рамките на малки градчета. В чужбина е доста по.

http://prikachi.com/images/346/8975346O.jpg

Hehe

Някъв краен мазохизъм трябва да е да ни ти харесва нещо и едновременно да се буташ в него.
End of story.

Боли ме гърлото. Майка ми е пич.

Fisherman
12-02-2016, 16:02
сички селянки ги каня на осми да лигават джуджето

Fisherman
12-02-2016, 16:05
за 8-ми март говорех

an7raks
12-02-2016, 16:08
Някъв краен мазохизъм трябва да е да ни ти харесва нещо и едновременно да се буташ в него.

...или да си от Монтана, Враца, Мездра, Видин и да искаш да ядеш по три пъти на ден със семейството си...

Niakoitam
12-02-2016, 16:30
Искам да кажа, че софията е най-чаровния бълг. град след старата столица. Тези глупости, които описа някойтама, или поне тези, които прочетох, се отнасят за всеки град с БЛОКОВЕ. София не е гадна, мръсна и шумна. Или явно не сте особено приспособими. Май ще трябва да живеете в рамките на малки градчета. В чужбина е доста по.

http://prikachi.com/images/346/8975346O.jpg

Hehe

End of story.

Боли ме гърлото. Майка ми е пич.

Иве не се дуй толкова. Това, че живееш в София не значи, че си хванала Господ за шлифера. А това, че в София е пълно и с надути пуяци дето мислят, че са богоизбрани щот живеят в Софията също не е лъжа...:) А хората защо идват ли? Ами вярвай ми...не е да се любуват на красотите на София. Има мнооого по-красиви градове във България. :)

Ivaaaaa
12-02-2016, 16:31
...или да си от Монтана, Враца, Мездра, Видин и да искаш да ядеш по три пъти на ден със семейството си...

Ми, не е точно така + това не обсъждаме ли конкретните примери от форума? Хипотетични ситуации колкото щеш, думи на вятъра. Само да вметна, че животът тук е доста по-скъпичък от северозападния. По-високите заплати са изкуствено перо, защото повечето пришълци нямат собствено жилище, най-малкото.
*защо добави мездра, лол? То е към враца.

anonymous908491
12-02-2016, 16:33
Майка ми е пич.

а баща ти яка мацка ?

an7raks
12-02-2016, 16:44
Ми, не е точно така + това не обсъждаме ли конкретните примери от форума? Хипотетични ситуации колкото щеш, думи на вятъра. Само да вметна, че животът тук е доста по-скъпичък от северозападния. По-високите заплати са изкуствено перо, защото повечето пришълци нямат собствено жилище, най-малкото.
*защо добави мездра, лол? То е към враца.

Ам, аз не обсъждам никого конкретно. За себе си казах, че съм тук заради /уж/ по-доброто образование и после изчезвам.
Кое ти е по-скъпо? Тока ли или храната? Имотите са по-скъпи и транспорта. И в крайна сметка е по-добре да работи в София за 800лв, изплащайки ипотека 300лв на месец, отколкото да работи в Монтана за 400лв. Детето му после ще има жилище на място, където да може да си изкарва хляба.
Всяка седмица от Мездра насам пътувам с хора, за които изборът е мизерия в родния край или някакъв що-годе нормален живот в София.

LoadRunner
12-02-2016, 17:08

хубаво е че си запазила част от себе си
отвреме на време издаваш че има нещо несофиянско в тебе

LoadRunner
12-02-2016, 17:14
Иве не се дуй толкова. Това, че живееш в София не значи, че си хванала Господ за шлифера. А това, че в София е пълно и с надути пуяци дето мислят, че са богоизбрани щот живеят в Софията също не е лъжа...:) А хората защо идват ли? Ами вярвай ми...не е да се любуват на красотите на София. Има мнооого по-красиви градове във България. :)

аз в софия харесвам размерите, междублоковите пространства, местата за "почивка" да кажем парковете (дори кварталните), и разнообразните забавления + това че когато искаш да си инкогнито си инкогнито (това е обвързано с размерите, не срещаш по 5 познати когато идеш в мола или където и да е другаде)

няма ти коментирам поста ама по това "оправени улици" дето писа останах с впечатление че само си слушал за софия и то от интервюта на Бойко Борисов който оправи всички пътища на българия естествено сам

и все пак ако не ти е ясно софия е лунен пейзаж ( до преди 3 години беше такава)

Ivaaaaa
12-02-2016, 17:33
Не мисля да споря с вятърни мелници. И не се дуя, wtf е това?!

Та,
Издислааав.
Олиии, това е култово.
-50 moza4ni kletki

Niakoitam
12-02-2016, 17:43
аз в софия харесвам размерите, междублоковите пространства, местата за "почивка" да кажем парковете (дори кварталните), и разнообразните забавления + това че когато искаш да си инкогнито си инкогнито (това е обвързано с размерите, не срещаш по 5 познати когато идеш в мола или където и да е другаде)

няма ти коментирам поста ама по това "оправени улици" дето писа останах с впечатление че само си слушал за софия и то от интервюта на Бойко Борисов който оправи всички пътища на българия естествено сам

и все пак ако не ти е ясно софия е лунен пейзаж ( до преди 3 години беше такава)

Не, бил съм в София много пъти, но ти явно от София и Пловдив не си излизал. Много градове във България улиците са им потресаващи. До голяма степен и тези в моя град въпреки,че е доста близо до София, кмета е от ГЕРБ и уж отвреме навреме асфалтират. Е повярвай ми на София улиците поне по нартоварените, че и по-малките са топ оф дъ топ спрямо нашите и си приличат на новопостроени магистрали...:)

VinDiesel
12-02-2016, 18:18
Иди в богатия да се нагледаш и в бедния да се наядеш!!
Ходил съм в София доста пъти, смея да твърдя, че цените са като в Плевен, да не кажа и по евтини....
Хранил съм се в близост до централната автогара и ми направи няколко пъти впечатление, че закуските и напитките бяха с по 30-40 ст. по-надолу....
В Магазините един кроасан ти е 1 лев, при мен е от 1 до 1,20 ст.....

Niakoitam
12-02-2016, 18:29
Като цяло храни и напитки особено по заведенията са някои доста по-скъпички от при нас, но като цяло нещата са на еднаква дори и по-ниска цена.

LoadRunner
12-02-2016, 18:36

ти па кроасани ли ядеш бе xd

VinDiesel
12-02-2016, 18:39
ти па кроасани ли ядеш бе xd

Аз никога не съм имал строг хранителен режим, общо взето и сега си ям каквото, и когато ми се яде....
Но освен фитнеса спортувам редовно футбол и други спортове.

haritov
12-02-2016, 19:17
усещам как силите ми се връщат и то бързо
имам добро предчувствие

Грозния
12-02-2016, 19:57
Егати готиния проницателен и циничен тип. Същински доктор Хаус.Тролиш ли ме?

Остави момчето да се мисли за вървежно, бе! Кво го вадиш там, където си мерят дълбочината на потките?! Вземе се навлажни...торинка, що така бе мила?
"Каквото търсиш - това ще намериш!"

особено забавниците от горно нанадолнище, луковит, лесидрен или откъдето по дяволите ви идва семкатаИ аз не го разбирам това - хем идват тука, хем ги е яд :D!

Всеки има право на собствено мнение и лична гледна точка по всеки въпрос и интелигентните хора биха уважили мнението на отсрещната страна, дори и да им се струва безумно...Много хубаво, че го каза :).

За разлика от теб,споря само когато съм прав.Виждам, че се опитваш да ми подражаваш и аз съм твоят ролеви модел, но не ти се получава 8)!

проблема е, че се отнасяте мега негативно и после опираме до "всеки си има мнение"Аз затова се радвам, че го каза тя, защото идва моят ред да си изкажа мнението :D !

Люлин си е отделен град.Дори така да е, тоя квартал пак е по-голям от твоя град.

най-умното е да спреш и да не се излагаш :) :)Ето - и други хора да ти го кажат, че на мен не вярваш 8)!

Искам да кажа, че софията е най-чаровния бълг. град след старата столица. Тези глупости, които описа някойтама, или поне тези, които прочетох, се отнасят за всеки град с БЛОКОВЕ. София не е гадна, мръсна и шумна. Или явно не сте особено приспособими. Май ще трябва да живеете в рамките на малки градчета. В чужбина е доста по. # да обичаш София на инат :D!

И в крайна сметка е по-добре да работи в София за 800лв, изплащайки ипотека 300лв на месец, отколкото да работи в Монтана за 400лв.300 лв на месец стигат да изплащаш само някой гараж :D!

хубаво е че си запазила част от себе си
отвреме на време издаваш че има нещо несофиянско в тебе"Можеш да изгониш човека от селото, но селото от човека - никога!"

аз в софия харесвам размерите, междублоковите пространства, местата за "почивка" да кажем парковете (дори кварталните), и разнообразните забавления + това че когато искаш да си инкогнито си инкогнито (това е обвързано с размерите, не срещаш по 5 познати когато идеш в мола или където и да е другаде) Какъв "софиянец" си "станал" Трънчо :D !

ти па кроасани ли ядеш бе xdНякои хора ядат каквото си поискат и не надебеляват 8)! Сигурно много те е яд Трънчо :D!

tori
12-02-2016, 20:16
Таратаратааааааа! Много ми е щастливо! <3 Супер-супер добре се чувствам просто! НИЩО не може да ми помрачи кефа!

lunacy
12-02-2016, 22:31

как се справяте с това?

мисля че мога да се включа
ДД: поначало закъснявам доста и имам късмета Д: часовете ми да започват рано сутрин

изтеглила съм си няколко приложения за аларми, като в някои от тях се изисква да въведеш код или да разклатиш телефона за да спре алармата

също така, едно от първите неща, които правя сутрин е да включа телевизора Д: поне аз не мога да спя на силен шум и като пусна телевизора и увелича звука се разбуждам по-лесно

Rakshy
12-03-2016, 01:06
мисля че мога да се включа
ДД: поначало закъснявам доста и имам късмета Д: часовете ми да започват рано сутрин

изтеглила съм си няколко приложения за аларми, като в някои от тях се изисква да въведеш код или да разклатиш телефона за да спре алармата

също така, едно от първите неща, които правя сутрин е да включа телевизора Д: поне аз не мога да спя на силен шум и като пусна телевизора и увелича звука се разбуждам по-лесно

разбираш ли, че ми се обадиха, говорих към минута, заспах, сестра ми почна да ми вика, пусна музика, аз пак заспах и час по-късно след още 2 обаждания и разговор 2 минути на 3тото успях да стана.........

тва е неморално :D

divergent
12-03-2016, 02:06
Дейба, за първи път от доста време много да ми се излиза и трябваше да се ходи на чалга, щото гилдията ми нещо се е повредила. Нищо де, готино си изкарах. Гордея се със себе си, че карах само на количка, вече почти два месеца твърд алкохол не съм пипнала. А децата унищожиха един литър водка и прибирането се проточи...
Ще спинкам в хола на топличко, че моята стая пак стана Коселското ханче. Дано не ми оповръщат покоите.

Ewok
12-03-2016, 08:59
Over thinking, over analyzing separates the body from the mind.
Withering my intuition, missing opportunities and I must
Feed my will to feel my moment drawing way outside the lines. (https://www.youtube.com/watch?v=_tcW-j7KFgY)

tori
12-03-2016, 09:10
Feed my will to feel my moment drawing way outside the lines. (https://www.youtube.com/watch?v=_tcW-j7KFgY)
<3

Ewok
12-03-2016, 11:41
http://www.ploshtadslaveikov.com/69896/

Fisherman
12-03-2016, 11:48

твой преподавател?

anonymous908491
12-03-2016, 11:52
като си спомня нашето футболистче, което си надраска името на Колизеума, дали някой подобен не е драснал същото

Ewok
12-03-2016, 12:11
твой преподавател?

нда

Ivaaaaa
12-03-2016, 13:26
Иди в богатия да се нагледаш и в бедния да се наядеш!!
Ходил съм в София доста пъти, смея да твърдя, че цените са като в Плевен, да не кажа и по евтини....
Хранил съм се в близост до централната автогара и ми направи няколко пъти впечатление, че закуските и напитките бяха с по 30-40 ст. по-надолу....

То животът не е само закуски и напитки. Смешно е дори да се споменава. Става въпрос за услуги, развлечения и здравеопазване, ако щеш.
И да, едно стандартно четиричленно семейство съмнително да си намери сносна квартира за 300лв. дори в крайни квартали като люлин/обеля.

Niakoitam
12-03-2016, 13:30
То животът не е само закуски и напитки. Смешно е дори да се споменава. Става въпрос за услуги, развлечения и здравеопазване, ако щеш.
И да, едно стандартно четиричленно семейство съмнително да си намери сносна квартира за 300лв. дори в крайни квартали като люлин/обеля.

Зависи какъв ти е критерия за сносна. Иначе може. Гарантирам ти.Поне в крайните квартали може :) Друг е въпроса,че тези дето търсели сносна квартира често я правят на кочина при пребиваването си там. :)

Ivaaaaa
12-03-2016, 14:08
Ок, дейба. Толкова ли е трудно да се направи справка. Еми, права съм. За ~300 кинта можеш да наемеш само стая.

divergent
12-03-2016, 14:52

Обичам <3

pandabear
12-03-2016, 14:59
украсих си апартамента и много искам да споделя красотите ми с някого :(

Rakshy
12-03-2016, 15:00
украсих си апартамента и много искам да споделя красотите ми с някого :(

давай

pandabear
12-03-2016, 15:07
давай

<3

http://i.imgur.com/k2qiUFB.jpg
http://i.imgur.com/J95nHdy.jpg
http://i.imgur.com/vaMAJCh.jpg
http://i.imgur.com/01UzS86.jpg

michaelis
12-03-2016, 15:15
.......
Възможно е управникът да е местен аристократ, а не пришълец от столицата, предполага Шаранков.
.......
Тит Флавий Котис - само като му гледкам името на кмета и направо си е бил "типичен нашенец" :D

divergent
12-03-2016, 15:23
<3

Супер е, много ми става коледно като ги гледам.
Днес като се разхождах из центъра и видях как са зарили всичко с украса. И онази шейна пак са я сложили и като я видях и спомените ме заляха, чак щях да ревна. Е това е да ти стане гадно от хубаво. Толкова ти е приказно и прекрасно, ама направо ти се обръща корема от болката, че всичко е някъде там в миналото и въпреки че още си говорите, знаеш, че няма никакъв шанс да се оправят нещата, защото си постъпил като пълен идиот, и така е още по-болезнено. И само си мислиш как ако не поддържахте никакъв контакт как щеше да е много по-лесно, защото миналото ще си остане в миналото и няма да се сблъскваш с него всеки ден.
Като казах минало, онова пак звъни, мамка му. И не вдигам и продължава и гадното е, че трябва и оператора да си сменя, а не само номера, защото има роднини в магазина на моя оператор и пак ще ме намери. Животът ми е по-сложен от индийски сериал с турски сюжет.
Моци има рожден ден, ядох торта. <3

michaelis
12-03-2016, 15:24
<3

утре като се събудиш, тези шоколадовите нещица може и да не са там, а да съм ги отмъкнал :D

anonymous908491
12-03-2016, 15:27
утре като се събудиш, тези шоколадовите нещица може и да не са там, а да съм ги отмъкнал :D

трудно ще минеш през комина на блок

michaelis
12-03-2016, 15:32
трудно ще минеш през комина на блок

грабвам шоколадите и после с четвърта светлинна ..... :D

http://kartichki.bg/images/upload/2014-01/102_christmas-funny-picture_l.jpg

pandabear
12-03-2016, 15:43

шоколади ще има за всички от сърце ;3

Niakoitam
12-03-2016, 16:04
Ок, дейба. Толкова ли е трудно да се направи справка. Еми, права съм. За ~300 кинта можеш да наемеш само стая.

Ами не. Мога например да ти гарантирам, че в Дружба хич не трудно можеш да си намериш ЦЯЛ апартамент за около 300-400 лева. :)

tori
12-03-2016, 16:14
Адаш, харесах под елхата тва... <3

Он: Странно меланхолично ми е. И ми е студено, но тва е друг въпрос.

anonymous908491
12-03-2016, 16:25
Ами не. Мога например да ти гарантирам, че в Дружба хич не трудно можеш да си намериш ЦЯЛ апартамент за около 300-400 лева. :)

кой би живял доброволно в дружба
за 500лв се намират тристайни обзаведени апартаменти

michaelis
12-03-2016, 16:27
шоколади ще има за всички от сърце ;3

ммм мляс мляс само, че ме боли зъб и незнам :D и да вържеш куч, да не ме лае като взимам шоколадите :D

VinDiesel
12-03-2016, 16:37

Дадох прост пример. Ясно е това, което ми го обясняваш. В България където и да си е трудно, ако си със средна работна заплата. Направих проста съпоставка със София и Плевен, не е нормално при нас масовото месечно възнаграждение да е 500 лева, а да е по-скъпо от столицата....

Blab
12-03-2016, 16:45
<3

браво на дететооо!)))
чий е акварелът?

LoadRunner
12-03-2016, 16:51
Дадох прост пример. Ясно е това, което ми го обясняваш. В България където и да си е трудно, ако си със средна работна заплата. Направих проста съпоставка със София и Плевен, не е нормално при нас масовото месечно възнаграждение да е 500 лева, а да е по-скъпо от столицата....
много ясно че не е ясно това което ти обясняват и не се дръж като гъзолизец
храната е най-голямото перо за българите именно заради средните заплати
ако не ви е ясно тук няма средна класа че някой да обяснява "о аз се храня с култура и забавления, какви са тия битувизми"

VinDiesel
12-03-2016, 16:56
много ясно че не е ясно това което ти обясняват и не се дръж като гъзолизец
храната е най-голямото перо за българите именно заради средните заплати
ако не ви е ясно тук няма средна класа че някой да обяснява "о аз се храня с култура и забавления, какви са тия битувизми"

Къде видя да лижа на някой гъза? И кой ти каза, че в България няма средна класа?
Българите сме на първо място по притежание на имоти в Европа.
В чужбината а и не само, масово се живее на квартира.
В България няма само бедни и богати... професоре.

anonymous908491
12-03-2016, 17:03
грабвам шоколадите и после с четвърта светлинна ..... :D

http://kartichki.bg/images/upload/2014-01/102_christmas-funny-picture_l.jpg

http://www.blitz.bg/svyat/politsai-spipakha-piyani-kradtsi-na-koledni-elkhi_news468561.html

само гледай да не те хванат

Къде видя да лижа на някой гъза? И кой ти каза, че в България няма средна класа?
Българите сме на първо място по притежание на имоти в Европа.
В чужбината а и не само, масово се живее на квартира.
В България няма само бедни и богати... професоре.

в България средна класа няма, то в Германия вече почти няма, ти си тръгнал да ми говориш за нашата държава
България не е на първо място по притежание на имоти, на първо са румънците
в България има само бедни, богати и бедни, които си въобразяват, че са средна класа, докато не им се наложи да платят за нещо и след това 20 години изплащат една печка

pandabear
12-03-2016, 17:16
браво на дететооо!)))
чий е акварелът?

Белин Моллов :)

http://i.imgur.com/73OUFXM.jpg
http://i.imgur.com/SRl0boq.jpg
http://i.imgur.com/184QHw0.jpg
: )

LoadRunner
12-03-2016, 17:17
в България средна класа няма, то в Германия вече почти няма, ти си тръгнал да ми говориш за нашата държава
България не е на първо място по притежание на имоти, на първо са румънците
в България има само бедни, богати и бедни, които си въобразяват, че са средна класа, докато не им се наложи да платят за нещо и след това 20 години изплащат една печка

въобще не ми се занимаваше да му обяснявам на тоя очевидните неща
с някои хора просто е загуба на енергия
средната класа не се базира на това кой има апартамент, защото масата тук имат апартаменти но небарани и неремонтирани от комунизма, масата хора са си сменили дограмата на максимум един прозорец от тоя ценен апартамент, имат стари коли и пари само за храна,дрехи и бензин И ТОЧКА.
това ако ти е понятие за средна класа, боже господи. За да се причисляваш към средната класа тр да имаш комфорта за да не мислиш за битувизмите като ремонтирано жилище, храна и транспорт, да имаш пари за образование, култура и почивки/пътуване както и постоянно облагордяване на съществуващата ти материална база.
Само да спомена че в моя блок имаме един клошар който си има апартамент. Истински клошар който рови в кофите а аз не живея в гаден или краен квартал.

anonymous908491
12-03-2016, 17:28
http://i.imgur.com/M8KyMpi.gifv

хохохох, в България на някои като дисни бихме им викали реформатори, понеже са винаги с властта и са готови да си продават задниците

VinDiesel
12-03-2016, 17:29
Значи аз съм богат, защото апартамента ми е отремонтиран и луксозен, имам кола, парите ми стигат за сметките, храна, дрехи и т.н. И си позволявам много неща. Ех, знаех си че съм богат....

LoadRunner
12-03-2016, 17:38
ами ние говорихме за средната класа на МАСАТА в българия
не знам някой да е говорил за теб или мен ама ти може да се чувстваш както искаш
обаче действителността е че си човек с тесен кръгозор

VinDiesel
12-03-2016, 17:48
По точно такива като теб са с такъв кръгозор.
Хленчещи само в нета пред компютъра или телефона, а когато има протести спи...
И в България може да се изкарват пари, проблема е, че повечето са мързеливи, а после са нонстоп в кръчмите, оплаквайки се как нямат пари за хляб.
Аз не визирах само моята особа, но не може да кажеш, че има само бедни и богати, смешно е. Има и прекалено голям % население, което спада към средната класа...

Blab
12-03-2016, 17:57
няма средна класа в България, моля ти се.
ако искаш да го разискваме сериозно, сподели представата си за живота на "средната класа" у нас;

panda, до вчера е имал юбилейна изложба в САБ, изпуснах((

Niakoitam
12-03-2016, 18:03
кой би живял доброволно в дружба
за 500лв се намират тристайни обзаведени апартаменти

А не бе аз за едностаен ти говоря...Плюс това, ако искаш може и за 1000 лева да си наемеш. Друг е въпроса, че точно Дружба е супер близо до летището има рейсове, трамваи, че дори вече и метро там. Иначе, ако си турбо гъзар може и във Бояна или Драгалевци например. Е, не за 300-400 лева де...:)

LoadRunner
12-03-2016, 18:06
По точно такива като теб са с такъв кръгозор.
Хленчещи само в нета пред компютъра или телефона, а когато има протести спи...
И в България може да се изкарват пари, проблема е, че повечето са мързеливи, а после са нонстоп в кръчмите, оплаквайки се как нямат пари за хляб.
Аз не визирах само моята особа, но не може да кажеш, че има само бедни и богати, смешно е. Има и прекалено голям % население, което спада към средната класа...

ама ти си абсолютно неадекватен
с теб спор няма как да се води понеже си забит и очевидно накрая опираш до смешни клишета, както казах абсолютно неадекватен особено за конкретната тема
ти просто се чувстваш длъжен да върнеш нещо дори и да няма стойност понеже си тъп

VinDiesel
12-03-2016, 18:10
ама ти си абсолютно неадекватен
с теб спор няма как да се води понеже си забит и очевидно накрая опираш до смешни клишета, както казах абсолютно неадекватен особено за конкретната тема
ти просто се чувстваш длъжен да върнеш нещо дори и да няма стойност понеже си тъп

Анонимни потребителю, който си води записки от форума и знае всичко за всеки, що е писал в коментар, аз лично на това му викам тъп, които гледа само в канчето на другите, а своето оставя празно.
Спирам да споря с теб, защото си прекалено адекватен и умен, не съм на твоето духовно и социално ниво! Амин!

VinDiesel
12-03-2016, 18:11
ако искаш да го разискваме сериозно, сподели представата си за живота на "средната класа" у нас;

Ако искаш, затова има бутон ЛС.

Ewok
12-03-2016, 18:12
Значи аз съм богат, защото апартамента ми е отремонтиран и луксозен, имам кола, парите ми стигат за сметките, храна, дрехи и т.н. И си позволявам много неща. Ех, знаех си че съм богат....

причисляваш се към "средната" класа ли?

LadyDi
12-03-2016, 18:13
Болшинството българи живеят на кредит... каква средна класа?

VinDiesel
12-03-2016, 18:15
причисляваш се към "средната" класа ли?

Не, на прага на бедността съм, приключих с отговорите по този казус с класите..

Грозния
12-03-2016, 18:18

средната класа не се базира на това кой има апартамент, защото масата тук имат апартаменти но небарани и неремонтирани от комунизма, масата хора са си сменили дограмата на максимум един прозорец от тоя ценен апартамент, имат стари коли и пари само за храна,дрехи и бензин И ТОЧКА.
това ако ти е понятие за средна класа, боже господи.Самата истина, за съжаление :( !

Не съм очаквал, че ще го кажа, но за тези неща съм напълно съгласен с папугая и Трънчо.

И в България може да се изкарват пари...Легално - почти не :D!

Има и прекалено голям % население, което спада към средната класа...Не и в България. В много други страни, средната класа също намалява.

Болшинството българи живеят на кредит... каква средна класа?Кредитът - съвременна форма на робството!

Dagichka
12-03-2016, 18:23
рапът и регето снощи ми дойдоха ободряващо, готино е да виждам, че все още има приятни хорица.. и с бенда на живо беше мм
и още не мога да свикна с тоя студентски, странни хора и звуци навсякъде, добре че не бях сама :дд

Ewok
12-03-2016, 18:26
^ коя група?

michaelis
12-03-2016, 18:35
Болшинството българи живеят на кредит... каква средна класа?

с шефката рядко се засичаме, но имаме попадение ....

LoadRunner
12-03-2016, 19:05
Не, на прага на бедността съм, приключих с отговорите по този казус с класите..

ти приключи щото всички ти се изпразниха
не за друго
same shit, different year

anonymous908491
12-03-2016, 19:11
http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/12/03/5564934577250808088/1024x576_MP4_5564934577250808088.mp4

така се показва радост от идващите празници

VinDiesel
12-03-2016, 19:13
ти приключи щото всички ти се изпразниха
не за друго
same shit, different year
В безсмислен спор, по-умния отстъпва на по-глупавия, но ти това няма как да го знаеш.

LoadRunner
12-03-2016, 19:36
в моите думи няма нищо безсмислено и се радвам че си по-умен от всички

Кобрата спечели
тъпичко, ма пак спечели

Ivaaaaa
12-03-2016, 20:11
Lol,
whatever.

Гласът ми е мутирал, почти изчезнал, но поне не съм в онова сомнолентно състояние от вчера. Може ли да имаме толкова ниска култура? Без да преувеличавам, поне едно 50% от зеленчуците в градския кашляха и подсмърчаха без дори да се прикрият с ръчичка;кърпичка, да не говорим за маски и такива екстри. Има и деца, дейба. Защо не ги пазят? Бахти бацилите.

Fisherman
12-03-2016, 20:23

ти учеше и живееше в чужбина нали,защото мразиш България

Грозния
12-03-2016, 21:01
Може ли да имаме толкова ниска култура? Без да преувеличавам, поне едно 50% от зеленчуците в градския кашляха и подсмърчаха без дори да се прикрият с ръчичка;кърпичка, да не говорим за маски и такива екстри. Има и деца, дейба. Защо не ги пазят? Бахти бацилите.Добре дошла в София мила :D!
Освен всички селтаци, които ходят на обществени места болни и ръсят зарази, ние имаме и градски транспорт, който позволява това заразяване да се случва :D!

Ivaaaaa
12-03-2016, 21:13
Не съм ти мила, бе, трихомон.

an7raks
12-03-2016, 21:19

+
Няма човек на света, който да ми обясни, че здрав прав човек със средно образование и нагоре не може да си намери прилична работа дори в България.
Точно за 3 седмици търсене на работа си намерих със заплата, която би задоволила дори семеен човек. И то при положение, че нямам никакъв професионален опит. Може и аз да съм някакво изключение като дизела, ама едва ли съм чак пък толкова специален.

Fisherman
12-03-2016, 21:21
+
Няма човек на света, който да ми обясни, че здрав прав човек със средно образование и нагоре не може да си намери прилична работа дори в България.
Точно за 3 седмици търсене на работа си намерих със заплата, която би задоволила дори семеен човек. И то при положение, че нямам никакъв професионален опит. Може и аз да съм някакво изключение като дизела, ама едва ли съм чак пък толкова специален.

Може и да си имал късмет,аз съм привърженик на мисълта,че хубава работа може да си намери всеки,стига да я иска достатъчно и да работи за нея.

corbV2
12-03-2016, 21:35
Чакайте малко бе. Ами "лошата" работа кой ще я върши, ако всички започнат да търсят само хубава? Или тя сама ще се върши? ;д

an7raks
12-03-2016, 21:41
Може и да си имал късмет

Обявата беше качена преди няколко дни, когато аз кандидатствах. Въпросната фирма си търси хора постоянно, но кандидати няма.

michaelis
12-03-2016, 21:45
Чакайте малко бе. Ами "лошата" работа кой ще я върши, ако всички започнат да търсят само хубава? Или тя сама ще се върши? ;д

господата от малцинствата които стоят на помощи или "клетите бежанци" ако някой от тях докаже, че може да върши "хубавата работа" нека заповяда немат никви ядове, да но след като не са в състояние тогава никой не е длъжен да ги храни тях нали ?
До колкото виждам "клетите бежанци" доказаха, че могат да хвърлят камъни защото еди какво си еди що си не им харесвало. Значи ако искат повече то отиват на царевицата ето ти работници за "лошата" работа колкото поискаш. Или другите ако някой мангал може да програмира или да оперира в хирургията или да е адвокат ок аз съм за, да но практиката показва, че такива са рядкост дори = 0.

Грозния
12-03-2016, 21:47
Не съм ти мила, бе, трихомон.Пак ли минаха 28 дни :)?

Няма човек на света, който да ми обясни, че здрав прав човек със средно образование и нагоре не може да си намери прилична работа дори в България.Какво разбираш под "прилична работа"?
Има много "неприлични работи", с които могат да е докарват доста добри пари :D.

Точно за 3 седмици търсене на работа си намерих със заплата, която би задоволила дори семеен човек. И то при положение, че нямам никакъв професионален опит.Защо не споделиш, каква е тая готина работа и колко е заплатата за нея :)?

Обявата беше качена преди няколко дни, когато аз кандидатствах. Въпросната фирма си търси хора постоянно, но кандидати няма.Линк?!
Спокойно, няма да ти "вземем хляба" :D!

Rakshy
12-03-2016, 21:51
<3

всичките неща са сладурски

елхата изглежда супер яка, дори малко завист май усещам от моя страна :Д

ние украсяваме нашата на +- 23 декември и я махаме на около 10ти януари топс, ако някой не я е разкарал преди това

нула коледно настроение предни години

ама тая година ми се ще да е друго

искам едни хубави празници, ниш, че не вярвам в тия глупости просто е така да е позитивно настроение в тази част от годината, for the love of odin

an7raks
12-03-2016, 21:52
Ти хляба няма да ми вземеш, щото нямаш топките да я вършиш тая работа, но ще ти дам координати, заплащане и описание на ЛС.

Rakshy
12-03-2016, 22:08
крайният ми срок е утре

аз съм готов на 10%

в момента не съм в кондиция физически и психически да работя

наистина тъжно

pandabear
12-03-2016, 23:02
всичките неща са сладурски

елхата изглежда супер яка, дори малко завист май усещам от моя страна :Д

ние украсяваме нашата на +- 23 декември и я махаме на около 10ти януари топс, ако някой не я е разкарал преди това

нула коледно настроение предни години

ама тая година ми се ще да е друго

искам едни хубави празници, ниш, че не вярвам в тия глупости просто е така да е позитивно настроение в тази част от годината, for the love of odin

аз ти пращам позитивна енергия : )
мога да ти изпея няколко коледни песни
мога да ти направя домашни коледни курабийки и да ти ги пратя по бял гълъб
и снежанка мога да стана даже ;д

Rakshy
12-03-2016, 23:19
аз ти пращам позитивна енергия : )
мога да ти изпея няколко коледни песни
мога да ти направя домашни коледни курабийки и да ти ги пратя по бял гълъб
и снежанка мога да стана даже ;д

ще си помисля дали в писмото за дядо коледа да напиша "една снежанчеста панда"

Dagichka
12-04-2016, 07:30
ewok, бях на rebelites и out in space бях, наистина беше магия със саксофончетата, китарките и другите на живо ;3

добре ми е, най-накрая се наспах като хората :д проектите за унито само мен чакат, а аз нямам мотивация хич

Lilanda
12-04-2016, 07:49
Ти хляба няма да ми вземеш, щото нямаш топките да я вършиш тая работа, но ще ти дам координати, заплащане и описание на ЛС.

Аз искам само описание, ако може. Пак на ЛС, даже ако ти е по-удобно във фб. Мерси.

ПТ: Много хубав ден беше вчера и само като се замисля, че остават някакви си дни...I can't wait...

Jack_Reacher
12-04-2016, 08:17
чувствам се супер
снощи излязохме на кръчма с приятели и пак се видяхме с момичето от миналата седмица
имам чувството че нещата между нас ще се развият добре

deitona22
12-04-2016, 08:35
Най-накрая мързелива събота.
Последна седмица,преди най-тегавата за семестъра.

Някой има ли наблюдения,дали и по света ,след като вали сняг,колите стават целите на г*ъз?

Rakshy
12-04-2016, 09:53
There is love in holding and there is love in letting go.
Elizabeth Berg

tori
12-04-2016, 16:13
Деца, и тук да ви попитам:

Въпрос, понеже идва Коледа. Някой правил ли е от тия всеизвестни извън БГ gingerbread houses? Има ли готови набори с изпечени бисквитки (щото мисля, че миналата година в Лидъл се продаваха) или да търся друг вариант? И, според вас поне, дали ще стане с готови платки за бисквитена торта? Не че е проблем месенето на тесто, но си нямам вяра за рязането и оразмеряването. И вместо royal icing дали може да се ползва шоколад - бял и млечен, примерно? Така, де - слепването на самата къщичка ясно, че ще стане, но за украсата питам.

Приемам и ЛСта, ако ви досрамее.

divergent
12-04-2016, 16:45
Вървя си смело напред и изпълнявам една по една точките, днес разкарах поредния вредител. Само още един човек остана да изхвърля от живота си, но ще изчакам още седмица-две, че в момента ми е изгодно.
Днес си купих стъклен протектор, че моят е за смяна, но не знам дали ще се справя. Много ли е по-сложно от поставянето на обикновен протектор, или да действам смело?
Мързи ме в червата да си оправям багажа, пък и като знам, че след три дни пак се връщам, ми се занимава още по-малко. Между другото, реших като пълна смотанячка да пропусна студентски град и да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт в моето си малко смотано градче. ^_^

Blab
12-04-2016, 16:47
Деца, и тук да ви попитам:

Приемам и ЛСта, ако ви досрамее.
какви са тези готови платки за бисквитена торта?

тестото за gingerbread е лесно за манипулация и игра и се пече за отрицателно време, запретвай ръкави и проектирай сама имота;
royal icing е захар с вода (ако решиш да рискуваш - белтъци и захар), използват го, защото е лесен за оцветяване и се втвърдява по-бавно, в сравнение с шоколада. иначе, да, можеш да използваш шоколад, но ще трябва да го разтопяваш и темперираш няколко пъти. ако искаш цвят - с бял (което, както знаеш, не е шоколад:Д). аз правя орнаменти от шоколад, които използвам за украса - рисуваш си ги с поша върху хартия за печене или найлоново фолио, слагаш ги в хладилник/фризер да стегнат и са готови. но пак не е оферта за такава къща, защото шоколадът се топи доооста по-лесно от захарта.
успех и да покажеш после!))
//за размерите - просто си направи шаблон и по него си направи стените, не ги режи на око;

да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт в моето си малко смотано градче. ^_^
звучи повече от приятно))

LoadRunner
12-04-2016, 16:59
реших като пълна смотанячка да пропусна студентски град и да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт

верно че си сбъркана, ако не е липса на пари всеки един кОпОн и студентско забавление тр да се изживяват
щото целия тоя проект "студентката" е само 4,5 години и минават като миг
ше ми хои на симфоничен концерт и то в центъра на града

divergent
12-04-2016, 18:01
верно че си сбъркана, ако не е липса на пари всеки един кОпОн и студентско забавление тр да се изживяват
щото целия тоя проект "студентката" е само 4,5 години и минават като миг
ше ми хои на симфоничен концерт и то в центъра на града

не е липса, просто ще отидат доста, които мога да ползвам за нещо по-полезно. и няма да остана без купон за студентския "празник", споко. и никъде не пише, че концертът е в центъра. и за мен е много по-приятно да ида да се видя с толкова много истински приятели наведнъж и да си чилвам, пред това да ида да пиянствам с приятели, които са само за маса.

LoadRunner
12-04-2016, 18:15
не е липса, просто ще отидат доста, които мога да ползвам за нещо по-полезно. и няма да остана без купон за студентския "празник", споко. и никъде не пише, че концертът е в центъра. и за мен е много по-приятно да ида да се видя с толкова много истински приятели наведнъж и да си чилвам, пред това да ида да пиянствам с приятели, които са само за маса.

добре, извинявам се
ама да знаеш че може да си го изкараме и двамата
само информативно

divergent
12-04-2016, 18:17
мерси за информацията, ама няма как.

Случайно ми попадна в една статия в goguide за секс на бала, изсмяхса.
"В 99% от случаите, в които прилежно си обръснеш краката, купиш си ново бельо, намажеш се с най-страхотния лосион за тяло и се напръскаш с най-добрия парфюм, накрая се прибираш сам. Или дори и да се приберете двама, си лягате със задници към прозореца и кофа до леглото и се надявате да преживеете нощта."

anonymous908491
12-04-2016, 18:26
To за тва са именували 'секс На бала' , а не секс след бала

Ewok
12-04-2016, 19:07
Ние на осми традиционно се събираме в катедрата с преподавателите да пием, поне до някое време, и после който където иска. Миналата година отидохме някаква групичка момичета в аллкохол, ама беше по-тъпо, отколкото в уни преди това
Тази година нз, като цяло на нашия четиричленен курс не му се занимаваше. Сигурно ще отидем в някой бар след това или нещо такова.

Тези пости нещо не ги правя като хората, трябва да ги преосмисля малко, или да спра, понеже е безсмислено по този начин.
Също така е крайно време да направя нещо с този телефон, а така не ми се занимава...
Предстоят доста вълнуващи неща идната година, дано се получат.
И като цяло животът е ок.

divergent
12-04-2016, 19:07
Във Вторник Гари пуска нова песен, която се казва "Готина и луда". Нямам търпение, това ще бъде най-прекрасният подарък за имения ми ден.

Ewok
12-04-2016, 19:10
с бял (което, както знаеш, не е шоколад:Д).

винаги ме озадачава това твърдение :д
на теория белият шоколад няма единствено какаова маса, която го оцветява в кафяво
иначе си има какаово масло и другите добавки, които има и млечния примерно
сега, ако си вземеш бяла милка не очаквай кой знае какво, но, ако е качествен, не е чак толкова по-малко шоколад от другия

anonymous908491
12-04-2016, 19:24
и да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт

Във Вторник Гари пуска нова песен, която се казва "Готина и луда". Нямам търпение, това ще бъде най-прекрасният подарък за имения ми ден.

Гери-Никол обяви премиерата на "Готина и луда"

ако някой за момент си е помислил, че имаш изискан вкус за музика

tori
12-04-2016, 19:48
какви са тези готови платки за бисквитена торта?

тестото за gingerbread е лесно за манипулация и игра и се пече за отрицателно време, запретвай ръкави и проектирай сама имота;
royal icing е захар с вода (ако решиш да рискуваш - белтъци и захар), използват го, защото е лесен за оцветяване и се втвърдява по-бавно, в сравнение с шоколада. иначе, да, можеш да използваш шоколад, но ще трябва да го разтопяваш и темперираш няколко пъти. ако искаш цвят - с бял (което, както знаеш, не е шоколад:Д). аз правя орнаменти от шоколад, които използвам за украса - рисуваш си ги с поша върху хартия за печене или найлоново фолио, слагаш ги в хладилник/фризер да стегнат и са готови. но пак не е оферта за такава къща, защото шоколадът се топи доооста по-лесно от захарта.
успех и да покажеш после!))
//за размерите - просто си направи шаблон и по него си направи стените, не ги режи на око;

звучи повече от приятно))
Белия шикалят реално си е шикалят, въпреки че не го харесвам. А иначе знам какви е роял айсинг ама не ми е вкусно, а аз смятам да го изям произведението... Иначе съм засичала големи бисквити за бисквитена торта. Тя мислех да ползвам, щото по-лесно, а и са изрязани, кажи-речи, малко ремонт им трябва само.

divergent
12-04-2016, 20:04
ако някой за момент си е помислил, че имаш изискан вкус за музика
когато не можеш да доловиш иронията... :)

Blab
12-04-2016, 20:25
винаги ме озадачава това твърдение :д
на теория белият шоколад няма единствено какаова маса, която го оцветява в кафяво
иначе си има какаово масло и другите добавки, които има и млечния примерно
сега, ако си вземеш бяла милка не очаквай кой знае какво, но, ако е качествен, не е чак толкова по-малко шоколад от другия

да, а маслото е мляко;
или, ако повече ти харесва - айрянът е таратор))
//и аз обичам бял шоколад<3

tori, 'ми направи си я с купешки бисквити тогава, ама няма да ти мирише по същия начин;

LoadRunner
12-04-2016, 21:09
,
скатев те търси

divergent
12-05-2016, 07:24
Поръчах го, дано го направят както си го представям, че в последния момент променихме проекта и сега нямам идея какво ще измайсторят.
Супер нахъсана бях тази сутрин да го направя като разбрах, ама точно когато моментът беше перфектен, просто нещо ми спря ръката. А го планирам това от няколко месеца и по-удачен момент досега нямаше, едва ли и ще има. Всъщност, защо да няма, някоя тъмна вечер, когато съвсем няма да има кой да ме види и да разбере.

tori
12-05-2016, 10:38
Всички пътища през декември водели към дома... А който има два? Иначе една песен ми е на рипийт и си я дъня на кфти колонките, много ми е доволно, че се сетих за нея. :3 След малко изчезвам и съм още по-доволна от което.

nexttt
12-05-2016, 11:10
е за това мразя да стоя сама с дни вкъщи.. да се прибера и да няма с кого и дума да си кажa,ми гадно е..
и за 8ми имам някакви очаквания,като нищо пак ще остана разочарована от цялата дандания.. да си бях стояла при него,поне

-.. поне хубави чаши за вино си купих

anonymous908491
12-05-2016, 11:15
Чех на LSD реши, че е тигър: Хвана гората, тича 8 часа, стигна Полша

хохох, такива неща веднага ми оправят настроението

michaelis
12-05-2016, 12:35
Японец споделя впечатленията си от България:
- Уж изостанала държава, а хората - много умни.
Влезеш в тоалетна - по стените решавали уравнения - навсякъде X, Y и някаква тяхна величина...
-------------------------------------------------------------------
ей тва ми опрай настроението :D:D:D

Fisherman
12-05-2016, 12:46
смех

michaelis
12-05-2016, 12:50
смех

"СЕКС РОДЕО" :
Партньорката е на задна прашка. Заставате зад нея и започвате бавно да масажирате гърба й, после я обхващате с ръце и започвате да я любите с плавни и бавни движения.
Изчаквате я да се разгорещи, леко се навеждате и й шепнете на ушенцето:
" - Приятелката ти го прави много по-добре " ...
... и се опитвате да се задържите за поне 8 секунди!

става :D

jghgh
12-05-2016, 14:27
опс, ето ме във форума, искам да питам, някой сеща ли се коя е тая песен дето един чернокож пее на фалцет - i know what you want, i know what you need, с някви мацки в клипа които са по бански и той пее до тях и ги бара, докато те му танцуват. има и бели жени в клипа
прилича да е сниман в индонезия или някаква джунгла

не е busta rhymes, от по-новите е : D не ми излиза от главата, много дразнещо

и здравейте пак.

VinDiesel
12-05-2016, 15:45
опс, ето ме във форума, искам да питам, някой сеща ли се коя е тая песен дето един чернокож пее на фалцет - i know what you want, i know what you need, с някви мацки в клипа които са по бански и той пее до тях и ги бара, докато те му танцуват. има и бели жени в клипа
прилича да е сниман в индонезия или някаква джунгла

не е busta rhymes, от по-новите е : D не ми излиза от главата, много дразнещо

и здравейте пак.

https://m.youtube.com/watch?v=KJagA5R2wR8
Заповядай и бонбони не пия! :D

jghgh
12-05-2016, 16:31
благодаря
сега ще си я въртя докато ми омръзне

Ivaaaaa
12-05-2016, 16:58
Ох, какво ли не опитах за тва гърло - ацетил;карбоцистеин сашенца, сироп, таблетки за смучене с антибиотик и без антибиотик, пастили с прополис, чейове по темата и дори джинджифил. Не съм опитвала тва досега. Беля си го, нали, и си викам "мм, колко хубаво мирише, сигурно е и вкусно" и когато го пробвах ми се насълзиха очите от люто. Бахти гадното. И ся ме боли корем от кашляне, сякаш съм правила 1000 коремни без прекъсване.
Ми, ебаа го.

deitona22
12-05-2016, 17:04
^Г(к)олия?

ПТ:Дано не вали сняг тая седмица.
И пак да питам-някой има ли наблюдения ,дали и в Западна Европа ,като вали сняг и след няколко дни и колите и пътищата стават на гъз или тов е само тук?

VinDiesel
12-05-2016, 17:15
Ох, какво ли не опитах за тва гърло - ацетил;карбоцистеин сашенца, сироп, таблетки за смучене с антибиотик и без антибиотик, пастили с прополис, чейове по темата и дори джинджифил. Не съм опитвала тва досега. Беля си го, нали, и си викам "мм, колко хубаво мирише, сигурно е и вкусно" и когато го пробвах ми се насълзиха очите от люто. Бахти гадното. И ся ме боли корем от кашляне, сякаш съм правила 1000 коремни без прекъсване.
Ми, ебаа го.
Направи леко затоплен чай, не повече от 40°, слагаш 2 големи супени лъжици мед, вътре режеш обилно парченца лимони, накрая да остане само пакетчето от чая.
Пиеш 3 такива чая за 1 ден и си готова.

Ivaaaaa
12-05-2016, 17:27
Пих доста чай, както вече споменах.

Грозния
12-05-2016, 17:33
Гери-Никол обяви премиерата на "Готина и луда"

ако някой за момент си е помислил, че имаш изискан вкус за музикаТя е позьорка - какво очакваш :) ?!
После същите тези жени, казват колко е важно "да бъдеш себе си" :razz: !

И пак да питам-някой има ли наблюдения ,дали и в Западна Европа ,като вали сняг и след няколко дни и колите и пътищата стават на гъз или тов е само тук?В Западна Европа няма такова нещо, само тука и най-вече в София!
Найс, а :D?!

Ми, ебаа го.Добре дошла в София :)!

VinDiesel
12-05-2016, 17:34
^Прекалено горещия чай, губи всякакви свойства на полезен, ако сложиш и мед, след 40 градуса меда също губи всичко, ползваш го просто за подсладител.
Ти си знаеш....

tori
12-05-2016, 18:11
Имам 100-грамов шоколадов Дядо Коледа и животът е прекрасен. <3

haritov
12-05-2016, 18:17
днес ми идеше да си хвана шапката и да си замина ама все викам аде

Fisherman
12-05-2016, 18:23
^Прекалено горещия чай, губи всякакви свойства на полезен, ако сложиш и мед, след 40 градуса меда също губи всичко, ползваш го просто за подсладител.
Ти си знаеш....

какво имаш предвид под губи,нали за да направиш чая трябва да го затоплиш до близо 100 градуса

в меда има ензини и аргумента с градусите върви,защото ензимите са белтъци,не и за екстракцията на чая

HollyGolightly
12-05-2016, 18:32
Имам още 75 страници за утре и откакто съм станала сутринта се чудя какво да изям, с кого да си поговоря и в коя точка на стената да позяпам, само и само да не седна да си прочета и науча.
Минаха 8 месеца почти откакто завърших и съм забравила как се учи.

VinDiesel
12-05-2016, 18:49
какво имаш предвид под губи,нали за да направиш чая трябва да го затоплиш до близо 100 градуса

в меда има ензини и аргумента с градусите върви,защото ензимите са белтъци,не и за екстракцията на чая

Ако сложиш мед при над 60-70°, той отделя хидроксиметилфурфурол(май правилно го написах), който е токсичен. Дефакто меда става канцерогенн, фруктозата се окислява.При над 40°, диастазата изчезва напълно...

Dagichka
12-05-2016, 19:05
на мен пък лекар ми е казвал, че при болно гърло (ако е от бацили или нещо подобно :д) е най-грешно да се пие горещ чай, защото им спомагало да се развиват още по-лесно, не знам дали е вярно де :дд

главата ме боли, колегите ми ме напрягат, още година и малко и всеки по пътяя

anonymous908491
12-05-2016, 19:18
Ако сложиш мед при над 60-70°, той отделя хидроксиметилфурфурол(май правилно го написах), който е токсичен. Дефакто меда става канцерогенн, фруктозата се окислява.При над 40°, диастазата изчезва напълно...

пишеш всякви свободни съчинения
глюкозата трябва да се нагрява в киселинна среда, за да се получи ХМФ - хидроксиметилфурфурол
и няма никви параметри за температура и киселиност, направо си е едно на милион да стане токсичен

inewton
12-05-2016, 19:21
Брей, големи химици тука. Всички на dreamwalker ли сте ученици?

anonymous908491
12-05-2016, 19:23
всички сме яли меденки и все още сме живи

VinDiesel
12-05-2016, 19:34
пишеш всякви свободни съчинения
глюкозата трябва да се нагрява в киселинна среда, за да се получи ХМФ - хидроксиметилфурфурол
и няма никви параметри за температура и киселиност, направо си е едно на милион да стане токсичен

Започни да пиеш редовно чайове с много мед всеки ден, слагай си меда веднага, след като извадиш врялата вода, а след известно време пак ще си говорим.
Меда който се изкупува на едро, нали точно за това се взима проба, какви са стойностите на диастаза и хмф.

Аз пия чая винаги хладък и си слагам меда, когато падне температурата, нека да съм тоя със свободните съчинения...

michaelis
12-05-2016, 19:36
Пих доста чай, както вече споменах.

стига рева, ето тука пише кво що действай :)

Болки в гърлото – ето как бързо и лесно да се избавим от тях (Експресни методи)

http://www.bgbilka.com/1341/%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE/

Топ билки и бабини рецепти за болки в гърлото. С лимон. С мед и кромид. С мащерка. С ябълков оцет. С лавандула. Бяла ружа. Сироп от бъз. При деца: Лайка и сода бикарбонат. Нишадър. Мента. Чай от джинджифил. Синапено семе. Алкохол. Компрес с ракия и черен пипер за сливици. Рецепта с латинка вместо антибиотик. С червено цвекло. Със сминдух. Бонбони или аерозол с фенол. Солена вода. Цинк. Лечение с чесън.

anonymous908491
12-05-2016, 19:37
медът винаги съм го слагал веднага след кипването на чая
ма редовното пиене сигурно трябва да е в промишелни количества
и със сигурност една опакована вафла ще е по-вредна

michaelis
12-05-2016, 19:38
Започни да пиеш редовно чайове с много мед всеки ден, слагай си меда веднага, след като извадиш врялата вода, а след известно време пак ще си говорим.
Меда който се изкупува на едро, нали точно за това се взима проба, какви са стойностите на диастаза и хмф.

Аз пия чая винаги хладък и си слагам меда, когато падне температурата, нека да съм тоя със свободните съчинения...

мисля че с една греяна домашна всичкото бацил си заминава :D

VinDiesel
12-05-2016, 19:58
медът винаги съм го слагал веднага след кипването на чая
ма редовното пиене сигурно трябва да е в промишелни количества
и със сигурност една опакована вафла ще е по-вредна

Яж пръжки и свински уши, и викай че ти няма нищо...

anonymous908491
12-05-2016, 20:05
ям, освен това преглъщам с топъл чай с мед
и съм още жив
направо е невероятно
=================
http://www.mignews.info/fejsbuk-izbuhna-kakvo-e-tova-koeto-se-podava-ot-pantalonkite-na-nigerietsa/

ясно защо Андреа е била близо до ринга

VinDiesel
12-05-2016, 20:07
ям, освен това преглъщам с топъл чай с мед
и съм още жив
направо е невероятно

Много се радвам за теб! :)

pandabear
12-05-2016, 20:28
чета и се смея.
смехът е здраве.
наздраве.
направих си грог.

/единствената причина да не се слага медът на горещ чай е денатурацията на белтъчните ензими => губене на изначалните си свойства.

LoadRunner
12-05-2016, 20:42
мед и гореща течност не, никой не може да знае повече от това което е чел и това което пише (да кажем най-лесно в интернет) така че всеки може да си прочете ако иска, но да е канцерогенен не съм чел никъде
за това че си губи качествата, да

LoadRunner
12-05-2016, 20:46
^Г(к)олия?

ПТ:Дано не вали сняг тая седмица.
И пак да питам-някой има ли наблюдения ,дали и в Западна Европа ,като вали сняг и след няколко дни и колите и пътищата стават на гъз или тов е само тук?

ти ли снима с дрон задръстването на околомръсното
признай си

anonymous908491
12-05-2016, 20:57
за това че си губи качествата, да

тва се отнася за вяка храна, ама суровоядството не е опция

LoadRunner
12-05-2016, 21:09
тва се отнася за вяка храна, ама суровоядството не е опция

специално за меда и зехтина има писано конкретно

divergent
12-05-2016, 21:17
Не съм прочела всичко, ама като си пия чая с мед ще се отровя ли, кво?
Купих си много яка чаша за в комплект с пакетчета на Twinings. I'm happy.
кОпона започна с личния ми химн, дано и утре денят да върви по план.

galaxy29
12-05-2016, 21:32
само тук е, в западна европа колите летят, а пътищата са микрофибърни

pandabear
12-05-2016, 22:27
ей, к'во прави алкохолът...руско, гръцко и френско в една вечер.
https://www.vbox7.com/play:0128b68388
голям пич ;3

michaelis
12-06-2016, 08:40
ей така се чувствам :)

http://1.bp.blogspot.com/-1zV_ABIj6z4/Tt2tAxbszqI/AAAAAAAAAHY/MuQOZmNrptc/s1600/TOM+IS+SLEEPING.gif

anonymous908491
12-06-2016, 08:46
Не съм прочела всичко, ама като си пия чая с мед ще се отровя ли, кво?

ако дизела прочете, че слагаш мед в топъл чай, може и да не те огрее

tori
12-06-2016, 09:51
Не съм бясна или нещо, просто ми е все тая - и без друго свикнах с идеята. Което май не е много добре. Довечера съм на имен ден, силно се надявам дразнителя да го няма, че на никого не чу се ще да ходи в болницата след уж кротко, семейно събиране. Въобще, надявам се да си мине всичко както трябва. Вчера съм си изпуснала нещата от орифлейм за едната бройка и не се върнах, след като ми звъняха, но днес ще си го видя и пробвам. Странно - по принцип не съм фен на каталожна козметика и на тва да си избирам фдт в книжка, дане няма чак такова разминаване чак. Аз не, че не преливам до пръстите на краката едва ли не ама... :д Което ми напомня, че имам да си купувам още сто неща, щото свършват, а идват и празници та... Май ще е след коледа, да ми поотминат харчилъците малко.

deitona22
12-06-2016, 10:03
ти ли снима с дрон задръстването на околомръсното
признай си
Да,как позна?
По-скоро си мисля че си ти.
Не бих дал толкова пари за едно дронче.

само тук е, в западна европа колите летят, а пътищата са микрофибърни
Пф.
То бива да си заядливо,ама ча па толкова.

michaelis
12-06-2016, 10:07
Пф.
То бива да си заядливо,ама ча па толкова.
Успях сам да си отговоря на въпроса.
А,и опитай пак ,че тоя път не успя да се заядеш като хората,макар че е разбираемо-все пак си жена, не човек.

що бе кво и е, аз пък не съм видял, че се заяжда или зависи кой с каква интонация си го чете :D

tori
12-06-2016, 11:23
Поздрав за Пандата и Папагала! И за мен, най-вече за мен.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15319300_1424007970950172_302811847314530861_n.jpg ?oh=3721d4940b7042d3347dcf04977d7c37&oe=58B6459B
<3

YoungBloodZ
12-06-2016, 11:27

И за мен!

tori
12-06-2016, 11:35
И за мен!
Че ти откога се казваш Вики?! :дд

deitona22
12-06-2016, 11:46

Той е тайна Виктория :D

YoungBloodZ
12-06-2016, 12:14

Виктор се казва другото ми аз. :D

anonymous908491
12-06-2016, 13:52
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15319300_1424007970950172_302811847314530861_n.jpg ?oh=3721d4940b7042d3347dcf04977d7c37&oe=58B6459B
<3

не знам защо и за мен, аз не се казвам Виктор
и моля тези, които притесняват лице с такова име във фейса
да вземат да спрат вече

tori
12-06-2016, 13:53
Хахаха, аз все съм знаела, че си адаш.

divergent
12-06-2016, 14:59
Леле днес като отидох на лекции и съкровището ми се хвърли да ме гуши, урааа! Толкова ми стана миличко, много си го обичам и ми е един от най-близките приятели в курса, а аз принципно съм много гушливо и прегръщам всичките си приятели редовно, ама той е един такъв по-срамежлив уж и дървен и никога не сме се прегръщали, и днес се почувствах адски щастливааа! Получих и страхотен подарък - усмивка по радиото.
Прекарахме следобеда с момичетата на ледената пързалка, кънки не съм карала от пет години, ролери от две, но бързо влязох в час и даже не можах да падна! Машина съм.
Довечера в моя чест Ъпсурт са в Пловдив, готино парти се очертава.

Ewok
12-06-2016, 18:24
Ние на осми традиционно се събираме в катедрата с преподавателите да пием, поне до някое време, и после който където иска. Миналата година отидохме някаква групичка момичета в аллкохол, ама беше по-тъпо, отколкото в уни преди това
Тази година нз, като цяло на нашия четиричленен курс не му се занимаваше. Сигурно ще отидем в някой бар след това или нещо такова.

мда, в крайна сметка след неколкократно подаване на топката аз и един колега организираме нещата ;д
но това няма значение, очертава се да е приятно
запазихме една по-голяма аудитория от миналогодишната, дано се съберем всичките 15-тина човека
честно казано на мен дори не ми се ходи после някъде, там си ми е добре, но така или иначе до 12 можем да останем, така че ще се наложи да мръднем

изведнъж ме обзе доста чил настроение, не знам защо, сигурно ще мине
но пък и разбрах, че не съм по-назад с материала, което е чудесно

вчера разчиствах френдлиста във фб, ужким не махнах много, а се оказаха над 40, интересно

а след нг трябва сериозно да се взема в ръце, че иначе наистина пак ще стана кюфте

LoadRunner
12-06-2016, 18:31
наистина пак ще стана кюфте
глупости няма
не си ми пускала скоро снимка с послание (тоз път може и с кюфте;} всъщност може и с кренвирш)

Dagichka
12-06-2016, 18:51
знам, че тук надали ще ми дадете адекватен отговор, ама да ви попитам :дд :
как бихте реагирали, ако ваш бивш странен учител (впоследствие оказал се буквално луд на хапчета :д) ви вижда в околностите на центъра, разпознава ви (макар да са минали има няма 4-5г. откакто ви е преподавал) и тръгва след вас да върви, е така без нищо да направи, просто върви като кученце, след което се мотае малко и си тръгва в обратна посока.. :д за втори път ми се случва, стресирам се адски много и този път си викнах другарче да ме вземе от спирката и онз веднага мина на другия тротоар и се изнесе.. не знам как да реагирам в такава ситуация, идеше ми да му се разкрещя или да го заплаша нещо, ама не знам кво му е в главата, може да стане агресивен, а е над 100 кила мъж и ме е шубе.. :д

deitona22
12-06-2016, 18:54
за втори път ми се случва, стресирам се адски много и този път си викнах другарче да ме вземе от спирката и онз веднага мина на другия тротоар и се изнесе.

Правилно си постъпила.
И пищенето е вариант.
Така ще се обърнат хората,иначе никой нищо няма да направи,дори и да се случи нещо.

anonymous908491
12-06-2016, 19:07
а е над 100 кила мъж и ме е шубе.. :д

от кво те е шубе
я пробвай да тръгнеш към него в стил Бени Хил

LoadRunner
12-06-2016, 19:12
най-добрия вариант е да го питаш съвсем адекватно след теб ли върви, да му кажеш че си го познала, и ако е така те притеснява и да каже какво иска

anonymous908491
12-06-2016, 19:21
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201612/1481003621-15380549-1267366229995200-6891184712251602943-n.jpg

и на двете снимки е Андреа

haritov
12-06-2016, 19:22
отново случайна среща и казахме в един глас ''липсваш ми''

Iphigenia
12-06-2016, 19:23
как бихте реагирали, ако ваш бивш странен учител (впоследствие оказал се буквално луд на хапчета :д) ви вижда в околностите на центъра, разпознава ви (макар да са минали има няма 4-5г. откакто ви е преподавал) и тръгва след вас да върви, е така без нищо да направи, просто върви като кученце, след което се мотае малко и си тръгва в обратна посока.. :д за втори път ми се случва, стресирам се адски много и този път си викнах другарче да ме вземе от спирката и онз веднага мина на другия тротоар и се изнесе.. не знам как да реагирам в такава ситуация, идеше ми да му се разкрещя или да го заплаша нещо, ама не знам кво му е в главата, може да стане агресивен, а е над 100 кила мъж и ме е шубе.. :д

Мислиш, че иска да те изнасили ли? Щом ти иде да се разкрещиш, значи го мислиш. Нямаш ли някакво оръжие?

anonymous908491
12-06-2016, 19:25
Мислиш, че иска да те изнасили ли?

ако е на хапчета, трудно ще успее да го вдигне

LoadRunner
12-06-2016, 19:29
ако е на хапчета, трудно ще успее да го вдигне

под хапчета може да е имала предвид виагра
"100 килограмов луд на виагра" тогава има основание да се притеснява

divergent
12-06-2016, 19:56
Оргазъм. Ицо Хазарта. И го гушнах. И той ме гушна. Ицо Хазарта. Оргазъм.

Ewok
12-06-2016, 20:18
и той е класик, макар и само гимназиален, хихи

anonymous908491
12-06-2016, 20:39
под хапчета може да е имала предвид виагра
"100 килограмов луд на виагра" тогава има основание да се притеснява

с виагра все още не лекуват психични проблеми
може би грозния ще е първия пробвал това

pandabear
12-06-2016, 20:48
мога да бъда лимон или медче
к'вот ти се падне, тегли си късметче.

прекрасни лирики от гериту отново
рецитира и за дупарата
+9999 панда пойнтс

Dagichka
12-07-2016, 14:51
от кво те е шубе
я пробвай да тръгнеш към него в стил Бени Хил

от това, че не знам какви мисли му минават през главата :д
и да, сигурна съм, че върви след мен, качи се на същия автобус и слезе на спирката, на която и аз, ходи по мен и спря чак като ме пресрещна другарчето и видя, че вече не съм сама :д все тая, няма да се филмирам излишно, имам си лютив спрей винаги в чантата, не че много ще помогне, ако нещо, ама :дд

радвам се, че утре няма да празнувам великия 'празник' с колегите, предпочитам да си чилвам сама :д

LoadRunner
12-07-2016, 16:06
от това, че не знам какви мисли му минават през главата :д
и да, сигурна съм, че върви след мен, качи се на същия автобус и слезе на спирката, на която и аз, ходи по мен и спря чак като ме пресрещна другарчето и видя, че вече не съм сама :д все тая, няма да се филмирам излишно, имам си лютив спрей винаги в чантата, не че много ще помогне, ако нещо, ама :дд

радвам се, че утре няма да празнувам великия 'празник' с колегите, предпочитам да си чилвам сама :д

Защо да не помогне спрея, пръскала ли си се
Аз съм се пръскал и излизаш от строя за 20 минути.
Даже ако си пушач и нямаш въздух направо ще се бориш за живота си от кашлица ако го пръснеш точно в носа

Защо се чувстваш длъжна да знаеш всеки кво си мисли, не мислиш ли че не е твоя работа
Аз ти казах, такива ситуации се тушират в "таръ" иначе отиваш към психоза.

забрайх да кажа че психически съм страшно натоварен
мразя пошлостта и кръчмарските хора
мисля че е време да се сбия с някой
вече съм си харесал ед(на) но мисля че не е добра идея да си цапам ръчичките защото знам че проблема не е в това някой да не отговаря на очакванията ти или да е длъжен да се държи спрямо твоите разбирания и ценности
решението е търсене на такава а не унищожение на неадекватните индивиди, вече даже съм изгубил желание да презимявам хората на земята
само не мога да разбера мааму д**** що те си мислят че аз винаги съм им длъжен, ей така от вуздуха???

divergent
12-07-2016, 18:02
Вчера беше вторият най-прекрасен ден от тази година. Разбира се, спазих традицията си, този път беше чорапогащника. Притеснява ме само, че съкровището има проблеми с приятелката си и е супер сдухан и по никакъв начин не можем да му оправим настроението. Не можах да направя нищо друго, освен да му кажа, че съм насреща ако иска да сподели нещо, или се нуждае от помощ, няма как да му се меся и да го разпитвам, стига му да знае, че има на кого да разчита. Надявам се всичко бързо да се оправи, защото не мога да го гледам така.

tori
12-07-2016, 19:58
Днес не е нищо по-различно от вчера. Нямам настроение за кяквото и да е. Поспах малко във влака, за да не умра, докато пием вино, но не ми стигна кой знае колко. Сигурно трябваше повече да спя. А тука ква жега е, не се диша... Значи, аз да кажа, чее жега, нещо вярно не е в ред. :дд

divergent
12-07-2016, 20:52
Дават ми Фикито и Издислав в емисията новини... Утре очаквам и "яката дупара". Ето защо избягвам да гледам телевизия.

LoadRunner
12-07-2016, 21:23
Някой от тоя форум познава ли се тука
http://prikachi.com/images/50/8981050a.jpg
:lol:

YoungBloodZ
12-07-2016, 21:32

Да не би това да си ти? :lol:

LoadRunner
12-07-2016, 21:59
Да не би това да си ти? :lol:

а да не би да си ти? :lol:
млада кръв, ти от кога ръгаш гранд туризмо

pandabear
12-07-2016, 22:21
https://media.giphy.com/media/26ufb0Ce4CUOROD7O/giphy.gif

упсссссссс, хахаХАхахахахаХхаха

teenmania
12-07-2016, 22:22
Това гиф-че ме кара да бъда панда

Rakshy
12-07-2016, 23:43

тори е отгоре на рафта

Niakoitam
12-08-2016, 09:27
Честит студентски празник на всички празнуващи днес. :)

Иначе на мен незнайно защо серията ми на сънуване на онази съученичка пак започна. Странна работа. В последната седмица и малко сигурно три пъти я сънувах. А още по-странното беше,че днес в периода откъм 7:00 до към 10:00 се събуждах сигурно на около 15-20 минути и във почти всеки следващ сън присъстваше и тя с по-малко или по-голямо участие. Сънувах даже и тази дето ме назначи на предишната ми работа в един от сънищата. Мина покрай мен и не поздрави с усмивка както прави и като ме види наживо.
Иначе интересното е,че в 6те ми месеца период на работа въпреки че се засичах далеч по-често със съученичката не е имало такива повтарящи се периоди с нейно участие. Понякога се засичахме в месеца по 1-2 пъти. Имаше и един месец,в който се засичахме от на 1-2 дни до по 2-3 пъти на ден,защото работех на една стая от нейното работно място,но...в тези 6 месеца такива периоди не е имало. Дори и да съм я сънувал някога през този период то е било еднократно в мнооого продължителен период.Пък и не е да каже човек да съм се размислил постоянно за нея...

teenmania
12-08-2016, 11:36
Хайде честит празник на всички. :)
Niakoitam, тази съученичка ти е взела акъла бе брато... я вземи да и се обадиш. :) хех

Грозния
12-08-2016, 11:57
Благодаря, супер е да е 8 декември :)!

Niakoitam
12-08-2016, 12:50
Хайде честит празник на всички. :)
Niakoitam, тази съученичка ти е взела акъла бе брато... я вземи да и се обадиш. :) хех

Ами не, не смятам. :) Ние сме си просто много уважаващи се приятелчета,които често с известни изключения се засичат редичко в реала,а в интернет (въпреки,че сме приятели и във фейсбук) не може да се каже,че си общуват. :D

Скоро не ми се е случвало,но в дадени периоди като сънувах постоянно и един съученик "приятел" дето ми заби нож в гърба най-вече,че прави всякакви неща да се сдобрим,а аз не исках и се дърпах всячески в тези сънища да не ми е взел акъла и той? :D

Пък и нямам навика да развалям семейства. Въпросната отдавна не я гледам като жена по начина,по който мъж гледа жена,защото си има мъж и две деца. :)

tori
12-08-2016, 14:25
Снощи беше хубаво. <3 Обичам да ми сервират десерта в леглото. <3 И имам баси якия букет, ааааааа... <3 Ногу ми е кеф просто! Довечера обаче няма да пия, да си гледат работата. :дддд Цяла нощ на коли и сокчета ще карам, точка.

divergent
12-08-2016, 14:26
Нещо не го усещам като празник, даже който ми честити лично днес, го режа. :D Не че няма да се отбележи де, но все пак не мога да го нарека празник, не мога да си обясня защо. Ако е студентски запой, или ден на студента, би било по-подходящо. Ама точно празник...

Rakshy
12-08-2016, 17:29
мех ден

ходеше ми се на лекция :/ :Д :Д

divergent
12-08-2016, 21:39
Концертът беше супер, след него ходихме на ресторант с моите хора от оркестъра и един млад диригент. Като разбраха за любимата ми група, ме поканиха на tribute концерта в Стара Загора, няма да е като рождения ден, но все пак ще е уникално събитие. Моят хор пък следващата седмица са в Хасково и аз се мятам на автобуса заедно с другарчето за една разходка. Той пък на следващия ден е в Панагюрище на работа и пак ще отида най-вероятно, майната им на лекциите, културните събития са ми по-важни. Обещаха ми да ме запознаят с Орлин Горанов. ^_^
Преди ресторанта отидохме до апартамента им да си оставят инструментите и да се преоблекат, на всяка входна врата некролог, бая беше тежко. После на няколко пъти го споменаха и като се заговорихме, ми се насълзиха очите, нямаше как да издържа този път. Особено когато съм с тези хора, няма как да не усетя липсващата фигура на масата с нас, по начина , по който говорят, разбирам, че и те се чувстват като мен, напълно нормално е. Но наистина предпочитам цял живот да живея с тази болка, отколкото да се възстановя бързо и да забравя този прекрасен човек, мисля, че споделих вече страха си тук преди време.
Едно момиче утре щяло да си взима котката на вилата, попитах я дали е защото няма да стигне месото за скарата, сега май ми е сърдита. Ще се става рано, че трябва да приготвям две чанти с багаж, понеже обмислям на връщане в неделя да минем през нас да си взема готовия сак и направо да се връщам с тях към Пловдив, няма смисъл да стоя вкъщи за половин ден. А за утре се чудя дали да си взимам рокля, като говорихме и подпитах за вечерта нали не смятат да се кифлят за запой в балкана, и отговорът беше "луда ли си, да не мислиш да празнуваш по анцунг или дънки". Наистина не знам защо са им токчетата и тежкият грим там, където няма кой да ги гледа и обмислям ей така за бунта да приготвя само пижама, дънки и долнище на анцунг, или айде да е клин, да сме официални...

pac0line
12-08-2016, 21:58
umrete evrei

divergent
12-09-2016, 10:06
Не сме тръгнали още и това лекенце успя да скапе на всички настроението и да прецака плановете. Тези неща не се решават ей така в последния момент, можеше още вчера да го каже и да се вземат мерки.

inewton
12-09-2016, 10:17
Не сме тръгнали още и това лекенце успя да скапе на всички настроението и да прецака плановете. Тези неща не се решават ей така в последния момент, можеше още вчера да го каже и да се вземат мерки.
Честито! Съцето ми се радва, че има пропуск в плановете ви. Ама така е като нещата не се обмислят и не се съставят резервни планове. Трябва и акъл за тая работа.

Ivaaaaa
12-09-2016, 16:34
Ми, ебала съм го, хихи.

Ewok
12-09-2016, 16:39
^ мега!
ахах

vivat academia, vivant professores
може би бе една идея по-сектантско, отколкото би било допустимо
но все пак беше много хубаво
алма матер се усеща по различен начин празна вечерно време

anonymous908491
12-09-2016, 17:33
vivat academia, vivant professores

http://www.imdb.com/title/tt2293138/

Dagichka
12-09-2016, 19:09
Защо се чувстваш длъжна да знаеш всеки кво си мисли, не мислиш ли че не е твоя работа
Аз ти казах, такива ситуации се тушират в "таръ" иначе отиваш към психоза.
мда, прав си :дд

две от бившите ми съученички се омъжиха, едната е с дете вече, сега трета ми изскача във фб със снимка на годежния си пръстен.. кво се случва :дд ама дано са щастливи де, те си знаят кви ги вършат (надявам се :д)

Fisherman
12-09-2016, 19:46
Ми, ебала съм го, хихи.
ах их

tori
12-09-2016, 19:47
Ще запомня всяко наше пътуване с опитите ни да си намерим удобни места за спане на купчина. <3 А тука бува ли да е такъв бахър, бе?! Ужас...

haritov
12-09-2016, 21:32
уж съм началник сектор имам трима помощници а сам вършех цялата работа
накрая и енергийната напитка не ми помогна поне сега ще имам 7 дни почивка

Грозния
12-09-2016, 22:19
Стууууууууууд!!!
:( :x

Rakshy
12-10-2016, 00:38
Стууууууууууд!!!
:( :x

днес ми беше топло, не знам, дори ходих разкопчан :Д

anonymous990763
12-10-2016, 06:36
Хитрино...

Ewok
12-10-2016, 08:31
https://www.facebook.com/MetDaanMagazine/videos/2009499822621065/?hc_ref=NEWSFEED

за тори

tori
12-10-2016, 09:02
https://www.facebook.com/MetDaanMagazine/videos/2009499822621065/?hc_ref=NEWSFEED

за тори
Ооооооо, прекрасна е! <3 Ще опитам да я пресъздам, определено.

YoungBloodZ
12-10-2016, 09:09
Ооооооо, прекрасна е! <3 Ще опитам да я пресъздам, определено.

И като я направиш да ме поканиш. 8-)

divergent
12-10-2016, 11:36
Търсене на ключ в снега, бейзбол с телефон и лопата, влизане през прозорци и тераси, много изяден сняг и търкаляне в преспите, събуждане с тарамбука... Дълго ще се помнят тези събития. А самия купон в механата беше too much чалга и се изтеглихме. Свирихме на китара, пяхме, после пак го играх психолог, след това пък мен ме саднаха и ролите се смениха. Днес няма да е толкова динамично, моите хора ги няма, пък и всички още реанимират.

michaelis
12-10-2016, 14:06
Дават ми Фикито и Издислав в емисията новини... Утре очаквам и "яката дупара". Ето защо избягвам да гледам телевизия.

вчера го чух това творение за сефте, нешо невероятно :D

deitona22
12-10-2016, 14:38
Най-накрая донякъде свестна дискотека.
Смесица от всякаква музика.
И в селото ако има една такава,ще е прекрасно.

Dagichka
12-10-2016, 14:56
в софиАта има много яки клубове/барчета, където пускат свястна музика, кажи кво обичаш
тва пък да не намират разнообразието баш тук ми е непонятно :д

добре ми е, ама искам да нападна нещо шоколадово след малко, не се издържа :д купих му подложки за чаши (и за нас си взех) мега симпатичните и евтинки, доволна съм

divergent
12-10-2016, 14:59
Когато не можеш да играеш beer pong, защото не пиеш бира... :(

deitona22
12-10-2016, 15:07
в софиАта има много яки клубове/барчета, където пускат свястна музика, кажи кво обичаш
тва пък да не намират разнообразието баш тук ми е непонятно :д

Ми вчера както пускаха песни от 2010-2015,така и пускаха Бон Джови,Rainbow,оная песен от "Брилянтин" и т.н.
Много хубаво беше така.

LoadRunner
12-10-2016, 17:08
телевизорите цял ден са пуснати и цял ден хитрино и цял ден едно и също
на един му научих репликите, поне да разпитваха различни хора ми те въртят едни и същи кадри точно целодневно

коя е тая дискотека шишо?

deitona22
12-10-2016, 17:15
коя е тая дискотека шишо?
Само шишо няма да викаш.
И няма да ти кажа.

LoadRunner
12-10-2016, 18:05
бакшишо?

deitona22
12-10-2016, 18:07
бакшишо?
Нйе,майна.

LoadRunner
12-10-2016, 18:30
айде
пак повтарят хитрино
повтарят, подчертавам
уж пише На живо-Извънредно
а на кадрите е светло

YoungBloodZ
12-10-2016, 18:31
Рънър, как се казва домашния ти любимец?

LoadRunner
12-10-2016, 18:32
Рънър, как се казва домашния ти любимец?

защо

YoungBloodZ
12-10-2016, 18:38
защо

Любопитно ми е какво име си избрал.

teenmania
12-10-2016, 18:41
Добре се чувствам, весело ми е. :)

LoadRunner
12-10-2016, 18:43
Любопитно ми е какво име си избрал.
а можеш ли да кажеш какъв ми е домашния (не)любимец