PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30

anonymous908491
04-25-2017, 20:50
Не, не оправдавам. Но не оправдават ли повечето мъже така изнасилванията, примерно? Много високи двойни стандарти, брей.

огледалце огледалце на стената
кажи коя е най-луда на Земята

corbV2
04-25-2017, 20:56
Толкова ли е трудно да не си съобразяваш ангажиментите с някаква, която ти е никаква(поне за момента)? Вършиш си и ти по-важните неща и, ако се засечете - излизате.
О, не, никакви такива. Или - или. Няма да й чакам кефа и да й давам контрола. Искам да я бодна, не да ме взима за приятелче ;д. Идеята е, че ако ми се кефи, никакви ангажименти няма да я спрат и няма да протака толкова. Поне да не ме разиграва, искам аз.

NomNomNom
04-25-2017, 20:58
И кво? Аз трябва да се сетя да не се натискам, така ли? Точно това смятам/х да направя ;д.
просто тотално не си го слагай през ***, ако иска - иска, ако не здраве да е

бтв, пресен случай от моите хроники

60 общи приятели, добавя ме у фб
драскаме 2 реда че тр се запознаем някога и до там
драсна ми пак след седмица
след 2 пак

ама просто ей така

да кажем от първите 2 пъти в които сме си писали, ме викаше да се видим, но аз наистина не можех
после се разминахме - не се разбрахме нещо - и той - ти тотално ми би хикса и аз - неее , защото наистина, просто се разминавахме
ама буквално всеки път изглеждаше сякаш го отбивам, а аз наистина не можех

и накрая просто сама му цъфнах един ден, от днес за утре, без мн уговорки

морал ъф дъ стори - планирането е трудно
не винаги желанието е фейк, понякога е истина
правилно си решил да я изчакаш, ако няма включване, има други хора бол

LoadRunner
04-25-2017, 20:59
Толкова ли е трудно да не си съобразяваш ангажиментите с някаква, която ти е никаква(поне за момента)? Вършиш си и ти по-важните неща и, ако се засечете - излизате.

той няма важни неща

LoadRunner
04-25-2017, 21:00
Не, не оправдавам. Но не оправдават ли повечето мъже така изнасилванията, примерно? Много високи двойни стандарти, брей.

аре пак с нейните изнасилвания
ти обаче имаш яка драма от миналото
предложиха ти да идеш на психолог
възползвай се от съвета

anonymous908491
04-25-2017, 21:08
60 общи приятели, добавя ме у фб

хехехехе 60 общи, моите всички са по-малко от 50

NomNomNom
04-25-2017, 21:09
хехехехе 60 общи, моите всички са по-малко от 50

и аз съм сред тях, ихихи

излъгах, 50 общи
с някой др бяха 60

corbV2
04-25-2017, 21:14
не винаги желанието е фейк, понякога е истина
правилно си решил да я изчакаш, ако няма включване, има други хора бол
Студентка 2-ри курс, която не работи. Колко да е заета, че да не може да вмести едно излизане ;д. Иначе контактът ни започна на живо и беше предимно на живо доскоро, сега трябва да се съгласява да излизаме, за да продължи да е на живо. Както и да е, спирам, че се заплеснах. Идеята ми не беше да се коментира конкретната ситуация, а типа поведение, както казах.

Rakshy
04-25-2017, 21:16
Не просто хиляди хора минават на ден, а нямате идея колко смотаняци по навик прибират.. Нали се сещаш, че не е гот всеки ден да се купуват по 250 химикалки и на края на смяната да ги няма щото нек'ви хора не си лекуват клептоманиите И за протокола, купуваме си ги ние. За т'ва никой няма да ти даде химикалка, или рядко, щото ако трябва за всеки крадлив боклук да си купувам химикалка накрая на месеца като тегля чертата ще съм на минус от химикалки..

що в банката не крадат химикалката

LoadRunner
04-25-2017, 21:17
Студентка 2-ри курс, която не работи. Колко да е заета, че да не може да вмести едно излизане ;д. Иначе контактът ни започна на живо и беше предимно на живо доскоро, сега трябва да се съгласява да излизаме, за да продължи да е на живо. Както и да е, спирам, че се заплеснах. Идеята ми не беше да се коментира конкретната ситуация, а типа поведение, както казах.

ти пък как може да искаш да "боднеш" някоя дето не те харесва и те пренебрегва и не е хубава
бахти мазния натегач си

LoadRunner
04-25-2017, 21:18
що в банката не крадат химикалката

щот са с връвчици
признак че са им били крадени ама поне взимат мерки
полицията кога е взимала мерки за нещо?

corbV2
04-25-2017, 21:19
ти пък как може да искаш да "боднеш" някоя дето не те харесва и те пренебрегва и не е хубава
бахти мазния натегач си
;/ :D

Iphigenia
04-25-2017, 21:19
;/ :D

Нямаш никакви стандарти.

Rakshy
04-25-2017, 21:20

когат си против двойните стандарти, но пък ги използваш щот е по-лесно

cheers mate

NomNomNom
04-25-2017, 21:21
бах

баси какъв спам докато отговоря, това е за корб

иначе типа поведение, като жена, която го проявява:

и на мен ми се случва да мотая понякога, обаче това е, защото не искам да илизам
а не искам да излизам, като усетя, че някой има намерения, които не ми влизат в плановете и не е директен. Като е директен, просто казвам, че имам ангажименти другаде ( с друга личност )

нямам за цел хранене на его или такива, за мен - с колкото по-малко хора си общувам на лични съобщения, толкова по-добре

corbV2
04-25-2017, 21:22
Нямаш никакви стандарти.
Казах, че не е красавица, ставащо е момичето. Стига сте ме иронизирали ;/.

Iphigenia
04-25-2017, 21:23
Казах, че не е красавица, ставащо е момичето. Стига сте ме иронизирали ;/.

Красотата е в очите на гледащия though ;/

Rakshy
04-25-2017, 21:26
щот са с връвчици
признак че са им били крадени ама поне взимат мерки
полицията кога е взимала мерки за нещо?

няма да забравя как в един репортаж един полицай каза как си е купил белезниците от секс шопа и им е махнал пухчетата :D :D :D :D :D

да, на фона на това, моето мрънкане, че няма химикалка, е неуместно

но пък на формуляра трябваше да се драснат буквално 5 неща и да се напишат общо 6 имена и 2 номера от по 10тина цифри

с една обикновена химикалка съм сигурен, че ще можеш да попълваш поне 2 седмици, или аре, да намалим - 1 седмица, 4 химикалки месечно. Химикалките се продават по 4 или 5 в пакетче. Не мога да кажа колко струва пакетчето, да го сложим на 3 лева. 3х12=36 лева годишно за химикалки

come on...

отивам аз за паспорт, оти сме европейци, ке одиме по свето, да видиме как живеят ората, пък у районното нема една химихалха

NomNomNom
04-25-2017, 21:28
Ехаа, къде ще ходиш, дето искат паспорт?

corbV2
04-25-2017, 21:34
и на мен ми се случва да мотая понякога, обаче това е, защото не искам да илизам
а не искам да излизам, като усетя, че някой има намерения, които не ми влизат в плановете и не е директен. Като е директен, просто казвам, че имам ангажименти другаде ( с друга личност )
А защо е толкова трудно да се каже "не" с някакво кратко обяснение? ;д

Iphigenia
04-25-2017, 21:35
А защо е толкова трудно да се каже "не" с някакво кратко обяснение? ;д

Защото не иска да е груба, може би?

NomNomNom
04-25-2017, 21:35
като са открити с намеренията "не" е лесно, като не са - казвам, че не ми се излиза или нямам време ( което често е истина ), докато не ме питат и пак, и пак, и пак

общо взето каквото повикало, такова е обадило, на индиректно настъпателство, отказвам индиректно

an7raks
04-25-2017, 21:41
О, не, никакви такива. Или - или. Няма да й чакам кефа и да й давам контрола. Искам да я бодна, не да ме взима за приятелче ;д. Идеята е, че ако ми се кефи, никакви ангажименти няма да я спрат и няма да протака толкова. Поне да не ме разиграва, искам аз.

Аха, и за това се изнервяш, че те мотаят, щото имаш пълния контрол... :D Абсурдно е да очакваш от човек, с когото сте си никакви да те слага напред в приоритетите си, както е абсурдно и ти да го правиш.

Rakshy
04-25-2017, 21:45
Ехаа, къде ще ходиш, дето искат паспорт?

познай

Iphigenia
04-25-2017, 21:46
познай

Русия :D

corbV2
04-25-2017, 21:48
като са открити с намеренията "не" е лесно, като не са - казвам, че не ми се излиза или нямам време ( което често е истина ), докато не ме питат и пак, и пак, и пак

общо взето каквото повикало, такова е обадило, на индиректно настъпателство, отказвам индиректно
Какво значи "индиректно"? Смисъл кой е тоя, дето преди едно свястно излизане дори, ще ти заяви директно, че иска да те ебе ;д? Първо трябва да се създаде някакъв интерес, привличане.
Антракс, не е абсурдно. Това показва, че имаш критерии и държиш на определено отношение към себе си. Не съм поискал нищо прекалено от нея и което сама да не е предложила, wtf.

Rakshy
04-25-2017, 21:53
Русия :D

ебати скучнярката, кво позна от първия път :D

Iphigenia
04-25-2017, 21:54
ебати скучнярката, кво позна от първия път :D

Хвърлях боб, как иначе. Поздрави на чичо Путин :D

NomNomNom
04-25-2017, 21:55
познай

туууурция?
дубай?

an7raks
04-25-2017, 21:58
Можеш да имаш "критерии" за отношение и да си вадиш някакви изводи от него, когато сте излезли поне един път. И дори и тогава, пак може да те харесва, ама да си назад по важност от приятели, роднини, работа, хобита... Ти какво, като се появи някоя, която ти харесва и веднага ти влиза в топ 3 на приоритетите ти?

Iphigenia
04-25-2017, 22:02
Оставете Корб на мира. :(

NomNomNom
04-25-2017, 22:02
Какво значи "индиректно"? Смисъл кой е тоя, дето преди едно свястно излизане дори, ще ти заяви директно, че иска да те ебе ;д? Първо трябва да се създаде някакъв интерес, привличане.
Антракс, не е абсурдно. Това показва, че имаш критерии и държиш на определено отношение към себе си. Не съм поискал нищо прекалено от нея и което сама да не е предложила, wtf.

както не ти заявяват директно ебането, така не им отказваш директно, а заобиколно :Д

иначе то това е, че тр всеки да си направи 5те крачки

тя ти е пуснала мухата, ти си я поканил, тя не е могла - след този момент е трябвало да не питаш пак
тя ще се върне, ако има интерес

Iphigenia
04-25-2017, 22:03
туууурция?
дубай?

Закъсня. :(

NomNomNom
04-25-2017, 22:03
Можеш да имаш "критерии" за отношение и да си вадиш някакви изводи от него, когато сте излезли поне един път. И дори и тогава, пак може да те харесва, ама да си назад по важност от приятели, роднини, работа, хобита... Ти какво, като се появи някоя, която ти харесва и веднага ти влиза в топ 3 на приоритетите ти?

на мен да, да спя с мъжа когото ми харесва ми е топ 1 понякога, и си го мисля докато инсталирам рутери и суичове
размножителното е много силен инстинкт

an7raks
04-25-2017, 22:04
на мен да, да спя с мъжа когото ми харесва ми е топ 1 понякога, и си го мисля докато инсталирам рутери и суичове

И това преди да сте излизали даже?

Rakshy
04-25-2017, 22:04
Закъсня. :(

като цикъла на студентка първи курс от унсс, която си е дошла след ваканцийката от кърджали и е изтичала директно в плаза, където я е опънал някъв една идея твърде арабо-подобен индивид

Iphigenia
04-25-2017, 22:06
като цикъла на студентка първи курс от унсс, която си е дошла след ваканцийката от кърджали и е изтичала директно в плаза, където я е опънал някъв една идея твърде арабо-подобен индивид

А ти какъв се явяваш в случая?

Rakshy
04-25-2017, 22:06
А ти какъв се явяваш в случая?

narrator

Iphigenia
04-25-2017, 22:07
narrator

И винаги ми е било интересно какво означава "опънал"??? Няма никакъв смисъл.

NomNomNom
04-25-2017, 22:08
И това преди да сте излизали даже?

е то нали се знаем от преди това ( не говоря за непознати хора )
и за да искам да изляза с него, тр да съм го пожелала първо
и не означава, че няма да има едно 3-4 срещи предварително, дето си говорим несвързани неща, ама е факт, че като си харесам някого и само за това си мисля в началото, колкото и да съм заета

и мисля, че е съвсем нормално, и че повечето хора сме така

NomNomNom
04-25-2017, 22:10
спокойни ночи хорааааааааааааа
да спим

Iphigenia
спокойни ночи хорааааааааааааа
да спим

Хайде!

Rakshy
И винаги ми е било интересно какво означава "опънал"??? Няма никакъв смисъл.

опънал, изчукал, наебал, измандръсал, шибал, сексал, ръгал, мушкал, оплождал? :D

така се казва, по-литературно е

NomNomNom
04-25-2017, 22:11
опънал, изчукал, наебал, измандръсал, шибал, сексал, ръгал, мушкал, оплождал? :D

сапун шампоан сапун шампоан сапун шампоан

Iphigenia
04-25-2017, 22:11

Аха, Ракши, да те питам този симпатяга, който щял да ходи с метро на бала и за когото бяха вдигнали много шум по медиите беше от твоята гимназия, нали?

an7raks
04-25-2017, 22:12
е то нали се знаем от преди това ( не говоря за непознати хора )
и за да искам да изляза с него, тр да съм го пожелала първо
и не означава, че няма да има едно 3-4 срещи предварително, дето си говорим несвързани неща, ама е факт, че като си харесам някого и само за това си мисля в началото, колкото и да съм заета

и мисля, че е съвсем нормално, и че повечето хора сме така

Аз Корб го разбрах, че говори за момиче, с което не са излизали до момента. Иначе, след като си се убедил, че това е, което искаш, нормално да мислиш за това.

Rakshy
04-25-2017, 22:14
Аха, Ракши, да те питам този симпатяга, който щял да ходи с метро на бала и за когото бяха вдигнали много шум по медиите беше от твоята гимназия, нали?

факта, че ми сталкваш неща ме кара да се чувствам малко некомфортно, но да

Iphigenia
04-25-2017, 22:17
факта, че ми сталкваш неща ме кара да се чувствам малко некомфортно, но да

Не ти столквам нищо, просто го забелязах, защо винаги ме изкарвате големия лош вълк :(

corbV2
04-25-2017, 22:18
Като е така, да хваща пътя, не съм умрял за нея ;д. Въобще нищо не ме интересува. Колкото повече й намираш оправдания и правиш компромиси със себе си, толкова повече се отдалечаваш от целта.

тя ти е пуснала мухата, ти си я поканил, тя не е могла - след този момент е трябвало да не питаш пак
тя ще се върне, ако има интерес
То не е един случай, в който е пуснала мухата. Не съм питал пак, просто тя пусна нова муха и тогава питах пак ;д. И сега чакаме дали ще си освободи време от уникално натоварената програма, но няма да я оставя тя да определя нещата в никакъв случай. Дърпам се, ако все пак каже, че се е освободила и решавам какъв да е следващия ми ход.

tori
04-25-2017, 22:19
Аз Корб го разбрах, че говори за момиче, с което не са излизали до момента. Иначе, след като си се убедил, че това е, което искаш, нормално да мислиш за това.
Ма, той май каза, че се били запознали на живо и до скоро си контактували основно така, пък сега минават на чат.

Iphigenia
04-25-2017, 22:20
Като е така, да хваща пътя, не съм умрял за нея ;д. Въобще нищо не ме интересува. Колкото повече й намираш оправдания и правиш компромиси със себе си, толкова повече се отдалечаваш от целта.

То не е един случай, в който е пуснала мухата. Не съм питал пак, просто тя пусна нова муха и тогава питах пак ;д. И сега чакаме дали ще си освободи време от уникално натоварената програма, но няма да я оставя тя да определя нещата в никакъв случай. Дърпам се, ако все пак каже, че се е освободила и решавам какъв да е следващия ми ход.

Ъъъъъъъъъъъъъ, сигурен ли си в това, което пишеш

corbV2
04-25-2017, 22:21
Да не издребнявам, ама излизахме със съквартирантката й. И се налагаше да се виждаме, но по друга линия, така се и запознахме.

an7raks
04-25-2017, 22:28

Е, точно, де... Като не си умрял за нея, не си съобразяваш ангажиментите с нея и не се ядосваш, че се отказала...

corbV2
04-25-2017, 22:30
Не мога да не се дразня, защото съм много честолюбив. Как така някой ще си позволява да ме размотава ;д

NomNomNom
04-25-2017, 22:36
Бтв, легнах си вече, ама минавам да кажа, че и мъжете ги правят същите неща, ама на следващия етап, като се видите и изгубят интерес или в евентуална връзка

Жените размотават преди да стане нещо, мъжете след това

Rakshy
04-25-2017, 22:47
Не ти столквам нищо, просто го забелязах, защо винаги ме изкарвате големия лош вълк :(

защо ме попита?

Rakshy
04-25-2017, 22:49
тигри, ужасната истина е, че никой на никого не е длъжен по абсолютно никакъв начин

хората са отвратителни създания

никой не е под светлината на прожектора, колкото и отчаяно да се опитва

и всеки има правото да си мрънкоти за това, което вижда като несправедливост

спрете да сочите с пръст мъжете или жените, за бога, тва е малко като да се чудиш дали е по-оферта да се застреляш или да те застрелят...

Rakshy
04-25-2017, 22:52
преди колко време писах някъв подобен пост и да, в пълното си право бях, защото се чувствах прецакан по някакъв начин

прави ли ме прав? - не
вярвам ли, че съм прав? - разбира се, че да

ако в бъдеще манипулирам някое момиче, което е от губещата страна на релейшъншипа (губеща като инвестирала повече и страдала повече), то ще бъда в правото си, но няма да е особено справедливо спрямо нея

that's how shit works

Rakshy
04-25-2017, 23:36
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18157435_400982830285397_2071225185329673118_n.jpg ?oh=40c203bcf3b552f313a2db55c93cab2f&oe=59832A16

YoungBloodZ
04-26-2017, 05:26
Размисли и страсти с Ракши. :D

anonymous990763
04-26-2017, 07:12
сапун шампоан сапун шампоан сапун шампоан

Тук направо трябва Доместос и огън. :D

aurissaaaaa
04-26-2017, 07:44
https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM

Криво ми е в последно време. Осъзнавам че проблемът ми не е, че не съм 'комуникативен' и заинтересован, а че съм страшен задник и не ми стиска да съм си какъвто съм си. От една страна ми се струва, че е адекватно отношение да си гледаш твоята паничка, от друга - направо ме изяжда отвътре и трябва да се науча да изпускам парата и за предпочитане без да създавам конфликт.
Оня ден се видях с едни стари приятелчета, пийнахме, взеха да ме ръчкат на някви теми от далечното минало и ги редих цяла вечер. Не само, че не ми дреме, а ми е някво яко.

Та така. Малко филмарски се чувствам. Дано да ми мине

pandabear
04-26-2017, 07:48
Доста сте изписали за една тема, която просто си е фифти-фифти състояние. Колкото мъжете умеят да разиграват, толкова и жените го правят, стига да го пожелаят. Друг е въпросът защо би позволил самият ти, ако го забелязваш. Чертата и това е. Даже не е нужно след т'ва да си хабиш времето, за да размишляваш над случилото се. Нещата от живота. Всяко стадо си има мърша. Лошо става, когато тя започне да е в по-голям процент от него.

Имам дупка между упражненията. Мотах се из Студентски. Доповръща ми се поне 5 пъти. Сега пия цитронада, за да се освежа малко, а тука едни бухтички ме съблазняват от менюто... Пише, че са за двама. Пфу....няма ли да влезе някой симпатяга...

NomNomNom
04-26-2017, 07:49
@аурис Нз какъв им е мерака с ровенето в миналото ^

Niakoitam
04-26-2017, 07:49
размножителното е много силен инстинкт

Представих си те как пишеш някакъв код,зяпнала в монитора размечтано и тук таме неусетно вмъкваш някакви символи симоволизиращи мъжките и женски полови белези и различни видове секс пози....:D

NomNomNom
04-26-2017, 07:52
Пхахахаха
Не вмъквам нищо, ама като пиша конфигурации, половината ми внимание е там

Ей сега в момента тр да напиша около 15 файла, ама не ми е муза за никого да си мисля и нз как да почна изобщо :D

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:10
Най-гнусният сън евър... Направо ме напрегна... ;хх

aurissaaaaa
04-26-2017, 08:10
@аурис Нз какъв им е мерака с ровенето в миналото ^
Не ровене, а някое и друго подмятане. Все тая е, де.

Впрочем вече 2-ма души срещам от квартала, с които бяхме в едно училище, и са женени с деца. Малко втф ми е ... на 25 съм, не на 40 , кво по дяволите

NomNomNom
04-26-2017, 08:15
Хахахаха
Ама пък на 40 децата им ще са големи и ще щтракат с пръсти

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:17
Хахахаха
Ама пък на 40 децата им ще са големи и ще щтракат с пръсти

Ей мърди я се стегнете ве, деца на една по-мъдра и улегнала възраст... 65 примерно.

Rakshy
04-26-2017, 08:20
Тук направо трябва Доместос и огън. :D

аахахахахахах

спомних си едно време като пуснаха циф и доместос как по време на "пролетното почистване" можеше да се видят орди от лелки с промопакети в ръце

хубаво беше едно време, дейба

сега в тролей номер 6 имаше пълен презерватив, заебан в средата.... къв тряа да си?

NomNomNom
04-26-2017, 08:20
Имам предчувствие, че тези, дето сме вечни във форума, и на 65 няма да имаме :Д

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:22
Имам предчувствие, че тези, дето сме вечни във форума, и на 65 няма да имаме :Д

:lol: А-социални отрепки обединете се!

Ние ли се водим супер героите на фороня??

aurissaaaaa
04-26-2017, 08:23
е тези форумни срещи за какво са :Д

// анарчо, нз дали се ебаваш ама отрепката над теб вероятно за месец изкарва колкото теб за година , фуи

NomNomNom
04-26-2017, 08:29
Отдавна не е имало или не съм чула, ама ти представи си тея разговори ирл :Д

Анарчи ме провокира да му кажа нещо да ме опандизи

aurissaaaaa
04-26-2017, 08:37
не се прави - униформи белезници тва онова

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:56
Отдавна не е имало или не съм чула, ама ти представи си тея разговори ирл :Д

Анарчи ме провокира да му кажа нещо да ме опандизи

Мърр ;д

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:57
не се прави - униформи белезници тва онова

:lol: хаххуаухеу
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/18155366_1489334441111837_1336239519_n.jpg?oh=c176 e9e50ec580082c0ca3530383b492&oe=5902D51A

AnarchyBoy
04-26-2017, 08:58
е тези форумни срещи за какво са :Д

// анарчо, нз дали се ебаваш ама отрепката над теб вероятно за месец изкарва колкото теб за година , фуи

И себе си включвах в тези "отрепки".
Иначе сериозната част... Ъм... учен съм да не гледам в чуждата паничка, имам предостатъчно пари за всичко даже и ми остават.. без да се лишавам, а водя абсолютно самостоятелен и независим живот. Щом тя има повече, да е жива и здрава и да им се радва ;д

Iphigenia
04-26-2017, 09:47
Не ровене, а някое и друго подмятане. Все тая е, де.

Впрочем вече 2-ма души срещам от квартала, с които бяхме в едно училище, и са женени с деца. Малко втф ми е ... на 25 съм, не на 40 , кво по дяволите

Да, чакай докато станеш на 50 и се почувстваш готов, за мъжете не е проблем късното бащинство.

AnarchyBoy
04-26-2017, 10:04
Да, чакай докато станеш на 50 и се почувстваш готов, за мъжете не е проблем късното бащинство.

60 + си е добра, мъдра и разумна възраст за да станеш баща.

Iphigenia
04-26-2017, 10:07
60 + си е добра, мъдра и разумна възраст за да станеш баща.

Около 80 най-добре става.

Въпросът е как ще намериш майката на тази възраст, хохохо.

YoungBloodZ
04-26-2017, 10:09
Въпросът е как ще намериш майката на тази възраст, хохохо.

Че то е пълно със златотърсачки. Няма нужда тя да ти възпитава детето, достатъчно е само да го износи. :о)

AnarchyBoy
04-26-2017, 10:09
Именно! Виж, началника знае. ;с

Iphigenia
04-26-2017, 10:11
Че то е пълно със златотърсачки. Няма нужда тя да ти възпитава детето, достатъчно е само да го износи. :о)

Със златотърсачи също, хохохо.

Трябва да си мегабогат, за да си позволиш това, колко 80-годишни са мегабогати?

YoungBloodZ
04-26-2017, 10:13
Със златотърсачи също, хохохо.

Трябва да си мегабогат, за да си позволиш това, колко 80-годишни са мегабогати?

Достатъчно. Пък и то не е нужно да си мега богат, нужно е да си мега богат само за 1 година, да правиш обещания и после разкараш златотърсачката.

AnarchyBoy
04-26-2017, 10:14
плебеи

Iphigenia
04-26-2017, 10:16
Достатъчно. Пък и то не е нужно да си мега богат, нужно е да си мега богат само за 1 година, да правиш обещания и после разкараш златотърсачката.

Не е толкова просто. Освен това има социална стигма върху жените, които се обвързват с по-възрастни, независимо дали са златотърсачки или не, а реално никого не го засяга личния живот на хората.

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 10:16
На 25 за деца е рано

Iphigenia
04-26-2017, 10:18
На 25 за деца е рано

Не, не е. Всъщност това е оптималната възраст.

YoungBloodZ
04-26-2017, 10:19
Не е толкова просто. Освен това има социална стигма върху жените, които се обвързват с по-възрастни, независимо дали са златотърсачки или не, а реално никого не го засяга личния живот на хората.

Не знам как да ти кажа, ама винаги ще се намери достатъчно читава и същевременно сравнително евтина жена, която да ти износи детето срещу прилична (не много голяма) сума.

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 10:21
Не, не е. Всъщност това е оптималната възраст.

За жените. За мъжете е 30 35

Iphigenia
Не знам как да ти кажа, ама винаги ще се намери достатъчно читава и същевременно сравнително евтина жена, която да ти износи детето срещу прилична (не много голяма) сума.

Предполагам, че имаш повече информация по този въпрос, няма да споря. Но какво означа достатъчно читава не знам.

golemiq_korab_minava

Ще носи гените на лайновоз.

YoungBloodZ
04-26-2017, 10:22
Предполагам, че имаш повече информация по този въпрос, няма да споря. Но какво означа достатъчно читава не знам.

Нямам никаква информация, но то се знае. Достатъчно читава означава да не е болна.

ПС: Не бих направил нищо такова, но казвам как стоят нещата от гледната точка на богатите 60-70 годишни чичковци. :D

Iphigenia
04-26-2017, 10:25
Сапун

Има и такива бракове по любов.

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 10:28
Има и такива бракове по любов.

То и на 16 17 може да родиш нормално.

NomNomNom
04-26-2017, 10:39

Напротив, супер просто е - като не ти пука наистина е.
И също на малко хора им пука какво правиш, най-много да си тема на разговор или подмятане.

Анархи, тея анимета са грозни брат, някакви преувеличени

PathToOuroboros
04-26-2017, 10:45
Опортюнистичната любов или как природата е предпоставила жената да не вижда мъжете като човешки същества или поне като нещо под( Изключвайки братя, бащи и синове, те са изключение в това правило). Хей не всичко е красиво в живота, но поне като знаеш това, можеш да оползотвориш времето, което би изхабил иначе в търсене на приказни случки и да се задоволиш с това, което просто Е, без да се привързваш излишно, мислейки го за нещо друго. Забавното е, че дори да предоставиш неуспорими доказателства, много хора просто пак няма да ги приемат, защото просто сме путки, що се отнася до психологически стрес и разбиранията ни са програмирани от самото раждане и да трудно е да се откъснеш от стереотипа.. Толкова трудно, че много мъже са сe погубили виждайки ясно за пръв път в своя живот, но на възраст, която просто не е достатъчно гъвкава да се адаптира или имат психика, която просто е прекалено крехка.

Iphigenia
04-26-2017, 10:46
И също на малко хора им пука какво правиш, най-много да си тема на разговор или подмятане.

Да, ама нямам предвид разлика от рода на 10-20 години, примерно, това е в рамките на нормалното. Когато е над 30 години разликата, се усеща силно социалната стигма.

NomNomNom
04-26-2017, 10:50
Не съм я усещала - стигмата
Разликата - да.

Iphigenia
04-26-2017, 10:53
Не съм я усещала - стигмата
Разликата - да.

Какво, излизала си с 50-годишни ли?

NomNomNom
04-26-2017, 10:54
Само ако кажа да ще ми приемеш мнението за валидно или?

Iphigenia
04-26-2017, 10:58
Само ако кажа да ще ми приемеш мнението за валидно или?

Ами... имайки предвид коментара ми, че социална стигма се усеща по-силно, когато разликата е над 30, и твоя коментар, че не си я усещала, логично предположих, че си имала връзка с около 50-годишни, валидно или не, ще кажеш ти.

NomNomNom
04-26-2017, 11:02
Социалната стигма вероятно се усеща като някой продължава да коментира подобни въпроси
Позволявам си да изказвам мнение, защото хората около мен голяма част са 45+ , вкл 50 и нещата съвсем не изглеждат така

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 11:05
50 годишните могат само да се възползват сексуално от 18 годишни леки момичета.

Iphigenia
04-26-2017, 11:07
50 годишните могат само да се възползват сексуално от 18 годишни леки момичета.

Коментарът ти не е свързан с нашите, ирелевантен си.

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 11:14
Ами какво? На 50 ще й ходи на абюторенскака ли?

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 11:18
Интересен исторически факт е, че Чингис хан е оплодил хиляди жени за наследници на империята.

AnarchyBoy
04-26-2017, 12:25

Анархи, тея анимета са грозни брат, някакви преувеличени

Ебавка беше ;д

AnarchyBoy
04-26-2017, 12:26
Интересен исторически факт е, че Чингис хан е оплодил хиляди жени за наследници на империята.

Оплождане да има ;с

AnarchyBoy
04-26-2017, 12:45
Think.. Think.. Think...

ProgrammingIsMyLife
04-26-2017, 13:02
https://www.youtube.com/watch?v=LgEbrD6WId0
perfectly describes my feelings

Smrazqvashta
04-26-2017, 17:21
Е била съм и по-добре, но само глупаците вярват, че живота винаги е пей-песен.

an7raks
04-26-2017, 19:39
За жените. За мъжете е 30 35

Да, както казаха по-нагоре, дори към 60-65 е най-добре... Тъкмо няма много да го чуваш, като вземе да реве.

Rakshy
04-26-2017, 20:16
бтв днес в районното имаше една от тия най-евтините химикалки дет са синьо и бяло :Д

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 20:16
Да, както казаха по-нагоре, дори към 60-65 е най-добре... Тъкмо няма много да го чуваш, като вземе да реве.

Хе хе. Ми после да не се оплаквате , че Не можеш да му купиш памперси и не стигат за медицината.

AnarchyBoy
04-26-2017, 20:22
бтв днес в районното имаше една от тия най-евтините химикалки дет са синьо и бяло :Д

Купувай ти от по-скъпите. :D

an7raks
04-26-2017, 20:25
Хе хе. Ми после да не се оплаквате , че Не можеш да му купиш памперси и не стигат за медицината.

Мен къде си ме видял да се оплаквам? Ти и още няколко само хленчите наляво-надясно... ;)

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 20:31
Мен къде си ме видял да се оплаквам? Ти и още няколко само хленчите наляво-надясно... ;)

Е, па аз забравих че ти си на принципа каквото оцелее

an7raks
04-26-2017, 20:54
За добро или лошо, всичко е на този принцип...

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 20:57
Добре :Д Ама нека да е и малко подсигурено ;)

an7raks
04-26-2017, 21:09
И каква е разликата дали ще го "подсигуриш" на 25, на 35 или на 65 години? Освен ако не развиваш свой бизнес, е все едно дали ще работиш за някого на 25 или на 35.

tori
04-26-2017, 21:27
Майка му стара, наебал те и те зарязал преди три години - на всеки му се е случвало по един или друг начин - преживей го най-накрая и не ходи да ставаш за смях... Ебахти досадния парцал, ше омра! Ще ми падне някой ден да я излекувам по моя си начин и няма да е красиво.
Изключвайки жалкия сеир, на който съм свидетел, сичко е шест точки, доколкото тва е възможно, сравнително малко оувъртинквам и съм доволна от което. Оная се прибра и може и да пием нещо тая вечер. Само където съм гладна малко ама и тва ш оправя.

golemiq_korab_minava
04-26-2017, 22:04
И каква е разликата дали ще го "подсигуриш" на 25, на 35 или на 65 години? Освен ако не развиваш свой бизнес, е все едно дали ще работиш за някого на 25 или на 35.

Ако от 25 до 35 не се развиваш в нищо... И средата е важна..

divergent
04-26-2017, 22:54
Вярвам в чудесата. Това, което се случи беше реалност. Вярвам, че всичко се случва с причина. И най-хубавите неща не са планирани.
Утре сутринта заминавам и още се колебая дали трябва да отида, или е най-добре да си хвана автобуса към вкъщи. Една част от мен иска да бъде там, друга ми казва, че изобщо няма да се чувствам на мястото си и не трябва да ходя, въпреки че е планирано от толкова дълго време.
Реших също, че е най-добре да не ходим на концерта. Немислимо е да ги запозная, също няма как да отида сама, понеже ще е супер долно да поканя някого на гости и да го зарежа сам, за да си правя собствения кеф. Понякога просто трябва да поставя приятелите си преди себе си, да загърбя личния си интерес и да се фокусирам върху техния. Със сигурност ще пропусна прекрасни мигове, но се надявам тези, с които ги замествам, да компенсират поне една част от пропуснатото.

anonymous908491
04-27-2017, 08:36
https://www.vbox7.com/play:037e187a93

хехехе, ебати пича
а корейките имаха хубави цици

NomNomNom
04-27-2017, 13:16
Този не е редовен
Не ме амюзнаха и корейките, ама са хубави в телцата

Ivaaaaa
04-27-2017, 14:18
Тематично първото нещо, което видях сутринта е, че съученичка от първото ми училище има bebce. А сме на 21, по дяволите. Не съм егоист, но... свободата, Санчо. На тази възраст искам да пътувам, да уча, искам неща, които не изискват сериозност и обвързване. А какво по-голямо обвързване от дете...

Iphigenia
04-27-2017, 16:11
Тематично първото нещо, което видях сутринта е, че съученичка от първото ми училище има bebce. А сме на 21, по дяволите. Не съм егоист, но... свободата, Санчо. На тази възраст искам да пътувам, да уча, искам неща, които не изискват сериозност и обвързване. А какво по-голямо обвързване от дете...

Вярно, че е малко под оптималната възраст, ама може да се радваш за нея, примерно. То заради мислене тип "ще чакам до 35" населението ни е с отрицателен прираст.

pandabear
04-27-2017, 16:25
Една моя съученичка преди няколко месеца роди второ дете.
Други 2 също имат вече бебе.
Преди седмица разбрах, че и още една е в 6-тия месец.
А една двойка от класа, които бяха заедно от 8-ми клас, ще се женят през септември.
Бебето е любов, отговорност, грижа, израстване. Не затвор.
Не разбрах, да не би младите семейства с дете/деца не могат да правят всичко това, което изреди, и не се чувстват свободни?
Засмях се искрено.

Ivaaaaa
04-27-2017, 17:07
Няма нужда да се смееш "искрено". Въпрос на приоритети. Разбира се, че при желание има начин. Но да си представим, че си студент по медицина и ти предстоят едни има няма 10г. учене със специалност и през повечето от тези години ще трябва да зависиш от родители за финансиране, защото физически, психически и всякак, извънболничната работа е невъзможна. Тряба да им натресеш и дете ли?
А когато утре реша да си взема раницата и да отида да гледам купи по ски еди къде си, дали ще мога да си го позволя толкова спонтанно? Децата изискват планиране, време, отдаденост.

pandabear
04-27-2017, 17:16
В горния ти коменар нищо не си представяхме.
Изказването беше недообмислено.

Ivaaaaa
04-27-2017, 17:54
Изказването ми беше основа.

golemiq_korab_minava
04-27-2017, 17:57
Не може да правиш деца само защото това ти е удоволствие. Без да си сигурна в семейство и грижи.

corbV2
04-27-2017, 18:43
http://www.boredpanda.com/guy-troll-wrong-number-text-exchange-velakskin

A man walks into a bar...
The bartender asks "Why the long face?"
The man replies "I just found out my wife is sleeping with another man. I've decided I'm going to drink myself to death."
The bartender looks shocked and says "I'm sorry I can't help you kill yourself."
The man asks "Well what would you do in my situation?"
The bartender puffs himself up a bit and says "If I found out a guy was sleeping with my wife I wouldn't sit around feeling sorry for myself, I'd kill the guy."
The man jumps up from his stool and shouts "That's a great idea! Thanks!" and runs out of the bar.
A couple hours goes by and the bartender is starting to get nervous when the man walks back into the bar with a smile on his face.
"Did you kill the guy?" The bartender asks nervously.
"Nope! I slept with your wife. Whiskey please."

Horse walks into a bar
Bartender says why the long neck
Horse replies "I'm a giraffe, retard"
Bartender says "I never said you weren't. Calm your fuckin tits."
They both stare at each other blankly.

Умирам :lol:.

Rakshy
04-27-2017, 19:02
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18198559_1919331264971253_4916967761489469684_n.jp g?oh=09aa152d3ee43450e044ba8f306bf73f&oe=59771F8F

как е бате

Rakshy
04-27-2017, 19:05
Вярно, че е малко под оптималната възраст, ама може да се радваш за нея, примерно. То заради мислене тип "ще чакам до 35" населението ни е с отрицателен прираст.

не е заради това

Lilanda
04-27-2017, 19:10
Б*хти несериозната работа в тоя клас. Дадеш им краен срок и те 2 седмици след крайния срок още не са дали парите. Нека и за уни да направят така, да им изгори годината заради това. Ще ми прецакват на мен плановете, защото са несериозни. Разбирам да се говори за стотици левове...Ама не, говорим за някакви кирливи 10 лева. Няма да си купуваш 2 дена цигари и си ги събрал без дори да искаш допълнително пари от родителите си. Избеснявам. Няма право да са толкова несериозни, когато знаят, че техните действия касаят и още 25 човека...

Rakshy
04-27-2017, 19:18
Няма нужда да се смееш "искрено". Въпрос на приоритети. Разбира се, че при желание има начин. Но да си представим, че си студент по медицина и ти предстоят едни има няма 10г. учене със специалност и през повечето от тези години ще трябва да зависиш от родители за финансиране, защото физически, психически и всякак, извънболничната работа е невъзможна. Тряба да им натресеш и дете ли?
А когато утре реша да си взема раницата и да отида да гледам купи по ски еди къде си, дали ще мога да си го позволя толкова спонтанно? Децата изискват планиране, време, отдаденост.

има ли няква статистика за момичетата майки от МУ и медицина в СУ, Варна и Пловдив? :D

https://goo.gl/Huq9Xo

направих го малко, щот е голям линк, сайта е nsi. не е вирус

в столицата раждат най-късно (29 средна възраст)...

и аз съм напълно съгласен с Ива

детето е отговорност

смисл, да готино е, ще си майка, ще си имаш семейство бла бла

само дет си на 20 и не представляваш нищо

PathToOuroboros
04-27-2017, 19:19
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18198559_1919331264971253_4916967761489469684_n.jp g?oh=09aa152d3ee43450e044ba8f306bf73f&oe=59771F8F

как е бате

Когато жените имат прекалено много права и свободно време...

Jack_Reacher
04-27-2017, 19:37
бебета и мензис

за друго не можахте ли да се сетите да пишете

PathToOuroboros
04-27-2017, 19:50
бебета и мензис

Нека обсъдим бъдещия бум на ракови заболявания, поради безхаберието на някой хора и допуснатия уран във водите :) Да не се чудите откъде ви се е паднал късмета ако сте изтеглили червен билет :D Теглете своя билет, пийте и успех !

tori
04-27-2017, 20:54
Ей, бясна съм му, дейба... На тия години хората имат деца и се грижат за деца, не се държат като такива. Утре ще е голямата сеч просто, само тряа да го натикам в някое барче, че да ни разтърват, ако се сбием. Сядаме някъде и ставам и го удрям у масата!

Niakoitam
04-27-2017, 20:56
И аз съм съгласен с Ива. Е някои хвърлят бебето на бабите и дядовците и толкова...

NomNomNom
04-27-2017, 21:00

как е бате
мн са смотани, само си съсипват бельото/дрехите

по-скоро да има по-голям ауеърнес какво е това и да не е срамно, например ако момиче по физическо се изцапа в училище, да не става за срам

а това е нелепо да се омазваш, все едно да не си духаш носа или да не си чистиш ушите

Ewok
04-27-2017, 21:03
Днес сънувах много гаден сън и в него плаках силно заради случващите се неща, от което се събудих по-рано. Започнах да превъртам на ум защо пък сънувам такива неща. После осъзнах, че е защото ще се случи наистина. (не точно по този начин, но все пак ще се случи). Беше ми много гадно днес, дори в един момент не можах да се сдържа и заплаках за първи път от доста време. Тежко ще бъде :/

От друга страна, това ще бъде една от най-ползотворните ми седмици за тази година.
И тази еднодневна 18-километрова обиколка на Града ме остави без абослютно никакви сили след двучасовия ми сън преди това, но беше толкова страхотна... Не мисля, че с друг човек щяхме да чуем/научим толкова много.
И като цяло в момента се запознавам с толкова добри учители, които влагат цялата си душа и използват всичко налично, за да ти помогнат да разбереш, че това ще ме държи за доста време напред.

И си говорих със сърбин на латински. Дори не ми липсваше сръбския му толкова много, макар че ако беше готин, сигурно щях да го накарам да ми поговори малко, въпреки че е забранено :Д

Rakshy
04-27-2017, 21:45
бебета и мензис

проблем?

Iphigenia
04-27-2017, 21:48

как е бате

Хохохо, единици са хората, които са приложили това, ain't nobody got time for that.

Iphigenia
04-27-2017, 21:50
само дет си на 20 и не представляваш нищо

Не е нужно да си ядрен физик, за да покриеш нивото интелигентност, необходима за да бъдеш родител, хохохо.

Хора от други етноси имат по няколко деца до 20-годишна възраст и не съм забелязала да работят на Уол Стрийт, примерно.

golemiq_korab_minava
04-27-2017, 22:02
Не е нужно да си ядрен физик, за да покриеш нивото интелигентност, необходима за да бъдеш родител, хохохо.

Хора от други етноси имат по няколко деца до 20-годишна възраст и не съм забелязала да работят на Уол Стрийт, примерно.
но ти не работиш там

PathToOuroboros
04-27-2017, 22:02

Интелекта по света расте толкова бавно именно, защото всеки може да се плоди и гениалността често бива разредена и дори в доста случай не получава шанс да се възпроизведе, защото хората просто виждат подобни индивиди като извънземни(говорим за хора с коефицент 200 примерно).. Също част от причината да има толкова ШиТ по света е защото абсолютно всеки може да се възпроизвежда на воля, което създава конкуренция, защото се създава празно пространство между долната и горната граница на интелекта и хората просто не могат да разберат едни други... Интелигентния казва: трябва да гладуваш, за да ядеш другото лято, пък тъпия яде всичко и после обвинява богатия дето се е застраховал и е гладувал, за да има и утре...

Rakshy
04-27-2017, 22:29

странно глупава логика

честно казано не го очаквах

децата, които описваш, в масовия случай, са социални паразити. Жена, която до 20-годишна възраст има няколко деца най-вероятно е боклук. Или ако не е боклук то е имала ебахти скапания късмет да роди 2+ на един път. (some of that TLC shit)
Тази жена ще взима няколко вида помощи и е силно вероятно да не полага грижи за децата. Когато тези помощи свършат, тя няма да има нищо, още по-малко ще имат децата ѝ. Дори няма да говорим какво има в главите на такива хора - какви са им ценностите и прочие. По-забавна е частта, в която мъжа на тази жена най-вероятно липсва от картината. Най-вероятно е духнал да чука други такива празноглави банки за семенна течност. Той вероятно има още по-малък капацитет и като разгонен койот тичка насам натам, носейки 0 отговорност. Как се очаква тези деца да имат каквото и да било и да станат нещо различно от паразити при положение, че имат майка, която е боклук и баща, който е боклук и го няма (всъщност май е по-добре да го няма, отколкото да го има и да злоупотребява и издевателства, което пак е често срещано).

Толкоз за тези с по няколко деца до 20.

да не забравяме и че е нелегално да имаш дете преди 20. след като навършиш 18, преди да станеш на 20, май имаш време за 2 деца макс, МАКС (не съм сигурен колко време след раждането женското тяло е готово отново), ще го кажем 1, just in case. 1 дете на 18-19 пак си е малко така - безотговорно? Ако го родиш, но след това не можеш да го издържаш, а ваш'те го гледат, тогава то наистина ли е твое?

има и един друг интересен момент - интелекта е наследствен. Колкото по-късно имаш дете, толкова по-голям е шанса то да е умно (с по-високо IQ). Децата на млади родители обикновено са по-глуповатички. (https://www.amazon.com/Bell-Curve-Intelligence-Structure-Paperbacks/dp/0684824299 ако някой го интересува)

Т.е. това, че ти си решила да си майка и смяташ, че си готова, ако погледнем статистиката, пряко вреди на обществото ни.
Раждаш тъпо дете, цокаш помощи, не работиш, кариерата ти заминава, защото вече си майка и това ти е приоритета, докато ученето и развиването ти като човек остават на заден план. ТИ имаш неизживяни мечти и убиваш своя потенциал, надявайки се, че след някво Х време ще можеш да се върнеш към това, което си искал/а да правиш. След тва, статистически погледнато, отново, ще проектираш всичко върху детето ти, което освен, че е тъпо, ще бъде и с комплексирано на помия, от което кой печели? - не и обществото.

Rakshy
04-27-2017, 22:44
+ средата, която можеш да предоставиш като 20 годишен, come on

слушаш криско, четеш хороскопи, първото нещо, което питаш някого е "коя зодия си?" - не знаеш кво е фотон, нямаш представа кво представлява държавата, не знаеш защо тялото ти работи, не знаеш какви са тези неща около теб, мислиш, че месото идва от магазина, има шанс да вярваш, че Земята е плоска. Силно вероятно е да ти е писнало да си в цикъл и да пробваш да си вземеш една 9 месечна почивка, която върви бонус пакет с малко човече и куп болежки и проблеми. (jk)
Мислиш, че Слави трифонов е достоен за политик и се чудиш що не се кандидатира, но не знаеш кво значи думата кадидатира, затова използваш "да се такова", всеки път, когато се опитваш да си изразиш мислите. И това е защото имаш +- нула опит, или в най-лошия случай (за теб) си имал скапани тийн години и си работил в кварталния магазин, почнал си да пушиш и да гледаш с леко притворени очи докато издишаш, за да знаят околните колко си изстрадал и колко си възрастен отвътре. В момента пак работиш в магазина и си мечтаеш да се махнеш, но не знаеш ква работа да подхванеш, щото си чул, че в колцентровете е гадно, но пък се плаща добре, а ти е писнало от промоции във фантастико.
Мислиш, че човека, с когото си в момента е любовта на живота ти, но ти си на 20 и не знаеш що за човек си още, а вярванията ти са меко казано детски. Мислиш се за възрастен, но това е просто, защото нямаш представа за повечето неща.
Не обичаш да пускаш прахосмукачка, нито да бършеш прозорци. Майка ти го прави. Тва не е работа за теб. Докато си чела космополитан под шума на прахосмукачката, която пуска майка ти, в главата ти се е пръкнала идеята, че искаш да се омъжиш и да имаш дете - като по филмите.

сгодяваш се

пускаш го във фб

двуличните ти приятелки ти пишат "много да се обичате", "много любов", "аааау сладури"

смяташ, че наистина си взела правилното решение

жените се
качваш го във фб
пак същите ти пишат "аааау, много любоф, сладури"

сватбата е гадна, той е дебел и ризата му е голяма, напива се на мастия и свършва в теб
ти също си пияна на мастия

хоп троп - бебе

качваш го във фб

"аааау, прекрасно е", "има твоите очи", "ше го изям тоз бебок"

детето прилича на картоф, сигурно е и умно колкото един картоф, като гледаш родителите

окей, май се отнесох

LoadRunner
04-28-2017, 04:07
абе чудя се Кубрат Пулев защо прилича на торба и не мога още да разбера
човека тренира всеки ден
хормонален дисбаланс?

Rakshy
04-28-2017, 05:15
абе чудя се Кубрат Пулев защо прилича на торба и не мога още да разбера
човека тренира всеки ден
хормонален дисбаланс?

Рънър, първо, той не тренира всеки ден; второ, тва, че тренираш всеки ден не значи, че ще се промениш на външен вид.

не ми се вярва да е проблем с хормоните, по-скоро няма nutritionist и си яде квото пожелае

Rakshy
04-28-2017, 06:03
да го духа топлофикация софия

NomNomNom
04-28-2017, 07:18
Ракши
Недай си боже нямате деца и започват
Време ви е
Кога
Оле колко ви отива

На сяка снимка с бебе задължително има някакъв слабоумен амебен невменяем коментар - колко ти отива

На вс снимка не пропускат

На една фр офц й го бяха написали, и аз написах отдолу, че първо да разходи това омайно тяло до малдивите и тогава да ражда

Тя го лйкна и се изкефи, нямаше др коментари

Слушам криско и ме кефят песните

Кубрат Пулев не е секси

AnarchyBoy
04-28-2017, 07:33
Ракш, hands down bro, slow mo-clap. Touche!

deitona22
04-28-2017, 07:50
Баси,Ракши,направо си се разбил да пишеш.

Тамън да се разбереме,да ходим някъде през уикенда,и времето пак ще е ш*иба*но.
Абе ,някой знае ли къде ще дават Джошуа срещу Допингирания украинец?

tori
04-28-2017, 08:59
Хроничния синузит пак е тук с мен, боли ме и гърлото, плюс и главата от снощи ме дъни - от неспане и от пиянстване. Май ми мина от снощи, но днес пак ще обясня, че такова поведение не толерирам. Въобще, има една седмица още, насетне чао, довиждане, мерси.
Оная си е тук и ми е кеф, даже е твърде добричка нещо, очаквам всеки момент да получи факс и да стане кретен - както обикновено.

lunacy
04-28-2017, 09:57
Тамън да се разбереме,да ходим някъде през уикенда,и времето пак ще е ш*иба*но.

не ти ли писна да се оплакваш от всичко?

студентски град, софията, унсс- то, времето, веганите, вегетарианците

НЕЩО ПРОПУСКАМ ЛИ

pandabear
04-28-2017, 10:28
Пети ден от една и съща спирка се качваме с едно момче в 280. Винаги ме изчаква първо аз да седна и после си търси място срещу мен, ако няма централно то просто от другата страна. Използвам времето в рейса за четене на книги или пък си слушам музика. Или пък уча. Всеки път като вдигнех поглед, неговият ме засичеше. Понеделник и вторник бяха просто погледи. В сряда си направих експеримент и не се качих в този 280. Той също остана на спирката. Помислих си 'тоя е някакъв психопат'. Хванахме следващия. Сряда и четв. започна и да ми се усмихва. Отвърнах веднъж, но по-скоро, защото ми стана нелепа и смешна цялата ситуация. Симпатяга изглежда иначе, ама 5 дни веднъж не дойде да ме заговори. И в момента е срещу мен, докато пиша. Какъв е тоя мъж, баси. Има як глас, днес го чух за първи път, 'щото му звънна телефона. Ей, значи писна ми аз да действам...няма пък този път. Ще почна с 94 да пътувам :D

deitona22
04-28-2017, 10:40
не ти ли писна да се оплакваш от всичко?
студентски град, софията, унсс- то, времето, веганите, вегетарианците
НЕЩО ПРОПУСКАМ ЛИ
Да,пропускаш.
Не съм споменавал друго скоро.
А,и не съм съм толкова негативен човек,колкото си мислиш.
Тук предимно се лигавя ;д
Айде специално за теб--->Лека полека,започвам да си връщам формата от миналото лято.Остава и да тичам по-дълго време и по-често иии да намеря къде и с кого да цъкам баскет.
Днеска докато вървях към фитнеса,видях как един кон падна,докато теглеше каруца с двама ц*ига*ни.И все си мисля че единственото което ги спря да не бият животното за да стане,е че аз и още 2ма се спряхме да видим какво ще направи+многото коли на улицата.Поне кончето си стана само..за негово щастие..или нещастие..зависи от гледната точка.

Iphigenia
04-28-2017, 11:02
blah

https://1.bp.blogspot.com/-ZpE6xMoPRVI/VrQqJHNWORI/AAAAAAAAAEk/wFu26OdSN0U/s1600/StrawMan2.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

PathToOuroboros
04-28-2017, 12:02
Един от най ефективните начини да подлудиш една жена е просто да не й дадеш и миг от времето и вниманието си, докато тя зависи от теб, да я игнорираш напълно и абсолютно, все едно никога не е съществувала и никога вероятността да съществува няма да бъде валидна в нито една алтернативна реалност или дори фантазия..

Разбира се ефекта е дори по голям ако преди това я поглезиш малко и после рязко смениш поведението си перманентно естествено :D

Rakshy
04-28-2017, 12:18
Ракши
и аз слушам негови песни, защото ми харесва как звучат, но далеч не дава добър пример на децата с цялата сексуално-ориентирана лирика :Д да не говорим за "яката дупара, кой ше я бара". Това ви го казвам, защото имам пряко наблюдение. (единия пример е братовчедка ми, която ще прави 6 есента, а другия пример е от децата, с които работи майка ми, които са меко казано fucked up половината)

Ракш, hands down bro, slow mo-clap. Touche!
https://media.tenor.co/images/9dac8192b4b475477730e2e00bbcabef/tenor.gif

Баси,Ракши,направо си се разбил да пишеш.

Абе ,някой знае ли къде ще дават Джошуа срещу Допингирания украинец?
нда, съжалявам за стените текст, така ми дойде :Д

също така, мисля че по-правилно е да ги наречем допингирания украинец и допингирания британец

https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17952585_816655698490322_1029527979085827868_n.jpg ?oh=5d521286b3434a385198524ccd803512&oe=5985736E
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17342763_792666004222625_7633974579388233016_n.jpg ?oh=d0e4493ee555f4ece5e7247e7e1fc73d&oe=598220F4
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16730424_774945612661331_2529619741411704600_n.jpg ?oh=dadc97e1baf76b2f2019c4c2528067fb&oe=598A2150

Rakshy
04-28-2017, 12:24
[img]https://1.bp.blogspot.com/-ZpE6xMoPRVI/VrQqJHNWORI/AAAAAAAAAEk/wFu26OdSN0U/s1600/StrawMan2.jpg[img]

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

https://m.popkey.co/0303cb/K9Y98.gif

AnarchyBoy
04-28-2017, 12:57
I just need a break.
Малкият град, колко е гнусен.. върнах се и веднага интригите. Еби му майката!
На приливи и отливи съм, с някои ми е добре, с други не ми е. Понякога всичко е окей, а понякога всичко е абсолютен шит.
Има неща, които адски много ме крепят. Но понякога се свивам.
Работи ми се и ми се тренира.. Умирам от скука, монотонно и сиво е всичко.. и въпреки всичко, съм по-щастлив сега, отколкото бях. ;с което не мога да го разбера..

Quote of the day'.
And when they ask you, "what's your favorite moment?"
You will say HER. it will be HER every goddamn time.
And from your point of view, you will be right as hell.
You shouldn't care what others think.

Разходихме се малко с авечератата по градовете, сега съм уморен на куче и смятам да поспя ще пусне некое сериалче..

aurissaaaaa
04-28-2017, 13:54
Те някои хора и на 15, и на 35 са си все същите, не виждам връзка между възрастта им и възпитанието на детето.

Даже имам наблюдения, че с годините трупат злоба поради обстоятелствата, в които се намират. За потенциалното им дете като че ли би било по-добре да се роди като са на по 20 и още имат широк социален кръг, в който да си давят комплексите.
Пък на целеустремен човек, и да му се случи детето още в университета, все ще го отгледа с помощ от семейството.
Ама да, ако учиш медицина ще е брутален ритник в задника.

Май ми се е повредил вентилатора на процесора. 100 градуса стига като е натоварен докрай за няколко минути ...

slun4ice_90
04-28-2017, 13:58
русокоске?

Дааааааа,бъгна ми се тук чата и не съм писала скоро...и влизала много :)

PathToOuroboros
04-28-2017, 15:50
Изумително е как обществото по време на живота на един гении, го отхвърля като странен и недостоен индивид, а после го възхвалява за неговата работа дълго след като е изчезнал..

Да бъдеш изключително интелигентен индивид не е най приятното нещо на света, защото преживе си плащаш за дързостта да задаваш неудобни въпроси и смелостта да кажеш, че дадено нещо не е така както го възприемат всички. Също този тип индивиди трябва да прескачат изключително много препятствия като например:
1. Смисъла на тяхното съществуване
2. Смисъла да продължат в името на човечеството, въпреки, че преживе шанса да нямат облаги е висок
3. Тяхното изключително възприятие на студенината, която дебне всеки човек отвъд
4. Тяхната изолация, защото са прекалено различни, техните мозъци прекалено мутирали, за да се държат както обществото очаква, често защото виждат колко глупави и повърхностни са доста неща, дори нелогични
5. Вечната борба със сивотата на ежедневието и последващата депресия
6. Трудностите човек да се откъсне от своя богат свят, за да може да се погрижи за себе си в реалността
7. тнннн.
Хората си мислят, че да са умни задължително ще им донесе просперитет, дори и така да е, ще им отнеме шанса наивно да се наслаждават на най обикновените и невинни неща, ще им отнеме слепотата нужна, за да живеят сега, а не в бъдещето.. Но въпреки това да виждаш ясно ще позволи на всеки да порастне и да се научи да създава ново щастие, но с висока лична цена.

corbV2
04-28-2017, 16:22
^ И кво от тва ве, кълвач? Кво само обясняваш някви неща като невменяем? Ебати болните хора ;д.

Lilanda
04-28-2017, 16:58
Неофициално завърших. Официално ми остават матурите. Доволна съм. Още 3 седмици учене за двете матури. Нищо не е!

NomNomNom
04-28-2017, 17:17
Чувствам се много арогантна, същевременно се измъчвам за всяко грешка, която допусна, а допускам много грешки в детайлите, не знам защо така винаги.
И хем се измъчвам, че се чувствам арогантна, хем се измъчвам, че ако не правя нещата така, не съм дала всичко от себе си едва ли не.
Общо взето винаги се очаква да си по-нисък от тревата и да слушаш само, обаче ми липсва като няма кой да поеме контрол и отговорност. Отговоност.
Още съм на училище, 6г по-късно, кат трябваше да се уча на самочувствие и увереност, се научих, хайде сега пак да се учим на скромност и смиреност.

@Лиландаа, успех, по какво е втората
@ракши, и аз ставам свидител на същото с дечицата, дето пеят идеал петров

Но пък планета е нецензурирана по тв-то, ако не е криско е галена

Ivaaaaa
04-28-2017, 17:43
Те някои хора и на 15, и на 35 са си все същите, не виждам връзка между възрастта им и възпитанието на детето.

Даже имам наблюдения, че с годините трупат злоба поради обстоятелствата, в които се намират. За потенциалното им дете като че ли би било по-добре да се роди като са на по 20 и още имат широк социален кръг, в който да си давят комплексите.
Пък на целеустремен човек, и да му се случи детето още в университета, все ще го отгледа с помощ от семейството.
Ама да, ако учиш медицина ще е брутален ритник в задника.

Май ми се е повредил вентилатора на процесора. 100 градуса стига като е натоварен докрай за няколко минути ...

Лично аз не познавам студенти медици с деца. А познавам... доста такива.

Iphigenia
04-28-2017, 17:53
Лично аз не познавам студенти медици с деца. А познавам... доста такива.

Никой не е тръгнал да говори точно за студентите по медицина, дори и при тях има ли желание, има начин, ама е по-лесно да engage-неш с измислен аргумент и да го обориш, както направи Ракши.

Ivaaaaa
04-28-2017, 18:00
Омг, ти наистина нямаш идея за какво става въпрос относно медицината и личния живот :D
Ти колко деца имаш, та се опитваш да я караш назидателно?

golemiq_korab_minava
04-28-2017, 18:03
Ако тати и мама са бизнес банкери на 20 години не е проблем според мен да си татко.

PathToOuroboros
04-28-2017, 18:05
Омг, ти наистина нямаш идея за какво става въпрос относно медицината и личния живот :D

Между другото тези жени, който отлагат биологичните си пориви до след 30 г. възраст спомагат увеличаването на шанса да развият психологични проблеми, а че ще са по нещастни е почти гарантирано, все пак вашата биология(и психология) е устроена да създава деца и природата иска каквото иска.. Също децата създадени в по млада възраст обикновено са по здрави и шанса за усложнения е по малък ( по време на раждане и в първите месеци, когато спонтанната смърт е често явление) Смисъл да... Не се създават деца ей така на порив, но и тези неща трябва да се имат впредвид... В твоя случай, трябва да обмислиш двойно какво искаш от живота, защото решавайки да пилееш, можеш да загубиш повече и да си луда на всичкото отгоре хахаха :D

YoungBloodZ
04-28-2017, 18:08
Ако тати и мама са бизнес банкери на 20 години не е проблем според мен да си татко.

Като се появиш и изцепиш някоя глупост... не спирам да ти се смея. Какво дете ще гледаш ти на 20 години? Айде ако имаш финансовата възможност добре, но как ще възпиташ това дете? Та ти още си на 20 години, не си видял нищо от живота.

golemiq_korab_minava
04-28-2017, 18:11
Като се появиш и изцепиш някоя глупост... не спирам да ти се смея. Какво дете ще гледаш ти на 20 години? Айде ако имаш финансовата възможност добре, но как ще възпиташ това дете? Та ти още си на 20 години, не си видял нищо от живота.

На 20 има мъже като някои проф. Спортисти, които си разсъждават мн добре. Не е невъзможно да гледат дете.

YoungBloodZ
04-28-2017, 18:13
На 20 има мъже като някои проф. Спортисти, които си разсъждават мн добре. Не е невъзможно да гледат дете.

Сигурно разсъждават толкова добре, колкото и ти.

anonymous990763
04-28-2017, 18:18

Как бабите и дядовците ни са отглеждали децата си на по 19-20 и (ако условията го позволяват) са излезли хора от тях? Вече доколко човекът се чувства готов да е родител на такава възраст е преценка на самия него и не трябва да бъде посочван с пръст като издънка. Всичко е до вътрешното обитаващо сиво нещо, доколкото (ако) признаци за него могат да бъдат открити изобщо.

YoungBloodZ
04-28-2017, 18:23
Как бабите и дядовците ни са отглеждали децата си на по 19-20 и (ако условията го позволяват) са излезли хора от тях? Вече доколко човекът се чувства готов да е родител на такава възраст е преценка на самия него и не трябва да бъде посочван с пръст като издънка. Всичко е до вътрешното обитаващо сиво нещо, доколкото (ако) признаци за него могат да бъдат открити изобщо.

Говорим за настоящето, не за миналото. То ако става въпрос преди са се женели и на по 15 години, та затова на 19-20 вече са били готови за деца. Какво, дай сега и ние да се женим на по толкова, така ли?

anonymous990763
04-28-2017, 18:31
Говорим за настоящето, не за миналото. То ако става въпрос преди са се женели и на по 15 години, та затова на 19-20 вече са били готови за деца. Какво, дай сега и ние да се женим на по толкова, така ли?

Не прочете ли това, което написах? Кое от "зависи от човека" не разбра? Най-големият проблем е, че поставяме етикети на хората. Винаги има изключения и те не са малко,не трябва да се казва "всеки, който има дете на 20 години е боклук". Това повлиява на живота както на родителите, така и на детето.

YoungBloodZ
04-28-2017, 18:32
Не прочете ли това, което написах? Кое от "зависи от човека" не разбра? Най-големият проблем е, че поставяме етикети на хората. Винаги има изключения и те не са малко,не трябва да се казва "всеки, който има дете на 20 години е боклук". Това повлиява на живота както на родителите, така и на детето.

Никъде не съм написал, че тези, които имат деца на 20 са боклуци.

Iphigenia
04-28-2017, 18:34
Хохохо, карате ме да си припомня старата фраза "Къде го чукаш, къде се пука." или в случая имаш предид 1, казваш 2, те чуват 3 и разбират 4.

Iphigenia
04-28-2017, 18:36

Къде назидателно, нямам деца, припомних, че не е лошо да се раждат деца дори и малко под оптималната възраст, въпросът е защо ти го приемаш толкова лично, угризения ли имаш.

pandabear
04-28-2017, 18:41

Майка ми е била на 21, а баща ми на 24, когато се е родил брат ми. Била е студентка по право.
Отглежда здраво, право, умно и разумно дете. Завършило бакалавър Европейско право и после магистър Енергийно право. В момента изкарва предостатъчно пари, че да е спокоен, ако реши да създаде семейство, а е на 26. Няколко годинки по-късно се появявам и аз. С мен кара второ висше. И въпреки т'ва май не съм особено проблемно дете ;/ Забравих да спомена, че баща ми също е учил и работил. Не сме отгледани от баби и дядовци, изцяло самостоятелни са били родителите ми. В момента уча медицина, трети курс съм, а последни две години плащам обучението си сама, работя, имам отличен успех, получавам стипендия: държавна, европейска и за специални успехи. Това на колко години си, какво учиш и тн. не е особено голям фактор, определящ дали трябва да имаш дете или не, според мен :) Всичко е въпрос на желание и готовност.

edit: а по случай най-първият коменар на ива по темата за свободата и пътуванията: когато разглеждам албумите осъзнавам, че хич не са се ограничавали откъм това, дори са ни взимали с тях, почти навсякъде : )

Ivaaaaa
04-28-2017, 18:56
Има ли място за сравнение м/у ветеринарна и хуманна медицина?
Just askin.
Засмях се истински, както са истински червилата на кайли в бг.

Iphigenia
04-28-2017, 18:59
Има ли място за сравнение м/у ветеринарна и хуманна медицина?
Just askin.
Засмях се истински, както са истински червилата на кайли в бг.

Ех, простете, Ваше височество, Вие като всесилна студентка по медицина сигурно знаете най-добре.

pandabear
04-28-2017, 18:59
Има, да. Разликата е там, че за всяка възможна дисциплина учиш всичко с + 3 тома отгоре за всички видове животни, а не само за един вид, както е при хуманната. :)

golemiq_korab_minava
04-28-2017, 19:09
Аз твърдя , че инжинерите също не падат по-ниско от медиците. Нито която и да е друга според специалност по отношение на добиване на реални знания. Но при едни нивото на минаване е по-лесно , занижени са качестовото и изисквания.

golemiq_korab_minava
04-28-2017, 19:17
Кое е смешно. Една грешка и самолет с 350 човека ще падне . Една грешка и целия мексикански залив потъна в петрол. Една грешка и чернобил избухна. Една грешка и реколта за 100 000 хляба изчезва.

Lilanda
04-28-2017, 19:18
@Лиландаа, успех, по какво е втората

Английски. Тя повече ме притеснява от първата, но ще се справя! Иии благодаря.

pandabear
04-28-2017, 19:22
Кое е смешно? Една грешка и ...

именно, много мразя да се подценява.
още по-мразя прекаленото самочувствие.
а най-мразя, когато някой не вижда по-далеч от носа си.

anonymous908491
04-28-2017, 19:24
хахахахахахаха
кога ви паднаха млечните зъби и кога почнахте да разбирате от родителство
20 годишни келемета ми пишат тъпотии и го пишат така сякаш решават някой световен проблем

Iphigenia
04-28-2017, 19:43
хахахахахахаха
кога ви паднаха млечните зъби и кога почнахте да разбирате от родителство
20 годишни келемета ми пишат тъпотии и го пишат така сякаш решават някой световен проблем

Не е ли леко притеснително, че ти също не разбираш, въпреки че си на 2х20

anonymous908491
04-28-2017, 19:46
Рабалка, да ме виждаш да се притеснявам ?

LoadRunner
04-28-2017, 19:59
колкото и пъти да гледам мач на пулев някак ми се струва че случайно е попаднал на ринга
някак си няма боксьорска техника

ЗАЛАГАМ 1 дюнер- ше бие по точки

LoadRunner
04-28-2017, 20:19
колкото и пъти да гледам мач на пулев някак ми се струва че случайно е попаднал на ринга
някак си няма боксьорска техника

ЗАЛАГАМ 1 дюнер- ше бие по точки

(не вярвах че тая рернилка ще се измори толкова)

NomNomNom
04-28-2017, 20:22
Имам познати станали мами на 19-24, къде планирано, къде не, които са яки и готини, и бих казала осигуряват здравословна среда ( и семейните, и несемейните )
Познавам и от другия тип де, но се фокусирам на първия
И почти по темата:
Котката ми е бременна
След 23г. с котки чак сега забелязвам, че коремите им стават на големи ребра като шпекови салами от котенцата :D

Jack_Reacher
04-28-2017, 20:38
браво на кобрата

Rakshy
04-28-2017, 21:01

задето не спря да мрънкотиш с тва плашило

аз през цялото време говорех за точно тези етноси + за масовия случай

пускаш си някви прости изреченийца колкото да не заспиш

LoadRunner
04-28-2017, 21:08
"Ал Пачино отпразнува 77-ия си рожден ден с младото си гадже"

то момиченцето било на 38

Ivaaaaa
04-29-2017, 02:46
Не е ли леко притеснително, че ти също не разбираш, въпреки че си на 2х20

Никва идея дали си трол, не ме и интересува. Само констатирам, че си много проста.

LoadRunner
04-29-2017, 07:35
ей за това ги бият медиците
щото обиждат простолюдието

tori
04-29-2017, 09:36
Гадно е да си болен в топлото време, дейба... Облечеш се, че да не донастинеш - ЖЕГА! Разхвърляш се - студ. Боли ме гърлото, главата, май ми е подут единия лимфен възел и си имам херпесче за разкош. Чувствам се като шибана мърша. Имам ся да свърша некви разкрасителни процедури, имам и малко други работи да направя ама ного ме мързи. Една цигара и се захващам, щото остана ли в леглото за цял ден, ще се точа една седмица да оздравявам.

NomNomNom
04-29-2017, 09:39
https://www.prettyscale.com
Това е много яко, ако се чудиш кое не ти е наред в лицето, ти го казва :Д

Rakshy
04-29-2017, 09:45

Wide face
Normal forehead size
Good interocular distance
Good nose for face
Small mouth for nose
Normal chin
Good face symmetry

83% сам красиф

гледайки в огледалото мога да гарантирам, че това е невярно

NomNomNom
04-29-2017, 09:53
Ракиши хубавец
Майка ми вади 70% на крива снимка, аз 55 на нормална :Д баща ми е виновен

Отивам да чета, то се е видяло че само така става в живото

anonymous990763
04-29-2017, 09:54
^
"Results are based on... blind computer beauty calculator and could be incorrect." - Хареса ми как са се изразили. Показва много.

Iphigenia
04-29-2017, 09:54
Никва идея дали си трол, не ме и интересува. Само констатирам, че си много проста.

На 21 си твърде голяма, за да се държиш като в детската градина.

NomNomNom
04-29-2017, 09:55
Ифигения, само ти говориш за години в тази тема , джъст сеин
Защо ти е такава болка възрастта

Iphigenia
04-29-2017, 09:57

Търся Питър Пан, познаваш ли го.

Rakshy
04-29-2017, 09:57

сигурно са ѝ поискали лична карта като си е купувала цигари и са е бясна на възрастта си

Iphigenia
04-29-2017, 09:58
сигурно са ѝ поискали лична карта като си е купувала цигари и са е бясна на възрастта си

Защо позна :@@

anonymous990763
04-29-2017, 10:04
Случайно тук да се намира някой, който да разбира поне в известна степен от Млечния път?

Rakshy
04-29-2017, 10:09
Случайно тук да се намира някой, който да разбира поне в известна степен от Млечния път?

как можеш да разбираш поне в известна степен от галактика? :Д

anonymous990763
04-29-2017, 10:13
как можеш да разбираш поне в известна степен от галактика? :Д

Добър въпрос, който явно е риторичен. :D

Rakshy
04-29-2017, 10:16
Добър въпрос, който явно е риторичен. :D

сега ми е интересно защо ти трябва галактически специалист :D

ще споделиш ли : /

AnarchyBoy
04-29-2017, 10:29
https://www.youtube.com/watch?v=5Api9g-CnSs

Ivaaaaa
04-29-2017, 10:50

На мен показа 95%. Wtf :D как ги изчислява?

PathToOuroboros
04-29-2017, 10:55
Да се събудиш в подобен свят е изключително трудно нещо.. До този момент ходил като зомби и участвал във фалшивата маскарада на обществото, което с радост отхвърля своята истина, истината около тях, за да се чувства добре, за едни чувства захвърля истината и говори лъжи пред дори най мразените хора, думи на любов.. А когато се обърнеш и кажеш истината на някой, той те гледа все едно си му изял кучето.. Изглежда всичко е наопаки, но за да съществуваш в този фарш, това общество, лъжата трябва да ти е адвокат, а ти се превръщаш в остров в океан от лъжи..

Има огромна стойност в болката на една истина, понякога или даже често болката е това нещо, което ни кара да растем като хора, а не наркотика на лъжата.. Обществото иска да бъде лъгано, всеки иска да лъже и да бъде лъган, да се чувства добре, но един ден, когато дозата е прекалено висока, тази лъжа ще бъде една от причините обществото да предозира и да се събуди в кошмар, може би последния, надявам се не...

anonymous990763
04-29-2017, 10:56
сега ми е интересно защо ти трябва галактически специалист :D

ще споделиш ли : /

Имам ядове с едни радиотелескопи. :D

golemiq_korab_minava
04-29-2017, 11:44
Рептилии рептилии :D

pac0line
04-29-2017, 12:04
Шампоан за литекс и (мнозинството от) шампоан и убаф ден на всички!

Цензурирано.

Rakshy
04-29-2017, 12:54
https://www.youtube.com/watch?v=qNQ2kV1OTPU

:D :D :D

PathToOuroboros
04-29-2017, 13:02
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Така е в миналото е имало някаква полза... Днес брака служи по скоро като гаранция за жената, че някой ще се грижи за нея, която гаранция допълнително се подсилва със създаването на дете, а тогава... БЯГСТВО НЯМА(без последствия и стигма говорим), освен ако не си отрепка де... :D Жената я еби, ами детето се превръща в заложник и жертва, особено на запад, но ако законите и свободите им, който безотговорно бяха дадени на жените там дойдат дори в България, ще се получи същото, което става там.... Смисъл от брак няма... Каквото получава мъжа преди това получава и след брака... Един пуст секс, пък всичко друго вече машини го правят и реално незнам, защо бихте си го причинили... Все едно да подпишеш договор за работа, където ти трябва да им плащаш за привилегията да работиш от сутрин до късно вечер за евентуално малко мокро удоволствие ако имаш сила да си го дигнеш и то за 10 - 20 години, след което жената заприличва на шпеков салам и си оставаш само с багажа, дето трябва да теглиш, докато ти крещи над главата колко си некомпетентен и всъщност тя просто прожектира своята безполезност и комплекси върху теб, докато не пукнеш на 50...

golemiq_korab_minava
04-29-2017, 14:00
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Така е в миналото е имало някаква полза... Днес брака служи по скоро като гаранция за жената, че някой ще се грижи за нея, която гаранция допълнително се подсилва със създаването на дете, а тогава... БЯГСТВО НЯМА(без последствия и стигма говорим), освен ако не си отрепка де... :D Жената я еби, ами детето се превръща в заложник и жертва, особено на запад, но ако законите и свободите им, който безотговорно бяха дадени на жените там дойдат дори в България, ще се получи същото, което става там.... Смисъл от брак няма... Каквото получава мъжа преди това получава и след брака... Един пуст секс, пък всичко друго вече машини го правят и реално незнам, защо бихте си го причинили... Все едно да подпишеш договор за работа, където ти трябва да им плащаш за привилегията да работиш от сутрин до късно вечер за евентуално малко мокро удоволствие ако имаш сила да си го дигнеш и то за 10 - 20 години, след което жената заприличва на шпеков салам и си оставаш само с багажа, дето трябва да теглиш, докато ти крещи над главата колко си некомпетентен и всъщност тя просто прожектира своята безполезност и комплекси върху теб, докато не пукнеш на 50...
С грозния познавате ли се?

PathToOuroboros
04-29-2017, 14:14
С грозния познавате ли се?

Не.. Само това ли успя да се сетиш да напишеш ? Смисъл можеше да пишеш за правописните грешки, можеше да заложиш на популярното вагиноцентрично мнение, което човечеството следва от началото на своето съществуване, защото не е знаело някой факти за природата и просто е следвало сляпо свойте инстинкти взимайки често неразумни решения в това модерно време особено, а можеше и малко конструктивна критика, имайки впредвид мнението ми като валидно, но посочвайки къде греша... Може би очаквам прекалено много от теб... Спирам да ти помагам.

golemiq_korab_minava
04-29-2017, 14:18
Не.. Само това ли успя да се сетиш да напишеш ? Смисъл можеше да пишеш за правописните грешки, можеше да заложиш на популярното вагиноцентрично мнение, което човечеството следва от началото на своето съществуване, защото не е знаело някой факти за природата и просто е следвало сляпо свойте инстинкти взимайки често неразумни решения в това модерно време особено, а можеше и малко конструктивна критика, имайки впредвид мнението ми като валидно, но посочвайки къде греша... Може би очаквам прекалено много от теб... Спирам да ти помагам.
:D

NomNomNom
04-29-2017, 18:34
Всяка събота екзистенциална криза
Майка ми не ми вярваше, докато не го видя, даже сама каза "ама наистина, какво ти става в съботите"
Днешната минава леко засега, отивам да я съпресвам с комуникация

Jack_Reacher
04-29-2017, 18:59
днеска станах в 12 и половина
ядох, отидох на фитнес и пак легнах да спя
преди малко се събудих

LoadRunner
04-29-2017, 20:28
http://streamhub.live/hd/hd.php
от тоя линк тръгва

Rakshy
04-29-2017, 20:42
http://streamhub.live/hd/hd.php
от тоя линк тръгва

god damn man колко важни хора има в тоя стадион в момента

ако нещо гръмне, света ще спре да работи :D

LoadRunner
04-29-2017, 21:15
заби мииииииииииииииииииииииии
(видях арни)

therichbitch
04-29-2017, 21:23
Така е в миналото е имало някаква полза... Днес брака служи по скоро като гаранция за жената, че някой ще се грижи за нея, която гаранция допълнително се подсилва със създаването на дете, а тогава... БЯГСТВО НЯМА(без последствия и стигма говорим)
Не знам в кой свят живеете, гаранции франции за почти нищо няма. Точно в 'днешно време' на брака се гледа просто като бюрокрация, а не на институция, от която произлизат не само юридически, а и морални отговорности. Не мисля, че действа в каквато и да било защита на жената. Бягство има и в огромен % от случаите е от страна на бащата. Колко бащи познаваш, които си излизат от брака като ергени, чиято тежест се свежда до мизерна издръжка и ден от седмицата с детето, което вече не трябва да наблюдава, на което вече не трябва да готви, което вече не трябва да води на лекар? А колко майки познаваш, които излизат от брака като моми? Аз почти николко.
Аз лично виждам няколко "смисъла" в брака, но не е това темата. Защитната му функция, която коментираш ти, е спрямо и за детето, не спрямо жената, не спрямо мъжа. Ама нали всеки тръгнал още от ранни години да дърпа чергата към себе си. Мъжете така, пък жените онака.

По другия въпрос- опростявате нещата типично по детски и се получава един парадокс м/у това и съдържанието на спора, който е за родителство и предполагаема зрялост. Не става дума за свободата да си ходиш по дискотеки и екскурзии, нито става дума за изключения, които са успели да съвместят някакви работни/учебни ангажименти с физическото отглеждане на дете. Не става дума за кой колко имал да учи и дали е ядрена физика или фб в нов български. Има си някакво статукво и колкото и да не ви изнася от следването му се раждат и отглеждат по- пълноценни индивиди.
На 20 работата ти е да се изучиш. Ама не само медицината, била тя хуманна или ветеринарна (макар че професията/образованието често се оказва водещо в уравнението), а да си изучиш житейските уроци, да преминеш през дадени неща, за да можеш да си изградиш възгледите. Да започнеш да работиш по самостоятелността си не само като начин на мислене, а и финансова/имотна такава. Да попътуваш, ама не за да си много "свободен" и да обиколиш дискотеките в Малта и да се снимаш пред паметниците и сред природата с едничката цел да се качиш във фейса, а за да се сблъскаш с повече хора, да общуваш, да събираш опит и наблюдения. След като си направил тези неща, тогава можеш да се наречеш човек и ще има какво да предадеш на малкото човече, което смяташ да създадеш. Нещата са много по- комплексни и далеч не опират до съвместяване на ангажименти. Пропускането на етапи в развитието или пришпораването им, или хаотичното им смесване често води до дефицити в поколенията, а и в отношенията между родителите.

LoadRunner
04-29-2017, 21:24
шшшшшшшшшш
тия са големи животни, пиша го на нокдауна

Rakshy
04-29-2017, 21:53
е тва е класа

Rakshy
04-29-2017, 22:05
наистина се радвам, че AJ спечели, защото е прекрасно ново лице за спорта. Не е оня дебелак надрусан Фюри. Тук имаме младеж, който е мега добряга, супер готин, здрав, добър боксьор - всичко, от което има нужда бокса. Единственото по-значително боксово събитие тази година може да бъде мача на Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър, но то ще бъде само за пари.

Сравнено с мача на Кубрат (написах го преди малко на един приятел) - "да сравниш Кубрат и Антъни е като да сравниш опел кадет от 1996 и порше 911 GT3 от 2017" :D :D :D

LoadRunner
04-29-2017, 22:14
аз си казах вчера, кубрата все едно случайно се е появил на ринга
като някой пехливанин е, някак си не е пробивен и изненадващ
а тези са си истински професионалисти и физически и психически и технически

pac0line
04-30-2017, 08:05
@Indistinct

Първото добре, обаче откога подсемейство едри кухороги бозайници заслужава цензура :(

убаф ден vol. 2 , шампоан за тотнъм

anonymous990763
04-30-2017, 08:28
@Indistinct

Първото добре, обаче откога подсемейство едри кухороги бозайници заслужава цензура :(

убаф ден vol. 2 , шампоан за тотнъм

И аз се зачудих. Но нищо. Нека да не се оплакваме от малкото шампоан, който ни е даден и да сме благодарни, че го има.

По темата: Ц200 на мига.

AnarchyBoy
04-30-2017, 10:34
наистина се радвам, че AJ спечели, защото е прекрасно ново лице за спорта. Не е оня дебелак надрусан Фюри. Тук имаме младеж, който е мега добряга, супер готин, здрав, добър боксьор - всичко, от което има нужда бокса. Единственото по-значително боксово събитие тази година може да бъде мача на Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър, но то ще бъде само за пари.

Сравнено с мача на Кубрат (написах го преди малко на един приятел) - "да сравниш Кубрат и Антъни е като да сравниш опел кадет от 1996 и порше 911 GT3 от 2017" :D :D :D

С малко БГ тунинг кадетчето ще къса. :lol:

deitona22
04-30-2017, 10:46
Много се изкефих в 11тия рунд.
Джошуа е голям изрод.Ще е интересно да го видим срещу Дионтей Уайлдър(не знам дали се пише така) ,примерно.
Време му е на Кличко да се бие в Киев и да се откаже от бокса.
Знаеш ли дали има дата за мача на Конър и Флойд?

PathToOuroboros
04-30-2017, 10:58
Ако погледнем Япония символ на най могъщия традиционализъм съществувал някога на тази земя, ще видим, че мъжките деца на тези традиционни мъже гледали как бащите им са пукали на по 30 - 40 от работа за удобството на свойте жени, механизацията на всичко и предоставянето на много възможности за запълване на времето с други чудни неща, масово предпочитат просто да не играят играта, да не се занимават с жени, да се превърнат в тревоядни мъже..

Елементарно е наистина.. Ако елиминираме нашите пориви за възпройзводство, ще забележим, че реално сме като извънземни един към друг двата пола с прекалено малко сходни точки.. Ако погледнем мозъците, те са структурирани различно и залагат на различни репродуктивни стратегии и начина по който се гледат половете е различен... Жените виждат мъжа като източник на семе и ресурси, а мъжете виждат жените като репродуктивни касички за туй семе... Жените предпочитат по естетични и човешки науки и занимания... Мъжете предпочитат по екзестенциални, твърди науки и като цяло неща, които прагматично не носят печалба веднага, имат вградена възможност да мислят абстрактно отвъд тяхното съществуване в по голяма степен от жените.

От една страна може да се каже и че сме нещо като съперници, защото нашите репродуктивни стратегии са толкова различни.. Стратегия на мъжа в миналото е да оплоди възможно най много жени, а стратегия на жената е да успее със своя пригоден за тази цел интелект да завърже най могъщия мъж до който може да се докопа да се грижи за нея и децата й.

Мъжа е програмист, а жената хакер и двете са сходни, но функционират различно.. Едното създава, а другото унищожава за своя изгода.. Погледнете на запад, където жените имат пълна власт да се гаврят с мъжете например.. Мъжете създадоха законите изгодни за жените, а жените ги използват, за да разделят мъжете от техните ресурси и в много случай да ги унищожават психически и накрая физически от работа или от собствената им ръка..

Не е красива реалността, но един ден ако я приемем може би дори извънземните могат да намерят едно общо разбиране отвъд нашия примитивен биологичен код, отвъд желанията на гените ни да се възпроизведат..

Rakshy
04-30-2017, 12:09
Много се изкефих в 11тия рунд.
Джошуа е голям изрод.Ще е интересно да го видим срещу Дионтей Уайлдър(не знам дали се пише така) ,примерно.
Време му е на Кличко да се бие в Киев и да се откаже от бокса.
Знаеш ли дали има дата за мача на Конър и Флойд?

не, няма дата

опитват се да направят сделка от няколко месеца вече. Детето на Конър скоро трябва да се роди. Това ще рече, че в най-добрия случай, ако има мач тази година, той ще бъде в последното тримесечие, най-вероятно.

Твърде много пари има в този мач, че да не се случи :Д Конър се е съгласил на дадена цифра, остава Флойд да се съгласи на неговата и го правят

deitona22
04-30-2017, 12:21
Твърде много пари има в този мач, че да не се случи :Д Конър се е съгласил на дадена цифра, остава Флойд да се съгласи на неговата и го правят
И накрая реми и всеки зима парата.
Тоя Флойд кат го знам ,ще иска многооооо.