PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

an7raks
02-04-2017, 10:48
Най-важното е, че през комунизма не са плакали на сън, нали корабе? :D

golemiq_korab_minava
02-04-2017, 12:06
било е забранено да се излиза от България,и да се живее в София

Ахъ. Ако ти е скапан жиротъ ще правиш ли по неколко людее? Който му е било скапана е бегал през Сърбия.

deitona22
02-04-2017, 12:57
Ахъ. Ако ти е скапан жиротъ ще правиш ли по неколко людее? Който му е било скапана е бегал през Сърбия.

Aбе,Яхта,кога си произведен?

golemiq_korab_minava
02-04-2017, 13:00

Да живее демокрацията. ;)

Ivaaaaa
02-04-2017, 13:32
ще е добре да се преместите в 'политиката' или ще започна да говоря за подмокрящи скиори.

dreamwalker
02-04-2017, 13:37

По времето на социализЪма.

golemiq_korab_minava
02-04-2017, 13:48
По времето на социализЪма.

Във Вашинктон . Капитолията.

dreamwalker
02-04-2017, 13:49
Най-важното е, че през комунизма не са плакали на сън, нали корабе? :D

Не, цитирали са Манифеста.

tori
02-04-2017, 14:50
Оф, ни ща да излизааааааммммм. :( Ни ми съ излизааааааа... Искам си вкъщи пък.

divergent
02-04-2017, 15:11
Мотивацията ми да седна да уча идва винаги в деня, в който съм си обещала да си почивам. А не мога да си изневерявам на принципите, сори мотори.
Също мотивацията ми да променя нещо в онова помещение идва винаги във времето, в което там не може да се стои.
И разни задължителни ангажименти ми пречат на ангажименти по желание, които са в пъти по-значими от задължителните.
И винаги срещам прекрасни хора, които искам да бъдат част от живота ми по един или друг начин, в неподходящо време.
Най-вече последното.
Имам чувството, че хубавите неща в живота ми много често само минават покрай мен, за да ме накарат да се почувствам щастлива за миг, а след това изчезват и оставам само с една празнота.
Oh shit man.

Грозния
02-04-2017, 17:30
Нека да обясним на какво се дължат всички тези "успехи" на комунизма!

През комунизма България беше 9 милиона и половина, а сега е 6 милиона и половина. Защото по границите бяха затворени, не можеше де се пътува на Запад и бегълците ги застрелваха. Никой не бяга от хубавото! Щом те пазят да не избягаш - значи там където си не е хубаво!

През комунзима всеки един човек можеше да си позволи два пъти в годината почивка по курортитеНа кредит от Запада и докато СССР даваше евтин петрол.

да има свой собствен дом и именно заради онова време, днес процентът на хората със собствено недвижимо имущество е най-висок в сравнение с всички Западни страни.Този процент е бил още по-голям преди 1944 г! Така, че това не е заслуга на комунизма!

трудови войски, в които дядо му е участвал.Строителните войски са създадени преди 1944 г!

TOOTHPICK
02-04-2017, 17:31
http://prikachi.com/images/819/9032819t.jpg

ейййййй, бахти хората, дигам ръце от вас
никой не ме коментира
толкова съм магнетичен
никол пък ми харесва козята брада

golemiq_korab_minava
02-04-2017, 18:58
Нека да обясним на какво се дължат всички тези "успехи" на комунизма!
Защото по границите бяха затворени, не можеше де се пътува на Запад и бегълците ги застрелваха. Никой не бяга от хубавото! Щом те пазят да не избягаш - значи там където си не е хубаво!
На кредит от Запада и докато СССР даваше евтин петрол.
Този процент е бил още по-голям преди 1944 г! Така, че това не е заслуга на комунизма!
Строителните войски са създадени преди 1944 г!
1) Границите за ГДР са били отворени за всеки, но по онова време стандартът ни дори ги е доближавал.
2) По твоята логика в момента ЕС и САЩ не трябва да съществуват, тъй като имат в пъти по-голям външен дълг спрямо собственото им производство. И това е истина. На дълг живее всяка една Западна държава.

3) Преди 44-та страната ни е била селска.. След това се превръща в индустрално-аграрна. Така както всички развити държави!

Грозния
02-04-2017, 21:19
1) Границите за ГДР са били отворени за всеки, но по онова време стандартът ни дори ги е доближавал.По-добре провери колко хора са застреляни при опит да преминат тая стена!

2) По твоята логика в момента ЕС и САЩ не трябва да съществуват, тъй като имат в пъти по-голям външен дълг спрямо собственото им производство. И това е истина. На дълг живее всяка една Западна държава. Те имат и са имали по-висок БВП от комунистиеските страни и така са имали и имат по-висок стандарт на живот!

3) Преди 44-та страната ни е била селска.. След това се превръща в индустрално-аграрна.Това е мит!

Кораб, много си прост, неук и заблуден! Явно за вас комунистите това е нещо нормално :D!

tori
02-04-2017, 21:30
Оцелях след борба с паяк в банята. После бях зарината от дрехи, опитвайки се да извадя най-долната от рафтчето, но пак оцелях. Шит хепънд.
Не ми се излизаше, но се получи хубава, шумна разходка. Хубаво е, когато не искам да запратя тухла в главата ѝ. Хубаво е и, когато ми се мята отгоре, за да ме гушка.

deitona22
02-04-2017, 21:34
Оцелях след борба с паяк в банята.
Паяка е на пари.

ПТ:
Готино е когато се засечеш със някой съученик,с когото не си говорил и не си виждал от почти 10 години.
МНого бързо лети това време...

tori
02-04-2017, 21:39
Да, и на хабер. Аз си обичам много паяците, една време съм карала дядо да ме вдига покрай ъглите, за да им викам „Пайооооо...“ и да се размазвам от кеф. И искам тарантула. Проблемът е, че не обичам да ме лазят, защото се изривам, обикновено. :(

golemiq_korab_minava
02-04-2017, 22:44
По-добре провери колко хора са застреляни при опит да преминат тая стена!
Те имат и са имали по-висок БВП от комунистиеските страни и така са имали и имат по-висок стандарт на живот!
Това е мит!

Кораб, много си прост, неук и заблуден! Явно за вас комунистите това е нещо нормално :D!
Хахахаха. Да, включително Люксембург с 3000% над БВП външен дълг.

Грозен, продължавай да ревеш как нямаш гадже , защото си нямал пари.

Rakshy
02-05-2017, 01:34
неам търпение да дойде утре

след като дое утре да дое следващото утре
и след тва да дое следващото утре

искам следващите 3 дни

aurissaaaaa
02-05-2017, 02:04
Хахахаха. Да, включително Люксембург с 3000% над БВП външен дълг.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_creditor_nations_by_net_international_inve stment_position_per_capita

Толкова си лесен за манипулиране

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 07:42
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_creditor_nations_by_net_international_inve stment_position_per_capita

Толкова си лесен за манипулиране
Ще видим.

Грозния
02-05-2017, 08:59
Хахахаха. Да, включително Люксембург с 3000% над БВП външен дълг. Люксембург е в топ 5 в света по БВП на глава от населението и висок стандарт на живот!
Това като някакъв негативен пример ли го даваш :D?!

Грозен, продължавай да ревеш как нямаш гадже , защото си нямал пари.Ооо, да това ми е любимото - като ви се изчерпят аргументите и се опитвате да ме атакувате заради личния ми живот :D!
Комунзмът се разпадна, България е най-бедната в ЕС, а на Запад стандартът на живот е висок, точно защото Грозния няма гадже и пари, шъ знайш :razz: !

П.С. Ти да не би да имаш гадже? А пари?! Аз поне съм правил секс, а ти и това не си 8) !

Ivaaaaa
02-05-2017, 09:05
http://extern-d3.fis-ski.com//mm/Photo/Photo/General/09/67/27/96727_G08_W01.jpg

Камил Стох (POL) представител на ски клуба в Закопане. двукратен олимпийски шампион от Сочи, златен медалист от световното във Вал ди Фиеме и бронзов медалист в отборното състезание. Най-успешният ски скачач на Полша след ерата на Адам Малиш. Победител в тазгодишното издание на ски турнето "Четирите шанци". Водач в класирането за световната купа след седем победи през сезона от общо 20 индивидуални и 41 подиума от общо 255 старта за световната купа.

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 09:26
http://extern-d3.fis-ski.com//mm/Photo/Photo/General/09/67/27/96727_G08_W01.jpg

Камил Стох (POL) представител на ски клуба в Закопане. двукратен олимпийски шампион от Сочи, златен медалист от световното във Вал ди Фиеме и бронзов медалист в отборното състезание. Най-успешният ски скачач на Полша след ерата на Адам Малиш. Победител в тазгодишното издание на ски турнето "Четирите шанци". Водач в класирането за световната купа след седем победи през сезона от общо 20 индивидуални и 41 подиума от общо 255 старта за световната купа.
хахаххахах :Д :Д :Д

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 09:42
Люксембург е в топ 5 в света по БВП на глава от населението и висок стандарт на живот!
Това като някакъв негативен пример ли го даваш :D?!
Ооо, да това ми е любимото - като ви се изчерпят аргументите и се опитвате да ме атакувате заради личния ми живот :D!
Комунзмът се разпадна, България е най-бедната в ЕС, а на Запад стандартът на живот е висок, точно защото Грозния няма гадже и пари, шъ знайш :razz: !

П.С. Ти да не би да имаш гадже? А пари?! Аз поне съм правил секс, а ти и това не си 8) !

Ти виждаш само повърхностно!! Както в социалната система, така и във връзкИТЕ!

Люксенбург е една напълно изкуствена икономика, която съществува, защото няколко масонски рода живеят там.
Всички държави са във финансова пирмада, въпрос на време е кога останалия свят ще каже - майната ви.
Дори не знаеш какво е БВП!
БВП на развитите държави се оформя в голяма степен от сектора на услугите! А не от първичния и вторичния!
Пак казва, когато страните от БРИКС кажат - край, света ще отиде във война, тъй като САЩ няма намерения да връща трильони долари.. За да върне дълга си и 50 години няма да му стигнат!
Същото е в ЕС, който се подготвят за неговото унищожаване. :( (жалко, но когато си напълно зависим лапач, винаги така свършваш) Та ЕС и периферията му първа изгаря. ЕС е една такава плюнка, която няма дори собствени находища на природен газ и нефт, за да създаде независима икономика, а от военно отношение изцяло разчита на САЩ. А САЩ много добре вижда, че вече силите й да го издържат -намаляха.

Та великата ти икономика бавно, но сигурно изгаря.

А България умишлено беше още в самото начало унищожена и разграбена.

В Украйна в момента се случва същото каквото тук, преди 10 години.

Пълна приватизация и унищожаване на родно производство.

Ewok
02-05-2017, 10:14
омг, корабе, 'айде стига вече
преместете се другаде

а това е... гениално
http://www.boredpanda.com/europe-countries-troll-donald-trump-america-first-spoof-videos/

Швейцария май ми е топ засега.

https://www.youtube.com/watch?v=reuJ8yVCgSM

Грозния
02-05-2017, 10:15
Ти виждаш само повърхностно!! Както в социалната система, така и във връзкИТЕ!Това си ти, мойто момче!

Люксенбург е една напълно изкуствена икономика...Кое ѝ е изкуственото?! Това че е работеща и хората изкарват много пари ли?!
Комунизмът за това ли се провали - защото икономиката му беше много добра и истинска?!

Всички държави са във финансова пирмада, въпрос на време е кога останалия свят ще каже - майната ви. Кажи ми тогава, защо комунизмът се провали :D!?
Той се провали преди всичко икономически! Не издържа, започна да взима кредити от прогнилия Запад и накрая рухна!

Дори не знаеш какво е БВП!
БВП на развитите държави се оформя в голяма степен от сектора на услугите! А не от първичния и вторичния!
Пак казва, когато страните от БРИКС кажат - край, света ще отиде във война, тъй като САЩ няма намерения да връща трильони долари.. За да върне дълга си и 50 години няма да му стигнат!Това няма да се случи! Ти май не правиш разлика между вътрешен и външен дълг!

Същото е в ЕС, който се подготвят за неговото унищожаване. :( (жалко, но когато си напълно зависим лапач, винаги така свършваш) Та ЕС и периферията му първа изгаря. ЕС е една такава плюнка, която няма дори собствени находища на природен газ и нефт, за да създаде независима икономика
Та великата ти икономика бавно, но сигурно изгаря.Любимата ти Русия като има толкова природни ресурси, защо не е дори в топ 5 на световните икономики :D ?!

А България умишлено беше още в самото начало унищожена и разграбена. Точно така е и това го направиха точно комунистите при това два пъти - през 1944 и 1989 г!

LoadRunner
02-05-2017, 10:16
Аз поне съм правил секс, а ти и това не си 8) !
не, не си правил, това че си писал че си правил не доказва че си правил
а това че споменаваш във всеки коментар че си значи още повече че не си
чака се видео с опровержение

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 10:37
Русофобната ти Русия, ако спре кранчето, ще издъхнеш.

Комунизмът рухна, защото имаше хора, които искаха да те експлоатират точно теб като работник за без пари, и им се получи.

А също така и заради идеологически и цивилизационни причини!

И комунизъм няма да има. Комунизмът не е решение! Той е минало и далечно бъдеще! Може би след хиляди години!

Русия днес е слаба, защото претърпя множество реформи, точно както нас, но заразлика от тук, там бяха 90 години комунизъм и съвсем нормално, за 100-тен път ти повтарям, да последва това, което е сега.
Въпреки това, Русия поддържа по-естествена икономика и има природни ресурси, както и военна сила, която да диктува какво да се случва!

Ewok
02-05-2017, 11:20
преместете се другаде

.

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 11:33
.

ok :D

deitona22
02-05-2017, 11:42
преместете се другаде
Йеп.
Яхта,направи си отделна тема и там водете комунистически и политически спорове.

Пт:
Опит да сготвя-дубъл 10.

anonymous908491
02-05-2017, 11:43
преместете се другаде

а това е... гениално
http://www.boredpanda.com/europe-countries-troll-donald-trump-america-first-spoof-videos/

Швейцария май ми е топ засега.

швейцарците са европейските евреи
една война не са водили през последните два века, а само са печелили от чуждите войни
финансираха отчасти Хитлер, скриха и изпраха авоарите на фашистите
армията им е точно това, което показаха в клипа - танцьори, цял техен полк ще бъде изяден от рота руснаци
природата им, с която толкова се хвалят и гордеят по нищо не е повече от нашата, даже ги бием в някои части, те море нямат

dreamwalker
02-05-2017, 11:46
швейцарците са европейските евреи
една война не са водили през последните два века, а само са печелили от чуждите войни
финансираха отчасти Хитлер, скриха и изпраха авоарите на фашистите
армията им е точно това, което показаха в клипа - танцьори, цял техен полк ще бъде изяден от рота руснаци
природата им, с която толкова се хвалят и гордеят по нищо не е повече от нашата, даже ги бием в някои части, те море нямат

Имат планини, които биха били естествена защита, ако водеха войни.

anonymous908491
02-05-2017, 11:48
Имат планини, които биха били естествена защита, ако водеха войни.

ако ги нападат хора с прашки, стига да не са руснаци, че те с голи ръце ще ги издухат

dreamwalker
02-05-2017, 11:51
ако ги нападат хора с прашки, стига да не са руснаци, че те с голи ръце ще ги издухат

Много приказки четеш.

anonymous908491
02-05-2017, 11:52
Много приказки четеш.

знам, ама ако пишеш по-малко
ще чета и аз по-малко

dreamwalker
02-05-2017, 11:58
знам, ама ако пишеш по-малко
ще чета и аз по-малко

Чети си блиц спокойно, не си натоварвай мозъка.

Ivaaaaa
02-05-2017, 12:02
http://img.20mn.fr/9-UcdjPfSLC7cT7V3-F_kQ/2048x1536-fit_champagne-alexis-pinturault-apres-4e-victoire-suite-geant-4-mars-2016-kranjska-gora.jpg

Алекси Пинторо (FRA). представител на ски клуба в Куршавел. бронзов медалист в гигантския слалом на игрите в Сочи и бронзов медалист в същата дисциплина на световното първенство в Брийвър Крик през 2015г. 42 подиума и 19 победи за световната купа от 171 старта. специалист в гигантския слалом и алпийската и супер комбинация. спечели 4 победи от началото на новия сезон и е трети в класирането за големия кристален глобус. по мое мнение, едно от бъдещите лица на алпийските ски.

tori
02-05-2017, 12:04
Заговорихме за картинг и на мен ми се доходи адски много на тоя във Варна. Дано следващата седмица се получи, че много-много ми се ходи. Пок. :дд И още не съм яла, а трябва вече. Имам почти цяла тава с тетманик, а аз даже не съм пробвала.

dreamwalker
02-05-2017, 12:11
http://orig04.deviantart.net/9b0f/f/2010/002/6/e/fantasy_portrait_troll_by_andimayer.jpg

Трол Тролев (АНТ - Асоциация на Троловете). Представител на Тролския съюз в Тролландия. Златен медалист в гигантския Троло-вампирски турнир в Вампироландия и платинен медалист в световното първенство в Глуполандия преди 200 години. 4000 счупени маси и 199 разпердушинени вампири от 5000 старта.

Специалист по трошене на мебели. Спечели 40 победи за месец и е първи в класирането за Големия вампирски череп.

По мое мнение бъдещ президент на АНТ.

anonymous908491
02-05-2017, 12:12
Чети си блиц спокойно, не си натоварвай мозъка.

Организират шофьорски курсове за слепи в София
http://www.blitz.bg/obshtestvo/organizirat-shoforski-kursove-za-slepi-v-sofiya_news485576.html

ако не беше от дивата провинция, тия същите сигурно щяха да измислят начин да те излекуват

corbV2
02-05-2017, 12:14
Исторически щвейцарците имат традиции във военното дело. През 15-ти век са имали много корави наемни войници (копиеносци), участвали в редиците на армиите на няколко държави. По-късно пак, Наполеон използва швейцарски пехотинци в армията си, които после като ветерани се присъединяват към Чуждестранния легион. Също няколко века са били използвани охрани от швейцарци в различни дворове в Европа, докато не забраняват техни военни да служат в чужди държави, като днес единствено във Ватикана има швейцарска охрана.

dreamwalker
02-05-2017, 12:15
Исторически щвейцарците имат традиции във военното дело. През 15-ти век са имали много корави наемни войници (копиеносци), участвали в редиците на армиите на няколко държави. По-късно пак, Наполеон използва швейцарски пехотинци в армията си, които после като ветерани се присъединяват към Чуждестранния легион. Също няколко века са били използвани охрани от швейцарци в различни дворове в Европа, докато не забраняват техни военни да служат в чужди държави, като днес единствено във Ватикана има швейцарска охрана.

Корб, живата уикипедия.

LoadRunner
02-05-2017, 12:18
...

това ми прилича на бунт
за назидание?

dreamwalker
02-05-2017, 13:10
https://68.media.tumblr.com/8a1349de3de90e6a9575ec633330a657/tumblr_nvnh8iNsSh1txt22yo1_500.gif

http://38.media.tumblr.com/f7b25eaa9970ba4c7612af6a47f78be4/tumblr_mwdwhzM4kX1qfxxzto1_500.gif

Ewok
02-05-2017, 15:06
Идвам само, за да се оплача. По принцип избягвам, но просто имам нужда да си помрънкам малко в момента.
Чувствам се мн зле, лакътя/сухожилието/квото е се беше пооправил, но сега започна да се влошава и не мога да прилагам сила с дясната ръка и утре ще отида на лекар или вдругиден или другата седмица, понеже е със записване на час и затова избягвам да ходя на лекари, изнервям се от направления и чакане за свободен час. Или просто ще ѝ цъфна на вратата, надявайки се да има дупка. Или ще отида в Пирогов да изгубя едни 4 часа, но поне нещо ще се случи на деня, нз, ще го измисля утре.
И венците понякога ме болят отдясно, днес е от онези дни, тр и зъболекар да си намеря и да отида скоро.
И кръстът ме боли от два-три дни, а няма да ми идва, не знам защо така. Целия гръб всъщност, но кръста най-много.
И стомахът ми продължава да е зле. Тежко ми е и ме боли.
И продължавам да нямам никаква енергия.
Цялостното ми физическо състояние е отвратително.
Исках да се опитам да поспортувам нещо, ама то всичко ме боли братче, не мога да мръдна за каквото и да било.

И това ме сдухва мн, особено прибавено към сесията, където дори не мога да уча качествено заради това, а и нямам желание да уча, нямам желание за нищо.
Обмислям сериозно да не се явя на останалите изпити, но това няма да оправи нищо. Просто ще съм на минус с точките втория семестър. Имам/е нужда от повече време, това е.
Не ми се работи, не ми се учи, не ми се общува с никого.
Искам просто да лежа и да е тъмно и да не правя нищо и да не говоря с никого и да ме няма.

А навън е прекрасна пролет, време за разходки и приятни емоции.
not.

LoadRunner
02-05-2017, 15:23
Абее, мисля да си къпя котката ама с какво? Става ли шампоан тип гарниер, хедендшоудерс или сапун (специален за котка няма в момента пък сега съм се надъхал...)
после ще я цъкна на радятора да исъхне

deitona22
02-05-2017, 15:25
после ще я цъкна на радятора да исъхне
Тва ще е интересно да се види :D

Грозния
02-05-2017, 16:29
това ми прилича на бунт
за назидание?Тя си мечтае, също като теб :D!

Абее, мисля да си къпя котката ама с какво? Става ли шампоан тип гарниер, хедендшоудерс или сапун (специален за котка няма в момента пък сега съм се надъхал...)
после ще я цъкна на радятора да исъхнеТи котка ли имаш? Да не ти е изяла рибките?
Или имаш предвид някое пуси (в преносния смисъл) :D?

LoadRunner
02-05-2017, 16:38
Тва ще е интересно да се види :D

свърши
ма почти нищо не направих
работата беше на живот и смърт по едно време, само тялото и айде
макар че ще има 2ри тур след някой ден с някой помощник, главата остана
ся съм го настанил с 300 зора върху една хавлия на радиатора да се суши in depth
то и да го настаня ВЪРХУ радиатора беше предизвикателство, ма ся го гледам че се усети че там е най-топлата точка в света в момента
мисля да го пържа поне няколко часа там

npp
02-05-2017, 16:39
Идвам само, за да се оплача. По принцип избягвам, но просто имам нужда да си помрънкам малко в момента.
Чувствам се мн зле, лакътя/сухожилието/квото е се беше пооправил, но сега започна да се влошава и не мога да прилагам сила с дясната ръка и утре ще отида на лекар или вдругиден или другата седмица, понеже е със записване на час и затова избягвам да ходя на лекари, изнервям се от направления и чакане за свободен час. Или просто ще ѝ цъфна на вратата, надявайки се да има дупка. Или ще отида в Пирогов да изгубя едни 4 часа, но поне нещо ще се случи на деня, нз, ще го измисля утре.
И венците понякога ме болят отдясно, днес е от онези дни, тр и зъболекар да си намеря и да отида скоро.
И кръстът ме боли от два-три дни, а няма да ми идва, не знам защо така. Целия гръб всъщност, но кръста най-много.
И стомахът ми продължава да е зле. Тежко ми е и ме боли.
И продължавам да нямам никаква енергия.
Цялостното ми физическо състояние е отвратително.
Исках да се опитам да поспортувам нещо, ама то всичко ме боли братче, не мога да мръдна за каквото и да било.

И това ме сдухва мн, особено прибавено към сесията, където дори не мога да уча качествено заради това, а и нямам желание да уча, нямам желание за нищо.
Обмислям сериозно да не се явя на останалите изпити, но това няма да оправи нищо. Просто ще съм на минус с точките втория семестър. Имам/е нужда от повече време, това е.
Не ми се работи, не ми се учи, не ми се общува с никого.
Искам просто да лежа и да е тъмно и да не правя нищо и да не говоря с никого и да ме няма.

А навън е прекрасна пролет, време за разходки и приятни емоции.
not.

това, което може да ти помогне, поне физиологично, е добавки от мулти- витамини и минерали добити от биоорганични източници плюс качествена лактофлора, включително витамин C поне 500мг (препоръчително с биофлаваноиди), витамин B комплекс 25-50мг (забележка: от бирената мая се пълнее), и витамин A (препоръчително комплекс каротини или поне бета каротин), обаче по-добре е човек да се движи - възможно е да имаш изтощаване на организма с намеса на вътрешни фактори като например патогенни микроорганизми

deitona22
02-05-2017, 16:40
на
ся съм го настанил с 300 зора върху една хавлия на радятора да се суши in depth
то и да го настаня ВЪРХУ радятора беше предизвикателство, ма ся го гледам че се усети че там е най-топлата точка в света в момента

Да не си я вързал за него? :D

tori
02-05-2017, 17:31
Евок, за лакътя на момента трябваше да идеш на лекар. Ударена/счупена/пукната/натъртена кост не се оправят след време. Сухожилия също.

divergent
02-05-2017, 17:56
Не знам как още може да мисли за това, аз изобщо не му отдавам голямо значение, не е голяма работа все пак. Говорим си за нещо по коренно различна тема, аз си пиша нещата за оформяне на оценката в платформата и той изведнъж избухва с някакво изказване или питане относно онзи ден. Но пък явно наистина му е направило голямо впечатление, щом още коментира тези събития. Мога само да се радвам за него, почна да си подрежда нещата малко по малко и настроението му се връща.

divergent
02-05-2017, 18:55
Oh shit, man.
Намерих си едни снимки от 2014.
Депресирах се.
Минавам на фотосинтеза.
Може би 6-7 килограма надолу ще ми се отразят много добре.
Ама не знам как.
И се чувствам зле.

pandabear
02-05-2017, 20:50
ААААААААаааааааааАААААааа ааааАААААаааааааааа

умирам си от кеф

всяко вдишване е квадратче към теееееееееб
ша ляляля ляляляля

Ewok
02-06-2017, 06:07
Добре, взех се в ръце (в едната, хах, снощи пак паднах, баси)
- реших да мръдна извън София за два дни, взела съм си лаптопа и речника и ще се изключа от всичко останало
- реших и да си взема нов матрак, време е, от поне година си го мисля. Дано само добрите хора от икеа да ми го дадат на изплащане
- ръката ми е навехната, ще я обездвижа, може и на лекар да отида, ма ще видим
- като се върна ще проуча за някакви витаминки

Все още се чувствам като развалина, все още смятам, че тази сесия ще я прецакам, но поне наченките на депресивно състояние са в процес на премахване.
Да, пролетта е хубава.

LadyDi
02-06-2017, 07:36
свърши
ма почти нищо не направих
работата беше на живот и смърт по едно време, само тялото и айде
макар че ще има 2ри тур след някой ден с някой помощник, главата остана
ся съм го настанил с 300 зора върху една хавлия на радиатора да се суши in depth
то и да го настаня ВЪРХУ радиатора беше предизвикателство, ма ся го гледам че се усети че там е най-топлата точка в света в момента
мисля да го пържа поне няколко часа там
Да къпеш котка не е работа за начинаещи... нито за сам човек :)

tori
02-06-2017, 11:33
Някой иска ли да иде на зъболекар вместо мен днес? Някой по-смел? Не? Лоши сте. :(

divergent
02-06-2017, 13:03
Някой иска ли да иде на зъболекар вместо мен днес? Някой по-смел? Не? Лоши сте. :(

Аз! Ама ти трябва в замяна да започнеш да се храниш здравословно вместо мен, за да мога аз да отслабна.

tori
02-06-2017, 13:41
Аз! Ама ти трябва в замяна да започнеш да се храниш здравословно вместо мен, за да мога аз да отслабна.
Аз оцелях, но благодаря за опита. :д

aurissaaaaa
02-06-2017, 14:17
https://www.ft.com/content/0bbc026a-ea12-11e6-967b-c88452263daf

климатика да се включи с някоя апокалиптична прогноза ако обича !

StringTheoryPracticist
02-06-2017, 15:10
https://www.ft.com/content/0bbc026a-ea12-11e6-967b-c88452263daf

климатика да се включи с някоя апокалиптична прогноза ако обича !
Мисля да го направя аз.

Този човек го е казал по-добре отколкото мога:

https://www.facebook.com/yudkowsky/posts/10154927360494228
https://www.facebook.com/yudkowsky/posts/10154931488214228
Едит Също така това: https://www.facebook.com/yudkowsky/posts/10154904580584228?comment_id=10154904796414228&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R3%22%7D

Съобщението, което си изваждам е да не си губя времето*. Не че не го знаех, нищо ново; но помага да ми се напомня, а и да достига до по-своеволните части от мозъка ми.

*Защото може да не остава много

LoadRunner
02-06-2017, 15:57
Да къпеш котка не е работа за начинаещи... нито за сам човек :)

разбрах че сам не става, то стана но без главата и не чак толкова сапунисване, то и не беше нужно чак да я правя в пяна
главата лятото

Потресен съм, от много отдавна не ми беше излизала пъпка и вчера се появи нещо червеничко и днеска т.е. до сега я търпях и я изригнах съответно опръска цялото огледало
беше мощно
От години забелязах че когато трябва да ми излиза пъпка на лицето, винаги излиза на едни и същи места (да не кажа с хирургическа точност) някой да е забелязал такова нещо..

LoadRunner
02-06-2017, 17:30
КОРАБ
нали мрънкаш винаги че ни използвали шепа хора (милиардери) в света
Я гледай това и ми кажи в бъдеще какво ще работим? По-лошо- как ще се изхранваме?
https://www.youtube.com/watch?v=lz2EvL22GfM

Грозния
02-06-2017, 17:32
разбрах че сам не става, то стана но без главата и не чак толкова сапунисване, то и не беше нужно чак да я правя в пяна
главата лятотоТрънчо, ти верно ли имаш котка?
От кога?
А с рибките какво е станало?

Потресен съм, от много отдавна не ми беше излизала пъпка и вчера се появи нещо червеничко и днеска т.е. до сега я търпях и я изригнах съответно опръска цялото огледало
беше мощно А така :) ! Е*ал си ѝ мамата направо :D !
Пак си извадил късмет, че е била повърхностна, че ако е надълбоко само се подува и боли, но не може да се дренира гнойта!

От години забелязах че когато трябва да ми излиза пъпка на лицето, винаги излиза на едни и същи места (да не кажа с хирургическа точност) някой да е забелязал такова нещо..Аз не!

golemiq_korab_minava
02-06-2017, 17:42
КОРАБ
нали мрънкаш винаги че ни използвали шепа хора (милиардери) в света
Я гледай това и ми кажи в бъдеще какво ще работим? По-лошо- как ще се изхранваме?
https://www.youtube.com/watch?v=lz2EvL22GfM
Ще учиш за инженер.

LoadRunner
02-06-2017, 17:44
Пак си извадил късмет, че е била повърхностна, че ако е надълбоко само се подува и боли, но не може да се дренира гнойта!

точно беше дълбока, от тея бабунките, виждаш че е подуто но не се престрашаваш да действаш защото в 50% от случаите само нараняваш кожата
но аз затова казах че не я изтърпях и като я подхванеш в дълбочина + много повече болка си намира път за навън
Аз от опит знам че не я ли манипулираш може да ти стои цяла седмица и чак накрая да се пробваш, но ако я оправиш както си трябва из основи и за 2-3 дни после няма нищо

smilegirl12
02-06-2017, 18:49
3-ти ден Банско ... Обикалях 10 км по центура и сега се приготвяме за дискотечка и всичко си е 6

Soprano
02-06-2017, 19:00
https://www.youtube.com/watch?v=bMaOFdZCLeA

Предполагам следва да кажа поодъртял, но поне засега отказвам да се почувствам така. :)

tori
02-06-2017, 20:27
3-ти ден Банско ... Обикалях 10 км по центура и сега се приготвяме за дискотечка и всичко си е 6
Баща ти и аз пуснахме ли те на дискотечка, маме, че се гласиш?! :д И с кого ще е тая дискотечка? Кажи там на Дискотечко да те прибере до 3 вечерта, че да си няма проблеми с бесен тати жабок.

Rakshy
02-06-2017, 20:29
бате преди четях кво пишете тука, изпуснах няколко пъти и вече е невъзможно :Д

overall добър ден, looking forward to утре и следутре

LoadRunner
02-06-2017, 20:48
http://gospodari.com/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%85-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-(%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D1%83%D1%80% D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F)-video118363.html

ама как така вее?

http://gospodari.com/%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B2%D 0%B0--%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D 1%8F-video118189.html

divergent
02-06-2017, 20:59
Ти знаеш ли какво е да имаш гадже Скорпион?
После що не искам да ходя на църква. Да им целувам ръка на тия.

LoadRunner
02-06-2017, 21:03
Ся да питам що всичките църковници из форума се изпокриха на чело с фишерман и дримока
не знаех че църквата е такава смешна порнография

NomNomNom
02-06-2017, 21:14
Ти знаеш ли какво е да имаш гадже Скорпион?
После що не искам да ходя на църква. Да им целувам ръка на тия.

сиг така говорят за мен
опа
сиг затова си нямам гадже

днес бях ужасна само три пъти
1. казах на моят любим Х, че моите приятели не са негови приятели и че аз на тяхно място ще откажа да му помагам
2. на човек У му казах, че ако не направи едно нещо, утре ще дойда да му го повторя поне 10, та му препоръчвам да го направи от 2рия
3. на човек Z вече му е дошло до гуша от мен и избягва всякаква комуникация

а иначе всимко останало е потоп, чудя се сега да легна и да стана в 6 ли да започвам, или сега да стоя до 2 и да мижа цял ден утре

едит: ок, реално не съм толкова лоша
1. Х преди това ме изнудваше да ходя да се усмихна на няколко колеги да му помогнат - ммм не
2. У не иска да прави това, което трябва прави, а на мен ми заявиха директно да спра да върша вместо него, и тр да седя да му досаждам като безпомощна тийнейджърка, защото нямаме силен leadership, съответно никакъв ownership на нищо
3. Z тр да поеме лидършипа в точка 2, обаче безгласно ми го бута в ръцете и после шефа ми ме мрази, защото правя 1000 неща, но не и това, дето трябва

но нищо, аз пак съм ужасна

divergent
02-06-2017, 21:32
Не знам дали сте гледали версията с козата, обаче това ме разрева...
https://www.youtube.com/watch?v=UU_IcZWCML0

an7raks
02-06-2017, 23:06
Поредната скапана вечер...

Ivaaaaa
02-07-2017, 06:22
Липсва ми мама. Колкото и досадна да е. Пльоснала съм се онзи ден на дивана и като добро момиче си чета. "Защо се размотаваш по пижама? Не ти ли е студено? Да ти донеса ли суитчера?". Въртейки очи "Неее, добре съм. Ако ми е студено, няма да чакам ти да ми донесеш.". След около две минути "Да ти донеса ли възглавница, изкривила си си гърба.". Ръмжейки "Не!". След още около две минути "Искаш ли нещо за ядене?". И тук се троснах, че не може да се учи покрай нея и си заминах в стаята. После ми стана гузно и се върнах да я гушкам <3.

И имам сериозен въпрос към пушачите. Вашите знаят ли? Кога им казахте? Как реагираха? Пушите ли покрай тях?

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 06:39
Липсва ми мама. Колкото и досадна да е. Пльоснала съм се онзи ден на дивана и като добро момиче си чета. "Защо се размотаваш по пижама? Не ти ли е студено? Да ти донеса ли суитчера?". Въртейки очи "Неее, добре съм. Ако ми е студено, няма да чакам ти да ми донесеш.". След около две минути "Да ти донеса ли възглавница, изкривила си си гърба.". Ръмжейки "Не!". След още около две минути "Искаш ли нещо за ядене?". И тук се троснах, че не може да се учи покрай нея и си заминах в стаята. После ми стана гузно и се върнах да я гушкам <3.

И имам сериозен въпрос към пушачите. Вашите знаят ли? Кога им казахте? Как реагираха? Пушите ли покрай тях?

Не е късно да ги откажеш преди да научат.

inewton
02-07-2017, 06:41

Знаят, казах им още когато започнах. Само казаха, че не е хубаво, ама аз си решавам. Може да са вероломни атеисти, ама поне не са лицемери. Пуша покрай тях, даже като са си вкъщи ми купуват цигари.

anonymous908491
02-07-2017, 07:54

хехеххе, ще станеш на 30 и тогава ще им кажеш
или детето ти да пропуши и да им каже, че от теб е гледало

Ivaaaaa
02-07-2017, 08:03
И двата родителя не пушат т.е. баща ми е, но преди много години, когато дори не помнех, а майка ми е много анти. Ако бяха пушачи, щеше да е лесно :/

Чакам още отговори. И кажете дали вашите пушат.

*за справка, аз не съм пушач, или поне не редовен. Просто, когато съм под стрес ми се приисква. Много.

anonymous908491
02-07-2017, 08:26
да не мислиш, че родителите пушачи са по-толерантни
всеки иска най-доброто за детето си
но пък има непушачи, които сякаш са болни на тема пушене
и едва ли не го смятат за самоубийство

Ivaaaaa
02-07-2017, 08:46
То си е самоубийство - хобб, белодробен карцином и какво ли още не на дихателната с-ма + поражения из целия организъм, но както намекна, съм достатъчно голяма да се тровя на своя глава.

divergent
02-07-2017, 11:47

Не знаят. Баба ме видя на бала, ама вярва, че беше само за тогава. Имам чувството, че майка вътрешно знае, че припалвам от врем на време като съм покрай пушачи, ама просто отказва да го приеме. Като се прибирам от кафе или бар мириша на цигари мощно, ама щото нали покрай мен пушат и така... Всеки ми казва, че не съм малка и си решавам сама и нищо няма да ми направи. Обаче ако някой ден чуете, че е станало инцидент и съм паднала от терасата, не е било нещастен случай. Просто майка ми е разбрала и ме е бутнала.
Никой не пуши вкъщи и са много против. Другото, че жената ще се почувства ужасно и от факта, че едва смогва да ме издържа и се лишава от толкова много неща, а аз ѝ харча парите, за да се тровя.

Fisherman
02-07-2017, 12:13
но пък има непушачи, които сякаш са болни на тема пушене
и едва ли не го смятат за самоубийство

отмина времето,когато пушенето се е смятало за класа и стил и докторите са предписвали цигари за астма

tori
02-07-2017, 12:30
Мен ми е много странно как ката се оправдавате, че покрай пушачи сте се осмърдяли. То си е възможно да си смърдел след купон или бар ама пък ако ще и половин цигара да си изпушил, в следващите 12-24 часа, колкото и да се миеш и дъвчеш дъвка, все миришеш на пепелник. Някво... Не са хванати от гората и най-вероятно ви усещат и знаят какво правите. Тва, че никой нищо не ви казва, не е няква причина да си мислите, че не знаят. Пък ми се струва най-добре да обясниш, приверно, че пушиш активно или само по купони, щот поне да знаят какво става с парите им. И е супер нелогично да си на 20+ и да се водиш голям, а-у и да те е страх от реакцията на родителското тяло за цигарите.
Аз сега като пак почнах да пуша и не бяха доволни нашите ама преди го правиш баш тогава, когато е най-нездравословно и го приемаха, та сега ако ме засекат и само изсумтяват и така. И двамата са пушачи, ако е от значение.

Ivaaaaa
02-07-2017, 12:51
Нашите със сигурност не знаят. В полза ми е това, че не се виждаме постоянно, но аз съм и педантична в това отношение. Веднага щом имам възможност си сменям дрехите, или ги минавам с мокра кърпа, парфюми и тн хд в чантата имам бонбони и травъл вода за уста и гледам да пуша по посока на вятъра, ако има такъв и сякви глупави неща, които ме пазят. Дори колеги от университета не "усещали" въпреки, че преди пет минути например бях да пуша и не знаят, освен тези, които са ме виждали и реакцията "ама ти пушиииш?". И да, майка ми особено никога няма да си мълчи, ако разбере и бих могла само да гадая за реакцията й. Едно от нещата, които съм сигурна, че няма да изживея никога е да пуша пред нея. И не, не става въпрос за страх, а за респект по-скоро и за това, че ще я разочаровам, а винаги съм бягала от това дори, когато не ми харесва.

divergent
02-07-2017, 13:01
Точно, най-вече заради разочарованието. Даже и да знаеше, не си представям да запаля пред нея.

anonymous908491
02-07-2017, 13:58
Едно от нещата, които съм сигурна, че няма да изживея никога е да пуша пред нея. И не, не става въпрос за страх, а за респект по-скоро и за това, че ще я разочаровам, а винаги съм бягала от това дори, когато не ми харесва.

кажи и, че си забременяла и не знаеш кой е бащата, пияна си била, с няколко човека
след това запали цигара пред нея и сравнявай реакциите и

divergent
02-07-2017, 14:02
Днес е празник. Днес е ден за пенсия.
Днес е също и много голям ден.
Денят, в който той няма да ми пише. :)
Обаче осъзнах, че толкова не ми пука... И много излишно се прехласнах без изобщо да го познавам. Казах си, чакай малко, знаеш ли го какъв е? Дотук си разбрала само, че е мега прекрасен, има същия вкус за музика като теб и има за какво да си говорите.
Не е малко това, но не е достатъчно, за да съм влюбена например. Просто интерес да го опозная повече. Ама като ме прегърна няколко пъти и аз се разтопих, и си внуших, че сега припадам по него. Айде не.
Просто толкова ми липсват истински такива емоции, че съм се заблудила яко. Добре, че се осъзнах навреме.
Вчера ми се обади да ме помоли да ударя едно рамо за утре, съгласих се естествено. Не го чувствам като неприятно задължение, но се чувствам много привързана към тази дейност и съм си казала, че винаги, когато мога, ще съдействам. И много се радвам, че ме хареса. На шега казвах на майка ми, че ще се разберем само ако се съобразява с позицията ми в тази организация и е наясно, че не съм случаен човек, а от уважаваните личности. А жената взе, че наистина ме оцени. И сега ме помоли да уредя нещата с една малка пикла, за да се изясни недоразумението и да се оправи проблема. Веднага се отзовах, обаче как да ѝ обясня, че детето не е виновно, а просто майка ѝ е луда и оттам идва всичко. Тя ще си разбере сама, не искам да се замесвам в интриги.

deitona22
02-07-2017, 15:15
Чакам още отговори. И кажете дали вашите пушат.
.
Никой от семейството и родата,поне до там докъдето ги познавам,не пуши.
Аз доскоро пушех само в дискотеките,по купони,като си остана сам в нас по-дълго време или ако се съберем някъде другаде.
Но вече не.
Да пушиш цигари е едно от най-глупавите и безсмислени неща ,които може да правят хората.

ПТ:Очаквано,този семестър се оказва ,че ще бъде къде къде по-тегав от предния.

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 15:20
Знаят, казах им още когато започнах. Само казаха, че не е хубаво, ама аз си решавам. Може да са вероломни атеисти, ама поне не са лицемери. Пуша покрай тях, даже като са си вкъщи ми купуват цигари.
Аз мислих , че си скромен, а се оказа, че и ти си харчиш парите за тровене

inewton
02-07-2017, 16:06
Аз мислих , че си скромен, а се оказа, че и ти си харчиш парите за тровене

Аз пак съм скромен. Горе-долу само за това ги давам. :D

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 16:20
5 лв за цигари!

А някои умират от глад.

Я д а видим.

5 лв по 30 дни са 5 по 3 - 15 прес една нула -150 лв.

12 месеца в годината по 150 лв е равно на .. 100 по 10. 1000. 50 по 10 е 500 което е 1500. Пруст 150 и 150. 300 -- 1800лв. На година.

5 години по 1800 5000 и 4200 9200 лв за 5 години само от цигари на редовен пусач

inewton
02-07-2017, 16:24
Така е. Някои умират от глад. Ти на тях помагаш ли им да не умират от глад?

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 16:26
Така е. Някои умират от глад. Ти на тях помагаш ли им да не умират от глад?

Аз съм лош.

9000 лв

А за 10.години. 18 000 лв само от цигари

an7raks
02-07-2017, 16:27
5 лв за цигари!

А някои умират от глад.

Я д а видим.

5 лв по 30 дни са 5 по 3 - 15 прес една нула -150 лв.

12 месеца в годината по 150 лв е равно на .. 100 по 10. 1000. 50 по 10 е 500 което е 1500. Пруст 150 и 150. 300 -- 1800лв. На година.

5 години по 1800 5000 и 4200 9200 лв за 5 години само от цигари на редовен пусач

Корабе, ти да си чул някой наркоман да е спрял заради парите? Файда от логични доводи няма, така че не виждам какво си седнал да смяташ и пресмяташ.

inewton
02-07-2017, 16:28
Аз съм лош.

9000 лв

А за 10.години. 18 000 лв само от цигари
Аз не съдя. Само питам.

А колко повече пари отиват за интернет, телефон, телевизия, дрехи, обувки...

aurissaaaaa
02-07-2017, 16:28
^има hidden bonus - като спреш да пушиш изведнъж си в излишък от пари :Д

Аз не съдя. Само питам.

Значително по-малко - мен телефона ми е 3 лева на месец, нета 15, тв не гледам, дрехите през ибея за по 5-15 паунда нови ...

На всеки наркоман, който познавам, наркотиците са му основния разход освен ако не е на 2000+ заплата, ама тия обикновено не пушат.

edit; баси набожния тип си, нема що :Д

an7raks
02-07-2017, 16:33
На всеки наркоман, който познавам, наркотиците са му основния разход освен ако не е на 2000+ заплата, ама тия обикновено не пушат.

Ми, то по-си заслужава поне да си на черешата, отколкото само да си асфалтираш дроба... :D

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 16:34
Аз не съдя. Само питам.

Отиват, но освен телевизията, може да се приемат за активи и жизнено важни неща. Парите за цигари може да отидат за истинска храна. Хах

inewton
02-07-2017, 16:40
^има hidden bonus - като спреш да пушиш изведнъж си в излишък от пари :Д

Значително по-малко - мен телефона ми е 3 лева на месец, нета 15, тв не гледам, дрехите през ибея за по 5-15 паунда нови ...

edit; баси набожния тип си, нема що :Д
Пълни глупости. Хората харчат по много повече пари за други глупости, отколкото за цигари.

Едното няма общо с другото, не знам защо изобщо го споменаваш. А и през пост не пуша.

Отиват, но освен телевизията, може да се приемат за активи и жизнено важни неща. Парите за цигари може да отидат за истинска храна. Хах
Аз съм сметнал, че праите ми могат да отиват и за цигари, и за истинска храна.

deitona22
02-07-2017, 16:42
Ми, то по-си заслужава поне да си на черешата, отколкото само да си асфалтираш дроба... :D

Ти пушиш ли бре,фитнес майняк?

an7raks
02-07-2017, 16:44
Див ли си? :D Не, много ясно. Ако ще се тровя, има по-интересни неща, с които да го правя. :D
Освен това, давам голяма част от парите си за гориво, за да тровя всички и да унищожа гадните бели мечки. :evil:

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 16:45
Какво за вас е истинска храна?

У нас биологичните продукти са доста скъпи.

deitona22
02-07-2017, 16:50
Какво за вас е истинска храна?

У нас биологичните продукти са доста скъпи.

Яхта,още ли сте на вълна комунизъм?

Див ли си? :D Не, много ясно. Ако ще се тровя, има по-интересни неща, с които да го правя. :D
Освен това, давам голяма част от парите си за гориво, за да тровя всички и да унищожа гадните бели мечки. :evil:

А тей.
Белите мечки окей,ма пандите нема да бараш!

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 16:52
Яхта,още ли сте на вълна комунизъм?

А тей.

Не . Изпитвам ви.

an7raks
02-07-2017, 16:53
А тей.

На пандите не им пука от глобално затопляне, а аз нямам против да си имаме палми край пътищата. Изглеждат яко. :D

deitona22
02-07-2017, 16:55
Не . Изпитвам ви.
Как кое?
Всичко произведено домашно е истинската храна.
Като се почне от краставици,домати ,та стигнеш до ярешко,свински и т.н.

На пандите не им пука от глобално затопляне, а аз нямам против да си имаме палми край пътищата. Изглеждат яко. :D
Аз искам една таква у нас :D

an7raks
02-07-2017, 16:58

За всички ще има. Крайно време е да забравим малолитражките и да се погрижим за палмите и пандите.

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 17:00
Как кое?
Всичко произведено домашно е истинската храна.
Като се почне от краставици,домати ,та стигнеш до ярешко,свински и т.н.

А като нямаш баба и дядо, които да ти гледат 2 дка домати без третирания? А тез животни с какво мислиш че се хранят? Всичко е фуражи, царевица и др. Оляти от химия и гмо

an7raks
02-07-2017, 17:10
Ае, бягай, бе, конспиратор! Помагай ни за глобалното затопляне и ще ядем необработени портокали и банани!

golemiq_korab_minava
02-07-2017, 17:13
Аахахаха .

aurissaaaaa
02-07-2017, 18:01

вярно е да

//

някой да е обърнал внимание в магазина, от който пазарувате, дали продават по-така ... екзотични да го наречем ... чили сосове ? Нещо ме е прихванало ...

И въпрос към Fisherman - колко малоумно е като идея да лапаш финастерид за превенция на андрогенна алопеция ? Имам гологлави роднини, и моята коса също е тръгнала да оредява. Щях да го преживея ако бях на 30+, ама още 5-10 годинки поне предпочитам да съм с коса вместо 2-3 :( . Попадам на много противоречиво инфо в нета, а и по-същественото - има ли дерматолог в София, с който мога да говоря по този въпрос ? Доколкото разбирам от бг форумите, нашите лекари предписват витамини :Д

Грозния
02-07-2017, 18:06
Липсва ми мама. Колкото и досадна да е.На мен пък не ми липсва, заради същото!

Чакам още отговори. И кажете дали вашите пушат.Не пуша, пушил съм много рядко.
Нашите не пушат и не знаят, че съм палил.

кажи и, че си забременяла и не знаеш кой е бащата, пияна си била, с няколко човека
след това запали цигара пред нея и сравнявай реакциите иМоже да използва "случката", като оправдание защо е пропушила :D!

LoadRunner
02-07-2017, 18:08
Щях да го преживея ако бях на 30+, ама още 5-10 годинки поне предпочитам да съм с коса вместо 2-3 :(

ц, това е ген, нищо няма да ти помогне защото няма такова нещо
помня още към 1ви курс един приятел се вайкаше че почва и си мислеше че е от гела и го спя
сега е гол
а аз от десетки години се тровя ежедневно с лак за коса и съм гъст
друг пък побеля преждевременно

Н!
още ли си влюбен в ива поради неразбираеми причини

tori
02-07-2017, 18:14
Оф, рънъре, да те таковат калинките, ся ми напомни за моя побелял кичур. :( На бала си го открих, мамка му, на бала! :(

deitona22
02-07-2017, 18:17
Оф, рънъре, да те таковат калинките, ся ми напомни за моя побелял кичур. :( На бала си го открих, мамка му, на бала! :(

Одъртяваш.

aurissaaaaa
02-07-2017, 18:17
ц, това е ген, нищо няма да ти помогне защото няма такова нещо

Че е ген - ген е, съгласен съм. Един от страничните ефекти на въпросното хапче е че подтиска изявата на този ген при 40-80% от мъжете, но пък при 1-10% има сериозни странични ефекти, които пък при други 1-10% от тези 1-10% остават перманентни. И има толкова много инфо из нета, и няма абсолютно ник'ъв начин за мен като човек без медицинско образование да знам кое е булшит и кое - не.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9777765

Ей ти инфо

tori
02-07-2017, 18:20
Одъртяваш.
Да. :(

Fisherman
02-07-2017, 18:33
вярно е да

//

някой да е обърнал внимание в магазина, от който пазарувате, дали продават по-така ... екзотични да го наречем ... чили сосове ? Нещо ме е прихванало ...

И въпрос към Fisherman - колко малоумно е като идея да лапаш финастерид за превенция на андрогенна алопеция ? Имам гологлави роднини, и моята коса също е тръгнала да оредява. Щях да го преживея ако бях на 30+, ама още 5-10 годинки поне предпочитам да съм с коса вместо 2-3 :( . Попадам на много противоречиво инфо в нета, а и по-същественото - има ли дерматолог в София, с който мога да говоря по този въпрос ? Доколкото разбирам от бг форумите, нашите лекари предписват витамини :Д

Самолечението не е хубаво нещо,тоя Финастерид си е сериозен лекарствен продукт.Обърни се към доктор по тия въпроси,аз още имам да уча.

В най-добрия случай се примиряваш с това как изглеждаш.

aurissaaaaa
02-07-2017, 18:51
Е аз и да искам, без доктор няма как да го взема. Беше ми итнересно просто да чуя мнението на незаинтересован човек.

Примирението е хубаво нещо, но колкото и се пръскаш от душевно спокойствие, т'ва не променя реалността, че липсата на коса си е стабилен минус. Човек би могъл да се примири и с това че е дебел или мирише, но няма лошо да се опита да направи нещо преди това според мен.

Мерси за включването все пак!

LoadRunner
02-07-2017, 18:55
Е аз и да искам, без доктор няма как да го взема. Беше ми итнересно просто да чуя мнението на незаинтересован човек.

Примирението е хубаво нещо, но колкото и се пръскаш от душевно спокойствие, т'ва не променя реалността, че липсата на коса си е стабилен минус. Човек би могъл да се примири и с това че е дебел или мирише, но няма лошо да се опита да направи нещо преди това според мен.

Мерси за включването все пак!

аз за плешивите не мисля така, смисъл на мен са ми нормални защото е част от човечеството, смисъл тва въобще не е прецедент а едва ли не нормално
все пак много зависи дали ще се депресираш и резнеш вените от това дали ти отива или не
на мен примерно няма да ми отива, даже косата ми прави идентичността, но на някои им отива и сами се бръснат 1ви номер примерно
умишлено и да не им пречи

divergent
02-07-2017, 19:51
Мамка му, защо трябва да попивам настроението на хората около мен? В смисъл, много е готино когато примерно ми е кофти и съм във весела компания, защото се вдигам и аз. Но в случая ми стана и на мен едно саднато, даже си пуснах плейлист озаглавен Power Ballads. Не върви на добре работата. И нещо днес изпитах носталгия по авангарда. Или по-точно по заплатата там. Oh, shit man.

divergent
02-07-2017, 20:15
Забравих да кажа, че днес една просякиня ми завря пластмасовата чашка в лицето с думите "Господ здраве да ти дава." Подминах отговаряйки, че не вярвам в Бог и тя, включително и няколко души покрай мен ме изгледаха странно. Понякога говоря прекалено силно.

Rakshy
02-07-2017, 20:15
тъпо

tireheb
02-07-2017, 20:28
ако ще и половин цигара да си изпушил, в следващите 12-24 часа, колкото и да се миеш и дъвчеш дъвка, все миришеш на пепелник

да
даже ти излиза стигма на челото
от половин цигара

an7raks
02-07-2017, 20:29
да
даже ти излиза стигма на челото
от половин цигара

Не, ама си биеш на циганин, като вдишаш и издишаш по-дълбоко.

tori
02-07-2017, 20:31
Ем, да, смърдиш си после. И аз смърдя на цигари, нормално е като пушиш. :дд

tireheb
02-07-2017, 20:33
24 часа от 2 дръпки? : )

tori
02-07-2017, 20:36
Две дръпки не, но като пушиш една цигара и после се осмърдяваш на умряло джудже.

pandabear
02-07-2017, 21:08
обожавам да се пуши в мое присъствие
направо се възбуждам.

tori
02-07-2017, 21:10
Въх, да беше казала, когато се видяхме с теб и възлюбения ми, можеше тройка. :д

pandabear
02-07-2017, 21:11
малко иронична бях, тори.
ама то не пречи хе-хе-хе.

Ewok
02-07-2017, 21:15
Добре, депресивното състояние лека полека се връща. Ще го отдам на излишна емоционалност и няма да взимам важни решения тези дни, надявайки се по-скоро да отмине.
Ни ми харесва това, трябва да измисля някакъв начин да го преодолея.
Ще опитам да поговоря с някого. Обикновено не ми позволяват твърде много слабост, но май аз съм си виновна за това.

На утрешния изпит при сегашните обстоятелства над 3 би било задоволително. Ще ме бъде срам да я гледам в очите. Голям провал.

//май ще си отворя тема в кофата, че ми идват все едни дълги постове, а не ми се излива тук
///не съм се отказала от темата си за връзките, но не ми се коментира сега, някой ден

tori
02-07-2017, 21:16
Трябва да намеря откъде и как се оцветява текста и да започна да си слагам иронията в розово.
[продължичуждатаебавкавроз ово][/продължичуждатаебавкавроз ово]

Жил дьо Ре
02-07-2017, 21:18
Саркастична, не иронична.

Ewok
02-07-2017, 21:19
Трябва да намеря откъде и как се оцветява текста и да започна да си слагам иронията в розово.
[продължичуждатаебавкавроз ово][/продължичуждатаебавкавроз ово]

(color=pink][/color]

и първата скоба е квадратна

pandabear
02-07-2017, 21:21
Саркастична, не иронична.

о, не.

an7raks
02-07-2017, 21:23
Слагам те това глухарче тук:
http://apteka-optima.com/frontend/files/news/spravochnik/herbs/dandelion/ghr3.jpg

Жил дьо Ре
02-07-2017, 21:25
о, не.

И аз това си казах, та побързах да поправя грешката.

tori
02-07-2017, 21:30
(color=pink][/color]

и първата скоба е квадратна
Мислех си, че е някво с числа и а-у глупости.
Бахти якото!
Има и хот пинк. <3

pandabear
02-07-2017, 21:34
слагай розовите белезници, адаш.

divergent
02-07-2017, 21:56
Ураааа, най-накрая малко цвят в тоя форум!
Дали има разновидности на зеленото, или ще е само жабешко?

Ewok
02-07-2017, 21:58
Мисля да си поплача днес.

YoungBloodZ
02-07-2017, 22:03
Ураааа, най-накрая малко цвят в тоя форум!
Дали има разновидности на зеленото, или ще е само жабешко?

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/581199-%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0?p=11401931&viewfull=1#post11401931

divergent
02-07-2017, 22:17
Сори, ама
искам само да опитам
дали става нещо
ще ви поспамя малко

Ураааааааа <3

Rakshy
02-07-2017, 23:20
do you really wanna be famous

do you really wanna be a super star

do you really wanna get dangerous

do you even know where the groupies are?!

look around, everything changes

it feels like i've been buried alive

divergent
02-07-2017, 23:24
I know I'm gonna rise
Even if I've been burried alive <3

deitona22
02-08-2017, 07:11
Тегаво.

Archer!
02-08-2017, 13:25
Чувствам се нов :D

Ivaaaaa
02-08-2017, 15:12
Calm down.

divergent
02-08-2017, 15:54
Побърква ме тая жена. Не е влязла още и започна "Що не си отворила прозореца, не е ли много гъсто това, става ли нещо, ама сигурна ли си, че не е гъсто, защото на мен ми се струва прекалено гъсто" После връхлита в кухнята да видела как мия тигана, дали съм знаела как се мие тиган, че можело да му наруша покритието. Тя направи един тиган на гъз, обаче на мен ми дава акъл. И после ме чака да излизам с нея. Айде не мерси. Както се бях ядосала и си лепнах и ръката на котлона, та сега издивявам. Ще ми падне пердето и ще ида на Пловдив още утре, тъкмо да се видя и със съкровището и да го нагушкам хубаво, за да му оправя лошото настроение.
И е крайно време да седна да уча за скапания изпит. Всички мрънкат, че нямат време за всичката информация, обаче аз не се притеснявам, че времето ме притиска, просто защото още не съм започнала. :D

tori
02-08-2017, 17:23
Оф, гладна съм ама нищо не ми се яде. Много ми е тъпо като стане така. :(

deitona22
02-08-2017, 17:55
Оф, гладна съм ама нищо не ми се яде. Много ми е тъпо като стане така. :(
Яде ти се....

шоколад.

tori
02-08-2017, 18:09
Не ми набивай филмите, че ще те набия.

deitona22
02-08-2017, 18:26
Не ми набивай филмите, че ще те набия.
Като не ядеш.....

шоколад,няма как.

Жил дьо Ре
02-08-2017, 18:48
Чудя се дали боянското езеро все още е замръзнало.
Снегът се топи, а с него и желанието ми да съществувам.

Ewok
02-08-2017, 18:59
Calm down.

ахаха, Ива, честит ав ;д

Грозния
02-08-2017, 19:11
Мислех си, че е някво с числа и а-у глупости.
Бахти якото!
Има и хот пинк. <3

слагай розовите белезници, адаш.

Сори, ама
искам само да опитам
дали става нещо
ще ви поспамя малко

Ураааааааа <3"Луд на шарено се радва!" :D

Чувствам се нов :DНе си нов - фейк си :razz: !

ахаха, Ива, честит ав ;дА фантазиите ѝ са си все старите :D !

lunacy
02-08-2017, 20:57
ко се прави като твоя близка приятелка е по-феминистки и либерално настроена от теб

не съм свикнала да ми изземват ролята

май се скарахме, защото смятам че някои от идеите на тръмп имат съвсем стабилна почва
въпреки че не понасям този човек от дъното на душата си

lunacy
02-08-2017, 20:59
мразя да се карам с приятелките си : /

Жил дьо Ре
02-08-2017, 21:01
ко се прави като твоя близка приятелка е по-феминистки и либерално настроена от теб

май се скарахме, защото смятам че някои от идеите на тръмп имат съвсем стабилна почва

Слабоумието и демократизмът са модерни днешно време.

lunacy
02-08-2017, 21:08
хайде сега, врели-некипели

не е така;

Жил дьо Ре
02-08-2017, 21:20
хайде сега, врели-некипели

не е така;

Имайки предвид, че западният либерализъм, феминизъм и социализъм са реципрочни, да така е.
Българинът обаче остава извън западните словоизлияния, нашият либерален, епохален, демократичен и най-висш модел е Тодор Живков превъплътил се в генерал, или поне така ни се иска.
А относно приятелите, щом не виждат по-далеч от глупавата си идеология, която има отзвук само в извратените им фантазии, не занимавай глупостта им, инак ще култивира в лудост.

Rakshy
02-08-2017, 22:50

тогава настава едно прекрасно време за групово самоубийство :D :D

Rakshy
02-08-2017, 23:01
изглежда съм му пукнал/натъртил/нанесъл травма или in broader terms наебал реброто

ебати якия подарък за рд :/

Rakshy
02-08-2017, 23:17
Имайки предвид, че западният либерализъм, феминизъм и социализъм са реципрочни, да така е.
Българинът обаче остава извън западните словоизлияния, нашият либерален, епохален, демократичен и най-висш модел е Тодор Живков превъплътил се в генерал, или поне така ни се иска.
А относно приятелите, щом не виждат по-далеч от глупавата си идеология, която има отзвук само в извратените им фантазии, не занимавай глупостта им, инак ще култивира в лудост.

имаме задачка за целия клас:

колко двулично е да плюем идеология и да съдим Радев, преди да сме видели какво прави, от 1 до 10

хайде клас, вие сте

Жил дьо Ре
02-08-2017, 23:51
Не разбирам как нещо подобно може да ме направи двуличен, аз си уртувам право.

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 06:10
Calm down.

За кой са тези аватари?

divergent
02-09-2017, 08:46
Добре де, какви са тези филмарски сънища... Много мразя така да ме държат след това и да ги мисля.

Fisherman
02-09-2017, 09:49
За кой са тези аватари?

за тебе брат,харесва момчета които специализират оране с едър рогат добитък в Аграрния университет и имат мазолести ръце

Ivaaaaa
02-09-2017, 10:12
За кой са тези аватари?

За мен, за кого, лол. Патолог изследва корпус калозум...

Еуок, благодаря <3

inewton
02-09-2017, 10:16
Явно патолога е дегенерат.

Ivaaaaa
02-09-2017, 10:21
Не всеки става за патолог.

inewton
02-09-2017, 10:25
Не всеки патолог е дегенрат.

Ivaaaaa
02-09-2017, 10:35
Разбира се. Дегенератите дори не знаят какво е корпус калозум и какво да правят с него.

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 10:37
За мен, за кого, лол. Патолог изследва корпус калозум...

Еуок, благодаря <3

Хахаха единствено разврат демострираш

deitona22
02-09-2017, 10:47
Хм.
Вместо цял ден в унсс,4 часа дупка.
Кеф.
Със всеки изминал ден,откривам че тотално съм сбъркал университета,ама айде и тая година да издрапам,пък ще го мисля.

corbV2
02-09-2017, 10:48
Разбира се. Дегенератите дори не знаят какво е корпус калозум и какво да правят с него.
Нали ти знаеш. Ти си най-знаещата и най-великата, другите са подсредствени.

AnarchyBoy
02-09-2017, 10:49
Тая седмица беше ужасно трудна... Като цяло от 1 месец насам ми беше няк'во трудно.. Липсва ми.. само петъка ми е важен.. до неделя.
Но съм нов човек.. Няма да се откажа от всичко ново... Всичко си е за мен в крайна сметка.
Нямам търпение да се прибера да си я видя... Което е странно?!? Много е объркана, нежна, ефирна и една дребна миличка душица.. Държа се уж остро.. да държа ниво, ама вчера като ми написа, че ако бях там би ме гушнала да се облегне на гърдите ми и би се разплакала и омекнах като пълна путка... Направо след тоя ежеседмичен стрес единственото към което гледам с надежда е шибаният петък да се прибера.. Прекрасна е.. А да не говорим, че ми е невероятна мотивация.. И готиното е, че тя казва, че аз също много я мотивирам.. Бил съм много страстен и агресивен към нещата с които се занимавам, а иначе съм бил мега умерен (цитатче си е) Радва много.. И окото радва... мега якото пиченце е. (С всичките хубави чувства на планетата.)
Иначе всеки ден ме ограбват психически... Особено тая свиня мама й деба. О и слушам песен на новият приятел на бившата ми... По принцип не може да пее, ама тая едната става г/д... И даже не ми се струва странно. :D Добре, че тя каза това за което аз си мълчех. Голямо облекчение. Друго си е да си си свободен... (не за дълго ;д) Друго си е и да си хлътнал.. Бях го забравил това чувство.

Запалих се по БГ рапче (ОТНОВО) нещо за колата много върви... Което ми напомня, че трябва да я оправя за утре... Че иначе неа се прибера. :) Само отивам на тренировка и после.

https://www.youtube.com/watch?v=RWNKhxpR_3M

Ай до свидания!

tori
02-09-2017, 11:06
Откак съм станала тая сутрин, имам странен прилив на енергия и много идеи, все за различно. :д Може би снощните два разговора, които водих ме карат да се чувствам така енергична. Само се надявам всичко да се получи така, както го мислим и да е хубаво. Искам да се получи повече от всичко. И нямам търпение повече от всички вкъщи. :д И най-вече ми дадоха функционални и кайнда красиви идеи за нещата, поне по това, което си представих.
И нямам търпение да си видя гадта.

Ivaaaaa
02-09-2017, 11:15

Нямам представа с какво съм провокирала неприязнените ти реакции спрямо мен напоследък, след като към теб съм демонстрирала единствено любезно и внимателно отношение, но все тая. Нареди се на опашката.

И не разбирам възмущението след като смисълът на картинката е всичко друго, но не и "развратност". Въпрос на възприятие явно.

Fisherman
02-09-2017, 11:33
палавница

corbV2
02-09-2017, 11:34
Нямам представа с какво съм провокирала неприязнените ти реакции спрямо мен напоследък, след като към теб съм демонстрирала единствено любезно и внимателно отношение, но все тая. Нареди се на опашката.
Каква неприязън?! Перфектна си бе. Нали ти казах? ;д

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 11:37
А предишната снимка смисъл на четенето ли показваше. :D

Базикам се с това, че си опитваш да прикриеш истинските предпоставки, за да сложиш само подобен род картини. Хрумнало ти просто.

pandabear
02-09-2017, 11:42
психически уморена
и физически
тая сесия ми разказва играта,
а има още бая време до 20-ти, баси.

едит: НО като си мисля за близкото бъдеще се чувствам добре :Д

Ewok
02-09-2017, 11:50
А предишната снимка смисъл на четенето ли показваше. :D

Базикам се с това, че си опитваш да прикриеш истинските предпоставки, за да сложиш само подобен род картини. Хрумнало ти просто.

Ти сериозно ли не схващаш смисъла и виждаш само нагон?

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 12:13
Ц ц ц. Аз каквото виждам е точно това за каквото сте го сложили. ;)

YoungBloodZ
02-09-2017, 13:03
.

Ето това е аватар, а не на Ива... :D

Niakoitam
02-09-2017, 13:51

Мерси все пак,че ме осведоми каква е била поне една част от днешната ви дискусия...:)

Ivaaaaa
02-09-2017, 14:04
Мерси все пак,че ме осведоми каква е била поне една част от днешната ви дискусия...:)

Това, което си мисля ли? Онзи клюкарски чат? Супер гнусна постъпка без извинение дори да не е така, защото съм ставала свидетелка за други. Как не им е неудобно...

anonymous990763
02-09-2017, 14:10
Да видим колко време ще отнеме този път.

YoungBloodZ
02-09-2017, 16:44
Да видим колко време ще отнеме този път.

Кое?

deitona22
02-09-2017, 16:47
Кое?

Досещам се кое.

LoadRunner
02-09-2017, 17:19
Всички се досещаме кое.

говори от свое име

YoungBloodZ
02-09-2017, 17:21
говори от свое име

Точно така.

deitona22
02-09-2017, 17:23
говори от свое име
Доволен?
Така и иначе няма да каже.

YoungBloodZ
02-09-2017, 17:23
Доволен?
Така и иначе няма да каже.

"досети" и мен тогава.

deitona22
02-09-2017, 17:25
"досети" и мен тогава.
Помисли малко.

LoadRunner
и мен

YoungBloodZ
Помисли малко.

Мислих вече.

deitona22
02-09-2017, 17:37
Мислих вече.
Умувай с Рънара.

и мен
Мисли.
Убавия ще каже,той знае всичко.

Пт:
Умора.

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 17:39
Интригите и слуховете ли ви поддържат живота? :д

YoungBloodZ
02-09-2017, 17:39
Умувай с Рънара.

А, да бе.... Тя като го види ще каже.

deitona22
02-09-2017, 17:40
А, да бе.... Тя като го види ще каже.

Да,бе.
Кога б.Костенурка е казвала нещо ?

anonymous990763
02-09-2017, 17:46
Чувството на трупясалост, мили хора.

divergent
02-09-2017, 17:50
Оказа се, че не сме улучили протектора, но пък поне прекарахме малко време заедно. Баси, как е възможно първата, училищната любов, да продължава да ти е тръпка след толкова много време? Нямам чувства, но като ме гушна ми стана толкова приятно... И винаги имаме за какво да си говорим. Надявам се да запазим тези прекрасни отношения за в бъдеще. Той е ценен приятел, който не искам да загубя.
Тези влакови закъснения ме побъркват. Нямам търпение вече да идват, досега трябваше и двамата да са пристигнали, той е на 20 минути, а нейния влак закъснява с 40. Ние много рано се сетихме да се съберем да учим де... Усещам как само ще го полеем тоя изпит без да отворим нищо и утре ще се молим за тройки. Смятам да почета малко поне преди да дойдат, защото нямам намерение да се осирам на финала, трябва да запазим серията!

inewton
02-09-2017, 19:39
Интригите и слуховете ли ви поддържат живота? :д
На тъпаците да.

golemiq_korab_minava
02-09-2017, 19:42
На тъпаците да.

: - (

RiB
02-09-2017, 19:48
Ейййй... викаха ми "има момиче - има проблем, няма момиче - няма проблем", ма аз не бате... любовта та любовта... ква любов е льольо :Д Шансовете се дават на боклуците, пичагите са само за уингменщина

YoungBloodZ
02-09-2017, 20:22
Интересно дали това ще бъде дългоочаквания край.

smilegirl12
02-10-2017, 08:05
Аз пак съм скромен. Горе-долу само за това ги давам. :D

Бил скромен хахахахаххсхсхс

Грозния
02-10-2017, 17:10
тогава настава едно прекрасно време за групово самоубийство :D :DБраво Ракиши 8)!

изглежда съм му пукнал/натъртил/нанесъл травма или in broader terms наебал реброто

ебати якия подарък за рд :/На кой?

Хахаха единствено разврат демострирашТо да беше само разврат, щеше да е добре :) ! Лошото е, че има малко разврат и много простотия :D !

Rakshy
02-10-2017, 21:19
На кой?

все тая

divergent
02-10-2017, 21:35
Материалите за учене включваха уиски, кола и стек сайдери. Не отворихме нито една лекция. Ама си обух онези чорапи, дето бях нарочила за сесията, но все забравям. И о, чудо! Получих оргазъм направо като си видях оценката.
Филмът беше наистина много добър. И като вземем предвид, че половината сцени ги разигравахме ние снощи, ми беше още по-яко. Буквално си изгледах изминалата нощ на кино.

Rakshy
02-10-2017, 21:39
супер странно ми е като препием без да сме го планували - почва се с една бутилка и преди да се осъзнаеш сме изпили 7 и единия драйфа, how the fuck?!

и сутринта ставаш и се прибираш като ходеща мумия, оправяш се супер бързо, ръшваш метрото, опитваш се да не припаднеш докато се доклатиш до университета за лекция, която са ти казали, че е супер важна за теб и предстоящата ти задача, но пък преподавателя решава, че не му се занимава и лекцията не се случва :)

вместо да поспиш още малко си се преебал да седиш в университета в някво ебати странното настроение

по принцип не говоря кой знае колко и както ми беше казано "по принцип си мрачен и мразиш света, защо по дяволите пееш сега!?"

ии да

Ivaaaaa
02-11-2017, 09:20
Тая изсъхнала филия докога ще ме цитира? Няколко пъти подминах, ама си го проси. Мога да отговарям, но да не реве пак на модераторите.

Electrа
02-11-2017, 11:09
кво става липсвах ли ви
ся ще си излея насъбралото напрежение
осъзнах, че мразя германия, ок бб

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 11:12
кво става липсвах ли ви
ся ще си излея насъбралото напрежение
осъзнах, че мразя германия, ок бб

Много. :Д

Защо мразиш най-развитата държава?

Electrа
02-11-2017, 11:20

Защо мразиш най-развитата държава?

не съм се и съмнявала
имам си основания

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 11:23
не съм се и съмнявала
имам си основания

Какви?

Electrа
02-11-2017, 11:25
Какви?

лоши кви да са
студено е, ама ппц е окей другото

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 11:30
лоши кви да са
студено е, ама ппц е окей другото

Сериозно ?! Студено е? И тук е студено.. :D

Сравнение с кое лоши?

Electrа
02-11-2017, 11:34
Сериозно ?! Студено е? И тук е студено.. :D

Сравнение с кое лоши?

не обичам студено
през лятото ще е добре ай хоуп

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 11:37
не обичам студено

Ама ти там ли ще живееш?

В коя част ?

Ем, отиди в Италия, щом обичаш топло, макар че става горещо.. В Германия рядко ще е жега.

divergent
02-11-2017, 15:21
С отношенията, в които сме, е напълно сигурно, че ще се влюбим един в друг, няма съмнение. Обаче сега се правят залозите кой ще се подхлъзне пръв. И аз залагам на него.

LoadRunner
02-11-2017, 15:42
не обичам студено

време е да напуснеш фор гууд
ай хоуп

Electrа
02-11-2017, 15:58
време е да напуснеш фор гууд
ай хоуп

на теб кво ти става ве

Ewok
02-11-2017, 16:05
добре, пак са приятели
има два варианта
сигурно е първият
но не пречи и да е вторият
който и да е, it's done here
поне засега
оф излизам от фейса

anonymous908491
02-11-2017, 16:21
оф излизам от фейса

аз пък ще вляза
да се подигравам на тоя
https://www.facebook.com/danail.stamatov/posts/10210133335628414:0
една единствена точка и не като край на изречение

tori
02-11-2017, 16:42
Цял ден се чувствам адски уморена и убита, ще кажеш, че не съм спала - явно ми е дошло малко кафето. Исках да го видя ама не стана, а ми се гушка. Живея за вторник!!!

Грозния
02-11-2017, 16:59
Тая изсъхнала филия докога ще ме цитира?По-добре изсъхнала филия, отколкото изъсхнала п....а :D!

Защо мразиш най-развитата държава?Корабът пак захапа въдицата на Друмлюк като последен лапнишаран :D!

YoungBloodZ
02-11-2017, 17:02
Корабът пак захапа въдицата на Друмлюк като последен лапнишаран :D!

Той не е отхапвал. :D

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 17:18
Той не е отхапвал. :D

всички научихме, че ти си дриймлолър :Д

Ewok
02-11-2017, 17:34
няма капацитета да е той

golemiq_korab_minava
02-11-2017, 17:43
няма капацитета да е той

А защо всички мислят, че електра е дримлолкъра, при положение, че няма нищо общо с нея по характер? ;д
Дриймлокър няма действащи други профили.

LoadRunner
02-11-2017, 17:44
на теб кво ти става ве

не знам какво искаш да кажеш
двуличник

аз съм изсъхнала филия
ти нали си столичанин, защо не я поканиш на 14ти?

deitona22
02-11-2017, 17:49
ти нали си столичанин, защо не я поканиш на 14ти?
:D :D :D :D :D :D :D
И ти не си вярваш какво написа :D

Грозния
02-11-2017, 18:07
ти нали си столичанин, защо не я поканиш на 14ти?Аз не искам и чувствата са взаимни :) !
Защо не я поканиш ти - нали си нацепена батка :D?

LoadRunner
02-11-2017, 18:10
Аз не искам и чувствата са взаимни :) !

напротив не са ви взаимни, питах те защото тя отдавна иска да ти почупи тиквата и е физически способна
а ти май точно заради това не искаш

galaxy29
02-11-2017, 19:32
или ги минавам с мокра кърпа
xд откачалка :-)

galaxy29
02-11-2017, 19:34
котарака си остава при приятелите на починалия и търсенето отпада (:

divergent
02-11-2017, 20:11
Притеснява ме само, че приятелството ни преминава на заден план и накрая съвсем ще се изгуби. Но мисля, че вече е твърде късно да се опитвам да спася положението. Много съм объркана, трябва да поговоря с някого.

smilegirl12
02-11-2017, 20:28
Притеснява ме само, че приятелството ни преминава на заден план и накрая съвсем ще се изгуби. Но мисля, че вече е твърде късно да се опитвам да спася положението. Много съм объркана, трябва да поговоря с някого.

Тук съм Николче!
И на мен ми трябва нечие рамо да поплача...

inewton
02-11-2017, 20:32
Тук съм Николче!
Ама ти още ли не си забравила... Мислех те за по- хладнокръвна.

Fisherman
02-11-2017, 20:34
Тук съм Николче!

откъде ще излизат сълзите