View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
pac0line
05-08-2017, 17:13
throwback
http://www.troll.me/images/the-most-interesting-man-in-the-world/qdesh-li-laina-pich.jpg
Niakoitam
05-08-2017, 18:11
Окей,
не съм свикнала да изразявам чувствата си вербално, невербално и всякак. Проведох много емоционален разговор и сега съм психически изпразнена. Сещате се. Буквално като свършване, само че след това се чувствате още по-гадно. Too much доброта, че не мога да я понеса. Сякаш съм повредена. Еми, ще го кажа. По-лесно е писмено. Така и не го изразих гласно. Нещастна съм. И никога не съм била щастлива. Никога. Никога не съм се чувствала свързана с близките ми. Обичам ги. Адски ги обичам. Тъжното е, че ги обичам, защото те ме обичат. Или, защото така ми е втълпено, че трябва да ги обичам. Но ги обичам. Без да имам привързаност. Сигурно няма смисъл в думите ми. Аз също не намирам. Никога не съм се чувствала на правилното място. Да, у дома го чувствам като у дома, но не принадлежа на това място. Никога не съм чувствала, че се занимавам с моето нещо. Да, на моменти имам някакви отблясъци, но така ли трябва да е? Ами онова за хората и призванието?
Защо съм толкова дистанцирана от всичко заобикалящо ме? Мразя да казвам подобни неща, но не заслужавам всичко което имам. Едно от най-безсмислените, болни неща е да си благодарен и щастлив, защото има много нещастни, които не са имали твоя късмет. Да си градиш щастието върху нещастието. Каква основа само. Имам невероятно мили, любящи родители, които ми осигуриха, осигуряват и ще осигуряват всичко, от което се нуждая (тук щастието ми би трябвало да произтича от това колко деца не са имали моя късмет). Здрава съм и нямам физически дефекти (тук пък трябва да благодаря на провидението, защото има много болни деца). И защо все пак имам усещането, че си губя времето? Че пилея усилия за нищо? Че това не е моят живот? Или поне не този, в който ще съм щастлива. А как да съм щастлива? Дори не знам какво търся.
И те така те.
До голяма степен мога да ти кажа: Добре дошла в моя свят...:)
LoadRunner
05-08-2017, 18:38
До голяма степен мога да ти кажа: Добре дошла в моя свят...:)
и ти ли мразиш вашите без причина?
аз поне имам хиляди причини
а вие сте си чисто луди или споделяте половинчато
затова и само половината от хората ви симпатизират
Chrysothemis
05-08-2017, 19:14
Напоследък се чувствам леко депресирана и не знам каква е причината. Отказах се от уроците по цигулка. Твърде много време ми отнемат. Проведох тягостен разговор с преподавателката. Все пак го прие по-спокойно, отколкото очаквах, но сега се чувствам гузна. Дори влезе в кошмара ми миналата вечер, бррр.
Освен това новите ми съседи са доста особени хора със съмнителни гости. Непрекъснатият им шум започва да ми досажда, но пък ми подариха едно от новородените си котенца и вече си имам малко коте.
ةتشضل انزفث
05-08-2017, 19:16
кофти се чувствам както винаги...
Chrysothemis
05-08-2017, 19:20
кофти се чувствам както винаги...
От арабски произход ли си?
Niakoitam
05-08-2017, 19:28
аз поне имам хиляди причини
а вие сте си чисто луди или споделяте половинчато
затова и само половината от хората ви симпатизират
Къде съм написал че ги мразя? А Ива къде е написала? Просто както каза и тя не се чувствам на мястото си и че живея своя живот, а сякаш времето минава покрай мен. Ако живеех за мига може би понякога може и да съм щастлив поне за по-дълго време. Може да се каже че съм здрав, а и родителите ми не са някакви пропаднали типове. Може да завиждам за живота на други хора, но определено и много хора вероятно биха ми завиждали за моя. Като цяло аз никога не съм бил опиран така до стената, поне на този етап, че от избора ми да зависи живота ми. Поне до този етап...Но както се казва на разни места I'm fine I'm just not happy...
Едит: Напоследък поне сънищата ми понякога малко от малко компенсират реалността ми. Не че това е голямо утешение де.
anonymous908491
05-08-2017, 19:33
Ива не мрази родителите си
просто не ги обича, сякаш на улицата ги е намерила
LoadRunner
05-08-2017, 19:37
'обичаш" ги без видима причина просто защото трябвало
ами не, не трябва, ако не обичаш някой просто не го обичаш и толкова
не можете да се провокирате един друг до такава степен че да се заобичате, в такъв случай не бива да се казва 'обичам някого" ако не е така, не е нужно да се казва изобщо или да се споменава това
това, че не обичаш някого не значи, че го мразиш
втф, рънъре
//не казвам, че Ива не ги обича
anonymous908491
05-08-2017, 19:42
//не казвам, че Ива не ги обича
то няма нужда ти да го казваш, тя Ива вече го направи
Niakoitam
05-08-2017, 19:52
не можете да се провокирате един друг до такава степен че да се заобичате, в такъв случай не бива да се казва 'обичам някого" ако не е така, не е нужно да се казва изобщо или да се споменава това
Личи че не си го усещал. Само ще кажа нещо насочващо и толкова. Едно е да обичаш някого, защото и той те обича, защото те е създал, защото е дал много за теб, а съвсем друго е да изпълняваш мечти и желания живеейки живота на някой друг въпреки,че тялом си там, а духом въобще не ти се занимава с подобни глупости или не постоянно.Но нямаш друг избор и/или ще бъдеш низвергнат като неблагодарник, мързеливец и т.ц. епитети.Да имаш нужда от едно, а живота нагло да ти тика друго в лицето, което и то като цяло не е толкова лошо или пък е в твоите възприя и да ти казва: На ти бе неблагодарник грозен такъв. Какво повече желаеш? Други и това нямат.
anonymous908491
05-08-2017, 20:13
На ти бе неблагодарник грозен такъв. Какво повече желаеш? Други и това нямат.
ясно, родителите ти са виновни, че си толкова увреден
Niakoitam
05-08-2017, 20:34
ясно, родителите ти са виновни, че си толкова увреден
Да, както и твоите за това,че си падаш по малки тийнки въпреки "зрялата" си възраст. А да и че си промит комуняга.;)
ةتشضل انزفث
05-08-2017, 20:38
От арабски произход ли си?
Българо-арабски ;)
anonymous908491
05-08-2017, 20:48
Да, както и твоите за това,че си падаш по малки тийнки въпреки "зрялата" си възраст.
хехехехе, то по твоята логика всеки мъж на планетата е имал като моите родители
PathToOuroboros
05-08-2017, 20:59
Какво значи да мразиш нещо, което не можеш да промениш ? Можеш ли да промениш небето ако синия цвят не ти е любим ? Разбира се, че не.. Можеш само да приемеш фактите и да продължиш напред.. Същото е в този случай...
Не мога да мразя дадена група хора, защото фактите са непроменими, поне по време на моето съществуване, след хиляда, десет хиляди години, вече незнам... Човешкия мозък не е оптимизиран да мисли чак толкова напред, макар и интелектуално стимулиращо.. Ако не мога да променя нещо е нелогично да го мразя... Омразата също е инструмент, ефективен дори, когато има шанс нещо да бъде променено, но небето ще е синьо, независимо колко му викаш, а слънцето жълто, независимо колко студени погледи му хвърляш..
Човешката природа не е гъвкаво нещо и част от фактите, който всички отхвърлят, за да се самозалъгват са неуспорими като луната в повечето случай.. Има феномени, има мутации, но принципно мнозинството функционира толкова... Предвидимо. Не мога да променя човешката природа, само природата изложена на уникални условия след хиляди години е способна на това, но... Мога да променя нещо. Мога да помогна на малкото склонни да изслушат, как да видят себе си и другите в друга светлина, една не толкова чаровна и не толкова оптимистична, но надеждата е звездата в далечината и истината дава възможност на човек да осмисли своето съществуване, без да го боли за неща, който вече знае, че не е можел да промени, че не може, да разбере, че доста неща не са толкова мистични, колкото изглеждат, а просто мнозинството ги държи такива, защото го е страх да се погледне в огледалото и да види вълка маскиран като овца в себе си.. Всички са добри, всички са идеалисти, докато не пожелаят да имат каквото има другия и няма кой да ги съди в тъмната алея :)
aurissaaaaa
05-08-2017, 21:10
Всички са добри, всички са идеалисти, докато не пожелаят да имат каквото има другия и няма кой да ги съди в тъмната алея
Всеки човек в живота ми, който бих нарекъл достоен, е такъв от уважение към самия себе си, и като продължение на това - към обществото, приятелите, семейството, половинката, закона, че даже и животните и околната среда.
Тийнейджърско мислене е това, и не те обиждам - и аз бих казал нещо такова преди някоя и друга година.
Аз си стоя на червения светофар в 12 през нощта на пуста улица, и чакам да светне зелено. Не 'щото ме е страх, или съм залупеняк, а защото просто ми е противна идеята да пресека (не че не съм го правил, де). Един вид ми е обидно.
На друг ги разправяй тия за фалшивите идеалисти и колко били лоши всички.
PathToOuroboros
05-08-2017, 21:34
Всеки човек в живота ми, който бих нарекъл достоен, е такъв от уважение към самия себе си, и като продължение на това - към обществото, приятелите, семейството, половинката, закона, че даже и животните и околната среда.
Тийнейджърско мислене е това, и не те обиждам - и аз бих казал нещо такова преди някоя и друга година.
Аз си стоя на червения светофар в 12 през нощта на пуста улица, и чакам да светне зелено. Не 'щото ме е страх, или съм залупеняк, а защото просто ми е противна идеята да пресека (не че не съм го правил, де). Един вид ми е обидно.
На друг ги разправяй тия за фалшивите идеалисти и колко били лоши всички.
Тук говорим за повечето хора :) Дори аз го намирам за глупаво да бъда добър ако това ще ми коства живота, защото другите искат моето и биха се възползвали от факта, че имам ценностна система.. Сега си представи свят, където хората не са яли от седмици, няма закон, няма контролен орган и според теб, след колко липси биха махнали овчата маска ? Добротата е тук, защото има някаква стабилност, колкото и крехка да е всъщност.. Когато изчезне обаче звяра в нас реве особено силно ако си жаден примерно :) Ако си дехидратиран а другия има бутилка вода, би ли се придържал към ценностите си и умрял заради тях или по скоро и прибягнал към други неморални неща ? :) Глупаво е да задавам този въпрос при положение, че си и сит и напит и няма как да ми отговориш честно, без да си изпитал тези нужди и колко силна воля е нужна да не направиш другия на кайма..
LoadRunner
05-08-2017, 21:38
Айде и рибата ли трябва да спирам ся?!?
Официално вече всяка храна от моретата и океаните към днешна дата не е БИО.
Замърсяването с пластмаса на океаните и моратата вече било толкова силно че всяко същество я ядяло и имало частици пластмаса по или в него.
А както знаете или ако не знаете пластмасата удря най-много мъжете понеже има съставки имитиращи женски хормон.
Аз от скоро минах на стъкло откъм водоприемането. Вече не държа вода в пластмасови бутилки и съответно ходя да си пълня с колата, не пия и бутилирана. Ама едва ли някой ще ме послуша ако му кажа да направи същото.
А този над мене е точно фикуса и скоро пак ще бъде прокуден от суверена.
Айде и рибата ли трябва да спирам ся?!?
Официално вече всяка храна от моретата и океаните към днешна дата не е БИО.
Замърсяването с пластмаса на океаните и моратата вече било толкова силно че всяко същество я ядяло и имало частици пластмаса по или в него.
А както знаете или ако не знаете пластмасата удря най-много мъжете понеже има съставки имитиращи женски хормон.
Аз от скоро минах на стъкло откъм водоприемането. Вече не държа вода в пластмасови бутилки и съответно ходя да си пълня с колата, не пия и бутилирана. Ама едва ли някой ще ме послуша ако му кажа да направи същото.
А този над мене е точно фикуса и скоро пак ще бъде прокуден от суверена.
Банкя продават бутилирана вода в стъклени бутилки.
Мога ли да си татуирам това мнение?
абе някой да знае място в София, откъдето да си купя вратовръзка за около 20 кинта или по-малко, щот не ми се дават 50 лева за вратовръзка в момента :D
LoadRunner
05-08-2017, 22:31
Банкя продават бутилирана вода в стъклени бутилки.
взех си на горна баня 500мл да си нося насам натам
иначе в нас съм със стомни от по 10 литра
иначе си пълня от изворна чешма с певецарки и после я складирам в стъклениците за седмица 2
Мога ли да си татуирам това мнение?
може, на котето, ако го забравя някой ден да има къде да си го припомня
aurissaaaaa
05-08-2017, 23:23
абе някой да знае място в София, откъдето да си купя вратовръзка за около 20 кинта или по-малко, щот не ми се дават 50 лева за вратовръзка в момента :D
епа в андрюс май са по около 20 лева по последен спомен, ама мисля че на промоции бях влизал и може да са били намалени
виж им в сайта за някой магазин около теб и мини
епа в андрюс май са по около 20 лева по последен спомен, ама мисля че на промоции бях влизал и може да са били намалени
виж им в сайта за някой магазин около теб и мини
в андрюс са по повече
он: току що завърших мотивационно писмо за нещо, което е важно за мен с
"п.с. дори хитлер е успял от третия път"
:D :D :D :D :D
pandabear
05-09-2017, 07:59
Базар Поли, мадафака.
Ако не ти говори нищо, до Герена.
Сега се сетих и за Скай сити в Гео Милев.
А сигурно има и в Галакси център, там до първо РПУ.
https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40aa8f7d5b206a01:0x63830bfdbdc8eb2b!2m19!2 m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m13!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m 1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!3m1!7e115!4shttps://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname%3D112175801818014615532%26id%3D634544 7585650697554%26target%3DPHOTO!5z0JHQsNC30LDRgCDQn 9C-0LvQuCAtIEdvb2dsZSDQotGK0YDRgdC10L3QtQ&imagekey=!1e3!2s-gwuRHLwWWD0/WA-O9aOR5VI/AAAAAAAAVmg/v52MDDrz1oYK9Y1A04yGevfwckUyXpG1wCLIB&sa=X&ved=0ahUKEwijy47MrOLTAhUhYZoKHQMqB2AQoioIeDAK
когат гугълнеш базар поли :D :D :D :D :D
в мол илиянци (все още ми звучи смешно), та, там има аутлет на андрюс и даже преди имаше и ризи по 20-30 лв
:-s :lol:
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18301935_1528269507196809_8122239077304236962_n.jp g?oh=c082a7351a144cf99dc5bb0d0e9e85bf&oe=5982BFDE
sladura89
05-09-2017, 09:08
До сега не ми се е случвало някоя да ми пише така, надали и ще се случи, а ако се случи сигурно ще го помисля за шега! :)
:-s :lol:
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18301935_1528269507196809_8122239077304236962_n.jp g?oh=c082a7351a144cf99dc5bb0d0e9e85bf&oe=5982BFDE
Toя педераст ли е?
deitona22
05-09-2017, 10:06
До сега не ми се е случвало някоя да ми пише така, надали и ще се случи, а ако се случи сигурно ще го помисля за шега! :)
Баце,точно такава надали би искал да ти пише,па и по тоя начин.
Оборотна шавратния.
Ако тва на снимката от чата е женско изобщо.
sladura89
05-09-2017, 10:28
Баце,точно такава надали би искал да ти пише,па и по тоя начин.
Оборотна шавратния.
Ако тва на снимката от чата е женско изобщо.
Принципно бих искал, ама да е жена да, а не някой педал! :)
literally googled 'why do I hate men'
ةتشضل انزفث
05-09-2017, 12:40
Базар Поли, мадафака.
Ако не ти говори нищо, до Герена.
Сега се сетих и за Скай сити в Гео Милев.
А сигурно има и в Галакси център, там до първо РПУ.
кварталаа ми :D :grin:
sladura89
05-09-2017, 13:43
кварталаа ми :D :grin:
И не само твоя! :D
Ного приятно сте се събрали да гадаете. Но никой не е в моите обувки. Та.
https://www.facebook.com/sali4473/videos/1406964682757689/
:lol::lol:
ةتشضل انزفث
05-09-2017, 18:11
И не само твоя! :D
Лол и ти ли си от Гео Милев :shock:
NomNomNom
05-09-2017, 18:30
Преди 1г - 57кг - мъртва тяга 90кг веднъж и клек макс 70кг
Сега: 51кг
Поръчах си един дъмбел с тежести 10кг и не мога да си го прибера (ръцете ми умаляха)
И приключих с големите тежести бтв, сега съм си взела обръч да въртя и въженце да скачам, дъмбел за каквото мога и това е. Гърди само с лицеви опори :Д
Преди 1г - 57кг - мъртва тяга 90кг веднъж и клек макс 70кг
Сега: 51кг
Поръчах си един дъмбел с тежести 10кг и не мога да си го прибера (ръцете ми умаляха)
И приключих с големите тежести бтв, сега съм си взела обръч да въртя и въженце да скачам, дъмбел за каквото мога и това е. Гърди само с лицеви опори :Д
честито, преди 1 година си била по-тегава от един приятел, страхотна Номи :D
ةتشضل انزفث
05-09-2017, 18:57
Аз на мъртва тяга вдигам 70 кг а клек веднъж 100
PathToOuroboros
05-09-2017, 19:12
Да спориш, без да имаш понятие по темата и общата картинка е като да пърдиш през устата.. Хем мирише, хем заемаш времето, в което другите могат всъщност да стигнат до някаква истина, без да си размятат безмисленото, несъществено и фундаментално лишено от креативна искра его наляво надясно.. Нищо чудно, че доста от умните хора отбягват контакта с приматите при положение, че нито ще бъдат разбрани, нито ще бъдат изслушани поне и единствената причина да се движиш в общите среди е реално да използваш големия си мозък да разделяш хората от техните пари и да ги влагаш в нещо, което всъщност има някакво значение дълго след като си се превърнал в храна за картофите..
NomNomNom
05-09-2017, 19:15
честито, преди 1 година си била по-тегава от един приятел, страхотна Номи :D
Оставям тежестите за мъжете Ракши :д да имам повод някой силен младеж като теб да ми помага с чантите
А котката ми не може да си намери място, мн е бременна, дано не ми се окоти в краката
Ама е такава притеснена и объркана, хем ми е тъжно, хем е смешно
Аз...спомням си колко беше силен. Иска ми се да бях наследила това от него. Иска ми се да бях толкова смела. Понякога си спомням какъв беше животът с него и колко много ме обичаше, и колко много го обичам и...липсва ми. Още ми е трудно да приема, че го няма. Още го сънувам, още искам съвети от него, макар да знам, че няма как да ми отговори. Но понякога ми отговаря. Понякога идва в съня ми и ме разтърсва, казва ми кое е правилното решение. И често се питам какво би направил той, ако беше на мое място. И често ми се иска да беше жив днес, за да го опозная още по-добре или просто за да бъде до мен в даден момент. Липсваш ми...Обичам те.
anonymous908491
05-09-2017, 19:24
и въженце да скачам
ewok има един клип от училище май, та там скачаше и бимбите и за малко да я треснат в брадичката
и при теб ще е нещо подобно, ако започнеш с подскоците
Гърди само с лицеви опори :Д
трудно ще ти е, правят се с широк хват и пак стигаме до проблем с бимбите
може би с вдигнати крака, ама там вече и рамена се товарят, а не само гърдите
NomNomNom
05-09-2017, 19:27
Мога на лежанка с дъмбели или лост
Ама нямам лежанка у над и втори дъмбел
Гърдите не ми пречат, евок да го мисли :Д
ةتشضل انزفث
05-09-2017, 19:29
е ти сега как тренираш всъщност
anonymous908491
05-09-2017, 19:29
достатъчно ти е да тичаш или плуваш, няма нужда да вдигаш
NomNomNom
05-09-2017, 19:32
Не тренирам от 6 месеца
От тичане само ръцете са ми хилави
Не плувам вече - коса/кожа/нокти
@лиле - :( някои душевни дупки зеят дълго време, но хубавите спомени остават
anonymous908491
05-09-2017, 19:34
в Самоков нали е минерален басейна, не би трябвало да имаш проблем
NomNomNom
05-09-2017, 19:38
Хм, нямаме минерален в Самоков.
На сапарева има ( и в долна баня 1-2 малки останаха май), ама те са за прецикване само
най-ташака е, че лежанката на номи докато тренираше най-вероятно е колкото на половината пишещи от мъжки пол :D :D
също така споко да не трябва да тренираш. Има предостатъчно проучвания и данни за тренировките с тежести. Не само с тежести, калистениката си е тупаница също.
anonymous990763
05-09-2017, 19:56
Мога да те науча как се връзва.
Мога да те науча как се връзва.
страхотно
а на вечеря ще ме изведеш ли
или направо у вас?
anonymous990763
05-09-2017, 20:44
страхотно
а на вечеря ще ме изведеш ли
или направо у вас?
Просто предавам знанието от поколение на поколение. :D
Просто предавам знанието от поколение на поколение. :D
хареса ми колко тактично спомена правенето на ново поколение
me likes
sladura89
05-09-2017, 22:41
Лол и ти ли си от Гео Милев :shock:
Не един от близките квартали, но няма значение! :)
http://prikachi.com/images/333/9117333d.jpg
Аз през нощта. Нямам сили още отсега.
deitona22
05-10-2017, 06:43
me likes
:D :D :D :D
Chrysothemis
05-10-2017, 10:13
me likes
Не мисля, че ще можеш.
и моята котка е бременна, Номи
обаче сме в апартамент /на първия етаж, тя често се разхожда и така е забременяла явно/ и не знам как ще се грижим за котенцата
майка ми не искаше да я кастрираме и сега ми е интересно как ще смогва с грижите, особено аз като не съм в Плд често
Имам работа към унито и предпочетох да повървя натам пеша. Приятно е, но сигурно щеше да е още по-приятно, ако беше още по-топло и слънчево и ако не летяха пухове от тополи. #кихащиджуджетааааааааа
Аз съм в потрес...Това чудо как не го е срам да се нарече лекар. Изчадие.
PathToOuroboros
05-10-2017, 12:58
Вече има роботи симулиращи почти неразличимо музиката създадена от композиторите, рисувайки неразличимо от художниците, кибернетиката се развива с висока скорост и ще надмине нашите недъзи, създадени са заместители на взаймоотношенията, в които мъжете се влюбват и са досущ като живи.. След време дори самоусъвършенстващ се интелект, чийто прототипи вече съществуват, но все още не са надминали човешкия потенциал.
Ако мозъка може да симулира, че имаш ръка, то има ли значение метална или от плът и кръв ? Ако може да бъде излъган убедително, че има човек отсреща, то какво значение дали от силикон или плът и кръв ? Ако може да бъде излъган, че е в затвора има ли значение дали има метална решетка пред теб ? Ако може да бъде излъган, че се намира на Марс, докато се намира в някое подземие на земята има ли значение дали си физически там ?
Малко по малко разбиваме стените на мистерията, малко по малко разбираме принципа на талос, какво всъщност ни прави хора, а нашата реалност е толкова лесно манипулируема, че след време може да бъдем изцяло метални, но все пак да мислим, че сме хора от плът и кръв в един симулиран свят изграден от хората преди нас. Какво ни прави хора ако всичко, в което сме уникални може да бъде симулирано дори по добре от нашите създания ? Ако можем да създадем нещо, което мисли по добре от нас и е по креативно от нас, по умно и самоусъвършенстващо се отвъд нашите биологични недостатъци ? Какво ни прави специални ?
Не мисля, че ще можеш.
що
Здравейте, здравейте мили мои фенове :) !
Как сте :D ?
Познайте кой се върна да ви види как скучаете в мое отсъствие :razz: !
Докато ме няма, виждам че всички до един сте заляли темата с мрънкоч :razz: !
А докато бях тук, говорехте как "Грозния само се оплаква и мрънка" :shock: .
Виждам, че не падате по-долу от мен 8) !
http://prikachi.com/images/333/9117333d.jpg
Аз през нощта. Нямам сили още отсега.Каква е тая кочина мила? Така ли живееш? Срамота!
http://images.webcafe.bg/2014/04/28/32012/618x464.jpg
:D :D :D :DКакво си се захилил - на всички е ясно че нищо не правиш по тоя въпрос :D.
сигурно щеше да е още по-приятно, ако беше още по-топло и слънчево и ако не летяха пухове от тополи. #кихащиджуджетааааааааа"Край реката, редят се редят се топоооооолите....
побелели, побелели от първия... пух" :D
Тъкмо в долният раздел прочетох нещо за някаква киста... Поглеждам по-нагоре - и тука се е появила кистата...
LoadRunner
05-10-2017, 19:29
Тъкмо в долният раздел прочетох нещо за някаква киста... Поглеждам по-нагоре - и тука се е появила кистата...
тумор
ква киста
уж бяхме в ремисия, то пак се появи
ше оставя жените да го наръфат тоя израстък, както в доброто старо време
PathToOuroboros
05-10-2017, 20:22
Колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че това не е форум, а някаква секта райш ли и аз съм единствения без роба, глава на кокошка в лявата си ръка, татуировка на челото и не съм застанал в удобна поза да вдишвам пръдните си и да твърдя, че са рози и всички да се съгласяват с мен твърдейки, че техните са теменужки.. Еххх сигурно е хубаво да живеете в затворен кръг и никога да не отваряте прозорците да проветрите с малко нова перспектива, любопитни и интелектуално стимулиращи писания :D
Сигурно ако имаше нови перспективи, любопитни и интелектуално стимулиращи писания, щяхме да ги приветстваме радушно.
ОН: Пак комплексарски работи... Не се ли научиха тия да не се пъхат там, където никой не ги е викал?! Ще ги лайкна всичките с по един тиган в грозните мутри и ше мирясат. Намерили пред кого да се правят на вървежни.
Беше мило, наистина, аплодисменти. Ама продължаваш да си кифла. Сори-нотсори.
Здравейте, здравейте мили мои фенове :) !
момичето, което спа с теб получи ли медал за храброст вече
pandabear
05-10-2017, 21:30
усещам се, че в последно време намирам него във всяко нещо, което нарисувам или пък снимам навън. баси, дори хобито ми вече не помага да превъзмогна подобни моменти. преди поне успявах да се разсея. А сега...отивам в залата и там е пълно с познати, които само ме разпитват, и нямат грам съобразителност. отивам в библиотеката и пак е навсякъде, във всяка епоха. и рафт. и диванче. отивам да тичам в парка, пак е там, сменям маршрута, и точно си помислям, че се отървах и започва следващата песен от mp3-ката: "cause there's this tune I found that makes me think of you somehow and I play it on repeat".
и ми се плаче. ама ми писна да си плача сама. писна ми да няма рамо, на което да си поплача, както се вика. а по мен да си изливат душевния боклук всички могат, а когато кажа, че ме натоварват, започват да ми се сърдят. абе, писна ми, да. и дори прекрасните неща, които ми се случват в професионален план и университета не могат да ме зарадват. или по-скоро аз не мога да им се зарадвам. 'щото имам нужда от любов, да. не онази, семейната. нито от приятелската. от тази любов преливам. и знам, звучи ужасно, 'щото има толкова много по тоя свят, които дават мило и драго за нея. ама ПИСНА МИ. 'що съм толкова скчупена, мамка му... fuck this shit.
Кораба да си изчисти архивите, че си ебало коня
каза тя
"Край реката, редят се редят се топоооооолите....
побелели, побелели от първия... пух" :D
По-скоро „край реката редят се, редят се сополите“ ама и твоята интерпретация става някак си.
LoadRunner
05-10-2017, 21:59
http://www.youtube.com/watch?v=QCzJbpcCLgI&t=1m46s
"9,060,712 subscribers • 1,119,694,582 views
Joined Aug 15, 2010"
този определено прави някви пари от ютуб
http://www.youtube.com/watch?v=QCzJbpcCLgI&t=1m46s
"9,060,712 subscribers • 1,119,694,582 views
Joined Aug 15, 2010"
този определено прави някви пари от ютуб
мхм
те хора на по 50к събскрайбъри вадят доволни пари, ти за 9 млн :D
NomNomNom
05-11-2017, 06:12
Вчера ни показваха една система за видеонаблюдение, и 2 от камерите бяха много любопитни
1: фирмения хамбар с частен самолет :д
2: поточна линия, на която има виснали крави/телета, одрани, и човек, който стои на едно място, и им цепва гръдния кош
А една камера, ако я пуснеш на 24/7 на макс резолюция (8мп) и фпс, и й пазиш запишите 30 дни - може терабайт да удари, и така като имаш 60 камери, направо да си вдигаш san предлагам
Niakoitam
05-11-2017, 07:11
Усещането, че няма пред кого да си излееш болката. Усещането, че и да има...е все тая. Най-много да даде някой и друг неизпълним съвет и в един момент да му втръснеш и готово. Усещането, че си толкова близо, а в същото време и толкова далеч от желанията. Усещащите прилики в усещанията с разни твои стари сънища и в същото време така и не идвайки така с нетърпение очакваната тяхна хубава част. Финалът. Чакаш, надяваш се, чакаш, а той така не идва и не идва.Разколебан си, чудиш се...имат ли някаква връзка с реалността или са просто игри на подсъзнанието ти? Какви игри само...И колко реални картини само. А откъде идват? Ти ли ги измисляш? Странно... В реалността ти е трудно да си помислиш, че може сам да измисляш подобни неща. Дали да не се напънеш в писането на книги. Може пък и да ти провърви. И защо аджеба тези сънища, ако са просто измислица на съзнанието...защо ли...да се прочистят по-лесно невроните...да влият на психиката ти по някакъв начин или не се знае за какво...имат толкова приличащи си усещания в реалността в бъдещето...
В един сън преди няколко години например сънувах, че си имам сейф с пари в нас. Не им се радвах баш обаче.Подбутвах ги с ръце на двете страни, защото търсех в сейфа нещо съвсем друг. Намерих навътре някакво печено агне и останах много щастлив. Сякаш намерих именно това, което търсех.
Тогава нямах собствени пари тъй, че този сейф беше леко нелогичен. Сякаш просто някакво желание.
Сега така се стекоха обстоятелствата, че вече имам някакви, но са наистина като в сейф поставени. Почти не ги харча.Като цяло точно в момента няма за какво, а даже и с кого. Попаднах в нещо като временна или по-дълга изолация пак.Търся друго/и нещо/а. Подозирам добре какво символизира агнето в онзи сън. То сякаш дори и в него се знаеше. Нещо по-важно за мен от парите.Само дето "колкото и да търся в сейфа" не го намирам и не го намирам.
Друг сън.
Возя се в някакъв рейс на път към нас подпрян на някаква омъжена жена.В един момент рейса се чупи.Свалят ме на няква спирка казвайки ми, че следващия ще дойде след Нова Година, а знам, че дотогава остават няколко месеца.
И да, наистина в един момент миналата година се чувствах сякаш далеч по-добре в дадени периоди. Но няколко месеца преди Нова Година "слязох от рейса"И да на него се сещам, че имаше и омъжена жена. Сега "чакам следващия", но той не идва и не идва, а Нова Година дойде преди вече 5 месеца. Някога интерпретирах това пътуване към нас буквално.
Но сега вече не го интерпретирам чак толкова буквално.Реално то аз и сега съм си в нас. В домът ни.Но...сякаш не съм.Сякаш не съм на своето си място и не живея своя си живот както бих желал. Може би това би трябвало да е моя реален дом по маршрута на рейса, но здравия не идва и не идва...
Мотивът с гледането с празен поглед в нищото го имам на много места.Нищото, което в един прекрасен момент рязко се променя и идват още и още и още изненадващи ме приятно и карайки ме да се чувствам истински щастлив и истински жив готини неща и събития под формата на метафорични предмети и/или картини.
Но сега...сега аз продължавам да гледам с празен поглед в нищото...неспособен да се зарадвам трайно дори и на градивните неща и...питащ се дали наистина някога ще дойде готиния финал на безброя мои сънища или просто яко се заблуждавам в желанието си това наистина да се случи.Дали в един прекрасен ден жаркото Слънце ще потопи в лъчите си и моята мрачна и облачна уличка...
LoadRunner
05-11-2017, 09:41
Усещането, че няма пред кого да си излееш болката. Усещането, че и да има...е все тая. Най-много да даде някой и друг неизпълним съвет и в един момент да му втръснеш и готово. Усещането, че си толкова близо, а в същото време и толкова далеч от желанията. Усещащите прилики в усещанията с разни твои (1)стари сънища и в същото време така и не идвайки така с нетърпение очакваната тяхна хубава част. Финалът. Чакаш, надяваш се, чакаш, а той така не идва и не идва.Разколебан си, чудиш се...имат ли някаква връзка с реалността или са просто игри на подсъзнанието ти? Какви игри само...И колко реални картини само. А откъде идват? Ти ли ги измисляш? Странно... В реалността ти е трудно да си помислиш, че може сам да измисляш подобни неща. Дали да не се напънеш в писането на книги. Може пък и да ти провърви. И защо аджеба (2)тези сънища, ако са просто измислица на съзнанието...защо ли...да се прочистят по-лесно невроните...да влият на психиката ти по някакъв начин или не се знае за какво...имат толкова приличащи си усещания в реалността в бъдещето...
(3)В един сън преди няколко години (4)например сънувах, че си имам сейф с пари в нас. Не им се радвах баш обаче.Подбутвах ги с ръце на двете страни, защото търсех в сейфа нещо съвсем друг. Намерих навътре някакво печено агне и останах много щастлив. Сякаш намерих именно това, което търсех.
Тогава нямах собствени пари тъй, че този сейф беше леко нелогичен. Сякаш просто някакво желание.
Сега така се стекоха обстоятелствата, че вече имам някакви, но са наистина като в сейф поставени. Почти не ги харча.Като цяло точно в момента няма за какво, а даже и с кого. Попаднах в нещо като временна или по-дълга изолация пак.Търся друго/и нещо/а. Подозирам добре какво символизира агнето (5)в онзи сън. То сякаш дори и в него се знаеше. Нещо по-важно за мен от парите.Само дето "колкото и да търся в сейфа" не го намирам и не го намирам.
(6)Друг сън.
Возя се в някакъв рейс на път към нас подпрян на някаква омъжена жена.В един момент рейса се чупи.Свалят ме на няква спирка казвайки ми, че следващия ще дойде след Нова Година, а знам, че дотогава остават няколко месеца.
И да, наистина в един момент миналата година се чувствах сякаш далеч по-добре в дадени периоди. Но няколко месеца преди Нова Година "слязох от рейса"И да на него се сещам, че имаше и омъжена жена. Сега "чакам следващия", но той не идва и не идва, а Нова Година дойде преди вече 5 месеца. Някога интерпретирах това пътуване към нас буквално.
Но сега вече не го интерпретирам чак толкова буквално.Реално то аз и сега съм си в нас. В домът ни.Но...сякаш не съм.Сякаш не съм на своето си място и не живея своя си живот както бих желал. Може би това би трябвало да е моя реален дом по маршрута на рейса, но здравия не идва и не идва...
Мотивът с гледането с празен поглед в нищото го имам на много места.Нищото, което в един прекрасен момент рязко се променя и идват още и още и още изненадващи ме приятно и карайки ме да се чувствам истински щастлив и истински жив готини неща и събития под формата на метафорични предмети и/или картини.
Но сега...сега аз продължавам да гледам с празен поглед в нищото...неспособен да се зарадвам трайно дори и на градивните неща и...питащ се дали наистина някога ще дойде готиния финал (7)на безброя мои сънища или просто яко се заблуждавам в желанието си това наистина да се случи.Дали в един прекрасен ден жаркото Слънце ще потопи в лъчите си и моята мрачна и облачна уличка...
сори ма ти си ебати тъпия
YoungBloodZ
05-11-2017, 09:49
Ти па' си много умен.
DarkTemplar
05-11-2017, 10:20
Още 100 години да живея пак няма да разбера някои жени.
сънищата за някойтам са като религия до известна степен. Според сънищата той гадае своето бъдеще и се опитва да разбере своето настояще, изживявайки своето минало отново и отново :D
Също така има някви цифра метафорични начини, по които ги пресъздава обърканото му съзнание.
Мисля си, че ако сънуваше нещата, които аз сънувам, щеше да си сложиш края, някойтам :D
NomNomNom
05-11-2017, 11:23
Някой там, работиш ли още, как си прекарваш времето, не съм те засичала скоро
Он:мацоната роди едно мъртво котенце, май няма повече. И държеше да ражда под бюрото ми в краката ми докато работя, първо й се карах да си седи в леглото й но беше много уплашена и се я взех с легълцето.
Привързах се към таз котана, някаква добричка и умна е.
^Днес ли е станало това? :( Кучо сутринта получи инфаркт, много беше страшно. Успях да запазя самообладание, понеже майка много се паникьоса, но вътрешно много ме беше страх. Сега е много унил и ми е много мъчно за него, не искам да го губя, а е възрастен вече. :(
NomNomNom
05-11-2017, 12:54
не мога дори и да си представя това, милото животинче ^ :( съжалявам Лила, дано се оправи и ви радва още някакви годинки
Мацата, тази сутрин, към 8 сутринта беше много притеснена и ме събуди, нито й се ядеше, нито излизаше, започна усилено да се муши под завивките ми (не го прави иначе) и след 2-3 часа приключи всичко.
Niakoitam
05-11-2017, 13:30
Ако не друго поне разбрах нещо ново за теб. Научил си се поне да броиш до 7 в училището. А сега,ако няма какво повече да кажеш,може да си завреш мнението там дето Слънце не те ограява и да ходиш да се криеш от преследващите те мацки. Но не си първия,няма и да си последния. Заради подобни разсъждения са ме "хранили" и със Салвия Дивинорум. Заради това и избягвам да разисквам подобни мисли с хората наживо освен,ако изрично не знам,че се интересуват...
сънищата за някойтам са като религия до известна степен. Според сънищата той гадае своето бъдеще и се опитва да разбере своето настояще, изживявайки своето минало отново и отново :D
Също така има някви цифра метафорични начини, по които ги пресъздава обърканото му съзнание.
Мисля си, че ако сънуваше нещата, които аз сънувам, щеше да си сложиш края, някойтам :D
Оооо не се мисли чак за толкова уникален. :D И аз сънувам понякога доста шантави сънища,които често доста бързо забравям,защото или не хващам никакъв смисъл в тях или просто ми напомнят за неща,които съм видял или съм си мислил наскоро. Но пък има и такива дето имат логика,но с нищо не ми напомнят за неща и хора,за който съм мислил или виждал напоследък.
Иначе чак религия не може да се каже,че са ми. Дори и незнам дали наистина са толкова важни все още. Макар,че имам и няколко дето са се сбъднали на почти 100% не метафорично,а направо дословно. Все пак мисля,че ако показват нещо то би трябвало да е предимно метафорично за да може само който е достатъчно зрял за това да вижда нещата. Попринцип има много съновници,които ти казвата това и това означава това. Аз мисля,че не е лошо да се има предвид. Но....повечето хора,които твърдят,че разбират от сънища твърдят,че съновниците могат да ти дадат само една малка насока. отттам нататък трябва да разчиташ повече на усещанията си спрямо реалността и каквото ти говори даден предмет или картина спрямо реалността. Как те кара да се чувстваш въпросното събитие или предмет в съня. И на практика според съновника да речем кучето може да означава приятел,но ако те е страх от него в съня може да означава също и враг.
Та,ако аз бях напълно убеден в истиността на сънищата,а още повече и че аз успявам да ги интерпретирам правилно....знаеш ли какво щях да направя. Да си живея живота такъв какъвто е,а през свободното време да си вдигам краката на кошетката колкото се може по-високо. Защото рядко сънувам кошмари,а даже и да сънувам колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията в началото и дори в средата на много мои сънища,то накрая с триста зора и за моя много голяма изненада аз съм крайния победител.
Просто....знам ли....не се смятам за чак толкова умен,даже и на подсъзнателно ниво за да може мозъка ми да измисля разни супер реалистични и дори на моменти грабващи истории (казвали са ми го други хора),които като се замисли човек даже си имат и своята логика. Като пренебрегнем различните предмети и елементи различни в тях могат дори да се систематизират на еднакви групи,защото сякаш показват едно и също нещо с изключително голяма точност,но....просто описани с доста по-различни думи. В случая елементи,детайли и чувства. Знае се също и че по време на третата фаза от сънуването наречена РЕМ, през,която се случват сънищата и трае по няколко пъти по няколко минути през ноща, макар и сънищата ни да ни се струват часове и дни мозъка работи на пълни обороти. Доста по-бурно отколкото в будно състояние и му е нужно два пъти повече кислород и кръв. Напълно изключен е единственното предния дял,който отговаря за логиката и логическото мислене. Има си начини да се събуди и този дял. Замалко мисля,че веднъж и аз съм го изпитал,но без да съм се опитвал и при моментното му събуждане вероятността да се събудиш напълно или да бъдеш "излъган,че си се събудил (както при мен беше) е голяма. Та при събъждането на тази част вече осъзнаваш,че сънуваш и можеш да контролираш ситуацията в сънищата си. Това е така нареченото Контролирано сънуване. Ти водиш процеса на сънищата си,а не те теб.
Та незнам, в този ред на мисли като се сетя за еволюцията и ми е малко трудно да кажа,че тези процеси са нищо. И цялата дандания натоварваща яко централното процесорче е някакъв си няколкоминутен бъгав скрийнсейвър случващ се поняколко пъти през ноща,за който дори има предварителна подготовка от още две фази. Къде е смисъла? Това ме разколебава. А иии....както казах сънищата ми като цяло не са гадни,а дори готини. Извинявам се за романа. И без това може и да не го оцениш...:D
Някой там, работиш ли още, как си прекарваш времето, не съм те засичала скоро
Он:мацоната роди едно мъртво котенце, май няма повече. И държеше да ражда под бюрото ми в краката ми докато работя, първо й се карах да си седи в леглото й но беше много уплашена и се я взех с легълцето.
Привързах се към таз котана, някаква добричка и умна е.
Сигурно,защото предимно чета тази тема тук и рядко отговарям. И се занимавам с други глупости. :).
Или помагам по строежите захванати от баща ми или нещо си разцъквам. Напоследък се разгледах и разни walkghrouhgt-чета на игри и ми губят свободното време. Иначе сега не работя. Сякаш има едно място във близък град дето биха ме взели веднага,защото взимат всеки и една бивша колежка ме караше преди време,но сякаш на този етап не ми се ходи там. Имах и едно предложение да пробвам малко по-далече за едно място дето бях кандидаствал,но казах,че ако има място тук тогава може да ме викнат. Засега никой не ме вика. Имам и разни пак ще кажа сънища,че ще ме викнат за нещо от старата работа и действително имам няколко обещания от там всъщност,но на този етап всеки си трае. Ма на този етап не съм и особено мотивиран да търся нещо. Единственото,което ме ръчка е че имам малко трудов стаж,но другото....Направо ходя като разпран насам натам (беше ирония). Както казах си имам и малко мои си финанси.Преко сили може и да достигат колкото две твои заплати,даже е под въпрос,но с моя начин на живот и с моето харчене сигурно ще ми стигнат за поне 10тина години....:D Гадже си нямам та да ми ги харчи... Ако искам нещо да си купя мога да си го купя,но пък не съм от харчещите както казах. Дрехи обувки,една минимална сумичка за телефон на няколко месеца,защото говоря всекидневно по 10 часа на него нали (я, отново ирония). И те така такива ми ти работи. Живот ли е да го опишеш...:)
anonymous990763
05-11-2017, 13:36
Научи ме и мен. ^
Niakoitam
05-11-2017, 13:42
Научи ме и мен. ^
Не мисля,че ще ти хареса. Бързо ще избягаш с ниторифицираните си обувки.....:D
anonymous990763
05-11-2017, 13:46
Не мисля,че ще ти хареса. Бързо ще избягаш с ниторифицираните си обувки.....:D
Говорех за разтягането на локуми. С озъзнатото сънуване нямам проблеми.
Лоботомирания имбецил защо ме провокира? Модератори, нещо? Банално е вече. Баси.
Niakoitam
05-11-2017, 14:47
Ясно. Като порастнеш и сама ще се научиш...:)
https://youtu.be/aI4vJbnodm0
https://www.facebook.com/UltimateMemes2017/videos/308368942926869/
https://youtu.be/p0vzoKIJXco
:lol::lol::lol:
StringTheoryPracticist
05-11-2017, 16:47
Наистина ли искаш да можеш да разтягаш локуми по-добре? Изненадан съм.
Досега мислех, че умишлено отговаряш кратко като признак или сигнал за непукизъм. По-прецизно:
// string comment - текста ти
int interest = comment.length
bool politeness = comment.exists
StringTheoryPracticist
05-11-2017, 17:11
Днес имаше round на Codeforces.
Не се състезавам там, прекалено съм бавен май :д
deitona22
05-11-2017, 17:37
Оооо не.
Оня "Убавия" па ли се е върнал?
След 5 часа на крак/на купон,тва в УАСГ(Виаз),4 часа спане и цял ден в унито..."екстра" се чувствам.
И днеска ме викат на диско,ма па чалга...ай нема нужда.
Jack_Reacher
05-11-2017, 17:48
трябва да спра алкохола
поне за известно време
особено след вчера
и оня ден
и събота
Ебах го, последните двама от алкохол и кОпон се оплаквате, да взема да ви сваля малко товар от плещите?!
ةتشضل انزفث
05-11-2017, 18:47
Защо след всяко хубаво нещо се случва нещо гадно. Ей тъкмо се бях зарадвал заради всичко и сега за един миг се скапа вече направо се чудя какво да правя да навършвам 18 най-накрая омръзна ми !!!
deitona22
05-11-2017, 18:50
Ебах го, последните двама от алкохол и кОпон се оплаквате, да взема да ви сваля малко товар от плещите?!
В грешка си.
Беше "кОпон".
Скучна работа.
Колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че това не е форум, а някаква секта райш ли и аз съм единствения без роба, глава на кокошка в лявата си ръка, татуировка на челото и не съм застанал в удобна поза да вдишвам пръдните си и да твърдя, че са рози и всички да се съгласяват с мен твърдейки, че техните са теменужки.. Еххх сигурно е хубаво да живеете в затворен кръг и никога да не отваряте прозорците да проветрите с малко нова перспектива, любопитни и интелектуално стимулиращи писания :DТака си е! В тоя форум не можеш да казваш, че чуждата пръдня смърди на лайна, защото се обиждат.
момичето, което спа с теб получи ли медал за храброст вечеЗдрастииииии :D !
От къде е тоя интерес у теб :) ?
И ти ли искаш да получиш медал 8) ?
За единия медал си готова и резбата да изправиш, ей :razz: !
По-скоро „край реката редят се, редят се сополите“ ама и твоята интерпретация става някак си.Е браво, тука ме надмина, за това (сополите) не бях се сетил.
този определено прави някви пари от ютубКак е Трънчо? Още ли зяпаш профила на Марио във ФБ :D?
Успехът на другите те кара яко да завиждаш, вместо да се хванеш да направиш нещо (за себе си).
сори ма ти си ебати тъпияКой го казва...
https://m.popkey.co/7f9860/DQYAM.gif
...да ходиш да се криеш от преследващите те мацки.Това беше много груба гавра към Рънъра, дори на мен не би ми дошло наум такова нещо. Чак жал ми става за него!
anonymous990763
05-11-2017, 19:26
Наистина ли искаш да можеш да разтягаш локуми по-добре? Изненадан съм.
Досега мислех, че умишлено отговаряш кратко като признак или сигнал за непукизъм. По-прецизно:
// string comment - текста ти
int interest = comment.length
bool politeness = comment.exists
По-ясно изразено е, но и в действителност не харесвам да обяснявам неща, до които човек може да стигне самостоятелно, но поне трябва да се науча да го симулирам достатъчно добре.
deitona22
05-11-2017, 19:35
Убав маиняй се от тука.
Екстра си беше без тебе.
Има други тролчета,ма ти си най-досадното сичките.
Айде пак в дупката.
Резко ако може.
DarkTemplar
05-11-2017, 20:10
„За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже – Браво, страшен си!“ - Джоко Росич
Мъжете не искаме много. Най-вече това.
Оооо не се мисли чак за толкова уникален. :D И аз сънувам понякога доста шантави сънища,които често доста бързо забравям,защото или не хващам никакъв смисъл в тях или просто ми напомнят за неща,които съм видял или съм си мислил наскоро. Но пък има и такива дето имат логика,но с нищо не ми напомнят за неща и хора,за който съм мислил или виждал напоследък.
Иначе чак религия не може да се каже,че са ми. Дори и незнам дали наистина са толкова важни все още. Макар,че имам и няколко дето са се сбъднали на почти 100% не метафорично,а направо дословно. Все пак мисля,че ако показват нещо то би трябвало да е предимно метафорично за да може само който е достатъчно зрял за това да вижда нещата. Попринцип има много съновници,които ти казвата това и това означава това. Аз мисля,че не е лошо да се има предвид. Но....повечето хора,които твърдят,че разбират от сънища твърдят,че съновниците могат да ти дадат само една малка насока. отттам нататък трябва да разчиташ повече на усещанията си спрямо реалността и каквото ти говори даден предмет или картина спрямо реалността. Как те кара да се чувстваш въпросното събитие или предмет в съня. И на практика според съновника да речем кучето може да означава приятел,но ако те е страх от него в съня може да означава също и враг.
Та,ако аз бях напълно убеден в истиността на сънищата,а още повече и че аз успявам да ги интерпретирам правилно....знаеш ли какво щях да направя. Да си живея живота такъв какъвто е,а през свободното време да си вдигам краката на кошетката колкото се може по-високо. Защото рядко сънувам кошмари,а даже и да сънувам колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията в началото и дори в средата на много мои сънища,то накрая с триста зора и за моя много голяма изненада аз съм крайния победител.
Просто....знам ли....не се смятам за чак толкова умен,даже и на подсъзнателно ниво за да може мозъка ми да измисля разни супер реалистични и дори на моменти грабващи истории (казвали са ми го други хора),които като се замисли човек даже си имат и своята логика. Като пренебрегнем различните предмети и елементи различни в тях могат дори да се систематизират на еднакви групи,защото сякаш показват едно и също нещо с изключително голяма точност,но....просто описани с доста по-различни думи. В случая елементи,детайли и чувства. Знае се също и че по време на третата фаза от сънуването наречена РЕМ, през,която се случват сънищата и трае по няколко пъти по няколко минути през ноща, макар и сънищата ни да ни се струват часове и дни мозъка работи на пълни обороти. Доста по-бурно отколкото в будно състояние и му е нужно два пъти повече кислород и кръв. Напълно изключен е единственното предния дял,който отговаря за логиката и логическото мислене. Има си начини да се събуди и този дял. Замалко мисля,че веднъж и аз съм го изпитал,но без да съм се опитвал и при моментното му събуждане вероятността да се събудиш напълно или да бъдеш "излъган,че си се събудил (както при мен беше) е голяма. Та при събъждането на тази част вече осъзнаваш,че сънуваш и можеш да контролираш ситуацията в сънищата си. Това е така нареченото Контролирано сънуване. Ти водиш процеса на сънищата си,а не те теб.
Та незнам, в този ред на мисли като се сетя за еволюцията и ми е малко трудно да кажа,че тези процеси са нищо. И цялата дандания натоварваща яко централното процесорче е някакъв си няколкоминутен бъгав скрийнсейвър случващ се поняколко пъти през ноща,за който дори има предварителна подготовка от още две фази. Къде е смисъла? Това ме разколебава. А иии....както казах сънищата ми като цяло не са гадни,а дори готини. Извинявам се за романа. И без това може и да не го оцениш...:D
прочетох го, въпреки че не мислех да го правя, но го направих
днес сутринта писах на приятели, че lucid dream-a беше твърде реален този път
това контролирано сънуване масата хора го наричаме Lucid dreaming, просто защото е чужда сентенция и факта, че знаем малко английски го прави възможно да използваме чужди думички ида знаем кво значат.
тъ, не се мисля по никакъв начин за уникален. Тва е все едно да се мислиш за уникален, защото дишаш. Просто ти казвам, че сънуваш някакви твои фантазии, които имат по-скоро положителен заряд. Много хора не могат да се похвалят с това. Спомням си като беше лафил за значението на някви дървета и гори в сънищата ти. Тва звучи прекрасно нали, но това, което твърдях е, че ако сънуваше нещата, които сънуват повечето хора (използвам себе си като пример и знам, че не съм единствен, защото има милиони като мен), щеше да се побъркаш. Това го твърдя, защото търсиш някакви метафорични начини да си обясниш дадени явления или извратеността на съзнанието си.
Сънуваш някви горички и феички, които представляват всичко непознато или неизживяния ти потенциал и имаш някви фигури от семейството ти, а когато се събудиш се опитваш да го превърнеш в своя история... Брато, има дни, в които като стана ми отнема няколко часа, за да се осъзная дали съм това, което си мисля, че съм. Ако нещата, които се случват в съзнанието ми докато спя наистина имаха някаква връзка с реалността, в контекста на предсказване на бъдещето, то по-добре напусни страната, защото идва денят на страшния съд.
Малко се отплеснах, но се надявам, че все някой четящ схваща какво се опитвам да кажа - с прости думи е следното: не давай толкова голямо значение на сънищата. И преди съм ти го казвал.
Главно затова го сравних с религия, защото дори не искаш да мислиш, че може да са без значение, в което няма нищо лошо по принцип. Аз искам да си го признаеш, ей така :D Да си кажеш, че сънищата са напълно безсилни в това да контролират твоя живот и че вкарваш толкова мисъл в тях само и единствено, за да намериш някакъв вид забавление или да се откъснеш от ежедневието си в някакво приказно пространство, в което успяваш да направиш нещата, които искаш, но не успяваш в реалността.
Дори няма нужда да ми отговаряш. Искам след като го прочетеш да остане за малко в мислите ти и да се опиташ да го разгадаеш (смисъла).
нда, малко отнесени редчета изписах, ама в момента на толкова съм способен
nachossr
05-11-2017, 20:18
„За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже – Браво, страшен си!“ - Джоко Росич
Мъжете не искаме много. Най-вече това.
И в повечето случаи, като го получите не знаете какво да го правите, докато не го загубите :D
И в повечето случаи, като го получите не знаете какво да го правите, докато не го загубите :D
така е, при положение, че си просто един предмет.. Кво очакваш да стане? На всеки му се случва да си загуби ключовете или парите. С жените най-вероятно ще загубиш и двете в крайна сметка, дори ако имаш деца и тях ще изгубиш. Вагина с права бате, до къде стигна обществото
DarkTemplar
05-11-2017, 20:26
За другите не знам, аз го оценявам и си го пазя. Само дето го получавам твърде рядко. ;)
http://imgur.com/a/D4gg3
End of an era.
StringTheoryPracticist
05-11-2017, 20:51
По-ясно изразено е, но и в действителност не харесвам да обяснявам неща, до които човек може да стигне самостоятелно, но поне трябва да се науча да го симулирам достатъчно добре.
Може да подходиш сякаш човека насреща много обича да те слуша и не е зает и приема наготово ако мислиш вместо него, например малко дете. Или същото в по-малка степен.
LoadRunner
05-11-2017, 20:53
Да но аз си имам собствена теория за това и тя е много проста и практична.
Винаги когато го получим вече е късно и не го искаме защото не сме го получили когато сме го искали. А ние когато не искаме нещо, не го искаме. Толкова е просто. И ето ти нещо още по-просто, когато искаме нещо- искаме нещо.
Niakoitam
05-11-2017, 20:57
И аз и аз... :)
Ракши. Фейчки и горички казваш. :D
А как ти звучи сън, в който си изправен срещу огромно човекоподобно чудовище, което иска да те убие, а ти намираш около себе си само едно остро стъкълце и започваш да го ръчкаш като с клечка с игла, а навсякъде около теб хвърчи кръв. Хем ти е жал и почти ревеш, хем ръчкачш, защото знаеш, че иначе то ще те убие. Оставяш го в безпомощно състояние нямайки душевната сила да сложиш края знаейки, че някога ще се възстанови и ще стане по-силно, но сърце не ти дава да го доубиеш.
Така, че и аз не сънувам само горички, а още по-малко пък фейчки бъди сигурен
Иначе и за този сън си имам интерпретация наречена накратко Битката със страховете ми.
А пък в една част на тези положителни ми както казваш сънища, точно на границата между нетолкова хубавата част и доста по-хубавата йакви апокалипсиси е имало...яки взривове, взривящи се ракети, взривящи се половин градове, остатъци от кръв и т.н. Не е като и аз да съм нямал и сънища след които да ми се е искало да се хвърля през прозореца. Разликата между мен и теб е че аз се питам дали това може да означава нещо и какво. Защото съм чел че може да се сънува по-глобално, но повечето сънища си се отнасят само и единствено за съответния човек. Пък и аз както казах все още съм от изследващите. :)
Edit: Иначе сякаш добре, че някога се оказа,че една моя зъболекарка вярва в сънищата и взе един мой такъв по-насериозно та ме следи известно време след ваденето на зъба ми. Чак до последиците като от него за щастие не се достигна, но определено загноя, пих антибиотик една седмица и ми вади впоследствие една малка костичка..
anonymous908491
05-11-2017, 21:07
Хм, нямаме минерален в Самоков.
На сапарева има ( и в долна баня 1-2 малки останаха май), ама те са за прецикване само
слагай шапка за косата, не е много секси, ама ти не отиваш на модно дефиле, а да плуваш
за ноктите не знам защо ти се получава, но сигурно е липса на калций
за кожата се къпеш веднага след плуването, това би трябвало да измие всичко
ма сте много разглезени всички под 30 години
аз помня как по време на тренировките ми сипват в басейна кофи с хлор, ние си продължаваме с плуването, а над водата се образува някъв облак от газ, очите се подуват и стават червени, ама никой не ни пита за мнение, там сме да тренираме, не да се оплакваме
И аз и аз... :)
Ракши. Фейчки и горички казваш. :D
А как ти звучи сън, в който си изправен срещу огромно човекоподобно чудовище, което иска да те убие, а ти намираш около себе си само едно остро стъкълце и започваш да го ръчкаш като с клечка с игла, а навсякъде около теб хвърчи кръв. Хем ти е жал и почти ревеш, хем ръчкачш, защото знаеш, че иначе то ще те убие. Оставяш го в безпомощно състояние нямайки душевната сила да сложиш края знаейки, че някога ще се възстанови и ще стане по-силно, но сърце не ти дава да го доубиеш.
Така, че и аз не сънувам само горички, а още по-малко пък фейчки бъди сигурен
Иначе и за този сън си имам интерпретация наречена накратко Битката със страховете ми.
А пък в една част на тези положителни ми както казваш сънища, точно на границата между нетолкова хубавата част и доста по-хубавата йакви апокалипсиси е имало...яки взривове, взривящи се ракети, взривящи се половин градове, остатъци от кръв и т.н. Не е като и аз да съм нямал и сънища след които да ми се е искало да се хвърля през прозореца. Разликата между мен и теб е че аз се питам дали това може да означава нещо и какво. Защото съм чел че може да се сънува по-глобално, но повечето сънища си се отнасят само и единствено за съответния човек. Пък и аз както казах все още съм от изследващите. :)
не схващаш това, което казвам, ама май вината е моя, защото не успявам да го изразя както го мисля
казвам феи и птички, защото ги свързвам с един детски свят, окей. Това се опитвам да кажа, че твоите са по-скоро като приказка, дори да е гадна приказка пак е приказка. Решил си да я кръстиш "Битката със страховете ми", само дето не е баш битка, а е по-скоро съжителство :D и кръв и чудовища и човечност(?), все едно гледаш холивудска продукция. Ти си добрият и няма да се превръщаш в нещо друго, в нещо лошо, ще бъдеш по-добър от това, което побеждаваш и затова няма да го убиеш - по-приказно от това здраве му кажи.
Разликата между мен и теб е, че искаш да има нещо магическо, в което да вярваш. Аз съм скептичен до цинизъм. Това е разликата. Аз знам, че няма общо, защото не можеш да го докажеш. Ти се опитваш отчаяно да намериш такова доказателство, но не успяваш. Като бях малък (сигурно около първи клас) баба ми имаше една приятелка, която живееше в съседния вход и идваше чат пат да си говорят с баба ми. Един след като беше идвала нещо не ме накефи и си представих как се спъва и пада или нещо подобно (малко ми се губи, защото беше преди бая време), след което минаха 1-2 дни и тя (жената) се обади на баба ми да ѝ каже, че на прибиране от нас е паднала и си е изкълчила глезена и сега ѝ е подут и неща. След като разбрах си изкарах акъла и то не защото жената си беше наебала крака, а защото смятах, че когато си помисля нещо, то ще се сбъдне. Вярвах, че мога да контролирам така някви събития поне седмица, защото тогава имаше някакво първенство и все си мислех, че Аржентина ще бият, тва се случи 2-3 пъти, при което след това ги остраниха. Поредица от случайности бяха пясъчната база върху която построих кулата на вярванията си, която разбира се се срути с гръм и трясък и осъзнах, че не съм господ.
това ти го казвам защото и твоята вяра се базира на няколко случайности, като например онова с работата ти
тук идва момента, че имаше и някво пророчество, в което вярваше, но малко или много, далеч не се случи, ако не се лъжа :D
все тая, и без тва не мога да те накарам да повярваш нещо, което напълно смачква моментните ти вярвания
продължаваме напред
Niakoitam
05-11-2017, 21:38
Ехооо Ракши то по-мащабното беше за около 30тата ми годишнина. Аз все още да не забравяме, че съм на 30. Ами ако случайно пък вземе та "дойде" действително тазгодишния нов рейс от по-горния ми сън?
Иначе и аз съм забелязал една подобна тендеция сякаш. Когато кълна от сърце нещо или някого често сякаш клетвата ми лови здраво...:D
Edit: Иначе аз по-скоро не вярвам в случайните "случайности"...:)
anonymous990763
05-11-2017, 21:44
Може да подходиш сякаш човека насреща много обича да те слуша и не е зает и приема наготово ако мислиш вместо него, например малко дете. Или същото в по-малка степен.
Благодаря, практикант на струнни теории. Ще си представям малко дете, на което обаче трябва да обяснявам материала с по-сложна лексика.
divergent
05-11-2017, 22:00
Едните факти сочат към най-лошото, другите факти сочат, че всичко е наред, а принципно съм със силна интуиция, която ми подсказва същото като другите факти. Затова още не съм се притеснила, но не спирам да го мисля. Мога само да се надявам всичко да приключи благоприятно.
Страхотно е да съм част от този прекрасен колектив. Вече се чувствам на мястото си и най-после съм полезна по някакъв начин. Определено ми се върна живеца.
Оказа се, че не съм ходила на лекции от почти месец, сесията наближава, а аз ще се осера. Общо взето се надявам да закрепя някакви тройки колкото да мина, изобщо нямам намерение да си давам зор, и без това много ме разочароваха с дисциплините този семестър. Дано догодина да е обещаващо като първия семестър, че ще вземат да ме откажат. А ако ме откажат няма да записвам друго и ще си проваля живота. Ако изобщо може да се провали повече от сега.
Фокусирала съм съществуването си върху слушане на музика, пиене на сайдери като вода, втория сезон на сериала, кафета и почти всекидневни излизания по барове, придружени от ставане по обед и почти никакво ядене, като изключим киселото мляко, бананите и шоколада. Като си проспивам половината ден изобщо не знам как дори и за това ми стига времето.
Одеве ми се обадиха, за да ме помолят деликатно да бъда детегледачка в петък вечер. "Ако може да я прибереш след репетиция, че ние ще сме извън града, даже може и да постоиш малко при нея за компания, ние ще си дойдем към 12-1." Хубавото е, че имам благословията и на двамата родители да взема галон с бира и да пия с дъщеря им в градината. Лошото е, че даже и галона трябва сама да си купувам. Всъщност не знам дали и дъщерята се включваше в пиенето, или само ще ме гледа. Поне мама ще е доволна, че няма да вися пак в караоке бара, макар че нищо чудно таткото да се навие да отидем и там след като се приберат, ще бъде точно навреме за кОпона.
Смеех се за ретроградния меркурий, но наистина като приключи и се заобичахме наново. Може действително да има влияние тази шитня.
Даже и мама ме заобича. Купи ми от новата палитра на Есенс, която сама си правиш с продукти по избор. Досега винаги ми е мрънкала колко пари харча за козметика, но явно почивката зад граница ѝ се е отразила добре. Трябва да я пращам по-често.
Благодаря, практикант на струнни теории. Ще си представям малко дете, на което обаче трябва да обяснявам материала с по-сложна лексика.
индистинкт, твърде много говориш за деца напоследък
можем да намерим поне 5 донорчета от фороня
виж, на папугай са плувци, на някойтам са мечтатели, моите са задници, на рънъра са тичащи???
на анархи пък взимат 20 заплати при пенсиониране
на темплара се говори, че злоупотребяват с храната, на дейтона са мрънкащи, на младата кръв са млади, на харитов са пак мечтатели ма по друг начин, на кораба плуват, ма с кораби , не като на папугай
иииии да
виж колко много избор
Замислих се в колко изгодна позиция съм всъщност. Диктувам всичко от-до, егото е нахранено, като пусна офертичка ставам бок... Ест, гледам да не пускам офертички твърде рядко и като цяло да съм добра, щото така не иска да избяга, за да си играе с другите и си стои на място, за да четка мен. Леко му духа вятър между ушите та се оправям мега лесно с прищавки, които не ми се изпълняват. Въобще страшна оферта си е.
Отказах си отвсякъде плановете за утре, щото не смятам, че има къфто и да е смисъл да ходя там. Нищо няма да се промени, нищо няма да се оправи. Както в някакъв пост отскоро писах - не е само "искам", понякога е и "трябва". Щот аз много неща искам ма малко са здравословни за мен. Ся ш е хубаво поне някое копонче и малко пиене да се завърти утре вечер, за да не умра от тъпотия, щот с тая мойта пиене не става. То само на вино не иде. Пък мен ми се ходи на партей като не знам ко.
толкова ми се мрънкаше че направих два поста
не искам да копирам деитона, но
ИСКАМ ТОПЛА ВОДА
ОПЛАКВАМ СЕ
днес вечерта топлих 5 кани вода с каната на съквартирантката
отне ми сигурно 1 час
просто не знам каква е процедурата за слагане на бойлер в общежитията, но вече ми иде да отида отнякъде и да взема и да извикам някой майстор да го монтира
или да се къпя при една приятелка софиянка
или да се прибера в Пловдив докато няма топла вода, но имам неща за вършене тук и не ми е опция сега
DarkTemplar
05-11-2017, 23:00
Имам топла вода, което е едно от малкото хубави неща напоследък.
sladura89
05-11-2017, 23:43
Убав маиняй се от тука.
Екстра си беше без тебе.
Има други тролчета,ма ти си най-досадното сичките.
Айде пак в дупката.
Резко ако може.
Аз си мислех, че се е отказал, а той взе че пак се появи! :)
anonymous990763
05-12-2017, 04:21
индистинкт, твърде много говориш за деца напоследък
можем да намерим поне 5 донорчета от фороня
виж, на папугай са плувци, на някойтам са мечтатели, моите са задници, на рънъра са тичащи???
на анархи пък взимат 20 заплати при пенсиониране
на темплара се говори, че злоупотребяват с храната, на дейтона са мрънкащи, на младата кръв са млади, на харитов са пак мечтатели ма по друг начин, на кораба плуват, ма с кораби , не като на папугай
иииии да
виж колко много избор
Обезпокояващо.
ИСКАМ ТОПЛА ВОДА
ОПЛАКВАМ СЕ
днес вечерта топлих 5 кани вода с каната на съквартирантката
отне ми сигурно 1 час
просто не знам каква е процедурата за слагане на бойлер в общежитията, но вече ми иде да отида отнякъде и да взема и да извикам някой майстор да го монтира
или да се къпя при една приятелка софиянка
или да се прибера в Пловдив докато няма топла вода, но имам неща за вършене тук и не ми е опция сега
забавно ми е като спрат водата в СГ. Всички се оплакват на боклук все едно по техните места никога не спира водата/тока/интернета. Всеки път е ебати цирка. Все едно като е София нищо не може да се преебе
всеки уважаващ себе си софианец без бойлер има и бързовар и кофа в тях. Не е кой знае колко голяма подготовка, а улеснява всичко. С бързовара топлиш 1 кофа вода, която след това можеш да си разредиш със студена в леген. Като ни я бяха спряли онзи ден заради авария за 2 дни ми се наложи да топля така. Отне ми към 40 минути заедно със самото къпане. Единствения ташак е да си поливаш сам. Даже е някво такова зен упражнение, щото аз обичам да се варя под душа, така с топленето се хигиенизирах с 1 малък леген вода... Бях топлил 1 кофа, за да взема 2 чаши от нея :D
Трябва ти по-добра стратегия просто ; )
/една колежка се къпе като топли в една голяма купа вода в микровълновата..../
anonymous990763
05-12-2017, 05:54
що бе
Не чувстваш ли за некоректно да отправяш подобни подбуди към една Костенурка? Особено споменавайки потребители на 30+.
NomNomNom
05-12-2017, 07:07
Ракши, това с поливането май е яко :д
Хората плащат за турска/римска баня по спа центровете, в софия си я имате безплатно :д
Начи, ситуацията както винаги, фабриката е на майната си, и няма градски транспорт от/до нея, тяксито е 60-70евро в посока и дори нз дали ще мога да извикам за прибирането, ще работя с 3 момчета и ми е неудобно да питам някой да ме закара, защото нали петка с мъжете, ама истината е, че съм смотла
Таз книжка още я дъвча, още на листовки не съм ходила
Когато имаш бойлер.
Feeling chista.
deitona22
05-12-2017, 07:24
Аз си мислех, че се е отказал, а той взе че пак се появи! :)
Задружно ще го изгониме отново.
ИСКАМ ТОПЛА ВОДА
ОПЛАКВАМ СЕ
Начииииииии,специално за теб бях написал нещо позитивно,не се оплаквах,иии ти не си видяла.
Все негативното виждаш,е*ба*си.
Niakoitam
05-12-2017, 09:26
Той затова лелинчо ми за подобни случай се е снадбдил и с бойлер. И в квартала доколкото казаха топла вода няма да има. Обаче пък при него ще си има. Стига да не му спрат изцяло водата. Вече със собствен воден резервоар не се е обзавел...:D
забавно ми е като спрат водата в СГ. Всички се оплакват на боклук все едно по техните места никога не спира водата/тока/интернета. Всеки път е ебати цирка. Все едно като е София нищо не може да се преебе
всеки уважаващ себе си софианец без бойлер има и бързовар и кофа в тях. Не е кой знае колко голяма подготовка, а улеснява всичко. С бързовара топлиш 1 кофа вода, която след това можеш да си разредиш със студена в леген. Като ни я бяха спряли онзи ден заради авария за 2 дни ми се наложи да топля така. Отне ми към 40 минути заедно със самото къпане. Единствения ташак е да си поливаш сам. Даже е някво такова зен упражнение, щото аз обичам да се варя под душа, така с топленето се хигиенизирах с 1 малък леген вода... Бях топлил 1 кофа, за да взема 2 чаши от нея :D
Ем, не, човек... Няма как да ми кажеш, че е нормално през ден да има аварии, продължаващи с дни и после 11 дни "планови ремонти"...
StringTheoryPracticist
05-12-2017, 11:20
Мисля, че най-важната част е...
приема наготово ако мислиш вместо него
По-скоро ако си представиш, че не би могло да направи същите изводи, или даже да му хрумнат да не може уверено да ги следва. И че му помагаш с тях и колкото повече споменеш, толкова повече помощ даваш.
Мисля, че също така изисква енергичност, но не знам дали има начин да си я увеличиш. Май много хора са го опитвали.
Примерно този човек обяснява много неща и често дава ненужна стратегическа информация, която не е вярна или пък е вярна, но елементарна за измисляне: https://www.youtube.com/watch?v=PX3iKZ361Pg
Всичко е от двигателят му.
Ем, не, човек... Няма как да ми кажеш, че е нормално през ден да има аварии, продължаващи с дни и после 11 дни "планови ремонти"...
не знам защо искате да обвините някого и нещо за случващото се. Просто се случва. Планираните ремонти са там, за да можеш да използваш топла вода без проблеми през остатъка на годината. Авариите са нещо, което просто се случва. Никой не печели от тях. Ние нямаме топла вода, а дадената фирма трябва да плаща за оправяне на проблема. Разбирам, че на никой не му е приятно. И на мен не ми е приятно като ми спрат водата и усещам как някаква параноя и притеснение ме поглъщат, да не говорим пък когато нямам ток и всичко, което познавам, едва ли не, вече го няма за някакъв период от време. И да, наричаме го ненормално, защото се случва рядко такава последователност от спирания, но факта, че се случва изобщо го прави нормално, you know. Нормално е да има проблеми, ненормално е да съвпаднат по такъв начин. Можеш да виниш твоя Бог за това : )
Не чувстваш ли за некоректно да отправяш подобни подбуди към една Костенурка? Особено споменавайки потребители на 30+.
добре де, ще се жертвам за колектива, доволна ли си?
първо, никъде не съм казала "в София е толкова кофти, в моя роден град е толкова по-добре"
просто исках да се оплача от липсата на вода не защото е СОФЕТО, а защото където и да съм очаквам да мога да взема душ
но тъй като ти зачекна темата за София и "провинцията" (която явно ти е любимата тема), жителите на СГ се оплакват, защото масово са принудени да живеят в мизерни условия и да делят малка стая с няколко души, докато ти /предполагам/ си живееш вкъщи
когато си в една миниатюрна стая с още двама души, има хлебарки и блокът се разпада, тогава липсата на топла вода ще ти дойде в повече
това не е ситуацията при мен, но както и да е
и не живея в студентски град
и щом толкова те интересува, да, в Пловдив има значително по-малко аварии;
anonymous990763
05-12-2017, 11:59
добре де, ще се жертвам за колектива, доволна ли си?
Не, оставам обезпокоена.
PathToOuroboros
05-12-2017, 12:01
В миналото сме поглеждали своята жена и планина Еверест и сме си казвали, че тя бледнее пред приключението да я изкачиш тая планина и покориш, а нашия двигател е бил насочен в правилната посока.. Не толкова предимно да изкарваме пари и да впечатляваме некви си там за 15 минути лепкаво търкане, а в посока разбиране на нашия индивидуален смисъл, развиване на нашата вродена креативна искра и покоряване на безкрайния потенциал, която тази вселена ни предлага.. После виждаме богатия с ферарито, секси мацка и завидна къща, мозъка му пръснат на задното стъкло на това скъпо возило, пистолета в уста и разбираме... Жените не са Еверест.. Нашия икономически прогрес не ни носи истинско щастие, защото не сме роботи и след определена сума са просто цифри.. Скъпите вещи не ни носят субстанция, просто празни същества в лъскави продукти.. Щастието се крие там горе, между всички блещукащи светлинки или там долу, където чудовищата плуват и атлантида спи, щастието за един мъж е да тръгне на приключение да открие себе, а не предимно да гони ограничените удоволствия предлагани от вещите, жените и лъжливите обещания, маркетинг следващи ги като опашка.. :)
Никоя жена не може да ти предложи повече удоволствие от това да бъдеш там на фронта, където е приключението, където се откриват новите планети, където се откриват новите видове, където разбираме, че не сме сами в тази вселена, където изграждаме между планетни взаймоотношения и тнн, далечни но вълнуващи неща..
не знам защо искате да обвините някого и нещо за случващото се. Просто се случва. Планираните ремонти са там, за да можеш да използваш топла вода без проблеми през остатъка на годината. Авариите са нещо, което просто се случва. Никой не печели от тях. Ние нямаме топла вода, а дадената фирма трябва да плаща за оправяне на проблема. Разбирам, че на никой не му е приятно. И на мен не ми е приятно като ми спрат водата и усещам как някаква параноя и притеснение ме поглъщат, да не говорим пък когато нямам ток и всичко, което познавам, едва ли не, вече го няма за някакъв период от време. И да, наричаме го ненормално, защото се случва рядко такава последователност от спирания, но факта, че се случва изобщо го прави нормално, you know. Нормално е да има проблеми, ненормално е да съвпаднат по такъв начин. Можеш да виниш твоя Бог за това : )
Нещата не се случват просто така. Все едно да си взема автобус и да превозвам хора, без да го поддържам, а когато нещо се счупи и пребия някой да кажа "ми, то се случват такива неща". Съгласен съм, че идеята на плановите ремонти е точно да няма аварии, но очевидно нещата не се вършат, както трябва и все пак има аварии. Защо тока и интернета не се спират през ден и няма "планови ремонти" по 10 дни? По-точно има и аварии, и планови ремонти, но един път, че това е предвидено при изграждането на съответните системи и рядко се налага прекъсване и втори път, че има хора, които знаят, че ще излетят от работа при подобна ситуация. Та, да, не е нормално да са толкова неадекватни.
Пет пари не давам дали съм в София или в някое друго по-малко село, въпросът е че предлагат услуга, която не поддържат като хората.
първо, никъде не съм казала "в София е толкова кофти, в моя роден град е толкова по-добре"
просто исках да се оплача от липсата на вода не защото е СОФЕТО, а защото където и да съм очаквам да мога да взема душ
но тъй като ти зачекна темата за София и "провинцията" (която явно ти е любимата тема), жителите на СГ се оплакват, защото масово са принудени да живеят в мизерни условия и да делят малка стая с няколко души, докато ти /предполагам/ си живееш вкъщи
когато си в една миниатюрна стая с още двама души, има хлебарки и блокът се разпада, тогава липсата на топла вода ще ти дойде в повече
това не е ситуацията при мен, но както и да е
и не живея в студентски град
и щом толкова те интересува, да, в Пловдив има значително по-малко аварии;
не си казала, ама се подразбира
и не, не ми е любимата тема, просто рано или късно опира до тва, защото очевидно не си доволна от условията тук, но все пак си дошла тук. И не са принудени да живеят в мизерни условия. Винаги могат да живеят на квартира в лозенец за по 700 лева на месец. И да, живея си вкъщи, защото ходя в софийски университет, след като съм от София, ако учех в плевен щях да съм на квартира/общак и едва ли щях да мрънкотя задето няма топла вода, тъй като не бих бил изненадан че там няма топла вода чат пат. Ти идваш тук и очакваш разбираш ли постмодерен свят.
И ти откъде знаеш, че аз нямам хлебарки и че не живея с още хора в стая и че панелката на последното земетресение квичеше. Не ми идва в повече липсата на топла вода, защото преди 2 години, ако не се лъжа, същия профилактичен ремонт за 10 дни беше в района на Люлин. Мрънкам, че нямам топла вода, защото съм човешко същество и тва ми е работата, но го приемам, вие изглежда не го приемате, тва ми е проблема
и нормално в плд да има по-малко аварии, говорим за значително по-малко потребление. Към 31.12.2016 в плд има половин милион жители. В сф има 1,2 млн, но съм сигурен че са към 1,5 млн, защото много хора се водят, че живеят извън София по адресна регистрация. Тва е 3 пъти повече население, за бога. Да не говорим, че София има близо 5 пъти по-голяма площ. Шансът нещо да се преебе е 15 пъти по-голям (поне)
Нещата не се случват просто така. Все едно да си взема автобус и да превозвам хора, без да го поддържам, а когато нещо се счупи и пребия някой да кажа "ми, то се случват такива неща". Съгласен съм, че идеята на плановите ремонти е точно да няма аварии, но очевидно нещата не се вършат, както трябва и все пак има аварии. Защо тока и интернета не се спират през ден и няма "планови ремонти" по 10 дни? По-точно има и аварии, и планови ремонти, но един път, че това е предвидено при изграждането на съответните системи и рядко се налага прекъсване и втори път, че има хора, които знаят, че ще излетят от работа при подобна ситуация. Та, да, не е нормално да са толкова неадекватни.
Пет пари не давам дали съм в София или в някое друго по-малко село, въпросът е че предлагат услуга, която не поддържат като хората.
тока и интернета няма налягане
жиците не ги лови ръжда
тока и интернета няма налягане
жиците не ги лови ръжда
То и тръбите не се обледеняват и не ги духа вятъра цяла зима, нито пък пияни шофьори редвно се блъскат в тях... А електропреносната система също може да се претовари, ако не е изчислена и не се поддържа като хората.
Niakoitam
05-12-2017, 12:41
Не, оставам обезпокоена.
Баси колко си груба значи! Момчето толкова отдалеч тръгна за да ти предложи услугите си,а ти го резна като кисела краставичка...
Niakoitam
05-12-2017, 12:50
Аз имам усещането,че някои хора искат да им пускат вода по въздуха докато работниците сменят тръбите....
Аз имам усещането,че някои хора искат да им пускат вода по въздуха докато работниците сменят тръбите....
Ток по въздуха ли ти пускат докато сменят проводници, изолатори или трафове? Просто е предвидено и повечето населени места се захранват от поне две страни. Друг начин е предварително изготвяне на новото трасе и после само се превключва от старото към новото в рамките на някакви часове. Естествено, всичко струва пари... Не е като да платиш 20лв на мангала да се подпира на лопатата цял ден.
То и тръбите не се обледеняват и не ги духа вятъра цяла зима, нито пък пияни шофьори редвно се блъскат в тях... А електропреносната система също може да се претовари, ако не е изчислена и не се поддържа като хората.
факта, че вероятно се върши не половинчата, а 1/5 работа, е ясен. Казвам, че при тръбите е по-трудно всичко, защото са под земята и за да ги достигнеш трябва да копаеш, докато за тока и интернета кабелите са главно в леснодостъпни шахти. По-лесно е да остраниш проблем там, отколкото при тръбите.
Не коментирам факта, например, че когато имаше Люлин Нет като компания доставчик, интернета ни беше в пъти по-добър, отколкото е сега, когато ги купиха Булсатком. По време на Люлин Нет сваляхме много по-бързо, качвахме по-бързо, играехме по-лесно, нямаше лаг спайкове и неща, а компютрите ни не са били по-добри. Да не говорим, че излизаше по-евтино и почти не са ни го спирали, освен около някви тежки летни бури или нещо такова, когато дори тока спираше.
Всичко се случва
Niakoitam
05-12-2017, 13:24
Ток по въздуха ли ти пускат докато сменят проводници, изолатори или трафове? Просто е предвидено и повечето населени места се захранват от поне две страни. Друг начин е предварително изготвяне на новото трасе и после само се превключва от старото към новото в рамките на някакви часове. Естествено, всичко струва пари... Не е като да платиш 20лв на мангала да се подпира на лопатата цял ден.
Значи казваш понеже страната ни е много богата да вземат да се направят по няколко алтернативни ТЕЦ-а и по няколко алтернативни маршута на всеки тръбопровод в София. Хей така за всеки случай? Ами който му е толкова проблемно,че не може да използва вода 11 дни,защото няма как да си я сгрее с бързовар проблема се решава лесно. Далеч по-лесно отколкото да му докарат алтернативен топлопровод до него. В много магазини в София се продават бойлери. Всякакви размери и широчини. Вертикални и хоризонтални. Две куки,две меки връзки(едит: хайде една мека връзка и една тръба и няколко колена,че с две понякога бие ток или хвърчат искри),едно автоматично бушонче,малко инсталация (който не му разбира му трябва и водопроводчик и електротехник),ако иска да му е напълно безопасно едно реле и един външен ключ с две лампички и си решава проблема вовеки веков. Като му спрат топлата вода пуска си болейрчето и хааайде. Само ще ти кажа,че в по-високите части на селото ни не достига дори и студена вода през по-голямата част на годината обаче софиянци и столичани в повече се размрънкали,че оооо чудо били им спрели топлата вода за 10тина дни....:)
Нелепо е да се сравнява амортизацията (?) (нали това обсъждате, мързи ме да чета всичко) между жици и тръби. Хубаво е да се правят такива неща, защото в сф не си спомням момент, в който да са спирали водата например. Нещо, което се случва почти ежемесечно (понякога по-често) в... общо взето цялата останала част на страната заради аварии, стари тръби и нз си ко. Да видим как ще живеете без вода. Баси.
DarkTemplar
05-12-2017, 13:47
^И в София се е налагало да спират водата заради аварии/ремонти, но я спират само в определен район и то за доста по-кратко време - макс 2-3 дни. В близките години в столицата не е имало толкова тежка авария на ВиК мрежата, колкото тази на топлото. "Софийска вода" не са от най-кадърните компании, но все пак са чуждестранна собственост и се справят доста по-добре от провинциалните ВиК дружества. Което е нормално - когато си в най-населения град и столица, трябва да поддържаш някакво поне прилично ниво.
А "Топлофикация-София" са тотални малоумници. Това предприятие е черна дупка за кражби на обществени пари и дива корупция.
Ракши, една стабилна част от тръбите за парното са също в достъпни шахти и канали. Даже доста бездомници си живеят дълго и щастливо там. Факт е, че нещата не са прости, нито евтини, но решения има.
Значи казваш понеже страната ни е много богата да вземат да се направят по няколко алтернативни ТЕЦ-а и по няколко алтернативни маршута на всеки тръбопровод в София. Хей така за всеки случай? Ами който му е толкова проблемно,че не може да използва вода 11 дни,защото няма как да си я сгрее с бързовар проблема се решава лесно. Далеч по-лесно отколкото да му докарат алтернативен топлопровод до него. В много магазини в София се продават бойлери. Всякакви размери и широчини. Вертикални и хоризонтални. Две куки,две меки връзки,едно автоматично бушонче,малко инсталация (който не му разбира му трябва и водопроводчик и електротехник),ако иска да му е напълно безопасно едно реле и един външен ключ с две лампички и си решава проблема вовеки веков. Като му спрат топлата вода пуска си болейрчето и хааайде. Само ще ти кажа,че в по-високите части на селото ни не достига дори и студена вода през по-голямата част на годината обаче софиянци и столичани в повече се размрънкали,че оооо чудо били им спрели топлата вода за 10тина дни....:)
Къде съм казал държавата да налива пари за това? Идиотско е да се дават държавни пари в подобни предприятия, нали за това се плащат сметки? Не всички ползват тази услуга, че парите от данъците на всички да се хвърлят там и вечно да не са достатъчни, щото някой се гуши здраво.
Мерси за информацията относно бойлерите, след малко отивам да питам в СОС дали имат нещо против да изкъртя малко банята и да си сложа бойлер, който ще си взема другата година. Идеята с бързовара дори няма да я коментирам, предвид годината, в която живеем... Може и огън да си наклада пред блока и да грея камъни...
Ти може да си ок да нямаш вода и с месеци, на мен ми е "голям проблем", да. Щото не е яко две седмици да ходиш да се къпеш при някой на квартира с бойлер, все едно отиваш на градска баня.
спирам да коментирам темата
on topic: изнервя ме факта, че съм изнервен преди такива неща
deitona22
05-12-2017, 15:04
спирам да коментирам темата
Жалко.
Тамън ми стана супер интересно накъде ще се развие темата.
anonymous908491
05-12-2017, 15:16
сякаш сте 80-те годни, че говорите как било трудно да се сложи бойлер
има бързонагряващи/не затоплят количество вода, а топлят минаващата през тях вода/ с големина на кутия за обувки и се залепват за стената
AnarchyBoy
05-12-2017, 15:33
има бързонагряващи/не затоплят количество вода, а топлят минаващата през тях вода/ с големина на кутия за обувки и се залепват за стената
Даже си има име, нарича се "проточен" ... Впрочем и не са много скъпи..
Не са много надеждни тия за продължителна употреба. За миене на съдове са идеални.
По-вариант е да мрънкаш.
Неска дочух разговор м/у две момичета. Едната дебелана, другата нормална. Говориха си за килограмите на дебеланата. Нормалната я увещаваше колко модерно е сега да имаш форми, да има кво да пипнеш, че вътрешната красота, чар и нз си ко били важни и подобни лишени от смисъл клишета, а дебеланата й вярва излъчва едно такова празно самочувствие. И си викам наум какви патки са и двете. Онази фалшиво добродетелната и другата, която на 40 вече ще е получила инфаркт на миокарда, ще има метаболитни заболявания и тн. Явно нямат представа какво натоварване за сърцето е да кръвоснабди всичките тези телеса + че покрай самата кардио тъкан се образува мастна тъкан. Към такива индивиди трябва да се отнасяме с груба искреност, да им отвориш очите, да им сриташ задника. Самите те не са толкова виновни, защото още от деца бабата е тъпкала внучето, родителите са неглижирали, обществото ги е лъгало. Та хд
По-вариант е да мрънкаш.
Това към мен ли е? Вярно си малоумна, а?
Теб в повечето случаи дори нямам желание да те чета. Не си придавай важност.
Когато случайно на упражнение по немски установиш, че приятелка на учителката ти и шефката ти са ходили с един и същ човек и след това около минута обсъждате (на немски ест.) минусите на въпросния ;д
Wie klein ist die Welt, wie klein ist Sofia
Теб в повечето случаи дори нямам желание да те чета. Не си придавай важност.
Много добре. Не се и старая точно ти да имаш желание да ме четеш.
Много бих се радвала думите ти да имат и някаква практическа насоченост, защото напоследък често се обръщаш към мен, опитвайки се да ме провокираш, от което единственият провокиран излизаш ти.
NomNomNom
05-12-2017, 18:25
В миналото сме поглеждали своята жена и планина Еверест и сме си казвали, че тя бледнее пред приключението да я изкачиш тая планина и покориш, а нашия двигател е бил насочен в правилната посока.. Не толкова предимно да изкарваме пари и да впечатляваме некви си там за 15 минути лепкаво търкане....
Никоя жена не може да ти предложи повече удоволствие от това да бъдеш там на фронта, където е приключението, където се откриват новите планети, където се откриват новите видове, където разбираме, че не сме сами в тази вселена, където изграждаме между планетни взаймоотношения и тнн, далечни но вълнуващи неща..
То и кучето яде попара с мляко, докато не вкуси кокал един ден :Д
@ewok, това е мн смешно :д
Онтопик: общуваше ми се с хора тази вечер, но не е професионално да поканя колегите на бира преди утре.
Начи, ако бяха чичаци, щях, обаче като са млади (под 40), може да изглежда все едно флиртувам. На дъртите поне не им пука дали флиртувам или не, винаги им се излиза.
Едит: какви бири бълнувам, ще стигна в хотела в 22:00 , и дори никой не е отседнал в същия град.
Niakoitam
05-12-2017, 18:42
По-вариант е да мрънкаш.
Неска дочух разговор м/у две момичета. Едната дебелана, другата нормална. Говориха си за килограмите на дебеланата. Нормалната я увещаваше колко модерно е сега да имаш форми, да има кво да пипнеш, че вътрешната красота, чар и нз си ко били важни и подобни лишени от смисъл клишета, а дебеланата й вярва излъчва едно такова празно самочувствие. И си викам наум какви патки са и двете. Онази фалшиво добродетелната и другата, която на 40 вече ще е получила инфаркт на миокарда, ще има метаболитни заболявания и тн. Явно нямат представа какво натоварване за сърцето е да кръвоснабди всичките тези телеса + че покрай самата кардио тъкан се образува мастна тъкан. Към такива индивиди трябва да се отнасяме с груба искреност, да им отвориш очите, да им сриташ задника. Самите те не са толкова виновни, защото още от деца бабата е тъпкала внучето, родителите са неглижирали, обществото ги е лъгало. Та хд
Иве, казват че уж за всеки влак си имало пътници.:) А нормално за всеки също е относително. И другата крайност обаче също не е много готина, освен, че е и вредно за здравето.Някаква рахитка страдаща от болимия или натам тръгнала да трака гордо с кокали и да те ръби ако се опре до теб и да трака гордо гордо с кокали от щастие и със самочувствие каква перфектна фигура има или да недоволства, че е пълна свиня, а да залита като ходи.
И естественото, че вътрешната красота също е важна. Аз лично бих предпочел някое леко по едра и чаровна девойка с допадащ ми характер, отколкото някое слабо самоповярвало си кифле...:)
LoadRunner
05-12-2017, 19:58
никой не харесва дебели, никой не харесва и анорексии
вече даже и нормалните не се котират
дажe тия дето си отварят краката също
ама виж тия дето клякат са друга раса =P~
deitona22
05-12-2017, 20:18
ама виж тия дето клякат са друга раса =P~
Тру стори.
NomNomNom
05-12-2017, 21:04
Причини да мразя да ям на обществени места:
като налапам горещо парче пица, не мога да го изплюя.
Цялото небце и език ме болят сега.
Чиче, кога последно с къпа на нещо от рода на проточните бойлери с размеритеб колкото кутия за обувки? Дебита им едвам стига за миене на съдове. Ако изобщо има проточен бойлер с достатъчен дебит, то той ще е 5kW. Не знам дали си наясно каква инсталация се прекарва зав такъв консуматор...
galaxy29
05-12-2017, 21:16
https://i.imgur.com/8Fx8HPH_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high
PathToOuroboros
05-12-2017, 21:20
Разликата между кучето и жената е, че кучето те обича, когато го храниш, а жената те обича, когато не я, пък когато я те ненавижда, че се поддаваш на прищевките й :)
Всяко взаймоотношение започва по следния начин... Мъжа е като дървена основа, пък жената е като колония от термити... Разбира се в началото не се забелязват щетите, отнема доста време и е търпимо, но накрая покрива рухва, термитите сити, а мъжа кух отвътре.. Но... Термитите огладняват пак, а основата на къщата е рухнала завинаги и трябва да започне наново, никога същата.
Какво е сватбата... Ритуал през цялото време на който боготвориш жената от предлагането до церемонията, всички боготворят жената, хвърля се кофа с пари, за да се боготвори жената, вдига се кръвното на мъжа по време на организацията на боготворенето на жената... Еми естествено, че всяка жена иска да се омъжи... Все пак са нарцистични същества, пък сватбата е един от тези ритуали, където всяка може да се почувства като кино звезда, а мъжа какво получава ? Секс... В случая обаче досега си я опъвал, тоест нищо не получаваш...
NomNomNom
05-12-2017, 21:32
^тук ще се съглася, нз дали има мъже които харесват сеира
Но пък да го направиж за жена си е голямо нещо, уважавам мъжете, които предлат брак все още
Niakoitam
05-12-2017, 21:49
Причини да мразя да ям на обществени места:
като налапам горещо парче пица, не мога да го изплюя.
Цялото небце и език ме болят сега.
Поемаш дълбоко въздух, броиш на ум до три и...с отработен жест го изплюваш в лицето на най-близкия клиент. :D
Иначе реално може да го изплюеш в ръката си и ако не искаш да го дояждаш после, тактично да го хвърлиш в пепелника или да го увиеш в салфетка и да го хвърлиш в коша или директно да го хвърлиш там. :)
Разликата между кучето и жената е, че кучето те обича, когато го храниш, а жената те обича, когато не я, пък когато я те ненавижда, че се поддаваш на прищевките й :)
Всяко взаймоотношение започва по следния начин... Мъжа е като дървена основа, пък жената е като колония от термити... Разбира се в началото не се забелязват щетите, отнема доста време и е търпимо, но накрая покрива рухва, термитите сити, а мъжа кух отвътре.. Но... Термитите огладняват пак, а основата на къщата е рухнала завинаги и трябва да започне наново, никога същата.
Какво е сватбата... Ритуал през цялото време на който боготвориш жената от предлагането до церемонията, всички боготворят жената, хвърля се кофа с пари, за да се боготвори жената, вдига се кръвното на мъжа по време на организацията на боготворенето на жената... Еми естествено, че всяка жена иска да се омъжи... Все пак са нарцистични същества, пък сватбата е един от тези ритуали, където всяка може да се почувства като кино звезда, а мъжа какво получава ? Секс... В случая обаче досега си я опъвал, тоест нищо не получаваш...
Когато ти видях името в темата вече знаех, че ще пишеш за "гадната порода" на жените. :)
Всъщност и аз мислех да се изкажа в тематана sladura89 как сякаш доста жени подсъзнателно обожават мъжа да ги прави на парцали и при това положение сякаш колкото и да го изкарват боклук търчат все повече и повече по него, но...се въздържах...:)
оказа се, че се запознах с момиче от групата на lunacy
ХММ
PathToOuroboros
05-13-2017, 00:07
Поемаш дълбоко въздух, броиш на ум до три и...с отработен жест го изплюваш в лицето на най-близкия клиент. :D
Иначе реално може да го изплюеш в ръката си и ако не искаш да го дояждаш после, тактично да го хвърлиш в пепелника или да го увиеш в салфетка и да го хвърлиш в коша или директно да го хвърлиш там. :)
Когато ти видях името в темата вече знаех, че ще пишеш за "гадната порода" на жените. :)
Всъщност и аз мислех да се изкажа в тематана sladura89 как сякаш доста жени подсъзнателно обожават мъжа да ги прави на парцали и при това положение сякаш колкото и да го изкарват боклук търчат все повече и повече по него, но...се въздържах...:)
Всеизвестен факт е, че да си психопат(интелигентен психопат) ти дава натурално предимство с жените, защото хем ги е страх от теб, хем ги сърби джуджката и се връщат за още.. Също много жени споделят сексуални фантазии как някой ги души или ги чука вързани, ги бие кат кучета и други неща от 50 нюанса сиво, която книга е бест селър сред жените по някаква мистериозна причина :D Грубото отношение често ги възбужда повече от най романтичния жест... Смисъл ако съпоставим подаряването на роза с един шамар ако примерно много й знае устата за нещо дето не й е работа, шамара има по голям шанс да я впечатли и възбуди.. За жалост се среща доста по често от нужното, за да е класифицирано като садо мазо фетиш, по скоро почти всяка жена има една примитивна част, която се активира при по грубо отношение.. Все пак агресивния мъж в миналото е можел най добре да защити пещерата си и да набави ресурси и тнн..
Може би отчасти обяснява, защо някой жени продължават да поддържат насилствени връзки, дори и все като излизат да се удрят в дръжката на вратата и да имат перманентни пернишки слънчеви очила...
Ех... Де каквото говоря да са измишльотини и всичко да беше както са го описали романтиците, уви реалността е по брутална :D
Всеизвестен факт е, че да си психопат(интелигентен психопат) ти дава натурално предимство с жените, защото хем ги е страх от теб, хем ги сърби джуджката и се връщат за още.. Също много жени споделят сексуални фантазии как някой ги души или ги чука вързани, ги бие кат кучета и други неща от 50 нюанса сиво, която книга е бест селър сред жените по някаква мистериозна причина :D Може би отчасти обяснява, защо някой жени продължават да поддържат насилствени връзки, дори и все като излизат да се удрят в дръжката на вратата и да имат перманентни пернишки слънчеви очила...
много ясно, че ще е бестселър... Когато в обществото мъжете са путки и жените малко или много са в ролята на по-силната фигура, разбира се, че сексуалното ѝ подсъзнание ще иска да се върне към архаичното чукане, където тя е доминираната - бият ѝ шамари, връзват я, блъскат я и какво ли още не...
Когато средата, в която живееш се отдалечава толкова много от генетичния ти код (едва ли не), все от някъде ще избие тази перверзия.
Било любов, когато и пиян, и трезвен звъниш на един и същи човек. Бич плийз, аз се поопих лекинко за ноти и танцувах върху ъгъла... Беше някво яко партей, хубаво е да си имаш кайнда компания, а и не ми се тръгваше от там, ако зависеше от мен. Или може би не ме се тръгваше толко рано. Всичките са някви много яки, не мога да се оплача от несъобразителност или нещо изцепки. Впечатлена съм, че грима ми издържа около 12 часа на муцуната ми, от които часове поспах малко, а още изглежда така, сякаш мога да изляза пак, ако го преправя. :ддд Явно тоя спрей е хубав наистина. Ест понеже вече съм си в нас, трия го по най-бързия начин и умирам ма е впечатляващо, че издържа на забитата ми във възглавница глава.
NomNomNom
05-13-2017, 07:10
@някойтам
А сега на закуска пиех сок портокал (и нищо ми няма) обаче хапнах ананас, устата ми пламна, след това домат, приплака ми се и накрая и сока не можахда допия.
В момента от вскичко ме боли :д
@ракши рулз
@ракши рулз
https://media.tenor.co/images/b70cdca79a1bc38c9823e78d9378702b/tenor.gif
не знам за какво, но да
AnarchyBoy
05-13-2017, 10:52
Дейба и боклука как ме натовaри, не сме се чували от месеци (едва ли не) и ми звъни да ме обвинява.. Ама чакай малко бе, коя беше ти?
Всичко ми се сви.. Въобще не съжалява, което кара и мен да не съжалявам.. Няма за какво.. ;д
А той се направи на ебахти играча... да се направи на интересен, чаааааааааакай бе, с лошо ли? С лошо. Айде черта.
Мега натварен.. скапа ми се сяк'во настроение.. Ще лежа цял ден и ще гледам тъпо.. \
https://media.tenor.co/images/4faafe42aa7265478a8e9ad509e9a6fe/tenor.gif
Мн интересен мастърса в мадрид. Жалко, че гришо не премина нататък, но с тази форма няма да е заслужил. Дори стигна далеч, защото победата му над колшрайбер си беше лично инициирана от германеца, защото му стана нещо в решаращите минути.
https://media.tenor.co/images/b70cdca79a1bc38c9823e78d9378702b/tenor.gif
не знам за какво, но да
подкрепям.
с Номи сме ти фенки ;д
anonymous908491
05-13-2017, 12:09
не знам за какво, но да
май и двете обичат да ги пляскат
AnarchyBoy
05-13-2017, 13:56
https://www.youtube.com/watch?v=YMo_FdGWUbA
PathToOuroboros
05-13-2017, 14:28
Много тренират, за да впечатлят другия пол, което е глупаво и често го докарват до крайности за единия секс, който писва както всяко нещо, което го имаш в изобилие.. Полезно е да тренираш, обаче нашия организъм не е създаден за крайностите до който голяма част го докарват, за да изглеждат като гардероби и всъщност вместо да бъде полезно за тях, повишават своя риск от внезапна смърт и сърдечен удар, тоест превръщат полезно хоби в нещо, което потенциално може да ги убие, особено ако ползват и колекцията от химикали... Много атлети са умирали и ще умират, защото сърцето им просто отказва и често изведнъж, дори да са иначе здрави :)
Когато правите нещо, го правете умерено, имайте някаква философия, защо го правите и със сигурност не го правете за другите, защото в крайна сметка всички сме сами и никой не би му било приятно на старини да му щукне, че е хвърлил толкова време да изглежда като Аполон, вместо да изгради нещо, което да го топли чрез спомените.. Освен това изглежда като поничка като се погледне в огледалото, защото ако нямаш страхотни гени, губиш повечето и се пльокваш.. :D
DarkTemplar
05-13-2017, 14:28
Мн интересен мастърса в мадрид. Жалко, че гришо не премина нататък, но с тази форма няма да е заслужил. Дори стигна далеч, защото победата му над колшрайбер си беше лично инициирана от германеца, защото му стана нещо в решаращите минути.
Гледай как Надал размазва Джокович.
deitona22
05-13-2017, 14:57
Гледай как Надал размазва Джокович.
Надалчо пак почна със зоба.
DarkTemplar
05-13-2017, 15:03
Не знам дали зоби и какво, но е факт, че на клей е непобедим. Когато е здрав, размазва всичко живо на тази настилка.
AnarchyBoy
05-13-2017, 15:19
ENRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE :smt007
pandabear
05-13-2017, 15:43
Понеже ми омръзна да си топля вода в каната, реших да мина през Практикер и да си взема някакво мини бойлерче с идеята, че ще се справя сама с поставянето, връзването и блабла...та, взимам го аз, връщам се в нас, отварям го, чета инструкциите и си викам "оооо ами това си е мега изи" и се захващам за работа. Всичко си вървеше супер, докато по едно време кучето ми се разлая, аз се стреснах, обърнах се докато си държах бормашината и бутнах всичко почти от рафта (добре че не се счупи самият той, тъй като е стъклен). Отидох да видя защо лае, а то на вратата се звъниии. Поглеждам и виждам съседа. Отварям някаква леко задъхана, и да си кажа леко потна :D Той ме гледа притеснено и ми вика "аз тъй като чух странни звуци и се притесних". Обясних му там набързо и той предложи да влезе, и да помогне. Аз му казах, че съм готова само трябва да подредя кашата, която стана, заради негово звънене, ама все пак си викам наум "по-добре да пипне и мъжка ръка". Подредихме там, пуснахме водата, тече си топла, тече си студена вода, ама налягането е под-всякакво ниво. Пробва се и той да го оправи, ама пак нищо. Май си е от бойлерчето проблемът. Доста се нервирах, ама все тая. Практикер ми е близко, ще ходя да го сменя. После такъв ме погледна и ми вика "ако искаш може да ползваш, моята баня". Аз го погледнах бая подозрително :D Toй такъв се притесни и добави "докато разхождам Тара, де" (кучето му).
Голям сладур :D Сигурно при други обстоятелства можех и да се навия, ама трябваше да ходя да го сменя тоя боклук, че 90лв дадох за него.
подкрепям.
с Номи сме ти фенки ;д
ооо <3
Надалчо пак почна със зоба.
Мн ми е странно като прочета подобен коментар. Сякаш съществува чист про спортист.
Надал е мега секси. Харесвам и джоко, де. Харесвам и федерер, и мъри. Колкото и да зобят има защо да им казват голямата четворка <3
deitona22
05-13-2017, 16:39
Мн ми е странно като прочета подобен коментар. Сякаш съществува чист про спортист.
Няма такъв.
И да има,няма да постигне някакъв успех.
Не знам дали зоби и какво, но е факт, че на клей е непобедим. Когато е здрав, размазва всичко живо на тази настилка.
Когато е здрав и назобен*.
Но да ,цар си е на клея.
Няма 2 мнения по този въпрос
Юху, има с кого да си говоря за единствения спорт, който следя извън зимата <3
deitona22
05-13-2017, 16:45
Юху, има с кого да си говоря за единствения спорт, който следя извън зимата <3
Мен и/или Темплъра визираш?
Аз много рядко гледам тенис,но следя новините свързани с тенис.
И двамата : |
Обичам да чета коментари за нещата, които ме интересуват.
therichbitch
05-13-2017, 17:26
Боли ме глава, цял ден скиторих и пак безрезултатно. Евала.
Ще се справя сама с поставянето, връзването и ...
обърнах се, а то на вратата се звъниии
виждам съседа. Отварям леко задъхана, и да си кажа леко потна
Той ме гледа и предложи да влезе, и да помогне.
Аз му казах "по-добре да пипне и мъжка ръка".
После такъв ме погледна и ми вика "ако искаш може да ползваш, моята баня".
Голям сладур. Сигурно при други обстоятелства можех и да се навия
Некой е гледал много американски филми.
DarkTemplar
05-13-2017, 18:25
Мадрид е почти спечелен. Ако задържи нивото, Надал ще вземе Рим и Ролан Гарос без проблеми, което означава минимум трето място в ранглистата. Джокович има да защитава доста точки на двата турнира и предвид формата му едва ли ще успее, така че испанецът може да излезе и 2ри.
deitona22
05-13-2017, 18:42
Мадрид е почти спечелен. Ако задържи нивото, Надал ще вземе Рим и Ролан Гарос без проблеми, което означава минимум трето място в ранглистата. Джокович има да защитава доста точки на двата турнира и предвид формата му едва ли ще успее, така че испанецът може да излезе и 2ри.
Абе и Федерер е в топ форма.
Мъри нещо ми се губи по тъча,ама предвид как играят и Федерер и Надал сега,надали би могъл да им се противопостави.
Федерер ако си почине както трябва преди Ролан Гарос ,трудно някой би могъл да го спре.
Аз все още се надам наш Гришо да покаже играта от АО.
Чувствам се ето така: ;(((
Напих се с вино. Трябваше да съм си тръгнала от работа преди час, но се забавих поради гореспоменатото.
Мисля да продължа да пия днес, докато не повърна, както и направих по-рано тази вечер 'щото съм зле.
Кръстът ме боли, но още малко ми трябва, за да спра да го усещам.
Мда, събота вечер, все ще има хора навън да успея в делото си.
Чувствам се ето така: ;(((
Напих се с вино. Трябваше да съм си тръгнала от работа преди час, но се забавих поради гореспоменатото.
Мисля да продължа да пия днес, докато не повърна, както и направих по-рано тази вечер 'щото съм зле.
Кръстът ме боли, но още малко ми трябва, за да спра да го усещам.
Мда, събота вечер, все ще има хора навън да успея в делото си.
Atta girl
DarkTemplar
05-13-2017, 18:52
Абе и Федерер е в топ форма.
Мъри нещо ми се губи по тъча,ама предвид как играят и Федерер и Надал сега,надали би могъл да им се противопостави.
Федерер ако си почине както трябва преди Ролан Гарос ,трудно някой би могъл да го спре.
Аз все още се надам наш Гришо да покаже играта от АО.
Наш Гришо много трудно ще покаже тази игра на червено. Клеят не му е от любимите настилки и досега не е постигал кой знае какво на тази настилка.
Федерер е реален претендент за Ролан Гарос, но и той ще види доста зор, ако срещне Надал във форма (справка многобройните финали на клей помежду им, в които Маестрото има точно 0 победи).
deitona22
05-13-2017, 19:04
Наш Гришо много трудно ще покаже тази игра на червено. Клеят не му е от любимите настилки и досега не е постигал кой знае какво на тази настилка.
Федерер е реален претендент за Ролан Гарос, но и той ще види доста зор, ако срещне Надал във форма (справка многобройните финали на клей помежду им, в които Маестрото има точно 0 победи).
То къде не му е трудно на наш Гришо,ама тая надежда.
Напълни ми душата с тая игра на АО.
Иначе това за Федерер и Надал на клей не го знаех.
Аз и не гледам толкоз мачовете де.
divergent
05-13-2017, 20:06
В момента водя вътрешен дебат дали съм луда, или е нормално да искам да се контактувам с това дете, защото на подсъзнателно ниво го приемам като вид общуване с баща му, от чиято загуба продължавам да се възстановявам. Поне вече се контролирам, преди при всеки неин поглед както се усмихвам, сълзите си текат. Има абсолютно същите очи.
Много ме напрягат като ми сервират от нищото такива сериозни неща и искат да отговоря на секундата. Човеко, става въпрос за друг град, където не познавам никого и за период от живота ми, за който планирах съвсем друго. И в същото време звучи супер изкушаващо, но няма как да кажа да веднага без да го обмисля. Въпреки че вече минаха няколко часа и повече клоня към положителен отговор. Не трябва да се панирам, защото всъщност ще бъде нещо ново и вълнуващо, от което не трябва да се боя. Трябва да вкарам и за лична употреба онова мотивационно изречение от подписа ми, а не само да надъхвам другите с него.
Ок, харесаха ми италия! и белгия. Стискам все пак палци за Кристиан.
divergent
05-13-2017, 21:41
А на Германия песента ми звучи толкова познато, обаче още не мога да се сетя на коя точно ми прилича.
NomNomNom
05-13-2017, 21:45
Арезбейджан, Армения и Молдова ме изкефиха, ама надали са сред фаворитите :д
Испанците нз защо такава песен са пратили
divergent
05-13-2017, 21:48
Между другото Русия уж не ги допуснаха до участие, но пък пак си имат представител в лицето на нашия. :D
NomNomNom
05-13-2017, 21:50
Абе защо така яко гласуват за португалия, какво пропускам
NomNomNom
05-13-2017, 21:53
Мразя португалия поради още една причина тази вечер
Македонеца беши друсан ама ни дадоха 12 точки !!!
divergent
05-13-2017, 22:06
А как така Македония ни дават 12 точки, като не можеш да гласуваш за собствената си държава?!
И какъв е този травестит дето се опитва да прави шоу?
divergent
05-13-2017, 22:41
Аз като малка спечелих едно второ място и госпожата ми каза, че първото място винаги е нагласено и аз да си знам, че всъщност аз съм първа. Та сега пак така.
NomNomNom
05-13-2017, 22:45
само не разбирам как е възможно, дори испания и германия (щета) бяха по-добре, заклевам се
Денят ми.
Дългоочаквания ден на миграцията дойде, подготовки и разрешителни седмици предварително, тестове и тн, летя от бг, колегата лети от uk, двама холандци ни чакат на място, започваме в 14:00
Става 11:00, тръгвам към дата центъра, и получавам съобщение - няма да има миграция - заради някакви олигофрени, дето цяла седмица са бляли и вчера в 10 вечерта са изцепили тъпотия, че фирмата ще загуби мльорди, защото пазачите вместо да мерят камионите на компютър, ще тр да пишат на ръка данните и после да ги вкарат в базата, като приключим.
А?
А?
От положителната страна, ачийвмънт ънлокд, преминах пеша белг/холанд граница, 5км от белгийското село до холандското село :Д
И пих една бира, и пуснах евровизия, и мн се изнервих, и сега няма да мога да спя
Всяка др държава трябваше да спечели, не искам португалците да печелят.
Заради една португалка бих ги погубила всичките, чак не осъзнавах, че ми е такава болна тема
Поне знам къде никога повече няма да стъпя, ако зависи от мен :Д
Съжалявам, че поне италия, която беше сочена за топ фаворит не спечели. Нямаше никак да ме е яд. Кристиан не пя добре. Гледах го на лайфовете при обиколките на другите градове и беше светлинни години над останалите. Тези бек вокали не са бек и прецакаха всичко. Не, че това има значение. Евровизия е нагласен конкурс и няма нужда да имаш добра, оригинална песен, да пееш добре без масовото фалшивеене при почти всички, за да спечелиш. Пф.
divergent
05-13-2017, 22:55
тоя малкия ще накара всички гласували за него да съжаляват, че са го направили с това интервю дето дава.
NomNomNom
05-13-2017, 22:58
Я раздуй какво е казал, не гледам по нашата тв
Niakoitam
05-13-2017, 23:01
Егати как замалко ни се измъкна първото място...Ако Португалия бяха втори на зрителския вот можеше да духнат супичката. И да...егати и приспивно драматичната песничка.
divergent
05-13-2017, 23:01
онзи "пич" от Португалия бил с хубава песен, ама нашата била по-хубава, писнало му все да е втори, в Х фактор втори, сега втори, искал да е първи най-накрая... Издразни ме, че го нарича "пич" и в цялостния изказ се усеща злобния тон на малко недоволно лапе.
anonymous990763
05-13-2017, 23:02
Някой да обясни на детето, че се е справило прекрасно. Кога България си е представяла да бъде толкова напред?
Niakoitam
05-13-2017, 23:04
тоя малкия ще накара всички гласували за него да съжаляват, че са го направили с това интервю дето дава.
Ооо не се и съмнявай...Особено и с това си второ място. Бай Ганьо като цяло мрази успелите си в нещо съграждани и не се свени да им натрива носовете о време...:)
Niakoitam
05-13-2017, 23:05
онзи "пич" от Португалия бил с хубава песен, ама нашата била по-хубава, писнало му все да е втори, в Х фактор втори, сега втори, искал да е първи най-накрая... Издразни ме, че го нарича "пич" и в цялостния изказ се усеща злобния тон на малко недоволно лапе.
Определено песента на Португалиа с нищо не ме грабна и мен.
Niakoitam
05-13-2017, 23:09
Някой да обясни на детето, че се е справило прекрасно. Кога България си е представяла да бъде толкова напред?
Само на детската Евровизия при Крисия и братята. :) То аз се издразних камо ли пък той. Нищо де...миналата година четвърто място, тази второ...да се надяваме, че догодина вече ще е и първо. :)
pandabear
05-13-2017, 23:10
с риск и мен да ме нападнете, че не съм толерантна
ама и на мен ми писна хора с отклонения да печелят тая Евровизия
травестит/педераст
аутист
догодина к'во да очаквам?
anonymous990763
05-13-2017, 23:11
педераст
аутист
Емоционални хора. Разчувстват публиката.
Niakoitam
05-13-2017, 23:15
травестит
аутист
Викам догодина да вземем ние предвидливо да им пратим Азис или Джорджано? :D
pandabear
05-13-2017, 23:16
ами с подобно "разчувстване" Европа си заслужава т'ва, което ѝ се случва.
сори, ама к'вото си посееш, т'ва ще жънеш.
и к'вото и да си говорим, подобни конкурси са огледало на положението ни във всякакъв друг аспект.
DarkTemplar
05-13-2017, 23:23
Мразя португалия поради още една причина тази вечер
Абсолютно. Отдавна съм им набрал на тея гнусни роми.
травестит/педераст
аутист
Проституиращ сирийски бежанец, станал жертва на групово изнасилване от нео нацисти.
deitona22
05-14-2017, 06:31
Абе вчера случайно чух и видях песента на портокалците.
Тоя пя ли или само се опитваше да пее?
Тва евровизия е пълна помия през последните години.
Нито един от спечелилите не се прочу...освен Кончита Вурст,ама тя/той/то стана известна/ен/но с друго.(не съм сигурен дали тя/той/то спечели,тъй като не гледам тая пародия на конкурс за песен).
Единствените които помня и са се прочули по света са Lordi.
Проституиращ сирийски бежанец, станал жертва на групово изнасилване от нео нацисти.
Също така-задължително член на ISIS,минал през България,бит на границата,препоръчително да е гей или транс.
не съм гледал евровизия може би откакто онези с хардрок алелуя спечелиха :D
евровизия е малоумен конкурс, а вие всичките се хващате и подкрепяте все едно там се показва коя нация е най-яка :D Не стоят така нещата. Дете с руски корени нали знаете кога ще спечели :D :D :D
+ че така се опитват да прокарат някакъв вид нова реалност, все едно ти казват, че нещо трябва да бъде окей. Миналата година онова чудовище, тази година гледам из фб, че е бил някъв бавняр. It is what it is.
deitona22
05-14-2017, 06:41
не съм гледал евровизия може би откакто онези с хардрок алелуя спечелиха :D .
Тва са баш Lordi.
Финландци са.
https://youtu.be/mfXe2QGu0jE
Това е въпросното интервю. Не мисля, че заслужава хейт. Момчето е само на 17 и това са искрените му емоции. Тъжно е да виждам разочарованите му сълзи.
Не е с руски корени. Живее в русия.
DarkTemplar
05-14-2017, 07:12
Роден е в Москва, живее там и доколкото четох единият от родителите му е от Казахстан. В типичния си пропаганден стил руските медии бързо го припознаха за свой и това може би повлия негативно на резултата му.
Жалко, че нашият не спечели.
травестит/педераст
аутист
догодина к'во да очаквам?Ааа това вече се е случвало повече от веднъж... :D !
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/76/ca/db/76cadba5c8e61390e38376e971f83f90.jpg
http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2014/05/conchita-wurst-1.jpg
Проституиращ сирийски бежанец, станал жертва на групово изнасилване от нео нацисти.Един вид просто не са му платили :razz: ?
Единствените които помня и са се прочули по света са Lordi.И кой си спомня за тях и тяхната тъпа песен, освен няколко фанатизирани рок-фенове?
deitona22
05-14-2017, 08:02
И кой си спомня за тях и тяхната тъпа песен, освен няколко фанатизирани рок-фенове?
Както се пее в една песен :"Оооо колко си просТ,има ли смисъл.....".
Не се научи,като не знаеш нещо,не коментираш.
Някой ден ще си изпатиш заради това.
Jack_Reacher
05-14-2017, 09:45
вчера пак се напих
на връщане за малко да ме спрат катаджиите
добре че видях патрулката навреме
едит: просто изпълних плана, почти целия
PathToOuroboros
05-14-2017, 11:30
Какво значи нахалство... Ако предлагаш нещо, което знаеш, че би подобрило живота на другите, защо трябва да отстъпваш пред несигурностите на хората ? Ако каже не, не уважаваш позицията му и минаваш на другия клиент, но иначе ако сам се цензурираш, защото на другите им е неудобно... Никога няма да пробиеш никъде.. Никога не се дава сила на несигурностите ако шанса клиента да ти благодари после е висок.. Даже е вид уважение, защото не го третираш като дете, а го принуждаваш да се изправи срещу свойте несигурности, да ги осмисли и евентуално да ги превъзмогне.
Женската мода.. Тя е успешен бизнес, поради силното желание на жената да покаже своя ранг сред другите жени, своята доминантност. Колкото по скъпи и екстравагантни са дрехите, толкова и по неудобни, но това не е случайно, защото един основен фактор на доминантност е жената да покаже, че може да има толкова много богатство, без да има нужда да работи и миг, тя и не може с тея обувки, дрехи, маникюри и тнн.. Възможността за мързел е нещо престижно сред жените и повечето се стремят да се сложат в позиция, която би им осигурила възможно най много :) Тоест модата на една жена може да бъде силен показател, подсказващ за това, какво очаква от мъжа и какво е склонна да вложи в дадена връзка и също колко е безполезна :)
LoadRunner
05-14-2017, 11:49
ЗДРАВЕЙТЕ
Някой може ли да каже как да си направя номера скрит при обаждане? На Мтел, това свободна функция ли беше или платена ли или изобщо как се правеше?
anonymous990763
05-14-2017, 13:10
^ Най-вече ме изненада вотът на Македония. Като че ли други по-сериозни катаклизми в гласуването нямаше.
deitona22
05-14-2017, 13:35
^ Най-вече ме изненада вотът на Македония.
И аз се изненадах.
Нали правилника не позволява да се гласува за даден изпълнител от територията на държавата,която той представя?
Ебати капацитетите, бате. Направих си труда да изслушам песните и точно португалската е най-оригинална и може да се нарече изкуство. Още 1-макс 2 по-оригинални имаше и тва е. Един и същ комерсиален булшит. Харесаха ми няколко R&B песни.
П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
anonymous990763
05-14-2017, 13:44
И аз се изненадах.
Нали правилника не позволява да се гласува за даден изпълнител от територията на държавата,която той представя?
Родствените му корени отдавна са приватизирани, но въпреки това очаквам да го изкарат свой човек с помощта на някакво далечно родословно дърво.
galaxy29
05-14-2017, 14:19
травестит/педераст
аутист
да не ти е толкова бляксаво мнението
anonymous908491
05-14-2017, 14:24
https://youtu.be/mfXe2QGu0jE
Това е въпросното интервю. Не мисля, че заслужава хейт. Момчето е само на 17 и това са искрените му емоции. Тъжно е да виждам разочарованите му сълзи.
хохохох, качено в канал за гнусна чалга
малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутват
руснаците не само не са го припознавали, ами грам не им е пукало за него
Вчера ни беше първото каране за нещо, може би не трябваше да съм лайно. Все тая, и без др не ми дреме. :дд
anonymous908491
05-14-2017, 14:26
а, друго е да ти се опъват, не като антракса да слуша и моментално да изпълнява
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/18423791_1387578954635946_8666720603458794635_n.jp g?oh=a01927560f64a0bee4b66e6b79d29090&oe=59BB7827
:D
^ Много грешна представа имаш - точно антракса винаги се е опъвал. Новия е възпитан да ме слуша. :дд
хохохох, качено в канал за гнусна чалга
малкото тъпо гейче е новата секс играчка на един изявен бг педераст и за тва го пробутват
руснаците не само не са го припознавали, ами грам не им е пукало за него
Хаха. Не бях забелязала. Излезе ми понеже гледам неща за него хд.
И е супер тъпо да обиждаш едно ДЕТЕ по толкова грозен начин. Дори да е гей, какво те интересува? Ще му светиш ли?
И да, не с прав. Изчетох хиляди коментари на руснаци, които го подкрепят. Ако вотът беше реален и русия не беше банната, щяхме да бием с много пред всички останали.
anonymous908491
05-14-2017, 14:55
^ Много грешна представа имаш - точно антракса винаги се е опъвал. Новия е възпитан да ме слуша. :дд
опъваше се в началото, след това така го натисна, че ти искаше позволение преди да пише
И да, не с прав. Изчетох хиляди коментари на руснаци, които го подкрепят. Ако вотът беше реален и русия не беше банната, щяхме да бием с много пред всички останали.
ти сериозно ли написа, че руснаците биха гласували за нашето сладко дете/хехеехех/ а не за своя си представител
винаги съм се чудил, какво прави държава от азия на конкурс за европейска песен, ама евреите са навсякъде
pandabear
05-14-2017, 15:23
П.С. А като толкова ви дразнят "отклоненията" на участниците, що не казвате нищо за това, че Кристианчо е педалче? Двойни стандарти...
П.С.2 На мен не ми пречи кой какъв е, просто ме дразнят двойните ви стандарти.
Няма двойни стандарти, в моето мнение.
Аз обсъждам това, което съм видяла на сцената на тая помия в продължение на години.
Възможно е момчето де хомо или би (не знам вие как сте разбрали за този "факт"), на мен ми е все тая. Важното е, че не парадира с т'ва, излиза, пее добре една мелодична и запомняща се песен. И това е то.
Нормално ли е ден преди финалите да обявят как този от Португалия има здравословен проблем, и как всички трябва да се обединят и да го подкрепят, 'щото трябва да сме толерантни? А всъщност да не е нищо особено. Той просто излезна и разказа песента (Да, това не беше пеене. Ако го броиш за оригинално и красиво изпълнение, то значи догодина съвсем спокойно и мен трябва да изпратят там, 'баси). Единственото, което видях е неадекватно поведение. Има си други конкурси за такива хора. Ще си позволя да цитирам Дарк, защото вчера коментирахме ситуацията и не мога да съм по-съгласна с неговото мнение, което е едно към едно с моето: "Европа има нужда от лидери с ясни идеи и здрава ръка, а не от поощряване на всякакви девиации, културен марксизъм, шантажиращи и манипулиращи НПО-та и социални PR акции. Ебати изродщината..."
Та, да. Не е т'ва начина. Тоест не бива да е т'ва начина. Но както казах тоя "конкурс" е огледало на цялито ни положение в Европа. Мъжки полов орган за "оценяването".
Спирам да коментирам. Да сме живи и здрави ;)