View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
kojinshugi
05-27-2017, 20:11
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/95/59/d0/9559d059232028fa1a53d7d067f834d1.jpg
(и после защо ме остайла нали)
туй гадно чувство като изтрезняваш и имаш нужда от още :ДДДД
LoadRunner
05-27-2017, 20:11
Звучиш кат Момата.
Говори без да знае нищо и никога не е прав.
чай един път и аз да те поправя
чай един път и аз да те поправяНа теб май са ти поправили задния мост :D?
Или още не са, а ти се иска :shock:? Май ти тегли се у лево, а :razz:?!
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:00
Анархи, добре се учиш от батко си да пишеш фермани. :D
8-) Im just happy thats it..
Чакам я да звънне да я взема от работа.. много ми е скучно, някой иска ли да се хейтим?
anonymous908491
05-27-2017, 21:02
отказвам цигарите за вече сигурно двадесети път тая година
хехехехе
началото на юни ще ги спирам за 6-ти път тая година
аз така в началото на месец ги спирам и ги спирам за около 10 часа
тоя път трябва да съм сериозен
и предния път го мислих
ама тоя път ще съм по-сериозен
когато мислиш, че си видял всичко
http://store.picbg.net/pubpic/49/04/3b15fe69dd264904.jpg
Wtf. 229 градуса.
Мн несериозно. Спрях цигарите от раз.
anonymous908491
05-27-2017, 21:09
хехехе, пушила си година сигурно, а и е приятно да запалиш след хранене, пък ти рядко го правиш
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:09
Wtf. 229 градуса.
Мн несериозно. Спрях цигарите от раз.
Един приятел също от раз...
Аз ги бях спрял за около 2 години, ся си пафя пак ама много МНОГО по-малко от преди... ся само Като пия, след ядене, след секс и сутрин с кафето...
А в колата някой ако ми запали цигара, ще го убия..
Tori e лайно впрочем...
Пак ли аз, ве?! Да го духаш под вода докато изсъхне, ей!
anonymous908491
05-27-2017, 21:24
Да го духаш под вода докато изсъхне, ей!
хехехе
в такива моменти сигурно ти се иска да си мъж
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:25
Пак ли аз, ве?! Да го духаш под вода докато изсъхне, ей!
Ти не беше ли да ядеш бе, гмеч?
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:25
хехехе
:lol:
Ти не беше ли да ядеш бе, гмеч?
Че аз ям още, ве. :д То едното не пречи на другото.
ةتشضل انزفث
05-27-2017, 21:37
Хайде месец рамазан вече дойде !
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:38
Че аз ям още, ве. :д То едното не пречи на другото.
Ми яж ми кура тогава бе.. :lol:
anonymous908491
05-27-2017, 21:38
Хайде месец рамадан вече дойде !
личи си, гледай кво е пусто тук
ةتشضل انزفث
05-27-2017, 21:39
Това е свещения месец на мюсюлманите
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:39
Хайде месец рамазан вече дойде !
Заеби ся ще тръгнат тъпите гастарбайтери....
ةتشضل انزفث
05-27-2017, 21:41
Заеби ся ще тръгнат тъпите гастарбайтери....
Надали... аз поне няма да ходя никъде това ми стига
anonymous908491
05-27-2017, 21:42
нали ви е забранено да ползвате нет
или след ИД нещата вече не са това, което бяха
ةتشضل انزفث
05-27-2017, 21:46
ти ще кажеш :D
AnarchyBoy
05-27-2017, 21:46
Ти не си гастарбайтер.
ةتشضل انزفث
05-27-2017, 21:53
Интервюта с главните актьори от опасни улици директно от снимачната сцена
Шефкет Чорух
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/aktyorat-shefket-choruh-s-kolegite-mi-ot-opasni-ulici-sme-kato-semejstvo.html
Йозгюр Озан
http://www.btv.bg/video/cinema/shows/kato-na-kino/videos/jozgjur-ozan-imame-strahotna-vrazka-s-ekipa-na-opasni-ulici-koeto-e-mnogo-vazhno-za-uspeha-na-seriala.html
Ба,все съм мислел че си по-голям от мене.
Звучиш кат Убавия.
Говори без да знае нищо и никога не е прав.
пишки си праа, ташак да стаа
а възрастта е само цифра :Д в началото като пишех всички си мислеха, че съм на 22-23....... :D А ТО КВО БАТЕ 18-19, бахти ташака
Чак ся те виждам, че си писал. Не е важно кой иска да кове жабата. Важното е кой иска жабата да закове.
квак
Айде ЧРД и от мен :)!
благодарско
https://www.youtube.com/watch?v=kxopViU98Xo
mood
AnarchyBoy
05-28-2017, 06:28
Rakshy педераст, слушам го от 1 час вече... its so... gud.
https://youtu.be/3EN1Fx_-pKs
Изглежда ми супер различен. И няма как да не го съпоставя с други бг футболисти... еми, на светлинни години е.
Ебаго, пак съм с херпеси по джуките, писнА ми. И наще са ме оставили с две цигари само за кафето... Ама поне се наспах мега добре и всичко е шест точки. <3 И като цяло, де - пак ме е хванала безпричинната радост. :ддд
не мога да си я избия буквално от главата... бахти влиянието... ама така е... съвестта и вината ме убиват бавно. Преди поне знаех, че момичетата, въпреки че бяха 4 години, бяха тоталните боклуци... а сега... като знаеш, че ти си прецакал нещата и лошо ти става, пък като знаеш, че не си изневерил или някви подобни неща, още повече те хваща яд. Както и да е... продължаваме напред и квото стане... днешният свят е пълна пародия
Госопод ще помогне!
"Това ли прави Бог? Помага? Кажете ми, защо Бог не помогна на невинния ми приятел, който умря без никаква причина, докато виновникът е все още на свобода? Ок... добре, да забравим единичните случаи. Какво ще кажете за безбройните войни, обявени в негово име? Ок...добре, нека да пропуснем тези безсмислени убийства за секунда, какво ще кажете? Ами, какво ще кажете за цялата расистка, сексистка, примесена с фобия супа, в която всички се давим, заради него? И не говоря просто за Христос - говоря за цялата организирана религия, подбрани групи, създадени да установявт контрол. Дилърът зарибява хората с дрогата на надеждата, а неговите последователи - нищо повече от наркомани, които искат поредната си доза глупост, за да поддържа тяхното невежество, наркомани, страхуващи се да вярват в истината, че няма никакъв ред... няма никаква сила...че всички религии са просто едни мозъчни червеи, които ни разделят, за да сме по-лесни за контролиране от шарлатаните, които искат да ни управляват. За тях сме просто едни фенбойчета на тяхната смешно написана сай-фай простотия. Ако не слушам моят въображаем приятел, защо по дяволите трябва да слушам твоя? Хората смятат, че боготворят някакъв ключ към щастието. Точно по този начин той ви притежава. Дори и аз не съм толкова луд, че да повярвам в това изкривяване на реалността. Така че Бог да си го начука. Не е достатъчна изкупителна жертва за мен."
anonymous908491
05-28-2017, 09:05
Изглежда ми супер различен. И няма как да не го съпоставя с други бг футболисти... еми, на светлинни години е.
хохохохо, тоя е най-голямата путка играла в националния ни отбор
баща му се разведе и се хвана с няква овца на годините на сина му
майка му си сложи повече силикон от плеймейтка и е посмешище в целия си град
брат му е хващан десет пъти с дрога, един от тях даже с дрога скрита в бебешкото столче на детето си, докато то седи в него и нито веднъж не е стоял и 24 часа заключен
на светлинни години е по наглост само, той и цялата му рода
ем то си личи различната култура
то от начина, по който седна и стоя, и се държа
не го харесвах хич като футболяга, смисл може да играе, ама като изпържи националния отбор беше яко тъпо, плюс гредата, която е семейството му :Д
DarkTemplar
05-28-2017, 09:41
Нагъл или не, той е най-успешният български футболист след Стоичков. Направил е достатъчно за българския и световния футбол и е дал доста за благотворителност, така че заслужава уважение.
ем то си личи различната култура
то от начина, по който седна и стоя, и се държа
не го харесвах хич като футболяга, смисл може да играе, ама като изпържи националния отбор беше яко тъпо, плюс гредата, която е семейството му :Д
Първото, което забелзязах е позата му, когато седна. Не се разкрачи, пльосна и тн хд.
Чичка, защо го съдиш по семейството му? Факт е, че е един от най-добрите ни футболисти (и спортисти) и прави някакви неща за децата. Аз пък го харесвам.
*и е секси.
anonymous908491
05-28-2017, 09:50
Чичка, защо го съдиш по семейството му? Факт е, че е един от най-добрите ни футболисти (и спортисти) и прави някакви неща за децата. Аз пък го харесвам.
*и е секси.
ако акъла се намираше в гърдите, щеше да имаш оправдание, ама сега нямаш извинение
семейството му е такова благодарение на него
брат му не е в затвора точно заради него
NomNomNom
05-28-2017, 10:18
Btw, не им ли писна на всички да плюят по хабитюрйентите, особено някакви закостенели старчовци, дето само държавата им е виновна, а младите имали нереалистични очаквания.
аре, написах й прощален смс... боли ме, бро но не виждам смисъл вече...за никого не съм се борил така, както и тя по време на връзката ни, но явно просто се разминахме... не смятам да се променям... освен към по-добро... или по-скоро по-справедливо държание... гледам себе си само и това ще е... без това всички сме сами в днешно време... скапани технололгии...
Да, и аз. Не могат да се отрекат качествата и таланта му, просто не е читав. Дори като видите, че в момента е свободен агент от алчност...Еми сори, Берба, ама не си Златан Ибрахимович, че на 36 да играеш в Манчестър Юнайтед (нищо, че е отново и нищо, че отборът му е много благодарен). :D
Btw, не им ли писна на всички да плюят по хабитюрйентите, особено някакви закостенели старчовци, дето само държавата им е виновна, а младите имали нереалистични очаквания.
И аз плюя по тях, защото ангажират обществени места с целия си досаден ритуал ;д. Оня ден си се движа спокойно по едно такова място и изведнъж изкочиха една сюрия абитуриенти и ми запречиха пътя...
И аз плюя по тях, защото ангажират обществени места с целия си досаден ритуал ;д. Оня ден си се движа спокойно по едно такова място и изведнъж изкочиха една сюрия абитуриенти и ми запречиха пътя...
По тая логика плюй по сватбарите, лазарките, кукерите и тн.
Много сте ми забавни, като всички започнете да забравяте как и вие сте били такива преди няколко годинки.
Съгласна съм с Ева.
По тая логика плюй по сватбарите, лазарките, кукерите и тн.
И те ме дразнят ;д. Както и хората като цяло, предпочитам да ги няма по пътя ми ;д.
И те ме дразнят ;д. Както и хората като цяло, предпочитам да ги няма по пътя ми ;д.
Ти си нещастник. И не го казвам като обида.
anonymous908491
05-28-2017, 11:01
Ти си нещастник. И не го казвам като обида.
хехехе
вие нали бяхте добри приятелчета
Нищо хубаво не излиза от хората. Само егоизъм и извличане на полза. Освен това са шумни и досадни, и съществуват ;д.
хехехе
вие нали бяхте добри приятелчета
Това пречи ли да му го кажа?
anonymous908491
05-28-2017, 11:11
Това пречи ли да му го кажа?
пречи, ако му го казваш пред други хора
DarkTemplar
05-28-2017, 11:15
Баловете - времето, когато старите курви се възмущават от младите курви.
пречи, ако му го казваш пред други хора
Не е като да не е казвал неща, които съм споделила само на него, пред други хора, така че...;д
А това всички го знаят.
Не е като да не е казвал неща, които съм споделила само на него, пред други хора, така че...;д
Като казваш някви неща, първо се опитай да си дадеш сметка дали са така или ти си решила, че са така. Едно нещо съм казал пред други хора, защото ме ядоса и то по супер неконкретен начин, отделно не е вярно, че си го споделила само на мен. Твой проблем си е, че не знаеш какво и пред кого казваш. И не ме занимавай с глупости, да се обяснявам.
NomNomNom
05-28-2017, 12:11
хихихихихихихихи
иначе, шумотевиците и мен ме дразнят, но - не съм чула изобщо баловете - не съм излизала на улицата тази седмица :Д , май 2 пъти само до магазина
Go, Grishooo.
Най-после голям шлем. Защо сесията е толкова близо? Който проявява интерес - евроспорт2.
хохохохо, тоя е най-голямата путка играла в националния ни отбор
баща му се разведе и се хвана с няква овца на годините на сина му
майка му си сложи повече силикон от плеймейтка и е посмешище в целия си град
брат му е хващан десет пъти с дрога, един от тях даже с дрога скрита в бебешкото столче на детето си, докато то седи в него и нито веднъж не е стоял и 24 часа заключен
на светлинни години е по наглост само, той и цялата му родаТи си гений!
Геният на завистта :D!
аре, написах й прощален смс...Знаеш ли какъв смисъл има от това?!
НИКАКЪВ!
"Прощален СМС" - та това е отчаян вик "Моля те върни се!". С това не печелиш нищо! Дори уважение! Напротив, като правиш такива глупости, оная ще те презира още повече! Филмът свърши, продължавай напред! Това е най-добрият съвет, който мога да ти дам :)!
И аз плюя по тях, защото ангажират обществени места с целия си досаден ритуал ;д. Оня ден си се движа спокойно по едно такова място и изведнъж изкочиха една сюрия абитуриенти и ми запречиха пътя...Ето кой навремето е останал без абитуриентски бал :razz:!
И те ме дразнят ;д. Както и хората като цяло, предпочитам да ги няма по пътя ми ;д.Ти затова си сам като куче, не си ли се замислял :) ? Етооо - казаха ти го и други:
Ти си нещастник. И не го казвам като обида.:D
Нищо хубаво не излиза от хората. Само егоизъм и извличане на полза. Освен това са шумни и досадни, и съществуват ;д.Я сега ми кажи колко ти е лесно да намериш партньор за секс :D!
Така ли? Значи, като ме отреже поредната, ще й покажа поста ти и ще й кажа, че допуска статистическа грешка ;д.
https://media.giphy.com/media/10FtKJcFdmSgqA/giphy.gif
:D
https://zippy.gfycat.com/DefiniteTeemingArachnid.gif
А това всички го знаят.Разбира се, аз това от кога го говоря 8)!
Go, Grishooo.
Най-после голям шлем. Защо сесията е толкова близо? Който проявява интерес - евроспорт2.
http://pustinqkbook.com/wp-content/uploads/2017/05/machkaj_grisho.gif
NomNomNom
05-28-2017, 12:43
абе, тийна са пуснали готина рецепта за брауни с малини, вие как го правите?
последното правих с:
2 чаши пълнозърнесто брашно
1 чаша кафява захар
1 чаша какао
1 чаша кокосово+краве масло
1 чаша смлени орехи
2 есенции ( в случая шоколадови)
1 пакетче бакпулвер
3 яйца
И заливка:
2 лъжици мед разстопени
Кокосови стърготини
И не ме занимавай с глупости, да се обяснявам.
Че кой те е карал да се обясняваш? Все ти си Дева Мария и другият е виновен, изобщо не осъзнаваш, че това, което ТИ казваш, си е твое решение. А това, че си разпространил нещо, което аз съм казала на теб (дори и да не съм го казала само на теб, макар че беше точно така) , е клюкарстване, което, извинявай, но няма как да е на моя отговорност.
anonymous908491
05-28-2017, 13:01
и чаша с водка трябва да добавиш за хубаво брауни
изобщо не осъзнаваш, че това, което ТИ казваш, си е твое решение
мяу мяу, абсолютно същото бих го казал и на теб
малко ме е яд, че отворих темата и сега ще се дърляте
NomNomNom
05-28-2017, 13:11
и чаша с водка трябва да добавиш за хубаво брауни
тийна са го написали с тъмна бира, а като каза водка, се замислих за ром
БТВ !
трюфели с бейлис, обаче ще трябват много ядки и какао, защото е много течен
anonymous908491
05-28-2017, 13:13
бейлиса е бира с крем карамел, давай смело с водка, в краен случай може с вишновка, тя е към 80 градуса и ще трябва да печеш внимателно
Тема в БГ Мама:
- Мами, помагайте, глътнах кубче лед онзи ден и още не съм го изаакала, дали е заседнало някъде, и има ли опасност за живота ми?
DarkTemplar
05-28-2017, 13:45
абе, тийна са пуснали готина рецепта за брауни с малини, вие как го правите?
Не го правя, но го ям. :D
Натъпках се с плодове, после хапнах сандвич и деня е кажи-речи окей. След малко се очертава и излизане - още един шанс деня да стане хубав по някакъв странен начин. Поне баловете приключиха та няма сеири и лайна, контрастиращи с тва, където го чувствам баш в момента. Говоря си, че ще ми мине ама всички знаем, че няма, щото съм тъпо животно и пак ще направя това, което се изисква от мен - свирнеш ми и съм там, където ме пожелаеш, когато ме пожелаеш и както ме пожелаеш.
Седя и пуша и си мисля що толкова много мисля. Сигурно е по-добре да си тъп и безчувствен, за да не оувъртинкваш и да не си наранен. Все тая.
Искам просто да си взема изпитите, да се усъвършенствам, да изкарвам кинти и да си вея задника из света, научавайки хиляди интересни неща. Както и всеки път да се завръщам с умиление вкъщи. Но ми е важно да заминавам, да опознавам, да гледам с широко отворени очи, да попивам и да се завръщам.
Трябваше да го напиша някъде.
kojinshugi
05-28-2017, 14:25
настроение "влизам от морето на МТВ фестивала и входа ми е безплатен"
аз съм морския цар :smt025
Браво, Гришо. Prodaljavame napred.
slun4ice_90
05-28-2017, 15:49
хехехе
хахахахах :Д :Д
deitona22
05-28-2017, 16:06
НИКАКЪВ!
"Прощален СМС" - та това е отчаян вик "Моля те върни се!". С това не печелиш нищо! Дори уважение! Напротив, като правиш такива глупости, оная ще те презира още повече! Филмът свърши, продължавай напред! Това е най-добрият съвет, който мога да ти дам :)!
Ти да даваш съвети за женски?!
Тъпото е че в случая си прав.
За първи път.
Go, Grishooo.
Хванах първия сет.
Съперника на наш Гришо дори не знаеше защо беше там.
Дано има късмет и стигне бая напред,ама нещо се съмнявам.
Най-накрая беше хубаво времето за лостове.
Утре пак мускулна треска,след седмицата в която не тренирах.
Силовото скоро ще бъде направено.
divergent
05-28-2017, 16:46
Откакто се познаваме не е имало толкова дълъг период, в който да не общуваме. Разбира се аз редовно питам други хора как е и как се чувства за предстоящите събития, защото въпреки всичко, което се случи, адски много ми пука и няма как изведнъж да забравя всичко. И все пак нямам намерение да си оправяме отношенията и не се чувствам зле от този факт.
"Ще се върне. Винаги се връщат." Започвам да откривам смисъла на тази фраза. Не съм се забавлявала така на чужд гръб от мноооого време. Само за един час, прекаран в разговори, успях да го побъркам тотално и му дадох материал за разсъждаване за поне две седмици напред. Радвам се изключително много, че най-накрая успях да го уверя, че нямам никакви мераци към него и искам единствено да бъдем приятели, защото ме кефи като човек. Само ме притеснява, че той както се дърпаше като ухапан, прави някакви намеци и май няма да го бъде приятелството. Но си заслужава да се опита.
И ме преследва някаква зла орис и не знам как да се отърва, обаче усещам как всеки път става едно и също не по моя вина, а защото така го налагат обстоятелствата и не ми харесва.
Надявам се идната седмица да е толкова прекрасна, колкото е в представите ми, най-накрая нещата да се подредят и всичко, което не е ясно сега, да се изясни през следващите дни!
ПП: Като по чудо най-накрая си намерих бански, който да ми стане и като по още по-голямо чудо, търсенето мина без никакви нерви от моя страна, но за сметка на това майка ми откачи.
Той мача си беше почти демонстративен. Гришо има техниката, но няма психиката на победител за съжаление. Тегаво е да се гледат негови мачове. Нервят ме непрекъснатите му непредизвикани грешки. Фаворит ми е Надал, очаквам добро представяне и на младия Зверев. ТОЙ има потенциал за шампион.
Сега прочетох глупостта, че бербатов бил алчен, щото искал да играе още. Wtf, човека а на 35-6 години, млад е и иска да прави това, в което е най-добър и това, което обича най-много. Лоши хора.
deitona22
05-28-2017, 16:56
Той мача си беше почти демонстративен. Гришо има техниката, но няма психиката на победител за съжаление. Тегаво е да се гледат негови мачове. Нервят ме непрекъснатите му непредизвикани грешки. Фаворит ми е Надал, очаквам добро представяне и на младия Зверев. ТОЙ има потенциал за шампион.
Сега прочетох глупостта, че бербатов бил алчен, щото искал да играе още. Wtf, човека а на 35-6 години, млад е и иска да прави това, в което е най-добър и това, което обича най-много. Лоши хора.
Да,аз за това много рядко му гледам мачовете.
На неговите и на волейболистите ни ,се нервирам най-много ,като гледам мачовете.
Иначе за Барбуков-скоро както не е играл,не знам кой би го взел,но все пак ,ако не е контузен ,има какво да покаже,поне още 1 година.
anonymous908491
05-28-2017, 17:12
бербатов е алчен по съвсем друга причина
то са причини, не е като да е само една, ама като откажеш да риташ за националния понеже искаш да изкараш кинти, то след това не можеш да изискваш уважение
П.П.
сега видях
аз чичка, а той бил млад
ще го запомня
Търси си голям отбор, затова е алчен.
Ти да даваш съвети за женски?!
Тъпото е че в случая си прав.
За първи път.Ще има много такива случаи за напред,
както е имало и до сега 8) !
deitona22
05-28-2017, 19:28
Ще има много такива случаи за напред,
както е имало и до сега 8) !
Единичен случай.
В твоя измислен свят,който гледаш през розови очила,може и да си вечно прав,но тук в реалността не е така.
anonymous990763
05-28-2017, 19:32
По-скоро е твърде несведущ, за да прави подобни догадки на определени теми от живота.
ةتشضل انزفث
05-28-2017, 19:36
Ужас Левски-Цска 0-3 :-x
deitona22
05-28-2017, 19:39
Ужас Левски-Цска-София 0-3 :-x
Тирето е важно.
Тире, без тире - Левски са пълна скръб. Няма оправия тоя отбор.
ةتشضل انزفث
05-28-2017, 19:44
Тирето е важно.
Peдакцията най-вече
anonymous908491
05-28-2017, 19:54
следващия път играчите ще се замислят
но ако беше старата агитка, следващия път щяха да ритат нови футболисти
а сегашните да си лекуват счупените крака
следващия път играчите ще се замислят
но ако беше старата агитка, следващия път щяха да ритат нови футболисти
а сегашните да си лекуват счупените крака
не знам дали знаеш ква фиеста е в агитката в момента :/
anonymous908491
05-28-2017, 20:28
не знам дали знаеш ква фиеста е в агитката в момента :/
ми, похвално
отбора пада, а те празнуват
пада от цска, те си се забавляват
нито са агитка, нито са фенове
половината друсани, а останалите пияни
тая синтетика толкова ги е ебала, че спокойно биха викали за друг отбор без да разберат
DarkTemplar
05-28-2017, 20:38
Говедата пак унижени и пак с гол от съблекалнята, нищо ново под слънцето.
http://www.gol.bg/cska/2017-05-28/petya-s-golite-tsitsi-levski-shte-go-poeme-tri-pati-ot-tsska-snimki
Петя с голите цици явно я бива в прогнозите. :D
ми, похвално
отбора пада, а те празнуват
пада от цска, те си се забавляват
нито са агитка, нито са фенове
половината друсани, а останалите пияни
тая синтетика толкова ги е ебала, че спокойно биха викали за друг отбор без да разберат
малко по-сложно е от това
AnarchyBoy
05-28-2017, 21:44
Почивният ден мина екстра..
Кафенца, до село ходихме.. до Рилският манастир мега на рандъм се разкарахме, нейна идея.. всичко точно.. ядохме МЕКИЦИ... МЕКИЦЕНО ЧУДОВИЩЕ.. бахти великите мекици има на манастира.. честно.. тия попчета.. А и продавачката беше една симпатична 20ish девойка... дето ми се сваляше нещо и Д... ме придърпа бързо бързо.. :lol:
Сготви ми спагетки, направи салатка и тараторче и си сипахме по ена ледена мастика.. направо <3
Ся откърти и спи като пор до мен.. И понякога май щото в нас й е ново и непознато чат пат се стресне и се разсъни и ме погледне такова усмихнато или ми търси ръката.. ;с
<3
https://www.youtube.com/watch?v=W3oCipL7lpo
М/у другото гледах мача и на доминик тийм. Ного добър. Има възможност за полуфинал, че и повече.
NomNomNom
05-29-2017, 07:59
Днес да имах един интелектуалец под ръка
Легнах в 3, едвам станах в 10 и съм като пребита, + знам че имам някакви 5-6 задачи, ама не съм си ги записала, не си ги спомням и започвам по новите, пък ако нещо си *** майката, ще се чуе :Д
като се замислих, осъзнах колко съм глупавичък да вярвам на думи и обещания о.0 сам се докарах до тук, тъжна гледка съм
AnarchyBoy
05-29-2017, 09:24
Кумче... аудито почна да смуче гориво да си ебе майката... чорапите ще ми засмуче още малко.. От кво може да е?
преди няколко години ми беше мега тъпо, че няма деца по площадката. Някво празно, призрачно. Качи се доста раждаемостта и се навъдиха някви родители с деца, с един малък проблем. ДЕЦАТА СА ШИБАНИ ГАМЕНИ. По-добре беше като нямаше, ебати.
Когато аз бях малък имаше един, който беше боклук и правеше тъпи работа. Майка му реши да роди още едно след него, което е дори по-голям урод от първото. А тъпата овца твърди, че просто всички ѝ нарочват децата и че не са толкова лоши. BITCH, PLEASE!
Прибирам се аз и говоря по телефона, при което го гледам пред мен единия малък боклук скочи върху една кола и си подскача по покрива. Изкрещях му "КВО ПРАВИШ БЕ" и той такъв се стъписа и за секунда не знаеше кво да направи и слезе. Аз минавам до него, а той седи и ме гледа в очите и не мига копелето. Стои и там с НУЛА ЧУВСТВО ЗА ВИНА, просто ми се опули.
Аз: Кво правиш на колата бе
Той: Седя си
Аз: Май не седиш, а скачаш
Той: *мълчи и ме гледа*
Аз: Защо скочи върху колата?
Той: Не знам *продължава да ме гледа нагло в очите*
-в тоя момента аз се стъписах. Пред мен има някъв социопат, който не може да изпитва вина, ебати-
Аз: Повече не се качвай, разбра ли
Той: *нищо*
аз продължих да говоря по телефона и отивам към входа и той ми се провиква такъв дали имам кола?!?!?!
не му обърнах внимание, при което той идва и ми вика "извинявай, да те питам, ти имаш ли кола?"
МОЛЯ?!
казах му, че имам, той ме пита дали е тук, аз му казах, че не е, той ме пита ква е, аз му я описах и накрая копелето просто се усмихна и си тръгна..... Тва е дете не по-голямо от 6ти клас.
останалите от бандата им са същите социопатични малки лайна, на които им е обърнато +- нула внимание и нямат представа кое е правилно и кое не.
на едните майка им е проститутка и са щели да ги вземат в дом, ама нещо не е станало и затова сега ми вилнеят из квартала. Другите 3ма са осиновени, а осиновилите просто взимат парите и не правят абсолютно нищо, а малките бандюги скапват всичко. На единия майка му умря от неш преди няколко месеца, а оставащите си имат родители, на които им е през кура и си льокат. ДЕГРАДАЦИЯ БАТЕ
бесен съм :)
Продуктивен ден - нямам проблеми, няма проблеми, реших проблеми, други си решиха проблемите при лекар и не е моя вината... Всъщност, коствено е моя, но... Иначе не е. :дддддддд Тук ми набиват някви офертички, но не ми се забатачва отново, съответно отказах на драго сърце. :дддд Обаче е хубаво да ми се предлагат такива неща, щото... Щото. :д
Някой знае ли ако си купя лаптоп без ссд и добавя мое, дали ще ми отпадне гаранцията?
AnarchyBoy
05-29-2017, 12:23
Някой знае ли ако си купя лаптоп без ссд и добавя мое, дали ще ми отпадне гаранцията?
100 %
AnarchyBoy
05-29-2017, 12:29
Може ли да попитам зак'во ти е лаптоп? За същите пари ще сглобиш животинско Pc
(We are talkin DDR4 ram (над 16), we are talking nvidia vid cards top class, we are talking 8 + core CPU's end game... TB's of memory.. HDD's & eventually few GB's of SSD's...) цялото това под 2к ;д
А реално ако си мислиш, че ще си ползваш лаптопа в университета. хахахаххахаха.
А дори и да е така... ссд-то не е чак толкова важно.. ;д
Нямам къде да го навра тва PC.
Иначе ми идва много това, което върви с лаптопа, е 300лв, а в сайта им има за 170 и се чудя има ли смисъл да се циганя за +- 100лв. Ама май няма. ;д
anonymous908491
05-29-2017, 12:42
лаптопите заспиват като се затворят, къв е смисъла от тва ссд, и без това единствената му полза е, че уина стартира бързо
AnarchyBoy
05-29-2017, 12:43
https://www.facebook.com/adidasbadka/videos/363889497107786/?pnref=story
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AnarchyBoy
05-29-2017, 12:43
лаптопите заспиват като се затворят, къв е смисъла от тва ссд, и без това единствената му полза е, че уина стартира бързо
Е може да си инсталира няк'ви работни програми на него.. ;д
Ако го отвориш, гаранцията отпада. Ако говориш с тях те да ти го сложат и го измислите по някъв начин, тогава може да ти напишат гаранция за преправения продукт.
ССД на лаптоп е тупаница, ама педалите много качват цената :/
ССД на лаптоп е тупаница, ама педалите много качват цената :/
Да беее, бах тва ссд. Иначе те нямат полза от тва да ми дадат по-евтиния вариант. :Д
Да беее, бах тва ссд. Иначе те нямат полза от тва да ми дадат по-евтиния вариант. :Д
само гледай внимателно да не се нашиеш, защото аз като го взимах тоя компютър недогледах нещо и го взех с 64 гб ссд ахахахахах, а през цялото време си мислех, че е с 1тб ХДД. Ядосах се, отворих го, видях с очите си SSD-то и толкова тъпо ми стана, че съм се преебал :D :D :D :D Но тъй като съм човекът, който живее с решенията си, не ходих да го връщам или неш такова. Примирих си се и вече над 5 години съм с тоя, ако не се лъжа
А и бтв, колкото и педерастко да звучи, търси нещо, което изглежда приветливо, а не някой паралелепипест лаптоп. Нещо по-stylish. Хората те приемат по-насериозно като изглеждаш on point
anonymous908491
05-29-2017, 12:55
ссд на лаптопите е със същото качество, с което идват и хдд, демек ташак
по-добре дай пари за по-дълга гаранция, а не за нещо, което не ти е толкова нужно
AnarchyBoy
05-29-2017, 12:57
Кумчеее виж нагоре и халп.
Да, даже отказах един комп заради дизайна. xD
https://laptop.bg/laptops-asus-FX502-asus_fx502vmdm310_FX502VMDM310
Това е машинката иначе. Да видим последни мнения, преди да го поръчам. ;д
Едит: с 250 ссд
AnarchyBoy
05-29-2017, 13:03
Ебати грешните пари..
иначе лаптопочето е добро..
anonymous908491
05-29-2017, 13:05
за игрички ли го взимаш, щото тва което смяташ да учиш
просто не виждам с 8гб рам как ще ти върши работа
anonymous908491
05-29-2017, 13:07
https://laptop.bg/laptops-hp-Omen_15-hp_omen_15ax200nu_1GM64EA тва е в пъти по-добро и е същите пари, ако ще слагаш ссд
ахаххахахахах 2 хилки и половина за лаптоп ахахахахах
anonymous908491
05-29-2017, 13:10
луда жена, пък чак за университета и трябвал
Кво ми слагате думи в устата, кой каза, че ми трябва за уни?
Тоя е с по-слаба видеокарта папи.
anonymous908491
05-29-2017, 13:14
за игри ли ти трябва, бе
геймърка ли си
аз заради университета избрах някой с достатъчно рам
де да знам, че ти си търсиш нещо за забавление
ссд за игри върши точно О/НУЛА/ работа
IseeDEADbodies
05-29-2017, 13:34
https://laptop.bg/laptops-hp-Omen_15-hp_omen_15ax200nu_1GM64EA тва е в пъти по-добро и е същите пари, ако ще слагаш ссд
И кое му е "в пъти по-доброто" xD Само ти казвам HP и спирам да говоря xD
AnarchyBoy
05-29-2017, 13:38
anonymous908491
05-29-2017, 13:49
И кое му е "в пъти по-доброто" xD Само ти казвам HP и спирам да говоря xD
мдааам, само дето HP произвеждат професионални лаптопи от 10 години, а асус и след десет години няма да успее да пусне такъв
на геймърските боклуци се връзват само геймъри, всеки друг ще избере Z версия на HP
или опитай да намериш някой асус на повече от две години, то при тях изтече ли гаранцията и почват да се саморазрушават
IseeDEADbodies
05-29-2017, 13:55
мдааам, само дето HP произвеждат професионални лаптопи от 10 години, а асус и след десет години няма да успее да пусне такъв
на геймърските боклуци се връзват само геймъри, всеки друг ще избере Z версия на HP
или опитай да намериш някой асус на повече от две години, то при тях изтече ли гаранцията и почват да се саморазрушават
Усещаш ли как абсолютно нищо не каза. По-добър в какво отношение? И к'во трябва да значи професионален лаптоп? Hp са на светлинни години от водещите марки, не само от Асус. Да, преди 10 години все още бяха фактор. И точно това което каза по-скоро важи за hp-тата отколкото за Асусите. Не те знам от къде си ги чул тия глупости, ама говориш омега наизуст.
anonymous908491
05-29-2017, 14:00
И к'во трябва да значи професионален лаптоп?
хохоххохо
колко прави 1+1
все едно тва питаш
хохоххохо
колко прави 1+1
все едно тва питаш
Все едно да кажеш професионален телефон. :lol:
anonymous908491
05-29-2017, 14:15
Все едно да кажеш професионален телефон. :lol:
ако слагаш на едно ниво лаптоп и телефон
май сериозно си сбъркала за университета
IseeDEADbodies
05-29-2017, 14:19
Не разбирам защо хора които обвиъсли нямат грам идея от дадено нещо се пишат за големи разбирачи. Ама да.. типично по български xD
едит - ми не бе човек ти просто звучиш супер смешно. Пак те питам, какво значи професионален лаптоп? Явно аз съм зле, хайде обясни ми какво е т'ва чудо на техниката. Професионален в какво отношение? И другото което е - един РЕАЛЕН довод не си изкарал кое му е по-доброто на тоя лаптоп който ти си дал. Или като цяло с какво HP са над Asus. Говориш някви празни приказки и тва ти е аргумента ли? Лол...
Lilanda, един съвет от човек, дал 2500 за Асус преди две години, като съм го взимала, щото си мислех, че за програмирането ми трябва мега як лаптоп, тааа... общо взето, голяма грешка. Не че съм недоволна, но просто не си струва парите.
HP не мисля, че са топ опция, макар че имат и ок моделчета откъм качество и цена, май имаха някакъв стандартен дефект всички обаче, но не си спомням каква беше схемата. Аз бих си взела Lenovo или DELL, но от по-скъпите, защото тези до 2-3к май са стандартни и нищо особено. Ама за АСУС категорично не си струва.
Бтв какво точно имам предвид от личния си опит: Батерията му се скапа твърде бързо, без да има адекватна причина, грее доста (бях предупредена, че е печка, де, общо взето зимата мога да си се топля, а лятото да умра от жега), шасито е пластмаса. Не смятам, че съм се прецакала, купувайки си го, защото в крайна сметка ми върши работа, просто смятам, че и такъв за 1200 щеше да ми върши същата работа, без да ми създава ядове. Вкъщи сме двама с АСУС, другия е същата работа. Не са лоши, просто са надценени.
Ева, моля те, поне ти се обоснови. ;д
DarkTemplar
05-29-2017, 14:46
Не разбирам особено много от хардуер, но и аз съм предубеден към ASUS. Най-важното е за какво ще използваш лаптопа и колко тежки програми ще искаш да вървят на него.
От известно време си карам с един бизнес лаптоп на DELL и е пълна пушка. 2ра ръка го взех, доста запазен и съм мега доволен.
IseeDEADbodies
05-29-2017, 15:05
Lilanda, един съвет от човек, дал 2500 за Асус преди две години, като съм го взимала, щото си мислех, че за програмирането ми трябва мега як лаптоп, тааа... общо взето, голяма грешка. Не че съм недоволна, но просто не си струва парите.
HP не мисля, че са топ опция, макар че имат и ок моделчета откъм качество и цена, май имаха някакъв стандартен дефект всички обаче, но не си спомням каква беше схемата. Аз бих си взела Lenovo или DELL, но от по-скъпите, защото тези до 2-3к май са стандартни и нищо особено. Ама за АСУС категорично не си струва.
Бтв какво точно имам предвид от личния си опит: Батерията му се скапа твърде бързо, без да има адекватна причина, грее доста (бях предупредена, че е печка, де, общо взето зимата мога да си се топля, а лятото да умра от жега), шасито е пластмаса. Не смятам, че съм се прецакала, купувайки си го, защото в крайна сметка ми върши работа, просто смятам, че и такъв за 1200 щеше да ми върши същата работа, без да ми създава ядове. Вкъщи сме двама с АСУС, другия е същата работа. Не са лоши, просто са надценени.
Какъв модел ти е лаптопа ако не е тайна? Щото те всичките загряват, говоря за тия "мощните" и "геймърските". Просто геймърските серии са малко по-добри охлаждащи системи в сравнение с по-обикновените.
https://www.asus.com/Laptops/N551JK/
https://www.asus.com/Laptops/N551JK/
Е, той е с тъч, нормално е да е 2500 и е нормално да не си толкова доволна от него. Тъча компенсира за по-слабите характеристики. Ако имаше и двете, щеше да е 4к, не 2.5к.
Не, моя не е с тъч. :Д То тук пише, че е опционално за серията, за какво ми е тъч. :Д
IseeDEADbodies
05-29-2017, 15:20
Ясно, ем не е нещо бог зн кво, ама не е и лош. Особено ако ти е с и7 варианта. Просто това са по-кежуъл серии. А и както казах - те всичките загряват. Като цяло сериозните геймъри не се занимават с лаптопи, ако говорим конкретно за това де.
Не, моя не е с тъч. :Д То тук пише, че е опционално за серията, за какво ми е тъч. :Д
Да, видях, че е опционално. ;д
А какви са му характеристиките, не виждам къде са? :?
едит: Нвм, видях.
и7 е, да
иначе аз не съм геймър, знам, че не си го казал, просто да го изтъкна
тъпото е, че е тежък и неудобен за носене
10 000 хиляди отгоре кво? И къде го видя тоя най-добър лаптоп на пазара? :Д
Лиланда, а ти за какво ще го ползваш? Имаш ли определена идея или просто имаш нужда от нова машинка? :)
IseeDEADbodies
05-29-2017, 15:42
и7 е, да
иначе аз не съм геймър, знам, че не си го казал, просто да го изтъкна
тъпото е, че е тежък и неудобен за носене
Да, разбирам те. Просто си взела нещо което презадоволява твоите нужди (а.k.a. overkill), което и ти сама си казала в предния си пост де. На теб и лаптоп за 1600 лева (примерно) е щял да ти върши абсолютно същата работа и само дето си дала повече пари. Но т'ва не значи, че ппц дадения лаптоп е надценен (което не казвам, че ти казваш :D)
Лиланда, а ти за какво ще го ползваш? Имаш ли определена идея или просто имаш нужда от нова машинка? :)
Втф, защо чак сега забелязах, че не си Ева? И защо никой не ме поправи на предната страница както казах Ева? :Д
И от двете по малко иначе. Моя, дори и да не си взема сега, до няколко месеца ще ме предаде, а сега имам парите така или иначе. Взимам си малко по-силен от нормалното, защото от доста време съм си набелязала игри, които не ми тръгват на моя, а както казах преди това, нямам къде да го туря тоя настолен. Плюс това лаптопа си е удобство, няма да го използвам само за игри я...
deitona22
05-29-2017, 15:50
Vamos, Rafa.
Трибуквието с "К" за Рафа.
он:
Добра тренировка се получи.
И нямаше никакви хора и девор,чак докато реших да си тръгвам.
Втф, защо чак сега забелязах, че не си Ева? И защо никой не ме поправи на предната страница както казах Ева? :Д
И от двете по малко иначе. Моя, дори и да не си взема сега, до няколко месеца ще ме предаде, а сега имам парите така или иначе. Взимам си малко по-силен от нормалното, защото от доста време съм си набелязала игри, които не ми тръгват на моя, а както казах преди това, нямам къде да го туря тоя настолен. Плюс това лаптопа си е удобство, няма да го използвам само за игри я...
аз щях да те, ама станах от компютъра :D
YoungBloodZ
05-29-2017, 17:15
И защо никой не ме поправи на предната страница както казах Ева? :Д
Помислих, че и тя се казва Ева... Не те ли е срам да ме объркваш така? :D
Jack_Reacher
05-29-2017, 17:19
ебаси късмета, времето да се оправи след като се прибрахме от вилата
поне се подготвих за изпитите
Помислих, че и тя се казва Ева... Не те ли е срам да ме объркваш така? :D
не се, слаба ти е информацията ;)
NomNomNom
05-29-2017, 17:19
Понеже си чувам името :Д
Не разбрах за какво ти трябва, но аз бих се концентрирала в/у една функция/елемент - защото идеален лаптоп няма, и в един момент е до приоритет и предпочитания, или кот те изкефи на външен вид/характеристики
При мен , сега декември си купих - офисен лаптоп - не геймя, не гледам филми дори, не го ползвам всекидневно (понякога не го ползвам със седмици )
обаче:
- виртуални лабове си вдигам понякога ( тр РАМ )
- искам батерията да ми държи ( като пътувам ), т.е. батерия + икономични компоненти
,- да е представителен, да ми е удобен
- да върви бързо за бейсик неща, да пали бързо. ( ССД, процесор от i серията, и без уинбози )
- ДА НЕ тежи
И си взех същия дел, като служебния ми дел :Д, обаче с подсветка ( Latitude E5470 )
16G RAM DDR4 2133
Intel Core i5-6200U
500GB SSD
Макс 2 часа да съм избирала, гледах леново-та и дел-чета само.
Допълнително си взех оптично устройство (стои неотваряно, но за всеки случай ), и застраховка - ако го начупя, да не ме дерат много.
Честно казано рамта да е поне 16Г, ССД-то да е поне 500, подсветката и дизайна ( и да не е 3-5КГ :Д ) ми бяха приоритет.
Понеже си чувам името :Д
Не разбрах за какво ти трябва, но аз бих се концентрирала в/у една функция/елемент - защото идеален лаптоп няма, и в един момент е до приоритет и предпочитания, или кот те изкефи на външен вид/характеристики
При мен , сега декември си купих - офисен лаптоп - не геймя, не гледам филми дори, не го ползвам всекидневно (понякога не го ползвам със седмици )
обаче:
- виртуални лабове си вдигам понякога ( тр РАМ )
- искам батерията да ми държи ( като пътувам ), т.е. батерия + икономични компоненти
,- да е представителен, да ми е удобен
- да върви бързо за бейсик неща, да пали бързо. ( ССД, процесор от i серията, и без уинбози )
- ДА НЕ тежи
И си взех същия дел, като служебния ми дел :Д, обаче с подсветка ( Latitude E5470 )
16G RAM DDR4 2133
Intel Core i5-6200U
500GB SSD
Макс 2 часа да съм избирала, гледах леново-та и дел-чета само.
Допълнително си взех оптично устройство (стои неотваряно, но за всеки случай ), и застраховка - ако го начупя, да не ме дерат много.
Честно казано рамта да е поне 16Г, ССД-то да е поне 500, подсветката и дизайна ( и да не е 3-5КГ :Д ) ми бяха приоритет.
За какво ти е 500 ссд? За рам е по-разбираемо, макар че щом не "геймиш", пак не разбирам защо, но добре, това си е твое решение. Ама 500 ссд ти трябва само ако не върви заедно с хдд-то, което е рядкост сякаш.
anonymous908491
05-29-2017, 17:31
май само темплара написа адекватно мнение, защото дел и HP имат бизнес клас, което се води корпоративни, те имат и професионални модели, но сега ще обясня разликата
първо ниво са бюджетни модели, след тях идват нормалните и следват бизнес/професинални
разликата при лаптопите и въобще при всяка една машинария не е главно в това, колко мощни са частите
разликата е в това, какви са частите и по-точно кой ги е произвеждал и къде
асус произвеждат главно части, мнение за тях няма да давам, обаче асус почти нямат опит в събирането на тия части в едно
HP, Dell и IBM/има още няколко/ имат огромни отдели, които се занимават само с това и го правят от 20 години
асус продава дори на HP, но тва не означава, че сравнявайки два идентични лаптопа на двете марки със 100% съвпадение на частите, ще означава, че са на едно ниво, нищо подобно, разликата е в полза на HP и не говорим за малка разлика.
HP и Dell произвеждат сървъри и работни станции, никой да не си въобразява, че ако си купи същите части сам и си сглоби нещо си, ще успее дори да ги доближи, тва да не е като шкафовете на икеа
професионалната серия при лаптопите на HP е Z, тва е мобилна работна станция, пускаш я днес на 100% натоварване и след седмица продължава да си работи без проблем. А измислената глупост 'геймърски' лаптоп на всякви измислени марки като ги натовариш за два часа и ти се налага след това да ги събереш в тава.
anonymous908491
05-29-2017, 17:34
За рам е по-разбираемо, макар че щом не "геймиш", пак не разбирам защо, но добре, това си е твое решение.
тя ти е написала защо, аз също ти бях казал, че за твоите неща ще трябва, а за геймърите и гъза да си съдерат, пак и 8гб ще им е много
NomNomNom
05-29-2017, 17:34
РАМ ми трябва за виртуални лабове, вдигам си по няколко виртуални машини ( 10Г запълвам лесно )
ССД 500Г, защото хард поне 500Г ми трябва - и не виждам смисъл да имам два, не ми звучи компактно и икономично за лаптоп
РАМ ми трябва за виртуални лабове, вдигам си по няколко виртуални машини ( 10Г запълвам лесно )
Да, извинявай, това съм го скипнала нещо. :Д
не ми звучи компактно и икономично за лаптоп
Защо?
NomNomNom
05-29-2017, 17:39
Защото един хард още = малко консумация и няколко грама отгоре
IseeDEADbodies
05-29-2017, 17:42
май само темплара написа адекватно мнение, защото дел и HP имат бизнес клас, което се води корпоративни, те имат и професионални модели, но сега ще обясня разликата
първо ниво са бюджетни модели, след тях идват нормалните и следват бизнес/професинални
разликата при лаптопите и въобще при всяка една машинария не е главно в това, колко мощни са частите
разликата е в това, какви са частите и по-точно кой ги е произвеждал и къде
асус произвеждат главно части, мнение за тях няма да давам, обаче асус почти нямат опит в събирането на тия части в едно
HP, Dell и IBM/има още няколко/ имат огромни отдели, които се занимават само с това и го правят от 20 години
асус продава дори на HP, но тва не означава, че сравнявайки два идентични лаптопа на двете марки със 100% съвпадение на частите, ще означава, че са на едно ниво, нищо подобно, разликата е в полза на HP и не говорим за малка разлика.
HP и Dell произвеждат сървъри и работни станции, никой да не си въобразява, че ако си купи същите части сам и си сглоби нещо си, ще успее дори да ги доближи, тва да не е като шкафовете на икеа
професионалната серия при лаптопите на HP е Z, тва е мобилна работна станция, пускаш я днес на 100% натоварване и след седмица продължава да си работи без проблем. А измислената глупост 'геймърски' лаптоп на всякви измислени марки като ги натовариш за два часа и ти се налага след това да ги събереш в тава.
Лол кой говори за работни станции и т.н. ? Тука говорим за съвсем различен клас лаптоп. Това, че една компания прави нещо от 20 години да речем, не означава че не може да има компания която го прави от 5 и да го прави в пъти по-добре. Виж сега, аз не искам да ти променям мисленето, за теб HP са добри, за мен са пълни боклуци, имам си причина да го вярвам това. А и точно заради материалите съм с това мнение за HP. По-калпав хардуер не мисля, че може да има. Те и Чайките са били големи коли навремето ама... Т'ва че една фирма е била конкуретно способна едно време, не означава, че и сега е. А и въпреки всичко аз не съм твърдял, че на HP бизнес класа им е слаб. Просто в този клас, в който Лина си търси лаптоп има къде по-добри варианти от HP.
anonymous908491
05-29-2017, 17:50
Просто в този клас, в който Лина си търси лаптоп има къде по-добри варианти от HP.
Аз не съм казал, че по-добър вариант няма, но твърдя, че името му няма да е асус.
Професионален лаптоп е работна станция, щото е с такива възможности, но пък чарковете вътре сам си ги избираш, та е лично твой избора, за какво ще го ползваш.
И спри да пишеш подобни измислици за HP, просто ще ти се смеят.
IseeDEADbodies
05-29-2017, 17:55
окей човек
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:05
Абе когато аз бях с лиланда също толкова досадни ли бяхме?
Значи до Бургаската батка над мен. ТОва, че се кефиш на ROG (Republic Of Gamers), не те прави кой знае колко разбирач...
За всичко мога да споря с Папугай, само не и за компютри.. С Ауриса и Номи-то също...
Това са хора изкарвайки пари на месец, колкото ти на година/две (no hate btw) специално от тази сфера..
Готино е, че се защитавате двамата заедно щото се ебете.. ама е 1во детинско, 2ро смешно..
Щото сте тръгнали на краставичари краставици да продавате...
Имах един Асус и съм мега разочарован... Взех си Леново на половин цена със същите характеристики и работи мега в пъти по-добре..
На майка ми и на баща ми купих по едно HP... Ем.. Асуса може само да го духа.. Единственото предимство, което може би имаха преди време е бързия буут тайм от там нататък всичките им системи и сглабяне на компоненти е тотал щета..
Отварял ли си асус и отварял ли си HP
АМА НЕ БЮДЖЕТНИ от по 300 лева лаптопи.. А такива от по 4-5к.
Вътре в Асуса всичко е нахвърляно... HP-то са помислили за евентуално прегряване... за токови удари bla bla и всичко е мега прилежно подредено...
pandabear
05-29-2017, 18:25
а за геймърите и гъза да си съдерат, пак и 8гб ще им е много
hAHAHahahahAHahHahaHhahHAHAaHAhaHAhh
/изчетох ви коменатарите, ужас.
голями разбирачи компУтарни има тука, ей ;д
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:27
hAHAHahahahAHahHahaHhahHAHAaHAhaHAhh
/изчетох ви коменатарите, ужас.
голями разбирачи компУтарни има тука, ей ;д
Ако не мулти боксваш, реално не ти трябва повече.. ;д
NomNomNom
05-29-2017, 18:31
Ooo нее, защо един спор за техника стана толкова политически
Лина, каквото си си решила си вземи, евентуално ако имаш кокретни въпроси - търси отговори, пак казвам, на твое място бих се фокусирала в/у нещо, дето би ми било основен приоритет ( ако ще дизайн и комфорт да е това , или повече пауър за по-малко пари )
По темата:
Едва се събудих и към обяд се активизирах
Ревах на майка ми, че се самоизолирам, и че ще отида в холандия да се самоизолирам и там :Д
Бачках
Пак ревах, за подобна нелепа причина :Д
Пак побачках
Мн стрес ми образуват човешки ресурси, дано утре излезем наглава
И съм много несериозна със шофьорскитееееееее, тази теория, плаши ме, че ще фейлна
Ooo нее, защо един спор за техника стана толкова политически
И аз. Смисъл все едно сравняваме самсунг и ейпъл, същата работа. И не казвам, телефон = лаптоп, че пак ще има нападки.
Цветомире, вземи върни няколко годинки назад архивите и виж разликата. Едното е навиране в очите, другото е просто съвпадане на мнения. Не знам до колко сме го показали, не мисля, че е кой знае колко, нооо, да, няма да тръгна да му се обяснявам пред целия форум "ама не си прав, кви глупости говориш". Просто не е редно за мен, сори, че защитавам половинката си. А ти с тоя речник после ми говори колко си се променил и очаквай някой да ти повярва.
ПС: Еви, днес ми звъннаха за кормуване, пак ще се явявам на 8-ми.
като се замислих, осъзнах колко съм глупавичък да вярвам на думи и обещания о.0 сам се докарах до тук, тъжна гледка съмНищо, другия път ще знаеш.
...и той ми се провиква такъв дали имам кола?!?!?!
не му обърнах внимание, при което той идва и ми вика "извинявай, да те питам, ти имаш ли кола?"
МОЛЯ?!
казах му, че имам, той ме пита дали е тук, аз му казах, че не е, той ме пита ква е, аз му я описах и накрая копелето просто се усмихна и си тръгна...Малкият копелдак иска да ти преебе колата и ще го направи щом разбере коя е твоята! А той ще разбере, повярвай ми!
Срещнал си бъдещ престъпник, честито!
Някой знае ли ако си купя лаптоп без ссд и добавя мое, дали ще ми отпадне гаранцията?Ще!
Може ли да попитам зак'во ти е лаптоп? За същите пари ще сглобиш животинско PcСамата истина!
лаптопите заспиват като се затворят, къв е смисъла от тва ссд, и без това единствената му полза е, че уина стартира бързоЕдин път да сме на едно мнение.
Освен това лаптопите се скапват по-бързо и по-често от настолните PC-та.
... недогледах нещо и го взех с 64 гб ссд ахахахахах, а през цялото време си мислех, че е с 1тб ХДД. Ядосах се, отворих го, видях с очите си SSD-то и толкова тъпо ми стана, че съм се преебал :D :D :D :DТова си е било доста стабилна преебавка, определено :D.
64 Gb само за уиндоуса не стигат, за какво го ползваш тоя лаптоп не знам.
ссд на лаптопите е със същото качество, с което идват и хдд, демек ташак
по-добре дай пари за по-дълга гаранция, а не за нещо, което не ти е толкова нужноТова също е добър съвет.
А ако си вземе SSD, рискът точно то да се преебе е доста голям.
...какво значи професионален лаптоп? В лаптопите няма нищо професионално, за същите пари винаги можеш да си вземеш много по-як и по-надежден настолен 8)!
https://i.ytimg.com/vi/BYHnvDIAHvc/hqdefault.jpg
- Дума с три букви, първата е "К"! - Моля изберете една от трите карти на късмета.
- Средната.
- Това е двойка, кажете две букви от азбуката.
- "С"
- Няма "С".
- "П"
- И "П" няма съжалявам! Тъй като нямаме време, това беше последният участник за тази вечер. - Думата е...
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSz97jgozvr5idX8MKmSiJE1A9u1tTRB RkbFrbeHYQ4751fahPH
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:44
Ахъм баш същото си е, но го наричай както искаш... Щом ти помага да заспиш вечер ;д
А за това с речничка ме нарани.. извинявай, от тук нататък ще се старая да водя разговорите си с теб във форума, все едно контактувам с хора от царският двор. Става ли така ваше светейшество?
И всъщност той те защитаваше теб без ник'ва аргументация от "Имам си своите причини", хората му обясняват като на олигофрен защо едното е по-добро от другото (хора с опит в това), но понеже His fuck doll си е наумила нещо и зат'ва и той трябва да се набута между шамарите да се покаже какъв е разбирач.. ;д
Sorre but not sorre, thats the real deal right here.
IseeDEADbodies
05-29-2017, 18:47
Значи до Бургаската батка над мен. ТОва, че се кефиш на ROG (Republic Of Gamers), не те прави кой знае колко разбирач...
За всичко мога да споря с Папугай, само не и за компютри.. С Ауриса и Номи-то също...
Това са хора изкарвайки пари на месец, колкото ти на година/две (no hate btw) специално от тази сфера..
Готино е, че се защитавате двамата заедно щото се ебете.. ама е 1во детинско, 2ро смешно..
Имах един Асус и съм мега разочарован... Взех си Леново на половин цена със същите характеристики и работи мега в пъти по-добре..
На майка ми и на баща ми купих по едно HP... Ем.. Асуса може само да го духа.. Единственото предимство, което може би имаха преди време е бързия буут тайм от там нататък всичките им системи и сглабяне на компоненти е тотал щета..
Вътре в Асуса всичко е нахвърляно... HP-то са помислили за евентуално прегряване... за токови удари bla bla и всичко е мега прилежно подредено...
Къде казах, че аз съм разбирач? Аз просто изказах мнение и отново както типично по български на мен тръгна да ми се обяснява колко НЕ разбирам. Аз нито съм се заяждал, нито нищо. Просто го попитах за конкретния модел кое му е по-хубавото и тръгнаха някви спорове. Плюс т'ва той след т'ва намеси съвсем различни неща които нямаха нищо общо с първоначалния "дебат".
И мен грам не ме ебе, кой колко пари вади на месец и от к'во, нали се сещаш. Плюс т'ва много пък ми знаеш моя месечен доход, така че не знам как стигна до т'ва заключение, а и като цяло не виждам т'ва к'во общо има, но както и да е. Но хейт, ениуей ;)
Не знам къде видя да защитавам когото и да било, аз дори не говоря за конкретния лаптоп който Лина е постнала. Аз говоря за продуктите на Асус като цяло. Щото пък аз мога да ти кажа, че от не знам колко години ползвам продукти на Асус и никога не съм имал проблеми с нищо. Нали се сещаш, че тези неща са много субективни. Пък и да не говорим за факта как във високия клас, Асус почти нямат лошо ревю от хора разбиращи още повече от всички нас. Но стига вече по тая тема. Аз не искам да убеждавам никого кое е по-добре, и кое не е. Всеки си има вкус и предпочитания и си прави избора възоноснвоа на тях. Така че т'ва за ебането... малко на заяждане ми бие.
За останалото което си написал.. Малко или много се покрива от това което казах за вкус и предпочитания.
А за това с речничка ме нарани.. извинявай, от тук нататък ще се старая да водя разговорите си с теб във форума, все едно контактувам с хора от царският двор. Става ли така ваше светейшество?
Изобщо не казах това лол?
И сериозно, отвори архивите и виж преди няколко години какво беше.
Колкото до другото - защо си мислиш, че сама съм си избрала лаптопа? И защо преди малко каза, че е добър, а сега твърдиш точно обратното? Хмм?
Не ми се влиза в излишни спорове, не казвам нищо с лоши чувства.
AnarchyBoy
По темата...
Време е ОТНОВО да се размрънкам като 14 годишен сопол... Значи не стига само, че днес няма да спи в нас, ами и аз утре съм на работа, което означава, че шанса да се видим граничи с НУЛЕВ.
Което ме натъжава, защото в сряда съм нощна, а през деня ще съм мега зает + един бърз пред работен (след обеден) сън, КОЕТО ПЪК ОЗНАЧАВА, че ще се видим чак след като се наспя в четвъртък, а това цялото време е дълго горе-долу колкото връзката ни, което пък значи, че ми е ебахти тъпото... ;д
Дали да не си изпляскам отпуск? ;дд
NomNomNom
Успех ! Бтв, казвала ли си ми защо са те късали
А на мен току що ми звъннаха за БЧК да карам утре сутринта, поне да започна от някъде :Д
Едит: Бога ми, кога изкочиха тези 5 мнения след Лиланда :Д
LoadRunner
05-29-2017, 18:48
(*)*)
Мома?
Що се чувстваш длъжен да отговаряш на всяко мнение от темата
заемаш цяла страница с ненужния си и некомпетентен коментар
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:48
Добро от към характеристика имах предвид ;д
IseeDEADbodies
05-29-2017, 18:49
И по-скоро това ти го направи, не аз. Ноо нейсе..
Успех ! Бтв, казвала ли си ми защо са те късали
А на мен току що ми звъннаха за БЧК да карам утре сутринта, поне да започна от някъде :Д
Аз още не съм се записала, ама трябва. Даже утре имам работа в Бургас, може и да мина да се запиша.
Иначееее...притесних се, че не можах да паркирам (бързо), и последните 5-7 минути ми бяха грешка след грешка. А през първите 20 бях перфектна. :(
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:51
А не, просто е малко досадно, но явно не можеш да научиш старото куче на нови номера.. ;д
Отне ми 25 години, за да разбера, че няма любов. Сега ми е интересно колко години ще ми отнеме, за да разбера, че животът цялостно няма смисъл. :D :D :D
п.с. кой ли знае как се праска с новия си сега :3 ей, това е! обичат ме и 1 седмица след кат скъсаме се хвърляме на слевдащия кур... различни са бе :)
Вече нз кой на кого пише. :lol:
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:52
anonymous908491
05-29-2017, 18:54
и последните 5-7 минути ми бяха грешка след грешка
един съвет от мен
след първия прегазен спри
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:56
Как не можа да паркираш бту? И на каква кола караш?
един съвет от мен
след първия прегазен спри
Нямаше прегазен. Грешките бяха от типа на престрояване, щях да закача бюрдюра (буквално да го закача) и той ми бутна волана и разни ей такива. Дори на знаците и сфеторарите нямах грешки, нищо че бях супер притеснена. Просто за елементарните неща бях скована...
едит: Като цяло ми е малко трудно паркирането още, което е нормално предполагам. Просто по някаква причина реших, че трябва да въртя волана в обратната посока, грешка, която по принцип не правя...:(
AnarchyBoy
05-29-2017, 18:58
Нямаше прегазен. Грешките бяха от типа на престрояване, щях да закача бюрдюра (буквално да го закача) и той ми бутна волана и разни ей такива. Дори на знаците и сфеторарите нямах грешки, нищо че бях супер притеснена. Просто за елементарните неща бях скована...
Лел, това са доста груби грешки... заради които можеш да направиш брутални катастрофи.. ;д
Лел, това са доста груби грешки... заради които можеш да направиш брутални катастрофи.. ;д
Не, мисълта ми е, че той ми казва наляво, а аз бях в средната лента (която е за наляво) и тръгнах да се престоявам в лявата, която беше за обратен завой. И бам, грешка.
он:
Добра тренировка се получи.
И нямаше никакви хора и девор,чак докато реших да си тръгвам.
Що тей? Смачка го тоя надут французин. Рафа мога да си го пускам и като порно. Какви звуцииии...
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:00
Hямам думи точно в началото на Рамазан да ми се шитне целия комп. Прибирам си се доволен от живота и кво да видя ?! компа ми разкачен от кабелите и седи в ъгъла а уж вчера до два през нощта му слагах антивирусни и кво ли не и днес си работеше перфектно направо...
golemiq_korab_minava
05-29-2017, 19:04
Какви хора сте вие.
Рептили
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:06
Гладуваш ли.
Абе не много ям си нормално , но спазвам поста
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:09
Значи запомни нещо от човек с мощна и бърза кола..
Щото такива хора ще те стряскат и натискат на пътя и ще те притесняват..
ЛЯВАТА ЛЕНТА Е САМО ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ. НЕ ДА СИ КАРАШ В НЕЯ. (капсвам за да ти се набие в съзнанието щото е свързано с пристрояването)
Значи като ми се затътрят с нек'ви кочини от преди 30 години по 70 коня в лява лента, било то на булевард или извънградско/магистрала... Като не ти позволява автомобилът, никой няма да ти се сърди да си караш в дясна лента..
Това нека ти стане навик ако не караш с над 80/100 защото е много изнервящо и за теб и за този дето ще се залепи за теб и ще те побърка.. Особено по-добрите шофьори имат навика да не спазват ник'ва дистанция и да се лепнат на 30 сантиметра зад теб за да те бъгнат...
И като правиш маневра (било то, най-малката, си поглеждай в съответното огледало..)
Е вчера карам към Благоевград по магистрала Струма и няк'ва жена пълна блейка, ме засече мега злобно.. тя караше със ~100 аз с над 180
И тя такава си се престроява без мигач без да погледне, че летя зад нея... накара ме да намаля до нейната скорост.. щото едва изпревари шибаният камион... Едва спрях.. щях да си я ударя като нищо.. щото е тъпа и ми влиза в скоростната лента с тая балалайка без да погледне.. (поне да ме беше изчакала)... А ако бях по-близо? Щях да се нацепя в нея..
Но нищо де.. тя си говореше по телефона явно т'ва е по-"важно" от живота на хората по пътя..
Та специално за престрояване какви бели можеш да направиш не е истина.. винаги си поглеждай в огледалата за т'ва са там...
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:10
https://www.youtube.com/watch?v=58HQeed8Vhg
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:10
Мани аз с тоя фитнес и тва хранене как ще го карам. Ама не е страшно аз тренирам почти всеки ден така че винаги мога да вляза във форма ако отслабна
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:13
https://www.youtube.com/watch?v=0hNHz6GGp9Y
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:15
Да не съм чул лошо за BMW :D :D
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:15
https://www.ciee.org/study-abroad/united-states/new-york/
Как ми се доходи там вижте снимката...
ЛЯВАТА ЛЕНТА Е САМО ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ. НЕ ДА СИ КАРАШ В НЕЯ. (капсвам за да ти се набие в съзнанието щото е свързано с пристрояването)
Значи като ми се затътрят с нек'ви кочини от преди 30 години по 70 коня в лява лента, било то на булевард или извънградско/магистрала... Като не ти позволява автомобилът, никой няма да ти се сърди да си караш в дясна лента..
Това нека ти стане навик ако не караш с над 80/100 защото е много изнервящо и за теб и за този дето ще се залепи за теб и ще те побърка.. Особено по-добрите шофьори имат навика да не спазват ник'ва дистанция и да се лепнат на 30 сантиметра зад теб за да те бъгнат...
И като правиш маневра (било то, най-малката, си поглеждай в съответното огледало..)
Е вчера карам към Благоевград по магистрала Струма и няк'ва жена пълна блейка, ме засече мега злобно.. тя караше със ~100 аз с над 180
И тя такава си се престроява без мигач без да погледне, че летя зад нея... накара ме да намаля до нейната скорост.. щото едва изпревари шибаният камион... Едва спрях.. щях да си я ударя като нищо.. щото е тъпа и ми влиза в скоростната лента с тая балалайка без да погледне.. (поне да ме беше изчакала)... А ако бях по-близо? Щях да се нацепя в нея..
Но нищо де.. тя си говореше по телефона явно т'ва е по-"важно" от живота на хората по пътя..
Та специално за престрояване какви бели можеш да направиш не е истина.. винаги си поглеждай в огледалата за т'ва са там...
Благодаря, че ме научи, господин бърза и мощна кола, сега ще си взема изпита без грешка!
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:18
Да не съм чул лошо за BMW :D :D
ужаст.
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:20
Благодаря, че ме научи, господин бърза и мощна кола, сега ще си взема изпита без грешка!
Лел хейт :D
Аз ти обяснявам какви са най-честите грешки в престрояването.. / каране в лява лента и не поглеждане в огледалото..
Тя ми хейти ;д
Успех с шофирането и дано не се засичаме по пътищата... хора неспособни да си вземат изпита без грешка би следвало да не получават книжка... ;д
Ще изтрепеш народа по пътищата ;с
Лел хейт :D
Аз ти обяснявам какви са най-честите грешки в престрояването.. / каране в лява лента и не поглеждане в огледалото..
Тя ми хейти ;д
Успех с шофирането и дано не се засичаме по пътищата... хора неспособни да си вземат изпита без грешка би следвало да не получават книжка... ;д
Ще изтрепеш народа по пътищата ;с
Не ти хейтя, просто ти иронизирам "бърза и мощна кола". Това не е мярка за добър шофьор, а фукане. Както и онова за добрите шофьори, които не спазвали никаква дистанция. Какъв добър шофьор, братче...Постът ти е толкова изсмукан от пръстите, че дори човек, който са го скъсали на първото кормуване, го забелязва. Браво. И не, не те хейтя.
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:23
Впрочем притеснението също е голяма предпоставка за ПТП, щото паниката си ебало майката.. Виждал съм как реална ситуация е могло да се избегне ако шофьора не направи простотия като на мокър/заледен път да натисне спирачка щото се стресне от нещо идващо в насрещното ;д
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:23
Спечели стипендия и отиди.
Аз дори не знам какво съдържа този линк само снимката на Ню Йорк видях и се изкефих
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:24
Впрочем притеснението също е голяма предпоставка за ПТП, щото паниката си ебало майката.. Виждал съм как реална ситуация е могло да се избегне ако шофьора не направи простотия като на мокър/заледен път да натисне спирачка щото се стресне от нещо идващо в насрещното ;д
Ако не е тайна каква марка ти е колата :D :D :D
golemiq_korab_minava
05-29-2017, 19:28
Ако наистина искаш да отидеш там, можеш да го направиш.
Защо те интересува? Нали сме паранояци?
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:29
Не ти хейтя, просто ти иронизирам "бърза и мощна кола". Това не е мярка за добър шофьор, а фукане. Както и онова за добрите шофьори, които не спазвали никаква дистанция. Какъв добър шофьор, братче...Постът ти е толкова изсмукан от пръстите, че дори човек, който са го скъсали на първото кормуване, го забелязва. Браво. И не, не те хейтя.
Колата питай мъж ти или някой дето разбира дали е мощна.. над 200 коня е, над 2007-ма година е.
Иронията ти беше мега супер много не на място, защото казах "добрите шофьори ИМАТ навика" не казах "ИМАМЕ"
Нямам себе си за невероятен шофьор, всеки е способен да сгреши, но автомобилът и навъртяните ми колметри са сериозна предпостава за това как карам. ;) И въпреки това не написах "имаме", не спазвам дистанция само на магистрала, щото като се залепя и хората си отиват я дясна лента.
Въобще не е изсмукан от пръстите мега много катастрофи стават от блейки дето не си гледат в огледалата и се престрояват неправилно или от нек'ви путки седнали зад кола ама нямащи топки да я карат.
О и друга грешка, да не изпреварваш като Гастербайтер.. т'ва пък е мега смешно..
Човека кара с 90, ти караш с 92... и си се гледате така 5 минути.. :lol:
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:29
Ако не е тайна каква марка ти е колата :D :D :D
ауди a6-ца карам
Колата питай мъж ти или някой дето разбира дали е мощна.. над 200 коня е, над 2007-ма година е.
Иронията ти беше мега супер много не на място, защото казах "добрите шофьори ИМАТ навика" не казах "ИМАМЕ"
Нямам себе си за невероятен шофьор, всеки е способен да сгреши, но автомобилът и навъртяните ми колметри са сериозна предпостава за това как карам. ;) И въпреки това не написах "имаме", не спазвам дистанция само на магистрала, щото като се залепя и хората си отиват я дясна лента.
Въобще не е изсмукан от пръстите мега много катастрофи стават от блейки дето не си гледат в огледалата и се престрояват неправилно или от нек'ви путки седнали зад кола ама нямащи топки да я карат.
О и друга грешка, да не изпреварваш като Гастербайтер.. т'ва пък е мега смешно..
Човека кара с 90, ти караш с 92... и си се гледате така 5 минути.. :lol:
Не можеш да четеш с разбиране. The end.
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:33
Не можеш да четеш с разбиране. The end.
Извинявай бях забравил, че ти разбираш от всичко сигурно за това са те скъсали на кормуването.. карала си по-добре от инструктура и го е хванало яд, та решил да те скъса да ти направи мръсно. ;д
И за лаптопите разбираш повече от хората занимаващи се с това.. ;д
И даваш обективно мнение за себе си и връзката си и как изглежда отстрани макар да не можеш да я погледнеш през странични очи, но това за теб не е проблем
И ти си родена научена и съвети как да не убиеш някой на пътя не ти трябват.
Slow motion clap..
Извинявай, че ти писах и те цитирах, няма да те занимавам повече само не ми пращай хора да ме бият и не използвай невероятният си интелект да ме затапиш моля те. Оставям те.. no hate, peace.
С нетърпение очаквам постът + снимките на разбитата ти кола и дано не се изтрепете. Че от такива разбирачи като теб мрът хора на пътя..
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:34
ауди a6-ца карам
Ние имахме същата кола до към 2013 беше тъмно синя на цвят
Извинявай бях забравил, че ти разбираш от всичко сигурно за това са те скъсали на кормуването.. карала си по-добре от инструктура и го е хванало яд, та решил да те скъса да ти направи мръсно. ;д
И за лаптопите разбираш повече от хората занимаващи се с това.. ;д
И даваш обективно мнение за себе си и връзката си и как изглежда отстрани макар да не можеш да я погледнеш през странични очи, но това за теб не е проблем
И ти си родена научена и съвети как да не убиеш някой на пътя не ти трябват.
Slow motion clap..
Извинявай, че ти писах и те цитирах, няма да те занимавам повече само не ми пращай хора да ме бият и не използвай невероятният си интелект да ме затапиш моля те. Оставям те.. no hate, peace.
С нетърпение очаквам постът + снимките на разбитата ти кола и дано не се изтрепете. Че от такива разбирачи като теб мрът хора на пътя..
Не казвам, че съм разбирач, омг...Не разбираш това, което четеш. Супер предубедено ми скачаш, сигурно си прочел само първото и последното изречение и гг.
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:36
good game?
Прасльо, като гледам, тук само ти си компетентен по всичко. Странно защо си прост ушев, като знаеш толкова много неща.
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:44
Прасльо, като гледам, тук само ти си компетентен по всичко. Странно защо си прост ушев, като знаеш толкова много неща.
Така е м8, гранична полиция е адски проста, желаеш ли да ти дам да изчетеш и научиш
ЗЧРБ, ЗБЛД, ЗМВР, НК, ЗЗКИ и две три инструкции, директиви, регламента
И всички видове паспорти и техните защити
След, което да поучиш малко полицейска психология, лицево разпознаване, криминалистика и т.н... Европейско право, Българско право и прочие
Да поработиш 2 до 4 години и да ти кажа, че все още не схващаш работата и на 15 %?
Успехче, лафа на "прост ушев" умря с набора "ушеви" от 90те, вече не е така. ;) ;д
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:44
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/18834295_1521945021184112_1146829515_n.png?oh=0aee 1643c32bc62626065ef951667278&oe=592F224D
Това се минава за 5-7 минути. Ако няма кой да ти пречи в лява лента.
anonymous908491
05-29-2017, 19:49
вземете се спрете, че става скучно
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:50
дафак ис дис? :lol:
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 19:50
Прост Ушев ама малко или много те пази... ( не се заяждам )
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:52
Не бе той си мисли, че биеш печата и заминава и това е.. :D
Закони, инструкции.. факта, че международното право се изменя постоянно.. не бате..
печатарска работа.. ;д толкова е лесно ;д
Не се замисля, че всичко това като закони/директиви/регламенти/визов режим се изменя постоянно.. и съответно ние постоянно учим и четем.. ;д
Общественото мнение за полицията е мега лошо заради единица дебили.
увлечение си е просто с 10г по-голяма от мен че и омъжена с дете :D омг в кво се забърках :cool:
ще се срещаме още месец и всичко ще свърши това ми е ясно ей така за едно кафе уж само двамата
вече се научих къде е разликата между привличане и любов тъкмо бяхме двамата прибирам се нощно време и виждам падаща звезда и изведнъж искам да се видя с друга
друга ама от много време ''забравена'' от много време не съм я вижда или чувал съсипа ми душата извади ми сърцето ама на все тя си е там все за една се сещам макар и вече 9г по-късно
а тогава си мислех че ще е просто поредната
та това било любов ей така с добро да помниш след всичко и просто тя да ти изниква първа в ума който явно не контролирам тя ми е взела онова подсъзнание
а къде ли съм аз в нейното? явно ми е писано да не разбера
странно нещо бил живота научаваш нещо ей така както си гледаш небето и опознаваш себе си сякаш си стъпил на нов континент
не ми е тъжно чувствам се добре даже съм в добро настроение
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:55
На кой ГКПП?
Тайна ;с
nachossr
05-29-2017, 19:55
Как така омъжена с дете бе...
Евала, че си заучил няква суха материя, която ти е нужна, за да си вършиш работата. Ама пак си прост ;/.
NomNomNom
05-29-2017, 19:56
Papi, много си го вталил !
AnarchyBoy
05-29-2017, 19:59
Евала, че си заучил няква суха материя, която ти е нужна, за да си вършиш работата. Ама пак си прост ;/.
:lol: Естествено, че това ще кажеш к'во друго да кажеш..
на теб за да си продаваш краставиците ти трябва да им знаеш само цените и сорта ;с
Смотаняк ;д
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:01
Калотина.
Може и да е Кулата? Или Капитана или горе на Румънско ;д
You can never know :D
anonymous908491
05-29-2017, 20:03
Papi, много си го вталил !
Супер Биби е тва, българската версия на Борат, също толкова красив и двойно по-умен
пък днес се навършва една годишнина, която се случи поради голям реализъм на произведенията ми
взел съм си поука, освен това продължават да ми записват целия трафик, гледам да не дразня някои хора
Как така омъжена с дете бе...
къде е пречката?
YoungBloodZ
05-29-2017, 20:05
Прогнозирам Капитан Андреево.
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:06
Имайки предвид, че си посочил Кюстендил като местожителство ли.
По тая логика, Гюешево... :lol: на 20 км ми е ;д
Впрочем Кулата е също толкова далеч колкото и Калотина ;д
nachossr
05-29-2017, 20:07
къде е пречката?
За теб е нормално предполагам, за мен не :D
AnarchyBoy
Прогнозирам Капитан Андреево.
Много далеч от вкъщи.. :D
anonymous908491
къде е пречката?
няма пречка, стига детето и да не е по-голямо от теб
по-голямо на години, на ръст е ясно
Идвай към румънско ама в Русе, че да има поне с кой да пия бири-мири.
За теб е нормално предполагам, за мен не :D
и с мен беше така като по-млад
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:08
Гюешево не е ли по-малко от Калотина.
Ами не знам колко е голяма Калотина, но Гюешево е 1ва категория ГКПП, най-голямото между Македония и България ;д А Калотина е 1ва за Сърбия
Както Кулата за Гърция и Андреево за Турция
Да, но ти посочи/скрийншотна сливница, начи калотина
ENIGMA00
05-29-2017, 20:08
Чудиме се какво ще записваме да учим? Айде моме, че пак ще изтървеш сроковете. :D
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:09
Идвай към румънско ама в Русе, че да има поне с кой да пия бири-мири.
:smt007
nachossr
и с мен беше така като по-млад
Особено, ако е малко дете, на което му трябва цяло семейство...
AnarchyBoy
Да, но ти посочи/скрийншотна сливница, начи калотина
Посочих магистрала люлин и северната дъга на околовръстното.. Щото от там е по-бързо до Тракия отколкото южната дъга.
Но ми харесва логиката ви :D
Чудиме се какво ще записваме да учим? Айде моме, че пак ще изтървеш сроковете. :D
Да не си 98 :?
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:10
Просто Горнобански OVERLOAD, не ме кефи.. а и отсечката Перник - София е в перфектно състояние.. ;с
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:11
Тори и аз те обичам :oops:
:smt007
Земеш ме запознаеш с някой твой як колега, че да си ни кум после... Малииииии... Или да ми плашиш обожателите. :ддд
Особено, ако е малко дете, на което му трябва цяло семейство...
споко аз съм и поредния любовник мъжа и се връща след месец от чужбина тогава спираме да се виждаме и познаваме
нямам намерение да разбивам семейства
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:13
Земеш ме запознаеш с някой твой як колега, че да си ни кум после... Малииииии... Или да ми плашиш обожателите. :ддд
Ни са смей, че аз вярно трябва да си наема бодигард - траксата го няма, за да разрива обожатели. :(
Един резултат в гугъл ме подсети, че този форум още съществува.
Че и познати имена виждам. Пишете ли още? :)
Омг, дядо Чачо бил жив! :о
Чачооооо <345
Върни се : |
Чачооооо <345
Върни се : |
Ех, време да имаше.
Кво става с вас, кажете по няколко приказки...
AnarchyBoy
05-29-2017, 20:32
К'во става братле :D
ةتشضل انزفث
05-29-2017, 20:54
Видяхте ли тия скапаняци от футболните агитки какво са направили. Обстрелва ли са джамията в София със боклуци и са обиждали Аллах.
Майка им шибана , добре че аз не съм бил там да им покажа кой е прасе. :-x :-x
Chrysothemis
05-29-2017, 21:44
^
Ще има играчка-плачка май.
Chrysothemis
05-29-2017, 21:49
https://brettcotham.files.wordpress.com/2015/04/brett-cotham-straw.gif
ахаххахахаах
Малкият копелдак иска да ти преебе колата и ще го направи щом разбере коя е твоята! А той ще разбере, повярвай ми!
Срещнал си бъдещ престъпник, честито!
Когат аз съм си измислял неща от нищото, баща му още е мастурбирал на космати, къдрави лелки
1.нямам кола, 2.казах му че е опел астра 1,6 от '96. Никога не бих си взел такава кола :D
и му видях на тъпото изражение, че има някви задни мисли.
sladura89
05-29-2017, 21:59
Пълна тъпотия!!! :mad:
DarkTemplar
05-29-2017, 22:00
Абе вие сте изписали света тази вечер. :D
16G RAM DDR4 2133
Intel Core i5-6200U
500GB SSD
Моят е подобен, ама е малко по-стар (и по-слаб) - Latitude E7240
Intel Core i5-4310U
8G RAM
256GB SSD
Много е лек, мога да го вдигам/нося с 1 ръка и батерията му държи доста.
Взех го за доста прилични пари, работих ежедневно на него, мъкнах го къде ли не и ми служи вярно вече година и половина. Не играя игри на него, нито работя с някакви кой знае колко тежки програми, но редовно стои с 20-30 отворени таба на браузъра. За мен е доста добра инвестиция.
Ех, време да имаше.
Кво става с вас, кажете по няколко приказки...
Еж, па, тоя... Я или се връщай, или мри!
е не бе, то не е като да има ограничение на скоростта от 140 км/ч на магистрала или нещо
и не, тва което описа не е добър шофьор, а гъз с бърза кола. Това лепене не е признак на умения, а на чиста глупост и несъобразителност, щото както натягаш някого, така ше набие спирачка и ше го духате и двамата. Един приятел кара така и искам да го обеся с колана. Ако пред теб е човек, който не е достатъчно уверен още, и му се залепиш само увеличаваш шанса за птп. Ако беше толкова бърз и готин, щеше да хванеш самолет като Марешки от Варна до София.
Е са на пешеходната пътека, на която бях писал преди месец и неш, че щяха да ме блъснат, щото една такава джигитка, супер умела с един опел зафира, реши че не може да ме изчака 10 секунди да пресека и такава си излезе да задминава на 5 метра от пешеходната. Днес на същото място отгоре един с едно прекрасно беемвенце мина с поне 90 км/ч. Това е пешеходна пътека между 2 микрорайона на най-големия квартал в София. От едната страна на пешеходната има спирка за рейса. Да не говорим за количеството деца, които минават. Кат си си купил толкова хубава кола, си я карай по скоростния път или по магистралата
нула съобразителност, брато
...
Я, ти си на линия.
Канехме се да пием бира преди някво време.
е не бе, то не е като да има ограничение на скоростта от 140 км/ч на магистрала или нещо
и не, тва което описа не е добър шофьор, а гъз с бърза кола. Това лепене не е признак на умения, а на чиста глупост и несъобразителност, щото както натягаш някого, така ше набие спирачка и ше го духате и двамата. Един приятел кара така и искам да го обеся с колана. Ако пред теб е човек, който не е достатъчно уверен още, и му се залепиш само увеличаваш шанса за птп. Ако беше толкова бърз и готин, щеше да хванеш самолет като Марешки от Варна до София.
+++
АнарЧи.. Такива "умели" като теб им хакам нарочно спирачка да се осъзнаят малко. ;) Карам със 150 в бързата лента при ограничение 140 и някакъв бастун ми святка от 1км, щото се е засилил с 200... ми, да го духа! Няма да намаля до 90, за да се прибера в дясна лента зад камиона заради тоя смукач, та ако ще и самолет да кара. Като ми се залепи на бронята, културно си пускам аварийки и си намалям успоредно с някой от дясната лента... Аман от големи карачи и разбирачи, дето не знаят за 1 секунда(колкото е времето им за реакция, ако са напълно адекватни) колко метра ще им мине колата със съответната скорост! Щото съм убеден, че ти не знаеш колко метра ще ти трябват, за да спреш от 180км/ч при необходимост! ;)