View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
divergent
04-02-2017, 17:22
Поредният прекрасен ден и едно обаждане успя да го развали. Онова говедо пак се прибрало от Англия и се настанило при козата ми съквартирантка в общака и през следващата седмица аз пак няма къде да живея. Е*аси миндилите. На тях като цяло не им е проблем да съм там, обаче аз не мога да ги гледам и дишам и търпя. И няма да ме предупреди, а ми се обажда сега, за да ми каже, че вече е там. Е няма такъв олигофрен, честно!
NomNomNom
04-02-2017, 17:23
^ няма ми как да си смениш стаята
тази е много досадна
ок, психопата ми прати снимка
с която май отново ми пробуди интереса
да видим
anonymous908491
04-02-2017, 18:09
ок, психопата ми прати снимка
с която май отново ми пробуди интереса
да видим
номном толкова се старае, а ти сееш ветрове
и ще жънеш знаеш кво
divergent
04-02-2017, 18:45
^ няма ми как да си смениш стаята
тази е много досадна
няма за кога, има още два месеца само.
а догодина просто няма начин да съм с нея.
anonymous908491
04-02-2017, 18:58
http://www.webcafe.bg/webcafe/da-go-weba/id_403154185_Abe_laf_da_stava
Да се разберем още в началото. Вашата фейсбук стена си е ваша. Общи са само чуждите.
hehehehehe
защо съм забранил да ми се поства на стената
а познавам човек, който има профил там от 2004 мисля, или 2005, едно време в самото начало на тая "социална" платформа
беше трудно да се вкарат нови потребители, та онова нещо Сорос беше изискал всички, които са на негова издръжка, да се регистрират там
LoadRunner
04-02-2017, 19:10
няма за кога, има още два месеца само.
а догодина просто няма начин да съм с нея.
Аз само да ти кажа че Вече не е нужно да спазваш някакъв етикет с тази проста несъобразителна селянка
Щом не уважават теб задължително трябва да отвръщаш със същото в двойни размери.
Ся отиваш там и казваш на тази женица че не желаеш и не искаш 3ти човек в стаята си. Не е нужно да се обясняваш, просто можеш да кажеш на домакинката да го махнат този от там понеже ти нарушават комфорта и не можеш да си почиваш в собствената стая.
От къде на къде някаква непозната ще ти казва да ходиш някъде за цяла седмица, бахти наглото. Да притесняваш себе си и познати и приятели за да запазиш нечии чужд комфорт? Че защо? Ти защо не и каза тя да си наеме хотел вместо да те кара да го правиш ти, бахти странното. За ден разбирам, това е недопустимо. Скарай се с нея и преди това си уговори приятели да дойдат да я разкарате.
AnarchyBoy
04-02-2017, 19:23
Събери й багажа и като я няма го изхвърли пред стаята. :lol:
pac0line
04-02-2017, 19:57
Поредният прекрасен ден и едно обаждане успя да го развали. Онова говедо пак се прибрало от Англия и се настанило при козата ми съквартирантка в общака и през следващата седмица аз пак няма къде да живея. Е*аси миндилите. На тях като цяло не им е проблем да съм там, обаче аз не мога да ги гледам и дишам и търпя. И няма да ме предупреди, а ми се обажда сега, за да ми каже, че вече е там. Е няма такъв олигофрен, честно!
издебни когато я порят кат риба и нахлуйте в стаята с домакинката на блока
предлагам подслон от 8 до 12 април на преференциални цени, контактен район :D
NomNomNom
04-02-2017, 20:22
издебни когато я порят кат риба и нахлуйте в стаята с домакинката на блока
Това, за съжаление, съм го правила
Като бях на 15, имах една шантава съквартирантка ( това, че ми крадеше - добре, де, взимаше назаем неща, докато ме няма, без да ми казва, и ми ползваше всичко - дори не го броя, беше най-малкото ) и цяла учебна година стисках зъби ( не стисках зъби, ревях и не исках да се връщам в софия )
Казах на майка ми да дойде с възпитателката и ги сбараха мацката + пича в леглото
Просто нон-стоп ми правеше интриги и манипулираше всички, + в педагогическа стаичка е била и нещо средна телесна повреда била нанесла с друго момиче на трето, пък аз си бях тъпаче и не можех да се защитавам/предпазвам от нищо, и всички й вярваха на нея :Д
LoadRunner
04-02-2017, 20:36
Имам предложение Ано. Искаш ли без да я предупреждаваш тая наглата да дойда да те лашкам цяла седмица, ще спя там, ще готвя в стаята, ще правя лицеви опори в полунощ на 2те легла и ще се разхождам по боксерки.
Ма как ще ми се отплатиш не знам?
п.с. всъщност исках да кажа никол
Имам предложение Ано. Искаш ли без да я предупреждаваш тая наглата да дойда да те лашкам цяла седмица, ще спя там, ще готвя в стаята, ще правя лицеви опори в полунощ на 2те легла и ще се разхождам по боксерки.
Ма как ще ми се отплатиш не знам?
п.с. всъщност исках да кажа никол
и аз съм навит да ходя гол в няква стая за някво време
само ми дай подслон и 1 хранене на ден :D :D :D
*имам опция за издаване на звуци и мод "супер досада"
** имам и мод за дразнещо четене
*** мод за mood swing също
**** мога да мляскам силно
и аз съм навит да ходя гол в няква стая за някво време
само ми дай подслон и 1 хранене на ден :D :D :D
*имам опция за издаване на звуци и мод "супер досада"
** имам и мод за дразнещо четене
*** мод за mood swing също
**** мога да мляскам силно
включваме и говорене за политика
Чувствам се в бездна, така ми се иска да я чуя, да я видя, да я прегърна.. а мина толкова много време.. липсва ми повече от всичко
Някво не знам що ама ми е ного яко и ухилено настроението. Не че има нещо лошо - напротив - просто е странно. :дд Седя и се кефя на няква яка музика и сичко ми е смешно, забавно, яко, сладко... :ддд Май някой нещо ми е сипал в кафето...
NomNomNom
04-03-2017, 06:58
майка ми превежда доклад за първо изслушване за случай за синия кит
момиченце, с много тежка история
и общо взето в този сайт/група го учели да се реже и да се чувства зле
иначе цялата история е много тъжна :(
мислех си, че при нас само се спекулира
YoungBloodZ
04-03-2017, 07:01
:ддд Май някой нещо ми е сипал в кафето...
А ти какво си сипа в кафето? :D
А ти какво си сипа в кафето? :D
Кафе, захар и затоплена вода. :дд Ма може и да е паднало някое екстази вътре, знае ли човек?!
deitona22
04-03-2017, 08:38
Бира. :дд Ма може и да е паднало някое екстази вътре, знае ли човек?!
Как можеш да напишеш "бира" с четири правописни грешки?
....
Ако пак ти направи тоя номер,пробиваш всички кондоми с нещо остро и за вечни времена ще се сещат за теб...не с добро,ама все пак.
Интересно ми е кой съвет ще изпълни Коселчо. ;д
YoungBloodZ
04-03-2017, 09:00
Кафе, захар и затоплена вода. :дд Ма може и да е паднало някое екстази вътре, знае ли човек?!
Като в bad boys... :D
ок:
- има яко тяло
- свири на китара/в група
- завършил е нещо прилично интересно (макар това да не е критерий)
- самият той е прилично интересен
- преподавал е
- изразява се добре
минус - има му нещо :д
не знам какво е, но определено е нещо
ще го определя като (сериозни) проблеми със себе си и ще имам едно наум
А как мразямразямразя да съм в цикъл. И пмс. И как ми съсипва шибаните планове. Соримотори. Ама повече сори за мен. :@@@@@@@
Бясна съм.
slun4ice_90
04-03-2017, 12:51
намини и през темата за снимките ;ъ
:):) :P
slun4ice_90
04-03-2017, 12:58
хехехехе, твоя наборка и ти потекоха лигите
хах,сладури :):)
slun4ice_90
04-03-2017, 13:02
Чувствам се много добре,защото на 7ми имам рд...после имен ден...И Цялата седмица ще си дивея!Животът е прекрасен и ви желая прекрасен ден на всички!!! :) :p
недоволна. едно прасе ще ми бъде ръководител. прасе, което се опитва да ме мачка отсега, а като й се даде малко власт не искам да си представям какво ще е :<
направо ми се сви сърцето като разбрах
divergent
04-03-2017, 15:52
Рънър, мерси за предложението, ама на Ракши ми харесва повече, понеже е изключено лашкането.
Мъжо, няма какво да пробивам, не ползват...
Писах ѝ, че тази седмица съм си плътно в общака всеки ден, no matter what, и се извинявам, че ѝ развалям любовното гнездо. Добавих също, че така и така не ходи на лекции като е тук любовника, та направо да си ходят откъдето са дошли и да се клатят цяла седмица колкото си искат. Завърших с напомняне, че и аз живея там, че благодарение на мен и тя е в това общежитие, а не в мизерията, и е редно да се съобразява малко. Подви опашка, изпрати си мъжа да ѝ работи в ресторанта, докато тя е в Пловдив и сега сме си само двете. Преди малко ми каза, че си търсят квартира тук и аз едва си скрих усмивката. И за награда ще я изненадам - довечера най-добрият ми приятел идва на парти с преспиване в нашата стая! :D
Не съм подозирала, че могат да се водят мирни преговори с това кухо същество, но явно момчето ѝ налива поне малко мозък и като е с него, се държи що-годе адекватно. Иначе онзи ден ѝ писах "Ще купиш ли хляб?" и получих отговор "Ами да, и без това няма."....
Интервюто мина доста добре, доволна съм и от себе си, и от работодателя. Надявам се да ми се обадят с одобрение в близките дни.
Иначе ми е малко шитаво, имам чувството, че всеки ме е заебал и ме търси само при нужда. Вече сериозно обмислям да разкарам абсолютно всички от живота си и да го карам като вълк единак. Или пък да си търся нови приятели.
LoadRunner
04-03-2017, 17:49
овен
имаме несъвместимост ;/
макар че асцендентът ми е везни, каквото и да значи това
slun4ice_90
04-03-2017, 17:57
овен
имаме несъвместимост ;/
макар че асцендентът ми е везни, каквото и да значи това
хах,харесвам везните... :)
deitona22
04-03-2017, 18:31
https://i.ytimg.com/vi/jZJB3ImU2cM/hqdefault.jpg
Септември.
It
Хайп.
divergent
04-03-2017, 19:03
https://i.ytimg.com/vi/jZJB3ImU2cM/hqdefault.jpg
Септември.
It
Хайп.
<3 <3 <3
divergent
04-03-2017, 19:20
Мислех, че ще ревнувам и ще се дразня, обаче ми е такъв айляк и толкова не ми пука, че даже да ми пратят селфи от леглото, в което е бил с мен миналата седмица, нищо няма да ми трепне. Вече не се тормозя заради чуждите постъпки, просто си вадя изводи за хората и внимавам с кого общувам.
ок:
- има яко тяло
- свири на китара/в група
- завършил е нещо прилично интересно (макар това да не е критерий)
- самият той е прилично интересен
- преподавал е
- изразява се добре
минус - има му нещо :д
не знам какво е, но определено е нещо
ще го определя като (сериозни) проблеми със себе си и ще имам едно наум
евок иска да чука откачалкаааа
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17457334_1819349685055990_3714283579805284937_n.jp g?oh=2f86e6d22f1137236f4979ab0b512dff&oe=595BE966
Всичко ще си е наред цял ден,а като легна да спя за 2 часа,всичко се обръща надолу с краката..
ако не ми бяха и изкъртили телефона от звънене,щеше да е много добре.. сега трябва да се оправдавам пред всички..
евок иска да чука откачалкаааа
а не съм решила още искам ли
бтв след последното му съобщение направо си плаче да го питам дали знае, че го наричаме "психопата" :д
може да е на шега (съобщението), но доста добре се вписва в профила му в очите ми/ни
също така май е крайно време да си инсталирам някакво популярно приложение за комуникация
майка ми вече отказва да използва нашето си, понеже го била ползвала само за мен, а то и другия човек, с когото си пиша там, го ползва единствено с мен
или ще я навия някак си да си сложи скайп на телефона
или ще се наложи да си сложа уатсап
месинджър абсолютно не ми е вариант
вайбъра също ме дразни
LoadRunner
04-03-2017, 20:57
а не съм решила още искам ли
бтв след последното му съобщение направо си плаче да го питам дали знае, че го наричаме "психопата" :д
може да е на шега (съобщението), но доста добре се вписва в профила му в очите ми/ни
покажи съобщението де
дословно
да го обсъдим
Разбира се, веднага.
Даже и снимка и профила му ще пратя, за да може по-обстойно да го обсъдим.
също така да добавя
не знам кое е по-вярно - всички са курви
илииииии
идеята ти за човек не отговаря на реалното същество
this is some of that
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Yin_yang.svg/260px-Yin_yang.svg.png
shit
второто;
особено за хора с по-развит интелект/въображение.
и да, струва си!)
LawAbidingCitizen
04-03-2017, 22:19
@Rakshy,
бутналата е във френдзоната, брат. Заеби я тая, явно не те заслужава.
ОН: Когато работиш 40 часа, легнеш да спиш и след 2-3 часа ти звънят в 23:30 да те питат как си и какво правиш. : |
Iphigenia
04-03-2017, 23:21
време е за душевно изливане на ракши
class is in session
нтака, почваме с това, че вчера бях достатъчно умен да си накисна овесените ядки от вечерта, което доведе до една приятна закуска, а не както обикновено да го джвакам тоя чакъл (когато просто сложиш овесените ядки и млякото, стоплиш ги за по-малко от минута и просто ги погълнеш). Сутринта започна обещаващо - успях да стана, ядох вече описаната закуска, зяпах си някви неща, пях си на воля, довърших си презентацията, ядох пак, изкъпах се, отидох към уни. В метрото си пуснах малко Stormzy и ми попадна топ 5 момента, в които Еминем е изненадвал публиката или взел шоуто на някого, нещо такова. Даде ми един много странен вайб, стана ми малко странно. Като отидох тая ми се направи нещо, че закъснявам, отебах я и си седнах, нали. След няколко минути Е (о, да внасяме буквите репрезентиращи хора) почна неш да се закача. Бил съм ѝ бил липсвал, щот беше 10 дни в унгария. Можеше и аз да бъда, но реши да не ми каже и отиде сама :)
Тъ, на почивката ми даде магнитчето, което беше отвратително, заклеам се. Най-тъпото магнитче, което имам у нас. Дори онова от катедрата е по-яко :D Някъв тролей с номер 74 и пише нещо си будапеща. Това избрала щот съм бил винаги закъснявал. ДА ТИ ЕБА ТЪПОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! Добре, все тая. Отивам да си принтирам за презентацията нещата - 8 страници, пичагата ми обявява цифра от близо 1 лев за 8 страници, които мислех, че ще бъдат 4, щото реших, че ще го направи двустранно. КУРА МИ. 8 страници едностранно. ШИБАНЯК. Съжалих, че му пожелах лека работа, педераста му с педераст, да му е тежка утре дано! Все тая. Качваме се нагоре и тъй като сме няколко човека и тя (Е), решава да сподели личния си живот, докато аз си ходя апатично, както винаги. Първо пита дали съм бил негативен или нещо такова, отговориха ѝ, че не ми било пукало, при което тя видя в това зелена светлина - "ами аз се занимавам с Л."
моята реакция - "с кого?!"
- "с Л."
-"пишки ли си правиш бе?!?!"
моментът, в който осъзнах, че не си прави пишки :D исках да ѝ ударя един шамар, заклеам се във всичко свято, въпреки че мразя всякакъв вид насилие върху жена, тва е една от тия ситуации, за които бих лежал в моралния ми затвор.
този въпросен Л. е един селски бек, с една огромна празна мутра, която е идеална за тупаници и шутове, с един тъп поглед и интелекта на презряла диня от Добрич. Не-ве-ро-ят-но. Преди няколко седмици ми се оплакваше как ѝ бил пишел и тя се чудела кво да му отговори и му била сийнвала, и се чудела как да го отебе. Близо месец по-късно "ми аз се занимавам с него"
не знам кое ме дразни повече, че е навита да я чука тоя австролопитек, или че не може да си държи позицията. МИсля, че и двете, като първото е основата, а второто е онова малко перце, което чупи структурата, като в том и джери.
така агресия не съм изпитвал от един доооооста сходен момент, сходен не точно, но от подобно естество.
преди тва бях чел статия за педофилия, което беше заредило 50ти калибър в мен, и това беше просто чукчето, което детонира всичко :Д успях да накарам поне 2ма човека да ме мразят след тва и си съсипах целия ден
добре, че ми дойде презентацията и 40 минути говорих за маоизма, че да ми се оправи деня :Д
след това направих с 3 повторения повече от по-предната седмица, което си е постижение (тяга)
също така май си наебах перката/суратуса, утре ще разбера :Д
от цялото това фиаско, човек може да стигне до един извод - трябва да си с mindset-а на тюлените - трябва да очакваш най-лошото, за да не те хване неподготвен (smh)
също така гледам и това под поста ми, че да си дам малко надежда
По принцип ли си такъв филмар или си просто зодия рак?
Iphigenia
04-03-2017, 23:33
също така да добавя
не знам кое е по-вярно - всички са курви
илииииии
идеята ти за човек не отговаря на реалното същество
this is some of that
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Yin_yang.svg/260px-Yin_yang.svg.png
shit
Като малко момченце, на което са му взели количката си.
NomNomNom
04-04-2017, 05:43
ракши, тази е много зле
не може да ти говори за друг мъж, ако не сте някакви мега бффс без очаквания (дори и тогава е туу мъч)
по тази постъпка е ясно, чи ни стаа
иначе, овесените ядки, ахааххах, преди и аз ги джваках твърди
Хораааааа
Диловаси - Турция
мога ли да отида там в една фабрика за 3-4 дни, или няма да се върна?
тр да отговоря днес/утре
anonymous908491
04-04-2017, 07:19
Диловаси е до Инстанбул, не би трябвало да имаш проблем.
Ама вземи разкарай от стената си във фейса, че се интересуваш от стрелба, че Турция следи за подобни неща и може да се заядат или нещо друго.
NomNomNom
04-04-2017, 07:39
хахахахаха, добър пойнт
казаха ми, че е традиционно градче, т.е. разбира се скромни и солидни дрехи, да не привличам внимание, да не ходя по улиците вечер, нормалните неща
а нашите у нас ми говорят, че ще ме дрогират и продадат, изнасилят и вкарат в затвора
Не знам как да се чувствам. Имам нужда от почивка. Имам нужда да знам, че греша. А май съм напълно права...
anonymous908491
04-04-2017, 08:14
казаха ми, че е традиционно градче, т.е. разбира се скромни и солидни дрехи, да не привличам внимание, да не ходя по улиците вечер, нормалните неща
а нашите у нас ми говорят, че ще ме дрогират и продадат, изнасилят и вкарат в затвора
ми то май не е точно градче, а го водят индустриална зона, обаче някви кофти отзиви четох за работещите там и не знам
в Турция няма да те дрогират, имат страшни закони срещу всичко свързано с дрогата, ама за изнасиванията са по-либерални, затворите им в момента са пълни с гюленисти, за теб няма да има място
Не знам как да се чувствам. Имам нужда от почивка. Имам нужда да знам, че греша. А май съм напълно права...
Добавка: Чудесен момент да слушам как на младо момче е открит тумор в мозъка, поради постоянни главоболия и болки във врата. Сега още повече ме е страх да отида на лека.
По принцип ли си такъв филмар или си просто зодия рак?
нито едно от двете
пробвай пак
и тая зодия знаеш къде да си я сложиш
@Rakshy,
бутналата е във френдзоната, брат. Заеби я тая, явно не те заслужава.
shit happens
ракши, тази е много зле
не може да ти говори за друг мъж, ако не сте някакви мега бффс без очаквания (дори и тогава е туу мъч)
малко women are from venus, men are from mars type of shit
но пък тази сутрин тренирах на гладно и беше гадно
животът е едно страдание :D :D
4 Поредни поста
powerful young rakshy
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17796102_1819348445056114_5155665643363482598_n.jp g?oh=12988e5f082345173d649dff54083ff3&oe=599AB584
сега го сметнах
получават се общо 27 часа, в които тр да взема цялото ниво
оспех...
унито съм го заебала малко
не изцяло, само определени неща
ама пък странично се занимавам с единия език, което е ок
просто го давам доста по-easy
и оценявам птичките и цветята
по-малко, отколкото ми се иска, но все пак
а и със зор нищо няма да стане, най-мн да се отвратя и откажа, а не искам да го правя
примирих се вече, че повече няма да взимам стипендия, поне да не ме е яд на себе си
Нда, тряаше да калър къректна малко... Обаче понеже нямам палитричка за това, ползвах червено червило.
slun4ice_90
04-04-2017, 10:32
Нещо не съм много в настроение,но вече ме разсмяха,така че е по-добре положението... :D :D :p ^_^ :3
тряаше да калър къректна
... честно ли Д:
някъде в темите за козметика видях да пишеш и "бътър"
не искам да се заяждам, някои думи наистина нямат алтернатива на български, но просто...
Iphigenia
04-04-2017, 11:25
ракши, тази е много зле
иначе, овесените ядки, ахааххах, преди и аз ги джваках твърди
Хораааааа
Диловаси - Турция
мога ли да отида там в една фабрика за 3-4 дни, или няма да се върна?
тр да отговоря днес/утре
Не ходи в Турция - това е най-страшното място на планетата, като стъпиш там, ще усетиш опасността, ще те ограбят, ще те изнасилят, ще те убият, не ти препоръчвам да ходиш там. Всъщност, не ходи никъде, стой си вкъщи и не излизай. Така е най-безопасно за малките момичета.
Iphigenia
04-04-2017, 11:27
Диловаси е до Инстанбул, не би трябвало да имаш проблем.
Ама вземи разкарай от стената си във фейса, че се интересуваш от стрелба, че Турция следи за подобни неща и може да се заядат или нещо друго.
Три пъти съм ходила с приятели в Турция, даже миналото лято последно бях там (по време на онова недоразумение опит за преврат), и нито веднъж никой не се е заял за нищо, парадоксално, ама дори не се почувствахме в опасност, може би, защото хотелът ни не беше близо до Босфора. В Русия може и да се заядат though
... честно ли Д:
някъде в темите за козметика видях да пишеш и "бътър"
не искам да се заяждам, някои думи наистина нямат алтернатива на български, но просто...
Честно, да. Така съм свикнала да се изразявам, щото в повечето случаи точно за козметика чета/гледам видеа на английски. Първото, което ми иде на акъла, е на английски, поне за това. :д Иначе си говоря български и страшно много ме дразни някой да се прави на интересен с някви кофти изрази.
NomNomNom
04-04-2017, 13:12
Не ходи в Турция - това е най-страшното място на планетата, като стъпиш там, ще усетиш опасността, ще те ограбят, ще те изнасилят, ще те убият, не ти препоръчвам да ходиш там. Всъщност, не ходи никъде, стой си вкъщи и не излизай. Така е най-безопасно за малките момичета.
много си забавна, надали си ходила сама в индустриална зона, фабриките са са извън града, където се работи от 5 сутринта или вечер след 6
където дори в амстердам не е много приятно
отпадна иначе, намериха местен човек
golemiq_korab_minava
04-04-2017, 14:40
Турция се намира в крепосничеството сега. И ги радикализират .
https://www.instagram.com/p/BSc4VRYjl78/?taken-by=zhwelt <3<3<3
anonymous908491
04-04-2017, 18:02
https://www.instagram.com/p/BSc4VRYjl78/?taken-by=zhwelt <3<3<3
https://www.instagram.com/p/BQ7fw3qj6Xf/
/////////////////////
http://www.prikachi.com/images/968/9086968S.jpg
псувам като каруцар в коментарите, въобще не подбирам, псувах ги и на мейла, три дни само псувни, а шибаняците пак не искат да ми сложат бан на профила, само ме посещават по няколко пъти на ден и трият коментарите с майки, сестри, роднини от мъжки или женски пол, политици, собственици на медии, разни малкоизвестни факти за шефовете в нетинфо, абе почва да ми омръзва, дали търпението им е по-голямо от моята лудост
Нищо не казвате за взрива в русия. Защо няма I m saint petersburg?
"Cилaтa дa oбичaш e кaтo пacтaтa зa зъби – вce ти ce cтpyвa, чe cъвceм e cвъpшилa, чe нa cyтpинтa нямa дa мoжeш дa изcтиcкaш нищo oт тyбичкaтa, нo вce пaк ycпявaш дa cи измиeш зъбитe oтнoвo и oтнoвo..."
deitona22
04-04-2017, 19:23
Нищо не казвате за взрива в Русия*. Защо няма I m saint petersburg?"
И аз го забелязах.
Щото не е в центъра на толерастка "обединена"европа.
Като станаха атентатите в другите държави,по цял ден ни заливаха със информация и какво ли не,ама видиш ли щом е Русия,не важи.
ПТ
Ай пак тва тичане.
Тегава работа,ама трябва.
LoadRunner
04-04-2017, 20:09
"Нот фрий" :D :D :D :D :D :D :D :D :D
що се занимаваш с тоя шизофреник?
deitona22
04-04-2017, 20:15
що се занимаваш с тоя шизофреник?
Са видех че си е изтрило коментарите.
Така ли прави винаги?
LoadRunner
04-04-2017, 20:23
Са видех че си е изтрило коментарите.
Така ли прави винаги?
казвало ми е че било от дом и няма 5 лева да си купи баничка а ся обиколило цяла европа и азия
тея неща само в нечий болен мозък могат да се случат
естествено че ще си ги трие, за да не го е срам после
то малко ли подигравки е изяло тука
YoungBloodZ
04-04-2017, 20:26
казвало ми е че било от дом и няма 5 лева да си купи баничка а ся обиколило цяла европа и азия
тея неща само в нечий болен мозък могат да се случат
естествено че ще си ги трие, за да не го е срам после
то малко ли подигравки е изяло тука
Не че не си прав, ама причината да ги трие е друга.
LoadRunner
04-04-2017, 20:28
Не че не си прав, ама причината да ги трие е друга.
едва ли знаеш причината
освен ако сам не си му предписвал хапчетата
YoungBloodZ
04-04-2017, 20:31
освен ако сам не си му предписвал хапчетата
Не бих се захванал с лечение на психопати. Иначе причината е броя мнения (6666).
divergent
04-04-2017, 20:33
Супер трудно изградих доверието си към този човек и в един момент той ме предаде... Приятелството ни изглеждаше неразрушимо, а ми беше необходима една такава лъжа, за да се отдръпна изведнъж. Всички отдавна обмислени планове отиват на вятъра заради неспособността му да ми каже истината в очите. Също спрях да си пиша с няколко човека, онази звезда се държи супер дръпнато, като добавим и изпълненията на съквартирантката... Буквално имам чувството, че съществува таен заговор срещу Коселчо с цел всички да ме заебат и да ми правят мизерии. Наистина, ама наистина имам нужда от нови приятели.
LoadRunner
04-04-2017, 20:41
Не бих се захванал с лечение на психопати. Иначе причината е броя мнения (6666).
4 шестици нямат никаква сила
де да бяха 3 ма то толко спам форума за цялото си съществуване не е видял
Искам някой да ми шибне такъв шамар, че да ми се увият сополите около главата пет пъти. Моля?
YoungBloodZ
04-04-2017, 20:53
Искам някой да ми шибне такъв шамар, че да ми се увият сополите около главата пет пъти. Моля?
АнтраксЪТ пише от профила на Тори. :D
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17795827_1049506375180392_5336157285283509709_n.jp g?oh=db11c6302ce1cc528f3d6d3698c2e045&oe=594D33EE
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/17792657_1539153642775699_2105442385_n.png?oh=540a c68b2d62b209a42570e735b84d95&oe=58E64935
да живее всичко, което са постигнали жените от 76 година насам!
АнтраксЪТ пише от профила на Тори. :D
Нйе! Тори съм си.
ОН: Хубаво е от време на време да споделяш как се чувстваш, при това не само в някакъв дневник или нещо, а като цяло. На хората, които те карат да се чувстваш еди-как-си. Хубаво е от време на време да допускаш някой отвъд.
deitona22
04-05-2017, 10:51
Абе много си активен откъм постове :D
Кво се случва ?
Iphigenia
04-05-2017, 11:14
Абе много си активен откъм постове :D
Кво се случва ?
Някое момиче не му обръща вниманието, което той иска да получава, затова сега ще плюе момичета с разпуснато поведение и тръгвайки от тях, ще поставя под общ знаменател всички жени на земята, за да има защо да се оплаква. Имам чувството, че се превръща в Грозния. :D
ще поставя под общ знаменател всички жени на земята
Като не можеш да четеш, поне не коментирай.
Трябва да отида до магазина. Мързи ме. My life in a nutshell...
Като не можеш да четеш, поне не коментирай.
даже не е необходимо да четеш м/у редовете за да видиш адекватно ситуацията;
и мен ме заряза една девойка, защото не исках да спя с нея на първата ни среща и още ми е леко неприятно, ама не съм тръгнала да пиша мизогинистични постове в тийн форум
всъщност всичките ми негативни любовни преживявания /независимо дали с мъже или жени/ са ми помогнали да филтрирам по някакъв начин новите хора, които навлизат в живота ми и по- бързо да преценявам с кого ще се получи нещо значимо и с кого не; разочарованието в романтичен план е неминуемо за един млад човек и ако го използваш правилно, занапред ще си с един урок повече;
естествено, може и да мразиш всичко и всички, което е лесен и удобен вариант /особено за мъжете/
deitona22
04-05-2017, 15:38
и мен ме заряза една девойка, защото не исках да спя с нея на първата ни среща и още ми е леко неприятно, ама не съм тръгнала да пиша мизогинистични постове в тийн форум
Веган(вегетарианка?) -лесбос?
Б*а*хти комбинацията.
п.с.Не помня коя от 2те със "В" беше ти.
^ норматив за идиотски въпроси ли гониш?
всъщност всичките ми негативни любовни преживявания /независимо дали с мъже или жени/
...
deitona22
04-05-2017, 16:03
^ норматив за идиотски въпроси ли гониш?
...
Аз съм го надминал.
Иначе тва не съм го видял,докато съм ти чел коментара.
И пак-кое от 2те с "в" беше ти ?
NomNomNom
04-05-2017, 17:05
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/17792657_1539153642775699_2105442385_n.png?oh=540a c68b2d62b209a42570e735b84d95&oe=58E64935
момичето обича да прави секс , нищо лоша
само не разбирам защо се самонарицава като курва
Отиде - харесах си пак някви работи. :( Няам вече пари да се усмихна, дейба... Пък трябва да си купя мицели пак, ест. ще заложа на стария и изпитан вариант с Микса за чувствителна кожа или тая против изсушаване, макар че не направи нищо уау за лицето ми в сравнение със синичката, която боготворя още и още.
Опитвам се да се събера, наистина опитвам. Май и ми се получава, де... Което е окей.
Тъпо ми е за мама, щот и аз съм била Там. И аз съм чакала да ме преоблекат, изкъпят и нахранят, щото не мога да си мръдна ръката. И знам колко зле се чувствах.
Имам планове за утре сутрин и обещавам, че утре няма да рева. И довечера пак няма, щото сутринта трябва да съм красива, а не подута от рев.
То и ние още не знаем какво ѝ е на ръката, въпреки снимката. Смисъл счупено ли е, спукано ли е... Ама съм била с ранена ръка, при това дясна, та са ме къпали, хранили и обличали, съответно и добре знам колко е тъпо на дърти години да се чувстваш зависим по тоя начин.
Силно се надявам да е е само спукано, щото то е по-малката злина и не изисква хирургическа намеса. Поне аз се отървах без такава.
Така, де - това, ако говориш за ръката на мама. :д
За предното имах предвид, за ръката предположих че е нещо такова.
divergent
04-05-2017, 19:09
Всеки път си взимам касовата бележка, обаче този път реших да я оставя и какво стана...
Извод: искайте си касовата бележка, понеже ги мързи да пускат камери и викат СОТ и полиция, които ги карат да си пуснат камерите, след това ги карат да пишат протоколи, а на вас ви се извиняват.
Ама не по този начин де
https://www.youtube.com/watch?v=FtxF__-ZJdI
За какво беше това продължение, като веднъж не беше докосната топката през него, понеже се опитваха да укротят феновете... Иначе съм много доволно, само съседите не са, понеже много виках при попаденията и съм събудила малкия.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17799922_1866247143634208_6557557213053893744_n.jp g?oh=36eb0e70e31b2da61ea9ce53321ca710&oe=59953CE7
YoungBloodZ
04-05-2017, 19:46
[img]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17799922_1866247143634208_6557557213053893744_n.jp g?oh=36eb0e70e31b2da61ea9ce53321ca710&oe=59953CE7/img]
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12191901_498182803640277_1497078947205113791_n.jpg ?oh=4815dac61ad5af631076de32af2cafcc&oe=594F77A3
В млекарницата:
- 200 г. козе сирене.
*сочи с ножа* -Толкова? Не съм много добър с геометрията.
- Още малко, още... супер!
- Ако ги заковеш на 200 ще ти го платя аз.
- Е, малко повече е...
- Кажи колко, още важи предложението
- Миии, 230
Беше 228 8)
Мн съм добра.
Беше много мило момчето :д
Ш излизаш сутринта, ставаш и хоп - НЯМА ВОДА В ЦЕЛИЯ БЛОК! Дискотека! Измих си муцунката някак, тръгвам да излизам бясна - някой оставил асансьора с отворена врата по ниските етажи. Ходи се мотай осем етажа по стълбите да слизаш... Въобще думи нямам!
Ш излизаш сутринта, ставаш и хоп - НЯМА ВОДА В ЦЕЛИЯ БЛОК! Дискотека! Измих си муцунката някак, тръгвам да излизам бясна - някой оставил асансьора с отворена врата по ниските етажи. Ходи се мотай осем етажа по стълбите да слизаш... Въобще думи нямам!
на нас са ни спрели асансьора и няма да го пуснат докато не им платим 500 лева, за да ни монтират слушалка вътре.....
все едно някой ще я ползва тая слушалка
да еба алчните катили
И пак-кое от 2те с "в" беше ти ?
wannabe vegan
kekek
по принцип не консумирам типичните за вегетарианците неща (мляко, яйца), но не съм фен на стриктните ограничения; т.е. ако усетя че организмът ми иска млечен шоколад (примерно) ще си хапна
това реално важи за абсолютно всички хранителни продукти, но не съм яла месо/ риба от вече десет години сигурно и нямам желание и не виждам шанс да стане;
като цяло слушам сърцето и стомаха си и избягвам някакви етикети д:
ПП упс, всъщност спрях да ям риба по- късно, бях на 15 май
на нас са ни спрели асансьора и няма да го пуснат докато не им платим 500 лева, за да ни монтират слушалка вътре.....
все едно някой ще я ползва тая слушалка
да еба алчните катили
Ние имаме такава слушалка, даже май и ни подслушват, щото понякога присветва на слушате. Според инструкциите поне. И аз се ебавам с тях обикновено, питам ги какво правят, защо не ми говорят, как им е минал деня... Пожелавам лека работа. :д
Ма за водата още съм бясна, щото ива някой кретен тук, където постоянно я спира, понеже не може да си спре само в тях. И ден през ден се събуждам и няма шибана капка вода да си измиеш муцуната от гурлите, дейба мръсниците им, дейба...
ОН: Беше супер, палачинките бяха супер, има шанс някакъв. Само е тъпо, че аверите му и той се правят на интересни и се мъчат да ме накарат да ревнувам, пък аз още не зная кво става и дали искам каквото и да е от въпросния въобще. Освен да си четкам егото, де - обаче това е по-ясно от бял ден.
slun4ice_90
04-06-2017, 11:34
Предрожденно ми е... :D :D :p :3 ^_^
^
Би било доста тъжно, ако в крайна сметка никой не ти честити, след толкова реклама...
Чувствам някаква постоянна умора, може би би било добре да спра да заспивам най-рано след 2, и без това нищо полезно не върша след 12
anonymous908491
04-06-2017, 16:12
^
Би било доста тъжно, ако в крайна сметка никой не ти честити, след толкова реклама...
хехехехе, ква си гадна, сякаш преди 2 месеца ти не правеше точно същото
pandabear
04-06-2017, 16:35
жива съм.
частния самолет е уреден
начална точка Варна крайна Букурещ
ботушите ми ще са готови скоро още се чудя как ги намирам тия майстори :D
добавяме забавен към тиретата и продължаваме да се чудим what the fuck is wrong with him
divergent
04-06-2017, 18:14
Днес поведението ми беше "гледай ме колко готина и забавна изглеждам отстрани". В интерес на истината спонтанно реших да се държа така и дори не очаквах реакция, бях готова да се върна на стандартния режим "вървя след теб, гледам те влюбено и се топя като ми говориш". Обаче изненадващо резултат имаше и той за първи път пое сам инициативата и дойде сам при мен пред всички. И пак ме гушна. Леле, не знам какви са тези прегръдки, но никога не съм се чувствала по-комфортно в нечии обятия. Бах таз любов, все хлътвам по някого труднодостижим за мен и после страдам.
divergent
04-06-2017, 18:26
И сега гледах трейлъра на документалния филм за Хийт Леджър и заревах.
anonymous908491
04-06-2017, 19:37
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1577763605587001&set=gm.734430100049911&type=3&theater
дейтона ли беше от Монтана ?
divergent
04-06-2017, 19:43
дейтона не кара Хонда
anonymous908491
04-06-2017, 19:52
как разбра, че е хонда
с толкова сръчни ръце, тва може дори да е каруца
Jack_Reacher
04-06-2017, 20:23
сложих летните гуми на колата
хах, ироничното е, че преди 2 часа и нещо ни спряха, защото на шофера ми номера му е на задното стъкло
преди няколко дни някъв изскочил на пътя, той набил спирачки, а таксито зад него го ударило и му паднал номера
не са се разправяли с някви актове и неща, а номера му стои подпрян на облегалките за глава, върху кората на багажника.
разбира се, на константин величков те пълзят, ние ги задминаваме и след 20 метра пресветкат лампичките - нямаме номер -караме дрога :D :D :D :Д
от цялата ситуация ракши е -20 лева : )
*номера се вижда идеално, дори от над 20 крачки - тествах го и с очила, и без очила :Д
Обичам я, но това понякога е нетърпимо. Ако не е всевъзможно рандъм шумолене, ще е космато тяло в лицето. Почти винаги са и двете, в тази последователност.
Искам да взимам шест-седемте си часа сън без прекъсване поне три пъти седмично. Много ли е.
powerful young chainsmokers
I'm fucked up, I'm faded
I'm so complicated
Those things that I said
They were so overrated
Niakoitam
04-07-2017, 07:03
Да...нищо ново под Слънцето. Сякаш отново сънищата ми са по-красиви и живи от реалността. Отново в тях се мяркаше онази съученичка. А сънувах и нея. В два съня подред при все, че не се случва особено често, но развоя ме караше да се чувствам някак щастлив. При все, че трябваше да съм я забравил вече.Честитих и именния ден наскоро, но...май поне на този етап няма смисъл дори да се опитвам да възстановявам тези отношения...
Анархи! покрай теб май си пуснах тая муха. :D
А попринцип нямам много навика да се връщам към стари отношения. Още повече пък и от подобен род...
Да...нищо ново под Слънцето. Сякаш отново сънищата ми са по-красиви и живи от реалността. Отново в тях се мяркаше онази съученичка. А сънувах и нея. В два съня подред при все, че не се случва особено често, но развоя ме караше да се чувствам някак щастлив. При все, че трябваше да съм я забравил вече.Честитих и именния ден наскоро, но...май поне на този етап няма смисъл дори да се опитвам да възстановявам тези отношения...
Анархи! покрай теб май си пуснах тая муха. :D
А попринцип нямам много навика да се връщам към стари отношения. Още повече пък и от подобен род...
За тази, която си мисля, ли иде реч? Само да/не е достатъчно.
само таксиджия не бях бил все още
тоя път си го търсеше калъфа
Niakoitam
04-07-2017, 08:13
За тази, която си мисля, ли иде реч? Само да/не е достатъчно.
Ииии моментът, в който може да го играеш приятно разсеяният и да накараш нечия приятелка да каже това което ти искаш на някого. :D Прилагал съм го поне веднъж, но този път ще се въздържа. То с 90% вероятност и казаното ще бъде преразказано и без това. :) И да, понякога я забравям напълно, в други периоди започва да ми липсва. Не ми е ограничила дотолкова достъпа, че да ми трябва специални хакерски и столкърски умения за да и пиша. Нещо обаче от отдавна вече е различно. Разочарование, загуба на доверие,безнадежност или е.т.ц.Накратко казано не е същото. И дори и да се окажа много добЪр и върна всичко по-старому ще е пак краткотрайно. На този етап сякаш все още не съм готов и няма смисъл. А може просто пък и да си е бил естествения край на нещата. Не ми е било за пръв и не е за последен път. Знаеш след това какво стана и с присъствието ми в чата. Така че...да позна. Стига да мислиш за точния човек, което доколкото те познавам е 90% вероятно. :)
За повече уточнения има ЛС. :)
Ииии моментът, в който може да го играеш приятно разсеяният и да накараш нечия приятелка да каже това което ти искаш на някого. :D Прилагал съм го поне веднъж, но този път ще се въздържа. То с 90% вероятност и казаното ще бъде преразказано и без това. :) И да, понякога я забравям напълно, в други периоди започва да ми липсва. Не ми е ограничила дотолкова достъпа, че да ми трябва специални хакерски и столкърски умения за да и пиша. Нещо обаче от отдавна вече е различно. Разочарование, загуба на доверие,безнадежност или е.т.ц.Накратко казано не е същото. И дори и да се окажа много добЪр и върна всичко по-старому ще е пак краткотрайно. На този етап сякаш все още не съм готов и няма смисъл. А може просто пък и да си е бил естествения край на нещата. Не ми е било за пръв и не е за последен път. Знаеш след това какво стана и с присъствието ми в чата. Така че...да позна. Стига да мислиш за точния човек, което доколкото те познавам е 90% вероятно. :)
За повече уточнения има ЛС. :)
Казах, че само да/не стига...>. <
deitona22
04-07-2017, 10:52
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1577763605587001&set=gm.734430100049911&type=3&theater
дейтона ли беше от Монтана ?
Дейтона не кара хонда,но е от Монтана.
ПТ
Па хубав концерт беше,само дето "Арена Армеец" определено не става за концерти...
Ама пък билетите бяха безплатни.
Niakoitam
04-07-2017, 17:16
Казах, че само да/не стига...>. <
Уточних,защото само с да/не човек може и да си създаде разни грешни асоциации неотговарящи на истината. Или още по-лошо...на база на неговите си асоциации, да го играе счупен телефон. :)
Уточних,защото само с да/не човек може и да си създаде разни грешни асоциации неотговарящи на истината. Или още по-лошо...на база на неговите си асоциации, да го играе счупен телефон. :)
В такъв случай само първото изречение стигаше.
Да не говорим, че щом те питам по този начин, няма за кого друг да питам. Нямаме особено много общи познати, с които си си развалил отношенията.
Niakoitam
04-07-2017, 18:03
В такъв случай само първото изречение стигаше.
Да не говорим, че щом те питам по този начин, няма за кого друг да питам. Нямаме особено много общи познати, с които си си развалил отношенията.
Не е въпроса кого, а с какво ще го свържеш. Особено и като те знам каква си ми фенка на моменти. Един въпрос искам и аз да ти задам. Може и на ЛС да ми отговориш. Защо се интересуваш? Нали много ми ревахте против столкърството в чата? :)
Не е въпроса кого, а с какво ще го свържеш. Особено и като те знам каква си ми фенка на моменти. Един въпрос искам и аз да ти задам. Може и на ЛС да ми отговориш. Защо се интересуваш? Нали много ми ревахте против столкърството в чата? :)
Че то е много столкърско...;д По имения ден познах, иначе никакъв шанс. Чудно ми беше просто права ли съм.
е, поне си знам вече че съм яко хлътнала
една приятелка беше казала че сме си лика-прилика
надявам се и той да мисли така
искам да се влюбя
https://youtu.be/CLXt3yh2g0s
Ей това е песента на вечерта. Изгоря момчето, отиде. :( Р.И.П.
Ебавката на страна - всеки път все повече и повече хлътва, смени си даже начина, по който ме целува. И се чувствам супер боклук, че не мога да му отвърна със същото. Или поне не все още. Още се събирам, а някой мечтае за Отбор с мен. Не искам да обещавам нищо, но отдавна прекрачих границата и сама съм си виновна. Иска филми и секс цяла нощ, както и да се събуди до мен, да пием кафе и да си правим палачинки. Ще ми се и аз да бях толкова сигурна. Искам да опитам, наистина искам, съответно си давам хиляди шансове и той покрива всичките критерии с по пет още качества отгоре, но аз все така НЕ успявам да се насиля. Още го чувствам твърде... инвазивно (?!) за мен самата. Как се позволява отново на някого да ти рови в душата с мръсни пръсти?! Особено, когато си плакал за предишния твърде много?
NomNomNom
04-08-2017, 05:34
колкото и да е прекрасен, като го чувстваш така ... само се тормозиш + и той сигурно ще страда по теб ако прекратите нещатй
YoungBloodZ
04-08-2017, 08:30
http://media.wallgif.com/gifs/eeab3466beb3155b3a840cdb257ae4c72d0f5cfd.gif
lunacy, no hard feelings
колкото и да е прекрасен, като го чувстваш така ... само се тормозиш + и той сигурно ще страда по теб ако прекратите нещатй
Да. Тъпо ми е много, че не отговарям със същото. Пък човека е як и би се получило нещо, ако пробвам, мисля.
pandabear
04-08-2017, 10:48
скачай, тори, абсолютно на същото дередже бях...не ми се говори колко дълго :) просто не пропилявай времето в мислене, а в действия.
/нещо малко ми е тъжно, ама и аз не знам защо точно.
не ми се излиза и ми се лежи.
може би просто съм уморена.
http://wallgif.com/gif/971
lunacy, no hard feelings
мамка му бе, точно влизах да го постна
омг, песента ни за евровизия е много яка. слушах другите и са пълен бълвоч. ако не победим...
макар, че е много възможно след миналата година, когато спечели виещата 'украинка'.
YoungBloodZ
04-08-2017, 12:22
мамка му бе, точно влизах да го постна
Ако имаш линк, работещ с img кода го пусни. :D
^ То и твоят линк работи с img кода ;д. Ето:
http://media.wallgif.com/gifs/eeab3466beb3155b3a840cdb257ae4c72d0f5cfd.gif
slun4ice_90
04-08-2017, 12:45
Разочаровано...
NomNomNom
04-08-2017, 14:25
осъзнах какъв ми е проблемът
не ходя на масажи
ей сега един батко ме намачка с мед (досега не бях ходила на масаж )
и беше тъмно, и музика тиха, и тишина ...
надявам се навсякъде да е така, иначе ще се разочаровам ката слънчицето ^
deitona22
04-08-2017, 15:03
Тамън почнах да влизам във форма и идва времето на козунаците.
Не е честно.
Ем имам самоконтрол,ама като видя козунак и кисело мляко на едно място..не се издържа.
Разочаровано...
Честит рожден ден!
Ок, насъбра се достатъчно желание за книжка. Есента/догодина ще изкарам едни курсове.
LoadRunner
04-08-2017, 16:17
Разочаровано...
Честит рожден ден!
и от мен
скачай, тори, абсолютно на същото дередже бях...не ми се говори колко дълго :) просто не пропилявай времето в мислене, а в действия.
не че нещо, но ако наистина харесваше момчето нямаше да ги има тези чуденки
не съм била в такава ситуация и може би си права, но не си и представям да бъда- не търся несподелени романтични изживявания като цяло и не бих тръгнала с някого само защото проявява интерес към мен
влюбването включва и ирационален елемент, това не е състезание "кой е най- добричък и умен"
поне аз разсъждавам така
има прекрасни гозби с множество компоненти и техники, които просто не кефят някои хора; не си длъжна на никого и нищо да се обясняваш и да слугуваш, било то и на собствената ти идея за добър партньор
По принцип си абсолютно права, да. Все пак предпочитам да опитам, вместо да се чудя какво би станало, ако еди-кво-си.
ОН: Ного яка вечер. :3 Джобец хапнах, имам си червило, даже си и го харесах как стои... :3 И поздрава си беше един път - няма равен, щото обичам тая песен... Въобще кф ми е. Една цигара пуша, махам дамаската от себе си и умирам.
pandabear
04-09-2017, 08:56
преведоха заплатата и сега ми се харчат пари ;д
ще ходя днес на кино и после за някоя друга нова тениска, и една пола съм си харесала, дано още е в наличност.
и книги ще ходя да си взема. пък останалите ще ги оставя за спестяване, че искам за рождения ден след месец, да си подаря една почивка : )
Преди няколко дена си купих един тоник на Нивеа...е, няма такова чудо. Още като го нанесеш и усещаш как порите ти се отварят, изчиства ти се всичко и кожата ти се успокоява. Смятам да проверя и за BB крема им в аптеката, ако го няма, ще го поръчвам. Макар, че не ми се иска да давам 6 лв. за доставка за крем, който струва 11...
Тамън почнах да влизам във форма и идва времето на козунаците.
Не е честно.
Ем имам самоконтрол,ама като видя козунак и кисело мляко на едно място..не се издържа.
Козунак през пост? През Страстната седмица е най- строгия пост.
Честито на всички, които празнуват днес. Човеколюбието и благодатта на нашия Господ Иисус Христос да бъде с вас.
anonymous990763
04-09-2017, 10:13
Честит празник.
По темата: днес се запознах с един интересен човек. Очаквам по-нататъшна среща.
гледам UFC и съм емоционален
фък дат : Д
:lol:
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17800100_1731549983803284_7098715952740832053_n.jp g?oh=f1858c1fa4175d488dedc1c36be17460&oe=595BC8EB
deitona22
04-09-2017, 14:57
Козунак през пост? През Страстната седмица е най- строгия пост.
Ако не си разбрал,не постя.
Никога не съм постил,няма и да постя,освен ако не е принудително,или по здравословни причини.
Пт:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/16729308_1403126276404354_744350565006211223_n.jpg ?oh=c0902eca319bea1ef152f70dfce53601&oe=59500E6D
divergent
04-09-2017, 15:45
Тотално ме вбеси и бях на ръба да не отида. Но после реших, че не трябва да си развалям кефа заради нечии претенции и трябва да присъствам, дори и да не ме иска. Отново успях да се запозная с шефа на бара по възможно най-идиотският начин, но и обезателно най-забавният. С тези ситуации винаги имам брутални истории за разказване и изглеждам забавна в очите на хората, като по този начин умело прикривам колко скучна и досадна съм всъщност. :)
Вечерта наистина беше брутална, той беше още по-впечатлен, защото за първи път се разбивал така в бар, а също и никога не бил прекарвал толкова много време в заведение. След това изказване се замислих дали изобщо до момента е имал социален живот.
Снощи постановката много ми хареса, вярвам, че и турнето ще бъде успешно. В момента обмислям къде точно да закача плаката с автографите. На рождения ден очаквах да се размажем от ядене и пиене и очакванията ми бяха оправдани. Довършихме се на булевард "България", защото един купон не е бил купон, ако не се направи афтър в апартамента. Прибрах се вкъщи днес в 14, изкъпах се и излязох пак. А днес трябваше да работя у дома...
Майка ми не разбира от дума, че този монтаж е елементарна работа и можем да се справим сами. Ще ме ядоса и в момента, в който напусне страната, аз започвам. Независимо дали той ще е у нас и ще сглобяваме двамата, или ще къртя сама, когато родителското тяло се прибере, ще завари всичко в готов вариант!
LoadRunner
04-09-2017, 15:49
Значи антракс и Тори са скъсали, така ли да разбираме? И ся Тори веднага е с чуденка да тръгва ли с някой нов.
Това ли е последната публична новина? Правилно ли съм разбрал или да не го превръщаме в сензация?
^А аз си мислех, че съм последната разбрала.
*Това е моментът, в който и двамата ставаме за посмещище.*
divergent
04-09-2017, 16:13
Левски да вкарат 5 гола на Локомотив... Само да не ги ступат после онези ненормалници. Синята сила се завръща!
deitona22
04-09-2017, 16:26
Левски да вкарат 5 гола на Локомотив... Само да не ги ступат после онези ненормалници. Синята сила се завръща!
Колкото и да се пънат накрая или ще са втори или нищо.
Важното е да не са шампиони,да не ни излагат барабар с цска-латекса-софия-етрополе
^А аз си мислех, че съм последната разбрала.
*Това е моментът, в който и двамата ставаме за посмещище.*
Значи антракс и Тори са скъсали, така ли да разбираме?
Ноуп.
Аз съм последния.
Четях й коментарите,ама така и не схванах кво е станало,та чак сега разбрах от вас 2та.
divergent
04-09-2017, 16:47
Ясно е, че няма да стане нищо, те май дори не са в четворката в момента, но все пак съм впечатлена от резултата.
А относно тори и антракса, нужно ли е всеки да отбележи и сега да правим състезание кой е разбрал последен?
Важното е, че клюката не тръгна от мен. 8-)
YoungBloodZ
04-09-2017, 16:51
Аз предлагам да направим референдум дали Тори и Антракс трябва пак да се съберат, че така разделени нещо не ми харесват. :?
deitona22
04-09-2017, 16:52
Тори и Антракс трябва пак да се съберат, че така разделени нещо не ми харесват. :?
Верно си е.
Съгласен съм с теб.
Ама от друга страна,не мисля че е нужно да коментираме това тук.
Ставаме клюкарки .
deitona22
04-09-2017, 17:00
^Защо като?
Бетър?
Не знам кво става.. днес ми беше е*ати убитият ден.. Дано новата седмица донесе нещо хубаво!
Ако не си разбрал,не постя.
Никога не съм постил,няма и да постя,освен ако не е принудително,или по здравословни причини.
Пт:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/16729308_1403126276404354_744350565006211223_n.jpg ?oh=c0902eca319bea1ef152f70dfce53601&oe=59500E6D
Ако нямаше Великден нямаше да има козунаци, тъпак.
Ако нямаше Великден нямаше да има козунаци, тъпак.
Ъъъъъ...Не си прав.
Ъъъъъ...Не си прав.
Добре, много вероятно щеше да е да няма, още повече точно това да им е времето.
divergent
04-09-2017, 17:46
Току-що видях първия участник в "Гласът на България" с живи родители, без травми от детството и роднини с увреждания. Само че беше колега на Поли от група "Бон бон" и познайте в кой отбор отиде...
deitona22
04-09-2017, 17:48
...., тъпак.
Тъй ще казваш на "човешкото" същество,дека те изкарало от дълбините на тялото си.
LoadRunner
04-09-2017, 17:58
Верно си е.
Съгласен съм с теб.
Ама от друга страна,не мисля че е нужно да коментираме това тук.
Ставаме клюкарки .
защо да сме клюкари като сама си е пуснала мълвата?
deitona22
04-09-2017, 18:01
защо да сме клюкари като сама си е пуснала мълвата?
Коментирам,казваме кой кога е разбрал и т.н.
Все тая.
Остава антракса и той да започне да разправя за новите си похождения и цирка ще е пълен :lol:.
LoadRunner
04-09-2017, 18:09
Коментирам,казваме кой кога е разбрал и т.н.
Все тая.
не е все тая, аз нищо не клюкаря
просто питах че не разбрах
Остава антракса и той да започне да разправя за новите си похождения и цирка ще е пълен :lol:.
аз очаквам антракса да дойде и да каже "Аа не, аз съм последния разбрал"
Забавни сте за четене, кийп гоуин, правя си таман пуканки и наливам биричка.
YoungBloodZ
04-09-2017, 18:52
Забавни сте за четене, кийп гоуин, правя си таман пуканки и наливам биричка.
Ние скърбим за вас, а ти се подиграваш...
anonymous908491
04-09-2017, 18:54
Ние скърбим за вас, а ти се подиграваш...
аз скърбя за антракса само
тори винаги може да си намери някой по-добър
ма той ще има да чака някоя като нея
LoadRunner
04-09-2017, 19:08
аз скърбя за антракса само
тори винаги може да си намери някой по-добър
ма той ще има да чака някоя като нея
не се знаят обстоятелствата така че не бързай да обявяваш коя е принцесата
divergent
04-09-2017, 19:18
като цяло не е и нужно да се знаят обстоятелствата, защото отношенията са си лично техни. :)
anonymous908491
04-09-2017, 19:21
обстоятелствата са без значение, аз имах предвид цици и задник
антракаса може да тича по 30 часа на ден, но пак няма да докара като нейния задник
тия двамата трябва да са (поне малко) шантави ако са го направили след толкова време заедно
Чиче, аз ако докарам като нейния задник, ще почна да се притеснявам и да се оглеждам за теб. :D
pandabear
04-10-2017, 06:50
Където е текло, пак ще тече.
Хехех ;p
LoadRunner
04-10-2017, 10:19
Кво станало?
Последно, ти ли си последната? разбрала :lol:
LoadRunner
04-10-2017, 10:23
бих искал да постна един селски ерген
просто да визуализирам как изглеждат те
http://prikachi.com/images/766/9092766C.jpg
divergent
04-10-2017, 12:25
Селски, ама си намери кака да го отрака, а ти дремеш в тийн форум.
divergent
04-10-2017, 12:31
Толкова време дреме и не се заема с това, казах, че ще го направя и аз и днес се разбрала с един да дойде да го сглоби. Евала, брат. Ей така без да ми се казва се върши всичко, после що мрънкам, че не се чувствам в семейство. И не се научи, че след като не знае нещо, това не означава, че не се е случвало. Ей, все се намира някой да ме изкара извън нерви.
ахаххахахаах
deitona22
04-10-2017, 14:35
Тва беше добро :D
По тйемата:
Д*е*й*ба тва кардио.
Последно, ти ли си последната? разбрала :lol:
Явно, ама не виждам някой да дава рапорт.
LoadRunner
04-10-2017, 16:02
Тва беше добро :D
По тйемата:
Д*е*й*ба тва кардио.
ма ко разправяш много добро, казано от затлъстяващо момиче дето прави студентски тройки, 2ма се ебат другия стиска зъби и реве, и съответно после дреме в тийн форум да се оплаква ;ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХ
deitona22
04-10-2017, 16:31
ма ко разправяш много добро, казано от затлъстяващо момиче дето прави студентски тройки, 2ма се ебат другия стиска зъби и реве, и съответно после дреме в тийн форум да се оплаква ;ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХ
Опитай пак.
На другото се разсмях,щото видех себе си в тва описание :D
http://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t50.2886-16/16837167_1439091882787753_7133686957757956096_n.mp 4
Тоя пич е кошмарът на всички вегани :D. Машина.
ахах, Станко strikes again https://www.vbox7.com/play:8228074761
http://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t50.2886-16/16837167_1439091882787753_7133686957757956096_n.mp 4
Тоя пич е кошмарът на всички вегани :D. Машина.
мн як :д
divergent
04-10-2017, 18:51
ааа, хич не се оплаквам от студентските тройки, защото не аз съм ревящата и стискаща зъби. :D и съм бая далеч от затлъстяване, отговорът ти не беше по-добър от моя коментар, сори.
Банка на годината, банка номер едно, най-бърза банка, дрън дрън. Един час ме занимаваше Сийка, понеже досега не го били правили това като услуга, щото било ново, а аз кротко и търпеливо си пеех песничката за нея на ум и се клатех на стола, за да я изнервям още повече. :) За довиждане ми каза, че толкова съм я измъчила, че ще ме сънува тази нощ.
Случи се да си платя сметката за телефона при бившата на бившия и ме позна звездата. И даже ми смени плана на по-изгоден. Много приятно момиче, радвам се, че и тя успя да се отърве от този.
Спотифай нали има опция да виждам какво слушат приятелите ми, та като видях какво слуша, направо се разтопих. И се сетих, че тази група я нямаше преди в плейлиста му, та го прегледах и видях, че е добавил техни песни преди два дни. Нещо супер незначително, обаче аз направо се размазвам от кеф, а той дори не подозира.
LoadRunner
04-10-2017, 19:14
затлъстяваща си и се оплакваш от студентски тройки
А като две капки вода е най-тъпото предаване на целия свят
divergent
04-10-2017, 19:21
бъркаш се мойто момче, пак ти го казвам.
И има много по-тъпи предавания от Като две капки вода.
AnarchyBoy
04-10-2017, 19:39
Впрочем, аз съм последният разбрал ;с
Торито е арна, ще намери некой, ама антракса какъвто е грозен.. :/ :cry:
Тъй е Геша грозничките като ни оставят форонните гаджита и ставаме монаси.. ей ме мен, обет за целомъдрие спазвам (само докато спя, а и тогава понякога не) ся повече женско няма да видиш и ще жулиш чекии на сухо за да ти е гадно, знам аз..
Мисля, че имах нужда от това излизане до Македония (Това е най-яката кръчма която съм виждал.. а цените са... АПФУ! <3 ), а другата седмица съм на Турция.. на пазар? ;о (С едно аверче се преебахме, та обещахме на жените... :( сад лайф ис сад. ) А след 3 седмици отивам на Санторини за 4 дни, нз ко да очаквам.. от тая оферта.. ама от приятелче е та ще видим.. ;с
А Края на май, ще ходя на родното морееенце, после юни на Гърция пак.. ;с И последно чак август (черно море) или септември (гърция), сад. :(
Имам чувството, че и всичката почивка на света, няма да ме спаси от приближаващият се поток от нещастници (1мил паспорта за месец. МНОГО САД)... Сад, к'во му остава на човек, да се напие да хапне и да удари нещо... Я жената, я съседката.. :D
divergent
04-10-2017, 19:41
една интрига не е истинска, ако не се включиш, нали? :D
AnarchyBoy
04-10-2017, 19:51
Като приемем факта, че се познавам с тях ирл и контактувам с тях всеки ден.. и двамата знаят, че се ебавам.. не виждам проблем ;о
Нооо, все пак да.. не може интригата да е пълна, ако аз не съм се включил.. ;д
Пък и те са ме ебавали, за поне 2-3 гаджИта от фороня тъй че... :D
Като приемем факта, че се познавам с тях ирл и контактувам с тях всеки ден.. и двамата знаят, че се ебавам.. не виждам проблем ;о
Нооо, все пак да.. не може интригата да е пълна, ако аз не съм се включил.. ;д
Пък и те са ме ебавали, за поне 2-3 гаджИта от фороня тъй че... :D
с тебе се е ебавал целия форум :D
да не се ядосаш сега ? :oops:
бъди добро момче
AnarchyBoy
04-10-2017, 19:56
с тебе се е ебавал целия форум :D
С теб се е ебавал живота. :D
Жалко, че ме блокира у фб, да не те е срам от нещо?
С теб се е ебавал живота. :D
Жалко, че ме блокира у фб, да не те е срам от нещо?
живота ми е доста подреден
от какво да ме е срам? блокирах един идиот дето ме ругаеше като див селянин
случайно да имате нещо общо?
AnarchyBoy
04-10-2017, 20:02
:D АХхаХЕХХЕ как мазно се кривиш като мек сапун ;д не знаех, че си такъв сапун , извинявай в бъдеще ще се съобразявам ;с
Цензурирано.
:D АХхаХЕХХЕ как мазно се кривиш като мек хуй ;д не знаех, че си такъв путьо, извинявай в бъдеще ще се съобразявам ;с
като влезе иди разправяй че бил мек после
иначе всеки ти знае тъпотиите и какви постъпки имаш зад гърба си не ми казвай как да се държа
най-ми хареса тая част дето щеше да ни спукаш от бой на една форумна среща :D
имаш доста грехове за опрощаване
пп
нямам постъпки или действие от което да ме срам в този живот и не крия какво съм правил
AnarchyBoy
04-10-2017, 20:06
Абе младеж, ти психически освидетелстван ли си? Че така като те гледам какви ги дрънкаш май си с поне 3 лоботомии
deitona22
04-10-2017, 20:07
имаш доста грехове за опрощаване
Попе яви се.
Имаш работа.
Абе младеж, ти психически освидетелстван ли си? Че така като те гледам какви ги дрънкаш май си с поне 3 лоботомии
сега кой бил мазния :D
ой милото то
горкия Цецко
divergent
04-10-2017, 20:10
calm down, boyzz
То бива наглост, ама тяхното граници няма. Имам нужда да напсувам някого, но не ми е дотам възпитанието. Още месец. Само месец.
ПС: Всички млади пият наркоман! И аз с тях дружно. (за лимон говоря, че ще тръгне пак клюката :Д)
едитче: Girl's calmy, girl's calmy, girl's calmy, I won't take their heads off...
ПС на едитчето: Yungen - Comfy (https://www.youtube.com/watch?v=0d9PJ5tCcQY)
едитче2: АХАХАХХАХХААХ АРСЕНАЛ ПОЗОР. :Д
евок, преебах се да го гледам тва клипче
едно от най-тъпите неща, които съм гледал напоследък :Д
LoadRunner
04-10-2017, 21:23
абе днеска от време на време не ми работи скрола в тоя сайт
Niakoitam
04-10-2017, 22:38
Ясно е, че няма да стане нищо, те май дори не са в четворката в момента, но все пак съм впечатлена от резултата.
А относно тори и антракса, нужно ли е всеки да отбележи и сега да правим състезание кой е разбрал последен?
Изпуснала си значи бая. От този кръг шампионата се раздели на три групи. Първа шестица и две групи по 4 отбора. Левски са втори в първата шестица, а ЦСКА-София трети. Локо Пловдив вече са шести след Черно море и Дунав. :)
По-важното е в следващия кръг да се опънем и на Лудогорче. :)
Иначе щом Тори и Антракса са скъсали значи е време форомните свалячи и свалячки да точат зъби. :)
Ае стига сте коментирали, де. Ебахти, човек не мое се похвали, че е пръднал даже.
ОН: Тия тъпи ръце как болят, мамка му! Ама утре, ако въобще стана навреме, ще ида да ме излекуват. Евентуално.
Танцува ми се, разбива ми се и ми се припяват някви яки песни, което ме прави нетърпелива за партейту в четвъртък, ест ако нищо не се развали като план.
Ще живея, да. Не е по-голяво от мен.
Тя е много осъдителна, което е смешно, щото е по-голям боклук от мен.
И имам кайнда досадни гости с преспиване, дано скоро се изнесе от нас, щото не съм свикнала да има някой 24/7 покрай мен.
И такову... Гладна съм.
И трябва да си навия аларма за утре, ако ще ходя да ми лекуват ръчучките.
сега разбирам защо антракса е почнал да тренира :Д :Д :Д
divergent
04-11-2017, 13:15
Някой навит ли е да почнем да се занимаваме с телефонни измами? Баси, тая откъде ги изкара тия 30 бона, а реват, че пенсионерите нямат пари...
Мале още не мога да повярвам, че е истина това известие. Трябва пак да проверя дали не халюцинирам, все пак във фрикасето имаше гъби.
NomNomNom
04-11-2017, 13:56
вчера слушах по нова, че са правили акция с техен репортер и са изловили 1
питам аз
как така полицията не направиха няколко акции, да са ги изловили вече повечето
звучи сякаш не са взети мерки
вчера слушах по нова, че са правили акция с техен репортер и са изловили 1
питам аз
щото май не е незаконно да караш хора да ти дават пари по телефона :Д
deitona22
04-11-2017, 15:38
Защото и те са в схемите.
Д*е*йба,ич не ми се излиза.
Май ще гледам ШП,въпреки че много рядко гледам някой мач,освен ако не е финал на нещо.
сега разбирам защо антракса е почнал да тренира :Д :Д :Д
Я ми поясни и на мен? :D То аз почнах от преди това...
divergent
04-11-2017, 17:08
Леле леле леле още се смея. Излизах с един приятел, че трябваше да му обясня разни неща за една презентация. Като се прибирахме се разминахме с него и той ме подмина все едно не сме били преди няколко часа заедно. А момчето с мен ми каза "Виждаш ли го тоя? Това момче нещо не е много наред. Не съм сигурен, че е добре с главата." И като започна да ми обяснява разни неща и аз направо се счупих да се хиля като идиот, по едно време просто му казах "Намери на кого да ги разправяш, знам всичко от първо лице." Направо не мога да спра да се треса от смях, много обичам да получавам информация за общи познати без да съм питала каквото и да било.
Днес с професора правихме залози дали нашата специалност ще просъществува, или ние ще сме първите и последните. Оказа се, че и тази година я има, тези от университета са големи смелчаги. Но пък може наистина да се излъже някой да се запише, то звучи много добре, ама после какво се оказва...
Я ми поясни и на мен? :D То аз почнах от преди това...
всеки си усеща края, you know :D
надушил си го и си започнал с летящ старт
Ахахах, не е за това, ама и в тази насока е само в плюс. :D
https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/p480x480/17817677_1851851415067826_5212548983905320960_n.jp g
номи :Д
лунасия е здраво хлътнала
няма как да не ми направи добро впечатление това че му препоръчах няколко книги наскоро и той започна да чете едната
просто много готино момче
YoungBloodZ
04-11-2017, 19:40
той започна да чете едната
Може да е само за пред теб. :Д
^ това е даже по- сладко лол
LoadRunner
04-11-2017, 20:05
лунасия е здраво хлътнала
.............
просто много готино момче.
ти не беше ли гей?
три ги преживях вече :D
а никой не ми даваше шанс в началото :D
divergent
04-11-2017, 20:15
Симпатизирам и на двата отбора, но очаквах Барса да доминират, изключително интересен мач.
.
ти не беше ли гей?
толкова ли ви мързи да изчетете едно мнение докрая
още повече че онова беше сигурно 5 реда
не, не съм гей
lol
толкова ли ви мързи да изчетете едно мнение докрая
още повече че онова беше сигурно 5 реда
не, не съм гей
lol
*my homophobia is confused*
Jack_Reacher
04-11-2017, 21:41
звучи сякаш не са взети меркизащото на практика измамените дават парите си доброволно на измомниците и почти няма веществени доказателства, които да потвърдят измамата.
записите от телефонни разговори от този тип, не са доказателство в българския съд - защитата винаги може да каже, че е постановка
такова престъпление е на ръба на закона и трудно се доказва
уча право, затова ви ги казвам ния неща
тая вечер и аз дадох малка сума в полза на непознат
прибирам се и слизам от колата
на пейките до входа седи окаян дядка, тръгва да ме заговаря и съм на път да го подмина, не давам пари на просяци
той каза, "момче, няма да ти искам пари, моля те да ми купиш един хляб"
отидох до близкия магазин и му купих хляб
хляб на гладен не се отказва
защото на практика измамените дават парите си доброволно на измомниците и почти няма веществени доказателства, които да потвърдят измамата.
записите от телефонни разговори от този тип, не са доказателство в българския съд - защитата винаги може да каже, че е постановка
такова престъпление е на ръба на закона и трудно се доказва
уча право, затова ви ги казвам ния неща
тая вечер и аз дадох малка сума в полза на непознат
прибирам се и слизам от колата
на пейките до входа седи окаян дядка, тръгва да ме заговаря и съм на път да го подмина, не давам пари на просяци
той каза, "момче, няма да ти искам пари, моля те да ми купиш един хляб"
отидох до близкия магазин и му купих хляб
хляб на гладен не се отказва
за първото - тва е любимия ми тип доказателство онлайн - "хей, уча не знам си кво, всичко, което казвам, е истина" :Д :Д
"не брато, лежанката се прави 3х8, тренирам от 2 години, слушай ме кво ти казвам"
"секс и ябълки ако искаш да отслабнеш, ебат ме от 14 годишна, слушай ме кво ти казвам"
"не спирам цигарите щот ще надебелея, пуша вече от 15 години и съм качила само 4 кг"
fuck that dude :D
но като цяло и аз мисля така - как се подготвя акция за такова нещо :Д СРС-тата уж са незаконни. Трябва да ти се обадят 1 път, да пуснеш сигнал, те да се задействат, оттам да чакат второто обаждане, да го запишат и да чакат евентуална среща за даване на парите, когато пак няма как да се нарече престъпление. Ако почнат да съдят телефонни измамници така, ще трябва да почнат да съдят и жълтите вестници. Да не говорим после като се почне с предизборните кампании - щот in the end of the day просто те манипулират и те карат да си дадеш парите, вярвайки, че нещо лошо се е случило на някого. Просто не трябва да се хващаш, което съответно е трудно, когато си пенсия. Особено ако не говориш кой знае колко често с роднините си.
Един път баба ми така беше клъвнала - аз спя и чувам как нещо крещи от другата стая по домашния телефон. Заслушвам се и чувам как говори с някъв лекар уж - викам си "ясноооо". Станах и отидох при нея, леко сънен такъв. Казах ѝ да ми даде телефона, тя ме удари през ръката и ми каза да мълча, щот говори с полицията ( дафък ?!?! :Д :Д ). При втория опит ѝ го издърпах от ръката и му казах да се легитимира. Той от др страна изкрещя нещо "кой е бе" - "който ти трябва" - *бам* затвори :Д. Около час и нещо след това баба ми трепереше и не знаеше кво става. Беше напълно неадекватна - толкова се беше стреснала.
Той пичагата като ѝ се обадил първо нещо мрънкал, тя се закачила и казала "*едикойси* ти ли си", при което той ѝ задал още 1-2 въпроса, за да се вкара в ситуацията и оттам като почнал някви глупости. Била пострадала някъде си, сега била в болница, защото дроба ѝ отказал и ѝ трябвало преливане на кръв, затова да я свържат с полицията, за да видят как да стане даряването на кръвта. При свързването с полицията репликите са били следните: " прехвърлям те към полицията..... дрън.... ало, полицията е" :D :D :D :D Беше ѝ казал нещо, че щял да дойде до вкъщи да ѝ вземе кръв и пари, за да се плати престоя в болницата и операцията - няколко хилки. Страхотно.
До сега на нея са ѝ звъняли 4 пъти мисля. 2 пъти се хвана. 2 пъти ги наруга нещо :D
2 или 3 пъти аз съм дигал, няколко пъти сестра ми
не знам къв е филма да звънят толкова често :Д
щях да пиша и за второто нещо с просяка, но стана твърде дълъг пост, мамка му
NomNomNom
04-12-2017, 07:46
https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/p480x480/17817677_1851851415067826_5212548983905320960_n.jp g
номи :Д
да ахахахахах , доих орехите тъкмо
ракши и джак,тнх за пояснението за измамите
ракши, бахти наглеците са били при теб, ама ти си реагирал мн добре
отвратително е това, опитвали да метнат баба ми, обаче не е вързала
а майка ми, преди години, изгърмя с около стотина лв-
понеже превеждахме в полицията и ни звъняха от време на време, звъни й на майка ми полицай/някаква титла еди-кой-си да превежда, стандартното, к
обаче някакви ваучери за телефони трябвало да купи и цигари ли, и тя не се усетила, чак накрая ... не е у нас в момента, ще я питам после какво точно било
и пак пробвали да й звънят след това поне 2 пъти, след няколко месеца, и тя се опитала да им направи клопка, обаче се усетили и я препсували
креативни копелета
sladura89
04-12-2017, 09:49
Някакси емоционално празен и сякаш отритнат от живота и от социума! Но пък поне съм свикнал цял живот не е било много по-различно винаги съм бил аутсайдер и вече май съм се примирил с това, не е лесен живота на хората, които са достатъчно интелигентни, че да не желаят да живеят в стадото и в кюпа, а правят неща без да им пука за чуждото мнение и се държат странно и неразбираемо за мнозинството от хора! :)
Iphigenia
04-12-2017, 10:12
Чувствам яд. Попаднах на изключително интересен казус. Бивш ръководител на Института по океанология към БАН е намерен обесен в ЗАКЛЮЧЕНА ИЗОСТАВЕНА сграда в центъра на Варна след като 20 дена е бил в неизвестност. Последният човек, който го е видял, бил негов приятел, на когото казал, че ще отиде да посети дъщеря си... оттогава до намирането му в сградата никой нищо не е чул и видял. Изведнъж, хоп, намират го в някаква забутана сграда и казват, че се е самоубил. Абсурдно престъпление и престъпниците вероятно никога няма да бъдат заловени.
http://www.dnes.bg/stranata/2017/03/30/okonchatelno-obeseniiat-vyv-varna-e-prof-peichev.336612
Има ли живеещи или учещи във Варна? Някой знае ли нещо повече по въпроса?
golemiq_korab_minava
04-12-2017, 10:20
Чувствам яд. Попаднах на изключително интересен казус. Бивш ръководител на Института по океанология към БАН е намерен обесен в ЗАКЛЮЧЕНА ИЗОСТАВЕНА сграда в центъра на Варна след като 20 дена е бил в неизвестност. Последният човек, който го е видял, бил негов приятел, на когото казал, че ще отиде да посети дъщеря си... оттогава до намирането му в сградата никой нищо не е чул и видял. Изведнъж, хоп, намират го в някаква забутана сграда и казват, че се е самоубил. Абсурдно престъпление и престъпниците вероятно никога няма да бъдат заловени.
http://www.dnes.bg/stranata/2017/03/30/okonchatelno-obeseniiat-vyv-varna-e-prof-peichev.336612
Те и кулите близнаци са съборени умишлено и американския пътнически самолет преди години и химическите атаки и преврата в турция . Няма прокоратури
Iphigenia
04-12-2017, 10:24
Те и кулите близнаци са съборени умишлено и американския пътнически самолет преди години и химическите атаки и преврата в турция . Няма прокоратури
Може ли да коментираш по конкретния ми въпрос, не ме интересуват кулите близнаци, интересува ме този абсурд, който се е случил в България, мерси.
Към модераторите: може ли да спрете да ми триете мненията, темата се казва "ДНЕВНИК" и си споделям като в дневник, намерете си по-конструктивно занимание и спрете да ми търсите кусури на коментарите, мерси.
golemiq_korab_minava
04-12-2017, 10:28
Може ли да коментираш по конкретния ми въпрос, не ме интересуват кулите близнаци, интересува ме този абсурд, който се е случил в България, мерси.
Към модераторите: може ли да спрете да ми триете мненията, темата се казва "ДНЕВНИК" и си споделям като в дневник, намерете си по-конструктивно занимание и спрете да ми търсите кусури на коментарите, мерси.
Оо , то не е единствения случай в България.
Абе, тези дни никой не се беше сещал да ме събужда - евала на тая за водата, че успя да нацели точно нашия звънец. Направо бях забравила какво е някой да ме събуди, наистина... Цели два часа никой не се беше сещал, че му трябвам на момента и веднага.
Утре пак няа се спи въобще, ще живеем на хероин.
golemiq_korab_minava
04-12-2017, 15:10
Всички жени са странни.
divergent
04-12-2017, 15:11
Много ме харесаха на интервюто, това е сигурно. Единственото, което може да ме спъне е, че по 3-4 дни седмично не съм в града, но като цяло повечето ще са студенти тази година, но ще си останат в екипа, тоест не би трябвало да им бъде проблем, все пак съм на 30 минути разстояние и винаги мога да се прибирам при нужда. Решила съм ако станат нещата тази дейност дори да ми е приоритет пред университета. Доста разправии ще има с нашите при такъв развой на събитията, обаче е важно на мен да ми е готино, а не какво ще кажат хората.
Стаята ми доста добре се получава. Мисля да измисля нещо с цветни листчета за една част от стената, нещо като табло с мотивационни изречения, снимки и прочие. Обаче се чудя дали да лепя всичко директно върху стената или по-скоро да закача табло, на което да поставям всичко.
sladura89
04-12-2017, 17:52
Има множество подобни случаи, при които или намират изкупителна жертва или просто не ги раздухват в медийното пространство за да не се надигне недоволство, но докато мафията управлява държавата ни нещата не очаквайте да се променят особено!
sladura89
04-12-2017, 17:55
Всички жени са странни.
Ама някои повече от други! Аз лично не бих поставял всички под общ знаменател, но е факт, че жените поне в България са доста пасивни пасуват и винаги чакат мъжете да предприемат първата стъпка, а пък след като я направят или срещат мълчание отсреща или пък били простаци и перверзници, айде ходи ги разбери няма угодия!!!
Iphigenia
04-12-2017, 18:01
Има множество подобни случаи, при които или намират изкупителна жертва или просто не ги раздухват в медийното пространство за да не се надигне недоволство, но докато мафията управлява държавата ни нещата не очаквайте да се променят особено!
Докато овцете продължават да гласуват за мафията. Или да не гласуват въобще, защото ги мързи да се надигнат и да отидат да го направят.
Iphigenia
04-12-2017, 18:01
Ама някои повече от други! Аз лично не бих поставял всички под общ знаменател, но е факт, че жените поне в България са доста пасивни пасуват и винаги чакат мъжете да предприемат първата стъпка, а пък след като я направят или срещат мълчание отсреща или пък били простаци и перверзници, айде ходи ги разбери няма угодия!!!
Съдейки по твоите коментари, ти си пасивния. Как очакваш някой да е активен, щом и ти не си.
golemiq_korab_minava
04-12-2017, 18:10
Абе не е само до гласуване, защото то реално всички партии са с един корен.
Има такива, на които като им откажеш среща те псуват.