PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

divergent
01-10-2017, 13:57
И за втори път се убедих, че единственият начин да отида навреме на лекция е да не спя изобщо. Кафето е "спасителят в снега". Три стълби има на входа, три. Докато сляза, изиграх цяло съчетание по фигурно пързаляне.
Толкова е прекрасно всичко, не спира да ме нарича "како" и направо усещам щастието му и се зареждам и аз.

solo_
01-10-2017, 14:03
suicidal thoughts :smt085

Dagichka
01-10-2017, 15:39
не мога да повярвам, че го няма.. не бяхме мега близки, но от километри си личеше колко е пич и винаги беше някъв супер позитивен, можеше да си кажеш всичко с него..
много ме агресира нелепата смърт, при това все на добри хора се случва, смисъл.. логика?! и тва да се пишат нелепи статии, да се навлиза в личното пространство и тн., направо настръхвам ей :д

сесията започва официално, аз съм демотивирана, ама ще мине и това

LoadRunner
01-10-2017, 18:24
днеска бях на фитнес
тоя път ми хареса, стотарка ма пак е добре щот си знам че не съм във форма и съотъветно знам защо
качвам се на кантара за пръв път от 2 години, гледам, слизам, пак се качвам гледам пак слизам и 3 пъти показва едно и също
92,5 (ма ми казаха че показва 1 в повече)
нямах представа че съм бил такова животно, ма ако сваля напълно корема със сигурност ще приличам повече на манекенче отколкото на трениращ нещо си
За сега замразявам тоя проект

Ivaaaaa
01-10-2017, 18:24
Еми, освен да се моля на провидението пословичният ми късмет да се прояви отново. Нема за кога. А и прекалено мн ме боли глава. Котакоа.

И косата ми стана като пух. Уж целта беше да бъде по-плътна и твърда. Нз да се радвам ли, да се ядосвам. Бб къдрене още повече.

deitona22
01-10-2017, 18:45
Тъп,скучен,нервен ден.
Утре най-нанкря след дълга пауза ще се тича.
Дано коляното е съгласно.

Грозния
01-10-2017, 18:47
И за втори път се убедих, че единственият начин да отида навреме на лекция е да не спя изобщо. Кафето е "спасителят в снега". Три стълби има на входа, три. Докато сляза, изиграх цяло съчетание по фигурно пързаляне.
Толкова е прекрасно всичко, не спира да ме нарича "како" и направо усещам щастието му и се зареждам и аз.С кафето ли си говориш вече? Лекувай се моля ти се :D!

не мога да повярвам, че го няма.. не бяхме мега близки, но от километри си личеше колко е пич и винаги беше някъв супер позитивен, можеше да си кажеш всичко с него..
много ме агресира нелепата смърт, при това все на добри хора се случва, смисъл.. логика?! и тва да се пишат нелепи статии, да се навлиза в личното пространство и тн., направо настръхвам ей :д Кой е хвърлил топа сега :D?

Ewok
01-10-2017, 18:55
днес беше добре нареждащ се ден.
(изключваме дори наполовина неизпълнената цел за превеждане)

мислех да скипна утре лекции и ми беше леко гузно, понеже на едната щеше да е хубаво да отида
обаче точно на тази ми се обади преподавателката да каже, че няма да имаме
и спря да ми бъде чак толкова гузно
после се оказа, че и другата лекция няма да се състои и всъщност целия ден фрий
което супер страхотно се съчета с плановете ми

успях и да си взема яке
от последния магазин, в който влязох просто ей така да се сгрея малко
вместих се в бюджета
и беше мн забавно, щото се оказа, че ако плащаш кеш, правят още по-голяма отстъпка ;д

сега ще се опитам да преведа поне до първото изречение на втората глава
но да :с

Fisherman
01-10-2017, 19:18
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965332_1517241201649143_971783719335772536_n.jpg ?oh=5da459553bf89b07731d2bb24dd7c1a7&oe=592299CC

Аз направих графика за нашата сесия, която почва на 23.
Но както каза един колега "започни да се чувстваш и да действаш все едно си в сесия отсега"
адски мн неща имаме да свършим дотогава :/
а ще ми се наложи и да работя повечко от февруари
до не знам кога

сесията се смалява с всяка изминала година,ква е тая сесия от 23-ти януари до 17-ти февруари,20 дена...ЗА 7 ПРЕДМЕТА

а това за косинуса и синуса са думи на невеж човек,Боряна,ти си кандидат висшист

LoadRunner
01-10-2017, 19:47
Тъп,скучен,нервен ден.
Утре най-нанкря след дълга пауза ще се тича.
Дано коляното е съгласно.

къде ше тичаш бе
у фитнеса?
ти луд ли си, днеска като правих на лежанката и си гледам нагоре и си помпя и гледам как хиляди прашинки летяха във въздуха и със всяко вдишване си представях как гълтам стотици хиляди

deitona22
01-10-2017, 19:57
къде ше тичаш бе
у фитнеса?
ти луд ли си, днеска като правих на лежанката и си гледам нагоре и си помпя и гледам как хиляди прашинки летяха във въздуха и със всяко вдишване си представях как гълтам стотици хиляди

Немам избор.
Навън шанса да се хлъзна е голям.

LoadRunner
01-10-2017, 20:04
Немам избор.

ако не вали и вече някой преди теб е ходил в парка примерно или на стадиона става идеално
между другото не знам как са ваще студентски мизерни фитнеси ма днеска имаше една много яка с тънко кръстче и напомпан задник
столквах я как се чекнеше по клякащите машини

tori
01-10-2017, 20:10
Кой е хвърлил топа сега :D?
Значи, бива да не се страхуваш от смъртта, бива да си с адски черния хумор, бива да имаш кофти разбирания специално за смъртта... Ама поне малко уважение покажи спрямо живите, които тъгуват, бе! Ебахти идиотското изказване, ебахти простотиите. Няма ли кой да ти нарита грозната муцуна и да вземеш да се сафирясаш малко?!

divergent
01-10-2017, 20:12
Много шибан живот. Майната му, майната ѝ и на шибаната епилепсия и на всички останали шибани болести. Как така лошите неща винаги се случват на хората, които най-малко го заслужават? Не мога да приема, че може съдбата да е толкова несправедлива.

Lilanda
01-10-2017, 20:14
Немам избор.

Старият ти аватар беше по-готян.

deitona22
01-10-2017, 20:14
ако не вали и вече някой преди теб е ходил в парка примерно или на стадиона става идеално
между другото не знам как са ваще студентски мизерни фитнеси ма днеска имаше една много яка с тънко кръстче и напомпан задник
столквах я как се чекнеше по клякащите машини
Не живея в студ град.
Хода си в нормален фитнес ,който е далеч от мизерен.
Парка ми е далече,стадиона не е оферта,а тоя на който мога да тичам е далеч пак.

Старият ти аватар беше по-готян.

Фиксд.

LoadRunner
01-10-2017, 20:19
колко ти е тренировката в български лева

deitona22
01-10-2017, 20:32
колко ти е тренировката в български лева

Отговорих ти.
Да не спамиме тука.

Грозния
01-10-2017, 21:08
Значи, бива да не се страхуваш от смъртта, бива да си с адски черния хумор, бива да имаш кофти разбирания специално за смъртта... Ама поне малко уважение покажи спрямо живите, които тъгуват, бе! Ебахти идиотското изказване, ебахти простотиите. Няма ли кой да ти нарита грозната муцуна и да вземеш да се сафирясаш малко?!Хора всеки ден се раждат и умират, някъде по света.
Идва във форума някой и казва "някой някъде умря!". И кво?! Щом не казва, с какво починалият му/ѝ е бил скъп или близък, на мен ми е се тая. Това е важното, на което трябва да се наблегне (с какво човекът е бил скъп и значим), а не че "някой някъде умрял"!
Това не предизвиква никакво съчувствие, поне у мен.

Майната му, майната ѝ и на шибаната епилепсия и на всички останали шибани болести. Как така лошите неща винаги се случват на хората, които най-малко го заслужават? Не мога да приема, че може съдбата да е толкова несправедлива.Ето и тука същото! Първото нещо, което ми идва наум е колко ли са епилептиците по света. Ааа да, и Цезар е имал епилепсия, ама е умрял от наръгване с нож :D .

anonymous908491
01-10-2017, 21:10
Хора всеки ден се раждат и умират, някъде по света.
Идва във форума някой и казва "някой някъде умря!". И кво?! Щом не казва, с какво починалият му/ѝ е бил скъп или близък, на мен ми е се тая. Това е важното, на което трябва да се наблегне (с какво човекът е бил скъп и значим), а не че "някой някъде умрял"!

смешник, всички сме наясно, че четеш коментарите
дръж се като мъж и си признай грешката
или се дръж като путка, както обикновено

Rakshy
01-10-2017, 21:51
тъпа е частта, в която момчето е починало и чак 5 дена по-късно след като са се споделяли неща във фб и хората го търсят - БАМ - "епа он е погинjaл"

доста некоректно от сръбска страна

rip за пичагата :/

tori
01-10-2017, 23:06
Ти си специален вид идиот. Казах ти - имай уважение към скръбта на близките на въпросният човек, ако нечия смърт не те кара да се чувстваш зле. Не е нужно да познаваш някого, за да си държиш шибания език зад потенциално-изпадалите зъби от такт, мамка му! И аз имам странни разбирания за смъртта ама не ги вра, не се ебавам с никой, който преживява подобна загуба и далеееееч не съм съгласна с това, че трябвало да се обърне внимание на това с какво ти бил скъп починалия, при това не къде да е, а във форум. А ако не ми се говори?!
Голяма си клюкарка, пак го казвам във темата. Все да разбере, да прочете, да чуе, да знае... Ами ако Дъгичка иска да си мълчи за това как я е карал въпросния да се чувства?! Въобще, никакво чувство за такт, НИКАКВО! И най-вече никакво такова за самосъхранение! В живота все ще попаднеш на някой по-едричък кибритлия и оня я ще те влачи с колата си, я ще ти размаже суратя от бой... Пази си зъбите и носа, момче! Не са само за днес и утре.
И от мен да знаеш - никой не те харесва за мъж или приятел, за секс даже не те харесват хората, не защото си грозен, неуспял или беден, а защото в душата и в разбиранията си дребен, беден човечец.

lunacy
01-10-2017, 23:27
Много шибан живот. Майната му, майната ѝ и на шибаната епилепсия и на всички останали шиб
ани болести. Как така лошите неща винаги се случват на хората, които най-малко го заслужават? Не мога да приема, че може съдбата да е толкова несправедлива.

много е неприятно, наистина
но епилепсията по принцип не е съвсем нелечима

тоест, да, за цял живот си е, но могат да се намалят пристъпите, доколкото знам

// аз получавам нещо като пристъпи ако гледам кино примерно, ходих преди няколко години за последно и издържах няколко минути, след това започна да ми се вие свят и усетих горе-долу какво ще се случи

http://www.kapana.bg/index.php/ulitza/item/5228-17-godishnata-an-izlekuva-epilepsiya-s-izkustvo/5228-17-godishnata-an-izlekuva-epilepsiya-s-izkustvo
една моя приятелка, която има епилепсия

lunacy
01-10-2017, 23:39
и естествено, това предполагам го знаеш де, не е особено препоръчително да шофират; мисля че законът забранява тотално шофирането за хора, които някога са имали припадъци /за съжаление, не се спазва от всеки/

Rakshy
01-10-2017, 23:45
стоя, гледам си Шерлок и един въпрос ме мъчи:

защо при положение, че разликата в млякото е 0,9% ИМА ТОЛКОВА ГОЛЯМА ШИБАНА РАЗЛИКА В КОНСИСТЕНЦИЯТА :@:@@:@

aurissaaaaa
01-11-2017, 00:38
https://www.chaosgroup.com/news/v-ray-wins-academy-award

по Бг лайномедиите обаче - нищо

Rakshy
01-11-2017, 01:20
фак, тва беше хубав епизод, по едно време можех дори сълзичка да пусна, ако не бях такъв гъз :/ :D :D :D

anonymous908491
01-11-2017, 06:38
https://www.chaosgroup.com/news/v-ray-wins-academy-award

по Бг лайномедиите обаче - нищо

http://www.blitz.bg/obshtestvo/blgarin-s-oskar-za-kinotekhnologii-pravil-igra-na-tronove-i-dedpul_news477536.html

щом казваш, а тъжната истина е, че след появата на Арнолд вече почти никой не ползва Vray
http://www.oscars.org/news/18-scientific-and-technical-achievements-be-honored-academy-awards-0

To Vladimir Koylazov for the original concept, design and implementation of V-Ray from Chaos Group.

V-Ray’s efficient production-ready approach to ray-tracing and global illumination, its support for a wide variety of workflows, and its broad industry acceptance were instrumental in the widespread adoption of fully ray-traced rendering for motion pictures.

To Marcos Fajardo for the creative vision and original implementation of the Arnold Renderer, and to Chris Kulla, Alan King, Thiago Ize and Clifford Stein for their highly optimized geometry engine and novel ray-tracing algorithms which unify the rendering of curves, surfaces, volumetrics and subsurface scattering as developed at Sony Pictures Imageworks and Solid Angle SL.

Arnold’s scalable and memory-efficient single-pass architecture for path tracing, its authors’ publication of the underlying techniques, and its broad industry acceptance were instrumental in leading a widespread adoption of fully ray-traced rendering for motion pictures.

сам си направи изводите

Dagichka
01-11-2017, 07:00
да съм ти искала някъде коментарите или съчувствието бе? ще ти пиша есе аз защо асен е бил скъп за мен пхаха, я бегай.
е за тва ме е яд, как такива същества като теб продължават да дишат един и същи въздух с мен (бих казала и да се размножават, ама при теб поне няма тази опасност), а такива душици като него рано и нелепо умират, а през целия си живот не са сторили нищо лошо на никой, нито са се държали като да не казвам кво.

както и да е, сядам да уча

Ewok
01-11-2017, 07:17
сесията се смалява с всяка изминала година,ква е тая сесия от 23-ти януари до 17-ти февруари,20 дена...ЗА 7 ПРЕДМЕТА

нда, миналогодишната като че ли беше със седмица по-дълга
но си спомням лятната как имахме ударно два трудни изпита един след друг и после на 4-5 дена по един
ама това беше понеже не правих аз графика
сега е помислен най-оптималния вариант за краткото време, с което разполагаме :с

а това за косинуса и синуса са думи на невеж човек,Боряна,ти си кандидат висшист
да, всъщност май е време да спра да мрънкам за математиката

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/10/striking-drone-footage-captures-acropolis-athens-covered-snow/
паднало под нулата и вече ах, ох дървена ваканция
и все пак е красивно

а малко избързах с изказването вчера за доброто нареждане, пропаднаха плановете за днес, а така се бях развълнувала :/
нищо, поне вече си имам яке за др път :д

anonymous908491
01-11-2017, 09:37
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201701/1484116702-1.jpg

hohohohohoh

Ewok
01-11-2017, 10:38
https://www.president.bg/docs/1483973469.docx

golemiq_korab_minava
01-11-2017, 10:46

Имаш ли си представа колко ви манипулират и си правят реклама? Млаадежи.

Ewok
01-11-2017, 10:49

Кои са "те" и кои сме "ние"?

Ivaaaaa
01-11-2017, 10:56
Ми, да зема да пусна наистина ено тото. :D

golemiq_korab_minava
01-11-2017, 11:16
Кои са "те" и кои сме "ние"?

Дам. Със сигурност няколко студенти, които до вчера са били на джобни сте определящата и направляваща сила в процесите. Мда. Това сте вие и ние.

tori
01-11-2017, 12:07
Исках да се гримирам, но лицето ми не мисли така. Отдавна не съм се виждала с чак толкова суха, раздразнена и гадна кожа. :( Силно се надявам маската поне малко да я успокои, нали уж е за хидратиране и почистване. Ще видим какъв ще стане.
Караше ми се ама времето не мисли така. :( Утре ми е вътрешния, стискайте палци.

deitona22
01-11-2017, 14:41
Абе ,що в малките уличките не ангажират ония бобкати ,с едно гребло отпред и да изринат снега и пръснат малко пясък.
Все 1 бях върху пързалка,баси работата.

divergent
01-11-2017, 15:31
много е неприятно, наистина

// аз получавам нещо като пристъпи ако гледам кино примерно, ходих преди няколко години за последно и издържах няколко минути, след това започна да ми се вие свят и усетих горе-долу какво ще се случи

http://www.kapana.bg/index.php/ulitza/item/5228-17-godishnata-an-izlekuva-epilepsiya-s-izkustvo/5228-17-godishnata-an-izlekuva-epilepsiya-s-izkustvo
една моя приятелка, която има епилепсия

Много ти благодаря, успокои ме, доколкото мога да съм спокойна при мислите за такова нещо де.

Първата шестица беше завъртяна в книжката, добър старт.
Нямам обоняние и направо си изгубих живеца, много е тежко. Още по-тежко е, че ще ми се прецакат утрешните планове. Геломиртол, върши си работата по-бързо!
Толкова ми е трудно да го надъхам така от разстояние, внимавам да не кажа нещо, с което да го засегна или натъжа още повече. Досега никога не съм изпитвала омраза, но усещам, че започва да се заражда такава към онова животно, което само прави деца и не знае как да ги гледа. И му вдигна скандал точно на рождения му ден, детето какво е виновно, че баща му е страхливо леке. Като разбрах, че пак са се скарали откачих и му написах два реда да му изясня как стоят нещата. Няма да позволя да му разрушава психиката по този педалски начин, само защото е бъзлив нещастник и не иска да разбере мотивите ми, а разчита на филмите в главата си, които му се втълпяват от други хора от 20 години насам, ако не и повече.

Fisherman
01-11-2017, 15:39

Епилепсията на тоя етап не е лечима,може да се намалят пристъпите и силата им с медикаменти само.По принцип детската форма е с най-добри прогнози за оздравяване.

Като получаваш пристъпи,отиди на психиатър да ти направи ЕЕГ,може да си фоточувствителна епилептичка.

divergent
01-11-2017, 15:56
Епилепсията на тоя етап не е лечима,може да се намалят пристъпите и силата им с медикаменти само.По принцип детската форма е с най-добри прогнози за оздравяване.

на 15 дете ли се водиш по медицинските разбирания?

aurissaaaaa
01-11-2017, 15:57
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-hiv-cases-europe-record-high-two-thirds-stats-a7520246.html

LoadRunner
01-11-2017, 16:09
700 000 лв за единично почистване на София????
шш алооо софиянците, няма ви плащаме по почти един милион за еднократно почистване, а в другите градове ко прайм?
аз тука последните дни видях само да гребат без да хвърлят нищо и вечер всички се въртят, да не говоря по нагорнищата ко става

solo_
01-11-2017, 16:11
[img]http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201701/1484116702-1.jpg[/mg]

hohohohohoh

то това се случва като две кучета праят секс и някой ги стресне пениса на мажкото се раздува поне така сам чувал че като правят секс кучатата не трябва да бадат стряскани или може би е от студеното са се слепнали и замразнали това се управя сас топла вода аама кечутата парво трябва да бадат фкарани вав каштата че да не стане по лошо наван на студеното ама едва ли е от студеното штото от кав зор биха се слепнали в тоя поза

по темата - чувствам се много тапо оти тая сутрин ме водиха на психолог и психолога каза че сам нискоинтелиентен и че съм малоценен и никой не се нождае от мене ама сашто така каза че вярва че сам добро дете и че вав адеще мога да се развия добре и да стана полезен на обшеството на великата балгария оти балгария са нуждае от хубави хора

пребрах се преди извесно време и сега пучиам от далгя ден и се чувствам много добре сашто така забравих думите на хипер интелигентия психологист който ме обиждаше деликатно оти се мисли за нешто повече от останалите

както и да е...

aurissaaaaa
01-11-2017, 16:12
ами то ... от данъците плащани в София се издържат други общини

anonymous908491
01-11-2017, 16:13
шш алооо софиянците, няма ви плащаме по почти един милион за еднократно почистване, а в другите градове ко прайм?
аз тука последните дни видях само да гребат без да хвърлят нищо и вечер всички се въртят, да не говоря по нагорнищата ко става

hohohoh, що си мислиш, че самоковската свиркаджйка чисти нещо, даже цариградско не беше изчистено, за останалите е ясно

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-hiv-cases-europe-record-high-two-thirds-stats-a7520246.html

http://www.independent.co.uk/news/science/two-animals-species-sex-zoophilia-monkey-deer-japanese-macaque-female-sika-interspecies-sexual-a7519706.html

Ivaaaaa
01-11-2017, 16:14
^няма ли кой са банне тоя самороден идиот, наред с другия най-после, мамка му?
Бахти товарещите индивиди.

anonymous908491
01-11-2017, 16:15
то това се случва като две кучета праят секс и някой ги стресне пениса на мажкото се раздува поне така сам чувал че като правят секс кучатата не трябва да бадат стряскани

мдааа, акъла ти е като оная овца търсеща помощ за залепнатите кучета

solo_
01-11-2017, 16:17
^няма ли кой са банне тоя самороден идиот, наред с другия най-после, мамка му?
Бахти товарещите индивиди.

напиши ме тука http://www.teenproblem.net/forum/profile.php?do=ignorelist

мдааа, акъла ти е като оная овца търсеща помощ за залепнатите кучета

е че не сам ли прав? То аз веднаж през лятото стреснах две кучета които не бяха от най големите ама пак така се залепиха и се опитваха да бягат вав противополижните посоки
но беше лято и не беше студено
сашто така веднаж и един ветеринар ми каза такова нешто

anonymous908491
01-11-2017, 16:19
сашто така веднаж и един ветеринар ми каза такова нешто

кво те болеше, че си ходил на ветеринар

solo_
01-11-2017, 16:21
кво те болеше, че си ходил на ветеринар

ништо не ме е боляло бе просто имах един проблеми който трябваше да баде разрешен иотидох на посочения маж да ми го оправи ама той се оказа че и от животни разбира и взе че ми обясни за кучетата които бях стреснал
обясни ми зашто са се били залепили като сам ги стреснал

LoadRunner
01-11-2017, 16:23
[QUOTE=solo_;11538979]напиши ме тука http://www.teenproblem.net/forum/profile.php?do=ignorelist

много си проницателен
от къде знаеш че става дума за теб
/QUOTE]

Ivaaaaa
01-11-2017, 16:25
Очевадно е.

Fisherman
01-11-2017, 16:26
на 15 дете ли се водиш по медицинските разбирания?

деца 2-11 години
юноши 12-16 години

Fisherman
01-11-2017, 16:28

то България се изсипа в София

LoadRunner
01-11-2017, 16:33
то България се изсипа в София тъпунгер

селяндурко никой не се е изсипал в софия а ти кой знае от кое село си или ваще от кое село са се преместили там и ти сега си мислиш че си софиянец, чак и границите и защитаваш

Грозния
01-11-2017, 18:00
дръж се като мъж и си признай грешката
http://www.dnevnik.bg/shimg/cbig_2082847.jpg:shock:

или се дръж като путка, както обикновеноТова е обикновено при при теб :D!

rip за пичагата :/Пак остава въпросът - кой е хвърлил топа? Всеки ден има много такива случаи.

нечия смърт не те кара да се чувстваш зле.Смъртта е банално ежедневие. Отношенията на скърбящите с починалия е това което прави хората съпричастни.

не съм съгласна с това, че трябвало да се обърне внимание на това с какво ти бил скъп починалия, при това не къде да е, а във форум. А ако не ми се говори?!Ем пише, ем не ѝ се говори?! Айде бе?! Всички знаем, че не е вярно!

Голяма си клюкарка, пак го казвам във темата.Нищо подобно, не че толкова ме интересува, но даже в некролозите по спирките пише "нашият скъп такъв, такъв, такъв роднина или приятел". Това предизвиква повече съчувствие от "някой някъде умря и съм тъж(е)н/а".

Ами ако Дъгичка иска да си мълчи за това как я е карал въпросния да се чувства?!Е, не иска?! Това че го постна в темата доказва обратното!

И от мен да знаеш - никой не те харесва за мъж или приятел, за секс даже не те харесват хората, не защото си грозен, неуспял или беден, а защото в душата и в разбиранията си дребен, беден човечец.Грешиш (както обикновено) 8)!
Освен нещата които изброи, не ме харесват не защото съм с "бедна душевност", а за това че съм директен. Повечето хора не харесват това и го знам!

да съм ти искала някъде коментарите или съчувствието бе?Нима забрави? Постна го в темата, аз я чета и изразявам мнение, като всеки друг.

...защо асен е бил скъп за мен пхаха, я бегай.Казвал се Асен значи. И защо Асен беше толкова скъп за теб?

са се държали като да не казвам кво.Като кво?
Бъди и ти директна с мен!
Цялата тая история, само доказва какви лицемери са повечето хора и че обичат да се държат лицемерно с тях самите.

Получи се много хубав социален експеримент, без дори да търся такъв ефект!

шш алооо софиянците, няма ви плащаме по почти един милион за еднократно почистване, а в другите градове ко прайм?Алоооу..."провинциалистите"! Платете си данъците и ще ви почистят!
Колко е "такса смет" в София и колко в прованса?!

ами то ... от данъците плащани в София се издържат други общиниСамата истина :)!

deitona22
01-11-2017, 18:02
^Бааааааа.
Как не те мързи да цитираш всичко и всеки?

Алоооу..."провинциалистите"! Платете си данъците и ще ви почистят!

Селото не е почистено!! А плащаме данъци!!
На главен булевард да ти поднася колата,при това не на едно място ,не е нормално! И да имам зимни гуми и колата си е наред.
Да не говорим за тротоари и малките улички.

Dagichka
01-11-2017, 18:23
като толкова подробно гледаш и цитираш всеки поне да беше видял малко по-напред кво съм постнала, идиот.

haritov
01-11-2017, 20:13

живо промиване на мозъци е това

haritov
01-11-2017, 20:16
Дам. Със сигурност няколко студенти, които до вчера са били на джобни сте определящата и направляваща сила в процесите. Мда. Това сте вие и ние.

лошото е че се връзват

golemiq_korab_minava
01-11-2017, 20:27
лошото е че се връзват

Като малки деца.

Дават им 5 теми с вече оформена насоченост, с вече готов отговор и в края на обсъждането, съветниците са изложили цялата ''истина''.

haritov
01-11-2017, 20:29
Като малки деца.

Дават им 5 теми с вече оформена насоченост, с вече готов отговор и в края на обсъждането, съветниците са изложили цялата ''истина''.
и като им пишат една хубава оценка вече тотално ще мислят че това е пътя

Lilanda
01-11-2017, 20:43
Разбираш, че няма какво да стане в този мач, когато единственият, който прави нещо, е вратарят, който е по-слабият от двамата в отбора. Много слаб Ливърпул...Дори адашката спря да играе след 50-тата минута. Не знам к'во да кажа...

Rakshy
01-11-2017, 21:31
Разбираш, че няма какво да стане в този мач, когато единственият, който прави нещо, е вратарят, който е по-слабият от двамата в отбора. Много слаб Ливърпул...Дори адашката спря да играе след 50-тата минута. Не знам к'во да кажа...

адашката лалана ли е ? :Д

Blab
01-11-2017, 21:36
Така е, но всички минаваме през това.
//прочетох го цялото, писано е от някого, който драска проформа европейски проекти - общи приказки, задължителните ключови думи, никаква конкретика, цели, дейности, прогнозиране. Общо взето - дрън-дрън. Студентите (спрямо моите разбирания) следва да са коректив/опозиция на статуквото, а всякакви подобни групи, съвети и т.н. винаги, ама направо задължително са функция на властта и инкубатор за наследници на постове.
Това беше голямото ми разочарование, много се ядосвах и бунтувах, но мисля, че е неизбежно и дори полезно - (да) съществува нещо (не толкова някой, колкото самата вечна практика), срещу което да се вълнуваш, бунтуваш, съответно - вървиш и (се) развиваш. Конформизмът е лесен и винаги ще бъде предпочитан, затова (ще) работи и това с групите, да си част от нещо по-голямо(повече) от себе си е неизменен общочовешки копнеж.
...........
по темата - като пред пълнолуние се чувствам днес.
слушах Пласидо и това помогна малко))

Lilanda
01-11-2017, 21:57
адашката лалана ли е ? :Д

Да. 8-)

tori
01-12-2017, 05:16
Първо си вземам изпита, после вземам #майкати чалендж асептет. :д

mr_teatime
01-12-2017, 08:21
Умрял съм от студ

Ivaaaaa
01-12-2017, 09:39
-20 сутринта в лозенец. Не съм изпитвала такъв студ, а не е като да не съм се навлякла.

anonymous908491
01-12-2017, 11:09
-20 сутринта в лозенец.

В коя част на Лозенец си ?

http://avtorski.pogled.info/article/81411/balgarskiyat-maidan-10-01-1997g

ще се радвам, ако всички прочетете това
на мен ми е омръзнало 20 годишни келеши да пробутват няква изопачена история
а това са реалните факти и го казвам като човек, който ги е видял с очите си
а не съм ги чел или слушал някъде си

lunacy
01-12-2017, 15:05
хораа

абе ако имам родител, който живее в София имам ли право на общежитие /в София/?

предполагам че не, ама не знам колко подробно гледат кой родител къде живее Д:

Smrazqvashta
01-12-2017, 15:23
хораа

абе ако имам родител, който живее в София имам ли право на общежитие /в София/?

предполагам че не, ама не знам колко подробно гледат кой родител къде живее Д:

Ако родителя ти притежава на негово име жилище в града нямаш право да ползваш общежитие. Но, ако той/тя е под наем имаш право.

lunacy
01-12-2017, 15:24
Ако родителя ти притежава на негово име жилище в града нямаш право да ползваш общежитие. Но, ако той/тя е под наем имаш право.

мерси!

solo_
01-12-2017, 16:02
ного тапо се чуствам хората се се вазползват от мен и после ме отритват като куче и сега затова се чуствам като куче което е аут и по този начин не получавам внимание и сам сам винаги и сам сам в живота
вече не знам какво да правя и убмислям самоубийство все пак сам добар човек и искам да отарва хората от мен ама ме е страх от болката затова ште видя какво ште правя... може да е с коктейл от приспивателни например
ама аз сега ви казвам истината! аз наиситна сам като куче... както виждате досега спах и се сабудих и влязох тука штото просто нямам какво да правя оти ништо не ми се случва приятели то аз ако имах социален живот нямаше да имам толкова много мнениея за отрицателно време помислете малко и сами ште видите че не сам трол и че нямам ништо обшто сас троловете
ако оцелея оште известно време ште потярся професионална помошт и ште се подложа на терапия иначе засега сам ништо и се чуствам като ништо ного е гадно не го пожелавам на никой дори и на най големия си враг

Ewok
01-12-2017, 16:28
http://www.mediapool.bg/ucheni-obvinyavat-darzhavata-che-abdikira-ot-humanitarnite-nauki-news258668.html

LoadRunner
01-12-2017, 16:38
В коя част на Лозенец си ?

не е от лозенец, само е преспала там

Iphigenia
01-12-2017, 17:11
http://www.mediapool.bg/ucheni-obvinyavat-darzhavata-che-abdikira-ot-humanitarnite-nauki-news258668.html

А точните науки абдикират от държавата.
Чувствам се изморена.

NomNomNom
01-12-2017, 17:21
някой може ли да ми каже защо при вирус изписват антибиотици

нереално е как ти изписват двустранна рецепта при влизането

и е нереално как тук, всеки сезон, всички са болни.

Просто сме нереално зле.

Fisherman
01-12-2017, 18:01

Просто сме нереално зле.

какъв е антибиотика

haritov
01-12-2017, 18:11

Просто сме нереално зле.
за да убие бактериите в организма и да подпомогне организма като се бори срещу вируса

просто липсата на бактерии е един проблем по-малко

и така започва едно диво производство на левкоцити и тн

NomNomNom
01-12-2017, 18:15
какъв е антибиотика

не знам, нашите са на антибиотици, аз не ( с един вирОс сме всички )

чудех се дали антибиотици не би трябвало да се изписват при крайна необходимост, не за всеки сезонен грип

NomNomNom
01-12-2017, 18:17
за да убие бактериите в организма и да подпомогне организма като се бори срещу вируса

ок, не, че нещо, но какво общо имат бактериите с вируса, сериозно питам

+ имам много бактерии така или иначе, нали съм човек, не мисля, че размножаването им е излязло извън норма или поне не чувствам някакво различно неразположение

чудех се - на други места ти изписват имуно стимуланти и витамини, и ти казват - чакай да ти мине, тук антибиотик + още различни препарати

deitona22
01-12-2017, 18:25

Всички пийнете 1-2 чашки ракия и всички вируси ще измрат.

haritov
01-12-2017, 18:27
ок, не, че нещо, но какво общо имат бактериите с вируса, сериозно питам

+ имам много бактерии така или иначе, нали съм човек, не мисля, че размножаването им е излязло извън норма или поне не чувствам някакво различно неразположение

чудех се - на други места ти изписват имуно стимуланти и витамини, и ти казват - чакай да ти мине, тук антибиотик + още различни препарати

когато в тялото има вирусна инфекция се увеличават лимфоцитите които са клетките отговорни за борбата с вируса

за сметка на това гранулоцитите които убиват бактериите намалят драстично и така се отваря врата и за бактериално включване което ще затормози още повече организма

но като даден антибиотик убиваш бактериите и така спомагаш

що се отнася до антибиотиците милиарди са умрели от тяхната липса не от тяхното наличие

тва че били за краен случай са тъпни на хомеопати и тн

иначе си има препарати които съдържат директни антитела но са доста скъпи

pac0line
01-12-2017, 18:28
някой да иска доброволно да умре и аз да го убия за да ми олекне и на мен за моите тежести в днешни дни? :/

haritov
01-12-2017, 18:29
някой да иска доброволно да умре и аз да го убия за да ми олекне и на мен за моите тежести в днешни дни? :/

бих те отървал от мъките но няма да умирам аз

Fisherman
01-12-2017, 19:18

чудех се дали антибиотици не би трябвало да се изписват при крайна необходимост, не за всеки сезонен грип

антибиотик за вируси няма,наричат се противовирусни лекарства

Fisherman
01-12-2017, 19:19

само антибиотика не подбира и убива и полезните бактерии и може да те докара до улцерозен колит

освен това,антибиотично лечение се назначава от доктор,когато е уставена причината за инфекцията,а не ей така да стреляме в тъмното

за тва целия свят има проблем с антибиотичната резистентност

haritov
01-12-2017, 19:20
само антибиотика не подбира и убива и полезните бактерии и може да те докара до улцерозен колит

за тва върви с пробиотик

NomNomNom
01-12-2017, 19:21
антибиотик за вируси няма,наричат се противовирусни лекарства

нашите са на антибиотици
ще запиша имената утре и ще ги постна

и аз така знам, че за бактериална инфекция - антибиотик. за вирОс - някакви други препарати

NomNomNom
01-12-2017, 19:22
за тва върви с пробиотик

малко като да се изрусиш за да се направиш тъмно кафява ми звучи

без да имам претенции да разбирам

просто ми звучи

Fisherman
01-12-2017, 19:29
за тва върви с пробиотик

пробиотик може да се взима паралелно с антибиотичната терапия за да се намалят ефектите на антибиотика на ГИТ-а

(един тип от мен момичета-никога не мешайте контрацепция с антибиотик,контрацепцията няма да има ефект.)

haritov
01-12-2017, 19:42
нашите са на антибиотици
ще запиша имената утре и ще ги постна

и аз така знам, че за бактериална инфекция - антибиотик. за вирОс - някакви други препарати

на вируса нищо не действа

haritov
01-12-2017, 19:50
но да кажем че при вирусна инфекция която засяга да речем червата ще има и бактериално включение понеже там е бъкано

и за да се избегне подобен развой който може да бъде фатален дори се прилага антибиотик който да убие чревните бактерии
после иди се оплаквай че убил и уж полезните точно които биха могли да станат патологични

един грип който засяга белия дроб също предразполага подобен развой бактерии се носят и във въздуха който е бъкан с тях
и за да няма допълнителни включения се прилага антибиотик който да действа в тази област

когато започнеш да се давиш да отделяш храчки и тн ставаш много апетитен за всякакви микроби

по-ясно не знам как да го кажа

Ewok
01-12-2017, 19:53
Станала съм ужасно цинична.

АгентМура
01-12-2017, 20:06
ного тапо се чуствам хората се се вазползват от мен и после ме отритват като куче и сега затова се чуствам като куче което е аут и по този начин не получавам внимание и сам сам винаги и сам сам в живота
вече не знам какво да правя и убмислям самоубийство все пак сам добар човек и искам да отарва хората от мен ама ме е страх от болката затова ште видя какво ште правя... може да е с коктейл от приспивателни например
ама аз сега ви казвам истината! аз наиситна сам като куче... както виждате досега спах и се сабудих и влязох тука штото просто нямам какво да правя оти ништо не ми се случва приятели то аз ако имах социален живот нямаше да имам толкова много мнениея за отрицателно време помислете малко и сами ште видите че не сам трол и че нямам ништо обшто сас троловете
ако оцелея оште известно време ште потярся професионална помошт и ште се подложа на терапия иначе засега сам ништо и се чуствам като ништо ного е гадно не го пожелавам на никой дори и на най големия си враг

*прегръдка* :)

NomNomNom
01-12-2017, 20:11
но да кажем че при вирусна инфекция която засяга да речем червата ще има и бактериално включение понеже там е бъкано

и за да се избегне подобен развой който може да бъде фатален дори се прилага антибиотик който да убие чревните бактерии
после иди се оплаквай че убил и уж полезните точно които биха могли да станат патологични

един грип който засяга белия дроб също предразполага подобен развой бактерии се носят и във въздуха който е бъкан с тях
и за да няма допълнителни включения се прилага антибиотик който да действа в тази област

когато започнеш да се давиш да отделяш храчки и тн ставаш много апетитен за всякакви микроби

по-ясно не знам как да го кажа

ок, разбрах те
егати бактериите

ще бухам чесън

бтв, за момента последните бактериални инфекции, които съм изкарвала (сигурна съм, че имах на гърлото скоро - месец гърлобол не звучи като вирус ) + една неприятна "женска" без лечение/антибиотик се оправят, защото просто докато стигна до лекар, вече е минало ( за последно написаната правих 4 посявки и днк тестове, защото не можех да повярвам как нещо такова може да си отиде само - нищо не намериха, била съм убила каквото и да е имало)

Ewok
01-12-2017, 20:15
^ караш ли ски?

haritov
01-12-2017, 20:16
ок, разбрах те
егати бактериите

ще бухам чесън

бтв, за момента последните бактериални инфекции, които съм изкарвала (сигурна съм, че имах на гърлото скоро - месец гърлобол не звучи като вирус ) + една неприятна "женска" без лечение/антибиотик се оправят, защото просто докато стигна до лекар, вече е минало ( за последно написаната правих 4 посявки и днк тестове, защото не можех да повярвам как нещо такова може да си отиде само - нищо не намериха, била съм убила каквото и да е имало)
има вируси които действат с години

иначе как ти звучи бактериална и вирусна инфекция наведнъж?

дефакто може да имаш постоянно просто да не ги усещаш

било вирусна или бактериална

NomNomNom
01-12-2017, 20:21
зле, предполагам тогава ги хапваш големите
хапчета

добре, истината е, че съм много гневна - родителите ми са болни и двамата, майка ми - здрава и права готина мацка, е легнала на легло и я мори някакъв глупав вирус - направо е смазана и не може да стане

и ми е гадно, че трябва да им се случват тези неща, наистина мисля, че не е нормално при нас да има повече и по-различни щамове и вечно да има епидемии
и от антибиотика й се гади
а на баща ми са изписали щадящ за бъбреците, няма що

и всички са ми виновни в момента

малко ли са другите проблеми и болести на хората, че сезонно трябва да ни морят с тъпите сезонни грипове

LoadRunner
01-12-2017, 20:21
в пловдив има ли къде да се учи фармация или е само в софия

LoadRunner
01-12-2017, 20:23
ще бухам чесън

кажи на следващия ден дали си по-разгонена от нормалното
афродизиак е

NomNomNom
01-12-2017, 20:24
няма да го усетя май - рукола всеки ден хапвам, уж и тя
ти кажи, при вас е по-осезаемо

haritov
01-12-2017, 20:24
зле, предполагам тогава ги хапваш големите
хапчета

добре, истината е, че съм много гневна - родителите ми са болни и двамата, майка ми - здрава и права готина мацка, е легнала на легло и я мори някакъв глупав вирус - направо е смазана и не може да стане

и ми е гадно, че трябва да им се случват тези неща, наистина мисля, че не е нормално при нас да има повече и по-различни щамове и вечно да има епидемии
и от антибиотика й се гади
а на баща ми са изписали щадящ за бъбреците, няма що

и всички са ми виновни в момента

малко ли са другите проблеми и болести на хората, че сезонно трябва да ни морят с тъпите сезонни грипове

вирусите лесно мутират
пък и нали сещаш че никой няма да тръгне да изолира вирус намерен на човек някъде в България и да тръгне да прави ваксини или готови антитела

NomNomNom
01-12-2017, 20:28
имам чувството, че при нас лесно мутират

боледувала съм цели 3 пъти тази година, всичките само последните месеци

1. децата на колегата донесоха нещо от бг и вски го пипнахме
2. бях в бг
3. пак съм си в бг

нямам обяснение

Fisherman
01-12-2017, 20:28
на вируса нищо не действа

има цял фармакологичен клас лекарства,които действат

защо вируса на СПИН,вече е почти под контрол и човек може да си живее един пълен живот,дори болен,защото ги тъпчат с антивирусни лекарства до живот

NomNomNom
01-12-2017, 20:30
анти ретровирусните лекарства, които ти смъкват вирусния товар и го спират да ти унищожава цд клетките!

параноята до къде води

залагам на глобална конспирация в бг
да запалим фармацевтичните компании

LoadRunner
01-12-2017, 20:43
няма да го усетя май - рукола всеки ден хапвам, уж и тя
ти кажи, при вас е по-осезаемо

при мен е осезаемо, случайно го открих ма не трябва да си ял скоро

haritov
01-12-2017, 20:45
има цял фармакологичен клас лекарства,които действат

защо вируса на СПИН,вече е почти под контрол и човек може да си живее един пълен живот,дори болен,защото ги тъпчат с антивирусни лекарства до живот
както казах готови антитела и тн или нещо което да му действа на възпроизводството но това е доста тесен спектър и скоро няма да действат
да речем срещу ебола няма да помогне това което убива спин

иначе Ева давам ти пример аз се лекувам с едно после зарязавам друг но при него същото лечение не помогна

ето ти пример за мутация

solo_
01-12-2017, 21:09
както казах готови антитела и тн или нещо което да му действа на възпроизводството но това е доста тесен спектър и скоро няма да действат
да речем срещу ебола няма да помогне това което убива спин

иначе Ева давам ти пример аз се лекувам с едно после зарязавам друг но при него същото лечение не помогна

ето ти пример за мутация

почти сяко негово копие води до резистентност което е добре заштото така трудно ште се намери cure което е оше по добре оти HIV контролира попобацията иначе ако HIV-чето несашесвуваше в момента нямаше да има Земя штото пополацията на хората штеше да бумне и да уништожи планетата сас заводи исичане на гори и тн иначе и аз виждам че напоследак правят леки пробиви вав вируса което значи че трябвада баде саздаден нов вирус подобен на HIV иначе ще има пренаселване

по темата - малко по добре от сутринта

Lilanda
01-13-2017, 08:27
Кой ме накара да си легна в 3...?

haritov
01-13-2017, 08:45
Кой ме накара да си легна в 3...?

не бях аз

Lilanda
01-13-2017, 08:52
Мисля да обвиним за всичко Собиески (потребителя, не водката)!

divergent
01-13-2017, 09:50
в пловдив има ли къде да се учи фармация или е само в софия

Има

tori
01-13-2017, 10:01
Вероятно въобще не е трябвало да се захващам с тая шитня. Никога не знаеш от какъв по-лош късмет те е спасил лошият ти късмет.

deitona22
01-13-2017, 11:05
Мдам,тежко си е тичането.
Най-накрая си намерих батерия за лаптопа.

Lilanda
01-13-2017, 11:21
Не искам да ходя никъде. Искам да съм една ревяща топка цял ден. Не мога да повярвам, че това се случва...

an7raks
01-13-2017, 12:12
Много добре! Прибирам си се и стига съм се занимавал с глупости... Така, де, пак ще се занимавам с глупости, ама мои си. :D

Ewok
01-13-2017, 14:45
това до март беше като моето до февруари, ахах
но нищо
млади сме
някои по-млади от други

Ivaaaaa
01-13-2017, 15:54
Нова година и нов цикъл :D. Съвсем поносимо о.о цял ден зимни спортове, сигурно и това е помогнало. Официално съм влюбена и в северната комбинация. Не знаех, че има толкова много пичове. Знаех, де, ама не съм се вглеждала. Жалко за алекси пинторо, ужасни условия във венген. Мартен - легенда. Сега ски скокове <3
Неска дори успях да си развия ЦЯЛА ТЕМА. С това темпо няма да успея целия конспект, което означава, че пак няма да съм доучила. Трябва да се науча да уча по друг начин. Този е много трудоемък.
So, my main resolution for 2017 is... to not change a fucking thing.

Dagichka
01-13-2017, 16:13
баси мизерната киша, "тротоари" да бе ок

объркана съм, не знам какво да правя, мислех си, че имаме наши си проблеми, изведнъж се появява и тая..

Ewok
01-13-2017, 16:20
а да
сесията
#плачемисе
никва концентрация
и после пак ще има мрънмрън не ми стига времето

LoadRunner
01-13-2017, 16:44
всеки мрънка за сесии
и да, най-гадното от студентството ще ми остане ученето
безсънието (имал съм рекордни) двулитровите коли, никотиновите бомби
въобще не искам и да се връщам към тия моменти
особено подготовките по защита на дипломна ;Х

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 16:56
Сядам 2 часа преди изпита да уча е имам положителна оценка, и то добра.
Какво се оплаквате?
Оплаквайте се като разберете, че в действителността ще ви трябват съвсем различни умения за работа. ;Д

LoadRunner
01-13-2017, 17:13
Какво се оплаквате?
Оплаквайте се като разберете, че в действителността ще ви трябват съвсем различни умения за работа. ;Д

ти си абсолютно НЕумен (ше ме извиниш ама имам незаслужено предупреждение вече)
да те питам само, ако си инженер и работата ти е да изчисляваш и чертаеш на различни програми, какви други умения ще ти трябват освен формули и знания по съответните програми + excel които можеш да получиш точно и само в унито и от колегите ти на работното място
ако си аптекар как ще ти помогне незнанието на лекарствата, ако не си ги научил в даскало никой няма да те чака на работа
а ако си лекар и тнт

ти направо си казваш че учиш в унсс

Ewok
01-13-2017, 17:42
Какво се оплаквате?

ем, първо, че при мен обемът не позволява 2 часа преди изпит и второ, точно такива умения ще си ми трябват за работа после ;д

просто е... много
м.н.о.г.о.
а и екзистенциалния въпрос на втори курс е кой умник е решил, че Цицерон трябва да се изучава тогава
i mean wtf
понаучихте основите, дайте да скочим в най-дълбокото
но да, май се оплаквам малко в повече

а в момента пък съвсем други тийн неща ме вълнуват като това защо прасците ми са толкова големи и дали имам хранително разстройство и ако да, защо
и ако продължавам в тази насока стигам до други житейски въпроси и размисли за личността си
но кому е нужно точно сега

както и не мога да разбера защо почти веднага след като се прибера вкъщи ми се доспива

Fisherman
01-13-2017, 17:47
а да
сесията
#плачемисе
никва концентрация
и после пак ще има мрънмрън не ми стига времето

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20170120T16&p0=238&msg=%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%8F+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D 0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0&font=sanserif&csz=1

lets go beibi

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 17:49
ти си абсолютно НЕумен (ше ме извиниш ама имам незаслужено предупреждение вече)
да те питам само, ако си инженер и работата ти е да изчисляваш и чертаеш на различни програми, какви други умения ще ти трябват освен формули и знания по съответните програми + excel които можеш да получиш точно и само в унито и от колегите ти на работното място
ако си аптекар как ще ти помогне незнанието на лекарствата, ако не си ги научил в даскало никой няма да те чака на работа
а ако си лекар и тнт

ти направо си казваш че учиш в унсс
Отново приемаш всяка една дума напълно буквално.

Но дори по тази схема, мога да ти отговоря.

Един току що завършил ижненер е кръгла нула в сравнение с един професионален инженер в областта си.
Същото е в почти всички сфери. Огромната маса от натрупани знания идват от многогодишния опит в работата.

Вземи например една супер известна марка. Например - Ферари. Дали посветилите се инженери в тази фирма нямат нещо повече в умовете им, което не се преподава другаде, а и други фирми не разполагат със същата информация?

Да разгледаме кока кока?

Химиците в хранително-вкусовия дали знаят тайната съставка?

Образованието по фармация също не те прави фармацевт , без да си поработил и натрупал опит в размер от години.

И да не забравяме, че Марешки държи 300 аптеки, но по образование не е никакъв доктор. А притежава и медицински центрове. Ха. Къде го е учил това?

И дава заплати на цяла дузина специалисти.
;)

Хайде със здраве.

Fisherman
01-13-2017, 17:53
И да не забравяме, че Марешки държи 300 аптеки, но по образование не никакъв доткро. А притежава и медицински центрове. Ха. Къде го е учил това?

И дава заплати на цяла дозина специалисти.
;)

Хайде със здраве.

Той ги притежава и назначава специалисти,които да работят за него,в целия частен сектор е така,капитализъм батка.

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 17:59
Той ги притежава и назначава специалисти,които да работят за него,в целия частен сектор е така,капитализъм батка.
През комунизма пак някой държавен служител се е наемал за тази работа. Обаче за това се иска интуиция и умения, които не се учат в училище. ;) Защото пазарите също така са постоянно изменящи се.

Fisherman
01-13-2017, 18:01
През комунизма пак някой държавен служител се е наемал за тази работа. Обаче за това се иска интуиция и умения, които не се учат в училище. ;) Защото пазарите също така са постоянно изменящи се.

за това 90% от новооткритите бизнеси пропадат

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 18:05
за това 90% от новооткритите бизнеси пропадат

еми онези от горе си правят монуполче и чакат поредната предизвикана война, или спонсорирана революция - майдан, от която да спечелят още повече с прикритите си мръсни схмички
но тук ще ме вкарате агейн ин конспирации..
така че лека вечер

pac0line
01-13-2017, 19:18
Грозния да ти го натиря у кафата като бесен коч скала
на кирилица по-добре ли се изразявам?

lunacy
01-13-2017, 19:42
Какво се оплаквате?

при някои специалности просто няма как да стане това;

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 20:08
при някои специалности просто няма как да стане това;

Медицина?

lunacy
01-13-2017, 20:17
Медицина?

не само;

уча филология и няма никакъв шанс за 2 часа преди изпита да науча достатъчно за да изкарам 3

няма шанс и 3 дни преди изпита да седна да уча и да изкарам 3, ако ще да уча денонощно

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 20:26
не само;

уча филология и няма никакъв шанс за 2 часа преди изпита да науча достатъчно за да изкарам 3

няма шанс и чак 3 дни преди изпита да седна на уча и да изкарам 3, ако ще да уча денонощно

Ако не си слушала лекции..

Но зависи и от човека. Също от самото учене.

Масово в България обаче образованието е сринато, нарочно.

lunacy
01-13-2017, 20:30
Ако не си слушала лекции..

Но зависи и от човека. Също от самото учене.

Масово в България обаче образованието е сринато, нарочно.

опитай да учиш източен/че и не само/ език само чрез ходене на лекции и учене 2 часа преди изпита

предизвиквам те

golemiq_korab_minava
01-13-2017, 20:40
опитай да учиш източен/че и не само/ език само чрез ходене на лекции и учене 2 часа преди изпита

предизвиквам те

Езикът не се учи лесно, особено когато не се отдава. Така е.

Ewok
01-13-2017, 21:13
Корабе, защо даваш мнение, като нямаш представа за какво става дума? Замълчи си и тва е.
А мутротезата ти за това, че няма смисъл от университет/образование, за да си добър в/изкарваш пари от нещо, няма да я коментирам. Просто ми е тъжно.

lunacy
01-13-2017, 22:04
Корабе, защо даваш мнение, като нямаш представа за какво става дума? Замълчи си и тва е.
А мутротезата ти за това, че няма смисъл от университет/образование, за да си добър в/изкарваш пари от нещо, няма да я коментирам. Просто ми е тъжно.

на човека явно му се ОТДАВАТ древните/източни езици и ги научава само с посещения на лекции; страшен капацитет

Корабе, отново, повтарям /незнайно защо/ : колкото и да се отдава въпросния език на някого, физически невъзможно е да научиш напълно различна писменост за няколко дни; особено когато става въпрос за древни/източни езици, овладяването на писмеността става с МНОГО писане; колкото и лекции да посещаваш, йероглифи и древна азбука не се овладяват с гледане и слушане;
нямам какво повече да ти кажа по темата

Rakshy
01-13-2017, 22:09
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15940571_395395007476572_8087376436848541138_n.png ?oh=cfbd50ffa9f258c97bcf77055aead9da&oe=5912D051

just унсс things

NomNomNom
01-13-2017, 22:09
За първи път от много време ми се случва такава тъпотия

Качвам се на самолета, последна, след второ повикване
Красив старши стюард. Красив мъж. Ахнах.
Поствам статус във вб че се возя с Волен Сидеров и че италианците са красиви мъже.
Гледам, че има свободни места и сядам назад, защото над моето място няма за багаж.
Сядам си сама най-отзад.
Красивият стюард няколко пъти ме "обслужи" и се зяпахме настойчиво.
Опа, турболенция - седна зад мен. Озъртах се, суетнях се - седна до мен :)
шегички, майтапчета, галене по ръцете
иии, стана време за кацане, не се беше усетил, и колеги идваха да го изръчкат - нищо не можахме да разменим
и понеже ми каза- до след малко - обаче накрая бях първа на вратата отзад и колкото и да се бавех, нямаше как, а колегите му ни видяха, как си държим ръцете, и за да не го злепоставя нещо - си тръгнах

и в момента искам да се самозапаля, толкова красив беше
не реагирах(ме) бързо

не знам как ще оцелея до неделя, биологичният ми часовник ме сцепва последните 24 часа

имаше невероятен глас, ще го сънувам

Rakshy
01-13-2017, 22:16
За първи път от много време ми се случва такава тъпотия

Качвам се на самолета, последна, след второ повикване
Красив старши стюард. Красив мъж. Ахнах.
Поствам статус във вб че се возя с Волен Сидеров и че италианците са красиви мъже.
Гледам, че има свободни места и сядам назад, защото над моето място няма за багаж.
Сядам си сама най-отзад.
Красивият стюард няколко пъти ме "обслужи" и се зяпахме настойчиво.
Опа, турболенция - седна зад мен. Озъртах се, суетнях се - седна до мен :)
шегички, майтапчета, галене по ръцете
иии, стана време за кацане, не се беше усетил, и колеги идваха да го изръчкат - нищо не можахме да разменим
и понеже ми каза- до след малко - обаче накрая бях първа на вратата отзад и колкото и да се бавех, нямаше как, а колегите му ни видяха, как си държим ръцете, и за да не го злепоставя нещо - си тръгнах

и в момента искам да се самозапаля, толкова красив беше
не реагирах(ме) бързо

не знам как ще оцелея до неделя, биологичният ми часовник ме сцепва последните 24 часа

имаше невероятен глас, ще го сънувам

охохохо номи ще се пипааааа

NomNomNom
01-13-2017, 22:19
пипам се веднъж в месеца
беше вчера

нз дали мога да понеса повече удоволствие,тр все пак да съм малко амбицирана

divergent
01-13-2017, 22:40
Не съм срещала човек, който да е толкова емоционално разрушен. Наистина не знам как да подходя, единственият човек, за когото съм сигурна, че може да ме посъветва в тази ситуация, е мама. Обаче най-лошото е, че няма как да говоря за това с нея, защото съм си обещала да не я товаря с тези неща и да не я обвързвам с тези хора по никакъв начин. Вкопчила съм се в идеята да се грижа за него, да го защитавам, вярвам, че това грозно патенце в душевен смисъл има потенциала да се превърне в красив лебед, който да лети волно и да се чувства щастлив. Малко е налудничаво, но ми се струва, че това е моята мисия и смисълът на моя живот е да се появя в неговия, за да го спася.

Ewok
01-13-2017, 23:10
Ох, Еви, съчувствам ти
Аз само ще ти кажа, че явно хората заспиват неочаквано след определна възраст, дано да не е така, но... :д

NomNomNom
01-13-2017, 23:25
Ох, Еви, съчувствам ти
Аз само ще ти кажа, че явно хората заспиват неочаквано след определна възраст, дано да не е така, но... :д

на всяка възраст :д важното е да не е преди :д

Ewok
01-13-2017, 23:33
преди какво ._.

Ewok
01-13-2017, 23:40
ух пиши по инстаграм, ако си ми получила съобшенията, че фб спря да бачка през браузъра, а месинджър няма да си инсталирам :д

NomNomNom
01-13-2017, 23:50
нелепо е да ми говориш за инстаграм, след като ми взе номера и ми звънна <3 лове

Ewok
01-13-2017, 23:54
е то беше преди това бе
а и има доста по-нелепи неша на този свят
;*

Rakshy
01-14-2017, 00:49
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15873276_1182542021800432_6314714115472991234_n.jp g?oh=6ff557cde5d7773ed7326fc3f432edeb&oe=58D9A36A

hmm

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 06:15
на човека явно му се ОТДАВАТ древните/източни езици и ги научава само с посещения на лекции; страшен капацитет

Корабе, отново, повтарям /незнайно защо/ : колкото и да се отдава въпросния език на някого, физически невъзможно е да научиш напълно различна писменост за няколко дни; особено когато става въпрос за древни/източни езици, овладяването на писмеността става с МНОГО писане; колкото и лекции да посещаваш, йероглифи и древна азбука не се овладяват с гледане и слушане;
нямам какво повече да ти кажа по темата
Нали се съгласих? Много сте странни момичетата. Искате по 3 пъти Да ви се покланяме. :д

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 06:28

Зависи какво имаш предвид под изкарване на пари. Колкото до смисъла от първопризнати университети в света - безценен. Тоест разбира се , че е много положително.

Dagichka
01-14-2017, 07:21
това в самолета е било ахх, аз първият (и единствен път), когато пътувах на отсрещната седалка имаше едно момче, с което си мятахме погледи, после ми направи път да сляза пред него, накрая на лентата за багажа неговия дойде първи, той беше малко по-далеч от мен и само ме погледна, усмихна ми се и ми махна и не го видях никога повече ;( :д

все по-трудно ни става да спим на това тъпо малко легло, всичко ме боли оф. трябва да уча, 1 от 4 минаха, нямам търпение да се свършва тъпата сесия

tori
01-14-2017, 07:53
Корабе, ти кво учиш, ако мога да попитам?

Fisherman
01-14-2017, 08:29

международни отношения с астрофизика в унсс

Fisherman
01-14-2017, 08:31
обменен студент по Еразъм с университета в Сиера Леона

Fisherman
01-14-2017, 08:32
в свободното си време обича да прави секс без презерватив

Fisherman
01-14-2017, 08:38
а ти коя беше

LoadRunner
01-14-2017, 08:56
това в самолета е било ахх, аз първият (и единствен път), когато пътувах на отсрещната седалка имаше едно момче, с което си мятахме погледи, после ми направи път да сляза пред него, накрая на лентата за багажа неговия дойде първи, той беше малко по-далеч от мен и само ме погледна, усмихна ми се и ми махна и не го видях никога повече ;( :д

хахахахаха
абе кви са тези глупости, погледи, облизвания дето помните бе
тва трябва да си много загорял че да помниш подобни измислени от мозъка ти неща, ако ти беше казал здрасти щеше ли да се видиш с бяла рокля?

пипам се веднъж в месеца
беше вчера

не е ли малко, ако нямаш някой постоянен?
това е невъобразимо малко за жена, а и да не отчитам факта че си скорпион

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 09:23

В KГБ съм. :D

Грозния
01-14-2017, 09:47
охохохо номи ще се пипаааааВече се е изпипала сигурно :D!

пипам се веднъж в месецаЕ да бе?! Само толкова? Недей лъга!

в свободното си време обича да прави секс без презервативКораба е девствен!

хахахахаха
абе кви са тези глупости, погледи, облизвания дето помните бе
тва трябва да си много загорял че да помниш подобни измислени от мозъка ти неща, ако ти беше казал здрасти щеше ли да се видиш с бяла рокля? Чакай сега - никой не е достатъчно добър за тях, няма значение колко са загорели :razz: ! Ако Брад Пит им беше дошъл на гости сутрин да им направи закуска в леглото, може би щяха да си помислят :lol: !

това е невъобразимо малко за женаТова е невъобразимо малко за който и да е човек. Лъже много ясно!

В KГБ съм. :DВ Карлуково си :razz:!

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 09:54
Ау, надарения майстор се разписа. :D

tori
01-14-2017, 09:59
Не, сепиозно те питам какво учиш.

ОН: гладна съм като говедо. И не ми се излиза до кауфланд по никой начин. И грима ми се получи, само очната линия има нужда от леки корекции. :дд И снощния сериал беше як ама два сезона на фона на тва, че не догледах предния почнат...

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 10:02
С ''кво'' не знам дали ще ти отговоря. ;)

tori
01-14-2017, 10:11
Хах, хубу, щом нещеш.

deitona22
01-14-2017, 10:22
Не, сепиозно те питам какво учиш.
Сигурно е в унсс,щом му стигат 2 часа да си научи всичко за изпита.

Тема:Скучно.

tori
01-14-2017, 10:47
И аз за това питах, нда.

NomNomNom
01-14-2017, 11:00
това е невъобразимо малко за жена, а и да не отчитам факта че си скорпион

ок, имало е месеци, в които е било 1 път - този месец, мислех си сега - два пъти - точно онзи ден и по-онзи ден. - което не означава, че не ми се прави секс, точно обратното, обаче не ми се пипа (сама).

месец е от както не съм правила секс.

с "постоянния" се виждаме понякога 1-2 пъти в седмицата, понякога веднъж в месеца.

резултатите са на лице (от липсата) - цялата ми енергичност и изобретателност се дължат на това, защото постоянно някакво безумно силно желание се превръща във фрустрация, от там фиксация върху някаква еднотипна или разсейваща дейност.
а ставам зверски изобретателна, настойчива и уверена - само и само да стане това, дето трябва, и на работа ми се отразява много

и малко се притеснявам, че ако пак имам нормална връзка, ще стана умерена и спокойна, много ми харесва тази настойчивост и категоричност, които са подхранени от фрустрацията

Fisherman
01-14-2017, 12:53
Ева,не те ли притеснява да пишеш за личния си живот с подробности пред всички?

Грозния
01-14-2017, 13:08
Ева,не те ли притеснява да пишеш за личния си живот с подробности пред всички?Ако не се притесняваше, щеше да напише истината, а не това :razz: .

което не означава, че не ми се прави секс, точно обратното, обаче не ми се пипа (сама). Това е пълна безсмислица, която сама си противоречи. Ако толкова ти се правеше, щеше или да се пипаш, или да си намерила някой.

Rakshy
01-14-2017, 13:13
грозен, кво лафиш бе :Д

deitona22
01-14-2017, 13:29
^През повечето време и той не знае.

Грозния
01-14-2017, 13:45
^През повечето време и той не знае.След като Дивергюн заяви официално, че няма да ти пусне, аз ли съм ти виновен :shock: ?!

NomNomNom
01-14-2017, 13:47
Ева,не те ли притеснява да пишеш за личния си живот с подробности пред всички?

не знам за какви подробности говориш - нито пиша къде, нито как, нито кого

грозен, точно, защото е важно с кого, предпочитам да е малко, но хубаво.
така или иначе имам ограничено време

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 13:56
не знам за какви подробности говориш - нито пиша къде, нито как, нито кого

грозен, точно, защото е важно с кого, предпочитам да е малко, но хубаво.
така или иначе имам ограничено време

При нас този процес излиза с нещо нацапано.

LoadRunner
01-14-2017, 14:22
ок, имало е месеци, в които е било 1 път - този месец, мислех си сега - два пъти
тва е невъзможно освен ако не си фригидна
ако го правиш 2 пъти в месеца сигурно си сменяш гащичките по 2 пъти на ден за да не са мокри и бели
сигурен съм че го правиш повече и набързо, и не си го отчиташ

NomNomNom
01-14-2017, 14:29
не знам как да обясня, че понякога съм като робот и минават дни без да усетя
а понякога просто не мога - когато съм под стрес, нямам грам желание.
а съм под стрес често
и в момента съм, 8 часа миграция имаме и в промеждутъка влизам тук да драсна нещо, че с никого не мога да проведа разговор

съответно, като ми мине стреса, се размеквам и ставам обратното

LoadRunner
01-14-2017, 14:47
под стрес може, а и е научно обосновано
говорехме май по-принцип ма както и да е че това започва да се раздухва излишно

divergent
01-14-2017, 15:33
След като Дивергюн заяви официално, че няма да ти пусне, аз ли съм ти виновен :shock: ?!

Къде съм го казала това?

Напълно сериозно, наистина бих се срещнала с него. И не с ОСНОВНА цел плътски удоволствия,

deitona22
01-14-2017, 16:01
След като Дивергюн заяви официално, че няма да ти пусне, аз ли съм ти виновен :shock: ?!
Ох,пак ли?
Не че нещо ама--->:
Напълно сериозно, наистина бих се срещнала с него. И не с основна цел плътски удоволствия....
А дано разбереш,макар че силнооо се съмнявам.
И не забравяй че си имаме фб.Не всичко се казва тука във форона.
Сега доволнA ли си ? (питам тебе,Убав).
темата:И по-добре може да е.

Dagichka
01-14-2017, 16:16
много сте гнусни бе, какво ви интересуват чуждите пипаници, тва, че вие сте постоянно само на чикии е ваш проблем

грр ядосвам се, тела не ми разчита сд картата, което значи без музика като пътувам, което значи смрт

Ivaaaaa
01-14-2017, 16:22
грозната подчовешка обвивка с още по-грозна вътрешност отново избухва с идиотщини.
женското либидо се влияе от хормоните и по-точно в кой период от цикъла си. номито правилно е казала веднъж в месеца, предполагам овулация ала-бала. природата си знае работата. след менструация до дните преди овулация - никво желание. ако има партньор, който си го бива, много ясно, че има и желание. от овулация до менструация също има мерак, което е г/д доста време, но тук не знам дали е за всички :D

Fisherman
01-14-2017, 16:27
Стига дте говорили за путките си,това имам предвид,Ева.

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 16:29
грозната подчовешка обвивка с още по-грозна вътрешност отново избухва с идиотщини.
женското либидо се влияе от хормоните и по-точно в кой период от цикъла си. номито правилно е казала веднъж в месеца, предполагам овулация ала-бала. природата си знае работата. след менструация до дните преди овулация - никво желание. ако има партньор, който си го бива, много ясно, че има и желание. от овулация до менструация също има мерак, което е г/д доста време, но тук не знам дали е за всички :D
А каква е тази книга на аватара?

Истина ли е, че като те замерим със сняг и щека, и цикалът ти се прекъсва? :D

Ivaaaaa
01-14-2017, 16:32
А каква е тази книга на аватара?

Истина ли е, че като те замерим със сняг и щека, и цикалът ти се прекъсва? :D

ъъъ?

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 16:34
ъъъ?
така ще кажеш..

divergent
01-14-2017, 17:05
Казаха ми да си предложа историята за епизод на "Съдби на кръстопът", дъааа.
Вчера и тя, после и той ми говориха за сънища и какво означават и не знам си още какво и тази нощ и аз ги сънувах едни... От време на време сънувам разни неща, обаче толкова реалистичен сън никога не съм имала. Събудих се внезапно през нощта с мисълта, че всичко е вярно, в следващия момент осъзнах, че е било просто сън, насълзиха ми се очите, но бързо заспах пак. Адското 3Д, беше толкова истинско и го помня в детайли толкова ясно. Много искам да разбера дали е означавало нещо всичко това и с каква цел се появи в съзнанието ми.

StringTheoryPracticist
01-14-2017, 17:52
нито пиша къде, нито как, нито кого
Аз научих, че:
- Се виждаш с някого редовно
- Наскоро си се видяла с някой друг (в самолета)

Което предполага, че изневеряваш на някого. Изненадах се, че го споделяш. Поне предполагам, че си моногамна.

aurissaaaaa
01-14-2017, 18:20
Мен пък Номи ми е от интересните хора във форума, и ме кефи че си драска свободно, 'щото е един вид като да си говорим ама без необходимостта и аз да приказвам. Ай оставете я намира

StringTheoryPracticist
01-14-2017, 18:28
Аз нямам нищо напротив, но ми стана интересно, защото и двете възможни обяснения са нисковероятни - да е в немоногамна връзка, или да изневерява и да споделя това публично [в умрял форум] :D

Съдейки по коментарите на останалите, те също нямат нищо напротив. Просто единият е заядливко :д

Lilanda
01-14-2017, 18:32
...
Хареса ми как подчерта, че все пак ще му пуснеш. ;д Един съвет (можеш отново да го приемеш като заяждане, да) - недей да говориш за сексуалния си живот пред група непознати. Просто недей...

ПТ: Чувствам се добре. Чакам да дойде вторник. I can't wait.

inewton
01-14-2017, 18:34
Хареса ми как подчерта, че все пак ще му пуснеш. ;д Един съвет (можеш отново да го приемеш като заяждане, да) - недей да говориш за сексуалния си живот пред група непознати. Просто недей...

ПТ: Чувствам се добре. Чакам да дойде вторник. I can't wait.

По- добре направо да пуска снимки. Ама като не щеш да я учиш...

aurissaaaaa
01-14-2017, 18:38
Аз нямам нищо напротив ...

А не аз не на теб, а на другите са скарах. Не ги следя кой какво е написал ама нещо бяха сипали в предните постове :Д

divergent
01-14-2017, 19:01

Подчертах, че бих, не, че затова отивам. :д Това няма как да го приема за заяждане. Благодаря за съвета, напълно съм съгласна с теб, обаче ще добавя, че дори пред познати не е нужно да се говори за сексуалния живот. :д

Lilanda
01-14-2017, 19:03
Подчертах, че бих, не, че затова отивам. :д Това няма как да го приема за заяждане. Благодаря за съвета, напълно съм съгласна с теб, обаче ще добавя, че дори пред познати не е нужно да се говори за сексуалния живот. :д

Е, пред близки приятели става. ;д

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 19:05
Че какъв е проблема, когато всички имат сексуален живот? Почти всички.

Lilanda
01-14-2017, 19:07
Че какъв е проблема, когато всички имат сексуален живот? Почти всички.

То и задник всички имат, ама не си го показваш на улицата, нали?

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 19:10

Защото е забранено и неприятно за останалите (което няма мн смисъл) .

Единствено глупак може да се подиграва на такива естествени неща.

Lilanda
01-14-2017, 19:12
Защото е забранено и неприятно за останалите (което няма мн смисъл) .

Единствено глупак може да се подиграва на такива естествени неща.

Не говоря за подигравки, а че никой не го интересува.

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 19:14
Не говоря за подигравка, а че никой не го интересува.

Аз съм сигурен, че и теб не те интересуват 99% от темите тук, но ги прочиташ по навик. :Д

Lilanda
01-14-2017, 19:17
Аз съм сигурен, че и теб не те интересуват 99% от темите тук, но ги прочиташ по навик. :Д

Не чета темите тук от поне година. Преди това четох само някои.

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 19:23
Не чета темите тук от поне година. Преди това четох само някои.

Но тази е четеш! И те хванах. ;)

Lilanda
01-14-2017, 19:29
Чета отделни коментари, не цялата тема. ;д Основно пиша.

Всяко правило си има изключение. ;д

Стига спам.

LoadRunner
01-14-2017, 20:03

аз лятото друго забелязвам
то не са едни полички, едни къси впити мини гащички (да не говорим по морето как се пускат)
помня че миналото лято идваше една лелка на лостовете да прави "стречинг" и така се дупеше че все едно викаше ела да ми го нахендриш

divergent
01-14-2017, 20:05
Намирам се на ръба на да се откажа и да се отдам на рев и отчаяние, върша разни неща да се разсейвам, защото при всяка бегла мисъл ми става лошо, обаче в същото време трябва да спра да отлагам съдбата си. Един вид, при всички положения нещата ще свършат зле, а аз трябва да се постарая да избера по-малкото зле.

Lilanda
01-14-2017, 20:07
то не са едни полички, едни къси впити мини гащички (да не говорим по морето как се пускат)
помня че миналото лято идваше една лелка на лостовете да прави "стречинг" и така се дупеше че все едно викаше ела да ми го нахендриш

И аз това си помислих, докато го пишех, но схванахте, защо се правите на ударени? ;д

Ewok
01-14-2017, 20:11
просто е абсурдно, взимайки предвид всички предпоставки и условия, нещата да не се случват
абсурдно.
#нимоа
и това е вече кой пореден ден

golemiq_korab_minava
01-14-2017, 20:21
Чета отделни коментари, не цялата тема. ;д Основно пиша.

Всяко правило си има изключение. ;д

Стига спам.
Не можеш да избягаш! Виждам те! Четеш ми коментарите :Д

Fisherman
01-14-2017, 20:23
за морал и достойнство не сте и чували

Lilanda
01-14-2017, 20:27
за морал и достойнство не сте и чували

!!!!!!!!!!!!!

LoadRunner
01-14-2017, 20:33
https://www.youtube.com/watch?v=ZMVx79W7XqM

лиландо
друго си е крачето да е отвънка

Грозния
01-14-2017, 20:48
а понякога просто не мога - когато съм под стрес, нямам грам желание.Аз пък като съм под стрес го правя още по-често, това ме успокоява :oops: .

И не забравяй че си имаме фб.Не всичко се казва тука във форона.И кво?
Правихте ли вече секс по фейсбука :D?!

Сега доволнA ли си ? (питам тебе,Убав).Объркал си се нещо! Сигурно липста на секс те кара да бъркаш адресите :razz: !

много сте гнусни бе, какво ви интересуват чуждите пипанициТи да не завиждаш мила :) ? Тебе има ли кой да те "уважи", или и ти разчиташ на собствените си ръце :D ? Мъка, мъка...

че вие сте постоянно само на чикии е ваш проблемА ти на какво си? Като гледам колко си кисела, сигурно на нищо :razz: ! Ние поне имаме КУРажа да си признаем 8) .

номито правилно е казала веднъж в месеца, предполагам овулация ала-бала. природата си знае работата... от овулация до менструация също има мерак, което е г/д доста време, но тук не знам дали е за всичкиЗавист ли долавям, че другите могат и искат повече от "веднъж в месеца" :) ?

Подчертах, че бих, не, че затова отивам.Възможност за отказ - половин отказ :D !

то не са едни полички, едни къси впити мини гащички (да не говорим по морето как се пускат)Прашките са точно затова и сега чакам да се появят жените да кажат, че като си слагат прашки, не го правят за да ги гледаме отзад :lol: !

lunacy
01-14-2017, 20:51
^ ти си потресаващо зле във всеки един аспект на общуването

NomNomNom
01-14-2017, 20:54
еуокина, и аз съм потресена по твоя въпрос

взимам бележка от фишката и кой още
лоад-а
спирам да ви товаря с тази тема
само за стринга ще питам дали, като нямаш връзка, концепцията за изневяра дали фигурира
и ще се съглася с фиш, че е недостойно

ок, ще споделя нещо нормално и не-негативно:
навън е 2 градуса, валя град. за първи път от 2г съм 53кг. вдигнах си блога и постнах едноредовия ми скрипт за чат, който съква много, обаче никой , дори и технически човек, няма да се сети, че putty/който и да е telnet клиент, всъщност го ползваш за чат клиент. ( съответно свърши работа преди време като трябваше)
Ако не ме уволнят, след днешния погром, вече се чувствам зряла за идеята да се фиксирам тук официално.

пък ще пусна до съпорта на alitalia един мейл да благодаря на crew-то от петъчния полет за спокйното им и мило отношение по време на турболенция, и го пишем приключен :Д

бтв, ако някой знае какво е L2 loop в цял data center
това направих днес и не знам какво ме чака в понеделник

pe6oskeiborda
01-14-2017, 20:57
putty
:D :D :D

deitona22
01-14-2017, 20:57
....

Не е лесно да си "Убавия".
И не,нарочно те сложих в женски род.

lunacy
01-14-2017, 21:13
Не е лесно да си "Убавия".
И не,нарочно те сложих в женски род.

и кое му е унизителното на това да си жена?

това ли е най-голямата обида, която можеш да измислиш?

... браво

Lilanda
01-14-2017, 21:14

... браво

Феминизъм ли долавям?

lunacy
01-14-2017, 21:16
Феминизъм ли долавям?

викам му common sense

deitona22
01-14-2017, 21:16
... браво

Няма нищо унизително в това.
В днешно време,дори и пиша към в него в женски род,пак не се знае какъв е.
Доста разновидности на двата основни пола се появиха,тъй че..
Мога да го обидя ,но ще ме докладва.
Не се впрягай :)

tori
01-14-2017, 22:35
Начи, успокоих се малко от вчера, вече онзи ден, ама още ми е някво тъпо. И най-тъпо ми стана като и тати, и НъДъПъто ми казаха „Както си и мислех...“ Дейм, звучи така, сякаш съм ебати тъпото говедо и не мога да се справя с едно простичко нещо. Значи, кой каквото и да ми говори, не е нормално моето и точка. А ако се беше получило, сега щях да си имам гадинка за гушкане и всичко да е 6 точки. Не да си ми е некво сдухано и да се чувствам зле.

Dagichka
01-15-2017, 10:37
^ ти си потресаващо зле във всеки един аспект на общуването

мда мда
тотално се отказвам от тоя форум

LoadRunner
01-15-2017, 11:16
тотално се отказвам от тоя форум
чао
няма да липсваш на никой
bb
X.O.X.O
Best Regards

anonymous908491
01-15-2017, 11:27
https://www.facebook.com/srbende/

мдам, даже тяхната страница крадем, пък след това се смеем, че българите сме прости

NomNomNom
01-15-2017, 12:10
закачам се с дядото барман в хотела, защото ми направи много хубав "топъл шоколад" (мляко, какао, кафява захар), УШЕвидно не е холандец
- опитвам се да позная от къде сте по акцента ви - италия, испания, гърция - някъде от южна европа
- от където искаш съм, хайде спирам се на Италия. Ти от къде си ?
- е, пробвай
- е, то е очевидно, че си от източна европа, but God knows where from - Hungary, Bulgaria ..
- иха, добре, от втория път
- много хубаво сирене имате

да ни похвалят сиренето, ей

divergent
01-15-2017, 12:18
Мега тъпо, ама мега. Аз ако исках да правя интервюта и да пиша статии, нямаше да се отказвам да уча журналистика в София. По-тъпото от биографичното интервю е, че трябва да напиша 4 страници текст за биографичното интервю, който да преразказва биографичното интервю, да описва как съм се чувствала аз по време на биографичното интервю и как се е чувствал човекът, който интервюирам, по време на биографичното интервю. Другото тъпо е, че баба ми може като почне и три часа да ми разказва интересни истории от живота си без да млъкне, обаче сега като трябва да направи същото, с единствената разлика, че от това ми зависи оценката, ми казва "Кви са тия простотии, нали имаш изпити? Питай майка ти, що трябва мен?" и разни от сорта. Майка ми пък супер спокойната казва "Дай, много лесно ще го измислим". Само че то не е като лексикон да питам и да мислим отговорите, а като ми разкаже нещо оттам да дойде нещо друго и така да си върви с интересни факти. Обаче никой не го ебе и ме буквално ме зарязаха. Кака каза да ѝ пишем мейли с обяснение за евентуално неспазване на срока. И аз какво да ѝ напиша, "Ще се забавя с интервюто, защото баба ми не е на кеф и ми трябва време да си намеря други роднини с интересен живот." И жената като го прочете, ще ме съжали и ще ми даде адреса на някой старчески дом да си харесам някой там и да си говорим. Oh, shit, man.

NomNomNom
01-15-2017, 12:27
:lol: :lol: :lol:

извинявай дивергент, баба ти е разцепила, а майка ти горката, чуди се как да помогне

divergent
01-15-2017, 12:57
не се извинявай, то си е смешно. :D тя като чу, че е за университета и се притеснява да не стане известна, ходи обяснявай, че само преподавателката ще го чете и на никого не му пука за живота ѝ. :д

Lilanda
01-15-2017, 13:16
#inKloppwetrust

Нищо, че не ми е чак толкова въодушевено.

Then I saw his face - now I'm a believer. :smt007

LoadRunner
01-15-2017, 15:06
добре бе направо се чудя
Валерката как може да е такъв умник
стори ми се че е пиян в тая кола

divergent
01-15-2017, 15:16
или просто лютеницата му е дошла в повече.

Rakshy
01-15-2017, 15:33
аз пък искам да чета за сексуалните подвизи на номи

скапаняци такива

не четете кат не искате ве

менте-моралисти

Ewok
01-15-2017, 15:36
Много бебета тази година, много нещо.

galaxy29
01-15-2017, 16:06
чао
няма да липсваш на никой
bb
X.O.X.O
Best Regards
на мен ще ми липсва, оскъдноглавко

Грозния
01-15-2017, 16:56

скапаняци такива

менте-моралистиНапълно съм съгласен с теб :)!
И на мен ми е интересно да чета такива неща, вместо превзетите кифленски глупости на Дивергюн и Дагата :D .

tori
01-15-2017, 17:10
Ей, всичките са едни сериозни, сериозни... Ще ме уморят от чакане, значи!

deitona22
01-15-2017, 17:14
...
Просто е-не влизаш във форума---->не четеш глупости.

Ewok
01-15-2017, 17:28
Това, което трябва да реша в момента, е дали ме тормози достатъчно, че да се предам, или мога да уча въпреки това.
Давам си... 10 минути.

LoadRunner
01-15-2017, 18:10
на мен ще ми липсва, оскъдноглавко

беше ясно че ще довтасаш
предвидима си хардстайли

Lilanda
01-15-2017, 18:11
Лина Лиландова - Лирическа миниатюра:

Госпожо, вчера гледах мача
и сега Ви пиша да Ви се оплача,
че паднахме ние гръмоломно
и разчупи се сърцето ми огромно.

А толкоз исках аз, госпожо, да напиша
някое друго редче, пък дори и да препиша.
Ала таз мъка, що се спотаи във мене,
караше моето алено сърце да стене.

NomNomNom
01-15-2017, 18:29

скапаняци такива

менте-моралисти
никакъв секс ням Ракши, скучнярка съм, само отбивам номера и накрая се покривам

ето какво е постнал един садо психолог, който дейтвах два пъти от любопитство, и накрая изпитвах такъв инстинкт да се предпазая от него, че имах желания да бягам или да го убия, като помисля за него

обаче ме кефи какви неща поства

Forget safety.
Live where you fear to live.
Destroy your reputation.
Be notorious.

Ewok
01-15-2017, 20:06
11 часа вечерта е
още съм в работата с идеята да уча
за 3 часа съм превела две изречения с никаква вложена мисъл
потънала съм в мисли за живота и себе си и себе си в живота, както обикновено
и установявам (чак сега, уау), че това време от месеца катализира горното, което е много тъпо, не ми стига редовното overthink-ване
а и гърбът ме боли
да се надяваме, че утре ще е попреминало
и болката

ps Браво на Лилето, мн свежо

LoadRunner
01-15-2017, 20:11
https://www.youtube.com/watch?v=ed2wes8HiTc&t=571s
аз ще си взема бележка

divergent
01-15-2017, 20:17
"Съдбата е много важно нещо, на всички го каам... (7 секунди пауза) Няма съдба!" отдавна не бях ревала от смях, а сега ми се насълзиха очите само при вида на водещия. вдъхна ми надежда, че все още мога да се захвана с тази професия и ще се реализирам.

Ewok
01-16-2017, 05:45
New day, new me
Събуждам се с фатална настройка за нещата, било квот било.
Надявам се в някакъв момент да разбера поне защо, може би след малко.

И прекалих със сладкото вчера, преди да заспя се чувствах като пълен провал.

golemiq_korab_minava
01-16-2017, 08:48
New day, new me
Събуждам се с фатална настройка за нещата, било квот било.
Надявам се в някакъв момент да разбера поне защо, може би след малко.

И прекалих със сладкото вчера, преди да заспя се чувствах като пълен провал.

Вторукурсниче, ще предположа, че се чувстваш зле, защото имаш пренастройката да задоволяваш дадени категории във вид на сесия .
Провалът ти идва не от неуспеха при изпита или заради ниска оценка, ами от незънателното ти вманиечаване да изпълниш добре измислени задачки.
Разбери, че всичко, което учиш остава за теб, а не за покриване на някакви норми и правила.
Тоест единственото, което има значение е твоя личен напредък.