View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Рандомммм
03-06-2017, 19:12
дълга семейна история да кажем че като бях по-млад ми казаха че ще трябва да има един свестен в родата и се захванах с медицина
но нали кръвта вода не става...
познато и нашите напоследък са големи специалисти и даже като изкарам по висока оценка ми се карат че съм могъл ама изобщо не съм учил и само съм си губил времето и получавам упреци за това. Ама те затова са със основно образование все пак... при някой малцинства е горе долу така....
Ама както казваш кръвта вода не става
LoadRunner
03-06-2017, 19:35
Здравейте,
От адски много време следя тази тема и предходните на ДНЕВНИК - общо взето през целите ми тинейджърски години. Вече съм на 20, но продължавам да ви следя.
ти направо ме плашиш
кажи ми че имаш шлифер?
NomNomNom
03-06-2017, 19:42
У нас съм от 1 ден
Трябва да се изнеса, наистина ми е пренаселено
Голямо животно съм
LoadRunner
03-06-2017, 19:45
Браво.
Ама не знам дали осъзнаваш колко малко народ реално се е вдигнал на въстание. И въстаниците са били предадени от българи.
ако и половината на тея малко българи- сирийци, се бяха вдигнали на въстание ся намше да има бежански лагери във всяка държава
смятай що за хора са те тогава
golemiq_korab_minava
03-06-2017, 20:00
Дрийм толкова ли не искаш да ми от г по фацебуук. :( ще плача
ДАДАДАДАДАДАДАДАААААА! <3 Ного яка идея! Нямам търпение да стане време! ИСкам да скачам и да пищя, но е твърде късно за това.
NomNomNom
03-06-2017, 20:30
ейрбнб дерат кожи, буукинг също! (за пловдив)
мисля да звъня утре в агенции, да пробвам да им кажа какво точно търся, за 2-3 месеца, и евентуално да предложа 20% отгоре на наема, за да се навият да ми го дадат за кратък период.
Grishoman
03-06-2017, 21:34
Хахахахахахах, сега като го прочетох, звучи много крийпи ;д. Не, нямам хах
а що се отнася до това колко сме смирени да си видял в някоя друга държава цивилното население да организира дружини (чети) и да лова бежанци по границата?
http://i.gospodari.com/f/logo/102/620_e440665ecefd4cc993db8ba4bb8a1d0e.jpg
да, добре че имаме такива будни отмъстители
модерни батмани
динко е героя, от когото се нуждаем, но не е героят, който заслужаваме
killemall_2002
03-06-2017, 21:52
За първи път от много време се чувствам толкова зле.
Взех че се влюбих супер много в едно момиче, а нещото ,което ме мъчи най много е ,че дори не мога да предположа какво мисли за мен. Тя е в класа ми от тази учебна година и не сме си говорили много и не ми се е отдавала подобна възможност.Имало е случки , които са ми давали някакви надежди. Например преди около 2 месеца бяхме с част от класа в едно кафе и се случи така че се срещнахме близо до тоалетната тя ми се усмихна и се гледахме около 5 сек, а след това повтаряше колко много я е кефило как
се усмихвам и как гледам като напушен. Това добре ,но в училище е съвсем друга. Като се обърна да я гледам, тя ме поглежда и веднага си отмества погледа от мен.
Другото ,за което ми е тъпо е ,че един смешник ,който също е нов в класа ни изведнъж преди около месец започна да се държи арогантно с мен, да ми подхвърля някакви подогравки. Понеже съм с малко по тъмна кожа, тоя въпросния калтак, започна да ми вика например джери(от манго джери) и други подобни простотии . Попринцип ми е през оная работа кой кво ми говори, но в тоя случай не е така. Не знам дали не се паля прекалено много, ама като ми каже нещо подобно вътрешно побеснявам. Не искам да показвам че се засягам ,но като каже нещо подобно пред половината клас не ми става много приятно
Сори за малоумната ми историйка , ама ми беше нужно да споделя
http://i.gospodari.com/f/logo/102/620_e440665ecefd4cc993db8ba4bb8a1d0e.jpg
да, добре че имаме такива будни отмъстители
модерни батмани
динко е героя, от когото се нуждаем, но не е героят, който заслужаваме
защо си помисли че говорех за Динко? не съм толкова пропаднал
защо си помисли че говорех за Динко? не съм толкова пропаднал
не знам за други примери на такова "опълчение" по границата освен славния динко ямболски
малко се изненадах като го прочетох, ако трябва да бъда честен :Д
"наистина ли харитов изпитва някъв вид възхищение към тоя селянин?!"
guess not :D
YoungBloodZ
03-07-2017, 08:12
селянин
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998794_1120502038073100_3381495994173836010_n.jp g?oh=d26a97833147812fde3cd8f4fb53bb88&oe=59395BC3
АгентМура
03-07-2017, 08:25
http://s2.quickmeme.com/img/0c/0c62ad27bcc2d85f98d2f21c902f536bf5d1e7be2c981933e8 f26ce5f94b5236.jpg
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998794_1120502038073100_3381495994173836010_n.jp g?oh=d26a97833147812fde3cd8f4fb53bb88&oe=59395BC3
селянин е човек който живее в село и не е нищо обидно
просто има един град дето до преди 100г е бил с население около 10 000 души сега е като е 3 000 000 селянин стана термин за произхода на жителите му
та някой не си харесва произхода явно но това е друга тема
та селянин не е обида селяндур е обида
Ракши има има цяло опълчение както каза от доброволци които биват обучени как действат и даже и сега са на границата
просто не търсят гласност
Може би е за добро. Трудно ми е в момента да го повярвам, но с времето всичко ще се оправи. Само не трябва да се предавам. I'm a survivor.
YoungBloodZ
03-07-2017, 13:46
селянин е човек който живее в село и не е нищо обидно
просто има един град дето до преди 100г е бил с население около 10 000 души сега е като е 3 000 000 селянин стана термин за произхода на жителите му
та някой не си харесва произхода явно но това е друга тема
та селянин не е обида селяндур е обида
Ракши има има цяло опълчение както каза от доброволци които биват обучени как действат и даже и сега са на границата
просто не търсят гласност
Знам, ама гражданина в темата го използва като обида.
golemiq_korab_minava
03-07-2017, 13:56
Въй подкупени наемни главатари ходят на границите, които друго си нямат да правят.
Докато народа гледа пред телевизорите си всеки ден как мафията управлява
Селянин се използва като вид обида, защото днес основната чест от жителите по селата са си селяндури, които не са виждали свят и живеят с циганите наравно. И манталитетът им е ограничен.
Глупавата снимка по- горе не показва къща на селянин , Ами на арендатор или гражданин, заминал на '' село'' за почивка.
deitona22
03-07-2017, 17:13
Знам, ама гражданина в темата го използва като обида.
Тааа снимка дет си я сложил на паблито,хич не отговаря на истината :D
Отиди по моя кра,в селата,да видиш масово какви са къщите.
Такива хубави ,има макс 2-3 в село.
LoadRunner
03-07-2017, 18:38
айде, още един 8ми ще се изстъркули недостойно
Разочарован, повече от всеки друг път.
pandabear
03-07-2017, 21:36
мда, и аз така.
почвам да съм bitchy яко
т'ва е пътят към успеха явно.
'ай сиктир.
galaxy29
03-07-2017, 21:48
айде, още един 8ми ще се изстъркули недостойно
няма кой да ти подари цвете ли ):
Niakoitam
03-07-2017, 22:13
не знам за други примери на такова "опълчение" по границата освен славния динко ямболски
малко се изненадах като го прочетох, ако трябва да бъда честен :Д
"наистина ли харитов изпитва някъв вид възхищение към тоя селянин?!"
guess not :D
А за Перата не си ли чувал? Той даже поназнайва и енглички. :)
Иначе по темата.
Сред яко депресивното състояние напоследък от един не малък период, сякаш от кратък период от време усещам как ме завладява сякаш все по-силна апатия по дадени въпроси...
младакръв, кораба ти го каза доста простичко
и не знам, но всеки път щом стане въпрос за селяни, леко тактично се засягаш или намираш за редно да отговориш по някъв начин
тва да си селянин е до култура, не до местожителство
а за динко е достатъчно показателно да видиш един от топ резултатите у гогъл
http://www.flagman.bg/news/2016/04/02/tn/145960578560458.jpg
http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/2016/08/Dinko-05.jpg
YoungBloodZ
03-07-2017, 23:13
младакръв, кораба ти го каза доста простичко
и не знам, но всеки път щом стане въпрос за селяни, леко тактично се засягаш или намираш за редно да отговориш по някъв начин
Ама аз съм си гражданин бе. :D Просто реших да отворя дискусийка. ;]
LoadRunner
03-08-2017, 05:28
няма кой да ти подари цвете ли ):
на мен никога не са ми подарявали цвете на 8ми );
горкичката, и при теб ли е същото );
LoadRunner
03-08-2017, 05:32
ЧОМ!
госпожи
Niakoitam
03-08-2017, 07:51
Динко от Ямбол и българската писменост:
http://gospodari.com/mobile/динко-от-ямбол-убива-българската-писменост-videom115867.html
:)
deitona22
03-08-2017, 08:24
на мен никога не са ми подарявали цвете на 8ми );
горкичката, и при теб ли е същото );
За нея роза,без цветчето и повечко бодли.
golemiq_korab_minava
03-08-2017, 09:18
harkov.. кажи нещо , де :Д
Niakoitam
03-08-2017, 09:39
А, замалко да забравя.
Честит 8ми Март форумки. :)
8ми март е "празник", на който ни се напомня, че преди 70 години Димитровската конституция преебава всичко.
Също така, както казва великият Пабло Ескобар и Адидас батката във фейсбук, днес е денят, в който цената на розите гони цената на белото. Другата невероятна бизнес възможност е даването на букет под наем. Крадеш 101 рози, опаковаш ги, даваш ги под наем за по 4-5 снимки на коврите. Предоставяш им възможността за промоция - букет + кутия на известна марка бижута. Невероятна възможност!
Там, където до преди 6-7 дни не можеше да се мине от мартеници, днес не може да се мине от цветя. Разликата е, че сега, минавайки оттам, алергиите ти се удрят в тавана.
Другото невероятно нещо е, че ако случайно си се преебал да си в релейшъншип между февруари и март - това значи, че трябва да се правиш на изобретателен на свети валентин, след това специална мартеница на 1ви март, след това днес цветя, неща.
После кажи, че любовта не била материална. Кажи, че има нещо повече от материализъм. Кажи, че си заслужава всичко това.
честит ви осми март
:) :)
not sure if serious
deitona22
03-08-2017, 10:41
http://prikachi.com/images.php?images/532/9060532Y.jpg
NomNomNom
03-08-2017, 10:44
аз пък изненадах мама и баба с кошнчки с цветя и бонбони за останалите.
малко извинително тип - не се чуваме и не идвам да ви виждам често, но си мисля за вас
Честит празник, жени от форума ;д!
После кажи, че любовта не била материална. Кажи, че има нещо повече от материализъм. Кажи, че си заслужава всичко това.
Free tail is the most expensive kind ;d.
anonimna:D
03-08-2017, 14:53
Честит празник, мили девойки!
По темата- чувствам се адски преебана. За пореден път попадам на некомпетентен лекар и почна да ми писва. Аз и обяснявам, че с тъпите очила не виждам. Тя ми изписва същите диоптри и ми обяснява кое се вдигнало/смъкнало от предния път. Два пъти едно нещо не каза, та така и не разбрах какво искаше да ме излъже. А че диоптрите са същите видях още в кабинета, казах и, и тя ми се оправда нещо, с оптиката. Там да ми измерели диоптрите и толкоз.
pac0line
03-08-2017, 17:12
Честит празник, пичета :>
- 2:10
- изпитвам липса на сладко, яде ми се сладко ((
- взимам си билет за Горан, няма да чакам да свършат, ако трябва и сам ще си ходя, пак ще е яко.
Честит празник на всички, които смятат днешния ден за празник. На останалите, поздравления, че не се подлъгвате по измислени празници.
Честит празник на всички, които смятат днешния ден за празник. На останалите, поздравления, че не се подлъгвате по измислени празници.
днес празнуват човешките същества с дупка
то и чорапа ми има дупка, ама не съм му измислил празник, нали
:Д:Д:Д::Д:Д::Д:Д
anonymous908491
03-08-2017, 18:43
Коледата и Великден са в пъти по-измислени празници от 8-ми март
как да познаете, че някой е евреин
майка му го смята за Бог, а той нея за девица
Честит празник на Лейди и Карамела
Jack_Reacher
03-08-2017, 19:01
честит 8 март на дамите
deitona22
03-08-2017, 19:11
Честит празник на Лейди и Карамела
Най-накрая некой да мисли кат мене.
Защо, само раждали жени ли могат да гласуват, да работят в нормални условия на труд (разбирай по 8 часа, вместо по 20 и със заплащане и почивки), не срещат физически/психически/сексуален тормоз вкъщи/на работа/на улицата, да носят панталони, да не са само прислужнички без глас и мнение вкъщи? Само раждали жени ли имат право да учат в училища и университети? Не ми отговаряй, отговори на себе си.
Лошо е да си необразован в свят, в който с два-три клика можеш да нмериш всякаква информация. Говоря на теб и цитирам теб, защото си достатъчно интелигентен, за да разбереш какво ти казвам, папагала сам се провъзгласи за форонния идиот.
Нека не бъда разбирана грешно - нито празнувам, нито ми пука за празника, най-малко пък очаквам каквото и да е поздравление за въпросния ден, защото не смятам, че 8ми март е актуален в момента. Бясна съм на неинформираността и нежеланието да се научите.
NomNomNom
03-08-2017, 21:29
цял свят празнува деня на жената, на всяка жена, не само майките
Лошо е да си необразован в свят, в който с два-три клика можеш да нмериш всякаква информация
....
че 8ми март е актуален в момента
...
Бясна съм на неинформираността и нежеланието да се научите
про'ай пак
oleole
чрд на папи на огромни патерици
направо инвалидна количка
сори :/
пожелавам ти спокоен и богат живот
про'ай пак
Какво да пробвам пак? Аз не виждам нищо грешно нито в смисъла на написаното, нито в пунктуацията, правописа или каквото и да е друго. Не те разбирам.
therichbitch
03-08-2017, 21:45
Най-накрая некой да мисли кат мене.
Ако тръгнем по горната логика, трябва да празнуват само тези родили, които са успели да направят от роденото човек, защото да надуеш корема не е много по- трудно, от това да имаш цикъл.
divergent
03-08-2017, 21:54
Дразни ме шибаното време, дразни ме, че трябваше да се прибера, дразни ме, че се държи така, дразни ме, че съм толкова тъпа, дразни ме, че всичко ме дразни. Човек ще каже, че съм в цикъл. Сетих се, в цикъл съм. Какъв по-удачен начин да се отбележи осми март...
ах, да
и аз днес съм по-жена от друг път
точно днес
ех ;д
нищо, поне получихме ценна информация
Какво да пробвам пак? Аз не виждам нищо грешно нито в смисъла на написаното, нито в пунктуацията, правописа или каквото и да е друго. Не те разбирам.
окей, необразован и всякаква информация - къде е уловката?
защо 8ми март не е актуален и защо щом не е актуален го коментираш?
необразоваността, да не бъдеш информиран и "научването" не са ли 3 напълно различни неща?
пример: знаеш, че тръмп е президент на сащ, знаеш, че го мислят за гъз, знаеш, че има някои доста резки изказвания, но не знаеш за количеството работни места, които вече са налични, откакто е в овалния офис, не знаеш за борбата с педофилията, може би частично знаеш за борбата с медиите.
също така не схващаш разликата между момиче, девойка, жена, същото е и в на другия полюс - момче, момък, мъж. Различни имена, които трябва да бъдат заслужени. Точно това е идеята на снимката, която спами дейтона. Тва е била и идеята едно време - празник на майката. После лелките с котките решават, че няма пък да са майки и тва е обджектифициране и НЯМА ДА БЪДАТ ДИСКРИМИНИРАНИ ПО ТОЗИ ЖЕСТОК НАЧИН, затова - опалянка "празник на жената".
и цялото онова движение за женските права
it's all fun and games докато трябва да заслужиш определено отношение.
Ако тръгнем по горната логика, трябва да празнуват само тези родили, които са успели да направят от роденото човек, защото да надуеш корема не е много по- трудно, от това да имаш цикъл.
има разлика между майка и жив инкубатор :/
да му еба майката няма ли някоя феминистка в тоя форум, че ми се заяжда с някого бе
на осми март да няма
тц тц тц
therichbitch
03-08-2017, 22:47
има разлика между майка и жив инкубатор :/
Има, да, и прекалено малко "майки" заслужават да празнуват празника, ако ще се втилясваме кой бил девойка, кой родил на 15 или коя не била достатъчно женствена, че да празнува.
Ракши, бягай да сучеш. Факт е, че да се родиш с пишка е предимство. Няма да изпадам в полемики. Една женска би ме разбрала.
Аз пък си получих милите поздрави, от които един особено прекрасен. Сгря ми сърчицето. И един доста брутен. Вай.
о, да, goonsquad
давайте :Д
Има, да, и прекалено малко "майки" заслужават да празнуват празника, ако ще се втилясваме кой бил девойка, кой родил на 15 или коя не била достатъчно женствена, че да празнува.
пари мога да заложа, че тва сме го говорили с абсолютно същите думи поне 2 пъти до сега :Д
Ракши, бягай да сучеш. Факт е, че да се родиш с пишка е предимство. Няма да изпадам в полемики. Една женска би ме разбрала.
https://www.google.bg/search?q=peeing+tool&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjRuvi6ksjSAhWLOhQKHcjgCloQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662
21 век е, моля те.
HollyGolightly
03-08-2017, 23:58
Някъв много смотан ден се получи.. и ядох сладко, голяма грешка, сега ми е лошо. Утре поне ми е свободен ден и ще се отдам на фитнес и ТВ сериали, днес нямам настроение за такива неща.
Пускам си Майло щото е Fabulous и имам нужда да се почувствам добре.
http://i.imgur.com/zaoQRJr.gif
Скала, къде се губиш последно време, никакъв те няма, чата умря?
окей, необразован и всякаква информация - къде е уловката?
защо 8ми март не е актуален и защо щом не е актуален го коментираш?
необразоваността, да не бъдеш информиран и "научването" не са ли 3 напълно различни неща?
пример: знаеш, че тръмп е президент на сащ, знаеш, че го мислят за гъз, знаеш, че има някои доста резки изказвания, но не знаеш за количеството работни места, които вече са налични, откакто е в овалния офис, не знаеш за борбата с педофилията, може би частично знаеш за борбата с медиите.
също така не схващаш разликата между момиче, девойка, жена, същото е и в на другия полюс - момче, момък, мъж. Различни имена, които трябва да бъдат заслужени. Точно това е идеята на снимката, която спами дейтона. Тва е била и идеята едно време - празник на майката. После лелките с котките решават, че няма пък да са майки и тва е обджектифициране и НЯМА ДА БЪДАТ ДИСКРИМИНИРАНИ ПО ТОЗИ ЖЕСТОК НАЧИН, затова - опалянка "празник на жената".
и цялото онова движение за женските права
it's all fun and games докато трябва да заслужиш определено отношение.
Помисли си кой първи започна да спами с тая простотия дневника и очевидно да не е съгласен с някакъв си празник. И кой негодува срещу едни цветя в периода февруари-март. Извинявай, два пъти, два букета, не един. Моя грешка.
Празника не е актуален, защото точно - гласуваме, работим, не сме закотвени в кухнята, учим... Аз смятам, че всичко, което е можело и е трябвало е постигнато. Оттука на сетне единственото мърдане нанякъде е голям чехъл, което не е яко.
Деня на мама е на 25.03 - това е Благовещение. Благата вест, а-у. В цял свят хората празнуват и пишат "Честит международен ден на жената!", ние още сме на "Деня на мама!", защото така ни учиха в детската градина, а ние научаваме само нещата, които ни отърват. Сигурно е много тежко два пъти за два календарни месеца да честитиш празник и да купиш цветя. Разбирам те - не е родила още, за да е жена. Нищо, че има девойки и на 40-50-60, които още не са раждали поради физическа невъзможност, какво знам аз?! :д
golemiq_korab_minava
03-09-2017, 06:34
Жените само се оплаквате. :D
Някъв много смотан ден се получи.. и ядох сладко, голяма грешка, сега ми е лошо. Утре поне ми е свободен ден и ще се отдам на фитнес и ТВ сериали, днес нямам настроение за такива неща.
Не си позволявай да ме цитираш, лицемерно същество. Или поне се запознай с концепцията на феминизма. Канцерогенни са клишираните, тъпи мнения, та лекувай се. Ако е лечимо.
golemiq_korab_minava
03-09-2017, 06:52
Не си позволявай да ме цитираш, лицемерно същество. Или поне се запознай с концепцията на феминизма. Канцерогенни са клишираните, тъпи мнения, та лекувай се. Ако е лечимо.
Честит празник на ски.
Помисли си кой първи започна да спами с тая простотия дневника и очевидно да не е съгласен с някакъв си празник. И кой негодува срещу едни цветя в периода февруари-март. Извинявай, два пъти, два букета, не един. Моя грешка.
Празника не е актуален, защото точно - гласуваме, работим, не сме закотвени в кухнята, учим... Аз смятам, че всичко, което е можело и е трябвало е постигнато. Оттука на сетне единственото мърдане нанякъде е голям чехъл, което не е яко.
Деня на мама е на 25.03 - това е Благовещение. Благата вест, а-у. В цял свят хората празнуват и пишат "Честит международен ден на жената!", ние още сме на "Деня на мама!", защото така ни учиха в детската градина, а ние научаваме само нещата, които ни отърват. Сигурно е много тежко два пъти за два календарни месеца да честитиш празник и да купиш цветя. Разбирам те - не е родила още, за да е жена. Нищо, че има девойки и на 40-50-60, които още не са раждали поради физическа невъзможност, какво знам аз?! :д
Забавното, Тори, е, че беше напълно неспособна да ми доловиш сарказма :Д
И е ден на жената заради постигнатите неща, не защото има още кво да се постига. Този ден е "успяхме", не като на педалите шествията - "трябва да успеем".
Аз хейтих това, в което се е превърнал този празник, не какво всъщност е. Тва беше и на дейтона на снимката основната идея - да се подиграе на мурвите.
трябваше някой по-интелигентен да ми се заяде, мамка му :/
YoungBloodZ
03-09-2017, 08:40
Хащаг когато Ракши е твърде интелигентен. :D
на база мненията от последните няколко страници спокойно може да се напише дисертация на тема sexism is alive and well
честит девети март
Хащаг когато Ракши е твърде интелигентен. :D
http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/09/enough-internet-Dean-Winchester-supernatural.gif
therichbitch
03-09-2017, 11:36
тва сме го говорили с абсолютно същите думи поне 2 пъти до сега :Д
беден речник, брат
Тва беше и на дейтона на снимката основната идея - да се подиграе на мурвите.
не, не беше това,а поредното малоумно фейсбукарско статусче, равняващо се на другите малоумни космо глупости
Празника не е актуален, защото точно - гласуваме, работим, не сме закотвени в кухнята, учим...
3 март не е актуален, защото вече сме освободени. Лоджикс.
Едит: А, Шуши вече го е казал.
HollyGolightly
03-09-2017, 14:45
Толкова ли те нараних с изказването си, че така скочи? Ако не бях запозната, нямаше да коментирам, за разлика от теб. Феминизма е напълно ненужен. Човек, който сигурно и ден през живота си не е работил, няма право да коментира за това какво се изисква да имаш между краката си, за да се възползваш от някакви привилегии. И няма нужда да ми даваш статии и статистики, понеже съм достатъчно запозната с тях.
И с това изпускане на нервите, определено ти си за лечение, а си още млада, жалко.
Изказването ти по никакъв начин не би ме трогнало, къй като е безсъдържателно и нямам никакъв личен мотив, wtf. Стана ми гнусно да се обръщаш към мен. Не желая да отбелязвам съществуването ти, пропуск е, че не те блокирах по-рано. Та, ако решиш да ми отговаряш, няма смисъл да се хабиш, няма да го прочета. Ако преобладаващите хора бяха толкова плоски и назадничави, единствената професия, която жените щяха да имат освен слугиня и инкубатор е гувернантка (или, както е било прикрито преди време, лична проститутка). Може би и негрите щяха да копаят още.
Непознати обсъждат непознати. Ако не беше толкова низко, щеше да е жалко. Айде, приятно съществуване, клюкарка такава.
golemiq_korab_minava
03-09-2017, 15:33
Жените имат предимство пред мъжете на много работи, защото са по-смирени и като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др. Но реално по-върховете мъжете владеят позициите.
YoungBloodZ
03-09-2017, 15:55
Жените като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др.
https://media.giphy.com/media/eyMuOmn1Tfila/giphy.gif
LoadRunner
03-09-2017, 16:09
тази пък ...
;d
ПС- само да вметна че тя каза че е скорпион, няма как да е лицемерна
това е качество на везните
LoadRunner
03-09-2017, 16:13
Жените имат предимство пред мъжете на много работи, защото са по-смирени и като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др. Но реално по-върховете мъжете владеят позициите.
къде си видял смирена жена която не иска пари бе баламурник
ти жена виждал ли си изобщо, ти недей гледа майка си
излез от вкъщи да видиш ко става
golemiq_korab_minava
03-09-2017, 16:26
Айде мислете малко в контекст. Жените на работата си са едно, с вас са друго. Търсят си богати мъже, а процентно самите те не са богати от работата си
Jack_Reacher
03-09-2017, 16:43
защо трябва тоя ден 8 март да се превръща в битка?
аз го схващам като повод за изразяване на уважение и жените които го заслужават го получават не само на 8 март.
подарих на приятелката цветя и излязохме на вечеря.
на пръв поглед банално, но тя се зарадва
ако някой онеправдан (жена, педал или каквото там), чувства липса на уважение, престиж, пари или друго, да се хваща на работа и да си ги изкара/заслужи през останалите 364... или 363 дни в годината, вместо да кряка на 8 март или 2 февруари
останалите 364... или 363 дни в годината
Ъхъ. Олмоуст.
deitona22
03-09-2017, 17:12
Баси,още ли говорите за вчерашния празник?
По темата
Многооооо дълъг ден.
Хубаво е да си бъдеш вкъщи.
Може би и негрите щяха да копаят още.
Ех, мечти, мечти... :)
AnarchyBoy
03-09-2017, 17:58
https://www.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs
забелязал съм че като на едно място сме само мъже се разбираме много лесно във всичко
но има ли една жена всичко се обърква
03-09-2017, 18:52
Гоше, винаги е било така и винаги ще бъде така :D
И по темата- много съм щастлиииивааа, много ми е веселооо и лигавоо, и обмислям да стана да изпия една енергийна напитка, че много ми се пие. Ама те мен не ме хващат, така че няма проблеми :D
Айде мислете малко в контекст. Жените на работата си са едно, с вас са друго. Търсят си богати мъже, а процентно самите те не са богати от работата си
Защо си мислиш, че ги търсим иначе?
LoadRunner
03-09-2017, 19:40
А такааа
Ти сама как? Няма как! Батковци и чичковци водят на райските места.
NomNomNom
03-09-2017, 19:44
защо трябва тоя ден 8 март да се превръща в битка?
аз го схващам като повод за изразяване на уважение и жените които го заслужават го получават не само на 8 март.
подарих на приятелката цветя и излязохме на вечеря.
на пръв поглед банално, но тя се зарадва
Толкова ли е трудно хората да са като теб.
Иначе, да използвам цитат от песен, която слушах вчера
тарикати без заплати днес въртят игрите
гаджетата тъй си падат папат им парите
преди малко видях статус във фейсбук
"момичета, не се притеснявайте, че не получихте нищо за 8ми март, гаджетата ви си взимат пенсията на 10ти"
МБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
galaxy29
03-09-2017, 20:14
не знам какъв е работният архив на ива, но дори да не е работила и една секунда, заслужава жест на женския празник, защото е добро момиче, нежна и сензитивна като момина сълза, за дъгичка се отнася същото, но тя е дива теменужка и момичета като тях и така нататък, заслужават поздрав и на цветница, дори и без да имат имен ден, работещият не е задължително доброкачествен, нито пък родилата, нито пък 8ми март е ден само на майката. детският празник си е за дечица и нямам предвид, че споменатите потребителки или други недечица не пазят детско в себе си. ако имам деца, бих им честитила 1ви юни и когато са на 30 и бих им направила торта. ако пък имам момичешко бебе, на 8 март бих му казала "честит празник, нежно създание" и бих го нацелувала, според мен един достоен баща също би направил жест към женското си новородено на вчерашния празник, както и брат към 10-годишната си сестра. вчера честитих и на три женски котешки пухкавели, бих им честитила и на цветница. имам и още такива примери, но не ми се пише повече. не бъдете беднодушни.
не знам какъв е работният архив на ива, но дори да не е работила и една секунда, заслужава жест на женския празник, защото е добро момиче, нежна и сензитивна като момина сълза, за дъгичка се отнася същото, но тя е дива теменужка и момичета като тях и така нататък, заслужават поздрав и на цветница, дори и без да имат имен ден, работещият не е задължително доброкачествен, нито пък родилата, нито пък 8ми март е ден само на майката. детският празник си е за дечица и нямам предвид, че споменатите потребителки или други недечица не пазят детско в себе си. ако имам деца, бих им честитила 1ви юни и когато са на 30 и бих им направила торта. ако пък имам момичешко бебе, на 8 март бих му казала "честит празник, нежно създание" и бих го нацелувала, според мен един достоен баща също би направил жест към женското си новородено на вчерашния празник, както и брат към 10-годишната си сестра. вчера честитих и на три женски котешки пухкавели, бих им честитила и на цветница. имам и още такива примери, но не ми се пише повече. не бъдете беднодушни.
тогава тя застана за секунда, осъзна, че е честитила деня на жената на котка, почеса се по главата и продължи да блее в нищото
LoadRunner
03-09-2017, 20:59
тогава тя застана за секунда, осъзна, че е честитила деня на жената на котка, почеса се по главата и продължи да блее в нищото
именно
само да ти кажа че тая лицемерка дето до вчера псуваше ива днес я лъскателствува къде заслужено къде не
има 10 котки
именно
само да ти кажа че тая лицемерка дето до вчера псуваше ива днес я лъскателствува къде заслужено къде не
има 10 котки
а?
ок, месец юли официално е букнат ^^
galaxy29
03-09-2017, 22:19
именно
има 10 котки
нехаресването ми също е било видно, това не е лицемерие, а промяна в мнението, елементарномозъчнамъжкаки фла
а цитиралият ме е посредственчак
therichbitch
03-09-2017, 23:24
:lol:
Иначе, грозничко е да изтъквате хиляди аргументи на коя пък колко звучно и защо трябва да й се честити или не празникът. Сакън да не се минете да зарадвате някое човече от женски пол с едно "Честит празник" пък дори да не води по две чавета на всяка ръка или все още да не се е сблъскало с гадостите, че да се "бори с живота"
За да направите адекватна преценка коя е "жена" и респективно заслужава да й се честити, вие самите трябва да сте мъже на място.
Преглъщам противно кафе, което не бих могла да претикам с нищо, 5 захарчета има, мамка му. Най-малко в следващите два часа съм бездомна, щото пристигнахме твърде рано и няма стая за нас/мен. Не знам кое от всичко е най-противно - че не съм си махнала грима от вчера по обяд, защото все съм по пътищата и ми паднаха миглите още снощи; това че ми е студено и не съм спала, или че съм гладна. Или че съм бездомна. :дддд
golemiq_korab_minava
03-10-2017, 06:41
Щото сте такива ( повече от мъжете) кекекеке
Като ми от г. В темата, тогава..
anonymous908491
03-10-2017, 08:30
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%be%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-fine-dining-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d 1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be-240707.html
ебати простотията, половината програми ги ползвам, много неприятен удар е по безплатния софт
Много мило ми стана като видях сутринта как са ме търсили на пожар само защото не съм им отговорила, когато по принцип отговарям в делничен ден. Това е моментът, в който разбираш, че хората до теб са искрени в приятелството си и в любовта си.
deitona22
03-10-2017, 10:02
Начи,вие (жените) ем искате да сме директни ние(мъжете),ем като сме,пак сте недоволни.
Нема угодия.
Пф.
Ненапразно казват че март месец е "женският месец".
Тва време се мени с часове,баш кат настроението на жените,е*ба*с*и.
LoadRunner
03-10-2017, 10:29
нехаресването ми също е било видно, това не е лицемерие, а промяна в мнението, елементарномозъчнамъжкаки фла
а цитиралият ме е посредственчак
хахах
да
обаче няма основателна причина да си промениш мнението знащото никой не си е променял държанието (освен теб)
може би просто си решила че вече си падаш по нежни котета
хахах
да
обаче няма основателна причина да си промениш мнението знащото никой не си е променял държанието (освен теб)
може би просто си решила че вече си падаш по нежни котета
Форума не е единственото място, където хората комуникират. Just sayin'.
galaxy29
03-10-2017, 11:23
цитирал си ме грешно и съм против фалшивото ласкателство с цел да замаеш някой, за да интимничиш с него, елементарномозъчнамъжкаки фла, обръщението ми към теб описва и другото, което си писал
Форума не е единственото място, където хората комуникират. Just sayin'.
дам, с ива излизахме на разходка
galaxy29
03-10-2017, 11:25
всъщност не си ме цитирал грешно, просто форума нещо се е бъгнал -.-
hardstaily
03-10-2017, 11:38
понякога като плача и се погледна в огледалото и видя колко съм яка, докато плача, се успокоявам и спирам да плача
YoungBloodZ
03-10-2017, 11:40
понякога като плача и се погледна в огледалото и видя колко съм яка, докато плача, се успокоявам и спирам да плача
Колко ти е бицепса?
hardstaily
03-10-2017, 11:41
;д не яка в тоя смисъл..
hardstaily
03-10-2017, 11:59
това ;д е пиратски смях, тоест с превръзка на окото или с очна линия, когато още не си си сложила на другото око
golemiq_korab_minava
03-10-2017, 12:50
България я крепи само хубавите момичета, заради които все още хората намират смисъл да живеят. :Д
smilegirl12
03-10-2017, 16:38
Скапан ден пълен със скапани хора ... Всички се взимат много на сериозно и почват да ме дразнят .
Jack_Reacher
03-10-2017, 17:57
ебати простотията, половината програми ги ползвам, много неприятен удар е по безплатния софтбезплатно сирене има само в капаните за мишки
ако мислиш че на мен ми пука
кво като те следят
anonymous908491
03-10-2017, 18:31
ако мислиш че на мен ми пука
кво като те следят
някъде да съм ти искал мнението, че се обаждаш
днес 'кво като те следят', утре 'кво като те изнасилят' , такива като теб не разбират свободата и не заслужават да са свободни
Реших да ви навестя малко. :cool:
Реших да ви навестя малко. :cool:
Добре дошла.
утре е голям ден
т.е. днес
съботата
aurissaaaaa
03-10-2017, 22:55
такива като теб не разбират свободата и не заслужават да са свободни
тва от твоята уста е иронично
реално е се тая - тия неща се знаят от години, и е ясно, че шпионските агенции ще се възползват от нета за да трупат информация. Учудващо е единствено американците и англичаните колко много ги бива в това. Чак е стряскащо, че са буквално с десетилетия пред останалия свят, и с напредъка в областта на ИИ и колосалните бази данни, които сиг са натрупали, вероятно пак ще са в центъра на поредната технологична революция...
а ние ще пасем трева за пореден път
divergent
03-10-2017, 23:38
Защо се самоубиват млади хора? Колко трябва да е шибан животът, за да се стигне дотам? Не мога да го осъзная това, толкова нереално ми се струва всичко...
Не бяхме излизали от много време така. Супер беше, като изключим всички образи, на които се натъкнах. Сякаш по график ги бяха наблъскали около мен. В град като нашия няма как да излезеш на бар без да видиш поне три приятни" физиономии от миналото. :)
NomNomNom
03-11-2017, 07:48
за първа седмица от 2 месеца насам се наспивам и животът изглежда по друг начин
с родителите ми вече имаме почти еднакви интереси към храненето (вече няма сладко вкъщи и майка ми се е хванала да прави здравословни торти чат-пат, намалили са месото, няма бял хляб, гледам, че ползват алтернатива на бялото брашно, съответно аз спрях да де мръщя на животинските продукти и хапвам от всичко по мъничко )
с майка ми имаме еднакъв режим на живот почти, работим си в стаята-офис, можем да си се оплакваме или хвалим една на друга, по някое време ходим да досаждаме на баща ми, а той ни готви вкусно
Преосмислям Пловдив , да чукна на дърво - у нас е окей и ще звъня за шофьорски тази седмица.
и баща ми е хепи, че съм у нас, и майка ми е хепи, и честно казано съм толкова изморена и смазана, че у нас е единственото място, където искам да съм в момента.
ок, вчера ми се ходеше на дискотека, инцидентно, ама моето ходене на дискотека е до 1-2 без алкохол и после регрет, че косата ми мирише на цигари и ушите ме болят
//затова не ходя
NomNomNom
03-11-2017, 07:57
и от друга страна, душата ми плаче за приключение - искам да хвана някъде за две седмици, хем съм изморена и имам ангажименти/нямам време, хем искам да отида някъде и да отпусна края както само аз си знам, просто усещам празнина в дробовете ми и трябва да направя нещо
тип, същата празнина е, когато ти липсва някого (не половинка, ами близък човек, койта и да е той), или когато ти липсват удовлетворяващите взаимни разговори, или готиното изкарване еди къде си на морето или другаде, или дето сте се борили заедно в приключение и сте победили или сте се провалили брутално
това ми липсва, липсва ми приключение, но ненормално такова, че рецепторите ми са притъпени
последните лудници бяха ноември - софия (цяла седмица вдигах сървърно почти сама, ама извън това беше лудница) - амстердам за 2-3 часа да взема другия багаж - барселона - валенсия (там лудници) - амстердам - тенерифе
3 месеца ме държа, вече имам нужда отново
AnarchyBoy
03-11-2017, 10:48
https://www.youtube.com/watch?v=dWPNjkpuCyg
Купих си тоалет за изпращането!!!
deitona22
03-11-2017, 14:30
И за тва ли има специални тоалети?
То пък да беше некъв важен повод,ама то едно "изпращане".
Нищо особено.
Нищо особено.
Да съм те питала?
deitona22
03-11-2017, 14:41
Да съм те питала?
Дишай.
Не скачай веднага кат бойно петле.
утре е голям ден
т.е. днес
съботата
да го еба в тежкия ден
Нищо особено.
ами, реално повече никога няма да можеш да го направиш, тъй че носи своята важност
за всеки различно де
и на мен не ми беше много зор, нашето училище дори има практиката от няколко години да сме с бели тениски в съпричастност с някаква благотворителна кауза
но пак си купих специално за повода тоалет, просто защото исках и ми трябваше причина :Д
и аз мислех, че бала като цяло е загуба на пари и време/енергия
но пък след това видях, че е много по-готин и важен за цялостното развитие
бала е като точката накрая на изречението - важен е
с това официално приключва твоя период в гимназията и отиваш към нещо по-висше, или както му казват повечето "нещо по-вишо"
divergent
03-11-2017, 16:58
Абе хубаво нещо е балът, но все пак продължавам да си мисля, че трябваше да си тръгна в девет от ресторанта и да отида в Италия, вместо да седя до десет и да отида на последната чалготека с класа.
YoungBloodZ
03-11-2017, 17:03
бала е като точката накрая на изречението - важен е
Да разбираме ли, че реално не е важен, тъй като ти не слагаш точки? :lol:
galaxy29
03-11-2017, 18:06
Абе хубаво нещо е балът, но все пак продължавам да си мисля, че трябваше да си тръгна в девет от ресторанта и да отида в Италия, вместо да седя до десет и да отида на последната чалготека с класа.
ако си го била направила, може би е щяло да ти се случи нещо по-лошо от травмиращото чалга изживяване и това те е спасило
deitona22
03-11-2017, 19:27
нашето училище дори има практиката от няколко години да сме с бели тениски в съпричастност с някаква благотворителна кауза
И ние бяхме така.
Каузата беше/е за "Пеперудените деца".
Далеч по-запомнящ се е бала,както ти каза.
Изпращането е...смешно,безсмислено ии тъпо.
И ние бяхме така.
Каузата беше/е за "Пеперудените деца".
Далеч по-запомнящ се е бала,както ти каза.
близо 10г по-късно ми е по-лесно да събера хора за преврат отколкото за среща на випуска
deitona22
03-11-2017, 19:49
близо 10г по-късно ми е по-лесно да събера хора за преврат отколкото за среща на випуска
Абе зависи колко сплотен клас сте били.
Ние се събираме чат пат,ама все сме едни и същи.
Но да събереш някаква част от целия випуск, е невъзможно.
AnarchyBoy
03-11-2017, 20:12
Моя клас всяка година правим сбирка в седмицата на бала (съботата) на или след 24ти май.
За сега вече 3 години се събираме целия клас без пропуск + класния.
Бала беше готин, но влязох в болница на следващия ден и малко си го спомням и с лошо ;д
divergent
03-11-2017, 21:03
Когато те изгонят от собствената ти стая в общежитието, защото "приятелят ми си идва от Лондон само за една седмица и трябва да се видим"... Дано да не ми мърсуват на леглото.
Както и балът... Няма да повярвате, ама всеки ден 18-годишни кълчат кълки на ориенталски ритми и повръщат покрай заведенията.
Смея да твърдя, че бяхме един сравнително задружен клас, но има хора, които видях за последно на официалната вечеря на бала и нямам изобщо зор да ги търся. Не разбирам идеята на тези срещи на випуска...
galaxy29
03-11-2017, 22:26
divergent как ми игнорира милите думи.. надувка http://static.skaip.org/img/emoticons/180x180/f6fcff/disgust.gif
Да разбираме ли, че реално не е важен, тъй като ти не слагаш точки? :lol:
you got that right mate :D:D
именно тва е идеята, че е важен, защото е края на "ера", но пък е мех за повечето :D
ей, аз като бал визирам ресторанта, не дискотеката
аз бях първият, който си тръгна от дискотеката просто защото ми беше отвратително неприятно
но пък в ресторанта ми беше прекрасно, беше едно от най-яките преживявания, до момента :Д
ден 2, мисля, че ще е тежко на помия
+ че е студено на помия
низнам :(
Не разбирам хората, които не зачитат чужди приоритети и карат хората с такива да се чувстват зле за дето въобще имат някакъв морален компас. Уча се да помагам на болни хора и след няколко години като завърша, ще трябва да се закълна в найтингеловата клетва - кажи ми после как да ходя да пия едно голямо, защото съм на купон и както половин седмица не съм спала, я ми мине до другия ден, че да се кача безопасно зад един тон ламарина, я не ми. Едно уиски ще ми направи купона ли, какво?! Много хора трябва да си прередят приоритетите и да започнат да НЕ си врат носовете в чуждите работи.
От друга страна - толко съм уморена, а не мога да заспя, щот пих кафе сутринта, за да съм адекватна. И съм гладна като куче.
divergent
03-12-2017, 09:12
divergent как ми игнорира милите думи.. надувка http://static.skaip.org/img/emoticons/180x180/f6fcff/disgust.gif
Благодаря за милите думи. Не отговорих, защото не мога да си представя какво е това по-лошо от травмиращо чалга изживяване.
AnarchyBoy
03-12-2017, 09:17
Да си трезвен.. ;с
NomNomNom
03-12-2017, 09:17
Когато те изгонят от собствената ти стая в общежитието, защото "приятелят ми си идва от Лондон само за една седмица и трябва да се видим"... Дано да не ми мърсуват на леглото.
имаш ли къде да отидеш?
Защо не си наемат хотел, това е супер пошло !?!???!?!!???!???!?!?!
AnarchyBoy
03-12-2017, 09:20
Абе вие за студентска тройка не сте ли чували?
galaxy29
03-12-2017, 10:03
Не отговорих, защото не мога да си представя какво е това по-лошо от травмиращо чалга изживяване.
-.- изнасилване, да те блъсне автомобил...
Благодаря за милите думи.
за нищо
Не отговорих, защото не мога да си представя какво е това по-лошо от травмиращо чалга изживяване.
Дано и не разбереш.
deitona22
03-12-2017, 12:31
Дано да не ми мърсуват на леглото.
Надали ще се отървеш :D
Ма що верно не ги прати на хотел?
Да ходиш в неделя,в 9 часа,да играеш народни танци..
Не го разбирам това.
А във фитнеса да има повече хора,отколкото всеки друг ден.
Пф.
divergent
03-12-2017, 12:32
имаш ли къде да отидеш?
Защо не си наемат хотел, това е супер пошло !?!???!?!!???!???!?!?!
Ами най-вероятно ще остана при едни колеги, днес ще се разбере.
Те уж казаха, че не им пречи да съм там през част от времето и тн, обаче го казаха едно такова като да се сетя сама да се изнеса, а и аз самата нямам желание да присъствам.
Абе вие за студентска тройка не сте ли чували?
Чували сме, ама точно с тези двамата не благодаря. :)
divergent
03-12-2017, 12:33
Принципно хората, които са прости, не го осъзнават. В момента аз осъзнавам колко съм проста, но пак постъпвам по същия начин, странно е. Знам какво трябва да направя, но пак избирам другото. Дали логичният избор винаги е правилният?
Принципно хората, които са прости, не го осъзнават. В момента аз осъзнавам колко съм проста, но пак постъпвам по същия начин, странно е. Знам какво трябва да направя, но пак избирам другото. Дали логичният избор винаги е правилният?
Невинаги логичното е правилно. Има неща, които са над логичното.
Да ходиш в неделя,в 9 часа,да играеш народни танци..
Не го разбирам това.
А след 12 часа бачкане ли да отидат? Плюс това ранното ставане е полезно.
ПС: Трябва да си го давам този съвет по-често на себе си. :Х
anonymous908491
03-12-2017, 16:08
нали миналата година ти неше балът
NomNomNom
03-12-2017, 16:30
Ами най-вероятно ще остана при едни колеги, днес ще се разбере.
Те уж казаха, че не им пречи да съм там през част от времето и тн, обаче го казаха едно такова като да се сетя сама да се изнеса, а и аз самата нямам желание да присъствам.
ако и за теб е правила компромис, бих разбрала.
само не ги разбирам, защо биха предпочели в общежитието, вместо да си вземат хотел (и преди някой да е казал за пари, ако учиш в лондон, хотелската стая тук ти е по-евтина от една вечеря)
не исках да коментирам така, обаче много се ядосвам на такъв тип експлоатация
divergent
03-12-2017, 16:42
ако и за теб е правила компромис, бих разбрала.
само не ги разбирам, защо биха предпочели в общежитието, вместо да си вземат хотел (и преди някой да е казал за пари, ако учиш в лондон, хотелската стая тук ти е по-евтина от една вечеря)
не исках да коментирам така, обаче много се ядосвам на такъв тип експлоатация
Едва ли... онзи ден ѝ писах, че един колега ще идва, а тя отговори "нямам против, ама да знаеш, че ще съм там." не съм се заяждала, защото не сме имали за цел да се усамотяваме, обаче съм сигурна, че не би направила същото за мен, кавото аз правя сега. Важното е, че има къде да остана и компанията ще е далеч по-приятна от нейната.
YoungBloodZ
03-12-2017, 16:59
Плюс това ранното ставане е полезно.
ПС: Трябва да си го давам този съвет по-често на себе си. :Х
Не го вярваш!
нещо пак имам дефицит на време
някак си усещах, че имам достатъчно, за да свърша всичко
и изведнъж е неделя
а аз не съм свършила нищо
този рожден ден ми дойде в повече
три дни оправяне за/от/след него
+ два доста напрегнати дни на работа, отдавна не се бях натягала толкова
ама пък бяха приятни нещата
нали миналата година ти неше балът
Не?
anonymous908491
03-12-2017, 18:54
с една синя рокля се беше показвала
Не бях аз това?
03-12-2017, 19:27
Мен си гледал :D :D
Загубих си часът за зъболекар, ся се чудя утре какво да обяснявам :D
Мен си гледал :D :D
Не, аз бях постнала наистина една синя рокля, с която ми се искаше да съм на бала, но е доста скъпичка, а за да ми я ушият, трябваше по-особен плат, който го няма в България. Да, както и да е, идеята ми беше, че мацката беше модел. :Д
едит: Поласкана съм де, благодаря ти, папи.
Плюс това ранното ставане е полезно.
а аз пък съм трамвай
ден 2, мисля, че ще е тежко на помия
+ че е студено на помия
низнам :(
ден 2 беше в пъти по-лек от ден 1, да не говорим колко по-приятен беше
+беше по-студено отколкото очаквах, дори сега вали сняг, дявол да го вземе
преди 1 или 2 седмици се чудех дали да не си изкарам късите панталони, пък то кво стана, трябва да вадя ушанката пак :(
а аз пък съм трамвай
И готино ли е?
deitona22
03-13-2017, 06:06
И готино ли е?
В колко часа ставаш ти,било то през седмицата,или в почивните дни?
anonymous990763
03-13-2017, 06:40
+беше по-студено отколкото очаквах, дори сега вали сняг, дявол да го вземе
И мен ме изненада. Идеално време за разходка..
deitona22
03-13-2017, 06:43
И мен ме изненада. Идеално време за разходка..
о.0 о.0
Разходка?
А ти къде се загуби?
golemiq_korab_minava
03-13-2017, 07:13
Дъжд и реки от кал. : D
NomNomNom
03-13-2017, 07:27
ок, мрънкам без причина, но вчера купихме много шоколад от фестивала, и бях купила една кутия бонбони 3 вида по 3 бонбона за подарък
и я бях вдигнала на високо - защото са подарък специален
и сутринта намирам два бонбона изядени, при все, че имаше толкова друг шоколад долу на шкафа
ок, голяма работа, ще поръчам нови, ама не мога да свикна още, че всичко трябва да крия
гадно ми е, защото тези бонбони са символ на нещо спонтанно и загриженост от моя страна, която се изразява изключително дискретно и рядко, защото няма как повече, и беше опропастена сега
пък още по-гадно ми е, че и майка ми, и аз сме казали на баща ми, и сега му е много криво, и се притеснявам (той е много много много много емоционален), и не знам какво да направя, чак се чувствам зле, че за него нямаше специални бонбони, и ще поръчам в такъв случай две кутии.
// #когато със семейството ти имате по-сериозни проблеми, обаче драмата се случва около шокорадови бонбони
В колко часа ставаш ти,било то през седмицата,или в почивните дни?
През седмицата в 5, събота и неделя в около 12. Втора смяна - в 11. :Д
Niakoitam
03-13-2017, 09:10
Аз предлагам да вземете да кикнете още някой,който не ви ближе задниците на вас админите или пък не е на вашето мнение ако вече не сте останали 3ма-4ма пък после чакайте чата да е жив. Далновидност му се вика на това,но вие предпочитате да плюете по хората и/или да се правите на много властнички. Халал да ви е...:)
А иначе. Ъпгрейднаха ме. Преминах от телефон Allview на Samsung Galaxy. И докато разбера,че мобилните данни са ми включени и да реша да търся как да ги изключа ми отмъкна от ваучера 10те лева. Като включим и около 40те преди време при презареждане заради,което ги осъдиха и пак го промениха и взимането им по 2.50 лева при всяко презареждане на ваучер, за тъпи услуги,които изобщо и не съм желал вече се чувствам като благотворител за Ментел.
И майка ми вече сдаде фронта въпреки,че малко се дърпаше. От четиримата в семейството само тя не беше със смартфон и тъчскрийн. Е,вече и тя е смартфонка. :)
LoadRunner
03-13-2017, 09:34
Ти умна ли си?
Знаеш ли въобще кво е студентска тройка?
Ти да се правиш че спиш дригите да се чукат.
Не се изнасяй и ще разбереш.
Аз ако бях щях да изнеса тях, ама щото имам физическа възможност и закона на джунглата ми помага винаги. Не бих си нарушил собствения комфорт заради някой си там нагъл съквартирант. Или да бързат докато си някъде на кафе или да се изнасят. Аз винаги съм бил съобразителен и винаги очаквам същото от околните....иначе почти винаги възниква голям проблем.
YoungBloodZ
03-13-2017, 09:35
Охо, ама то още има чат. Интирьесно.
anonymous990763
03-13-2017, 11:41
о.0 о.0
Разходка?
А ти къде се загуби?
Че да. Александър Невски изглежда зашеметяващ заедно с падащия сняг вечерта. :D
Niakoitam
03-13-2017, 12:59
Охо, ама то още има чат. Интирьесно.
И да има скоро ще изчезне не се съмнявай. :) Защото от много време като в секта в тоя чат не се допускат нови хора,не само като цяло,но даже и от форума ( а уж беше чат на тийна).
Ако случайно пък се допусне някой то ще е или пълна случайност или за да бъде подиграван въпросния (не че не може да бъда подиграван и зад гърба му и без да е в чата или докато не пише).
Започнаха и от известно време да се гонят и стари членове "щот админите го можели" и "щот,който не му изнася и не се съобразява с желанията ми/ни или не мисли като мен/нас може да напуска...." :)
YoungBloodZ
03-13-2017, 13:24
И да има скоро ще изчезне не се съмнявай. :) Защото от много време като в секта в тоя чат не се допускат нови хора,не само като цяло,но даже и от форума ( а уж беше чат на тийна).
Ако случайно пък се допусне някой то ще е или пълна случайност или за да бъде подиграван въпросния (не че не може да бъда подиграван и зад гърба му и без да е в чата или докато не пише).
Започнаха и от известно време да се гонят и стари членове "щот админите го можели" и "щот,който не му изнася и не се съобразява с желанията ми/ни или не мисли като мен/нас може да напуска...." :)
Абе и аз чух, че шефовете на чата били цербери. :D
deitona22
03-13-2017, 13:43
Че да. Александър Невски изглежда зашеметяващ заедно с падащия сняг вечерта. :D
Ти си в голямото село?
Виж колко зашеметяващо изглеждат улиците ,после ми говори за храм-паметникът.
Зимата и снега са най-красиви в планината.
anonymous990763
03-13-2017, 14:01
Ти си в голямото село?
Виж колко зашеметяващо изглеждат улиците ,после ми говори за храм-паметникът.
Зимата и снега са най-красиви в планината.
Все ще се намери за какво да се оплачеш. Където и да вали сняг, изглежда красиво.
deitona22
03-13-2017, 14:10
Все ще се намери за какво да се оплачеш. Където и да вали сняг, изглежда красиво.
Ноуп.
Не и в голямото село.
На снимки,да,но след фотошоп,ефекти и т.н.
NomNomNom
03-13-2017, 14:15
и, поканиха ме на сватба, и в поканата написах, че не съм сигурна за +1.
и ми писаха да ме питат да им кажа сериозно и аз казах не.
и току що се изправих за първи път пред истината.
аз съм емоционално обвързана с човек от 1 година, с когото не мога да бъда и няма да бъда.
в момента рязко ми се иска да побегна и да избягам.
всяка вечер сама е пропуснат момент да я споделя с някого.
всеки ден е пропуснат ден да направя на някого вечеря с любов, и да го оставя да ми се наслаждава.
да го забавлявам, да го слушам, да му говоря.
да правим планове заедно.
да си пазаруваме храна заедно
да се чуваме веднъж дневно
да излезем заедно някъде, жените да го заглеждат и да флиртуват с него, за да се чувства желан, след това вкъщи и аз да му покажа колко е искан.
Да имам тайни от него.
Да приемам каузите му като мои каузи и да го подкрепям.
Да ме напътства как да се "боря" в моите битки.
Да му мъркам скута.
Да не му споделям всичко.
Да не му говоря и да изчезвам за 1-2 докато се инатя.
Да не ми се моли и да не ми се извинява.
Да не се извинявам.
Да не му казвам, че ме обича и аз да не му го казвам, защото това е като да казваш на хората какъв цвят е небето днес - само слепите или затворените без прозорец не знаят.
затова всеки ден душата ми е гладна.
Niakoitam
03-13-2017, 15:43
Абе и аз чух, че шефовете на чата били цербери. :D
Чак пък цербери...По-скоро самонадъхали се девойки и младеж дето са се заблудили, че като са станали админи в някакво си разпадащо се с времето чатче са хванали Господ за шлифера..:)
Мразя дъжд. Така, де - обичам, но да е топло на вън и да пече слънце. Или и да не пече слънце, поне да мога да мина само с някво тънко яке/суитчър, не да се обличам с петстотин дрехи и зимно яке. И хем ми е страшен кеф, че съм си вкъщи в момента и ми се пие горещ шоколад със сметана и кукис, хем нещо ми се излиза и разхожда. И въобще - искам слънце, не шибан дъжд.
smilegirl12
03-13-2017, 16:50
Защо трябва да е толкова неразбран? Аз му намеквам - той неее ... Знам, че има препядствия ама айде стига. И си променя мнението по-бързо и от жена, напр ме побърква .. Ама по-силно е от мен.. Вечния въпрос - не можеше ли да е някой друг? Ама се отказвам вече.. Явно не си струва усилията.
Рядко го отбелязвам, но направо ме боли като ви гледам нелепите правописни грешки. Не може ли да стана един коректор :/
Няма да отбелязвам, само ще коригирам тихичко в името на чистотата :/
YoungBloodZ
03-13-2017, 17:30
Рядко го отбелязвам, но направо ме боли като ви гледам нелепите правописни грешки. Не може ли да стана един коректор :/
Оплакват се като го правиш. :(
Разбирам болката ти. И аз получих пристъп като го прочетох. "Препядствие" - дори не мога да го произнеса. То май няма смисъл и да се отбелязва правописа на конкретната потребителка - затънал случай е, а и скача след като някой й каже нещо. А не съзнава колко неприятно изглежда отстрани.
Някойтама, не знам колко официален е този чат, след като знам за други два активни, ама карай XD.
pac0line
03-13-2017, 17:57
zdr pi4ove i pi4ki, живота е много странен и наивен, не мислите ли :/
Чак пък цербери...По-скоро самонадъхали се девойки и младеж дето са се заблудили, че като са станали админи в някакво си разпадащо се с времето чатче са хванали Господ за шлифера..:)
аз си ругаех едната редовно и само гледах сеир след това :D
щом ме добавиха после да ме тролят явно им бях бръкнал в ... ама нямах време за тях тогава
YoungBloodZ
03-13-2017, 17:59
Аз предлагам да направим нов чат и haritov да е единствения админ.
Разбирам болката ти. И аз получих пристъп като го прочетох. "Препядствие" - дори не мога да го произнеса. То май няма смисъл и да се отбелязва правописа на конкретната потребителка - затънал случай е, а и скача след като някой й каже нещо. А не съзнава колко неприятно изглежда отстрани.
Просто с нейното вече ми дойде малко в повече, но като цяло има елементарни неща, които се бъркат. А дори няма да споменавам рандъм употребата на пълния член.
пт: готино е, че минава оттук само заради възможността евентуално да съм тук и да се видим за смолтолк. Не виждам друга причина някой да минава по тази умряла улица. То и аз поостанах да си браузвам заради същата възможност де.
Ще имаме развитие (не твърде голямо де, точното количество) дами и господа, време беше.
И трябва да спра да се тъпча със сладко, имам проблем май.
Давам си следващите два дни за поправка, за днес вече е късно.
в този форум има твърде много хора с психични отклонения
не бих преживял да ги събираме пак на едно място в мое присъствие
deitona22
03-13-2017, 18:09
Абе кви са тия чатове?
Я разясни малко у лицевата книга.
YoungBloodZ
03-13-2017, 18:10
Абе кви са тия чатове?
Я разясни малко у лицевата книга.
k
в този форум има твърде много хора с психични отклонения
K'во се правиш, че не си един от тях... :D
Защо трябва да е толкова неразбран? Аз му намеквам - той неее ... Знам, че има препядствия ама айде стига. И си променя мнението по-бързо и от жена, напр ме побърква .. Ама по-силно е от мен.. Вечния въпрос - не можеше ли да е някой друг? Ама се отказвам вече.. Явно не си струва усилията.
Колко бързо ги намираш... А си само едно лапе. Накъде отива света.
deitona22
03-13-2017, 18:14
Колко бързо ги намираш... А си само едно лапе. Накъде отива света.
"Лапета" в днешно време са многооооо оборотни.
Отива от лошо на по-лошо.
k
K'во се правиш, че не си един от тях... :D
после ще коментираме сега трябва да действам докато тая циганка е топла
"Лапета" в днешно време са многооооо оборотни.
Отива от лошо на по-лошо.
Защо е така и как може да се промени нещо според теб?
deitona22
03-13-2017, 18:21
Защо е така и как може да се промени нещо според теб?
Аушвиц да заработи на бързи обороти.
Няколко рудника в Сибир да заработят също.
А,и
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/168/flamenwerfer.jpg
Аушвиц да заработи на бързи обороти.
Няколко рудника в Сибир да заработят също.
А,и
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/168/flamenwerfer.jpg
Злото не се оправя със зло. Ценностите на едните (Аушвиц и Сибир) са същите като на другите (развратените лапета).
Злото не се оправя със зло. Ценностите на едните (Аушвиц и Сибир) са същите като на другите (развратените лапета).
si vis pacem parabelum
deitona22
03-13-2017, 18:24
Ma тва не е зло.
Ще копаят уран,злато,платина и т.н
Полезни неща.
si vis pacem parabelum
Зависи за какво става въпрос. В случая съм склонен да се съглася с небуквалния смисъл на горното.
Jack_Reacher
03-13-2017, 18:30
ако нещо не ви харсва - променете го!
дъждът и мен ме дразни, но следващия уикенд ще отскоча до Гърция
Зависи за какво става въпрос. В случая съм склонен да се съглася с небуквалния смисъл на горното.
с каквото те мерят с такова и отмервай
стара българска поговорка
с каквото те мерят с такова и отмервай
стара българска поговорка
Стара българска, ама още в Изход е писано "око за око".
Стара българска, ама още в Изход е писано "око за око".
и кво?
и кво?
Кво кво? Почти всички народни поговорки са крадени от Библията.
споко библията не е била на почит в земите ни тогава
споко библията не е била на почит в земите ни тогава
Ако приемем че поговорките са измисляни преди християнизирането на населението значи трябва да се отбележи, че българите са Божи угодници.
Ако приемем че поговорките са измисляни преди християнизирането на населението значи трябва да се отбележи, че българите са Божи угодници.
защо?
защо?
Защото са имали Божие Откровение още преди да се запознаят с Библията.
Защото са имали Божие Откровение още преди да се запознаят с Библията.
защо ?
защо ?
Използвали са много библейски мисли без да познават Библията. Може да се отдаде и на случайността. Но вероятността за това е много малка.
Niakoitam
03-13-2017, 19:07
Някойтама, не знам колко официален е този чат, след като знам за други два активни, ама карай XD.
Изкушавам се чак да те запитам как се казват и кои хора участват в тях, но от друга страна не знам дали вече ми се влагат такива взаимоотношения с уж реални хора дето ми се крият зад профилченца сакън да не ги ухапеш... :)
Използвали са много библейски мисли без да познават Библията. Може да се отдаде и на случайността. Но вероятността за това е много малка.
защо
https://www.youtube.com/watch?v=OxPv8mSTv9U
Ракишине, точно днес се сетих за Маруун 5 и съм им изслушала 10 песни на рипийт... Няаше кво да пуснеш.
ОН: Той си отряза ръката от китката за нея, а тя го гони из къщата със преспапиета, ножове, свещници и звъни на колегите си от ФБР, за да я спасят... Купи ѝ обувки Шанел последен модел... Накара най-големият ѝ недоброжелател от работата да си изяде мозъка сам... Дори пусна фойерверки за нея! Е, те това е канибалската любов! Толкова е тъжно, горкият безрък Ханибал... :(
а интересно библията откъде ги е взела.
https://youtu.be/h4ji5R4ET7A Когато чуеш това като за добро утро. :Х
а интересно библията откъде ги е взела.
Откъде ги е взела?
deitona22
03-14-2017, 10:41
https://youtu.be/h4ji5R4ET7A Когато чуеш това като за добро утро. :Х
https://www.youtube.com/watch?v=jsdawgd0azk&ab_channel=smultt
Предпочитам тва да чуя за добро утро.
golemiq_korab_minava
03-14-2017, 10:50
Откъде ги е взела?
От адам и еваа
AnarchyBoy
03-14-2017, 11:25
...Когато си от типа хора,
които биха изтанцували
блуса на живота си,
заедно с нея, под дъжда...
А тя е от жените,
които не биха направили
и 5 крачки, защото
ще се измокрят....
Различен е дъждът в хората...
за влюбения - Нирвана,
за останалите.... просто лошо време.
Вътрешен - взет!!!
В понеделник в 13:30 стискайте палци!
YoungBloodZ
03-14-2017, 13:20
Вътрешен - взет!!!
В понеделник в 13:30 стискайте палци!
Успех и като завиваш да сигнализираш!
Успех и като завиваш да сигнализираш!
Пожелай ми да потеглям на 2к оборота. :Д
AnarchyBoy
03-14-2017, 13:25
Зависи к'во караш Лиле ;д
На к'во се учиш? ;д
Откъде ги е взела?
от езическото ежедневие))
Обичам, когато се говори без недомлъвки, честно и открито. Най-накрая. Толкова по-лесно е да се разберем, можеше и по-рано да се случи и да си спестя куп безсмислени тревоги.
Макар че разбирам, че е трудно, де.
Ще пазя нужната дистанция, никой от нас няма нужда от обратното.
Намерих си интересен стимул за тренкане ;д
Зависи к'во караш Лиле ;д
На к'во се учиш? ;д
Не знам как въобще се осмеляваш да ѝ говориш, че и да вкарваш небрежен ежедневен тон. Супер нагъл си. А обръщението няма и да го коментирам.
Niakoitam
03-14-2017, 15:03
Не знам как въобще се осмеляваш да ѝ говориш, че и да вкарваш небрежен ежедневен тон. Супер нагъл си. А обръщението няма и да го коментирам.
Не че нещо,но в чата едно Инче си имахме. Може ли без последователи Пантерчета и тук? :D
Ако Лина има нещо да му каже ще му го каже. Ако не ще го игнорне за пореден път и готово. :)
AnarchyBoy
03-14-2017, 15:18
Абе ти що не си гледаш собствената паничка? Да съм те питал? Айде освободи ме от присъствието си.
АгентМура
03-14-2017, 16:04
Абе ти що не си гледаш собствената паничка? Да съм те питал? Айде освободи ме от присъствието си.
Ти не си удостоен с присъствието й.
AnarchyBoy
03-14-2017, 16:20
И по-добре
https://youtu.be/SR6iYWJxHqs
Да.
Fuck it.
4RD ShtrudeL
03-14-2017, 17:50
http://prikachi.com/images/176/9067176q.png
честит рожден ден щрудел
честит рожден ден щрудел
честит рожден ден баничка с ябълков пълнеж
честит рожден ден щрудел
да си жива и здрава :}
YoungBloodZ
03-14-2017, 18:18
http://prikachi.com/images/176/9067176q.png
честит рожден ден щрудел
честит рожден ден щрудел
честит рожден ден баничка с ябълков пълнеж
честит рожден ден щрудел
да си жива и здрава :}
То хубаво, ама тук няма да го види. Аз затова ѝ честитих във фб. 8)
Йес, бе! Навита е за трета част! <3
golemiq_korab_minava
03-14-2017, 19:20
https://youtu.be/SR6iYWJxHqs
Да.
Fuck it.
Кога ще смениш вече сексуалния аватар с друго творение? :д
AnarchyBoy
03-14-2017, 19:44
https://www.youtube.com/watch?v=DB81R3NQ3VI
https://68.media.tumblr.com/2dfc3369827df9b981e111d7fd8fc732/tumblr_mvemcyarmn1rslphyo1_400.gif
It's when the good things happen to me
I use to call you up immediately
I got so many good things coming my way
But there is no one to call today
да го еба у времето да го еа
deitona22
03-15-2017, 10:22
да го еба у времето да го еа
Що ве?
Ни вали,ни е студено.
Даже слънце грее.
Чук си е.
Изтеглих си хубавата книга, сега ще видя да си заредя таблета и евентуално да подкарам някакъв рийдър, за да чета от там. Което звучи лесно, но не е чааааак толкова лесно реално. :д Ама съм окей, ако не на таблета, поне на компютъра ще я чета.
След като дълги години беше изгубен, успях случайно да открия един много ценен за мен Torspo стик за хокей на лед.
Щастлив! :)
След като дълги години беше изгубен, успях случайно да открия един много ценен за мен Torspo стик за хокей на лед.
Щастлив! :)
You finished? Cause that sugarless motherfucker's gonna be the last drink you're ever gonna have!
divergent
03-15-2017, 18:49
Последните три дни минаха перфектно. А картофите на фурна се получиха по-добре от очакваното!
Прекратихме напълно взаимоотношенията си и сега се чувствам една идея по-спокойна. Не знам как не го направих отдавна. В началото бях адски ядосана, но сега вече осъзнавам, че това е правилното решение.
А сега нещата май се усложниха. Получава се нещо от сорта на "We said no strings attached but I still got tied up in that". Сигурна съм, че нямам абсолютно никакви чувства и всичко е само за забавление. Обаче днес като зарибяваше една колега, въпреки да знам, че го прави на майтап, за да видим дали наистина е толкова лесна, се хванах да изпитвам ревност. Явно трябва да се отдръпна преди да стане яко филм.
LoadRunner
03-15-2017, 19:18
къде е Tuzaro уе?