.
Затворена тема
Страница 48 от 288 ПървиПърви ... 384445464748495051525898148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 7188
    Мега фен Аватара на babity
    Май грипче съм лепнала. Снощния епик фейл го отчитам като знак от съдбата. Писано ни е да сме заедно, просто той не го знае все още. Последен изтерзан опит довечера... Ако не, значи трябва да го изчакам да стане готов (или да поумнее, което навярно никога няма да стане). 'Неска тоя малкия ми остави въздух за дишане и т'ва е страхотно. С'а маратон на сериалката и довечера прогресивна смърт за малкото ми останали мозъчни клетки.

По-ужасна нощ не съм имала, и не си спомням някога да съм била по-уплашена. Все още не мога да се успокоя и всичко ми трепери. Помислих си, че този път вече ще го изгубя завинаги. Поне го стабилизираха и си го пратиха в къщи да си се грижа за него

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    По-ужасна нощ не съм имала, и не си спомням някога да съм била по-уплашена. Все още не мога да се успокоя и всичко ми трепери. Помислих си, че този път вече ще го изгубя завинаги. Поне го стабилизираха и си го пратиха в къщи да си се грижа за него
    о_о какво е станало?!

он: Айлячец ден ми е. Снощи беше прекрасна вечер. Едвам дишахме и двамата преди да заспим. Което говори само за хубави неща, мър. Искам го всяка секунда, толкова е яко... След почти 2 години, мисля, че никога няма да успея да му се наситя. Моето си момче, бе <3
    Щастлива съм.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не мога...не знам как ще продължа

не вярвах, че е възможно да намразя собствените си родители до такава степен...ще се махна...ще се махна

Мега фен Аватара на pandabear
    днес денят мина почти пълноценно, винаги може и по-добре обаче (: събрах около 2-3 чувала с дрешки, играчки и книжки, утре ще ги занеса на дечицата, надявам се да се зарадват много. прехвърлих цялата му информация на лаптопа ми, направо ми се насълзиха очите през това време. леле, ще ми липсва, адски много, не знам как ще издържа 4 месеца без него, поне знам, че ще е добре. и аз ще се справя, няма начин да не се. за първи път от месеци посетих отново плувната зала. просто реших, че вече е време да продължа. бях забравила колко е прекрасно. плувах в продължение на часове, а като излезнах от водата, все едно бяха минали секунди...обожавам това чувство. отърсих се от много негативни мисли.

Град
    My own world
    Малко скучен ден. По-скоро следобяд, де. Ама нищо, ще го преживея. Някак. XD

Супер фен Аватара на weheartiit
    писна ми все аз да ги търся
    който се сети за мен вече,аз повече няма да звъня и да се бутам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    колко е хубаво да си имаш собствена стая с голяма спалня, ебахти мини сладурското радио, високи тавани и огромни прозорци в центъра на града <33333 юутно ми е. а това е много важно за телците :Д
    утре се очертава ден с приятелката - учене + кино.
    хубаво ми е

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    колко е хубаво да си имаш собствена стая с голяма спалня, ебахти мини сладурското радио, високи тавани и огромни прозорци в центъра на града <33333 юутно ми е. а това е много важно за телците :Д
    утре се очертава ден с приятелката - учене + кино.
    хубаво ми е
    Честито, Маги, страхотно звучи!
    Особено частта с голямата спалня и големите прозорци!

Моята стая за сметка на това мяза на бардак. Честно, в Афганистан след бомба би изглеждало по-добре :д Не знам майка как още не ме е изхвърлила от нас :д
    Ентусиазирано ми е. Малко работа сега, диво обикаляне по магазините утре и вечерта официална среща с моето човече <3

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Наранена и бясна на лицемери.. Но в същото време и щастлива. Радвам се на хората, които останаха с мен, а не станаха като другите отрепки. А и един приятел ме изуми с таланта си ^_^
    Дано да успея да се задържа далеч от тези, които ме дърпаха назад и да продължа да се развивам..

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    о_о какво е станало?!
    Получи нещо като сърдечен удар и бяхме посреднощ в спешното. Слава богу сега е по-добре. Просто щях да се побъркам.

Иначе сега всичко е наред, цял ден бяхме заедно и си говорихме, когато не спеше, след малко може би някой филм ще пуснем и ще прекараме остатъка от седмицата заедно

Утре пак ще има интервенция с много драматични филми. Имам още само два дни да се лигавя, после няма за кога.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Получи нещо като сърдечен удар и бяхме посреднощ в спешното. Слава богу сега е по-добре. Просто щях да се побъркам.

Иначе сега всичко е наред, цял ден бяхме заедно и си говорихме, когато не спеше, след малко може би някой филм ще пуснем и ще прекараме остатъка от седмицата заедно
    Радвам се, че всичко е наред.

он: Не знам какво ми става. От време на време се сбъгясвам и забивам като стара машина. Имам нужда от огромен рестарт. А може би дори шът даун за малко. Ей така, да свежна после и да си изпълнявам процесите весело. :>

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Честито, Маги, страхотно звучи!
    Особено частта с голямата спалня и големите прозорци!
    Мерsим! Окупирала sъм sпалнята s 3 одеала, и 5 възглавници. На прозорците sъм закачила ефектни бели перденца. Много ми е хубаво, бее!
    Уsпех на теб и твоята sтая. Знам колко трудно е да sе чиsти и пренаsя в друга държава.

Добре ми е. Чакам я да дойде, да и покажа апартамента. Поsле отиваме да учим в библиотеката, а sлед това sе очертава да отидем на кино.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нямам особено настроение,някво...никакво ми е
    maDamn

Мега фен Аватара на Colouring
    Оф, трябва да кажа на нашите, но просто не знам как. Искам да измисля добра тактика и то скоро. :Д
    Иначе като заговорихте за стаи, трябва днес да си оправя моята. От супер много време се каня, трябва да почистя, подредя... абе, да внеса малко ред.
    Ей сега отивам да решавам задачи обаче, след това вероятно ще подреждам.
    П.С. Снощи ми се разтопи сърчицето от работите, които каза.. <3 Ех, хубаво е да си влюбен!

вчера се прибрах от морето..... не ми се тръгваше сега чувствам голяма носталгия.. отново се завръщам към черно-белите си дни...

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Имам чувството, че започваме да се въртим в омагьосан кръг с него,
    никакви промени от негова страна. А на мен почва да ми писва да се опитвам да бъда
    по - спокойна и добра, обаче никой да не го забелязва. Не спира да избухва за най - малкото и дори не се съобразява какво говори, когато е ядосан.
    Живей за мига!

Град
    My own world
    Тъжно ми става за дребосъка. :/ Още не мога да се окопитя. Много искам скоро да сме готови за нова животинка, защото много радост ни носеше и се чувствахме прекрасно заедно да се грижим за нещо, най-сетне.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    днес се чувствам по-добре

заради някой си и сънят ми се наруши и прибягнах до лекарства
    трябва да съм непукист, ама не ставаа

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Тъжно ми става за дребосъка. :/ Още не мога да се окопитя. Много искам скоро да сме готови за нова животинка, защото много радост ни носеше и се чувствахме прекрасно заедно да се грижим за нещо, най-сетне.
    'Що бе, пора да не изпъна краката?

Не ми се седи кой знае колко у нас, пък ми е гузно, че ш' излизам. Прави ми се нещо, ама не ми се прави кой знае колко

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Колко ти деликатна обаче...

тъпо ми е нешо.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Задоволство на макс! Чувствам се готова за заминаване. Поне до степен, че съм облечена и обута, де, психически никога няма да съм готова май :д

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    'Що бе, пора да не изпъна краката?
    Как не те е срам?

Супер фен Аватара на paradosou
    Изцяло подвластна на ентусиазма съм, забавленията са малко на заден план, но пък уча с впечатляващо желание . Покрай тоя рожден ден какви неща се случиха... вечно предизвиквам някакви странни ситуации, стабилна веселба имаше тоя път. Във вторник си чакам и поръчката. Нямам търпение!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не мога вече, чакам с нетърпение да се махна, сега използвам последните часове да сготвя нещо
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си