.
Затворена тема
Страница 124 от 288 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 7188
    Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Самотно както винаги. Чувството да обичаш и да бъдеш обичан явно не е за при мен.
    this^

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хубаво ми е.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Добре ми е, доста бързо мина тоя ден.

Трябва да измисля подарък, че наближава рождения му ден. Хм.

anonymous708973
    Guest
    Няма да се разболея, бе! Гр.

Глупава се чувствам. Не е нормално да ми е толкова трудно, бе.

Отивам за изпит. Който ако не изкарам ще скоча в Гарона, честно. После се прибирам и ме чака генетиката. Баси тъпото! И вън пак е убер студено и вали.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Егати как ме цепи главата. И това не е нещо ново напоследък обаче.Стана си и като традиция.По-скоро ще е изключение ако пропусне един ден да ме боли и само се блъскам с аналгин.

Иначе се чудя какви са тези постоянно повтарящи се мотиви в сънищата ми, които започнаха от около седмица и половина, две най-много. За този период 3 или 4 пъти сънувах следният мотив. Седя на някаква голяма маса отрупана с разни ястия и питиета.Тя е изцяло обиколена със столове, на които седят множество хора. На съседният стол до мен седи една съученичка и се веселим и се бъзикаме,че даже в днешният на бъзик и под ръка се хванахме за малко. Мотива с многото веселящи се хора го имаше и в други. А също и този дето вчера споменах за жената променяща се в мъж (нещо, което не е баш както го виждам в началото).Тази нощ пък беше календар, а зрението ми беше замъглено от нещо и виждах нещо като графики и латински букви.И една отличаваща се сякаш 20-ка като си позимих очите. Какво ли трябва да е това число.Преди няколко дни пък се отличаваха пак някакви като 20ки на три часовника дето уж спираха пък тръгнаха неочаквано.20 ноеври.Дали или пък не? Какво купон? Дали или пък не? И да е какво от това?
    Да не е забравена дата някаква? Да има нещо важно тогава? Годишнина, рожден ден, паметна дата? Понякога мозъка ни се опитва да ни предупреди за подобни забравени дати, така мисля, така го разбирам аз. Опитай се да си спомниш дали не си се уговарял с някого, да не е празник, почивка от работа ако щеш?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Отивам за изпит. Който ако не изкарам ще скоча в Гарона, честно. После се прибирам и ме чака генетиката. Баси тъпото! И вън пак е убер студено и вали.
    Стискам палци за изпита, успех!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    УСПЕХ!!!

Аз съм добре. Уверена съм.

Мега фен Аватара на pandabear
    50-60 страници, минати за около час и пак 6, направо цялата гениалност в мен се е събрала. жалко, че всичко останало от днешния ден не струваше. а, не, всъщност научих, че стар познат ще се връща в класа отново- това малко ме усмихна. иначе отново съм уморена и леко изнервена. явно е време да превключвам на мод: "все ми е тая" и да го карам по-спокойно, отивам да правя спагети, после някое филмче или книжка. това е което. ;]

Мега фен Аватара на vagarious
    Не понасям да го виждам, това не е за мееееен.Не трябва да е така, по дяволите.Бахти, все по-трудно става, а уж времето си минава .. и кво от това!?!??! оффф ... все тая, тази вечер е поредната на сериали и самотичка.Поне не се чувствам зле, както преди .. мисля.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да не е забравена дата някаква? Да има нещо важно тогава? Годишнина, рожден ден, паметна дата? Понякога мозъка ни се опитва да ни предупреди за подобни забравени дати, така мисля, така го разбирам аз. Опитай се да си спомниш дали не си се уговарял с някого, да не е празник, почивка от работа ако щеш?
    Няма нищо свързано с датата 20 ноември. Ден като ден ми е. И дори не съм сигурен дали има нещо и дали се отнася за тази дата.Интересното е че в същият този днешен сън носих и раница на гърба си, което според един съновник значи тежест, проблеми, отговорности и т.н.Тази раница като седнах на масата я сложих на едно като рафтче отдолу като на чиновете и там си остана до последно.Като бяхме станали подгоних едно прасе, което в съновниците значи късмет,печалба имаше и други подобни знаци то се разквича,поизплаши ме малко, блъсна се в нея и затрупа раницата.После бях пак на някаква голяма маса.Иначе въпросната съученичка както и един "приятел" дето ми заби нож в гърба сумарно напоследък съм ги сънувал най-често в дадени периоди или пък не.Без преди това ама грам да съм мислил за тях.Него май последно го сънувах като в съня почти насила ме караше да се сдобряваме както обикновенно в сънищата ми с него къде с доброта и подкупване къде със заплахи и аз събрах сила и му казах да ми се маха от главата.А иначе с тази съученичка много се уважаваме,но ако не се засечем някъде по някаква случайност се виждаме предимно на сбирките на випуска веднъж годишно по последни дати около средата на юни месец и най-често тя е едно от двете момичета от класа,които винаги правят така,че да се окажа в центъра на вниманието и на купона..Даже преди години без да съм я питал нищо ми предложи помощ за да ме уреди в един университет.Предложение, от което не се възползвах
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Спокойно ми е. Отпуснато. Става все по-натоварено в офиса, особено с допълнителните задължения, които ми прехвърлят напоследък. Като го познавам сигурно пак ме гласи за нещо.

Доволна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на spopi
    Страхотно!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Чувствам се...Страхотно. Сериозно. Той ме кара да се чувствам страхотно.

Идиота е супер тъп, признавам го! Бива ли да му кажа "Сега карам последен час." и той да ми отговори "Не знам.". Смяла съм се 1 час на това. -_- Ох...Трябва да спра да се смея на простотии..

Искам един ден прекаран с двете ми най-скъпи същества. Само с тях двамата. Ще накарам Георги да дойде в скоро време да спи в нас. И без това имам нужда от един дъъъъъъъълъг и отегчителен разговор с него. Мнооооого дълъг и мноооооого отегчителен. Не сме имали такива разговори от...20 дена. Може би 21...Ох..;/

А той си ми е прекрасен както винаги.

Липсва ми Не го усещах досега ..
    Като изключим това съм си добре. :/

Супер фен Аватара на prince
    Чувствам се перфектно, нямам търпение да отида у едно аверче да гледаме мача Ювентус - Реал Мадрид.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    тъпо
    преди една година беше същото
    и сега пак ще съм филмче
    много жалка история беее
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от polssa Виж мнението
    тъпо
    преди една година беше същото
    и сега пак ще съм филмче
    много жалка история беее
    “Само на ограничените хора са нужни години, за да се освободят от дадено чувство.”

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Направих си блогче и започвам да си го пълня, юпии. Голям кеф ми е.

Има само едно нещо, което ми липсва, но когато и то се оправи животът ми ще бъде перфектен.

Лудо влюбена мисля само за едно момче :@ :3

Мега фен Аватара на xoxi
    Май казах повече, отколкото трябва....
    Чувствам се глупаво. Разголих къстче от душата си, което беше свикнало да стои на тъмно и студено.
    Защо въобще ми трябваше да си отварям устата?!
    Карай да върви. Това ще ми е за урок.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Направих си блогче и започвам да си го пълня, юпии.
    Искам лиииииинк! *леко нахалитетна*

пт: Няма такава изродска песен, ей! Мога да я слушам цял месец 24/7 и пак няма да ми омръзне!

С него си четем мислите...Мда...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Възмутен съм, моят отбор да ме предаде да не може да бием белите курви на нашия стадион , кофти. Ще се придържам към покера , него го чаткам повече

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Твоят отбор има отчайваща нужда от класни халфове, второто полувреме Пирло грохна и играта ви замина.

Дам, както винаги предположенията ми се оказват напълно точни. Явно така е писано.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Левитиращо ми е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си