- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Напазарувах си доволно - както и за себе си, така и подаръци за рожденния ден на приятеля ми и порадъчета за Коледа на близки. Хубаво ми е !
Днеска отново тренировки и нищо друго . Но поне си поговорих с тренерката и се изяснихме за доста неща . Днеска ще излизаме с двама съотборника на моят пич и техните приятелки . Утре и двамата сме свободни и ще напазаруваме подаръци и ще прекараме малко време заедно .
Умирам от кеф, че съвсем случайно попаднах на сайт с ужасно много книги, които са абсолютно нелегално качени. Има ги в 5-6 различни формата и на няколко езика. Втори ден вече прекарваме с приятеля ми в тази съкровищница, прегледахме близо 1000 страници, в опити да свалим колкото се може повече книги. Ще пада четене!
![]()
E, да вземеш да го дадеш ли? :д
мн крив ден...от сутринта ми тръгна на криво...и на всичко отгоре в главата ми е само той и снощната ни среща :@ .. чувствам се наистина гадно ;ххх
Изморено-доволно.
Удовлетворението от добре свършената работа.
И са ми толкова готини.
А аз не знам какво искам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Охх искам да ми споделя бе..-_- Тоест..Не че не го прави, но някак си отбягва важните неща..Говоря за наистина важните. Искам, искам, искам..Да знам какво се случва. Тоест аз се досещам и без да ми го каже донякъде, но факта, че може да е и по-зле...Ме изгаря. Знам, че е сериозно, сигурна съм просто. Иначе нямаше да го споменава постоянно 'без да иска'. Просто не смея да попитам каквото и да е...Страх от реалността може би?
Както и да е. Обичам си го.![]()
Не ви ли писна в края на всеки си пост да пишете "Обичам си го!". :Д
Иначе съм изморена, но ям мандарини и това е най-важното. Обичам ги. <3
Обичам си го!
Винаги ми е правило впечатление, че в тази тема обвързаните момичета и в някои случаи момчета казват какво искат от човека до тях на доста повече хора, с целта това да бъде видяно от конкретния човек, ВМЕСТО директно на него да кажат. Обидно е ;х
yippee ki yay
Последно редактирано от umri : 12-04-2013 на 23:04
Temet Nosce
벨야카
Аз пък искам одеалце, филмче и Него, ама няма как :/
Не мога да повярвам, че трябва да отида на тъпата лекция от 7:45. Вчерашният изпит трябва да съм го изкарала... Дано.
Нямам търпение социалните да ми преведат парите.
Вчера пак съм успяла да си измъкна зарядното и лаптопът се изключил. Говедото обаче ми звънна в 6 сутринта и продължи да спи. Това е толкова миличко! ^w^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пхахах, дааа
По темата: Добре съм. Станах по-рано (както винаги, напоследък), за да пиша по история. После малко по малко ще се оправям и отивам на училище. Около мен интригите си се развиват с пълна скорост, но вече спирам да слушам, когото и да било. Вярвам само на това, което аз чувам и виждам; а не на неща, които разбирам 4-та подред.