.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Идеята е, че природата е дала всичко необходимо като механизми, стига да се вслушваш в себе си. Църквата не е нужна за спасението на който и да е и определено лъже, че спасява душата на някого. Това е само в твоята власт.
    hecu2, човекът е не само съзнание, но и материално тяло. Затова в служенето на Бог трябва да участва и то по един или друг начин и това става примерно чрез ходенето църква.

Ние християните не сме някакви "летящи холандци" отделени съвсем от житейската реалност, имаме си и тела, които също са от Бога. НалЕ!

Затова служенето на Бога трябва да има своя материален израз в Църквата, а не само високопарни духовни думи.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2019 на 14:58

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Затова служенето на Бога трябва да има своя материален израз в Църквата, а не само високопарни духовни думи.
    Това тяло е МОЕ! ; ) Моя собственост. А не на Бог. Знаеш ли кое е доказателството? Доказателството е, че АЗ, а не Бог носи отговорност за това тяло. То принадлежи на онзи, който отговаря за него, и това съм аз.

Така че това тяло служи на МЕН.

А АЗ служа ли на Бога?

Ето какво правя аз. Докато вие ходите в църквата, за да седите на пейка на сянка... аз се опитвам да се свързвам с хората, за да мога да им помогна с практически решения и съвети как да се изправят срещу лъжите на злите хора в този свят. Как да се научат да отстояват себе си и как да се справят с най-големите страхове.

Ти защо си мислиш, че съм тук. Надявам се, никой не се заблуждава, че изпитвам необходимост от вашето внимание?

Никой не ми плаща за това... Водя два живота - един, с който печеля пари, с които да живея и да влагам в другия - който е посветен на Войната за умовете. Трудя се за двама в живота, който ми е даден, за да го живея като за един.

Никоя църква не е идвала да ми каже "мерси!"... Понеже в църквата няма да ти кажат нищо от това, което аз казвам тук. Разбирам, да беше нещо относително. Само че то не е - то е абсолютна истина. Тогава защо няма да го чуеш в църквата?

Понеже църквата е постройка, която да прави сянка на ред пейки : P

Иначе вятъра ще ви гаси свещичките.

Мега фен
    Това тяло е МОЕ! ; ) Моя собственост. А не на Бог. Знаеш ли кое е доказателството? Доказателството е, че АЗ, а не Бог носи отговорност за това тяло. То принадлежи на онзи, който отговаря за него, и това съм аз.

Така че това тяло служи на МЕН.
    Тялото не е твое, защото когато умреш те изоставя, това което остава с тебе след смъртта, то е наистина твое. И това е свободната ти воля, която в своята свобода е много важно какво е избрала за свои Бог. А някакво състояние, в което душата няма бог не съществува, просто се заблуждаваш, че нямаш бог и как си бил себе си - глупости.

Ти носиш отговорност за тяпото, като стока под наем, докато ти свърши живота.

Относно църквата, тъй като съм християнин и следвам Христос, Той е създал църквата и е говорил за нея и за храма. Да, определено по-лесно и мързеливо е да не ходиш на църква, но по-лесното не винаги е правилно.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2019 на 16:34

Никой не ми плаща за това... Водя два живота - един, с който печеля пари, с които да живея и да влагам в другия - който е посветен на Войната за умовете. Трудя се за двама в живота,
    Nice. И аз се интересувам от контрол на съзнанието. Описанието ти на техниката за промиване на мозъци е много точно.

Поздрав за всички в психосферата https://www.youtube.com/watch?v=7TUPAXliAIM

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Nice. И аз се интересувам от контрол на съзнанието. Описанието ти на техниката за промиване на мозъци е много точно.
    Ми... заповядай на сайта! В Библиотеката има много точни материали. Не са някви книжки оттук-оттам, а са точно за какво става дума. Има какво да се научи =)

Между другото... набирам доброволци преводачи от английски, има страшно много работа за превеждане, с която някой може да ми помогне, ако му се иска.

Не плащам нищо по принцип! =D И все пак, мога да дам някой лев, ако се спазарим. Но не очаквайте даже да се доближа до това, което преводачите би трябвало да взимат. Ако имах кинти да плащам за помощници, нямаше да превеждам сам.

СПЕШНО обаче е нужен преводач от немски. И никога да не сте превеждали, няма страшно, аз ще помогна, ще ви държа за ръчичка ако трябва, само ми трябва някой да знае езика. Става дума за техническа книга, би трябвало да е написана на по-хорски език, но не знам доколко.
    Последно редактирано от hecu2 : 09-21-2019 на 17:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си