View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Наистина с матовите лакове става така - ефектът се губи на следващия или по-следващия ден, лакът лъсва.
JoLLiE92
11-29-2013, 08:47
аз палта от Манго си вземах и си бяха прекрасни, но бяха прекалено скъпи, пък и вече няма, освен от сайта, и якета /късички палта/ пак като цяло от там съм вземала и съм доста доволна, но аз и не търся много дебели материи, защото ми е неприятно
от Орсей съм вземала преди доста време и пак бях доволна, даже още го слагам понякога, макар да е на 4+ години
якета от БАС /сега ТруРайдърс/ и ЛитълБиг - спортни и много по-дебели и топли от палто, но не ги и слагам като цяло, ако не се ходи на планина
а ванилията на Орифлейм не мирише на ванилия, на сладолед си мирише, супер е, но ми е ужасно - доста мазничко идва, използвам само вкъщи след баня на дебел слой за устните /след някакво ексфолиране, с четка за червило/
А един въпрос - не се лакирам от мнооого отдавна, реших да взема един черен матов лак, супер като издържливост, но на 1-2 дена започна да изглежда като нормален, това окей ли е, или да търся друга марка /този е някакъв Голден Роуз, само от него намерих черен/
на мен ми е по-неприятно да треперя зимата :cool:
Моето струваше мисля 120лв от магазин който вече не съществува :Д беше малко, защото е качествено, но пък кройката му е съвсем простичка. Бях загледала едно друго, по-дълго, по-кокетно за към 200, но прецених, че няма да ходя всеки ден с токчета и по-добре по-функционално. Харесах си и едно от някакъв по-"модерен" магазин за същите пари беше много красиво, но по отношение на качество не може въобще да се прави сравнение. На същото мнение съм и за зимните ботуши - не си ги купувам от мола и не гледам да са по-евтини или по-модерни, просто да са качествени. От тея неща зависи дали ще ми е сухо и топло няколко месеца.
За спортни якенца, любимото ми мое е на Кенвело и го обожавам. Имам го от сто години и продължавам да го нося. Тънко е, не е зимно, но има странната функция да топли ако е студено и да бъде леко ако времето е топло. :cool:
Имам от 3 години един шлифер, който обожавах когато си го купих, но сега всички кифли плъзнаха с такъв и вече не мога да го сложа. :( С този магазин, откъдето го купих, винаги е така. Пуснат някакъв по-екстравагантен модел в малки количества, след 2-3 години всички магазини изкопират модела на два пъти по-ниска цена и всяка долнопробна селска пръчка тръгва с такова. Дори и не го носят както трябва.... ;/
Искам да я пробвааааам нежната грижа! Моята приятелка с I love... балсамчето има точно ванилия и сладолед и мирише опияняващо :) Иначе мисля, че консистенцията на всички е една и съща .. само ароматът е различен.. за стика може да не е толкова чак мазен, но не знам... аз си я обичам точно защото е мазничка :cool:
А за матовите лакове - да, такива са.
Матовите лакове аз си ги мажа с матиращ топ лак отгоре след няколко дена и така докато не се обелят.
Моето палто е купувано от димитровградския пазар и карам с него трета година. Супер скучно черно, с типична кройка, но пък удобно. По мои спомени беше около 60 лева. Който има път на там през уикендите, да посети задължително! Намират се разни съкровища всеки път.
JoLLiE92
11-29-2013, 09:56
димитровградския пазар
бива да го посетя това легендарно място някой ден :Д
Ще си тръгнеш с минимум 2 торби дрехи! Само там успявам да си намеря български официални поли и панталони, които да ми станат. xD
JoLLiE92
11-29-2013, 10:08
И ти като майка ми. Да ви имам проблемите! :ДД
Предишното ми яке беше от Кенвело, взех си го с намаленията за 80 лева. Беше прекрасно, но го оцапах и с аз не знам какво и трябваше да си взема ново.
vampire_girl_
11-29-2013, 18:47
При пресмятане на годишния успех,не включвам оценките от ЗИП,нали?
Събираме само ЗП-тата и делим на броя оценки?
mimsssssss
11-29-2013, 21:30
Що пък да не ги включваш? Оценки като оценки.
Да, няма причина да не ги смяташ, тъй като запчва със З - Задължително .., така че според мен се броят. ;)
rositzza
12-01-2013, 09:30
Май влизаха, както всички останали.
Някой поръчвал ли е от ензо качествени ли са продуктите? По-специално за парфюмите питам.
Аз съм поръчвала 1-2 пъти. Не са нещо уникално, но не са лоши. :D
Май влизаха, както всички останали.
Някой поръчвал ли е от ензо качествени ли са продуктите? По-специално за парфюмите питам.
Казват, че са оригинални. Тези, които аз съм поръчвала също бяха.
Джоли ще си изчисти ли ЛС? 8-) /мога да ти я пратя сканирана картата не е проблем/
Някой да има наблюдения дали Ескада в ензо е менте?
Джоли ще си изчисти ли ЛС? 8-) /мога да ти я пратя сканирана картата не е проблем/
Някой да има наблюдения дали Ескада в ензо е менте?
И аз съм си набелязала една Ескада, ама ще поръчвам от тук: http://www.parfum-bg.com/Escada-ComCategory369bg (поне в бг мама само добри отзиви има за сайта). Иначе като цяло от ензото аз лично съм доволна, като изключим по-бавната и по-скъпа доставка и след като прочетох няколко лоши мнения, си имам 1 на ум, въпреки че не съм се опарила още с менте..
JoLLiE92
12-01-2013, 17:18
Пощата е готова. :D
Само за парфюмите ли са лошите мнения за ментета, защото мисля от тях да си поръчвам големите шампоан и маска за коса, защото от рибката ще ми излязат едно 30лв отгоре?
Вземам си нещата на Шварцкопф от там. За тях съм сигурна, че са оригинални.
Пощата е готова. :D
Само за парфюмите ли са лошите мнения за ментета, защото мисля от тях да си поръчвам големите шампоан и маска за коса, защото от рибката ще ми излязат едно 30лв отгоре?
Да, за друго не съм чела лоши отзиви. :)
rositzza
12-01-2013, 19:11
Мерси за отговорите (:
DragonLady
12-01-2013, 19:49
Препоръчайте ми магазини за хубави дебели ( плътни ) дамски блузи ( по възможност българско производство ), и магазин за хубави мъжки зимни обувки, нещо тип кубинки, или по масивни маратонки с лека платформа ( пак по възможност българско производство ). Мерси предварително!!!
JoLLiE92
12-01-2013, 20:03
Обувките, в Contrabanda и подобните трябва да има нещо такова, направо едни timberland-ки и да му е мирна главата и топли краката :Д Хубави магазини за български обувки има като тръгнеш от Ню Йоркър направо надолу към Областна управа - ако ме разбра. Пуловерчета има на доста места, зависи какво точно искаш.
п.с. В Аляска ли ще ходите? :cool:
Тамии ..^^
12-01-2013, 20:07
Как се справяте с пъпките и червените петънца по кожата?
JoLLiE92
12-01-2013, 21:24
Какви са ви пинсетите? За огромно съжаление имам нужда от нова. :(
Позната ли ви е тази марка и ако знаете откъде мога да си намеря техните продукти
http://www.parispresents.com/v/vspfiles/assets/images/ms%20manicure%20logo%20w%20character.jpg
http://images.iherb.com/l/MSM-02448-2.jpg
DragonLady
12-01-2013, 21:38
Обувките, в Contrabanda и подобните трябва да има нещо такова, направо едни timberland-ки и да му е мирна главата и топли краката :Д Хубави магазини за български обувки има като тръгнеш от Ню Йоркър направо надолу към Областна управа - ако ме разбра. Пуловерчета има на доста места, зависи какво точно искаш.
п.с. В Аляска ли ще ходите? :cool:
На почивка в балкана, ама то близко до Аляска по температури. Иначе баш пуловер едва ли, трябва страшно много да ми хареса модела за да си взема.
А за пинсета аз имам на Differo и съм много доволна. От години си я ползвам, и не е мръднала.
Какви са ви пинсетите? За огромно съжаление имам нужда от нова. :(
Solingen kato cqlo izpolzvam - pinseti, nojizhichki etc, po aptekite se namirat, davat raznoobrazie ot modeli za shtastie
http://www.korifei.com/bg/differo/d20.html
70414 и съм страшно доволна
monroe999
12-02-2013, 08:58
момичета, за упражнения за ръце колко кг. гирички са подходящи?
момичета, за упражнения за ръце колко кг. гирички са подходящи?
колко кг си/
monroe999
12-02-2013, 09:29
колко кг си/
54
Търся си фиксатор за къдрици.косата ми е чуплива,хвърчаща и не може да се оформят свестни къдрици от нея.В корените е мазна,в краищата е суха.Пяната не ми понася,защото се оплита,става на пръчки понякога и ми седи като перука.Да не споменавам че ако легна да спя на следващия ден ще имам коса във формата на възглавница.Сутрин нямам никакво време да я суша,къдря и т.н.Отчайващо е положението!
monroe999
12-02-2013, 10:22
3-4 ще са ок мисля
ооо предавам се :D мен от 1-2 ме боли адски 8-)
Търся безплатен facebook hack. Има ли запознати с това как става хакването на някой профил. Ако може пишете на лично, имам нужда от спешен отговор на няколко въпроса. И моля, нека да ми пишат хора, които са наистина запознати с нещата, а моралистите да се спестят мненията защо не трябва да хаквам профили във фейсбук, благодаря предварително! :)
И как по дяволите да създам тема, за първи път влизам тук и още не мога да се оправя?
Едва ли ще намериш такъв човек тук. Като толкова искаш да "хакваш" профили във фейсбук, оправяй се сам.
Абе ти не ми казвай, аз преценявам как да се оправям ;)))))))) Попитах кой може да ми помогне, не да ми дава тон в живота и да ми казва какво да правя ... Аман от остроумие
Абе ти изобщо видя ли раздела!? Чакай в козметика и диети да се извъди някоя хакерКА и доброволно да си представи услугите на потребител с 5 мнения регистриран днес. Грешното място си намерил да питаш.
Не, не съм, за първи път влизам във някой форум, нямам навика да кисна пред компа и да обсъждам глупави теми с непознати. Просто ми трябва много спешно и ми е важно, за това пробвам по всякакъв начин ;)
Ще свикнеш.
RainbowGirl
12-02-2013, 16:23
Като за начало почни с 1,5кг и увеличавай постепенно. Не трябва да ти е нито прекалено лесно, нито прекалено трудно... ти сама ще си прецениш с какви килограми ти е най-добре.
JoLLiE92
12-02-2013, 16:47
Не харесвам моделите на Solingen и Titania, а за Агива, Differo, марката, която започва с B-нещо си и дума да не става. :cool: моята старата беше на ecotools и наистина страхотна..
Днес си купих нова. Нямате представа колко беше забавно в магазина, огледах поне 30 различни модела без да си харесам нито една. :cool: та те всички са еднотипни - дали прав, или скосен връх, но винаги дебели.. а тази е от тънка здрава стомана. Само че се отваря малко повечко от предишната ми, но ще се свикне. На марката Kiepe е.
http://www.lidohairandbeauty.com.au/media/images/product/large/kiepe_ergo_tech_evolution_tweezers.jpg
vampire_girl_
12-02-2013, 19:54
1 (http://paolobotticelli.com/en/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D 0%B6%D0%B1%D0%B0/4162/34/razprodazhba-na-stari-kolektzii-63/elegantni-botushi-34/1i-11805-grey-detail.html)
2 (https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_114_231&products_id=8304&zenid=lmo75qqqtd5s6dlrbn9t9uthnqm2viv7)
3 (https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_114_170&products_id=8203&zenid=lmo75qqqtd5s6dlrbn9t9uthnqm2viv7)
4 (http://paolobotticelli.com/en/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D 0%B6%D0%B1%D0%B0/5227/27/razprodazhba-na-stari-kolektzii-63/elegantni-obuvki-27/3j-12534-detail.html)
Мнение? :D
DragonLady
12-02-2013, 19:58
http://paolobotticelli.com/en/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D 0%B6%D0%B1%D0%B0/4162/34/razprodazhba-na-stari-kolektzii-63/elegantni-botushi-34/1i-11805-grey-detail.html
Страхотни са! Но за кафенца, дискотеки, насам натам, за работа и повечко вървене едва ли ще са удобни.
vampire_girl_
12-02-2013, 20:01
добавих още няколко.В голяма чуденка съм :D а,като знам,че трябва да търся ниски ботуши и някакви кецове с топличко :D отвратително и адски изнервящо.мрън.
Препоръчайте ми качествено рибено масло на капсули ? :)
strawberry88
12-02-2013, 20:58
1 (http://paolobotticelli.com/en/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D 0%B6%D0%B1%D0%B0/4162/34/razprodazhba-na-stari-kolektzii-63/elegantni-botushi-34/1i-11805-grey-detail.html)
2 (https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_114_231&products_id=8304&zenid=lmo75qqqtd5s6dlrbn9t9uthnqm2viv7)
3 (https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=113_114_170&products_id=8203&zenid=lmo75qqqtd5s6dlrbn9t9uthnqm2viv7)
4 (http://paolobotticelli.com/en/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D 0%B6%D0%B1%D0%B0/5227/27/razprodazhba-na-stari-kolektzii-63/elegantni-obuvki-27/3j-12534-detail.html)
Само последните ми допадат.
DragonLady
12-02-2013, 21:01
добавих още няколко.В голяма чуденка съм :D а,като знам,че трябва да търся ниски ботуши и някакви кецове с топличко :D отвратително и адски изнервящо.мрън.
и 2 не са лоши, но не са чак толкова елегантни като 1. 3 ми се вижда доста грубиянско, и по към спортните. 4 не харесвам такива модели, така че мнение няма да изказвам за тях.
vampire_girl_
12-02-2013, 21:08
DragonLady,ти си търсеше вълнени блузи,нали? Днес гледах разни вълнени работи в китайския на центъра,ама ... както се сещаш,не особено качествени ;o макар че за цените на които са......
Почни с бутилки от 0,5, после 1,5л , пълни с вода.
Аз лично смисъл да се купува гиричка от 1,5 за х лева не намирам , при положение че за месец ще качиш.
Джоли, аз съм супер доволна от моята, веждите са ми много добри в момента именно благодарение на тая пинсета и една ножичка.
Не мисля, че дали ще е от еди каква си стомана или просто неръждаема за мен няма значение.
JoLLiE92
12-03-2013, 09:07
Те всичките са от неръждаема стомана, просто по-качествените са по-тънки и равни и захващат прецизно всяко косъмче от първия път, не да дърпам 16 пъти и то да се накъса. Има си огромна разлика. :)
girlwithblueeyes
12-03-2013, 09:13
Момичета някоя от вас да е соровоядка . Правили сте подобно нещо като суровоядството и ако да колко време издържахте и какви бяха ползите.
Смятам да опитам за няколко седмици този начин на хранене --не целя сваляне на килограми да подчертая .
mimsssssss
12-03-2013, 12:02
Аз бях пробвала, около 10 дена правих, този септември мисля че беше. Последствия - никакви. Иначе не е трудно, просто избягваш всякаква термична обработка, ядеш храните чисти - във вида в който виреят. Липсваха ми картофите - любимата ми храна. После и млечните продукти. И реших да спра. Иначе май не беше много трудно, не са ме изкушавали някви неща.
Дефакто ядеш само плодове, зеленчуци и ядки?
Какво да правя с пощите? Поръчах си 2 неща, кацнали са, в града ми са, всичко ОК, но пише, че са доставени?!?!?!?!? Не съм ги получавала, изобщо не са идвали да ги доставят. Какво да правя?
anonymous708973
12-03-2013, 14:23
Куриер е това, нали? Звъниш и питаш, как какво да правиш?
Ако е международна поща е възможно нашите клонове пак да са се изложили. От половин година постоянно ни се случва да ми пращат последно известие и да ме предупреждават, че ще върнат пратката, при положение, че преди това изобщо не са ми пращали известия.
Направо пиши на продавача си, не се занимавай с нашите глупаци.
Някой ползвал ли е козметика на Инглот? По-специално пудрите ме интересуват, дали са добри? Търся си пудра, пък имам 15% намаление, защо да не:Д
А и друго да попитам, палитричките (май така се наричат) за пудрите се продават отделно,нали? каква им е цената?
Какво да правя с пощите? Поръчах си 2 неща, кацнали са, в града ми са, всичко ОК, но пише, че са доставени?!?!?!?!? Не съм ги получавала, изобщо не са идвали да ги доставят. Какво да правя?
отиди до пощата?
Утре ще отида до пощата, даже и да занимавам продавача нищо не може да се докаже, защото цели 2 пъти е написано, че пратката е в добро състояние и е получена. Дано да е забавяне от това, че трябва да раздават пенсиите.
monroe999
12-03-2013, 16:12
някоя ползвала ли е ексфолиант за лице на REGAL? тези дни заглеждах този с кайсиевите черупки
аз бях пробвала един техен, но за чувствителна кожа и със страаашно ситни гранулки, не ми вършеше хубава работа
Имах розовия с едрите частици. Беше много нежен към кожата.
strawberry88
12-03-2013, 18:38
Преди много исках да опитам този с едрите частици на Регал, но не го намерих и си взех с дребните. :D И до ден днешен не съм видяла такъв с едрии и кайсиеви чурепки. Къде ги има? 8-)
RainbowGirl
12-03-2013, 18:39
Някой ползвал ли е козметика на Инглот? По-специално пудрите ме интересуват, дали са добри? Търся си пудра, пък имам 15% намаление, защо да не:Д
А и друго да попитам, палитричките (май така се наричат) за пудрите се продават отделно,нали? каква им е цената?
И аз се интересувам. Също червилата и коректорите хубави ли са?
Червилата им са хубави, но твърде скъпи в България, според ме.
Някой да е ползвал пудра без талк? Намерих си една на прилична цена, но е за мазна кожа и леко ме притеснява.
Отидох в пощата и имам 3 пратки. Прекрасни са <3 8-)
В кой сайт правят тениски с големи щампи /повече от А4/? Не ми се дават 70$ за тениска от САЩ.
anonymous708973
12-04-2013, 12:43
някоя ползвала ли е ексфолиант за лице на REGAL? тези дни заглеждах този с кайсиевите черупки
Това с кайсиевите е СТРАШНО... МНОГО е едър, направо... МНОГО!
mimsssssss
12-04-2013, 13:00
сайт за тениски - http://www.teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1 поръчвала съм си няколко пъти, точни са, доволна съм.
Относно суровоядството - може да ядеш каквото искаш, достатъчно морски животини могат да се ядат сурови :Д иначе - плодове, зеленчуци, корени, ядки...
JoLLiE92
12-04-2013, 18:49
Котаракът ми е суровоядец. :lol:
Отидох в пощата и имам 3 пратки. Прекрасни са <3 8-)
В кой сайт правят тениски с големи щампи /повече от А4/? Не ми се дават 70$ за тениска от САЩ.
Какво получи? XD
monroe999
12-04-2013, 18:52
Котаракът ми е суровоядец. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
иначе тези на Регал ги гледах в някой магазин, но не помня къде 8-) а също заглеждах и този на St. Ives
JoLLiE92
12-04-2013, 18:56
Ей това чудо ли?
http://2.bp.blogspot.com/-2750Zq2oFE8/UVaHnBpG5TI/AAAAAAAAApk/Q0MgYVW73mw/s1600/IMG_6769.JPG
JoLLiE92
12-04-2013, 19:42
чиста е вече
Какво получи? XD
Една чанта, една кеч тениска и съвсем изненадващо пяната, която ми препоръча 8-)
Някой да е ползвал пудра без талк? Намерих си една на прилична цена, но е за мазна кожа и леко ме притеснява.
От много време искам да пробвам,но все ми се свидят 25-30лв. Ти на коя марка намери пудрата на прилична цена? :)
http://www.tgiwholesale.com/images/%5BInnisfree%5D%20No%20Sebum%20Mineral%20Pact%208. 5g%201.jpg
Innisfree No-Sebum Mineral Powder Pact. Около 10 долара в ebay. Имат и свободна, която е по-евтина, но е само 5 гр.
http://thesurban.com/bbcreambest/product/672-2-No-Sebum-Mineral-Powder.jpg
Тази е свободната и са превели NO-тата. Притеснява ме само, че е за мазна кожа и дали няма да ми направи лицето като напукано.
Според описанието и ревютата е съвсем безцветна. Естествено не трябва да се прекалява.
onlyexeption.
12-04-2013, 20:45
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/557999-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D1%8F
JoLLiE92
12-05-2013, 08:15
Ама перфектното място за темата ти. :D Ако купчина момиченца ще те учат как да се биеш, не е добре.
heartshapedbox
12-05-2013, 09:58
http://www.emag.bg/epilator-braun-xpressive-wet-dry-40-pinseti-2-skorosti-se7281/pd/ESVBKBBBM/
Някоя ползвала ли го е? Мнения?
Препоръчайте ми качествено рибено масло на капсули ? :)
:(
Sunrisee
12-05-2013, 13:17
Някой има ли мнение за четката за ФДТ на Revlon? :)))
monroe999
12-05-2013, 20:10
нещо, което бързо помага за изпръхнали устни чак разранени... не балсамчета за овлажняване
DragonLady
12-05-2013, 20:15
Първо ги търкаш леко с четка за зъби, да падне мъртвата кожа, после ги намажи с мед, и се опитай поне 10 минути да не ги облизваш. После вече балсам за устни - препоръчвам ти нивея repair and beauty, но ти си решаваш :)
monroe999
12-05-2013, 20:29
това го правих вече, след час същата работа...
strawberry88
12-05-2013, 21:07
нещо, което бързо помага за изпръхнали устни чак разранени... не балсамчета за овлажняване
Зехтин/кокосово масло/мед?
DragonLady
12-05-2013, 21:43
Крем Здраве пробва ли?
JoLLiE92
12-05-2013, 21:54
Ти сериозно ли би си намазала крем Здраве на устните?!
DragonLady
12-05-2013, 22:04
Ти сериозно ли би си намазала крем Здраве на устните?!
Да и съм го правила ( макар и преди години ), в интерес на истината помага.
Colombia
12-05-2013, 22:06
Айде и аз,че отдавна не съм писала.Имам въпрос относно ексфолираща крем-маска за лице на Victoria beauty с уж чисто масло от арган & кайсия.За тази говоря:
http://victoriabeauty.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=200&lang=bg
Мнения?Някой използвал ли я е?
JoLLiE92
12-05-2013, 22:09
Аз лично не бих си намазала нещо с цинков оксид, създадено да изсушава пъпки, на устните. :) Обикновен вазелин ми се вижда много по-нормално решение.
anonymous708973
12-05-2013, 22:37
Крем Здраве съм си мазала и когато съм имала зачервявания в интимната област (примерно от безумно неудобни бикини).
Мазала съм си го и около носа, когато съм била хремава и съм го протрила. С какво е по-различно да си го сложа на устните?
Само не го яжте и всичко ще е окей.
JoLLiE92
12-05-2013, 22:44
Предполага се, че изсушава и че е за кожни проблеми, а не за хидратиране. Не съм го пробвала на устните, за да кажа ефекта, но и не бих.
strawberry88
12-05-2013, 22:59
И аз не бих си го сложила на устните.
http://www.tgiwholesale.com/images/%5BInnisfree%5D%20No%20Sebum%20Mineral%20Pact%208. 5g%201.jpg
Innisfree No-Sebum Mineral Powder Pact. Около 10 долара в ebay. Имат и свободна, която е по-евтина, но е само 5 гр.
http://thesurban.com/bbcreambest/product/672-2-No-Sebum-Mineral-Powder.jpg
Тази е свободната и са превели NO-тата. Притеснява ме само, че е за мазна кожа и дали няма да ми направи лицето като напукано.
Наистина излиза изгодно! Но щом е безцветна за мен губи смисъл да я купувам,защото искам да има поне минимално покритие.
JoLLiE92
12-07-2013, 11:58
Някой от вас пробвал ли е такова чудо? http://www.technopolis.bg/b2c/details/837006/P11130508/K-KT-MANIKYUR-AEG-MPS-4920 Обмислям го като коледен подарък от мен за мен. :cool:
zlatit0o
12-07-2013, 12:36
Някой от вас пробвал ли е такова чудо? http://www.technopolis.bg/b2c/details/837006/P11130508/K-KT-MANIKYUR-AEG-MPS-4920 Обмислям го като коледен подарък от мен за мен. :cool:
Имам абсолютно същото и не ми върши НИКАКВА работа!!
Цинковият оксид е физическа слънцезащита. Не е изсушаващ, дори кремовете с него са доста мазни. Не му намирам пълния състав, но едва ли би ти станало нещо, ако си го сложиш на устните. Ефект надали ще има обаче, защото не е подхранващ крем.
JoLLiE92
12-07-2013, 14:06
Цинкът се слага в кремове за мазна кожа, за оксида не съм сигурна. Фактът е, че не е правен за това и не бих го ползвала ей така за всичко - както баба ми лекува от рак до счупен крак с аналгин :Д
zlatit0o :( защо по-точно
Джоли,аз също съм правила опити за изпиляване на ноктите с такъв уред. Резултатът беше добър - но ги изпилих повече,отколкото ми се изкаше и се скасиха доста. Но може би,защото е бях свикнала на подобна мощност при пилене. Мисля,че ако с опит ще му свикнеш и ще ти върши добра работа. :)
JoLLiE92
12-07-2013, 15:28
А дали е като метална пиличка, тоест дали ще ми се начупват ноктите от него? Като се пиля с метални се чупят, като ги заменя с кристални - не.
anonymous708973
12-07-2013, 15:37
:(
Jamieson - cod liver oil
Искам да си направя подобна прическа: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=395069543957207&set=a.106599869470844.7358.100003624935863&type=1&theater Как може да стане?
stelkastel
12-07-2013, 16:48
^^ О, това не е ли симпатягата от онзи сериал по БТВ? Иначе за прическата предполагам, че трябва първо да те пострижат отстрани, за да е по-къса, а след това да използваш лак (с гел и пяна ще стане прекалено лепкаво и мазно) и да оформиш с пръсти.
Аз имам няколко въпроса, поне на един ако ми отговорите, ще съм благодарна.
1: Някой може ли да ми препоръча добра козметичка във В. Търново или Ст. Загора? Парите не са от толкова голямо значение, важното е добре да ме настиска и кожата ми най-накрая да заприлича на нещо. :D (gross)
2. Имам нещо като черни точки по деколтето и врата, дори не съм сигурна дали са черни точки, но на такова прилича. Предполагам, че се получават от допира с дрехите. Ексфолирам често, но не са махат, мамицата им! Ползвала съм дори онова чудо на ''Гарниер'' с четката върху тях, но без успех. Някой има ли идея как се махат?
3. Чудя се дали да не си купя това http://www.zoya.bg/Течен-део-кристал-спрей-100-мл.3126 . Имате ли впечатления? Не искам да си купувам ''Одорекс'' или както там се казваше, а другите дезороранти/стикове/рол-они не ме предпазват от изпотяване.
JoLLiE92
12-07-2013, 16:53
Интересна представа за "симпатяга" имате, но все пак се ровя в тийнейджърски форум, така че нищо не може да ме учуди вече. :cool:
Този течен кристал не предпазва ли само от миризмата? Мисля, че пак ще си се потиш, просто не мирише. Поне такъв е онзи кристал или каквото е на Тианде.
Чудя се дали да внеса малко отчаяние в темата "Кога за последно правихте секс" 8-)
И аз имам няколко черни точки по деколтето, но не мога да ги махна, защото ме заболяват страшно. Нямам си на идея как се махат. :/
JoLLiE92
12-07-2013, 17:43
Чудя се дали да внеса малко отчаяние в темата "Кога за последно правихте секс" 8-)
да не започвам аз! :cool:
Айде да не се надпреварваме, че ще се натъжим всички. xD
Готина козметичка в Стара Загора аз мога да препоръчам, но при нея само правя кола маска.
Ако случаааайно някой е изпуснал новината,с радост ви я представям! http://nyx.bg/
Party Animal
12-07-2013, 18:42
Ако случаааайно някой е изпуснал новината,с радост ви я представям! http://nyx.bg/
Голяма да пораснеш! :D
strawberry88
12-07-2013, 19:22
Оле, супееер! :O <3
zlatit0o
12-07-2013, 19:23
zlatit0o :( защо по-точно
Ами първо е неудобно и второ, половината от приставките нямат никаква ползва.
Голяма да пораснеш! :D
Оле, супееер! :O <3
И още една приятна новина-скоро ще разкрият имената на веригите магазини,в които ще се предлагат продуктите,не само онлайн и скоео очакват зареждане на пълната гама продукти. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=183252865201509&set=a.181358108724318.1073741828.116703015189828&type=1&theater
Голям кеф,съчетан с джобен фалит. 8-)
ShtrudeL
12-07-2013, 20:54
Аз пак ще питам за боя за коса, червена, ярко червена, но този път амонячна. Издръжлива и да не ми гори много косата. ^^ И да не прилича на изкуствена, както с повечето бои, след като се боядисам..
мммм
Жестоко разочарована съм от NYX. Цените им са безумни!
anonymous708973
12-07-2013, 21:22
Жестоко разочарована съм от NYX. Цените им са безумни!
Абсолютно. Невероятно дебилни са!
Имам -15% отстъпка, ама... все тая.
Някаква малоумна подигравка с българката отново. Все едно в България всички взимат двойната минимална заплата в Щатите, че да продават някакви гримчета на двойна цена от реалната. L'Oréal, Maybelline, Garnier и т.н. във Франция са на същата цена като в България, но в евро. А се произвеждат тук.
Ultra Noob
12-07-2013, 23:06
Такам аз съм нов в сайта и силно се надявам това да не е само женска тема :D , но просто не знаех къде да задам въпроса си...Дам както и да е да минем към въпроса къде мога да намеря яке подобно на:
https://www.google.bg/search?q=majko+kojeno+qke&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YLSjUoarJbKByQOdu4D4Cw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=642#facrc=_&imgdii=_&imgrc=RKWH874XPHtAOM%3A%3BShJhyBKEb29XMM%3Bhttp%25 3A%252F%252Fgunmanforyou.com%252F1492-4142-large%252F-.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fgunmanforyou.com%252Fbg% 252F1492--.html%3B300%3B300
като единственото ми изискване е то да е под 100 лева , и за предпочитане е да мога да поръчам онлайн тъй като съм от плевен -.-
Има осезаема разлика при сравняването на цените с официалния им сайт.
Особено впечатление ми направиха цените на основите за грим - 30,40,че и 50лв!
stelkastel
12-08-2013, 12:41
JoLLiE92, ако съдя по ника ти, сме на една възраст. :D Има интересни очи момчето, по ме кефи от другото, или поне това, което съм виждала, ха-ха. По принцип нямам афинитет към такива, но...абе, няма нужда да ти се обяснявам. Мерси за инфото за кристала иначе.
Hayashi, можеш да ми препоръчаш и козметичка за кола маска, нямам против. :D
Студио Адам и Ева на ул. Братя Жекови №113. И ако ти кажа, че от повече от 5 години ходя при тази жена ѝ не и знам името, ще ми повярваш ли? xD Мястото е много забутано, но жената работи бързо и качествено, а взима евтино. Не прави грешката да се подстригваш при нея обаче, защото 1 см връхчета бързо стават 5. :D
Някой друг да има забавяне на EMS поръчка? Дава ми, че е излетяла от Инчон преди 6 дена и от там нататък нищо. 100% не лети вече 6 дена.
Ако някой има заздравителя 3 в 1 на пърфект моля ви кажете кога го нанасяте доволни ли сте току що го купих а на опаковката не пише начин на употреба
stelkastel
12-10-2013, 19:55
Hayashi, мерси за отговора. Може и да я посетя, пък ще видим за пъпките какво ще направи.
donatc, мисля, че не съм ползвала точно този продукт на марката, но по принцип заздравителните се нанасят самостоятелно или в краен случай под лака мисля, като основа. Просто лакирай, нищо сложно.
Аз имам въпрос отново, свързан този път с щамповането на тениски. И по-специално: някой знае ли къде в Търново могат да ми го направят? Колебаех се да не си поръчам от тениски.еу, но не съм сигурна дали ще ми хареса резултата, който видя наживо.
^ във почти всяко фото може да ти го направят, а също има и едно готино магазинче за такива тениски по пътя към Царевец (от бар Скандал надолу...дано да си ме разбрала :D)
Хора,малко се отклонявам от общата тематика,но вече не знам къде да питам.Търся оригинални подаръчета за гости на сватба.Чудех се за едни фигурки понеже нямам много голям бюджет,ама...банално ми е.А и чета как хората си оставят подаръчетата в ресторанта и ми става едно криво.Чудех се за бонбони или шоколад,но ми е инфантилно.
girlwithblueeyes
12-11-2013, 10:28
Може някакви мънички ароматни свещички в различни цветове . Сега вече се продават и под различни форми на цветя и изглеждат много сладко .
Някаква стъклена фигурка като сърце или цвете също ми харесва как звучи .
какъв бюджет имаш за колко човека?
И аз съм си харесала едни стъклени фигурки,но знам ли.За около 80-90 души,повечето са млади на около 25-30.Мога да дам 2 лева за подарък максимум.
магнитче за хладилник с имената ви и дата на сватбата примерно
Deadlock
12-11-2013, 13:14
Магнитчета е добра идея! И без снимка също е хубаво - например, имам едно магнитче във формата на четирилистна детелина и на листенцата пише Здраве, Щастие, Късмет, Любов. Много си го харесвам.
Изборът ми е между някакви закачливи магнитчета с фигурки на младоженци и http://www.svatben-den.com/catalog/podaryci-za-gostite-47/lebedi-1 и тези лебедчета или нещо от този род.Също ми харесва идеята за шоколад или свещи,но шоколада не е практичен,а свещите са малко по-скъпи.
monroe999
12-11-2013, 14:14
100% не лети вече 6 дена.
:D :D :D :D :D
NYX наистина малко са се оляли с цените...
anonymous708973
12-11-2013, 14:17
Хора,малко се отклонявам от общата тематика,но вече не знам къде да питам.Търся оригинални подаръчета за гости на сватба.Чудех се за едни фигурки понеже нямам много голям бюджет,ама...банално ми е.А и чета как хората си оставят подаръчетата в ресторанта и ми става едно криво.Чудех се за бонбони или шоколад,но ми е инфантилно.
В БГ мама отиди! 100% имат тема с 50+ страници.
rositzza
12-11-2013, 16:38
Ако си взема тъмно червен оцветител дали ще ми се получи? Някой пробвал ли е?
Косата ми е г/д такъв отенък може би 1 идея по светло
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/08/tumblr_lw4p9vu7xU1qcwa65.jpg
stelkastel
12-11-2013, 17:49
Sirona, не знам точно за какво ми говориш, но ако тръгна по пътя за Царевец, със сигурност ще го намеря. Иначе днес минах покрай едно фото, то е по пътя за паметника ''Майка България''. Щом казваш, че в почти всяко фото може, ще взема да питам там. Мерси!
girlwithblueeyes
12-12-2013, 14:20
Мацки знам че може би въпросът им ще предизвика упреци и всякакви мнения но както и да е .
Какво мислите за удължаването на краката чрез хирургичен път ?
Първо знам че такава операция не е малко пари и крие големи рискове даже съм говорила с пластичен хирург и ме е преглеждал . От гимнастиката въпреки ръста ми краката ми изглеждат дълги но ми се иска още мъничко .
rositzza
12-12-2013, 14:23
Краката ти изглеждат дълги, но искаш още О.О
Ще си счупиш и 2та крака за да изглеждат неестествено дълги или какво?
girlwithblueeyes
12-12-2013, 14:24
Казвам че изглеждат по дълги от колкоот биха трябвали да са за ръста ми . Но искам да са още по.малко дълги мн ама мн мъничко .
DisappointedDreamer
12-12-2013, 14:38
Казвам че изглеждат по дълги от колкоот биха трябвали да са за ръста ми . Но искам да са още по.малко дълги мн ама мн мъничко .
Ти нормална ли си? О.о
Смисъл, сериозно. Ще си го причиниш, защото искаш някакви си 5 см разлика ли, която видимо няма да се забелязва?
Я се стегни.
girlwithblueeyes
12-12-2013, 14:41
Това зависи от хирурга . Иначе не съм го решила твърдо чета разни неща който звучат страшни . Нито бих умряла ако не се подложа на подобна процедура .
Бих се подложила на такава операция само ако имам сериозен недъг. Според мен изобщо не си струва, а доколкото си спомням не беше и чак толкова ниска.
И нали осъзнаваш, че след подобна операция едва ли ще можеш да спортуваш както преди?
girlwithblueeyes
12-12-2013, 14:52
Да и точно това е причинат която ме плаши и ме кара да се отказвам . Мноог искам тези някакви си там см но за мен спорта е на 1-во място .
И не ниска съм си 155 см съм .
Мацка, изобщо не бих го обмисляла на твое място! И аз съм почти толкова, но това никога не е било какъвто ѝ да е критерий за мен. Има секси ниски момичета, както и неугледни дългокраки. И обратното също.
Защо ти е чак такъв комплекс?
girlwithblueeyes
12-12-2013, 15:03
Ръста ми не ми е комплекс преди беше такъв но с времето се пирех . Просто мноог харесвам дългите крака а не винаги мога да нося токчета . Утре трябва да говоря с лекаря и да му кажа че няма да се подложа на тази процедура той ми обясни всички рискове аз също се поинтересувах и не това не е за мене .
Това е..повърхностно.Добре си направила,че си се отказала ако ме питаш.Аз ако чуя за момиче,което се е подложило на подобна операция сигурно ще я съжаля,сериозно.не знам колко трябва да си комплексиран и вглъбен във външния си вид,че да си го причиниш.
Да питам: [Etude House] I'm Blooming Sebum Control Mist или [Holika Holika] Oil Queen Cotton Powder? Трябва ми за страшно мазно чело, просто не се търпи.
zlatit0o
12-14-2013, 16:23
Моля кажете ми хубав сух шампоан, взех си Сайъс, но нещо ефекта му не е дълготраен :(
По принцип бебешката пудра може да се използва за тази цел, но явно моята е стара и ми оставя бели топчета, иначе много добре абсорбира мазнината, може и хубава пудра да ми препоръчате.
Да питам: [Etude House] I'm Blooming Sebum Control Mist или [Holika Holika] Oil Queen Cotton Powder? Трябва ми за страшно мазно чело, просто не се търпи.
Спреят ме съмнява да се справя добре с омазняването. Може би ще има лек ефект, но самият той вече омазнило се лице няма как да попие.
joannalof
12-14-2013, 19:39
Мога ли да пратя по Еконт и вместо личния ми адрес да е адреса на офиса/този,който ще види получателя/?Или без всякакъв адрес може ли?Съжалявам за глупавите въпроси,но за първи път ми се налага.
monroe999
12-14-2013, 20:07
от къде мога да си купя боя за лице, която не е прекалено скъпа? може и интернет, но иначе в книжарниците дали има?
mimijessi
12-14-2013, 21:01
от къде мога да си купя боя за лице, която не е прекалено скъпа? може и интернет, но иначе в книжарниците дали има?
Вероятно има, но аз съм виждала в Джъмбо (ако имате наблизо)
http://www.ebay.com/itm/ETUDE-HOUSE-Goodbye-Pore-ever-Pore-Primer-Stick-4-5g-rinishop-/290940809934?pt=US_Makeup_Face&hash=item43bd6c72ce
http://www.ebay.com/itm/HOLIKA-HOLIKA-Oil-Queen-Cotton-Powder-5g-Made-in-Korea-/231065777512?pt=US_Makeup_Face&hash=item35cc97f568
http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Medi-Medi-Pack-70ml-Magnesium-Korean-cosmetics-/271284118624?pt=US_Skin_Care&hash=item3f29cb2460
Трябва да избера 2, защото нямам достатъчно пари на картата. Чудя се стика ли да прежаля или маската?
btw магнезиевото олио е много добро след като се научих как да го слагам.
monroe999
12-14-2013, 22:37
почвате да ме зарибявате с тия азиатски или каквито са там козметики от ebay :D
JoLLiE92
12-15-2013, 04:00
и аз от джъмбо си взех за Хелоуин :Д (справка - аватара :cool: ) не си вземай течна в тубичка обаче, а такава , която прилича на по-кремообразни сенки. Тая в тубата бях точно като намазана с кисело мляко - дегизирана като селски германец изгорял на плажа :lol:
monroe999
12-15-2013, 06:48
няма как джъмбо :( иначе да, точно такава в палитричка искам, точно както я описваш :D а каква й е цената?
почвате да ме зарибявате с тия азиатски или каквито са там козметики от ebay :D
и мен 8-)
препоръчайте ми тогава от ebay хубав фдт (не искам бб, защото не е покривен)
кожата ми на места е много суха, чак се бели, но има и мазни участъци
искам за изравняване на тена :)
едит ако може направо линк 8-)
Доволни ли сте от лаковете за нокти на CATRICE ? Издържливи ли са ? :)
А също така и гланцовете ?
strawberry88
12-15-2013, 10:49
(справка - аватара :cool: )
Aa, това ти ли си била? От много време се каня да те питам това ти ли си на аватара. :D
Lonsdale.
12-15-2013, 11:43
http://www.nivea.bg/products/lip-care/repair-and-beauty
Мнения? :) :)
Балсамчето не е много подходящо за силно напукани устни-там където е напукано се събира балсамът и става доста неприятно, тъй като има лек цвят. Иначе цветът, който има е много приятен и нежен. Но според мен определено не става ако искаш стабилна грижа за устните си. Би свършило работа в случай, че устните ти са си много добре като цяло и не се нуждаят от нещо кой знае какво като подхранване да речем. Забравих да кажа, че има лек ефект на изтръпване на устните от балсама... :)
Lonsdale.
12-15-2013, 12:45
Да не би да е като гланцовете от Ейвън мисля, че бяха и уж създаваха такъв ефект имаха някакви бъбълчета нарисувани? (Малко съм зле с обясненията, дано ме разбра :D :D)
Не, н е мисля, че е като тях. В смисъл, че не е предназначен да уголемява устните...ако това имаш предвид. Просто изтръпват леко заради веществото в балсамчето :) Даже не е изтръпване...а някакво странно леко хладно усещане. Абе не знам... хехе
^ Е, същото усещане е и с тези на Ейвън. :D
Lonsdale.
12-15-2013, 15:31
Да! В обясненията си имах предвид че усещането сигурно е същото :D
anonymous708973
12-15-2013, 23:37
Мислите ли, че замразените зеленчуци имат същата хранителна стойност като пресните?
За какъв състав да гледам? Би трябвало да пише само какви зеленчуци са замразени или е позволено и да има някакви други неща?
и мен 8-)
препоръчайте ми тогава от ebay хубав фдт (не искам бб, защото не е покривен)
кожата ми на места е много суха, чак се бели, но има и мазни участъци
искам за изравняване на тена :)
едит ако може направо линк 8-)
някой
Момичета, някой знае ли откъде мога да си поръчам подобни : http://www.hm.com/bg/product/16889?article=16889-B#article=16889-B ? Търся бг сайтове . :)
strawberry88
12-16-2013, 09:43
Мислите ли, че замразените зеленчуци имат същата хранителна стойност като пресните?
За какъв състав да гледам? Би трябвало да пише само какви зеленчуци са замразени или е позволено и да има някакви други неща?
http://www.hera.bg/s.php?n=445
някой
Каква марка? Какъв цвят ти е кожата?
vampire_girl_
12-16-2013, 10:32
Ментета са,нали?
http://www.parfumesbg.com/
Така като гледаш цените как ти изглежда? :D
malka_sladkka
12-16-2013, 11:07
Ментета са,нали?
http://www.parfumesbg.com/
100% :lol:
DragonLady
12-16-2013, 11:45
Не е лош, на мен лично ми харесва, и има положителен ефект върху устните. Единственият му кусур според мен, е че се събира повече цвят там където е напукано.
anonymous708973
12-16-2013, 13:07
Само да спомена, че възнамерявам да си направя разтвор на прополис и да взимам ябълков пектин, харесах си една здравословна закуска и вчера бая четох за прополиса.
JoLLiE92
12-16-2013, 16:28
няма как джъмбо :( иначе да, точно такава в палитричка искам, точно както я описваш :D а каква й е цената?
ами не помня вече, защото купувах доста неща тогава, но 2-3 лв да е била, никак много. Те са различни модели - моето специално е едни бели и едни черни сенки, както и нещо като малко тебеширче за малки участъци - пак едно черно и едно бяло.
Доволни ли сте от лаковете за нокти на CATRICE ? Издържливи ли са ? :)
А също така и гланцовете ?
лаковете са СТРАШНИ! А гел-топ-лакът е уникален!!!!!!
strawberry88 ами кой - съседката? :cool:
PinkPan7her мисля, че са по-гмо честно казано. Нямам доводи по въпроса, просто убеждения. За какво е пектинът?
Каква марка? Какъв цвят ти е кожата?
ами не знам каква марка, ти прецени :Д
а кожата ми е нормален цвят или може би една идея по-тъмна от това :Д
Някоя от вас виждала ли е дали все още ги има тези - http://www.dollyrouge.ie/wp-content/uploads/2013/09/CATRICE-Pure-Shine-Colour-Lip-Balm-Sortimentsumstellung-2013.jpg в Лили? :)
RainbowGirl
12-16-2013, 18:46
^ Има ги, но не всички цветове.
Препоръчайте ми някой покривен коректор за смесена и проблемна кожа (някъде около 10 лв. примерно). :)
Благодаря ти. :)
DragonLady
12-16-2013, 19:38
Препоръчайте ми някой покривен коректор за смесена и проблемна кожа (някъде около 10 лв. примерно). :)
Аз лично съм много доволна от този - http://4.bp.blogspot.com/-567zcefdf4E/T88m-ZBP6CI/AAAAAAAAAMc/w4_ia3MHOt4/s1600/essence_stay_natural_concealer_teaser1.jpg Добре покрива, с четчица е, а като сложа и малко пудра отгоре става 6. Има и избор между 4 различни цвята. Около 5 лева е.
stelkastel
12-17-2013, 15:38
Ползвали ли сте козметиката на ''Nuxe''? Ако сте, доволни ли сте?
Каква е разликата между http://maxfactor-international.com/make-up-products/face/powder/max-factor-creme-puff-powder-compact
и тази
https://www.maxfactor.co.uk/make-up-products/face/powder/max-factor-creme-puff-powder-compact
v.salvatore
12-18-2013, 20:02
Момичета как ви харесва повече косата да е на стълби или на чертаа...спешно ми трябва мнение :Д чудя се как да се подстрижа, в момента съм на черта, но и преди бях на стълби и вече не знам :( :D
JoLLiE92
12-18-2013, 20:13
Каква е разликата между http://maxfactor-international.com/make-up-products/face/powder/max-factor-creme-puff-powder-compact
и тази
https://www.maxfactor.co.uk/make-up-products/face/powder/max-factor-creme-puff-powder-compact
разлика?
разлика?
Купувала съм си 2-3 пудри в живота и затова реших да попитам има ли някаква разлика или само опаковките са различни ;д
strawberry88
12-18-2013, 20:24
Лореал тру мач. :д
Тоя въпрос сигурно не е за тази тема, но има ли някой, който да е гледал каракачанка или българска овчарка?
dream1707
12-18-2013, 22:26
В събота ще ходя към София на разходка и да изхарча някой друг лев .. ориентирала съм се да ходя в Парадайс и в Дъ мол ... има ли някакви предпразнични намаления и подобни работи? и евентуално в кои магазини има хубави работи там, да се запътя първо към тях ;д
supersonic0
12-18-2013, 22:31
В събота ще ходя към София на разходка и да изхарча някой друг лев .. ориентирала съм се да ходя в Парадайс и в Дъ мол ... има ли някакви предпразнични намаления и подобни работи? и евентуално в кои магазини има хубави работи там, да се запътя първо към тях ;д
Дъмол бях миналата седмица и бяха започнали да правят доста намаления, тия дни пак ще намина защото със сигурност има още, а за Парадайс някой ми беше казал, че ще има много големи отстъпки в почти всички магазини :д Като за Парадайс не мога да потвърдя !
JoLLiE92
12-19-2013, 10:06
Купувала съм си 2-3 пудри в живота и затова реших да попитам има ли някаква разлика или само опаковките са различни ;д
Според мен само опаковките, защото едната е от американския, другата от британския сайт. :)
girlwithblueeyes
12-19-2013, 10:11
Мацки някоя от вас да е ползвала продуктите на Moroccanoil?
JoLLiE92
12-19-2013, 10:20
Мацки някоя от вас да е ползвала продуктите на Moroccanoil?
POLLINA :D
girlwithblueeyes
12-19-2013, 10:22
Ми тогава Полина да сподели мнение:Д
JoLLiE92
12-19-2013, 10:30
Каза, че е най-уникалното нещо, което е слагала на косата си. Каза, че е по-хубаво от Наши. Ти само и виж косата и си изгради сама мнение. :cool:
айде, айде стига ми лъска перушината:ДД
Олиото имам ( все още:Д) най-най-най уникалния продукт,който съм ползвала.
Косата ми е толкова подредена, лъскава и жива след нанасянвто му <3
JoLLiE92
12-19-2013, 10:48
Че тя си е лъскава, бе. :cool:
btw пише ли състав на него?
girlwithblueeyes
12-19-2013, 10:56
айде, айде стига ми лъска перушината:ДД
Олиото имам ( все още:Д) най-най-най уникалния продукт,който съм ползвала.
Косата ми е толкова подредена, лъскава и жива след нанасянвто му <3
Значи си заслужава?
Защото смятам да си поръчам маска и олио . Чета доста добри отзиви но аз съм малко капризна по отношение на козметиката въобще .
даа, ще ти го препиша, че аз нищо не разбирам от тези работи:Д
Cyclomethicone, dimethicone, arganie spinosa kernel oil(argan oil), parfum, linium usitatissimum, seed extract
:D
Значи си заслужава?
Защото смятам да си поръчам маска и олио . Чета доста добри отзиви но аз съм малко капризна по отношение на козметиката въобще .
Маската не съм позлвала, но предполагам, че е.. <3:Д
Олиото за мен е уникално, но пак си е до коса.Да не те подведа, че никак не са евтини.
JoLLiE92
12-19-2013, 10:59
Еми ето - същите неща. Арганово масло, масло от ленено семе и силикони. :cool: Същите неща са в Наши и в моите кристали. :cool: има някаква магия тука :Д
girlwithblueeyes
12-19-2013, 11:01
Цената не ми е проблем . Важното за мене е качеството .
:D
Казвам само :Д В качеството съмнение няма.
А маската на каква цена е?
girlwithblueeyes
12-19-2013, 11:14
Ами тази която аз ще поръчвам е £31 .
Дам, колкото в България :Д
girlwithblueeyes
12-19-2013, 11:20
Ами тук не знам какви са цените на мен не ми изглежда толкова скъпо .:D
Различни са стандартите. За там това са все едно 30 лв за маска, което е нормално за професионална козметика за коса, ама тука е към 70-80 лв:Д
JoLLiE92
12-19-2013, 11:30
Маската е 84 и то в Ензо, смятай във фризьорски салон над 100 :Д
girlwithblueeyes
12-19-2013, 11:33
Абе по добре да дадеш малко повече пари но да си сигурен в качеството . Моята фризъорка работи с Schwarzkopf и съм доволна от тях. Но ми се иска да пробвам и още нещо.
Deadlock
12-19-2013, 11:36
По някакъв късмет някой да има впечатления от серията Forever Youth Liberator на Yves Saint Laurent? Да сте чели/чули нещо?
dulcinea17
12-19-2013, 12:42
Майка ми ползва крема за очи и нощния крем, поръча си ги преди време от ягодата, доста са скъпи тези продукти.
Казва, че е доволна, но тя като цяло харесва тази марка и ползва и грима им.
JoLLiE92
12-19-2013, 12:48
Ако си поръчам телефон от Алиекспрес примерно, съветвате ли ме да рискувам? :Д и освен това мога ли наистина да ги накарам да напишат 15 долара на кутията.. защото ако го отворят и видят, че не е 15 долара, първо ще съм си платила телефона вече, второ ще ми го конфискуват, трето ще ме накарат да платя ДДС в троен размер.
другото което обмислях са разни обяви в продавалник, по-скоро мислех за обявите от заложни къщи, отколкото обикновени потребители
кое ме съветвате? :cool:
Deadlock
12-19-2013, 15:56
Майка ми ползва крема за очи и нощния крем, поръча си ги преди време от ягодата, доста са скъпи тези продукти.
Казва, че е доволна, но тя като цяло харесва тази марка и ползва и грима им.
Радвам се да чуя, че е доволна! Можеш ли да споделиш по-подробно защо? И тя с каква кожа е?
weheartiit
12-19-2013, 16:29
Ако си поръчам телефон от Алиекспрес примерно, съветвате ли ме да рискувам? :Д и освен това мога ли наистина да ги накарам да напишат 15 долара на кутията.. защото ако го отворят и видят, че не е 15 долара, първо ще съм си платила телефона вече, второ ще ми го конфискуват, трето ще ме накарат да платя ДДС в троен размер.
другото което обмислях са разни обяви в продавалник, по-скоро мислех за обявите от заложни къщи, отколкото обикновени потребители
кое ме съветвате? :cool:
Според мен не рискувай.Не знам какъв модел си си
харесала,но има и български сайтове с изгодни цени.
Моя си го поръчах от http://www.gsm-one.eu/ и не съм имала никакви проблеми
освен,че го изтървах и му разказах играта на дисплея,но проблема си е в мен . :D
JoLLiE92
12-19-2013, 16:51
Според мен не рискувай.Не знам какъв модел си си
харесала,но има и български сайтове с изгодни цени.
Моя си го поръчах от http://www.gsm-one.eu/ и не съм имала никакви проблеми
освен,че го изтървах и му разказах играта на дисплея,но проблема си е в мен . :D
Тук го няма. :)
Huawei ascend p6
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3597&sub=shop
добри цени му дават като цяло...
JoLLiE92
12-19-2013, 18:25
Дам. :) Чудя се дали да рискувам да си го поръчам от Китай за 460 без ддс-то :Д
за мен не е добра идея, ако се наложи поправка, което не е малко вероятно, ще ти мине българската цена
реално и в България може да се вземе без ДДС, т.е. да се замупи от фирма, на която ще бъде върнато ДДС-то, което ти дава цена от около 500 лв...
JoLLiE92
12-19-2013, 18:44
реално и в България може да се вземе без ДДС, т.е. да се замупи от фирма, на която ще бъде върнато ДДС-то, което ти дава цена от около 500 лв...
обясни повече?
TheBeliever
12-19-2013, 18:48
обясни повече?
Фирма, регистрирана по ДДС, закупува стоката от друга фирма, регистрирана по ДДС. В края на отчетния период ДДС-то за закупената стока бива възвърнато на купувача.
JoLLiE92
12-19-2013, 19:31
Е то това е кирия за фирмата, не за мен. Няма да ми го продадат на цена без ДДС. :) Или искаш да кажеш, че трябва да си го купя в качеството си на фирма, регистрирана по ДДС?
anonymous708973
12-19-2013, 19:32
Джоли, сериозно ли?
Абсолютно без да искам да съм груба, ама... икономика учиш.
купува ти го чичо, леля, баба, който има фирма от името на фирмата, даваш му всичките кинти, той после ти връща ДДС-то примерно
TheBeliever
12-19-2013, 19:46
Е то това е кирия за фирмата, не за мен. Няма да ми го продадат на цена без ДДС. :) Или искаш да кажеш, че трябва да си го купя в качеството си на фирма, регистрирана по ДДС?
Трябва да намериш познат с фирма, регистрирана по ДДС, който да закупи телефона от името на фирмата си.
JoLLiE92
12-19-2013, 19:54
:cool:
забрави я тая схема.
Пантерке, ми не бе човек, просто изключих, тъй като видиш ли не съм фирма регистрирана по ДДС. :cool:
а и аз уча икономика, както каза, не счетоводство :)
освен това китайската фирма абсурд да е регистрирана по българския закон за ДДС, а ако ще го купувам от българска фирма без ДДС, то ще ми излезе повече от китайския сайт с включено ДДС. Няма смисъл.
Ако го купувам за 700лв (цената в емаг примерно) и си изтегля ДДС-то, става 583. Ако си го купя от китайски сайт с включено ДДС става 552. Въпросът ми беше дали да рискувам да накарам китайците да напишат 15 долара на кутия с телефон и дали някой си е поръчвал телефон по тая схема.
TheBeliever
12-19-2013, 20:40
:cool:
а и аз уча икономика, както каза, не счетоводство :)
Теория на счетоводството във втори курс и Финансово счетоводство в трети курс не може да нямате.
в мобиле.булгариа е 609 лв, без ДДС-то ти става 507 лв и имаш поддръжка в България, а ако нещо стане няма да го пращаш до другия край на света...някак мисля, че има повече смисъл да намериш фирма, на името на която да го купиш...отколкото да го чакаш от Китай...
JoLLiE92
12-19-2013, 20:51
Да, но го изключих като вариант, защото въпросът ми беше за Китай, а по спомен от счетоводството, което мразя, трябва и двете фирми да са регистрирани по ДДС и мислех, че за някаква друга врътка ми говорите, която не знам. :)
И и двете счетоводства са във втори курс, в трети вече учим сериозна икономика. :D
Ами не, не е оферта дето ще чакам на държавата да съм си изтеглела ДДС-то. :cool: Ще мине повече време, отколкото докато дойде от Китай. :D Адската бюрокрация е.
Един приятел ми каза да накарам китайчето да напише, че е подарък. Така май дори да отворят кутията, нищо не може да стане? :cool:
Lonsdale.
12-20-2013, 13:21
Доволни ли сте като цяло от продуктите на Balea и от кои най-вече? :):) Извинявам се за глупавия въпрос, но продуктите им са ми интересни, но искам да чуя и мнения.. :D
Доволни ли сте като цяло от продуктите на Balea и от кои най-вече? :):) Извинявам се за глупавия въпрос, но продуктите им са ми интересни, но искам да чуя и мнения.. :D
Като за цената си са хубави. Аз лично съм много доволна от лосиона за почистване на грим (в синьо шишенце), тампончетата за лице също и душ-геловете и лосионите за тяло не са лоши, миришат много хубаво.
Душ геловете са хубави, балсамите им за устни също много ми харесват, тоя с мирис и вкус на череша и на шоколад също :)
Lonsdale.
12-20-2013, 15:11
А от продуктите за коса? Сухи шампоани, нормални и прочие? :)
RainbowGirl
12-20-2013, 19:12
Нямам идея какво да подаря на майка ми за Коледа. Спряла съм се на крем за лице засега, но нямам никаква идея кои кремове са добри. Та препоръчайте някой хубав крем за лице. Също ако се сещате за някакъв оригинален подарък, казвайте. :)
JoLLiE92
12-20-2013, 19:27
Нямам идея какво да подаря на майка ми за Коледа. Спряла съм се на крем за лице засега, но нямам никаква идея кои кремове са добри. Та препоръчайте някой хубав крем за лице. Също ако се сещате за някакъв оригинален подарък, казвайте. :)
DIY :)
Искам да си взема на Микса мицералната вода,но вие ме отказахте като обсъждахте че омазнява.Имам мазен нос и ме е много страх да не стане по-мазен.
А от продуктите за коса? Сухи шампоани, нормални и прочие? :)
за тях не знам, не съм ги порбвала още :)
Аз на мама ще й купя един от кремовете за лице от био серията на Дева http://static1.framar.bg/product/kremnar.jpg
Според възрастите,има няколко вида. Съставът им е много добър.
Преди няколко месеца й купих крема за очи от същата серия и тя ми каза,че го харесва. :D Измисли някаква опаковка просто,както каза Джоли нещо DIY също ще й хареса. :)
mimsssssss
12-22-2013, 10:18
Ще има ли сняг тая година в България :д
Въпроса е належащ, щото ще пътувам януари и не знам какви дрехи да си взимам за цял месец :д
Много обичам да пътувам, ама много мразя да мисля к'во трябва да си вземам...
С какво ще пътуваш? Много чорапи, чорапогащници, пуловери и панталони. А и ботуши.
mimsssssss
12-22-2013, 10:41
Ясноооо зимното облекло. Мамка му. Мразя да се навличам, направо се побърквам с хиляда ката дрехи като почнем бодита и чорапогащници... и стигнем до голямото кожено яке с подплата... бла бла бла.
Ако е около 0 и се запази без сняг няма да си взема ботушите и ще мъкна по-малко дебели дрехи :Д
Имам въпрос : мога ли да си купя карта за намаление за БДЖ от друг град, имам всичко нужно, но не съм от тук ??
JoLLiE92
12-22-2013, 13:01
Аз на мама ще й купя един от кремовете за лице от био серията на Дева http://static1.framar.bg/product/kremnar.jpg
Според възрастите,има няколко вида. Съставът им е много добър.
Преди няколко месеца й купих крема за очи от същата серия и тя ми каза,че го харесва. :D Измисли някаква опаковка просто,както каза Джоли нещо DIY също ще й хареса. :)
Тея кремове пробвала ли си ги? Аз не купувам нищо, на което пише Дева. Пише БИО, ама.. въобще не могат да ме привлекат. :D То и на аргановото "масло" на Виктория Бюти пише БИО.
А за опаковката - една обикновена фамозна панделка прави всеки подарък специален. :---)
mimsssssss според синоптик във Варна рязко ще се стопли точно на деня на Коледа, но за всеки случай ..... помисли добре :D
Wwwooow да
mimsssssss
12-22-2013, 13:44
Януари ми трябва на мен... :Д ама ще изчакам още една седмица и тогава ще си направя списъка с нужните неща и ще определя кой куфар да взимам.
Lonsdale.
12-22-2013, 15:55
Дайте някаква идея за немного официален тоалет за НГ? :D:)
stelkastel
12-22-2013, 17:30
Wwwooow, ако съм ти разбрала правилно въпроса, ще ти кажа, че да - можеш да си изкараш карта, въпреки че не си от града, от който я изкарваш. Аз съм си изкарвала в Търново, Нова и Стара Загора, така че и при теб трябва да стане.
mimsssssss, то ако не вали много сняг, значи ще е кучешки студ. Ако има сняг, времето е някак си по-меко. Така че, искаш или не, трябва да се навличаш. Гадно е да пътуваш зимата наистина и да се чудиш как да си побереш три пуловера в куфара...
Lonsdale, какво предпочиташ да носиш - панталони, рокли, поли? Вариациите са наистина безброй.
Йеееееее, дано дано да стане : ))) мерсии много
Lonsdale.
12-22-2013, 18:28
Амиии зависи колко е студено. :D Но попринцип може и пола :)