View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хора, здрастииии (:
Значи искам да си накупя накъсани дънки за лятото, понеже не си харесвам краката и да:Д както и да е
Кажете къде има хубави? Марки на магазини, онлайн магазини и т.н. Всякаква информация ми е полезна, защото аз постоянно виждам такива по магазините, но изглеждат някакви ефтинджоски (не говоря за цена, а за това че са цигански).
Искам някакви подобни http://prikachi.com/images/226/7340226j.png http://prikachi.com/images/225/7340225D.jpg
Не искам такива, които само изглеждат скъсани, защото целта е да не ми държат топло през лятото. Чакам (:
h&m, tally weijl
sramejlivkaa
05-21-2014, 11:48
Нужно ли е като отидеш на фризьор за подстрижка да ти мият и косата. Защото утре съм на фризьор а точно преди малко си я измих и незнам какво да му кажа и дали няма да изглеждам смешно. :D
^ Не всички фризьори мият косата, а някои я мият преди подстрижка, други след нея.
sramejlivkaa
05-21-2014, 13:03
^ Не всички фризьори мият косата, а някои я мият преди подстрижка, други след нея.
Е да, но мисълта ми беше намя ли да е малко смешно, ако кажа: "Не ми мийте косата, че вчера я мих." :D
sramejlivkaa
05-21-2014, 13:04
Е да, но мисълта ми беше намя ли да е малко смешно, ако кажа: "Не ми мийте косата, че вчера я мих." :D
Пускам тая тъпня, защото много бързо ми се омазнява косата като я мия много често и тамън беше почнала да влиза в ред.
Няма нищо смешно в това :) Ще обясниш, че днес си я мила, а по принцип не я миеш всеки ден и затова не искаш.
sramejlivkaa
05-21-2014, 13:26
Оки, мерси. :)
здравейте отново ! с лук, с канела с какво ли не опитах, но цикъла си ми дойде ... скоро е и балът... сега въпросът ми е удачно ли ще е ако си сложа бикини и боксреки едновременно за по-сигурно...как мислите :((
здравейте отново ! с лук, с канела с какво ли не опитах, но цикъла си ми дойде ... скоро е и балът... сега въпросът ми е удачно ли ще е ако си сложа бикини и боксреки едновременно за по-сигурно...как мислите :((
Ама ти сериозно ли? Бикини, тампон и превръзка и нямаш грижи.
да, но аз не ползвам тампони :(
The Cheetah
05-21-2014, 15:44
Ще започнеш да ползваш или пробвай с витамин ц да го спреш, като изпиеш наведнъж половин блистер(не съм сигурна дали така се пише).
Dagichka
05-21-2014, 15:57
ем че то с канелата и лука цикълът идва, ти какво очакваше? ако си искала да мине по-бързо късно си се сетила.. зависи каква ти е роклята, ако е дълга примерно и не прилепнала що пък да не си с хиляда чифта гащи :д аз пия хапчета, защото роклята ми е къса, светъл цвят и от коприна и не ми се иска да рискувам.
с какво си махате космите по ръцете? на мен нещо епилаторът ми дава фира и хич не ги обира косъмчетата, само ги дръпва леко и дотам.. а пък кола маска не мога сама да си направя, а нямам доверие на тия козметички в квартала :д
Deadlock
05-21-2014, 18:20
Хаяши, ако не се лъжа, беше похвалила някаква домашна кола маска...?
Леко се противоречиш...
напротив :Д
може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н., за това показах тези супер изчистените.
иначе не ме кефи, че втория модел са толкова скъсани, изглежда прекалено, но не в това беше идеята :Д
JoLLiE92 и този вариант обмислях. Може и така да направя ;д
Хаяши, ако не се лъжа, беше похвалила някаква домашна кола маска...?
Домашна не. Но съм супер доволна от ориенталната кола маска на Veet. Невероятна е! Ползвам я дори за оформяне на вежди.
JoLLiE92
05-22-2014, 04:56
може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н., за това показах тези супер изчистените.
иначе не ме кефи, че втория модел са толкова скъсани, изглежда прекалено, но не в това беше идеята :Д
JoLLiE92 и този вариант обмислях. Може и така да направя ;д
по-удачно е, защото аз си избирам дънките първо по плата и качеството, а хубавите качествени накъсани дънки са примерно на g star и са по 200 кинта :Д
Влюбена съм в обувки. Отново.
За парфюма съм съгласна че не е добра идея да се подарява :D
limonade
05-22-2014, 14:58
Момичета.... имам един въпрос, който може и да ви се стори глупав. Интересувам се от това дали една боя може да се съхрани (в хладилника например), ако е използвана вече и са смесени съставките и?
Момичетаа, предложете ми някакво кремче за лятото( да не е тежък) със слънцезашитен фактор. Искам да става за под пудрата.
Аааа, и да не е 50 spf:D 30 ми е добре :cool:
LoveInfect
05-22-2014, 17:23
На биодерма, 30 фактор, идеален е ;)
kaRamella
05-22-2014, 17:37
Търся нещо такова, но по-малко и да не ми тежи само то 2кг... :Д http://www.lollipopcosmetics.com/index.php?route=product/product&path=35&product_id=115
До 40лв
Nonetheless
05-22-2014, 17:37
може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н.
Боже господи, има цветни такива с камъни :П
The Cheetah
05-22-2014, 17:38
Момичетаа, предложете ми някакво кремче за лятото( да не е тежък) със слънцезашитен фактор. Искам да става за под пудрата.
Аааа, и да не е 50 spf:D 30 ми е добре :cool:
Аз за тази година си взех Бочко слънцезащитен крем(има и мляко, не знам каква е разликата). Няколко пъти си го слагах и то под коректор, фон дьо тен и пудра. Не ми омазнява и много лесно попива. Има и с 30 и с 50- ти фактор.
Предишните години бях с Авене, ама нещо не става за под коректори и пудри. Все пак зависи и с каква кожа си.
Nonetheless
05-22-2014, 17:52
Аххх.. One million познавам много мъже, които не го харесват.
Абе избирането на парфюм на сляпо не е работа! :D
Защо не му дадете парите? Или пък измислете нещо по-оригинално от парфюм. Само предлагам, да не ме погнете сега :D
Защото както винаги се събрахме в последния момент да решим за подаръка, и след 5 минутен брейнсторминг избрахме това.
Lonsdale.
05-22-2014, 17:55
Възможно ли е да се гравира име на сребърна висулка голяма горе долу колкото лешник (сори за странния пример, но не си го предтавям като грамаж и затова..) и за колко време може да се извърши гравирането?
Боята вече смесена не може да се съхранява, все едно дали в хладилник, окислява се и цветът се променя. Затова стои в отделни флакончета в кутията, ако не е смесена и е затворена, проблем няма и да е в шкаф примерно.
Ръцете аз ги минавам с епилатора, проблем нямам. С топла кола и сама съм си сваляла кожата, и козметичка ми я е сваляла. Ако е кола за ръцете само готови ленти...
Аз за тази година си взех Бочко слънцезащитен крем(има и мляко, не знам каква е разликата). Няколко пъти си го слагах и то под коректор, фон дьо тен и пудра. Не ми омазнява и много лесно попива. Има и с 30 и с 50- ти фактор.
Предишните години бях с Авене, ама нещо не става за под коректори и пудри. Все пак зависи и с каква кожа си.
Бочкото и аз днес го гледах в ДМ за слънцезащитен, че ще ходим на вила с класа началото на лятото и искам нещо мъничко с 30 фактор. Аз бебешки гледах де, за възрастни не видях, но определено ми хареса като идея. Вероятно ще го купя, ако не ми хрумне друго в последния момент.
Освен тва гледах кристалния стик против изпотяване за чувствителна кожа на Балеа. Някой ползвал ли е? Доволни, недоволни? Става ли наистина за чувствителни кожи, че аз съм бая-бая нежна и се изривам от най-малкото?
JoLLiE92
05-22-2014, 19:09
Търся нещо такова, но по-малко и да не ми тежи само то 2кг... :Д http://www.lollipopcosmetics.com/index.php?route=product/product&path=35&product_id=115
До 40лв
Като знаем на Лолипоп какви са боклуци, че е 84 лв, за 40 лв не знам какво трябва да е :D
Смесена боя се изхвърля, но можеш да си държиш за следващия път несмесени боя и оксидант.
weheartiit
05-23-2014, 12:04
Да ми препоръчате някакъв лосион за тяло за суха кожа ?
Но наистина да хидратира хубаво.
JoLLiE92
05-23-2014, 15:44
Ако нямаш проблем с течния парафин, синьото мляко за тяло за под душ на Нивеа хидратира адски мощно :Д
иначе по-добрата идея е масло :) без парафин, силикон и т.н. в него, защото не че е вредно, но се измива и де факто не си подхранваш кожата, а само така изглежда
Да ми препоръчате някакъв лосион за тяло за суха кожа ?
Но наистина да хидратира хубаво.
http://i.imgur.com/dvHr2.jpg
Този лосион на Yves Rocher е направо невероятен! И тъй като супер супер хидратиращ със съвсем малко се омазвам цялата. Не знам дали се продава в България обаче. Първата му съставка е масло от ший и не съдържа течен парафин.
therichbitch
05-23-2014, 23:30
Нали за по- тънки крака беше бягането на по- дълги разстояния? И това г/д колко км ще рече?
Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен продукт за коса и за тяло ?
JoLLiE92
05-24-2014, 11:22
Нали за по- тънки крака беше бягането на по- дълги разстояния? И това г/д колко км ще рече?
Някой кара кооооолеееелооо. Мразя да бягам. :D И е за прасци, но на бедра въобще не помага.
Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен продукт за коса и за тяло ?
За коса и аз ще чакам предложения. За тяло спрейовете на Avène.
anonymous708973
05-25-2014, 07:05
Мацки, търся някакъв workout playlist. Да е надъхващ в стил "айде, без лиготии, можеш още". Нещо с дължина поне 20 минути, 40 и нагоре ще е по-добре.
Нещо странно наблюдявам - вчера реших да си махна косъмчетата над лакътя с крем депилатоар (защото с епилатора ми излизат пъпчици точно там). Има една остатъчна миризма, която не иска да се махне - мих си ръцете доста, мазах се с лосиони и още стои. Някакви предложения с какво да махна тази миризма?
кой вид самобръсначки върши най-добра работа за интимната зона ?
DragonLady
05-26-2014, 22:11
кой вид самобръсначки върши най-добра работа за интимната зона ?
Всякакъв. Аз личнo си вземам venus 2 или 3 и съм доволна от тях, зависи ти с колко ножчета искаш да е.
имам много сапуни от бай тошо време мога ли да ги направя нещо да ги използвам едно друго
JoLLiE92
05-27-2014, 14:04
Препоръчайте ми хубава, много издръжлива и покривна и естествена пудра за лице (стил искам всичко :cool: ) и ми кажете с какво да я поставям, за да се получава най-естествено ? :D
п.с. още един бонус - кожата ми е суха, така че не бива да изсушава допълнително някои участъци :Д
Решила съм да заменя фдт през лятото с пудра.
Мацки, търся някакъв workout playlist. Да е надъхващ в стил "айде, без лиготии, можеш още". Нещо с дължина поне 20 минути, 40 и нагоре ще е по-добре.
Според мен е най-добре ти да си направиш този плейлист.всеки харесва и се надъхва от различна музика.Аз обичам да слушам Prodigy-Smack my bitch up, защото ми напомня на идна треньорка дето ни скъсваше задниците. Също така добре ми действат саундтраци на приключенски филми-вкарвам се и аз у филмо и се надъхвам да настигна лошите или да бягам от зомбита хаха.
Deadlock
05-27-2014, 14:29
Cloud9, мина ли сватбата ти? :)
JoLLiE92
05-27-2014, 14:51
Доколкото аз помня е през юни. :) :Д
fakesmiles
05-27-2014, 18:12
Jollie92 Какъв е смисъла да се носи само пудра, особено ако си със суха кожа. Никога не съм разбирала защо го правят хората. ;д
Може да си вземеш за лятото някой лек фдт или тониращ крем направо.
JoLLiE92
05-27-2014, 18:31
Ами нямам идея. :Д но гледам че хората така правят и си мислех, че моята философия, че като съм със суха кожа, пудрата не е за мен, не е правилна :ДД искам нещо, което да ми издържа цял ден на жегата.. фдт ми вчера стана отвратителен от топлината, но може би просто трябва да взема друг.. нямам много опит с пудрите :Д
queen_ofdisaster
05-27-2014, 18:35
защо просто не си вземеш фдт с по-лека текстура?мисля,че ще свърши същата работа като пудрата.иначе съм чувала положителни отзиви за бронзиращата на Bourjois,мисля че имаше опаковка като на шоколад или нещо такова :D
JoLLiE92
05-27-2014, 18:43
Е не искам бронзираща. :) Искам нормална пудра.
Моят е с доста лека текстура, която ПАДА от жегата :Д
kaRamella
05-27-2014, 23:46
Доволни ли сте от лаковете на Лореал?
Cloud9, мина ли сватбата ти? :)
Мина и замина хаха.Беше невероятно!Не знам защо толкова време се дърпах да не се женя./каква реклама на брака само/
kalpazanka
05-28-2014, 07:14
Момичета, как се прави кок с дунапренените гъби, дето ги продават по магазините за джунджурийки?
Момичета, как се прави кок с дунапренените гъби, дето ги продават по магазините за джунджурийки?
Има много видео уроци в нета,но според мен всичко си зависи от количеството коса.Аз лично връзвам на опашка косата,поставям опашката в дупката на гъбата и после разпределям по равно косата вържу нея.С едно ластиче захващам в основата и стърчащата коса я увивам около ластика за да го скрия като накрая го защипвам с фибички.Малко сложно го обясних.Ако имаш повече коса можеш да пробваш тоя метод http://www.youtube.com/watch?v=gw_pfHbht1s - гледай след 5:40 мин.
^И аз го правя по описания начин, а не като във видеото.
monroe999
05-28-2014, 11:47
Е не искам бронзираща. :) Искам нормална пудра.
Моят е с доста лека текстура, която ПАДА от жегата :Д
защо не пробваш с по-лек ФДТ или например ББ крем или CC крем? и само да ги фиксираш с пудра
kalpazanka
05-28-2014, 11:49
Cloud9, girl91, благодаря :)
препоръчайте ми хубав шампоан за мнооого тънка коса
спряла съм се на Kerastase, но приемам и други предложения
някой?
искам нещо, което да накара косата ми да живне, да стане лесна за разресване и мекичка.
pandabear
05-28-2014, 15:12
http://labelm.com/uk/product/271/label.m-intensive-repair-shampoo
JoLLiE92
05-28-2014, 15:48
защо не пробваш с по-лек ФДТ или например ББ крем или CC крем? и само да ги фиксираш с пудра
Искам да не усещам по кожата си фдт, а в момента дори лекия го усещам, както и искам да е нещо изключително дълготрайни и по-покривно от бб крем. :)
The Cheetah
05-28-2014, 16:10
Не мисля, че е много удачно на суха кожа да слагаш само пудра.. защо не пробваш само с коректор?
JoLLiE92
05-28-2014, 16:30
Това направих днес. Само с този на Катрис камуфлажния съм, като мисля да си взема Артдеко-то, защото с малко тен този на Катрис ще ми е като брашънце. А си мисля и (може да се заблуждавам), че този на Артдеко ще е по-дълготраен.
anonymous708973
05-28-2014, 21:24
Мацки, търся много спешно видео за Студентски град - бяха го давали по новините по повод предложението за въвеждане на вечерен час 10 часа. Спомням си, че Константин участваше, че нали е собственик на един от баровете.
как действате за да изглеждате красиви и уверени на море/басейн? какви начини използвате за да премахнете гадните косъмчета ....
Мацки, търся много спешно видео за Студентски град - бяха го давали по новините по повод предложението за въвеждане на вечерен час 10 часа. Спомням си, че Константин участваше, че нали е собственик на един от баровете.
Това намерих:http://tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%94%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D 0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D 0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D1%81-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%B0%D1%81_l.1_i.9450622_c.38.html#.U4bRM_ l_u0c
anonymous708973
05-29-2014, 07:57
Това намерих:http://tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%94%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D 0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D 0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D1%81-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%B0%D1%81_l.1_i.9450622_c.38.html#.U4bRM_ l_u0c
Идеално, ще свърши работа, мерси :)
някой?
искам нещо, което да накара косата ми да живне, да стане лесна за разресване и мекичка.
Yves Rocher!
Котаци, счупи ми се едно от любимите червила, как да го съхранявам/използвам при тия обстоятелства?
Обожавам колко е дълготрайно, а ми е подарък и на опаковката не пише марка. Нямам как да го заменя със същото. :(
Lourenço
05-29-2014, 15:39
Котаци, счупи ми се едно от любимите червила, как да го съхранявам/използвам при тия обстоятелства?
Обожавам колко е дълготрайно, а ми е подарък и на опаковката не пише марка. Нямам как да го заменя със същото. :(
И на мен ми се случва много често. Аз ги стопявам и ги преливам в празна палитра, после си ги нанасям с четка. Даже бях постнала снимка. : )
Ако не се е разпльокало супер много може да пробваш да го поправиш като разтопиш частта където се е счупило и после го залепиш обратно.
Иначе се претопява с лъжица. Ако нямаш празна палитра може да ползваш кутийка за лещи, много е практично, защото се затваря добре и е съвсем мъничка.
Lourenço
05-29-2014, 20:15
ама как го разтапяте?
Слагаш счупеното парче в метална лъжица и на свещ. Гледай да не допираш до пламъка и червилото да не почне да ври. Става много течно, съветвам те да ползваш по - голяма и дълбока лъжица.
galaxy29
05-29-2014, 20:59
черпак направо :д
и е много хитро туй с червилото
Yves Rocher!
да!
аз бях видяла, че си доволна от него и взех кристали за мен и сестра ми, които стават и за маска и миришат тооолкова хубаво :oops:
*момичета, виждали ли сте подобно якенце http://youtu.be/up7pvPqNkuU 1:42-1:46?
monroe999
05-30-2014, 11:57
препоръчайте ми хубав овлажняващ лосион за тяло с блестящи частици? :)
monroe999
05-30-2014, 14:19
ииииии ИЗДЪРЖЛИВ молив за устни
В една опаковка кола маска има по 2 кърпички,които да премахват остатъците от маската,но лично на мен тези 2 броя не ми стигат.Как вие почиствате остатъците или поне можете ли да кажете с какво мога да ги почистя?Пробвала съм някои неща,но нищо не може да почисти добре и не може да предаде тази мекота на кожата :)
anonymous708973
05-30-2014, 17:00
Олио, зехтин, квото ми падне.
След това се къпеш и мажеш с лосион, ако държиш да си мекичка.
JoLLiE92
05-31-2014, 04:22
препоръчайте ми хубав овлажняващ лосион за тяло с блестящи частици? :)
Пробвала ли си тези на Laura Vandini? Има и едно олио на Garnier - ultimate beauty oil, на което се каня от години :ДД
monroe999
05-31-2014, 06:44
не искам олио, иначе преди на Балеа имаше много хубави такива и май Dove, но сега не знам
Тъй като за втори път ми възрастни жени казват на децата си "Пази се да мине /Внимавай да не удариш тая леличка" като под "тая леличка " се разбира 25-годишната ми особа вече се замислих за смяна на гардероба.Нося т.нар. pencil skirts, прави рокли до коляното и едноцветни блузи и дълги поли.Имам само сака и шлифери в гардероба си и не слизам от официални високи токчета.Това си ми е стила,а и работата ми го изисква,но съм решила да се обличам по-младежки.Проблемът е че съм ниска,с тяло тип пясъчен часовник,не си харесвам колената и не мога да нося дънки,защото очертават де що има за очертаване.И абсолютно отказвам да нося тениски с черепи и бамби!Имате ли идея какво по-младежко се вписва в това описание?
anonymous708973
05-31-2014, 11:06
Ах, че това звучи прекрасно!! Би ли зарадвала душицата ми със снимка-две-три? :P
Има огромна разлика между дънки и дънки. Ако скини моделите не ти харесват, 100% правите ще ти стоят добре!
Иначе... заложи на по-различни десени, по-ярки цветове - примерно - едни прави дънки, бяла изчистена тениска, коралов блейзър и едни платформички и си 6 :)
А какво си завършила?
Ах, че това звучи прекрасно!! Би ли зарадвала душицата ми със снимка-две-три? :P
Има огромна разлика между дънки и дънки. Ако скини моделите не ти харесват, 100% правите ще ти стоят добре!
Иначе... заложи на по-различни десени, по-ярки цветове - примерно - едни прави дънки, бяла изчистена тениска, коралов блейзър и едни платформички и си 6 :)
А какво си завършила?
Добре звучи!наскоро си купих един черен блейзър и се спуках да го нося с какво ли не.Снимки може на лично,но ако изчакаш до довечера че на този компютър имам само от сватбата хаха.колкото и да ми се иска не мога да я нося тая рокля всеки ден.завършила съм "Връзки с обществеността",но работя в офис не по специалността ми.И все пак маратонки и дънки са ни забранени /освен като ги няма шефовете,когато всичко е позволено/.
anonymous708973
05-31-2014, 14:31
А, че ти ожени ли се вече о.О
Чакам иначе!
JoLLiE92
05-31-2014, 17:35
Тъй като за втори път ми възрастни жени казват на децата си "Пази се да мине /Внимавай да не удариш тая леличка" като под "тая леличка " се разбира 25-годишната ми особа вече се замислих за смяна на гардероба.Нося т.нар. pencil skirts, прави рокли до коляното и едноцветни блузи и дълги поли.Имам само сака и шлифери в гардероба си и не слизам от официални високи токчета.Това си ми е стила,а и работата ми го изисква,но съм решила да се обличам по-младежки.Проблемът е че съм ниска,с тяло тип пясъчен часовник,не си харесвам колената и не мога да нося дънки,защото очертават де що има за очертаване.И абсолютно отказвам да нося тениски с черепи и бамби!Имате ли идея какво по-младежко се вписва в това описание?
А аз се вбесявам когато някой ми каже "Госпожооооооо" :ДДД
Можеш ли през свободното си време да сложиш блейзъра с качествени ! дънки и изчистени черни кецове? :Д Можеш да вземеш прекрасните си изчистени бизнес дрехи + някакви по-цветни и щури аксесоари :)
Хора как си купувате фдт/коректор/коректор за през лятото, като аз чернея за минути и перфектния нюанс днес ще ми е светъл след седмица :D
Dagichka
06-01-2014, 08:26
да ми препоръчате добър слънцезащитен крем? принципно съм тъмна, така че не изгарям и тн., но все пак имам доста пъпки, петна и бенки и не искам да стане по-зле положението
Lonsdale.
06-01-2014, 08:48
Хора как си купувате фдт/коректор/коректор за през лятото, като аз чернея за минути и перфектния нюанс днес ще ми е светъл след седмица :D
Ами ако си купиш твърде тъмен или светъл си ги смесваш и постепенно променяш цвета, за да пасне на тена ти. :D
А аз се вбесявам когато някой ми каже "Госпожооооооо" :ДДД
Можеш ли през свободното си време да сложиш блейзъра с качествени ! дънки и изчистени черни кецове? :Д Можеш да вземеш прекрасните си изчистени бизнес дрехи + някакви по-цветни и щури аксесоари :)
oплаквайте се вие :D аз какво да кажа като съм на 16 и се случва често да ми кажат "Горспожо ... " или "Жената след мен .............." еtc. .... :smt070
Lonsdale.
06-01-2014, 10:08
Кое изглежда по-естествено? Молив или сенки за вежди? Нямам предвид да си рисувам нови вежди с тях, та да стои естествено, а просто да попълване. :)
^Много зависи от самите продукти. Аз до сега съм ползвала само моливи и съм доволна.
rositzza
06-01-2014, 11:00
^^ Лично на мен сенките ми седят по естествено.
Cloud9 умирам си да нося такъв тип рокли и поли, но ще изглеждам странно в университета така облечена :D Иначе ако вкараш някой друг цвят, както казаха по-горе няма да седи толкова строго и да ти викат "леличка"
The Cheetah
06-01-2014, 11:22
Кое изглежда по-естествено? Молив или сенки за вежди? Нямам предвид да си рисувам нови вежди с тях, та да стои естествено, а просто да попълване. :)
Сенките стоят по- естествено. А и щом искаш просто за попълване те са по- добрия вариант.
Сенки. С тях и да си дорисуваш малко контура отстрани стои добре.
А на мен онзи ден в един бар специално ми поискаха личната карта. А съм на 20 и се бях гримирала леко готик в очите...
Lonsdale.
06-01-2014, 11:49
Благодаря на всички. :}}
JoLLiE92
06-01-2014, 16:18
Аз ползвам молив, тъй като единствените ми сенки са есенс и не ми харесват като качество. Използвам молива на Катрис и се каня да пробвам и техните сенки. Цаката му е в избирането на цвета. Трябва да е два тона по-светъл от косата ти, ако си брюнетка или два тона по-тъмен от косата ти, ако си блондинка. :)
kaRamella
06-01-2014, 17:00
Е аз ако съм с черна коса , с кафяви вежди ли да се разкарвам?
JoLLiE92
06-01-2014, 17:12
Възможно най-тъмното кестеняво, но никога черни. :)
Мерси за идеите,госпожици!Аз винаги съм била младолика и съм се радвала преди година като ме питаха дали се връщщам от училище /а аз се връах от работа/.Но вече съм се сбабичосала сигурно хаха.Обновявам си гардероба с доста по-цветни неща ,но все не мога да се наканя да си купя кецове.Просто не ги харесвам и никога не съм носила.
И аз се включвам към въпроса за веждите- имам кафява коса и черни вежди.Как да ги подчертавам?Също така съм с много светла кожа и с черния молив седя като като Мортиша Адамс
Dagichka
06-01-2014, 17:20
а моите като са черни естествено кво правим :cool: някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
strawberry88
06-01-2014, 18:47
някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
Използвам само Авен от години и нямат грешка. ;) Говоря за тялото де. За лицето съм използвала техен, НО понеже кожата ми е проблемна и мазна, ми идват тежки. Иначе ако ти е нормална кожата, няма да имаш проблем. Пък и то 30,50-ти фактор няма как да не е мазно, къде ми е бил ума? :Д
JoLLiE92
06-01-2014, 19:20
а моите като са черни естествено кво правим :cool: някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
като са естествено черни, имат ли нужда от подчертаване според теб? :)
Бочко 8-)
fakesmiles
06-01-2014, 19:57
http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2014/05/11/challenged-by-bioderma/
най-добрия, който аз съм ползвала + матирането за мазна кожа си е идеално.
Моите вежди са тъмнички, но косата ми е доста по-тъмно (най-тъмното кафяво преди черното) и периодично боядисвана в синьо-черно. Веждите си оформям с много тъмно кафяви сенки със силно изразен сив подтон. тук (https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/s960x960/10344340_833342713362213_941283385560883011_o.jpg) мисля, че добре се виждат.
kaRamella
06-01-2014, 20:43
Към Cloud9 :
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2014/03/dsc_5671.jpg?w=684&h=1024
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2014/03/dsc_5531.jpg?w=684&h=1024
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2014/03/dsc_5874.jpg?w=602&h=1024 (разбира се, с дънки в форма която ти е най-удобна
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/09/img_2622.jpg?w=681&h=1024
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/07/img_2070.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/06/img_1788.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/04/img_1089.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/04/img_1370.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/04/img_1291-copy.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2013/04/img_1459.jpg
http://thestyleconstructor.files.wordpress.com/2012/10/img_6980.jpg
DragonLady
06-01-2014, 22:36
Хубав и не много скъп ексфолиант за тяло?
JoLLiE92
06-02-2014, 03:52
Моите вежди са тъмнички, но косата ми е доста по-тъмно (най-тъмното кафяво преди черното) и периодично боядисвана в синьо-черно. Веждите си оформям с много тъмно кафяви сенки със силно изразен сив подтон. тук (https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/s960x960/10344340_833342713362213_941283385560883011_o.jpg) мисля, че добре се виждат.
Добре изглеждат. То ти си такъв сладур, че каквото и да сложиш, пак ще ти стои. :Д
Ако имате черни гъсти вежди, защо за Бога бихте ги подчертавали с молив или сенки? Виждала съм подобно нещо, изглежда като мацнато с боя за обувки.
kaRamella тази мацка е много сладка! Но обувките са ....... ;х :cool: Дори кецовете изглеждат евтино, а тея 16см с каишката слагам 20 лв, че са от кокетна. :Д Какъв е смисълът да си купиш обувки изкопиран модел на Лубутен, когато изпълнението е толкова под всякаква критика, че им личи цената от километри.
DragonLady Домашен :) кафе, зехтин, мед или замени кафето със захар, вилней :Д Аз досега не съм намирала купен ексфолиант, който да ми харесва.
kaRamella
06-02-2014, 13:37
Кецовете са от Деихман на виктори около 25лв., а високите обувки са на тенденз 50лв;не са лоши :) И да, наистина е бонбон.
Lourenço
06-02-2014, 15:19
Ако имате черни гъсти вежди, защо за Бога бихте ги подчертавали с молив или сенки? Виждала съм подобно нещо, изглежда като мацнато с боя за обувки.
Аз имам черни, гъсти вежди...които изглеждат сиви от далече..:Д
На кралско синя рокля злато или сребро да нося?
И откъде мога да си взема няк\'во тъничко коланче с метални златни/сребристи орнаменти за същата рокля?
И откъде мога да си взема няк\'во тъничко коланче с метални златни/сребристи орнаменти за същата рокля?
anonymous708973
06-02-2014, 16:57
Какви са ти обувките? :)
Deadlock
06-02-2014, 17:00
babity, сребро!
Още не знам какви са ми обувките. Ако не ми остане време да отида да си купя платформи, оставам с черни със ниско токченце и отворени пръсти.
galaxy29
06-02-2014, 17:23
оф, с тез снимки така ми заби страницата, как можа ;/
иначе има и хубави тоалети
kaRamella
06-02-2014, 17:30
Мини на по-добър интернет доставчик (или преинсталирай pc си) , много съжалявам...
да не е спам
някой ползвал ли е нещо на тая марка : http://www.enzo.bg/brische/multicolored-powder-kompaktna-pudra/
JoLLiE92
06-02-2014, 17:37
Аз имам черни, гъсти вежди...които изглеждат сиви от далече..:Д
Твоите не са гъсти черни вежди тип Елена от биг брадър :Д
Lourenço
06-02-2014, 18:02
Аз съм за злато.
И Джули...това трябваше да го гугълна хаха.
Мацки,имате ли наблюдения над марката Cien? Виждала съм я само в Lidl.
Lourenço
06-02-2014, 18:12
Това даже не го брой за марка...пълни боклуци, затова я има само в Лидл : )
Попаднах на един блог и там момичето беше писала само хубави неща. А преди известно време докато пазарувах погледът ми попадна на продуктите им.
fakesmiles
06-02-2014, 21:08
Това е хубавото на това синьо, може и злато и сребро.
Аз напоследък съм на някаква златна вълна, така че казвам злато. :)
Марката Cien е на LIDL и затова я продават само там. Използвала съм техен шампоан - не беше лош, миришеше много приятно. Използвала съм също и техни душ-гели - харесваха ми. Използвам техен лак за коса от доста време - доволна съм. Чела съм много положителни мнения за интимния им сапун. Също и за крема концентрат за ръце.
galaxy29
06-02-2014, 22:23
аз пък за интимните знам, че е хубаво да се взимат такива, които се продават само в аптеките
а от ементала на промоция закупи ли си ?
а екип за световното ?
kaRamella
06-02-2014, 23:13
хахаха аз си взех 8 сладоледа със знамената на разл. държави и бяха асал вкусните + потник и къси панталони ( за мама ;д ) А колкото до Cien ..... ползвала съм само лака им и съм доволна.
Здравейте ! Някой запознат ли е добре със специалността " Информатика" ... знаете ли дали е необходимо да се владее добре английския език, трудна специалност ли е като цяло( то лесно няма де ) , подходяща ли е за момичета ... споделете какво знаете ще съм ви благодарна
DragonLady
06-03-2014, 11:55
Шампоан съм ползвала, нищо особено, за един път ставаше.
kaRamella
06-03-2014, 11:58
Дамските не бяха с отбори, имаше написано само мотото им тази година ... :)
kaRamella
06-03-2014, 11:59
Здравейте ! Някой запознат ли е добре със специалността " Информатика" ... знаете ли дали е необходимо да се владее добре английския език, трудна специалност ли е като цяло( то лесно няма де ) , подходяща ли е за момичета ... споделете какво знаете ще съм ви благодарна
Да.Само ако имаш желание.Да
а от ементала на промоция закупи ли си ?
а екип за световното ?
-Не
-Не
The Cheetah
06-03-2014, 14:07
Искам да питам дали най- светлия цвят на камофлажния коректор на Катрис розовее
Проблема е, че не мога да го пробвам, понеже тестери няма. Кожата ми е с розов подтон и го искам за през лятото без фдт отгоре. Обикновенно избирам най- светлите цветове, но повечето розовеят и представете си каква е гледката с розовеещо лице и жълтеникъв врат..
babity, мене могат да нарекат консервативна, но това кралско синьо и злато не бих сложила никога...как на толкова прекрасен, студен и наситен цвят някой може да сложи нещо с топъл и интензивен /разбирайте забелязващ се/ не разбирам, особено, ако ще има друг силен цвят като черно до него...
Cien е марка на магазина т.е. продуктите се произвеждат от фирми среден клас в страната, която се предлагат, за да се намаляват разходи...мамите пишат, че тук се произвеждат от Гарниер и като цяло са доволни...аз душ-гел съм ползвала, нищо особено, хубав аромат, измива, но ти предлагат безумно ниска цена....
kaRamella
06-03-2014, 20:26
Проблема е, че не мога да го пробвам, понеже тестери няма. Кожата ми е с розов подтон и го искам за през лятото без фдт отгоре. Обикновенно избирам най- светлите цветове, но повечето розовеят и представете си каква е гледката с розовеещо лице и жълтеникъв врат..
Сега... казваш че кожата ти е с розов подтон, но повечето цветове розовеели и гледката розово лице жълт врат не ти харесва. Сега последно розовеещ ли искаш или жълтеникав?
http://chicprofile.com/wp-content/uploads/2013/01/Catrice-Spring-Summer-2013-Camouflage-Cream.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-lmz0Ffcth0g/UgeW8jHFSTI/AAAAAAAAGjA/EXzaYFKq3k8/s640/Catrice+Camouflage+Concealer+-+swatches.jpg
http://beautycosmetic.biz/images/CatriceCamouflageCreamConcealer.jpg
1чката е светло към жълто
2ката е тъмно пак към жълто
3ката е розово...
JoLLiE92
06-04-2014, 03:04
Аз съм за злато.
И Джули...това трябваше да го гугълна хаха.
Видя ли Гайтан Вежда войвода :cool:
Необходимо е до някаква степен да владееш английски, защото повечето нова литература е на английски, езиците за програмиране са на английски (съответно Джавата с правописни грешки) всичко е подходящо, стига да ти е интересно! ;) но мисля, че не е никак лесно :)
Има тестери там ВИНАГИ, огледай се. :) Ако кожата ти е с розов подтон, от нея се очаква и вратът ти да розовее, а не да жълтее, съответно да ти трябва розовеникав коректор. :Д за 030 мога да ти гарантирам, че розовее, а 020 жълтее :) ако няма точния цвят, виж на Артдеко, те са доста повече цветове. Да знаеш че единичния камуфлажен коректор и бежовите от палитрата са различни продукти по мое мнение, имам и двете.
dqvolcheto9
06-04-2014, 14:25
http://avonshop.co.uk/shop/assets/images/prod/prod_1155892.jpg Момичета,някоя ползвала ли е това и какви впечатления има ? Много му се чудя,защото ми трябва точно нещо такова лекичко за леко изглаждане на тена,а и все пак идва лято и не искам фон дьо тен .. )
http://avonshop.co.uk/shop/assets/images/prod/prod_1155892.jpg Момичета,някоя ползвала ли е това и какви впечатления има ? Много му се чудя,защото ми трябва точно нещо такова лекичко за леко изглаждане на тена,а и все пак идва лято и не искам фон дьо тен .. )
аз го използвам от много години и много ми харесва, но е доста странен като продукт...т.е. кремът е бяло-прозрачен, има малки кафеникави оцветяващи частички в него, които се разтварят върху кожата...аз съм много бяла и изравнява прилично, на нормална или по-тъмна кожа няма смисъл да се слага...трябва прекалено голямо количество, за да се види цветови ефект, и става кофти...не може да се сравнява обаче с фдт или бб крем от магазинната мрежа като покритие
The Cheetah
06-04-2014, 17:38
Има тестери там ВИНАГИ, огледай се. :) Ако кожата ти е с розов подтон, от нея се очаква и вратът ти да розовее, а не да жълтее, съответно да ти трябва розовеникав коректор. :Д за 030 мога да ти гарантирам, че розовее, а 020 жълтее :) ако няма точния цвят, виж на Артдеко, те са доста повече цветове. Да знаеш че единичния камуфлажен коректор и бежовите от палитрата са различни продукти по мое мнение, имам и двете.
Ами аз няма от Лили да го купувам, а от един магазин, който предлага много марки, но на коректорите няма тестери. На Арт деко така без тестер не мога да взимам, защото шанса да не оцеля е твърде голям.
А иначе ако коректора розовее и врата ми нали към по- жълто бие и е просто неестествено 8-)
Явно ще е 10, мерси и на Карамела.
аз го използвам от много години и много ми харесва, но е доста странен като продукт...т.е. кремът е бяло-прозрачен, има малки кафеникави оцветяващи частички в него, които се разтварят върху кожата...аз съм много бяла и изравнява прилично, на нормална или по-тъмна кожа няма смисъл да се слага...трябва прекалено голямо количество, за да се види цветови ефект, и става кофти...не може да се сравнява обаче с фдт или бб крем от магазинната мрежа като покритие
Аз от скоро го ползвам.Съвсем мъничко слагам понеже ми е мазен,но съм много доволна.Наистина няма ефекта на фдт,но за светли кожи без пъпки и белези е идеален!
Аз от скоро го ползвам.Съвсем мъничко слагам понеже ми е мазен,но съм много доволна.Наистина няма ефекта на фдт,но за светли кожи без пъпки и белези е идеален!
о.о, върху друг крем ли го слагаш?
моята кожа е нормална и ми е добре, тъй де, не ми идва мазен, даже на текстура ми е като най- леките хидратиращи
ShtrudeL
06-05-2014, 19:56
*мрън*
Хора, от къде мога да си купя естествена/натурална/все тая къна? Не искам да си я поръчвам от нета, не се ли продава в някои магазини?
о.о, върху друг крем ли го слагаш?
моята кожа е нормална и ми е добре, тъй де, не ми идва мазен, даже на текстура ми е като най- леките хидратиращи
Не е върху крем.Ползвам го вместо крем.Имам мазна Т зона и там става мазалото,на другите места ми е добре.
monroe999
06-06-2014, 10:35
момичета, почиствате ли си гримовете? т.е. примерно пудрите, бронзантите, такива продукти? как? с какво?
*мрън*
Хора, от къде мога да си купя естествена/натурална/все тая къна? Не искам да си я поръчвам от нета, не се ли продава в някои магазини?
Билкова аптека? Поне аз тук си купих от там.
момичета, почиствате ли си гримовете? т.е. примерно пудрите, бронзантите, такива продукти? как? с какво?
Аз не, но ще започна да го правя. Силна ракия сложена в пулверизатор ми се вижда добър избор, защото се изпарява бързо и за всеки случай не е токсична.
Аз не, но ще започна да го правя. Силна ракия сложена в пулверизатор ми се вижда добър избор, защото се изпарява бързо и за всеки случай не е токсична.
не е така, силният спирт много бързо изпарява и "сбива", да кажем, прахообразните продукти т.е. по-голяма част от праха остава вътре, което прави действието точно обратното...
JoLLiE92
06-07-2014, 10:58
http://www.balevbiomarket.com/kokosovo-maslo-za-iztoshtena-kosa.html
Някой ползваше това нещо, искам мнение? :)
Някой може ли да даде мнение за тази маска за лице
http://demandware.edgesuite.net/sits_pod18/dw/image/v2/AAHL_PRD/on/demandware.static/Sites-Lush-Site/Sites-lushcosmetics-export/en_US/v1402027337451/images/product/9999900411.jpg?sw=300
Lonsdale.
06-07-2014, 19:46
Знаете ли как се наричат тези снимки, които представляват част от дадена книга или цитат и къде мога да намеря повече такива? В някои страници във фб постват такива, но се чудех как се наричат самите снимки и даил има специални страници за такива? Благодаря предварително, долу ще покажа за какво говоря. :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/s843x403/10420323_649586451774572_2042410310732201403_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/s843x403/10275348_651361724930378_3867858697369167858_o.jpg
Някой може ли да даде мнение за тази маска за лице
http://demandware.edgesuite.net/sits_pod18/dw/image/v2/AAHL_PRD/on/demandware.static/Sites-Lush-Site/Sites-lushcosmetics-export/en_US/v1402027337451/images/product/9999900411.jpg?sw=300
Аз не съм я използвала, но се сетих за този клип - https://www.youtube.com/watch?v=4-oQjcZyUjw&list=UUWXNWhQ_a2boIYouj4H0vEw
lisi4ety
06-07-2014, 23:17
Знаете ли как се наричат тези снимки, които представляват част от дадена книга или цитат и къде мога да намеря повече такива? В някои страници във фб постват такива, но се чудех как се наричат самите снимки и даил има специални страници за такива? Благодаря предварително, долу ще покажа за какво говоря. :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/s843x403/10420323_649586451774572_2042410310732201403_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/s843x403/10275348_651361724930378_3867858697369167858_o.jpg
Ам нямат си име, това са просто цитати, търси ги по групите с цитати от книги във фейсбук
Lonsdale.
06-08-2014, 07:05
^Благодаря :)
fakesmiles
06-08-2014, 08:59
^Или търси в Гугъл каквито комбинации ти дойдат на ум.
Пример:
https://www.google.bg/search?q=close+up+book+pages+photos&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&channel=fflb&gfe_rd=cr&ei=wSWUU_PlMKLc8ged1IGgDg
NqkfaNikakva21
06-08-2014, 15:58
Едно време се прехвърляха едни приложения тук. Трябва ми такова за джогинг, някой ако ползва, моля да сподели :д
music_box
06-08-2014, 17:16
Здравейте!! Тази година завърших 12ти клас и за изпращането си бях взела обувки на висок ток. В последния момент обаче се оказа че не мога да вървя с тях защото ми се изхлузват дори и като съм на бос крак (в магазина като ги пробвах това не го усетих)...И сега просто си стоят захвърлени в ъгъла и събират прах, а пък аз си ги харесвам и искам да ги нося.
Някой знае ли някакъв начин по който това може да се оправи , да залепя нещо или друг вариант?...или просто ще трябва да се примиря :D
NqkfaNikakva21
06-08-2014, 17:28
Мисля, че с едни силиконови подложки няма да имаш проблем.
Представляват нещо такова
http://eobuvki.bg/img/img_e_shop/p_1795_1.jpg
И са от порядъка на 6-7лв да кажем, зависимост от фирмата.
weheartiit
06-08-2014, 17:49
Появиха ми се червени ,малки пъпчици по тялото,които ме сърбят.
С какво мога да ги мажа да изчезнат по-бързо ?
dqvolcheto9
06-08-2014, 19:42
Появиха ми се червени ,малки пъпчици по тялото,които ме сърбят.
С какво мога да ги мажа да изчезнат по-бързо ?
Фенистил..
music_box
06-09-2014, 12:12
Мога ли да си мокря ръцете след като съм ги депилирала с лентички veet или трябва да се изчака определено време?
weheartiit
06-09-2014, 12:24
Фенистил..
благодаря! сърбежа почти спря,но пъпчиците си седят
все така зачервени ... неща друго с което да мажа тях ?
Препоръчайте ми бронзант за тяло, че съм много беличка ии.. :(
JoLLiE92
06-10-2014, 09:37
Плаж. Солариум. :)
какво мислите за продуктите на the balm, дет' ги рекламира оная Елица с клиповете?
JoLLiE92
06-10-2014, 11:02
Тя не просто ги рекламира, а им е официален представител за България. Мисля, че може и да са хубави, но скъпи ми се виждат. :Д опаковките им са чудни!
Искам да си направя един сутиен бански за това лято :Д въпроса ми е откъде да си купя плат, който да е като материята на банските ? И искам по средата да има някаква брошка (ако се казва така), тип банските на Виктория Сикрет http://prikachi.com/images/757/7387757d.jpg
откъде мога да намеря подобна брошка (просто искам да е кръгла и с камъни). Ако се сещате за сайт, ще е най-добре. И колко пари горе/долу излиза да ми направят сутиена с друг плат? И как се прави долницата за банския? В смисъл два плата ли трябва да купя или ? :Д
епилатор BRAUN 2170 или PHILIPS HP-6420 ?
много се колебая ще дадете ли съвет кой от двата да си купя?
ЕТО ГИ :
http://www.technomarket.bg/products/...70-new-se-1170
http://www.technomarket.bg/products/...hilips-hp-6420
Momicheto:)
06-10-2014, 13:10
Можеш ли да се къпеш след кола маска? И ако не, защо. :д
The Cheetah
06-10-2014, 13:20
Трябва да се изчака поне няколко часа, иначе може някакво възпаление да получиш, защото нали порите тогава са отворени..
mimeto_135
06-10-2014, 13:55
Моята приятелка е много зле.Има едно момиче от нейния клас което постоянно я тормози.Всеки ден и прави номера и вкички и се смеят в училище.Тя нищо не и прави.Един ден тя влезе в фейсбука и видя нейна снимка като малка и започна да се смее и да я показва на другите от класа...всички и се смяха...Тя разбра за снимката и много се ядоса.Друг път и крият чантата и я целят с хартийки....крият якета у чантата и я рисуват по дъската....много ми е гадно за нея....опитвам се да направя нещо но нищо не става...всеки ден различни номера и обиди....незнам защо са тръгнали да се занимават с нея.Тя постоянно се репчи на това момиче което я обижда и всеки ден се карат и обиждат.Приятелката ми е правила много номера на това момиче...снимала е нейни снимки....вземала и е моливника...постоянно се закачат, но тя не издържа вече.....понякога плаче и след училище ми разказва какво е станало.Всеки път съм говорила с тази дразнителка и тя не ме чува...а трябва някой да се намеси....неможе просто така да я оставя да я мачкат.Тя е готин човек..яка е и забавна...но тази която и съсипва живота всеки ден прекаляваа....постоянно преписва и лъже а мойта приятелка има добри оценки.Само и пречи....а също важно е,че и сяда пред нея и я кара да се обръща към нея..Аз я познавам и знам що за човек е...нейния живот е да се базика с нейните 3 приятелки.....незнам.....има толкова много случки и неща...тя нито мълчи нито нищо....тя се бори и има самочуствие,но явно това момиче вижда нещо друго...все пак трябва да има причина защо прави всичко това ? и какво ще спечели ?..... Моля помогнете ми....Дайте ми един съвет....Какво може да се направи ? :)
Тя не просто ги рекламира, а им е официален представител за България. Мисля, че може и да са хубави, но скъпи ми се виждат. :Д опаковките им са чудни!
Не знаех, че има такова нещо и в България. xD
Искам да пробвам един розов хайлайтър, но именно при тези цени опаковките им са супер евтини и гадни. Ако ще давам повече пари за нещо искам да изглежда ето така (http://www.atouchofblusher.com/wp-content/uploads/2010/09/Shiseido-Majolica-Majorca-Holiday-2010-Makeup-1.jpg).
Някой поръчвал ли е от тук,защото все се влюбвам в нещо и имат страшни неща! http://www.sheinside.com/
Не пише точно България за шипинг,има на едно място ето това : Europe (Bulgarien Estland Italy Luxembourg Netherlands Spain), което не знам как да го преведа хаха
zlatit0o
06-13-2014, 16:06
http://www.ebay.com/itm/Roll-On-Cartridge-Depilatory-Wax-Heater-Warmer-Waxing-Kit-Hair-Remover-Removal-/360671508725?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item53f9b278f5 Момичета от къде мога да си го купя НЕ онлайн? И на каква цена г/д?
ch0c0late44
06-13-2014, 17:54
Кажете някоя хубава спирала за чувствителни очи,че ми писна вече,постоянно ми сълзят/парят каквато и да сложа
kaRamella
06-13-2014, 18:14
http://www.ebay.com/itm/Roll-On-Cartridge-Depilatory-Wax-Heater-Warmer-Waxing-Kit-Hair-Remover-Removal-/360671508725?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item53f9b278f5 Момичета от къде мога да си го купя НЕ онлайн? И на каква цена г/д?
veet мисля че имат такова : )
Dagichka
06-13-2014, 18:40
взех си слънцезащитно мляко на Бочко, супер якото мирише, ама сега се чудя да го мацам ли и по лицето и след него и фон дю тен и пудра както нормалното? :Д
Veet имат такова, но цените им са прекалено завишени. На Perfekt има ,аз даже миналата година си взех (а след това продадох, защото така и не свикнах да я използвам) на промоция от Лили за около 15лв. машинката, а пълнителят беше 1.50-2лв. Сега я продават за 20лв. май. В ДМ също съм виждала. Провери и по други магазини - търси нагревател за коло маска.
zlatit0o
06-13-2014, 21:23
Veet имат такова, но цените им са прекалено завишени. На Perfekt има ,аз даже миналата година си взех (а след това продадох, защото така и не свикнах да я използвам) на промоция от Лили за около 15лв. машинката, а пълнителят беше 1.50-2лв. Сега я продават за 20лв. май. В ДМ също съм виждала. Провери и по други магазини - търси нагревател за коло маска.
Благодаря ти, ще огледам. А ти с какво точно не можа да свикнеш? Защото аз като съм гледала клипчета в Ютуб ми изглежда много лесно, бързо и чистичко.
Някой пробвал ли е зеленото кафе ? Има ли някакви мнения за него поне ?
The Cheetah
06-14-2014, 02:42
взех си слънцезащитно мляко на Бочко, супер якото мирише, ама сега се чудя да го мацам ли и по лицето и след него и фон дю тен и пудра както нормалното? :Д
Слагай смело по лицето, после спокойно може да си сложиш фон дьо тена и пудрата.
Благодаря ти, ще огледам. А ти с какво точно не можа да свикнеш? Защото аз като съм гледала клипчета в Ютуб ми изглежда много лесно, бързо и чистичко.
Като се загрее достатъчно за да стане течна и да може да се разнася сякаш ми е доста гореща за кожата, като изстине малко пък е може да се разнася. Аз и преди съм пробвала течна кола маска, студена... явно не мога да се справя, уж всичко правя както трябва, а и навсякъде лепне след това и се побърквам, почиствам кожата след това но все някъде лепне. Преди да си взема моята миналата година четох много положителни мнения и ревюта.
Момичета обринах се от слънцето. Пъпчиците не се виждат, но на допир се усеща и ме дразнят, усещам си кожата си по опъната. Обрива е около брадичката.
С какво да се мажа, за да мине и как да го предотвратя за в бъдеще ?
kalpazanka
06-14-2014, 17:52
Трябват ти медикаменти, които се отпускат с рецепта. Иначе чадър/шапка и фактор 50+.
Dagichka
06-14-2014, 18:33
къде мога да намеря зелен коректор за лице и колко горе-долу струва? имам червени петна, които си стоят с месеци и явно няма да се махат.. когато ходих на грим за бала ме направиха почти навсякъде първо зелена и чак тогава фон дю тен и тн. и ми хареса как се получи затова реших да опитам, но търсих в ДМ и не видях да има :с
kaRamella
06-14-2014, 21:05
къде мога да намеря зелен коректор за лице и колко горе-долу струва? имам червени петна, които си стоят с месеци и явно няма да се махат.. когато ходих на грим за бала ме направиха почти навсякъде първо зелена и чак тогава фон дю тен и тн. и ми хареса как се получи затова реших да опитам, но търсих в ДМ и не видях да има :с
До какви парички?
JoLLiE92
06-15-2014, 07:00
Момичета обринах се от слънцето. Пъпчиците не се виждат, но на допир се усеща и ме дразнят, усещам си кожата си по опъната. Обрива е около брадичката.
С какво да се мажа, за да мине и как да го предотвратя за в бъдеще ?
Аз си докарах слънчева алергия миналото лято и беше нещо коренно различно. Твоето за мен е от агресивен козметичен продукт, не от слънцето. Просто отиди на дерматолог.
Dagichka аз имам палитра коректори на Катрис, имам и зелена база на Делиа. На Артдеко коректорът също го има в зелен вариант. Може би коректорът е по-удачната идея от базата, защото може да сложиш точно там, където трябва.
therichbitch
06-15-2014, 11:28
Това има ли го вече в Б-я?
http://2.bp.blogspot.com/-yI5GoycJKhk/UwnGxHnTjjI/AAAAAAAAFZE/Vzs7yQO080Q/s1600/009_797x598.jpg
DragonLady
06-15-2014, 13:01
Мисля, че го бяха рекламирали по телевизията, но не съм сигурна. Провери в лили или дм, би трябвало да го има.
therichbitch
06-15-2014, 15:47
Ама аз не съм в Бг, затова питам дали да се запася :D :D
Dagichka
06-15-2014, 17:36
До какви парички?
не съм наясно честно казано колко струват, така че съм склонна да дам към 30-40лева макс :д
JoLLiE92
06-15-2014, 18:55
Някъде мога ли да намеря всички възможни продукти на Жая? В Лили има някои, но са много ограничени видове. В онлайн магазина на голдън роуз ги има, но ми се иска от реален магазин да си ги купя. :D
След бръснене ми се появяват характерните за този вид обезкосмяване точици по краката. Не се забелязват много, трябва да се загледаш за да ги видиш. Гадно ли е, имам предвид смешно ли е? Нямам възможност да ходя на кола нито да си купя епилатор, за фотоепилации разни да не говорим :Д. Знаете ли някакъв метод който да не изисква много средства и да оставя кожата гладка?
therichbitch
06-16-2014, 05:47
Не е нужно да ходиш на кола маска при козметичка, може да си купуваш и сама да си правиш. :)
Някъде мога ли да намеря всички възможни продукти на Жая? В Лили има някои, но са много ограничени видове. В онлайн магазина на голдън роуз ги има, но ми се иска от реален магазин да си ги купя. :D
по някакви рандъм аптеки съм ги виждала аз, но в тея тип квартални, не в големите вериги...
The Cheetah
06-16-2014, 11:55
След бръснене ми се появяват характерните за този вид обезкосмяване точици по краката. Не се забелязват много, трябва да се загледаш за да ги видиш. Гадно ли е, имам предвид смешно ли е? Нямам възможност да ходя на кола нито да си купя епилатор, за фотоепилации разни да не говорим :Д. Знаете ли някакъв метод който да не изисква много средства и да оставя кожата гладка?
Никой толкова няма да ти гледа краката. Иначе нищо не ти пречи да си вземеш течна кола маска от аптеката на Джанкар, която е около 1,30.
weheartiit
06-16-2014, 12:01
дори от колата и епилатора се появяват такива точици (поне при мен)
до кожа си е ...
JoLLiE92
06-16-2014, 12:27
по някакви рандъм аптеки съм ги виждала аз, но в тея тип квартални, не в големите вериги...
Ама всичко? Щото и в Лили има рандъм продукти :Д
The Cheetah
06-16-2014, 13:40
Искам да попитам с какво се постига този тъмен и светъл контур
http://jenite.bg/pictures/1176534_590_435.jpg и http://jenite.bg/pictures/1176536_500_.jpg По- тъмен коректор, теракота..?? А за светлия контур хайлайтър или бронзираща пудра ми трябва?
Кажете ми някакъв спирт за почистване на кожата
JoLLiE92
06-16-2014, 16:00
Спирт за горене. :D
шегата настрана, не си мажете спирт по лицата :) ужасно агресивно е.
Купих си доста скъпичък фон дьо тен на Ла Рош Позе, уж лечебен. Имам много чувствителна, с леки несъвършенства и доста мазничка на моменти кожа. Храня се сравнително здравословно, почиствам лицето си с пяна на Лореал, после лек ексфолиант за мазна кожа на Нивеа и накрая тоник за лице на Микса.
Когато се гримирам слагам основа матиращ крем на Алверде, коректора на Римел Wake me up и отгоре ФДТ, обаче се чудя, ако си взема пудра мога ли да я слагам над всичко това?
Първо, каква пудра да си купя?
Второ, съществува ли нещо като фон дьо тен, ама да бъде и като пудра матиращо или де да знам?
Гледах едни лентички за отстраняване на мазнината на Есенс, ама им се почудих бая и още не съм си ги купила.
и друго, купих си една обикновена очна линия dip liner, но на classics, някой ползвал ли е? Добре ли са ви очите? Че беше прекалено евтина и доста и се почудих и сега се чудя дали мога да си я ползвам или да не рискувам много, много 8-)
ver0nika_
06-16-2014, 18:19
Някой има ли представа как се наричат тези ленти за коса, които сега масово се носят през челото?
http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/TEqiBQ1mkqI/AAAAAAAAM9I/_Os4vHvuGiQ/s1600/beach-hairstyle-19.jpg
JoLLiE92
06-16-2014, 18:28
Някой има ли представа как се наричат тези ленти за коса, които сега масово се носят през челото?
http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/TEqiBQ1mkqI/AAAAAAAAM9I/_Os4vHvuGiQ/s1600/beach-hairstyle-19.jpg
Грозни се наричат. И се носеха масово преди 2 години, сега няма да си модерна. :)
bloodyF има матиращи фондьотени :P ползвала съм очната линия, но не помня много .... не ми е навредила по никакъв начин :)
Тамии ..^^
06-16-2014, 19:04
Някоя хубава маска за изравняване на тена, избледняване на петна от пъпки и въобще освежаване на кожата? Търся такава от магазина, т.е. не домашна.
Грозни се наричат.
напълно съгласна съм :Д
Откъде да си купя хубави (дамски) шорти за плаж? Виждала съм в Sugar Free едни, които бяха като плетени, но вече ги няма (миналата година имаха такъв модел). Някой, ако знае да казва. (:
ver0nika_
06-16-2014, 19:35
Грозни се наричат. И се носеха масово преди 2 години, сега няма да си модерна. :)
bloodyF има матиращи фондьотени :P ползвала съм очната линия, но не помня много .... не ми е навредила по никакъв начин :)
Никой не е казал, че искам да ги нося. Въпросът ми е с друга цел. :)
weheartiit
06-16-2014, 20:11
Хора,кожата ми "долу" е много суха и чувствителна.
Вчера ходих на кола маска и в момента мястото още ми е
червеникаво-лилаво и разранено.Не е проблема в козметичката ми,от всякаква епилация ми става така,а и
тя беше доста внимателна,просто ми е прекалено чувствително мястото.Някакви
предложения с нещо да се мажа ? Срам ме е да ходя с тези ранички на плаж. ;д
Това има ли го вече в Б-я?
http://2.bp.blogspot.com/-yI5GoycJKhk/UwnGxHnTjjI/AAAAAAAAFZE/Vzs7yQO080Q/s1600/009_797x598.jpg
В момента го има в ДМ на цена 4.29лв. за 250мл. Някъде може да го има и по-евтино. Аз миналата седмица си взех 500мл за 3.99лв.
червеникаво-лилаво и разранено.Не е проблема в козметичката ми,от всякаква епилация ми става така,а и
Термална вода и масло от авокадо. Гарантирано ще ти успокои кожата в рамките на ден.
Lourenço
06-16-2014, 23:25
Второ, съществува ли нещо като фон дьо тен, ама да бъде и като пудра матиращо или де да знам?
Гледах едни лентички за отстраняване на мазнината на Есенс, ама им се почудих бая и още не съм си ги купила.
)
Loreal Magique Nude Liquid Powder : ) ползвам го от миналата година насам и ми е един от любимите. На шишенцето пише да се нанася с пръсти, но аз със stippling brush постигам най-добри резултати.
Ако става дума за лентички за нос, според мен на Есенс са ужасни :)
^Не става въпрос за лентичките за нос, а за листчета, които попиват мазното от лицето. Четох, е тези на Essence не били добри. По-добри били тези на Catrice. Аз не съм използвала.
Lourenço
06-17-2014, 08:25
Аа! Грешно съм разбрала. ^
някой? :))))))
напълно съгласна съм :Д
Откъде да си купя хубави (дамски) шорти за плаж? Виждала съм в Sugar Free едни, които бяха като плетени, но вече ги няма (миналата година имаха такъв модел). Някой, ако знае да казва. (:
^Не става въпрос за лентичките за нос, а за листчета, които попиват мазното от лицето. Четох, е тези на Essence не били добри. По-добри били тези на Catrice. Аз не съм използвала.
И nyx имат такива. Аз имам от техните и съм много доволна + миришат много хубаво. :з
weheartiit
06-17-2014, 19:01
Термална вода и масло от авокадо. Гарантирано ще ти успокои кожата в рамките на ден.
Благодаря ти,ще пробвам. :)
strawberry88
06-18-2014, 06:11
Ами ако се миеш там със сапун, нормално. С какво се миеш? Може и от интимния гел да е де. Какъв ти е,ако използваш? Препоръчвам ти Лактацид - гела или емулсията. Което и да е няма да сбъркаш.
JoLLiE92
06-18-2014, 07:57
Зайче.. имате ли Gang incredible india? Имаха едни страхотни дантелени шортички, които много много харесах, а и май имат още освен тях. :Д
weheartiit предложенията за мазане са добри и на Hayashi, и на strawberry88 , това, което мога да добавя, е че мен лично ме е страх да ходя на кола-маска там, за да не се получи точно това. Операцията включва пинсета и няколко излишни часа веднъж месечно. :D
weheartiit
06-18-2014, 12:01
Ами ако се миеш там със сапун, нормално. С какво се миеш? Може и от интимния гел да е де. Какъв ти е,ако използваш? Препоръчвам ти Лактацид - гела или емулсията. Което и да е няма да сбъркаш.
Не,не се мия със сапун ,ето това ползвам http://tiliya.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________50dab0543622c.jpg
Джули ,на мен не ми става така само от кола маската ами от всичко,
просто такава си ми е кожата.А за пинсетата не знам как издържаш,аз нямам нерви. :D
Поуспокоиха се иначе раничките ,но все още чувствам кожата си доста опъната.
::NeVeR*eNd:::
06-18-2014, 12:38
Според вас добра идея ли е да се ползват едновременно маска за коса за истощени краища и маска за по бърз растеж..
Според вас добра идея ли е да се ползват едновременно маска за коса за истощени краища и маска за по бърз растеж..
Едновременно в какъв смисъл? Ако смесваш маските и ги ползваш заедно, не мисля, че е ок. Но ако ги редуваш, предполагам, че няма проблем. (Стига, разбира се, да ползваш качествени продукти, които да имат ефект.)
Момичета, моля ви, препоръчайте ми очна линия с писец, на цена около 10-15 лв.
strawberry88
06-18-2014, 20:58
МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ, който се сети да каже, че не се сещам как се казва един филм. Питам и тук, защото ми е спешно. Иначе съм пуснала тема където трябва, но тук сигурно има повече хора. :D
Така, преди бях гледала един филм, но не сещам за име, както вече разбрахте. В главата ми се върти някакво заглавие, като ''Без изход'' или нещо такова, но нищо не намирам. Ето и историята - 3-ма човека имат някакъв проблем. На единия май му се счупи колата, на другите не помня какво, но накрая се озоваха и тримата в една къщичка в гората. 2 жени и един мъж. Едната жена беше на възраст, а другата млада. Младата извършваше кражби с приятеля си, другите не помня. Накрая се оказа, че тези тримата са свързани - че май по-старатата жена е майка на някой от тях, а младата е майка на мъжа. Мисля. И са някъде назад във времето, и им е даден втори шанс да поправят грешките си и да избегнат лошите неща, които могат да се случат. Даже май се оказа, че са в Германия, или поне някакви говореха на немски (май) и не се разбираха. И имаше тогава някаква война. Това е всичко, за което се сещам. Знам че го обясних тъпо, но моля ви който се сети да каже.
Franzellka
06-19-2014, 06:58
Скоро ще си купувам изкуствени мигли на NYX, но въпросът ми е, може ли някой да ми препоръча добро и евтино лепило за мигли? Тъй като не ми се дават близо 30 лв за това на NYX.. и тъй като за първи път ще си слагам, задължително ли е да използвам миглозививачка?
^ преди бях много доволна от това http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/product_info.php?products_id=2435
А аз искам да попитам за козметиката на NYX, доволни ли сте, добра ли е? От кое сте доволни?
Иии... препоръчайте ми дегримьор за очи :cool:
NqkfaNikakva21
06-19-2014, 10:13
Някой запален по HIIT (интервална тренировка) има ли? Че да питам 1-2 въпроса ;д
Който беше писал за Лореал Magic Nude Liquid Powder, колко струва и какъв е ефекта? Върху фон дьо тен ли се нанася?
Аз пък вчера се разочаровах много, момичета. От 3-те най-важни неща, които ползвам за лицето си-2 се оказаха със страшно много червени точки за акне в сайта cosdna...
:(
сега не знам какво да правя, дали да продължавам да ги ползвам.
иначе нямаше вредни съставки, освен в крема на Алверде едно доста мазничко масло от соя, Myristyl Myristate, каквото и да е това
Lourenço
06-19-2014, 13:28
^Неее, как ще го нанасяш върху фдт...:Д това си е фдт, просто е много течно, и след като изсъхне става малко като пудра. Аз просто го слагам на лицето си с пръст и после го разнасям с четка. Матиращ е и завършекът изглежда почти "velvety"
Иначе не живея в България...но тук струва около 10 - 11 евро.
JoLLiE92
06-19-2014, 13:31
Кои са двата продукта?
anonymous708973
06-19-2014, 14:09
Някой запален по HIIT (интервална тренировка) има ли? Че да питам 1-2 въпроса ;д
За тренировките на Body Rocker ли питаш?
Аз съм още нова и не съм правила типичните тренировки, но питай все пак.
Джоли, розовата вода на Рефан е със следния състав: Rosa Alba Flower Water, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Eugenol, Linalool. Това добре ли е? Щото много ми харесва ефектът.
JoLLiE92
06-19-2014, 14:21
Това е вода от бяла роза, не от Дамасцена, а другите неща са ароматизатори. :) Всичките до едно. :D
^Неее, как ще го нанасяш върху фдт...:Д това си е фдт, просто е много течно, и след като изсъхне става малко като пудра. Аз просто го слагам на лицето си с пръст и после го разнасям с четка. Матиращ е и завършекът изглежда почти "velvety"
Иначе не живея в България...но тук струва около 10 - 11 евро.
разбирам
лошото е че не съм виждала нищо подобно тук в Бг :(
NqkfaNikakva21
06-19-2014, 16:03
За тренировките на Body Rocker ли питаш?
Аз съм още нова и не съм правила типичните тренировки, но питай все пак.
Не, не, просто се запалих по интервалното кардио (ще го пробвам за вело и бягане), та се чудех дали моите интервали на интензивно и ниско натоварване са добре.
Придържам се към 1мин. интензивно : 30сек. ниско.
anonymous708973
06-19-2014, 20:11
Аз като бягам във фитнеса, винаги е интервално. 2 минути на 6 км/ч, 2 мин на 10. Когато съм във форма, това го правя 5 пъти, тоест ми отнема около 20 мин.
Това е вода от бяла роза, не от Дамасцена, а другите неща са ароматизатори. :) Всичките до едно. :D
Това не е толкова лошо, нали?
Водата се води от био серията на Рефан.
therichbitch
06-19-2014, 20:45
И какъв е ефектът, който ти харесва? (за водата говоря)
JoLLiE92
06-20-2014, 08:51
Аз като бягам във фитнеса, винаги е интервално. 2 минути на 6 км/ч, 2 мин на 10. Когато съм във форма, това го правя 5 пъти, тоест ми отнема около 20 мин.
Това не е толкова лошо, нали?
Водата се води от био серията на Рефан.
Абе не е био, ама поне няма алкохол. Това са изкуствени ароматизатори, които наподобяват розово масло и се слагат в синтетичното розово масло. Няма ги в една-единствена серия от всички възможни българско-розови козметични продукти, която мирише изключително приятно и не така силно на евтина розова козметика, а мирише съвсем леко на роза от градината. А и са доста качествени, но съответно поне 3-4 пъти по-скъпи от наблъсканите с ароматизатори боклуци. Смея да твърдя единствената серия от българско-розовите козметики, която аз бих ползвала (изключвам скъпите кремове против бръчки, защото не са ми необходими и не съм ги пробвала, за да дам мнение).
http://www.shopbulgaria.com/files/products/cache/w_1365400854_5000_4000_1365400854.jpg
препоръчвам с две ръце и два крака.
PinkPan7her да, какво по-различно усещаш във водата?
Напоследък баба ви Cloud 9 e вдигнала кръвното,налягат я панически атака и сърцебиене./то нормално де-всичко ми се обърна на 360 градуса/.Въпросът ми е -понеже не ми се ходи на психолог,а имам нужда от нещо за разпускане,какво ще кажете за йогата?Ходили ли сте на курсове по йога илил ги правите вкъщи?Кое ще е по-добре за човек с моите проблеми?И разбира се-отслабва ли се /с включен режим,разбира се/,поне малко ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10491980_762922253729519_8842067410968415991_n.jpg ?oh=2c45616b4fa1368d202c508a5f5d8b41&oe=53A5B47B&__gda__=1403394948_b56f42302d573e18721f0d3283712e9 1
нормално ли ви изглежда?
weheartiit
06-20-2014, 09:57
Някакъв сайт с качествени обувки ?
Търся по-скоро пантофки,сандали и летни ботуши.
Краката ми много се разраняват,защото имам плоско стъпало ,
така че ми трябва нещо качествено.
::NeVeR*eNd:::
06-20-2014, 10:31
Моля някой да ми каже какво е стопатски мениджмънт
anonymous708973
06-20-2014, 10:41
PinkPan7her да, какво по-различно усещаш във водата?
Амиии, първо не е роза дамасцена, а е роза алба, която мирише далеееч по-добре :д
Второ, много свежо и хидратирано ми става лицето + гримът е изтрит. Идеална е за втора стъпка от почистването.
Имам въпрос към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
JoLLiE92
06-20-2014, 10:41
Напоследък баба ви Cloud 9 e вдигнала кръвното,налягат я панически атака и сърцебиене./то нормално де-всичко ми се обърна на 360 градуса/.Въпросът ми е -понеже не ми се ходи на психолог,а имам нужда от нещо за разпускане,какво ще кажете за йогата?Ходили ли сте на курсове по йога илил ги правите вкъщи?Кое ще е по-добре за човек с моите проблеми?И разбира се-отслабва ли се /с включен режим,разбира се/,поне малко ?
Ходила съм на йога и осъзнах, че дърво като мен не може да се сгъне така. :D Инструктурката имаше прекрасно тяло и излъчване. Майка ми прави йога вкъщи, гледа онзи специализиран канал, и и действа доста добре.
weheartiit като искаш качествени, не е ли по-добре да ги пробваш преди да ги купиш? Препоръчвам българските магазини тип Пещера. :)
PinkPan7her Ароматът не е на бяла или дамаска роза, а от парфюмите, серията, за която аз говоря, че мирише страшно приятно, е с масло и вода от дамаска роза и мирише страшно нежно и приятно.
Положението в Аспарухово е ужасно, в другите части на града също не е розово. Аз лично днес звъннах да откажа две интервюта, като от едното бяха писали деня дъждовен директно, а от второто ми се скара, че не било чак толкова лошо - явно паля кануто и дим да ме няма. :D На Златни не знам как е, но съдейки че в Добрич също е зле, вероятно и там е. Според Емо Чолаков в понеделник спират дъждовете и времето рязко се оправя. Не мога да си представя да съм на почивка и времето да е такова..... ;х
П.С. Само варненлии не бях чувала :lol:
Момичета, никоя ли не ползва пудра след фдт, та да ми препоръчате? Наистина имам нужда,а ми писна да давам пари за боклуци,които ми трупат рафтовете у дома..
anonymous708973
06-20-2014, 11:06
Що бе, варненлии ми звучи съвсем добре 8-)
Deadlock
06-20-2014, 11:21
Имам въпрос към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
Варненлии за малко да помислят, че се интересуваш живи ли са :D
Йогата е чудесна терапия! Най-важното е да попаднеш наистина на добър инструктор, а не на някой, който е завършил какво ли не, но е видял ниша в йогата и е станал учител по йога :). Преди доста години ходих в Плд на йога и ми се отрази доста добре както физически, така и психически. Инструкторът, а и преобладаващата част от групата бяха на годините на майка ми, но с тела, по-хубави от моето някога... Упражненията бяха понеделник, сряда и петък, като във вторник и четвъртък имаше лекции, на които , признавам си, не съм била, защото ми идваше много ангажирането вечер на цялата работна седмица..Учителят се занимаваше с йога от доста години. Само да левитира не съм го виждала-иначе всички друго; пози, разни прочиствания на носоглътката с плат, излизащ от носа през устата и т.н..всичко го е правил :).
Проучи и се запиши, а и там ще намериш приятели..все с някой от групата ще си допаднете. След време можеш да си ги правиш асаните и вкъщи....
http://www.vistaawt.com/bg/cat_82.html Мнения ?
Lonsdale.
06-20-2014, 15:34
Някой ползвал ли е тази маска и добра ли е за по-мазна коса? Защото ми я препоръча момиче с коса като моята, но все още се чудя и исках още мнения. :)
http://static1.framar.bg/product/lorys-garlic-maska.jpg
И другото - препоръчайте ми лосион за тяло или олио до 15 лв, ако е лосион искам да е по-течен. :D
Благодаря предварително! :)
Franzellka
06-20-2014, 15:41
^ преди бях много доволна от това http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/product_info.php?products_id=2435
А аз искам да попитам за козметиката на NYX, доволни ли сте, добра ли е? От кое сте доволни?
Иии... препоръчайте ми дегримьор за очи :cool:
А откъде си го взе?
music_box
06-20-2014, 16:18
Някой може ли да ми препоръча продукт за нацъфтели краища, защото използвам пресата доста често?
fakesmiles
06-20-2014, 17:06
strawberry88 Enter Nowhere мисля, че е филмът.
bloodyF Аз ползвам Rimmel Stay Matte и съм доволна. Тук съм писала:http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2014/06/07/rimmel-stay-matte-powder-is-it-worth-the-hype/
Забелязах обаче, че има доста противоречиви мнения за нея, но ако искаш, пробвай. :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10491980_762922253729519_8842067410968415991_n.jpg ?oh=2c45616b4fa1368d202c508a5f5d8b41&oe=53A5B47B&__gda__=1403394948_b56f42302d573e18721f0d3283712e9 1
нормално ли ви изглежда?
Не ми прилича на особено добре направен пиърсинг. Само аз ли така виждам или наистина със ЕДНА обеца за пистолет са ти перфорирали ДВЕ отделни места? :о Освен тва ми се види червено и прилича на баница. Възпаление?
Ако е само външната част, хеликса тоест, е надуто и червено, но не се наемам да кажа дали ми изглежда нормално. Много зависи на колко време е дупката и как се грижиш за нея. Питай каквото те интересува.
Lonsdale. - Ползвала съм я, да. Нищо особено, маска за коса. :д Не бях особено впечатлена. Доколкото знам е бъкана със силикони и много хора са доволни докато я ползват, а след това променят мнението си. Още се търкаля из нас един буркан със змийско нещо там, а чесъна свърши бая отдавна. Бих пробвала и останалите, единствено ме спира изключително огромната опаковка, която не бих могла да изхабя за шест месеца ако майка ми не ми помагаше.
Deadlock
06-20-2014, 18:12
Стъкмявам поръчка от Yves Rocher в момента. Хвалете продукти! (:
Да бъда полезна и аз - ползвам маската на Макадамия от известно време и много ми харесва. Ефектът е само до следващото измиване, не вярвам да почне да расте по-бързо или да спре да цъфти, ама пак е супер.