Влез

View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Зайче..
07-14-2014, 14:54
Това е бебе питбул.

Да, усетих се и аз малко преди да ми отговориш 8-) но като цяло питбулчетата като са малки нямат нищо общо с това, което стават като пораснат и за това и се обърках (а и тайничко малко се надявах да не е питбулче, че е много симпатично, но..).

А за развъдници някой да ме информира, примерно, дали ще може? :) Всъщност може да ми предложите и развъдници на други породи, но в общи линии да са някакви мини дундита.

polssa
07-14-2014, 16:39
Предложения къде мога да намеря хубави бански (София)? :)
Без oysho , защото проблемът ми е , че имам малък бюст и търся някакво готино горнище и за долнище например боксерки

bloodyF
07-14-2014, 21:21
В подлеза на Плиска съм виждала, има 2 магазина и има нелоши бански.
Също и в H&M, но там сякаш са на по-високи цени.
И в Студентски, ама предполагам ти е далеч 8-)

therichbitch
07-14-2014, 23:58
За това говорех и аз. Не може само Великите ОПИ да имат такъв/подобен цвят.

оо,, имам го тоя, има сивкав подтон, а онова е с топъл подтон, карамелено такова :Д

qwerty71
07-15-2014, 07:28
Има ли магазин на EOS в България? Принципно знам, че няма но да питам все пак.
Продава ли се някъде дамска пяна за бръснене, но такава която може да се използва на суха кожа и я подхранва като лосион за тяло?
Ето го продукта на EOS- http://evolutionofsmooth.com/ultra-moisturizing-shave-cream-2724.html :)

shimmerrrW
07-15-2014, 08:10
Доволни ли сте от продуктите на NYX? Искам да си взема четка за коректор http://www.nyx.bg/aksesoari/chetki-za-grim/chetka-za-korektor-nyx-concealer-corrector тази или http://www.ivis.bg/revlon-четка-за-коректор-p7683.html
какво ще кажете?

И още нещо в магазините Ивис продават ли нещата на буржоа, катрис и ревлон(фон дьо тените и четките)?

Hayashi
07-15-2014, 14:22
Catrice са немска марка на dm. Продават се само в Lilly и Douglas, мисля. Дори не съм сигурна в България дали ги има в Douglas. Revlon ги има вече на много малко места, не мисля, че в големите дрогерии ги предлагат. A Bourjois си ги има навсякъде.

qwerty71
07-15-2014, 15:37
Знаете ли радио приложение за Андроид, което е без интернет?

DisappointedDreamer
07-15-2014, 16:30
^Като взех моя си имаше вградено такова приложение. Нарича се FM Radio.

qwerty71
07-15-2014, 22:05
^Като взех моя си имаше вградено такова приложение. Нарича се FM Radio.
Там е проблема- скапаният galaxy s4 няма фм радио, премахнато е. Не знам кой е взел това гениално решение но е направо смешно да сложат всякакви безполезни прилижения, а най-простичките и съществени да премахнат. -_-

anonymous708973
07-15-2014, 22:15
Catrice са немска марка на dm. Продават се само в Lilly и Douglas, мисля. Дори не съм сигурна в България дали ги има в Douglas. Revlon ги има вече на много малко места, не мисля, че в големите дрогерии ги предлагат. A Bourjois си ги има навсякъде.

О, не, Катрис са прекалено евтини за дъглас, само в Лили ги има.
А Буржоа и Ревлон нямаме в Германия, например :S

therichbitch
07-15-2014, 22:53
Аз съм виждала Ревлон в Берлин )

anonymous708973
07-15-2014, 22:56
Пфу :д

Hayashi
07-15-2014, 23:48
Ама аз съм си виждал Catrice в полско Douglas. И дори съм си купувала продукти на Essence от там. Признавам си обаче, че в българско не съм влизала. :lol:

DisappointedDreamer
07-16-2014, 07:29
Предложения къде мога да намеря хубави бански (София)? :)
Без oysho , защото проблемът ми е , че имам малък бюст и търся някакво готино горнище и за долнище например боксерки

В tally weilj една приятелка си е купил страхотен за 16-17 лева. В моловете го имат, специално този на Цариградско знам, че имат такъв магазин.

Там е проблема- скапаният galaxy s4 няма фм радио, премахнато е. Не знам кой е взел това гениално решение но е направо смешно да сложат всякакви безполезни прилижения, а най-простичките и съществени да премахнат. -_-

Да. :Д Сега се усетих. Брат ми има galaxy s4, и го няма това приложение, а аз имам galaxy s4 mini и го имам. Не знам как да ти помогна.

fakesmiles
07-16-2014, 07:49
В Дъглас в София има Есенс със сигурност, виждала съм им щанда там. Има и други по-евтини марки, но няма Катрис, поне не тук.

Ваня .
07-16-2014, 09:57
В Дъглас в София има Есенс със сигурност, виждала съм им щанда там. Има и други по-евтини марки, но няма Катрис, поне не тук.

И аз в Дъглас съм виждала на есенс, а в ивис сто на сто продават буржоа

Не знам дали да питам тук?!?
Въпроса ми е изключително глупав
http://beautyshop.bg/productv/9076/catrice-bb-fondyoten-allround-foundation-multi-benefit-make-up.html
Този бб крем пише, че има UV защита, но от лъчите UVA и UVB включително ли? Защото съм срещала и по други пордукти и съм се чудела.

marilyn
07-16-2014, 10:10
Да, усетих се и аз малко преди да ми отговориш 8-) но като цяло питбулчетата като са малки нямат нищо общо с това, което стават като пораснат и за това и се обърках (а и тайничко малко се надявах да не е питбулче, че е много симпатично, но..).

А за развъдници някой да ме информира, примерно, дали ще може? :) Всъщност може да ми предложите и развъдници на други породи, но в общи линии да са някакви мини дундита.
:D

Моето като беше на 40 дена изглеждаше по същия начин като това от снимката. Беше едно малко страхливо и неориентирано пухче. В момента е 40 килограмов лигльо! :D

@polssa, аз си купувам бански от Za-za в последните години. Миналата година си взех един, от който съм много доволна. Има един техен магазин, който се намира на Екзарх Йосиф, в близост до Мария Луиза. Там има и на други марки, малко е магазинчето, но има разнообразие. Сладурски са нещата там. Иначе не знам какво точно горнище търсиш, де, но пробвай там.

Присъединявам се към проблемното радио с s4-ката. :(

Зайче..
07-16-2014, 10:39
Извинявам се за досадността си от няколко дни във връзка с въпросите ми за кучета, но се опитвам да си избера, а не се получава :Д Та, не се сърдете много
Някой може ли да ме светне какви породи са тези кученца ?
http://prikachi.com/images/896/7472896e.jpg
http://prikachi.com/images/897/7472897c.jpg
http://prikachi.com/images/898/7472898R.jpg
http://prikachi.com/images/899/7472899o.jpg
http://prikachi.com/images/900/7472900v.jpg

anonymous708973
07-16-2014, 10:48
Зайче, струва ми се, че по външен вид ги избираш, което е малко глупаво. Защо не прочетеш за различните характери на малките породи и не прецениш кое ще ти пасне?
Goddess от форума има един голям сладур - померан е.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10492537_10201955864449516_3021144622792548992_n.j pg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/1794570_10201483662644766_409084420_n.jpg

marilyn
07-16-2014, 10:55
Само второто мога да кажа, че е английски булдог.

tori
07-16-2014, 11:04
Третото ми прилича на пудел някакъв, както и последното де.

Hayashi
07-16-2014, 11:11
И аз в Дъглас съм виждала на есенс, а в ивис сто на сто продават буржоа

Не знам дали да питам тук?!?
Въпроса ми е изключително глупав
http://beautyshop.bg/productv/9076/catrice-bb-fondyoten-allround-foundation-multi-benefit-make-up.html
Този бб крем пише, че има UV защита, но от лъчите UVA и UVB включително ли? Защото съм срещала и по други пордукти и съм се чудела.

Най-вероятно е само UVB. Най-лесно е да провериш като видиш съставките и филтрите. В интернет пише кой филтър с какво покритие е.
В Европа когато са и UVA и UVB пишат Broad spectrum. В Корея и Япония за UVA пишат PA и от едно до три плюсчета сл+ед това в зависимост от защитата (PA+++). Надявам се това да навлезе и тук, защото е доста по-практично.

lieslies
07-16-2014, 11:14
Може ли да ми препоръчате сайтове за официални рокли,които доставят до България ?
Нещо като ModCloth

Зайче..
07-17-2014, 09:42
Зайче, струва ми се, че по външен вид ги избираш, което е малко глупаво. Защо не прочетеш за различните характери на малките породи и не прецениш кое ще ти пасне?
Goddess от форума има един голям сладур - померан е.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10492537_10201955864449516_3021144622792548992_n.j pg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/1794570_10201483662644766_409084420_n.jpg

Да, права си, че в момента ги избирам по красота, но искам да се спра на 2-3 породи и тогава да прочета малко. Не мога да си избера кученце само по характера ;д сигурно звучи малко гадно, но просто има породи, които не ми допадат толкова.
Най-много се спрях на това http://prikachi.com/images/898/7472898R.jpg
породата му е миниатюрен пудел "играчка" (на англ. maltipoo), обаче не виждам да ги продават никъде в България (видях едно място, но там приличаше на боядисана булонка)

Andjyy
07-17-2014, 09:55
Зайче,ти нямаше ли котенце?
Аз съм очарована от един мини шпиц. Не знам дали е единичен случай или е характерно за породата,но Реа(така се казва) е изключително интелигентна,спокойна,любв еобилна и адски красива :)

Зайче..
07-17-2014, 10:14

Да, имам си. :)

102
07-17-2014, 10:15

ъахъъххахаххахахаха

tori
07-17-2014, 21:49
Идвам с питане за пемзите и кой как и на колко време си ги ползва. Въпроса е провокиран от това, че бях навикана когато казах, че си я ползвам всеки ден по веднъж. Винаги откакто съм започнала да се къпя самичка, съм си я ползвала така и никога не са ми се люспели краката. Реално кой е кривия в ситуацията и наистина ли е чак толкова грешно да го правя всеки ден?

therichbitch
07-17-2014, 22:19
има противоречиви мнения,да
някои смятат, че колкото повече я ползваш и после толкова по-лесно загрубява кожата, и аз я ползвам доста често, но не абсолютно всеки ден

Hayashi
07-17-2014, 22:23
Аз аз не съм ползвала никога и петите са ми мекички. O_O Дори не знаех, че по принцип трябва да се ползва .

galaxy29
07-17-2014, 22:55
хубаво е да се ползва, но не и всеки ден
представи си всеки ден да си пилиш ноктите или да си правиш пилинг маска
е освен, ако не ходиш боса по улиците и ползваш ноктите си за шкурка
мажи с кремче всекидневно

tori
07-17-2014, 23:01
Правя го тва и никога не е имало проблем или нещо такова. Освен това самия камък е по-... нежен, не е чак ебати шкурката като на майка ми. :д Тя нейния си го избира колкото се може по-ужасен. Колкото до ходенето боса - ми само вкъщи се чувствам сигурна, че няма да настъпя ръждясал гвоздей, стъкло, ръбат камък, пчела/оса и такива неща. Инак много обичам ама...

galaxy29
07-17-2014, 23:12
остави ги да починат малко и ги нахрани с кремче : (

Тамии ..^^
07-18-2014, 01:43
Предложете евтина маска за коса от магазина, ама хубава :Д ии пак купешка подхранваща лека хидратираща маска за лице, МОЛЯЯЯ.

JoLLiE92
07-18-2014, 14:54
голямата бяла кутия на която пише Арган :Д 500 мл, 4 лв, страхотна :Д стига да успееш да я намериш, че е малко трудно издирването и :Д при нас я има в Елитис, а сигурно и в съвсем малките забутани магазинчета
като за 4-те си лв просто е неземно хубава :Д

Тамии ..^^
07-18-2014, 20:26
голямата бяла кутия на която пише Арган :Д 500 мл, 4 лв, страхотна :Д стига да успееш да я намериш, че е малко трудно издирването и :Д при нас я има в Елитис, а сигурно и в съвсем малките забутани магазинчета
като за 4-те си лв просто е неземно хубава :Д

На коя марка?

ameli
07-18-2014, 20:51
Кога е време да започна да си търся рокля за бала? :D И кога да дам да ми я шият, евентуално...

draid
07-18-2014, 22:52
Пуделите са добри домашни любимци, но ако се отглеждат неправилно някой стават проклети, то като всички породи май като се замисля. За мен лично тия лаещи котки са далеч от куче, ама пък е компромисен вариант за отглеждане в апартамент/къща. В България много породи не се развъждат и особено ако искаш куче с родословие и доказан произход може да се наложи да се внесе.

JoLLiE92
07-19-2014, 07:56
На коя марка?
http://4.bp.blogspot.com/-lLbRWWF9VDU/Uouxc2_Yp8I/AAAAAAAADq4/OlT485_mH1M/s1600/P1120676.JPG
Препоръчайте ми нещо слънцезащитно. Търся едно с нисък фактор за тяло, естественият ми тен е по-тъмен, нямам бенки, предпочитам фактор 6 или 10 - спрей. Търся и още едно с висок фактор за лице.

tori
07-19-2014, 22:21
Кога е време да започна да си търся рокля за бала? :D И кога да дам да ми я шият, евентуално...
Мдаааа, тая година и аз съм на пангара. Доколкото съм чувала от познати, най-добре било да започнеш още от началото на учебната година и малко по малко да си харесваш рокли, чанти, обувки, бижута. Като цяло стреса бил по-малко, защото имаш време да помислиш, да огледаш всичко, да пробваш, да си харесваш и така нататък. Да казват вече завършилите, че и на мен ми е интересно кой кога се е захванал с издирването.

galaxy29
07-19-2014, 23:50
ще дам мнение, ама не само за балната визия, ами като цяло за последнага година
аз до последно бунтарствах и тропах с крак, че няма да ходя на бала си
не можах да се нарадвам на последните си гимназиялни моменти с класа, защото само при гаджету ходех, а можеше да балансирам и двете
после покрай подготовката за матури и самия бал, ми дойде в повече, за капак любовни дрезги и здравословни проблеми вкъщи се появиха
успях да се оправя, ама някои от нещата можеха да са по-добре, пък и ми беше прекалено напрегнато
но все тая, минало е и да го духа, имах си и хубави и незабравими моменти
смешни ми бяха тези, дето се пренасяха и си купуваха по сто рокли например, префърцунено, лигаво и излишно ми е
съветвам ви да се радвате на всеки момент от тази последна година и да не си създавате излишно напрежение
ще се чувствате като звезди под прожектори, цялото внимание ще е за вас :д
относно визията, то си е до човек, ако сте по-капризни - от по-рано, ако ли пък не...
бъдете естествени и не е нужно да ходите при професионалист за грим и прическа, ако можете сами или имате сръчни близки/познати
и не подражавайте на схващането, че косата ви трябва да е рапунцелска
мойта беше до кръста и преди бала си я резнах до раменете, доста от пренасациите ме гледаха, като че ли съм прегрешила, включително и сестра ми
вземете си резервни ниски обувки
аз лично не издържах и се прибрах с прасковените си кецки, които случайно даже си пасваха с роклята, какво да ви кажа, любим цвят :д
и ако не обичате да се снимате, прообичайте поне малко и се научете да позирате

YSMF
07-20-2014, 00:02
Около януари е добре да се започне, поне според мен, защото се изкарват роклите, може да се пробва и т.н. До последно си нямах на идея какво точно искам, но от една проста разходка успях да намеря моята. Гледайте да имате време за реагиране ако нещо се обърка или се наложи корекция. Не се връзвайте на приказките 'О, ти ако не си поръчаш рокля до края на януари, абсурд да си намериш'... на моя бал се оказа, че едно от момичетата си я е поръчало през април и първата му проба беше на 10 май. За гримът подкрепям Галакси, нагледах се на професионален грим и се благодаря, че си правих моя сама. За обувките не ми се говори, невероятна мъка е.

Hayashi
07-20-2014, 13:48
Аз си купих роклята в края на март. И не се чувствах закъсняла, намерих си това, което исках.

Едит: Гримът е култов. Горещо моля всички мацки да не си слагат тон черно по очите и още толкова бронзър по цялото лице. Поне 15 години отгоре си добавяте така.

anonymous708973
07-20-2014, 15:41
Моята рокля я взех от шивачката на 22 май, 2 дни преди бала, като ми заяви, че трябвало да я зашие върху мен на датата, защото иначе нямало начин. Въй, побелях, хубаво, че майка даде акъл как да стане 8-)

Dagichka
07-20-2014, 17:26
на мен на 25-ти април ми беше първата проба, а балът ми беше месец по-късно :д до последно мислех, че все ще си намеря нещо от мола/някой приличен магазин, е да, ама не се получи. добре, че шивачката на най-добрата ми приятелка (бях ходила с нея на две нейни проби) се нави набързо да направи и моята. но си зависи от сложнотата на роклята де, например моята беше готова преди тази на приятелката ми (която я беше започнала месец по-рано) и излезе по-евтина, защото моделът не беше нещо сложно, само сатен и коприна отгоре.
за прическа и грим ходих при Мърфи, дето уж е един от най-добрите, айде прическата беше окей, но гримът.. нашлякаха ми такова прасковено розово червило като на някоя фолк дива, че веднага като се прибрах вкъщи го изтрих..

marilyn
07-20-2014, 17:30
Не може да се каже "кога трябва" да се започне да се търси рокля. :D Аз знаех какво искам и имах ясна представа, просто трябваше да издиря рокля, която да не е 1000 лв и да е по вкуса ми. През март ходих в Асеновград, пробвах две рокли, като втората беше "моята рокля". През април беше пробата и тогава взех и роклята.

Времето ми стигна да намеря чанта, обувки и бижута. Не съм оставяла за последния момент, но и не разбирам момичетата, които от септември още купуват рокли, обувки и пробват прически.

С прическата само не знаех какво да правя, но съм доволна от резултата, фризьорката ми има акъл и е сръчна! :D

За грима имах късмет, защото отидох при жена, която нито познавах, нито ми беше препоръчана. Останах много доволна, защото гримът ми не мръдна цяла нощ.

Иначе ви съветвам да не прекалявате с гримирането, Хаяши е права, че някои мацки си лепват 15 години, благодарение на макияжа.

Franzellka
07-20-2014, 18:06
Жалко, че не става за боядисани коси, иначе ефекта е УАУ.. http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/07/loreal-paris-casting-sunkiss-jelly-new.html

KaliP
07-20-2014, 18:10
Препоръчайте ми козметичка от Варна, около центъра/хотел Черно Море :Д

Selectively_22
07-20-2014, 19:27
До преди година редовно правех коремни преси и коремът си ми беше стегнат,но зимата малко се поотпуснах и бях спряла всякакво физическо натоварване.И сега отскоро пак почнах с коремните преси.Не са ми единствения спорт ,но заедно с кардиото,бягането и силовите (които правя по-рядко) имам проблем с пресите.Много ми се схваща врата и почва да ме боли адски много .Вчера правих няколко серии и в момента врата ми е адски схванат ,явно натоварването ми отива не в корема,а във врата ,но не знам на какво се дължи при положение ,че ги правя по същия начин както на видеото ? Нещо има ли ми или трябва да сменя техниката ... ?

lisi4ety
07-20-2014, 20:17
Някой може ли да ми каже дали някъде в София е виждал изчистени силиконови сандали? Знам, почти навсякъде ги има, но въпреки това супер трудно намирам изчистени.. и ако някой има удобни ли са? Нямам намерение да ги късам от носене, за морето само, че ми се виждат най-удобни ;3

Bukuuu
07-20-2014, 21:00
Изпробвана домашно приготвена маска за стимулиране растежа на косата? :)

Тамии ..^^
07-20-2014, 21:09
Мисля да си купя Sunkiss Jelly-то на Лореал. Косата ми е кафява с червени оттенъци. Въпроса ми е дали с една туба ще успея да я изсветля така, че да си личи цялата? Ии, после като израсте какво става, грозно ли е? ;д

polssa
07-21-2014, 01:29
По витошка см виждала такива сандали :)

wild7676
07-21-2014, 05:41
Изпробвана домашно приготвена маска за стимулиране растежа на косата? :)

Пробвай с тривитаминол.
Слагаш каквото си поискаш- яйце, лимонов сок, мед, хининова вода..

Franzellka
07-21-2014, 07:51
Мисля да си купя Sunkiss Jelly-то на Лореал. Косата ми е кафява с червени оттенъци. Въпроса ми е дали с една туба ще успея да я изсветля така, че да си личи цялата? Ии, после като израсте какво става, грозно ли е? ;д

Специалн дадох линк на нашенка, която вече го е изпробвала http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/07/loreal-paris-casting-sunkiss-jelly-new.html
Всичко подробно си пише.

lisi4ety
07-21-2014, 11:41
По витошка см виждала такива сандали :)

май натам ще се насоча, да
мерси ;3

Speedz
07-21-2014, 12:30
Някой знае ли дали тези копчета имат име?
http://i.ebayimg.com/00/s/NDYzWDMxOQ==/z/2kYAAMXQh8NTeHzD/$_1.JPG

Едит: Намерих ги - toggles.

Andjyy
07-21-2014, 14:56
Ромка по случай събарянето на къщите в ромската махала в Стара Загора:
"от 92-ра година плащам данък. Къде бил кмета когат сме строили 92-ра година..."

Булка,имате 30-годишен кмет. По онова време е бил 10-годишно пишлеме. Та така де...ако някой има сведения за къде бил кмета когат са стоири 92-ра нека сподели

weheartiit
07-21-2014, 15:13
Някой може ли да ми каже дали някъде в София е виждал изчистени силиконови сандали? Знам, почти навсякъде ги има, но въпреки това супер трудно намирам изчистени.. и ако някой има удобни ли са? Нямам намерение да ги късам от носене, за морето само, че ми се виждат най-удобни ;3

Не си взимай такива .Правят ужасни пришки и са супер неудобни,поне
по мое мнение и на приятелки,които са имали.Препоръчвам ти да си вземеш
на Ипанема http://myshoes.bg/ipanema.html по-скъпички са ,но няма по-удобно нещо!

Зайче..
07-21-2014, 20:29
Пуделите са добри домашни любимци, но ако се отглеждат неправилно някой стават проклети, то като всички породи май като се замисля. За мен лично тия лаещи котки са далеч от куче, ама пък е компромисен вариант за отглеждане в апартамент/къща. В България много породи не се развъждат и особено ако искаш куче с родословие и доказан произход може да се наложи да се внесе.

Тази порода, която търся аз определено не се развъжда, а извън България цените варират от 800$ до 1600$ и просто няма шанс :Д

Hayashi
07-21-2014, 20:46
800 долара за породистите кучета си е съвсем нормално. В България определено ми се вижда най-добре да си вземеш българска овчарка, но пък трябва да си имаш достатъчно голяма къща.

Зайче..
07-21-2014, 21:17
800 долара за породистите кучета си е съвсем нормално. В България определено ми се вижда най-добре да си вземеш българска овчарка, но пък трябва да си имаш достатъчно голяма къща.

Е, тук мога да си намеря породисто куче и за 400-500лв, примерно.

едит: някой пробвал ли е гела на лореал за изсветляване на косата си и какъв беше резултата? Аз искам да го пробвам, но на опаковката пише, че косата трябва да е естествена, обаче тя моята си е светличка, та дали има надежда ? :Д

Loranzerka
07-21-2014, 21:33
Хеей, здравейте! Имам въпрос....аз съм на 12 години, най-добрата ми приятелк е на 15 и е в друго училище....вече почти не се виждаме.....тя излиза с приятелки в мола и пият кафе. Аз не пия кафе и нямам общи теми....искам да се видим в мола, но не знам какво да правим....да обикаляме магазините?? Искам да ни е забавно....кажете ми какво да правя! Мерси предварително!

Тамии ..^^
07-22-2014, 01:21
едит: някой пробвал ли е гела на лореал за изсветляване на косата си и какъв беше резултата? Аз искам да го пробвам, но на опаковката пише, че косата трябва да е естествена, обаче тя моята си е светличка, та дали има надежда ? :Д

Аз. Косата ми е тъмно кафява и попринцип най-силния гел е за светло кафява, обаче аз си купих ииии сега съм с светло кафява коса. Три пъти сложих и ще слагам още. Като си измих косата още по-голям ефект видях. Много ми харесва. Малко е скъпичко за такава малка туба, обаче не съжалявам ще се опитам да я изсветля максимално и ще ви постна снимки преди и след. Сестра ми е с боядисана коса и пробва и май и свали боята, така че може да пробваш така и после да продължаваш да изсветляваш. Сестра ми е с по-светла коса и е боядисана с тъмна боя и като си сложи имаше ефект. Не знам боята ли свали или изсветли отгоре, но нищо не ти пречи да пробваш.

Зайче..
07-22-2014, 05:27
...

а косата изсушава ли се/става ли по-гадна, че малко се притеснявам косата ми да не заприлича на метла вече :Д

spopi
07-22-2014, 12:45
Може ли да ми помогнете по отношение на дезодорантите против изпотяване. И да си кажете мнението за дезодорантите на балеа и рексона.Последно имах на гарниер минерал но изобщо не ми хареса. :)

marilyn
07-22-2014, 13:24
Може ли да ми помогнете по отношение на дезодорантите против изпотяване. И да си кажете мнението за дезодорантите на балеа и рексона.Последно имах на гарниер минерал но изобщо не ми хареса. :)

Balea не съм ползвала, но рексона не ми харесва. Ароматите не ми допадат, а и оставят бели петна.

Според мен, най-ефикасният дезодорант против изпотяване, който съм ползвала е Боржуа. Имат много приятни аромати, които са издържливи и наистина действат срещу изпотяването и неприятната миризма.

galaxy29
07-22-2014, 13:46
за мен най-добри са сухите стикове
аз ползвам такъв стик на дав от години http://www.dovebg.com/bg/TD/Images/Stick_Go_fresh_fresh_large_BG389-221103.jpg и съм доволна и като предпазване, и като аромат е много приятен и свеж
мисля, че имаше още един-два вида от тоз, пак с приятен аромат, но не съм сиг кои точно бяха, защото най-често зеленичкия взимам

Jaune
07-22-2014, 15:45
На мен Буржоа също не ми действаха. Като се замисля, нищо не ми действа. Но съм доволна от Дав, поне нямат алкохол.

girl91
07-22-2014, 16:59
Знаете ли как се наричат тези ролки за коса, за да мога да ги потърся в Ebay? Тук по магазините не съм ги виждала. Ако някой случайно знае къде в Стара Загора мога да ги намеря ще съм му много благодарна :)
http://prikachi.com/images/930/7486930H.jpg

Тамии ..^^
07-22-2014, 20:47
а косата изсушава ли се/става ли по-гадна, че малко се притеснявам косата ми да не заприлича на метла вече :Д

Нененене, сууупер мека става, разресва се много лесно, все едно маска си й правила. Преди малко пак си сложих, много е пристрастяващо :D А косата ти мирише на плодове цял ден. И стои много добре, може би е от това масло от камелия.
П.П.: Ако искаш ми пиши на лс да ти пратя снимки преди и след, но снимката след е само след 2 пъти нанасяне, а и косата ми е много дълга и съм слагала по малко, уж да пестя, а пак има ефект.

girl91
07-22-2014, 22:01
Потресена съм! Вижте на какво попаднах преди малко и реших да го споделя с вас - https://www.youtube.com/watch?v=mba7381iMXo&list=UU3Pt7g_gjh-ufWyTH3d-_Kg Гледайте за да разберете как да си направите червило от... пастел! Същото детенце има клип как да си направим "фондютен" от пудра и крем Бочко.........

Andjyy
07-22-2014, 22:55
Ама как им хрумва ...

galaxy29
07-22-2014, 23:03
ахахахахахаххахахах :lol:
тез деца са плашещи ;/

Hayashi
07-22-2014, 23:40
Все едно на вас не са ви хрумвали идеи как да се подстрижете, да използвате яркочервено червило за сенки, или пък да си подстрижете миглите когато сте били между 5 и 12. Единствената разлика е, че в 90% от случаите не сте имали достъп до интернет.
Айде не бъдете фалшиви моралисти.

weheartiit
07-22-2014, 23:42
След колко време ви израстват косъмчетата след кола маска ?
На мен ми държи макс седмица и се чудя в мен ли е проблема ...

wild7676
07-23-2014, 10:04
Това с филирането при фризьор какво точно представлява(аз съм на етажи ако има значение) и обикновено заплаща ли се допълнително?
Моля да обясните като на малоумен, че нищо не разбирам. Преди години като си правих бритон при моя фризьор той каза, че ще ми го филира и все нещо като гребенче и от корените махна там част ок косата и бритона стана по- тънък. Това ли е всъщност е филирана коса и такова ли трябва да се получи
http://www.zajenata.bg/gallery/2/big_26204255d684e90cc5bdf506e343c9df.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/TOr7DFYuI4I/AAAAAAAAOCE/zKZLOW2TF_M/s1600/RaffelPages-FW-2010-11-07.jpg
http://www.zajenata.bg/gallery/0/big_1a9c8aac2cfb8180d0c1519ce91717d3.jpg

sramejlivkaa
07-23-2014, 10:19
След колко време ви израстват косъмчетата след кола маска ?
На мен ми държи макс седмица и се чудя в мен ли е проблема ...

И на мен ми издържат толкова.

Andjyy
07-23-2014, 10:53
Това с филирането при фризьор какво точно представлява(аз съм на етажи ако има значение) и обикновено заплаща ли се допълнително?
Моля да обясните като на малоумен, че нищо не разбирам. Преди години като си правих бритон при моя фризьор той каза, че ще ми го филира и все нещо като гребенче и от корените махна там част ок косата и бритона стана по- тънък. Това ли е всъщност е филирана коса и такова ли трябва да се получи
http://www.zajenata.bg/gallery/2/big_26204255d684e90cc5bdf506e343c9df.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/TOr7DFYuI4I/AAAAAAAAOCE/zKZLOW2TF_M/s1600/RaffelPages-FW-2010-11-07.jpg
http://www.zajenata.bg/gallery/0/big_1a9c8aac2cfb8180d0c1519ce91717d3.jpg

Филирането е изтъняване на косата. Прилага се на по-плътни и гъсти коси,но не на всички им отива. Доколкото знам НЕ се заплаща. Нещото като гребенче е ножица за филиране.

seek&destroy
07-23-2014, 15:41
Мацки, какъв се води този цвят? Нито е някакво русо, нито кестеняво, трудно ми е да го определя, а го ИСКАМ!!!
http://prikachi.com/images.php?images/45/7489045z.jpg

galaxy29
07-23-2014, 15:50
някакъв оттенък на кестенявуто

weheartiit
07-23-2014, 16:42
И на мен ми издържат толкова.

Значи не съм само аз.Козметичката ми ми обясняваше
как трябва да ми държи поне 3 седмици ама при мен няма такъв ефект ...

yuppyguy
07-23-2014, 18:01
Значи не съм само аз.Козметичката ми ми обясняваше
как трябва да ми държи поне 3 седмици ама при мен няма такъв ефект ...

И на мен ми издържат толкова, чак след седмица започват леко да растат и на 3-тата седмица са вече готови за следващата процедура.

sramejlivkaa
07-23-2014, 18:08
На мен пък ми казваше 1 месец. :D

seek&destroy
07-23-2014, 19:50
някакъв оттенък на кестенявуто

Хмм.. сега попаднах на ей това нещо http://www.za-kosa.com/image/cache/data/londa-professional/londacolor/miks-tonove/6.1-500x500.jpg и мисля, че май се припокриват...

galaxy29
07-23-2014, 19:58
ще те ступам, ако си развалиш косата с тоз жабешки цвят
според мен не е като на снимката, дето даде по-рано
боядисваш ли си я или ще ти е първи път?

galaxy29
07-23-2014, 22:10
Все едно на вас не са ви хрумвали идеи как да се подстрижете, да използвате яркочервено червило за сенки, или пък да си подстрижете миглите когато сте били между 5 и 12. Единствената разлика е, че в 90% от случаите не сте имали достъп до интернет.
Айде не бъдете фалшиви моралисти.
то не е до хрумналите й щуротии
някаква пикла има повече гримове от мен, отврат
да върви да прави торти от кал

Hayashi
07-23-2014, 23:21
Аз правех кюфтета от кал и сигурно пак съм имала повече гримове от теб когато съм била на 12. И нито станах проститутка, курва и всичко в тоя ред на мисли, нито пък сега се гримирам като Памела Андерсън. Няма нужда от такова тесногръдие. Това, че те не харесваш и не правиш нещо не значи, че всички, които го правят са скапаняци.

seek&destroy
07-24-2014, 07:10
ще те ступам, ако си развалиш косата с тоз жабешки цвят
според мен не е като на снимката, дето даде по-рано
боядисваш ли си я или ще ти е първи път?

Боядисвам се, ами! Гррр... ще потърся още малко по каталозите, в краен случай
ще я покажа на фризьор.

qwerty71
07-24-2014, 11:45
Хубав магазин за бански в Сливен? :)

Deadlock
07-24-2014, 11:46
Момичето с червило от пастел звучи и се държи точно като 'тру' влогърка! Същите изрази, провлачане на гласа, физиономии, начин на снимане... Забавно е. :Д

pandabear
07-24-2014, 12:03
наскоро си купих балсам за устни на Нивеа, но нещо хич не съм доволна- доста лепкав ми идва и сега си търся нов. препоръчаха ми на Хармония, като ми казаха, че е хем евтин, хем качествен. все пак реших и тук да попитам дали някой го е ползвал, и доволен ли е?

strawberry88
07-24-2014, 13:11
наскоро си купих балсам за устни на Нивеа, но нещо хич не съм доволна- доста лепкав ми идва и сега си търся нов. препоръчаха ми на Хармония, като ми казаха, че е хем евтин, хем качествен. все пак реших и тук да попитам дали някой го е ползвал, и доволен ли е?

Аз съм доволна от Лавера. (:

kaRamella
07-24-2014, 13:21
Не си взимай такива .Правят ужасни пришки и са супер неудобни,поне
по мое мнение и на приятелки,които са имали.Препоръчвам ти да си вземеш
на Ипанема http://myshoes.bg/ipanema.html по-скъпички са ,но няма по-удобно нещо!

От доста години нося Ипанема и съм супер доволна.Меки,гъвкави и никакви мазоли.Просто перфектни.

galaxy29
07-24-2014, 14:59
Боядисвам се, ами! Гррр... ще потърся още малко по каталозите, в краен случай
ще я покажа на фризьор.
защо направо не си избереш в салона, сто % ще го намериш тоз нюанс или се боядисваш сама?

хаяши, за мен е смотано, не ми е по вкуса и толкоз
никого не съм съдила, че да е тесногръдие
и аз съм правила глупости, ама си ги признавам

pandabear
07-24-2014, 15:16
Аз съм доволна от Лавера. (:

о, мерси! току-що поразгледах в сайта им, има доста голям избор (:

galaxy29
07-24-2014, 18:18
момичета, Thumbelina89 в youtube BlackWings от форума ли беше или се бъркам с друга потребителка? :д
тори май беше пускала нейно видео с готина почистваща домашна маска

Andjyy
07-24-2014, 18:57
момичета, Thumbelina89 в youtube BlackWings от форума ли беше или се бъркам с друга потребителка? :д
тори май беше пускала нейно видео с готина почистваща домашна маска

Да,не се бъркаш

102
07-24-2014, 19:06
a BlackWings тази дето яде само просо ли е

tori
07-24-2014, 19:12
Мацки, какъв се води този цвят? Нито е някакво русо, нито кестеняво, трудно ми е да го определя, а го ИСКАМ!!!
Води се прекрасен. Иначе аз го определям като кестеняв.

galaxy29
07-24-2014, 19:18
Да,не се бъркаш
мерси, може ли твоя снимка :oops:

galaxy29
07-24-2014, 19:19
a BlackWings тази дето яде само просо ли е
да

Andjyy
07-24-2014, 19:34

Кестеняво
http://www.solvexcp.com/sites/default/files/styles/uc_product_full/public/product/0008_0.png?itok=S8jPRfPs може би това

други варианти
http://wella.stage.nowellon2.hypermedia.pl/i/products/wellaton/browns/6_73.jpg
http://s1.emagst.net/products/476/475352/images/res_d8be151099dc3e58c0e41553d818368d_150x150_p2so. jpg снимката е много убита :D цвят-medium golden brown
ами ... аз за това се сещам

на снимката светлината е изменила цвета(съдя по моята коса и наблюдения)

galaxy29
07-24-2014, 19:37
защо не ме отрази или си писала личну :(

Andjyy
07-24-2014, 19:40
мерси, може ли твоя снимка :oops:

иска ми се да откажа по възможно най-милия начин ; )

galaxy29
07-24-2014, 19:41
;/////////////

102
07-24-2014, 19:42
как
не си ти на аватара ?_?

Andjyy
07-24-2014, 19:43
лелелелелелел не ми казвай че си помислил картинка от интернет за мен ? : О

102
07-24-2014, 19:46
шегувам се
но от няколко дни се чудя дали пише нещо с тия пръсти изкилифлещени

Andjyy
07-24-2014, 19:48
отново се шегуваш
виж как задобрявам ; )

galaxy29
07-24-2014, 21:40
а приличаш ли на аватара си, така ли да си те представям?

Andjyy
07-24-2014, 22:14
как така от нищото предизвиках това желание за снимка

galaxy29
07-24-2014, 22:25
искаш да кажеш, че на теб не ти е любопитно как изглеждам ли???!?
а от толкова време се опитвам да те впечатля :{{{{{{{
освен, ако не си ме виждала, ама хайде стига празни приказки, чакам лично

ameli
07-25-2014, 09:20
babyliss pro 180 19mm
babyliss c325e
remington cl6219
remington cl5319 > коя да избера или някое друго предложение приемам :)

Зайче..
07-25-2014, 13:47
iskam da popitam, koito ima kuche - miete li mu zubite? i ako da, s kakwa chetka i s kakwa pasta (ima li specialni)? az znam, che ima hora, koito gi miqt, no ne znam dali chetkata i pastata za specialni ili ne i kolko chesto se miqt (kato pri horata ili po-rqdko?).

izwinqwam se za latinicata.

bloodyF
07-25-2014, 15:22
Значиии боядисвам се със Сайъс 6-76 Олиа
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/4/240753-37314-4.jpg

Обаче ми идва малко скъпичка , щото все пак ми е дълга косата и ми отиват поне по 2 кутии на боядисване
Та мисълта ми е, ако си взема по-бюджетен вариант на Гарние или Палете, в подобен цвят, дали ще ми хване?

marilyn
07-25-2014, 15:50
Зайче, на моето не му мием зъбите.

Иначе въпрос и от мен: каква очна линия използвате? Препоръчахте ми преди една на Есенс, купих я, но не съм доволна. Не се нанася добре, абе.. не ме кефи. И държа да е с твърд писец. И да не е Гоудън Роуз.

bloodyF
07-25-2014, 16:04
От доста години нося Ипанема и съм супер доволна.Меки,гъвкави и никакви мазоли.Просто перфектни.

И аз така. Какви ли не сандали съм имала, от тях и рани, и се късат на 5-тото обуване.

http://myshoes.bg/ipanema/damski-sandali-ipanema-81161-21539-biege-37-42.html
Тези са ми новите от Ипанема и супер много ме кефят! Удобни са, предните ми ги носих 2 лета /около осем месеца/ и освен че леко съм им разцепила подметката-друго им няма. Просто реших да си взема и новички, но препоръчвам горещо, страхотни са!!!!

Hayashi
07-25-2014, 17:31
Зайче, на моето не му мием зъбите.

Иначе въпрос и от мен: каква очна линия използвате? Препоръчахте ми преди една на Есенс, купих я, но не съм доволна. Не се нанася добре, абе.. не ме кефи. И държа да е с твърд писец. И да не е Гоудън Роуз.

Ама Golden Rose с твърдия писец е най-добрата в този клас. :D

bloodyF
07-25-2014, 19:11
Аз имам една на Classics за 2 лева 8-) и съм доволна, четката и е твърда, но по-тънка от голдън роуз

и за боята някой да ми каже?

draid
07-25-2014, 19:41
iskam da popitam, koito ima kuche - miete li mu zubite? i ako da, s kakwa chetka i s kakwa pasta (ima li specialni)? az znam, che ima hora, koito gi miqt, no ne znam dali chetkata i pastata za specialni ili ne i kolko chesto se miqt (kato pri horata ili po-rqdko?).

Има специални храни/добавки/работи за дъвкане които вършат тая работа поинтересувай се малко за тях
Пиши на кирилица, какво е това неуважение.

kaRamella
07-25-2014, 20:03

И аз исках да питам същото : )

Зайче..
07-25-2014, 20:10
Има специални храни/добавки/работи за дъвкане които вършат тая работа поинтересувай се малко за тях
Пиши на кирилица, какво е това неуважение.

Не е нарочно, просто лаптопа ми прави проблеми и кирилицата "изчезва" :Д

А кога може да го изкарвам на разходка? Някои ми казват, че може 2 седмици след първата ваксина, други - поне 2 месеца трябвало да минат.. ;д на 46 дни е, ако има значение

draid
07-25-2014, 20:13
Още е малко, но като цяло аз приемам за чиста глупост подобни ограничения. Може да го изкарваш на разходка и от по-малко, не да го разкарваш на преходи, ами примерно пред къщата/блока там където живееш за да свикне да си ходи навън. Рискуваш иначе да се научи, че се пикае вътре и след това да върши работата след разходка в къщата. Сега с ваксините не си спомням как седяха нещата точно, за това най-добре е ветеринар да каже, но нямам спомен да имаше ограничения като "не го изкарвай на вън за 1 месец след ваксината"

AliceSw
07-25-2014, 20:27
и за боята някой да ми каже?

Color Sensation на Гарние ще ти хване, но все пак поне 3 седмици след тази с маслата, цвят, същия като този, нямат...
Color naturals не съм ги пробвала сърху друга безамонячна, но като цяло не съм доволна от покритието, за сметка на това имат почти същия цвят - златисто медно тъмно русо

Палете не съм пробвала, защото не ги харесвам като цветове

Аз и от Олиа-та не съм доволна като цяло, точно показаната от тебе я купувах 2-3 пъти заради цвета, но доста бързо се отказах...

В интерес на истината е важно и да сравняваш количествата на боите, защото хич не са стандартни...

Зайче..
07-25-2014, 20:33
Аз пред вкъщи го изкарвам, но то е още мъничко и белите ги прави почти веднага след ядене или пиене на водичка (аз дори нямам толкова време да го изкарам навънка :Д).

И е много смешно като ме види със салфетки и мокри кърпички започва да бяга назад :Д

Извинявай, че те питам, обаче ти имаш ли куче? Виждам, че знаеш някои неща и предположих, че може би имаш ;д

Franzellka
07-26-2014, 07:36
Здравейте! Тъй като една приятелка има рожден ден на 25ти август и мнооооого се нуждае от преса за изправяне, бихте ли ми препоръчали някоя не-много скъпа и наистина да изправя хубаво? За да мога до тогава евентуално да събера парички и да я зарадвам.

lisi4ety
07-26-2014, 10:51
Здравейте! Тъй като една приятелка има рожден ден на 25ти август и мнооооого се нуждае от преса за изправяне, бихте ли ми препоръчали някоя не-много скъпа и наистина да изправя хубаво? За да мога до тогава евентуално да събера парички и да я зарадвам.
Аз в такива случаи гледам евтините модели на по-популярни марки, които знам,че правят качествени неща.. Philips, Bosch, Babyliss, Remington; въпросът е, че хубава преса под 40 лева трудно се намира..

anonymous708973
07-26-2014, 12:11
Кучето се събира с други кучета едва след 3-тата ваксина.

Можеш да му миеш зъбите, ако желаеш, ама едва ли ще е очаровано. Попитай ветеринаря за специални гризалки, които предотвратяват натрупването на зъбен камък.
Каква порода си взе?

draid
07-26-2014, 12:56
Аз пред вкъщи го изкарвам, но то е още мъничко и белите ги прави почти веднага след ядене или пиене на водичка (аз дори нямам толкова време да го изкарам навънка :Д).

И е много смешно като ме види със салфетки и мокри кърпички започва да бяга назад :Д

Извинявай, че те питам, обаче ти имаш ли куче? Виждам, че знаеш някои неща и предположих, че може би имаш ;д

Ако въпроса ти е адресиран до мен, да имам куче. Ние винаги сме гледали и кучета и котки. Като цяло още от дете не е имало дори година да се измине без да имаме куче и котка. Котките ги гледаме или по скоро в момента нашите си ги гледат вкъщи, а кучетата навън, но ние гледаме предимно големи породи. Не че не бяхме научили едно хъски да съжителства с котката и не спяха в една стая. В момента нашите гледат Аляски маламут мъжки. Наскроо ни умря едно сибирско хъски което гледахме близо 10г. Преди това кола сгази мъжкото хъски (те бяха двойка) Гледали сме и овчарки, булонка, самует и т.н. Аз лично съм по-голям фен на котките, но и кучета обичам.
Ето го женското, на втората снимка малко трудно се открива хаха
http://postimg.org/image/6l8vkod8p/
http://postimg.org/image/pnk7yfx1x/

Hayashi
07-26-2014, 14:21
^ Този аляски маламут не е ли голям дивак? Прекрасни сладури са и са толкова мекички и приятни за гушкане. Но както ме е сурнал маламута на приятеля ми докато го разхождах...

Franzellka
07-26-2014, 16:46
Аз в такива случаи гледам евтините модели на по-популярни марки, които знам,че правят качествени неща.. Philips, Bosch, Babyliss, Remington; въпросът е, че хубава преса под 40 лева трудно се намира..

Ами, аз търся до 50-60лв. най-много. Може ли да ми препоръчаш някоя,съответно линк към пресата? ^^

draid
07-26-2014, 19:26
^ Този аляски маламут не е ли голям дивак? Прекрасни сладури са и са толкова мекички и приятни за гушкане. Но както ме е сурнал маламута на приятеля ми докато го разхождах...

Това на снимката е Хъски. Иначе е е дивак да, той нашият е доста едър 50кг го мерихме последно в клиниката.

JoLLiE92
07-26-2014, 20:40
Препоръчайте ми хубава дебела маша. Благодаря. :)

marilyn
07-26-2014, 22:19
Аз имам една на Classics за 2 лева 8-) и съм доволна, четката и е твърда, но по-тънка от голдън роуз

Явно са ми чувствителни очите и от Гоудън Роуз и някви по-евтини ми тежи и ми се насълзяват. Не знам.. Есенс не ми харесва, ГР също... не знам каква да си купя.

ameli
07-27-2014, 10:37
Препоръчайте ми хубава дебела маша. Благодаря. :)

И аз питам за маша от 1 месец, ама йок.

tori
07-27-2014, 10:51
Купих си на Ши, но не ми хареса въобще. Дадох я на майката да я ползва ама и тя не е доволна. Чувала съм от приятелка, че Импалата с твърд писец е хубава, но не съм ползвала за сега. Иначе много ѝ се чудя. Имам чувството, че очните линии не ме обичат.

Franzellka
07-27-2014, 12:01
Аз харесвам на Есенс очната линия, която е със синя капачка. Преди дни си купих на ГР тази със златистата капачка,но не съм свикнала с твърда четка.... Иначе съм навита да си купя гел-очна линия, но май не е толкова наситено-черна.

Lourenço
07-27-2014, 12:10
На Инглот и Maybelline са доста наситено черно. С едно минаване става перфектно. ^

lovefootball
07-27-2014, 14:56
Някой има ли това на Гарниера с четката ? Колко пъти в седмицата го използвате, защото ми казаха, че не е хувабо всеки ден ..
За мазна кожа става въпрос

bloodyF
07-27-2014, 16:35
Color Sensation на Гарние ще ти хване, но все пак поне 3 седмици след тази с маслата, цвят, същия като този, нямат...
Color naturals не съм ги пробвала сърху друга безамонячна, но като цяло не съм доволна от покритието, за сметка на това имат почти същия цвят - златисто медно тъмно русо

Палете не съм пробвала, защото не ги харесвам като цветове

Аз и от Олиа-та не съм доволна като цяло, точно показаната от тебе я купувах 2-3 пъти заради цвета, но доста бързо се отказах...

В интерес на истината е важно и да сравняваш количествата на боите, защото хич не са стандартни...

мерси!!! :-)

ShtrudeL
07-27-2014, 17:25
ползвали ли сте шампоана на гарниер с 5 билки? доволни ?

lovefootball
07-27-2014, 17:56
ползвали ли сте шампоана на гарниер с 5 билки? доволни ?
Мда добре е горе-долу..

ShtrudeL
07-27-2014, 18:00
Мда добре е горе-долу..

агх.. защото се колебаех между него и фруктис пюр енд шайн 2в1..

lovefootball
07-27-2014, 20:31
агх.. защото се колебаех между него и фруктис пюр енд шайн 2в1..

Бих избрала второто ..

marilyn
07-28-2014, 08:31
Чувала съм от приятелка, че Импалата с твърд писец е хубава, но не съм ползвала за сега. Иначе много ѝ се чудя. Имам чувството, че очните линии не ме обичат.

Импалата съм я имала, не е наситена и не ми харесва. И аз имам чувство, че не ме обичат, не знам... отчайвам се! :D

@Lourenço, може ли да ми дадеш линк към очната линия на Гарние.

Мерси, момичета! :-)

потребител77
07-28-2014, 13:51
Здравейте! Може ли да споделите какви самобръсначки ползвате... на колко време трябва да се сменя ... при мен нещо косъмчетата са наболи още на следващия ден, много е неприятно :(

tori
07-28-2014, 14:00
Женски самобръсначки бол, аз сега съм с няква розова май на Жилет от тия еднодневките. Сменям всяка седмица.

Lourenço
07-28-2014, 14:51
@Lourenço, може ли да ми дадеш линк към очната линия на Гарние.

На Maybelline?
http://www.maybelline.de/produkte/auge/eyeliner/eyestudio-lasting-drama-24h-gel-eyeliner.html

А другата дето споменах беше Инглот, номер 77 е.

sunshine :**
07-28-2014, 17:00
Боята за коса може ли да се използва повторно? Имам в предвид, че доста хора като мен се с по-къса коса или я използват само за кичури и половината боя остава...та да проблем ли ще е, ако я оставя да преседи и я използвам отново след няколко месеца?
Допълнителен въпрос - мнение за боите на лореал?:)

girl91
07-28-2014, 18:31
^Според мен може да се ползва, стига да не са смесени съставките. Използвала съм по този начин бои.

tori
07-28-2014, 18:36
Ами може, да. Половината от пигмента (крема) + половината от онова белезникаво гадно нещо в купичка от порцелан или в друго празно шишенце от боя, другите се прибират и дотам. Само гледай да използваш останалата част преди да ѝ изтече срока на годност.

07-28-2014, 18:47
Благодаря ви за бързите отговори :)

teen95
07-29-2014, 10:34
Момичета каква основа за грим ползвате ? Тези на Essence и Catrice добри ли са ? Става въпрос за тези: http://beautycosmetic.biz/essence-essence-all-about-matt-matirashta-baza-grim-p-11764.html , http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-prime-fine-matirashta-baza-grim-p-11037.html и http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-prime-fine-baza-grim-sreshtu-cherveni-petna-p-11036.html .

Lourenço
07-29-2014, 12:31
^ Есенс не съм пробвала, ама на Катрис основите не струват.
На бенефит не е лоша (ама е скъпичка).
А веднъж имах една мостра от Maybelline, и беше наистина добра, ама така и не си я купих (и името не помня :Д), ако се интересуваш ще потърся инфо.

lovefootball
07-29-2014, 13:00
Таа някой ще ми даде ли мнение за Гарниера с четката :D

sunnyt0
07-29-2014, 15:06
Момичета, моля Ви, ако някой е виждал подобна рокля да каже от къде е http://prikachi.com/images.php?images/994/7501994k.jpg Тази година видях снимки на няколко абитуриентки с такива, но не намирам нищо такова в сайтовете на модните къщи. Ако някой ме упъти къде да търся такава, ще съм му супер благодарна.

Тамии ..^^
07-29-2014, 17:39
Таа някой ще ми даде ли мнение за Гарниера с четката :D

Чувала съм, че четката е много твърда, а когато е твърда тя наранява кожата и прекомерно я изсушава, в същото време може да се получи още по-силно омазняване. Абе не си я взимай :Д

lovefootball
07-29-2014, 17:43
Чувала съм, че четката е много твърда, а когато е твърда тя наранява кожата и прекомерно я изсушава, в същото време може да се получи още по-силно омазняване. Абе не си я взимай :Д

Късно каза ... вече си я бях взела :D :D Четката не е твърда, но се надявам да е добра :D

Зайче..
07-29-2014, 20:35
Каква порода си взе?

френско булдоче.

draid към теб беше въпроса. Кученцето е уникално.

Sugarr
07-30-2014, 06:41
Момичета, моля Ви, ако някой е виждал подобна рокля да каже от къде е http://prikachi.com/images.php?images/994/7501994k.jpg Тази година видях снимки на няколко абитуриентки с такива, но не намирам нищо такова в сайтовете на модните къщи. Ако някой ме упъти къде да търся такава, ще съм му супер благодарна.

По магазините на Пиротска имаше такива рокли. Ако имаш възможност разходи се, със сигурност ще я намериш.

teen95
07-30-2014, 07:29
^ Есенс не съм пробвала, ама на Катрис основите не струват.
На бенефит не е лоша (ама е скъпичка).
А веднъж имах една мостра от Maybelline, и беше наистина добра, ама така и не си я купих (и името не помня :Д), ако се интересуваш ще потърся инфо.

Да, ще ти бъда много благодарна . :)

sunnyt0
07-30-2014, 09:12
По магазините на Пиротска имаше такива рокли. Ако имаш възможност разходи се, със сигурност ще я намериш.

Мерси много! Дано да са останали такива

DidKa*
07-30-2014, 10:45
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/83/c4/3c/83c43ca6049502244839e8ffbdd304fb.jpg

искам такъв цвят на косата.. възможно ли е да го постигна при домашни условия ии с каква боя .. април се боядисах с това

http://1.bp.blogspot.com/-QKLlOFu2Ie8/Ucxfiu1i8HI/AAAAAAAAEj0/Xa_z5hIlw0w/s469/DSC07702.JPG

Lourenço
07-30-2014, 12:49
Да, ще ти бъда много благодарна . :)

Объркала съм се, Лореал е било :Д

http://www.loreal-paris.de/make-up/studio-secrets/teint/base-lissante.aspx

anonymous708973
07-30-2014, 13:43
Момичета каква основа за грим ползвате ? Тези на Essence и Catrice добри ли са ? Става въпрос за тези: http://beautycosmetic.biz/essence-essence-all-about-matt-matirashta-baza-grim-p-11764.html , http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-prime-fine-matirashta-baza-grim-p-11037.html и http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-prime-fine-baza-grim-sreshtu-cherveni-petna-p-11036.html .

Крема на Биодерма Sebium Pore Refiner. С комбинирана кожа съм :)

Hayashi
07-30-2014, 14:05

В момента тази на Radiant. http://4.bp.blogspot.com/-zC0zr3uUEc4/UtBJRgdK85I/AAAAAAAAChI/inr1xpSiTw0/s1600/DSC_0471+copy.png
До скоро ползвах и Etude House Magic Any Cushion в розово, но той свърши и не съм си поръчвала рефил все още. Определено харесвам cushion-а повече тъй като прави кожата лъскава и озарена. И има доста висок фактор.

На повечето хора ще им допадне повече базата на Radiant. Матира доста добре (ако не слагате лъскави BB-та отгоре като мен) и гримът с нея наистина се задържа с часове. Ако ми е за важен повод с много снимки, определено е супер добра комбинация с Colorstay и минимално количество пудра отгоре. До 8 часа без да мръдне ги докарва.

monroe999
07-30-2014, 14:25
мнения за шампоаните на Dove???

tori
07-30-2014, 14:30
мнения за шампоаните на Dove???
Ползвам ги от повече от десет години, обожавам. Този за боядисана коса ми действа възможно най-добре от всички изпробвани. Да е жива и здрава мама, че ме научи да се къпя с тях.

teen95
07-30-2014, 14:56
Благодаря на всички за отговорите ! Да, и аз гледах крема на Биодерма, но за момента не мога да си го позволя . :(
Hayashi,откъде мога да си взема основата на Etude House ? В БГ има ли ги ?

В момента тази на Radiant. http://4.bp.blogspot.com/-zC0zr3uUEc4/UtBJRgdK85I/AAAAAAAAChI/inr1xpSiTw0/s1600/DSC_0471+copy.png
До скоро ползвах и Etude House Magic Any Cushion в розово, но той свърши и не съм си поръчвала рефил все още. Определено харесвам cushion-а повече тъй като прави кожата лъскава и озарена. И има доста висок фактор.

На повечето хора ще им допадне повече базата на Radiant. Матира доста добре (ако не слагате лъскави BB-та отгоре като мен) и гримът с нея наистина се задържа с часове. Ако ми е за важен повод с много снимки, определено е супер добра комбинация с Colorstay и минимално количество пудра отгоре. До 8 часа без да мръдне ги докарва.

Hayashi
07-30-2014, 15:11
Даже в Европа ги няма. :( В ebay ги има на супер приемливи цени с доставката. Хвърлила съм око на новия им BB cushion с фактор 50 за лятото, но не е като да нямам 6 BB-та и един фон дьо тен.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xetude+hou se+magic+any+cushion&_nkw=etude+house+magic+any+cushion&_sacat=0

Едит: Etude House имат и Baby Choux базите, които са в същите цветове като базата cushion - розово, зелено и прасковено.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=etude+house+magic+any+cushion&_osacat=0&_from=R40&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR4.TRC1.A0.H1.Xetude+ house+baby+choux+bas&_nkw=etude+house+baby+choux+base&_sacat=0

anonymous708973
07-30-2014, 15:14
Само аз не успях да си нацеля цвета на тоя Колорстей май. ;(

Днес търсих под дърво и камък един топ лак, но се оказа, че го има само в Америка, мамицата им.

feel me baby
07-30-2014, 16:53
Страхотна тема, следя я с интерес. Искам да ви попитам нещо, че аз съм малко нерешителна :D
Вече от година не излизам без слънцезащитен крем /на бочко фактор 50/ на лицето и се чудя дали вместо него, да започна да използвам бб крем с фактор(като катрис, само този не ми е тъмен) или да инвестирам в по- качествен слънцезащитен крем с фактор 50+. Нямам какво толкова да прикривам, ежедневно си ползвам коректор. От една страна още не искам да се плескам с фон дьо тени, а тези, които предлагат в Европа, изобщо са си чисти такива.
//И за жалост не мога да си поръчам от корейските бб-та :(

Hayashi
07-30-2014, 17:16
Аз си слагам винаги слънцезащитен крем и отгоре BB също с фактор. Пробвала си тонираните кремове на марките, които се продават в аптеката? Цветовият избор е доста оскъден в България, но може и да си намериш нещо да ти пасне. Като покритие повечето са доста лекички.

Dusty
07-30-2014, 17:25
Аз принципно излизам само със слънцезащитен, ама той има цвят (телесен). Мисля, че и моя е фактор 50. Не ползвам бб-та или фон дьо тени през лятото, защото ми е неприятно, пък и общо взето кожата ми сега е добре. :)

Lourenço
07-30-2014, 18:08
^Ще споделиш ли какъв е?

Аз ползвам някакъв евтин от ДМ за бебета :д

Deadlock
07-30-2014, 18:29
Феновете на авокадовото олио да кажат как го прилагат за коса и лице. Имсм търпение 10 мин, преди да се наклепам директно. :Д

Dusty
07-30-2014, 18:39
Lourenço, https://www.google.bg/search?q=SVR+dermo+active&newwindow=1&client=firefox-a&hs=L6u&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7DnZU8C9FYn_ygPxiIKwCQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1252&bih=581#facrc=_&imgdii=_&imgrc=eU70WWSRQvaqcM%253A%3B1IoMtJisMTBwoM%3Bhttp% 253A%252F%252Fen.labo-svr.com%252F%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F12%252Fsolaires-svr50%252B1.png%3Bhttp%253A%252F%252Fen.labo-svr.com%252Fproducts%252Fsolaires-svr50-ecran-mineral-teinte%252F%3B300%3B636

Hayashi
07-30-2014, 18:39
Всякакааак! <3 Вечер го ползвам върху лицето като серум и финална стъпка. По косата просто се мажа и стоя колкото изтрая. Преди няколко дени си направих и домашен балсам от авокадово масло, кокосово масло, мед и малко есенция и си го ползвам като крем за ръце и лосион за тяло.

Deadlock
07-30-2014, 23:04
Супер! Намазах си лицето и ми харесва как се усеща, след като попие. Надявам се на чудеса.(:

А някой топ лак, с който лакът ми да стане столетник?

Бтв, имам едно шишенце кокосово масло, което взех евтино от арабски магазин преди време. Не ми вдъхва доверие заради предразсъдъци и не пише нищо за бранда в нета. Как да разбера дали е окей за ядене и за козметични цели? Помня, че като го купих, си намазах лицето и нещо не ми хареса, сякаш изсуши.

Hayashi
07-30-2014, 23:56
На мен ми запушват порите и от био маслото, така че си е до кожа. Иначе нямам идея.

Някой тук да е ползвал боите за коса на Directions и кой цвят? Ползвах Stargazer, но въобще не се спопогодихме, след първия басейн си бях отново чисто руса. Знам, че има разлика в цветовете и някои се задържат повече, затова и се чудя кой цвят да купя.

bloodyF
07-31-2014, 07:47
Имам проблем. Като цяло имам много чувствителна, склонна към омазняване кожа. Да кажем че е с леки несъвършенства през повечето време. Почиствам грима с пяна за лице на Лореал и същия тоник от серията. Водят се за чувствителна кожа.
Обаче от известно време ми излизат пъпчици по челюстта, точно отстрани по контура на лицето. Сменям си калъфките адски често, чистя си лицето добре, не го пипам и не давам на никой да ми го пипа и т.н. и пак продължават да излизат само там :(
от какво може да се получи така?

anonymous708973
07-31-2014, 08:25
Пилинг правиш ли си?

Хаяши, ти - руса??

sometimes_
07-31-2014, 10:19
bloodyF, моят съвет е да смениш козметиката. Мини на мицеларна или розова вода. Аз си измивам лицето с един гел на Здраве. Кожата ми е доста проблемна по принцип и всякакви измиващи гелове ми влияят зле, но този е много добър (около 6лв е). Аз козметика от рода на Loreal и подобни отдавна съм я отписала, обикновено само вредят, а не помагат. Използвай натурални продукти, струват същото, но са много по-добри.

Hayashi
07-31-2014, 12:52
Не съм само аз винаги със негативните коментари относно L'Oréal. Не знам кой ти е гела, но ако има някакви сулфати в него, задължително го смени. Щом ти е чувствителна кожата е възможно такива агресивни съставки да ти нарушават бариерния слой и да се развиват бактерии. Тоникът също ми е съмнителен, ако има алкохол (а повечето европейски имат по мои наблюдения) също изобщо не е подходящ за чувствителна кожа. И само допълнително ще ти раздразни. Гримът ще ти препоръчам да го махаш с нещо мазно. В момента аз ползвам домашен дегримьор 50/50 зехтин и мицеларна вода и освен, че премахва много по-бързо грима, всъщност не дразни кожата и не я изсушава. И после мазното си го измивам с гел.
Пъпки около челюстта освен от пипане с мръсни ръце излизат и от нерви. Аз след няколко дена недоспиване заприличвам на петниста хиена.

// Аз от месец съм наполовина руса, бях го споменавала в някои теми. Реших, че сега е момента да си боядисам част от косата шарена.

anonymous708973
07-31-2014, 13:37
Ооо, може ли снимка?

...Rammstein...
07-31-2014, 13:49
Имам въпрос. Така от 2 години използвам самобръсначка за триъгълника, в началото всичко беше ок, но от няколко месеца е ужас. Трябва да чакам да пораснат доста, за да мина и да не ме боли в противен случай ако са по къси почва да тече кръв(без да съм се порязала) и вече не знам какво да правя. Кожата ми е страшно чувствителна, но се замислям за ленти. Дали да пробвам?

Hayashi
07-31-2014, 14:58
Ооо, може ли снимка?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10577063_877432265619924_5217671560500948041_n.jpg

Не се вижда супер много тук, защото е долният пласт, но не съм си правила снимки тези дни. Чакам да се върне една приятелка в края на август и да го изруся до бяло, за да хване хубаво боята после.

anonymous708973
07-31-2014, 16:29
Ооой, какво си сладко!

Имам въпрос аз - в България продават ли се тампони с апликатори или отделно апликатори? :ДД
Или дори да не е в България, просто знаете ли марка, която произвежда такива?

lovefootball
07-31-2014, 20:32
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10577063_877432265619924_5217671560500948041_n.jpg

Не се вижда супер много тук, защото е долният пласт, но не съм си правила снимки тези дни. Чакам да се върне една приятелка в края на август и да го изруся до бяло, за да хване хубаво боята после.

Леле, колко си сладка :p

lovefootball
07-31-2014, 20:35
Някой ползвал ли е на SYOSS новите шампоан и балсам ? Аз ползвам шампоана от 2 седмици, а балсама от 1 седмица, но все пак кажете си мненията :)

qwerty71
08-01-2014, 09:31
Карането на колело премахва ли бричовете? Достатъчни ли са половин- един час няколко пъти седмично на стадиона и в парка?

therichbitch
08-01-2014, 10:08
..
tampax имат с апликатор

С какво се маха лепило от врата, лепилото е от стояли дълго време от онези лепенки ссамозалепващите се, търках с какво ли не, даже малко наруших цялостта на вратата , хах
разтворител ли ми трябва?

anonymous708973
08-01-2014, 10:17
Пробва ли с мазно? Например с олио?

bloodyF
08-01-2014, 10:28
И аз съм за олио. Маха лепило от каквото и да е много лесно.ь

therichbitch
08-01-2014, 10:34
Мерси, но с всичко пробвах- с олио, с ацетон, със спирт, с вода, с нож! и с отпушвател за канали (знам, знам, знам :Д), с него махнах и малко от вратата , а ми трябваше да изглежда добре, fuck
отивам за бензин |( и водни боички, да замажа положението хахаха , само да ми кажат след тва търкане нещо за тая врата, ще я изкъртя и ще им счупя главата :Д

bloodyF
08-01-2014, 10:36
bloodyF, моят съвет е да смениш козметиката. Мини на мицеларна или розова вода. Аз си измивам лицето с един гел на Здраве. Кожата ми е доста проблемна по принцип и всякакви измиващи гелове ми влияят зле, но този е много добър (около 6лв е). Аз козметика от рода на Loreal и подобни отдавна съм я отписала, обикновено само вредят, а не помагат. Използвай натурални продукти, струват същото, но са много по-добри.

Какъв е този гел? Алергична съм към розова вода, но съм чувала добри отзиви за Нивеа-мицеларната, сега пробвам да го почиствам с един тоник на Микса за чувствителна кожа, но ще видя дали ще е по-добре.
Пантерке, пилинг-не.
Хаяши, може и да си права за нервите. По принцип напоследък ми е много тегаво и освен пъпките съм започнала и да забравям адски много и четох че е от пренапрежение и че се ''лекува'' с качествена почивка.
Ще пробвам да се мия временно с нещо по-щадящо, пък тази пяна ще я оставя засега.
Ако ми препоръчате добър гел за смесена кожа бих била много щастлива! Само да не е на Нивеа, защото не ми понасят.
Като цяло от геловете за лице много малко са ми понасяли. Имах един на марката на ДМ (Балеа май беше) и ужасни обриви от него имах. От всичките на Нивеа също, очевидно и Лореал пак така.

Рамщайн, най-добре кола маска, ама трябва да поизчакаш поне седмица, за да израснат. И не, няма срамно, това им е работата.

qwerty71, колелото стяга доста бедрените мускули и тези на прасците, но като цяло не е излишно. Но трябва да караш поне по 10-тина километра ,поне по 4-5 пъти седмично, за да има ефект (поне според мен). Аз за половин час съм карала горе-долу 3км, зависи с каква скорост и т.н., но карай и ако имаш възможност по пресечен терен (не по улиците, ами по полета и т. н.,където имаш различно натоварване)-давай, по-ефективно е :)

sometimes_
08-01-2014, 11:49
http://apteka.framar.bg/30024835/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-150-%D0%BC%D0%BB-

Това е гелчето. На мен ми действа добре. Аз ползвам мицеларната на Bioderma, хубава е. Nivea също не ми вдъхват доверие... Аз ползвам по-натурална или медицинска козметика. От измиващия гел на Nivea едва си оправих кожата на лицето...

Hayashi
08-01-2014, 13:50
http://www.uriage.com/FR/fr/produits/surgras-liquide-dermatologique

Ето това е един от геловете, който ползвам от миналата година. Наистина е супер подходящ за чувствителна кожа и е много нежен. Бях си го взела когато се застуди и всичко ми изсушаваше твърде много. Не знам обаче как ще се отрази на по-мазна кожа.

Dagichka
08-01-2014, 19:44
ох, редовно преди цикъл (2 седмици преди него :с) ми излизат супер болезнените подутини по лицето в тази част към косата и по скулите към ушите.. почти никога не избиват като пъпки, само стоят и ме болят и по някое време се махат, ужасно е.
предполагам, че е на хормонална основа и няма избавление, но все пак някакви идеи? или поне как да не ме болят така адски?

weheartiit
08-02-2014, 10:48
Може ли да ми предложите сайт (или някаква страница във фейсбук)
със хубави роклички за официално събитие?Нямам време да обикалям по магазините,а
имам една седмица,за да си намеря. :)

anonymous708973
08-02-2014, 11:05
За една седмица е много по-вероятно да си намериш по магазините отколкото в нета + да чакаш да ти я доставят.

Мегз иначе, ако си падаш по техните неща.

galaxy29
08-02-2014, 12:59
ох, редовно преди цикъл (2 седмици преди него :с) ми излизат супер болезнените подутини по лицето в тази част към косата и по скулите към ушите.. почти никога не избиват като пъпки, само стоят и ме болят и по някое време се махат, ужасно е.
предполагам, че е на хормонална основа и няма избавление, но все пак някакви идеи? или поне как да не ме болят така адски?
спокойно аз и така си те обичам :-)
защо да няма избавление, ако е на хормонална осн? има си, защо не отидеш при специалист
иначе не зная как другаг да помогна : (

weheartiit
08-02-2014, 13:23
За една седмица е много по-вероятно да си намериш по магазините отколкото в нета + да чакаш да ти я доставят.

Мегз иначе, ако си падаш по техните неща.

Няма как да пътувам през седмицата,а живея в малък град където няма избор.
Мерси. :)

shimmerrrW
08-02-2014, 14:17
Трябва ли да ползвам крем за лице и околоочен, при положение, че слагам коректор/фон дьо тен? Защото след като си измия лицето с гел пръскам с термална вода и това донякъде хидратира, или греша?

Hayashi
08-02-2014, 14:54
Зависи с коя термална вода пръскаш, някои дори леко изсушават. Но крем за лице е хубаво да ползваш щом носиш грим. И аз преди да започна да се гримирам не слагах нищо, но след това нуждата си се усеща.

qwerty71
08-02-2014, 16:43
Моля ви дайте ми рецепта за любимите ви солени мъфини ( не много претенциозни от към продукти и приготовления, ако може :) ).

Тамии ..^^
08-02-2014, 16:44
Имам три флакончета от малките с термална вода на Avene, две от тях са неразпечатани и не знам как се ползва тва нещо. Знам, че се пръска когато си се епилирала или за да се освежиш, обаче аз никва разлика не намирам, а не ми се вярва нещо което е толкова купувано и скъпо да не върши работа. Примерно ако си пръскам лицето ще ми се избистри ли тена, ще се заличат ли петънцата от минали пъпки, ще се махнат ли сегашните пъпки?

Hayashi
08-02-2014, 17:05
Не мисля. На мен термалната вода ми помага много със подкожните пъпки. За 2 дена изчезват и най-важното е, че не ми остава никакъв белег после.

Тамии ..^^
08-02-2014, 17:45
Да, и на мен, аз до сега само за това съм я ползвала.

Dagichka
08-02-2014, 18:15
спокойно аз и така си те обичам :-)
защо да няма избавление, ако е на хормонална осн? има си, защо не отидеш при специалист
иначе не зная как другаг да помогна : (
добре че си ти да ме обичаш :3
ами на мен ми е забранено да пия каквото и да е било такова за хормони, че си отглеждам едно нещо на гърдата, дето може да тръгне на зле, ако външно се набута с някви хормони и тъй. мерси все пак, прочетох на Хаяши за термалната вода, ще пробвам с такова

NIcolleeeeee
08-03-2014, 12:06
Веждите ми са много редки и дори не се виждат :( Опитвам се да си ги направя с молив но изглеждат ужасно....Как да ги направя така че да изглеждат малко по добре??? :(

galaxy29
08-03-2014, 14:04
http://static1.framar.bg/product/agiva.jpg
взех си такоз за почистване и масаж на лице и тяло
обаче не ми се даваха пари за две и го резнах на едно по-малко парченце за лицето и другата част за тялото :д
някоя от вас има ли мнение
аз го сефтосах и ми допада

lovefootball
08-03-2014, 15:59
Някой ползва ли хума ? Аз мисля да си взема хума за мазна кожа, но дали ще има ефект, ако само с вода я направя на каша ?

Lourenço
08-03-2014, 18:09
http://static1.framar.bg/product/agiva.jpg
взех си такоз за почистване и масаж на лице и тяло
обаче не ми се даваха пари за две и го резнах на едно по-малко парченце за лицето и другата част за тялото :д
някоя от вас има ли мнение
аз го сефтосах и ми допада

Аз имах подобно в комплекта на епилатора ми, и го ползвам само на краката си понякога. На мен ми се струва малко грубо, но може би моето е много твърдо. Не бих си почиствала лицето с него.

galaxy29
08-03-2014, 20:26
е за пилинг вечер си е супер, пък и за масаж
люфа ли беше твоето

girl91
08-03-2014, 21:08
Някой ползва ли хума ? Аз мисля да си взема хума за мазна кожа, но дали ще има ефект, ако само с вода я направя на каша ?

Хумата е полезна за кожата, за косата. От доста време не съм си правила маска с хума, но смятам да си взема и да започна редовно да си правя. Разтварям я в малко вода и си слагам по лицето с една четчица.

tori
08-03-2014, 21:13
Мисля, че съм чувала и за разтваряне с лимонов сок и лъжица кисело мляко.

Hayashi
08-03-2014, 21:29
Аз съм пробвала маска с хума на косата, но не мисля, че е за мен. Прекалено много ми се изсуши скалпът. За лице при нормална/смесена/мазна кожа обаче става. И аз съм я правила само с вода.

lovefootball
08-03-2014, 22:05
Хумата ще ми изсуши ли малко поне лицето ? Кожата ми е мазна и е трагичен случей :D

qwerty71
08-04-2014, 12:42
Някой пробвал ли е лимонадата в стъклен буркан на сладкарници Неделя? Чудех се дали бурканът си остава за теб? Много глупав въпрос, знам, но много искам такъв (в инстаграм и тъмблър е пълно с такива) а не мога да намеря никъде по магазините.
https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-0/10527830_10152335094621263_694398084320174392_n.jp g?oh=8aa9706fe481e9dc020066d50bf426df&oe=543CE174&__gda__=1414057502_48beabe3193087504874badbb834440 9
https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-0/10411883_10152339670161263_128915901947501506_n.jp g?oh=f5cc8549a44d638ce57bc0ada49e5746&oe=544A3A28&__gda__=1414841666_26d0d5c7e263411b0b5e4284149daad 8

fakesmiles
08-04-2014, 13:01
Едва ли остава за теб, все пак е като чаша ;д
Но не съм я пробвала лимонадата им.
Иначе за такива буркани може да видиш в Джъмбо.

Hayashi
08-04-2014, 15:04
В магазините за домашни потреби няма ли такова нещо? Поне при нас има. Макар, че не виждам защо всички са полудели по тези буркани. Изглежда ми супер тежко и ръбесто, а има къде по-готини чаши.

NIcolleeeeee
08-04-2014, 17:59
Здрасти, аз съм с тъмно руса-почти кестенява коса. Искам да си взема боя Casting Creme Gloss и се чудя дали ще ме хване този CASTING CRÈME GLOSS 1013 Light Frosted Blonde или този CASTING CRÈME GLOSS 1010 Light Iced Blonde ?!http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum

Днес,http://www.teenproblem.net/forum17:30#2

NIcolleeeeeehttp://www.teenproblem.net/forum

?

Редактирай постhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumОтговориhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumОтговори с цитатhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum

galaxy29
08-04-2014, 18:04
като гледам колко си тъпа, едва ли ще те хване

NIcolleeeeee
08-04-2014, 18:21
Хах запази си мнението за себе си за пръв път се боядисвам и реших да питам за мнение ;)

girl91
08-04-2014, 21:00
Имам хума като камък, купувана преди известно време за някаква цел, но така и не употребявана. Искам да я използвам за лице/коса, но май трябвало да се пече. В интернет не успях да намеря как точно се пече. Някой знае ли какво трябва да я направя за да мога да я използвам?

Hayashi
08-04-2014, 21:08
Здрасти, аз съм с тъмно руса-почти кестенява коса. Искам да си взема боя Casting Creme Gloss и се чудя дали ще ме хване този CASTING CRÈME GLOSS 1013 Light Frosted Blonde или този CASTING CRÈME GLOSS 1010 Light Iced Blonde ?!http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum

Днес,http://www.teenproblem.net/forum17:30#2

NIcolleeeeeehttp://www.teenproblem.net/forum

?

Редактирай постhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumОтговориhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumОтговори с цитатhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum

Я дай снимки на твоята коса в момента и на боята.

NIcolleeeeee
08-04-2014, 21:24
Това е цвета ми http://prikachi.com/images.php?images/990/7516990Q.jpg , а това са боите между които се чудя и изобщо ще ме хванат ли: http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting-creme-gloss/1010-light-iced-blonde.aspx http://www.lorealparisbulgaria.com/hair-colour/all-over-color/sublime-mousse/1000-PURE-VERY-LIGHT-BLONDE.aspx

Hayashi
08-04-2014, 21:32
Ако не си изрусиш косата почти до бяло русо няма как да ти хванат на твоето среднокестеняво. Тези цветове дори не мисля, че биха хванали на моето тъмно русо.

NIcolleeeeee
08-04-2014, 22:33
Мисля да пробвам с изрусител Syoss 12-0

Hayashi
08-04-2014, 23:21
Е, ако се изрусиш до много светло русо няма как да не ти хване.

NIcolleeeeee
08-05-2014, 11:10
В момента стоя намазана с L'oreal Casting Crème Gloss 1021 Перлeно светло рус, пък ще видим какво ще стане :) Реших да не се изрусявам а да пробвам така

Тамии ..^^
08-05-2014, 14:40
Няма как да стане така, казаха ти вече.

Missy_999
08-05-2014, 14:54
Хей :) Ами искам да ви помоля да ми препоръчате някой хубав лак за коса :D тъй като си изправям косата и ми трябва нещо което да ми задържи косата, иначе ужасно бухва :D

Andjyy
08-05-2014, 15:08
Хей :) Ами искам да ви помоля да ми препоръчате някой хубав лак за коса :D тъй като си изправям косата и ми трябва нещо което да ми задържи косата, иначе ужасно бухва :D

Веднъж бях попитала за мненията ви за Cien. Та отидох до Lidl и взех лака за коса,за да изпробвам все пак нещо на марката. http://eurofood.net.ua/image/cache/data/himia/%D0%9B%D0%B4%D0%B2%20Cien%20Ch3-800x800.jpg
Нямам много опит с лаковете за коса,защото не използвам често. Но този ми хареса. Не се е случвало косата ми да става на клечки и не сплесква. Ползвам го от няколко месеца и поне за още няколко ще го ползвам,защото е 400 мл.,а цената му беше направо смешна. И мирише хубаво.

08-05-2014, 15:17
Маслата не могат да се използват при боядисана коса - хубаво, а при изсветлена как стоят нещата ? Както и да го гледам освен чисто масло друго не съм и не бих искала да използвам, но ако се наложи бихте ли ми препоръчали някои по-качествени продукти ? Благодаря предварително, все още съм невежа по тази тема. : ))

Speedz
08-05-2014, 16:02
За тези, които пазаруват от aliexpress (имаше със сигурност едно момиче от форума) има игра с която се печелят точки и могат да се обменят в купони с отстъпки. Ако имате желание, може да кликнете на този линк и да ми дадете допълнителни животи- http://activities.aliexpress.com/the-seven-seas-sale.php?spm=5261.1193658.1998045266.1&jumpto=0&invitor=%2Bb8YhhzvCZuOqc%2BoZWYFgw%3D%3D&gameId=81901
Благодаря предварително. :)

Wwwooow
08-06-2014, 12:26
искам да питам, кои от балсамите на bаlea имат вкус освен шоколада и черешката ??? Искам нещо ново

xhellokittyx
08-06-2014, 12:55

Taft зеления или черния
Интеса
^^

Andjyy
08-06-2014, 13:07
кои от балсамите на bаlea имат вкус освен шоколада и черешката ???

ама ти ядеш ли ги?

Wwwooow
08-06-2014, 14:36
аз не :D

08-06-2014, 15:14
Маслата не могат да се използват при боядисана коса - хубаво, а при изсветлена как стоят нещата ? Както и да го гледам освен чисто масло друго не съм и не бих искала да използвам, но ако се наложи бихте ли ми препоръчали някои по-качествени продукти ? Благодаря предварително, все още съм невежа по тази тема. : ))

up

RainbowGirl
08-06-2014, 22:51
Препоръчайте ми някой хубав ексфолиант за тяло. Искам да е с по-груби частици, главно за краката след и преди обезкосмяване ще го ползвам.

Тамии ..^^
08-06-2014, 23:51

И аз това се чудя. Според мен не, щото боята все някога пада и маслата просто я махат по-бързо и затова не може, а косата като е изсветлена веднъж после няма как да потъмнее пак. Според мен не. И аз си я изсветлявам в момента и се чудя за това.

Dagichka
08-07-2014, 06:40
значи крайно време е да сменя тоя бял хляб, всеки ден ям поне по "филийка" с нещо.. та да ми препоръчате хубав черен/пълнозърнест хляб? страх ме е да не е само оцветен, както правят някои тъпи фирми, пък на близо нямаме истинска пекарна, където да поръчвам..

anonymous708973
08-07-2014, 06:43
"Вита" и "Фреш".
Виж и неопакованите самуни хляб в Лекси, Пикадили и т.н., то си личи кога е пълнозърнест.

girlwithblueeyes
08-07-2014, 06:48
Mestermacher е много хубав поне на мен ми е вкусен .

galaxy29
08-07-2014, 09:16
и да си месиш понякога е вариант :д