View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Препоръчайте ми някакво масло, олио, балсам или каквото и да е за изсушени краища на боядисана коса... Направих си омбре и в момента връхчетата ми на нищо не приличат :Д По възможност да е нещо лесно за употреба, което се слага на суха или на влажна(след баня) коса.
Арганово масло или масло от шеа. Те са точно за изтощени коси и краища.
Или на лореал проф. митик ойл. Много позитивни мнения има,но лично не съм го пробвала. Погледни това: http://www.maquilab.blogspot.com/2013/04/loreal-professionnel-mythic-oil.html
За зачервяванията много ми помога термалната вода на Avène.
За изсушени краища определено препоръчвам масло от жожоба! На мен ми помогна много!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4v662M6Tj1rr7agio1_500.jpg
Мога ли да си направя това на коса 4 пръста под раменете и как?
mimsssssss
04-23-2013, 21:15
Това можеш и на къса коса, каре примерно :)
Правиш рибена кост, и измъкваш свободен кичур отдолу. Просто който знае основната плитка, рибена кост и тази с четирите, дето не и знам името, може да прави всичко друго :)
weheartiit
04-23-2013, 21:37
На каква марка е маслото от жожоба,което ползвате?
Може и аз да го пробвам ако има ефект,
защото краищата ми цъфтят много бързо.
Addicted__
04-23-2013, 21:56
Предложете ми хубав рол-он против изпотяване, който наистина да предпазва. Пробвала съм дезодорантите на Nivea, Garnier, Rexona, и никой не помага, както и ролките на Avon.
Аз ползвах дезодорант някакъв френски ли беше не знам,имам вкъщи още малко ,но мирише силно на п арфюм..мн силно ;д
Препоръчвам ти дезодоранта Адидас...има и рол-он ако държиш да е такова..
BeautyBeast
04-24-2013, 04:27
Предпочитам рол-он или стик, защото дезодорантите не ми помагат.
monroe999
04-24-2013, 05:24
аз предпочитам сухи стикове, Dove най-много ми харесват
monroe999
04-24-2013, 05:27
За зачервяванията много ми помога термалната вода на Avène.
точно за нея се чудех тези дни
anonymous708973
04-24-2013, 06:12
Най-доброто нещо е мъжкият гел Жилет. Прекрасен е, бих го изпила, ако можех :ДД
Единственият минус, който далеч не е малък, е голямото количество алуминий. Но... това е компромис, който лично аз съм готова да направя.
anonymous708973
04-24-2013, 07:14
Препоръчайте ми някакво масло, олио, балсам или каквото и да е за изсушени краища на боядисана коса... Направих си омбре и в момента връхчетата ми на нищо не приличат :Д По възможност да е нещо лесно за употреба, което се слага на суха или на влажна(след баня) коса.
Ооо, искам снимка!
Ооо, искам снимка!
и аз, и аз!!!
strawberry88
04-24-2013, 12:07
И аз искам снимка! :Д
Pandishpanka37
04-24-2013, 13:16
А добър ден от мен, малко ви бях поизоставила, че съм супер натоварена тези дни ..
http://1.bp.blogspot.com/-3208jPGm06I/UAL38wip_SI/AAAAAAAAANg/NYbdjciTOlc/s1600/IMG_6426.JPG този зеленият е страшен, любим ми е. Има го и в миниатюрна версия, така че си вземи такъв, за да пробваш
иначе, щом така сме тръгнали, и аз искам снимка :Д
Калориите, които пътечките във фитнесите показват,че си изгорил, вярни ли са ?
PullMeCloser
04-25-2013, 16:48
^^ Ще пратя по-късно снимки, малко нямам нормални, ама...
Ох, пак имам питане :Д Имам едни пантофки от миналата есен, които са носени известно време, но никак не са се отпуснали,адски са твърди и ми разраняват краката... какво да ги правя, че да се поотпуснат малко?
JoLLiE92
04-25-2013, 16:57
Занеси ги на обущар да ти ги отпусне. :) Ако са от естествена кожа най-добре.
За разширяване на обувки знам, че се получава с пликове вода, които се слагат в обувката, и след това се замразяват. Това се прави само при обувки от естествена кожа.
Някой използвал ли е фдт Essence soft touch mousse? В една тема в БГ мама го хвалеха. Днес ходих до DM и го пробвах - на ръката стоеше добре, но на лицето ми стоеше брашнено. Дали самият продукт си е такъв или тестерът е бил стар.
http://www.balerin.com/r/pro/n-25340-essence-tester-soft-touch-mousse-makeup-02-109029.jpg
PullMeCloser
04-25-2013, 17:12
Уф, велур са, затворени са, нямам идея дали е естествен... Нещо, което става за всичко и да е изпробвано.... :Д
DragonLady
04-25-2013, 19:51
^^ Ще пратя по-късно снимки, малко нямам нормални, ама...
Ох, пак имам питане :Д Имам едни пантофки от миналата есен, които са носени известно време, но никак не са се отпуснали,адски са твърди и ми разраняват краката... какво да ги правя, че да се поотпуснат малко?
Има разни спрейове за разширяване на тесни обувки, предполагам можеш да си закупиш такъв от магазин за обувки. На мен приятел ми беше услужил с такъв и горе-долу помогна, но не много, понеже обувките ми са от изкуствена кожа. Каза, че от пикадили си го бил взел, така че сигурно се продават и в по-голямите вериги магазини.
sweet__potion
04-26-2013, 18:54
Препоръчайте ми каква кола маска да си взема и ако може да ми обясните как се прави самата смес? За ръцете ми трябва.
strawberry88
04-26-2013, 19:47
Препоръчайте ми каква кола маска да си взема и ако може да ми обясните как се прави самата смес? За ръцете ми трябва.
Няма какво да правиш, тя сместа си е готова. :D Мажеш на мястото, слагаш лента и дърпаш рязко в противоположната посока на растежа. :Д
За ръцете на мен са ми най-удобни лентичките на Дева. Няма излишно плескане :)
А аз да питам за цялото тяло /бях питала ама пуста памет/. Срам ме е да ходя при козметик, да ме пита човек защо, а не се надявам да имам уред за фотоепилация.
sweet__potion
04-27-2013, 05:15
Няма какво да правиш, тя сместа си е готова. :D Мажеш на мястото, слагаш лента и дърпаш рязко в противоположната посока на растежа. :Д
имаше и такава,която се забъркваше и за това питам ;dd
sweet__potion
04-27-2013, 05:17
За ръцете на мен са ми най-удобни лентичките на Дева. Няма излишно плескане :)
всичко ли махат? моите косми са много светли де,но искам да няма нищо след лентичките/кола маската... :D
BeautyBeast
04-27-2013, 07:37
Смятате ли, че с мазане с зехтин се почернява по бързо ?
^ факт,но не е сред най-здравословните неща,които можеш да направиш с кожата си.
BeautyBeast
04-27-2013, 07:43
Да знам, че е вредно. Но мисля, че ми е подходящо, защото не изгарям, направо почернявам.
всичко ли махат? моите косми са много светли де,но искам да няма нищо след лентичките/кола маската... :D
Ами при мен остава тук-там по някое упорито косъмче, но после ги дооправям с пинсета или епилатор и така. Но твоите щом са светли сигурно няма да имаш проблеми. Само да вметна, че не трябва да разчиташ, че кола маската ще е достатъчно затоплена само от разтъркване на лентата между ръцете. Само с това не става, въпреки че така пише в упътването. Аз си пускам една духалка и на нея загрявам лентите :)
BeautyBeast, аз също направо почернявам, но би ме било страх да се намажа направо със зехтин. Защо не си вземеш някое олио за бързо почерняване със нисък фактор, 10 или 6?
sweet__potion
04-27-2013, 10:06
аз съм ползвала лентички на вийт и със сешоар ги загрявах :D
Мдам. Вийт са доста по-скъпи, а не бих казала, че правят нещо повече от Дева, които са към 4.50 ..
monroe999
04-27-2013, 10:58
Да знам, че е вредно. Но мисля, че ми е подходящо, защото не изгарям, направо почернявам.
хора, не го правете, МНОГО е вредно, по-добре си вземи някакво специално олио за слънце с поне някакъв фактор, с тях също се почернява много
BeautyBeast
04-27-2013, 12:13
Мазах се с зехтин и има много разлика, като за пръв път тази година.
mimijessi
04-27-2013, 12:18
Ох купих си платформи, но в магазина ми бях точно и след като ги обух няколко пъти се разшириха доста.А някой беше споменал за силиконови стелки или подплънки не знам точно ,а къде мога да ги намеря? :)
P.S Обувките са от Paolo Botticelli.
Ох купих си платформи, но в магазина ми бях точно и след като ги обух няколко пъти се разшириха доста.А някой беше споменал за силиконови стелки или подплънки не знам точно ,а къде мога да ги намеря? :)
P.S Обувките са от Paolo Botticelli.
Да, силиконови стелки. Някъде ги продават по обувните магазини, а иначе и в аптеки съм виждала.
Момичета кажете с какво да си мажа веждите защото ходих да ми ги оправят подстригаха ги и не се харесах :( искам възможно най-бързо да порастнат
JoLLiE92
04-27-2013, 12:45
Смятате ли, че с мазане с зехтин се почернява по бързо ?
Вземи си слънцезащитно олио 6ти фактор. :) Не се пържи като пуйка.
Момичета кажете с какво да си мажа веждите защото ходих да ми ги оправят подстригаха ги и не се харесах :( искам възможно най-бързо да порастнат
аз си взех едно бадемово масло и го напълних в стара спирала и си мажа миглите и веждите, освен това можеш да си вземеш молив или сенки за вежди докато пораснат, само НЕ с черен молив! :)
някой,който скоро е влизал в H&M да е забелязвал дали вече има бански?
http://www.hm.com/bg/product/06035?article=06035-B
има ли гооо :cool:
oo мерсии много.
а за кой град ми говориш ти ? :cool:
София. Във всичките им магазини, които напоследък обиколих, го имаше 8-)
Ако си от друг град, би трябвало и там да са го заредили.
Преди около 2 семдици ходих до H&M и имаше бански.
От Пловдив съм.
Мерси ,ще проверя :))
София. Във всичките им магазини, които напоследък обиколих, го имаше 8-)
Ако си от друг град, би трябвало и там да са го заредили.
а случайно да си забелязала отзад закопчава ли се или се връзва? :cool:
Тамии ..^^
04-27-2013, 13:38
Според мен отзад е изцяло, ако ципа отпред се откопчава напълно мисля, че това играе ролята на закопчалка.
Deni_028
04-27-2013, 13:59
В Плевен дали има H&M?
^Няма. Ето ги магазините - http://www.hm.com/bg/store-locator
а случайно да си забелязала отзад закопчава ли се или се връзва? :cool:
Нее, само на закачалките го гледах ;д
Пробвах обаче 45678 други модела и повечето от тях се закопчаваха. 8-)
SlaDk0b0nb0nChe
04-27-2013, 14:51
Някой от София да ми каже от къде може да се закупят такива очила за около 5-10 лева..
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/922928_524214907624874_1503487110_n.jpg
Slobbery
04-27-2013, 14:57
Ъх , ще ме извините .. ако има тема или вече зададен въпрос!
Въпроса ми е как да премахнем черните точки по лицето ( носа) ?
http://apteka.framar.bg/30027500/%D1%82%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 1%89%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D0%B1%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%BD-1
Във фрамар продават продукти на Тианде?
SlaDk0b0nb0nChe
04-27-2013, 16:16
Някой от София да ми каже от къде може да се закупят такива очила за около 5-10 лева..
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/922928_524214907624874_1503487110_n.jpg
Никой ли неможе да ми помогне? :(
^ А тия очила за "5-10 лв" знаеш ли колко са вредни? Не си прецаквай очите, ако ще си ги купиш за едната "мода" или защото всички твои приятели имат такива.
SlaDk0b0nb0nChe
04-27-2013, 16:30
^ А тия очила за "5-10 лв" знаеш ли колко са вредни? Не си прецаквай очите, ако ще си ги купиш за едната "мода" или защото всички твои приятели имат такива.
Аз просто питам и очаквам отговор за магазин, а не за съвет дали са вредни или не. Ако можеш да ми помогнеш просто ми кажи магазин и готово. :)
Щях да ти кажа, ако знаех.
Може да провериш в New Yorker, Cropp town.. Не съм се заглеждала скоро по очила, но може и да има такива.
nor4eto99
04-27-2013, 16:46
и H&M
Такива стелки съм виждала и в Дайхман и ДМ. Даже в ДМ си имат силиконови на Балеа. Мисля да си купя скоро :)
Много се зачудих на шампоана на Тианде с корена :cool:
Мисля,че няколко момичета са споменавлаи,че го използват.
Какви са ви наблюденията , как влияе на косата? Заглажда ли я, хидратира ли я?
Мирише ли гадно? :cool:
Не мирише приятно, но ако не се лъжа няма добавяни аромати. Но не съдържа SLS и според мен само с една опаковка има видим ефект. Косата расте повече и някак по-жива.
Мерсии , а предполагам,че миризмата след изсушаване не се задържа?:Д
Ти май не си боядисана, щях да потам влияе ли по някакъв начин на цвета
Бях боядисана, но последно съм се боядисвала през септември. Майка ми е боядисана обаче и тя също го ползва, но не съм видяла да ѝ е избледнял значително цвета.
slynchoo
04-29-2013, 18:29
ФДТ с добро покритие и да издържа доста време (без Ревлон) ?
JoLLiE92
04-29-2013, 18:50
Deborah - 24 ore perfect :)
От чисто любопотство-защо не Ревлон?
slynchoo
04-29-2013, 18:59
Просто в моя град няма никъде,затова...доста го търсех,иначе знам,че е добър.
mimijessi
04-29-2013, 19:01
Такива стелки съм виждала и в Дайхман и ДМ. Даже в ДМ си имат силиконови на Балеа. Мисля да си купя скоро :)
И аз мисля да си ги взема ако ги намеря де . :D
отчаях се като обиколих всички магазини в мола и видях,че няма НИЩО, което бих носила(дори да ми го подарят) каква е тая мода да не сме в дивия запад ??!?!?
та така де като се върнах у нас си отрязах едни дънки, станаха късички подгънах си ги всичко е тип-топ, ама са ми много празни какво мога да им сложа, че не се сещам друго освен капси, които са ми супер банални и не искам да слагам, нещо друго, какво мога да ги направя ?
JoLLiE92
04-29-2013, 19:05
Е тогава Дебората най-вероятно също няма да я намериш. :D Тя е по-малко разпространена от Ревлон сякаш .. въпреки че съм я намирала в малки квартални магазинчета. Можеш да си поръчаш иначе. :) Ако си от малък град може да няма някакви по-скъпи и хубави .. не знам :Д
Wwwooow виждала съм къси дънки с дантела :)
slynchoo
04-29-2013, 19:14
JoLLiE92,има Deborah..от Ямбол съм,по принцип имаме ДМ,Ивис..И в сайта на Ивис пише,че предлагат козметика на Ревлон,ама тук..няма : ( Този на Deborah колко струва?
JoLLiE92
04-29-2013, 19:20
около 27 :)
slynchoo
04-29-2013, 19:27
Добрем,мерси много :)))
Тамии ..^^
04-29-2013, 20:05
Тоя шампоан на ТианДе с корена колко струва
Хорааааа, моля ви се, препоръчайте с какво да се мажа заради стриите.. Знам, че не могат да изчезнат, но поне да се позаличат. Може и домашна рецепта, или нещо от магазина, на всичко съм готова! :Д
JoLLiE92
04-29-2013, 20:07
към 22лв за 450 мл :)
mi6eto942
04-30-2013, 10:36
мисля да си правя маска с кисело мляко,жълтък и бадемово масло,въпросът ми е дали жълтъкът изсушава косата,защото съм го гледала в маски,както за суха,така и за мазна коса.Моята коса си е доста суха,за това,ако изсушава по-добре да не слагам.
JoLLiE92
04-30-2013, 10:42
Подхранва. :) Всяка коса има нужда от подхранване - и сухата, и мазната.
sweet__potion
04-30-2013, 11:29
Hякой да ми каже как да си разширя обувките за бала,поне лявата? Дясната пасва идеално на крака ми,но лявата ме стяга много и ми стиска малкия пръст... не знам как да ги разгазвам в нас вече-лявата е просто ужассс...
mi6eto942
04-30-2013, 12:01
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея
^ Защо след? Аз слагам от 30 минути до час преди да се измия. Ако слагаш след измиване трябва да е най-много една-две капки.
Хора, имам адаски гаден проблем. Никога не съм си бръснала краката, винаги съм ги махала с кола маска или епилатор. Последните 2 години обаче кожата седи на точки, такива едни като петънца. Ексфолирам вече всеки ден, след епилация мажа с розова вода или бебешко олио понякога. Стават ми червени точки, ама би трябвало да изчезнат после, а моите крака постоянно са като току-що епилирани. Смених епилатора и същата работа. Някой има ли подобен проблем и как могат да се махнат тея гадни петънца, ужасно грозно е, идва лято (вече дойде направо) и не знам как ще ходя така като обрината?!?!? :/
JoLLiE92
04-30-2013, 12:32
Хора, имам адаски гаден проблем. Никога не съм си бръснала краката, винаги съм ги махала с кола маска или епилатор. Последните 2 години обаче кожата седи на точки, такива едни като петънца. Ексфолирам вече всеки ден, след епилация мажа с розова вода или бебешко олио понякога. Стават ми червени точки, ама би трябвало да изчезнат после, а моите крака постоянно са като току-що епилирани. Смених епилатора и същата работа. Някой има ли подобен проблем и как могат да се махнат тея гадни петънца, ужасно грозно е, идва лято (вече дойде направо) и не знам как ще ходя така като обрината?!?!? :/
и на една моя приятелка така и става .. според мен не се вижда чак толкова много, но тя е в ужас да си покаже голите крака някъде. Иначе казва, че като хване тен не се виждат. Ако намериш някакъв начин.. сподели да и предам и на нея :Д
Да, като почернееш не се вижда, но аз съм много бяла и като сложа нещо по-късо всичките ми приятелки ме питат "оле, какво ти има на кожата", майка ми също каза, че е грозно и даже каза да ги бръсна, което няма да стане категорично :D Много е гадно, най-много са над глезените, нагоре към колената и отзад не се виждат толкова, даже на места няма, обаче долната част на краката е ....
JoLLiE92
04-30-2013, 12:51
Въобще не се вижда чак толкова, особено ако бях мъж - те не забелязват. :D
Моята кожа на краката винаги е била такава без значение дали съм ги бръснала или съм се епилирала...
JoLLiE92
04-30-2013, 13:21
Моята на ръцете пък е обратно - кожата ми е тъмна и е на малко по-светли точки. Но това абсурд някой да го забележи :Д и става по-силно когато хвана тен пък .. но не ми пука :D
и мойте са така,ама май само аз си ги виждам :cool:
споко:Д
Hякой да ми каже как да си разширя обувките за бала,поне лявата? Дясната пасва идеално на крака ми,но лявата ме стяга много и ми стиска малкия пръст... не знам как да ги разгазвам в нас вече-лявата е просто ужассс...
Оф, ужасно е, и аз съм така. Само че на мен лявата ми пасва идеално, а на дясната, понеже са с отворени пръсти отпред, не могат да влязат докрай сякаш. Натъпкала съм един дебел термо чорап в отвора за пръстите и малко се поотпуснаха. Ноо просто не знам как ще изкарам на тези обувки дори един час :D
JoLLiE92
04-30-2013, 14:36
По принцип е нормално левите да са ви неудобни, тъй като в магазините винаги дават десния за проба и е по-разтъпкан. :)
strawberry88
05-01-2013, 10:17
Някой да знае къде продават шоколадов чипс?Трябва ми за готвене, а е трудно и отнема много време да чупя шоколада на малки парченца. :D
Momicheto:)
05-01-2013, 11:17
Почти във всеки хранителен магазин, в кауфланд го има, мисля че в билата също. Ама аз не го харесвам. :/
strawberry88
05-01-2013, 11:35
Почти във всеки хранителен магазин, в кауфланд го има, мисля че в билата също. Ама аз не го харесвам. :/
Така ли? :O Как не съм го видяла.Мерси.:)
JoLLiE92
05-01-2013, 12:57
Някаква алтернатива на металните пили? :( Някой пробвал ли е онея електрическите с накрайниците? Дали са толкова вредни за ноктите?
strawberry88
05-01-2013, 13:16
Някаква алтернатива на металните пили? :(
Стъклена.
stelkastel
05-01-2013, 13:38
xagonyx, имам същия проблем, само че моите бедра стават в пъпчици, а не долната част на краката. Ужасно наистина. А някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант? Някой много жесток, за да мога да ги изтъркам всички тези неприятни точици. :D
Какво мислите за продуктите на Clean and Clear за почистване на лице ? (ексфолианти, лосиони, гелове, абе всичко)
Ползвала съм преди 5 години един ексфолиант, но не помня дали ми харесваше. :D
zlatit0o
05-01-2013, 16:05
^Ползвала съм много от техните продукти, за мазна кожа предимно и съм супер доволна.
Най-много от http://makeupandbeauty.com/wp-content/uploads/2011/10/clean-and-clear.jpg зеленото.
А за суха кожа имат ли ? Искам да не ми я изсушава още повече.. :(
xagonyx, имам същия проблем, само че моите бедра стават в пъпчици, а не долната част на краката. Ужасно наистина. А някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант? Някой много жесток, за да мога да ги изтъркам всички тези неприятни точици. :D
Най-добрият ексфолиант (и най-жесток :Д) можеш да си го направиш сама. Утайка от кафе, смесена с мед и някакво масло, може и без масло де. Наистина много добър. Ноо не знам дали тия точици могат да се махнат с ексфолиант..
zlatit0o
05-01-2013, 16:28
А за суха кожа имат ли ? Искам да не ми я изсушава още повече.. :(
Не знам, честно да ти кажа никога не съм обръщала внимание, понеже винаги купувам продукти за мазна кожа. Освен да погледнеш в някой магазин, продават ги навсякъде.
Моите ги ексфолирам всеки ден и не се махат. Последно така се ядосах, че взех една чаша кафява захар в банята и търках докато не ме заболя кожата на ръцете. :D Вече тотално загубих надежда да ги махна :/
zlatit0o
05-02-2013, 11:15
Някой да ми препоръча добър шампоан-оцветител? Косата ми е .. "средно" кестенява, подобно на тази http://img03.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/18032067_1_585x461.jpg и целта ми е да я направя тъмно кестенява, би трябвало да стане, нали ?
^правила съм такъв опит, не става, тъмното пада на третото миене и остава само грозен червеникав оттенък, при все че ми е по-светла косата...
neverbackdown_c
05-02-2013, 11:55
Някой да знае номер на татуист в Смолян?
zlatit0o
05-02-2013, 12:33
^правила съм такъв опит, не става, тъмното пада на третото миене и остава само грозен червеникав оттенък, при все че ми е по-светла косата...
Ама то е ясно, че ще падне бързо, аз си го знам това. Каква марка си използвала ти?
JoLLiE92
05-02-2013, 12:34
По тъмна е всъщност, най-добре да сложа моя снимка - http://prikachi.com/images/185/6144185h.jpg
може да пробваш безамонячна боя, отмива се за 2-3 месеца :)
AliceSw кестенявото няма нищо общо с червеникаво, явно си си взела нюанс лешник или шоколад или нещо подобно, което да бие на червено ;)
monroe999
05-02-2013, 13:15
някой правил ли си е масаж с морска сол за целулит?
Hristova
05-02-2013, 14:12
На спрея ми против комари пише, че може да се слага на лицето, въпросът ми е преди или след грима?
аз лично не бих го сложила на лицето си
преди грима може би
strawberry88
05-02-2013, 15:28
И аз.
Момичета, да ми предложите добър хидратиращ крем за мазна кожа?
Кораловото това -> http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B 2%D0%BE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tYuCUdiFOsrbtAbU-YCgCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=665#imgrc=A4rrbldbOe-HUM%3A%3B_dqBNz3ItPP01M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.m agazindrehi.com%252Fimages%252F101882514.JPG%3Bhtt p%253A%252F%252Fwww.magazindrehi.com%252Fmodel.php %253Fmod%253D101882%3B400%3B711 на бяла или на черна кожа ще отива повече :? щото искам да почернея, а пък не искам да съм като мангалка в розово ;д
strawberry88
05-02-2013, 16:10
Кораловото това -> http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B 2%D0%BE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tYuCUdiFOsrbtAbU-YCgCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=665#imgrc=A4rrbldbOe-HUM%3A%3B_dqBNz3ItPP01M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.m agazindrehi.com%252Fimages%252F101882514.JPG%3Bhtt p%253A%252F%252Fwww.magazindrehi.com%252Fmodel.php %253Fmod%253D101882%3B400%3B711 на бяла или на черна кожа ще отива повече :? щото искам да почернея, а пък не искам да съм като мангалка в розово ;д
Според мен на бяла. :Д
zlatit0o
05-02-2013, 16:15
Точно това, което си показала отива на бяла кожа, яркото коралово например : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDBndaYxRE8BPHIWiKUq23DhVisK94G Nim13nG1qtt974p2qL57A стои уникално на тен и изобщо всички ярки цветове.
anonymous708973
05-02-2013, 17:18
И на двете :)
Според мен тези ограничения са ненужно задълбаване, единствено бих посъветвала мургави момичета да стоят настрани от цикламено и електриковосиньо и да потърсят заместители, защото наистина става манджа с грозде :)
Или момичетата, които са хем белички, хем русолявки да избягват nude тоновете, защото много се "измиват".
за какаов тен говоря момичета, а цвета всъщност е този http://prikachi.com/images.php?images/556/6145556S.jpg
оф това ми е цвета на роклята и въобще не исках такъв цвят, много съм заблудена ;д кой ме би по главата .. много ми е блед, ако хвана хубав тен ще бъде ли малко по-добре работата ,много празна ми изглежда,бледа,безлична ..
JoLLiE92
05-02-2013, 18:19
преди грима може би
да, то това е ебати химията и отровата .. все едно с Раид да се напръскам .. слава Богу, че комарите ме смятат за прекалено отровна, за да ме хапят :cool:
Wwwooow нито едното, нито другото, което си публикувала, не го описвам като "коралово" :cool: едното е червеникаво, другото чисто розово, докато кораловото има повече оранжево в себе си.
JoLLiE92
05-02-2013, 18:20
преди грима може би
да, то това е ебати химията и отровата .. все едно с Раид да се напръскам .. слава Богу, че комарите ме смятат за прекалено отровна, за да ме хапят :cool:
Wwwooow нито едното, нито другото, което си публикувала, не го описвам като "коралово" :cool: едното е червеникаво, другото чисто розово, докато кораловото има повече оранжево в себе си.
ledenakrasota
05-02-2013, 18:22
Това "коралово" го наричат под формата на руж прасковено. :D
абе много е зле работата какво си говорите :D просто ми се реве .. в чичо гугъл и този цвят се води коралово,даже и статии има ..явно има различни нюанси на кораловото по-оранжево и по-розово.. тоя цвят даже се води сьомга май.
JoLLiE92
05-02-2013, 18:39
Я цъкни снимка точно на цвета, който те интересува? :)
този е цвета http://prikachi.com/images.php?images/556/6145556S.jpg
този е цвета http://prikachi.com/images.php?images/556/6145556S.jpg
JoLLiE92
05-02-2013, 19:22
Според мен на лек загар, не сирене, не Николета Лозанова. :)
малко по-тъмно от това на Ева Лонгория на снимката м нали : ? http://www.google.bg/search?q=nikoleta+lozanova&hl=bg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dr6CUYq8OpHltQbRwIDAAg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=665#imgrc=8hiVQO9Hyz5CIM%3A%3Bo2LbcK05rt969M%3 Bhttp%253A%252F%252Fwww.novini.bg%252Fuploads%252F news_pictures%252F2012-25%252Fbig%252Fnikolata-lozanova-shte-byda-vqrna-na-valeri-ako-vleze-v-zatvora-77083.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.novini.bg%252Fn ews%252F71275-%2525D0%2525BD%2525D0%2525B8%2525D0%2525BA%2525D0% 2525BE%2525D0%2525BB%2525D0%2525B5%2525D1%252582%2 525D0%2525B0-%2525D0%2525BB%2525D0%2525BE%2525D0%2525B7%2525D0% 2525B0%2525D0%2525BD%2525D0%2525BE%2525D0%2525B2%2 525D0%2525B0-%2525D1%252589%2525D0%2525B5-%2525D0%2525B1%2525D1%25258A%2525D0%2525B4%2525D0% 2525B0-%2525D0%2525B2%2525D1%25258F%2525D1%252580%2525D0% 2525BD%2525D0%2525B0-%2525D0%2525BD%2525D0%2525B0-%2525D0%2525B2%2525D0%2525B0%2525D0%2525BB%2525D0% 2525B5%2525D1%252580%2525D0%2525B8-%2525D0%2525B0%2525D0%2525BA%2525D0%2525BE-%2525D0%2525B2%2525D0%2525BB%2525D0%2525B5%2525D0% 2525B7%2525D0%2525B5-%2525D0%2525B2-%2525D0%2525B7%2525D0%2525B0%2525D1%252582%2525D0% 2525B2%2525D0%2525BE%2525D1%252580%2525D0%2525B0.h tml%3B598%3B336 и на Николета й стои добре сякаш ,въпреки че не е точния нюанс нейното
5 пъти по 5 минути на солариум и си идеална. Ако си много бяла, както казваш де.
не не... въпроса ми беше дали ще отива повече на черна кожа тоя цвят и дали ще я направи повече и какво да направя от къде да го докарам ;д че да не е толкова безлично всичко обувките ми са бежови,роклята тоя цвят,който показах и всичко ми се вижда супер скучно .. ;с
http://www.everythingbutwater.com/swimwear/browse/products/vitamin-a/noir-12/43366+62bnor+62.html да сте виждали нещо подобно на народна цена? 79$ ми е множко 8-)
JoLLiE92
05-03-2013, 09:58
моите са такива , с разликата , че кръгчето е не точно отстрани, ами отпред но малко по-към лявата страна :Д но не бяха много малко пари да ти кажа :cool: и горнището ми е нещо подобно на това http://www.everythingbutwater.com/swimwear/browse/products/vitamin-a/noir/43354+011tnor+62.html , само че има връзка през врата златиста, която може да се маха ....
тея ... тоя неизвестен за мен сайт нормални ли са ? Хем са откраднали модел на триумф, хем е по-скъп !? :D
Даже не знаех, че е на триумф 8-) Много е яко там сутиена за 80-90$, бикини за 70$. Иначе покрай един блог намерих доста сайтове за дрехи, които обаче стават само за плакнене на окото, защото по моите стандарти са скъпи.
Джоли, някаква идея дали ще работи оптиката, вчера не работиха, а на мен ми става адски лошо на слънце и избягвам да излизам.
JoLLiE92
05-03-2013, 10:21
Еми моят модел е почти същото нещо(тук само няма едно метално етикетче Triumph) и е от колекцията на триумф от 2011 :) тея ми изглеждат от обикновен плат, от който банските са по 15-20 лв, а моят е от онзи бързосъхнещия, затова е по-скъпичък..
нямам никаква идея за оптиката, но по-вероятно не :Д мейби вторник :D :D
Не мога да го намеря.
Тъпото е, че разузнавача ми от автогарата не може да види от много дървета :lol:
Някой да си е поръчвам от http://kolamaska.com/?
JoLLiE92
05-03-2013, 11:26
банския :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/262742_170677592997131_3972737_n.jpg
Какво мислите за хляба Вита ?
JoLLiE92
05-03-2013, 12:43
Само такъв ям. :) Пуснали са два нови, единият е с лимец, другият не помня точно. Аз ям с 6 зърна най-много, ако го няма си вземам всеки друг без ръжен, че киселее. :D
Витата нали го разконспирираха наскоро,че е с оцветители?
Не знам,не го ям. Момичета препоръчайте ми хубав лосион, за след епилация/депилациа,защото кожата ми е мега чувствителна и ми излизат гадни червени пъпчици. Каквото и да е...само да помогне.
^Термалната вода я водят,че помага при епилация,ама така не си взех да пробвам :Д
kalpazanka
05-03-2013, 13:39
Не знам,не го ям. Момичета препоръчайте ми хубав лосион, за след епилация/депилациа,защото кожата ми е мега чувствителна и ми излизат гадни червени пъпчици. Каквото и да е...само да помогне.
Аз се мажа с Веногел
PullMeCloser
05-03-2013, 13:40
Наистина помага термалната вода. Плами. Купи си 50мл. на Авен, струва към 7лв, за проба.
JoLLiE92
05-03-2013, 13:43
Абсурд. Точно всички други изглеждат на боядисан в кафяво хляб.
Ще пробвам.
иначе бях чела това -http://www.razkritia.com/78589/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0%B1-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0/
иначе не консумирам Вита. Ям си нормален бял.
strawberry88
05-03-2013, 13:46
Само такъв ям. :) Пуснали са два нови, единият е с лимец, другият не помня точно. Аз ям с 6 зърна най-много, ако го няма си вземам всеки друг без ръжен, че киселее. :D
Същото.
JoLLiE92
05-03-2013, 13:52
ще ме извиняваш, ама razkritia.com не е от най-достоверните източници :Д приятелят на една моя приятелка е фитнес инструктор, ама не от онея в кварталните фитнесчета, а в най-хубавия в града и е завършил НСА - момчето си разбира от работата , та той и казал да яде само такъв :) Но Вита разбира се не е никак от полза ако ядеш едно хлебче на хранене.... той е адски тежък и хранителен, но хората като го гледат малък и хайде, изяж целия хляб.
п.с. прочетох статията, няма по-открита платена реклама на Добруджански хляб. :)
Аз мога да ти гарантирам - виждам ефектите по себе си, че не ям друг хляб и не пия газирано, майка ми също и нямаме целулит. Майка ми дори твърди, че преди като ядяла бял хляб имала целулит, а сега няма. :)
Целулитът няма нищо общо с белия хляб и тн. Не казвам,че Витата е оцветен,а така съм чувала. Аз па ям бял и неам целулитус :D Целулитът се дължи на стрес,хормонални идиотии, както и нездравословно хранене и заседнал начин на живот, но жените сме предразположени. Патологично е.
mi6eto942
05-03-2013, 21:21
Някой има ли идея с какво мога да си направя бенка под окото,като на Дита фон Тийс,пробвах с молив,но не ми се получи
JoLLiE92
05-03-2013, 21:25
Аз съм си правила с молив. :) Получи си се.
mi6eto942
05-03-2013, 21:42
какъв молив и трябва ли да е много остър
JoLLiE92
05-03-2013, 21:56
Мисля, че я правих с каял даже, не с молив.. :Д такова ми попадна.. :D но сякаш е по-добре да е тъп и да докоснеш съвсем леко кожата с него. :)
Ууууу, има ли ги някъде ? Не съм виждала.
http://data.whicdn.com/images/60416310/large.jpg
Ааа, и още нещо :D
Търся си такъв модел платформи. Мисля че бях гледала в Мегиас, но в момента не мога да ги намеря. Ако някой е виждал точно същия модел в някой магазин или сайт, да прати. :)
http://data.whicdn.com/images/60416142/large.jpg
^Лип бътър-четата ги няма в Бг/все още/. :Д
nor4eto99
05-04-2013, 10:21
Няма ги още, дано се появят. Bлогърките толкова много ги хвалят, и аз толкова много ги искаммм :D
Ох, много яки изглеждат. :D Дано ги има скоро.
JoLLiE92
05-04-2013, 12:56
Ааа, и още нещо :D
Търся си такъв модел платформи. Мисля че бях гледала в Мегиас, но в момента не мога да ги намеря. Ако някой е виждал точно същия модел в някой магазин или сайт, да прати. :)
http://data.whicdn.com/images/60416142/large.jpg
ииии какво шаренкууу! Ишкъм!
Абе мацки, някоя от вас може ли да ми препоръча масло за масажи? Не съм ползвала такова нещо никога, та ако може някоя да сподели мнение. :)
kalpazanka
05-04-2013, 13:27
Аз ползвам кокосовото на Логона :)
ииии какво шаренкууу! Ишкъм!
И аз, и аз, и аз! И модела и всичко.... HELP! :D
Да ви питам - с какво мога да нося такава пола http://prikachi.com/thumbs/819/6151819.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/819/6151819O.jpg) Имам абсолютно същата , но не знам с какво да я комбинирам . Имате ли предложения с какво ще си ходи ?
КАто видях полата веднага ми изникна коралов или тюркоазен потник :)
Абе мацки, някоя от вас може ли да ми препоръча масло за масажи? Не съм ползвала такова нещо никога, та ако може някоя да сподели мнение. :)
Зависи за какъв тип масажи : релаксиращи,отпускащи мускули,при натоварвания,подхванващи кожата?
Аз имам едно олио на Веледа(струва към 25 лв) ,което ползвам след спорт или когато усещам кожата си 'скована',а и търся омекотяване :
В моя блог съм писала за него и приложила снимки. http://coquelicotta.com/?p=6084
ledenakrasota
05-04-2013, 16:42
Бебешкото олио и бадемовото масло са страшно приложими. :)
Пак съм аз :D Ще споделите ли как поддържате кожата на подмишниците си бяла? Какъв дезодоран/стик и тн използвате? Моята седи някак по-тъмна и гледах в youtube избелване със сода, ама при мен няма ефект. Чух, че може и с картофи обаче малко странно ми звучи?! Иначе ходя на кола или с епилатора минавам, ексфолирам, всичко е ок, гладка ми е кожата, но е тъмна. Мисля да си сменя дезодоранта, че от години съм с 2-3 на Нивеа и може от тях така да става. Предложения за избелване? :D
JoLLiE92
05-04-2013, 18:28
Серозно? :Д
Защо ти е да е непременно бяла? Предполагам, че там ти е естествената кожа на тялото, защото не хваща никакъв тен. :)
Е, не искам бяло като сирене, но искам да е като останалата кожа, а не да седи все едно е бръсната. :D
Издирвам спортен сутиен - гладък, къс и да придържа на място. Нещо като това (http://cs323431.vk.me/v323431727/2173/ovxfO8KKWP4.jpg)
JoLLiE92
05-05-2013, 07:25
В магазините за бельо има ;п
nor4eto99
05-05-2013, 07:27
В джъмбо има подобни.. Сутиен с една правоъгълна лента отпред е това което имам аз, добре придържа (:D) Но има и многооо други видове
anonymous708973
05-05-2013, 07:31
Ex, че сте. Момичето иска да накара нейния да й направи кефа, вие питате с каква цел са масажите :д
Хващай бебешко олио :д
КАто видях полата веднага ми изникна коралов или тюркоазен потник :)
побъркали сте се съвсем вече, някой като попита за цвят, друго не му предлагате...не приличат на всичко тези светове...тъмно кафяво, мляко с какао, тъмно синьо /морско райенце даже/
YSMF, мацката на снимката има нормален сутиен отдолу, едната презрамка се вижда даже...
JoLLiE92
05-05-2013, 07:48
Ex, че сте. Момичето иска да накара нейния да й направи кефа, вие питате с каква цел са масажите :д
Хващай бебешко олио :д
Durex Play. :D
nor4eto99
05-05-2013, 07:48
Търся си евтино червило ( макс 5 лева, другите от по-висок ранк не са ми точно по джобчето), с добра пигментация, да не мирише на ацетон или душ гел, да няма вкус на сапун, да издържа дълго време и да хидратира.. Идеи?
JoLLiE92
05-05-2013, 07:52
да не мирише на ацетон или душ гел
?! :lol:
ако сложиш 2лв отгоре и отидеш БЪРЗО в Лили докато е намалено това на Кейт Мос на Римел ще имаш наистина хубаво червило за не много пари. :)
nor4eto99
05-05-2013, 08:20
7 лева ли е? Бях наскоро до дм и там беше 9 лв, което за мен си е скъпичко. А най-близкото лили е баш на майната си (час и половина път) Имам едно голдунроузко червило, което е като намазан сапун с цвят по устата :D
JoLLiE92
05-05-2013, 08:24
Не, 11-12-13 и нещо е (нещо такова) но беше намалено на 7 и нещо в Лили. :) Само че не знам дали е било само за април месец..
п.с. що не пробваш ей това http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21141
nor4eto99
05-05-2013, 08:32
Софт корал е много як цвят също и блъш пинк
kalpazanka
05-05-2013, 09:20
Durex Play. :D
:lol:
Ама този http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/6/4/0/8/640870.jpg
:D
Издирвам спортен сутиен - гладък, къс и да придържа на място. Нещо като това (http://cs323431.vk.me/v323431727/2173/ovxfO8KKWP4.jpg)
Sportdirect. Пълно е с такива. :)
JoLLiE92
05-05-2013, 09:23
Даже ей тоя с иланг-иланг http://www.pharmalife.bg/userfiles/productlargeimages/product_27.jpg
anonymous708973
05-05-2013, 09:29
200 мл и една камара пари, да бе :д
JoLLiE92
05-05-2013, 09:31
Е тоя, за разлика от бебешкото олио, ще ги предразположи после към нещо друго :D
kalpazanka
05-05-2013, 09:31
200 мл и една камара пари, да бе :д
10 кинта беше, като купувах последно и стига за около 3 години :D
Е тоя, за разлика от бебешкото олио, ще ги предразположи после към нещо друго :D
Дори и само масаж без нищо пак има същия ефект :D :D :D
SlaDk0b0nb0nChe
05-05-2013, 10:05
http://data.whicdn.com/images/48669796/tumblr_mfnn3nkMBD1r2yq7ko1_500_large.jpg някой може ли да ми каже тази вид 'прическа' дали има име, поне искам така да се направя или направо да кажа, че искам отгоре тъмно надолу по-рус цвят?
JoLLiE92
05-05-2013, 10:09
Омбре.
SlaDk0b0nb0nChe
05-05-2013, 10:17
Благодаря!
anonymous708973
05-05-2013, 10:49
10 кинта беше, като купувах последно и стига за около 3 години :D
Дори и само масаж без нищо пак има същия ефект :D :D :D
3 години о.О
Съмнявам се да ми стигне за 3 месеца.
Да ми препоръчате хубав хидратиращ крем за мазна кожа?
ShtrudeL
05-05-2013, 13:10
Как да се науча да си харесвам естествено чупливо-рошаво-къдравата коса, за да не я изправям.. :smt012
BeautyBeast
05-05-2013, 13:16
Радвай се, че естествена има обем. Моята е естествено права и стои зализана и се налага да и правя обем всеки ден.
ShtrudeL
05-05-2013, 13:18
Нещо такова е.. http://data.whicdn.com/images/60504270/large.jpg толкова суха и на такива чупки и тук-там някоя по завита къдрица.. бля..
и изобщо не ми харесва от корените до средата.. мфмф
http://24.media.tumblr.com/b814edec795d1ddd896f7e3dc514c907/tumblr_mlfws428Y41ra4nnzo1_500.jpg
http://data.whicdn.com/images/60463797/large.png
http://data.whicdn.com/images/60380622/large.jpg
http://data.whicdn.com/images/60353784/large.jpg
Подхранвай стабилно в краищата. И аз много се дразня на моята, но в момента не изглежда чак толкова зле. Слагай масла за по няколко часа поне веднъж в седмицата. И лятото избягвай да я държиш много на слънце.
Sportdirect. Пълно е с такива. :)
Точно там гледах преди да питам. Почти нищи не си харесах, а това, което го харесах го имат само с размер 8.
AliceSw, знам, показах ориентировъчно.... на някои снимки й се виждат даже повече подробност :S
Някой да има идея откъде да си взема златисто коланче и клъч? Наистина нямам време да обикалям, а така ми трябва...
Автобронзант хваща ли върху стрии ? Заличава ли ги поне мъничко ?
JoLLiE92
05-05-2013, 20:38
Недей, гадно става като почне да пада!
:lol:
Ама този http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/6/4/0/8/640870.jpg
:D
Нещо май си загоряла, обади се на миминко, и да ви оправя и двете...
Автобронзант хваща ли върху стрии ? Заличава ли ги поне мъничко ?
Значи ги прави незабележими ? ;д
JoLLiE92
05-05-2013, 22:07
Не го пробвай! :Д Не знам дали заличава стрии, но когато се обелва самият бронзант, ставаш като петниста хиена и е отвратително. Може да вземеш някакъв много много слаб, тип лосион с тониращ ефект, но недей бронзанти.
kalpazanka
05-06-2013, 08:25
Нещо май си загоряла, обади се на миминко, и да ви оправя и двете...
Ти си психично болен. Вземи се консултирай със специалист, утре е първият работен ден след празниците.
ledenakrasota
05-06-2013, 08:26
Има ли правило за поставянето на маската за лице преди къпане или след него?
Май след е по-добре, щото нали от топлата вода се отварят порите и повече ще действа маската
Ти си психично болен. Вземи се консултирай със специалист, утре е първият работен ден след празниците.
о Само това ли? Мислех че ще е по лошо...
Сутринта ходих при психотерапевт, днес работят, не са като в Белоградчик, чудя ти се как си оцеляла още, каза ми че съм напълно добре.
Сега може ли да направим една тройка? дърта шаврантио
Сутринта ходих при психотерапевт, днес работят, не са като в Белоградчик, чудя ти се как си оцеляла още, каза ми че съм напълно добре.
Моля те,напусни темата. Или се върни с поне минимално ниво на култура.
.
Започвам да си мисля че мачока ти е дал правата, срещу едно фелацио...
И ако обичаш недей ми бръщолеви изтъркани приказки насреща...
ledenakrasota
05-06-2013, 09:00
Май след е по-добре, щото нали от топлата вода се отварят порите и повече ще действа маската
Мерси!
kalpazanka
05-06-2013, 12:16
В Белоградчик всички ли сте толко прости?
В Белоградчик всички ли сте толко прости?
Мисля че си изфъщяла тотално, НЕ съм от там.
Просто на профила ти пише че ТИ си от там, така че ти си зададе въпроса ти ще отговориш...
http://img405.imageshack.us/img405/9862/1x1zxz.jpg
Айде да спрем до тука..
Нужно ли е периодично за глупости да оспамвате някоя тема?
http://www.sportsdirect.com/puma-essentials-gym-bra-ladies-341084
http://www.sportsdirect.com/nike-contour-bra-ladies-341383?colcode=34138318
http://www.sportsdirect.com/puma-essential-bra-top-ladies-341143
http://www.sportsdirect.com/nike-contour-bra-ladies-341544
кой?
JoLLiE92
05-06-2013, 15:14
синичкото. :D
ааааа като сутиен ли ще го ползваш или като потник? :lol: ако като сутиен, или белия, или черния :Д
weheartiit
05-06-2013, 15:14
^ e това си е вече въпрос на предпочитание ,няма голяма разлика в цените
и в моделите.
на мен лично най-ми харесва бялото и черното
И аз съм за синъото,но и другите не са лоши :)
strawberry88
05-06-2013, 16:26
синичкото. :D
ааааа като сутиен ли ще го ползваш или като потник? :lol: ако като сутиен, или белия, или черния :Д
Използва се за тренировки!Иначе и аз съм за синьото! :)
Не го пробвай! :Д Не знам дали заличава стрии, но когато се обелва самият бронзант, ставаш като петниста хиена и е отвратително. Може да вземеш някакъв много много слаб, тип лосион с тониращ ефект, но недей бронзанти.
Ама аз неееее могааа да ги понася ;((. Идва ми да си изтръгна кожата ;/
Аз съм за бялото найки и сивата пума, видях синия отзад и...http://media.thesimplygroup.com/stockimages/Nike_Womens_Contour_Bra_-_Shadded_Blue_and_Night_Blue/173564/3/2.jpg абе не ми хареса с една дума :Д
Ама аз неееее могааа да ги понася ;((. Идва ми да си изтръгна кожата ;/
Защо не пробваш масла против стрии? За това на Икаров бях чула добри отзиви,но не съм го използвала. Но доколкото знам,те не ги заличават напълно,но доста избледняват :)
kalpazanka
05-06-2013, 19:06
Няма спасение- не си давайте парите за глупости.
JoLLiE92
05-06-2013, 19:07
Тея масла против стрии не са ли да се масажираш с тях като превенция?
kalpazanka
05-06-2013, 19:11
Тръгне ли да се къса колагена, с каквото и да сте се мазали преди това, няма ефект.
Тея масла против стрии не са ли да се масажираш с тях като превенция?
Никаква идея си нямам,ама съм повлияна от чужди мнения. Явно са били подвеждащи.
А това с късането на колагена ми звучи много страшно
8-)
strawberry88
05-06-2013, 19:38
Няма спасение- не си давайте парите за глупости.
Така е.
PullMeCloser
05-06-2013, 20:05
Мацки, най-добрата ми приятелка се изчисти значително от вече побелели(така ли се казва?) стрии с маслото на Икаров. :))
Тамии ..^^
05-06-2013, 22:54
^^ Ооо, дай Боже!! Направо ще се застрелям, а ми излизат още и още ;о Мислех си да си го купя, ама сега тотално ме убеди. :)
ПП: Момичета, само аз ли не мога да вляза в Спортсдирект от извесно време? :(
Deni_028
05-07-2013, 07:49
Някой знае ли до колко см. краката се считат за къси и от колко - за дълги? Също така от къде до къде се мери кракът?
Реших, че ще се гримирам сама на бала. Предложете ми хубав и покривен ФДТ ?
JoLLiE92
05-07-2013, 10:04
Калърстей, 24 оре на Дебора, или стабилен коректор + не чак толкова стабилен фондьотен. :)
JoLLiE92
05-07-2013, 10:06
Някой знае ли до колко см. краката се считат за къси и от колко - за високи? Също така от къде до къде се мери кракът?
Мери се от кокалчето до долната част на ... нали ме разбираш :Д не се мери от петата до най-най-горната част на таза.
От две-три седмици от време на време ми се появяват малки ситни пъпчици. Е, днес половината ми лице е в тях. Чудя се дали не е някаква алергия, но със сигурност не е от храна или от продукт, тъй като не съм пробвала нищо ново напоследък.
Някакви идеи как да се оттърва от тях? Дали маската с аспирин ще помогне?
^ Ако е алергия, недей да рискуваш с аспирин.
Доста алергизиращ ефект има.
JoLLiE92
05-07-2013, 10:44
Намажи се с мед по-добре. :)
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя крем Аура слим?
Само във фрамар виждам,че има,но в Пловдив няма такава аптека:cool:
търся си златен, широк колан за под гърдите, може и черно да има по него .. знаете ли къде има, че не ми се обикаля като луда ??
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя крем Аура слим?
Само във фрамар виждам,че има,но в Пловдив няма такава аптека:cool:
Мисля, че го има в почти всяка аптека. Аз си го взех от една супер обикновена и малка. :D
Тенкс, Джоли :)
^ Ако е алергия, недей да рискуваш с аспирин.
Доста алергизиращ ефект има.
Късно, късно го видях.
Намазах се и с мед и с аспирин смесени с вода. Да се надяваме, че не е било алергия. :D
mi6eto942
05-07-2013, 21:43
Преди малко видях реклама,че спиралите на Лореал са намалени през май,обаче не пише по колко са,някой да има някаква информация
nor4eto99
05-08-2013, 03:28
На 17,99 е wings, но за другите не знам https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486928268045044&set=a.486928011378403.1073741832.144437195627488&type=1&theater
Мисля, че го има в почти всяка аптека. Аз си го взех от една супер обикновена и малка. :D
Тенкс, Джоли :)
o обиколих поне 10 аптекиии и никъде го няма :(
как ти се стори на теб крема? :cool:
Защо кола маската на перфект не става и за триъгълника? 8-)
JoLLiE92
05-08-2013, 06:56
Направи го веднъж и ще разбереш защо не става. :cool:
Nein :D В оптиката днес ще зареждат само на перфект май..офофофофоф 8-)
JoLLiE92
05-08-2013, 07:14
Аз бях пробвала. Бях млада и глупава. :Д Имаше кръв. :D
бтв Имаш ли кремче за СЛЕД епилация специално? С какво смяташ да се намажеш? Дори на ръцете и краката не може без. Ще станеш цялата червена.
Аз бях пробвала. Бях млада и глупава. :Д Имаше кръв. :D
бтв Имаш ли кремче за СЛЕД епилация специално? С какво смяташ да се намажеш? Дори на ръцете и краката не може без. Ще станеш цялата червена.
Мажа се с един на мама, който е на привършване. Не знам на коя марка е, но помага.
JoLLiE92
05-08-2013, 07:28
Хубаво е кремчето да е специално за това и да мажеш по много - да не го масажираш. Разбрах го по трудния начин. :D
JoLLiE92
05-08-2013, 07:40
Ами аз си взех най-най-най-обикновено и си върши работа .. напомни ми по-късно днес като се прибера да ти кажа какво е :Д
girlwithblueeyes
05-08-2013, 07:46
Аз си ги махам с епилатора :D или ходя на кола маска
Ама да ползвам аз вкъщи кола масак е равна на самоубийство :D
Има едни уредчета за кола маска едни мънички най-добрата ми фр само такова ползва . Ама аз съм супер саката и не бих .
като ме е срам да се чекна пред козметичката така ще е :д
girlwithblueeyes
05-08-2013, 07:58
Няма нищо срамно :) . Първият път наистина е малко неудобно но после вече не ти прави впечатление . А пък и козметичката ако е добра ще си свърши работата много по прециозно от тебе .
JoLLiE92
05-08-2013, 08:02
Какви са тея уредчета за кола-маска?
На козметик и аз не съм ходила и ще ми е много странно, въпреки че на тях това им е работата... :D планирам една фотоепилация ..