View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хора широк панталон с колан изглежда ужасно, аз не бих го носила въобще. :\
Е той ако е да правиш кръгом в него няма много спасение. Аз говорех за панталон който ти е просто широк, а не 2 номера над твоя.
Именно! Мъничко широк да, обаче дънките се отпуснаха ужасно и са много широки, ако им сложа колан, се набръчкват отвратително... представете си опаковъчна хартия, стегната с панделка.
Естествено, че първо за колан съм се сетила, ама Дрейд пак се опита да ми отговори с затапка в стил детската градина.
Нищо не се опитвам. Ти замисли ли се какъв въпрос задаваш ? Освен с колан единственият смислен реален начин за който може да се сетиш включва рязане и шиене.
therichbitch
04-10-2015, 07:29
Някой има ли мнения за тези двете, предпочитам по- малката разфасофка:
http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-40-%D0%BC%D0%BB.2667?filters=_D0_B0_D1_80_D0_B3_D0_B0 _D0_BD_D0_BE_D0_B2_D0_BE-s
http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%BE-ZoyaGoesPretty-50-%D0%BC%D0%BB.4990?filters=_D0_B0_D1_80_D0_B3_D0_B0 _D0_BD_D0_BE_D0_B2_D0_BE-s
Или ако някой има опит с друга марка арганово масло?
Не искам тези на Икаров, защото са големи боклуци.
zlatit0o
04-10-2015, 16:33
^Имам второто. Използвам го само на лицето (добавям 2-3-4 капки към крема) и съм много много доволна. Много е леко, дори бих казала суховато масло, в никакъв случай не ми запушва порите и не ми излизат пъпки. След продължителна и редовна употреба мога да кажа, че изравнява повърхността и тена на кожата. Някак сияеща и здрава изглежда.
Не го ползвам за коса, защото не ми се струва достатъчно мазно + това ще ми отнеме цяла вечност да я да намажа заради дозатора, който пуска много малки капчици.
http://i971.photobucket.com/albums/ae198/cosmeticcupcake/Nail%20polishes/Lime%20Crime/Crema%20De%20Limon/IMG_8485copy_zpsf17dc0ac.png
Някой виждал ли е такъв цвят лак на достъпна за България марка, защото Лайм Крайм до колкото знам нямаме. Мноооого ми харесва :( :D
Lourenço
04-10-2015, 17:54
http://www.catrice.eu/limited-edition/rock-o-co/detail/product/matt-nail-lacquer-c03.html
Catrice имаше подобен, но беше лимитиран. Аз го намерих в "кошчето" с намалени продукти.
Но съм почти сигурна, че и Golden Rose има подобен цвят.
някой ползвал ли е паста за зъби рембранд? и от кои сте доволни
Търся си тази чанта. Ако може да е на свястна цена около 40 лв, защото бях гледала обяви в базар бг за 80 лв.
http://www.lolitabg.com/uploads/com_article/gallery/345946aab9d8e481db34f8a0b5f7ca2b0fafa629.jpg
stelkastel
04-11-2015, 09:42
http://www.aliexpress.com/item/1Pc-Hot-Stylish-Two-Layers-18K-Gold-Plated-Princess-Heart-Letters-Crystal-Chain-Necklace-For-Women/2046902818.html - може ли да ми кажете от къде мога да си взема подобен тип колие? Не искам от сайт да си го поръчвам.
Dagichka
04-11-2015, 11:17
откъде под ягодите в софия мога да си намеря нормална, черна ежедневна чанта, която да е с дълга дръжка и без хиляда камъчета/вериги и подобни глупости? ;д
под ягодите - по дяволите? :Д
Dagichka
04-11-2015, 13:10
дам, старая се да не псувам много :cool:
откъде под ягодите в софия мога да си намеря нормална, черна ежедневна чанта, която да е с дълга дръжка и без хиляда камъчета/вериги и подобни глупости? ;д
На Алабин, като тръгнеш от Витошка, след Макдоналдс-а, има един безистен. Там има един магазин с доста чанти, има и кичозни, но се срещат и изчистени хубави модели. Цените са приемливи.
Dagichka
04-11-2015, 17:35
^благодаря тии, тези дни ще мина да огледам! :))
therichbitch
04-11-2015, 18:52
^Имам второто. Използвам го само на лицето (добавям 2-3-4 капки към крема) и съм много много доволна. Много е леко, дори бих казала суховато масло, в никакъв случай не ми запушва порите и не ми излизат пъпки.
Благодаря, ще разгледам още, защото си мисля, че арагновото си е бая мазничко (от това, което досега съм имала с такива впечатления съм останала). Аз го нанасям направо него на лицето между другото.
valiusha
04-11-2015, 19:13
До zlatit0o - Вижте тук има богата гама лакове:
http://www.youblisher.com/p/1022941-Make-up-FM-Group-Bulgaria-http-fm-myfm-eu/
Това е сайта за поръчки чрез контактната форма:
http://www.fmgroup-bulgaria.com/contactform.html
ShtrudeL
04-12-2015, 17:51
Къде в София мога да си намеря пролетно кожено яке (изкуствена кожа, но не прекалено ужасна ъъ..) на някаква ниска що годе цена?
Dagichka
04-12-2015, 18:43
в пощата ни бяха пуснали брошурка на илиянци (втф откога имат и каталози чак ;д) ии там имаше някакви за по 25-30 лева
ShtrudeL
04-12-2015, 19:10
в пощата ни бяха пуснали брошурка на илиянци (втф откога имат и каталози чак ;д) ии там имаше някакви за по 25-30 лева
Искм подобно:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/84/99/c4/8499c4dac395127d103b5b0b5405289c.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cc/1f/66/cc1f66ec660504333905c23dc59ee90e.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9d/06/c6/9d06c6050604648dfa3d7c786830b512.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/df/8d/23/df8d238514de4198e278c0436bdea612.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b5/63/64/b563643a75d38fcf9e9c3cca680948c0.jpg
Имам едно кафяво, което много си обичам, но на гърба е изтъркано.. с каква нашивка например мога да го разкрасяя.. или нещо друго <3
Къде в София мога да си намеря пролетно кожено яке (изкуствена кожа, но не прекалено ужасна ъъ..) на някаква ниска що годе цена?
За какво ти е да носиш изкуствена кожа ?
ShtrudeL
04-12-2015, 21:09
За какво ти е да носиш изкуствена кожа ?
За какво ми е да нося естествена?
Какво ви е мнението за солариума? Вреден ли е или ако не се прекалява е ок? Ходя вече месец и нещо и мислите ли, че е нормално да спра за известно време?
anonymous708973
04-13-2015, 08:08
В H&M 100% има, ама са им тоооолкова надценени.
Какво ви е мнението за солариума? Вреден ли е или ако не се прекалява е ок? Ходя вече месец и нещо и мислите ли, че е нормално да спра за известно време?
за кво ти е да почерняваш?!
за кво ти е да почерняваш?!
Защото е яко.
спорет мен не е. но както искаш
NomNomNom
04-13-2015, 17:36
В H&M 100% има, ама са им тоооолкова надценени.
калиопе, теранова и ---- в уаикики майка ми си намира на промоция якета всеки път.
Щрудел,
Tally Weijl , имам изкуствена кожа, кафяво само че, има и други цветовве, 50 лв май беше, или 40 , ще те излъжа.
kaRamella
04-14-2015, 19:30
Кокетна?
Харесвам тен, но на солариум не бих отишла. Не си струва риска и да, вреден е, дори да не приличаш на препечена филийка. Замисляла съм се доста пъти, ама не, всеки път се отказвам.
Ей момичета някоя от вас да е ползвала продукти от серията на Лореал Liss Unlimited? В частност олиото или серума?
Харесвам тен, но на солариум не бих отишла. Не си струва риска и да, вреден е, дори да не приличаш на препечена филийка. Замисляла съм се доста пъти, ама не, всеки път се отказвам.
Благодаря ти!
Ей момичета някоя от вас да е ползвала продукти от серията на Лореал Liss Unlimited? В частност олиото или серума?
Ползвам термичния крем, от него съм много доволна. Писала съм и преди за прекрасните резултати. Друго от серията не съм имала.
@MaCetY, моля ;)
Благодаря marilyn :) Аз вече си поръчах серума, та като го пробвам ще дам отзиви
Благодаря marilyn :) Аз вече си поръчах серума, та като го пробвам ще дам отзиви
Непременно кажи, като пробваш. :)
ShtrudeL , защо не го дадеш да ти го боядисат ?
Момичета, наскоро си взех бебешкото олио на Джонсънс с лайка, тъй като кожата ми е изключително суха - чак се бели,ако не дай си боже се почеша, но четох в един два форума,че всъщност въпросното олио не било полезно,а даже напротив. Чували ли сте нещо по въпроса ии евентуално можете ли да ми кажете с какво да го заменя.
kaRamella
04-19-2015, 22:03
Аз пък съм чувала , че това е най-доброто и мислех да го купувам...
От бочко понякога ме засърбява кожата...а за други марки в момента не се сещам.
Най-вероятно съдържа течен парафин, която е доста мазна и лепкава съставка, но изобщо не подхранва. Ако си търсиш нещо подхранващо за тяло се насочи към чисти масла като какаово, косово или от карите. Не че зехтинът няма да ти свърши същата работа, но рискуваш да се омажеш здраво, а и ще миришеш на салата. xD
ShtrudeL , защо не го дадеш да ти го боядисат ?
Момичета, наскоро си взех бебешкото олио на Джонсънс с лайка, тъй като кожата ми е изключително суха - чак се бели,ако не дай си боже се почеша, но четох в един два форума,че всъщност въпросното олио не било полезно,а даже напротив. Чували ли сте нещо по въпроса ии евентуално можете ли да ми кажете с какво да го заменя.
Вземи си бадемово или кайсиево масло- те са нежни и подходящи за бебешка кожа, но вземи само такова, от двете, на което пише, че стават за бебешка кожа-така ще си гарантираш допълнително, че са чисти масла без дори и минимални примеси. На моите пише, че са подходящи и за бебешка кожа и затова ги взех, а и аз имам проблеми с кожата на лицето-понякога се лющя като риба и редовно се мажа с бадемово
Тук във форума май някой хвалеше сухия шампоан на Batiste. Днес видях в Елитис на цена 6.36лв. Имаше няколко вида. Аз нямам много нужда от сух шампоан, но тъй като този продукт много наумя, искам и аз да си взема, но за повечето на пазара има противоречиви мнения и така и не съм се навила да си взема някой. Наистина ли е хубав, оставя ли бели следи, свършва ли бързо?
пийпъли, косата ми е МНОГО тънка и права. не може да се къдри и никога не е имала обем, което е кофти. нямам косопад. не е някакъв патологичен случай, де. препоръчайте ми нещо за сгъстяване, удебеляване и обем. миси <:
kenvelo /city center sofia/
можете ли да ми предложите някакво сайтче, за бижута(гривни/огърлици)?
може и с някакви други такива подобни неща?
п.с. да предлагат и бърза доставка :д
Lourenço
04-20-2015, 21:53
Тук във форума май някой хвалеше сухия шампоан на Batiste. Днес видях в Елитис на цена 6.36лв. Имаше няколко вида. Аз нямам много нужда от сух шампоан, но тъй като този продукт много наумя, искам и аз да си взема, но за повечето на пазара има противоречиви мнения и така и не съм се навила да си взема някой. Наистина ли е хубав, оставя ли бели следи, свършва ли бързо?
Аз ползвам най-тъмния, хубав е. Не оставя следи и наистина си върши работата, обаче ако си пипам косата много ми оцветява пръстите -.-
Lourenço
04-20-2015, 21:53
пийпъли, косата ми е МНОГО тънка и права. не може да се къдри и никога не е имала обем, което е кофти. нямам косопад. не е някакъв патологичен случай, де. препоръчайте ми нещо за сгъстяване, удебеляване и обем. миси <:
story of my life :\
Аз ползвам най-тъмния, хубав е. Не оставя следи и наистина си върши работата, обаче ако си пипам косата много ми оцветява пръстите -.-
Това не ми звучи добре :(
therichbitch
04-21-2015, 11:02
да, и на мен ми оставя следи (
valiusha
04-21-2015, 11:25
http://expobulgaria.com/profile_products.php?p_id=4575&g_name=%C1%E8%E6%F3%F2%E0%20%ED%E0%20%D4%CC&page=0
Това са продукти Federico Mahora на FM GROUP WORLD - Полша. Имат представителство в София. Доставката е за 1 ден.
valiusha
04-21-2015, 11:25
http://expobulgaria.com/profile_prod...0%D4%CC&page=0
Това са продукти Federico Mahora на FM GROUP WORLD - Полша. Имат представителство в София. Доставката е за 1 ден.
anonymous708973
04-21-2015, 12:18
Е, няма да си пипате косите толкова :д И без това се омазнява от пипане в корените :д
Иначе Батист и аз съм го ползвала, 3 опаковки съм изхабила. Не е лош, става, работи си, обаче... бях в ДМ и ми трябваше мини сух шампоан, та Батист ги няма там и си взех на Aussie. E, разликата е от небето до земята, това работи наистина! Минусът е, че оставя косата доста суха и заплитаща се в корените, но това не се вижда.
можете ли да ми предложите някакво сайтче, за бижута(гривни/огърлици)?
може и с някакви други такива подобни неща?
п.с. да предлагат и бърза доставка :д
Aliexpress. Получих напоследък около 6-7-8 огърлици. Изборът е огромен, цените са смешни, аз пари за доставка (до Германия) не платих. Лошото е, че се чака адски много. Аз поръчах на 19.февруари, нещата започнаха да идват последната седмица на март, а чакам още две.
^ Случила си на гаден период, не знам защо но повечето неща от Ali идват за 2 седмици до Франция, което е невероятно бързо за доставка от Китай. Много малко ми се забавиха повече от месец. Иначе аксесоари има страшно много и супер евтино, всичко, което го има по магазините тип H&M и Zara го има и там 3-4 пъти по-евтино.
Оцветените шампоани на Batiste наистина цапат пръстите, аз си оцапвам и челото докато го пръскам, но всеки път си мисля, че просто прекалявам. Безцветните обаче не оставят бяло и не цапат. На мен ми вършат чудна работа, но не ми се омазнява хич косата. Бих пробвала Aussie, защото сигурно ще мирише прекрасно, но при нас май ги няма.
lisi4ety
04-22-2015, 08:01
Някоя правила ли си е балеаж в София, да ми препоръча фризьор, защото си търся хубав салон, в който да не ми съсипят косата, на сравнително прилична цена?
TheWalkingDead
04-22-2015, 14:07
Здравейте. Съвсем наскоро започнах да си бръсна подмишниците и направих грешката да оставя космите да пораснат. Сега имам косми дълги около 3см и не знам как да ги махна. Не знам как да ги скъся, за да ги обръсна после, също така не знам дали ще стане ако пробвам направо да ги обръсна докато са дълги. Досега не съм имал проблеми със задръстена самобръсначка. Дайте Съвети!!
За по-сигурно намажи един депилатоарен крем, същото е като със самобръсначка.
Съжалявам че се включвам така, но какво мислите за този околоочен крем http://3.bp.blogspot.com/-BGrSuGP7fVA/UVs2hLwWCzI/AAAAAAAAA-M/RA9O2l6VZas/s1600/IMG_5723.JPG
galaxy29
04-22-2015, 18:27
има хубава опаковка ;/
sl1nceetoo
04-22-2015, 19:04
^^ майка ми си взе такъв, не го ползва вече, не ѝ харесва.
fakesmiles
04-22-2015, 21:06
И аз търся фризьор за балеаж в София. Някой да си е правил и да е доволен?
lisi4ety
05-04-2015, 10:29
Бърз отговор: някой търси ли си Converse :d
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%939914316/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-converse-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BA%D0%B5%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5-40-%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8F%D0%BB-%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D 0%BD%D0%B8
sunshine :**
05-04-2015, 12:06
Понеже нямам опит с високите обувки бих искала да попитам дали обувките с корков ток са тежки ? Дали като за начинаещ ще са добре аз отделно ще пробвам , но все пак исках да чуя някакви препоръки :)
anonymous708973
05-04-2015, 15:20
Не, от най-леките са :)
kalpazanka
05-10-2015, 15:48
Здравейте, момичета. Моля за коментари относно състава на един крем
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Imperata Cylindrica Root Extract, Propylheptyl Caprylate, Squalane, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sucrose Palmitate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum (Fragrance), Zinc Pca, Stearalkonium Hectorite, Glyceryl Linoleate, Alcohol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Decylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Laureth-12, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Plankton Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citric Acid, Potassium Sorbate, T-butyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Achillea Millefollium Extract, Xanthan Gum, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopherol, Sodium Chloride, Glucose, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Sodium Acetate, Ascorbic Acid, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Glutathione, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Sodium Uridine Triphosphate, Thiamine Diphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Adenine Dinucleotide Phosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal, Pyridoxine, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.
И също въпрос- Filorga тестват ли върху животни? В списъка на PETA не ги намирам. Не намирам и Decleor...
Dagichka
05-11-2015, 16:08
възможно ли е заради стара спирала (на година и нещо) или заради смяната на очна линия да ми падат повечко мигли като си трия грима или просто аз се филмирам? :д
Здравейте :) Днес се опитах да си сложа пяна за коса,но не иска да излезне пяна а само въздух .. Тръсках много бутилката,опитах се да я отпуша с игла .. не стана .. Моля за помощ :( Пяната е сравнително нова .. да съм я използвал 5-6 пъти.
galaxy29
05-11-2015, 22:58
възможно ли е заради стара спирала (на година и нещо) или заради смяната на очна линия да ми падат повечко мигли като си трия грима или просто аз се филмирам? :д
ако са си наред, не трябва да правят проблеми, а може и да е от по-грубичко чистене на грим
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Imperata Cylindrica Root Extract, Propylheptyl Caprylate, Squalane, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sucrose Palmitate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum (Fragrance), Zinc Pca, Stearalkonium Hectorite, Glyceryl Linoleate, Alcohol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Decylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Laureth-12, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Plankton Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citric Acid, Potassium Sorbate, T-butyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Achillea Millefollium Extract, Xanthan Gum, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopherol, Sodium Chloride, Glucose, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Sodium Acetate, Ascorbic Acid, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Glutathione, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Sodium Uridine Triphosphate, Thiamine Diphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Adenine Dinucleotide Phosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal, Pyridoxine, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.
И също въпрос- Filorga тестват ли върху животни? В списъка на PETA не ги намирам. Не намирам и Decleor...
Хаха, тоя крем съдържа половината ми биохимия. Иначе базата му е слаба, топ съставките са типичните евтини глицерин и бутилен гликол. След това има силикони и разни синтетики. Реално няма нищо по-така нагоре в състава. А примерно FAD и всичките амино киселини едно, че имам много сериозни съмнения колко биха били ефективни нанесени върху кожата, второ че тези субстанции са много "крехки" и знам как ги пазим в лабораторията на специални температури, за да не се прецакат. Всичкото това ме кара да си мисля, че наблъскани в крем, който кой знае как се съхранява, при тови и в компанията на агресивен консервант в по-висока концентрация от тяхната е много повече маркетингов трик, щото стои добре върху опаковката, отколкото реално да е ефективно.
Специално за този състав, цената за мен е надута.
Едит: На мен ми падат мигли постоянно и не съм оплешивяла още. xD Явно бързичко ми растат.
тестването върху животни за козметични продукти е забранено в ЕС от 2013-та
също така и внасянето на козметични продукти, тествани на животни отвъд ЕС
http://www.crueltyfreeinternational.org/en/the-solution/animal-testing-for-cosmetics-in-europe-finally-set-to-end
ако продуктите на компанията се произвеждат в Европа, не мисля че има за какво да се притесняваш
не знам как ще прозвучи, ама ако research-ваш в PETA-та, сигурно си наясно че голяма част от съставките в козметиката са с животински произход ::
съставът на продукта изглежда неприятен;
LoadRunner
05-12-2015, 21:31
възможно ли е от болка да вдигнеш температура, или от счупване/пукане на кост?
102thedream
05-12-2015, 21:34
да
galaxy29
05-12-2015, 21:35
да... ;/
galaxy29
05-12-2015, 21:35
(гуш)
LoadRunner
05-12-2015, 21:36
да
от де знаеш
LoadRunner
05-12-2015, 21:37
дано да е от това щото не ми се занимава и с други глупости
(гуш)
ако е за мен мерси
102thedream
05-12-2015, 21:39
от де знаеш
Миро знае неща.
Здравейте значи моята история е следната, на диета съм и пия хапчета.. от петък ям само по една ябълка на ден, но днес изядох :около 50гр Кашкавал,половин Палче(това е тесто вътре със месо и зеле), почти ме ядох от тестото обаче, една меденка, 4бонбона,един шоколад милка със лешници и един ГОЛЯМ(140гр) чипс.
След това ходих да повърна нещата, но мисле че повърнах всичкият чипс и от шоколада и бонбоните май, но за другите неща не съм сигурна дали ги повърнах, около 30-40мин повръщах и мн се изморих, затова после спрях. Но другите неща мисля че останаха в корема ми. Сега какво ще стане ще надебелея ли много. Незнам вече какво да правя, ако надебелея и с 1кг нз, ще се самоубия направо.
Моля ви кажете ми ще ми се качи ли всичко сега?
Пуснах си цяла тема, ама никой не отговаря. Много гадно се чувствам, не мога да запся.
LoadRunner
05-12-2015, 21:51
млъквай ма болимичке
ти знаеш ли ква болка има по света
кво ревеш за твойто 1 кило мас
Не съм булимичка.
И какво това е много важно - всъщност това е всичко за мен.
galaxy29
05-12-2015, 21:58
дано да е от това щото не ми се занимава и с други глупости
ако е за мен мерси
дам
моля
не е за далматинчо, той сега има нужда да го наритам, че отново много се е възгордял..
sramejlivkaa
05-13-2015, 06:15
Извинявам се че въпроса, който ще задам не е за тук, но не мисля че си струва да пускам тема само заради него.
Въпроса ми е: Енергийните напитки за целия ден ли ти дават енергия, ако не за колко време горе доло?
102thedream
05-13-2015, 06:23
зависи от организма на колко си и какъв ти е опита с такива напитки
102thedream
05-13-2015, 06:24
той сега има нужда да го наритам, че отново много се е възгордял..
нов акаунт - нова надъхвация
sramejlivkaa
05-13-2015, 06:56
Явно. Другото, което знам за тях е че като им мине ефекта и оставаш без грам енергия така ли е?
102thedream
05-13-2015, 07:20
кажи какво искаш, за да помогнем точно :)
Lourenço
05-13-2015, 09:33
хаха, как така без грам енергия? това не са батерии...кафе не си ли пила?
102thedream
05-13-2015, 09:55
бе то има едни весели работи след които точно това се случва ама
anonymous708973
05-13-2015, 10:37
Извинявам се че въпроса, който ще задам не е за тук, но не мисля че си струва да пускам тема само заради него.
Въпроса ми е: Енергийните напитки за целия ден ли ти дават енергия, ако не за колко време горе доло?
Колкото кафе, бих казала. Познавам хора, които пият едно такова в 8 и не могат да заспят до 4 през нощта; на мен не ми действа така, въпреки че не бих казала, че съм свикнала на ефекта. Пия чат-пат, основно сесийно - тогава по 250-500 мл на ден се получава, защото някак кафето не ми действа след 18ч. Трябва да пробваш :)
Ако обаче си много изморена, лягай и спи. Няма значение какво имаш да правиш - ако не си на работа, сънят е по-важен, а и без това няма да си по-продуктивна, най-много да не можеш ептен да заспиш.
Изключително важно е да пиеш вода. МНОГО. Имам си някаква теория, че кафето и енергийните не действат, ако не си яла и пила вода. Мани го това обаче, такова сърцебиене получих един път, че реших, че ще умирам.
Май действат различно. Рядко пия такива неща, пробвала съм Ред бул няколко пъти. Дава ми енергия за 2 часа и после съм труп.
Енергийните напитки дават много енергия, защото са пълни с много захар. Чай или кафе със същото количество захар ще дава същата енергия. Но ефектът е много краткотраен.
anonymous908491
05-13-2015, 20:22
Нещо си в грешка, в енергийните напитки захар няма, дори и грам, всичко е синтетика, освен това в тях има производни на чай и кофеин в много голямо количество и точно това те вдига.
kaRamella
05-14-2015, 10:22
Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra-atraktivna-roklya-s.html
102thedream
05-14-2015, 10:24
Енергийните напитки дават много енергия, защото са пълни с много захар. Чай или кафе със същото количество захар ще дава същата енергия. Но ефектът е много краткотраен.
недей така
някой ше земе да ти повярва
102thedream
05-14-2015, 10:25
Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra-atraktivna-roklya-s.html
тва не се ли носи без сутиен..
според мен не
anonymous708973
05-14-2015, 10:26
С какъв сутиен мислиш да я носиш?
kaRamella
05-14-2015, 11:37
Ми май без сутиен се носи.
anonymous708973
05-14-2015, 15:17
Ако ти е окей идеята, взимай я :) аз без сутиен от нас не бих излязла, но е важно ти как се чувстваш.
anonymous908491
05-14-2015, 15:28
Повечето тук са с малък, ще те намразят.
kaRamella
05-14-2015, 16:17
Ако ти е окей идеята, взимай я :) аз без сутиен от нас не бих излязла, но е важно ти как се чувстваш.
И аз хич не обичам и не съм го правила,но за тази явно трябва без.
Lourenço
05-14-2015, 17:07
Според мен не, пробвала съм доста подобни модели с надеждата поне един да ми отива :Д, изглежда малко...slutty.
anonymous908491
05-14-2015, 18:43
изглежда малко...slutty.
Защото е била облечена от теб.
Lourenço
05-14-2015, 18:56
thanks
anonymous708973
05-14-2015, 18:59
Как е този състав?
Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Persea Gratissima Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Distarch Phosphate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol,Alcohol*, Butyrospermum Parkii Butter*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters, Hydrogenated Coco-Glycerides, Arachidyl Alcohol, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Hibiscus Syriacus Callus Extract, Lavandula Angustifolia Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sodium Levulinate, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin, Galactoarabinan, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool**, Geraniol**, Parfum**
Аз съм с Ц и не нося такива, макар и да искам. Без сутиен - никакъв шанс да облека такава дреха, а нали уж има някакви силиконови чашки, които коментирахме в наскоро тук някъде. Четох, че те са решение само за по-малък бюст.
kaRamella
05-15-2015, 16:21
Имам такъв ама ще се вижда по средата...>Абе отказах се :D
Имам такъв ама ще се вижда по средата...>Абе отказах се :D
А самия "сутиен" поддържа ли? Смисъл става ли, щото се чудя дали да си купувам и аз.
kaRamella
05-15-2015, 17:41
Ми без презрамки е и за големи гърди виси грозно.
anonymous908491
05-15-2015, 18:05
За колко големи говорим ?
kaRamella
05-15-2015, 18:52
Ми толкова , че да виси :D
galaxy29
05-15-2015, 19:18
тея силиконови сутиени са пълен ожас, както и силиконовите гръб и презрамки.. ;/
anonymous708973
05-16-2015, 08:16
тея силиконови сутиени са пълен ожас, както и силиконовите гръб и презрамки.. ;/
Силиконови чашки, а не сутиен, тоест на гърбът и раменете ти са голи, просто гърдите са "обвити" в чашките, за да имат форма и да не се виждат зърната.
Една определена рокля само с такива я нося, то няма и с какво друго и стои супер, има си и по-големи размери, трябва да се пробва.
anonymous908491
05-16-2015, 08:20
Ми толкова , че да виси :D
Малки са ти шепите, в моите ще паснат идеално.
kaRamella
05-16-2015, 13:49
Може и да си прав.
galaxy29
05-16-2015, 18:14
Силиконови чашки, а не сутиен, тоест на гърбът и раменете ти са голи, просто гърдите са "обвити" в чашките, за да имат форма и да не се виждат зърната.
Една определена рокля само с такива я нося, то няма и с какво друго и стои супер, има си и по-големи размери, трябва да се пробва.
ей, смешке, сутиен се води тва, ти ако щеш и чинийки си го наричай и кво се обясняваш, сякаш не знам кво представлява тва 'велико' изобретение
и хич не ми давай за пример кво носиш ти, щото не ме бърка нескопосаният ти стил
баси флегмата ...
^ Защо толкова грубо?
Съставът на онзи крем е супер, хубави органични съставки, а и няма нищо потенциално опасно.
Съставът на онзи крем е супер, хубави органични съставки, а и няма нищо потенциално опасно.
+
anonymous708973
05-17-2015, 11:22
ей, смешке, сутиен се води тва, ти ако щеш и чинийки си го наричай и кво се обясняваш, сякаш не знам кво представлява тва 'велико' изобретение
и хич не ми давай за пример кво носиш ти, щото не ме бърка нескопосаният ти стил
баси флегмата ...
http://www.belio-shop.bg/upload/19:34:00_belio_online_1378830840.gif - Това сутиен ли бе, мухло? Да виждаш презрамки, закопчалки етц? Ми, обуй си гащи на циците и пак им викай сутиен тогава. Ухапах те в темата за чувствата и нещо не успяваш да си "над нещата" вече, нали?
Простакеса смотана, обясних ти съвсем любезно и ти ми връщаш това отношение? Еми, селяндурка си, да.
Хаяши, благодаря, това е крем на Алверде нощна грижа, чудех се дали да си го взема, че на Алверде нещата са бюджетни.
Един въпрос имам:
Някоя от вас посещавала ли е магазин на Мегз скоро? https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11143318_10204084438966503_8699781945286989842_n.j pg?oh=e6a403f2b65cb178211977f21ccb72bc&oe=55FFEEA3
Интересува ме дали потникът на третата снимка и роклята на четвъртата са същите парцали каквито обикновено се оказват на живо.
аз имам малко глупав въпрос :д
тр да си сменя личната карта и налага ли се да отида до местата, където се работи с данните ми и да им кажа новите?
примерно банката да речем
therichbitch
05-17-2015, 11:31
А самия "сутиен" поддържа ли? Смисъл става ли, щото се чудя дали да си купувам и аз.
Не, всичките тия "изобретения" за съжаление не вършат работа за нещо повече от В :cool:
Те сутиените без презрамки се смъкват супер мн, пък тия чашки не вярвам да послужат за нещо освен да скрият зърната.
anonymous708973
05-17-2015, 11:35
Не, всичките тия "изобретения" за съжаление не вършат работа за нещо повече от В :cool:
Те сутиените без презрамки се смъкват супер мн, пък тия чашки не вярвам да послужат за нещо освен да скрият зърната.
Аз съм с B и ми върши работа :)
therichbitch
05-17-2015, 11:38
Именно, аз не съм с В и не ми вършат никаква :Д
anonymous908491
05-17-2015, 12:04
Именно, аз не съм с В и не ми вършат никаква :Д
Колко над B си ?
Dagichka
05-17-2015, 14:59
една приятелка беше с такива чашки под балната рокля, така залепват, че после едвам ги е махала :д аз сутиени отдавна не нося и си ми е толкова перфектно, спортните са му майката ^^
да ми препоръчате хубава мицеларна вода?
therichbitch
05-17-2015, 15:08
Спортните с красиви рокли не вървят някак
2↑, защо?
Хубава мицеларна вода е Mixa в кръглите 400 мл шишета. Аз лично харесвам най-много зелената, защото мирише супер приятно, но чувствителните към аромати могат да се насочат към синята без парфюми.
Alverde много често слагат страшно много алкохол в продуктите си и затова не съм им голям фен, но този крем изглежда обещаващо и ако ми попадне бих го взела.
Аз съм чашка B и е вярно, че абсолютно всичко ми върши работа. Имам една по-официална рокля, която е с пришити подплънки в подплатата и е страшно удобна. Не знам дали може да се направи същото, защото онази рокля има дупка в средата. Не съм сигурна и дали за чашка над B ще държи нещо, но може да се говори с шивач поне.
sl1nceetoo
05-17-2015, 15:15
аз имам малко глупав въпрос :д
тр да си сменя личната карта и налага ли се да отида до местата, където се работи с данните ми и да им кажа новите?
примерно банката да речем
Не, точно за банката е без значение. То егн-то си е все едно и също, така че другите промени не са от особено значение. Майка ми си смени фамилията отдавна, а едни банкови сметки доскоро и бяха със старите данни.
therichbitch
05-17-2015, 15:37
Отиваш и носиш копие от подновената лична карта в банковата институция.
За рокля с пришити подплънки стоят малко по- различно нещата според мен ):
къде в Пловдив мога да намеря такива четки?
http://www.samio.co.uk/wp-content/uploads/2014/08/macadamia-no-tangle-brush.jpg
kaRamella
05-17-2015, 16:37
На силиконовия сутиен можеш да сложиш отзад лента, имат малки "ушички" самите чашки. ( поне моя модел )
За дрехите на мегз... ми за 20лв не трябва да се очаква кой знае какво качество. Аз си харесах рокля от там....ама се колебая отново :D
къде в Пловдив мога да намеря такива четки?
http://www.samio.co.uk/wp-content/uploads/2014/08/macadamia-no-tangle-brush.jpg
В Златна рибка, ама са скъпи.
Роклите с вградени чашки са нещо много удобно, оказва се. Аз много трудно преживявам ако изляза без сутиен. И на бала бях с рокля с такива пришити чашки, сега имам една лятна такава, много е удобно наистина, а и не мислиш дали сутиена ще стърчи, дали ще се вижда. Иначе тия силиконови чашки/сутиени или там както ги наричате, ми се струва, че няма как да вършат особена работа, но ще пробвам като мина през магазина за бельо в квартала.
anonymous708973
05-17-2015, 18:09
В дм също има тези четки!
FunkyPie
05-17-2015, 18:47
а кви чудотворни действия имат тея четки? :о
а кви чудотворни действия имат тея четки? :о
http://www.zlatnaribka.com/dessata/chetka-za-razresvane-dessata-tyurkoaz-zhylto
В дм също има тези четки!
: o така ли? редовно преглеждам този преди пешеходния и такива не съм виждала
@FunkyPie мисля че като цяло са много подходящи за къдрава/чуплива коса, не развалят къдриците, поне така съм чувала
аз имам такава и я използвам за моята /права като праз/ коса, защото не я слепва допълнително;
pandabear
05-17-2015, 19:10
такам имам нужда от съвет, момичета. взех си една дълга черна рокля от копринено трико. чудя се обаче какво да си облека като връхна дреха, ако е лошо времето на 23-ти. та... да си купя някакво късо сако или пък да си сложа един голям копринен шал? този, който аз си харесах и си взех, понеже беше единствен в магазина изглежда така от двете страни: http://i.imgur.com/vNTQynz.jpg http://i.imgur.com/8akUxSq.jpg притеснява ме това, че много лесно се мачка и също така, въпреки че ще съм предимно в черно ми идва прекалено шарен...може би е по-добре да си намеря някакво едноцветно сако..? как мислите.. :/
kalpazanka
05-17-2015, 19:32
да ми препоръчате хубава мицеларна вода?
http://www.parapharma3000.com/6366-thickbox/svr-lysalpha-eau-micellaire-purifiante-500-ml.jpg
или
https://www.apoteko.fr/ddoc-22540-bf00a900bf213de8c9e5625e4663d9e5-7228829_sebium_h20_solution_micellaire_sans_savon_ nettoyante_250ml.jpg
FunkyPie
05-17-2015, 19:42
: @FunkyPie мисля че като цяло са много подходящи за къдрава/чуплива коса, не развалят къдриците, поне така съм чувала
аз имам такава и я използвам за моята /права като праз/ коса, защото не я слепва допълнително;
мерси за отговора
аз имам супер къдравата коса и си знам, че квото и да ползваш преебава всичко и е най-лесно да не се решеш
anonymous908491
05-17-2015, 19:49
такам имам нужда от съвет, момичета. взех си една дълга черна рокля от копринено трико. чудя се обаче какво да си облека като връхна дреха, ако е лошо времето на 23-ти. та... да си купя някакво късо сако или пък да си сложа един голям копринен шал? този, който аз си харесах и си взех, понеже беше единствен в магазина изглежда така от двете страни: http://i.imgur.com/vNTQynz.jpg http://i.imgur.com/8akUxSq.jpg притеснява ме това, че много лесно се мачка и също така, въпреки че ще съм предимно в черно ми идва прекалено шарен...може би е по-добре да си намеря някакво едноцветно сако..? как мислите.. :/
Лошото време може да е дъжд, може и да е студ, освен това на баловете малко време се виси отвън, пие се, трябва да добавиш още нещо, което да има поне няква прилика с шалът, защото с чисто черното някак не си върви.
брей^
слагай каквото искаш на черното, всичко му върви
anonymous908491
05-17-2015, 19:55
Върви му друг път. Да сложи розови обувки, зелена чанта и синя кърпа, защото черното си отивало с всичко.
Върви му друг път. Да сложи розови обувки, зелена чанта и синя кърпа, защото черното си отивало с всичко.
е, хубаво би било и помежду си да се връзват аксесоарите :д
anonymous908491
05-17-2015, 20:00
е, хубаво би било и помежду си да се връзват аксесоарите :д
трябва да добавиш още нещо, което да има поне няква прилика с шалът, защото с чисто черното някак не си върви.
Основното при добавяне на нещо многоцветно е да има поне малко прилика с друга част
pandabear
05-17-2015, 20:01
мислех си за подобно колие, обеци и маникюр :}
anonymous908491
05-17-2015, 20:03
http://3.bp.blogspot.com/-sj4wgtuc8-4/U9lmrrR_mWI/AAAAAAAAEYM/ioU6LhsZop8/s1600/Panda_Bear_Tutorial_by_Polish_Pals.jpg
Ще изневериш на това
pandabear
05-17-2015, 20:11
хахахахах. имала съм и по-добър ^^
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/602123_492816744087368_1183962918_n.jpg?oh=813143a 92eba476280118c3912d949d6&oe=5605BC86
galaxy29
05-17-2015, 20:14
як маникюр, амаа шалът е цигански ;/
мерси за отговора
аз имам супер къдравата коса и си знам, че квото и да ползваш преебава всичко и е най-лесно да не се решеш
и аз съм имала периоди, в които четка не съм хващала
ама то при мен с четка, без четка, няма много разлика;
може би трябва да опиташ с такива четки, ддз, виждат ми се доста подходящи;
anonymous908491
05-17-2015, 20:19
амаа шалът е цигански ;/
Не си права, подобен шал би си отивал страхотно с нещо в бежов цвят или подобен пак светъл и леко мръсен. Френската мода преди години беше точна такава, дори в България я следваха, потърси снимки на Людмила Живкова, тя общо взето си беше модна икона.
хахахахах. имала съм и по-добър ^^
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/602123_492816744087368_1183962918_n.jpg?oh=813143a 92eba476280118c3912d949d6&oe=5605BC86
Очаквах да се покажеш с роклята, иначе е хубав лакът, само не знам как не ви пречи да си дълбаете така по пръстите, там кожичките около нокътя.
pandabear
05-17-2015, 20:28
шалчето го взех, защото беше единствено пък и ми седи доста нежно. цветовете не са така ярки, както са излезнали на снимката. дори и да не го сложа на въпросния ден имам други дрехи, с които бих го съчетала след това :}
/мен пък ме дразни да ми стърчат въпросните кожички.
anonymous908491
05-17-2015, 20:34
Защо на мен не ми стърчат, а средния пръст ти е най-дълъг, май умните бяха така, или артистичните, абе хубаво било, щом и при мен е така.
@papugai, отвътре ли ти идва или просто се занимаваш с това, или и двете?
anonymous908491
05-17-2015, 20:44
Моден гуру съм. Сериозно го казвам, още преди години ми направи впечатление, че правя нещо с визията си и месец по-късно става модерно, почват да се носят такива дрехи, всякви такива. За това не следя кое е модерно, знам, че модата я определям аз.
^Тук ми се издигна в очите.
pandabear
05-17-2015, 20:47
стoлкни ме във фб и кажи дали са достатъчно модерни новите ми кецове, плс.
anonymous908491
05-17-2015, 20:53
Защо си мислиш, че ще ти гледам кецките, а не на пандата очичките.
С дънките стоят добре, иначе не харесвам толкова шарени, тая мода дойде като бях на много твърда дрога, извинявам се на всички потърпевши.
galaxy29
05-17-2015, 20:56
http://www.belio-shop.bg/upload/19:34:00_belio_online_1378830840.gif - Това сутиен ли бе, мухло? Да виждаш презрамки, закопчалки етц? Ми, обуй си гащи на циците и пак им викай сутиен тогава. Ухапах те в темата за чувствата и нещо не успяваш да си "над нещата" вече, нали?
Простакеса смотана, обясних ти съвсем любезно и ти ми връщаш това отношение? Еми, селяндурка си, селяндурка си, да.
ахахаха ;/
мел, спортният сутиен е само за спорт ... не те искам с такъв на еротичната ни среща, да си знаеш, освен ако не е във фитнеса де ;/
pandabear
05-17-2015, 21:05
Защо си мислиш, че ще ти гледам кецките, а не на пандата очичките.
С дънките стоят добре, иначе не харесвам толкова шарени, тая мода дойде като бях на много твърда дрога, извинявам се на всички потърпевши.
защото смятах, че кецовете ми са впечатляващи. за първи път реших да рискувам с толкова цветове и бях горда със себе си. уви, явно хубавото време ми влияе зле.
102thedream
05-18-2015, 05:55
не мога да повярвам пинкпан7ер не е изкарала нищо от гугъл
за сметка на това се вижда истинския и речник
anonymous708973
05-18-2015, 06:49
не мога да повярвам пинкпан7ер не е изкарала нищо от гугъл
за сметка на това се вижда истинския и речник
Айде, айде, без скандалности.
Подходих напълно добронамерено, мухличката реши да ме захапе, та ми се искаше да я извадя от илюзията, че само тя може да е грубиянка. Каквото повикало, такова се обадило ;)
102thedream
05-18-2015, 06:50
нито една от вас не е грубиянка но речникът ти е покъртителен
Ина ми падна в очите с този пост, направо не очаквах подобно нещо от някой, който се има за много възвисен, че и за дама...
anonymous708973
05-19-2015, 13:24
Ина ми падна в очите с този пост, направо не очаквах подобно нещо от някой, който се има за много възвисен, че и за дама...
Кое? Да отговоря в същия стил ли?
Каквото повикало, такова се обадило бе, хора, просто е. Първият ми пост е супердобронамерен, тя реши не само да е груба (едно "знам какво е,бе" щеше да е ок), ами и да ме нападне на лична основа...отново. Игнонирах я, проявявах сншзхождение, ама то аман вече.
Неслучайно виждате такъв пост от мен след години въпреки всичките ми спорове в тоя форум.
Никога не съм използвала дама в самоопределение. Отново неслучайно.
Едит: хрумна ми сравнение - в момента защитавате позията на индивид, който, хванат в изневяра, е ядосан, задето са му чели фейсбук чатовете. Еми, дебилно е.
Corb1225
05-19-2015, 13:52
http://i.imgur.com/tmbILkz.gif
Добре го правиш, пинки, продължавай, не спирай, о дааа.
аз също не съм виждала да се самоквалифицира като възвисена или като дама : :
чета ФОРОНА от 2010-та
+ нз какво е във вашите представи възвишеността, ама моят критерий за нея не са мненията в Козметика и диети
по темата: бих се радвала ако някой ми препоръча overnight tutorial за къдрици
П.П имам изключително права коса с дължина над гърдите;
П.П пак, не искам да са от тези с чорапите/ролките/химикалите/
Онзи ден направих суоч на 40 вида BB-та и CC-та и почти нито едно не беше дори близко до моя цвят и ми стана много тъжно. :( И днес тръгнах на лов за някакъв продукт за лице и първо минахме през KIKO.
http://www.google.fr/url?source=imglanding&ct=img&q=http://p9.storage.canalblog.com/91/06/1335429/102480283.png&sa=X&ei=_nJbVcfULYGzsAHUooHQDQ&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNGvjfAITKGuM3vsxE6GMXRQeZiUJg
И взех това в цвят CR 20, защото послушах консултантката. Все още се чудя дали не трябваше да взема BW 15. Много се дразня, че няма светли продукти с неутрален подтон. И на двата подтонът изобщо не е моя, най-светлото неутрално е N 40. В MAC е същата история.
Обачи този фон дьо тен е супер прекрасен. Посмесих го с крем за лице и физичен слънцезащитен крем, който е много бял и стои чудесно като покритие и завършек. Много е лекичко, а завършекът е леко сочен, но далеч не лъскав. Препоръчвам да му хвърлите едно око, ако търсите лек фон дьо тен.
В същото време един от другите фон дьо тени, не си спомням от коя серия точно в цвят Ivory беше точно моят ужасно бял цвят, въпреки че приятелките ми твърдяха, че ще изглежда като албинос с него, но беше много гъст и страшно покривен и далеч не това, което търся. В същото време се чудя дали на по-късен етап да не си го взема и да го смесвам с много крем или слънцезащитен продукт.
Слагам и си снимки малко аз. Имам гигантски торбички под очите, но сесията тъкмо свърши и не съм спала от 2 дена. На естествена светлина. (http://imgur.com/uz7gWuN&TXfcAR7#1) Със светкавица. (http://imgur.com/uz7gWuN&TXfcAR7#0)
На снимки не си личи грешният подтон, но на живо си го виждам и леко ме дразни.
// Прекъсвам ви малко драмата.
102thedream
05-19-2015, 18:10
http://i.imgur.com/tmbILkz.gif
Добре го правиш, пинки, продължавай, не спирай, о дааа.
ей мухлио
простак смотан такав
прощавах ти ама вече няма да има снизхождение
FunkyPie
05-19-2015, 18:21
ей мухлио
простак смотан такав
прощавах ти ама вече няма да има снизхождение
:lol:
102thedream
05-19-2015, 18:24
да не съм някоя дама че да оставя да ми се качваш на главата
много си позволявате някои хора в този форум
kaRamella
05-19-2015, 18:50
Наистина на снимки не си личи , че въобще имаш фон-дьо тен.
102thedream ти пък кво се палиш въобще....
Corb1225
05-21-2015, 21:14
Ха, как съм изпуснал тук "драмата" ;д. За спрелчоците пояснявам: 102 иронизира пинкито.
Само да питам - подариха ми Naked 3 уж оригинална и почти всички цветове бая се ронят като пипам с четката от комплекта. Само при мен ли е или е проблем по начало на палитрата? Търся си някакви по-мекички четки за очи, които да са и по-бюджетни, щото не ми се дават луди пари на тоя етап. Мисля, че съм виждала Ecotools за очи в Lilly, как са като мекост? Дали ще е същата работа или ще е по-добре/зле?
therichbitch
05-21-2015, 21:37
В Naked няма ли си четка?
Така де, знам, че има, не знам що питам, мисълта ми е, че този тип четка, която е в комплекта, загребва най- добре от продукта. На екотуулс единично се продават само четките за лице- фдт, руж, пудра. Другите, за очи, са в комплект и няма да са по- добри. Дори да е менте палитрата, четката не е проблемът, сенките са.
anonymous708973
05-21-2015, 21:37
Обикновено никой не харесва четките от самите палитри.
Тори, аз за очи използвам точно две двойни четки на екотуулс от Лили и са ми напълно достатъчни :) В едно зелено калъфче ги продават, не помня какви пари бяха, но около 15 лева май.
аз май узрявам за идеята да си сет-вам коректора под очите - на последни капчици от Wake me up съм, ще ревна - с пудра, та ще си търся четка за целта. Имам няколко на Екотуулс от комплект за лице, ама са много сбити, нещо по-въздушно трябва. Искам и плоска контурираща, май ще е на Зоева, около 13 евро е.
И една стиплинг може да си взема, искаше ми се на Елф да пробвам, заедно с един хайлайтер, абе, бая голяма поръчка бих пуснала, ако намеря как. Основа за грим, HD пудрата, четчици, няколко неща за устни, ехее.
И намерих начин да се сдобия с Colourpop от Америка - основно заради липпи-то на coffeebreakwithdani и сенките на Kathleen + прословутите им хайлайтери, ама ще е по-голяма поръчка, че да си оправдая доставката.
Трябват ми пари :lol:
Онзи ден направих суоч на 40 вида BB-та и CC-та и почти нито едно не беше дори близко до моя цвят и ми стана много тъжно. :( И днес тръгнах на лов за някакъв продукт за лице и първо минахме през KIKO.
Не знам къде ги четеш тези номерации, при мен в сайта на Кико излизат като cool rose, warm rose, neutral, warm beige. Може да мина да ги видя, че последните две са обещаващи. От фдт на Кико съм мегаразочарована - цветовата им селекция е кошмарна, няма нищо с жълт подтон. Всичко е или оранжево, или розово. Да не говорим как в тоя черен магазин без прозорци шансът да си уцеля цвета е нулев. 19 евро соленичко ми се виждат, особено като имам един фдт, който в момента използвам, един с леко тъмен цвят, който мога да оползотворя, ако придобия мъничко тен и още два, които обаче е по-вероятно да хвърля :д Ама пусто любопитство 8-)
Толкова ми е писнало да не си нацелвам цвета, че най-накрая ще отида в Дъглас - нещо като Сефора е това, и ще изсипя един куп пари за МАC или Estee Lauder, поне да знам, че ще е моят. Европейската номерация на Тру Мач на Лореал е някаква коренно различна от австралийската/американската и изобщо не мога да си харесам цвят :S
therichbitch
05-21-2015, 21:45
nc20 е моето преедположение, а Лореалската, да, аз тук съм виждала само за текезесарски тен някви мазила..
Аз така си реших проблема, смесвам фдт с малко - http://img2.mlstatic.com/s_MLB_v_O_f_4574992731_062013.jpg
Оказа се, че нямам толкова голям "проблем". т.е. не съм толкова жълта, колкото си мислех :Д
anonymous708973
05-21-2015, 21:52
Жълтия ли?
О, и от Никс имам желания, дааа :д Оранжевия им коректор Карли го използва за под очите, той е буквално оранжев, ама така прикривал тъмните кръгове и отгоре като му сложи фдт и озаряващ коректор, става бомба, ама не се виждам всеки ден да си играя по толкова.
Butter gloss-овете им искам да пробвам определено, основата за грим също много им я хвалят, а според Kathleen имали най-добрият черен молив на света. Какъвто аз нямам от 2 години сигурно, което е забавно, предвид, че в шести клас ми беше неизменна - често и единствена - част от грима :д
therichbitch
05-21-2015, 21:57
Жълтия, да.
Зависи какви са кръговете, знаеш. Ако са сини- жълт, ако са по- лилави- тогава оранжев.
Червилцата са много приятни, но ги 'изяждам' за половин час.
В Naked няма ли си четка?
Така де, знам, че има, не знам що питам, мисълта ми е, че този тип четка, която е в комплекта, загребва най- добре от продукта. На екотуулс единично се продават само четките за лице- фдт, руж, пудра. Другите, за очи, са в комплект и няма да са по- добри. Дори да е менте палитрата, четката не е проблемът, сенките са.
Има, да. Ама явно им е твърдичка, щото наистина твърде много се ронят според мен. Четох, че 2 е по-маслена във блога на Лъвли Бери, явно проблема е на сенките, наистина.
Едит: На Ина поста видях току-що. Ще вляза утре в Лили така или иначе и ще прегледам за четки, щото имам спомен, че имаше такива за очи. Мерси.
anonymous708973
05-21-2015, 22:12
Жълтия, да.
Зависи какви са кръговете, знаеш. Ако са сини- жълт, ако са по- лилави- тогава оранжев.
Червилцата са много приятни, но ги 'изяждам' за половин час.
Уж са сини като ги гледам, обаче с жълт коректор стои потресаващо (или пък формулата на камуфлажа на Катрис не беше подходяща и много го напластих...?), сьомгов ми върши работа повече :д
Аз се чуда от къде да си купя бял фон дьо тен, щото ми писна повечето марки да не предлагат моя цвят изобщо. Иначе цветовете на KIKO ги четох на самите опаковки.
Имат жълтеещо и те, на моята ръка си личи. Явно ти си много жълтееща. xD
therichbitch
05-22-2015, 20:27
Уж са сини като ги гледам, обаче с жълт коректор стои потресаващо (или пък формулата на камуфлажа на Катрис не беше подходяща и много го напластих...?), сьомгов ми върши работа повече :д
Аз упорито отказвах да се мажа с оранжевеещ коректор, но наистина закрива.
Ползвам номер 7 или 8, но разнасям мн добре с четка и пръсти, ако се наложи. И на катрис съм ползвала, там тоновете са леко жълтеещи, също ме устройват.
http://www.da24.republika.pl/KOSMETYKI/ARTDECO/CAMOUFLAGE_CREAM/acc79.jpg
Аз вече поспрях да гледам самопровъзгласилите се за гурута и започнах да гледам истински гримьори, които си изкарват прехраната със самия грим, а не от бройката гледане. (Визирам канали като на Лиса Елдридж, Шарлот Тилбъри и т.н.)Промениха ми се доста възгледите за грима и нанасянето му.
Дали си заслужава :
http://www.beauty.store.bg/p140531/veet-easy-wax-elektricheska-sistema-za-topla-kola-maska.html
На Perfect машинките са по-евтини и вършат същата работа. Иначе на Veet си струва измивищата се кола маска в буркан. Много лесно се почиства после.
Тези ли:
http://www.vipnokti.com/bg/products/category73/product5357.html
therichbitch
05-23-2015, 10:51
Да, тези, на Вийт е мн паянтова машинката.
benivasileva
05-25-2015, 11:32
Здравейте, искам да питам кога трябва да се започне с ползването на крем за околоочния контур, на каква възраст?
kaRamella
05-25-2015, 18:13
Търся си изсушаващ крем?
therichbitch
05-26-2015, 10:15
-Около 20-25г.
-Знам, че тониците за акне изсушават кожата, както и измивния на Билка, както и тоникът на Биотен. Всичко, което има в състава си салицил, изсушава и обикновено са предназначение за пъпки, не за чиста кожа.
Аз си взех едни цветни лещи с мн малък диоптер, тъй като по принцип имам съвсем лек проблем, та реших да съчетая, да видя и ги носих ги един ден- замъглява ми се.. Нормално ли е това в началото или нещо не е ок? (Не нося очила, нито съм носила лещи) Просто ми се струва нормално да ми е неудобно, да ми се зачервят очите, а не да се замъглява..
Ако си си взела Bauch & Lomb нищо чудно, уникални боклуци са им лещите. От европейските по-хубави са Freshlook, иначе най-добре корейски като Geo и EOS с малък диаметър като за първи лещи. И не трябва да ти се замъглява, нито да те боли и да ти дразни съвсем скоро след слагането. Така става от калпави лещи само.
therichbitch
05-26-2015, 12:28
Ами не бяха евтини, ще ги сложа и днес, да видим.
А ти май си с доста тъмни очи. От кой модел и цвят си най- доволна на гореспоменатите корейски? Говоря за зелено )
Edit: разгледах ги в блога ти, приятно изглеждат
anonymous708973
05-26-2015, 12:33
Ако си си взела Bauch & Lomb нищо чудно, уникални боклуци са им лещите. От европейските по-хубави са Freshlook, иначе най-добре корейски като Geo и EOS с малък диаметър като за първи лещи. И не трябва да ти се замъглява, нито да те боли и да ти дразни съвсем скоро след слагането. Така става от калпави лещи само.
Стига бе, точно тези са най-реномираните, приятелят ми е с такива и започват да му стават неудобни след 12+ часа носене.
Dagichka
05-26-2015, 16:32
хм, някой правил ли си е тест за непоносимост към храни и дали наистина показва точно или са пари на вятъра? една позната отдавна ходи, изръси се към 100 лева ли колко и й бяха дали голям списък с храни и дали влияят зле или не
понякога забелязвам, че се изпъпчвам (повече от обикновено и то когато не ми предстои цикъл :д) ей така от нищото и се чудя дали пък не е от някоя храна или просто стрес..
Не е въпрос, но искам да си кажа някой прекрасен ден какви прекрасни неща ще си взема :д
значи първо, което се надявам да е в следващите един-два месеца са ето тези обувчици http://global.ecco.com/en/collection/ladies/flat-shoes/dlite-246623-01466
ама нз още дали червени или жълти, повече ми харесват жълтите, някак по-свежи са, но пък с червените см си харесала една чанта, която много ще им ходи, а и харесвам червени обувки... ще го реша, де
ето я и чантата https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10923542_854281204622625_4980505379104837261_n.jpg ?oh=c33e540a7b1bcdfb106c52080f35342d&oe=55FD0430 <3
и планирам и едни черни конверски, мечтая си за тях от години
също така, някой прекрасен богат ден ще си напазарувам ето такиви http://www.pyrexuk.com/produits/storage.html че душата ми се извади с тези пластмасови кутии. Тавичките са прекрасни и стават и за печене и за хладилник и си имат и силиконови капаци и най-важното - стъклени са и се мият лесно и ги обичам
само нз откъде се пазаруват и колко милиони струват, но в момента не се тормозя с подобни черни мисли
благодаря за вниманието
102thedream
05-27-2015, 13:49
звучиш комплексарски :Д
искам да си пазарувам скъпи неща, а нямам пари :с
Deadlock
05-27-2015, 14:52
Евок, откъде е чантата, много ми хареса! Обувчиците също са симпатични.
Сега ми хрумна и въпрос - ще имам път към Сф през юни и бих пазарувала, ако си набележа конкретни магазини предварително, че да не губя време и енергия в рандомнес. Интересуват ме магазини за качествени обувки и чанти, нещо тип ecco, но да са български или поне не толкова разпространени (да ги нямам тук ми е мисълта). Идеи? ^^
kalpazanka
05-27-2015, 14:57
За магазини нямам идея, но мога да понахвърлям марки- Ина, Гарант-Ф, Мегияс :) На първите две номерацията на обувките си отговаря перфектно. :) На Мегияс някои модели са ги кръщавали по размер малко разнопосочно :D
Dagichka
05-27-2015, 15:05
ааа, тази чанта съм я виждала във фейсбук страничка, една мацка ги правеше много хубави ^^ но забравих коя точно, така че и аз ще помоля за линкче :д
Безцветните лещи на Bausch & Lomb са ставащи, аз също ги носих повече от 2 години, но всъщност има много по-удобни лещи от тях. А цветните им за носене не стават и познавам много недоволни като мен, които след няколко часа носене са искали да си издерат очите.
galaxy29
05-27-2015, 17:28
боряна и детлоки, тея обофки приличат на галоши... ;/
therichbitch
05-27-2015, 17:45
Интересуват ме магазини за качествени обувки и чанти
Мегияс :)
Я пак?
Salamander, Gabor, Gianni, макар че там някои модели са пълни боклуци за цената си. Сега ще дам 150 лв за лак, пък ако ще подметката и обувката със сплав да са скрепени.
anonymous908491
05-27-2015, 17:52
искам да си пазарувам скъпи неща, а нямам пари :с
Това въобще не прозвуча селски
https://www.facebook.com/hellovioleta?fref=ts
много са ѝ яки чантите, харесала съм си три :д
пафче, в твоите очи са галоши, в моите са удобни и прекрасни нещокатопантофки
папугай, *дърабъра, мн започнах да се обяснявам*
та така де, може би малко прозвуча селски :д
Взех си машинката за кола маска и мисля днес за първи път да се пробвам да си направя кола маска на краката. Обаче да питам, когато дърпам, да опъвам ли кожата? Казаха ми, че така трябвало, защото иначе се получавали синки?
therichbitch
05-29-2015, 13:45
Да, и дърпаш максимално хоризонтално на кожата, т.е. назад, а не нагоре и назад, защото тогава със сигурност ще ти се получат подкожни кръвоизливи.
anonimnata15
05-29-2015, 13:47
Zdraweite :) Vuprosa e malko lichen , no reshih vse pak da popitam , dali nyakoi poznawa ili pone znae ginekolog , koito priema bez naprawlenie i roditelsko suglasie , zashtoto sum nepulnoletna , a mi tryabwa.. ? tc :/
Да, и дърпаш максимално хоризонтално на кожата, т.е. назад, а не нагоре и назад, защото тогава със сигурност ще ти се получат подкожни кръвоизливи.
Как хоризонтално по обиколката на крака ли ?
therichbitch
05-29-2015, 14:10
Не напречно, просто възможно най- близко до кожата, не отделяш лентата нагоре.
Гледай клипчета в youtube, има адски много.
Не напречно, просто възможно най- близко до кожата, не отделяш лентата нагоре.
Гледай клипчета в youtube, има адски много.
А ок! Мерси!
А дали като са още такива като мъх не точно мъх ще ги хване кола маската?
Zdraweite :) Vuprosa e malko lichen , no reshih vse pak da popitam , dali nyakoi poznawa ili pone znae ginekolog , koito priema bez naprawlenie i roditelsko suglasie , zashtoto sum nepulnoletna , a mi tryabwa.. ? tc :/
повечето гинеколози приемат, но ще трябва да си платиш пълната такса за преглед
защо не си вземеш направление? Помоли личната да не казва на вашите
kaRamella
05-29-2015, 17:04
Всички гинеколози приемат без направление,но ще си платиш прегледа - 20-50лв.
bitterkiss
05-30-2015, 16:57
Мисля да се боядисвам с къна. Взех си цвят патладжан, косата ми е по-тъмно кафява. Нали няма да стои прекалено ярко?
ако това на аватара е твоята коса, според мен ще стане само с такъв отенък
Въпрос към тези, които пазаруват от интернет и по-специално с paypal
Сега си влязох в акаунта за първи пъ от доста време насам и пише, че ми е блокиран поради unusual activity и не ми дава да го ползвам по никакъв начин
How can I get my account access restored?
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.
To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.
We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.
Once you complete all of the checklist items, your case will be reviewed by one of our Account Specialists. We will send you an email with the outcome of the review.
Така, това е, което пише там. Като цъкна на resolution center пише, че тр да им пратя сканирана лична карта или паспорт,да си сменя паролата и да си сменя секюрити въпросите. На мен въобще не ми се вижда редно да им пращам лични документи, та се чудя на вас дали ви се е случвало подобно нещо?
На мен ми се наложи да правя подобно действие с алиекспрес. Малко по - различен случай беше, но пак ми искаха същите неща. Пратих им сканирана лична карта, разблокираха ми парите и не е ставало нищо необичайно.
Аз бих се притеснила как се е стигнало до този unusual activity.
Не ми се е случвало, но unusual activity е примерно, ако пазаруваш от IP-та в различни държави например. Може да се сметне, че някой ти е хакнал акаунта и го ползва от чужбина. А това с личната карта е просто да потвърдят, че е твоя.
Dagichka
06-04-2015, 09:31
аз имам въпросче, отскоро си минавам ръцете и подмишниците с епилатор и на 5-6-7 места ми текна кръвчица :д има ли начин да го предотвратя това, защото остават розови петна, които не се махат с дни
anonymous908491
06-04-2015, 10:08
Така, това е, което пише там. Като цъкна на resolution center пише, че тр да им пратя сканирана лична карта или паспорт,да си сменя паролата и да си сменя секюрити въпросите. На мен въобще не ми се вижда редно да им пращам лични документи, та се чудя на вас дали ви се е случвало подобно нещо?
Не се регистрираш с лична карта, нямат право да ти я изискват. Би трябвало да имат опции за смс, така е почти навсякъде, мързи ме да гледам сега там, но би трябвало да го има.
аз имам въпросче, отскоро си минавам ръцете и подмишниците с епилатор и на 5-6-7 места ми текна кръвчица :д има ли начин да го предотвратя това, защото остават розови петна, които не се махат с дни
Няма как, с времето кожата ще свикне, космите ти ще станат по-тънки и вероятно ще спре.
sunshine :**
06-04-2015, 17:09
Здравейте, до сега не съм ползвала слънцезащитен крем за лице и имам питане - оставя ли мазен слой ? Насочила съм се към един на Ла рош за проблемна кожа, но приемам и други мнения.Благодаря предварително :)
LoadRunner
06-04-2015, 17:21
Някой ходил ли е на Шоуто на Слави като публика, билет ли си купуваш или нещо от сорта?
anonymous908491
06-04-2015, 19:29
Някой ходил ли е на Шоуто на Слави като публика, билет ли си купуваш или нещо от сорта?
Не вярвам, че някой би си купил билет, по-вероятно е да ти платят, за да го гледаш.
LoadRunner
06-04-2015, 19:31
Мисля да ходя на рожденния му ден
anonymous908491
06-04-2015, 19:34
хехехехе, той някви специални подаръци ли раздаваше тогава ?
therichbitch
06-04-2015, 19:42
На шоуто или на водещия?
sunshine :**, на мен всички, които съм ползвала, са ми оставяли мазен филм, но винаги са били с висок фактор (50+)
Дъгичке, ползвай някаква бебешка пудра, която успокоява раздразнената кожа.
Здравейте, до сега не съм ползвала слънцезащитен крем за лице и имам питане - оставя ли мазен слой ? Насочила съм се към един на Ла рош за проблемна кожа, но приемам и други мнения.Благодаря предварително :)
Всичко, което съм ползвала от Европа е било страшно противно и омазняващо. Anthelios на La Roche ми стоеше потресаващо отвратително. Ако успееш да намериш нещо изцяло с физични филтри, те не оставят мазно, но оставят бяло. Ако сложиш малко грим отгоре обаче стои в пъти по-добре от мазнотията.
Знам, че никой не ме е питал, но азиатските слънцезащитни кремове са в пъти по-добри от всичко избробвано европейско.
LoadRunner
06-06-2015, 18:06
На шоуто или на водещия?
ами то май и на двете беше полезно
5 кинта е билета,
шматка
от ндк
anonymous908491
06-06-2015, 18:31
Ива знае най-добре, има всичките му албуми, плакати по стените, автограф на лявата гърда и подобни неща, които само болните фенове притежават.
и имам татуировка с лика му
anonymous908491
06-06-2015, 18:50
Лъжеш, освен да е толкова малка, че да не съм я видял.
отзад на врата е. нали ходя все с пусната коса и не се вижда
anonymous908491
06-06-2015, 18:55
Другия път ще те огледам внимателно, русата коса прозира и ще се вижда.
anonymous908491
06-06-2015, 19:04
Сигурна ли си, не е ли възможно да грешиш ?
anonymous908491
06-06-2015, 19:24
Ако знаеше, каквото и аз, щеше вече да си си признала.
Някой може ли да ми препоръча шампоан против косопад за не повече от 6 лв :)
102thedream
06-06-2015, 19:46
за рождения ден няма билети с цел да не се натискат хората заради телевизорите телефоните и там квото беше
направили са го за хората които са били гости през годината между рд-тата да участват в томбола и получават покани
anonymous908491
06-06-2015, 19:46
:)
гледаш ли мача?
Ако ми се гледа балет, ще отида на Лебедово езеро, поне там си заслужава.
Някой може ли да ми препоръча шампоан против косопад за не повече от 6 лв :)
Кучешките са добри, много хора ги ползват.
е, не си прав, брат. хубав мач се получи.
http://fakti.bg/img/news2015/145235/7c08cfd655ecf38654cc19384aaab2a9.jpg
не мога да намеря снимка с прободната рана. ако е това, което се червенее, то тогава не е в сърцето, а може би в ммм.. далака.
исках да покажа позата му ;д
тия жорналисти нямат срам, ей
therichbitch
06-06-2015, 20:09
...
Доколкото помня, рождените дни и на предаването и на водещия са бая далеч.
От сега ли има идиоти, които си купуват?
102thedream
06-06-2015, 20:16
Доколкото помня, рождените дни и на предаването и на водещия са бая далеч.
От сега ли има идиоти, които си купуват?
какво общо има рождения ден на водещия.............?
аз ли 2мъч водка или кво
искам да кажа че с цел да се избегне да се бутат за билети за рождения ден на предаването
са го направили които ходи през годината на предаването на участва в томбола с която печели билет за деня на рождения ден и наградите
anonymous908491
06-06-2015, 20:21
не мога да намеря снимка с прободната рана. ако е това, което се червенее, то тогава не е в сърцето, а може би в ммм.. далака.
исках да покажа позата му
тия журналисти нямат срам
Сърцето е там в средата, а не както си мислят отляво
therichbitch
06-06-2015, 20:24
102, откъде да знам :lol:
Не се интересувам, може да раздава подаръци и за своите рождени дни, да печели публика...
Сърцето е там в средата, а не както си мислят отляво
знам, че е в средата с една идея по-вляво, но тук ми се вижда много долу. трудно е да се прецени от ъгъла.
стана ми тъжно.
и знам как се пише
беше нарочно
anonymous908491
06-06-2015, 21:08
стана ми тъжно
От кво, казаха, че е умрял веднага, не се е мъчил.
как да не е? нали се бил обадил на някаква приятелка, че е ранен.
снимките се запечатиха в съзнанието ми и сиг ще сънувам кошмари. не мога да си представя какво е на родителите му...
anonymous708973
06-06-2015, 21:17
знам, че е в средата с една идея по-вляво, но тук ми се вижда много долу. трудно е да се прецени от ъгъла.
стана ми тъжно.
Определено е по-долу от сърцето.
Потресаващо е колко е пошла "журналистиката".
anonymous908491
06-06-2015, 21:17
На никой не се е обаждал, измислят си вестниците, но първо фантазиите тръгват от куките.
Определено е по-долу от сърцето.
Потресаващо е колко е пошла "журналистиката".
да не решите, че съм някъв капацитет, но прободната рана може и да е на пъпа и пак да е промушен в сърцето