View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Те са за диабетици, на теб няма да ти навредят, но също така и няма да ти помогнат.
Някви витамини пробвай, май Е беше за рани, но не съм сигурен.
therichbitch
09-25-2015, 19:25
Мерси, изредих си 3 антибиотика в съзнанието, не се сетих за витамини )
Антибиотик за рана, а се чудиш после защо се разраняваш лесно и трудно зараства.
Ако имаше куче можеше да го накараш да ближе раната, те имат някви неща в слюнката и зараства бързо.
Дотичке, има кремчета, които при интервенция на принципа на издълбаване на кожата спомагат регенерацията. Повечето от тях обаче са с лекарско предписание, доколкото помня от чуждите опити из къщи.
Ричи, може да ти звучи изтъркано ама пробвай с крем Здраве.
Аз си търся някакъв добър ексфолиант за лице и измивен гел. Ексфолианта ми сега е на Виктория бюти ама не ми харесва като аромат въобще, много е изкуствено и направо противно. Гела ми е някаква емулсия на Балеа в малка, лилаво-розова опаковка и смърди на боя за коса, освен това кожата ми седи мазна от него и някак не я чувствам добре изчистена. И имам подозрения, че от едно от двете неща се изпъпчвам ама не знам точно от кое, защото не мога да ги хвана просто. Мерси предварително.
FunkyPie
09-25-2015, 19:44
Ако имаше куче можеше да го накараш да ближе раната, те имат някви неща в слюнката и зараства бързо.
предполагам говориш за ензимът лизозим, който е антибактериален
те се ближат, за да 'промият' раната
и хората го имат тва
//не съм запозната с кучешката слюнка, но това ми дойде на ум
не съм запозната с кучешката слюнка, но това ми дойде на ум
на вкус е като човешката
therichbitch
09-25-2015, 19:55
Антибиотик за рана, а се чудиш после защо се разраняваш лесно и трудно зараства.
Дефламол и Гентамицин са за ранички/изгаряния/разранявания.
Тори, мерси, но крем Здраве не доближавам повече до кожата си след един мн злощастен случай с подобно претъркване на крака. То си е пришка, не баш рана (да чукна на дърво) Ох, боли ме даже като си лежа.
--------------
За измивен гел мога да предложа един с маслина, само да погледна коя марка е. Мисля, че беше точно на Виктория Бюти. Знам за кой ексфолиант говориш и наистина мирише гадно, един с каисии май че беше, но гелът не е такъв. Много лека и приятна миризма, не се пени като за световно и хубаво почиства. Не чак радикално, но поне не изсушава кожата.
Имам този с краставицата аз. Иначе мерси, ще поогледам дали го има и къде и ще се снабдя.
LoadRunner
09-25-2015, 21:07
аз сега къде да напиша че ми е мн тъпо?
аз сега къде да напиша че ми е мн тъпо?
а аз къде да напиша, че измръзнах на боклук, но си заслужаваше за тоя концерт?
therichbitch
09-26-2015, 07:11
Имам този с краставицата аз. Иначе мерси, ще поогледам дали го има и къде и ще се снабдя.
Излъгала съм те. На nature og agiva e.
Ето този: http://safo-bg.info/4065-thickbox_default/-agiva-lives-face-wash-gel.jpg
А за ексфолиант (само че само за устни) аз си правя вкъщи и смея да твърдя, че никой купен няма толкова добър ефект в/у устните ми като този- захар, хубав мед, зехтин, арганово масло, портокалово масло + капка две сладкарска боя, за да стане червеничък :Д Може на цялото количество да се сложи капка масло от канела, но на мен ефектът надути устни не ми допада, нито пощипването, така че не слагам.
therichbitch
09-26-2015, 07:24
Просто се сетих и споменах, за лице самите съставки не са много удачни за всеки. Медът при някои дава силни алергии, нанесен на големи участъци по кожата.
А за боята, която е на водна основа, явно няма смисъл да обяснявам защо не боядисва дори грам и устните.
Teodora.1000
09-26-2015, 08:48
Здравейте, не успях да намеря темата, по която да пиша, но искам да ви предложа това, с което се занимавам.Правя различни подаръци, за вашите любими хора. Ако искате да ги изненададе и да им покажете колко много ги обичате аз мога да ви помогна, Изработвам всичко сама по вашите предпочитания, на съвсем ниски цени и ги пращам по еконт.Бързо, лесно и удобно за тези, които нямат време да го направят сами :) Например: 101 причини да те обичам, обичам те на 100 езика, писмо в бутилка и т.н.Ако някой се интересува, нека се свърже с мен на лично съобщение. :)
LoadRunner
09-26-2015, 17:00
а аз къде да напиша, че измръзнах на боклук, но си заслужаваше за тоя концерт?
на слави ли
Например: 101 причини да те обичам
хехехе, наистина ли си в състояние да измислиш 101 причини някой непознат да обича някоя непозната ?
therichbitch
09-27-2015, 08:11
Зехтин + боя на водна основа -> не (ми) боядисва.
Защо си пробвала да направиш ексфолианта си за лице червен О.о.
Трябва да напиша кратко разказче на английски език. Темата му е случка през ваканцията.
Teodora.1000
09-27-2015, 13:57
Не мога да разбера защо реагираш така остро.Да, в състояние съм, както и всеки друг би го направил, ако има желание и време разбира се.За тези които нямат време, просто искам да помогна.Относно това, че са непознати за мен,да така е, но любовта си е любов, така че няма какво да коментирам повече.Живеем в свободна държава и просто исках да вмъкна това тук, защотоо не намерих подходящият раздел ;)
Не мога да разбера защо реагираш така остро.Да, в състояние съм, както и всеки друг би го направил, ако има желание и време разбира се.За тези които нямат време, просто искам да помогна.Относно това, че са непознати за мен,да така е, но любовта си е любов, така че няма какво да коментирам повече.Живеем в свободна държава и просто исках да вмъкна това тук, защотоо не намерих подходящият раздел ;)
тва, че е свободна държава не значи да се рекламираш навсякъде ;д
therichbitch
09-27-2015, 22:39
за да е хубав, ест :д
:cool: :cool:
На мен кокосовото ми дразни много лицето.
Наскоро прочетох някъде, че било 'комедонично' и явно при мен има и този ефект.
FunkyPie
09-28-2015, 06:27
:cool: :cool:
На мен кокосовото ми дразни много лицето.
Наскоро прочетох някъде, че било 'комедонично' и явно при мен има и този ефект.
на мен пък ми го изчисти ;о
LoadRunner
09-28-2015, 20:04
мхм
ко стана с този референдум имаше ли нещо за него там?
ко стана с този референдум имаше ли нещо за него там?
мне
Някаква идея как да разкарам черните точици, които остават след бръснене? Ексфолирам, но не помага много.
Obsebvashta
10-08-2015, 05:41
Мисля да си пробвам епилатора, който си купих върху краката, но четох тук, че било добре в началото да стане това с кола маска. Да кажа само, че не са ми много окосмени с изключение на прасците ми където работа е зле и ми е неудбно. Какво мислите епилатор или кола маска?
Първите няколко пъти било то крака, ръце, интимна задължително кола маска, защото в противен случай косъмчетата стават като мъжка брада.
Но си 12 гледам само и ако може да изчакаш още, изчакай.
Ако някоя от вас е запозната с това..Имам iphone 5s и преди качвах снимки и ми се качваха в албум iOS в facebook, сега ми се обнови iOS-a na 9.02 и снимките ми се качват в албум 'качени от мобилния' ..не че ми я някакъв проблем или някаква важност, но бих искала ако някой знае дали има някакъв начин да го поправя или освен да изчакам докато ми се обнови отново ios-a и се оправи някакси от самосебе си :D
dream1707
10-11-2015, 22:58
Тъй като не ми се пишеше отделна тема. Някой може ли да ми препоръча добър татуист в София :)
П.С .. извинявам се, със закъснение видях темата за татуйровките по-долу.
qwerty71
10-12-2015, 20:00
От къде мога да си купя фалшива обица за септум като тези http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/qWkAAOxyBotTZkmI/$_35.JPG (черна/сребриста) от София? И горе-долу каква цена са?
kalpazanka
10-15-2015, 09:30
Да разчиствам ли или още ви се цвъка?
Да разчиствам ли или още ви се цвъка?
много бързо мина тоя 1 месец бе, баааси :Д
за да не ме погнеш и мен:
за кой да гласуам,е?
Obsebvashta
10-17-2015, 07:46
Първите няколко пъти било то крака, ръце, интимна задължително кола маска, защото в противен случай косъмчетата стават като мъжка брада.
Но си 12 гледам само и ако може да изчакаш още, изчакай.
Ама как така интимна, трябва да се събличам пред козметичката ли?
kalpazanka
10-17-2015, 08:03
^Или ще ти даде хартиени прашки за еднократна употреба и само ще *мести* бельото, докато маже и дърпа.
Ама как така интимна, трябва да се събличам пред козметичката ли?
Спокойно, тя е свикнала с такива гледки, не е страшно.
^Или ще ти даде хартиени прашки за еднократна употреба и само ще *мести* бельото, докато маже и дърпа.
Утф?! Хартиени прашки? :о Даже не съм чувала за подобни работи. :д И къф му е смисъла на тва, щом ще го мести, за да маже?
Е, лол, първо, че няма да.види всичко. Второ, по-удобно е да държи "прашката" отколкото да те кара теб да опъваш, или недай си боже тя да пипа. А иначе, някои оставят твоите си гащички, но мен не ме кефи така, защотл се разтягат и цапат.
Ат алл, по-хигиенично е.
Преди години като започнах да си правяь все още нямаше такива неща и не ми беше много комфортно.
Преди години като започнах да си правяь все още нямаше такива неща и не ми беше много комфортно.
Прозвуча така сякаш е било през 90-те години.
LoadRunner
10-17-2015, 20:18
някой чувал ли е за лечебните свойства на кестените :Д
бабата на един пр ми каза да си сложа кестени под възглавницата ХД ако не мога да заспивам ... някой...нещо?
LoadRunner
10-17-2015, 20:21
ти проблеми със съня ли имаш
Прозвуча така сякаш е било през 90-те години.
:Д
Е, как няма да види всичко, като трябва да махне всичко? В смисъл аз тия хартиени гащи си ги представям като обикновени, тоест трябва да ги отместиш. Нз, тва е една такава малка зона, какво да я покривам на части, тя за 10 мин е готова.
ем, може да не ти види... органите :д
смисъл, тази част от теб, по която така или иначе няма косъмчета, но трябва да се... отмества, за да успее да изчисти всичко. В случая се отмества с гащичките, те затова служат.
някой чувал ли е за лечебните свойства на кестените :Д
бабата на един пр ми каза да си сложа кестени под възглавницата ХД ако не мога да заспивам ... някой...нещо?
едно време баба ми ми беше казала да си сложа кестени под възглавницата, и тя имаше 3 под нейната, и под моята слагахме и изобщо всички спахме с кестени. Сякаш беше модерно, дори и други ни казваха, че го правят. Нямам идея за кво е и дали помага, ама пробвай :D
Естествено, че не помага. Не мога да повярвам дори, че се обсъжда това. :Д
LoadRunner
10-18-2015, 12:38
не помага да, е аз съм само с два хахах щото вчера толкова видяхме по пътя ама май тр да са 5броя кестени ХД
така че ще ъпдейтвам в следващия месец
Момичета, четох че кокосовото масло се продава доста скъпо (от сорта на 20-30лв за бурканче), а тук го намерих за 2 паунда. http://ecx.images-amazon.com/images/I/813RU%2BkR%2BDL._SL1500_.jpg Фалшиво ли е или да го вземам?
не помага да, е аз съм само с два хахах щото вчера толкова видяхме по пътя ама май тр да са 5броя кестени ХД
така че ще ъпдейтвам в следващия месец
Това става, ако живееш в гората.
Идеята е нощем да дойдат катерици
и да ти пеят приспивни песнички
от благодарност за кестените.
therichbitch
10-19-2015, 19:17
:lol:
LoadRunner
10-19-2015, 20:02
само да не помислят нещо друго за кестени и да си го приберат в бузите
честно казано едва ли ще ми е много неприятно
само да не помислят нещо друго за кестени и да си го приберат в бузите
честно казано едва ли ще ми е много неприятно
зоофил ;/
А защо пък да не работи? То очевидно, че слагайки ядки под възглавницата си нищо няма да стане, но спокойно на база плацебо може да има ефект. Говорите как тези неща са глупости, но като лекарката ви даде хомеопатични лекарства джвакате ли джвакате... Нещастия
банда, реших да дам втори шанс на една маша за коса иии пак я пробвах, обаче просто НЕ МОГА ДА СЕ НАКЪДРЯ
изгледах сигурно десет видеа HOW TO CURL YOUR HAIR и пак не можах да схвана принципа
машата ми е с щипка, малък диаметър
ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е как става това нещо?
Аз колкото пъти съм се къдрила, все го правя под ъгъл от връхчетои не ползвам щипката, а направо увивам крайчето коса около машата и държа с пръсти. С лак/вакса не съм пробвала обаче, че косата ми задържа малко така или иначе, та обикновено не целя да гоня еднорози.
LoadRunner
10-21-2015, 17:09
ъпдейтвам, още не съм намерил 3 кестена
карам с 2 и няма голям ефект :/
Аз колкото пъти съм се къдрила, все го правя под ъгъл от връхчетои не ползвам щипката, а направо увивам крайчето коса около машата и държа с пръсти. С лак/вакса не съм пробвала обаче, че косата ми задържа малко така или иначе, та обикновено не целя да гоня еднорози.
ms, CHOVEK
ще пробвам
въпреки че избягвах да пробвам това, защото ме е страх от горещи повърхности
>днес си сложих слънчевите очила докато пържех картофи
Ахахаха, и аз не обичам горещо, даже купичките от микровълновата на по минута, минута и половина вадя с ръкохватки. Ма тва сава с крайчеца на пръстите, хах. А и винаги можеш да си поиграеш малко и със щъркелче да държиш. Не пари повече, отколкото ако се изправяш и държиш пресата през плочите.
kaRamella
10-22-2015, 15:02
за картофите използвай фритюрник
за косата
отвън навътре, може и без щипката
по-лесно е. :)
LoveInfect
10-22-2015, 19:48
Аз веднъж да се изправя с преса, косата ми се изсушава и цъфва като набраздена клечка... съвети?
Къде във Варна има хубави якета от естествена кожа?
kalpazanka
10-23-2015, 20:23
Къде се изгуби Хаяши?
Аз веднъж да се изправя с преса, косата ми се изсушава и цъфва като набраздена клечка... съвети?
Много маски и грижа, термозащитен продукт и редовно подстригване на връхчетата. Много зависи и с каква коса си - мазна, суха, тънка, увредена, боядисана и т.н. Ползвай хидратиращи продукти, както и възстановяващи. Друго важно, според мен, е да не използваш най-високата температура на пресата. Това пак зависи от самата коса, ако си с тънък косъм, не е нужно да се изправяш на 200 градуса.
Ако си търсиш подходяща козметика, дай повече детайли и ще ти препоръчаме нещо.
FunkyPie
10-25-2015, 13:14
някой ползвал ли е сухия шампоан на balea от серията trend it up, които миришат на ванилия? пяната им ме кефи и си взех за втори път, а сегашния ми сух шампоан не мирише някво мн готино и бих разнообразила
бтв колко струва също, щото нямаше етикетче за цена -.-
Ползвах, ама с друг аромат. Това е най-гадният сух шампоан, който съм имала, изхвърча в боклука след втората употреба. Ужасно ме сърбеше главата от него, кожата ми започна да се бели на парцали и да пада.
Струваше малко пари, по спомен 4-5 лв.
LoadRunner
10-25-2015, 18:34
Къде се изгуби Хаяши?
последно чух че нивеа са я взели да експериментират нов крем против бръчки и от тогава я няма
сигурно нещо не е минало по план
weheartiit
10-25-2015, 19:35
Някой може ли да ми каже дали има начин да сложа
пухче на качулка на яке?Купих си ново яке,много ми харесва и
има качулка без пухче,а си мисля,че ще изглежда много по-добре със. :D
Та има ли как да и сложа без да го съсипя.
Надявам се да сте ме разбрали,знам,че не обясних много добре. :D
някой да знае от кой филм е тази сцена
http://33.media.tumblr.com/c5e7355b0100b6ffcd5045bf0bd2a02d/tumblr_n92lkszysw1rwwmgao1_500.gif
kalpazanka
10-25-2015, 22:25
последно чух че нивеа са я взели да експериментират нов крем против бръчки и от тогава я няма
сигурно нещо не е минало по план
Супер забавен си, да. Къци вече няма да е самотен.
...Rammstein...
10-26-2015, 10:51
някой да знае от кой филм е тази сцена
http://33.media.tumblr.com/c5e7355b0100b6ffcd5045bf0bd2a02d/tumblr_n92lkszysw1rwwmgao1_500.gif
Мисля,че беше от туин пийкс
Не
FunkyPie
10-26-2015, 14:30
ем като потърсих изображението с магическия гугъл тоя филм излезе so да
Obsebvashta
10-27-2015, 19:00
Засега се отказах от интимната...Срам ме е! Оправиха ми само краката и станаха много готини.
Оправиха ми само краката и станаха много готини.
кво им имаше, че се е налагало да ти ги оправят ?
Obsebvashta
10-27-2015, 19:08
кво им имаше, че се е налагало да ти ги оправят ?
Правиха им кола маска.
Правиха им кола маска.
На плаж ли ще ходиш, къде, може ли да дойда с теб ?
LoadRunner
10-27-2015, 19:24
Супер забавен си, да. Къци вече няма да е самотен.
Къци не е самотен, има си къща, 7 местна "кола", жена и деца
Obsebvashta
10-27-2015, 19:26
Не на фитнес ходя.
имам чувството, че си алтър егото на рабалка ;/
NomNomNom
10-28-2015, 05:50
^ има надежда за хората, откривам я в ракши. Нищо.повече няма да кажа, вече ме погнусява цялата история :д
Знам за какво говориш. :Д Доста болно, да.
LoadRunner
10-28-2015, 20:28
искате да кажете че това е нова рабалка
така ли
Момичета някоя от вас къносва ли се? Защото ми се иска лека промяна в цвета, но тъй като не искам да си тормозя косата, а съм чувала, че къната подхранва се спрях на този вариант. Ако може да дадете някакви отзиви, доволни ли сте, каква къна ползвате и т.н ще съм много благодарна.
Попадна ми Naked 2 за малко та ако някоя от вас има снимка с грим, направен с тази палитра, моля да я прати дали на лично или тук. Не че не мога да сътворя идея сама или няма да гледам видео уроци за вдъхновение, но просто да си имам още идеи. Мерси!
Lourenço
10-30-2015, 13:15
https://www.google.de/search?q=naked+2+looks&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI7orGvrDqyAIVQg8PCh23BAnv&biw=1366&bih=667
https://sassysapperstein.files.wordpress.com/2014/03/img_1281.jpg - LOL
Ама аз не питах за гугъл, него го ползвах вече. :д Как да е, де. Мерси.
LoadRunner
10-30-2015, 18:04
абе хора някой свалял ли е от soundcloud.com
тр ли да се регна, никъде не виждам как се сваля, и не ми се регва ако не може да се сваля принципно
пък искам една песен от там
Сваля се всичко или почти всичко с бутона за сваляне или се сваля стрийма.
Дай линк към песента
LoadRunner
10-30-2015, 18:49
никъде не виждам бутона и май е само за слушане
https://soundcloud.com/dj-haxor/fall-2015-dj-haxor-remix
намерих я другаде обаче
Това е платен канал, продават ги, а не са free. Иначе е стрийм, или го сваляш с адон за мозилата, или го пускаш да се зареди и го вадиш от кеша на IE, или подобно е със запис на кеша в Опера.
NomNomNom
11-01-2015, 11:09
Другарчета, шампоан за всекидневна употреба? Щадящ, защото имам проблемна кожа на главата. Ползвам иначе на виши против пърхот, ама не мога всеки ден след плуване, а ако я мия без, става една смачкана.
NomNomNom
11-01-2015, 11:50
Имам бебешки, ама от него ме сърби главата после .. ( на нивеа). Ще експериментирам с някоя друга марка от аптеката.
Добри фризьори във Варна? Чувала съм за тези на Капанов и Кина Кудева, но някой с впечатления?
Здравейте нуждая се от помощ помогнете ми. Става въпрос за домашна работа по философия.
1. Може ли да се открие софистика в А) Рекламите Б) Религиозните секти В) предсказания от различен характер и ЗАЩО ?
Моля ви помогнете ми спешно е ... Ще съм много благодарна.
На нивеа шампоаните са кофти, да. Пробвай клоран
ама не мога всеки ден след плуване
Слагай шапка, даже не знам как са ти позволили да плуваш без, това е задължително за тези с дълги коси или с повече коса
То и с шапка се ебава косата. Първо, че има.талк, а дори и да няма, пак влиза малко вода и в комбинация с гумата и хлора става една приятна каша
NomNomNom
11-01-2015, 13:02
Слагам, ама нали пак се мокри леко и ми е неприятно после.
Иначе, тейнкс пинки, тук има еквиваленти на дм, ама са слабо заредени за бебета, ще отскоча до аптека и ще дам фиидбек :д
Талк се слага, за да не се залепи, все пак е гума, но се измива преди да си я сложиш на главата.
Косата не се мокри, а се запарва. Абе вие момичета сякаш като се къпете в банята никога не слагате гумена шапка, че аз трябва да ви обяснявам.
NomNomNom
11-01-2015, 13:13
Не слагам никога ^ :д
Aма Ewok слага, виждал съм я с една синичка.
Винаги съм плувала с шапка и косата ми винаги е била чисто мокра, не просто влажна
Следващия път сложи гумена шапка, а не сламена за плажа.
Aма Ewok слага, виждал съм я с една синичка.
Оп, тук не позна
FunkyPie
11-02-2015, 14:18
лак за коса, който да държи наистина и по възможност да пази от влага (както всички обясняват, че правят) на нормална цена? в тая влага къдриците ми са на облачета след 2 часа ;/
LoadRunner
11-02-2015, 17:53
Значи черен TAFT, това ти трябва, ама черния от едно време със сивичкото не някви с лилавко или бяло, фиксира ти квото искаш, аз само такова слагам от мн години и ако искаш веднага да стегне го бетонираш със сешоар, цената е към 5 кинта, не знам това как ти се струва
държи и на дъжд, при росене ми е държал 1 час
Оп, тук не позна
Цветът ли не познах ?
dream1707
11-03-2015, 19:23
Ще ви интеръптна разговора, за да си изпрося препоръка за хубав крем за лице :D Кожата ми е суха, а зимата дори се бели на места... съотвегно ми трябва силно хидратиращ крем, лек, да не е мазен и по възможност с някакъв фактор. Парите нямат значение, стига да мога да го издиря някъде из София. До сега ползвах на Eucerin aqua porin active, преди това ползвах на Avene някакъв... ако имате идея за нещо по-добре хидратиращо ще съм благодарна ^
Парите нямат значение
Това се казва за нещо важно, например операция, а не за крем за лице.
И да
Ем, забравил съм, така става като одъртееш
Pluviophile
11-05-2015, 13:25
Здравейте момичета, имам суха кожа, която се бели и местата, на които се бели, изглеждат ужасно с фдт. Въпроса ми е дали основата за грим може да бъде от помощ в моя случай?
NomNomNom
11-05-2015, 16:23
Аз бих слагала крем отдолу.
Или бих си взела по-мазен/ течен фдт.
Смесвала съм по - сух фдт с крем.
LoadRunner
11-05-2015, 18:11
Кожата ми е суха, а зимата дори се бели на места...
а зачервява ли се
Pluviophile
11-06-2015, 11:56
Не се зачервява.
L'Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill подобен ли е на Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue? И двата са изгодни, но първият не съм го използвала никога.
LoadRunner
11-07-2015, 09:32
Не се зачервява.
тебе кой те е питал
или това ти е друг профил
dream1707
11-08-2015, 10:50
Нямам друг профил, объркало се е момичето. Бели се около носа.. зачервява се от време на време, но гледам да не се стига до там.
Колкото до другото момиче, с очевидно същия проблем, само с едното трудно ще стане. Прави си маски, купи си хубав хидратиращ крем и ако ползваш фдт, ползвай за суха кожа. Аз си мажех проблемните зони вечер с разни масла или с някакъв мазен крем за ранички (тъй като то си става чак раничка при мен), ползвах на Eucerin продуктите (бая доволна съм, въпреки че на мен ми трябва нещо по-силничко) .. фдт аз ползвам на MAC, но предполагам, че всеки фдт за суха кожа ще ти върши работа... и си слагай крем преди да го нанасяш.
LoadRunner
11-12-2015, 20:44
аз съм ходил на лекар за сухата кожа и тнт
ами значи последното което ми каза тая фармацефвтична акула "докторът" ми изписа synchrobase Omega, обаче ми каза перманентно да се мажа с него и тялото след баня :д той може би е някъв луд за да си е помислил че някой би го правил при положение че 100мл струват 18лв ама за от време на време става и за лице става, попива мигновено и е мазно в добрия смисъл за дълго време, половин ден може да държи
иначе спец за лицето uriage emulsion те прави като манекенче за отрицателно време, и то е безбожно и май не си за него, ама при екстремни ситуации оправя кожата и се слага супер по малко и може не всеки ден.
galaxy29
11-15-2015, 17:01
някой знае ли дали хаяши е добре
kalpazanka
11-20-2015, 19:34
някой знае ли дали хаяши е добре
Да повдигна питането?
О, калпазанке, точно ти ми трябваш.
Напоследък много ми пресъхва устата и гърлото и имам нужда постоянно да пия вода и ако минат два часа без да имам нещо намазано на устните се зачервяват и започват да ме болят. Някакви идеи защо е така?
kalpazanka
11-20-2015, 19:50
Кръвна захар на прима виста, Ewok.
galaxy29
11-21-2015, 01:48
Да повдигна питането?
една съфорумка каза, че е жива
Да повдигна питането?
Добре е, активна е във фейсбук :)
здрасти, хора
опитвали ли сте да се боядисате със смес от боя /подчертавам-боя, без с окислител или оксидант, т.е. просто съдържанието на тубичките/ и балсам/шампоан/маска за коса?
говоря за амонячна боя, такава за кичури-днес намерих че имам една останала наполовина празна тубичка от ето тази:
http://www.farmavita.com/color_farmacolor_essence.php
не мога да намеря точния цвят на боята, няма го в каталозите в интернет, но беше много ярък цвят, водеше се fuchsia
ето снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/656/8065656l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/657/8065657b.jpg
използвах ето този оксидант/окислител заедно с боята, не си спомням в какво съотношение и дали беше 30 или 20:
http://malena-shop.bg/seri-oksidant-okislitel-za-boja-za-kosa-30-70ml.html
та, според вас, какъв ще е резултатът ако вместо оксиданта/окислителя смеся съдържанието на тубичката с балсам за коса или шампоан/маска?
тези дни мисля да пробвам на няколко кичура
update: майка ми каза че няма да стане :D
реших че щом мога да разреждам безамонячна боя с балсам, мога и амонячна, уоу
но не е така явно
:D
therichbitch
11-22-2015, 13:12
та, според вас, какъв ще е резултатът ако вместо оксиданта/окислителя смеся съдържанието на тубичката с балсам за коса или шампоан/маска?
абсолютно никакъв, естествено
Хаяши е жива,поства си в блога. Сигурно е заета да пробва нова козметика просто.
LoadRunner
11-22-2015, 14:27
момиче на каква височина смятате за ниско?
FunkyPie
11-22-2015, 14:54
под 1 и 80
LoadRunner
11-22-2015, 15:10
под 1 и 80
за момиче ли бе
ти луда ли си
1,65
FunkyPie
11-22-2015, 19:22
за момиче ли бе
ти луда ли си
о видях момче, сори ;д
иначе някъде 160 е ниско ;д
LoadRunner
11-22-2015, 19:39
1,65
ти да не си 2 метра висока
1,65 въобще не мисля че е ниско за моме, смисъл може да е ниско не не и дефектно ниско, според мен де
о видях момче, сори ;д
иначе някъде 160 е ниско ;д
а пък ти да кажеш че 180 е ниско за момче
не знам
аз съм толкова и съм си цял небостъргач
май едните не мислят другите не четат хаха
май около 160 и надолу е истината
FunkyPie
11-22-2015, 20:33
не знам
ми приятеля ми е 190 и сигурно той ми е мярка, нз
kaRamella
11-23-2015, 08:44
1,65 е супер
1,55-1,60 си е ниско
но ако е слаба не ми дреми колко е ниска
По принцип средния ръст на жените у нас е 163, съответно е напълно нелогично това да е ниско.
Аз може би намирам хората под 1.60-1.62 за ниски, но като цяло не мисля, че е грозно, на жените обикновено им отива ниския ръст, стига да не са като гюлета, де. :Д
Горките, а доведената дъщеря на братовчед ми гони 180см, но още е на 15 години, не знам къде ще стигне, вече ме е срам да застана до нея, че скоро ще е над мен.
Аве, 1,62 сме си таман, ве! Не сме ниски!
Хубаво е човек да се чувства добре в кожата си. :Д
kaRamella
11-23-2015, 15:14
Горките, а доведената дъщеря на братовчед ми гони 180см, но още е на 15 години, не знам къде ще стигне, вече ме е срам да застана до нея, че скоро ще е над мен.
сиг носи 44номер обувки,у ж ааа сссссссс
ти да не си 2 метра висока
1,65 въобще не мисля че е ниско за моме, смисъл може да е ниско не не и дефектно ниско, според мен де
не знам
май едните не мислят другите не четат хаха
май около 160 и надолу е истината
160 съм 8-)
Не знам с какво ги хранят сегашните деца, но преди да завърша приятелката ми, която е 165 изглеждаше ниска на фона на останалите момичета.
сиг носи 44номер обувки,у ж ааа сссссссс
защото мъжете по 160см са с 35 номер ли
нормален номер си носи, май е 39 или 40
Препоръчайте ми хубав ВВ/СС крем. Имах на биотен и не е лош, сега съм с нивеа и е ужасен. До 20-тина лв
LoadRunner
11-24-2015, 16:12
къде ще си го прасвиш
на пъпа ли
Дясната дистална част на левия бъбрек.
Дясната дистална част на левия бъбрек.
Ей, от сума време все ми е интересно какво учиш и все ще те питам, съответно и все забравям. Помня, че беше говорила нещо за ветеринарен лекар, това ли е?
Препоръчайте ми хубав ВВ/СС крем. Имах на биотен и не е лош, сега съм с нивеа и е ужасен. До 20-тина лв
Цитирам и тук, въпреки че предложението на Ива не е лошо.
LoadRunner
11-26-2015, 20:24
абе някой пазарил ли е от ибея? и там ли е с пейпал или каква е защитата на потребителя?
Ибей в сравнение с други сайтове няма толкова добра защита на потребителя. Честно казано, зарязах го тотално, само корейската козметика ме привлича от там.
Не знам за кой път вече от както съм регистрирана, но какво да направя за да се смалят порите, да не излизат пъпки и да нямам петна след това - т.е перфектна кожа? 8-) Не знам, Uriage, La roche posay, Lierac, Lumene, Nuxe? Не мисля, че е някакъв сериозен проблем, който да е за дерматолог, но дразни.
galaxy29
11-28-2015, 01:28
не знам за продукти, но общо ще ти кажа, просто да се грижиш добре, почистване и подхранване редовно, пилинг и маски понякога, храни се добре, набавяй си достатъчно вода, почивай си
LoadRunner
11-28-2015, 17:04
Ибей в сравнение с други сайтове няма толкова добра защита на потребителя. Честно казано, зарязах го тотално, само корейската козметика ме привлича от там.
Не знам за кой път вече от както съм регистрирана, но какво да направя за да се смалят порите, да не излизат пъпки и да нямам петна след това - т.е перфектна кожа? 8-) Не знам, Uriage, La roche posay, Lierac, Lumene, Nuxe? Не мисля, че е някакъв сериозен проблем, който да е за дерматолог, но дразни.
ама защо си го зарязала като е с пейпал, защитата е 45 дена от датата на пращане
аз вече си поръчах едни неща и дано да дойдат мамка му щото ги взех от някакъв с нисък рейтинг(смисъл не нисък ама не и с топ рейтинг) ама с най-ниска цена в света
щи кажа и на тебе да си вземеш това http://www.po-krasivi.bg/uriage-d-s-regulirascha-emulsija-za-lice-tjalo-i-skalp-pri-v-zpalena-i-razdraznena-kozha.html щото на мен са ми го изписвали и действа след 5-7 дена
не мисли а просто си го вземи и после кажи дали има ефект че ми е интересно дали и при другите действа
Един алиекпресс има според мен 100 пъти по - добра тактика за отношенията продавач-клиент. Той не си получава парите докато аз не потвърдя, че съм получила и доволна. Винаги са длъжни да ти приложат тракинг, а не като в ибей 'ще ти го пратя само плати еди-колко-си долара' и ти се налага да се правиш на врачка.
Зимата по рядко ли си епилирате краката?Аз имам усештането че ми растат по бавно косамчетата.
^ не
heh
http://earthbalancenatural.com/
някой срещал ли е продуктите им в България? :)
FunkyPie
12-06-2015, 18:06
хематитът има ли магнитни свойства?
kalpazanka
12-07-2015, 19:39
http://img.makeupalley.com/1/3/8/4/2579307.JPG :)
LoadRunner
12-08-2015, 20:01
тия тъпи съобщения как се трият бе, то или едно по едни или всички
аз други опции не виждам
kaRamella
12-08-2015, 20:31
ЙЕЙ ТИ си бил нежно магаренце бе
какъв беше проблема с кожата ти?
http://img.makeupalley.com/1/3/8/4/2579307.JPG :)
Ох, точно това имах. От него намразих Биодерма като марка, отрази ми се ужасно.
сещате ли се за БГ сайт за козметика, в който съставът на продуктите, които се предлагат е описан?
сещате ли се за БГ сайт за козметика, в който съставът на продуктите, които се предлагат е описан?
http://www.phytocode.bg/shop/
хематитът има ли магнитни свойства?Не!
Защо питаш?
kaRamella
12-12-2015, 11:34
ех
не ми отговаряш
сигурно си викаш
фааааааак точно тя ли го прочете , баси.
LoadRunner
12-12-2015, 12:22
абе фак оф бе
и другата също го прочете
FunkyPie
12-12-2015, 15:45
Не!
Защо питаш?
защото в индийския магазин приятелят ми реши да допре хематит до магнит (изглеждат еднакво) и се лепнаха : )) там също така пробутваха зоисит (казвам го така, все едно е гаден минерал, но е хубав) за нещоси с рубин, а нефрита си личеше, че е боядисан камък в зелено; смея да твърдя, че разбирам от минерали, защото са ми хоби не бих препоръчала lokah на никого с такава цел : ) плюс това ми приложиха маркетинговия трик със сложена една цена (оказваща се на нещо друго), а реалната са я закътали, но 'е там' : )
http://www.phytocode.bg/shop/
благодаря ти
ivetto99
12-12-2015, 19:02
Здравейте на всички. Съжелявам,че се включвам в тази тема,но съм нова и все още незнам как да направя тема,за което се извинявам.Искам да ми помогнете,разбира се ако е възможно за избор на няколко телефона.Конкретно съм се спряла на два модела Coolpad Porto или LG Spirit 4G LTE.Нямам кой знае какви големи изисквания относно телефоните.Искам да имат предна и задна камера,които да не са по-малко от 8 и 5,вградената памет 8 (не ми е нужно повече) и батерия-2000 mAh.Относно за двата телефона,които съм си харесала и двата имат свойте недостатъци и предимсва,но сеедно клоня повече към Coolpada.Единственото,което ме притеснява,че когато жената ми го предложи в Мтел и аз за първи път чух тази марка.След като го поразгледах в интернет започна да ми харесва и да ме впечатлява.Впечатлиме невероятната му тънкост 7,99 mm,което си е доста добре.Производителя е китайски,то и LG Spirit 4G LTE производителя е корейски.Ако може си кажете мненията относно двата телефона.Мерси, лек и приятен ден.
moni_swag
12-15-2015, 17:55
На колко години почнахте да се гримирате?
Аз съм на 12 и имам пъпки,които ме притесняват и искам да ползвам коректор.Нормално ли е за моята възраст?
^ о, мисля че бях някъде на 14...
ползвай, що да не? мен ме притесни това че някакви си пъпки те смущават, ама все тая
Снощи за пореден път забравих чайника с вода на печката (след даден момент вече няма вода де), та залепна и сега има емайл или каквото е това по котлона. Въпросът ми е как да го махна и проблем ли е всъщност, че има?
FunkyPie
12-30-2015, 09:11
акне аут хидратиращата серия помага ли с хидратацията след използване на активния крем наистина?
Ползвала съм крема. Помага, да.
LoadRunner
12-30-2015, 20:21
Един алиекпресс има според мен 100 пъти по - добра тактика за отношенията продавач-клиент. Той не си получава парите докато аз не потвърдя, че съм получила и доволна. Винаги са длъжни да ти приложат тракинг, а не като в ибей 'ще ти го пратя само плати еди-колко-си долара' и ти се налага да се правиш на врачка.
аз си получих нещата от ебея и то за под 2 седмици
може и да съм имал късмет
...Rammstein...
01-07-2016, 17:04
Оф имам въпрос: какви бижута биха подхождали на червена рокля? Чантата е черна със златен кант, даже на светлина изглежда много блед,почти бял и обувките са черни,изчистени. Според майка, трябвало злато, а аз нося само сребро и съм в чуденка :(
Злато. Можеше и сребро да носиш, но с тоя златен кант по чантата, няма как иначе. Моята рокля за бала беше някаква коприна и имаше златисти отенъци по мое желание, което не ми позволи да ползвам нещо друго, освен злато. В червилото имаше съвсем лек шимър, обеците ми бяха злато и камъни, по чантата имаше златни кантове и закопчалка...
kaRamella
01-08-2016, 19:36
Червено си е изискан цвят, мисля че е по-добре злато.
LoadRunner
01-08-2016, 20:51
не ги слушай тия дърти циганки
...Rammstein...
01-09-2016, 18:43
Момичетата определено разбират :)
kaRamella
01-09-2016, 19:34
А тук ще се пукна от смях
какво са им виновни дискрийт , че путките им се вмирисват за 30 минути хахха
https://www.facebook.com/MejduMomicheta/photos/a.180555295423946.62213.170482049764604/750946921718111/?type=3&theater
https://www.facebook.com/MejduMomicheta/photos/a.180555295423946.62213.170482049764604/750946921718111/?type=3&theater
"Абе ти пробвай да я носиш 12 часа в тази жега, да видим дали ще е свежест.. "
ахахаххахахахахахха
bloodfrozen
01-10-2016, 08:59
Реших да поразгледам тая страница, направо се потресох от проявилите се коментаторки под другите публикации. :smt104
Препоръчайте ми някаква хубава /имам предвид здравословна/ зърнена закуска, мюсли, трици или нз си кво, което да е ВКУСНО, а не да е с вкус на зърно за тревопасни.
Препоръчайте ми някаква хубава /имам предвид здравословна/ зърнена закуска, мюсли, трици или нз си кво, което да е ВКУСНО, а не да е с вкус на зърно за тревопасни.И аз искам някой да ми препоръча безалкохолна ракия, ама няма ;) !
Сега сериозно - с каква цел търсиш такъв тип храна?
Странен въпрос. Защо? Полезно + енергия. Аз досега карах на нестле фитнес с мед и бадеми, което е мнооого вкусно, но ми казаха, че няма полза и е фул със захар.
Странен въпрос. Защо? Полезно + енергия. фул със захар.Ако искаш чиста, бърза, 100% енергия, която е на практика безвредна, това е захар! Ако си здрава се усвоява бързо и на 100% от организма!
Ако искаш бавни въглехидрати яж нишесте - хляб, картофи, ориз и пак получаваш енергия за по-дълго време.
Ако ядеш...
трици или нз си кво...трябва да си наясно че цеулозата НЕ СЕ усвоява от човешкият организъм, само стимулира (или иначе казано натоварва) червата, докато триумфално завърши пътешествието си по храносмилателния ти тракт в кенефа :D !
Пак не става ясно какво точно искаш и с каква цел в най-общ смисъл.
Ти си уникален, бе, сел мен :д
Две фафли, един шоколад и съм готова :д. Пък след години диабет тип 2. Що не.
Сутрин ще ядеш нишесте, хляб, ориз, картофи. Сериозно ли? Ахах. Верно ли е тва за целулозата? Не думай :о
Ъгли мен, не комуникирай с мен повече.
Препоръчвам овесена каша (основата е прясно мляко + овесени трици), защото можеш да ѝ добавиш каквото ти харесва. Не знам за какво ти трябва, понеже е доста калорична и е подходяща по-скоро за натрупване на маса, май. Аз лично я обичам с мед (и канела), но с мед и сирене също е вкусно.
Две фафли, един шоколад и съм готова :д. Двете "фафли" и шоколада няма да ти стигнат по други причини - не осигуряват всички необходими вещества за правилно функциониране на организма и което е по-лошото - съдържат далеч по-вредни вещества от захарта!
Пък след години диабет тип 2. Що не.Диабет не се получава от консумиране на захар, а от хормонални проблеми, проблеми с обмяната на веществата и е до голяма степен генетичен (НАСЛЕДСТВЕН)! Има далеч по-вредни вещества, които предразполагат към диабет и чистата захар не е едно от тях! Стрес също отключва диабет и това е доказано!
Сутрин ще ядеш нишесте, хляб, ориз, картофи. Сериозно ли? 100% сериозно, аз го правя, както и милиони други хора в Европа. В Азия са милиарди 8) ! Ти к'во - да не си някаква извънземна кифла :D ?!
Верно ли е тва за целулозата? Не думай :оДа, вЕрно е, колкото и да ти се струва невероятно (и неприятно) :D ! Ако беше крава или овца например, щеше я усвояваш и да живееш само от нея :D ;) !
Ъгли мен, не комуникирай с мен повече.Май точно това ще направя - ти си войнстващо невежа и не приемаш добронамерени и обективни съвети или помощ. Излагаш се с простотията си както обикновено и други хора ще ти го кажат 8) :D !
LoadRunner
01-11-2016, 19:47
Ти си уникален, бе, сел мен :д
Две фафли, един шоколад и съм готова :д. Пък след години диабет тип 2. Що не.
Сутрин ще ядеш нишесте, хляб, ориз, картофи. Сериозно ли? Ахах. Верно ли е тва за целулозата? Не думай :о
Ъгли мен, не комуникирай с мен повече.
не го слушай тоя глупендер
аз знам кво питаш щото и аз съм се питал, 1во ги забрави тия измамни мюсли щото вътре има само овесени ядки и 3 стафиди които се опитват да ти продадат за 4лв
най-добрият вариант е да си правиш сама нещо като мюсли като базата винаги да ти е овесени ядки
аз кво си правих до скоро, 1 бана(за вкус), половин ябълка(за вкус), овесени ядки(основа), ленено семе 1 лъжица (ползи), пшеничен зародиш(ползи), орехи макар че с бадеми става най-вкусно и кисело или прясно мляко, с прясно е по-вкусно но пр млякото не е полезно аз ги редувам като ми писне може и малко вода с киселото че да не става много гъсто. Аз не слагам сушени плодове щото не ги обичам много а ти няма да слагаш щото са само захар а сутрин не ти трябва захар
Иначе аз зспирам бананите и не знам с кво ще ги заменя
аа и забрави ги тия работи с мед и канела или сирене, по-гнусно нещо никога не съм опитвал от това (щото съм го опитвал)
Препоръчайте ми някаква хубава /имам предвид здравословна/ зърнена закуска, мюсли, трици или нз си кво, което да е ВКУСНО, а не да е с вкус на зърно за тревопасни.
мех, вземи си някой микс дет продават под 5 лева и си готова. В Билла си имат на тяхната фирма Клевър едни големи пакети, които доста често са намалени, те са овесени ядки, стафиди и там още някви шитни, ама това е основата -овесените ядки като основно и стафидите за вкус. Има и на Никола фармс ли бяха, семейство Никола ли бяха, ама те са по-малки пакети. В Кауфланд също има мега много. Най-оферта ти е да си вземеш някоя изшанена и да си набиваш. Аз са ям няква оранжева, която има и корнфлейкс и още някво нещо като плод, дет не го знам кво е (някво сушено) и не е идеално лоша.
буквално вземи най-евтиния микс и си готова
тва за диабета дори няма да го коментирам, cause you are full of shit fuckboy
LoadRunner
01-11-2016, 20:32
В Кауфланд също има мега много.
В Кауфланда има едни шоколадови торби
У_ни_КALnИI
преди много се наказвах с тях и с прясно мляко ама казах им край отдавна
много захар
тази, която имам в нас е K classic 1 кг с 32% съдържание на плодове. Плодовете са обработени и има 2-3 консерванта, разбира се. Пише, че на 100 гр има 15 гр захар, но тази захар идва главно от плодове, imo.
днес сутринта "ядох" шейк - 2 огромни зрели банана с прясно мляко. Солид шит. Ако имаш, искаш и можеш да му аднеш и някво я фъстъчено, я някво друго масло, за мазнини, че да те държи по-дълго и си ти :Д
FunkyPie
01-12-2016, 07:51
https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=71 https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=58
някой ползвал ли е? помага ли?
и тея 40мл ми се струват бая малко :?
и като цяло да препоръчате измивен гел за проблемна кожа, че руския ми свършва, а няма виждане като да се ходи скоро пак при бабите
а аз през цялото време си мислех, че си мъжко ;с
Баси глупака.Мила, глупавата си ти май, вземи се образовай малко, имаш нужда ;)!
Пробвай да не ходиш до тоалетна 3 дни, да видим дали ще се чувстваш "натоварен" от овесени ядки.Мила, аз проблем с ходенето до тоалетна нямам - сера си всеки ден без проблеми 8) ! Като не ядете плодове и зеленчуци, после яжте триците, като ви стане тапа на гъза :D ! Има и други храни за "отпушване", по-полезни, щадяши червата и по-естествени, ама си карайте с "триците" и си трошете главите (и задниците) :D !
Храните се небалансирано и неподходящо - затова имате тия проблеми, ама освен Грозния, друг не се е сетил да ви го каже, а и вие няма да вземете да прочетете нещо, да се образовате ;) !
тва за диабета дори няма да го коментирам, cause you are full of shit fuckboy
много захарЗа всички които сте против чистата захар по-принцип и мислите че е много вредна, поздравявам ви с една подходяща песен, но се опасявам че не разбирате текста и какво се опитвам да ви кажа 8) :
https://www.youtube.com/watch?v=8SfeMUEdOB4
Е, да, баба ми ядеше шоколад с буркани и сега e на хапчета и й текат лигите като ме види да хапвам нещо сладко. Не знам що тия хора са измислили диета при диабетици като проблемите им са хормонални.
Благодаря за всички мнения :)
Бтв, аз ползвам този гел на ив роше и е единственият, който съм купувала отново.
Щото при диабета може да са хормонални проблемите, но когато тялото не произвежда инсулин, а ти набиваш сладко, захарта в кръвта ти приема ебати страшните нива. Защото не можеш да си биеш по 30 единици инсулин дневно, но да набиваш торти, рулца, сладки и фафли.
А баба ти като е диабетик, ти що мяташ сладко покрай нея? Там вече не е от хормони, а от усещане работата... Щото и аз имам двама диабетици в рода ама внимавам какво нося и какво ям покрай тях. Щото, особено ако баба ти е като моята, а именно зле с ума, тя НЕ може да разбере, че днес има 123456789 захар и не трябва да яде. Трябва и хората около нея да я пазят или поне да не я дразнят.
Щото сама си го е докарала. Ти настина ли мислиш едва ли не, че нарочно ям пред нея. Случва се да ме види. Баси, много мразя дребнавостите и обясненията. Диабет тип 1 е метаболитно заболяване с нарушена функция на хормоните и рецепторите. Но тип две си го докарваме ние. Да, глюкозата е основният енергиен източник, но можем да я приемаме в различни форми, а не както каза ъгли мен. Аман от глупости вече.
golemiq_korab_minava
01-12-2016, 13:56
Сами си го докарваме ама има хора, които наливат захар и нищо им няма, а други ядат оптимално но пак се разболяват...
Гриз, макарони. Тестени изделия колкото искаш..
golemiq_korab_minava
01-12-2016, 14:54
Йовка... Иначе това са сложни въглехидрати... Прието е дневната им консумация да е близо 55 процента.
Йовка...
1 минута зяпах и се чудех откъде пък ти дойде да кажеш на Ива Йовка и чак преди малко ми светна, че всъщност имаш предвид юфка :д
golemiq_korab_minava
01-12-2016, 17:22
така е като му пуска удивителни знаци :Д
http://sotirmarchev.tripod.com/FoodPyramid.gif - как се консумира.
FunkyPie
01-12-2016, 17:31
Олеле, тоя гел не ти ли пресушава ужасно?
не съм го пробвала, пуснах запитване за серията
Йовка... Иначе това са сложни въглехидрати... Прието е дневната им консумация да е близо 55 процента.
Сами си го докарваме ама има хора, които наливат захар и нищо им няма, а други ядат оптимално но пак се разболяват...
Гриз, макарони. Тестени изделия колкото искаш..Аз им казах същото 8) ! Ама ебалия (се) на девствен не вярва :D , също както сития на гладния :D !
golemiq_korab_minava
01-12-2016, 17:37
Ти каза, че захарта е полезна, ама не си прав. Или само в много малки количества, защото е концентрат, бързо разтворим и минаващ в кръвта.
LoadRunner
01-12-2016, 18:38
аз само ще ви кажа че последните 2 дни съм на кускус и стана страшно вкусно
вари се в подсолена вода с малко олио, после се прецежда, слагам му масло и мед, после малко пр мляко, и после сирене отделно
не беше зле
LoadRunner
01-12-2016, 18:46
сега в момента чувствам огромна липса на нещо и не знам на кво е, но имам чувството че мога да я запълня с храна ама не се сещам каква
предстои ми евентуално ходене до магазина ако евентуално реша какво ми се яде, може и да е джънк, нещо малко
сладко/солено
някой ако има нещо любимо да ме подсеща, до 20 минути ще тр да реша
според мен захарта след някоя и др година спокойно могат да я наредят до кафето в графата "drugs"
а като набиваш сладко постоянно и инсулиновата ти чувствителност стане нулева на 30, ще се разхождаш с таймера кога трябва да набиеш 20 единици, щото иначе тялото ти е гг.
ама нека захарта бъде полезна, нп :Д
Някой правил ли е ниско въглехидратната диета и има ли резултати?
разбира се, че има резултати, за бога
като си намалиш половината и повече храна мислиш ли, че няма да има резултати?
Ти каза, че захарта е полезна, ама не си прав. То и въздухът не е полезен като се замислиш - колкото повече дишаме, толкова по-малко живот ни остава 8) !
според мен захарта след някоя и др година спокойно могат да я наредят до кафето в графата "drugs"...а анаболите и стероидите да се раздават задължително в детската градина :D ?! И един мармот да ги завива в станиол :D !
ама нека захарта бъде полезна, нп :ДДа, полезна е, мозъкът от какво мислиш че се храни?!
разбира се, че има резултати, за богаОпределено и ти личи... по коментарите :D!
8)
То и въздухът не е полезен като се замислиш - колкото повече дишаме, толкова по-малко живот ни остава 8) !
...а анаболите и стероидите да се раздават задължително в детската градина :D ?! И един мармот да ги завива в станиол :D !
Да, полезна е, мозъкът от какво мислиш че се храни?!
Определено и ти личи... по коментарите :D!
8)
първото - глупак
второто - не разбирам защо продължаваш да ги намесваш и дали ме обвиняваш в нещо или не :Д
третото - мисля, че не правиш разлика между въглехидрати, простите от които наричаме "захари", заради вкуса им, и това, което ръгат навсякъде и хората буквално са зависими към него
четвъртото - дори не схващам кво се опитваш да кажеш :Д
забавен си си в твой собствен свят
първото - глупакАма верно ли :D ?! Да не би да казваш че...
колкото повече дишаме, толкова по-малко живот ни остава 8) !...това не е вярно ;) ?!
второто - не разбирам защо продължаваш да ги намесваш и дали ме обвиняваш в нещо или не :ДПо-умни хора от мен са го казали преди мен - "гузен негонен бяга" 8) !
третото - мисля, че не правиш разлика между въглехидрати, простите от които наричаме "захари", заради вкуса им, и това, което ръгат навсякъде и хората буквално са зависими към негоУсещам, че леееко почваш да даваш заден ход, защото може би най-накрая осъзнаваш че съм прав 8) ! И ти си този, който май не прави разлика между "захар" и "изкуствени подсладители" (които не са "захар"!). Чистата захар е просто един бърз въглехидрат. Бавните са нишестето и цеулозата, като цеулозата не може да се усвоява от хората и директно отива в тоалетната :D .
четвъртото - дори не схващам кво се опитваш да кажеш :Д Не съм изненадан, за пореден път се оказах прав, разбира се 8) ! Мозъкът се храни с глюкоза, за да функционира. При недостиг на глюкоза дейността му се влошава. Ето затова не си ме разбрал :D 8) ;) !
аз внимавам с приема на захар ...моята е аха-аха на границата :д Иди на лекар, ако не за друго, поне за всеки случай, проблемът може да е по-сериозен и дори да не ядеш захар, той няма да изчезне! И говоря сериозно, а не се ебавам за разлика от теб.
Светът е нечестен. :дТака е!
Ама тоз си и вярва, аххаххаъхах
LoadRunner
01-13-2016, 20:16
Бавните са нишестето и цеулозата, като цеулозата не може да се усвоява от хората и директно отива в тоалетната :D .
хахахах ше ме умориш
как само набързо изброи бавните въглехидрати
ами момко ти си си направо за фитнес инструктор бре
golemiq_korab_minava
01-14-2016, 13:40
В крайна сметка, истинската зарах НЕ е вредна в малки количества.
LoadRunner
01-14-2016, 16:18
Някой(Я) по-скоро някоя, на ти ли е с домашните прахосмукачки
ще си купувам ама не съм проучвал още
някой има ли качествен прахосмук който не е шумен и е с хепа филтър или воден филтър и кое е по-добре
как само набързо изброи бавните въглехидратиАми да - на практика е само нишестето, има още един бавен въглехидрат, но неговата роля и разпространение са по-маловажни и ще ти остане за домашно 8) :D .
има ли качествен прахосмук който не е шуменОбщо взето не ;) ! Това обикновено означава ниска мощност или ниски обороти, което е зле 8) !
с хепа филтър или воден филтър и кое е по-добреВоден филтър е най-добре и най-качествено като чистене по принцип, но чистенето на филтъра после е малко кофти. Хепа филтър е най-зле като качество, цена и поддръжка. Ако не искаш да чистиш водния, вземи си прахосмукачка с циклон-филтър - по качествено чисти от хепата и по лесно се чисти/поддържа! Разгледай по магазините и наживо, за да видиш за какво става въпрос. Успех :) !
И... един подходящ поздрав за случая: https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ
:D :D :D
LoadRunner
01-14-2016, 19:43
Значи, мерси все пак обаче с тая глупост пак дето я изтърси за ХЕПА филтрите страшно ме ядоса като за пореден път много некомпетентен
ХЕПА филтъра всъщност е като краен жизненоважен вече за прахосмуците, ама и аз не си зададох много коректно въпроса.
Няма как да изтърсиш подобна глупост че е най-зле понеже хепа филтъра пропуска частици с големина по-малки от 0,3 микрона, а за сравнение косъма от главата ти е около и над 100 микрона (даже май беше 200 микрона) т.е. хепата спира най-вредния прах и от прахосмука ти излиза по-чист въздух отколкото в стаята ти (почистването му няма да е такъв проблем и се сменя да кажем веднъж годишно).
За циклона съм полу съгласен, аз имам правен циклон към прахосмука в работилницата, и циклоните са по-скоро като "сепаратор" на отпадаците защото невидимия прах не остава в тях а отива във филтъра
Значи за водния филтър не съм много запознат ама до колкото знам не мога да я нося със себе си или да я вдигам а тр да стои само на земята което е неудобно за някои места НО засега клоня към водния, а ако намеря с циклон+ХЕПА мисля че ще е най-ефективно, тия торбички нещо ги мразя че само трябва да ги купувам и после вътре в прахосмука е пълно с най-финния прах, ама пък ако е с циклон или контейнер, като го изхвърляш ще се нагълташ с пепеляк при исипването а точно това е най-вредното щото най-финото остава на дъното на дроба и не се чисти
Засега съм за воден ама коя? Проучи вместо мен и постни линк (до 300 {и50 макс})
LoadRunner
01-14-2016, 20:06
https://www.smartmall.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D1%83%D 0%BA%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0-samsung-vc-15f30wndy-samsung-cap665-iap11200.html
ей това ми се вижда като оптимален вариант
ХЕПА 13 било добре, има и хепа 10 което не е толкова добре
ама тая много слаба ми се вижда
Прахосмукачката с воден филтър може да се вдига и да се носи, но е по-тежка и в никой случай не трябва да се накланя или преобръща когато филтъра е пълен с вода, камо ли ако прахосмукът е включен и работи! Иначе въздухът който излиза от нея е най-пречистен, което е добре и за теб и за двигателя на машината. Водният филтър работи на принципа на наргилето.
Прахосмукът с воден филтър иска повече грижи - след чистене контейнерът се сваля и помията се излива в кенефа, после трябва и хубаво да го изплакнеш и да го оставиш да изсъхне преди да го ползваш отново.
Моята е с воден филтър, без хепа и съм доволен, ползвам я от 3+ години.
Сега не ми се търсят конкретни оферти, че стана късно.
За мощността - в границите 1,5 - 2 kW е достатъчно.
Циклона се чисти най-лесно, за да не дишаш прахта, заставай от страната откъдето духа вятъра ;).
kaRamella
01-15-2016, 19:07
Реших да поразгледам тая страница, направо се потресох от проявилите се коментаторки под другите публикации. :smt104
и аз
даже и прах за пране обсъждат..
що за гнусотии ...
kaRamella
01-15-2016, 19:11
За прахосмукачките и на мен ми трябва за новият апартамент, искам някаква мощна, ала не разбирам от филтри.
Винаги съм си мечтаела за iRobot или тези на самсунг,ама как ще си махам паяжините и праха с това ;/
http://intl.rakuten-static.com/i/1af/a9f/f313/3fab/c008/b64a/97ed/11f0e4a8c3005056b743c0.jpg
Тези с циклонен филтър също са много добър вариант, без торбички, доста добре дърпат, а има и сравнително бюджетни.
Ти щом търсиш нещо за килими и твърди повърхности, съответно ще е хубаво да съобразиш да са по-висок клас (примерно B), хубаво е и клас емисии прах да е висок, за да не прахосмучиш, а то да излиза от другата страна. :Д Иначе клас енергийна ефективност не е ЧАК толкова важен, защото в крайна сметка не я ползваш с часове всеки ден.
LoadRunner
01-16-2016, 19:42
Прахосмукачката с воден филтър може да се вдига и да се носи, но е по-тежка и в никой случай не трябва да се накланя или преобръща когато филтъра е пълен с вода, камо ли ако прахосмукът е включен и работи! Иначе въздухът който излиза от нея е най-пречистен, което е добре и за теб и за двигателя на машината. Водният филтър работи на принципа на наргилето.
Прахосмукът с воден филтър иска повече грижи - след чистене контейнерът се сваля и помията се излива в кенефа, после трябва и хубаво да го изплакнеш и да го оставиш да изсъхне преди да го ползваш отново.
Моята е с воден филтър, без хепа и съм доволен, ползвам я от 3+ години.
Сега не ми се търсят конкретни оферти, че стана късно.
За мощността - в границите 1,5 - 2 kW е достатъчно.
Циклона се чисти най-лесно, за да не дишаш прахта, заставай от страната откъдето духа вятъра ;).
хаха къв вятър по-точно, ако няма вятър със седмици да се моля за вятър ли, както и да е има и други варианти като вкараш каната в торба за боклук напълно и я запечаташ за кратко докато утихне прахоляка, подробности. Не ми харесва в тия циклони че имат малки отвори (дупчици) в централната засмукваща тръба вътре в циклона и ще се запушват от тъкани или косми или по-големи боклуци
онзи ден имах следния случай, бързах и изсипах един буркан с кафе и бързо го смукнах със стария прахосмук, та с тоя воден филтър значи ли че ако искам да дръпна нещо набързо трябва после или до края на деня да го разглабям и мия? Друг въпрос колко е шумен твоя прахосмук с водния?
аз си измислих нов критерий, безшумност, като се замисля това ми идва втори по важност след хепа филтъра
май ще взимам rowenta silence force с торба и хепа филтър и ще и монтирам допълнително това https://www.nitecfilters.com/product/971/pristavka-za-prahosmukachka-tsiklon.html на тръбата за да удължа живота на торбата и филтъра и толкоз, по-оптимално от това решение едва ли има.
Прахосмукачките с воден филтър не са по-шумни, срещала съм и с 70dB, и с 80dB, като последното е на границата с много шумна, но всъщност защо шумът ще ти е основен критерий? Ако е в рамките на 80-82dB си е напълно поносимо мисля.
..........
Защо не си с Боряна на театър ?
Не знам дали е за тази тема въпроса,ама има ли тука някой,дето да му се напукват устните постоянно? някви номера,шашми,бабини деветини ако споделите ще е супер,че ми писна да ходя окървавен хаха.Иначе в аптеката ми дадоха едно като червило,ама е супер мазното и с гаден вкус
^ маска за устни с алое вера. Държа я 20 минути и за седмица нямам проблеми.
онзи ден имах следния случай, бързах и изсипах един буркан с кафе и бързо го смукнах със стария прахосмук, та с тоя воден филтър значи ли че ако искам да дръпна нещо набързо трябва после или до края на деня да го разглабям и мия? Добре е да се измие и почисти, а не да стои с помията вътре. Съхранява се сух, приготвяш го, чистиш с него, после вадиш резервоара на водния филтър и чистиш него. Тоя тип прахосмуци не са подхоящи да стоят на standby и да ги ползваш за да почистиш нещо набързо. Иначе водния филтър и тръбата не се задръстват с боклуци, теглиш им една вода, като пускаш и струя през тръбата и всичко е 6.
Друг въпрос колко е шумен твоя прахосмук с водния?Няма да те лъжа, доста е шумен.
май ще взимам rowenta silence force с торба и хепа филтър Все пак имай предвид че водният филтър улавя по-добре от който и да е порест филтър. Иначе монирането на допълнителен циклон, може да е само в плюс :) !
продавач в технополис ли си бе, грозен? :Д
Защо не си с Боряна на театър ?
wat?
wat?
http://humanplanet.com/timothyallen/wp-content/gallery/timothy-allen-portfolio/timothy-allen_photographer_068.jpg
http://humanplanet.com/timothyallen/2012/02/buzludzha-buzludja-bulgaria/
kaRamella
01-17-2016, 12:50
О аз гледам да се освободя от различни такива неща,а след ползването трябва и да я чистя. Не е за мен :D
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmXz5YT8pI_5Af2hyj_spCZJSWXCeii IvCltuGv8eONCzCWjtb1A
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmXz5YT8pI_5Af2hyj_spCZJSWXCeii IvCltuGv8eONCzCWjtb1A
https://www.youtube.com/watch?v=TpgH6B62iQw
привет, търся една песен , мисля че е от 2015 или 2014 година-но знам само клипа.пускаха го по the voice.Пее жена, англоговоряща, с къса рижава коса, зелени очи.В КЛИПА СА В ЕДНА ЗАЛА, В КОЯТО НА МАСИ ИМА по един човек , а пред него шахматна табла.Всички имат лепенки на устата.Накрая тя побеждава един възрастен с брада и той се ядосва и бута масата .Моля ви помагайте!МожБлагодаря!ете да ми отговирете и на лично.Регистрирах се само заради тази песен.
https://www.youtube.com/watch?v=TpgH6B62iQw
https://www.youtube.com/watch?v=CWgbmgIzoT8
https://www.youtube.com/watch?v=CWgbmgIzoT8
https://www.youtube.com/watch?v=pIlqhkUaHjQ
https://www.youtube.com/watch?v=yrGlAIMPb3o
http://www.featurepics.com/FI/Thumb300/20080414/Swan-Mallard-Duck-Competing-Bread-686208.jpg
http://www.featurepics.com/FI/Thumb300/20080414/Swan-Mallard-Duck-Competing-Bread-686208.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4059/4717909350_b99d732246_z.jpg
kaRamella
01-17-2016, 19:38
папугай стига глупости
кажи как си
папугай стига глупости
кажи как си
бях екстра преди да ме наречеш глупав
kaRamella
01-18-2016, 13:11
ама ас та обичам ве
кой е глупав/
kaRamella
01-18-2016, 13:12
олеееееее
ся чак видях поста
ама патката за мен ли е ;д;д;д;
hardstaily
01-19-2016, 17:52
Не знам дали е за тази тема въпроса,ама има ли тука някой,дето да му се напукват устните постоянно? някви номера,шашми,бабини деветини ако споделите ще е супер,че ми писна да ходя окървавен хаха.Иначе в аптеката ми дадоха едно като червило,ама е супер мазното и с гаден вкус
може да си ги намажеш с мед, скейт
може да си ги намажеш с мед, скейт
АХА! ДА! Съгласна съм с 123456789 ръце. Това нещо ми оправя устните като са нацепени супер много.
Освен тва, скейт, можеш да си правиш и скраб от мед, захар и някаква мазнина. Бадемово масло съм пробвала, както и зехтин. :3
hardstaily
01-19-2016, 20:41
да не е гей, че му предлагате чак маски и домашна козметика да си бърка...
а така пафпаф и аз това си помислих пък ;*
трябва да те питам нещоси, ама малко по-натам, ама ми напомни
hardstaily
01-19-2016, 20:45
(hug) сега ще умра от любопитство, можеше да не ми казваш, щом няма сега да ме питаш, но ти нарочно, нали ;/
Ей Hardstaily това е тама за бързи отговори !! Казвай !!! Динозавър ли си или гей ?
гей динозавър
тиранозавър гей :D
Здравейте, нова съм във форума и искам да попитам нещо!... Много се притеснявам не ми идва от седем дена на 14 съм и съм имала полов акт преди месец накъде, но след него ми дойде на 13.12 сега е 20.01 и още не ми идва. Възможно ли е да не ми идва от климата, сигурна съм, че не съм бременна защото се пазихме последния път и след това ми дойде.