View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
и аз искам да права такива клипчета :)
JoLLiE92
04-01-2014, 03:47
А тази http://www.e-kosmetika.lv/images/produkt_foto/Brose/brose_water_rose_250.gif
Тази е на Българска роза Карлово, които са от хубавите фирми и би трябвало да е по-добра от черния списък, въпреки че самата вода май има добавки.
Белтък. Виждала съм в клип на една съфорумка да си маца лицето с разбит (мисля) белтък и реди пластове тоалетна хартия/салфетка/кърпичка нещо такова.
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEhfEUQMM&list=UU97ZliXfFUOSWr7HuKX29kA&feature=share&index=4
Това момиче ме кефи, коя е ? Като се прибера ще й до изгледам клипчетата, а това изглежда надеждно с белтъка..някой пробвал ли е ?
zlatit0o
04-01-2014, 05:58
Тази е на Българска роза Карлово, които са от хубавите фирми и би трябвало да е по-добра от черния списък, въпреки че самата вода май има добавки.
Да има добавки.
Това момиче ме кефи, коя е ? Като се прибера ще й до изгледам клипчетата, а това изглежда надеждно с белтъка..някой пробвал ли е ?
Не съм пробвала, но смятам да се намацам утре, че ще имам повече свободно време. На въпроса коя е, не мога да дам точен отговор.
^Това съм го пробвала. Никакъв ефект не видях - уж махало черни точки и други нечистотии...
Ми аз казах - не съм пробвала все още. Освен това различни маски/съставки влияят различно на различните хора.
kaRamella
04-01-2014, 13:01
И тя има регистрация тук.
Аз да попитам кога е времето за гащеризоните? ( Не тези късичките , ами тези които са като бюстие нагоре и надолу са до глезените.) Много искам някакъв флорален http://www.zajenata.bg/gallery/0/big_a7d43c904706b93055d3b35a4254c23b.jpg
^С първото затопляне...като не ти е студено да излезеш със сандалки ..пък с едно дънково якенце отгоре ще стои много добре,ако е по-хладно
Ирина, ама как се пише тук
Тамии ..^^
04-01-2014, 20:13
Току що си направих това с какаото и хумата. Само че вместо кисело мляко сложих прясно, че нямах кисело. Супер готино е като се мажеш, хаха :D Имам чувството, че ми изчисти порите, може и да не е, но със сигурност кожата ми е по-глатка - може би е махнала мъртвите клетки. Определено ще си я правя пак.
Трябва ми помощ от софиянец.
Другата седмица ще минавам през София, но между влака и полета имам 6 часа дупка, та решихме да се помотаем малко и да хапнем от прочутите ви неща, които иначе си ги нямаме в другите краища на България ;д та въпроса ми е, някой може ли да ми сподели удобен транспорт от ЖПгара> DD, онова с кутийките ;д, някакво местенце за сутрешно хапване >терминал1? Много ще съм благодарна, че никога не съм идвала и иначе ще се загубя ;д
направи си форумна среща със столичанин/столичанинка
ShtrudeL
04-02-2014, 18:40
Взех си тези витамини: http://static1.framar.bg/product/1-abopharma-vitamini-ot-a-do-z-60.jpg (30 таблетки за един месец), но пия и противозачатъчни. И сега се чудя по кое време да ги пия (витамините) :33 Противозачатъчните са ми в 21:00, витамините мисля да са в 15:00 :33 Как мислите?
На мен гинеколожката ми е казвала, че ако пия витамини, да ги пия един час преди хапчето.
zlatit0o
04-02-2014, 18:49
Момичета имаше една основа за грим на Орифлейм, днес разглеждах списанието 5 пъти поне и не можах да я открия. :| Наистина ли я няма или аз съм сляпа?
направи си форумна среща със столичанин/столичанинка
Не ми трябва форумна среща, а маршрут и транспорт :)
sweet__potion
04-02-2014, 20:22
Взех си тези витамини: http://static1.framar.bg/product/1-abopharma-vitamini-ot-a-do-z-60.jpg (30 таблетки за един месец), но пия и противозачатъчни. И сега се чудя по кое време да ги пия (витамините) :33 Противозачатъчните са ми в 21:00, витамините мисля да са в 15:00 :33 Как мислите?
абе не знам как да ги пиеш, ама като ги пих преди 2 3 седмици получих мнооооого жесток обрив на лицето (много ситни и червеникави пъпчици),доста покрай очите и чак до ушите и зад тях, мислех че е от козметика или от водата тук, но се оказа, че е от витамините, защото като ги спрях и всичко ми се оправи, ако ще ги пиеш пии ги примерно от 1 до 10 дата един месец, после пак от 1 до 10... на мен така ми ги бяха изписали, но аз реших всички за един месец и се получи кофти... :)
ShtrudeL
04-02-2014, 21:55
ама чее
li0n, защо така?
sweet__potion, същите ли си пила?
Ебати.. да не си вземе витамини човек.. витамини.
sweet__potion
04-03-2014, 05:34
ама чее
li0n, защо така?
sweet__potion, същите ли си пила?
Ебати.. да не си вземе витамини човек.. витамини.
Абсолютно същите, изписаха ми ги след като цяла зима пих какви ли не антибиотици и малко да си засиля имунитета, ама така го засилих, че започна да ми избива по лицето... :Х
JoLLiE92
04-03-2014, 06:36
Момичета имаше една основа за грим на Орифлейм, днес разглеждах списанието 5 пъти поне и не можах да я открия. :| Наистина ли я няма или аз съм сляпа?
Има на Giordani gold, на Studio Artist и на Very me. :D
http://beautyshop.bg/product/9501/essence-i-love-stage-baza-za-senki.html ... https://beautyshop.bg/productv/9168/essence-stay-all-day-fon-dyo-ten.html Някакви мнения ..наблюдения да имате ? Напоследък започнах да купувам все повече козметика на тази марка.. Няма да са ми излишни и някои мнения за самата марка .. Благодаря,мацки :) :)
zlatit0o
04-03-2014, 06:51
Има на Giordani gold, на Studio Artist и на Very me. :D
Човек.... :D къде са?! Днес го разгледах пак два пъти и не ги виждааам :D :D . Каталога е със сребриста корица, нали?
Между другото ме интересува този на very me.
The Cheetah
04-03-2014, 06:55
http://beautyshop.bg/product/9501/essence-i-love-stage-baza-za-senki.html ... https://beautyshop.bg/productv/9168/essence-stay-all-day-fon-dyo-ten.html Някакви мнения ..наблюдения да имате ? Напоследък започнах да купувам все повече козметика на тази марка.. Няма да са ми излишни и някои мнения за самата марка .. Благодаря,мацки :) :)
За базата съм чела много хубави мнения.
А фон дьо тените на есенс са пълен боклук. Не са дълготрайни и покривни.
JoLLiE92
04-03-2014, 06:56
Ами след като го няма в каталога, значи този период не е намален просто. :) Иначе да, има на Very me.
Пък за Есенс съм на мнение, че са страхотни за парите си, но аз предпочитам нещо малко повече като качество, въпреки че трябва да платя малко повече. Катрис примерно ме удовлетворяват в това отношение.
За млада кожа Есенс са прекрасни, те са си тийнейджърска марка, аз съм вече на 22, както казва баба ми "дърта пастърма"........ :lol:
JoLLiE92
04-03-2014, 08:57
Много даже :)
v.salvatore
04-03-2014, 09:12
Момичета, четете ли списания например.. Joy, Cosmopolitan, Vogue..кое ви допада най-много :D
anonymous708973
04-03-2014, 13:02
Космополитън преди не изпусках, пак трябва да го чета, хем да си разширявам полето със специфичната лексика, хаха :д
До мацката, която ще ходи в София - отивай в The Mall. Има чудно заведенийце тип италианска кухня, порция паста и чаша вино и номномном! Има един готин сладолед, на който слагаш добавки, има донъти, Старбъкс и т.н.
Базата е ужасна. Имам я абсолютно същата и винаги като я слагах и отгоре имах очна линия всичко ми се размазваше след час (до два). Първоначално реших, че е от очната линия и си купих нова, но пак ставаше така и накрая пробвах без базата и всичко беше наред.
Техен фдт съм използвала и бях доста доволна.
https://weheartit.com/entry/109298118/search?context_type=search&context_user=XxsykeocatxX&page=11&query=piercing искам такава обичка. Някой знае ли къде се продават? :)
Lourenço
04-03-2014, 18:03
^ На мен ми се струва, че е ръчно изработена. Тази мрежичка не изглежда много добре. :Д
DragonLady
04-03-2014, 20:29
Andjyy - Аз пък съм адски доволна от базата, не слагам очна линия, но сенките ми не мърдат цял ден, не се смесват цветовете, не се събират в сгъвката на окото и не се размазват. Пък и е икономична 3ти месец ме кара вече.
JoLLiE92
04-04-2014, 03:03
Вероятно е база за сенки, не база за очна линия. :D
Някой може ли да ми обясни разликата между хидратантен и хидратиращ крем?
Искам крем за лице с слънцезащитен фактор,който да става за основа за грим,ползвам пудра.
Не искам плажен крем:Д
Ла рош позе има ли такова нещо? Гледам ги, ама не мога да разбера.
Най-долу:
http://www.kozmetika.bg/browse/238_La-Roche---Posay--%D0%9B%D0%B0-%D0%A0%D0%BE%D1%88-%D0%9F%D0%BE%D0%B7%D0%B5
Може и нещо друго :)
fakesmiles
04-04-2014, 07:38
JoLLiE92 аз не мисля, че има каквато и да е разлика, просто изразът е различен ;д
^ На мен ми се струва, че е ръчно изработена. Тази мрежичка не изглежда много добре. :Д
Аз намерих почти същата в ebay, но не ме устройва. Иначе да, мрежичката е малко зле, но като цяло никой няма да ми я гледа толкова отблизо, че да забележи 8-)
Благодаря ви за мненията..много ми помогнахте. Да ви попитам как и с какво и колко често почиствате четките си за грим :)
Вероятно е база за сенки, не база за очна линия. :D
Някой може ли да ми обясни разликата между хидратантен и хидратиращ крем?
за мене е грешка в превода, в английския съществуват hydrating creme и hydratant и доколкото съм наясно не са 1 и също нещо напълно...
JoLLiE92
04-04-2014, 10:20
JoLLiE92 аз не мисля, че има каквато и да е разлика, просто изразът е различен ;д
Обясняваха ми, че има огромна разлика и че единият е лек и подходящ за лятото, а другият много тежък и само за зимни условия.
kaRamella
04-04-2014, 10:56
Човек.... :D къде са?! Днес го разгледах пак два пъти и не ги виждааам :D :D . Каталога е със сребриста корица, нали?
Между другото ме интересува този на very me.
И на мен ми трябва тази,но от две брошури насам ( предишната и тази сребристата с новата им серия ) я няма тази .. :(
Lourenço
04-04-2014, 14:29
Благодаря ви за мненията..много ми помогнахте. Да ви попитам как и с какво и колко често почиствате четките си за грим :)
Аз мия моите след 3-4 ползвания, а тези с които нанасям нещо течно след всяко ползване.
Мия ги с топла вода, малко шампоан смесен с "oil based make up remover" (на бг как му викате? :Д).Иначе има и специални шампоани за тая цел, но и нормалния за коса върши перфектна работа според мен. Просто мокриш четката, капваш малко от сместа в ръката си и въртиш четката в дланта си. После изплакваш, малко я стискаш да изтече водата и ги оставяш да съхнат с косъма на долу.
SssUnshineeeee
04-04-2014, 14:39
Здравейте :) Според вас да си направя ли дупки на ушите ?
Deadlock
04-04-2014, 14:41
Търся дънкова риза, впита, БЕЗ джобчета на гърдите, по възможност с дълъг ръкав.
Да се поръчва онлайн и не от бг сайт.
Ако някой попадне на таква, да вдигне ръка :)
JoLLiE92
04-04-2014, 16:25
И на мен ми трябва тази,но от две брошури насам ( предишната и тази сребристата с новата им серия ) я няма тази .. :(
В следващия каталог я има :)
Ееее вие сте истински слънца :) :D Много благодаря за бързите и сериозни отговори :)
DragonLady
04-04-2014, 20:04
Andjyy Аз ги мия на седмицата веднъж, тези за прахообразните гримове, за кремообразнте, след всяко ползване. Мия ги бебешки шампоан.
sweet__potion
04-05-2014, 14:14
Такаа имам един въпрос - колко време може да стои една нова спирала, без да я ползвам, т.е. ако не я отварям , но стои да речем 6 месеца като я отворя после ще и има ли нещо (засъхнала или нещо подобно) или ще е като нова?
Ако може някой да ми каже номер на ярък неонов розов лак,който да е покривен на поне 2 пласта, а не на 3, 4, че и отгоре. Ако може на голдън роуз или флормар?
Lonsdale.
04-05-2014, 15:05
Въпрос: Пробвали ли сте маската с тоалетна хартия и белтък за изчистване на лицето? Действа ли?
zlatit0o
04-05-2014, 15:45
Въпрос: Пробвали ли сте маската с тоалетна хартия и белтък за изчистване на лицето? Действа ли?
Аз честно казано никакъв ефект не виждам от нея, дори не чувствам лицето си почистено. Все едно нищо не съм направила.
JoLLiE92
04-05-2014, 16:01
Такаа имам един въпрос - колко време може да стои една нова спирала, без да я ползвам, т.е. ако не я отварям , но стои да речем 6 месеца като я отворя после ще и има ли нещо (засъхнала или нещо подобно) или ще е като нова?
Ако може някой да ми каже номер на ярък неонов розов лак,който да е покривен на поне 2 пласта, а не на 3, 4, че и отгоре. Ако може на голдън роуз или флормар?
brooklin (мисля, че така се пишеше марката :Д ) имат много хубава неонова серия :) само техните цветове са ми достатъчно неонови :D
Lonsdale.
04-05-2014, 16:04
Аз честно казано никакъв ефект не виждам от нея, дори не чувствам лицето си почистено. Все едно нищо не съм направила.
Само се чудя дали има значение тоал. хартия дали да е по-плътна или не? :D
Тоалетната хартия е от 2-3 пласта на теб ти е необходим един от тях (раздели си ги ако искаш предварително) Аз съм я правила и съм доволна.
Интересува ме когато правя поръчка от чуждестранни сайтове като ибей ,алиекспрес трябва ли да гледам продуктите да са на един продавач ? На различните неща пише различни дни за доставка (на едни пишат до 15 дни други до 30...) по едно и също време ли пристигат ? Абе моля ви светнете ме малко,че съм много"боса"в това отношения. Благодаря ви :)
fakesmiles
04-05-2014, 16:15
Всеки продавач си е отделен, сайтът е само платформа. Тоест, всеки от тях ще си ти прати отделно нещата и ще пристигнат по различно време. :)
А как стои въпроса с разплащането ? На кои и къде трябва да дам данните си ?
sweet__potion
04-05-2014, 17:30
brooklin (мисля, че така се пишеше марката :Д ) имат много хубава неонова серия :) само техните цветове са ми достатъчно неонови :D
ама достатъчно покривни ли са, че имах някакъв неонов зеленикаво-жълт, който и с 3 пласта седеше полупрозрачен и на четки (не е бил на бруклин ;d ).... мнооого беше зле :D
а за спиралата някой? :))
Summer..lov3
04-05-2014, 17:35
Момичета,мама е купила зелен чай на пакетчета,но мисля че не е хубав.Вие пиете ли?Какъв си купувате? :)
fakesmiles
04-05-2014, 17:41
А как стои въпроса с разплащането ? На кои и къде трябва да дам данните си ?
Регистрираш си картата в Пейпал и разплащанията стават през него. За Алиекспрес мисля, че беше направо през сайта, но е сигурно - пазарувала съм няколко пъти от там.
JoLLiE92
04-05-2014, 17:51
ама достатъчно покривни ли са, че имах някакъв неонов зеленикаво-жълт, който и с 3 пласта седеше полупрозрачен и на четки (не е бил на бруклин ;d ).... мнооого беше зле :D
а за спиралата някой? :))
Амиииии моят е оранжев, ползвам го мисля на 3 пласта, но май няма много разлика между 2 и 3 - аз за всеки случай :cool:
Азззз вчера си купих чай - зелен с листа гинко билоба и корен джинджифил ^_^ аз лично не намирам разлика между наши обикновени чайове и Twinings и Pickwick, които са 5 пъти по-скъпи, единствено може би вторите са повече ГМО. :D Най-добре е билки, още повече ако си си ги гледал, брал и сушил сам, но ... :)
Summer..lov3
04-05-2014, 18:07
Имаме една голямаа чанта с билки.........чудя се и аз защо ги пия тези боклуци от пакетчетата :D
Тамии ..^^
04-06-2014, 01:30
Аз имам на Голдън Роуз мисля, в момента съм с него и си е неонов. Два пъти май го повторих. Утре ще ти кажа номера.
v.salvatore
04-06-2014, 10:51
https://www.google.bg/search?q=oil+absorbing&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nitBU-f5I-TOygPK1IGgCw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667 Някой знае ли къде мога да ги открия или изобщо дали ги има в България, че аз нещо не съм ги срещала :D
fakesmiles
04-06-2014, 10:54
Знаете ли български сайт (или място), където мога да си направя custom кейс за телефона? нещо като това:
http://www.case-mate.com/customcases/
fakesmiles
04-06-2014, 10:54
v.salvatore има такива на инглот, катрис, орифлейм
strawberry88
04-06-2014, 11:00
Момичета,мама е купила зелен чай на пакетчета,но мисля че не е хубав.Вие пиете ли?Какъв си купувате? :)
Да, пия. Купувам си на Йоги (Yogi tea). ^^
Summer..lov3
04-06-2014, 11:34
Благодаря за отговорите.
Като се позатопли времето само челото ми започва да се омазнява и много ме дразни.Кожата на бузите,брадичката и носа ми е нормална.Продукти за смесена кожа ли да си купувам?Какъв измиващ гел/тоник/скраб можете да ми препоръчате?
JoLLiE92
04-06-2014, 12:07
https://www.google.bg/search?q=oil+absorbing&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nitBU-f5I-TOygPK1IGgCw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667 Някой знае ли къде мога да ги открия или изобщо дали ги има в България, че аз нещо не съм ги срещала :D
Почти всяка марка, за която се сетиш има. Също Гарние, Есенс мисля.... само че не знам дали си струва :Д
fakesmiles като намериш това за кейса, сподели :Д
и по възможност да не е за 3 модела айфон и 2 модела галакси :Д
Catrice също имат матиращи листчета и май цената им е много поносима.
Lourenço
04-06-2014, 15:29
Catrice също имат матиращи листчета и май цената им е много поносима.
Мхм.Катрис са супер за цената си.
Penny Lane.
04-06-2014, 16:29
Някой пробвал ли е бадемово масло против тъмни кръгове? Имаше ли ефект?
Вече пробвахте ли новата спирала на maybelline много и се каня
Тоалетната хартия е от 2-3 пласта на теб ти е необходим един от тях (раздели си ги ако искаш предварително) Аз съм я правила и съм доволна.
Интересува ме когато правя поръчка от чуждестранни сайтове като ибей ,алиекспрес трябва ли да гледам продуктите да са на един продавач ? На различните неща пише различни дни за доставка (на едни пишат до 15 дни други до 30...) по едно и също време ли пристигат ? Абе моля ви светнете ме малко,че съм много"боса"в това отношения. Благодаря ви :)
При поръчка е добре продуктите да са на 1 продавач, ако те касае цената на доставката. Когато са на един- обикновено плащаш, да кажем 10 евро доставка до Бг само на първия продукт, а всеки следващ ти е или безплатен, или няколко евро цента примерно... Така излиза по-изгодно, иначе ако е от различни, много често доставката ще ти излезе дори по-скъпа от себестойността на продукта. Аз съм пазарувала само от немския ибей и там има т.нар Ибей Гаранция с/у името на надеждните продавачи, а и като е с пейпал плащането, няма никакъв проблем, защото пейпал се явява "посредник" . Продавачът не може да ти дръпне сумата за продукта, ако не ти го е пратил и обратно. В случаите, когато няма доставка до Бг, може да пишеш на имейла на продавача и да питаш за евентуалната цена на доставката-те правят справка и ти отговарят. В повечето случаи хората са много любезни и отзивчиви, защото в крайна сметка си потенциален настоящ и бъдещ клиент. Дори да нямаш карта, пак можеш да си купиш каквото искаш, ако продавачът е съгласен да му пратиш парите по банков път, но тогава е много скъпо, защото веднъж българската банка си тегли таксата за превода (около 60 лв), после немската банка и тя си тегли толкова и става ..леле-мале... Ти към какво си се насочила-козметика, храна, дрехи, обувки, бижута? :)
xnicollex
04-06-2014, 19:04
http://maxfactor-international.com/make-up-products/face/foundation/max-factor-all-day-flawless-3-in-1-foundation Какво ви е мнението за този фтд?Една позната ми го препоръча,но искам да чуя мнението на някой,който го е ползвал.
аз ползвам този на мейбълийн от оранжевата серия :)
^ И добре ли ти стои? :lol:
fakesmiles
04-06-2014, 21:03
JoLLiE92 ти с какво си? ;д
аз съм с айфон 5s, предполагам ако въобще намеря нещо такова, за него ще има.
иска ми се да е оттук, че ако е от китайските, ще има да го чакам...
http://prikachi.com/images/841/7235841W.jpg
btw искам тези двамата прекрасници <3
anonymous708973
04-07-2014, 00:43
Искам крем за лице с слънцезащитен фактор,който да става за основа за грим,ползвам пудра.
Avene e с 20-ти фактор.
JoLLiE92
04-07-2014, 07:04
Китайски. :D
Препоръчайте ми някакъв продукт за заличаване на белези по лицето, от който сте доволни. :)
fakesmiles
04-07-2014, 07:59
В такъв случай май ще е най-лесно да си вземеш от алито ;д
kaRamella
04-07-2014, 08:17
За гърбовете да кажа ... Аз имам Самсунг Галакси Гранд и рядко откривам кейсове за този модел. Открих един сайт в който можеш да си направиш по снимка какъвто искаш, обаче е пластмасов да знаеш.Сайта е kalufi.com
Ето моя ( розовия ) за да добиеш представа.
http://distilleryimage6.ak.instagram.com/73b87b4459d511e3b6e2129386bf8e44_8.jpg
fakesmiles
04-07-2014, 09:46
Много ти благодаря!
Само че като цъкна на калъфи с ваша снимка и ми излиза: Няма добавени продукти в тази категория. И не ми дава да продължа нататък.Някакви съвети? ;D
v.salvatore
04-07-2014, 12:32
Мисля, че първо трябва да се регистрираш :D http://kalufi.com/index.php?route=account/login
http://m.youtube.com/watch?v=sjVhuXduhqk Ще стегна ли краката и дупето с тези упражнения по 4-5 пъти седмично за месец, два?
kaRamella
04-07-2014, 14:41
Ако искаш може да им пишеш във продавалник ( ОЛХ ) , казваш им модела на телефона ти, пращаш снимката и можеш да избереш това отстрани да ти е бяло,черно или прозрачно. http://kalufi.prodavalnik.com/
JoLLiE92
04-07-2014, 15:27
Моят също го има в този сайт- може да е китайски, ама е вървежен :lol: huawei ascend p6
Колко ти излезе кейса?
v.salvatore
04-07-2014, 17:26
v.salvatore има такива на инглот, катрис, орифлейм
а къде мога да ги открия .. ДМ? :D
89 теми(общо) за 77 дена как мислите??
възможно ли е като задача,от ваша гледна точка?
или съм голям оптимист..
става въпрос за химия и биология ...
биологията ми е интересна и миналата година за 20 дена учене имах почти 4,50 без малко... Надявам се, че е останало малко в главата ми
Реално погледнато не ми се вижда възможно, освен, ако не извадиш супер голям късмет и ти се паднат точно темите, които знаеш.
JoLLiE92
04-07-2014, 20:54
Учила съм толкова за 4-5 дни. :D Под 77 дни имаш предвид седемдесет и седем или седем? От НАСА трябва да използват студенти, това е единственият човек, който използва потенциала си на 100%. :D
v.salvatore Орифлейм от каталозите им, Катрис са единствено в Лили. В ДМ няма нито едното от трите. Имат пък Есенс, и те май имаха листчета.
Джоли, как ще си учила точно такива теми за 4-5 дни? То ми се вижда физически невъзможно да го прочетеш, какво остава да го запомниш всичкото. Остави химията, там в единият университет не искат теми, обаче по биология темите за протеини, ДНК и РНК и са по 10 страници. Същите неща ги уча цяла година в университета и все още съм далеко да ги знам перфектно. За най-добро представяне на изпита, а не да се чака на късмет си трябва 2 години стабилна подготовка.
Мисля, че всички много преувеличават с това учене... Как така 2 години, по един ред на ден ли се чете...вярно, че химията е отвратителна донякъде ама...май съм голям оптимист.. Ако уча по 2-3 теми на ден ще имам време и за преговор или съм в грешка
Учила съм толкова за 4-5 дни. :D Под 77 дни имаш предвид седемдесет и седем или седем? хахаха 77 Слава Богу
sweet__potion
04-08-2014, 09:03
Да попитам някоя ползвала ли е топ лак на Golden Rose и дали държи лака поне 5 дни върху ноктите, без топ ми държи около 2-3 дена?
kaRamella
04-08-2014, 09:39
20 лв
anonymous708973
04-08-2014, 10:11
Пълен абсурд е това с темите.
Неслучайно хората се готвят толкова време предварително.
Ако в последния момент си си сменила предпочитанията, просто пропусни година и се подготви добре.
Ще се пробвам пък каквото стане, ако видя, че не съм подготвена достатъчно няма да се явявам тази година
Мисля, че всички много преувеличават с това учене... Как така 2 години, по един ред на ден ли се чете...вярно, че химията е отвратителна донякъде ама...май съм голям оптимист.. Ако уча по 2-3 теми на ден ще имам време и за преговор или съм в грешка
О, в грешка си, разбира се. :)
Ами задачите по химия? Тях не ги ли броиш? :)
Не знам към кое МУ си се насочила, мога да говоря главно за МУ София и за там гарантирам, че 77 дни няма да ти стигнат в никакъв случай.
Аз съм от хората, които учат супер съвестно темите, абсолютно всяка една. Минах 9ти клас, минах и 8ми почти. Първата ми оценка на тема беше 5ца, след това нямам оценка по-ниска от 5.85 като преобладават пълните 6ци. Паметта ми по принцип е доста добре развита - запомням бързо и помня дълго. Това не го казвам, за да се хваля, казвам го, за да те уверя, че времето ще ти е твърде малко, защото в момента, връщайки се да преговарям отвреме на време старите теми, от 9ти клас, примерно, има неща, които, вярваш или не, сякаш ги чета за първи път и това теми, на които съм имала пълни шестици. Информацията е много, не е трудна, но е много. И си се изисква време. И доколкото знам при доста хора се получава така, както при мен. При първия преговор сякаш си учиш наново темите.
За химията - там темите са малко, всичко си е логично, но да свикнеш да описваш задачите като хората също изисква време и подготовка. :)
Моето мнение е, че два месеца и половина са твърде малко. Но нищо не ти пречи да се пробваш, ако имаш късмет и успееш - супер, ако не - другата година. :)
JoLLiE92
04-08-2014, 17:10
Джоли, как ще си учила точно такива теми за 4-5 дни? То ми се вижда физически невъзможно да го прочетеш, какво остава да го запомниш всичкото. Остави химията, там в единият университет не искат теми, обаче по биология темите за протеини, ДНК и РНК и са по 10 страници. Същите неща ги уча цяла година в университета и все още съм далеко да ги знам перфектно. За най-добро представяне на изпита, а не да се чака на късмет си трябва 2 години стабилна подготовка.
Наложи се. :D Че и бяха статистика, което слагам 20 лв е по-малоумно и безсмислено от химия и биология. :D
Wwwooow начин винаги има, но трябва да отдадеш цялото си същество на това, а 77 дни на напълно отдаване са твърде много, аз във въпросния период четох и разписвах по 18-20 часа на ден , което не се издържа повече от няколко дни. :)
п.с. Не забравяй, че си момиче и медицинските имат квоти. :D
Тамии ..^^
04-08-2014, 20:40
Хубава пудра с матиращ ефект за нормална към суха чувствителна светла кожа?
ShtrudeL
04-08-2014, 21:28
Аз на скоро си взех на Гоудън Роуз, като дълго време се чудих и аз каква да си взема, даже мислех да е някаква по-скъпа, ама ми писна да се чудя и се хвърлих на тази.. 8-) И съм доволна всъщност. :33
DragonLady
04-08-2014, 22:22
И аз съм за Golden Rose с двете ръце! Ползвам silky touch, по-евтината, която е около 4 лева, зависи от къде я купиш.
Малко повече инфо за нея:
http://artofbeauty77.blogspot.com/2014/04/golden-rose-silky-touch-compact-powder.html
Тамии ..^^
04-08-2014, 22:48
А освен нея? :) Някаква на Римел може би?
Lourenço
04-08-2014, 23:35
Да, Римел stay matte. Аз я ползвам често през лятото. Само кутията не ми харесва.
Хора, препоръчайте ми база за сенки :)
Etude House Proof 10 Eye Primer, но трябва да я поръчаш по интернет.
fakesmiles
04-09-2014, 08:33
NYX HD Primer - страхотна е, вече я има и в България. :)
anonymous708973
04-09-2014, 09:00
NYX HD Primer - страхотна е, вече я има и в България. :)
ДА!
Имам я от година и нещо вече, в телесен цвят е, изхабила съм не повече от 1/4, а е смешно евтина - 6 долара с доставка от ибей.
DragonLady
04-09-2014, 09:44
Хора, препоръчайте ми база за сенки :)
Аз съм много доволна от i love stage на essence, издържат ми цял ден сенките, без да се размазват, събират в сгъвката, или смесват различните цветове. А и е доста икономична, вече 3ти месец я ползвам, и има още бая.
JoLLiE92
04-09-2014, 10:44
Ползвали ли сте изсушител за лак за нокти, какъв, от кой сте доволни и от кой не, защо? :D
kaRamella
04-09-2014, 10:55
Онлайн магазин за бельо? Търся си сутиен от онези дето имат нещо като силикон вътре, не разни памуци...сещате се сигурно :D ... и аз не знам как се казва и затова не успявам да си изразя правилно,за което се извинявам.
m?
Lourenço
04-09-2014, 11:21
Аз съм много доволна от i love stage на essence, издържат ми цял ден сенките, без да се размазват, събират в сгъвката, или смесват различните цветове. А и е доста икономична, вече 3ти месец я ползвам, и има още бая.
Това е ужасно според мен..какви сенки използваш с него?
На Urban Decay primer potion е много добро ама и доста скъпо ми се струва, така че от по- ефтините..например Катрис :Д.
Аз също ползвам и Maybelline color tattoo вместо основа.
anonymous708973
04-09-2014, 12:08
Ползвали ли сте изсушител за лак за нокти, какъв, от кой сте доволни и от кой не, защо? :D
Първо - не си хаби парите за OPI. С нищо не е по-различен.
Флормар имат спрей - окей е.
В момента съм с един спрей на Голдън Роуз, който едновременно с това подхранва кожичките, защото е мазничък, но пък попива бързо. Цената е около 3 лв.
Преди съм ползвала и капковидни - те си изглеждат като лак, но не ми е останало кой знае какво впечатление в главата.
JoLLiE92
04-09-2014, 12:28
О, не, не давам пари на ОПИ аз. :D
Този на флормар го имах и не ми харесва :) всъщност си вършеше работата сравнително добре, но има какво да се желае - свършва бързо, капе после от ръцете ми и не е съвсем за минутка съхненето, както си представям, че би трябвало да е :Д Пробвала съм и такъв на Перфект под формата на нормален заздравител - от него всъщност бях по-доволна. Перфект имат и спрей, на който се замислям. Този на Флормар го пръскаш непрестанно, а този на Перфект е с единични пръсвания и мисля, че няма да става всичко във вода и да свършва толкова бързо. :D Значи си доволна?
П.С. по случайност докато ги издирвах току-що попаднах на твоя блог :Д
anonymous708973
04-09-2014, 15:31
Ооо, да, забравих на Перфект. Купихме го вкъщи веднага след ОПИ - едно към едно са като качество. Но и аз смятам, че е по-удобно с единични впръсквания.
Оп, ужас, пак съм го изоставила... :д
Dagichka
04-09-2014, 16:14
имах 1-2 пъпки по челото, които естествено веднага разчоплих и бутах сто пъти, защото бяха с връхче.. обаче не само, че не се махнаха, ами и мисля, че нещо инфектирах този път яко, защото ми се появиха още 5-6 наоколо.. преди не е ставало така, идеи с какво да ги мажа да се успокоят или просто да не ги пипам повече? :с
anonymous708973
04-09-2014, 17:25
Леко със спирт или акне аут? Ама върху самите тях.
След което ги оставяш на мира, не им мажи фон-дьо-тен или такива работи. А ако самото зачервяване те притеснява, новият крем на Биодерма (който идва с бурканче зелен коректор) е доста хвален.
DragonLady
04-09-2014, 20:36
Това е ужасно според мен..какви сенки използваш с него?
Всякакви от Dior до Ruby Rose. И все ми издържат по цял ден, без да има проблеми, все едно току що съм се гримирала.
ДА!
Имам я от година и нещо вече, в телесен цвят е, изхабила съм не повече от 1/4, а е смешно евтина - 6 долара с доставка от ибей.
http://www.nyxcosmetics.com/p-36-hd-studio-photogenic-primer-hdp01.aspx?utm_expid=42976356-14.kyEd6dHrRvuCCToSmW_Xfg.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.bg%2F
За това ли говориш?
или за това:
http://www.nyxcosmetics.com/p-33-hd-eye-shadow-base-esb04.aspx?utm_expid=42976356-14.kyEd6dHrRvuCCToSmW_Xfg.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nyxcosmetics.com%2Fc-3-eye-shadow-base.aspx
Съдя по цената, де. :Д
edit: http://www.nyxcosmetics.com/p-34-eye-shadow-base.aspx?utm_expid=42976356-14.kyEd6dHrRvuCCToSmW_Xfg.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nyxcosmetics.com%2Fc-3-eye-shadow-base.aspx
май става дума за това всъщност :д
fakesmiles
04-10-2014, 05:13
http://www.nyxcosmetics.com/p-33-hd-eye-shadow-base-esb04.aspx?utm_expid=42976356-14.kyEd6dHrRvuCCToSmW_Xfg.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nyxcosmetics.com%2Fc-3-eye-shadow-base.aspx
Това е базата.
Слагали ли сте канела в маски за коса? Тези дни ми попадат статии за благоприятното действие на канела върху косата, но преди година-две сложих в маската си и след обилно измиване в банята след това цялата ми коса беше пълна с канела :(
v.salvatore
04-10-2014, 15:39
Момичета, доволни ли сте от clean and clear като цяло кой продукт ви харесва най-много?
Слагали ли сте канела в маски за коса? Тези дни ми попадат статии за благоприятното действие на канела върху косата, но преди година-две сложих в маската си и след обилно измиване в банята след това цялата ми коса беше пълна с канела :(
Аз съм си слагала. Не от пакетче, а сама си я чуках в порцеланово хаванче, после я смесих с няколко масла и мед + няколко капки лимонов сок. Косата става супер после. Е, да, остава си канелата в косата, но при мен така си остава и къната за подхранване, която ползвам, така че не ми пречи. :)
Искам да си боядисам косата и да стане такъв цвят http://prikachi.com/images/711/7247711F.jpg
като цяло този е мааалко по-светъл от моя и червеникав. Та, въпроса ми е каква боя (цвят и марка) да си купя, за да стане абсолютно същия цвят като този? ;д Може ако искате направо да ми дадете и идея откъде мога да си поръчам, че тука много трудно си намирам боя за коса.
Слагала съм, да. Уж се водеше подхранваща ама нещо... Мед, зехтин и канела беше, нямах после нищо по себе си.
JoLLiE92
04-11-2014, 08:41
Поръчвали ли сте нещо от сайта на козметика Христина? Знам, че във форума се мяркаха техните трици, но ме интересуват и останалите неща. Опитвам се да си купувам козметика без синтетика в нея. :)
Поръчвали ли сте си бронзант за лице на NYX и какво мислите? И за пудрите им също?
Всъщност като цяло за козметиката им - има ли ставащи неща? :) Някъде бях чула, че са професионална козметика и били много хубави, но искам да чуя и няколко отзиви преди да си купя.
И все още чакам отговор на този въпрос:
Искам да си боядисам косата и да стане такъв цвят http://prikachi.com/images/711/7247711F.jpg
като цяло този е мааалко по-светъл от моя и червеникав. Та, въпроса ми е каква боя (цвят и марка) да си купя, за да стане абсолютно същия цвят като този? ;д Може ако искате направо да ми дадете и идея откъде мога да си поръчам, че тука много трудно си намирам боя за коса.
Зайче,
http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo56_9.jpg
аз съм с такъв цвят, с тази боя е постигнат, но е върху много боядисвана преди това в светли тонове коса като цяло...
anonymous708973
04-11-2014, 11:36
edit: [url]http://www.nyxcosmetics.com/p-34-eye-shadow-base.aspx?utm_expid=42976356-14.kyEd6dHrRvuCCToSmW_Xfg.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nyxcosmetics.com%2Fc-3-eye-shadow-base.aspx
май става дума за това всъщност :д
Ето за това. Страхотна е, много си я обичам.
Зайче, NYX в никакъв случай не са професионални.
Много им хвалят глосовете и обикновените кръгли червила. Палитрите им със сенки са много удобни и добре балансирани откъм цветове.
Аз имам основата от цитата и съм СУПЕРдоволна.
Друга не съм пробвала, за да направя сравнение, може и да има нещо по-добро, но за мен към момента ми харесва.
kalpazanka
04-11-2014, 13:04
89 теми(общо) за 77 дена как мислите??
възможно ли е като задача,от ваша гледна точка?
или съм голям оптимист..
става въпрос за химия и биология ...
биологията ми е интересна и миналата година за 20 дена учене имах почти 4,50 без малко... Надявам се, че е останало малко в главата ми
Мили Боже!
Някой може ли да ми обясни как се създават менюта във VC# ? Мерси предварително :)
Hotty_BB
04-12-2014, 07:36
Как се казваше онова тиксо, където се лепеше по деколтето отвътре, за да не ти мърда цяла вечер например и откъде мога да го намеря ?
anonymous708973
04-12-2014, 07:36
Тиксо за дрехи, майка ми си го купи от Seven Seconds.
Hotty_BB
04-12-2014, 07:57
Тиксо за дрехи, майка ми си го купи от Seven Seconds.
A онлайн от някъде дали ще може да се поръча ?
v.salvatore
04-12-2014, 11:20
Предложете хубав коректор, моляяя :D ама да не е с цена 20лв. нещо евтино, но качествено? :) :)
Зайче,
http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo56_9.jpg
аз съм с такъв цвят, с тази боя е постигнат, но е върху много боядисвана преди това в светли тонове коса като цяло...
може ли твоя снимка на лично? :)
Пантерке, аз си харесах тази основа http://www.nyx.bg/litse/osnova-za-grim/studio-perfect-primer (зелената). Та, някакви наблюдения да имаш случайно?
anonymous708973
04-12-2014, 11:27
Никакви. Но нали знаеш, че зелените коректори и основи са за регулиране за зачервявания по лицето (https://www.youtube.com/watch?v=G1Emtj18OgU&list=PL657E277ECFC46C4F както е при нея, понякога е далеч по-фрапиращо)?
Не съм останала с впечатление ти да имаш такъв проблем :)
Аз до седмица чакам колет от нашите, маминка ще ми е купила новото кремче на Биодерма, което е с точно тази цел.
Много искам да купя плюшен Стич от София от някой магазин, ако знаете къде да намеря
v.salvatore
04-12-2014, 15:34
http://www.shopkmk.com/product/10722/schwarzkopf-gliss-hair-repair-ultimate-oil-elixir-balsam-bez-otmivane-200ml.html мнения?
Предложете хубав коректор, моляяя :D ама да не е с цена 20лв. нещо евтино, но качествено? :) :)
За какво ти трябва?
Иначе на Gliss съм им ползвала няколко такива спрея и всичките са доста хубави за цената си. Най много съм доволна от ето този (http://1.bp.blogspot.com/-_MRDcxDZ7q8/UVvahBLlxaI/AAAAAAAAMRs/mw90jZV2DMU/s1600/P6270050.JPG), защото не омазнява никога и мога да го пръскам дори на суха коса, когато се е заплела. Този, който ти си показала май е от същата серия, но този вид винаги ми омазняват, ако прекаля.
http://www.koketna.com/uploads/products/seo/big/bg/obuvki-leila-57310.jpg или http://www.koketna.com/uploads/products/seo/big/bg/obuvki-leila-57293.jpg
Искам да са по-универсални, черните като че ли ще се връзват на повече неща, но жълтите вкарват по-свеж елемент?
Lourenço
04-12-2014, 16:30
Черните!! ^
Lourenço
04-12-2014, 16:32
И ако ги видите в някой международен сайт ще се радвам на линкче. ^^ :Д
zlatit0o
04-12-2014, 16:49
http://www.shopkmk.com/product/10722/schwarzkopf-gliss-hair-repair-ultimate-oil-elixir-balsam-bez-otmivane-200ml.html мнения?
Не е лошо, върши си работата.
v.salvatore
04-12-2014, 18:04
За какво ти трябва?
Иначе на Gliss съм им ползвала няколко такива спрея и всичките са доста хубави за цената си. Най много съм доволна от ето този (http://1.bp.blogspot.com/-_MRDcxDZ7q8/UVvahBLlxaI/AAAAAAAAMRs/mw90jZV2DMU/s1600/P6270050.JPG), защото не омазнява никога и мога да го пръскам дори на суха коса, когато се е заплела. Този, който ти си показала май е от същата серия, но този вид винаги ми омазняват, ако прекаля.
Благодаря за мнението. ;)
А коректора ..за тъмните кръгове под очите :D
как почиствате лицето си всеки ден ( стъпка по стъпка)
fakesmiles
04-12-2014, 20:31
NYX - базата за очи и продуктите за устни са много хубави! това от личен опит:
http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2013/07/12/nyx-xtreme-lip-cream-pinky-nude/
имам и матов лип крийм, който също е много добър. :)
чувала съм добри отзиви и за ружовете, но най-добре пробвай или потърси ревюта.
как почиствате лицето си всеки ден ( стъпка по стъпка)
Сутрин вече не правя нищо. Директно си се намазвам с околоочен и крем за лице.
Вечер първо си свалям грима с мицеларна вода, после се измивам с гел, след това минавам още веднъж с мицеларна вода и после с тоник. След това вече се мажа с един куп кремчета. Съвсем скоро си купих четка за пори, с която си мия лицето като слагам гела на нея и съм много доволна.
От време на време се намазвам с кремообразен химически пилинг.
anonymous708973
04-13-2014, 01:21
С какви кремчета се мажеш?
И какъв ти е околоочния?
ОФ, на близо 20 съм, май и аз трябва да захвана да използвам.
Lonsdale.
04-13-2014, 09:23
Момичета, как си носите дългите чорапи? С къси пантолони, поли? :D И най-вече с какви обувки?
fakesmiles
04-13-2014, 12:10
Носила съм с рокли, поли, къси гащи...
А като обувки - да са затворени поне до глезена - оксфордки, боти, кецове, но не и пантофки или мокасини или тип slippers някакви, не ми харесва.
С какви кремчета се мажеш?
И какъв ти е околоочния?
ОФ, на близо 20 съм, май и аз трябва да захвана да използвам.
Аз със супер много неща се мажа. Сутрешният ми околоочен е на Yves Rocher Soothing Decongesting Eye Care. Двата крема, които редувам сутрин са Yves Rocher Pure Calmille Day/Night Moisturizing Skin Cream и Yves Rocher Pure Calendula Regenerating Cream Day/Night.
Вечер след тоника, който е пак на Yves Rocher Pure Calmille се мажа с Etude House Collagen Moistfull First Essence, Secret Key Snail + EGF Repairing Emulsion, Mizon Snail Recovery Gel и после със био авокадово масло. Околочният ми е Polaar Icy Magic Instant Eye Contour Multi Energiser.
Баси дългите имена, чество.
JoLLiE92
04-13-2014, 14:53
Всеки път като прочета как се грижиш за кожата си, си представям себе си, след 20 години, с вид на Тутанкамон. :D
kik4o123321
04-13-2014, 15:09
Извинявам се за малко глупавия си въпрос, но ми е интересно за какво всъщност са маските за коса? /става въпрос за купените/Ако не е заради изтощена коса необходимо ли е да се ползва и всъщност какви са ползите от това? :)
sunshine :**
04-13-2014, 15:51
Някой може ли да ми каже как точно се нарича този цвят в краищата /омбрето/ на дясната снимка? http://prikachi.com/images/284/7257284L.jpg
anonymous708973
04-13-2014, 15:59
Аз със супер много неща се мажа. Сутрешният ми околоочен е на Yves Rocher Soothing Decongesting Eye Care. Двата крема, които редувам сутрин са Yves Rocher Pure Calmille Day/Night Moisturizing Skin Cream и Yves Rocher Pure Calendula Regenerating Cream Day/Night.
Вечер след тоника, който е пак на Yves Rocher Pure Calmille се мажа с Etude House Collagen Moistfull First Essence, Secret Key Snail + EGF Repairing Emulsion, Mizon Snail Recovery Gel и после със био авокадово масло. Околочният ми е Polaar Icy Magic Instant Eye Contour Multi Energiser.
Баси дългите имена, чество.
Мале.
На Yves Rocher козметиката на какви цени е?
Как успяваш толкова кремове един след друг върху една и съща област на лицето? Има ли ефект така?
П.П. Присъединявам се към Джоли :lol:
JoLLiE92
04-13-2014, 16:15
Да, а аз имам претенциите да се грижа добре за кожата си, не лягам с грим, което правят наистина много млади момичета (УЖАС!) , подбирам внимателно с какво се мажа, гледам майка ми, която изглежда като дъщеря на съучениците си :Д но все пак .... всеки път като прочета пост на Hayashi едновременно се възхищавам и чувствам, че нещо не правя правилно :Д
Никакви. Но нали знаеш, че зелените коректори и основи са за регулиране за зачервявания по лицето (https://www.youtube.com/watch?v=G1Emtj18OgU&list=PL657E277ECFC46C4F както е при нея, понякога е далеч по-фрапиращо)?
Не съм останала с впечатление ти да имаш такъв проблем :)
Аз до седмица чакам колет от нашите, маминка ще ми е купила новото кремче на Биодерма, което е с точно тази цел.
Преди имах проблемна кожа и на едната буза имам 1-2 червени точки от пъпки, които съм чоплила ии за това искам такава основа, но като се замисля при мен проблема не е чак толкова голям и май нямам нужда. ;д
Ох, ама и вие!
Yves Rocher постоянно имат мега готини намаления, безплатна доставка и дават баси яките подаръци. Последно ми подариха крем и шампоан за 40 евро, а преди това един парфюм (който си избрах сама де) пак за 36 евро. Редовно си купувам някакви глезотийки намалени за 2-3 евро и тези неща, които ползвам за толкова съм ги взела.
А корейските продукти не са направени като европейските. Там самите линии са правени така, че да слагаш 5-6 продукта вечер и просто не са нито омазняващи, а много от тях даже не са хидратиращи. С тоникът си почиствам, ако има някакъв останал грим, есенцията всъщност е като леко гелообразна водичка и целта ѝ е после всичко да се абсорбира по-добре от кожата, точно тази емулсия е хидратираща, гелът след това попива супер бързо и все едно не съм слагала нищо, но заради 70-те % слуз помага за заздравяването на кожата много. И накрая си запечатвам всичко с авокадовото масло, на някои хора ще им се стори ненужно, защото и омазнява, но сутрин, от както го ползвам, винаги се събуждам със много свежа кожа. А как лекува пъпки и зачервявания само!
anonymous708973
04-13-2014, 16:55
Авокадовото масло откъде е?
И козметика на Yves Rocher онлайн мога ли да поръчам?
http://www.yves-rocher.de/control/main
Това искаш, нали?
Моето си е от Carrefour с био лиценз, марката си е френска и не знам дали ще я намериш - Cauvin.
Препоръчайте добър слънцезащитен крем. Мисля нещо на каротен, биодерма? Досега съм ползвала все някакви еднодневки, което е супер безотговорно, да. И по възможност да е с голям фактор.
Hotty_BB
04-13-2014, 17:27
Някой знае ли упражнения за стягане на точно на тази част на корема (горната) ?
http://prikachi.com/images/725/7257725L.jpg
Искам да си купя такова http://prikachi.com/images/764/7257764Q.jpg ^^
Някой знае ли къде се продават? Или поне какво трябва да напиша в гугъл, за да потърся такива?
Иии за тези, които са ме виждали - такъв цвят дали ще ми ходи http://prikachi.com/images/766/7257766H.jpg 8-) ?
И с как се постига според вас? Аз днес се боядисах и косата ми е сравнително по-тъмна и на светлина е доста червена :Д Не знам още дали ми харесва ахахха
Dagichka
04-13-2014, 18:04
искаш шишенцето или това вътре? пиши на щруди, тя прави такива герданчета :3
имам супер болезнената подкожна пъпка или там каквото и да е, идеи с какво да я лекувам? и другото, което забелязах е, че като си скубя косъмчетата над горната устна ми се получават черни точки, дафък? първо мислех да не е враснал косъм, но не, баш черна точка в голяма пора си е..
искаш шишенцето или това вътре? пиши на щруди, тя прави такива герданчета :3
имам супер болезнената подкожна пъпка или там каквото и да е, идеи с какво да я лекувам? и другото, което забелязах е, че като си скубя косъмчетата над горната устна ми се получават черни точки, дафък? първо мислех да не е враснал косъм, но не, баш черна точка в голяма пора си е..
Шишенцето + това, което е в него (дори да не е същото).
А относно твоя проблем с подкожната пъпка - мажи я с лосион акне аут и с крема и в никакъв случай не я чопли, че стават много големи и много болят, ако ги пипнеш.
Наложи се. :D Че и бяха статистика, което слагам 20 лв е по-малоумно и безсмислено от химия и биология. :D
Wwwooow начин винаги има, но трябва да отдадеш цялото си същество на това, а 77 дни на напълно отдаване са твърде много, аз във въпросния период четох и разписвах по 18-20 часа на ден , което не се издържа повече от няколко дни. :)
п.с. Не забравяй, че си момиче и медицинските имат квоти. :D
дааа, което от една страна е малкоо гадно спрямо нас (за квотите става въпорс)
Ще учаа достаа май .. вече два дена го правя,ама го давам по-леко
Иначе благодаря ви много момичета за мненията :)))
ЧЕСТНО ЛИ ИМАТ КВОТИ И В УНИВЕРИТЕТА БЕ!?
ShtrudeL
04-13-2014, 18:27
Шишенцето + това, което е в него (дори да не е същото).
Аз чак толкова не съм се усъвършенствала, но можеш да видиш шишенцата ми тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.683217821743144.1073741829.165156896882575&type=1 :33
Продаваш ли ги? (:
Ако да, може ли да ми драснеш едно лично с цените? ;з
Аз чак толкова не съм се усъвършенствала, но можеш да видиш шишенцата ми тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.683217821743144.1073741829.165156896882575&type=1 :33
Много са хубави, браво !
дааа МУ даа 50% момчета; 50% момичета за повечето специалности..
anonymous708973
04-13-2014, 19:31
Мдам.
За филологиите, примерно. Твърда бройка момчета и момичета, затова често едните влизат със смешни оценки, а на другите им трябва 5.80+
Ето затова не уча в България. Мислех, че прецакват момичетата само в гимназията, ама за университет е толкова малоумно.
Нямат ли намерение да го променят?
rositzza
04-13-2014, 20:12
Препоръчайте ми нещо за лесно разресване и приглаждане, но да не е балсам :D И да е без отмиване :3
Всичко пълно със силикони по азбучен ред ще ти свърши работа.
Някой знае ли упражнения за стягане на точно на тази част на корема (горната) ?
http://prikachi.com/images/725/7257725L.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
galaxy29
04-13-2014, 21:03
Момичета, как си носите дългите чорапи? С къси пантолони, поли? :D И най-вече с какви обувки?
за чорапки над коляното говориш, нали
с поли и роклички, а пък за обувките съм съгласна с fakesmiles
Тамии ..^^
04-13-2014, 23:17
Бб крем, който има покривност? Да е до 15лв! Трябва ми за зачервявания и изравняване на тена
Имах един бб крем на Елея и нищо не правеше. Кожата ми е мазна.
Ако искаш покривност по-добре се насочи към фон дьо тен. BB-тата, които се продават в България са отвратителни в общия случай.
Тамии ..^^
04-13-2014, 23:49
Не искам кой знае каква, но да подобрява общия вид. Фон дьо тен не искам да слагам отсега.
JoLLiE92
04-14-2014, 02:47
В моя университет няма квоти и заради това имаме 2 (две) момчета :Д и трети на Еразъм, значи догодина 3 :Д
в медицинските знам, че на момичетата им трябва едва ли не 6.00, докато момчетата влизат с 4ки.
аз съм по-скоро "за" да променят малоумния начин на изпитване - какви са тея бавноразвиващи наизустявания на теми или налучкване на тестове?!
А за ББ-то, защо мислиш, че е нещо различно от фон фьо тените? Различни са ББ-тата, които Хаяши ползва, не тези на Гарние и тем подобните им тук - това е все едно да си смесиш фдт с малко крем за лице - същия продукт, но малко по-малко пигментиран. Същите химии има вътре, така че пак си слагаш фон дьо тен, не се заблуждавай. :)
DisappointedDreamer
04-14-2014, 04:41
Ако искаш покривност по-добре се насочи към фон дьо тен. BB-тата, които се продават в България са отвратителни в общия случай.
А ББ-та в Швеция? Препоръчай все пак някакви марки :Д
Тамии ..^^
04-14-2014, 11:48
А за ББ-то, защо мислиш, че е нещо различно от фон фьо тените? Различни са ББ-тата, които Хаяши ползва, не тези на Гарние и тем подобните им тук - това е все едно да си смесиш фдт с малко крем за лице - същия продукт, но малко по-малко пигментиран. Същите химии има вътре, така че пак си слагаш фон дьо тен, не се заблуждавай. :)
Да, наясно съм, но ББ-тата са по-леки все пак, а и си имам силно вътрешно заблуждение, че ББ е по-добре :D А някой да ми препоръча пудра за среден цвят кожа, мазна. Искам да има покритие и най-вече да ми запазва грима, защото слагам коректор и искам да го запазва. Тази, с която съм в момента е ужасна. Изобщо не запазва коректора и няколко часа по-късно вече съм лъснала и коректора е станал на линии...
v.salvatore
04-14-2014, 12:51
Бб крем, който има покривност? Да е до 15лв! Трябва ми за зачервявания и изравняване на тена
бб на garnier или http://4.bp.blogspot.com/-MWA85v57l8g/UCJUnYq5yoI/AAAAAAAABsE/YFrR6I7GXTU/s1600/IMGP0034.JPG ;) аз имам на garnier и съм доволна :)
http://www.medmall.eu/product/73/lissea-termo-predpazvasht-sprey-za-izpravyane-na-kosata.html а някой да е използвал този спрей ?? :)
The Cheetah
04-14-2014, 12:57
Да, наясно съм, но ББ-тата са по-леки все пак, а и си имам силно вътрешно заблуждение, че ББ е по-добре :D А някой да ми препоръча пудра за среден цвят кожа, мазна. Искам да има покритие и най-вече да ми запазва грима, защото слагам коректор и искам да го запазва. Тази, с която съм в момента е ужасна. Изобщо не запазва коректора и няколко часа по-късно вече съм лъснала и коректора е станал на линии...
аз много харесвам тази на ример stay matte- има покритие, издържа ми цял ден, стои естествено.. нямам забележки.
Много хвалена е и пудрата на лореал true match
zlatit0o
04-14-2014, 15:44
^На Римел никак не е покривна, направо си е прозрачна!
JoLLiE92
04-15-2014, 05:20
Нашите ББ са си абсолютен маркетингов трик - продават същия продукт под "иновативно" име. И от фдт има по-леки, не виждам разлика между тях и нашите местни ББ кремове. Освен това новата мода - СС кремовете, истинският СС крем е безцветен крем, който в дългосрочен план коригира цвета на кожата ти и е част от бялата козметика, а не от декоративната, но нали чули-недочули нова думичка и слагат на всичко лепенка СС крем. Но не обвинявам козметичните компании, че са некомпетентни в това отношение, защото явно това се търси и това предлагат - де факто предлагат един и същи продукт с две нови имена. Догодина какво ще има? ДД крем? Дали ще изредят цялата азбука преди хората да се осъзнаят, че ги манипулират с рекламни трикове? :D
v.salvatore
04-15-2014, 14:09
някой ползвал ли е крема cc на bioten http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/cc-creams.aspx
Имам въпрос за аксесоарите. Взех си тези (http://storage4.album.bg/93e/img_20140415_202835_e4c18_31327842.jpg) обици, като дължина са толкова (http://looseendscraftblog.com/wp-content/uploads/2013/09/Emmy-2013-Sarah-Hyland-red-carpet-jewelry.jpg), но се чудя дали ще стане претрупано ако добавя някакъв аксесоар в косата? Примерно щнола или нещо такова http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/883703856/Free-Shipping-12PCS-lot-Fashion-Golden-Alloy-Leaf-Black-Elastic-Hair-Headband-Hair-Accessories-for-Women.jpg ?
Нашите ББ са си абсолютен маркетингов трик - продават същия продукт под "иновативно" име. И от фдт има по-леки, не виждам разлика между тях и нашите местни ББ кремове. Освен това новата мода - СС кремовете, истинският СС крем е безцветен крем, който в дългосрочен план коригира цвета на кожата ти и е част от бялата козметика, а не от декоративната, но нали чули-недочули нова думичка и слагат на всичко лепенка СС крем. Но не обвинявам козметичните компании, че са некомпетентни в това отношение, защото явно това се търси и това предлагат - де факто предлагат един и същи продукт с две нови имена. Догодина какво ще има? ДД крем? Дали ще изредят цялата азбука преди хората да се осъзнаят, че ги манипулират с рекламни трикове? :D
Това. CC кремът е база всъщност. Въобще няма нищо общо с това, което се опитват да пробутат европейските компании, че BB с повече покривност. Това си е чист фон дьо тен.
От няколко проби хубав фон дьо тен за всеки ден с леко покритие е Revlon Photoready. Но предимството на BB-то е, че е точно като крем и ми спестя време от нанасяне и миене на мръсна четка. Което си е поне +10 минути.
Edit: YSMF според мен, съвсем семпли са тези обици. Но зависи и от тоалета естествено.
JoLLiE92
04-15-2014, 18:21
Аз вече съм с коректор и съвсем лекичък фдт. Проклинам се за годините, през които не съм си купувала коректори. Проблеми с кожата никога не съм имала и мислех, че коректорите са само за кожа страдаща от акне. Заблуда. Прекрасен продукт. Постоянно получавам комплименти колко добре изглеждам без грим. :cool:
Имам ББ на Микса, единствената разлика е, че него го слагам без основа. Има горе-долу покривността на лекия ми фдт. :Д
п.с. Щастлив за мен ще бъде денят, когато вляза в козметичен магазин и там хората обръщат и четат, вместо да отварят и душат. :D
zlatit0o
04-15-2014, 18:24
Това. CC кремът е база всъщност. Въобще няма нищо общо с това, което се опитват да пробутат европейските компании, че BB с повече покривност. Това си е чист фон дьо тен.
От няколко проби хубав фон дьо тен за всеки ден с леко покритие е Revlon Photoready. Но предимството на BB-то е, че е точно като крем и ми спестя време от нанасяне и миене на мръсна четка. Което си е поне +10 минути.
Знаеш ли на каква цена е?
Al3ksandra
04-15-2014, 18:34
Препоръчайте ми добър коректор за прекриване на пъпки и белези по лицето? За жалост преди да заживея в чужбина, нямах проблем с това, но от както съм на друг климат, лицето и кожата ми са отвратителни. Та, поне да крия малко белезите,защото тук от гадния климат белезите са по видими....
Photoready в България мисля, че е около 30 лева. Тук също е 15 евро. Въпреки, че Colorstay в България е 20 лева, а тук е 20 евро.
Джоли, аз не мога да се спогодя с коректорите. Ако съм се грижила добре за кожата си въобще не ми е необходим. Но когато ми се наложи да прикрия нещо, никога не стои точно както го искам. На снимки не си личи, но на живо не ми е красиво с коректор.
JoLLiE92
04-15-2014, 19:07
Аз имам кремообразната палитра на Катрис и много и се радвам. Аз не прикривам пъпчици, а тук капилярче, там червена точица - може би несъвършенствата са си ми равни с кожата и затова се получава. Тея капилярчета винаги съм ги имала на места и нямам идея дали може да се махнат. Не се забелязва, но мен си ме дразни - на арката на веждите например. Просто кожата ми е тънка.
Lourenço
04-16-2014, 09:37
Аз имам кремообразната палитра на Катрис и много и се радвам. Аз не прикривам пъпчици, а тук капилярче, там червена точица - може би несъвършенствата са си ми равни с кожата и затова се получава. Тея капилярчета винаги съм ги имала на места и нямам идея дали може да се махнат. Не се забелязва, но мен си ме дразни - на арката на веждите например. Просто кожата ми е тънка.
Много е хубава тая палитра ама с пъпки и белези не се справя чудесно.
TheMaggie
04-16-2014, 09:46
Някой ползвал ли е конски шампоан и доволни ли сте?
Francheska01
04-16-2014, 10:22
Здрасти. Термалната вода е като подобрена версия на тоника за лице. Обикновенно е във флакон като спрей. Можеш да си я носиш навсякъде където си. Успокоява, хидратира и почиства лицето. Има една страхотна на Vichy
Francheska01
04-16-2014, 10:24
Някой ползвал ли е конски шампоан и доволни ли сте?
Аз съм го използвала, даже в комбинация и с правене на маски с Тривитаминол. Много хубави отзиви!!!
Francheska01
04-16-2014, 10:30
Препоръчайте ми нещо за лесно разресване и приглаждане, но да не е балсам :D И да е без отмиване :3
Емулсия за сухи краища на Клоран с манго.Уникално
Мацка, всичкото това можеше да го напишеш в един коментар. Не е нужно да са 3.
Francheska01
04-16-2014, 10:39
Купи си мус на ЕССЕНСЕ
Hotty_BB
04-16-2014, 14:40
Някой има ли представа какъв плат е това? Искам такива панталонки, но не намирам никъде и мисля да поръчам на шивач с предварително закупен плат.
http://prikachi.com/images/272/7266272L.jpg
Тамии ..^^
04-16-2014, 15:20
Купи си мус на ЕССЕНСЕ
За първи път го чувам това :D
Едит: Вече схванах, че говори за Essence ;d
DragonLady
04-16-2014, 20:33
някой ползвал ли е крема cc на bioten http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/cc-creams.aspx
Да и съм много доволна! Не е с много голямо покритие, но с пудра отгоре става супер, и издържа цял ден!
therichbitch
04-16-2014, 20:53
Препоръчайте ми хубав околоочен крем, със суха и много чувствителна кожа съм по принцип. Мисля, че вече е време :D
Бикини с къдрички на дупето? Откъде в София...
http://data.whicdn.com/images/10970975/ass-lace-lingerie-panties-pink-ruffles-Favim.com-55834_large.jpg
такива някакви.
fakesmiles
04-16-2014, 23:31
Май в New Yorker имаше някакви подобни
kalpazanka
04-17-2014, 12:49
Препоръчайте ми хубав околоочен крем, със суха и много чувствителна кожа съм по принцип. Мисля, че вече е време :D
Decleor? Filorga?
http://okoloochen-krem.pazaruvaj.com/decleor/
http://apteka.framar.bg/30015167/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%B0%D0%B9%D1%81-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8%D 1%80%D0%B0%D1%89-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D1%87%D0%B5%D 0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%83%D1%80-15-%D0%BC%D0%BB-
Или нещо био?
therichbitch
04-17-2014, 15:33
Мерси за предложенията, ще ги проуча, все пак не искам нещо твърде агресивно, само на 22 съм :D
http://www.enzo.bg/vichy/normaderm-dneven-khidratirassh-krem-za-problemna-kozha-akne/ Имате ли някакъв опит и мнения с/за това. Аз лично останах разочарована ..може би заради цената имах и по-големи очаквания. :(
Аз имам подобно бельо и май беше точно от New Yorker. Къдричките са доста по-мънъчки, но пак е супер сладко.
Deadlock
04-17-2014, 16:48
Skin Tonic със следния състав:
Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Allantoin, Sorbitol, Sodium Gluconate, Citric Acid
Ползвах един сайт за анализ на съставките и каза, че е сейф. :Д Някой с мнение? Надявам се да кажете, че е окей, защото е евтин и вече го купих.
Пентилен гликол така нищо не ми говори, но всичко друго изглежда добре. Я сподели кой е този тоник. :D
Lonsdale.
04-17-2014, 19:47
Някой поръчвал ли е този сайт? Ако да, нещата качествени ли са? http://ephorial.com/
Искам маратонки nike air max (реплика) http://prikachi.com/images/401/7271401T.jpg
Та, може ли да ми пратите страници, в които се продават? Искам различни страници, за да сравня цените, защото ги намерих за около 130лв, обаче една приятелка ми каза, че ги е намерила същите за 50-60, а това е огромна разлика и за това. Ако знаете страници в фейсбук или като цяло някъде където да се продават онлайн, моля направо ми изпращайте лично съобщение с линка, понеже ми е по-трудно да следя темата. Мерси предварително на всички. :)
Тамии ..^^
04-18-2014, 11:27
Купих си СС крема на Биотен и съм много доволна. Наистина има покритие. Да се похваля, купих си Nike Free run 3+ в розово . ^^
anonymous708973
04-18-2014, 13:03
Decleor? Filorga?
http://okoloochen-krem.pazaruvaj.com/decleor/
http://apteka.framar.bg/30015167/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%B0%D0%B9%D1%81-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8%D 1%80%D0%B0%D1%89-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D1%87%D0%B5%D 0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%83%D1%80-15-%D0%BC%D0%BB-
Или нещо био?
Лелей, нещо по-бюджетно като вариант няма ли?
kalpazanka
04-18-2014, 13:32
Юсърин? Nivea?
Макар че лично аз съм разочарована от юсърин, от рол-ончето за околоочен контур на Garnier и прочие помии.
Lonsdale.
04-18-2014, 14:48
Какво е anti-frizz ефект?
lisi4ety
04-18-2014, 15:17
Какво е anti-frizz ефект?
Амм anti-frizz продуктите са стилизиращи продукти, които не дават на косата да се оплете и накъдри при кофти време... примерно ;d
Lourenço
04-18-2014, 17:08
Днеска получих масло от бадемов цвят...пише да се нанесе след душ ама ддз..никога не съм ползвала масло.
Някой ползва ли? Не остава ли мазно после?
Deadlock
04-18-2014, 17:51
Hayashi, Neutral Skin Tonic. Взех го за 6 евро.
galaxy29
04-19-2014, 02:08
някой би ли ми препоръчал хубава профилактична вода за уста
и да не е на listerine cool mint, защото има вкус и мириз на резервоар на кола
fakesmiles
04-19-2014, 06:36
Аз харесвам и тази на Listerine, но може да пробваш тази на Pearl Drops, не е лоша.
Някоя от вас изпробвала ли е маската за лице с мая и мляко? Мнения? Аз вчера си взех и се намацах хубаво, но не видях кой знае какъв резултат, а ми разказваха, че от първия път има подобрение във вида на кожата.
Има ли нещо (масло, серум), което наистина удължава и сгъстява миглите без да са повредени. Ако да, кажете какво, колко струва, от къде се намира?
The Cheetah
04-19-2014, 09:42
Бадемово масло сгъстява миглите, но ефекта не е бърз.
DragonLady
04-19-2014, 09:55
Има ли нещо (масло, серум), което наистина удължава и сгъстява миглите без да са повредени. Ако да, кажете какво, колко струва, от къде се намира?
Рициново масло, струва около 1 лев и нещо. Пробвах го лично и за около 1-2 седмици ми удължи и сгъсти миглите значително!
JoLLiE92
04-19-2014, 12:22
Как си го мажеш въпросното масло, сложи го в стара спирала или просто ей така мажеш клепача? :D
anonymous708973
04-19-2014, 12:24
С клечка за уши се получава добре :)
Аз известно време си слагах рициново масло на миглите вечер, но на сутринта очите ми бяха доста подпухнали. Иначе нанасях с клечка за уши или с измита четка от спирала.
dqvolcheto9
04-19-2014, 13:35
Купих си едни обувки и имам един проблем,мога да ги обуя само със чорап/чорапогащник,а никак няма да ми бъде готино май месец да съм с чорапогащник...Имате ли някакви предложения (мислех нещо от рода на жартиери,ама с тези жартиери нещо..тц).
Lonsdale.
04-19-2014, 13:35
Препоръчайте ми сайт за официални рокли, от който сте поръчвали?
^dqvolcheto9 Пробва ли с късите чорапки, който са от материята на чоропагащник? Виждала съм да продават пак такива, но с различна дължина.
dqvolcheto9
04-19-2014, 13:40
Londsdale Ами с такива по-дълги чорапки не съм пробвала,но се притеснявам дали няма да е грозно. :(
Lonsdale.
04-19-2014, 13:44
Ами ако става с по-дебел чорап и ако обувката е подходяща разбира се, защо не видиш как ще изглежда с нормален чорап до коленете или над тях? Ако е с поличка или къси панталонки стои много готино.
dqvolcheto9
04-19-2014, 13:48
Ами то роклята ми е дълга и прикрива почти обувките,но примерно нещо ако я вдигна и се видят тези чорапи..Много съм объркана.. Относно твоя въпрос защо не разглеждаш в Продавалник има много хубави рокли,също така и Кокетна,Мегс? :) Аз искам гащеризон от плат ,но никъде из магазините не видях. :(
Lonsdale.
04-19-2014, 14:13
Ами то роклята ми е дълга и прикрива почти обувките,но примерно нещо ако я вдигна и се видят тези чорапи..Много съм объркана.. Относно твоя въпрос защо не разглеждаш в Продавалник има много хубави рокли,също така и Кокетна,Мегс? :) Аз искам гащеризон от плат ,но никъде из магазините не видях. :(
писах ти на лс :):)
kalpazanka
04-19-2014, 14:15
Лелей, нещо по-бюджетно като вариант няма ли?
Всъщност се сетих за продуктите Vichy idealia като грижа за лице. Мисля, че нямат специално околоочен.
Пробвала съм серума от серията- има блестящи частички/озаряващ ефект, обаче за мазна кожа не е идеалното решение, защото след 5-6 часа лицето е като тиган на месечина. Отделно, че тестват върху животни, а и рекламната им политика яко куца- имаше томбола, при която първите 2 000 регистрирани получават 5 или 8 мостри от серума безплатно по пощата. Е, нищо не получих. Писах им, обаче отговорите бяха уклончиви.
Иначе за филорга- по-бюджетно излиза да се поръча от чужбина- http://www.pharmashopdiscount.com/fr/11-filorga
Поне 40 лева се спестяват от продукт.
DragonLady
04-19-2014, 20:45
С клечка за уши, го слагам рициновото масло вечер като си лягам, като след 10тина минути обирам леко със салфетка, някоя по-едра капка ако има. Нямам проблеми на сутринта.
anonymous708973
04-19-2014, 21:01
Всъщност се сетих за продуктите Vichy idealia като грижа за лице. Мисля, че нямат специално околоочен.
Пробвала съм серума от серията- има блестящи частички/озаряващ ефект, обаче за мазна кожа не е идеалното решение, защото след 5-6 часа лицето е като тиган на месечина. Отделно, че тестват върху животни, а и рекламната им политика яко куца- имаше томбола, при която първите 2 000 регистрирани получават 5 или 8 мостри от серума безплатно по пощата. Е, нищо не получих. Писах им, обаче отговорите бяха уклончиви.
Иначе за филорга- по-бюджетно излиза да се поръча от чужбина- http://www.pharmashopdiscount.com/fr/11-filorga
Поне 40 лева се спестяват от продукт.
Благодаря ти :)
galaxy29
04-19-2014, 21:17
някой би ли ми препоръчал хубава профилактична вода за уста
и да не е на listerine cool mint, защото има вкус и мириз на резервоар на кола
забравих да споделя, че искам да е под 10 лева и искам да има приятен, освежаващ вкус :д
ще помоля за още мнения
а пък fakesmiles, доволна си от листерин, но точно от този вид, който споменах аз или? а тази на pearl drops не е ли само за избелване и какъв и е вкуса?
Lonsdale.
04-20-2014, 06:59
Едва ли това е точната тема, но в тази за бала преобладават снимките та да питам тук. :) Предложете ми някаква прическа (не е мой бал, дама съм) не искам да е нещо натрупано и т.н., а нещо по-семпло?
Penny Lane.
04-20-2014, 11:59
Момичета, пробвали ли сте Allround concealer на Катрис?
Как е като покривност и колко време се задържа на кожата? Главно за тъмни кръгове ми трябва.
JoLLiE92
04-20-2014, 13:12
Аз го имам, но нямам някакви тъмни кръгове, за да кажа мнение специално за това. Като цяло съм доволна. :Д Слагам розовия коректор под очите, върху него фдт и отгоре мъничко от най-светлия цвят бежов коректор за озаряване :ДДД експериментирам един вид :D
аз лично съм доволна, но съм чувала мнения, че не е достатъчно покривен за по-големи проблеми с кожата :)
Lonsdale.
04-20-2014, 18:29
Никога не съм ползвала очна линия, според вас коя е най-добра за "начинаещи"? Смисъл да се нанася по-лесно и прочие..?
Никога не съм ползвала очна линия, според вас коя е най-добра за "начинаещи"? Смисъл да се нанася по-лесно и прочие..?
И аз до преди 6-7 месеца бях така. Взех си течната на голдън роуз и с много опити свикнах, но си слагам само на горния клепач. Много е удобна, но ако ще слагаш и на долния, като че ли е по-добре някоя, която е като молив. Поне аз с тази мека четка не мога да слагам отдолу, затова и се отказах.
JoLLiE92
04-20-2014, 19:34
Добре, обясни ми, как ще си сложиш ти очна линия на долния клепач? Във водната линия ли??
Dagichka
04-20-2014, 19:39
вие луди ли сте, очната линия се слага отгоре само :ДД
някоя да знае парфюмче с мирис на шоколад/нещо шоколадово-бонбонено? и дали още се продават тия детските дезодоранти малиция и къде?
galaxy29
04-20-2014, 19:41
аз съм изпробвала различни, сега съм с тази http://make-up-fashion.weebly.com/uploads/2/5/7/8/25783619/4375170_orig.jpg на essence и от нея съм най-доволна, не съм си нанасяла по-лесно очна линия
ето и един трик, който може да ти е от помощ http://youtu.be/xBteOfqeyEA
The Cheetah
04-20-2014, 21:49
Най- доволна съм от тези на голдън роуз. Ако искаш по фина линия- зимаш с тънката, ако искаш плътна- с дебелата четчица.
Лично на мен, ми е по- удобно с тънката.
Издържат наистина мноооого дълго. Не се размазват и двете. А и са на цена около 3 лева.
И аз харесвам тази на Golden Rose. Тези очни линии са ми доста по-издръжливи и наситени от подобните на маркер. А под долните мигли винаги очертавам със сенки, доста по-малко се размазва после.